7. den ve Wimbledonu: Berdycha čeká v osmifinále Thiem. O postup hrají i další favorité

10. 7. 2017, 12:15
Previews 420
První neděli se ve Wimbledonu již tradičně nehraje. Pondělní program, který je oprávněně nazýván "Manic Monday", je tak nabitý k prasknutí a nabídne všech šestnáct osmifinálových duelů. Poslední český zástupce ve dvouhře Tomáš Berdych si zahraje s Dominicem Thiemem. O čtvrtfinálovou účast budou usilovat i další favorité včetně obhájce titulu Andyho Murrayho, Novaka Djokoviče, Rogera Federera, Rafaela Nadala, Angelique Kerberové nebo Simony Halepové.

České barvy ve dvouhře hájí v rámci letošního ročníku Wimbledonu už jen Tomáš Berdych. Česká jednička na závěr programu na dvorci č. 3 podruhé v kariéře vyzve Dominica Thiema, jehož porazil před třemi lety na US Open. Tehdy byl však Rakušan výkonnostně úplně jinde, než je teď, a rozhodně nebyl členem elitní Top 10.

Dlouhodobě nejlepšího českého tenistu letos na trávě dvakrát (Stuttgart a Queen's Club), pokaždé ve čtvrtfinále, zastavil nebezpečný Feliciano López. Poté stihl ještě exhibici v Hurlinghamu, kde smetl Nadala.

Na Wimbledon má jednatřicetiletý Čech ze všech grandslamů určitě ty nejhezčí vzpomínky. V roce 2010 si na londýnské trávě zahrál premiérové a zároveň poslední grandslamové finále. Loni měl k dalšímu wimbledonskému finále blízko. V semifinále však nestačil na pozdějšího vítěze Murrayho.

Berdych se začátkem května po neúspěchu na French Open, kde vypadl už ve druhém kole, rozešel s tzv. superkoučem Chorvatem Goranem Ivaniševičem. Do Wimbledonu přijel pod vedením nového trenéra Martina Štěpánka, který v minulosti vedl Ivana Dodiga.

Na úvod nečekalo rodáka z Valašského Meziříčí nic jednoduchého. Hned v prvním kole čelil nebezpečnému Chardymu. S Francouzem si ovšem stejně jako před dvěma lety poradil ve čtyřech setech. Poté potřeboval další čtyři sety, aby letos podruhé a celkově potřetí přehrál Američana Harrisona.

Proti španělskému veteránovi Ferrerovi měl nejmenší potíže. Španěla jasně porazil ve třech setech a pošetřil síly na další případné duely. Berdych hraje svůj čtrnáctý Wimbledon v kariéře a podeváté postoupil do osmifinále. V něm byl v minulosti čtyřikrát úspěšný.

Jeho dnešnímu soupeři se naopak v All England Clubu nikdy nedařilo. Letošní ročník je pro Thiema vůbec tím nejlepším. Jeho maximem bylo až donedávna druhé kolo z posledních dvou ročníků.

Vypadá to však, že se Rakušan na travnatý vrchol sezony dobře připravil alespoň v tréninku, protože žádné větší potíže neměl s Pospisilem ani se Simonem a své wimbledonské maximum vylepšil. Ve třetím kole s Donaldsonem neztratil set.

Rakušan zářil hlavně na antuce. Jako jediný letos na oranžové drti porazil Nadala a na čtyřech z pěti turnajů došel minimálně do semifinále. Přípravné travnaté podniky mu ale vůbec nevyšly. V Halle vyhrál jediný duel, a v Antalyi dokonce v prvním utkání podlehl hráči třetí stovky.


Centrální dvorec bude patřit bývalým šampionům
Pondělní program na centrálním dvorci zahájí Venus Williamsová, která bude v další bitvě generací poprvé čelit talentované chorvatské tenistce Aně Konjuhové.

Sedmatřicetiletá Williamsová letos na grandslamech dosahuje skvělých výsledků. V Melbourne si zahrála finále, jež prohrála se sestrou Serenou, a v Paříži došla do osmifinále.

Od té doby nehrála. Ve Wimbledonu tak absolvovala první letošní zápas na trávě, na které má v tuto chvíli vynikající kariérní bilanci 89-18. V All England Clubu loni došla až do semifinále a ukázala, že na trávě stále hrát umí.

Legendární Američanka na úvod vyzvala Mertensovou, kterou smetla na letošním French Open. S Belgičankou měla na oblíbené trávě mnohem větší potíže, set přesto neztratila.

Ve druhém kole, v němž potkala další soupeřku z letošního French Open, už musela do tří sad. Qiang Wang z Číny světovou jedenáctku hodně trápila. Williamsová ale zkušeně vyrovnala na 1-1 na sety a v rozhodující sadě už dominovala.

Poté si bývalá světová jednička poradila s talentovanou Ósakaovou a dnes ji čeká stejně stará Konjuhová. Chorvatka v Melbourne i Paříži vypadla ve druhém kole. V osmifinále Wimbledonu je poprvé v kariéře a útočí na vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je loňské čtvrtfinále na US Open.

Devatenáctiletá tenistka měla velmi slušnou přípravu na travnatý vrchol sezony. V Hertogenboschi uhrála semifinále, na Mallorce čtvrtfinále, v Eastbourne skrečovala kvůli zdravotním problémům zápas prvního kola.

Ve Wimbledonu je ale zdravotně v pořádku a během letošního ročníku zvládla vyřadit bývalou finalistku Lisickou, Rumunku Beguovou a loňskou čtvrtfinalistku Dominiku Cibulkovou.

Murrayho šance na obhajobu loňského triumfu stále žije

Po skončení americko-chorvatského souboje na největší kurt v All England Clubu vkročí největší domácí naděje a hvězda Andy Murray. Brit se v osmifinále utká s nenasazeným Benoitem Pairem. S Francouzem se na turnajích potkal jen jednou loni v Monte Carlu, kde po třetísetové bitvě zvítězil.

Obhájce titulu neměl před startem letošního ročníku Wimbledonu dobrou formu. Na French Open sice došel až do semifinále, nicméně travnatou část sezony odstartoval coby loňský šampion překvapivou porážkou na oblíbené domácí akci v londýnském Queen's Clubu.

Poté měl v plánu absolvovat dva exhibiční zápasy v Hurlinghamu, třicetiletého Brita však trápila kyčel, a proto se rozhodl exhibiční turnaj vynechat. Nyní je ale stoprocentně fit a na nejoblíbenějším grandslamu hraje ve skvělé formě.

V prvních dvou duelech ztratil vždy sedm gamů. Sebemenší šanci nedal domácí favorit lucky loserovi Bublikovi z Kazachstánu ani německému šoumenovi Brownovi. Ve třetím kole mu hrozil první pětisetový souboj. Murray ovšem nakonec vývoj čtvrté sady proti Fogninimu otočil a rozhodující dějství absolvovat nemusel.

Murray má v All England Clubu výbornou bilanci. Od roku 2008 byl vždy minimálně ve čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku nepostoupil jen při své premiéře před dvanácti lety. O rok později poprvé a naposledy skončil v osmifinále.

Paire má letos nevyrovnané výsledky a celkem často vypadává v prvních kolech. Přesto dokázal na všech površích dojít alespoň jednou do semifinále. To poslední si zahrál na trávě ve Stuttgartu. Poté následovala drtivá porážka v Halle s domácím Florianem Mayerem.

Ve Wimbledonu, kde si zahraje osmifinále vůbec poprvé, měl Francouz trochu štěstí i na los. Až do dneška nepotkal jediného nasazeného hráče. Nejvíce práce měl v prvním kole, kdy musel do čtyř setů s Dutra Silvou, v dalších kolech proti Herbertovi a Janowiczovi mu stačily tři sety.

S hráči Top 10 má Paire bilanci 6-27. Naposledy uspěl letos na antuce v Madridu. V hlavním městě Španělska přehrál Stana Wawrinku. Na trávě člena elitní desítky nikdy neporazil.

Federer zatím ve Wimbledonu neztratil set

Hrací plán na největším kurtu zakončí jeden z největších favoritů na celkový triumf Roger Federer. Sedminásobný šampion v osmifinále celkově pošesté narazí na Grigora Dimitrova, s nímž ještě nikdy neprohrál.

Nestárnoucí Švýcar letos vyhrál všechny velké turnaje, kterých se zúčastnil. Na kurty se vrátil na Australian Open a svůj návrat po půlroční pauze zaviněné zraněním kolene korunoval ziskem 18. grandslamového vavřínu. Poté vyhrál tzv. Sunshine Double, když ovládl Indian Wells i Miami.

Antukovou sezonu se rozhodl vynechat a do turnajového kolotoče naskočil na oblíbené trávě. Ve Stuttgartu sice překvapivě vypadl hned po prvním duelu, nicméně vše napravil o týden později v Halle, kde již podeváté v kariéře triumfoval. Letos má fantastickou bilanci 27-2.

Svou honbu za rekordní osmou wimbledonskou trofejí začal proti Dolgopolovovi, s nímž v předchozích třech soubojích neztratil jediný set. Ukrajinec set nevyhrál ani tentokrát, v průběhu druhé sady zápas pro zranění skrečoval. Problémem nebyl pro Federera ani srbský tenista Lajovič a set neztratil ani s Mischou Zverevem.

Semifinalista ročníku 2014 Dimitrov měl fantastický vstup do letošní sezony, když vyhrál turnaj v Brisbane, došel do semifinále Australian Open a triumfoval také na domácí půdě v Sofii.

Dalšího semifinále se však dočkal až na trávě v Queensu. Ve Wimbledonu je zatím suverénní. Set neztratil se Schwartzmanem a ve druhém kole deklasoval Baghdatise. Ve třetím kole se rovněž nenadřel. Po vyhraných dvou sadách, ve kterých ztratil dohromady dva gamy, mu utkání vzdal Sela.


Na jedničce se představí Kontaová, Nadal a Djokovič
Program na druhém největším dvorci v All England Clubu otevře Johanna Kontaová. Domácí hvězda a největší naděje na úspěch mezi ženami vyzve Caroline Garciaovou. S Francouzskou má před startem pátého vzájemného duelu vyrovnanou bilanci.

Britka se po nevydařeném antukovém období na trávě probudila a došla až do finále v Nottinghamu, v němž prohrála s Vekičovou. V Birminghamu sice vypadla už ve druhém kole, nicméně v Eastbourne postoupila až do semifinále.

Souboj o finále proti Karolíně Plíškové se ovšem rozhodla vynechat, protože den předtím ve čtvrtfinálovém duelu se světovou jedničkou Kerberovou ošklivě upadla a z turnaje se kvůli problémům s hrudními obratli odhlásila.

Naštěstí to nebylo nic vážného a Kontaová o letošní ročník Wimbledonu nepřišla. Do turnaje vstoupila suverénním vítězstvím nad Su-Wei Hsieh, které oplatila porážku z letošního French Open.

Ve druhém kole se naopak pořádně zapotila. V repríze letošního finále turnaje WTA v Nottinghamu bojovala s Vekičovou přes tři hodiny a talentovanou Chorvatku udolala až 10-8 v rozhodující sadě. Poprvé tak přešla druhé kolo nejslavnějšího turnaje světa. Následovala hladká výhra nad Sakkariovou.

Garciaová je v osmifinále Wimbledonu také poprvé a má šanci navázat na grandslamové maximum z Paříže, kde letos skončila ve čtvrtfinále.

Francouzka zahájila nejkratší část sezony na Mallorce. Na největším španělském ostrově vypadla v semifinále a neobhájila loňský triumf. Na londýnské trávě je zatím suverénní. S Čepelovou, Anou Bogdanovou ani Brengleovou neztratila set.

Nadal pokračuje v parádních výkonech

Dalšího těžšího soupeře dnes potká jeden z největších favoritů Rafael Nadal. Šampion z let 2008 a 2010 a trojnásobný finalista bude v souboji o čtvrtfinále pošesté čelit Gillesovi Müllerovi. S Lucemburčanem prohrál jediný duel právě ve Wimbledonu v roce 2005. O šest let později mu porážku oplatil.

Před startem letošního ročníku se pořádně nevědělo, co od světové dvojky očekávat. Španěl ve Wimbledonu od finálové účasti v roce 2011 přešel jen jednou přes druhé kolo. Loni navíc kvůli zranění v All England Clubu chyběl.

Soutěžní zápas na trávě letos neodehrál. Absolvoval pouze exhibiční utkání, v nichž uhrál jen pět gamů proti Tomášovi Berdychovi a poté porazil v super tie-breaku Tommyho Haase. Podle dostupných informací v pátek odehrál ještě tréninkový duel s Grigorem Dimitrovem a prohrál hladce ve dvou setech.

Jeho letošní výsledky na grandslamech jsou ovšem parádní, a proto patří k největším favoritům. V Austrálii prohrál až ve finále s Rogerem Federerem a letos jednoznačně ovládl antukové jaro, které završil jubilejním desátým triumfem na French Open.

Nadvládu Španěla v posledních týdnech se na londýnské trávě nepodařilo přerušit Millmanovi, Youngovi ani Chačanovovi. Nadal má na kontě již deset výher v řadě a ve Wimbledonu zatím postupuje beze ztráty setu.

Müller je v osmifinále Wimbledonu poprvé. Čtvrtfinále na turnajích velké čtyřky si zahrál jen jednou, před devíti lety na US Open. Lucemburčan prožívá fantastickou travnatou část sezony.

Aktuálně 26. hráč světa si i díky letošním výsledkům vysloužil pozici nasazené šestnáctky. Čtyřiatřicetiletý rodák z Schifflange totiž vyhrál turnaj v Hertogenboschi a v londýnském Queen's Clubu došel až do semifinále.

Ve Wimbledonu si poradil beze ztráty setu s Fucsovicsem, ve druhém kole odvrátil v pětisetové bitvě dva mečboly Lukáše Rosola a set znovu neztratil ve třetím kole, v němž se utkal s domácím Bedenem.

Rovněž Djokovič zatím nezaváhal

Na závěr hracího plánu si spolu podruhé a znovu ve Wimbledonu zahrají Novak Djokovič a Adrian Mannarino. Loni v zápase druhého kola zvítězil Djokovič a také dnes bude jasným favoritem.

Djokovič se kvůli letošním nepříliš povedeným výsledkům rozhodl po sedmi letech absolvovat přípravný turnaj na trávě. A udělal dobře. V Eastbourne startoval jako divoká karta a nakonec splnil roli nasazené jedničky, když akci série ATP 250 celou vyhrál.

Aktuálně čtvrtý hráč světa, ve Wimbledonu však startuje jako druhý nasazený, si tak čtyřmi výhrami v řadě beze ztráty setu zvedl sebevědomí a do All England Clubu přijel na trávě letos neporažený.

Právě ve Wimbledonu loni skončila Djokovičova dominance, když překvapivě vypadl již ve třetím kole. V prvním kole letošního ročníku mu v průběhu druhé sady vzdal Slovák Martin Kližan. Dvanáctinásobný grandslamový šampion tak i potřinácté zvládl úvodní duel a potvrdil, že All England Club po prvním zápase zásadně neopouští.

V kole druhém nedal šanci Adamovi Pavláskovi a žádné překvapení nepřipustil ani v boji o osmifinále proti bývalému desátému hráči světa Gulbisovi. Při svém třináctém startu ve Wimbledonu si zahraje jubilejní desáté osmifinále.

Mannarino je v osmifinále třetího grandslamu sezony podruhé. Mezi nejlepších šestnáct postoupil před čtyřmi lety. Ačkoli na prvních dvou travnatých podnicích vyhrál jen jedno utkání, v Antalyi se na trávě dostal do skvělé formy, když prohrál až ve finále, a výborně hraje také ve Wimbledonu.

V prvním kole měl nakročeno k vítězství nad černým koněm letošního ročníku Felicianem Lópezem. Španěl v průběhu čtvrté sady vzdal. Poté oplatil finálovou porážku z Antalye v pěti setech Sugitovi a další pětisetovou bitvu zvládl s patnáctým nasazeným Monfilsem.


O čtvrtfinále se bude hrát i na dalších kurtech
Na dvorci č. 2 otevře program Angelique Kerberová. Světová jednička bude v souboji grandslamových šampionek usilovat o vyrovnání vzájemné bilance s Garbiñe Muguruzaovou a Španělce bude chtít oplatit dva roky starou porážku právě z Wimbledonu.

První žena žebříčku kromě obhajoby loňské finálové účasti bojuje také o udržení se na tenisovém trůnu. K tomu si ale potřebuje zopakovat minimálně loňské finále, protože jí na záda dýchají Halepová a hlavně vyřazená Karolína Plíšková.

Devětadvacetileté Němce, jež loni ovládla Australian Open a US Open, se letos vůbec nedaří. Na kontě má jedinou finálovou účast ze začátku dubna z Monterrey, kterou v titul neproměnila.

Po hodně špatném antukovém jaru, během něhož vyhrála jen 2 ze 6 zápasů a vypadla v prvním kole na French Open, se na trávě o hodně zlepšila. V Eastbourne došla až do čtvrtfinále a bylo znát, že se herně výrazně zvedla. Do své nejlepší formy má ovšem stále daleko.

První kolo Wimbledonu proti americké kvalifikantce Falconiové nicméně zvládla a roli favoritky potvrdila také v kole druhém proti nepříjemné Flipkensové. S Rogersovou měla ve třetím kole namále. Díky vyhranému tie-breaku druhé sady utkání nakonec otočila.

Její soupeřkou bude vítězka loňského French Open Muguruzaová. Španělka nechyběla v závěrečných kolech na Australian Open ani French Open.

V Birminghamu došla na svém prvním přípravném turnaji do semifinále. V Eastbourne naopak selhala hned v prvním zápase, v němž uhrála jediný game s Barborou Strýcovou.

Ve Wimbledonu zatím postupuje beze ztráty setu. Výraznou překážkou nebyly pro bývalou světovou dvojku a aktuálně patnáctou hráčku světa Alexandrovová, Wickmayerová ani Cirsteaová.

Po světové jedničce nastoupí její rivalka v boji o tenisový trůn Simona Halepová. Světová dvojka dnes bude mít velmi těžkou soupeřku. Její formu po dvou letech prověří vracející se Viktoria Azarenková.

Halepová měla fantastické antukové jaro. Na oranžové drti vyhrála 18 z 21 duelů, úspěšně obhájila loňský triumf v Madridu, v Římě si zahrála finále a další finálovou účast přidala na French Open, kde měla velmi blízko k premiérovému grandslamovému titulu a postu světové jedničky.

Generálku na Wimbledon absolvovala v Eastbourne. V britské metropoli skončila ve čtvrtfinále na raketě Wozniacké. V All England Clubu zatím neztratila set. Postupně si poradila s Erakovicovou, Haddadovou Maiaovou i Shuai Peng a přiblížila se obhajobě loňského semifinále, která by jí zajistila tenisový trůn v případě, že Kerberová neobhájí finále.

Azarenková na konci loňského roku porodila syna Lea a už opět trápí soupeřky a dere se vzhůru. Bývalá světová jednička a dvojnásobná vítězka Australian Open se na kurty vrátila před Wimbledonem na turnaji na Mallorce.

Na španělské trávě odvrátila v prvním kole tři mečboly Ozakiové a slavila vítězný návrat. Ve druhém kole však uhrála jen čtyři gamy proti Konjuhové a bylo vidět, že má stále na čem pracovat.

Na londýnské trávě se ovšem dostává do skvělé formy. V prvním kole otočila duel s talentovanou Američankou Bellisovou, v kole druhém nedala šanci loňské semifinalistce Vesninové a ve třetím kole k neradosti publika vyřadila domácí Watsonovou.

Další velmi zajímavý souboj následuje. Milos Raonic změří síly s Alexanderem Zverevem. S talentovaným Němcem se utkal jen jednou, když s ním letos na antuce v Římě prohrál.

Loňský finalista Raonic si na trávě před startem Wimbledonu zkusil jediný soutěžní zápas, který v Queensu proti vracejícímu se Kokkinakisovi prohrál, a neobhájil tak loňskou finálovou účast. Teď ho čeká další zkouška, akorát se hraje o mnohem větší porci bodů.

Kanaďana letos často trápil pravý zadní stehenní sval, kvůli němuž nemohl hrát finále v Delray Beach, musel vynechat podnik Masters v Indian Wells a po jednom vyhraném duelu odstoupit z akce Masters v Miami.

Na kurty se vrátil o více než měsíc později až v průběhu antukového jara. Na nejpomalejším tenisovém povrchu, který nepatří zrovna mezi jeho oblíbené, se mu překvapivě dařilo.

V All England Clubu zatím není vůbec suverénní. V prvním kole sice Struffa porazil ve třech setech, nicméně v úvodní a třetí sadě měl celkem velké problémy. Proti ruskému veteránovi Južnému musel dokonce otáčet stav 0-1 na sety. S antukovým specialistou Ramosem se i přes třísetovou výhru nadřel.

Černý kůň letošního ročníku Alexander Zverev má na trávě výbornou formu. V Hertogenboschi uhrál semifinále, na domácí půdě v Halle finále a ve Wimbledonu zatím neztratil set. Postupně si poradil s Donským, Tiafoem i senzací turnaje Ofnerem a premiérovým postupem do osmifinále splnil očekávání.

Dvacetiletý německý talent letos ovládl halový podnik v Montpellieru, domácí antukovou akci v Mnichově a poté ještě přidal životní triumf na Masters v Římě. Proto je označován za jednoho ze spolufavoritů.

Na kurtu č. 3 se v prvním utkání dnešního programu střetnou dvě hráčky elitní desítky. Agnieszka Radwaňská nastoupí proti své neoblíbené soupeřce Světlaně Kuzněcovové. Ruska ovládla 13 ze 17 odehraných duelů.

Polské tenistce se letos vyjma finálové účasti v Sydney vůbec nedaří. Radwaňská měla v průběhu letošní sezony několik zdravotních problémů. I přes velmi špatné výsledky se stále drží v Top 10, kterou momentálně uzavírá.

Na trávě absolvovala jediný přípravný turnaj. V Eastbourne prohrála hned první zápas, v němž čelila Davisové. Na londýnské trávě letos porazila Jankovičovou, ve druhém kole utekla z mečbolů McHaleové a poradila si i s Bacsinszkou.

Ve Wimbledonu od své senzační finálové účasti v roce 2012 neprohrála dříve než v osmifinále a pravidlo potvrdila i letos.

Kuzněcovová bude usilovat o vylepšení loňského výsledku, kdy skončila právě v osmifinále. Souboje o čtvrtfinále letos nezvládla na Australian Open a French Open.

V Eastbourne, na jediném přípravném turnaji před Wimbledonem, došla do čtvrtfinále, ve kterém podlehla pozdější šampionce Karolíně Plíškové. Ve Wimbledonu je zatím suverénní. S Jabeurovou, Makarovovou a Hercogovou ztratila dohromady pouhých 14 gamů.

Ve Wimbledonu se Polka a Ruska potkávají již potřetí. Před deseti lety jasně zvítězila Kuzněcovová. O rok později Radwaňská ruské tenistce pořážku ve třech setech oplatila.

Wozniacká má na dosah premiérové čtvrtfinále

I potřetí se pokusí porazit Coco Vandewegheovou bývalá světová jednička Caroline Wozniacká. Pokud uspěje, podívá se poprvé do čtvrtfinále třetího grandslamu sezony. Na ostatních grandslamech to v minulosti již zvládla.

Dánka má letos vynikající výsledky, díky nimž se vrátila do elitní desítky. Celkem čtyřikrát už byla ve finále, ani jednou však neuspěla. V tom posledním v Eastbourne prohrála s Karolínou Plíškovou, i tak ale měla skvělou přípravu.

Ve Wimbledonu v prvním kole ve třech setech přehrála Babosovou, poté porazila na trávě výborně hrající Pironkovovou, bývalou semifinalistku a čtvrtfinalistku třetího grandslamu, a ve třetím kole otočila duel s nebezpečnou Kontaveitovou. Těžký los tak zatím zvládá.

Vandewegheové se v posledních dvou letech ve Wimbledonu dařilo. Předloni si zahrála čtvrtfinále a loni osmifinále. Že se jí na wimbledonském pažitu daří, potvrzuje také letos.

Po čtvrtfinále v Birminghamu má na dosah další letošní čtvrtfinálovou účast na trávě. Ve Wimbledonu zatím neztratila set. Postupně přehrála Barthelovou, Mariaovou a naposledy krajanku Riskeovou.

Ostapenkové se letos na grandslamech daří

Na dvanáctce se premiérově střetnou Jelena Ostapenková a Jelina Svitolinová. Ostapenková letos senzačně vyhrála French Open a dalšího úspěchu dosáhla ve Wimbledonu, kde poprvé postoupila mezi nejlepších šestnáct. Dvacetiletá talentovaná Lotyška vyřadila Sasnovičovou, Abandaovou a Giorgiovou.

Rovněž Svitolinová je v osmifinále Wimbledonu poprvé. Tráva je jednoznačně jejím nejhorším povrchem, nicméně světová pětka zřejmě zjistila, že i na trávě může se svou hrou uspět. V prvním kole přehrála výborně hrající Bartyovou, poté smetla italskou veteránku Schiavoneovou a set neztratila ani s Witthöftovou.

Čtvrtou čtvrtfinálovou účast v řadě může přidat Marin Čilič. Jeden z favoritů letošního ročníku si počtvrté zahraje s Robertem Bautistou. Chorvat se po nevydařeném úvodu letošní sezony probudil na antuce a skvělou formu má také na trávě.

V Hertogenboschi došel do semifinále, v londýnském Queen's Clubu až do finále a ve Wimbledonu zatím neztratil set. Postupně si poradil s Kohlschreiberem, Florianem Mayerem a Johnsonem.

Bautista naopak usiluje o premiérové grandslamové čtvrtfinále. Španěl se prezentoval dobrou formou už v Halle, kde ve čtvrtfinále jen těsně podlehl Alexanderovi Zverevovi. Ve Wimbledonu na úvod smetl Haidera-Maurera, ve čtyřech setech zdolal Gojowczyka a ve třetím kole vyřadil favorizovaného Nišikoriho.

Poslední dva souboje o postup do čtvrtfinále se budou hrát na osmnáctce. V zápase dvou senzací letošního ročníku se utkají Magdaléna Rybáriková a Petra Martičová.

Slovenská tenistka je letos na trávě famózní a bude útočit na 17. výhru z 18 odehraných duelů. Rybáriková ovládla dvě větší akce ITF, v Nottinghamu došla do semifinále a ve Wimbledonu je poprvé v osmifinále. V All England Clubu vyřadila Niculescuovou, Karolínu Plíškovou a Curenkovou.

Životní třetí grandslam sezony prožívá také Martičová. Chorvatka se vrací po zranění a na French Open se blýskla postupem z kvalifikace až do osmifinále. To samé se jí podařilo v Londýně.

Bývalá 42. hráčka světa v prvním kole v maratonském souboji vydřela výhru nad Gavrilovovou a poté neztratila set s Denisou Allertovou ani Dijasovou.

Rybáriková má na trávě famózní formu

Již počtrnácté proti sobě nastoupí Sam Querrey a Kevin Anderson. Na trávě se bude jednat o druhé vzájemné měření sil. To první před osmi lety v Queensu vyhrál prvně jmenovaný.

Querrey loni ve třetím kole senzačně vyřadil Djokoviče a také letos se postaral o překvapení, když ve třetím kole v pětisetové bitvě udolal Tsongu. Předtím si relativně snadno poradil s Fabbianem a Basilašvilim.

Anderson v prvním kole ve čtyřech setech přehrál nasazeného Verdasca a poté neztratil set se Seppim ani belgickým kvalifikantem Bemelmansem. Jihoafričan tak pokračuje v solidních výsledcích z posledních týdnů.

Do akce jdou také české deblistky. O postup do čtvrtfinále bude bojovat šest párů s českým zastoupením. V malém českém derby nastoupí Kateřina Siniaková s Lucií Hradeckou proti Renatě Voráčové, která hraje po boku Japonky Ninomijaové.

Dohromady se před startem Wimbledonu daly dvě velmi talentované hráčky. Markéta Vondroušová s Bellisovou budou čelit ukrajinské dvojici Kičenoková/Curenková.

V duelu nasazených párů se utkají Barbora Strýcová s Görgesovou proti Květě Peschkeové s Grönefeldovou. Čtvrté nasazené Andrea Hlaváčková a Babosová se střetnou s nebezpečným rusko-francouzským párem Kuzněcovová/Mladenovicová.

WIMBLEDON 2017 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Konjuhová (27-Chorv.) - V. Williamsová (10-USA)
2. A. Murray (1-Brit.) - Paire (Fr.)
3. Dimitrov (13-Bulh.) - Federer (3-Švýc.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Kontaová (6-Brit.) - Garciaová (21-Fr.)
2. Nadal (4-Šp.) - Müller (16-Luc.)
3. Mannarino (Fr.) - Djokovič (2-Srb.)
• NO. 2 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. Kerberová (1-Něm.) - Muguruzaová (14-Šp.)
2. Azarenková (Běl.) - Halepová (2-Rum.)
3. Raonic (6-Kan.) - A. Zverev (10-Něm.)
4. Daniell/Demoliner (N. Zél./Braz.) - K. Skupski/N. Skupski (Brit.)
• NO. 3 COURT • (od 12:30 SELČ)
1. A. Radwaňská (9-Pol.) - Kuzněcovová (7-Rus.)
2. Vandewegheová (24-USA) - Wozniacká (5-Dán.)
3. Thiem (8-Rak.) - Berdych (11-ČR)
• COURT 8 • (od 12:30 SELČ)
2. Ninomijaová/Voráčová (Jap./ČR) - Hradecká/Siniaková (5-ČR)
3. Venus/Krejčíková (15-N. Zél./ČR) - Elgin/An. Rodionovová (Rus./Austr.)
• COURT 14 • (od 12:30 SELČ)
3. Görgesová/Strýcová (7-Něm./ČR) - Grönefeldová/Peschkeová (12-Něm./ČR)
• COURT 15 • (od 12:00 SELČ)
3. Beránková (ČR) - Niemeierová (Něm.)
• COURT 16 • (od 12:30 SELČ)
2. L. Kičenoková/Curenková (Ukr.) - Bellisová/Vondroušová (USA/ČR)
• COURT 17 • (od 12:30 SELČ)
3. Babosová/Hlaváčková (4-Maď./ČR) - Kuzněcovová/Mladenovicová (Rus./Fr.)
Kompletní program 7. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

420
Přidat komentář
mahycek
Můru může zastavit výborně hrající Čilič
Reagovat
raduz
Jsem rad,že už se nemusím dívat na autistu, opravdu ho nesnáším.Už by se mohl objevit někdo, kdo ho porazí na RG.Jinak dnes Federer vybony výkon, Murray velké zlepšení a bacha na Čilice. Mám pocit,že má fazonu jako při jeho vítězství na US Open.
Reagovat
paprikovygulas1
Chlapče z tvojho komentáru cítim obrovské komplexy a neúspech v živote skús sa prosím ta zobudiť,vylez zo svojej uprdenej izby a začni žiť
Reagovat
spaniel
Po gulasi se hodne prdi...
Reagovat
raduz
Rovnej lahvičky. Proletaři, pardon,autusti všech zemí spojte se.
Reagovat
Haitik
Novaka zdá se přesouvají na centr.. Ale v 11 konec.. Myslel jsem si, že organizátoři FO jsou nejhorší, ale ti z Wimbledonu je asi i překonávají..
Reagovat
Haitik
A tak nakonec prý ani to ne.. :D
Reagovat
Kuprot
Mám stejný názor... Na centru se nehraje už 2 hodiny, proč tam tedy nemohla hrát další dvojice, když je tam osvětlení i střecha?
Jsem dhodně zklamán přístupem organizátorů
Reagovat
babolat.cz
byl dnes skvělý,Rafa bojoval,škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
"Rafael Nadal prohrál pátý z posledních sedmi pětiseťáků a neukončil šest let dlouhé čekání na wimbledonské čtvrtfinále. Jednatřicetiletého Španěla, který předtím na grandslamech neprohrál 28 setů v řadě, na trávě v All England Clubu znovu po 12 letech vyřadil Lucemburčan Gilles Müller, který při své premiéře v grandslamovém osmifinále zvítězil 6-3 6-4 3-6 6-4 15-13 a postoupil už mezi osmičku nejlepších. O semifinále si čtyřiatřicetiletý Lucemburčan zahraje s Čiličem."

Premiéra možná ve wimbledonském osmifinále, jinak už myslím hrál ČF na US Open 2008, pokud se nepletu. :)
Reagovat
pockerface
Tak konečně. Ale nevím jestli někdo z této části pavouka může zastavit Můru. Možná Marin? Nejsem si jistý. Věřil jsem právě Rafovi, že může Můru zastavit v cestě do finále.
Reagovat
dappe
Nadal by nedostal Cilice ani do tie-breaku, hraje dost špatně. Nebýt 6 let ve Wimbledonu ani ve čtvrtfinále, to je celkem zlé.
Reagovat
Herbert_Hoover
Za tyden muze byt svetovou jednickou hracka,ktera ve Wimbledonu neprelezla druhe kolo :)
Reagovat
dappe
:) Ale tak já beru Nadala jako jednoho z nejlepších hráčů historie, takže...pokud tam do konce kariéry už nic neuhraje, tak to bude docela výrazná kaňka. Federer se na antuce docela také propadl, ale pořád hrál kolem tohoto věku i finále či semifinále na RG, to čtvrtfinále uhrál i v roce 2013.
Reagovat
Herbert_Hoover
Na tohle mam jednoduche pocty..2 > 1 :) mozna mas proste jen od Rafy prilis drasticka ocekavani..na to ze uz nemel zhruba 7 let hrat a pak predloni byl uplne mimo :)
Reagovat
dappe
Co se týká Federer na antuce vs Nadal na trávě, tak to je docela těžké zhodnotit. Není úplně správné napsat 2 více než 1 a nechat to být. Celkově jsem si na tomhle portálu všiml, že se Federer na antuce docela shazuje, těžko říct čím to je. Možná, že tu dost lidí sleduje tenis kratší dobu apod., ale Federerovy výsledky na antuce si zaslouží respekt. To samé Nadal na trávě.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tenis se hraje na tituly. Když napíšu 2 > 1, tak zároveň dodám, že 7 > 2 a 18 > 15 :) prostě to je tak.
Reagovat
spaniel
Konecne, uz jsem myslel ze ten maraton neskonci. Ubreceny doper muze zpatky rybarit. Pozdrav na Lunik, nebo kde to trollhand byvakuje.
Reagovat
babolat.cz
debi.le.ted jsi ukázal jsou malost. běž si ho radostí vyhonit
Reagovat
spaniel
Cmuk vemeno. Doufam ze mas dost kapesnicku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Len ukazuješ, aký si nevyspelý...Nielenze nevies prehravat, ty nevies ani vyhravat..Jeden z prispevkov, za ktory sa budes zajtra hanbit, ak mas IQ cez 30..

Ja byvam v hlavnom meste, ty na dedine..Ved to vieme obaja...
Reagovat
spaniel
Hlavne mesto...ale ceho :D

Jo a stydet by se mel spis doper a taky nekdo, kdo fandi doperovi, a ne ten co na to poukazuje. Hasta la blava.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt sa ideš porovnávať s Bratislavou, z maštale :)
Reagovat
spaniel
Neni ostuda tam bydlet, ale byt na to hrdy a chlubit se tim :D
Mimochodem, ja mam samozrejme novostavbu a jsem typicka naplavenina...a nemenil bych.
Reagovat
Mayo
Nasral má Nadal, ako už dlho ne. Doper Muller nebrejknutelny.
Reagovat
Roger_Federer
:(:(:( Forhend 800e
Reagovat
Mayo
Tak sa duelu Rafa vs Sir opäť nedočkám, raz skončí jeden tesne na Rg, potom zase druhý na W :D
Reagovat
pockerface
Tak jestli už ne teď, tak už Müller nikdy.
Reagovat
Frick
A je to.
Reagovat
Frick
se vlastně musí skončit na centru kvůli nočnímu klidu? Do 23:00?
Reagovat
pockerface
Tak schválně, zase to Müller zazdí? Zase bude připosranej?
Reagovat
pockerface
Ještě Vás to baví? Mě už moc ne. Je to pěkný zápas, ale už moc dlouhý. Můj tip Rafa 16:14
Reagovat
Jabadu
116 : 114
Reagovat
FulnekUltras
ideální pracovní kulisa ;)
Reagovat
pockerface
já taky u toho pracuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je presne ten typ zápasu, kedy Rafov haterov už museli odviezť na áre. Petrík je už v kazajke a Spaniel asi začne rybarčiť, pre kľud na duši. Toľko šancí, čo Muller mal, toľko krát 0:15, 30:30. Popravde, už dávno mal tento zápas vyhrať. V piatom sete je lepším hráčom a som prekvapený, že sa ešte hrá.

Rafa po zlepšenom BH by mal na staré kolená zlepšiť aj return.
Reagovat
spaniel
Doperi nemaji hatery...jen hIoupe fandy.
Reagovat
spaniel
Doperi nemaji hatery...jen hIoupe fandy.
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo si taký našponovaný. Ukľudni sa :)

Koľkokrát odošlú príspevok hlúpi fandovia?..:D
Reagovat
Jabadu
Dycinky dvakrát. Páč von je dvojitej frajer.
:-)
Reagovat
spaniel
Vis ze se to stava, takze je to hodne trapna narazka (i na tebe). Ale asi nic jine nemas...
Reagovat
Roger_Federer
Proc?, Pokud vyhraje, by zazrakem porazil Cilice, 5 zazraky Murraye a dosel do finale Roger ho z takovou hrou posle zpatky na antuku za 3sety.
Reagovat
pockerface
Já si naopak myslím, že jestli Rafa vyhraje, tak ho tenhle zápas strašně psychicky posílí, bude si věřit a může fakt dojít až do finále.
Reagovat
Roger_Federer
Tak nasraneho jsem ho dliuho nevidel.
Reagovat
Jabadu
Těžko ho zabít ...
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Je třeba zabít Sekala, pardon Nadala...
Reagovat
Amputace
Ať už Rafa postoupí nebo ne, myslím si, že je to pro něj konečná. Tenhle zápas ho vysaje fyzicky i psychicky.
Reagovat
spaniel
Hlavne hraje prd.
Reagovat
Amputace
To jo. Proti soupeřům jako Muller, Rosol atd. už to na trávě jiné nebude.
Reagovat
babolat.cz
ta Rafova Xisca je klenot, žádný fanatik jako mirka či kim
Reagovat
FulnekUltras
žádná bédova irénka ;)
Reagovat
Marduch
ano, působí strasne vyzrále.
Reagovat
stopan
nerozumiem coho sa zase muller zlakol za stavu 0-30 opat zacal copovat a zasekavat namiesto agresivnej hry.
Reagovat
pockerface
Když má obrovskou šanci, tak začne vymýšlet šílené kraviny, místo toho aby tam vypálil dělovou kouli, tak to haluzí a jen to Rafovi pinká na druhou stranu a čeká jestli to Rafa pokazí.
Reagovat
Denis92
Nechapem preco sa Muller stale pokusa o tie stopbally, ked mu 5.sete ani raz nevysiel a stale sa nimi pripravuje o sancu na uspech.
Reagovat
pockerface
Při svém servisu hraje Müller výborně, ale při Rafově je podělaný až za ušima. Měl by do toho jít víc po hlavě.
Reagovat
babolat.cz
muller projevil emoce a je konec...vamos
Reagovat
Jabadu
Alůe v tomhle Nadal pravdu má. Je to sice příroda, ale uměle vytvořená překážka.
Reagovat
Roger_Federer
Mel pekne stesti, kdyby Muller netrefil ten mecbol ramem bylo po zapase.
Ale proste se ukazuje ze na trave to proste nejde..
Neschopnost ukoncit zapas je silena
Reagovat
Amputace
Muller měl zase štěstí, že jsou čároví slepci - to si nevybereš :)
Reagovat
mahycek
Toho bude Muller litovat MB neproměněných, ale přeju aby vyhrál už jen proto co předvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, este stále je ta trava pomala?..

Rafu zarezal ciarovy na tom breakballe, skoda..

Kazdopadne mal vyhrat jeden z prvych dvoch setov, v piatom hra Muller velmi dobre.
Reagovat
spaniel
Nebrec. Bud vdecny, ze ho nechaji hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som úplne kľudný, dokonca srandujem. To ty si v strese :)

Tento kuriózny turnaj sledujem po vyhratom RG vždy s pokojom na duši. Uč sa.
Reagovat
spaniel
LOL, ja jsem v klidu. Jen jsem dostal echo, ze tady brecis, tak jsem se stavil :)

Btw toto je turnaj turnaju. Povrch kde jsou nutne technicke finesy, ne jen behani a sypani.
Reagovat
Amputace
:D Toto už je k smíchu.
Reagovat
spaniel
Steroidy jsou spis k placi. Velka ostuda ATP ze ho nechaji volne pobihat. A smutna vizitka vas, kteri to prehlizite.
Reagovat
Amputace
Vidím, že tady už diskuze není možná. Jedeš si pořád jednu svoji repliku jako blázen v sanatoriu. I kdyby to měla být pravda, je to tak nanejvýš trapné.
Reagovat
spaniel
Je dobre, kdyz to budou lidi vedet. Nepocitam s tim, ze nekdo z vas trech tady to akceptuje.
Reagovat
Amputace
Ono by to i akceptovat šlo a lidé by se o tom bavili, ale když si tady něco meleš jako kolovrátek a to je všechno? Se mám zbláznit? Předlož nějaký důkaz a můžeme se bavit. Děláš blbce akorát sám ze sebe a jestli máš dojem, že šíříš nějakou osvětu, tak to se, pane, dělá trochu jinak.
Reagovat
spaniel
Sorry, ale vzdyt se o tom psaly litanie uz loni. Nechces mne tvrdit ze te to minulo.
Reagovat
Amputace
Jaké litanie? Asi ano, loni jsem neměl moc času sledovat tenis, ani sem jsem téměř nechodil. Předpokládám, že tady je řeč o důvěryhodných zdrojích...
Reagovat
raduz
Moje žena je trefna ...Babochlap je venku co....
Reagovat
Amputace
Tvá žena mě nezajímá - děsivý je totiž už jen fakt, že ubohé individuum jako ty nějakou ženu vůbec má, takže dál si to radši nechci domýšlet.
Reagovat
W.G.M.
Zenou, ktera nevi, pro jake individuum se pouziva oznaceni babochlap, bych se moc nechlubila. Tak ji, prosim, vzkazte, ze babochlap nemuze byt nikdy chlap, je to vzdycky zenska, ktera se jako chlap chova a ve vetsine pripadu tak i vypada (za babochlapa by se dala oznacit, kdyz uz bychom zustali u toho tenisu, napriklad Serena).
Reagovat
raduz
Máš sice pravdu, ale důležitý je,že já chápu jak to myslela
Reagovat
raduz
Mnoho sportovců léčených dr.Fuentesem dobrovolně zanechalo vrcholového sportu.Měli totiž charakter Byl mezi nimi např. můj oblíbený cyklista Denis Menčov. Autista neví co je to morálka a tudíž bude prudit na okruhu a ještě 5 let vyhravatRG
Reagovat
Roger_Federer
Nadal=nekolika miliardova hodnota..pro ATP, Tenis celkove, sponzory..
Nikdy ho nemuzou pohrbit..pouze udelat ty ty ty.
Reagovat
Amputace
Tak hodíš mi něco z těch nenapadnutelných litanií a pravd?
Reagovat
spaniel
? Uz se stalo...nesledujes.
Reagovat
smazaný uživatel
Technické finesy ako vyhodiť si loptičku do vzduchu a čo najsilenšie do nej praštiť, sťa oprášiť koberec.

Ty echoman, bavíš ma..:)
Reagovat
spaniel
V tom pripade je smutne, ze doper nesvede ani to malo...
Reagovat
FulnekUltras
trepač kobercov, darmo
Reagovat
stopan
Muller posobi tak pasivne ci pana, hraje na istotu vtedy ak ma pritvrdit.
Reagovat
pockerface
Müller se na těch MB bojí jak čert kříže.
Hraje strašně ustrašeně.
Reagovat
Jabadu
Přijde mi to už tak skoro jako snuff ...
:-)
Reagovat
Amputace
:D
Reagovat
Amputace
Deb.ilita s tím pravidlem, že při úspěšném jestřábovi u druhého podání, má hráč k dispozici znovu první podání.
Reagovat
PetaM
A je to deb-ilita jen proto, že se to stalo Nadalovi při BB co?
Reagovat
babolat.cz
je to debi.lita a basta
Reagovat
Amputace
Ne, je to prostě deb.ilita, nepodsouvej mi nějaké své rádoby psychologické sondy. Je přece čistě logicky vzato nesmysl, aby měl na chybu rozhodčího takto doplácet jeden z hráčů.
Reagovat
dadaft
jenže tam žádná možnost, že by nebyl jeden z hráčů poškozen, není.
a byla podle mě vybrána ta lepší možnost.
Reagovat
Amputace
Já si nemyslím. Chybné rozhodnutí - opakuje se výměna, při které k chybě došlo. Tohle je prostě kravina.
Reagovat
dadaft
ano, opakuje se celá výměna, stejně jako v jiných případech při chybném zahlášení.

aby sis nemyslel --- samozřejmě se toto pravidlo testovalo a ukázalo se, že když se opakuje jen druhý servis, je to pro podávajícího nesmírně těžké, je úplně mimo rytmus atd.
jako spravedlivější se zkrátka ukázalo opakovat celou výměnu.
Reagovat
PetaM
Zrušit rozhodčí a zavést nekonečné možnosti jestřábího oka. A bylo by. :D
Reagovat
dadaft
masakr.
první z vrcholů turnaje.
Reagovat
Amputace
Rafa začal hrát udržovací tenis, což by se mu mohlo vymstít. Ale teď už nevěřím, že to pustí.
Reagovat
Mayo
Muller nestratí fiftin a u Rafu sa bojuje každý gem, to nemôže vydrzat
Reagovat
dadaft
hrajou dobře, oba.
Reagovat
pockerface
Dneska to je den pětiseťáků. To jsou bitvy a to ještě nejsme ve čtvrtfinále.
Reagovat
babolat.cz
1 Muller za 2 soupeře Fedexe. Někdo má dobrý los, někdo to musí vybojovat...
Reagovat
blax
Roger má dobry los jo? :D
Reagovat
babolat.cz
lehčí měl pouze na RG :-)
Reagovat
ipko
pozri sa na rebríček a potom sa ozvi
Reagovat
babolat.cz
ty žebříčku, proč je asi Rafa 4, když je No2? jsi na trávě, ne světovém povrchu antuka
Reagovat
ipko
Dimitrov je 11. a Roger s ním zamietol.. Muller je 26. a Rafa možno ani nepostúpi
Reagovat
Nola
Muller na trave je viac ako Dimitrov, staci skontrolovat tohorocne vysledky
Reagovat
babolat.cz
no jistěě, o tom mluvím
Reagovat
Nola
to niekomu tazko vysvetlis, aj Thiem je na rebricku vyssie a na trave hra pritom uplne priemerny tenis
Reagovat
baggik
Nesmysl! Muller je poprve v osmifinále wimbledonu, ty odborníku.
Reagovat
Nola
A? Grigor uhral jediny slusny vysledok na W v roku 2014, Muller je tento rok v laufe
Reagovat
baggik
Dimitrov uhrál jednou dokonce semifinále, jinak většinou 3.kolo. Müller nepřešel do letoška 2.kolo. Jasně teď má Müller formu, ale ty kecy jak má Nadal vražednej los a Federer lehoučkej jsou pěkná kravina. Vždy záleží na hře obou hráčů. Dimitrov je kvalitní hráč na trávě, Müller není terminátor, vyjde to nastejno +-.
Reagovat
ipko
nie, určite nie je viac ako Grigor
Reagovat
safi1313
Odpadá fyzicky :-(((
Reagovat
babolat.cz
fyzicky odpadá možná tvoje babička ve frontě na banány
Reagovat
safi1313
nebo tvůj obchod ve kterým nakupuješ svý vtipy
Reagovat
babolat.cz
jako sorry, ale pokud pohyb Rafy vypadá jako odpadající, tak nevím....
Reagovat
brixner
Muhehehehe :-) Já bych vodpad taky, když bych se tam potácel s vědomím, že musím vodnýst aspoň pět kilo, jo jo slevy...Dam banani do mrazáku a až nebudou, jako když je najdu, přece, né? :-))
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
Denis92
Zverev si uplne hlupo a sam prehral tento zapas.
Reagovat
Tuttovka
Muller není tak mentálně silný jako Rafa, ale hraje neuvěřitelné výměny a je opravdu hodně přesný a dost drzý. Ty jeho halfvoleje jsou ukázkové. Určitě má šanci Rafu porazit. Ten mi přijde už trochu vyždímaný.
Reagovat
svetova.dvojka
Nesmysl... Nadal smete Mullera z kurtu 3:6,4:6,6:3,6:4,35:33 ..
Reagovat
Tuttovka
Jestli jsi to tipnul správně osobně ti pogratuluji :D.
Reagovat
svetova.dvojka
Chudák Novák dnes se na kurt nedostane..., se divím, že ho nepřeložili na center.
Reagovat
pockerface
To jsou nervy. Müller nevyužil 2 MB, aby se z toho teď nesesypal. No nevím kdy se Novak dostane na kurt.Taky to může být nekonečný 5 set.
Reagovat
Mayo
Rafa na returne bez šance
Reagovat
Mayo
Ach Rafa to budú ešte nervy. Bolo mu treba 5 setov
Reagovat
mahycek
Berdych mně potěšil. Jasně nejlepší jeho turnaj letos. A Djoko to dnes nemusí dohrát, pro tmu. Na 3 sety to nebude.
Reagovat
EllNino
mají zatahovací ne ? třeba se to tam přesune
Reagovat
pockerface
Možná jestli to teď Roger ukončí, tak ho dají na centr. Jinak to bude mít tip ťop a to by musel Novak Mannarina spláchnout z kurtu 3x 6:1, aby to stihl do tmy.
Reagovat
Mayo
Veď ho aj spláchne.
Reagovat
pockerface
Možná, já jsem ani jeden zápas Mannarína neviděl. Tak nevím co od něj čekat.
Reagovat
Kytka
Když se Manarino dokázal prokousat až se, přes nasazené, asi špatně nehraje. Ale taky jsem žádný jeho zápas neviděla.
Reagovat
Nola
centr budu setrit, Novak bude hrat zajtra, Tom bude odpocivat, zapas Rafa vs Muller bez brejku moze trvat vecnost
Reagovat
Kytka
To je pravda, než ti dva dohrají, chvíli potrvá, pak pauzička. To nedohrají. Jak Djoker tak Manarino jsou běhaví králíci, žádní ranaři.
Reagovat
Andrew89
Rafa...hlavne uz nepustit...:)
Reagovat
Kytka
Veliká gratulace, parádní zápas a se skvělým koncem pro naše barvy. Tak pořád máme aspoň jed no zastoupení v singlu. Když holky totálně vyhořely.
Reagovat
FulnekUltras
se kultovně obětovaly včetně Fandiny ;)))
Reagovat
Kytka
No jo, kde je vlastně Fandina. Ten její výraz Berďulka mně tady chybí.
Reagovat
FulnekUltras
řekl bych, že vnoučci na začátku prázdnin dají zabrat ;) - ale nejpozději v neděli ji tu máme zase v plné síle... ;)
Reagovat
Fandina
Jj, vnoučata mě o prázdninách vždycky zaměstnávají :-)).
Reagovat
FulnekUltras
Jestli si to nedělní finále nevybojuješ, jsi u mě kvalifikovaně mrtvá žena... ;)))
Reagovat
Fandina
Berďulka byl úžasný, nádhera, moc se mi to líbilo, sice jsem toho moc neviděla, ale měla jsem zapnutou telku, takže jsem toho hodně slyšela. A ten závěr i viděla. Nádhera a super Berďa. Úžasné!!!
Reagovat
Tuttovka
Berďa hrál super :). Uvidíme, co předvede v dalším zápase. Feďa demoluje Grigora. Tam to moc nevypadá na drama s breakem ve třetím. Zverev má dobře našlápnuto k poražení Raonice, tak uvidíme, jestli to dotáhne :). Gilles zatím zle prohání Nadala a moc bych si na Rafu nevsadil, přestože už hrál pár takových zápasů, ale Muller dnes vypadá dost odhodlaně :).
Reagovat
EllNino
Slavíme, super :) Ještě nepatří do starého železa :D ... na trávě jsou tyhle zkušenosti k nezaplacení :) a nebejt tý hádky, tak si troufám tvrdit, že by to bylo 3:0 :)
Reagovat
Kytka
No tak Rebel. Ale následující dva míče po té hádce byly super. Škoda, že to naštvání nevydrželo ještě na ten třetí.
Reagovat
FulnekUltras
tak doufám, že Berďa má teď sílu vzepřít se tradicím a půjde do čf v pohodě.
Reagovat
Kytka
Nenene, ještě je čas mazáků.
Reagovat
Kytka
Super.
Reagovat
George_Renel
Odehrál výborný zápas a naprosto zaslouženě vyhrál.
Vrátil se k tomu, co hrál před 4 lety a funguje to daleko lépe, než to co roubovali superkouči.
Čtvrtfinále je tedy rozhodně nad očekávání.
Reagovat
Mayo
V piatom bude Muller veľmi ťažko brejknutelny.
Reagovat
Nola
snad ho brejkne ihned, Rafa musi, proste
Reagovat
VlS
nemusí, jak je vidět
Reagovat
avos
To je legenda! :D A teď Noleho - 3:0 na sety a ve třetím kanára. Jako před měsícem.
Reagovat
VlS
klobouček, bezva hra.
Reagovat
Vojtiik
koukate nekdo fedexe? dimitrov je tak marny? behem turnaje hral docela slusne mi prislo...
Reagovat
pockerface
Přijde mi dost odevzdaný. Ještě ten první set do stavu 4:4, pak ale zvadl.
Reagovat
pockerface
Tak Rafa to teď bude muset pálit jako u Verdenu a dát Müllerovi tak 6:1 max. 6:2, aby se Novak dostal tak do 20 hod. našeho času na kurt a pak Novak bude muset spěchat, aby dnes dohrál, takže 3x 6:2 :-), jenže zrovna Rafa je brzda, tak nevím, nevím.
Reagovat
Mayo
Intergalaktický backhand po čiare od Býka fu
Reagovat
Marduch
Tome jestli to dneska das, tak uz to tam vyhraj cele, pac je letos dobra konstelace.
Reagovat
Mayo
Poraziť pripadne Djokoviča, Federera a dajme tomu Nadala/Murrayho? To keby dokáže, tak je u mna Goat :D lenže vôbec to nemusia byt ti traja samozrejme, uvidíme
Reagovat
pockerface
Tak Novaka by dát mohl, Rogera asi už ne (doufám!).
Reagovat
Marduch
Hlavni je mindset, kdyz ho udrzi jak doposavad, poskladaji se mu i souperi. Ale uz dost tajne filosofie.
Reagovat
babolat.cz
Místo famozniho Ray, dávají drevaka berdycha
Reagovat
Jabadu
Hubu držet!
:-)
Reagovat
babolat.cz
A o té nudě u federeru Ani nemluvě
Reagovat
Jabadu
Jen tak mmch ... Tomáš se mi zdá nějaký jiný. Silnější.
:-)
Reagovat
pockerface
Tak tebe Roger nudí i kdyby tam dělal nevím co.
Reagovat
pockerface
Už včera to říkali, že Tomáš má přednost. Že toho budou dávat na 100% a na Nova 2 zápasy podle atraktivity.
Reagovat
babolat.cz
No a, můra a FedEx oba 3:0,to je atraktivita jak prase
Reagovat
Nola
zapas Fedex vs baby mohol byt atraktivny z pohladu fanusika, akurat skutek utek, noo, Grigor na neho nema, a keby aj nahodou mal tak pusti do gati
Reagovat
pockerface
Věřím Tomášovi, že to dotáhne do vítězného konce. A pokud postoupí Novak, což asi jo, tak věřím, že by mohl mít Tomáš i šanci proti Novakovi. Hlavně, aby se Tomáš nesesypal. Tome musíš!!
Reagovat
Mayo
Po 5 setaku mu proti Djokovičovi nedávam ani len 1%
Reagovat
Nola
Novak mozno dneska ani neodohra zapas, Rafa tam zdrzuje :D
Reagovat
Mayo
Tak Novak si pohne uvidis. Stihne to v troch.
Reagovat
Nola
kedy v noci? na jednotke nie su svetla
Reagovat
avos
Hlavně hráli jen 2:53, čtyři sety byly dost rychlý. Třeba to Novak dneska nestihne ... Müller se musí hecnout a vyhrát v pátým setu aspoň 10 gamů.
Reagovat
avos
Hrají až ve středu, ne?
Reagovat
pockerface
Hrají až ve středu. To si případně Tomáš dostatečně odpočine.
Reagovat
Jabadu
S touto hrou by na Serbinátora mohl mít. Ten v poslední době jenom vrací.
Reagovat
pockerface
Doufám, že Alex dá Miloše. Určitě bych raději chtěl ve Q Roger x Zverev, protože ten Miloš mě trošku děsí a po loňském SF si na Rogera věří a řekl bych, že mu i hra Rogera vyhovuje. Takže Sašo bojuj!! A i kdyby Saša Rogera případně porazil, tak by mi to tolik nevadilo, jako kdyby šel dál Miloš.
Reagovat
Mayo
Dimitrov nebude mat na Federera ani za 5 rokov.
Reagovat
avos
Poooooooojď Tome!
Reagovat
Jabadu
Zdá se, že Tomáš dnes končí. Na tom brambořišti antukáře neudělá.
Škoda druhého setu, no.
Reagovat
Jabadu
"Přeháníte, pane kolego."
"Nepřeháním, pane řediteli."
"Ale přeháníte!!"
"(polk)... jsem si trochu zapřeháněl."
:-)
Reagovat
babolat.cz
Výstižné :-)
Reagovat
Mayo
Nemám možnosť sledovať zápas, ale to je fakt Nadal tak neschopný brejku? Myslím prvé dva sety.
Reagovat
Denis92
Omg Zverev.. Len 2/13 na BB a Raonic 2/3. Ani neviem ako a je 1-1 na sety..
Reagovat
MarcelPersch
Rafa momentálně 30W a 5 UE, neuvěřitelné, že i s tímto se dá prohrát...
Reagovat
Mayo
To je nonsens, mat takú štatistiku a nič z toho
Reagovat
mahycek
Berdychovi věřím, sálá z něj takovej vnitřní klid a jistota. Nadal to může otočit, dávám tomu tak 50/50, pořád ještě.
Reagovat
Roger_Federer
Nadal vede ve 3setu 5:2 kurz na Rafu 1,68 :)
Reagovat
Jabadu
Pamatuji si na legendárního prodavače iluzí a losů v Brně:
"Hrééééte ... hréééte ... vychráááte! ..."
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Vsadil jsem Nadala za 2,14..
Reagovat
smazaný uživatel
Za kolko?..:)
Reagovat
Roger_Federer
Nikdy to nezverejnuju.;)
Reagovat
Jabadu
Pomni střelce "Kudrnu". Víš, jak dopadl.
(i když si myslím, že ve skutečnosti neexistuje)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha...

No tak to ked si podáš za euríčko :)
Reagovat
Jabadu
No tak bude mít dvě a půl.
Jemu těch 5% zisku stačí.
:-)
Reagovat
lars
kde? u koho ?
Reagovat
Roger_Federer
Betfair
Reagovat
Jabadu
Tomáš je skvělý hráč, dříč ... všechno. Pokud je v klidu, je to inteligentní a slušný člověk.
Akorát má blbý afekt. Asi jako někdo má blbou "opici".
Většinou mele koniny, zbytečně se rozhazuje a asi nejvíce mu u fans ubližuje jeho fakt zlej pohled.
Přitom je to s Federerem a Nadalem asi nejpohlednější tenista na světě (podle mé squaw).
Thiema by ještě mohl udělat. Možná ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ty kecy mu asi radí kamarádi z ODS, no a Irénka v hledišti celý dojem korunuje. No uvidíme, ale za ty roky vrcholného paběrkování...

Berďulko poooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
darek.vrana
Naštěstí asi žádný tenista nemá kamarády z KSČ.
Reagovat
Jabadu
A Hrabiš je jako co?
:-)
Reagovat
FulnekUltras
vysvětluj něco "legálně" podporovanému solárovi... ;)))
Reagovat
Jabadu
No ale to je legální.
Spíše bych se vrátil ke kauze, jak se mu snaží házet klacky pod nohy v tom areálu, který koupil na sev. Moravě.
Zdevastované ruiny, chce tam vybudovat tenisovou akademii a pánůn nadpolitikům se to nelíbí!
Já to chápu. Chtěli by tam vybudovat síť rozhleden, ze kterých není nikam vidět, ale šak Eurosojuz to zaplatí!
A my budeme s bratry v trysku v pohodě.
:-)
Reagovat
Hypertac
Sleduju Rafu a zatím tragédie! Když má breakbally tak to nepromnění a svoje podaní obratem ztratí. Hnus. Snad Muller v třetím setu trochu povolí, zatím to tam pěkně sází.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas vyzerá presne tak, ako som sa obával. Rafa sa vôbec nevie dostať do tempa. Celý zápas je taký nijaký. Nadal sa vždy ako prvý dostane k breakballom, svoje však nevyužíva, naopak jediné dva gemy, kedy uhral súper minimálne dva fiftíny na príjme prehral.
Reagovat
Amputace
Ano, je to až neuvěřitelné. Nadal je úderově i pohybově úplně mimo. Ale přesto věřím v obrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som skôr skeptický. Myslel som, že Rafa môže prehrať po nejakých TB, ale o break dole v každom sete. To je pod očakávania. Škoda, že vybuchol aj na prvom servise v kritických gemoch a mať 1 zachránený breakball z troch možných je tiež pod úroveň..
Reagovat
Hypertac
Tak to je zbožné přání. Kdyby aspoň něco začal hrát...
Reagovat
Roger_Federer
Mozna prestaly pusobit steroidy ;)
Reagovat
Amputace
Jj. Z těch dlouhých výměn už nestačí popadat dech.
Reagovat
Roger_Federer
;), se to nabizelo..tak jsem to poslal ;), to jeste otoci.
Reagovat
Amputace
Já taky doufám. Vždyť ten Muller krom servisu nehraje vůbec nic. Rosol, Darcis nebo Kyrgios ho alespoň vypráskali i herně.
Reagovat
Roger_Federer
Vsadil jsem to za 2,14
Reagovat
Amputace
To je jen 2,14 na obrat? (Nějak zvlášť se v sázení nevyznám)
Reagovat
Amputace
A bylo to až teď po breaku ve třetím nebo už na začátku třetího?
Reagovat
smazaný uživatel
tipujem, že až po breaku. Za stavu 0:2 muselo byť viac.
Reagovat
Roger_Federer
Ne.po druhem setu 2,14 jsem nasel max
Reagovat
smazaný uživatel
To, jakým způsobem je publikum na Thiemově straně, je fakt krutý :(
Reagovat
George_Renel
To bych tedy zrovna dnes ani neřekl.
Reagovat
dunphy
BAMOS!
Reagovat
Amputace
Nadal úplně mimo. On na ty servismany tak zoufale neumí, že to snad ani není možné.
Reagovat
tommr
je prostě beznadějnej případ. Ve druhým setu měl nadějný brejkboly na 5:4, ale místo toho se začal zbytečně hádat s rozhodčím, ztratil koncentraci a v TB pak úplně vyhořel ... :(
Reagovat
MorusRubra
Proboha proč, Tome??? Kolikrát už ho hádky s rozhodčím rozhodily natolik, že pak prohrál zápas nebo měl velké problémy? Proč už se z toho nepoučí???
Reagovat
EllNino
nechápu ... ale má štěstí teda
Reagovat
PetaM
Navíc ani nemá pravdu ... :(
Reagovat
avos
Měl pravdu, ukazovali opakovačku a zařval mu přímo do úderu. Já bych ho zabil. :)
Reagovat
PetaM
Ten úder už i on sám vypouštěl, protože doufal v out. Navíc to bylo na lajnu, hnusně to sklouzlo a i tak by to neodehrál dobře ...
Reagovat
tommr
starýho psa novejm kouskům nenaučíš ... :(
Reagovat
PetaM
Aspoň tentokrát neprohrál set :D
Reagovat
tommr
ještě ho ale ani nevyhrál ...
Reagovat
PetaM
To už by ale nebyla příčina toho hádání :D
Reagovat
tommr
a v TB už teče ... :(
Reagovat
misa
Mimořádně nesympatický tenista.
Reagovat
Amputace
O co zase šlo? Sleduji Nadala...
Reagovat
Amputace
Nechápu, co Rafa dělá, tak nějak zmateně tam pobíhá. Přitom Muller nic neumí - má jen servis.
Reagovat
Kozoroh
Tak Rafánek svou šňůru vyhraných setů (28) nezakulatí :-P
Reagovat
mahycek
Raději bych viděl Nadala na NOVA SPORT 2, než zápas Murray - Paire. Dobře Berdycha ano, ale dívat se na nudného Skota, bych oželel. Třeba to přepnou.
Reagovat
Vojtaakk
To bohužel nepřepnou.. snad rychle skončí
Reagovat
Kozoroh
Ani to fanouškům Rafana nepomůže - na NS2 by pak měl být Fedex s Grigorem.
Reagovat
MarcelPersch
Rafa na nově asi nebude, co?
Reagovat
Marduch
Tome pojď, ukaž tomu rakušáckýmu cihlářovi, kdo je MATADOR trávy.
Reagovat
tommr
pokračujou ve vítězný jízdě a jsou už ve čtvrtfinále Wimbledonu. Škoda jen, že ten dnešní zápas nebyl nikde k vidění ...
Reagovat
slacker
kurt bez divaku?
Reagovat
sprchon
Možná ten zápas byl imaginární...
Reagovat
dadaft
když se člověk podívá na čtvrtfinalistky, tak tam kromě Magdy vlastně nejsou zas až tak překvapivá jména.
(i když jsme čekali některá jiná)
Reagovat
sprchon
Nojo, Anett a Ana jsou venku. Za mě je překvapení i Světla, Simona, Johanna a Penko.
Reagovat
Andrew89
Nevim proč...ale nemám Kontu jako tenistku rád..mimo mi přijde fajn...ale její tenis mě otravuje..ani nevim proč
Reagovat
Marduch
na některé otázky člověk nenalezne odpověď za celý život.
Reagovat
Mayo
Ten jej odporný servis.
Reagovat
Andrew89
to mas pravdu....:D vypada pri nem dost vtipne:D
Reagovat
tommr
vedle Kerberový se dneska poroučely i Wozniacká a Aga Radwanská. Ofenzivní tenis má zatím jasně navrch ... :)
Reagovat
Hector21
Si ca a tb, to jde dobře k sobě...
Reagovat
Andrew89
Simona lítá jako hadr na holi a zatím Aza jede. ...
Reagovat
Andrew89
tak už dojela :D :D
Reagovat
Hector21
Aza vyhraje..cítím to v kostech...

ale třeba to bude jenom revma...;)
Reagovat
Andrew89
asi jo..to revma spíš:d
Reagovat
Hector21
:ddd zajdu si k lékaři....
Reagovat
Andrew89
jj chtělo by to...:D
Reagovat
Hector21
:d
Reagovat
tommr
už zase válí, ale stream nemůžu nikde najít ... :(
Reagovat
sprchon
Taky jsem hledal, ale prostě není.
Reagovat
sprchon
Každopádně 6:4 a 2:0, to vypadá nadějně. :)
Reagovat
dadaft
já to tušil - takže místo celosvětově očekávaného zápasu Azarenka - Halep (u Čechů obzvlášť), budeme na Novasport sledovat Murraye s Pairem, který vydrží tak set a pak se ztrapní...........

ach jo.
Reagovat
Andrew89
jsou to jelita! nechápu tu logiku. Ještě že se koukám na tipsportu....tak si můžu vybrat:D
Reagovat
tommr
Murray prostě musí být v televizi za každou cenu i když sledovat jeho zápasy je vyloženě za trest ... :(
Reagovat
Vojtaakk
Jejich výběr zápasů je strašnej, aspoň že dávaj Konta - Garcia a ne Querry-Anderson.
Reagovat
tommr
obávám se, že i na tenhle "hit" dojde ... :(
Reagovat
sprchon
Konečně break! :) Snad to k něčemu bude.
Reagovat
Andrew89
super. co mám na obou W rád je, že nedělají obstrukce s těma míčkama...proste má jeden a je to. Nebere si jich do ruky 100 a pak 98 vrací
Reagovat
sprchon
Jo, taky nesnáším, když někdo furt takhle zdržuje... Třeba v zápase Rosol vs Muller mě Muller celkem točil, jak mu to trvalo.
Reagovat
zpilat
No vím že vždycky vzdychala, ale dneska to byla nechutná uřvaná pizda ala Azarenka a Šarapova, před pár lety tvrdili z WTA, že u mladých proti tomu hroznému vytí budou bojovat a zdá se mi, že naopak začly řvát (asi na radu trenérů?) i ty hráčky, které byly předtím celkem v pohodě! Za mě smutek.
Reagovat
brixner
A proto nemůžu všechny ty Meldonky, VVV a Rumunky ani cejtit! Fakt, prostě už úplně ze zásady se na tyhle pizdy nekoukám! Mám rád Kuznu, ta sice taky občas řve jako tur, ale pak zavře zobák a je to!
Reagovat
PetaM
Světlana sice řve, ale až když je unavená.
Reagovat
Aussie
Azarenka neřve, ale houká. Teď to její houkání, proti řevům těch ostatních, tak nějak bledne.
Pokud se ale prohouká k vítězství nad Halepa a dosadí tím jako jedničku nehoukající ani neřvoucí Plíškovou, tak jí to houkání pro tentokrát prominu.
Reagovat
zpilat
Tentokrát jsem taky pro :-)
Reagovat
sprchon
Když už je tu tolik nenávisti, tak takhle. Nemusím ani jednu, tak doufám, že prohrajou obě. :D
Reagovat
zpilat
:-D
Reagovat
tommr
za pár hodin se rozhodne jestli to bude Halepová nebo Karolína Plíšková ... :)
Reagovat
PetaM
Simona musí postoupit až do SF, aby byla jednička, ne? :)
Reagovat
Andrew89
jj
Reagovat
tommr
pokud dneska vyhraje tak už jí nikdo nezastaví ...
Reagovat
PetaM
Konta klidně může :) Domácí publikum jí může nabudit :)
Reagovat
Grape
Konta i Garcia ji na trávě mohou smést z kurtu...
Reagovat
svetova.dvojka
tommr je takový kozel co by rád dělal zahradníka...
Reagovat
dadaft
Venus na to má.
Reagovat
Andrew89
finále Venus - Světla...ideal :)
Reagovat
Hector21
nekomentuji, beru ;)
Reagovat
Fabio_Fognini
Venus je pro mě od začátku favoritka..
Reagovat
Andrew89
Myslím, že dneska celý TP bude fandit Aze...:D kdo by to řekl:D skoro všichni jí tu nesnášíte..a dneska se bude hodit :D
Reagovat
Hector21
světová jednička bez grandslamu?

no když si vzpomenu, že tady na Angie všichni házeli, jaká je to jednička a ona má holka dva grandslamy...
Reagovat
tommr
já se k tomu klidně přiznám ... :)
Reagovat
dadaft
začínám mít špatný pocit, že Azarenku s Halep Novasport vysílat nebude.
Reagovat
tommr
dalo se čekat, že nejnudnější tenista planety dostane přednost ... :(
Reagovat
George_Renel
Bude Simona opět pod tlakem? .-)
Reagovat
Hector21
Angie běž se bodnout a vrať nám zpátky tu Angie, co má dva grandslamy a zabijácký FH...
Reagovat
tommr
dneska ale hrála paradoxně nejlíp co jsem jí letos viděl. Už zase připomíná tu nechybující živou zed ...
Reagovat
Andrew89
Jsem na jednu stranu rád, že Kája je zas o něco blíže no. 1...ale na druhou stranu nemůžu Mugu ani cejtit. Ale hrála dneska lépe a proto posoupila. Světla to bude mít těžký...ale pokud bude hrát jako dneska, tak by to šlo.:)
Reagovat
historik
skvělé! Lepší hráčka vyhrála a Kerber zaslouženě (po tom co letos předvádí) ztratí post number one.
Reagovat
dadaft
no Angie, mělas to ukončit ve dvou, tvoje chyba.

takže uječená španělačka jde dál,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
svetova.dvojka
Káji se to blíží... post světové jedničky :-)))
Reagovat
tommr
spíš bude to co máš v nicku. Neměl by ses radši nějak přejmenovat?
Reagovat
honza333
Jupí jupí jej
Reagovat
com
td jeste prohraje halep a bude no 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) AZARENKO MUSIS !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
babolat.cz
to je jako by se fanoušové Frooma na Tour radovali, že Porte spadl...Plíšková by si tu 1. měla vybojovat a ne odchodit, její hra mi nesedí.
Reagovat
dadaft
tak, 4:4 v rozhodujícím setu, je čas na brejk Angie
Reagovat
Andrew89
musí...
Reagovat
Hector21
umřít musí leda...;)
Reagovat
Andrew89
trošku s podivej, že vůbec neužíví forhend po lajně...dříve ho užívala porád...ted v zápase málo, a přitom jí hodně pomáhá dostat Mugu pod tlak
Reagovat
dadaft
jj
Reagovat
dadaft
to bys ovšem nesměla být zcela neschopná přejít na síť
Reagovat
Hector21
Mug teď brejkne a je to bohužel v pixle...
Reagovat
sprchon
Správně Angie! Takhle odvrací MP šampionka. :)
Reagovat
sprchon
Tak nic. :D
Reagovat
Fabio_Fognini
co to tam teď Konta zkoušela? Tohle opravdu nesnáším..
Reagovat
dadaft
Torben Beltz má na ruce digitálky z 80. let, slušné retro. ))))))))))
Reagovat
svetova.dvojka
Já mám rád východní Němce.
Reagovat
fialka
Nesklamala, gratulácia obrovská. Idemééé!
Reagovat
dadaft
Reagovat
Andrew89
super...může jít klidne i dál. I když další kolo bude o hodně těžší
Reagovat
fialka
Bude ťažšie. Ktoré kolo už je teraz ľahké? Čím ďalej, tým ťažšie súperky.
Reagovat
EllNino
Petra má dvě 4. kola na GS zasebou a Magda první GS čtvrtinále ! :) Snad to bude pokračovat :)
Reagovat
dadaft
hérečka je v QF, tak to je maso.
Reagovat
tommr
ale zahrávala si. Neproměnit 7 mečbolů je trestuhodný ... :)
Reagovat
gigin
Se pominu z ní :DDD
Reagovat
Hector21
no už to vypadalo, že pro Ostapenko je MB sprosté slovo
Reagovat
Andrew89
:D jo no:D
Reagovat
Andrew89
by byl parádní zápas...i vzhledem k tomu, když koukám na H2H :)
Reagovat
Hector21
taky bych bral Angie, ale Mug to bude, to otočí..
Reagovat
Andrew89
neotočí...hra Angie Světle relativně sedí...
Reagovat
Hector21
otočí, Angie nevyhrá bohužel
Reagovat
Andrew89
rikam..neotočí :D
Reagovat
Hector21
otočí ;)))
Reagovat
Hector21
Ostapenko a Kerberos prohrají vyhraná utkání...

WTA je prostě srandaaaa :)
Reagovat
vrabejka
Super zápas jsem rád že je 3 set :)
Reagovat
tommr
Muguruza si to srovnání na 1:1 zasloužila ... :)
Reagovat
Hector21
ještě jeden game...

nervičky, to jsou jenom nervičky...
Reagovat
Hector21
opři se o servis, nepodávej spodem a ukonči to...
Reagovat
Hector21
hmmm, problém
Reagovat
Andrew89
tfuj tfuj..shoda
Reagovat
Andrew89
MP...už jen jeden míček
Reagovat
Andrew89
Světla postupuje...super:)
Reagovat
Hector21
twl joooooooooooooooooo
jooooooooooooooooooooo
joooooooooooooooooooooooo

sorry jako
Reagovat
Andrew89
tlačil jsem Světlanu a zapoměl se dívat okem na Angie..a ta prohrála:D
Reagovat
A.R.R.
Gratuluji, Světlana hrála fantasticky! Doufám, že ve finále bude ona nebo Coco z vrchní půlky.
Reagovat
Hector21
díky, sláva vítězům a čest poraženým ;)
Reagovat
A.R.R.
Já jsem spokojený, Aga se konečně trochu zvedla, snad si to přenese na americké hardy. A Světlanu mám také rád, byl to pěkný zápas. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Světlanu se nedá zlobit.
Aga bojovala, ale Světlana hrála s přehledem.
Jsem zvědavý na čtvrtfinále granslamových šampionek :-) Radši bych tam Angelique, než Garbi.
Reagovat
A.R.R.
Přesně tak Světlana je super baba!
Reagovat
Andrew89
Světla konečně brejkla Agu:D
Reagovat
Hector21
juhu ale udržet musí...
Reagovat
Andrew89
juhu uržela!:)
Reagovat
Hector21
juhu ještě game...
Reagovat
dadaft
jj, je ostrá jako žiletka.
nicméně Elina má v tomto zápase zcela tragickou bilanci na brejkbolech, mohlo to vypadat jinak....
Reagovat
dadaft
to patří níž :))
Reagovat
Hector21
kolik měla Ostapenko už MB?

tady ta wifi je na kopr...
Reagovat
Andrew89
5 jich měla
Reagovat
dadaft
5:5
že by velký obrat?????
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že to Ostapenko nakonec ještě prohraje ... :(
Reagovat
Hector21
díky, mě to hrozně lagguje...
Reagovat
Hector21
a udržet, šmankote...

davai davai
Reagovat
Hector21
Ostapenko získá druhej GS titul...mazec to bude
Reagovat
Andrew89
nezíská...toho bych se nebál. Příští kolo končí
Reagovat
Hector21
já se nebojím, ale nekončí...;)
Reagovat
dadaft
Mugu začína těžce chybovat.....................
Reagovat
Andrew89
jojo...to půjde rychle...
Reagovat
dadaft
no, teď měla z prdele kliku, na Angie tam zíval prázdný kurt při brejkbolu............ ale vyvázla z toho.
Reagovat
Andrew89
jojo..pár udarů a chytla se. Ale dneska po dlouhé době Angie hraje fakt dobře. Mugu to bude mít těžký. Věřím, že to neotočí...:D doufám
Reagovat
dadaft
už v průběhu zápasu s Rogersovou v podstatě přestala chybovat
Reagovat
Hector21
brejk to chce Světlíku...
Reagovat
Hector21
twl to je snad desátej brejk pryč... :(((

omg
Reagovat
Hector21
brejků jako dobrejch...davai ještě jeden!!!
Reagovat
Andrew89
má set ! chci aby prohrála...ale né dneska. Nemám Mugu rád :D takže pojd ještě jeden! Světla ještě taky jeden a magda at do taky dotahne
Reagovat
EllNino
Jsem rád, že jsem tu 4 dny nebyl, ale Frickovy glosky jsem si přečetl všechny :D A teď s čistou hlavou a žádnými nervíky na 2. týden mého nejoblíbenějšího GS :) ... Holt to holkám nevyšlo nu, co naděláme ...

Ta Beth je teda tragédie, jsem bulel ...
Reagovat
Frick
Když to tak čtu, tak bych se nedivil tomu, kdyby si někdo tu čéšku nerozjebal taky. Jako ze solidarity.
Reagovat
EllNino
tobě bych za ty kecy spíš zakroutil krkem
Reagovat
dadaft
kam zmizela Lunejka?
Reagovat
sprchon
Dává si od TP pauzu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že v případě přízivých okolností napíše něco zajímavého v sobotu :-)
Reagovat
sprchon
Proč zrovna v sobotu? Navíc Lunej už nemá ve hře nikoho. Leda že by vyhrál Berďa nebo Marin.
Reagovat
tedi
simona?
Reagovat
sprchon
Nesmysl...
Reagovat
sprchon
Se Simonou už skončila.
Reagovat
tedi
tak to jsem netusila.
Reagovat
dadaft
kdysi jsem měl k halep a Muguruze neutrální vztah, ale co začaly skučet jako pominuté, je nemám rád..............-
Reagovat
Andrew89
je tim řevem nepříjemnější než maruška teda...
Reagovat
dadaft
jo, hnus
Reagovat
sprchon
Maruška je jejím vzorem, tak se není čemu divit. Ale nechápu, kde se to vzalo v Simoně.
Reagovat
Hector21
ještě jeden Světlo, ještě jeden takovej copyright SK27
Reagovat
horska.kraslice
Pustila jsem si televizi a jen zírám. Na Nova Sport 1 nejen nemožný slovenský komentátor, ale i nejméně zajímavý osmifinálový ženský zápas, který hraje, hádejte, Slovenka. Znechuceně zavírám televizi a otevírám počítač. Zlaté streamy. Mimochodem, je TV Nova ještě česká stanice?
Reagovat
dadaft
kritika je tak snadná..................
Reagovat
babolat.cz
také nechápu, proč komentují chachaři, ale pořád je to lepší než ta ženská, je to Vaidišová??? Podání na téčko, podání ven z kurtu...
Reagovat
fialka
Koukalová
Reagovat
smazaný uživatel
Magda, pome!
Reagovat
Andrew89
souhlas..ještě jeden set!
Reagovat
fialka
S komentátorom súhlasím, ale aj slovenskí fan chcú vidieť svoju hráčku. Tiež si tv platím.
Reagovat
dadaft
Ostapenko zas řádí.
Reagovat
Andrew89
hraje fenomenálně
Reagovat
Pe3k
Tento zápas není psán nikde, přesto mají hrát už ve 2...
Reagovat
vrabejka
Go Angie!!
Reagovat
dadaft
Kerber za 2,46?
asi bych neváhal...
Reagovat
tommr
má být podle některých vrcholem GS a krásnou tradicí, ale podle mě je to jen typická ukázka britské tuposti. Vměstnat program dvou dnů do jednoho a ještě nechat hrát nejdřív jen ženy a pak jen muže může jen naprostej dement nebo arogantní hovado (pardon my french), který zvysoka kašle na fanoušky. Výsledkem je totiž to, že nikdo nemůže shlédnout víc než 2 zápasy z 8 zápasů WTA a totéž platí i pro ATP zápasy. Tohle má být vstřícnost vůči tenisovým fanouškům? Opravdu je Wimbledon nejlepší GS? :(
Reagovat
babolat.cz
NENÍ, nejlepší je Roland Garros!
Reagovat
Pe3k
Tak určitě :D
Reagovat
slacker
jako zapasu muzes shlednotu treba 8 najednou, uz ti nekod objasnil funkci prepinace nebo jak funguji GUI na pocitacich? :-DD
Reagovat
tito
No mně na tom vadí více možnost nedohraného utkání. V případě dvou pětisetových zápasů je to výrazný hendykep.
Reagovat
tommr
a v případě, že k tomu ještě trochu sprchne je pravděpodobnost neodehrání celýho programu enormní ...
Reagovat
babolat.cz
doplatil na to Tsonga...:-(
Reagovat
dunphy
Píše se zhlédnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba kouká na posedu :-)
Reagovat
com
Úkol dne zní jasně, odstranit Kerber a Halep!!! Já chci Českou Nr. 1, i za cenu toho, že bude jen pár týdnů :) Teď je jedinečná šance, po Cincinnati a US Open se Karolína určitě propadne někde mezi 5 až 10 místo :(
Reagovat
tommr
přesně tak! Dneska budu tlačit Muguruzu a Azarenku co to dá ... :)
S výhledem na těžký podzimní obhajoby Karolíny bych uvítal i vyřazení Svitoliny a Wozniacký, který by jí jinak na konci roku mohli zle zatápět ...
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa a Magda.
Reagovat
Mayo
Dnes by už malo aj pršať.
Reagovat
Marduch
pro povrch jedině dobře.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist