Berdych neztratil set ani s Tsongou, Rosol nepřekvapil Federera

27. 2. 2014, 17:53
Aktuality 112
Jediné vítězství dělí Tomáše Berdycha od obhajoby loňského umístění na turnaji v Dubaji. Český tenista neztratil set ani ve svém třetím zápase a po výhře 6-4 6-3 nad Jo-Wilfriedem Tsongou se s Němcem Kohlschreiberem utká zítra o finále. O něj si nezahraje Lukáš Rosol, který neměl šanci proti favorizovanému Federerovi.
Tomáš Berdych (© Dubai Duty Free Tennis)

Tomáš Berdych nastoupil k dnešnímu utkání proti Jo-Wilfriedu Tsongovi s cílem vylepšit svou vítěznou sérii na deset zápasů a potvrdit tak svou výbornou zimní formu. To se českému tenistovi podařilo ve dvou setech, stejně jako v jeho předešlých zápasech na turnaji.

Berdych, který i přes loňskou porážku v Marseille měl s Francouzem lichotivou bilanci 5-2, začal znovu sebevědomě a desátého hráče světa při svém servisu dlouho k ničemu nepustil. Také Tsonga podával suverénně, ale ke konci úvodního setu už se začínal dostávat do problémů. V osmé hře ještě odvrátil první brejkbol utkání, za stavu 5-4 se však loňský finalista dostal k dalším třem šancím v řadě a tentokrát nezaváhal.

Tsonga, který si v úvodní sadě připsal vedle devíti nevynucených chyb jen tři vítězné údery, se pod tlak dostal rychle i v úvodu následujícího setu, kdy musel odvracet další tři brejkboly. To se mu podařilo a po rovné hodině hry začal i on trápit Berdycha při jeho podání. Český tenista odvracel Francouzovy šance s přehledem: při druhém brejkbolu poslal forhend přesně na čáru, další odvrátil u sítě, a i když ještě jeden brejkbol daroval soupeři dvojchybou, znovu zachoval chladnou hlavu a podání si udržel.

Hůř dopadl Tsonga v osmé hře, v níž třetímu hráči v pavouku znovu stačila jediná šance k tomu, aby se dostal do vedení. To už si Berdych pohlídal a za hodinu a půl zápas suverénně dopodával.

"Bylo to hodně vyrovnané. Čelil jsem mnoha brejkbolům, což bylo strašně náročné, ale dneska rozhodně bylo klíčové to, že jsem je dokázal odvrátit," pochvaloval si Berdych.



Dalším soupeřem světové šestky bude Němec Philipp Kohlschreiber, který dnes podle očekávání bez vážnějších problémů porazil Tunisana Maleka Džazírího. Berdych, jenž od semifinálového vyřazení na Australian Open neprohrál jediný zápas a získal titul v Rotterdamu, bude hrát s Kohlschreiberem podesáté v kariéře. Osm vzájemných zápasů zatím vyhrál.

"Bilance je jedna věc, ale zápas vždycky začíná od nuly. Viděl jsem tu Philippa hrát a hrál hodně dobře. Velmi agresivně a sebevědomě," řekl Berdych.

Lukáš Rosol si v Dubaji poprvé v sezoně zahrál ve čtvrtfinále a v něm poprvé v kariéře vyzval sedmnáctinásobného grandslamového šampiona Rogera Federera, který včera vyřadil ve třech setech Radka Štěpánka.

Favorizovaného Švýcara ale dokázal zaskočit pouze v úvodu utkání, kdy se ujal vedení 2-0. Pak příliš chyboval a Federer neměl příliš těžkou práci dovést utkání do vítězného konce. Rosol se snažil výměny rychle ukončovat, z toho však pramenilo celkem 21 nevynucených chyb, zatímco Federer chyboval jen devětkrát a trefil 21 winnerů.

"Když s někým hrajete poprvé, nevíte přesně, co je jeho nejlepší úroveň a co jeho normální. Proto stále útočíte a proto nakonec výsledek dopadl takhle, protože jsem to nevypustil. Stále jsem se snažil co nejlíp returnovat, aby se na to musel nadřít," popsal svou taktiku Federer.



V semifinále se pětinásobný vítěz turnaje utká se čtyřnásobným šampionem Novakem Djokovičem, který postoupil bez boje poté, co jeho čtvrtfinálový soupeř Michajl Južnyj onemocněl. Nejvýše nasazený Djokovič na štědře dotovaném turnaji obhajuje vítězství.

Šestadvacetiletý Djokovič v posledních třech střetnutích Federera porazil a zítra má poprvé možnost vyrovnat vzájemnou bilanci na 16-16.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2.359.935 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (3-ČR) - Tsonga (5-Fr.) 6-4 6-3
Federer (4-Švýc.) - Rosol (ČR) 6-2 6-2
Djokovič (1-Srb.) - Južnyj (6-Rus.) bez boje
Kohlschreiber (7-Něm.) - Džazírí (Tun.) 6-2 6-3
Semifinálové dvojice: Djokovič - Federer, Berdych - Kohlschreiber.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

112
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Škoda toho přerušení...
Reagovat
spaniel
Nakonec ne, i kdyz zprvu to vypadalo, ze to uskodi spis Rogerovi.
Reagovat
Denis92
no to snad NIE!! v Dubaji teraz zacne prsat? Ked sme sledovali najlepsi tenis? tak to je fakt skoda
Reagovat
VlS
Ve druhým užasný věci
Reagovat
Denis92
Ked uz nic ine,tak aspon v kazdom zapase predvedie Roger nejaku magic shot,ktora musi pohladit na srdci kazdeho tenisoveho fanusika.
Reagovat
gigin
Kluci začali zostra :)
Reagovat
Vojtiik
dneska jde pekne videt, jak je Rog zatim nepohyblivy oproti davnym letům:)
Reagovat
dadaft
konečně mám čas na nějaký zápas.
hustý mazec.
lidi šílí. ))
Reagovat
VlS
Jak napsala nějaká diskutující na tennis.com, Tom ji připadá jako chlápek na misi koncentrovanej na splnění ukolu.
Jinak si myslím, že ten BH prohoz z jedný nohy po lajně je adept na dnešní hot shot, i když v tom byl i pořádnej kus štěstí. Wau, to byla paráda. Tak na koho zejtra Tomíku?
Reagovat
spaniel
Po zapase Nole - Fed dost pochybuji, ze to bude Tomáš, kdo bude mit hot shot...
Reagovat
tommr
ten závěr byl hodně nečekanej. Kohlschreiber během většiny zápasu držel s Tomem krok, ale v závěru obou setů naštěstí zkolaboval. Stalo se mu něco podobnýho co se stává Tomášovi proti Djokovicovi nebo Nadalovi ... :)
Tomáš obhájil lonský finále a už má jistotu, že po Dubaji bude nejhůř šestej. Pokud večer Murray neporazí Dimitrova tak bude dokonce pátej ... :)
Reagovat
kada.tom
je to drobnost, která na faktu příliš nemění, ale Andy s Grigorem budou hrát až zítra nad ránem, cca od 4:00 ;-)
Reagovat
tommr
škoda, že se to hraje tak pozdě v noci resp.tak brzo ráno. Na ten zápas bych se jinak docela rád podíval ... :)
Reagovat
Fandina
bych samozřejmě přála, aby Rafu a Noleho začal také porážet svou soustředěnou hrou. To by totiž znamenalo, že GS a tím pádem posun hodně vpředu na žebříčku je blízko. Držím palce. Berďo pojď!
Reagovat
Fandina
Gratulka Tomovi. Perfektní hra od obou a Tomáš lepší. Super gratulace k finále a držím palce. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ten první set měl Tomáš namále a obracel ho ani na za 5 minut 12, těch 12 už odbíjelo, ale nakonec to dokázal. Gratuluju a přeju pevný nervy a i to štěstí ve finále. Ať už do něj postoupí Roger nebo Djoko, bude to boj.
Reagovat
PetaM
Super Tome! Sice trošičku vydřené, ale i to se počítá! Podání a backhand, asi největší slabina, ale po výhře se na to dá zapomenout :D Ještě jednou Tome! Pojď! :) :)
Reagovat
kada.tom
A je to! Sice ve 2. setech, ale dneska to bylo hodně složitý, o zítřku vůbec nemluvím ať tam bude Djokovič nebo Federer. Tomášovi budu držet palce :-))
Reagovat
tommr
Kohlschreiber se mi zdál trochu překvapivě pro Toma o něco těžší soupeř než byl Tsonga ... :)
Reagovat
Fandina
Kohli hrál výborně a podle mě to byl pro Tomáše těžší soupeř než včeera Tsonga a odpovídá to i tomu, že se hrálo semifinále a tedy dva ze čtyř nejlepších na turnaji.
Reagovat
Sonja
Gratulka Tomášovi:-) Tak už mám komu fandit ve finále...snad to ještě zvládne Nole.
Idemo!
Reagovat
Sonja
Tomáš skvěle otočil set, ve kterém prohrával;-) Za 1.set 14 winnerů a jen 5UE, to je hodně pěkná statistika.
Ale nemůžu si pomoct, působí na mě už dost unaveně. Ne že bych se tomu divila...
Reagovat
tommr
unavenej už na začátku sezóny těsně před IW a Miami? To by bylo hodně špatný ... :(
Reagovat
PetaM
Minulý rok měl za sebou ještě náročnější šňůru zápasů a taky to zvládl. :) :)
Reagovat
kada.tom
nezdá se mi, že by byl Tomáš nějak unavenej, nepůsobí tak :-) navíc minulej tejden měl "volno", takže by snad měl být docela fit - rozhodně je to potřeba před IW a Miami :-)
Reagovat
Sonja
Tak třeba se pletu...
Každopádně by to měl Tomáš dotáhnout ve dvou setech. Teď je příležitost, Kohli bude podávat na udržení se v zápase:-)
Reagovat
PetaM
No, vypadnout v IW nebo v Miami nějak extra brzo by byla velká smůla :(
Reagovat
Sonja
Ty kráso, co teď trefil:-O
Reagovat
tommr
na returnu je ted Tomáš bohužel úplně marnej. Ještě to budou strašný nervy ... :(
Reagovat
kada.tom
wow, krásně to Tomáš otočil z 3:5 na 7:5!! :-)
takhle se mi to líbí, tak ještě jeden, pojď :-)
Reagovat
tommr
jj to byl hezkej obrat, kterej by moh Tomáše posadit na koně. S Kohlschreiberem to ale nebude mít lehký ... :)
Reagovat
kada.tom
tak i v SF je to stejná písnička jako včera, tj. na returnu dost slabý, resp. Kohlschreiber dost silnej ... akorát Tomáš ztratil hned první servis game, no ... snad bude mít přílěžitost k tomu vzít si ten brejk zpátky :-)
Reagovat
kada.tom
ááá, super, vyrovnáno :-)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni po odehraných čtvrtfinále v Acapulcu a Dubaji. Nejsou v něm ještě započítaný výsledky čtvrtfinále z turnaje v Sao Paulu, ale ty už nepřinesou žádný podstatný změny.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč se dostal v Acapulcu nebo v Dubaji do semifinále a může ještě získat další body:

1. Nadal 14085 (+9315)
2. Djokovic 10260 (+5490) *
3. Wawrinka 5560 (+790)
4. Ferrer 5160 (+390)
5. Murray 4880 (+110) *
6. Del Potro 4870 (+100)
----------------------------------
7. Berdych 4770 *
----------------------------------
8. Federer 4305 (-465) *
9. Gasquet 2950 (-1820)
10. Tsonga 2785 (-1985)
11. Raonic 2485 (-2285)
12. Haas 2435 (-2335) *
13. Isner 2320 (-2450)
14. Fognini 2230 (-2540)
15. Youzhny 2145 (-2625)
16. Robredo 2005 (-2765)
17. Almagro 1840 (-2930)
18. Anderson 1820 (-2950) *
19. Dimitrov 1810 (-2960) *
20. Janowicz 1750 (-3020)
...

Tomáš Berdych, kterej obhajuje v Dubaji lonský finále klesnul v průběžným žebříčku na sedmý místo. Pokud ale postoupí do finále posune se před Del Potra zpátky na šestý místo. K tomu aby se dostal i před Murrayho na pátý místo musí uhrát v Dubaji lepší výsledek než uhraje Murray v Acapulcu ...

Murray se může v případě zisku titulu v Acapulcu posunout na čtvrtý místo před Ferrera ...

Za zmínku stojí ještě vypadnutí Gulbise z první dvacítky. Moc dlouho se tam teda neohřál. V první dvacítce ho nahradil jeho přemožitel z Acapulca Dimitrov ...
Reagovat
Jan
V tomto kontextu působí Gulbisova slova o tom že chce být světová 1 směšně. Ale vůbec mě to netrápí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že dneska Rog moc šancí na úspěch nemá ( sázkové kanceláře jednoznačně favorizují Djokoviče, i když kurz na Rogera přes 4 se mi zdá vzhledem k vyrovnané bilanci přece jen přestřelený), tak by Rogerovi mohlo pomoct, že narozdíl od Novaka, kterýmu soupeř nenastoupil na zápas, je rozehraný takže by se mohl zopakovat Paříž 2011 :-) (ačkoliv se Rogerek proti Lukáši taky příliš nerozehrál).
Dneska snad už budu mít konečně čas sledovat tenis.
Reagovat
Fandina
Kurz na Rogera je takový hlavně vzhledem k posledním vzájemným zápasům a v článku se píše, že Roger nechtěl nic s Lukášem podcenit a od začátku útočil. A rychle to proběhlo. Tak držím palce na Noleho.
Reagovat
Sonja
Taky mi ten RG 2011 probleskl hlavou, jenže tam Nole pauzíroval asi 5 dní? To je přece jen o hodně víc. Navíc i Federer byl tehdy lepším hráčem, než je teď.
Dnes to může dopadnout jakkoliv, ale favorizování Noleho se nedivím.
Reagovat
Fandina
Nole je jasný favorit podle všech ukazatelů o tom není sporu.
Reagovat
Fandina
Píši všech, ale celková bilance je o jeden zápas lepší pro Rogera, nicméně vývoj posledních zápasů nejen vzájemných je lepší pro Noleho.
Reagovat
Roger_Federer
pokud by kurz vypsali podle zkutecnych sanci bylo by to spise 1,55-2.5, ale to si nemuzou dovolit, protoze je pravdepodobne ze zapas skonci nejakym tesnym vysledkem pro Djokovice..(4:6 6:4 7:5 napr)..a kazdy i nezkuseny sazkar by si vsadil na Noleho..a nakonec vyhral..Jestlize hcp 4( federer muze prohrat az o 4 gemy).stoji1,7-2,0..Takze kurz na Djokovice 1,22 je realne nesmysl, sazkovky to vedi..
Reagovat
VlS
Ernestek zas jednou neudržel chování na uzdě v druhým setu proti BB, dostal trestnej bod, přišel o gem, vzápětí o set a možná taky o zápas. Holt provokovat publikum a rozhodčího, to může bejt problém.
Oboustranně moc hezkej tenis, divácká lahůdka, byli i akrobati na provaze, i sloni v porcelánu, takže:
Masha jásá, Gigin brečí
pěknej tenis nervy léčí
Reagovat
Fandina
Grigorovi zápasy jsou vždycky i trochu exibiční, co se týká šikovnosti jeho jednoručáku. Hezky se na jeho tenis kouká.
Reagovat
smazaný uživatel
giginku, mas stream? Nikde ho nemuzu najit. BabyFeda.. ;-)
Reagovat
J.M.
Ono zatím není moc o co stát. Do stavu 2:2 si oba hladce prohrávali servisy a bojovali především sami se sebou a šílenou vlhkostí, stejně jako hráči v zápasech před nimi. Oba sází dvojchyby, Griša nestačí setřepávat proudy potu z levé paže, Gulbis na promočeném kurtu klouže a padá stejně jako předtím Murray... Až teď začínají hrát trochu normálně a poprvé si udrželi servis.
Reagovat
J.M.
Zatím mi tedy Acapulco přijde jako jeden z nejpříšernějších turnajů. Podmínky skoro nehratelné, hráči na obou stranách kurtu div že neopouštějí zápasy na invalidním vozíku, hnusně jedovatě modře vybarvený pomalý kurt a záběr na něj zřejmě z družice...
Reagovat
J.M.
(A ještě samozřejmě až do čtvrtfinále jen dva zápasy denně vysílané v TV, jen Murray a Ferrer, zbytek turnaje na netelevizních kurtech. To už i dvěstěpadesátky jsou na tom líp.)
Reagovat
smazaný uživatel
aha, dik, tu houpacku do stavu 2:2 jsem v uzasu sledovala na cislech.. :-) Koncim, Gulbis ma set, me to naaak nebaviii .. :-)))
Reagovat
J.M.
Tak Griša teď hned brejknul čistou hrou. Ale to i na začátku prvního setu. Neumí to udržet, ten konec si prohrál sám sérií chyb, Gulbis skoro nemusel nic dělat. Ernests nehraje nijak zázračně, ale jde jen o to, kdo se víc vyhází. Zatím tedy všechno, co jsem v Acapulcu viděl, bylo dost nekoukatelné. Nevím, jestli je vůbec možné na tom kurtu hrát něco, co připomíná tenis...
Reagovat
gigin
Otřesný tenis. Utrpení.
Reagovat
smazaný uživatel
to mi povídejte. Jsem v práci od včerejšího poledne a už nezvládám držet hlavu..
Reagovat
gigin
To ti věřím. A ještě sledovat takovou hrůzu. No nic, už je konec. Trestný fiftýn, sotva plantá nohama.. finito..
Reagovat
smazaný uživatel
vím, že mu fandíš, ale fakt jsem rád. Do TB bych už nevydržel :)
Reagovat
J.M.
Tak podle toho, komu člověk fandí. :-) Ale co zápas ztrácí na nevyrovnané tenisové kvalitě, to dohání bizarností. Nakonec je to jeden z nejzvláštnějších zápasů, co jsem za delší dobu viděl. Přijde mi i zábavný. To Gulbisovo permanentní zívání, to, jak když to není schopen fyzicky udýchat, snaží se všemožně protahovat všechny chvilky všemi způsoby, ale i Griša mě rozesmál, když ve dvou výměnách po sobě chtěl zahrát "exhibiční" naskočený volej a smeč a oba zazdil hluboko do sítě. Teď ten rozhodčím odebraný bod Gulbisovi a Grišův brejk...

Bizarní je i to, že Grigor, který se loni proslavil fyzickým nezvládáním delších zápasů, je tím, kdo dnes doráží soupeře fyzičkou. A občas když něco zkazí (ty exhibiční kousky na síti), tak ho to tak naštvalo, že tam začal sázet snad nejtvrdší forhendy, jaké jsem od něj kdy viděl, to je dobrá zpráva do budoucna. A stopvoleje dnes hraje parádně. A konečně začal i servírovat. Jako kdyby už ani nebylo tak vlhko (hráči se i přestali tolik potit) a míček i začal trochu lítat.
Reagovat
J.M.
(A jakmile začal konečně podávat, tak ztratil servis. :-) Typické pro tento zápas.)
Reagovat
J.M.
A ta prasátka v rozhodujících chvílích, ten Gulbisův ironický potlesk... Já nechápu, jak tenhle zápas může někoho nebavit. :-) Přijde mi mimořádně legrační.
Reagovat
gigin
woytha: :DDD Běž dom!!
J.M.: Svým způsobem máš pravdu. Je to opravdu zvláštní. Teď zase, jasná smeč a tak :))
Reagovat
J.M.
Ano, teď ta poslední smeč byla snad ještě lepší než ta předtím, i s výběhem mimo kurt a přeskočením překážek. Je to čím dál lepší. :-) Já tedy nepamatuju, že bych se někdy při tenisu tak nasmál. Ani při exhibicích. A ještě na úkor svého oblíbence.
Reagovat
gigin
Konečně konec. Gratulka Grigorovi. Ernie dnes šílený. Hlavně ta procenta po druhém servu. 22%, nebo kolik říkal woytha? Jednu dobu to bylo 8% :DDD Nic neva, jedeme dál.. :))
Reagovat
rod_laver
s takovou světová jednička nebude!
Reagovat
gigin
:DDD Byl hic, on ti v tom hrát nebude :DDDD
Reagovat
Fandina
Jsem šťastná, že vyhrál. Super. Jen tak dál. Grigore go go go!
Reagovat
Vojtiik
na djoka vypsano v prumeru svetovem 1,25.. az takhle bych to necekal tyjo, ale asi to fakt odrazi aktualni stav... mozna za padika klaunderera zkusim.)
Reagovat
Fandina
Klárka hraje z Dulgheru, je to osmifinále a první set vyhrála, teď ve druhém je to zatím vyrovnané viz odkaz na stream, který je spíš statický, ale lepší než nic. Klárko pojď!
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2037521149358710.html
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka 6:2 5:2 a skreč soupeřky..gratulace a hodně štěstí v semifinále! :)
Reagovat
smazaný uživatel
blbost, 6:3 5:2
Reagovat
VlS
To zranění bylo nejspíš na duši.
Reagovat
tommr
Klára dneska podala fantastickej výkon. Její soupeřka připomínala živou zed - všechno doběhla a vrátila - ale Klára se tím nenechala zdeptat a nakonec Dulgherovou doslova uštvala. Byl to jeden z nejlepších výkonů jaký jsem kdy od Kláry viděl ... :)
Reagovat
Fandina
Klárka hrála moc dobře. Tak držím palce do semi a ještě potom. Klárko pojď!
http://www.sketchtoy.com/59329557
Reagovat
Sonja
Máš tam na výběr "Erase", to je guma;-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... u toho nahrazení 3x za 2x jsem to tam nechala úmyslně, aby byla vidět změna, ale faktem je, že to zamalovávání je tam zbytečné ... úsměv
Reagovat
Sonja
To jsem pochopila, že tam ta změna má být vidět, jen říkám, že místo zamazávání bílou to jde i vygumovat;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neklidneho a splaseneho tenistu na pohled na zebricku jako je Lukáš horko tezko najdeme.
Reagovat
babolat.cz
měl jsem stejný dojem. Nechápal jsem jeho styl. Byl jak zajíc na honu. Poskakoval, divně se pohyboval, při příjmu cukající při servisu zbrklý. Celkový dojem: působil jak šestnáctiletý při prvním zápasu ATP. To se Roger musel divit, jak mohli Češi vyhrát 2x DC s těmito jeho soupeři, protože ani RAdek včera nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je opravdu zvlastni, take jsem ho se zajmem pozorovala. :-) Ale nikdy bych na neho neutocila, jak je tu (spatnym) zvykem, dovedu si docela dobre predstavit, ze kazdemu zatracene zatopi, kdyz mu ty silenosti padaji do kurtu. Jeho hra je takova zneklidnujici, pritom ale vubec neni primitivni, zamer tam je... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud jste sledovali - zajimave bylo i srovnani Berdova a Rosolova podani, jako pres kopirak, Rosol ku podivu ze sirsiho postoje, nizsi nadhoz... a mnohem vetsi fofrnik, jak jinak.. :-)
Jo a Berdovi gratulace za Congu, parada, hned bych mu take neco nakreslila, ale po Vlkovi by to tu byla normalni sebevrazda.. :-))
Reagovat
Fandina
soječka ... jen klidně nakresli, horší než já nemůže být nikdo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
záměr ? To fakt nevím i Federer se tvářil, že ho to s ním nebaví hrát!
Takové laciné chyby profíci prostě dělat nemohou a hlavně jsem ani u nikoho dlouho neviděl. Možná u 16ti letých zajíců.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já je dělám taky, tak to taková ostuda pro Rosola zase není.
Reagovat
Sonja
od 14:00 Tomáš x Kohli
od 16:00 Nole x Federer
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotu v 9:00 (SEČ) se v Dubaji proti sobě postaví dva tenisoví giganti - Djoker versus Fedex. Jejich bilance je 15-16, Djoker má tedy šanci vyrovnat H2H.
Reagovat
Sonja
Jaká sobota, jakých 9:00 SEČ?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
semifinals jsou už zítra a nutno dodat, že od local time je třeba odečíst 3 hodiny http://www.atpworldtour.com/Scores/schedule.aspx?EventId=495
Reagovat
spaniel
Nezbývá nez doufat, ze se pleteš i v te poslední vete.
Reagovat
Sonja
Neplete, tu šanci Nole opravdu má;-)
Reagovat
Nola
sa koná, šejkovia to tak vnímajú, čo iné ,lepšie, výnimočnejšie si mohli priať ? divácky najpríťažlivejší duel, nech tu píše, kto chce, čo chce, je to tak ,a nikto ma o opaku nepresvedčí, Nole idemoooooo !!!!!!!!
Reagovat
Pe3k
Na Rogera bych rozhodně nevsázel, i když větroplach si to klidně může prohrát sám. Doufám, že to nezačne dříve než 16:25. Berdych se jde pro titul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pre Petríka je Roger real king ale nikdy by na neho v zápasoch s Nolem, či Rafom nevsadil..

Ja by som nikdy nevsadil na babrákov :)
Reagovat
Pe3k
V tom případě vsázej na sebe...

Btw. Federerovi bude letos 33, až bude Nadal v jeho věku, tak bude jezdit tak max na turnaje veteránů :D
Reagovat
smazaný uživatel
nechcete se radeji neco nakreslit? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
si, pardon.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A Nadalovi bude letos 28, to je vek, kedy Roger začal odchádzať z pozícií. Nadal bude vtedy svetovou jednotkou.

Jasné, že ak by som nevsádzal na babrákov, tak by som vsadil na seba. Na teba nie :)
Reagovat
Roger_Federer
Federer byl svetovou jednotkou v roce 2012...jake vyklizeni pozic
mas na mysli?
Reagovat
Pe3k
Jen pro tvé info. Federer byl světová jednička v letech 2008, 2009, 2010 a 2012...
Reagovat
smazaný uživatel
letos zatím Berdych ukazuje že by to šlo i do TOP4 ale je to samozřejmě jen začátek sezony
Reagovat
babolat.cz
chlapeček Lukášek Rosolů z obecní školy se podíval na vysokou :-)
Reagovat
Mayo
finále bude to isté ako vlani s rovnakým víťazom
Reagovat
Fandina
Doufám, že tentokrát vyhraje Tomáš. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
A nejlepší by bylo finále Roger Berda. Zítra oboum držím palce. Berdo pojď Rogere go!
Reagovat
babolat.cz
dnes nebudeš kreslit srdíčka, nebo jsi to již poslala do Bravíčka? http://sketchtoy.com/59300053
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Sonja
Taky si něco nakresli, seš nějakej nervozní;-)
Reagovat
Fandina
Zítra ...
http://sketchtoy.com/59326328
Reagovat
Sonja
Fandino, zítra se hrajou semifinále;-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... zítra budu takhle fandit, aby vyhráli a urvali finále ... úsměv
Reagovat
Pe3k
Ernests Gulbis ? The Hardest Shot Maker (HD 1080p)

https://www.youtube.com/watch?v=oAAbQbnyakM
Reagovat
gigin
Perfekcionalismus!!! Díky moc!! A Petrův zdar!!! :)
Reagovat
tommr
odveta za lonskou prohru ve finále v Marseille se Tomášovi opravdu povedla. Tsonga sice hlavně ve druhým setu zlobil, ale Tomáš dokázal všechny brejkboly odvrátit a na konci obou setů vždycky udeřil jako zkušenej harcovník ... :)
Výhra nad Tsongou je velice cenná. Z první desítky má Tomáš aktivní H2H pouze s Murraym a s Tsongou ... :)
Vyhlídky pro semifinále jsou taky dobrý. Proti Kohlschreiberovi to Tomášovi jde (z devíti vzájemnejch zápasů prohrál jen jeden) takže šance na obhájení lonskýho finále je opravdu veliká. Pokud by se to Tomášovi povedlo tak se v žebříčku posune před Del Potra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas ve hre je vazne dobrej ale starost mi trochu dela jeho prvni podani. Ikdyz mel vice jak 60% podani do kurtu, tak ho Tsonga mel mnohem nebezpecnejsi a celkove to jeho prvni podani v Dubaje se ani neda porovnavat s tim, ktery mel na AO a v Rotterdamu
Reagovat
tommr
jj s prvním podáním má Tomáš v Dubaji zatím problémy. Dneska už to ale bylo výrazně lepší než v předchozích dvou utkáních a věřím, že proti Kohlschreiberovi to bude ještě o něco lepší ... :)
Reagovat
PetaM
Možná to má kvůli těm zádům :)
Reagovat
tommr
to je možný. V tom případě je to ovšem od něho překvapivě neprofesionální chování ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist