8. den v Římě: O titul si to rozdají Halepová se Svitolinovou a Nadal se Zverevem

20. 5. 2018, 09:30
Previews 44
Letošní ročník Internazionali BNL d'Italia dnes definitivně končí. Rozdávat se budou všechny čtyři trofeje pro vítěze. Ženské finále bude mít stejné složení jako loni - o titul si to rozdají Simona Halepová a Jelina Svitolinová. V mužském finále se střetnou Rafael Nadal a loňský vítěz Alexander Zverev. V ženském deblovém finále budou o trofej bojovat Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou. Na programu je i finále mužské čtyřhry.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále ženské dvouhry •
Halepová (1-Rum.) - Svitolinová (4-Ukr.) | Centrale (od 13:00 SELČ)
• Finále mužské dvouhry •
Nadal (1-Šp.) - A. Zverev (2-Něm.) | Centrale (od 16:00 SELČ)
• Finále ženské čtyřhry •
Bartyová/Schuursová (8-Austr./Niz.) - Sestini Hlaváčková/Strýcová (2-ČR) | Pietrangeli (od 11:30 SELČ)
• Finále mužské čtyřhry •
Cabal/Farah (6-Kol.) - Carreño/J. Sousa (Šp./Portug.) | Pietrangeli (od 14:00 SELČ)


• Finále ženské dvouhry •
Simona Halepová (1.) - Jelina Svitolinová (4.) | Centrale (od 13:00 SELČ)
Ženské finálové složení bude úplně stejné jako loni. O titul si to rozdají loňská finalistka Simona Halepová a loňská šampionka Jelina Svitolinová. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná, a to i na antuce. Poslední dva vzájemné duely jasně vyhrála Ukrajinka.

Halepová dnes bude útočit na 17. kariérní titul a druhý letošní triumf. Šestadvacetiletá rumunská tenistka hned zkraje roku ovládla turnaj WTA v čínském Shenzhenu. Ve finálových bojích má bilanci 16-13 a dnešní finále je jejím prvním od porážky na letošním Australian Open.

O tři roky mladší Svitolinová si dělá zálusk na třetí letošní trofej a celkově 12. do své sbírky. Ukrajinka zkraje roku triumfovala v Brisbane a další vavřín vybojovala v Dubaji. Pokud letos přešla přes čtvrtfinále, vždy brala titul. Ve finálových soubojích má fantastickou bilanci 11-2.

Halepová se bez ohledu na dnešní výsledek udrží na tenisovém trůnu. Světová jednička má v tuto chvíli jistý náskok 335 bodů na druhou Caroline Wozniackou, ten může v případě triumfu ještě o dalších 315 bodů navýšit. Svitolinová potřebuje loňské prvenství obhájit, aby zůstala čtvrtá. Pokud trofej pro vítězku nezíská, bude v pondělí figurovat na pozici světové šestky a pustí před sebe Jelenu Ostapenkovou a Karolínu Plíškovou.

Letošní finále bude pravděpodobně stejně vyrovnané a kvalitní jako to loňské. Navrch by mohla mít opět Svitolinová, která v posledních čtyřech utkáních byla lepší hráčkou. Loni na French Open ovšem promarnila jasné vedení a nakonec prohrála. V dalších dvou utkáních však Rumunce nedala šanci. Svitolinová má navíc ve finálových bojích výbornou bilanci a na akcích série WTA Premier 5 se jí v posledních letech náramně daří.

Tip: Svitolinová ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Halepové vyšel vstup do sezony náramně. V Shenzhenu získala titul a na Australian Open hrála finále, následně došla do semifinále v Dauhá a ještě v Indian Wells. Poté se však něco zlomilo. V Miami přišel konec už ve třetím kole a na první antukové akci ve Stuttgartu již ve čtvrtfinále. Mezi nejlepší osmičku suverénně postoupila také v Madridu, kde ji překvapivě zastavila Karolína Plíšková.

Cesta turnajem
V Římě ve druhém kole deklasovala se ztrátou pouhého jednoho gamu Japonku Ósakaovou. K osmifinále nastupovat nemusela, jelikož Američanka Keysová z turnaje odstoupila. Ve čtvrtfinále nedala šanci světové sedmičce Garciaové a v semifinále udolala svou neoblíbenou soupeřku Šarapovovou.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Letošní start Halepové v Římě je jejím celkově sedmým. Nejlépe si vedla loni, kdy prohrála až ve finále se Svitolinovou. Letos své maximum vyrovnala. Na kontě má ještě dvojí semifinálovou účast.

Simona Halepová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Shenzhen (vítězka);  Australian Open (finále);  Indian Wells,  Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Řím (zatím finále)
Bilance: 28-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 7-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-2 (kariérní 30-43)
Bilance ve finále: 1-1 (kariérní 16-13)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Simona Halepová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 15-5
Nejlepší výsledek: finále (2017 - 2018)
Loňský výsledek: finále
Generálka: Stuttgart (čtvrtfinále), Madrid (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: volný los, Ósakaová (6-1 6-0), (13) Keysová (bez boje), (7) Garciaová (6-2 6-3), Šarapovová (4-6 6-1 6-4)

Shrnutí letošní sezony
Svitolinová prožívá další z povedených sezon a stále se drží ve světové špičce. Ukrajinka má letos na kontě dva vyhrané turnaje a na dalších třech byla ve čtvrtfinále. Na antuce ve Stuttgartu prohrála čtvrtfinálovou bitvu s Garciaovou a v Madridu ve druhém kole podlehla výborně hrající Suárezové.

Cesta turnajem
Za obhajobou římské trofeje vykročila drtivým vítězstvím nad Martičovou, poté po obratu zdolala Rusku Kasatkinovou a dva sety jí stačily proti bývalé světové jedničce Kerberové i talentované Estonce Kontaveitové.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Při svých prvních třech startech vyhrála jediný zápas v hlavní soutěži, ale loni si dokráčela až pro trofej pro vítězku. Na římské antuce vyhrála už devět utkání v řadě.

Jelina Svitolinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dubaj,  Brisbane (vítězka)
Největší úspěchy na antuce: Řím (zatím finále)
Bilance: 24-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 6-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-2 (kariérní 23-32)
Bilance ve finále: 2-0 (kariérní 11-2)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Jelina Svitolinová - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 10-3
Nejlepší výsledek: vítězka (2017)
Loňský výsledek: vítězka
Generálka: Stuttgart (čtvrtfinále), Madrid (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Martičová (6-1 6-2), (14) Kasatkinová (0-6 6-3 6-2), (11) Kerberová (6-4 6-4), Kontaveitová (6-4 6-3)


• Finále mužské dvouhry •
Rafael Nadal (2.) - Alexander Zverev (3.) | Centrale (od 16:00 SELČ)
O trofej pro vítěze mužské dvouhry se utkají sedminásobný šampion Rafael Nadal a loňský vítěz Alexander Zverev. Ve vzájemné bilanci vede 4-0 antukový král, který naposledy německého mladíka přehrál v dubnu v rámci daviscupového utkání.

Jednatřicetiletý Nadal dnes bude útočit na třetí letošní a celkově už 78. titul, navíc 32. rekordní z podniků série Masters. Letos vyhrál obě finále, v nichž má kariérní bilanci 77-36, a to na Masters v Monte Carlu a turnaji ATP 500 v Barceloně.

O deset let mladší Zverev bude hrát o devátý kariérní titul a rovněž třetí letošní. Letos triumfoval na domácí antuce v Mnichově a poté ovládl Masters v Madridu a získal svůj třetí kariérní vavřín z akcí Masters. Ve finálových bojích má velmi dobrou bilanci 8-4. Letos je ve finále už počtvrté, neuspěl pouze na Masters v Miami.

Nadalovi jde dnes o hodně. V případě vítězství se totiž vrátí na post světové jedničky a znovu bude mít na druhého Rogera Federera stobodový náskok. Pokud prohraje, dříve jak v průběhu travnaté části sezony se na tenisový trůn nevrátí. Zverev si bez ohledu na dnešní výsledek udrží pozici světové trojky.

Nadal i Zverev letos na antuce dominují. Finále by tak nemělo postrádat kvalitu. Více zkušeností s velkými zápasy má přece jen o deset let starší Španěl a měl by brát titul. Jeho další motivací bude návrat na post světové jedničky.

Tip: Nadal ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Nadal kvůli zranění kyčle skrečoval čtvrtfinále na Australian Open a poté téměř tři měsíce nehrál. Vrátil se na antuce v rámci daviscupového utkání a vyhrál 14 zápasů v řadě - pojedenácté dobyl Masters v Monte Carlu a domácí podnik v Barceloně. V Madridu ve čtvrtfinále ukončil jeho vítěznou sérii Rakušan Thiem.

Cesta turnajem
V Římě odpočatý antukový král opět vítězí. Ve druhém kole deklasoval Džumhura, v osmifinále si poradil s kanadským mladíkem Shapovalovem, ve čtvrtfinále po prohrané úvodní sadě nedal šanci domácímu Fogninimu a v semifinále zvládl těžký duel s Djokovičem.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
V italské metropoli startuje počtrnácté a jen jednou prohrál dříve než ve čtvrtfinále, ve kterém vypadl v posledních třech letech. Celkem sedmkrát římské Masters ovládl a podesáté je ve finále.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Barcelona,  Monte Carlo (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Barcelona,  Monte Carlo (vítěz)
Bilance: 22-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 16-1
Bilance proti hráčům Top 10: 4-2 (kariérní 156-84)
Bilance ve finále turnajů Masters: 1-0 (kariérní 31-16)
Bilance ve finále: 2-0 (kariérní 77-36)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Rafael Nadal - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 55-6
Nejlepší výsledek: vítěz (2005 - 2007, 2009 - 2010, 2012 - 2013)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Monte Carlo (vítěz), Barcelona (vítěz), Madrid (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: volný los, Džumhur (6-1 6-0), Shapovalov (6-4 6-1), Fognini (4-6 6-1 6-2), (11) Djokovič (7-6 6-3)

Shrnutí letošní sezony
Zverev se až do března trápil. V Acapulku si zahrál první letošní semifinále a v Miami postoupil do finále. První měsíce letošního roku rozhodně pozitivně hodnotit nebude. Na antuce má ovšem naprosto vynikající formu. Němec postoupil do semifinále v Monte Carlu, úspěšně obhájil triumf na domácí antuce v Mnichově a další titul, celkově třetí z podniků Masters, přidal v Madridu, kde dokonce neztratil jediný set.

Cesta turnajem
V Římě vykročil za obhajobou vítězstvím nad domácím Berrettinim a poté si poradil s Edmundem. Na oranžové drti vyhrál 11 utkání a 22 setů v řadě. V pořadí 12. vítězství přidal ve čtvrtfinále proti Goffinovi, který ukončil jeho šňůru vítězných setů. Další z mnoha dvousetových vítězství si připsal po semifinálové výhře nad Čiličem.

Historie na Internazionali BNL d'Italia
Římské Masters hraje potřetí a rozhodně má k němu vřelý vztah. Při své premiéře před dvěma lety sice vypadl už ve druhém kole, nicméně loni si senzačně došel pro titul a slavil premiérové prvenství na akci Masters.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid,  Mnichov (vítěz);  Miami (finále); Monte Carlo,  Acapulko (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid, Mnichov (vítěz); Monte Carlo (semifinále)
Bilance: 30-7
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na antuce: 16-1
Bilance proti hráčům Top 10: 4-2 (kariérní 15-19)
Bilance ve finále turnajů Masters: 1-1 (kariérní 3-1)
Bilance ve finále: 2-1 (kariérní 8-4)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Alexander Zverev - Internazionali BNL d'Italia
Kariérní bilance: 11-1
Nejlepší výsledek: vítěz (2017)
Loňský výsledek: vítěz
Generálka: Monte Carlo (semifinále), Mnichov (vítěz), Madrid (zatím semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Berrettini (7-5 6-2), Edmund (7-5 7-6), (9) Goffin (6-4 3-6 6-3), (4) Čilič (7-6 7-5)


• Finále ženské čtyřhry •
/ Bartyová/Schuursová - / Sestini Hlaváčková/Strýcová | Pietrangeli (od 11:30 SELČ)
Ženské finále čtyřhry bude mít možná české vítězky. O titul si totiž zahrají Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou, které v souboji o trofej čeká australsko-nizozemská dvojice Ashleigh Bartyová, Demi Schuursová. Oba páry na sebe narazí poprvé.

Bartyová se Schuursovou spolu hrají první společný turnaj a hned si zahrají finále. Obě hráčky budou dnes útočit na svůj nejcennější triumf. Bartyová jich ve své kariéře vybojovala celkem pět, všechny po boku krajanky Casey Dellacquaové. Stejný počet titulů má na kontě také Schuursová.

Cesta turnajem
1K: Melicharová/Peschkeová (6-3 6-2)
2K: Kudrjavcevová/Voráčová (4-6 6-4 10-2)
ČF: Gavrilovová/Su-Wei Hsieh (3-6 6-3 10-5)
SF: Cirsteaová/Ostapenková (6-2 6-3)

Sestini Hlaváčková a Strýcová spolu odehrály první společný turnaj v Miami, kde skončily v prvním kole. Na antuce ale zatím hrají skvěle. V Madridu prohrály až v semifinále a v Římě dnes budou útočit na titul. Dvojnásobná grandslamová šampionka Sestini Hlaváčková dnes bude atakovat 26. kariérní trofej, první od loňského triumfu na Turnaji mistryň, Strýcová se pokusí vybojovat 22. titul. Druhá jmenovaná letos triumfovala v Indian Wells po boku Su-Wei Hsieh.

Cesta turnajem
1K: volný los
2K: Hao-Ching Chan/Zhaoxuan Yang (6-2 6-4)
ČF: Kingová/Srebotniková (6-4 6-2)
SF: Atawová/Grönefeldová (6-2 6-4)


• Finále mužské čtyřhry •
/ Cabal/Farah - / Carreño/J. Sousa | Pietrangeli (od 14:00 SELČ)
Finále mužské čtyřhry obstarají nasazení Juan-Sebastian Cabal s Robertem Farahem proti Pablovi Carreñovi s Joaem Sousou, kteří se do losu čtyřhry dostali až jako náhradníci po odhlášení bratrů Bryanových. Bude se jednat o premiérový vzájemný duel.

Cabal s Farahem jsou letos ve finále již potřetí a stále čekají na první letošní triumf. Kolumbijci neuspěli na Australian Open ani na antuce v Buenos Aires. Společně vybojovali deset titulů a dnes budou útočit na ten vůbec nejcennější. Cabal má na kontě o jeden triumf více (11), který vybojoval loni v Los Cabos po boku Treata Hueye.

Cesta turnajem
1K: volný los
2K: Haase/Rojer (6-7 7-5 10-8)
ČF: (1) Kubot/Melo (6-3 7-5)
SF: (5) J. Murray/Soares (7-6 3-6 10-8)

Carreño se Sousou hrají letos první společný turnaj a všechny tři zápasy vyhráli až po obratu v super tie-breaku. Carreño bude útočit na první letošní a čtvrtý kariérní titul, ten vůbec nejcennější. Sousa je ve finále čtyřhry na okruhu ATP poprvé v kariéře.

Cesta turnajem
1K: volný los
2K: Querrey/Ram (3-6 6-3 10-5)
ČF: (8) F. López/M. López (1-6 6-3 10-4)
SF: Cuevas/M. Granollers (3-6 7-6 10-5)

INTERNAZIONALI BNL D'ITALIA 2018 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• CENTRALE • (od 13:00 SELČ)
1. Halepová (1-Rum.) - Svitolinová (4-Ukr.)
2. Nadal (1-Šp.) - A. Zverev (2-Něm.) / nejdříve ve 16:00 SELČ
• PIETRANGELI • (od 11:30 SELČ)
1. Bartyová/Schuursová (8-Austr./Niz.) - Sestini Hlaváčková/Strýcová (2-ČR)
2. Cabal/Farah (6-Kol.) - Carreño/J. Sousa (Šp./Portug.) / nejdříve ve 14:00 SELČ
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

44
Přidat komentář
blax
Komentátor na O2TV se zbláznil?
Reagovat
Basa
Koule jak blázen:))) Ale jestli to bylo moc, tak se omlouvám:)))
Reagovat
Fandina
:-)) neeeeeeee je to super
Reagovat
blax
Ne jako v pohodě :D Jen jsem asi z mužskýho tenisu zvyklej na tyhle výměny, tak mi to nepřišlo zas tak nic extra :D
Reagovat
Basa
Tak to je jinej sport:) Srovnávat mužský a ženský tenis nejde, na ženy to byla pecka...
Reagovat
dadaft
Elina pokračuje ve výkonech, které v Římě předvádí, takhle hrála ve třetím proti Anett - akorát že ta nebyla tak marná jako Simona dneska.
Reagovat
tommr
naprosto nezvládnutý finále od našich hráček. Ve druhým setu už vedly 4:0 a protože Bára podávala vypadalo to na jasnou záležitost. Jenže pak se naše hráčky začaly nesmyslně hádat o jeden spornej míček a od tý doby už neuhrály ani hru ... :(
Reagovat
kada.tom
Halep = < Svitolina (6-4 5-7 6-7)
Nadal > Zverev (6-4 6-2)
Reagovat
tommr
hodně smolnej závěr prvního setu. Andrea nejdřív předvedla fatální minelu při smeči, kterou darovala soupeřkám brejk a vzápětí naše holky nevyužily 3 BP při podání soupeřek ... :(
Reagovat
petrulinka
A aby toho nebylo málo, tak dobře rozjetý set kdy vedly 4:0, začaly totálně kazit a nechaly dorovnat na 4:4, a teď to vypadá, že dokonce prohrají další game, což už bude asi konečná
Reagovat
tommr
to je neskutečný co tam vyváděj. Všechno začalo nesmyslnejma dohadama o jeden spornej míček za stavu 4:0 ... :(
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, tím s totálně rozhodily a vlastně naprosto odepsaly. Od té chvíle začaly hrát více než strašně a zápas soupeřkám darovaly.
Reagovat
mikimaus321
Měli rozmlátit empire
Reagovat
Mayo
Nadal 6-4, 6-4 Zverev
Reagovat
blixa
Kája má pěkný šatečky na RG, takový holčičí ;-)
Reagovat
Fandina
Dej odkaz, ať to nemusím hledat.
Reagovat
bIbec
https://twitter.com/FilaTennis/status/996436113266012160
Reagovat
Fandina
Ď.
Reagovat
bIbec
nz
Reagovat
blixa
Mrkni se na FB Karolíny, je to hned nahoře. Odkazy sem nejdou zkopírovat, jsou moc dlouhé.
Reagovat
Fandina
Hezké, sluší jí to mooooooooooooooooooc!!!!!!!!!

https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32931297_1762356333849704_8265631038932254720_n.jpg?_nc_cat=0&oh=403484328e947ae7633726c4c53e291d&oe=5B83686D
Reagovat
Fandina
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32951046_1762356337183037_2877685662356602880_n.jpg?_nc_cat=0&oh=97227cd787a00e9faff596d0575de34a&oe=5B79C2AA
Reagovat
Nola
6:1 6:1 Rafa, bude to asi vyprask - Sasha nocny zapas a k tomu taky usmatlany, stazoval sa na bolesti chrbta, ziadna jednoznacna zalezitost to vcera nebola, vyhral najma vdaka labilite Marina

damy su nepredvidatelne, Simona ma za sebou ovela narocnejsi zapas, skor sa priklanam, ze Svitolina obhaji
Reagovat
smazaný uživatel
Tiez si myslim, ze to bude výprask, ktorý bude pripomínat debakel Federera tusim z roku 2013..
Reagovat
Nola
ano, ale to planovanie zapasov je neskutocne.... vzdy je vo vyhode hrac, ktory hral popoludni, Sasha podla mna melie uz z posledneho, aby to neprepiskol, GS je za dverami
Reagovat
Nola
pred dverami samozrejme :D
Reagovat
smazaný uživatel
sasa nemoze mat vsetko, aj lahky zreb a aj najlepsie hracie casy :)
Reagovat
smazaný uživatel
V Ríme sa hrá tradične aj vo večerných hodinách, tento rok to nedosahuje žiadnych extrémov. Viem, ze Nadal odohral raz 3x 3hod zápas v Ríme počas štyroch dní, a to mal okolo 30r. Zverev nemal taký zápas ani jeden, je mladý, bude to okej..
Reagovat
Pe3k
lol prý 3x3 hodinový zápas :D fakta 0, pobavil na 100% just klaunhend ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bolo to v sezóne 2014..

Alebo. Pockaj. Ze si ty tenis v 2014 este nesledoval, ty teliatko.

Zápas c.1

TENNIS Master 1000 Rome ? Seven-time Internazionali BNL d?Italia champion Rafa Nadal overcame a very tough match against Giles Simon with a 7-6 (1) 6-7 (4) 6-2 in 3 hours and 19 minutes in the longest best-of-three match of the year

Zapas c. 2

The top seed beat Russian Mikhail Youzhny, winning 12 of the last 13 games in a 6-7 (4/7), 6-2, 6-3 win which took almost three hours.

Zápas c. 3

https://m.youtube.com/watch?v=26cbpb75qV8

Pozrime sa na cas pri MB, ze by 2:49?...

Vytrasený Pe0k v plnej paráde. Z teba clovek nemusi robit vola, vystačíš si aj sám. Lol
Reagovat
Pe3k
Takže Rafovi bylo 26-27 a ty že kolem 30, tak v tom případě je Federerovi 40 a aj tak vede rank počas antukové sezony :D

Btw. chápu, že máš téměř nulové znalosti, ale když už něco kopirujes, ať to má alespoň nějakou formu, ten tvuj odstavec vypadá jak od mentálně chorého jedince, což vlastně si, aha tak nic Peter, fakt paráda na tvé poměry...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď frustrovaný, urobil si sice zo seba vola, ale tieto situácie uz zvládas celkom rutinérsky..:)
Reagovat
Pe3k
To tady děláš denně ty Petře, neumíš ani napsat odstavec, aby měl hlavu a patu, ale pokračuj, královsky se bavím ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, vsetci vidime, ako sa tu kralovsky bavis uz celý vikend. Mrzkáš so sebou ako ryba na suchu, vcera po zápase slzy na krajicku, vsetci Nadalovci nepriatelia. Prehral si :)
Reagovat
Pe3k
lol, nechápu stále jak může být někdo tak mimo jako ty. Nedivím se, že tě žena opustila a vyhodili tě z prace, taky asi bereš něco na hlavu, viď?
Reagovat
blixa
Až tolik štěstí najednou ? :D Co by za to někteří dali, že ... ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozrime sa ako kopes svojimi malomocnými ručičkami, nožičkami...:)

Mam kompletnu rodinu, strechu nad hlavou a lukrativny flek. Som spokojný.

Ty bývaš u rodičov, a vlastníš jeden rybarský prút..

Nič iné nevieš dokázať, a tak je to správne.
Reagovat
Pe3k
Lukrativní flek, pro gauča z Petržalky?hlídač parkoviště?
Reagovat
smazaný uživatel
V Petrzalke som nedavno kupil svoju druhu nehnutelnost za 5-cifernú sumu v eurách. V Ostrave by som si za to kupil cele sidlisko aj s tvojim detským pokojíčkom. Vsetko to viem dolozit, potvrdit.

Ty nevieš doložit, dokázať nič. Byvas u maminky, si nula, nikoho nemáš a vobec neviem, preco sa s tebou zahadzujem. Ludom co hejtuješ tu na TP nesiahaš ani po clenky. Daruj orgán, inak je tvoje bytie na planéte Zem bezpredmetné.
Reagovat
Pe3k
Tolik hořkosti se jen tak nevidí...copak, někdo ti ublížil? Už ses vyplakal?
Reagovat
smazaný uživatel
Ako často refreshuješ stránku, vytrasený čakáš na reakciu?..Lapáš po dychu :)

Je mi ta lúto clovece. Nech sluzi moje konstatovanie tvojich pomerov ako memento aby si sa konečne spamatal, dvihol hlavu a nebol za jedinca, ktory vzbudzuje u druhých pocit zdesenia.
Reagovat
Pe3k
Zase si nám pěkně popsal své emoce...
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, dokonca 6-cifernu. Do tolko ani napocitat nevies.
Reagovat
smazaný uživatel
Marin celkem překvapil svým výkonem, na to, že to není žádný velký antukář. Držel ho servis, a v 1.setu tam měl nějaké šance v TB. Průběh druhého setu mi připomněl jejich poslední zápas v Londýně, kdy tam Marin vedl ve 3. setu také, myslím, že 3-1 a 30-0 a šel by podávat. Poté to Alex celé otočil a dotáhl k vítěznému konci.
Jeho poslední zápas s Rafou ve Valencii v DC, byl celkem jednoznačný, ale od té doby se stihl Aex dobře rozehrát a mají stejné úspěchy na antuce.

Simona včera překvapila svým výkonem, na to že s Marii neumí hrát. Ve 2 a 3 setu byla lepší a byl to skvělý zápas. Nicméně Maria ji hodně pomáhala svým servisem, který si udržela 2x z 9 možností během 2 a 3 setu. Asi to bude bitva, loni Simona ve 3 setu odpadla, letos to čekám vyrovnanější.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist