3. den na OH: Kvitová už o 3. kolo, další Čechy čeká úvodní zápas

30. 7. 2012, 12:30
Previews 45
Pravděpodobnost srážek nad Londýnem je dnes mnohem nižší než včera a tak by se snad i mohl dohnat skluz z druhého dne, kdy se vinou deště dohrálo jen pár zápasů. Petra Kvitová dnes bude bojovat proti Číňance Shuai Peng už o 3. kolo, naopak úvodní zápas teprve bude dohrávat Radek Štěpánek. Petra Cetkovská, Lucie Šafářová a deblové páry své duely ještě ani nezačaly.

Radek Štěpánek začal utkání proti Nikolaji Davyděnkovi již včera, po neproměněných brejkbolech a jednom ztraceném podání ale prohrál první set a na začátku druhého dějství rozhodčí utkání kvůlikluzké trávě raději přerušil. Česko-ruský souboj bude pokračovat dnes na dvorci číslo 7 jako druhý v pořadí.

Ve dvouhře žen do soutěže vstoupí Lucie Šafářová, kterou čeká domácí Laura Robsonová, a Petra Cetkovská, jež bude čelit sedmé nasazené Němce Angelique Kerberové. Obě Češky včera na začátek svých zápasů čekaly marně.

Finalistky letošního Wimbledonu Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká jsou nasazeny na kurt číslo 7 a jako čtvrté v pořadí by měly nastoupit proti Maďarkám Timee Babosové a Agnes Szavayové. Radek Štěpánek s Tomášem Berdychem by měli hrát večer na 'patnáctce' proti Italům Braccialimu a Seppimu.

Ve druhém kole je z českých tenistů pouze Petra Kvitová, která dnes čeká už boj o postup do kola třetího. Na kurtu číslo 14 se v prvním vzájemném střetnutí utká s Číňankou Shuai Peng.

Na Centrálním kurtu budou hrát obě světové jedničky. Victoria Azarenková se v prvním kole utká s Rumunkou Beguovou, Švýcar Roger Federer si o postup mezi nejlepších 16 zahraje s Francouzem Julienem Benneteauem, se kterým měl namále na letošním Wibmledonu.

- LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY LONDÝN 2012 -
program zápasů 3. hracího dne (pondělí, 30. 07. 2012)

Centrální kurt (začátek 13:00 hodin SELČ):
Azarenková (1-Běl.) - Beguová (Rum.)
Federer (1-Švýc.) - Benneteau (Fr.)
Del Potro (8-Arg.) - Seppi (It.)
Wozniacká (8-Dán.) - Wickmayerová (Belg.)

Kurt č. 1 (13:00):
Mónaco (9-Arg.) - Goffin (Belg.)
S. Williamsová (4-USA) - U. Radwaňská (Pol.)
Isner (10-USA) - Jaziri (Tun.)
Clijstersová (Belg.) Suárezová (Šp.)

Kurt č. 2 (12:30):
Roddick (USA) - Kližan (SR)
Erraniová (9-It.) - V. Williams (USA)
Tipsarevič (7-Srb.) - Petzschner (Něm.)
S. Williamsová/V. Williamsová (USA) - Cirsteaová/Halepová (Rum.)
Federer/Wawrinka (6-Švýc.) - Nišikori/Soeda (Jap.)

Kurt č. 7 (12:30):
2. zápas: Štěpánek (ČR) - Davyděnko (Rus.)
4. zápas: Hlaváčková/Hradecká (4-ČR) - Babosová/Szavayová (Maď.)

Kurt č. 12 (12:30):
Kerberová (7-Něm.) - Cetkovská (ČR)

Kurt č. 14 (12:30):
3. zápas: Kvitová (ČR) - Shuai Peng (Čína)

Kurt č. 15 (12:30):
5. zápas: Berdych/Štěpánek (5-ČR) - Bracciali/Seppi (It.)

Kurt č. 18 (12:30):
2. zápas: Šafářová (ČR) - Robsonová (Brit.)

kompletní program 3. hracího dne najdete na webu itftennis.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

45
Přidat komentář
horska.kraslice
Gratulace k výhře, zápas jsem neviděla, snad je to odklon od zdravotní indispozice návrat ke kondici.
Reagovat
smazaný uživatel
Zahrála skvěle.
Reagovat
Heather_Fedex
ve 3. setu hrala petra tenis, jaky ji dovedl k wimbledonske trofeji...proti tsvete to bude tezsi, protoze ta na trave umi, ovsem psychika a zkusenosti jsou na strane petry. dnesni zapas mel vyraznou fedcupovou atmosferu, petra mela velkou podporu fanousku, kt. ji hnali do predu...a navic i ty ruzove kulisy, cisty fc ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Viku jsem koukal ve druhém setu a do půlky třetího, kdy bylo jasné, že už to nepustí, protože Begu neudržela brejk a šla někam do kopru....Ale jsem zvědavý na další kolo, jestli to bylo mimořádné nebo co....
Ulu Radw. jsem viděl hrát po dlouhé době a je to vážně takový klon své starší sestry, i když zatím ne tak dokonalý. Ale běhala na kurtu jak čamrda. První set byl jednoznačnější ve prospěch Sereny, ale ve druhém už to bylo vyrovnanější. Sereně celý zápas nepadalo tolik první podání a to druhé Ula ve druhé sadě dobře četla a jednou Sereně i brejkla. Jinak se tam hodně točil vítr, takže doufám, že ta menší úspěšnost prvního podání byla tím a ne třeba zádama. V dalším kole bude repete finále Wimbledonu proti Věrce, to by mohlo být zajímavé.
Zápas Venus se Sarou jsem neviděl, ale podle statistik to vypadalo, že měla Venus dnes jeden ze svých dobrých dnů a na kurtu dominovala.
S chlapů jsem viděl Roddicka, jsem rád, že postoupil, ale myslím, že to s tou jeho hrou na moc stačit nebude...Překvapilo mě, že vypadli s Johnem ve čtyřhře, tam jsem myslel, že by mohli něco uhrát.
Na Rogera jsem přepínal, tam je spokojenost.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem rád za Hewitta s Baghdatisem. A teď budu dražet palce Isnerovi a pak Dimitrovovi, ale tam to bude asi se Simonem bohužel konečná...
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jsem zapomněl na Pironkovou, té opět věřím, že Flavii porazí.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že to bude se Simonem konečná? Já naopak v tomhle zápase víc věřím Dimitrovovi. Andy R. mi udělal taky radost, bohužel další zápas má s Nolem, ne? :-((
Díky za report ze zápasů, ted koukám jen na Petru, snad už se vyhrabala z toho nejhoršího a dohraje v pohodě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, máš pravdu, mě to ve víru všech těch událostí uniklo. Tak to bude pro Andyho konečná téměř jistě.:-(
Proto mě mrzí ta čtyřhra s Isnerem, věřil jsem, že by mohli něco uhrát, ach jo...
Grigorovi bych to moc přál, ale Simon je takový vraceč, který čeká na příležitost a Dimitrov bývá zbrklý. Podle mě se bude snažit ukončovat brzy výměny a dělat chyby. Bude také hodně záležet na servisu, kdyby ho drželo první podání, mohlo by se to podařit. No, přeji mu postup a rád bych se pletl....
Tak to Petra uhrála.:) ale abych pravdu řekl, po prvním setu jsem to přepl s tím, že když by druhý set prohrála, tak třetí nejspíš uhraje a jen jsem občas koukl na skóre. Nějak se mi na to hezky nekouká... Snad se bude i dále zlepšovat, los má opravdu příznivý, po odpadnutí Agy by ten boj o medaile měl klapnout.:-)
Jinak abych pravdu řekl, moc ten tenis v rámci OH nestíhám. Jenom některé zápasy, které mě zajímají. Koukám hodně na jiné sporty.:-)
Reagovat
J.M.
Podle mě teď má Griša možnost potvrdit, že ten vzestup formy (a žebříčkového postavení) v posledních měsících není náhoda, a že už má i na to porážet hráče z širší špičky. Navíc na trávě umí hrát skvěle, Simon není zrovna vyhlášený trávař...

Mimochodem, zápas Dimitrov-Simon je právě k vidění na live streamu, což je super, to jsem ani nedoufal.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se Nole blbě vyspí a Andy bude mít svůj podávací den :-)
Tady je možný úplně všechno..Simon je vraceč, na antuce bych mu i věřila, ale tady má myslím větší šanci Dimitrov.
Já jsem viděla zápas Tsongy s Belluccim, hodně kvalitní, napínavý, líbilo se mi, jak Tsonga bojoval, taky několikrát spadl, ale přesto to dohrál, na konci měl radost, jak kdyby vyhrál celý turnaj :-) jaký kontrast oproti Berdychovi, ten byl otrávený..
Reagovat
smazaný uživatel
Ema - Tsonga je sympaťák a patří mezi mé oblíbence. Když vyhraje, tak se vždycky těším na ty jeho oslavná gesta. Zápas jsem neviděl, ale jsem rád, že vyhrál.:-)

J.M.- Na to, že není Simon travař teké trochu spoléhám. Právě, také si myslím, že by už potřeboval uhrát nějaký důležitý zápas, aby si uvěřil a posílil se. Ten vzestup na žebříčku náhodný není, vzestup formy je patrný. Ale zatím mi přijde, že v těch klíčových momentech důležitých zápasů (viz. třeba semifinále proti Belluccimu nebo Ferrerovi), nedokáže tu hru, kterou hrál po celý zápas podržet. Vždy se ke konci setů stáhnul a byl spíše pasivní, než aby se držel dále útočné hry, která byla efektivní...
Je sice ještě mladý, ale ten progres by už potřeboval. I když v dnešní době je to hodně těžké prorazit. Ten tenis se ohromně vyrovnal...
To je alespoň můj názor.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Také doufám, že by mohl mít Novak nějaké děsivé noční můry, že by se z toho bál ještě na kurtu.....gigine, nečti to.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Děsivé noční můry..třeba ze svatby? :-))) gigine, promin ;-)
Stejně je to takový zvláštní, vidět všechny hráče s vlaječkou na triku..
Reagovat
J.M.
Tak bohužel, bylo to tak jak píšeš. Je to škoda, myslel jsem, že Grigor už skutečně má na to mířit Top 30, ale takto to ještě pořád nepůjde. Chce to větší jiskru.
Reagovat
smazaný uživatel
No, třeba ze svatby, že mu uteče nevěsta od oltáře? Nebo že neuteče a bude definitivně pod pantoflem...:-D
Jo, je to takové zvláštní, že hrají s vlaječkama. Ale třeba jsem myslel, že mě bude připadat divné to barevné oblečení a vůbec mi to nepřišlo.:)
Tak Grigor přeci jen prohrál.:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, něco tomu ještě stále chybí. Přitom ten potenciál má, je vidět, jak se od loni zlepšil, ale nějak to ještě nedokáže prodat. Budu věřit dál.
Já mu hodně fandím, je mi sympatický jeho herní styl a i jako člověk. Z těch mladých "talentů" mu fandím nejvíce a po něm Harrisonovi, ale ten vylítl už v prvním kole.....
Reagovat
gigin
Budu vás chodit strašit, jestli zítra Nole hukne !! Budu vaše noční můra do konce OH !! :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já si s těma nočníma můrama nezačala..ale ještě že jen do OH, kdyby to bylo do konce života, tak se nevyspím :-))
Reagovat
gigin
:))) Tak příště važte slova :)) Né v poho, vím že fandíš Andymu. Nemám s tím problém ... Uvidíme. IDEMOOOO !!! :))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
já ale psal ať to nečteš!!:-))
Teď když bude mít náhodou Nole zítra kruhy pod očima, to abych se bál usnout, že se mi bude zjevovat gigin, jak se buší v hruď s divokým pokřikem IDEMOOO...:)
Ale víš jak, sranda.:-)
Reagovat
gigin
Ne ne, bylo by to rafinované strašení. Psýčko !! :))) Jinak jas, sranda, pohoda ... Počkej zítra !! :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jasan, tož uvidíme zítra.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem koukl na Stepanku, a teda musim priznat, ze jsem na to koukal s otevrenou pusou. Holcina ma 44 roku, jestli se nepletu, a sjela to neskutecne bravurne a bez chyby se skvelym casem. Neskutecna jizda.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem na ní koukal a říkal jsem si teda klobouk dolů. Neměla ani jeden šťouch. Pamatuju si ji z před šestnácti let z Atlanty a ona se pořád takhle drží, je to borkyně, přál bych jí placku.:)
Reagovat
Denis92
Petra sa vyziva v blbych zaciatkoch setov?
Reagovat
Denis92
je sanca ze niekde najdem stream na vecerny zapas Federer/Wawrinka - Nišikori/Soeda ?
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus tohle :-)
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi tam vyskakuje jen centr tak nevim jestli to tam bude....:-)
Možná když budou hrát na centru no :-))
Reagovat
Denis92
tam je len center court a oni budu hrat na kurte c.2
Reagovat
Pe3k
V suchém triku :) Jen tak dál maestro...
Reagovat
taffer
Tak, tak. Měl jsem z toho trochu obavy, ale úplně v pohodě.
Reagovat
Denis92
nastastie :) usetril nas tentokrat
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! Ale byly to nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už je to komplet. Celá moje armáda ve 2. kole. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsi to? Popiš mi prosím v pár větách. Taky jsem si oddychl, že to zvládla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl. Jenom na livescoru.
Reagovat
tommr
zatím to vypadá na to, že se chce s turnajem co nejrychleji rozloučit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uff. Stejně jako Vika po, tak si i já oddechl. Ten servis žalostný druhý set radši ani nekomentovat. No hlavní, že jde dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo tak ten druhy set byl fakt luxusni:D Dlouho jsem Viktorii nevidel hrat tak silene blbe. 4 upachtene winnery, plno chyb, kazila uplne lehke mice, no aspon si dala ten rucnik na hlavu po druhem sete:) i kdyz predpokladam, ze ted ho na hlave ma Monty, pokud si ho nedal na hlavu uz drive behem druheho setu, aby se na to nemusel koukat:)
Jestli timto zpusobem bude Viktorie pokracovat i ve tretim, tak asi rychle zavyje sve sbohem turnaji...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po dalsim brejku hned v uvodu 3 setu to fakt vypadalo, ze to bude huste. No, nakonec ale Viktorie nemusela az tak zabrat. Kamelie to vyresila za ni. Takze tenis teda celkem nuda.:(
Ted to vypada, ze to Begu nezvlada, a ViKi to proste nejak upinka...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to Viki dala, ale vubec mne nepresvedcila.
No a tech 13 dvojchyb za zapas, to je teda sila...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se díval až od stavu 1:3 ve 2. setu. Ručník na hlavu jsem nepotřeboval... Ale předtím jsem koukal na basket a tam by mi docela přišel vhod. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cus:)
No ViKi hodne ve 2.setu kazila, a celkove tenis se mi opravdu moc nelibil.

Jinak ten basket, tak ten jsem bohuzel videl kousek taky. Holky hraly hodne tezkopadne - to co jsem videl. Strasne prechody do utoku po prejeti mice...ale to by se dalo jeste prezit, tem holkam z Turecka to taky nejak moc extra neslo. Presnost strelby, by se take jeste dala nejak zkousnout, ale nektere tzv. prihravky souperkam a kiksy v obrane, to bylo fakt na rucnik, a to nejsem nejak specielne fanda basketu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj nevíte někdo na jaké stránce se dá dívat na olympijský tenis prosím? Na monaco-Goffin? Děkuju.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/c-4.html
nebo BBC přes satelit,mají 24 kanálů v HD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist