11. den na Australian Open: Berdych si s Murraym zahraje o finále

28. 1. 2015, 18:00
Previews 362
Pět kroků už udělal, ale to nejtěžší ho teprve čeká. Když Tomáš Berdych porazil na Australian Open Rafaela Nadala, dostal se do semifinále a přiblížil se svému grandslamovému snu, od kterého ho nyní dělí dvě vítěství. Aby zůstal ve hře o svůj první titul z turnajů velké čtyřky, bude muset zítra porazit Andyho Murrayho.
Tomáš Berdych (© Tennis Australia)

Tomáše Berdycha čeká zítra v Melbourne páté grandslamové semifinále v kariéře. V předchozích zápasech uspěl český tenista jen v roce 2010 ve Wimbledonu a totéž by rád dokázal i nyní. Sedmý hráč žebříčku se střetne se světovou šestkou Andym Murraym v Aréně Roda Lavera v půl osmé večer australského času, v Česku bude v té době 9:30 ráno.

Oba hráči prošli do semifinále relativně hladce. Berdych neztratil ani set a ve čtvrtfinále s přehledem porazil i svou noční můru Rafaela Nadala. Murray ztratil set v osmifinále s Bulharem Grigorem Dimitrovem, jinak rovněž soupeřům nedal šanci.

"Teď už je to nadupané a všechny zápasy jsou padesát na padesát. Berdych hraje dobře, ale Murray taky. Bude to vyrovnané," řekl trojnásobný grandslamový šampion Jan Kodeš. "Berdych má s Murraym příznivou bilanci, což je dobré, to by mohlo hrát určitou psychickou roli. Dám si Berdycha s Murraym k snídani a snad to dobře dopadne," přál Kodeš krajanovi postup do finále.

Sestřih posledního utkání mezi Berdychem a Murraym:

S Murraym hrál Berdych desetkrát v kariéře. Šestkrát odešel z kurtu jako vítěz a nyní může Brita porazit potřetí za sebou, tři výhry si ale český tenista připsal na antuce, což je pro Murrayho jednoznačně nejhorší povrch.

"Důležitá bude zase příprava. Je třeba vymyslet plán, který pak musím zrealizovat na kurtu. Bude to stejné jako v předchozích případech, nic na tom nebudeme měnit. Musím se soustředit na sebe," řekl po čtvrtfinále Berdych.

Murray: Vallverdu mě zná skrz naskrz
Výhodou rodáka z Valašského Meziříčí by mohlo být i to, že jeho koučem je Daniel Vallverdu, který do konce loňské sezony spolupracoval právě s Murraym. "Může to tak být," přikývl Berdych.

Murray se zná s Vallverduem 15 let a posledních pět let úspěšně spolupracovali. "Možná to bude trochu divné, ale můj cíl není porazit Daniho, ale Berdycha. Tomáš hraje výborně a půjde do zápasu jako lehký favorit," mínil Murray, trojnásobný finalista Australian Open z let 2010, 2011 a 2013.

"Dani zná moji hru skrz naskrz, lépe než kdokoli jiný, a určitě přijde se skvělým plánem. To bude pro Berdycha velká výhoda," řekl Murray, kterého po Ivanu Lendlovi začala trénovat Amélie Mauresmová. Na druhou stranu skotský tenista dodal, že i on hru českého protivníka dobře zná. "Vím, co si Dani myslí o Berdychově hře, protože mi to řekl. Takže tohle vlastně je svým způsobem i moje výhoda."

V semifinále Australian Open je devětadvacetiletý Berdych podruhé za sebou. Loni prohrál s pozdějším vítězem Stanem Wawrinkou. S Murraym hrál grandslamové semifinále na US Open 2012 a prohrál ve čtyřech setech.

Berdych se může stát třetím českým hráčem ve finále Australian Open v tzv. otevřené éře a prvním po 17 letech. Před ním to dokázali Petr Korda v roce 1998 a Ivan Lendl v letech 1983, 1989, 1990 a 1991.

Pokud se Berdych do finále dostane, zvládne to při své dvanácté účasti v Melbourne, což by byl rekord turnaje. A z pozice sedmého nasazeného může turnaj vyhrát jako první v historii. Jediným tenistou, který získal jako turnajová sedmička grandslamový titul, byl Kodeš na Roland Garros v roce 1970.

Berdych s Murraym svým zápasem uzavřou zítřejší program na centrkurtu, na němž se předtím rozhodne o složení finále ženské dvouhry. Už nyní je jisté, že si o titul zahraje Američanka s Ruskou: v prvním semifinále se totiž spolu utkají Maria Šarapovová a Jekatěrina Makarovová a ve druhém se světová jednička Serena Williamsová pokusí pomstít svoji sestru Venus, kterou v předešlém kole porazila Madison Keysová.

O finále si zítra v Melbourne zahrají také Miriam Kolodziejová a Markéta Vondroušová. České juniorky nastoupí v deblové soutěži proti australsko-čínské dvojici Tomicová/Xu.

Čtvrteční program Australian Open (začátek 1:00 SEČ):
Aréna Roda Lavera:
Rojer/Tecau (6-Niz./Rum.) - Bolelli/Fognini (It.)
Makarovová (10-Rus.) - Šarapovová (2-Rus.)
S. Williamsová (1-USA) - Keysová (USA)

9:30: Berdych (7-ČR) - Murray (6-Brit.)
Kurt č. 19:
Tomicová/Xu (4-Austr./Čína) - Kolodziejová/Vondroušová (2-obě ČR)
Kompletní rozpis zítřejších zápasů najdete zde.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

362
Přidat komentář
martinek37
Gratulace Andymu k postupu do finále. Tomáš bohužel více chyboval a nedokázal nají protizbraň na Andyho hru. I tak si pořád myslím, že na ten GS titul ještě může dosáhnout.
Reagovat
yenda1
Nevadí. Prostě to nešlo. Semíčko úspěch.
Reagovat
spaniel
Kdyby dopadl TB jinak, už by teď bylo po zápase.
Reagovat
martinek37
Tohle už půjde jen velmi těžko otočit. Andy je hlavně při svém servisu hodně jistý a dokáže využít Tomášových chyb. Jediná cesta je asi přes TB, ale i tam to bude dost obtížné. Na break moc šancí není.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominance, neskutečná dominance. To, co teď Andy hraje, jsem od něj dlouho neviděl, jestli vůbec někdy. K té obraně přidává i dobrý útok, BH od 2. setu začal psát, FH cross parádní, return klasika. Ještě se fakt budu Amelii omlouvat :D Ale jak známe Andyho, tak si nějaký ten menší kolaps neodpustí.
Reagovat
Davor1
+1
K tej omluve sa veľmi rád pridám tiež, snáď k tomu bude dôvod :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Muuray si Berdu očichal v 1. sete co na něj vytýhne a pak ho začal práskat jako psa...to nemůže bojovat jako Dimitrov???
Reagovat
smazaný uživatel
Ve všech zápes kdyx Berda dostal kanára, vždy prohrál zápas
Reagovat
martinek37
Andy hraje výtečně. Jakmile Tomášovi trochu přestane fungovat servis, okamžitě to trestá. Navíc je Tomáš na returnu úplně neškodný.
Reagovat
pockerface
Je mi Toma líto, určitě by strašně moc chtěl, ale nejde to a nejde. Navíc Murray se hodně zlepšil. Od stavu 5:3 téměř nechybuje.
Reagovat
spaniel
40:0 a pak 3 takové chyby :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Murray to ještě projede. :D
Reagovat
Pe3k
Murray to nemůže projet, protože Berdych je psychicky téměř na dně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je moc i na Berdycha z minulého roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je moc i na Berdycha z minulého roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je moc i na Berdycha z minulého roku.
Reagovat
yenda1
Pěkně Tome!!! Tohle chceme vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně snad opět začál hrat hlavou
Reagovat
rychlej
ano jedině takto, to byly hezké momenty!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád to se.re tam kde Andy čeká
Reagovat
smazaný uživatel
Kur...va Toma nehraj všechno křížem, tým Marruaho překvapiš asi jako mě, že večer zapadne slunko
Reagovat
Karlicka
Jaký asi byl pro druhý set ? :-( Tome zaber!!!!
Reagovat
yenda1
polevit a pak se proměnit v kámen :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dal se na pinkanou, přestal se hýbat. Jdi se vychcat ...třeba se stane zázrak

Ale semičko dobrý, obhajil si lonské body a v TOP 10 se udrží. Navíc ten klučina nemá, ale kdo zná s takhle hraje
Reagovat
spaniel
Úplně stejný výsledek bych s Murraym uhrál i já. Strašný propad, Tomáš jen pinká, údery nemají razanci, Murray je aktivnější a útočnější, má tvrdší údery. Servis v háji, forehand nikde, backhand nula...katastrofa, jak připosraně hraje.
Reagovat
Davor1
myslíš že by si s Andym uhral 7-6, 0-6 ?? :DD
Reagovat
spaniel
Ne, jen 0:6 :)
Reagovat
lars
A dal by jsi tolik dzusu ??
Reagovat
spaniel
Jasné, a k tomu ještě kolu a kafe klidně.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
tommr
Tomáš úplně odpad. Jestli se urychleně nevzchopí tak s ním Murray udělá krátkej proces ... :(
Reagovat
kada.tom
no, jdu si raději opakovat ke zkoušce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo zapomněl zavřít klec :-))) Geniální set, Tom polevil, ale Andy nesktuečný tenis, dlouhé míče, razantní, pod nohy, neskutečný na returnu. Takhle by to šlo.
Reagovat
martinek37
Měl by si vzít pauzu Tomáš teď.
Reagovat
d@ve
Tak pracně získal 1. set a takhle ho během chvilky zahodit. Snad se ještě vzchopí. Jinak to bude špatný.. :/
Reagovat
tommr
ten první set Tomáš spíš se štěstím uhaluzil. Od stavu 5:3 byl Murray lepší. Tomášova hra má naopak od tohoto stavu stále sestupnou tendenci ... :(
Reagovat
pockerface
Tomáš se snad rozklepal z toho, že vyhrál 1.set. Doufám, že ve 3.setu se mu vrátí hra z 1.setu do stavu 5:3. Tome stále věřím, že Andyho dáš. Můj tip byl 3:1 na sety. Tak ten druhý mu daruješ jako naději a pak v dalších dvou ho smázneš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to má v plánu tak má nejlepší pockerface kdy kdo zahrál.
Reagovat
Davor1
Toto nemá chybu :DDD

Last time Sharapova beat Serena, Grigor Dimitrov looked

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10392581_690781181040547_419959362471612307_n.jpg?oh=d8e08e66f67415039b530bf8b1cdfc89&oe=5550FCA4&__gda__=1431785113_3d2beb749f68238e1f36c66c32ae7395
Reagovat
smazaný uživatel
Ukazaju se, že Rafa byl s formou úplně v pr..deli, když ho Berda takhle přejel
Reagovat
Pe3k
Jistě že je. Nadal dostal 6:0 on Murrayho, pak od Berdycha a před tím na podzim prohrál s hráči mimo top 100 a s jedním co je mu 17 let...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže s Rafou hrál Tomáš o dost líp než s Andym, dneska je to děs.
Reagovat
Davor1
hral o dosť lepšie preto, lebo mu to Nadal dovolil. Vždy je to o dvoch...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Nadal byl mimo
Reagovat
spaniel
Nebo hrál Tomáš o dost lépe a nedovolil to Nadalovi.
Reagovat
yenda1
Jinej zápas, úplně jinej Berdych
Reagovat
panzer.dragon
Nadal prostě už neni co bejval
Reagovat
kada.tom
No, bude třeba vstoupit do 3. setu lépe ... Andy bohužel naprosto ovládá děj a snadno vyrovná na 1-1 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by bagel?
Reagovat
VlS
Tomášovi nejde teď nic
Reagovat
smazaný uživatel
Andy chce pomstít Rafu jo? že hodlá nadělit kanára..
Reagovat
yenda1
Tomáš Berdych je pryč, Tomáš Berdych se vrátil.
Reagovat
Davor1
Andy sa dostal od druhej polovice prvého setu do švungu a je jasne lepší. Takticky a technicky je niekde úplne inde, má väčšiu úderovú variabilitu aj konzistenciu. Pre Berdycha je alfou a omegou úspešnosť prvého servisu, bez ktorého proste herne na Murrayho nemá šancu.
Reagovat
turista
Finále pravděpodobně bude Berdych v Djokovič. Tomáš Andyho přejede. Pak bude muset vymyslet jak Djokera vykolejit a nepřistoupit na Novakovu hru. Pokud Novaka vykolejí, může vyhrát celkově.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáš se? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáš se? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasným favoritem zápasu je teď Murray. :D
Reagovat
smazaný uživatel
odkud jsi přijel? Z nějaké daleké země? :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi bys to mel opravit a misto jmena Berdych vlozit Murray :)
Reagovat
smazaný uživatel
. Vyhral set, a šel ještě více dolů
Reagovat
martinek37
Tak takhle ne
Reagovat
smazaný uživatel
Murray by přeloboval i dynosaura. Neskutečně returnuje 1. servis Toma
Reagovat
Davor1
niekde som videl hlášku, že Murray by preloboval aj žirafu :DDD
Reagovat
Jabadu
Ve hře zatím žádná změna. Akorát ta klika od blázince.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak někdo může říkat, že WTA je nudný? Když tohle vidím... Tomáši prober se, hraješ o finále AO, chápeš sakra? !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, on si myslí, že hraje o krajský přebor ...prober se ty
Reagovat
smazaný uživatel
dík za radu, nemám důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
. Nehraj tak čitelně
Reagovat
Davor1
Andy začal od polovice prvého setu tvoriť výmeny a Berdych mal veľké šťastie, že to došlo do toho TB. Ak sa nevráti k hre z prvej polovice prvého setu, tak to Murray otočí...
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově asi zaslouženě, do stavu 5:3 byl Andy hrozný, druhý servis bych zreturnoval i já levou rukou, chyboval z BH a nalíval to Tomášovi do FH. Pak zabral na returnu a začal hrát lépe, škoda jen nevyužitých šancí za stavu v 5:5. V TB v klíčových momentech rozhodl servis, Tomáš ho dvakrát trefil, Andy a podělal to. Neskutečné, jakou má Berdych úspěšnost 1. servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ale set lepší než všecky 4 čtvrtfinále dohromady.
Reagovat
Fandina
Začátek super, potom propadá a nakonec set. Berďo, jestli takhle chceš udělat i ostatní dva, tak klidně. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Ale samozřejmě, pokud budeš hrát tak jako první polovinu setu, tak k těm TB nemusí. Držím palce Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Tak to je děs. 0:2 ve druhém.
Reagovat
Fandina
a 0:3 bohužel
Reagovat
tommr
Tomáš málem prohrál už téměř vyhranej set. Až do stavu 5:3 hrál výborně, ale pak se nějak zasek a vrátil se ke svý nedůrazný ustrašený hře z konce minulýho roku. S tím se proti Murraymu nedá uspět. V TB mu to ale naštěstí vyšlo a tak ten první set nakonec přece jen uhaluzil... :)
Reagovat
Jabadu
Omlouvám se ... omlouvám se ... omlouvám se!
Ale nyní už to musí přijít! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to má kliku, že mu soupeř helpnul jako :D občas tam napálí big forehand, ale jinak šla Berdychova hra dolů, uvidíme, co psychika
Reagovat
VlS
Tak dobrý Tome, ale začni zase hrát to, co v první půlce, ten ztracenej servis tě nějak rozhodil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tóóóómáš Berdych!!! Jenom doufám, že každý set nebude končit tie-breakem... :D
Reagovat
kada.tom
přesně, já musím za 2 hodiny na zkoušku a nerad bych přišel o část zápasu :-/ :-D
Reagovat
kada.tom
Ano!! POJĎ!!
Máš set, tak se zase uklidni a začni hrát jako v první polovině 1. setu, sakra! Chce to rychle brejk, odskočit a vytrvat!
Reagovat
Atoidi1
Na Berdu s Murou... Díky!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2691191133372300.html
Reagovat
smazaný uživatel
hele neštvi mě, musíš furt předbíhat? :D
Reagovat
Atoidi1
Velké díky vám oběma - teda jdu to ještě vyzkoušet, ale snad to klapne... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně mám jiný číslo streamu než ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
v podstatě stejný, prostě předbíháš o sekundu :P
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2691191133372310.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.eurosportplayer.cz/live.shtml

je to placený
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěknýý! Berdych ukázal psychickou odolnost, ten forehand na setbol byl výstavní. :)
Reagovat
Amputace
Tak to jsem nečekal. Nicméně stejně stále více věřím Murraymu.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
martinek37
Yes!!!
Reagovat
mihate
Pridávam sa
Reagovat
yenda1
Dáreček od květáka!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak doplácán úspěšně 1. set, tak Tomáš doufám začne hrát, protože vidět 5 setů téhle trochu tragikomedie nechci :)
Reagovat
PH94
Poooooooooooooooooooooooojd...já nervama snad ani nedýchal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych s nejhorší hrou na turnaji uhrál první set. :-D Murray je tragikomický ještě víc :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi pako, oba hraji vrcholný tenis
Reagovat
yenda1
Tome urvi to jakkoli!!!!
Reagovat
spaniel
Krásně odvrácený setball...
Reagovat
spaniel
Teď se může předvést Murray.
Reagovat
yenda1
těch CHYB je moc
Reagovat
martinek37
Teď to bylo přesně vidět. Jakmile Tomáš trochu víc zatlačí, Andy se nechytá. Bohužel se často nechá ukolébat "pinkanou" a tam je Andy jako doma.
Reagovat
PetaM
Ale tlačit nejde pořád.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na to nějak nemůžu koukat, chce ten Tomáš vůbec vyhrát?
Reagovat
PetaM
Vyhrát chtějí oba ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako nevím jak podle druhých, ale já si myslím, že Tom nehraje vůbec špatně, ale Murray dnes hraje dost nepříjemnou hru, kdy hraje pinkanou bez tlaku, ale trefuje poměrně přesně lajny že nedá prostor Tomovi zatlačit a pak příjde jeho chyba ... Ale jinak jak Tom zatlačí, tak je většinou úspěšnej. A naštěstí první set urval, jdeme dál!!!
Reagovat
martinek37
To ne, ale Tomáš by měl využívat každou příležitost, kdy to jde, což zatím dělá tak napůl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říká PetaM, tlačit nejde pořád, s tlakem přichází mnohem více chyb atd. atd. atd. Navíc ta pinkaná mnohdy nedává k tlaku ani prostor :-/
Reagovat
spaniel
Tomáš zatím hraje ustrašeně. Dává ty forehandy takovým naliftovaným háčkem na jistotu. Měl by se co nejrychlejí uvolnit a začít to tam střílet.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha kdo může fandit Murraymu?? A to nemyslím dnes, ale obecně. Vždyť to je otřesny se dívat na ty jeho kysely ksichty, jak věčně vyřvává, kroutí to svou držku, mlátí rukou do rakety nebo raketou do hlavy ... co toto je proboha za hráče?? Pořád něco komentuje ... a neříkejte mi, že je "aspoň vidět, že tou hrou žije" - je to rozmazlenej nervní fracek, nic víc.
Reagovat
kada.tom
já mu obvykle fandím, tedy dnes samozřejmě ne, ale obvykle ano :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já chápu, že je každýmu sympatickej někdo jinej, to je jasny ... ale Murray se mi tím chováním na tom kurtu fakt hnusí :-/
Reagovat
Davor1
Každému vadí niečo iné. Množstvu ľudí prekáža Nadal a jeho zdržiavanie pri servise, rituály a štýl hry, inému vadí Roger a jeho chladný prejav, ďalšiemu Djoko, ktorý má tiež svoje muchy a nie je ich málo.
Mne Andy nevadí, fandím mu. Prekáža mi zdržiavanie pri servise na štýl Nadala a Sharapovej, alebo neľudský rev pri výmenách či zneužívanie Medical time na rozhodenie súpera...
Reagovat
mihate
Ja si ale myslím, že to nie je nič oproti rituálom Nadala, ktoré sú nemravné, neestetické, proste nepatria na kurty. Kto to má neustále pozerať.
Reagovat
Amputace
Prý nemravné a nesmyslné :D:D Jistě, většina rituálů má velice hluboký racionální smysl, proto jsou to rituály :)
Reagovat
Jabadu
Tak teď už nevěřím. Tommovi nefunguje vůbec nic!
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že hlavní prioritou Toma bylo porazit Rafu.. a zbytek se uvidí :D tenis hroznej.
Reagovat
kada.tom
tiebreak
Reagovat
Fandina
6:5 a druhá shoda, Berďo chce to setbol. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš snad uplácá TB a Dani mu pošle telepaticky nějaký myšlenkový pochod, protože Tomáš hraje ustrašeně, vůbec v něm nevidím tu energii a bojovnost. Ale nebudu předbíhat...
Reagovat
Fandina
Kdyby ho uplácal, tak by se mi ulevilo ...
Reagovat
yenda1
pojd tome zatlac na kvetáka
Reagovat
Jabadu
Andy si hraje svou plácanou a Tom hraje úplný ho ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Tomáš hraje jako když nehraje, žádný útok, nic, jen pinkaná, kdo udělá chybu... takhle na Andyho nemůže.
Reagovat
historik
tiebreak!
Reagovat
yenda1
to je ono jen květáka pěkně nasejři!! :)
Reagovat
kada.tom
Andyho spíš štvou ty míčky, resp. jejich výměna
Reagovat
yenda1
no jen ať vzteká nad čím chce až mu karfiol vypučí
Reagovat
kada.tom
Jestli Tomáš ten 1. set nevyhraje, tak to vidím špatně ... pokud ho vyhraje, tak snad zase získá na chvíli ztracené sebevědomí a mohlo by to jít
Reagovat
PH94
Uuuuuuf ...pojd Tome!
Reagovat
Amputace
Murrayho pohyb je výborný, ten člověk snad vůbec nestárne. Na returnu je rovněž skvělý. Na druhé straně u Berdycha mi připadá, že nehraje příliš chytře. Hraje předvídatelně, prakticky každý úder hraje křížem, vůbec nevyužívá toho, že je schopen si Murrayho takto rozběhat, a nedává mu to do protipohyb. Murray je v tomto ohledu úplně jiná liga a to by mohlo být vzhledem k tomu, jak výborně se pohybuje a prakticky se mu daří zcela paralyzovat Berdychův skvělý servis, pro zápas klíčové.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Jak začal být nervozní, tak se ve 2. polovině setu vratil ke starému Berdychovi, snad dá ten set, uklidní se a půjde nahoru
Reagovat
Roger_Federer
Tomas mi opet prijde, jako by nemel plan, jak ho hrat..A navic mu chyby ten pohled tygra..co mel v utery.
Reagovat
Jabadu
Tome, překvap mě! :-)
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuuuuuf ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě vždycky baví vztekloun Murray :D
Reagovat
tommr
a mě se tím vztekáním doslova hnusí ...
Reagovat
kada.tom
dva nové míčky, hmm ...
Reagovat
yenda1
tak jestli si tomáš nevzpomene na předchozí týden a půl, tak to bude hrubý.
Reagovat
smazaný uživatel
A už jsme zase ve starých kolejích, co se týče Berdycha...
Reagovat
yenda1
nebuchti tome..
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš začíná kazit míče, které by v prvním setu proměnil ve winnery. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
první části prvního setu.
Reagovat
Jabadu
Takhle špatně Tomáš ještě nehrál. Je bez sebevědomí.
Reagovat
tommr
to nedopodávání setu s ním otřáslo ... :(
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
Fandina
tak nějak, od té doby je trochu laxní, škoda
Reagovat
kada.tom
teď je třeba udržet podání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se hodně zlepšil oproti minulýmu roku, moc mu to přeju, Andyho druhé podání slaboučké, to se musí trestat. Murray hodně nesympatické chování, jak tam vždycky kňučí předtím, než doběhne míč. Nejde mi o to hekání, ale on aj když běhá tak tam knučí jak postřelený pes. :D
Reagovat
yenda1
Tomáš začíná trochu ztrácet ve výměnách.
Reagovat
yenda1
moc klasických berda-chyb
Reagovat
yenda1
kujvas tome nehraj tu svoji starou hru!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray perfektně čte Berdovo 1. podání,
Reagovat
smazaný uživatel
Každýmu kdo fandí Andymu bych jednu vlepil kdyby teď seděl vedle mě!!! :-D
Reagovat
Jabadu
Bez servisu a sebevědomí to nepůjde. Tom je hodně nervózní. škoda.
Reagovat
kada.tom
tak nic ... 5-4
Andy se povzbuzuje jak kdyby vyhrál :-D

no, snad Tomáš zabere a brejkne ho znova :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš vůbec nechodí na sako zatím?
Reagovat
Jabadu
A je to tady. Kdy, když ne teď?!
Reagovat
tommr
bohužel Tomáš se zrovna v nejméně vhodnou dobu vrátil ke svý starý ustrašený hře ... :(
Reagovat
mahycek
Škoda, toho Tomášova zkrácení, za stavu 2-3 a 0-30, pro Toma. Tohle, ale Murray bude dobíhat,má snad nejrychlejší nohy ze všech! Stačí vzpomenout, na finále Wimblu, který vyhrál, tam Djokovi k síti, doběhnul nemožné! Novak mu nemohl dát kraťas.
Reagovat
kada.tom
wow!!!
brejk!!

a teď v klidu doservírovat a jít s klidným svědomím do 2. setu!
Reagovat
smazaný uživatel
Co si Andy vždycky hladí, když prohrává? Záda nebo nohu nebo nevím co? :D
Reagovat
yenda1
Teď to fakt chce urvat už!!!!
Reagovat
yenda1
yes!
Reagovat
Jabadu
Servis zatím funguje a Tom už se nebojí zatlačit.
Teraz to príde! :-)
Reagovat
yenda1
cmon Tome seber
Reagovat
PetaM
To Andy v každém zápase vypadá, jako by byl na vozíček? ... Protože co vidím jeho zápas, tak ho pořád něco bolí a ty ksichty jsou na proplesk :D
Reagovat
yenda1
Jj dělá to často. Djkoko taky někdy vypadá, že končí.
Reagovat
PetaM
Tak Novak ... :D :D Ten vypadá, že nic jiného, než šňůru, ani neumí :D :D
Reagovat
kada.tom
a zas snadná práce na servisu :-)
chce to ale brejk!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem tady, fandím, tlačím, přeju... jeď :)
Reagovat
PetaM
Vítej :D Takže jsi to přežila, super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přežila, ale docela děs. Nicméně to není podstatné, Tomáš moc chytře umisťoval údery a využil brejk, jo :)
Reagovat
Davor1
Najväčšia zmena v Berdychovej hre je servis. Tak vysoké percento prvého som u neho nikdy nevidel. Celkom nechápem, ako to dokázal tak vylepšiť za tak krátky čas. To mu pomáha aj psychicky, keď vie, že sa môže o servis oprieť.
Otázka je, či je to len v dôsledku životnej formy ako u Čiliča na USO, alebo je to štruktúrna zmena v jeho hre...
Reagovat
kada.tom
to uvidíme v Rotterdamu, Dubaji, IW, Miami ...
Reagovat
Roger_Federer
ze jsem.

25.01.2015 11:59Od: Roger_Federer
No, veci se meni.Berdych 3:0, citim to v kostech, AO vyhraje Murray ktery Berdycha sunda v 5 setu 9:7, ve finale vklidu Novaka. ;)
Reagovat
Jabadu
Hrát kraťas na Muráje je zásadní taktická chyba! To nesmíš, Tome!
Reagovat
kada.tom
ale jo, občas to vyzkoušet může :-D
ale je fakt, že Andy je často dobíhá a fantasticky umisťuje .. :-)
Reagovat
tommr
jj to je jako zkoušet kratasy na Wozniackou - jen jim to udělá radost ... :(
Reagovat
kada.tom
Tomáš na servisu bez nejmenších obtíží (zatím) ... za to Andy se o svůj servis musí "rvát" více - za takovéto situace bych řekl, že by se jednou Tomášovi mohlo povést ten Andyho servis prolomit :-)
Reagovat
PetaM
No, je to zrádné. Andy si sice servis drží zuby nehty, ale Tomášovi to nemusí v jedné hře jít a co na tom sejde, že se před tím bojovalo jen o servisy Andyho ... :D
Reagovat
kada.tom
rozumím, proto jsem do závorky umístil to zatím :-))
Reagovat
PetaM
Už by to chtělo ale Andyho breaknout. Pro jistotu ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně holky, přesně jak jsem chtěla, finále Serena s Mášou a teď jsou na řadě chlapi, Tomáš teda válí nevídaně, Můra Černá na něho možná nic nevymyslí, tahá za kratší konec jednoznačně, ale uvidíme, jak se to rozjede. Navíc Berdy nějak rozkvetl po těch zásnubách, bych nikdy nevěřila, že mu to bude tak slušet, i ty hadry zlepšil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi muj nejoblibenejsi Match up v ATP. Zatim to vyzera na moc hezky zapas...
Reagovat
Davor1
Toto bude parádny zápas...
Reagovat
mahycek
Jé, to je škoda toho voleje, při Andyho servisu. Nevadí, je začátek.
Reagovat
vrabejka
Nemate nekdo sopcast stream na berdmana?
Reagovat
Grape
Ta Andyho dvojchyba - druhé podání takhle mimo jsem snad ještě neviděl...
Reagovat
Jabadu
Pěkně, Tome.
Reagovat
kada.tom
Tak jdeme na to :-)
Reagovat
janek_da
Kdo vyhraje z tiperu?

Milas(Murray) x Jestřáb, draxter, dabelsobul (Berdych)
Reagovat
smazaný uživatel
Káťa bohužel nepřekvapila, Serena naštěstí taky ne. Takže klasické finále, Serena bude doufám na Mašenu nabuzená jako vždy. :)
Reagovat
Roger_Federer
No vidis Marusko, ani to nebolelo, uz jenom jeden zapas..Co by za to Fulnekultras dal, kdyby na tvojem miste byla nasa skromna vesnicanka Petra:), klidne by ji odpudtil, kdyby prervala cely Vaclavak.;)
Reagovat
FulnekUltras
Na GS finále Kvitová - Makarovová si holt ještě budu muset počkat... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Wimblu by to mohlo klapnout. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se prohekala do finále..a přitom mohl být od ní klid už v 1.kole..No,snad Serena zvládne svůj zápas a ve finále ju vypne!
Reagovat
jackiec
urči ju vypne, ta je z williamsky podělaná už v šatně
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty tomu nesnesitelnému, nesportovnímu řevu říkáš hekání? To je ale hodně velký eufemismus.
Reagovat
Davor1
big like :-))
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - po dnešku si říkám, že v ženském tenisu momentálně hlava nerozhoduje z obvyklých osmdesáti, ale nejmíň z devadesáti procent.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=2142184702913
Reagovat
FulnekUltras
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú !!!!!!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen si zahuč, maloměšťáku. :D
Reagovat
FulnekUltras
nechávám to teď už na poraženou finalistku...
Reagovat
smazaný uživatel
:-) chtela jsem se take zastat MaShy, ale kdyz ja se tehle roviny ataku burzoazne stitim.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se můžeš zastat vedle. FulnekUltras si myslí, že z postupu Mashy mají radost jenom mlaďoši... :D
Reagovat
VlS
Monty, nemám radost, přál jsem to Kátě, ale po tom Ultrasově prohlášení se mi to ani nechce komentovat. Nicméně tip mi vyšel.
Reagovat
VlS
To máš nastudovaný z VUMLu? To je teda slovní spojení jak z padesátejch let.
Reagovat
FulnekUltras
ale obsah sedí... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš dnes sledovat SF...?VIS... Zkus jednou vypnout,soustředit sena tenis a nepřemýšlet co moudrého napíšeš..troubo..!!))
Reagovat
smazaný uživatel
Fináááále!!! :-))
Maria dneska opět skvělá, hrála to co potřebovala.. :D Kaťa byla dneska neškodná, strašně se vyhazovala, bylo až neuvěřitelné co vyhodila.. :-))
Ale je to tam, Maruš je ve finále!! :D Teď je řada na tobě Madison!!! :D
Reagovat
Cico93
V sobotu ju haitik dotlačíme k titulu!!
Reagovat
lars
K titulu pred jmenem: Auu. Marfusa Sharapov :))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam :-) Gratulka ;-)
Reagovat
Frick
Sakra co to? Máša přece neni Serena, aby s ní hráčka TOP 10 v životní formě takto vyhučela....
Reagovat
smazaný uživatel
do prčic, zatím žádná radost.
Reagovat
FulnekUltras
No ještě máme dva zápasy... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
obvykle tanecky na podani.. ale mentalne v uplne jinem patre, vyklepana Kata ji nema cim ohrozit. Presvedcive. Come on! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, jak Katu limitovalo zraneni, ale podle me byla porazena uz v satne.
Reagovat
FulnekUltras
vypadalo to tak - děsivé psycho... ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
Super Mášo :-) Ještě jeden a je to doma ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
... konečně vypadne Sharapka :)) čekal jsem na tento moment dlouho. Škoda, že nevypadne raketou Anči nebo Lucky Š. To bych si užil dvakrát tolik. S Ančou možná i třikrát.
Reagovat
Jabadu
No, no ... třikrát?!
Pánovi je třináct let? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tvoje interpretace, je vidět, co ti v životě schází.
Reagovat
Jabadu
To nebylo špatný. Slušný direkt. Ale jsem spokojený se svou partnerkou. :-)
Reagovat
Fandina
pro oba :-)))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
na Tomášův zápas s Andym vstanu doufám :D jinak budu doufat v ženské finále Maruš proti Sereně :))
Reagovat
FulnekUltras
Sympatické Kátě finále MOC přeju. Dvakrát už sice v SF na GS neuspěla, s ječivkou má H2H 0:5, ale každá série má mít svůj konec a proč se zdánlivě neprůstřelné objektivní logice nepostavit zrovna dnes? Jednou se to stejně stát musí.
Reagovat
PetaM
Jen, aby Umírající neměla na Rusky stejný vliv, jako Petra na Češky ... :)
Reagovat
ptpc
Prečo má vlastne Mária prezývku "umírající"?
Reagovat
Jabadu
Že by Erben?
"Jen pojď a pospěš, děvče mé,
však brzo již tam budeme.
Hosté čekají, čeká kvas,
a jako střela letí čas. -
Co to máš na té tkaničce
na krku na té tkaničce?"

"To křížek po mé matičce."

Máša je prostě taková tichá, až submisivní partnerka zvláštního umrlce. :-)
Reagovat
blixa
"Umírající" je zkratka. Celé její indiánské jméno je "umírající ve strašných bolestech" ;-)
Reagovat
Jabadu
a nebo: "Tančila jako blázen, až do bílého rána" :-)
Reagovat
PetaM
Já jí říkám Umírající. Protože když člověka mučíš, pomalu mu odřezáváš kousky jeho těla, řve přibližně stejně, jako ona na dvorci ;)
Reagovat
lars
Chtelo by to statistiku. Kolik Rusek nize v zebricku porazilo Marfusu ?
Reagovat
FulnekUltras
Tak snad jediné pořádné kladivo na Mařu z domácích březových luhů a hájů byl odjakživa Kuzněcov. ;-)
Reagovat
blixa
Nikolaj Gerasimovič, maršál ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Při posledním vzájemném střetu Mařa-Světla loni na podzim v USA byla krásně vidět rivalita - když maršál neobyčejně promyšleně a zdatně Mařeně vracel jak výkyvy v řevu během klíčových výměn, tak i zdržování servisu, opakování nadhozu, protahované "koncentrační" obracení se zády k soupeřce a další podobné "lahůdky", až z toho Marfuši doslova tekly nervy a nakonec vyhrála jen tak tak. Na tuhle velmi účinnou antišarapovskou provokační taktiku je ovšem Káťa myslím až příliš slušná a fair...
Reagovat
Oin
A proto jí budu fandit. Když už musí postoupit Ruska, ať to není uječená Marfuša.
Reagovat
FulnekUltras
Někdy příííště... ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
Williamsky vytiahnu USA do svetovej skupiny a potom znova nebudu hrať. :/
Reagovat
kada.tom
ten stejný příklad lze vidět u Sharapky, ta taky bude hrát v Polsku a pak si na DC ani nevzpomene, to sestry hrají FC častěji
Reagovat
smazaný uživatel
ked Williamsky dostanu USA do svetovej skupiny, tak by mohli skusiť hrať aj o rok. Tím majú výborný a hráčok na veľa hráčok na výber . (USA) Silny kandidát na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou i další hráčky, které FC nehrají takže bych se tím nezabýval.
Z těch hráček, co za poslední 4 roky vyhrály grandslam pravidelně reprezentovala pouze Petra.
Jinak žádná jiná.
Ale souhlasím s tím, že kdyby Američanky hrály v plném složení pravidelně tak bychom prakticky neměli na mísu šanci.
Takže buďme rádi, že to je tak jako to je.
Reagovat
Jabadu
Dobrá střední, dá každou těžkou. (Hejmánek)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom hraje dobře, ale nevim, zas takovou změnu nepozoruju, pořad stejně čitelnej, pod tlakem pokazil pár tutovek. Hlavně mu jde podaní, proto je tam kde je.
Reagovat
spaniel
Ne.
Reagovat
panzer.dragon
Tomáš vyhraje, Andy se ani nerozkouká a už bude dva sety dole a nepůjde s tim nic dělat
Reagovat
Nola
Pome ! bude to tazke, Andy je najlepsi bezec na okruhu, uzivil by sa urcite v behu na kratke vzdialenosti :D ma jeden z najlepsich returnov, ale ma aj slabiny, ma asi najhorsi druhy servis...
Reagovat
FulnekUltras
Nee to nechcu! Čepičku ne! Když tak si připlatím! ;-)
Reagovat
Jabadu
"Šak ať přídu - Skoti. Šak tady majú totok ... pštrosa, totok ... klokana, totok ... vídeo, totok ... Ester ... plyn ..." :-)
Reagovat
FulnekUltras
Ester eště néni...ale ona už bude...a jak dám znaméni, púšťaš!!!
mňa přes posledný kuřinec do finále... ;-)
Reagovat
tommr
docela zajímavej pohled na kariéru Tomáše Berdycha:
http://www.tennis.com/pro-game/2015/01/17-things-tomas-berdych-did-between-his-wins-over-rafael-nadal/53834/#.VMksVmc5B3w
Reagovat
VlS
Dobrej přehled, moc se mi líbí video QF Wimblu s Rogerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase proti většine.. Takže, Come on Andy!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zvládneme to. Musíme!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Andy, dones nám jeho hlavu :)
Reagovat
Mayo
tak sme 4 zatiaľ asi , to nie je také zlé :D
Reagovat
Jabadu
Už čtyři vlastizrádci a to zde ještě není Cico! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo, Forehand a Cico jsou asi sotva vlastizrádci. :D
Reagovat
PetaM
Neboj, Slovensko už k nám dávno nepatří.
Reagovat
PetaM
Sorry, to bylo na Jabadua :D
Reagovat
Jabadu
No, nejsou, ale jejich radost z proher českých tenistů se přehlédnout nedá. Na druhou stranu jejich popichování je přece kořením tohoto webu. Sám jsem jen bývalý tenista okresního formátu a jen matně tuším, kolik dřiny a potu je za tím dostat se jen na turnaj Futures. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja budem Andymu fandiť aj vo finále, Berdych mi je inak celkom sympatický, hoci priznávam, že po výhre s Rafom o niečo menej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vítej mezi námi, tě s Mutem rádi na chvilku adoptujeme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne nech sa Andy dostane do top 4, nech je tá skupinka pohromade..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Když zítra vyhraje, tak je tam. A kdyby vyhrál titul, tak je před Rafou dokonce :-)
Reagovat
Roger_Federer
No nevim, neco mi rika, ze Rafa tam uz dlouho nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vzhľadom na tvoje dlhodobo chabé proroctvá dobrá správa :)
Reagovat
tito
:-))) Stejně, od kdy se říkají tyto fundované žvásty? Já si myslím, že první naději vlil do žil FFF fyzioterapeut Novotný v r 2009 -" Nadal vydrží hrát nejvýše tři sezony" pravil v 2/2009. Uběhly další 3 roky, Rafa je po zranění, které s koleny vůbec nesouvisí, 3 v ATP, čeká nás jako vždy postup hore. Těším se na tuto sezonu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Not this shit again :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si tak vzpomněl na diskuzi ze SF USO 2012. Tam na nás lítali výrazy typu: "Nejsi Čech pí*o za*raná" a podobně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
*lítaly
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem v piči, měl jsem narozeniny a ještě se vyhrálo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně stejně jako Judy, jsem byl předurčen, abych fandil Andymu :-))
Reagovat
tito
Chlapci, budu nestranný, ale mohu slíbit, že vítězi tohoto duelu budu fandit ve finále. Tak se snažte :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
vrabejka
Ahoj zítra bude Berdych zrovna kyz bude hrat Berdych. Je nějaká šance abych nějaký stream rozjel na tabletu? Jediná šance je asi sopcast že? Nebo je i jiný způsob?
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám v tabletu prohlížeč Photon Browser, na kterým mi jdou streamy z fromsport.com. Ale doporučuju nainstalovat antivirák...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by taky právě zajímalo, jestli tam jde nainstalovat nějaký přehrávač, chtěla jsem Adobe a to mi ten můj tablet odmítná, tak jsem v koncích. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Adobe mi taky nejde nainstalovat. Tohle je jediný, co mi zatím funguje.
Reagovat
spaniel
Fromsport jde spustit i bez flashe. Ale divím se vam, ze jste si nezaplatili Eurospoplayer za tech par eur. Vsechny přenosy ze vsech kurtu s kamerama, opakovacky, kvalita daleko vyssi nez bezne streamy.
Reagovat
smazaný uživatel
uf...první věta fakt dává smysl :DDD
Reagovat
slacker
A jak se da divat na streamy (dracula, lemon, streamhunter) ve Smart TV? konkretne Smasung.
Reagovat
sprchon
Tam mi jde přes prohlížeč v pohodě drakulastream, tipsport i live.shiftyland.net. Jiné jsem nezkoušel.
Reagovat
VlS
Eurosport player
Reagovat
steve79
Berdych ms obrovskou sanci. Vsichni ho vidi ve finale, ale sance jsou vyrovnane. Murray hraje vyborne. Letos neprohral!!
Reagovat
smazaný uživatel
sice neprohrála ale letos hrál jen HC kde neměl rovnocené soupeře. Halepová také letos neprohrála a na AO vyletěla ve čtvrtfinále
Reagovat
smazaný uživatel
Davai Maria!!!
Come on Madison!
Pojď Tome!

Snad všichni tři postoupí! :D
Reagovat
Mayo
to je príšerné toto :D úplne opačne všetko :D
Reagovat
Jabadu
To u slovenských sousedů nepřekvapuje. :-)
Reagovat
kada.tom
se Sharapkou a Tomášem souhlasím :-D
ale teda Keys bych nefandil ani omylem - Serena musí postoupit, aby si ve finále namazala sirénu na chleba :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já Keys taky zítra budu přát jen kvůli tomu, protože nechci zápas Maria vs. Serena! Narozdíl od tebe no :DD Jestli teda Maria postoupí že jo.. :-))
Ale jak tu psal monty a Hirschna, Berdych porazil Nadala, tak Maria jí prostě jednou porazí!! A třeba už letos.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak podle toho, co předvedla Serena proti Cibulkové bych musel bohužel být realistický a uznat, že ve finále proti Maruš by byla jednoznačnou favoritkou a k přerušení série v Melbourne by prozatím nedošlo.

Myslím si, že když ji Maria ještě někdy v budoucnu porazí, tak to bude na antuce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě ten zápas proti Cibuli neviděl.. Ale každý zápas je jiný.. :D

Taky si ale myslím, že Maria porazí Serenu na antuce.. Na RG.. :D Ale jejich poslední zápasy už nejsou tak jednoznačné jak tomu bývalo.. Maria je během celého setu Sereně vyrovnanou soupeřkou a jsou i momenty, kdy i lepší, ale konec setu vždy neustojí.. A Serena naopak zahraje parádně.. :D Ale prostě jednou to prolomí.. Moc bych si to přál už teď tady na AO, jestli k jejich zápasu dojde..
Reagovat
Jabadu
Dear Tom!
Ty nejprve naš ustav poukazala 3.000,? US dolar a my vam potom obratnikem zaposilala hodně krat tolik pozdravů a fandění a vy bejt big spokojenost. :-)
Reagovat
slacker
fiiiiiii za mamaaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Andy!
Reagovat
Kozoroh
I ty Brute? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně je celkem šumák, jak to dopadne. Ale Andyho mám ve fantasy jako finalistu, takže se přidávám k menšině. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ignore, vyhazov z klubu a konec přátelství - za to všechno ti Andy stojí? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Copak náš klub nějak souvisí s Tomášem? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ten klub jsem založila sama, takže mě nemůžeš vyhodit. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno souvisí se vším, ta jak Kvitovka nemůžeš jít proti Tomášovi, protože oba jsou labilové, nejlepší čeští tenisté současnosti a oba bydlí v Monaku :D:D:D Tak se vyhodím já a budeš tam sama :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má hezkýho trenéra, možná to teda ještě přehodnotím, abych v klubu nebyla sama. :D Ale dívat se nebudu, musím do školy pro tu hrůzu (výzo).
Reagovat
smazaný uživatel
Má hezkého trenéra, což je hlavní, Tomáš teď vypadá taky hezky bez té čapky, takže ti dávám čas do 23.00, kdy mi napiš, komu fandíš a podle toho se budou odvíjet naše další vzájemné klubové vztahy :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 23:00 už budu dávno spát, takže smůla. Co takhle kompromis? Budu nestranná. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
žádná nestranná, buď a nebo, nebuď bezpáteřní, šprtko :D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti dám šprtku. :DDDD Bejvávalo... Když já potřebuju body do fantasy. Každý má pro mě "cenu zlata" :DD
Reagovat
EllNino
taky jdu pro výzo, pro tu šťouru z matiky :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám lepší trojec. :DDD
Reagovat
EllNino
hmmm :)) ale jinak jenom 3 dvojky ..prostě maths je zlo :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám tři jedničky a na další dvě mi chyběl kousek (průměr 1,56 a 84,4%). Já se doma vůbec neučím. :D V září chci stejně jít jinam ...
Reagovat
sprchon
"Porazil i svou noční můru Rafaela Nadala". Teď už jen porazit můru s velkým M. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli někdy platilo, že šance jsou pro oba 50 na 50, tak tentokrát to sedí naprosto přesně.
Pro Tomáše mluví aktuální forma, sebevědomí po jednoznačném vítězství nad neoblíbeným soupeřem, aktivní bilance s Andym. A to hlavní, trenér, který zná zítřejšího soupeře po tenisové stránce víc než dobře.
Pro Andyho mluví též aktuální forma, výborný ritern a pohyb, lepší úspešnost v třísetových zápasech a taky to, že v semifinále grandslamu většinou prohrál až s Nadalem nebo Djokovičem.

Já osobně si netroufám tipnout vítěze. Myslím, že to bude buď na spůsob totální dominance Tomáše, nebo vydřený Andyho postup. Malinko víc favorizuju Skota.
Tom má opravdu jedinečnou šanci na postup do svého druhého finále na grandslamu a tak o trochu víc přeju postup jemu. Ale když postoupí Andy budu i tak spokojený.
Reagovat
smazaný uživatel
*způsob
Reagovat
Jabadu
Pokud ho Tomáš vyhraje, začne věřit ve svou hru a schopnosti. Pokud ne, zpomalí a Andy už to uplácá.
Reagovat
smazaný uživatel
No když jsem četl jakým způsoben porazil Berdych Nadala tak jsem jen koukal. :D Myslim si že Murrayho dá s přehledem řekl bych že mu Murray veme maximálně set ale setjně tipuju.

Berdych - Murray : 3:0 :)) Jsem stálý optimista. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chystám se na sportovní noc. Už ve dvě chci vstávat na zápas NHL mezi Washingtonem a Pittsburghem (Nova Sport). No a hned jak začne hrát Masha, tak to přepnu. Věřím, že na Káťu umí a vyhraje. Pokud se tak opravdu stane, podívám se i na druhé semifinále... No a co se týče prvního mužského semifinále, tak na to se chci taky dívat a moje sympatie jsou zde jasně dané. Tóóóómáš Berdych!!! :D
Reagovat
Mayo
Lec gou Pens :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani náhodou! :D Caps už musí přerušit tu sérii čtyř proher...
Reagovat
Mayo
naposledy Caps vyhrali v Consol :/ , čas odplaty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně před měsícem. :D
Reagovat
kada.tom
http://sazeni.idnes.cz/tenis-australian-open-sazky-berdych-murray-fe3-/sazeni.aspx?c=A150128_141116_sazeni_tny
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím nevíte někdo v kolik se bude hrát v patek zápas Nole - Stan ?
Reagovat
smazaný uživatel
9:30
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
EllNino
Reagovat
Mayo
Let´s go Andy !
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
PetaM
Pojď Tome! :D Když už musím vstávat tak brzo, tak ať je to zápas vítězný!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
9:30 je brzo? :D
Reagovat
PetaM
To teda jo :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Koukej fandit i za mě, já budu zase u zubařky, tak jí popoženu, ať mě rychle odbyte, abych aspoň něco stihla. Tipovat si netroufám, jen to Tomášovi strašně moc přeju :)
Reagovat
PetaM
Budu :D A hodně štěstí u zubařky ... Snad tě to nebude bolet :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaké vrtání, ale to přežiju, stejně budu v myšlenkách na kurtu :D ale věřím, že se vrátím domů a uvidím to samé, jako jsem viděla s Rafou, když jsem vstala :D:D
Reagovat
EllNino
:D :D :D ...vrtáníčko
Reagovat
smazaný uživatel
zítra bude svět plný zombíků, kteří sice vypadají, jakože vnímají svět okolo, ale všichni budou upírat pozornost k jediné věci, k jedinému zápasu :D k zápasu Lunejky se zubařem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já bojovat nebudu, to chlapi se obecně bojí zubaře a mají srdeční příhody, jen na to pomyslí :D
Reagovat
Mayo
zubár je kamoš...nevidím na tom nič strašidelné (:
Reagovat
smazaný uživatel
já už dlouhou dobu taky ne :) Ale jako malej jsem chodil k zubařce, která trhala zuby jen rukou, takže pokaždé, když mi střčila ruku do pusy, jsem se bál, že o nějakej přijdu ;)
Reagovat
kada.tom
já zubaře rád :-)
pokecáme, občas něco vymění, vyvrtá nebo vyčistí a pohoda :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Já taky, navíc je to fakt hezká baba.
Reagovat
PetaM
No, já se na skóre koukl na mobilu, nejdříve jsem si myslel, že Rafa vede 6:2, 6:0, ale pak jsem se podíval u koho svítí ty šestky a okamžitě jsem vyskočil z postele a šel koukat :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, já se probudila, jukla na komenty, nechápala a už jsem mazala k počítači a ve zdraví dokoukala 3. set :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej, já se s nad k vám zejtra přidám, není možný :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
taky půjdeš k zubaři? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
to zrovna ne, asi budu přát Tomovi, ale k zubaři se vždycky těším :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak asi? Teda to je fandění, jedna neví, protože potřebuje body, druhá píše asi, bože Tome, ještě, že to nečteš :D
Reagovat
Lina
Já se k Tobě přidám :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak mě je to celkem jedno, když tam není můj Rogírek a není tam ani nikdo, koho bych vyloženě nemusela, Tomovi docela držím palce, na to že mu většinou nefandím, tak to ber jako vstřícné gesto ode mě :P a v druhém semifinále ještě nevim, mám ráda oba :))
Reagovat
EllNino
fandi i za mě, sem ve škole :/ :D
Reagovat
PetaM
Ty si naser :D :D :D
Reagovat
EllNino
nechci :D
Reagovat
PetaM
To přijde :D
Reagovat
smazaný uživatel
já budu taky ve škole na čísílkách, nevím jestli z toho zápasu něco stihnu, ale prožívat ho budu i tak, pokud to bude vypadat nadějně :)
Reagovat
kada.tom
9:30 je brzo, hmm :-D
brzo hrál Tomáš v úterý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berďo, všechno nejlepší do tohoto zápasu, ať se ti daří, ať máš taky štěstí a ať to zvládneš!!! Věřím, že si to zasloužíš :)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist