Becker bude v Německu šéfem mužského tenisu, Rittnerová bude dohlížet na tenistky

22. 8. 2017, 14:35
Aktuality 1
Boris Becker bude mít v následujících dnech plné ruce práce. Šestinásobný grandslamový šampion by měl být dle zpráv německého tisku ve středu na tiskové konferenci Německé tenisové federace (DTB) jmenován šéfem mužského tenisu. Stejnou funkci, akorát u žen, by měla vykonávat Barbara Rittnerová.
Boris Becker

Děvetačtyřicetiletý Boris Becker v posledních týdnech rozhodně neprožívá své nejšťastnější období. Momentálně se potýká s velkými finančními problémy, a v červnu dokonce zbankrotoval. Další rána přišla o několik dní později, kdy si jeho bývalý obchodní partner vyžádal téměř miliardu korun.

Část svého dluhu může šestinásobný grandslamový vítěz splatit ze své nové funkce, kterou obdržel od Německé tenisové federace. Becker bude mít v Německu na starosti mužský tenis a dohlížet bude také na fungování daviscupového týmu. Kapitánem německého výběru i nadále zůstane Michael Kohlmann.

Historicky nejmladší vítěz Wimbledonu projevil snahu spolupracovat s Německou tenisovou federací už v únoru, tedy zhruba dva měsíce po tom, co ukončil své tříleté působení v týmu Novaka Djokoviče.

Šéfkou ženského tenisu by měla být jmenována kapitánka německého fedcupového týmu Barbara Rittnerová. Oficiální potvrzení se očekává na zítřejší tiskové konferenci ve Frankfurtu.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

1
Přidat komentář
hluuusa
Ten vypada jako kdyby kazdy den chlastal prvni ligu. Hrozna obluda.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist