Berdych a po boji i Rosol v Indian Wells postupují. O čtvrtfinále svedou vzájemný souboj

17. 3. 2015, 20:23
Aktuality 446
ATP INDIAN WELLS - V osmifinále turnaje v Indian Wells se střetnou dva nejlepší čeští tenisté současnosti Tomáš Berdych, který dnes nezaváhal v duelu s domácím Stevem Johnsonem, a Lukáš Rosol. Ten v Kalifornii udolal po odvrácení mečbolu Nizozemce Haaseho, poprvé od loňského srpna vyhrál dva zápasy po sobě a podruhé v kariéře postoupil do osmifinále podniku Masters 1000.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych začátkem března vynechal první kolo Davis Cupu a pečlivě se připravoval na první letošní turnaj Masters 1000 v Indian Wells. Loni semifinalista z roku 2013 vypadl už po svém úvodním zápase se Španělem Bautistou, letos však první kola bez problémů zvládá. Po Ukrajinci Stachovském dnes porazil ve dvou setech i Američana Steva Johnsona.

Devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí v úvodním setu prvního vzájemného střetnutí s aktuálně 44. hráčem světa neudržel vedení 4-2 a dovolil soupeři vyrovnat, ovšem zbytek utkání už měl pod kontrolou. Získal osm z deseti gamů a nakonec zvítězil za 72 minut 6-4 6-2.

"Byl to dobrý zápas. Hrál jsem se Stevem poprvé, což není nikdy snadné, ale hrál jsem slušně. Držel jsem se herního plánu, což byl klíč dnešního úspěchu," komentoval Berdych svou osmnáctou výhru v sezoně.

Svěřenec Daniho Vallverdua letos každý ze čtyř turnajů proměnil minimálně v postup do semifinále, v Kalifornii ho od něj dělí ještě dva soupeři.



Osmifinálovým sokem světové devítky Berdycha bude jeho o dva měsíce starší krajan Lukáš Rosol. Ten dnes uspěl v divoké bitvě s Robinem Haasem, kterého udolal po dvou a půl hodinách boje 6-4 6-7 7-6.

Lukáš RosolRosol od loňského srpnového triumfu ve Winston-Salemu prohrál 16 z 18 zápasů a do Indian Wells, kde měl ze tří startů mizernou bilanci 1-3, rozhodně nedorazil v optimálním rozpoložení. Předminulý víkend v Davis Cupu ztratil takřka vyhraný zápas s osmnáctiletým Kokinakkisem, neuspěl ani proti Tomicovi a jeho už tak pochroumané sebevědomí utrpělo další trhliny.

A dnes mohlo být ještě hůře. Dva dny poté, co otočil nepříznivý vývoj utkání se Slovákem Kližanem, málem prohrál z mečbolů. První dva měl proti Haasemu za stavu 6-4 a 5-4, další čtyři od dva gamy později. Snažil se při nich, stejně jako celý zápas, hrát aktivně, ale většinou posílal míčky do autu a nizozemský tenista si v tie-breaku vynutil třetí sadu.

V té byl Rosol v desáté hře jediný míček od porážky, ale zachránil se dobrým druhým servisem. Vzápětí se mu povedl brejk a podával na postup, o servis však poprvé v zápase přišel. Nicméně v tie-breaku zmobilizoval síly a při celkově sedmém mečbolu zápas ukončil svým šestým esem.

Světová třicítka Rosol tak po sedmi měsících vyhrál dva zápasy po sobě a postupem do osmifinále vyrovnal svůj nejlepší výsledek na turnajích Masters 1000. Poprvé byl mezi šestnáctkou nejlepších loni na antuce v Monte Carlu.

Na okruhu ATP se Berdych s Rosolem utkají podruhé. První duel vyhrál v roce 2012 v Rotterdamu ve dvou setech Berdych, stejně jako před sedmi lety v České extralize.

Vítěz českého duelu by ve čtvrtfinále mohl narazit na Rogera Federera. Čtyřnásobný šampion a loňský finalista se ve třetím kole dočkal úspěšné odvety za vyřazení z letošního Australian Open, kde prohrál s Andreasem Seppim a utrpěl dosud jedinou porážku v sezoně. V Indian Wells švýcarský tenista zvítězil 6-3 6-4 a ve vzájemné bilanci vede už 11-1.

"Byla to dobrá příležitost, jak proti němu odehrát lepší zápas a z paměti vymazat špatné vzpomínky," řekl Federer. "Ale nemyslím, že bychom hráli nějak dobře. Oba jsme spíše bojovali s podmínkami. Byl to jeden z těch zápasů, kdy jste rádi, že je za vámi," řekl po své již 49. výhře v Indian Wells.

Ve čtvrtém kole se druhý hráč světa Federer utká s domácím Jackem Sockem, jenž otočil zápas se Španělem Robertem Bautistou.

Roli favorita potvrzuje i Rafael Nadal, jenž postoupil do osmifinále po výhře 6-4 6-2 nad Američanem Donaldem Youngem.

V dalším utkání se trojnásobný šampion utká s Francouzem Gillesem Simonem, který si poradil s Němcem Michaelem Berrerem.

Bulhar Grigor Dimitrov v Indian Wells znovu potvrdil svou slabší formu. Poté, co jedenáctý hráč světa se štěstím udolal Kyrgiose, skončil na prvním letošním turnaji Masters 1000 už ve třetím kole po porážce 4-6 6-1 5-7 s Tommym Robredem.

Španěl se ve 4. kole utká s Kanaďanem Milosem Raonicem, jenž porazil 7-6 6-4 Ukrajince Alexandera Dolgopolova a oplatil mu porážku z loňského čtvrtfinále.

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.107.445 dolarů
úterní výsledky (17. 03. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Berdych (9-ČR) - Johnson (USA) 6-4 6-2
Rosol (27-ČR) - Haase (Niz.) 6-4 6-7(4) 7-6(3)
Federer (2-Švýc.) - Seppi (30-It.) 6-3 6-4
Nadal (3-Šp.) - Young (USA) 6-4 6-2
Raonic (6-Kan.) - Dolgopolov (Ukr.) 7-6(2) 6-4
Robredo (17-Šp.) - Dimitrov (11-Bulh.) 6-4 1-6 7-5
Simon (13-Fr.) - Berrer (Něm.) 6-2 7-5
Sock (USA) - Bautista (15-Šp.) 3-6 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

446
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
Murray 10-0 Lopéz...ešte vždy sa nájde čosi prekvapujúce pre mňa ... až takú dominanciu som nečakal
Reagovat
smazaný uživatel
pravděpodobně něco bylo, fyzicky nevypadal moc dobře a na konci ani nedával najevo nějak radost, nebyl to jeden z těch klasických zápasů. Tak snad to byla jen nějaká únava a do zápasu s RF/JS nastoupí v plné síle.
Reagovat
Fandina
Berďovi. Lukáš se snažil, ale nakonec to stejně nedotahl. Tak držím palce Berďovi v dalším kole a Lukášovi zase příště. Luky Berďo pojď!
Reagovat
Mayo
och tak legenda padla :/ ale bojoval parádne
Reagovat
tommr
tak Tomáš to nakonec uhaluzil, ale bylo to opravdu jen se štěstím když se Lukáš v poslední hře pro něj tak typicky vyházel ...
Z Tomášova dnešního výkonu jsem hodně zklamanej a k zápasu s Federerem vzhlížím s velkejma obavama ...
Reagovat
EllNino
se Sockem ! :)
Reagovat
kada.tom
přesně, Jack se hecne a vyklepne aroganta :-)
Reagovat
tommr
no kéž by si měl pravdu. Ale i se Sockem by měl Tomáš potíže pokud by proti němu hrál tak špatně jako dneska ... :)
Reagovat
Lina
s Federerem :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslím si, že tenhle zápas na ten příští může mít nějaký vliv :-)
Určitě by nebyl větší favorit (respektive menší outsider), kdyby dneska smetl Rosiho 62 62 .-)
Reagovat
smazaný uživatel
No bylo to fakt takové bez energie od Berdycha. Na druhou stranu si myslím že takové vítězství ho může nakopnout a na Federera půjde s lepší hrou, se kterou ho umí porážet.
Reagovat
smazaný uživatel
se teda dneska docela vytáhnul a Rebel měl fakt kliku, ale překvapilo mě, že se kluci na sebe v závěru skoro ani nepodívali (?).
Reagovat
tommr
jj bylo to dost vyhecovaný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosa hral skvele, ale zakonceni bylo symbolicke
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem se bál o výhru jako kráva. Lukáš hrál opravdu dobře a daleko od vítězství dle mého názoru nebyl, naštěstí přišel zázrak a takový trochu bez energie působící Tomáš to zvládl!
Reagovat
Lina
Nemám vůbec dobrý pocit z Tomášova výrazu.
Reagovat
spaniel
Tak smutné zakončení zapasu s DF. Lukas mel od druhého setu vic ze hry, ale jako skoro vzdy, selhal v koncovce. Berda doteď dobry, ale dneska slabší výkon. Bude se muset zase zlepšit. I kdyz, jestli postoupí Fed, tak by ani nemusel :)
Reagovat
kada.tom
protrápený zápas, ale Tomáš je v QF :-)
u sítě tedy nic moc vřelýho ..
Reagovat
EllNino
2 mečounové, Lukáš toneunes
Reagovat
EllNino
DF škoda ...
Reagovat
Roger_Federer
Rosol proti vcerejsku o 150% jinde..Presne jak to tady vcera bylo receno..jak mu vyjde jeden zapas z 50 je tezke snim hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
už včera hrál dobře, stačilo se dívat. O tom svědčej i statistiky 50 winnerů oproti 60 UE, to je na Lukáše dost slušný poměr.
Reagovat
EllNino
Lukáš hraje fakt dost dobře :))
Reagovat
tommr
Tomáš ho na začátku druhýho setu zbytečně pustil do hry a Lukáš se chytil. Po tom prvním setu se Tomáš zřejmě nechal ukolíbat pocitem, že se mu nemůže nic stát ... :(
Reagovat
EllNino
já fandím Lukášovi, ae Tomáš asi vyhraje :)
Reagovat
Mayo
Rosol do teho!
Reagovat
EllNino
nevím, co je na tom hrozného, Lukáš hraje dost dobře, není to nic lehkýho proti někomu, kdo vám prakticky nedá prostor pro nějakej rytmus ...Tomáš to nakonec určitě vyhraje, ale pro Lukáše je tohle dost vydařený turnaj ...
Reagovat
spaniel
Rikejte si co chcete, šle Rosol hraje dost dobre a trochu uznáni si zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
hraje slušně, ale i tak by s ním Tomáš neměl problémy, kdyby hrál svůj standart.
Reagovat
spaniel
Kdyz hraje Rosol dobre, tak s nim muže mit problémy kazdy. Neni to jen o Berdychovi.
Reagovat
Davor1
Ja mu dnes fandím, aj keď ho nemám rád. Už mi ho bolo po tej červenej sérii a DC dosť ľúto, predovšetkým keď som videl niektoré komentáre od vlastných krajanov na jeho adresu. A herne je naozaj úplne inde, ako v doterajšom priebehu sezóny...
Reagovat
tommr
jen škoda, že takhle nebojoval v DC proti Austrálii ... :(
Reagovat
darek.vrana
Dyť bojoval
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak neuvěřitelně hrozné od Tomáše...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč je na Nova Sportu anglický komentář? To je nějaká novinka?
Reagovat
Fandina
Já to mám česky, ale nemá to dvě stopy?
Reagovat
smazaný uživatel
já to mám taky anglicky.
Reagovat
Fandina
Na Nova Sportu HD, který vysílá v ČR? Jen anglicky? Já ne ... úsměv
Reagovat
gigin
Gigounon mi válí v Kanadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty Tomášovy dnešní náběhy na síť... je to takové naivní.
Reagovat
darek.vrana
Pro Lukášovo sebevědomí je dobře, že uhrál set.
Reagovat
a.magerova
To je velké zklamání, ten Tomův outfit :-/
Reagovat
s7RanG
Není divu, oblékají radějí Beckhama
Reagovat
a.magerova
A není divu, když Berdych raději pobíhá po poušti na Adama, tak to je pak těžký :-))
http://g.denik.cz/56/f4/tomas-berdych-body-issue_denik-600.jpg
http://b-i.forbesimg.com/jasonbelzer/files/2014/01/David-Beckham-HM-Ad-1-22-14.jpg
Reagovat
EllNino
Pojď naser se ...pokus jsem dobře slyšel ...
Reagovat
Fandina
Kdo to říkal?
Reagovat
smazaný uživatel
CSN
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To snad neee.. že ho neporazí Rosol...
Reagovat
smazaný uživatel
já už to vypnul. Na tohle nemám nervy.
Reagovat
tommr
stalo se čeho jsem se obával. Lukáš je vyblázněnej a dělá potíže. Tomáš hraje dneska velice slabě a bude mít ještě co dělat, aby zápas nějak uhaluzil. Pro zápas s Federerem to nevěstí nic dobrýho ... :(
Reagovat
EllNino
hele Vydra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ty chyby z FH mě začínají srát
Reagovat
Davor1
Z dnešných favoritov bol Berdych ten posledný, od ktorého by som čakal možné zaváhanie a hľa, tretí set. Keď to ale nezvládne, tak to aspoň ostane doma :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, tak jdeme do třetího... Tomáš bude muset zabrat, protože celý druhý set působil dost laxně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, tak jdeme do třetího... Tomáš bude muset zabrat, protože celý druhý set působil dost laxně.
Reagovat
tommr
a Tomáš znovu přišel o podání. Zatím hraje ve druhým setu velice slabě ... :(
Reagovat
s7RanG
Proč ten smutný smail? Rosík je taky čech
Reagovat
smazaný uživatel
tady je smutný smajl na místě.
Reagovat
tommr
jindy bych to Lukášovi taky přál, ale v tomhle souboji jednoznačně přeju Tomášovi. Lukáš by byl proti Federerovi naprosto bez šance zatímco Tomáš s ním může odehrát vyrovnanej zápas ... :)
Reagovat
EllNino
Roger ještě nevyhrál, nepodceňuj Jacka :)
Reagovat
s7RanG
No s dnešním výkonem si dovolím tvrdit, že vyrovnaný moc nebude
Reagovat
tommr
to máš bohužel pravdu. Hrát takhle proti Federerovi tak by nejspíš schytal dva kanáry ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš by se měl probudit ve 2. setu. Je to takové dost unavené.
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš Rosi klídek.. to jeho povzbuzování mě dost vytáčí. Hlavně na Tomášovy chyby..
Reagovat
tommr
Lukáš je nějakej přemotivovanej. Škoda, že takhle neprožívá i jiný zápasy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berďovi očividně šrotuje v palici. Fakt divnej zápas.. nedívá se na to dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh, ty ako štatistický mág..Dnes sa pravdepodobne stane, že v osemfinále LM vypadnú všetky anglické kluby..Po kolkých rokoch nebude mať kolíska futbalu v štvrťfinále najprestížnejšej klubovej súťaže svojho zástupcu??..

Tipujem takých 10-15rokov, naozaj nepamatam nič podobné..
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tak dlouho ne, 2012-13, City a Chelsea out už ve skupině a v R16 MU vypadl s Realem a Arsenal s Bayernem.
Reagovat
smazaný uživatel
Faakt?...Tak to potom áno..Vlastne celkom bežná vec..:)
Reagovat
darek.vrana
Díváte se někdo na digisport? Ten komentátor neví, jaký je rozdíl mezi gemem a bodem??
Reagovat
tommr
Tomáš si sice vzal ztracený podání okamžitě zpět, ale vzápětí musel tvrdě bojovat i o svojí druhou servisní hru. Naštěstí to tentokrát dobře dopadlo ... :)
Reagovat
tommr
Lukáš se nejspíš rozhod, že bude zlobit a sebral Tomášovi na úvod druhýho setu servis čistou hrou. To je pro Tomáše úplně zbytečná komplikace ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
no naštěstí hned zpátky :)
Reagovat
tommr
no ještě, že tak ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bola raz jedna rozprávka o úspešnom Nishikorim..

Na moj vkus prilis vela prehier s hracmi, s ktorými by mal už "papierovo" vyhrávať..
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
Davor1
Tohto roku prehry s Raoničom, Wawrinkom, Ferrerom a dnešná s Lopezom. Kde vidíš tých hráčov (okrem Lopeza), s ktorými prehral a mal by papierovo vyhrávať? S Ferrerom prehral prvý raz z posledných 6 zápasov, s Raoničom má takisto vysoko aktívnu H2H a Wawrinka hral v Austrálii skvele. A ten dnešný Lopez by poslal včerajšieho Nadala domov ešte rýchlejšie, ako dnes Nishiho. Ale veď to vlastne poznáš, Shanghaj predsa nebol až tak dávno...
Reagovat
tito
No v Shanghaji to byl 4 zápas po 3 měsíční pauze, navíc v té době už měl problémy se slepým střevem, ale i kdyby ne, přeci jen výsledkově vzhledem k předchozímu výpadku to nelze srovnávat. A jestli je na tom Rafa tak bídně, uvidíme až dnes se Simonem. Ale ke Keiovi. Já jsem viděl zápas s Harrym i Nandem a je fakt, že zvláště první sety měl Nishi hodně slabé a jeho hra byla zatížena velkou spoustou nevynucených chyb. Nic z toho nevyvozuji, jen mne zarazila ta nevyrovnanost. Zase na druhou stranu Novak to míval taky, že se v prvním rozpinkával a pak si v pohodě vzal celý zápas. Dnešní jsem neviděl.
Reagovat
Mayo
Rafa by porazil Lopéza v pohode.
Reagovat
tommr
Tomáš ukončil první set při podání Lukáše druhým brejkem. Zatím je to naprosto jednoznačná záležitost. Doufám, že stejnej průběh bude mít i druhej set, aby se Tomáš před soubojem s Federerem zbytečně neunavil ... :)
Reagovat
EllNino
neboj, Sock dneska Rogera vypráskne, budu ho tady podporovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
no teď Lukáš 3 breakbally
Reagovat
smazaný uživatel
má set, zatím se zápas vyvíjí podle očekávání. Tomáš se opírá o podání, nedělá zbytečně mnoho chyb narozdíl od Lukáše. Tak ještě jeden... :)
Reagovat
gigin
http://www.tennisworldusa.org/Roger-Federer-I-never-chased-money-I-chased-longevity-articolo22952.html
Reagovat
ta-dah
...mas to tam :-)
Reagovat
gigin
Já vím. Už jsem ti aj odepsal. Jsi ta nej!! ;))
Reagovat
gigin
A samozřejmě neskutečné díky... :****************
Reagovat
ta-dah
No problem:-)
Reagovat
tommr
Tomáš už má potvrzenej brejk k dobru. Zatím to vypadá na jasnou záležitost ... :)
Reagovat
Davor1
Dnes to totálne nezvládol, zase ukázal, že má problém s týmito zápasmi, keď hra nemá tempo a normálnu medzihru, nemôže si pripraviť pozíciu na zakončenie a potom sa brutálne vyhadzuje. Dnes viac ako dvojnásobok UE oproti winnerom. Servis totálne biedny, vôbec si ním nepomohol. A to som veril, že dnes prejde bez väčších problémov, Lopez už mal namále s Vasselinom aj Cuevasom.

Ten Lopezov štýl absolútne neznášam, keď hrá proti niektorému z mojich hráčov. Zalezený 3 metre za BL všetko vráti tým jedovatým slajzom, až kým sa súper nevyhodí. Keď mu chodí servis ako dnes, tak je to fakt jeden z najnepríjemnejších protihráčov. Navyše je ten jeho štýl mimoriadne úsporný na fyzičku, takže tu bude strašiť ešte pekne dlho. Na tráve si ho pozriem rád, ale na týchto hardoch ma fakt nebaví.

Aspoň z tohto dnešného Nishiho failu môže vyťažiť Murray, verím, že ten s Lopezom nebude mať problém, keďže dokáže svoju hru perfektne prispôsobiť súperovi a ani v minulosti s Lopezom problémy nemal. Takže v prípade dnešného Nadalovho výpadku by Andy mohol poskočiť na tretie miesto ešte tu v IW...
Reagovat
tommr
český derby se bude vysílat na NovaSportu ...
Tomáš má v soubojích s českými hráči v poslední době dobrou bilanci - naposledy prohrál s nějakým krajanem v roce 2006 v Dubaji kde podleh ve třech setech Vikovi. Doufám, že si tu neporazitelnost udrží i po dnešku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
rád bych se těšil na zápas s Federerem, tak snad to Tom dá :)
Reagovat
PetaM
Já bych doplnil, že na profi okruhu se od roku 2007 potkal jen se 4 Čechy. Což za 8 a čtvrt roku není moc, je to spíše málo (a doplňuji, že pokaždé to byl někdo jiný - Extraligu nepočítám, ale tam jsem zaznamenal snad jen Lukáše ...) Co má říkat taková Petra, Lucka, Kája ... :D :D
Reagovat
tommr
je logický, že Tomáš nemůže odehrát tolik zápasů s krajanama jako Petra nebo Lucka, protože špičkovejch tenistů na okruhu ATP prostě nemáme tolik ...
Reagovat
EllNino
chlapci se zatim luxusně řežou, Lukáš má po 2 výhrách zase trochu sebevědomí :)
Reagovat
Nola
parada, tenisove sachy, skvele rozobral Nishikoriho, Feli zraje ako vino, cim je starsi, tym to ma v hlave viac upratane, skvela taktika, len tak dalej, vobec by mi nevadil posun do TOP10
Reagovat
spaniel
Žádnou žádnou budoucnost bych teda od nej raději neočekával. On hraje furt stejne, žádné zraní se nekoná. Jen Kei na jeho styl jeste neumí nebo mel den blbec. Proti hráčům, kteří umí ze slajzu zaútočit skončí jako vzdy.
Reagovat
Nola
nenechas ma tesit sa? :D, Nishikori to s nim nevie, Tomas Berdych mava s nim dost velke problemy, ak dokaze porazat v pohode tychto TOP hracov a hraci pred nim na rebricku ako Grigor, Marin momentalne su herne celkom mimo, preco by som si nemohla namyslat, ze sa moze posunut v rebricku? zajtra asi dostane nalozene od Andyho, Andy ale tiez mava svoje dni, momentalne sa mu neuveritelne vycistilo startove pole
Reagovat
spaniel
To samozřejmě muze :) Jen nemyslím ze se zlepšuje a ze bude nejaky průlom.
Reagovat
smazaný uživatel
On vypadá jako takovej pohodář, nějakou takovou touhu drát se moc dopředu u něho nevidím, nebo mi to k němu tolik nesedí.
Reagovat
Davor1
To nie je žiadna taktika, to je jeho hra, ktorú hrá v každom zápase, na každom povrchu. Dnes mu to mimoriadne vychádzalo a naopak, Kei bol mimi a nevedel vôbec reagovať.
Reagovat
Nola
nie iba dnes H2H Kei vs Feli 3:3, Feli mu asi vzdy bude robit problemy, nesedi mu jeho hra.... ty dokazes vzdy najst dovody, niekto nehral svoju hru, nemal svoj den a pod. napr. dnes moze kludne dostat vyprask Novak, tiez ma podobne zapasove statistiky - na Isnera velmi nevie, presne ako Nishi na Lopeza
Reagovat
Davor1
Veď to som presne napísal vo svojom príspevku, že Kei má s Lopezom a podobnými hráčmi problém. A to, že dnes Lopezovi vychádzalo všetko a Nishimu naopak je proste realita, čo mám napísať, že Nishi hral skvele, ale na ešte lepšieho Lopeza to bohužiaľ nestačilo? Nishi hral katastrofálne, preto prehral.

U Djokoviča očakávam, že bude mať problém a ešte viac to čakám u Nadala. To znamená, že minimálne jeden z nich dvoch vyhrá hladko 2-0 :-))
Reagovat
a.magerova
Feliciano :-)))
Adrian :-/
Reagovat
Mayo
ooo české derby ide...fandím legende
Reagovat
smazaný uživatel
jak to teď chápat...:D
Reagovat
a.magerova
Jakože tatíkovi?
Reagovat
Mayo
trefa
Reagovat
spaniel
Tak legenda začíná na přijmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Feli!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně se mu tam teď Nišikori vyházel.
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní výsledek =)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, pro Andyho ideální :-)
Reagovat
Nola
kazda seria raz moze skoncit...
Reagovat
smazaný uživatel
To může no.
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, nedáš, dostaneš, klasika. V 1. gamu 2. setu 4 BB nevyužité a pak to tam začne Mandarince padat.
Reagovat
smazaný uživatel
Break, tak snad nebudou komplikace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Mandarinka odvařil BB chybama a pak odpálil celý game do plachty, jak tady kdysi tenhle typ gamu vtipně popsal weak.
Reagovat
Mayo
miestami zahral AM parádne údery...napokon som čakal max. 3 kolá a môže to byť až niekde okolo semifinálka...
Reagovat
Davor1
Nishi totálne v keli, netuší, čo ma proti tým slajzom hrať a Lopezovi vychádza všetko. Škoda, veril som, že po Miami bude Kei tretí. Takto je to nereálne...
Reagovat
gigin
Ještě otočí, neplaš.
Reagovat
Davor1
No neviem, je na ňom vidno, ako je vykoľajený z toho Lopezovho štýlu a robí toľko chýb, čo som u neho dávno nevidel.
Reagovat
gigin
Feli servíruje jak Bůh ale.
Reagovat
Kozoroh
Že by teď svitla naděje? Kei má tři BB. No jeden už ztratil..
Reagovat
slacker
Nic nema. Shoda
Reagovat
gigin
je dost dobře obsazený...
Reagovat
r.Fever
Sunrise, Dallas.. medzi IW a Miami to tak bolo vždy
Reagovat
PH94
Nishikori si s tím nechutným stylem hry vůbec neví rady..tohle už neotočí :/
Reagovat
slacker
vsak proc by to mel otacet?
Reagovat
PH94
Mám ho celkem rád
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CAZoFLUUwAACXMC.jpg
Reagovat
janek_da
sry
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Davor1
Totálne nezvládnuty prvý set, hneď v prvej hre zahodené 3 BP a odvtedy na returne ani ťuk, a naopak v servis geme za stavu 4-5 hlúpe chyby a odovzdaný servis aj set. Katastrofa. Druhý set musí zlepšiť všetko, ináč letí...
Reagovat
gigin
Vamos, Feli!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
zdržuje, tady Lopez už má set a Mery, snad neplánuje tajbrejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Neplánuje, good. Tak ještě jeden.
Reagovat
EllNino
Odesnik si koukám nedal říct :D ...
Reagovat
a.magerova
Já jen nechápu ten unáhlený závěr redaktora Expresek s tím koncem kariéry, přece si dá 15 let oddych a pak na to odpočatý teprv vlítne :-)))
Reagovat
EllNino
44 let :D no proč ne ...
Reagovat
a.magerova
Takové zamyšlení.... takže 15 let zákaz tenisu, takže může dopovat o 106.... jde o to, kolik měsíců před ukončením trestu čili před začátkem obnovení tenisu musí být čistý?
Reagovat
EllNino
netuším :D ...ale stálo by to za zmínku
Reagovat
a.magerova
Hele, to by stálo za seminární práci ;-)
Reagovat
slacker
inseminarni praci
Reagovat
Davor1
Presne, prečo by v najlepších rokoch končil? :DD
Reagovat
gigin
Divaj jak jsem dřív bláznil... Jo za to "L" se omlouvám, ale tehda ještě nebyl No1e .. :))

http://imgup.cz/images/2015/03/18/P8200006.jpg
Reagovat
Kozoroh
:-)
Reagovat
ipko
už názov tejto stránky odkazuje nato, že hlavnou prioritou bude tenis.. :) ale prečo by sa v diskusiach pod článkami nemohli rozoberať iné športy alebo aj móda? Treba to tu aj okoreniť aj inými témami.. :P a k F1 jedna otázka: Čo je s Alonsom? Stále je v nemocnici po tej nehode?
Reagovat
a.magerova
Chystá se na to, že jednou bude jezdec F1 a třeba i mistr světa ;-)

Jen odlehčuji téma, je to strašný, že člověk zapomene co aktuálně je, ale je na tom furt líp než Michal :-/
Reagovat
ipko
je to smutné že dve najväčšie ikony minulého desaťročia F1 skončili v nemocnici.. s Michaelom to už bude veľmi ťažké, vozíček asi bude nevyhnutný.. celkom je divné, že média už o tom nezisťujú informácie.. uvidí sa časom, ale paradox je, že vo formule kde ide vyše 300 km/h sa mu nič nestane, ale sa mu to stalo na lyžiach, aj keď bol pritom docela dobrým lyžiarom.. :/
Reagovat
Kozoroh
Čeho je moc, toho je příliš. Když si projdeš články z konce minulého týdne, tak tam se biatlon řeší pomalu víc než tenis a to je na webu tenisportal.cz špatně.
Reagovat
Cico93
Reagovat
a.magerova
Mně zas vadí, že Rosol, který ve svém životě nepřelezl přes 3. kolo GS je na tom finančně mnohem líp než všichni naši medailoví biatlonisté dohromady i se Sáblíkovou :-/

Takže aspoň trocha toho prostoru zde jim může být věnována !!!
Reagovat
Tornes
Zas musíš vzít v potaz, jaký je rozdíl ve sledovanosti a celkové popularitě daných sportů. Tenis patří k njesledovanějším sportům vůbec, biatlon... No před těmi osmi, devíti lety, kdy jsem ho poprvé trošku sledoval, jsem byl jedinej v širokým dalekým okolí. A v jiných zemích to nebude o tolik jiné.
A z popularitou samozřejmě souvisí i to, kolik lidí v nich soutěží atd.
Reagovat
a.magerova
Já to všechno chápu, ale nic to nemění na tom, že je to nefér :-/
A pak se tu dočtu, že někteří remcaj, že se tu na tenisportálu probírá biatlon, a přitom se tu probírá tolik netenisových kravin, tak mě to rozžhavilo do běla a proto jsem začala vidět rudě ;-)

No ale proč někteří boxeři vydělají jedním zápasem i dvě miliardy, tak to mi hlava vůbec nebere.....
Reagovat
slacker
Box chapu ze je sponzorany prevazne mafianskyma bossema a ty dva "borci" nejsou nic jineho nez trochu lepsi mafianske mlaticky.
Reagovat
a.magerova
No leda tak.... bo jinak to fakt nechápu....
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, v neděli končí sezona, pak dáme pokoj. :-)
Reagovat
Cico93
A jak to rýchlo uteklo, ta sezóna. ;-(
Reagovat
smazaný uživatel
Šílené rychle. Zrovna, když Gabča má celkem formu, tak končí... Opáčko Chanty 2013 by bylo super. ;)
Reagovat
Roger_Federer
Tsurenko 2,65..slusny, J.Ward, Baczinscka hcp 5 za 2,1..
Reagovat
janek_da
už jsem tipy vychrlil u tweeneru :D
Reagovat
Kozoroh
Mohu se vás obou zeptat - proč si o kurzech nepíšete na zdejší diskuzi sázkařů?
Reagovat
janek_da
Já tam nechodim. Když jsem se na to jednou mrkl, tak mi to tam přišlo o ničem. Ztrácí se historie?
Reagovat
Mayo
Tebe to vadí? Veď to patrí k tenisu (športu) :D
Reagovat
Roger_Federer
Tak tam jsem byl naposledy tak v roce 2010..
Jinak teda myslim, ze te to nemuze obtezovat.
Reagovat
slacker
A musi mu to byt jedno kdo kde diskutuje, od toho tu neni :-D
Reagovat
a.magerova
Kozoroh - nechápu co Ti na tom vadí, trocha tolerance by se šikla. Je to tu poslední dobou na denním pořádku, furt někomu něco vadí :-/
Když se tu píše o tenisové módě - špatně, o tenisových kurzech-špatně, o jiném sportu-špatně.... no hnus, jak tu někteří maj furt potřebu usměrňovat davy, ale když je tu nějaká pipina, která ničí úmyslně diskuze, tak všichni ti moralisti zbaběle MLČÍ !!!!
Reagovat
Kozoroh
janekda - diskuze si pamatuje příspěvky posledních dvou měsíců.
Mayo - nevadí, jen se ptám.
RF - mě to neobtěžuje, ale ti, co si zde na TP píšou o kurzech, píšou v diskuzi. Zajímalo mě, proč tak nečiníš ty a janekda.
magerka - mě to nevadí, jen se ptal, proč si o tom nepíšou v diskuzi, kde jsou i ostatní sázkaři.
magerka - ještě otázka na tebe: připadá ti normální na tenisovém fóru vést sáhodlouhá vlákna o biatlonu?
Reagovat
a.magerova
No mně to nevadí a přijde mi to i normální.
Buď to nečtu nebo si to přečtu - svobodná volba, člověk se i něco nového třeba přiučí. Není to dávno co se tu probíral fotbal a bylo mi i odpovězeno na dotaz jestli David Silva furt hraje za Manchester City, takže já - jen spokojenost :-))
Reagovat
Kozoroh
Dlouhá vlákna o biatlonu na tenisové fórum nepatří. Mě třeba kromě tenisu zajímá F1, ale nenapadlo by mě o Hamiltonovi aspol. psát zde na TP. Prostě to sem nepatří.
Reagovat
VlS
Nejednou se tu řešila i formule, klídek. A biathłon se tu řeší daleko míň, než fotbal, nebo hokej. Magerka má pravdu, nezajímá tě to? Tak to nečti.
Reagovat
a.magerova
Tak o Hamiltonovi by mě tu taky nenapadlo psát, ale o ostatních z F1 jo ;-)
Reagovat
VlS
no, já bych tady probral systémy rekuperace energie zase.
Reagovat
a.magerova
Tak pokud najdeš parťáka k diskuzi, tak proč ne.... tady bych dovolila ledasco ;-)
Reagovat
a.magerova
Jo a dokonce tu ráda s lidmi probírám i písničky či filmy ;-)
Reagovat
Kozoroh
A tu tvou pipinu mám už několik měsíců v ignoru a její existence mě vůbec nezajímá.
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))))))
Reagovat
janek_da
tak jsem se po dlouhé době mrkl na tu diskuzi. A je to teda pořádná hnojárna. Nadávky, samí smajlíci, tipy na nějaké challangry.

S RF si vyberem nějaký starší článek a tam si to napíšem. No, bohužel je i tam vidět, že jsou nové přispěvky. Teoreticky by to šlo tipovat třeba pod tim kdysi rekordnim vlaknem a nikoho to nebude "rušit". Ale mě to fakt nebaví, něco zase "standardizovat".

Rozhod jsem se, že už nebudu žít podle jejích pravidel :]]]]

https://www.youtube.com/watch?v=FjDuySNuk18
Reagovat
VlS
Lívanec bych si dal taky
Reagovat
Kozoroh
Ale mě to neruší, vůbec! Ale zajímalo mě, proč si o kurzech nepíšete na diskuzi s ostatními sázkaři.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
janek_da
je dobré si připomenout odkud pocházíme
Reagovat
gigin
Ahoj magu :-*
Reagovat
a.magerova
Ahoj gigine, vzpomněla jsem si na Tebe v souvislosti s letošní 1. výhrou Gulbise.... no a podruhé jsem si na Tebe vzpomněla v souvislosti s výhrou mého salátku Adriana ;-)
Reagovat
gigin
Já na tebe myslím furt :)
Reagovat
a.magerova
PŠŠŠT ať některé holky nežárlí ;-)
Reagovat
gigin
Jo no :DDD To určitě. Leda tak Mut :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lol
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád lepší než pořád číst tvoje onanování nad No1em. :)
Reagovat
Kozoroh
Slovotvar No1e píšou fanoušci Djokera všude na světě. Proč ti to připadá divné?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je to divné.
Reagovat
gigin
Hlavně je to kontraproduktivní.
Reagovat
Kozoroh
Asi vás štve, že váš oblíbenec se jedničkou jako No1e chlubit nemůže :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to fakt ne. S tim už jsem se smířil dávno. Spíš mi to přijde prostě divné až úchylné. Kdybys byl holka, tak OK, ale takhle..
Reagovat
janek_da
proč ne? Rog1r Fed18r. To bude teda mít až si změní jmeno z Rog1r Fed17r
Reagovat
VlS
Kozorohu, Gigin fandil Nolemu už v pravěku, když ještě nebyl No1e, to byl aspoň trochu rajc, fandit jedničce je srabárna a nuda:-)
Reagovat
gigin
Jako v pohodě, však ať si každý fandí komu chce. Spíš mi jde o to, že tím, jak v tom nápisu No1e pořád dává tu jedničku, abychom náhodou nezapomněli, kdo je No.1, tak tím mu prokazuje podobnou službu jako iqe, quesh Kvítové. Ale kašli na to, na druhou stranu je Kozoroh slušný uživatel, tak co....
Reagovat
VlS
Ale tak já jen reaguju na to, že jako fandíš někomu jinému a štve tě, že není jednička, a asi neví, že Nolemu fandíš vlastně furt a jen když se z něj stala jasná jednička sis přibral génia a věnuješ se mu trochu víc, páč Nole to už tolik nepotřebuje.
Reagovat
gigin
Jo tak nějak to je :) Sám jsem v tom měl hokej, díky žes mi to urovnal :)) Však ty Novaka taky tlačíš, tak co nakonec :)

Jako popravdě mi už je Djoko volný. Moc mu přeju RG, to mu ještě dlužím. Jinak jaks psal Génius, pak Dom a teď sa mi těžce začíná brkat po Kokkinovi... Jinak Nando, Gael jas a taky přemýšlím o tom Tomicovi.

Ty to máš jak vlastně? Berďa jas, Djoko jas a pak?
Reagovat
janek_da
Jsem myslel že i RBA
Reagovat
gigin
Ty nejsi vedle v diskuzi? Tě tam hledám jako...
Reagovat
janek_da
Nakouk jsem tam. A neny to uplne marne. Dokonce tam byl odkaz na vareni
https://www.youtube.com/watch?v=acjK8aPKTw0
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDD jdu tam... jednou tam dokonce zkopírovali jednu moji glosku a bavili se na tom. Ale to už je tak dva roky.
Reagovat
janek_da
Ještě by mohla dělat lekce španělštiny. To by šlo samo.
Reagovat
gigin
Hlavně si myslím, že má dobrú povahu.
Reagovat
janek_da
jj, to jsem uvědomil jako první.
O víkendu to udělam. Zkusim i najit ještě nějake slipy, abych ten recept co nejvic dodržel.
Reagovat
gigin
Jasné a nezapomeň na ten piercing. Pak písni jak to dopadlo. Díky.
Reagovat
a.magerova
No nechci rýt, ale..... ještě tam chybí proces následný, jakože pokypat tatarkou a pojídat... ale to asi až po 22. hodině :-P
Reagovat
VlS
No, Jirka, ale je to lempl, ťuká do toho jak datel do ... Jinak komediant Gael jasně, Dlouhej Janek a i když mě Andy v Austrálii děsně nakrkl, tak už jsem mu to odpustil. Jo a JWT, hodnej medvěd.
Mladí Australáci - u Kokiho uvidíme, jak se bude vrbit, Kyrgios je mi nesympatickej, tak tomu ne. Ale tŕeba se srovná a přestane trojčit. A jinak obecně fandím outsiderům, hlavně proti Rafanovi a Rogerovi.
Reagovat
gigin
Jas. Díky za odpověď :)
Reagovat
Matti
Ja dnes zkouším Andujara proti Mulerovi a Simon set.
Reagovat
babolat.cz
Doufám, že to dnes Plzeň urve a 5 bodů náskok.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/tenis-hajek-cxc-/tenis.aspx?c=A150318_095836_tenis_rou

Řekl bych, že dobrý rozhovor. Bez nějakých příkras. Řekl bych, že je to tak, jak píše...
Reagovat
smazaný uživatel
K Rosolovi - jsem ráda, že se mu daří, ale v oblibě ho nemám. Pro jeho labilitu ( měl porazit Kokinase i možná Tomiče , na jeho prohře se projevila nevyrovnanost ) , ale zejména jeho herecké vsuvky během zápasu a o porážení lahví s pitím ani nechci mluvit, protože to je fakt klukovina a neprofesionální. Nestabilitu bych skousla, ale tyto manévry fakt ne. Fandím Berďovi. A jenom tiše závidím ATP. WTA je prostě popelka. Jen doufám, že se to změní.
Reagovat
zpilat
ale že do něho při předchozím zápase nadal schválně vrazil když šli na lavičku, to ti přijde jistě normální, zatímco shozené pitíčko!!! ojjojoj!!!! :-D
Reagovat
spaniel
Bingo
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je podobný jako Rosol, jen v bledě modrém. Nadala též nemusím....jak kluci ne písku.
Reagovat
EllNino
Jack jede ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ceka ho Roger....
...vcera jsem ho videl...
Po dlouhe dobe jsem videl Rogera jak fajluje v krokovani...dokonce jednou az tak, ze se netrefil do micku na BL z BH...coz...stat se muze...ale nejlepsi to uplne nebylo...mozna ho Roger nechtel pustit vic k siti, proto trochu nejisty vykon, ale ve vysledku se mu to podarilo...
....Jenze Andreas na servisu vcera moc neexeloval, Roger obcas predvadel returny snu...(se proste nenadrel;)
Kazdy zapas je jiny...mno...ale pochybuji, ze to bude Roger pinkat jak dneska v noci...
Bude mu to valit asi do BH...on je schopnej to davat na milimetry...znas ho...;)
Takze Jack musi na servisu excelovat, fakt excelovat....
Jacku Come On!:)
Sakra vyzva to je, a ne mala;)!!!
Reagovat
EllNino
Jack to zvládá skvěle zatim :) to je fajn, snad mu to vydrží, Roger se bude třást ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč proboha pořád hraje s tou starou raketou ??
Reagovat
babolat.cz
nesuď knihu podle obalu
Reagovat
smazaný uživatel
Proste se mu nelibi ten novy zensky nastrik
Reagovat
panzer.dragon
pro Toma ideál, vypadli ti co ho ohrožovali odspoda žebříčku, vypadli ti co on má šanci předehnat, rosol v dalšim kole, líp si to naplánovat nemoh
Reagovat
darek.vrana
V kontextu výsledků z Indian Wells (Rosol, Tomic, Kokkinakis) se musím ještě trochu pozastavit nad tím, co se odehrálo po DC. Doufám, že hateři a vyvolávači Pavláska na rozhodující zápas snad trochu prozřeli.
Reagovat
babolat.cz
ty kontexte...zapomínáš koho debílek rosůlek vyřadil...tak prosím nezveličuj ty výhry! akorát nevím co vymyslí, aby porazil Toma, lahvičky mu asi shazovat nebude...
Reagovat
darek.vrana
Jasně, Pavlásek, který teď bude hrát futures v Maroku, by Kližana i Haaseho dal... Natož Tomice, který tady vyřadil letos skvělého Ferrera. A zapomínáš, koho Haase před tím "debílkem" vyřadil.
Reagovat
babolat.cz
nj.Rosol také "slavně" náhodou porazil Rafu a pak vylítl jak žáček s Kohlim.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hladce. Z aussie open bylo halo, že Seppi si vyšlápl na Fedexe. Dnes se ukázalo, že to byla pouhá šťastná shoda náhod.

Můj názor je ten, že letošní finále obsadí z velké části Roger s Novákem. V současnosti hrajou úplně jiný level tenisu, než ostatní. Stačí se podívat jenom na jejich skóre od začátku roku.
Uvidíme jak se zvedne Rafa, ale myslím, že Simon je jeho konečná na tomto turnaji. Záleží jak to zvládne fyzicky a co na to jeho zdevastované tělo.
Reagovat
darek.vrana
Spíš shoda okolností tady. V důležitém zápase na tři vítězné by Federer Seppiho nedal;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam v semi Rafa Roger, Nadal si potrebuje zdvihnut sebavedomie..
Reagovat
babolat.cz
to on má, spíše fedex by ho proti rafovi potřeboval, chacha
Reagovat
Roger_Federer
na starem hraci za zenitem?:)..mel by spis porazet ty Berrery, Corice, Looeze...
Reagovat
smazaný uživatel
A Simony...tam to je final.
Reagovat
r.Fever
ja tiež dúfam v semi Rafa Roger, čisto preto, lebo ich zápasy prinášajú zaujímavý tenis. mimo antuky je ich bilancia vyrovnaná, a už naozaj dlho proti sebe nehrali :)
Reagovat
Mayo
vamos Rafa...a som rád, že Fedex vyhral lebo raz ho Seppi porazí na Aussie a už sa z toho robilo haló
Reagovat
babolat.cz
Rafa je prostě King. The best of the best.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedelej ze sebe id*ota hned po ranu, co? A radsi me vysvetli jake je meritko podle ktereho pises takove hovadiny, gs? Turnaj mistru? Pocet tydnu jako cislo?
Reagovat
janek_da
podle Younga
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovez pako
Reagovat
smazaný uživatel
Cirkusák. The best of the best.
Reagovat
babolat.cz
Hate krishna. The best of the weak
Reagovat
smazaný uživatel
babochlap.cz The best of the week
Reagovat
Roger_Federer
Ty nemizes byt moravak...
Reagovat
babolat.cz
a kdo říkal, že jsem? ty taky nejsi švýcar, nebo jo?
Reagovat
spaniel
Hlupaci nemaji státní příslušnost.
Reagovat
slacker
Potom je hlupaku velmi malo a nejvice se jich koncentruje v amazonskem pralese :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))))
Clovece, ty zacinas mit fakt zabavne komenty;D))))
Hele napis nam radeji na cem fakt jedes, nerikej mne, ze to mas ze snupani Vapna...to neni mozny;D)))
---
Ty jsi ten vcerejsi zapas fakt videl?
Ze se tak smele zeptam....
Reagovat
babolat.cz
ty se mě pokoušíš dostat do nějaké schízy,co? nebo tím sleduješ jiný zájem?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jen mne zajima jestli jsi to vcera sledoval;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.novinky.cz/domaci/364530-vystrelky-v-zenskych-jmenech-cestina-jimi-trpi.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andreasovi to dnes opravdu neslo. Fedex ho celkem v pohode returnuval. A jeste to na servisu Andreasovi opravdu ulitavalo, ze i sam se sobe smal.... Passy zadny;) zapomenme;) Dnes ho Roger k nicemu ani nepustil...
---
A Flavi posilam pusu na celo;D)
Reagovat
lars
zajimavy zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně Tomič.
Reagovat
Davor1
Tak Miloš to dnes s Dolgom zvládol. Ale má veľkú smolu na los. V ďalšom kole pravdepodobne Dimitrov. Pre Nadala zajtra zápas pravdy so Simonom...
Reagovat
tito
Krásná tenisová noc... Opravdu. Ale jsem skromný. Hodně skromný.
Reagovat
panzer.dragon
světový jedničky v tenise byly vždycky jenom běloši?
Reagovat
spaniel
Serena says hello.
Reagovat
panzer.dragon
v mužskym, nejblíž byl chang světová dvojka, jinak asi ani žádná světová dvojka krom changa nebyla jiná rasa.. bych řek
Reagovat
janek_da
ashe byl taky dvojka
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, biely šport.
Reagovat
darek.vrana
Noah trojka.
Reagovat
lars
Rios :)
Reagovat
darek.vrana
V mužském jo, pokud vím. Young bude první.
Reagovat
Faddova
:-D
Reagovat
Davor1
Prvý bude Nishi :-))
Reagovat
janek_da
bude to těsné. Young naznačil dobrý progres.
Reagovat
slacker
Nevim proc pisete dalsi komenty. Rios uz to prolomil
Reagovat
janek_da
tak přemýšlej
Reagovat
slacker
Jo to mam premyslet nad tim proc poloindian Rios je u vas beloch?
Reagovat
janek_da
ještě přemýšlej
Reagovat
slacker
Jiny racionalni duvod pokracovat v hledani prvniho nebeloha uz nezbyl.
Reagovat
janek_da
ty máš pocit, že to byla "racionální" debata?
Reagovat
slacker
nemam, proc?
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nie sú títo Čiľania, Mexičania a podobné odnože braní ako belosi?..
Reagovat
spaniel
Mas recht, pojďme se bavit o tweenerech.
Reagovat
Davor1
Veď práve, ten jeho dnešný výkon mi nebude dať v najbližších mesiacoch spávať :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Asche bol tiez druhy
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že áno..Aj tenis čaká na svojho Obamu..:)
Reagovat
slacker
Ten chilan Rios zadny beloch nebyl nejakej mestic
Reagovat
darek.vrana
Pravda.
Reagovat
panzer.dragon
jj, celkem unikát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Kyrgios má slušné šance na prelom..Tak za 4 roky napr.
Reagovat
spaniel
Ja to v něm nevidím. Spis věřím Nishikorimu, ze by nakrátko mohl. A nejspíš se objeví nejaky černoch časem. Zeď nejaky cerny 14lety Kanaďan porazil Guccioneho na challengru a v druhem zápase, kde vedl, skrecoval. Nekdo takovy.
Reagovat
darek.vrana
Já myslel, že zeď porazil jenom Chuck Norris;-).
Reagovat
darek.vrana
A nezapomínejte na Tsongu a Monfilse:).
Reagovat
Davor1
čo s nimi?
Reagovat
darek.vrana
Třeba někdo z nich usedne na trůn. Fór.
Reagovat
Davor1
Monfils k tomu mal predpoklady, ale bohužiaľ, nevyšlo :(
Reagovat
Davor1
Donald by potreboval tak o pol metra nižšiu sieť. A o meter dlhší kurt...
Reagovat
Faddova
a tu servis lajnu krapet posunout, už se mu to podařilo zaservírovat i skoro na základní čáru :-D
Reagovat
spaniel
To je na pokutu toto. Slyšel jsem ze místo sestrihu nej bodu bude cely zapas v Eurosport Watts :)
Reagovat
Faddova
No chlapci, vy dneska bavíte :-D
Reagovat
spaniel
Co nam zbývá :) Zapomenout.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
Faddova
A ta Karolína je tež tragédka, taková rubačka a neudrží servis...
Reagovat
spaniel
Highlights budou mit 10 vteřin a z toho 8 bude podání rukou.
Reagovat
Faddova
:-D
Reagovat
spaniel
To vypadá ze si oba vsadili na svou prohru a teď nevi jak z toho ven.
Reagovat
Faddova
Jsem si myslela, že se po prvním setu a brejku v druhém uklidní a začne hrát normálně, ale nic, na to se fakt nedá dívat, kolik má 1. serv, 30 %?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mám pocit, ze FH inside out občas trafí dobre a razantne..Treba sa tesit aj z drobnych uspechov..
Reagovat
Faddova
Chtěla bych sdílet tvůj optimizmus :-) Btw ten serv má 33 %, to jsem tak daleko nebyla ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdý zápas je iný..Je to síce najvacsie klise na svete, ale ozaj pravdivé..Kolko bolo takých hrácov, ktorí odohrali zivotný zápas a v dalsom totálne vybuchli..A naopak, kolkokrat sa favorit nadrel s outsiderom, aby v dalsom vyhral so sebe rovným hladko 3:0..Proste tak to je..Nepanikárim..
Reagovat
Faddova
Ale jo, vím, že máš pravdu, vidím to jako ty, ale z takového zápasu moc sebevědomí nepobere, to by teď nejvíc potřeboval
Reagovat
Davor1
Škoda, dnes som si hovoril, že Young je typ hráča, ktorý keď má deň, tak by mohol Rafu vystrieľať, ak mu tam bude posielať BH na téčko. Na téčko mu to aj dáva, ale čo predvádza Young, tak to som fakt na výmaz z rebríčka :DD

Každopádne, neviem, ako chce s týmto Nadal prejsť cez Raoniča/Dolgopolova...
Reagovat
smazaný uživatel
To ja si myslím, že Young je typ hráča, ktorý nikdy nikoho ozaj silného neporazi a dieru do sveta urobí jedine bagrom a nie tenisom..
Reagovat
smazaný uživatel
Kolikrat si ho videl hrat???
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som ho viackrát, aj s Murraym ked ho porazil, aj na GS..A videl som ho aj ked pisal historiu svojou seriou prehier..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak plasi no;))))
Skoda to je, ...takhle jsem ho nevidel hrat tragicky ani v tech jeho totalne mrhacskych casech...
Reagovat
Faddova
Co je doma, to se počítá, není umění vyhrát v den, kdy se ti daří... ale Youngovi je taky třeba poděkovat ;-)
Reagovat
spaniel
Hlaska: diváci odcházejí sledovat hezky tenis na zapas Raonice :D
Reagovat
Davor1
Ja pozerám Simonu, ale prepínam pri prestávkach medzi gemami. Raoničov zápas bude o 200% lepší, už len tým Dolgopolovom, ktorý tu hrá skvelý tenis. Dostať ho Nadal do tretieho kola, tak schytá dvakrát 6-2.
Reagovat
spaniel
Hlavne ze ťuňťa Rafeoli uz dával Rafu do finále po výhře nad Sijslingem :)
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já si za tím stojím dál urážeči, však uvidíš..ale on když Rogera dá, tak výmluvu zase najdeš viď, to zas bude tím, že Roger neměl den, jak jinak..
Reagovat
spaniel
Ja psal o Rafaeolim. Aha, ja zapomněl, ze to jsi ty. Slušná duševní porucha.
Reagovat
Roger_Federer
Netvrdil si tady pred 10 dny do prve, ze tento nick(kanadan bez hokejky) rozhodne neni tvuj.??
Ted odpovidas teda za koho?
Ty jsi opravdu pacient.
Reagovat
Roger_Federer
krve
Reagovat
Kozoroh
Nevšiml si, že píše pod nickem Kanaďan ...:)
Reagovat
Roger_Federer
To uz je mnohalety evergryn..Rafaeoli25 a jeho x niku.
Reagovat
janek_da
a já se ho zastával :-D
Reagovat
Roger_Federer
to je v pohode..:), to je houby.
nejlepsi jeho nick je "Nikkii"..vydava za zenu na materske dovolene.;)
Reagovat
spaniel
To je ta, co krmí své dítě tiketama? :)
Reagovat
Roger_Federer
jj
Reagovat
smazaný uživatel
Komu neni zhury dano...to je proste marny :-(
Reagovat
slacker
Tak se zase preloguj zpet na Rafeoli25
Reagovat
smazaný uživatel
Každý zápas je iný a druhýkrát v dvoch rokoch by ho neporazil..ale Simon je este nepríjemnejší súper, Rafa s ním hral vyrovnané zápasy aj na antuke..
Reagovat
Davor1
Dolgo tu hrá ale vážne super, vôbec by som sa nečudoval, keby zase zopakoval semifinále...
Reagovat
spaniel
Tak toto je horší nez Murray-Vesely. Zatim snad nejhorší zapas vsech dob. Dohromady tak 3 winnery a 30 chyb, dvouchyby, 5 brejku, zkažené smece, děs.
Reagovat
Faddova
fakt... a co teď udělal Young z bekendu, to snad nedělám ani já, fakt tragédie
Reagovat
smazaný uživatel
Zapol som to od stavu 1:1..A do stavu 4:3 to je snáď najhorší tenis, aký som zo vsetkých videl..Zo vsetkých tisícov..Seriozne..Jeden horsi ako druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do stavu 4:4, Rafa gem ukončil štýlovo..dvojchybou
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hraje podobny tenis jako na AO. Zadny posun v mezidobi neudelal
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, čo prinesú ďalšie zápasy..Snáď len deň blbec..Zápas predtým stratil na serve 7 fiftínov, to nemohol hrat takto..
Reagovat
Davor1
Zase hral so Sisľom, ten je v poslednej dobe strašný.
Reagovat
smazaný uživatel
Príde mi, že nič strašnejšie ako Young nemože existovať..Slabučký hráčik naozaj..Ak táto výkonnosť stačí na prvú stovku, tak zajtra v 30r. možem zacat s tenisom a za dva roky sa mozem s Youngom porovnávať :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nehodnotil bych ho jen podle dnesniho vykonu, to fakt neeeee....to zase klud;)
To bych taky mohl rict podle dneska, ze ten Nadal nemuze byt ani v top50...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to jasné, pisal som to na zaklade dneska a samozrejme s nadsazkou...

Rafa zvykne striedat slabsi a lepsi zápas skoro v pravidelnych intervaloch, tak snad príde lepší..
Reagovat
Davor1
To si niekedy hovorím aj ja, keď vidím niektoré výkony :DD Napríklad dnešný penaltový rozstrel medzi Leverkusenom a Atleticom. 4 penalty kopnuté tak, že by som to kopol lepšie aj ja, bosý a s dvoma promilami v krvi, bez srandy :D

Ale Young má aj parádne zápasy, občas. Tiež hráč ako deň a noc.
Reagovat
Davor1
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tak také niečo som ešte nevidel :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale co ted predvadi Young, tak to jsem take nezral;)
Vzpomnel si na stare casy;))) takhle se povyhazi raz dva;)
Reagovat
Davor1
Young by na Nadala herne mal, úplne v pohodičke. Problém je, že je neskutočne poplašený, jeho rozhodovanie je tragické, častokrát vo veľkých šanciach zvolí úplne hlúpe riešenie.
Reagovat
spaniel
V druhem gemu si nadával, ze uklidni se! Hlavne se uklidni! Je cely mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
No uz aby byl ten Seppi s Fedexem...,

Tohle mne pripomina brutalni zapas Halep Knapp na AO...
Young je z toho tak vyplaseny, ze neni ani schopen poradne se k mici postavit...krokovani uplne nekde mimo...tim mu ty udery jsou do laufu...jako ten slajs...jsem cumel...
Ale prez to vsechno, i tak dokazal Byka brejkovat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
asi necekal, ze ho tak lehce brejkne, tak plasi;) a divoci, ale totalne;)
Reagovat
Faddova
oba dva neuvěřitelně vyfičení... to jsem ještě neviděla, a to už jsem toho viděla fakt hodně
Reagovat
smazaný uživatel
no chlapi se tam fakt predhaneji nejen v brejcich, ale jak to nejlepe napalit do site a ven z kurtu;)))
sila....;-O
Reagovat
smazaný uživatel
;) Byk je uz brejk dole...
Reagovat
mahycek
Taky ho porazil, zdraví Ilči. A nyní Na Nadala, potom ve 3hod na Rogera, mám trochu strach, Seppi, brouk v hlavě po AO. No, snad to dobře dopadne.
Reagovat
darek.vrana
Lukáš zaplať pánbůh. Takové nervy jsem dlouho nezažil, naposledy u DC Rosol-Kokkinakis;). Po těch zahozených MB jsem teda nevěřil, pak navíc ve 3. setu snad v každém gemu 0:30, pak MB proti němu, nedoservírovaný zápas, prostě neuvěřitelné... Ale herně to bylo slušné, navíc Haase se ve 3. setu dost zlepšil a moc nekazil.

Tomáš v pohodě, ale herně mě nenadchnul. Jak jsem v Austrálii měl pocit, že je to nový hráč, překvapivé údery, zlepšený pohyb, neskutečná útočná síla, tak poslední dobou (od Dubaje) mám pocit, že se tak nějak vrátil ktomu "svému", starý dobrý Krupovský stereotyp. Snad se to zase zlepší.

A teď české osmifinále, to je super, aspoň to nebudou takové nervy.
Reagovat
Davor1
Sock nehral od októbra súťažný zápas, ale vôbec to na ňom nevidno, človek by čakal, že vypadne v prvom, najneskôr druhom kole, ale on porazí vo forme hrajúceho Mullera a Bautistu, všetky 3 zápasy otočky z 0-1, neskutočné. Ešte viac mi po tomto neide do hlavy ten Gulbis, ktorý nemal žiaden extra výpadok, ale hrá, akoby sa vracal po troch rokoch...
Reagovat
hatatytla
dneska bych dal krk na to, že Bautista Socka porazí. A to ještě v suchým triku.
A Jack ho celou dobu přehrává, a až na závěr první sady relativně lehce dojde k výhře. Tenis nemá logiku nebo mám špatný odhad. Všechno v mých očích hrálo pro RBA. Povrch, Sock po zranění atd.
Reagovat
mahycek
Už 6 roků není Arsenal, který by uchvacoval i když LM nevyhrál, ale byla to radost. V.persie, Sagna, Fabregas,,Flamini, Rosický, Touré, byl tam i jeden rus, nebo ukrajinec, teď to nebudu hledat, on hrál v záloze, ale Aršavin to nebyl, nemůžu si vzpomenout, jo Hleb, už to mám, to byla krásná hra a před tím ještě s Henrym , krásná hra. Nemá jít už Wenger pryč?
Reagovat
smazaný uživatel
si ho povodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to Jack otoci do konce, ne;)?
Reagovat
Mayo
len čo to zdržuje ten Sock ...zase neuvidím Býka :/
Reagovat
spaniel
Dole píšou ze jde po Serene. Ta tuším přibrala, desna Araňa mne přijde dneska.
Reagovat
janek_da
taky jsem si říkal. možná proto hraje v IW
Reagovat
Mayo
jáj vidíš na ženy úplne zabúdam, že tiež hrajú...tak ona to natiahla...no nič už ide hrať ale ja už idem spať...tak inokedy...vamos Rafa (:
Reagovat
ipko
pre mňa neuveriteľne bojovný výkon podali.. ale za ten prvý zápas si postup zaslúžilo Monako.. chýbal jeden gól, z toľkých šancí čo dnes zahodili ho proste mali dať a to rozhodlo.. v lige ale teraz idú a pre mňa je aj reálne 2. miesto, keďže môžu predbehnúť City, ale na chrbát im dýcha United.. dnes sa tou výhrou bude Wengerovi vysvetľovať vypadnutie, ale celkovo mali naviac.. no sen o LM sa prekladá na budúci rok.. :(
Reagovat
spaniel
Neskutečné vysoké odskoky. Ty kick servisy skáčou tak 2,5m. Komu tím prospejete? :)
Reagovat
slacker
Druhe strane
Reagovat
mahycek
To budete ještě dlouho čekat na Nadala, Serrena to s.re, takže Nadal bude, nejdříve 23.30 a pak to dají na NHL. A ve 3hod na Rogera. Ale všechny čtvrt, semif, i finále dává Nova sport live.
Reagovat
lars
se zpozdenim :))
Reagovat
slacker
Nakopla ho kritika za DC. precetl jsi TP :-)
Reagovat
Mayo
legenda Rosol to bije rad radom
Reagovat
mahycek
A Federer - Seppi je od 0.3.00 na Nova sportu také. Po Nhl.
Reagovat
smazaný uživatel
Máte niekto po ruke schedule dnešného večera..Na ktorom kurte, po akom zápase Nadal s forever Youngom?...dik..
Reagovat
gigin
http://www.atpworldtour.com/scores/schedule.aspx?year=2015&eventid=404
Reagovat
smazaný uživatel
Už som vygooglil..Prekonal lenivosť :) Ale díkičko..Rafa po Serenke..Dúfam, že budeš sledovať tento šláger :)
Reagovat
gigin
Asi ani nie :DDD
Reagovat
janek_da
Rafa pujde po Serene? Tak to se budu divat!
Reagovat
Roger_Federer
Zvrhlik
Reagovat
janek_da
noco noco B&W
Reagovat
Roger_Federer
Tusim dneska..zraneni.;)
Reagovat
VlS
Proč to do boha googlíš? Ty nevíš že to máš na ATP stránkách?
Reagovat
smazaný uživatel
Už mám..dik..
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo, zejmena luky prekvapil
Reagovat
PH94
Tak máme jistotu českého zástupce ve čtvrtfinále :) Nebo se dá i spíš říct, že máme jistotu Tomášovo účasti ve čtvrtfinále :D
Reagovat
Atoidi1
Nu posměváčci, tupiči, pamatujte na tenhle zápas až budete zase mluvit o Lukášově psychice - jasně, že to měl dát mnohem dřív, to je záležitost i tenisového umu a konkrétních aktuálních okolností, ale že se po těch šesti nevyužitých MP nesložil, ani po tom, co nedopodával třetí set a nakonec ten poslední TB dal, za to si zaslouží /kdyby za nic jiného/ uznání. Gratulace, Lukáši, držím Ti palce. Koukat na Tvé zápasy je sice na infarkt, ale zase se člověk vůbec nenudí a cvičí se v nepředvídatelnosti světa a to zlášť ve chvíli, kdy si myslí, že přesně ví, jak věci dopadnou...
Reagovat
slacker
Tuhle tapetu uz jsem nekde cetl.
Reagovat
VlS
No, obávám se, že o tvých vývodech by bylo mžno s úspěchem pichybovat. Ale dotáhl to, gratulace, důležité body.
Reagovat
Atoidi1
Vývodech? Právě těch jsem se střehl, bych žádné nevyslovil! Ale téma je to ožehavé, tudíž je třeba být vždy připraven (pomalu jak pionýr), že odněkuď něco/cokoli přiletí... No, a pokud jde o nevyslovené vývody, jež se v průběhu zápasu honí hlavou, tak právě před nimi chtěl můj příspěvek - třeba jen výstřelem do vlastní řady - varovat :-)
Reagovat
VlS
Tak považovat asi půl milionu zahozenejch MP za výraz psychické odolnosti si dovolím pivažovat za vývod.
Reagovat
Atoidi1
spousta zahozenejch MP se občas stává i v "lepších rodinách" - tak namátkou si vybavuju třeba zápasy Berdych-Troicki, Murray-Robredo... Ono taky záleží jestli ty MP jsou na returnu nebo při servise - ale o tomn už byla tady řeč právě v souvislosti s Troického odvracením MP... Nechci být s Tebou (a vlastně s nikým) ve při, opravdu nestojím o nájezdy Navahů všeho druhu... :-)
Reagovat
ta-dah
:-)))
Reagovat
tommr
tak Lukáš to nakonec přece jen uhaluzil, ale jen proto, že Haase je ještě větší tragéd než on ... :)
Pro Tomáše by postup přes Lukáše neměl bejt žádnej problém (pokud se tedy Lukáš nezblázní jako tenkrát s Nadalem) ... :)
Reagovat
slacker
Pozde hodne pozde. Zapas uz davno skoncil. My uz to vsechno vime nekolik dlouhych minut.
Reagovat
EllNino
nechápu :D ...
Reagovat
Mac
zazraky se jeste deji...
Reagovat
tommr
zázrak bych v tom neviděl. Haase je na prohrávání už téměř vyhranejch zápasů taky expert takže šance na to, že to Lukáš nějak uhaluzí byla zhruba tak 50% ... :)
Reagovat
George_Renel
v koncovce 3. setu všechna čest. Šel tomu hodně naproti a zaslouženě vyhrál.
Reagovat
Fandina
zestárla jsem s Lukynem o sto let. Joooooooooooooooo je to támmmmmmmmmmmm!!!
Reagovat
slacker
Tak uz umri. 160-lety baby jsou nezdravy extrem
Reagovat
Fandina
Ani ne, kdo se může s takovým věkem pochlubit. Nikdo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lukine, gratulace! Sice nadávaj do labila, ale pro mě jsi ten zápas psychicky ustál velmi dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ale abych nezapomněl, už stačí... teď to nech Tomovi :)
Reagovat
Lina
Taky se přimlouvám. :)
Reagovat
PH94
Je to tam :)
Reagovat
Mac
zatinej pesticky az budes mit 5 mecbolu, ne za stavu 4:2...
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
slacker
sucha stolice leda
Reagovat
sprchon
Ale až se usuší...
Reagovat
smazaný uživatel
zlatý WTÁčko.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak teda gratulka Rosimu. 2 zápasy v řadě, to už tu dlouho nebylo. Potřeboval trošku nastartovat.
Ale na tomhle turnaji už by to stačilo :-)
Reagovat
tommr
jj proti Tomášovi si žádám "standardního" Rosola a žádný šílenosti jako tenkrát proti Nadalovi ... :)
Reagovat
EllNino
de*il fakt ....
Reagovat
smazaný uživatel
tak ho nebijte :) Vždyť se snaží.
Reagovat
mahycek
Neuražte se, že na někoho zapomenu, ale Tommre, Davore, Anakine, Gigine, Forehande, Blbče, Kozorohu,Slackere a další, omlouvám se na které jsem zapoměl, protože některé debaty, do hloubky tenisu, jsou dobré, včetně historie a annalýz špiček. Ale, proboha, co ten Lukáš???? A Zápas Seppi- Roger ve 03.00 i na Nova sportu. Nebude mít mindrák z AO???
Reagovat
gigin
Už máš první výsledky analýzy tvé dcery?
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš hraje typicky lukášovský mač :)
Reagovat
Kozoroh
To je prostě Rosol se vším všudy :-)
Reagovat
Kozoroh
Rosol to zase zbabrá..
Reagovat
vrabejka
ticho trolle.
Reagovat
gigin
Kozoroh není troll.
Reagovat
vrabejka
ted přesně ukázal opak.
Reagovat
slacker
Bud trolluje nebo tommruje. To ukaze vysledek zapasu :-)
Reagovat
Kozoroh
A neměl sem pravdu? Ostatně toho trolla bych si odpustil :-P
Reagovat
Mac
no to jsem ted zadostiv...
Reagovat
PH94
Lukáš skvěle! :) 6-5 a serv, tak to uzavři :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli rosolce neuvidím ze zápasu Káji se Simonou ani gem. To ten blbec nemohl využít alespoň jeden MB
Reagovat
EllNino
jo asi tak ...achjoooo :)
Reagovat
sprchon
Já si teda počkám, ale taky mě to štve... Původně jsem čekal, že budu vstávat někdy v noci, že tak zajímavý zápas bude v NS. Nakonec to šoupnou na docela slušnej čas a teď tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
hm tak holky nezačnou dříve než ve 23:00 tak nic no. Zítra na to kouknu ze záznamu
Reagovat
Mac
veri si akorat na slovaka, jak tam stoji nekdo jinej, muze mit mecbolu kolik chce...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Rosol, to je neco jinyho.
Reagovat
tmora
Co to tam ten Rosol predvadi, no to je hruuuuza...
Reagovat
Mac
zvopakne nam davis cup...
Reagovat
tommr
ještě to vylepší - proti Kokkinakisovi tolik mečbolů určitě neměl ...
Reagovat
EllNino
hm super, to je fakt vocas ten Lukáš ....
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi hlavně to nenatahuj, nechce se mi ponocovat..
Reagovat
PH94
No...
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo.. tak na Karolínu asi dneska dlabu :-(
Reagovat
PH94
Já to zvládnu :) Na ten zápas se fakt hodně těším :)
Reagovat
sprchon
Blbec :(
Reagovat
tommr
jj nejenže zase ztratí už téměř vyhranej zápas, ale ještě zdržuje zápas Karolíny. Začínám k němu pocitovat lehkou averzi ... :)
Reagovat
sprchon
Mě štvou snad všichni Češi z ATP. Proto sleduju hlavně WTA. :D
Reagovat
Mac
no, mne se zda, ze jak u chlapu tak zenskejch jsme ve kladeni svetove jednicky. jedini co meli solidni nervy byli navratilka a zda se mi i trochu mandlikova. lendl taky prvni leta kariery tezce kolaboval. kvitka, se mi zda, prvni wimbledon vyhrala z mladicke nerozvaznosti a na druhy titul ji vymetly cesticku cesky na ktere si asi veri kdekoliv...ale asi preci jen bude trochu solidnejsi nez ten zbytek.
Reagovat
slacker
Mel jsi v minutovem prestihu nahlasit vyhru ve druhem setu takze za to vlastne muzes ty.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist