Berdych je ve čtvrtfinále, čeká ho Raonic

16. 4. 2015, 15:06
Aktuality 132
Tomáš Berdych si v Monte Carlu zahraje o své třetí semifinále na tomto turnaji. Český tenista se mezi nejlepších osm hráčů dostal díky dnešnímu vítězství 7-6 6-4 nad Španělem Bautistou, v dalším kole ho čeká Kanaďan Raonic.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych, který postoupil v Monaku mezi nejlepších osm poprvé od roku 2012, dnes bojoval o účast ve čtvrtfinále hodinu a tři čtvrtě. V obou setech duelu s Robertem Bautistou se šestý nasazený hráč dostal rychle do vedení, pokaždé ale o výhodu brejku vzápětí přišel a rozhodovalo se až v závěru.

První sada dospěla až do dramatického tie-breaku, v němž měl blíž k vítězství Bautista. Španěl nevyužil setbol, když Berdychovo podání nedokázal vrátit na druhou stranu kurtu, český tenista ale dvojchybou nabídl soupeři další šanci. I tu Bautista promarnil, Berdych si poté vypracoval setbol a na rozdíl od turnajové dvanáctky nezaváhal.

Ve druhé sadě prolomil český tenista po úvodní výměně brejků soupeřovo podání ještě v desátém gamu a proměnil hned první mečbol.

Berdych, který si dnes připsal 41 vítězných úderů, se tak i na sedmém letošním turnaji dostal minimálně do čtvrtfinále, V něm neuspěl dosud jen jednou, třikrát byl semifinále a dvakrát ve finále. Všech šest porážek přitom utrpěl se soupeři z Top 10, s nimiž má letos bilanci 1-6.

O semifinále si svěřenec Daniho Vallverdua zahraje se světovou šestkou Milosem Raonicem. S Kanaďanem, jenž dnes ve třech setech zdolal Tommyho Robreda a vyhrál i čtvrtý vzájemný souboj, má Berdych nepříznivou vzájemnou bilanci ze soutěžních zápasů 1:3. Na antuce ale spolu ještě nehráli.

Repríza švýcarského finále se letos nekoná
Už v osmifinále skončili na turnaji oba loňští finalisté, Švýcaři Stan Wawrinka a Roger Federer. Úřadující šampion Wawrinka předvedl proti Grigoru Dimitrovovi velmi slabý výkon plný chyb a úvodní sadu prohrál hladce 1-6. O moc lépe si nevedl ani ve druhém dějství, kdy po další ztrátě podání prohrával 1-3. Když v následující hře neproměnil dva brejkboly, Dimitrov už si zbytek zápasu bezpečně pohlídal a za pouhých 54 minut zvítězil nad Wawrinkou, který si připsal 41 nevynucených chyb a jen čtyř vítězné míče, 6-1 6-2.

Set dnes neuhrál ani Roger Federer, který po vyrovnanějším průběhu podlehl 4-6 6-7 aktivně hrajícímu Francouzovi Gaëlu Monfilsovi. Třiatřicetiletý Švýcar s ním prohrál druhý zápas za sebou a opět na antuce - Monfils byl nad jeho síly i v úvodní den loňského finále Davis Cupu v Lille.

"Antuková sezona teprve začíná. Bude mi chvíli trvat, než budu stoprocentně ve své kůži. Moc hráčů tenhle týden bezchybně hrát nebude," řekl po svém vyřazení druhý nasazený Federer. "Ani na chvíli jsem neměl pocit, že se věci vyvíjejí tak, jak bych chtěl. Tak, jak jsem se cítil za stavu 5-3, jsem se cítil celý zápas," dodal Švýcar, který v tie-breaku ztratil od tohoto stavu čtyři výměny v řadě.

Vybojovaný postup dnes slavil Rafael Nadal. Osmadvacetiletý Španěl, který v Monte Carlu vládl v sezonách 2005 až 2012 nepřetržitě osm let, zdolal za dvě hodiny a dvacet minut Johna Isnera. Američana porazil 7-6 4-6 6-3 a vyhrál i pátý vzájemný zápas. 

V první sadě Nadal odvrátil tři setboly a v tie-breaku si zajistil vedení. Ve druhém setu vedl 4-3 a 40-0 při podání soupeře, žádný ze tří brejkbolů však nevyužil, vzápětí poprvé i naposledy v zápase přišel o servis a rozhodnout muselo třetí dějství. V něm španělský tenista ztratil po svém podání pouze o 2 z 22 fiftýnů a díky brejku ze čtvrté hry si zajistil postup do čtvrtfinále.



"Moje mentalita ve třetím setu byla velmi pozitiní. Úroveň svého tenisu jsem oproti předchozím dvěma setů zvednul a to je pro mě velmi důležité. Jsem moc rád, že jsem tu zase ve čtvrtfinále, je to pro mě důlěžitý výsledek," řekl Nadal. "Dnešní třetí set mi pomáhá se zlepšovat a dostat se na místo, kde chci být." 

Loni Nadal ve čtvrtfinále prohrál překvapivě s krajanem Davidem Ferrerem a letos na stejného soupeře narazí znovu. Ferrer si dnes poradil ve třech setech s Francouzem Gillesem Simonem, jehož porazil i ve třetím souboji v sezoně.

Suverénně proplouvá svým prvním letošním turnajem na antuce Novak Djokovič. Nejlepší tenista světa dnes porazil 6-4 6-0 Rakušana Andrease Haidera-Maurera a svou neporazitelnost prodloužil už na 14 utkání. Ve čtvrtfinále se předloňský šampion utká s Chorvatem Marinem Čiličem.

Výsledky - Monte Carlo (antuka, dotace 3.288.530 eur):
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (6-ČR) - Bautista (12-Šp.) 7:6 (9:7), 6:4
Djokovič (1-Srb.) - Haider-Maurer (Rak.) 6:4, 6:0
Monfils (14-Fr.) - Federer (2-Švýc.) 6:4, 7:6 (7:5)
Nadal (3-Šp.) - Isner (15-USA) 7:6 (8:6), 4:6, 6:3
Raonic (4-Kan.) - Robredo (16-Šp.) 6:3, 3:6, 6:3
Ferrer (5-Šp.) - Simon (10-Fr.) 6:2, 6:7 (3:7), 6:1
Dimitrov (9-Bulh.) - Wawrinka (7-Švýc.) 6:1, 6:2
Čilič (8-Chorv.) - Tsonga (11-Fr.) 6:3, 7:6 (7:5)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

132
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Pe3k
Tak snad nám zbývající 3 zápasy vynahradí tento...
Reagovat
anton77
tak ten se poved
Reagovat
Pe3k
jn :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel hotovo. Taková výhra se může v SF nakonec projevit jako velká nevýhoda. Tak šup šup poobědvat, dát si dvacet a zatrénovat na kurtu Tomáši :)
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, on si to nějak vynahradí :)
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by to mohlo Tomášovi nějak uškodit - spíš naopak. Rozehranej je dostatečně z těžkejch zápasů proti Stakhovskýmu a Bautistovi a ten den odpočinku navíc mu v semifinále může přijít vhod ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, je po zápase. Tomášovi letos skrečnul už druhý soupeř, takže sice dnes nepřijde regulerní výhra nad hráčem top 10, ale postup do 6. letošního semifinále se cenní.
Reagovat
tommr
skreč se v oficiálních statistikách počítá jako každá jiná výhra. Není to ale samozřejmě tak cenná výhra jako kdyby byl protihráč fit ...
Reagovat
kada.tom
tak skreč
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, škoda, bavilo mě to, ale ten poslední gem už evidentně nehrál, tak jak to umí...
Reagovat
kada.tom
doktoři na kurtě ...
Reagovat
kada.tom
jojo, kotník Milose limituje, ne že ne ...
Reagovat
tommr
to není kotník, ale nárt ...
Reagovat
tommr
a Tomáš získává druhej brejk a bude servírovat na set. Raonic evidentně není ve svý kůži ...
Reagovat
kada.tom
tak nakonec dva brejky, chce to dotáhnout set, nad Monakem se ty mraky nebezpečně kupí, tak by to chtělo urychlit zápas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no Raonic to teď asi zdrží...
Reagovat
tommr
a nakonec přece jen došlo na skreč. Je to škoda, protože to ten Tomášův postup dost znehodnocuje ... :(
Reagovat
tommr
Tomáš dobře začal a má už brejk k dobru. Snad nebude mít nějakej výpadek a ten první set nějak doservíruje ...
Raonic sice nevypadá, že by měl nějaký zdravotní problémy, ale na druhou stranu ani nehraje tak zarputile jako obvykle ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zasekaný a opožděný stream na Nova sportu, nevím jestli je to můj nebo jejich problém. Narozdíl od obrazu Raonic vypadá v pohodě, takže z těch zvěstí o zranění nejspíš nic nebude a měl by z toho být běžný zápas.
Reagovat
kada.tom
Raonic je otrávenej jako malajskej šíp ... nevím nevím, já bych řekl, že není úplně v pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem napsal po prvním gamu, no od té doby vážně hraje špatně a bez šťávy.
Reagovat
kada.tom
na returnu je Milos jalovej, pro Tomáše zatím není problém si držet podání a i na returnu dneska není bez šance :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi jdou dneska returny zatím velmi dobře :)
Reagovat
panzer.dragon
kouknul bych se na jejich zápas, lepší prověrka nadala asi nebude
Reagovat
PH94
Pokud k tomu zápasu dojde, tak si nemyslím, že měl Rafa momentálně moc šancí.
Reagovat
PH94
*že by měl
Reagovat
babolat.cz
mentálně ano
Reagovat
Roger_Federer
co? Rafa ma mentani problemi?
Reagovat
PH94
mentálně už vůbec ne..
Reagovat
babolat.cz
ale jistě že ano- 14:4 na antuce!
Reagovat
Stan_Borowitz
A výhra s pomocí Boží nad Isnerem k tomu.
Reagovat
babolat.cz
s pomocí boží vyhrává Nole...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo umí, umí.
Reagovat
smazaný uživatel
S pomocí boží dneska Nole postoupí přes Čiliče
Reagovat
brixner
Berdyh by mněl vyhrád, má tedkonc dobrou formu a na trávě mu to de, ne?
Reagovat
brixner
Fandírna je tady furt? Asi bude navždycky, vo to strah nemam.
Reagovat
kada.tom
Berdych > Raonic
Dimitrov >= Monfils
Djokovic > Cilic
Nadal >= Ferrer
Reagovat
babolat.cz
5 slovanů mezi 8, to je pěkné.
Reagovat
tommr
https://ca.sports.yahoo.com/blogs/eh-game/amid-injury-concerns--milos-raonic-reaches-the-quarter-finals-in-monte-carlo-143731584.html

podle toho co v tom článku píšou je jedna z možností i to, že Raonic zítra bud vůbec nenastoupí nebo zápas skrečuje. A pokud bude hrát tak bude mít Tomáš velkou výhodu a měl by toho náležitě využít ...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych ho sejme vpohode i bez skrece;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslim, ze na antuce ho da. Preci jen na ni vyrustal
Reagovat
smazaný uživatel
Asi prichádzam po funuse, ale bol to krásny zápas..Nadal zrejme nastúpil s tým vedomím, čo si o Isnerovi myslí vacsina tenisových fanúšikov, servisman ale nemehlo od základnej čiary..Hral až príliš na istotu spoliehajúc sa na limity Isnerove hry od baseliny..Realita vsak bola taká, že John sa vo výmenách nielenže držal, ale bol aj nebezpečný, predvádzal raketové winnery a na sieti som snáď od čias Samprasa s Rafterom také kúzelné voleje nevidel..

V druhom sete tohtosezónna klasika, nevyužitá paleta BB a následne prehratý servis na svojej strane..Ako som spomínal, vsetko sa to može zmeniť jedným vyhraným big pointom a od doby, kedy Rafa Izzyho breakol sa jeho hra naozaj podobala jeho vysokému štandardu..Nakoniec aj dobré, že John vyprovokoval Rafu k dnešnému výkonu, táto výhra mu dá viac ako 2krát 6:1..

Apropos, sledujúc Isnera alebo Raonica, mám pocit, že antuka je pre nich svojim sposobom lepší povrch ako ktorýkolvek iný, minimálne z toho hladiska, ze majú viac casu na prípravu delových FH, resp. vysoké lopty pre nich na tomto povrchu nie sú problém..Rafa odohral s Isnerom niekolko zápasov, no najblizsie bol John k výhre vzdy na antuke..
Reagovat
smazaný uživatel
...predvádzal raketové winnery a na sieti som snáď od čias Samprasa s Rafterom také kúzelné voleje nevidel..

Za tuhle vetu mas u mne vlci poklonu;)
Reagovat
tito
Half volley. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
John hrál dobře, chyběla mu trocha štěstí v prvním setu, hlavně při tom forehandu do pásky za stavu 6:4 v TB. Na tři sety vyhrát nemohl, na dva ano. Zafungovalo známé pravidlo, že zatímco výkon ostatních hráčů na antuce během zápasu s časem klesá, Rafův naopak roste.
Reagovat
ipko
Wolfsburg :o
Reagovat
babolat.cz
HAmšík je borec, toho bych chtěl mít v našem nároďáku!
Reagovat
tommr
zajímavej komentář z jedný diskuse:

Yes he (Raonic) had a 7 minute injury timeout 1 game into the match and his foot and ankle were heavily taped up. The injury is to his metatarsal and is pre-existing (perhaps from Miami). Milos speculated that he might have made the injury worse in his match vs Sousa. Either way he is clearly not 100% but battled hard to win vs Robredo. Despite his H2H vs Berdych I don't like his chances with the injury, especially as Tomas is playing very well right now.

nevíte někdo o tom zranění Raonice něco víc?
Reagovat
smazaný uživatel
Zitra verim
Rafa - David 6:3, 6:4
Novak - Marin 7:6, 5:7...treti set otevreny, chtela bych vyhru Marina.
Nicmene asi vyhraje Nole a pokud to Rafan da, muzem se tesit na intergalactic tennis on saturday :-)
Reagovat
Roger_Federer
Pokud dojde na semifinale Nole -Rafa, bude to vrazdeni nevinatek.
V tehle forme ho Srb rozemele na kasu.
Reagovat
Davor1
jasné, Nadal easy v dvoch s Ferrerom a Djoko sa bude triasť v treťom s Čiličom :DDDDD

Optimizmus je pekná vlastnosť, ale čo je veľa, to je veľa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to jsem ja, vecna optimistka. Ale co bych to byla za fanouska, kdybych neverila svemu hraci? Neco jineho je realita..ale viru a optimismus ti nikdo vzit nemuze :-)
VER A VIRA TVA TE UZDRAVI :-D
Reagovat
tito
Nemyslím si, že bude nějaká potupa v případě duelu s Novakem. A navíc- jedna výhra v RG může vše obrátit. Nebylo by to poprvé.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném osmifinále turnaje v Monte Carlu.
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil v Monte Carlu do čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 13025 (+8485) *
2. Federer 8385 (+3845)
3. Murray 6060 (+1520)
4. Nishikori 5280 (+740)
5. Nadal 5255 (+715) *
6. Raonic 5070 (+530) *
-----------------------------------
7. Berdych 4540 *
-----------------------------------
8. Ferrer 4490 (-50) *
9. Cilic 3495 (-1045) *
10. Wawrinka 3495 (-1045)
11. Dimitrov 3145 (-1395) *
12. Lopez, F. 2380 (-2160)
13. Simon 2255 (-2285)
14. Tsonga 2045 (-2495)
15. Bautista Agut 1985 (-2555)
16. Anderson 1960 (-2580)
17. Gulbis 1910 (-2630)
18. Monfils 1840 (-2700) *
19. Isner 1765 (-2775)
20. Robredo 1720 (-2820)
...

Pro Tomáše Berdycha se turnaj v Monte Carlu zatím vyvíjí velice příznivě a po postupu do čtvrtfinále se usadil na sedmé pozici před Ferrerem.
Případnej titul by ho dokonce mohl vynést až na čtvrtý místo ...

z ostatních hráčů stojí za zmínku hlavně další ztráta Wawrinky, kterýmu už hrozí vypadnutí z top-10 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se neraduj, Stan na antuce prakticky nic neobhajuje, 2 k v Madridu, OF v Římě a 1 kolo na FO a může jen připisovat. Takže do TOP 10 se určitě brzy vrátí, pokud náhodou vypadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Akoze nechcem byt velmi mudry, ale Ferrer zajtra strasne znici Nadala
Reagovat
smazaný uživatel
Pssssst!!!!!!!
Reagovat
babolat.cz
Rafa je prostě klenot všech turnajů, ať mu hlavně slouží zdraví!
Reagovat
Stan_Borowitz
To je pravda. Souhlas s obojím.
Reagovat
Roger_Federer
Ty me zacinas pripadat jak Rafaeoli25 forever.
Reagovat
mihate
Hlavne v rituáloch pred podaním a hádaním a vyhrážaním sa rozhodcom.
Reagovat
tito
Vamos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://montecarlotennismasters.com/visite-virtuelle/ Moc hezké, můžete si tam virtuálně prohlédnout celý tenisový areál v Monte Carlu
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že není v Monte Carlu, dokonce ani v celém Monaku ;-)
Reagovat
steve79
Vypadnuti rogera je prekvapeni, ale v monte carlu se mu moc nikdy nevedlo. Ted ztrati 500 bodu priblizne. Musi zabrat v madridu a v rime
Reagovat
Frantz
Spravny kun skace jen tak vysoko, jak potrebuje :-D
Reagovat
Roger_Federer
Tobe zablokovali nick Barney??
Reagovat
Davor1
ide v šľapajách kamoša Rafaeoliho :-))
Reagovat
kada.tom
nezlobil bych se, kdyby to Simon ještě otočil a Ferrera poslal z turnaje :-)
Reagovat
tommr
jj to by byla paráda - Tomáš Berdych by už měl jistý minimálně sedmý místo. Ferrer to ale nakonec stejně nějak uhaluzí ...
Reagovat
Kozoroh
No1e pěkně :-)
Reagovat
Kozoroh
A další kanárek do sbírky :-)
Reagovat
panzer.dragon
wawroš je ve čvrtfinále, super
Reagovat
tommr
???
Reagovat
panzer.dragon
slavim postup :-)
Reagovat
tommr
a nesplet si se trochu? :)
Reagovat
panzer.dragon
v deblu :-)
Reagovat
tommr
tak to máš napsat rovnou a ne klamat tělem. Debly jsou pro všechny top-hráče úplně nepodstatný a jsem si jistej, že ani Wawrinka tenhle postup moc neslaví ... :)
Reagovat
kada.tom
Rafa pěkně, jsem rád, že vyhrál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 3. setu přidal na agresivitě a bylo to znát
Reagovat
smazaný uživatel
Souboj s Djokovicem by byl zajímavý, ale myslím že mu vystaví stopku Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Berďo :) S Raonicem na antuce věřím ve výhru a teoreticky je to celé vyčištěné až do finále, prakticky tam jsou ale skvělí soupeři a dostat se tam může každý. Tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic, Monfils a Dimitrov. Prakticky ho muzou porazit uplne vsichni. :-D
Reagovat
tommr
jj favoritem nebude ani proti jednomu z nich: na Raonice a Dimitrova neumí zahrát a proti nažhavenýmu Monfilsovi na antuce to bude mít taky těžký ...
Reagovat
Davor1
Realita je taká, že favoritom bude proti všetkým trom. Minimálne kurzovým. To, že ty ako ortodoxný pesimista to vidíš podľa seba na tom nič nemení.
S Raoničom ešte na antuke nehrali a Miloš mal dnes medical. Keď to na Dimitrova nevie, tak to platí aj presne naopak, že Dimitrov nevie na Berdycha, keď majú úplne vyrovnanú H2H. A to, že Monfils na Berdycha nevie, je fakt.
Reagovat
tommr
s Raonicem (1:3) i s Dimitrovem (2:3) má Tomáš negativní bilanci a to má určitě nějakej důvod. S Monfilsem (5:1) sice zdánlivě jasně vede, ale jejich poslední zápas na francouzský půdě vyzněl líp pro Monfilse a na pomalý antuce v MC to bude pro Tomáše ještě horší ...
Reagovat
Davor1
S Dimitrovom má 3-3, za minulý rok 2-1
Reagovat
tommr
máš nějakej špatnej zdroj informací ...
Reagovat
Davor1
ja počítam aj Berdychovu výhru na HC, je to úplne normálny zápas, aj keď to nie je ATP turnaj...
Reagovat
tommr
HC je jen taková lepší exhibice a do oficiálních statistik se nepočítá - a jsou k tomu velice dobrý důvody ...
Reagovat
darek.vrana
Ale no tak tommre, HC se rozhodně počítá.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím mu jak proti Raonicovi tak proti Monfilsovi ale Dimitrov hraje v MC velmi dobře.
Reagovat
MartinPa
:-) teda teďka Novak na síti - je to marný, je to marný
Reagovat
Davor1
starého psa novým trikom nenaučíš :-))

ale nie, dá sa povedať, že sa za posledné 2 roky trochu zlepšil aj na sieti, nikdy to ale od neho nebude na špičkovej úrovni, jeho hra na tom vôbec nestojí a nie je to pre neho tak dôležité, aby to na takej úrovni musel mať...
Reagovat
Mayo
Ferrer ide ako píla zatiaľ.
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem na něj vysazenej, ale jak si proboha může stěžovat, že mu dali time violation? Vždyť on zdržuje před každým servisem. Pokud vím, za 3 violations je diskvalifikace (nejsem si 100% jistej, jestli se to vztahuje i na ně), takže by měl bejt venku ještě než dokončí první servis game.

Samotný zdržování mi zas tak nevadí, ale to, že pak ještě vyhrožuje umpiremu.. to je prostě moc.
Reagovat
Mayo
čo mu povedal? bral to s úsmevom aspoň no...nebolo to až také ako proti chudákovi Carlosovi...ale je pravda, že by nemal čo pindať ak to poruší to je jasné
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslel jsem to vyloženě dneska, dneska asi nic moc neřekl, akorát měl nějakou poznámku..

Přál bych si, aby se ho na to nějaký novinář zeptal, ideálně hned na kurtu po výhře :) co by asi řekl

Každopádně to je jako by si Jerzy stěžoval, že mu hlásí dvojchyby.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle teď někdo odepsal v jinačí diskuzi, jestli to je pravda, tak u mě klesnul ještě víc

"jn vcera jsem nepochopil jak si stezoval ze mu nemel davat warning kdyz byl teprve treti gam to je snad jedno kdy kdyz fakt ma prumer 29s"
Reagovat
Amputace
Souhlasím. Poslední dobou je Nadal dost frustrovaný a svoji frustraci často zbytečně vybíjí na nesprávných místech. Na jedné straně ho chápu, na druhé straně je to neomluvitelné.
Reagovat
janek_da
Tak to je absolutní bomba. 1zzy na kolenou, Rafa táhne dál. Kdyby mi tohle říkal někdo před turnajem, tak se mu vysměju.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych, ze jde o jeden z nej. BigUpsetu historie tohodle turnaje.!
Uplny sok, tohle, rozhodne vetsi nez vypadek Wawrinky...
No, Rafan je neskutecny klikar, to teda, ten prvni nesoustredeny TB stal BigJohna zapas...
....soupere na konci prvniho setu dost podcenil. Tak, ono to svadi, ze...ale stejne. Vypadkem Johna dost turnaj klesl...v te atraktivite.
Tohle se odrazi na celkovem marketingu...
Dost to jeste drzi Gael teda...s Berdychem;) Jinak nevim, nevim;)

Ale stejne, jeste ted se z toho soku nemuzu zpamatovat...uf...prekvapko dne, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz dlouho jsem se tak nenasmala :-D diiikyyyy :-D palec nahoru!
Reagovat
Amputace
Dost by mě zajímalo, v čem byl podle tebe dnešní Johnův tenis natolik atraktivní, že s jeho vypadnutím klesla atraktivita celého turnaje.
Reagovat
tommr
Vlk si jen dělá srandu ... :)
Reagovat
Davor1
s tou atraktivitou? ani náhodou :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Konec kraaaanych voleju na turnaji, v takove frekvenci je uz neuvidime ani nahodou;)
---
Ale podcenit ho proste tak nemel...to teda...

No ted se muzeme jeste tesit na nejake ty fejky Gaela, nebo vyhruzny prst Rebela;))) No budou to mit tezke kluci ten level udrzet;) O tom zadna, velky hrac venku...
Reagovat
Davor1
Pre mňa je už po dnešku na turnaji zaujímavý len Gael a budem ho tlačiť do finále, zo svojej polky pavúka je tam najlepší antukár a motivácia bude veľká, tak verím, že by to mohlo byť od neho dobré :-))
Reagovat
janek_da
Bohužel si Nadal ten skvělý zápas vybral zrovna na Johnovi. Čekám na tiskovku, co nám k tomu 1zz1 řekne.
Nic no. Je třeba makat dál a Řím už si nenechat uniknout. Nic jiného než vítězství neberu, Johne!
Reagovat
janek_da
Jenom jestli se mu zase neobnovil ten kotník :(
Prostě ten dnešní výpadek nechápu. Jo, první set jasné podcenění. Tam asi ten kotník byl ještě ok. Ale v tom třetím setu. Nějak špatně se hýbal. Tak buď ten kotník nebo ...
Jak Stan volal Rogerovi z tahu ať ho doveze do hotelu. Feďa se v Monte Carlu tak nevyzná, tak si asi nechal vzbudit Johna. Dopr, to je taky trojka.
Reagovat
Roger_Federer
Kdyby nebyl zraneny, urcite by John neprohral.To je jas.
Reagovat
janek_da
Mohl bys mi přeložit, co tam Rafa říká? Španělsky neumim.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pdhboNjE2WQ

Ale je pořádně vykulený, že postoupil. Tak jo, ja to tomu chlapíkovi přeju. Hlavně ať hned v dalším zápase nevybouchne, když už se mu podařilo vyřadit 1zz1ho. Dost často se to stává po překvapivých vítězstvích.
Reagovat
spaniel
Vzdyt cele interview je v anglictine :D Asi te zmatl ten přízvuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak cele tohle vlakno je snad s peti promile v krvi :-D jinak to neni mozny, co jsou to za perly. Ale prave proto vas tak rada ctu :-)
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa...tak ešte pár zápasov a trofejka bude v rukách (:
Reagovat
Mayo
kks Izzy returnuje k základnej čiare...a riadne forehandy teraz...možno ešte brejkne
Reagovat
PH94
Tohle už Rafa asi dotáhne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Velka skoda Janku toho TB v prvnim...mohlo byt uz po zapase a Nadal uklizeny, zbytecna darovacka...
Tak aspon to bude mit ten naboj, no...

Tak IZZY, trhej, vydrt ho na moucku, pekne tema volejama....;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, vyridil se sam, a je asi po zapase....eh....
jedine nejaky returnovy zazrak...tedka...
Reagovat
smazaný uživatel
no, a tady jeste hrozi dalsi brejky Jankovi...
tohle je uz pomalu konecna, vystupovat....;/
Reagovat
janek_da
Rafa znervozni, prece jen sance porazit 1zzyho se mu nenaskyta kazdy den
Reagovat
Kozoroh
Vyřazení obou Švýcarů, a to ve stejný den je pro mě velkým překvapením.
U Wawroše mě dost zarazilo, že uhrál jen tři gemy. Ano, má výpadky, ale tohle je black-out. Zajímalo by mě, jestli byl někdy u psychologa...
Pozitivní na jeho prohře je to, že bodový rozdíl mezi ním a Tomem se v žebříčku ATP zvýší, v průběžném žebříčku na tisíc bodů.
A Fedex starší? Antuka není jeho oblíbený povrch a nedá se očekávat že Roger ještě někdy vyhraje velký antukový turnaj. Ale i tak bych neveřil tomu, že dnes Fedex prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem jeho vyřazení taky nečekal, ale považoval jsem Monfilse za největší překážku v cestě do finále. Teď se to dost otevřelo Berdychovi, oba největší favoriti z jeho poloviny jsou pryč. Asi bych tam teda favorizoval spíš Monfilse, ale nevěřím, že bude schopný potvrdit opakovaně top výkon.
Reagovat
Davor1
Fedex starší? To je aj nejaký iný??
Reagovat
Mayo
Tiež som nechápal.
Reagovat
Kozoroh
Nedělejte, že nevíte, kdo je Fedexem juniorem :-D
Reagovat
Davor1
Pokiaľ viem, tak sú dokonca dvaja- Leo a Lenny Federer, ale s tenisom zatiaľ veľa spoločné nemajú...

Iného Fedexa juniora vážne nepoznám, poznám len istého Grigora Dimitrova, ktorý s Rogerom Federerom nemá absolútne nič spoločné a vôbec nechápem, prečo z neho niekto robí niekoho, kým nie je a ani ním nikdy nebude. Dokonca sa na neho ani nepodobá, fyzicky a herne už vôbec nie.

Skôr by si mal začať volať Coriča No1e junior, veď sám sa k nemu prirovnáva :DD A tá podobnosť je tam určite oveľa väčšia, ako medzi RF a GD...
Reagovat
mahycek
Roger si to prohrál, mohlo to v 1 setu být už 4-1 pro Rogera, ale nepotvrdil prohrál si podání a set nedotáhl. A taibreak ve 2 setu, Roger vedl 5-3 a mě ještě 1 servis a od té chvíle si prohrál 3 míče a byl konec. A Wawroš, tak to jsem od něho ještě neviděl, to byl děs. Pozn. Roger měl nejtěžšího soupeře na to, že to byl pro něho teprve 2 zápas na antuce. Stalo se, tušil jsem to už včera, ale stejně jsem nasranej.
Reagovat
Mayo
Gael je pánes a bodaj by išiel až do finále.
Reagovat
PH94
Paráda Tome :) Zatím opravdu skvělá sezona :) A taky musím říct, že se mi hrozně líbí to jeho nový triko :D
Reagovat
Fandina
Berďovi. Dobrý zápas, bylo to hodně vyrovnané a nakonec byl lepší. Super a jen tak dál. Držím palce proti Raonicovi. Hlavně podání a esa, ať jich je hodně, dneska jich bylo třináct a také přeji úspěšné první podání. Dneska to bylo 88 procent. Držím palce Berďo pojď!!!
Statistiky
http://www.imagehosting.cz/images/berdychbau.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist