12. den ve Wimbledonu: Finále chtějí vybojovat Berdych a deblistka Plíšková

8. 7. 2016, 10:30
Previews 132
V centru dění ve Wimbledonu budou dnes semifinálové zápasy mužů. Favority na dvě místa ve finále jsou bývalí šampioni Andy Murray a Roger Federer, které se budou snažit zaskočit Tomáš Berdych a Kanaďan Milos Raonic. O své první grandslamové finále bude usilovat Karolína Plíšková, kterou čeká deblové semifinále s Němkou Görgesovou.

Tomáš Berdych bude dnes na trávě v All England Clubu bojovat o své druhé grandslamové finále. To první si zahrál před šesti lety právě ve Wimbledon.

Třicetiletého Čecha v semifinále čeká domácí Andy Murray. S o rok mladším Britem prohrál poslední čtyři duely, v celkově bilanci s ním prohrává 6-8. Na grandslamech prohrál dva ze tří soubojů, na trávě se potkají vůbec poprvé.

Murray si může zajistit už jedenácté grandslamové finále, tituly má ale na kontě zatím jen dva. V roce 2012 dobyl US Open a o rok později se stal prvním Britem po 77 letech, který vyhrál Wimbledon. Od té doby prohrál tři finále v řadě, letos v Melbourne i v Paříži podlehl Novaku Djokovičovi.

Ukončit čekání na třetí titul má Murramu i obnovená spolupráce s Ivanem Lendlem, který ho dovedl k prvním dvěma triumfům. O Lendlovy služby se loni zajímal i Berdych, ale bývalý nejlepší tenista světa nabídku nepřijal. O to více Berdycha zaskočilo, když se Lendl vrátil k Murraymu.

"Mně tvrdil, že na koučování absolutně nemá čas, že to není něco, co by chtěl dělat. A pak je za nějakou chvíli zpátky. Nevím, co si o tom mám myslet...“ reagoval nedávno Berdych, I proto pro něj může mít dnešní zápas zvláštní náboj.

"Zkusím na něj to, co dřív platilo," plánuje Berdych vyrukovat s agresivním tenisem. "Cítím se skvěle, tělo drží. Jsem v jedné z nejlepších pozic, v jaké můžu být,“ pochvaluje si Berdych, který před Roland Garros angažoval chorvatského trenéra Luku Kutanjace. Zatím jen na záskok, než po rozchodu s Danim Vallverduem najde vhodného nástupce.

"Tomáš si každopádně tohle tažení zaslouží. Hraje tu výborně, má super formu," řekl Kutanjac, který s Berdychem chystá plán na Murrayho. Mistra returnů a skvělého obranáře, který ovšem působí na kurtu stále odvážněji. "Tomáš je přirozený ranař, který musí hrát agresivně a jednoduše. Tenhle styl by měl platit na Andyho. Obecně ano. Ale ono snáz se to řekne, než udělá. Všichni víme, že Andy najde odpovědi na různé strategie, které na něj soupeři vytáhnou."

A druhý hráč světa Murray si rozhodně věří, že je v jeho silách postoupit potřetí za posledních pět let do finále Wimbledonu. "Má variabilní hra na Tomáše v posledních letech skvěle fungovala, ale stejně si na něj s Ivanem připravíme plán."

Souboj Berdycha s Murraym se bude hrát na centrálním dvorci poté, co se dohraje první semifinálový duel (od 14:00 SELČ) mezi sedminásobným šampionem Rogerem Federerem ze Švýcarska a Kanaďanem Milosem Raonicem, jenž bude usilovat o své premiérové grandslamové finále.

Ve dvouhře jsou grandslamy pro Karolínu Plíškovou zakleté, ve čtyřhře si však letos už podruhé zahraje semifinále. Stejně jako na Australian Open se do něj dostala s Němkou Julií Görgesovou, po jejímž boku dnes bude usilovat o premiérové finále. Do cesty česko-německému tandemu se však postaví dvanáctinásobné grandslamové šampionky Serena a Venus Williamsovy.

• PROGRAM 12. DNE WIMBLEDONU 2016 •
pátek, 08. 07. 2016
• Centrální kurt • (od 14:00 SELČ)
Raonic (6-Kan.) - Federer (3-Švýc.)
Berdych (10-ČR) - Murray (2-Brit.)
• Kurt č. 1 • (od 14:00 SELČ)
Babosová/Švedovová (5-Maď./Kaz.) - Atawová/Spearsová (10-USA)
S. Williamsová/V. Williamsová (USA) - Görgesová/Kar. Plíšková (8-Něm./ČR)
kompletní program 12. dne Wimbledonu
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

132
Přidat komentář
smazaný uživatel
Bylo načase že finalista bude někdo jiný než big 4 teď ještě tom a bude parádní finále berda raonic.obmena obsazení finálních zápasu by prospěla už je to okoukane stále jedni a ti samí! Andy se dnes zapoti berda bude agresivní v minulých zápasech hrál po valverdovsku proto andyho nepotrapil ale dnes to bude vyrovnané utkání!
Reagovat
Mayo
jojo vyrovnané
Reagovat
Kozoroh
Federer se rozsypal. Opustila ho jistota na servisu, častěji než v předcházejícím průběhu SF chodí přes druhý servis. Ve výměnách tahá za kratší konec, víc chybuje než třeba v třetím či po většinu čtvrtého setu.
Reagovat
tommr
sice se proti Williamskám držely statečně a měly v obou setech náskok brejku, ale ty černý monstra se snad ani nedají porazit ... :(
Reagovat
misa
Sestry jsou opět hlavní kandidátky na olympijské zlato.
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že se bude hrát jen o stříbro ... :(
Reagovat
aape
njn steroidove kralovny to mají pevne v rukou tentokrat
Reagovat
Denis92
To je hlupak..sorry ale musim to napsiat. Dvakrat spravil na BB to iste, mal vlólny cely kurt a on zahra FH priamo na Raonica. Prehral vyhraty zapas..
Reagovat
Roger4EVER
Proc se nehraje?
Reagovat
vrabejka
Byl si zraneny
Reagovat
Kozoroh
Situaci Federer v 12. hře podcenil. Miloš však velmi dobře returnoval a byl to on, kdo proměnil šanci.
Reagovat
svetova.dvojka
Miloš prostě našel odpověď na ty dva ztracené sety.
Reagovat
Roger_Federer
Tohle jsem za 14 let jeste u Federera nevidel.odevzdal set ve kterem uz byl Milos vlastne komparz a drzel ho jenom servis..
Reagovat
svetova.dvojka
šak s Tsongou na Canada Masters, ze stavu 5:1 prohrál set a tím i zápas...
Reagovat
Roger_Federer
Ja to nevidel, tohle dneska jo.
Reagovat
Denis92
Paneboze..to co teraz spravil?
Reagovat
rod_laver
Jak to vypadá? Koukám jen na livescore a nestačím se divit, hlavně ten BP na 5-4 a bylo by hotovo..
Reagovat
Roger_Federer
Roger oevzdal set.2dvojchyby za stavu 5:6 40:0.
Reagovat
Denis92
Roger bol lepsi cely set, mal 3BB ktore nepremenil a za stavu 5-6 prehral podanie zo stavu 40-0, kde dal dve DF po sebe ..
Reagovat
Kozoroh
Federer byl po velkou část čtvrté sady lepší v mezihře a vytvářel si víc šancí, ale v 12. hře dal dvě dvojchyby za sebou a při posledním míči měl odkrytou část kurtu, ale míč zahrál k Milošovi. Ten pak Fedexe prohodil. Vývoj 12. gemu mě zaskočil, už jsem TB považoval za jistý.
Reagovat
rod_laver
Rog, Denis, Kozoroh: Díky!
Reagovat
svetova.dvojka
...Tak Miloš našel odpověď.
Reagovat
Frick
https://twitter.com/PatrikVacek86/status/751384532914466816
Reagovat
sprchon
tu udělali pouhou deblistku, jo? :D Zase ale pravda, že už to SF je pro ní na GS zatím největší úspěch...
Reagovat
Herbert_Hoover
Dnes mě ta Rogerova výhra tolik mrzet nebude, Raonic jednoznačně horší od poloviny druhého setu, to Cilic tam to bylo jiný, proto mě štvalo, že nepostoupil on. :) Dnes si to jednoznačně zaslouží Roger, nebo si to spíše nezaslouží Miloš za to, co je schopen vyhodit a jak vlažně působí v mezihře.
Reagovat
Tuttovka
Hodně vzaly vítr z plachet Raoničovi ty jeho dvojchyby na konci druhého setu.
Reagovat
Kozoroh
Roger jistější na servisu, důraznější na returnu, přesnější ve výměnách. Ačkoliv Miloš na podání za ním nezaostává, tak v sedmém gemu zakolísal a Fedex šanci využil. Roger je lepší v mezihře a zaslouženě vede.
Reagovat
svetova.dvojka
Najde ještě Miloš odpověď... ?
Reagovat
spaniel
Zalezi na otazce.
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Tuttovka
Zatím bych ho neodepisoval do čtvrtého setu nastoupil hodně zostra.
Reagovat
smazaný uživatel
Let's go, Roger, one more! :))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrát první set se dneska nevyplácí.
Reagovat
vrabejka
Roger už to zlomil. Vyhraje ve 4 setech.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nebyl tu Miloš? Někam odešel...
Reagovat
blixa
Myslíš že nastoupil intelektuální dublér ? :D
Reagovat
Denis92
Chum jetze! Uz to pojde.
Reagovat
Mayo
Roger Izy v 4
Reagovat
smazaný uživatel
Izy už vypadnul s Tsongou.
Reagovat
svetova.dvojka
Federer stále umí, je až šokující , že ani o skoro 10 let mladší hráči ho nedokáží smést z kurtu...
Reagovat
Pe3k
šokující věc máš (nebo spíš nemáš) v trenkách
Reagovat
tommr
už je na kurtu. Spolu s Goergesovou se postaví Williamskám. Šance na postup jsou proti Williamskám sice malé, ale zkusit se to může ... :)
Karolína s Goergesovou se mimochodem překřtily na "Team Pliskoerges". Docela by mě zajímalo jak se to vyslovuje? Vyslovuje se to Plisko-erges nebo se to oe uprostřed vyslovuje jako přehláska? :)
Reagovat
misa
Vždyť mají hned brejk...
Reagovat
tommr
brejky měly dokonce tři - dva v prvním setu a jeden ve druhým, ale bohužel je ani v jednom případě nedokázaly udržet ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vyměnit triko a bude to 3:1 v suchým ;) ale teda nechávat mistra čekat, to se nedělá, Milošku :P :D
Reagovat
Kozoroh
Roger měl ve druhém setu víc ze hry a na rozdíl od první sady se dostal k šancím. Stavy 30:0 a 40:0 sice ještě při Milošově podání nevyužil, ale v TB potvrdil mírnou herní převahu. Pro zápas je jen dobře, že je stav 1:1 na sety.
Reagovat
Pe3k
Nechceš to rovnou komentovat po každé výměně?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Miloš za stavu 2:1 v TB ZaČiličoval a nepřehodil přes síť 2 returny 2. podání. Po dvojchybě nebylo co řešit.

Přesto se nic neděje, pořád je to 1:1 a Miloš je víc než vyrovnaným soupeřem. Nemusí panikařit, krom toho jednoho gamu, kdy nabídl Rogerovi setboly, zatím na servisu neměl problém a už se sám dostal párkrát na 30. Je to úplně otevřené.
Reagovat
spaniel
Nejsi rodina se skaredym Kadlecem?
Reagovat
smazaný uživatel
I ty Brute? Málo co se na mě nalepili dva kreténi už...

Nejsem až takový hater jako Kadlec, ale není tajemstvím, že Rogera nijak nemusím a hlavně co víc, chci pro Andyho ve finále jiného soupeře.
Reagovat
spaniel
Tak ty mas aspon logickou motivaci. To zas jo. Ale nevim zda je duvod se bat Rogera. Po otocce s Cilicem jsem byl optimista, ale dnes zas zacal bidne, takze tak zhave to asi nebude. Navic by ten GS mel vetsi cenu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, sám si říkám, že herně to není ono, ale od AO 2014 s ním Andy nevyhrál ani set, poslední výhra taky kdo ví kdy, někdy 2013. Mentálně by to pro Andyho byl těžší soupeř, i kdyby měl být třeba herně jednodušší než Raonic. Proto z něj mám strach, přeci jen to je je finále a jedna z největších Andyho šancí, když už nemůže potkat Noleho.

A hlavně, každý z těch 3 hráčů této generace měl ve finále aspoň jednou někoho "lehčího". Philippoussis, Puerta, Tsonga, Berdych, Ferrer, Soderling. Andy hrál finále 10 a nikdy neměl to štěstí, že by hrál s někým takovým. 3x Federer, 7x Djokovič.
Reagovat
rod_laver
Chápu tě, na druhou stranu to finále by mezi Rogerem a Andym bylo určitě pohlednější. I když se Andymu proti Rogerovi poslední tři roky moc nedaří, spíš bych mu letos dával větší šance. Snad mám jenom mylné tušení :)
Reagovat
Denis92
Zasluzene! Raonica drzi v hre najma servis na urovni 70%. Ak mu klesne uspesnost, tak to Roger da v 4setoch.
Reagovat
Vojtiik
pojd mi!
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic v závěru setu docela v útlumu, přitom si stačilo vízt MTO.
Reagovat
Tuttovka
Vypadá to, že Raonicovi konečně trošku odešel ten děsivý servis :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, Rogi, tohle už nesmíš pustit a jedeme dál!
Reagovat
spaniel
Kdysi Rogerovi stacilo nejak vratit podani a ve hre uz si to uhral. To bohuzel uz neplati, ve hre je zatim horsi. Raonic je agresivni a fotehand inside out pise, Fed uz pohybove neni co byval a do stran nestiha. Zatim rozhoduji dvouchyby.
Reagovat
Pe3k
na ty dvouchyby bacha :D
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutecny servis..to mu nemuze vydrzet cely zapas.
Reagovat
Roger_Federer
2:0 je konec.
Reagovat
mahycek
4 setbally a tři při druhém podání Raoniče. Tohle musí Roger proměnit, jinak to nepůjde.
Reagovat
Tuttovka
Tennis je to parádní :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarja, nevyužije 4 setboly, to si snad chce zahrát další pětiseťák neboco :/
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce, chce prohrát 3:0...
Reagovat
Herbert_Hoover
tříseťák :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi chce další infarktový tiebreak no
Reagovat
Kozoroh
Ale zas na druhou stranu při SP vytáhl Miloš skvělé servisy. Především na 3. SP, při druhém podání byl skvělý.
Reagovat
Denis92
Neviem kolko sanci na brejk by chcel..
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic ani neví jak zachránil tři setboly. #TheVeselyEfekt
Reagovat
kada.tom
Uff, teď to měl teda Milos nahnutý ... ale jede se dál :-)
Reagovat
Mayo
A je zle Milisko! Skončil Miloš , Roger valec
Reagovat
Mayo
To je frustrujúce , mat 0-40 a prd z toho
Reagovat
smazaný uživatel
Koukej brát druhej set, Rogere!
Reagovat
Mayo
Sakra je to príliš rýchle, obaja hrajú na pár úderov , pche
Reagovat
spaniel
Nikdy to nebylo jinak.
Reagovat
Mayo
Ja viem , co uz.
Reagovat
smazaný uživatel
bum bum nuda :/ moc toho tam nenahrajou
Reagovat
Herbert_Hoover
Raonic na servisu docela jistý, před chvíli intergalaktická volej, ale Fedex taky ještě neprodává kůži lacino, TB jako z praku a cítím, že to Fedex nějak udělá.
Reagovat
Tuttovka
Raonic má zatím i dost štěstí, bohužel :).
Reagovat
Herbert_Hoover
Come on, Bomberman! Vzdoruj náklonnosti wimbledonských Bohů a vyřaď elegána :)
Reagovat
Kozoroh
Miloš na podání skvělý a velmi dobrý na síti. Roger má problém prolomit Milošovo podání.
Reagovat
Vojtiik
to je skoro na Pulitzerovu cenu!
Reagovat
Herbert_Hoover
to je na cenu Captaina Obviouse!
Reagovat
spaniel
:D do televize s nim.
Reagovat
Herbert_Hoover
kdyby měl svůj pořad, tyjo...Kozoroh show...by byl hostem každý den jenom fanda Djokoviče a probíraly by se jeho rekordy.
Reagovat
Pe3k
To vypadá na komplex méněcennosti, nebo to bude obyčejná demence :)
Reagovat
Marduch
Ale jdi, zas tak starej ještě Roger není.
Reagovat
Pe3k
Na Rogera mi nesahej!
Reagovat
Kozoroh
To mluvíš o sobě, hejtře? Pravdou je, že jsi dementní až až :-))
Reagovat
Pe3k
Zalez ty trole ...
Reagovat
sprchon
Škoda toho jednoho breaku, jinak zatím hraje nad očekávání dobře. :) Snad se podaří Miloše zlomit.
Reagovat
Mayo
Výborne ešte jeden Milosko a potom Rogi otočka
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls? Dneska je tam Sir Alex, oba víme, co to znamená pro druhý zápas :-)))
Reagovat
Mayo
Nevidím nedá sa ale ak by bolo 5 setov prvého tak by som druhé semi stihol skoro celé ... Každopádne ak je tam Sir Alex, tak to je pre Berdu a miestnych tp Berda fans zlá sprava ale vlastne aj pre Miloša resp. Rogera (:
Reagovat
Denis92
Roger vyhral pri Raknicovom servise 15bodov, kdezto Raonic pri Rogerovok len 6, napriek tomu ziskal brejk a set..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten gem Roger uplne odevzdal, nechapu
Reagovat
kada.tom
Milos zatím velmi pěkně :-)
Reagovat
tommr
dnes na ITF turnaji v německém Versmoldu porazila turnajovou trojku Khromachevovou jasně 6:4 6:2 a postoupila už do semifinále. V něm se střetne s krajankou Karolínou Muchovou. Škoda, že se holky potkají už v semifinále a ne až ve finále, protože se obě zdají být v docela slušné formě ... :)
Reagovat
mahycek
Zase si nechá začátek zápasu utéct. Fakt to nechápu. Přece ví Roger, že musí mít servis přesný a zvlášť proti Raoničovi, ku.va.
Reagovat
spaniel
Ty toho nechapes vis.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger zase začal vlažně, daroval Milošovi brejk dvojchybou a přestože dobře returnoval, tak často nedokázal přehodit síť a nechal si utéct začátek, teď už mu Raonič nedává na servu čuchnout, ale dneska to nebude jen o servise, je potřeba zapojit aktivní hru na síti, ovšem jestli to bude jen bum bum a dál nic, tak se k tomu ani nedostane...
Reagovat
tommr
dnes na ITF turnaji v německém Versmoldu porazila překvapivou přemožitelku turnajové jedničky (AKS) Ninu Stojanovicovou jasně 6:3 6:1 a postoupila už do semifinále. V něm se s největší pravděpodobností střetně s Terezou Smitkovou, která má dobře rozehranej zápas proti Khromachevový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem nechápu, jak většina odepisuje Raonice. Vždy po tom zoufalství co předvedl Federer proti Cilicovi ani nemůže být favorit. Začaátek zápasu to potvrzuje, zase kupa chyb a kdenic tunic...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojďme na to vážení :) Raoniče vidím hrát letos ve Wimbledonu poprvé, tak snad je to naposledy :P
Reagovat
smazaný uživatel
Velký Den je stále tady a začíná jít do tuhého - brzy budeme znát Tomášova finálového soupeře. Bude zajímavé sledovat, zda si Raonic sáhl do svědomí po té dva roky staré wimbledonské porážce a pokusí se dnes Federera nepodcenit, což ve čtvrtfinále bohužel nedokázal Cilic nebo předtím Willis.

To Tomáš rozhodně neponechá nic náhodě. Po shlédnutí filmu Tajemství se Tom pustil do studia všech svých mnoha šesti výher, zatímco tým odborníků na slovo vztahých v čele s fyzioterapeutem Perem Bastholtem se snaží objevit zakopaný pes v obou Tomášových prohraných semifinále s Tsongobijcem.

US: 7:5, 2:6, 1:6, 6:7
AO: 7:6, 0:6, 3:6, 5:7

Zakopaným psem se zdá býti vyhraný první set, čili drobný nesouhlas s vrabejkou níže - strategicky by dnes bylo výhodnější první set prohrát, poté uštědřit Merymu dvousetový debakl a ve čtvrtém setu to uhrát na to, kdo je sympatičtější.
Reagovat
a.magerova
Otázka:
Podle čeho budeš posuzovat, kdo je sympatičtější a komu.... jakože londýnskému publiku nebo nám tady na TP.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověď je Tomáš :D
Reagovat
Davor1
Pre Andyho jubilejné 20-te GS semifinále a vôbec po prvý raz v kariére je zo semifinalistov najväčší favorit na titul.
Dnes by nemal mať žiadny väčší problém, Berdych je v posledných dvoch rokoch pre top hráčov strašne čitateľný a ak bude hrať tým svojim štýlom, ktorý má zažitý v posledných mesiacoch, tak Andy ho rozoberie ako v posledných zápasoch. Jedinú šancu pre neho vidím v zmene štýlu, musí hrať na maximálne riziko a musí mu to padať od začiatku do konca. Takému scenáru ale nedávam ani 10%. Zaujímavé je, že minulý rok na AO pred ich semifinálovým zápasom boli kurzy na oboch takmer vyrovnané, dnes po roku a pol je Andy totálny favorit v až nereálnom kurze okolo 1,11. Ale všetko hraje v jeho prospech, má výbornú formu, na Berdycha sa naučil hrať a ten tu ani nehrá žiadny životný tenis, akurát využil los a zdolal slabších súperov, hlavne ten Pouille v QF bol vážne vtip. Dnes môže naozaj len prekvapiť, tipujem 3-1 pre Murrayho.

Druhý zápas vidím 50 na 50, Roger tak trochu ani nevie, ako sa do toho SF dostal, jeho hra stále podľa mňa nie je na takej úrovni, aby ňou vyhral GS a Raonič bude ešte o niečo ťažšia prekážka ako Čilič. No, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je hrozně depresivní komentář :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Marduch
Souhlas. Ač Tomáš vyhlásil určitou změnu taktiky a ofenzivní přístup, tyto věci jsou otázkou návyků a těžko je lze u hráčů typu Tomáše "přepínat" ze dne na den. Nejspíš se bude hrát podle not Murrayeho, proto by Tomášova výhra byla polovičním zázrakem.
Reagovat
vrabejka
Dnes Tomáše čeká jedná z posledních šanci N a GS finále. Když nepočítáme neúspěšný rok s Valverdem, měl tom s Murraym dokonce pozitivní bilanci. N avic ho zvládal porážet v letech kdy měl životní formu. Takže bez sance rozhodně není.
Tsonga ukázal cestu jak na Andyho. Bohužel měl v setech 2 strašně krize v setech a to ho stalo semifinále. Nehrát s Andym pinkanou, ale hrát agresivně, chodit častěji na síť to je recept.
Pokud bude fungovat servis můžeme se dočkat velkého překvapení. Hlavně Tom musí udělat 1.set protože víme on moc zápasy otacet zápasy neumí.

Federer 7-5 6-4 6-7 6-2 Raonic
Berdych 7-5 3-6 6-2 7-6 Murray
Reagovat
Mayo
No len Andy vyhral všetky dôležité zápasy okrem FO 2010
Reagovat
brixner
No muhehehehe :-)
Ale dneska Roger a Tom!
Nějaké připomínky??
Reagovat
Krisboy
Kdepak, žádné připomínky! Máš to dobře.
Reagovat
Kozoroh
V obou SF duelech očekávám výhru favoritů, tedy Rogera a Andyho. Tipuji, že obě utkání skončí 3:1 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím že Raonic -Federer 5 setů a Tomáš..no pokud vyhraje tak taky jedině na 5 setů.Sázkový kanceláře ho sice neuvěřitelně odepsaly..ty kursy jsou až nedůstojný a tak by jim mohl vytřít zrak.Ale bude to zatraceně těžký..
Reagovat
Mayo
Andy je favorit ale tie kurzy má tiež silno prekvapili.
Reagovat
Marduch
Snad se Tomáš o tom looser-kursu dozví. Riadne nasrať sa je treba.
Reagovat
kada.tom
Raonic >= Federer (7-6 7-6 4-6 7-6)
Berdych < Murray (3-6 5-7 2-6)

Babos/Shvedova =< Atawo/Spears (6-4 3-6 6-4)
Williams/Williams >= Görges/Plíšková (7-5 6-2)
Reagovat
smazaný uživatel
K cemu tyhle blbosti s presnym skore? Federer vyhraje a hotovo! :))
Reagovat
Vojtiik
tenhle sráč tipuje prohru federera na kazdem turnaji uz v prvním kole... naštěstí to je většinou zbožné přání :D
Reagovat
dappe
Vždy když je tam k tomu to =, tak se jedná o zbožné přání. :D
Reagovat
vrabejka
Souhlasím, Murrayho bude Berda motat tak že radši skrecuje.
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia,

Fedex 3-0 Raonic aj ked by som bol rad za vačšiu zápletku aby som stihoo aspoň kúsok druhého semi ale pochybujem, co uz.

Andy Vs Berda 3-1 ... Snáď klapne to finále Andy Vs Roger ale uvidíme ako sa hovorí loptička je chlpatá (:
Reagovat
a.magerova
Mayo - 1.SF - kéžby kéžby, ale PŠŠŠT, nezakřiknout !!!

P.S Megavačšia zápletka už bola v ČF a to teda stačí.... ;-)
Reagovat
Jan
Keď je loptička chlpatá, tak sa nemáš čeho bát :)
Reagovat
Lina
Já dávám Raoničovi jeden set, Tomáš přání aby vyhrál.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist