Berdych před US Open prohrál tři z pěti zápasů. V Cincinnati nestačil na Lua

13. 8. 2014, 18:55
Aktuality 1080
ATP CINCINNATI - Tomáši Berdychovi se letos na US Open Series vůbec nedaří. Z pěti zápasů dnes utrpěl už třetí porážku, když ve svém úvodním duelu na Masters 1000 v Cincinnati podlehl 6-3 3-6 4-6 Yen-Hsun Luovi z Tchaj-wanu.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych od květnového finále v Oeiras odehrál osm turnajů, ale do semifinále se během uplynulých tří měsíců nedostal ani jednou. Poslední čtyři starty nedokázal proměnit dokonce ani v jedno čtvrtfinále, když se mu po vypadnutí ve 3. kole Wimbledonu nepodařili přípravné turnaje na US Open.

Osmadvacetiletý český tenista se představil na třech turnajích, ale víc jak přes jednoho soupeře se na nich nedostal. Ve Washingtonu prohrál s Vaskem Pospisilem, minulý týden v Torontu s Felicianem Lópezem a dnes na Masters 1000 v Cincinnati nestačil na 43. hráče světa Yen-Hsun Lua. S o dva roky starším Tchajwancem, kterého před týdnem porazil a ve vzájemné bilanci nad ním vedl 3-0, prohrál 6-3 3-6 4-6.

Přitom Berdych zápas špatně nerozehrál. V prvním setu se ve třech ze čtyř gamů na returnu dostal k brejkbolům, jeden z pěti využil, sám jedinou hrozbu zažehnal a ujal se vedení. Jenže v dalším průběhu už se k žádné šanci na brejk nedostal, a když si v druhé i třetí sadě vybral jednu slabší chvilku, utkání ztratil. Rozhodlo se především v polovině druhé sady, kdy český hráč od stavu 2-2 a 30-30 marně bojoval o brejkbol a následně prohrál šest ze sedmi her.

Berdych tak v přípravě na US Open odehrál pět zápasů a vyhrát dokázal jen dvakrát (nad Luem a Gineprim). V Cincinnati neobhájí loňské semifinále a v žebříčku tak klesne z pátého buď na šesté, nebo v případě Raonicova postupu do semifinále na sedmé místo.

Rodák z Valašského Meziříčí se i nadále marně snaží najít formu z úvodu sezony, kdy si zahrál semifinále na Australian Open, vyhrál turnaj v Rotterdamu, v Dubaji byl ve finále a na Masters v Miami kvůli zranění nenastoupil k semifinále proti Nadalovi.

"Někdy to nejde... Musím se zvednout! Nejsem z toho moc odvázanej, ale dám to... Díky za podporu," napsal zklamaný Berdych na sociálních sítích.

Vzhledem ke špatným výsledkům je možné, že by Berdych ještě mohl stejně jako v roce 2012, kdy se nacházel v podobné situaci jako je nyní, přijmout divokou kartu do Winston-Salemu. Tam se předloni dostal až do finále, v němž neproměnil mečbol proti Isnerovi, a ve Flushing Meadows pak postoupil až do semifinále.

Letos US Open začíná v pondělí 25. srpna a Berdych bude obhajovat osmifinále.

Před US Open a blížícím se semifinále Davisova poháru se nedaří ani Radku Štěpánkovi, který prohrál čtyři zápasy v řadě a dobrých výsledků se nedočkal ani ve čtyřhře. S Leanderem Paesem, s nímž budou na US Open obhajovat titul, v přípravě nevyhráli jediný zápas. V Cincinnati podlehli 1-6 6-4 8-10 Vaskovi Pospisilovi s Jackem Sockem, se kterými prohráli i v semifinále letošního Wimbledonu. Kanadsko-americká dvojice neprohrála už 12 zápasů v řadě.

Federer vyhrál 300 zápasů na Masters
Roger Federer v Cincinnati jako první hráč v historii dosáhl na metu 300 výher na turnajích série Masters. Jeho jubilejní vítězství se však nerodilo lehce, Kanaďana Vaska Pospisila pětinásobný vítěz turnaje zdolal až po dvouhodinovém boji 7-6 5-7 6-2.

"Je to hezké kulaté číslo. Bylo tam pár důležitějších výher než ta dnešní, ale i tak je příjemné, že jsem se dostal na tuhle hranici," uvedl Federer, jenž má ve sbírce rekordních 17 grandslamových titulů a 21 trofejí z podniků série Masters 1000.

Na 300. výhru mohl třiatřicetiletý Švýcar dosáhnout už v neděli v Torontu, ale ve finále podlehl Francouzi Jo-Wilfriedu Tsonogovi.

V třetím kole pětinásobný šampion ze Cincinnati utká s jeho krajanem Gaëlem Monfilsem, nad kterým ve vzájemné bilanci vede 6-2, na tvrdém povrchu to ale mají vyrovnané 2-2 a dva z posledních tří duelů vyhrál Francouz. Ten si ve druhém kole poradil hladce 6-4 6-1 s nasazeným Španělem Robertem Bautistou-Agutem.

Očekávanou výhrou do soutěže vstoupil devátý hráč světa Andy Murray. Šampion z let 2008 a 2011 porazil dvakrát 6-3 Portugalce Joaa Sousu a postoupil do osmifinále. V něm se utká s loňským finalistou Johnem Isnerem, kterého porazil na Australian Open 2010 i na US Open 2011. Devětadvacetiletý Isner ve druhém kole zdolal 6-3 7-6 Australana Marinka Matosevice.

Ostře sledovaného Novaka Djokoviče, který usiluje o zkompletování kariérního Golden Masters, v boji o postup do čtvrtfinále vyzve s Tommy Robredo, s nímž Srb prohrál pouze první ze sedmi vzájemných zápasů. Španěl si dnes poradil 6-2 6-4 s domácím Samem Querreym, které porazil i potřetí.

Dramatickou tie-breakovou bitvu vyhrála David Ferrer, přestože s Philippem Kohlschreiberem prohrával 6-7 0-3 a za stavu 5-6 čelil dvěma mečbolům. Španělský tenista nakonec zvítězil po dvou a tři čtvrtě hodinách boje 6-7 7-6 7-6 a postoupil do 3. kola. V něm narazí na Rusa Michajla Južného, jenž den po skalpu Tsongy přehrál Itala Andrease Seppiho.

V utkání bez jediného ztraceného servisu zvítězil Marin Čilič, který zdolal 7-6 7-6 Španěla Fernanda Verdaska a ve vzájemné bilanci se ujal vedení 5-4. O postup do čtvrtfinále se chorvatský tenista utká s vítězem letošního Australian Open a světovou čtyřkou Stanem Wawrinkou, kterého porazil pouze ve dvou z osmi duelů.

Grigor Dimitrov na pěti z posledních sedmi turnajů nechyběl v semifinále, tento týden na Masters 1000 v Cincinnati však vypadl už po svém prvním vystoupení. Osmý hráč světa v Ohiu nestačil na Poláka Jerzyho Janowicze, kterému podlehl 4-6 6-3 6-3.

To Ernests Gulbis pokračuje ve výsledkovém trápením. Po French Open, na kterém vyřadil Federera či Berdycha a postoupil do svého prvního grandslamového semifinále, se totiž už na čtvrtém turnaji v řadě nedostal dál než do 2. kola. Dnes v Cincinnati v něm nestačil na domácího Steva Johnsona, kterému podlehl hladce 4-6 4-6.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 4.017.355 dolarů)
středeční výsledky (13. 08. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Lu (Tchaj-wan) - Berdych (4-ČR) 3-6 6-3 6-4
Federer (2-Švýc.) - Pospisil (Kan.) 7-6(4) 5-7 6-2
Raonic (5-Kan.) - Ginepri (USA) 6-2 6-2
Ferrer (6-Šp.) - Kohlschreiber (Něm.) 6-7(4) 7-6(4) 7-6(4)
Janowicz (Pol.) - Dimitrov (7-Bulh.) 6-4 3-6 6-3
Murray (8-Brit.) - Sousa (Portug.) 6-3 6-3
Johnson (USA) - Gulbis (9-Lot.) 6-4 6-4
Isner (11-USA) - Matosevic (Austr.) 6-3 7-6(1)
Monfils (Fr.) - Bautista (13-Šp.) 6-4 6-1
Čilič (14-Chorv.) - Verdasco (Šp.) 7-6(6) 7-6(5)
Fognini (15-It.) - Hewitt (Austr.) 6-1 6-4
Robredo (16-Šp.) - Querrey (USA) 6-2 6-4
Južnyj (Rus.) - Seppi (It.) 6-3 6-4
Benneteau (Fr.) - Ward (Brit.) 6-2 6-2

• Dvouhra - 2. kolo •
Pospisil/Sock (Kan./USA) - Paes/Štěpánek (5-Indie/ČR) 6-1 4-6 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1080
Přidat komentář
smazaný uživatel
Netiketa je jakási pomyslná sbírka pravidel a zásad, která by se měla dodržovat v internetovém světě. Slovo netiketa je odvozeno z anglického net (= síť; častá zkratka pro internet) a slova etiketa.

Mnoho lidí si myslí, že při vstupu do internetového světa mají naprostou anonymitu. Což je velký omyl ? téměř vždy se dá pomocí různých metod internetový uživatel vystopovat. Hodně uživatelů si to neuvědomuje, takže permanentně vstupují do nebezpečí tím, že na chatech nebo diskuzích ostatní uživatele urážejí, vysmívají se jim nebo se o nich vyjadřují vulgárně. Z těchto konfliktů pak vznikají tzv. flame war, které mnohdy přerostou v osobní hackerské spory, ohrožující počítače všech účastníků.

Je třeba si uvědomit, že v internetovém světě bychom se měli chovat podobně jako ve světě reálném, tedy jako civilizovaní lidé. Za tím účelem existuje netiketa, pravidla slušného chování na Internetu.
Reagovat
smazaný uživatel
1.Nezapomínejte, že na druhém konci jsou lidé, nikoli počítač. To, co napíšete do počítače, byste možná dotyčnému nikdy neřekli do očí.
2. Dodržujte obvyklá pravidla slušnosti normálního života. Co je nevhodné v obvyklém životě, je samozřejmě nevhodné i na internetu.
3. Zjistěte si taktně s kým mluvíte. Internet je přístupný lidem z celého světa a v každé zemi platí jiná morálka. Co je dovolené na americkém chatu, nemusí být dovolené na arabském a to platí o všech podobných skupinách. Politika, náboženství a podobné problémy by proto měly být diskutovány s maximálním taktem a v mezích slušnosti.
4. Berte ohled na druhé. Ne každý má tak dobré internetové připojení jako vy. Někteří se připojují z domu přes vytáčené připojení a draze za to platí.[zdroj?] Neposílejte proto zbytečně velké e-mailové zprávy a posíláte-li přílohy, komprimujte je. Při posílání velkých obrázků, např. na diskusní server, využívejte funkci náhledu obrázku.
5. Je vhodné psát s diakritikou. Vyvarujete se tak nedorozumění. Nekomolte rodnou řeč. Toto je obzvlášť důležité, protože se jinak dopustíte faux-pas. Pokud jste z nějakého důvodu nuceni psát bez diakritiky, snažte se používat správný pravopis. Nebuďte grobián, nezveřejňujte nepravdivé nebo i pravdivé, ale choulostivé informace.
6. Pomáhejte v diskuzích. Pokud má někdo v diskuzi nějaký problém, odpovězte mu, pokud znáte odpověď. Někdo jiný zase pomůže vám. Platí zásada: ?Napřed poslouchej, pak piš.?
Reagovat
smazaný uživatel
7. Respektujte soukromí jiných. Pokud vám omylem přišla zpráva, která vám nepatří, je vhodné ji smazat a taktně upozornit odesilatele na jeho chybu.
8. Nezneužívejte svou moc či své vědomosti. Pokud jste správce serveru, máte sice přístup k poště ostatních, ale nemusíte ji neustále kontrolovat jenom tak z nudy a pokud umíte hackovat, nemusíte to stále zkoušet.
9. Odpouštějte ostatním chyby. I vy je děláte. Nevysmívejte se jim a nenadávejte za ně.
10. Nešiřte hoaxy. Zahlcují internet. Pokud vám přijde hoax, zdvořile upozorněte jeho odesilatele, že takové jednání je nevhodné.
11. Nerozesílejte spam a reklamu.
12. Neporušujte autorská práva.
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho evidentne vyplyva, ze problem nelezi jen na jedne strane!

Neni to vycerpavajici. Nebot treba v nekterych diskusich, se predem, nez zadate reakci, zacnete slusnym oslovenim, taktem. Dokonce nekde se uziva nepsane pravidlo o tom, zda navzajem si budete reagovat - rozumej povidat.

Pokud nekdo nerespektuje, ze za kompem sedi take lide, a ma postoj, ze ti ho vubec nezajimaji, je absurdni a neeticke, aby se vubec diskusi s nimi ucastnil, coz ale neznamena, ze si nemuze napsat take prispevek...ale pokud se bude ucastnit diskusi s lidma a apriori je vlastne ignoruje, nebot s nema i tak nechce komunikovat, je to pro kazdou diskusi, a jedno kde, nebezpecne, ponevaz logicky to bude vyvolavat mezilidske konflikty....ve sfere internetu to bude tzv. vyvolavat flame war!!!

Da se vpohode rict, ze tu uz mame FlameWar...

Co to znamena....v realite, ze vsichni aktivni ucastnici v tomto pripade se dopoustime prestupku, krom toho pochopitelne, ktery ho vyvolal!
Coz, ale vubec neospravedlnuje toho, ktery ho spustil...
...a pochopitelne ani tech, kteri uz prekrocili davno prah netikety.

Vse je o vzajemne komunikaci, a jestli nekdo tvrdi, ze vubec na necem nenese vinu, tak nikdy FlameWar neustane.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy problem ma sve priciny. A pokud se nekdo k tomu stavi, ze si muze delat a psat, co chce, a ze on dela vse spravne, tak to je potom tezke... najit smysluplne vychodisko a bude to vzdy stvaret problemy....

Podle toho by, ve vysledku by uz meli byt vcetne s Fandinou pochopitelne vybanovani vsichni ucastnici, pokud by se jednalo o dobre monitorovane "forum". Ale nejsou...

Jestli si tady Ti pseudomoraliste mysli, ze tim, ze mlci, ze je vse vporadku, a pak jen prijdou a plivnou si, tak bych jim doporucil aspon bod 9.

Takze navrhovany BAN za sebe neni vubec kravinou JMeji, vzdyt uz nepisi ani tou diakritikou, ze...

A to je to.
Ja uznavam, ze tuhle netiketu uplne nedodrzuji...a vzdy se rad onluvim za chybu...ale pokud si nekdo nepripousti, ze mohl neco zpusobit jako FlameWar, nebo nejakou tu chybu udelat, tak je to opravdu o nicem...ponevaz dialekticky pochopitelne vyvratim komukoliv, cokoliv, ale moralne???
Reagovat
smazaný uživatel
Ignore neni pro to, abychom si tam davali apriori toho, koho nemame radi...
...je pro to, abychom si mohli filtrovat informace...
...takze na priklad vim, ze monty25 je ok, ale treba mne nezajimaji studie Marie, tak si to hodim do filtru...(jen priklad, aby si to nebral nekdo osobne, ze...)

Je to stejne jak si proste v zivote vybirame s kym chceme nebo nechceme rozmlouvat, nebo take na jaka temata...

Jenze nejdrive je treba pochopit, ze internet neni nejaky virtualni svet ktery naplnuji stroje...je to komunikacni nastroj, ktery pouzivaji lidske bytosti...kdyz si v realu chci s nekym povidat, neznamena to, ze se chci hned kamaradit, nebo ho milovat...to je snad kazdymu proboha jasne...
A pokud s nema nechceme komunikovat, tak proste mlcime...to je take proste jasny...
Reagovat
Edmonde
Souhlasím, ale ... celé armády spisovatelů popsaly karnevalový způsob komunikace, to jest, komunikaci v "masce", a to ještě dávno před internetem. A internet je přesně to, co umožňuje mnoha lidem chovat se za "maskou internetu" konečně přirozeně, dát průchod svému vzteku, mindrákům apod. S tím se vyhrát nedá. Ale dá se s tím bojovat. Vlastním příkladem, dodržováním pravidel netikety a nereagováním na "maskované" jedince. Ignorováním "bez ignoru". Přičemž naprosto chápu, že i slušným, kultivovaným lidem to někdy ujede a dají průchod svému rozhořčení. Někdy to však vážně už do pr.ele nejde jinak :) Omlouvám se :) Doufám, že se nikam neztratíš, sebereš sílu a smysl pro humor a vytáhneš do boje. :)
Reagovat
slacker
No, kazda (karnevalova) maska jde sundat nebo strhnout, takze asi tady bych videt cestu.
Reagovat
A.R.R.
Původně jsem sem nechtěl přispívat, jelikož mi to přišlo zbytečné. ale když jsem četl co napsal Vlk.... Na TP nechodím až tak dlouho, takže nemohu posoudit kdo ten původní konflikt Fandina vs. ostatní uživatelé vyvolal, takže nemohu nikoho hájit, ani s nikým vyloženě souhlasit. Já jsem přišel až v době, kdy se občas na nějaké diskuzi situace vyhrotila a bylo tam plno nesmyslných reakcí a občas i nadávek. Z tohoto pohledu bych řekl, že už ty konflikty vznikaly oboustranně, ale jak jsme psal neznám původ toho všeho. Nicméně já být v kůži Fandiny, tak sem nechodím ani v případě, že bych nebyl v právu, jelikož když mi někde někdo neustále nadává, tak mi nedává logiku, proč bych tam měl chodit... tuplovaně bych nechodil kdybych byl skutečně jen oběť... Takže pokud je tedy Fandina skutečně provakatér, tak by bylo záhodno jí všeobecně ignorovat, ono pak to provokování pro dotyčnou osobu ztratí smysl a odejde jinam.

Jinak Vlku neblbni, myslím, že jsi fajn chlap, tak nevidím důvod proč by ses měl obětovat banem zrovna ty....
Reagovat
smazaný uživatel
....je to zaslano,....vymaham reakci provozovatelu TP, a zadam, aby to bylo vykonano!
Nic jineho mne nezajima....!
---
Neprijmam a nesouhlasim, aby se to tady resilo retorikou JMa. Takhle skoncime vsichni jak blazni a gauneri, a zabere nam to cas, energii, radost,...
slusne reseni Carodejky bylo neprijato....a to neprijmam zase ja....zadam BAN, a klidne at mne to sezere...lepsi nez to tady cist....
Reagovat
A.R.R.
Souhlasím s tím, že by to měl řešit admin...já mám rád tenis, fandění, přátelské popichování, pokecat o zápasech, hráčích...a z toho co se tu děje také nejsem nadšený. Chápu, že nově příchozí, když vidí podobnou diskuzi jako je tato, raději zdrhnou, jelikož jim to tu musí připadat jako banda blbců. Ale pokud by měl být někdo potrestán banem, tak by to měl být jiný člověk než ty, jelikož "diskuze" s Fandinou vedou většinou jiní lidé než ty. Chápu tě, že tě ta situace znechutila, že ses rozhodl pro radikální řešení, ale bylo by hloupé, aby odcházeli ti slušní. Pokud ti bude vyhověno nebo se rozhodneš přestat přispívat, tak nezbývá než toto rozhodnutí respektovat...

Doufám, že se na diskuzi ještě potkáme, budu rád;-)
Reagovat
rib
Vlčku, tvoje komentáře na mě působí chytře, věcně, a tak mi připadá, že můžeš být docela chytrý chlapík. Což takhle použít na některé nicky (třeba F..) nahoře uvedenou tabulku "uživatelé v ignoraci"? To by ti mohlo přinést klid, ne?
Reagovat
rib
Jen zírám, kolik textu umíte napsat. Což takhle přestat chrlit ven a kouknout se dovnitř - co jsou to za strunky, na které vám někdo brnká, odkud se vzalo to citlivé místo, co si to vlastně řešíte skrze některé reakce na tomto portálu? Do jakého zrcadla se to koukáte? To totiž vůbec není o komkoliv druhém, je to o vás samotných...
Reagovat
smazaný uživatel
Co kdybys zmlknul a soustředil se na vlastní strunky? Sorry, ale
fakt mě dostává, když někdo začne kázat o kázání. Mám fakt sto chutí napsat jen ZMIZ ZMIZ ZMIZ!
Reagovat
rib
Koukám TREFA :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jestli jsi hledal způsob, jak mě vytočit, tak ses strefil dobře. Až na to, že si zřejmě myslíš, že mě vytočilo něco zcela jiného než co mě skutečně vytočilo.
Reagovat
Fandina
rib má pravdu, všechno co tu píšeme je o nás samotných, nikdo tě přece nenutí tu psát. A zbytečně máš dojem, že tě nekdo provokuje, je to to samé, jako přičítáš mně a mému pojď pojď pojď provokaci. A ono je to spíš o tom, zamyslet se, proč tobě osobně to pojď pojď pojď tak vadí. Hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět jsi nic nepochopila.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem ti do vzkazníku
Reagovat
slacker
Napsal jsem ti taky vzkazniku
Reagovat
rib
tož a děcka konec, uklidit hračky a spát :-)))))))
Reagovat
a.magerova
rib: nech je, vždyť jsou prázdniny....
Navíc už ten článek není na hlavní stránce, takže už nikoho neotravují, cestu sem si najdou jen opravdoví fajnšmekři ;-)
Reagovat
J.M.
Poklona Spisům Čarodějky, punkt 1-12. Klobouk dolů.

Někteří vědci se dlouho snaží najít nějakou teorii všeho, já mám už delší dobu pocit, že princip fungování Fandininy černé díry je jednoduchý. Prakticky každý, kdo s ní má delší zkušenost, popisuje ji stejně - od původního nechápání ostatních, přes následnou debatu s ní, až po naprosté psychické vyčerpání, nekonečný zmar.

Normální debata probíhá takto:

1. Diskutér A něco tvrdí.
2. Diskutér B nesouhlasí, přinese protiarument proč.
3. Diskutér A reaguje svým protiargumentem.

Diskuse mnoha lidí s Fandinou celé roky probíhají takto:

1. Fandina něco tvrdí.
2. Diskutér A nesouhlasí, přinese protiarument.
3. Fandina na něj reaguje, ale k jeho argumentu se nevyjádří, pouze jej popře. Místo toho zopakuje tvrzení z bodu 1.
4. Diskuse se tedy vrátí do bodu 1 a na něm zamrzne. Případná další diskuse už se na něm jen zacyklí v nekonečné smyčce.

Fandina tím, že drží diskusi uzamčenou na bodě 1, dělá totéž, co poslanci ve sněmovně, kteří obstrukcí cíleně blokují jednání. Nikdy se na argument nemůže reagovat protiargumentem, a tak dál (protože v tom Fandina nemá co nabídnout, a ona to dobře ví, viz diskuse o satelitech a podobně).

Toto má dva důsledky. Za prvé, totální psychické vycucání oponenta. Diskuse s Fandinou je černá díra, kde veškerá energie do ní vložená mizí v nenávratnu. Jakmile odpadne jedna oběť, chytí si další, kterou vyždíme. Souhlasím s a.magerovou, že tady někdy i cíleně likviduje jednu oběť za druhou. Dokonce když obětem dochází energie a reakce ustávají, cíleně a opakovaně je provokuje k dalším reakcím.

Za druhé, například jí její tvrzení rozporuji vysvětlením. Ona se k němu jako obvykle nijak nevyjádří, a pak za x týdnů mi v jiné diskusi napíše totéž původní tvrzení, co předtím, a s nevinným úsměvem předstírá, že mi to píše poprvé, že ta diskuse předtím neproběhla. To je speciální varianta návratu k bodu 1, kdy tím oponenta cíleně deptá. V jiných případech jsem ochoten uznat i možnost, že to dělá i nezáměrně, patrně vinou duševní poruchy.
Reagovat
Cico93
Reagovat
slacker
No tu argumentacni smycku co popisujes u Fandiny tak ta mi taky vadila u Queshe a par dalsich. proste kdyz si na "druhe" strane tak podle nich nic nemuze byt z "principu" pravda at to oduvodnis cimkoliv, a vsechno je odmitnuto.
Reagovat
slacker
Myslim zde toto "kolo" by se uz dalo uzavrit. S Fandinou to nehne, Carodejka (a mozna i par mlcicich) obracena na pravou viru :-) a priste uz jen muzeme novackum rovnou jen postovat priklady "diskuzi" z archivu.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me si zkutecne notoricky ulhana, a za to shrnuti co napsala carodejka sro by se nemusel stydet ani doktor, psycholog.
Ted k nekolika faktum, ktere klidne dohledam v 100vkach tvych reakci na me a jine nicky.
Predtim nez mezi nami dvemi doslo k prvnimu vetsimu konfliktu( kdy uz jsem se rozhodl reagovat) jsi samozdredjme reagovala ty na me, poucovala si, usmernovala, dokonce nutila svuj nazor - pohled na vec.Nejcasteji v diskuzich o Petre Kvitove, neb pokud jsem si dovolil vyjadrit jiny nazor na chovani Rosola, Berdycha( o kterych vim asi o 95% vic nez ty, diky prostredi v kterem se pohybuji)..Reagovala si a zasahovala do dizkuzi, ktere jsem vedl..Napr, kdyz jsme si dovolili nesouhlasit z fanatikem queshem, jsi vzdy utocila na kohokoliv, kdo mu nebo tobe oponoval...napr "Tomra"..
Osobne si myslim, ze te lidi zacali mit plne zuby po te debate o konvektorech..kdy si ze sebe udelala uplneho hlupaka..

Carodejko s.r.o- nenech se uz provokovat, protoze ona z toho ma radost a smeje se kolik si davas prace diskuzi s ni, odpovedi jsou ti jen prazdne fraze ktere jsou jako kdyz krecek beha v kolecku, ale ten obcas sleze a jde se najist...
Reagovat
smazaný uživatel
Na zaklade diskuse pod clankem:
Berdych před US Open prohrál tři z pěti zápasů. V Cincinnati nestačil na Lua.

1/ Uzivatelka TP portalu Fandina sama potvrdila, ze zde neprichazi komunikovat.
2/ Uzivatelka TP portalu Fandina sama potvrdila, ze jejim pouhym zajmem je fandeni tenistum a jiny zamer tu neni.
3/ Uzivatelka TP portalu Fandina potvrdila, ze nic neceka od TP, tedy ani od prispivatelu.
4/ Uzivatelka TP portalu Fandina potvrdila, ze az tak neresi, co tu ostatni pisi.
5/ Uzivatelka TP portalu Fandina potvrdila, ze do svych prispevku nevklada tolik emoce, prijde, napise, zafandi a adie.
6/ Uzivatelka TP portalu Fandina potvrdila, ze neni clovekem internetovych diskusi, a ani ji to nezajima, neb jedinym zajmem je tenis a fandeni jako konicek.
7/ Uzivatelka TP portalu Fandina potvrdila, ze ji mrzi, kdyz se dovedela, ze nekoho - (v tomto pripade Vlka a nebude sam) se neco dotklo emocionalne, ze ji to opravdu mrzi, cimz potvrzuje, ze prispevky emoce vyvolavaji.
---
Reagovat
smazaný uživatel
Na zaklade tech to 7 bodu je jasne, ze uzivatelka nechce nest odpovednost za sve vpisy a dusledky ktere mohou zpusobit, ikdyz ji to nakonec asi mrzet muze.

Z cehoz vyplyva, ze nize predstavuji text, ktery zaslu admininovi. A davam ho tady otevrene, neb by bylo nemoralni, ho poslat za zady jinych uzivatelu.

Vazena redakce TP,
jako uzivatel Vlk-v-Zime zadam, aby byly udeleny 2 BANY na IP dresy uzivatelum: Fandina a Vlk-v-Zime, a to tak, aby nebylo mozne se jen tak prihlasit pod zmenenym nickem.

Oduvodneni:
Cely problem je nastinen v clanku - Berdych před US Open prohrál tři z pěti zápasů. V Cincinnati nestačil na Lua. Pokud by vas zajimala hloubka, ikdyz si myslim, ze cas na to nemate.

Jako uzivatel se priznavam, ze uz nemohu byt dale odpovedny za sve ciny na vasem TP, nebot se necitim bezpecne na tomto portalu. A dalsi me setrvani by mohly vest jeste k horsi situaci, nez tady nastala...kdy dochazi k ponizovani lidi, coz je zpusobeno take hrubym prestupkem uzivatelky Fandina, ktera jasne deklarovala, ze ji tady ti lide nazajimaji, ale zaroven pripousti mozne problemy, ktere jeji chovani muze zpusobit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro vas jako portal, - diskuse - pod vyse uvedenem clanku, je ona temnym mementem a ne vubec propagaci vzajemne komunikace uzivatelu na tema tenis...
Vzhledem k tomu, ze uzivatelka Fandina nepripousti ani setinu viny na zpusobenem problemu, bude se tento problem jeste vic prohlubovat, a pokud jste meli dobre jmeno, jako portal, tak timhle ho ztratite behem nejake doby urcite.
Je mi jasne, ze tohle neni pripad, ze nekdo nekoho urazi a adie...ale pripad, ktery nese velmi negativni dusledky...coz vam na reklame neprida, ale opravdu to bude naopak.

Je mi jasne, ze tohle nemuzete rozsoudit jednoznacne, takze muj navrh je zcela spravedlivy. Dat ban uzivateli Fandine a navrhovateli Vlk-v-Zime soucasne. Doufam, ze tak ucinite, a konecne tady na ten portal se vrati opet vic tenis s tim, ze lide nebudou chtit ignorovat stranku a aspekt emoci uzivatelu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze je v zajmu nas vsech, aby se tady lide neponizovali, nebo neignorovali jejich pocity atd. atd.

Nadale budu vasim ctenarem, ale opravdu jako prispivatel jsem se prestal jiz zde citit dobre a bezpecne, proto takovy navrh. Nebot mne take zalezi na tom, aby se tady jini prispivatele citili dobre, a vas portal mel opravdu dobre jmeno.

Za kladne vyrizeni budu vdecen nejen ja, ale verte mi, ze i desitky a destiky vasich prispivatelu a fanousku, kteri jsou uz touhle situaci unaveni.... a diky tomu take vratite portalu ten charakter, ktery by mel mit, tedy komunikaci o tenisu a kulturni zabave...

Myslim, ze ty dva BANY by vam melo prines i vice prispivatelu?
Reagovat
smazaný uživatel
Je proste konec?uz nemusime komunikovat, ani reagovat na tohle tema, tohle poslu ihned, co to tu vlozim?a budu zadat do konecneho efektu.
Reagovat
Fandina
Výhazov z TP z uvedených důvodů? Tak to musím být pro TP hodně nebezpečná ... úsměv
Reagovat
J.M.
Vlku, zbláznil ses? Nevidím jediný důvod, proč tě zablokovávat. Jestli to má být nějaké gesto, přijde mi uplně zbytečné. To mi nebezpečně zavání tím tradičním "když jsem shnilý to rozsoudit, dám vinu oběma stranám, aby to bylo fér". Ale takhle to fungovat nemůže, to by se zasadil škodlivý precedens.
Reagovat
a.magerova
No já bych hlavně ráda znala vyjádření redakce TP k tomuto.
A taky nesouhlasím s tím, aby se Vlk stal obětním beránkem, to je přece proti přírodě i proti zásadám slušného chování.
Reagovat
a.magerova
Tady, když ráda čteš, Ti posílím ukázku toho co jsem jen a jen já psala v roce 2012, je to dole ;-)

http://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-vratim-se-az-koleno-uplne-vylecim-10690/#comments
Reagovat
slacker
Bud rada ze Carodejka byla natolik poctiva a nasla silu se tim prokousat a procitnula behem jedineho supertornada Ja uz bych ji nic dalsiho cist nenutil :-))
Reagovat
Cico93
druhá tisícka v historii TP, ale toto s tenisom bohužiaľ nemá nič...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že padne i rekord...
Reagovat
smazaný uživatel
Čeho se týkala ty první, smím-li se zeptat :)
Reagovat
Cico93
tam bol los Wimbledonu:)
Reagovat
slacker
Tam se resil netenisove zase Tommr, alespon myslim :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No na zacatku......, ale pozdeji jsme si rozdali ukoly a spolecnymi hobitimi silami jsme ty prispevky krasne obohatili o plno peknych vpisu;D)
Celkovy pocet prispevku byl: 1153

Tady to je cele jen o jednom....;/
Reagovat
slacker
Rekord a paradoxne uplne bez Fandiny :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
A.R.R.
hm trošku smutný rekord....přitom prvním byla alespoň sranda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajimava:) Celkem to potvrzuje, ze zamer uplne dokonce nezname, a tohle nas nakonec vsechny bohuzel utopi...;) Nebot mozna i sama analyzovana osoba to nema vyjasne uplne tak dokonce;) Takze se to do te doby nejak nerozsekne, nez si to vyjasni;) Do te doby to bude porad stejne jak to je...a nic se asi nezmeni...

---
Ale uprimne mne nejvic v te analyze zaujalo, ze jsi milovnik fantasy literatury;) takze, kdyz uz se nam to tady uplne rozklizilo pod tim Berdychem, nebo mozna i vic vyjasnilo, zalezi....
Takze se odvazim zeptat pani ucitelky;) Tolkien...take?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tolkien je základní stavební kámen tohoto žánru.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Je bran v osnovach vazneji, nebo spis takova okrajovka...?
Reagovat
smazaný uživatel
Na základce se o něm nemluví, ale tam se obecně literatura moc neřeší, jde tam hlavně o mluvnici. Co se týče SŠ, tak obrovsky záleží na daném učiteli. 20. století je totiž nesmírně obsáhlé a není v možnostech výuky probrat všechno. Vzhledem k současné podobě maturit hodně učitelů volí model, že probere ty opravdové velikány, mezi něž se Tolkien úplně nepočítá, a pak podle výběru studentů to doplní dalšími jmény. Ale Pán prstenů je stále poměrně oblíbená četba, takže se tam nakonec ten Tolkien dostane.
Reagovat
Fandina
už jsem ti to psala. Co hledáš za mým psaním tady pořád dokola. Co mám mít ujasněné. Je přece normální, že na veřejném webu píší různí lidé. Každý něco jiného. Různé názory. Co za tím hledáš proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
On za tím nic nehledá, on psal mně, ne tobě, ale mně, a já jsem to pochopila. Vidíš tam to oranžový carodejka_s.r.o.? To jsem já, ne ty.
Reagovat
Fandina
Já vím, že psal tobě, zřejmě se na tom neshodneme, že na veřejném webu je sice oslovení, ale je to psáno veřejně. Pokud by ti někdo chtěl psát jenom tobě, tak to bude ve vzkazníku. Podle mě to má logiku a ještě jsem si nevšimla, že by se to tady vyžadovalo, reagovat jen na toho, kdo oslovuje. Jestli je to jinak, tak mě prosím oprav. Já o tom nevím, že lze odpovídat jen ten, kdo je osloven.
Reagovat
smazaný uživatel
Popsala jsem ti to detailně v bodě č.4.
Představ si situaci, kdy u stolu sedí 10 parta lidí. Petr se obrátí na Honzu: "Honzo, už jsi hrál to nový Diablo? Já se furt nemůžu dostat přes jednoho bosse. Naexpovanej jsem dost, zbraň mám dobrou, ale vždycky mě sejme." Honza se nadechne, že odpoví, ale než to stihne, ozve se Zuzka: "A co je to to Diablo? A jak to myslíš naexpovanej, jakože si něco šlehneš? A proč se na to vůbec ptáš Honzy a nebavíš se o tom se mnou?"
Furt nechápeš, co je na tom špatně?
Reagovat
smazaný uživatel
* parta 10 lidí
Reagovat
Fandina
Jenze tohle není restaurace, tady mnohdy lidi nesedí teď jako my, ale přijdou jednou za čas a odpoví. Dřív to tady fungovalo tak, že vlákno bylo jen jedno větvení a všichni odpovídali do něj. Teď je to udělané tak, že můžeš pořád odpovídat tomu jednomu a ono se ro rozřaďuje a nemusíš ani psát jméno komu to bylo, což bylo potřeba dřív, když se jednalo jen o jednu větev. Tady si tu diskusi můžeš přečíst za den, dva měsíce. Není to jako v restauraci, kde může mluvit jeden a pak druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
... a příště už u stolu sedělo jen 9 lidí.
Reagovat
Fandina
tady můžeš diskutovat u několika stolů, větví a je jasné, že tě může někdo otrávit i pod jinými články můžeš diskutovat. A to je také třeba to, že tobě vadí moje pojď pojď pojď. Kdyby ti nevadilo, tak by ses nad tím nepozastavovala. Přejela bys to očima a jela k dalším lidem ve vláknech. .
Reagovat
smazaný uživatel
To, co jsem ti tím chtěla naznačit, a to, cos opět naprosto nepochopila, je, že skákat někomu do řeči nebo v tomto případě do vzkazu není sice zakázané, ale je to neurvalé, neslušné a nedělá se to. A na to, doprčic, nepotřebuješ žádná psané pravidla. To ví každé malé dítě. Akorát ty to asi nevíš, Fandino!
Reagovat
slacker
a pak se div kdyz napise ze je slusna a jen fandi, ze takova nebetycna lez vytaci zdejsi ctenare
Reagovat
smazaný uživatel
doporucuji ti precist mou reakci slackerovi
a take bohuzel pro tebe dlouhou reakci vencapovi...
---
...muzu to shrnou i takhle...
podcenujes emocionalni svet...a to je chyba...nebot hranice emoci, pocitu a myslenek internet neoddeluje...a to ti neni podle mne jasne, a diky tomu tvoje zamery take ne...ty je sice oznacis a jsou ti jakoby jasne, ale chces od nazoru oddelit pocitovy svet...tehle chyby se dopoustime vsichni...kazdy v nejake mire, ovsem ty si tohle nepripoustis,...je to asi stejne, jak si myslet, ze hrac na kurtu nic neciti, nebot tam je jen proto aby pinkal...jenze citi...
Takze pokud je zamer jen tenis, tak proc treba dadaft nesklizi podobne reakce na vlastni nick jako ty?
A rekl bych, ze jeho zamer je stejny jako ten, ktery pises ty...
...jenze mozna treba dadaft uplne tak nepodcenuje ten emocionalni aspekt...a nemysli si, ze muze napsat cokoliv, kdykoliv, kdekoliv a nacokoliv...

Priklad carodejky a restaurace neni o tom, ze tam lide fyzicky sedi, a tady ne! Je o tom, ze lide v te restauraci jako i tady prichazei se stejnym pocitovym a nazorovym svetem,...uplne stejnym jako v realite...a podcenit to, je proste min. riskantni....nejde to ani oddelit, a ani jen tak michat jak se nam libi...
Reagovat
Fandina
jenže ono je to tak, že já zase až tak neřeším co tu ostatní píší. Já sleduji tenis a tenisty a tak nějak nemám zájem se zabývat co jednotliví nickové. Co se týká dadafta, tak on píše jednoduché postřehy o tenistkách a všech a nějak zvlášt jinak se neprojevuje není moc vidět, takže to může být ten důvod. A samozřejmě, když já píši v článcích když hrají moje fans nebo se o nich diskutuje, tak asi budu víc na očích a ten kdo je víc vidět, tak i víc lidem může vadit.
Reagovat
Fandina
A také je tu jedna stránka věci. Já tu nehledám emoce od nicků, nemám zájem se s nimi spřátelit, nejde mi o ně. Ale samozřejmě, jsou tu takoví, které ráda čtu a pak jiní, ktere ne. To neovlivním, ale a priori tady nehledám emoce, lásku. Jak jsem psala, napíši o tenistech, zafandím a nic jiného od toho nečekám. A samozřejmě mě mrzí, když se dočtu, jak od tebe, že se tě dotkla diskuse se mnou tak, že tě to bolelo. To mi samozřejmě vadí. Nikdo nemá zájem, aby druhé štval. Ale pokud někoho štve, že druhý píše pojď pojď pojď, tak to je spíš jeho problém, proč mu to vadí. On si to musí sám srovnat v hlavě, co mu vlastně na tom nickovi, co píše vadí. Musí si to rozebrat a rozložit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja apriori take ne!!!
Ale pocitam s nema...
viz. muj prispevek nize...
Reagovat
Fandina
Také můj příspsěvek dole o lásce tady.
Reagovat
slacker
Stejne jako v Tolkienovi je nutne Saurona - Fandinu znicit. Jinak klid a mir ve Stredozemi - Tenisportalu nikdy nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprv bys sis musel byt opravdu jisty, zda jde o opravdoveho Saurona,...
....nebot nezapominej, ze byl na zacatku dobrym carodejem....;)
---
Mam pro tebe take jednu takovou jinou moudrou povidku, ktera je perlou vychodni literatury...zkracene...

Kdysi davno, byla nebyla, jedna vesnicka, kde lide zacinali mit hlad, nebot schazela potrava pro obzivu...
Ovsem meli tam jeste jeden krasny velky strom, ktery mel dve obrovske vetve a na nich bylo krasne ovoce...jenze problem byl v tom, ze vedeli, ze jedna vetev rodi jedovate plody a druha ne. A nevedeli, ktera je ta spravna...ovsem meli hlad...a potrebovali jist...
A tak se nasel jeden starec, ktery se obetoval, nebot rekl, ze uz nema co ztratit, nebot i tak citi soumrak sveho zivota...
Prisel ke stromu a vybral si jednu z vetvi...zakousl se do ovoce, a nic se nestalo...vesnicane byli nadseni, ze mohou jist a zacali trhat ovoce z te nejedovate vetve, a co vic ta vetev, ktera rodila nejedovate plody davala ihned dalsi ovoce, ihned kdyz si ho utrhl tak vyrostl novy zdravy plod;)...oslavovali odvahu starika...
....po nekolika dnech oslav, jednou vecer si rekli, ze by bylo dobre tu jedovatou vetev odriznout, aby se jim nestalo to, zeby se treba nekdo spletl atd. A tak ucinili, odrizli vetev a sli spat...druhy den rano, kdyz se probudili, zjistili, ze strom uschl a snim i vsechna ovoce, nebot ta jedovata vetav davala stromu zivot...
---
Reagovat
smazaný uživatel
Takze zamer tech lidi byl vskutku dobry, ale neodhadli vsechny dusledky jednani...zamer Fandiny muze byt dobry jak tech lidi, ale ve vysledku ji usychaji stromy, vlakna, lide...kteri ji potom nemaji radi...nebot je presvedcena, ze ji to je jasne, ale neodhadla dusledky, ktere to ma a ze sebou nese...
...pokud by to delala s premeditaci, tak potom ano...paradoxem pripadu je, ze tvrdi, ze jeji zamery jsou ji jasne jak facka...cimz ale defakto rika, delam tohle vse s premeditaci...
...dusledky jejiho jednani ve svete internetu ji nejsou jasne, a to diky tomu, ze si mysli, ze muze psat cokoliv, coz je proste omyl...
...sama mne napsala, ze to moc prozivam, z cehoz logicky vyplyva, ze ona ne...potom se ale nemuze divit tehle situaci...ze neodhadla emocionalni svet lidi, takze se divi...

Sauron se nedivil...ten vedel moc dobre, co dela...
Reagovat
Fandina
Tvoje teorie je hezká, jenže já takhle neuvažuji. Samozřejmě mě mrzí, když na mě někdo útočí, ale pokud je to za pojď pojď pojď tak to zase tak neřeším, protože vím, že tím nemyslím nic co by mělo druhým vadit. Jinak já opravdu nejsem člověk internetových diskusí a ani mě to nezajímá. Přišla jsem sem kvůli tenisu a začala tu o něm občas psát a v poslední době i fandit. Ale jiný než tenisový zájem tady nemám. A ani neřeším některé poznámky, útoky od některých nicků, které neznám, píší tu málo, nebo je mi podle stylu psaní naprosto jasné, že bych si s nimi neměla co říci. Proto je tu jen pár nicků, které mě zajímají a také se mi mění názor na ně v průběhu doby. Ale aby bylo mým zájmem tady komunikovat tak to tedy ani náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pises mne: "Ale aby bylo mým zájmem tady komunikovat tak to tedy ani náhodou."

Jenze ty komentare pod clanky jsou take o vzajemne komunikaci ve verejnem prostoru...takze proto rikam, ze to nemas vyjasnene...a to nemyslim zle, hned se budu snazit vyjasnit...

Pokud tady neprichazis komunikovat, a neni to tvuj zamer, tak musis tady denne prozivat bolestne chvile, nebot prirozene tim, co tady vlozis jsi nucena komunikovat...nebot cokoliv napises a vlozis vyvola dusledek...ktery je prirozeny v ramci spolecnosti...

...takze to musi byt pro tebe bolestne, nebot se komunikace neda odrthnout od toho, co se tady na TP tvori...opravdu te to zakonnite musi bolet vnitrne, ponevaz na jednu stranu tu chces neco vlozit, ale nechces komunikovat...jakoby chces nekde byt, ale ne se vsemi dusledky, ktere to ze sebou nese...tenhle problem nemas jen ty, ale silne se snazis odriznout neco, co opravdu nejde odriznout...

Dusledky, ktere to ovsem muze zpusobit nemusi byt fatalni jen pro Tebe, ale i pro mno lidi kolem Tebe...

Neuvazovala si nikdy, zeby sis treba nasla formu zajmu o tenis, kde by ta komunikace treba nebyla tak stezejni...nebot tady je to o komunikaci tak na 80%...pokud ne vic...

Jsi lidska bytost, jako kazdy z nas, ....a jedna otazka tu je na miste..... proc tedy tolik trpet...snaset cele tohle prikori, preci Te to musi hrozne bolet...nechces komunikovat....chapu...nejsme vsichni komunikativni typove, ale skoro denne te to vlastne nuti....

Takze se nemuzes divit, ze ten zamer nechapu...tohle snaset musi byt drsne....lide si z tebe delaji legraci, ponizuji te, atd. Tohle te preci musi bolet, a hrozne bolet....a kdyz k tomu jeste nechces komunikovat, tak ta bolest musi byt mnohonasobna....

Nikdy jsi neuvazovala, ze toho proste mas dost, vykasles se tady na to, a pujdes do spolecnosti, ktera te bude mit rada....?

Ja si totiz nedokazi ani predstavit, co takova zena musi prozivat...musi to pro ni byt pokorujici...

Proto kdyz pises o svem zameru, tak ho jen tezko pochopim, jestli nekdy vubec...
Reagovat
slacker
Ano Fandina by se mela zacit realizovat nejakym vlastnim blogem (by pro ni mela byt hprece uplna hracka kdyz udajne dela ty weby), kduz nestoji o tu komunikaci
Reagovat
Fandina
Já tady nemám žádný záměr. Jak jsem psala, zafandím, něco napíši a adié. Já se sem nechodím přátelit, přečtu si tady cokoli a pokud někdo zareaguje na můj příspěvek, tak se s ním pochopitelně pobavím, s tím počítám, ale to je všechno. Napíši co chci já, jen mě samozřejmě vadí útoky na mě, to se potom hodně rozepíši nebo obhajuji. Ale jinak nic nečekám od TP. Já si tu přečtu ty, které mám ráda a mizím. Já zase nemám tolik času tady psát, mám i jiné zájmy i když to tak vypadá, že jsem tu pořád, tak tomu tak není. Nepíši každý den, tak jako teď. A co se týká lásky, tak ono je to tak, že když budu chtít tady nějakému nickovi nebo nickům, které ráda čtu, když jim to dám na vědomí, tak se nebojím toho, že oni mě také. I tady jsem to udělala, když jsem cítila, že mám někoho ráda, tak mě on měl také hned rád. Zajímavá definice o lásce ve virtuálním světě. Jinak mě samozřejmě mrzí útoky na mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze pokud buses mit k tomu takovy pristup, cituji: zafandím, něco napíši a adié. Tak se potom nemuzes divit, ze tohle muze zpusobit negativni reakce, a ne jednu!

Ja se tu take nechodim pratelit, ani hledat lasku atd., to opravdu jen malokdo, jestli vubec nekdo, ale opakuji nemuzeme oddelovat emocionalni svet jen tak od toho, co napiseme....to nam potvrdi kazdy psycholog, ze to proste nejde...proto je ulpne jedno na jake tema je komunikace, ale porad ji budou doprovazet pocity...

Pokud tu nemas zadny zamer, tak to zase jen potvrzuje, ze to nemas vyjasnene, a delas to bez zameru....ok, ale
....to opravdu muze prinest tvrde dusledky, ktere nas samotne mohou i ve vysledku sokovat...pokud bez zameru budu nekomu neco rikat jen tak, tak mohu druhemu cloveku zpusobit bolest, ikdyz nechci a nebylo to mym zamerem...

Tobe opravdu nevadi, ze Te lide ponizuji? to je opravdu dulezita otazka...
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že když mě někdo ponižuje a vysmívá se mi tady, tak mě to mrzí. Jako když tady někdo o mně píše, že jsem lhářka nebo arogantní nebo šmejd. To samozřejmě mrzí a naštve, ale pak si to rozeberu a protože vím, že psát pojď pojď pojď není nic závadného, nikomu nechci ubližovat, tak to neřeším.
Reagovat
slacker
Roztacis spiralu podobnych otazek jako sem ji drive v mnohem primejsi a strucnejsi forme kladl ja sam (a mozna nejen ja). Uvidime zda spirala odpovedi bude tentokrat aspon trochu jina. Vsadim se ze nebude
Reagovat
Fandina
Co je ti vlastně na tom, že tady někdo přijde napsat a zafandit tak divného. Vždyť tady takhle chodí přece hodně nicků. Vždyť já přece nejsem jediná. Jiný záměr neexistuje, přijdu, dívám se na tenis v televizi, napíši něco ke hře tenistek, přečtu článek. Je to můj koníček tenis. Proč bych tady měla mít nějaký záměr?
Reagovat
slacker
UA Fandina se rebootovala.

Pro neznale UA = Umela arogance
Reagovat
slacker
No Gandalf si jisty byl i kdyz Sauron vypadal uplne jinak nez na konci druheo veku :-)) A taky vubec neresil jesli ho usetrit jako Gluma.
Reagovat
slacker
A mozna rozumim kam miris. Jesli je Fandina Sauron a musi byt znicena nebo je jen Glum :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a tady se nachazime v dost prekerni a tezke situaci historie TP,...
...nikdy driv jsme totiz nepotrebovali tak nutne Gandalfa jak ted...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je tak skvělý, že já to ani nedokážu komentovat :D Bravo, kluci.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeee ahoj venco;) zdravim te?
Podle mne nejvetsi chybou je, ze neexistuji nejaka vazna edukativni pravidla chovani v myslenkovem svete, ktery prevadis na internetu do slov;)
Proste jako lide obecne zatim selhavame, pokud jde o tzv. druhou dimenzi matrixu...kterym internet proste je, neumime se jeste v nem nalezite chovat.
To selhani nas jako lidi (a myslim nas vsech), je tady na tomto portalu slusne prokazatelne...a nejen tady...
Ty sice vypnes pocitac, ale s tebou zustavaji ty pocity, myslenky, ktere si behem diskuse poberes...pokud by to nekdo popiral, tak je absolutne bezcitny ignorant a gauner...ale my lide se ukajime stale tim, ze preci o nic nejde je to jen virtualni svet...;) Jenze kdyby to tak bylo, tak nikdo nikoho nezaluje, nebo nepise, ze nekdo nekoho nema rad, ze je hajzl atd. atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Dam priklad jedne zname americke hry Survivor > na zactku melo jit o dulezitou sociologickou studii, jak na sebe budou pusobit ruzne charaktery lidi z ruznych spolecenskych vrstev a o dobrodruzstvi, potom Se z toho spis stalo komercji show...je to vazne zajimavy ze stranky Antropologie a Sociologie, nebot lide v te ?hre? rikaji, je to jen hra, ale i s tim vedomim, ze to je jen hra ty pocity zrady, urazky atd. zustavaji...takze je to jen hra nebo neni??? Vlastne sam autor programu rika, ze je to velmi jednoducha hra, ktera svou jednoduchosti je strasne komplikovana, nebot se tyka pocitoveho sveta lidi... Na te tenke hranice lezi ten porad...nebot ta hranice mezi realitou a hrou je tak dynamicka a jemna, jako tve pocity, myslenky atd....ktere jsou sice relativni, vzhledem k okolnim vjemum, ktere jsou take dynamicky relativni, ale ve vysledku chlape te tyhle vjemy edukuji, meni, tvori, atd. Ten kdo si to nepripousti, by mel zacit studovat aspon Fromma, nebot preci pocitovy svet nemuzeme jen tak odsunout na druhou kolej.
Vubec, ale vubec neexistuje nejaka edukativni forma tzv. odpovednosti svych cinu v tzv. virtualnim prostredi. To je neco, cemu se neustale anarchisti brani, nebot pro ne je to moznost si delat tzv. co chteji, a pry to omezuje jejich svobodu....to je ovsem pitomost, nebot tak samo bych mohl rict v tzv. realnym svete, ze to je jen hra, nebot stejne vsichni umreme, takze ty vsechny veci, ktere tvorime jsou jen chvilkove, a nema smysl se tim vubec trapit, coz ve vysledku by znamenalo, ze klidne se muzeme spinit, bit, plivat po sobe, nebot je to preci jen hra, jak nekteri rikaji jen divadlo, ve kterem si vybirame nejake sve role, ktere behem zivota hrajeme...nekdo bude hrat roli vcelare, nekdo automechanika, nekdo zemedelce atd. atd. Takze preci tyhle role take nebudeme zjednodusovat...
Reagovat
smazaný uživatel
A ted je tu Internet... virtualni svet, ve kterem se pohybujeme myslenkama a slovy. V tzv. realite je to to samy, pohybujeme se v nem take myslenkama a slovy, s tim, ze k tomu se doklada dulezity aspekt cinu, ktery to vse verifikuje. Tahle verifikace ve svete internetu je ?pouze? na urovni myslenek a slov, ktere maji ovsem stejny vyznam vlivu na Tebe, jako v tzv. realite.... Nekteri rikaji, ze to je jen virtualni svet....jiste, tak samo, jak mohu rict, cely nas zivot je jedna relativita matrixu...a to znamena jako co? Ze si delam co chci...? ....Neni to tak, kazdy je odpovedny za nejake sve vystupovani, nebot i ta blba zkusenost mu rika, ze to bude mit nejake nasledky...coz behem zivota vic a vic zacina chapat...
Takze pokud rikame, ze to je jen virtualni svet, tak je to celkem slusny paradox nasi tzv. existence...nebot, kdo tu jeste nema konto v Bance? A jak se do nej prihlasujeme? Je to jen jako hra? Kazdy rekne, ze neni to jen hra...ze... Urcite neni jen hra, kdyz si neco prez internet objedname, preci nikdo z nas nebude nadseny, kdyz si neco objedna a potom za to nedostane produkt, ktery si treba predplatil... tohle je pro kazdeho celkem jednoduche pochopit....nebot jsme ze zasady egoistami, kterym ? kdyz nekdo neco vezme, okradne je, tak nas to pochopitelne boli.... tohle je jasny kazdymu...pochopitelne....
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze svet pocitu a myslenek tak jednoduchy neni, co jiste je zvlastni, ze se podcenuje vic svet pocitu, nez jestli te nekdo okradne prez internet...to mne prijde odvazne...
Kvantova fyzika nas posunula tak daleko, ze je vedcum uz dnes vice mene jasne, jak mohou presouvat a materializovat predmety....to potom bude svanda...nebot je mozne ze v budoucnu se opravdu budeme muset, nebot budeme prinuceni, naucit dulezitost virtualniho sveta, a odpovednosti v nem, za sve chovani....
Dnes diky technologii se vse zjednodusuje, a tim se zjednodusuje nas system mysleni a chovani, ale pochopitelne vysledek toho neni nase lepsi chovani, naopak...jsem vice a vice povrchni, a ta povrchnost nas potom pekne dostava v tom svete pocitu....
Jestli si nekdo mysli, ze si muze ve svete Internetu psat co chce a reagovat na co chce, tak mu preji aby mu prez internet nejaky hacker vybral konto v bance...potom by mozna totiz pochopil, ze to neni jen hra...ten virtualni svet...ve kterem ty pocity jsou uplne stejne jako v realu, nebot prave ty pocity nepotrebuji tolik konkretni hranice.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto si proste nemuzeme psat, co chceme jen tak, ikdyz se toho denno denne dopoustime.
V tehle cele kauze je podle mne uz chvile, kdy je uplne jedno, kdo zacal...nebot ted se jen uz navaluji na sebe emocionalni slozky... a ty jsou uz vic realne, nez virtualni...
V realnem svete je to stejne, nemuzes trestne stihat nekoho za jeho pocity k druhemu, pokud neprekroci nejaka obcanska prava, ale na to je dulezity konkretni cin... takze se vlastne lide mezi sebou vpohode hadaji, neb to neni trestne;)
Vsechny dusledky maji sve priciny...pokud si nekdo mysli, ze treba tady napise, ze Berdych je mamlas, a neponese to ze sebou dusledky, tak je proste naivni, a nema to nic spolecneho s Berdychem, ale s pocity, ktere lide s nim vazou....tak samo to bude s kazdym hracem, Monfilsem, DelPem, Isnerem, Murou, Fedexem, Nadalem, Djokerem atd...to je proste jedno... U tenistek jeste hur, nebot naspat, ze ta a ta je krava...to zase nese nejake dusledky vzhledem k pocitovym vazbam lidi k hrackam....no a co hur, i obecne pocitovym vazbam k zenam, nebot mame prirozene zakodovano, ze je to vic jemna bytost, kterou je treba chranit...
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ve vysledku je proste evidentni, i na teto kauze, ze si proste nemuzeme psat co chceme, reagovat na co chceme, nebo reagovat povrchne na co chceme atd. atd. atd.
Takze venco;) ceka nas jeste dlouha cesta:) opravdu jeste dlouha;) a rozhodne souhlasim s tim, ze je dobre se pocitove vic oprit o osobu kterou i vidim pred sebou;) nebot na tuhle dimenzi nejsme jeste nalezite pripraveni;) A je uplne jedno jestli jde jen o tenis, nebot i ve fotbale mas fandy, kteri to proste zjednodusi, a pak se rvou na ulici, a nakonec z te rvacky vychazi i celkem ?zajimave? sociologicke problemy... proste zjednodusit psani na Internetu se nevyplaci... a je videt, ze nekdo to tady pocitove podcenil...a ted se bude muset srovnat s dusledky, ikdyz si mysli, ze s tim nema nic spolecneho;) Je to stejne jako bych tvrdil, ze prsi, ale vyparovani vody s tim nema nic spolecneho;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě 28 komentářů a pak už ticho v soudní síni ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to bude těžký. Fandina se sbalila a hned třikrát odešla na chalupu.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš, že to bude těžké? Provokace?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem si, že jsi na chalupě, takže se tu s námi nebude mít kdo dohadovat.
Reagovat
Fandina
Ano jsem na chalupě a nepsala bych tady tu odpověď, kdyby se tu zase o mně nepsalo. Pořád dokola. Nikdo tě nežádal, abys reagovala, že bez Fandiny těžko. Pak se divíš, že odpovídám. Vždyť o mě pořád píšeš.
Reagovat
Fandina
o mně ... oprava, šestý pád
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, že mě o to nikdo nežádal, já jsem to napsala z vlastní vůle vyprovokovaná tvou provokací. A abych použila tvůj argument, zde si může psát každý co chce, jsme ve veřejné diskuzi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych taky řekla, že na chalupu si člověk jede odpočinout a ne hned na mobilu či noťasu kontrolovat, co o mě kdo napsal na TP :D
Reagovat
Fandina
já mám volné zaměstnání, určuji si práci kdy je to potřeba a dělám webové stránky, musím mít internet i na chalupě a navíc prší, tak jsem nemohla jít ven.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, poradím vám jedno, začnitě žít reálný život. :) Je to celkem fajn, i když si v něm nemůžete dovolit zdaleka, to co tady.
Reagovat
Fandina
Jsou tací, co stihnou všechno. Balím to a jedu na chalupu. Takže hezký víkend. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Opět provokace, čili útok. A pak se div, že jsou tu na tebe takoví.
Reagovat
a.magerova
Už v roce 2012 tady takto řádila, tehdy lidé i řešili, jestli je to následek alkoholu nebo drog. Kvůli ní tady mnozí přestali psát, protože ona když si na někoho zasedne, tak ho neustále pronásleduje a píše mu, jak útočné komentáře pod články, tak útočné soukromé vzkazy, taky mi je posílala, ale já je po čase přestala otvírat a tak přestala.
Dělá to schválně a promyšleně :-/
Reagovat
slacker
Proc zase lzes? :-)))))
Reagovat
a.magerova
Hele už Ti přišla soudní obsílka?
A to nám ji soud pošle tady na TP do vzkazů?
Jo a mám doporučit mému právníkovi, aby si pro snadnější komunikaci se soudem taky založil účet na TP?
Reagovat
slacker
Tak o vikendu obsilky nechodi. Podle me bude finalni podobu zaloby teprve sepisovat na chalupe. Zajiste je presvecena ze admini poskytnou IP, provideri komu patri. ACTA uplny hadr
Reagovat
Cico93
som myslel, že to už skončilo a pozerám, že ďalších 50 komentov:)
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že si mě přivedla do rozpaků, jako obvykle, když se tu něco dočtu o mně. Ani ve snu mě nenapdalo, že si závěr naší krátké diskuse vyložíš jako rozbor. Ale děkuji ti za to, že na rozdíl od jiných podobných, které se tu k mojí nemilosti objevují, nebyl urážlivý a tak to má být. Děkuji ti za tvůj pohled a přeji hezký víkend. Měj se hezky. Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina mě požádala, zda bych mohla shrnout, co všechno má podle mě za problém. Jelikož dole jsme se opět dostaly k vláknu, kde by z toho byla úzká dlouhá nudle, píšu to sem. Omlouvám se za spam, ale budiž mi to prosím odpuštěno s vědomím, že v této diskuzi už je to stejně jedno.

1) Popírání. - Osobně bych to, co mnozí jiní nazývají lhaním, označila spíš za popírání. Jsem totiž přesvědčená o tom, že ty těm svým bludům věříš. Chceš důkazy našich tvrzení. Člověk ti je naservíruje na zlatém podnose, ty je ale popřeš a chceš další. Pokusila jsem se ti to dokázat, ale tys to popřela.
2) Otázka "Můžeš mi to vysvětlit?" nebo nějaká její variace. - Souvisí to s tvým popíráním, protože ono vysvětlení se nachází v tomtéž vláknu, ale ty ho odmítáš přijmout a touto otázkou si zřejmě slibuješ, že se ti dostane vysvětlení jiného, v tvých očích lepšího. ... Nedostane!
3) Reagování na všechno a na všechny. - Já jsem se i na svůj standard do této diskuze zapojila opravdu dost, přesto se zde (pro srovnání) moje přezdívka objevuje celkem 90x, Rogerova 126x, tvoje 336x. S tím souvisí i...
Reagovat
smazaný uživatel
4) Vměšování se do hovorů, v nichž nemáš co dělat. (viz. příklad Roger a monty, který popíráš) - Odvoláváš se na to, že je to veřejná diskuze, a tudíž máš právo reagovat, na co chceš. Máš pravdu, ale i ve veřejných diskuzích platí nějaká pravidla slušnosti. Je-li nějaký příspěvek adresován konkrétní osobě a obzvlášť je-li i samotný obsah čistě o této osobě, pak je neurvalost se do toho míchat, což ty evidentně s radostí děláš.
Dovol mi zde uvést příklad ze života, protože každý jiný bys popřela. Na svém bývalém pracovišti jsme se vždy o přestávkách scházeli s kolegy ve sborovně. Jsem milovníkem fantasy literatury, a proto jsem se o ní velmi ráda bavila s kolegou, který tomuto žánru holdoval také. 2 dny v týdnu k nám docházela učit i kolegyně češtinářka v důchodu, stará škola, která uznávala jen klasiky a moderní žánry jí lezly krkem. Byť se jí nikdy nikdo na nic neptal, vždy se do naší diskuze zapojila, celou ji svými názory otrávila a skončilo to u sáhodlouhého monologu na téma Zločin a trest. Všichni ji nesnášeli a dospělo to do stádia, kdy v její přítomnosti bylo ve sborovně radši ticho, aby byl na pracovišti klid. Rozdíl je jen v tom, že na internetu se s tebou vždycky někdo rád pohádá. S tím souvisí...
5) Kážeš vodu, piješ víno. - Vrátím se k tomu, s jakou oblibou zde užíváš pravdu, že se jedná o veřejnou diskuzi, a tudíž může každý psát, co chce a reagovat na co chce. Zároveň ale velmi ráda používáš zákazy typu "už na mě nareaguj", "už nic nepiš" apod. Máš problém s dotazy, s anketami a v podstatě skoro se vším, co tady napíše někdo jiný než ty. Kde je tedy to tvoje, že na veřejné diskuzi může psát kdokoli cokoli?
Reagovat
smazaný uživatel
6) Fráze, teatrálnost, opakování a plané výhrůžky. - Jsi s tím trapná. Napsal ti to tu, kdo mohl, ale ty to popíráš. Nejde jen o to tvoje pojď pojď pojď, to je vlastně jen špička ledovce, která je nejvíc vidět, protože je to snad v každém tvém vláknu. Jde třeba i o tvoje vyhrožování žalobou, tvoje teatrální vzkazy s omluvami Novaku Djokovičovi (jo, ten si to tu určitě přečte), opakovaný vzkaz Tomáši Berdychovi, kterému se zase teatrálně omlouváš. Třeba i to tvoje "úsměv". Každý normální člověk píše :) nebo :-), ty píšeš "úsměv". Ne, nevadí mi to, ale zase tím na sebe zbytečně upozorňuješ. Celkově meleš jako kafemlejnek furt to samý dokola. A když už se náhodou někdy zdá, že by se to mohlo někam hnout, protože jsi přímo konfrontovaná, přijde údiv popsaný v bodě č.2, úniková cesta popsaná v bodě č.5 nebo popření popsané v bodě č.1.
7) Vzkazy za účelem vyvolat konflikt. - Opět se odvolám na důkaz, který zde předložil Roger, kdy pod článek, který s tím naprosto nesouvisí, vzkazuješ cosi uživateli Amputace. Tento vzkaz, který měl být jednoznačně poslán jako soukromá zpráva, byl do diskuze vložen za jedním jediným účelem ? vyvolat na toto téma další diskuzi, což je ti tam několikrát a několika uživateli vpáleno. Překvapivě to popíráš. Proč to teda píšeš, když ti musí být jasné, co to způsobí, notabene do diskuze, v níž je včerejší konflikt dávno zapomenut? Ano, ty napíšeš celou řadu normálních pěkných vzkazů, taky jsem si všimla, že k těm žádná vlákna nevznikají, ale prostě jsou zapomenuty v okamžiku, kdy zcela zbytečně zaútočíš a vznikne diskuze s tisícovkou příspěvků. (Budiž ti polehčující okolností, že teď s plným vědomím dělám něco podobného. Tohle prostě po tom, co se zde odehrálo, ale do soukromé zprávy napsat nemůžu.)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten "?" za slovem "účelem" má být pomlčka. Udělalo mi to ve wordu automatickou opravu.
Reagovat
smazaný uživatel
8) Roger_Federer - S oblibou svádíš své běsnění na tento nick a tvrdíš, že je to on, kdo si začíná. Není to pravda. Důkaz jsem ti předložila, ale tys ho popřela. Působí na tebe jako červenej hadr na bejka, takže za útok považuješ asi vše, co napíše. Pravda je taková, že mnohdy napíše úplně normální vzkaz, ale ty se proti němu okamžitě ohrazuješ a tím pádem jsi to ty, kdo útočí jako první. (Tím nepopírám, že si někdy začít nemohl, ale nemůžu ani potvrdit opak. Můžeš mi zkusit předložit důkaz.) Korunuješ to tím, že mu začneš psát, ať na tebe nereaguje, což je popsáno v bodě č. 5 a čímž se shodíš ještě víc. Máš právo se rozhodnout, že ty nebudeš na jeho příspěvky reagovat, ale nemůžeš mu přikazovat, aby on nereagoval na tvoje. S tím souvisí...
9) Tvrzení "jenom se bráním" - Vysvětlení by bylo podobné jako u bodu č.8 jen s tím rozdílem, že by se týkalo obecně všech uživatelů. Aneb není to pravda, často útočíš ty sama.
10) Nevíš, kdy přestat. - Mnohdy se nějaká přestřelka chýlí ke konci, všechno tak nějak utichá, ale do tohodle ticha ty zase přijdeš s nějakou svou už zcela zbytečnou obranou (viz. důkaz v bodě č.7), zbytečnou otázkou, zbytečnou provokací... a vyvoláš další hádky.
Reagovat
smazaný uživatel
11) Tvrzení, že nikdy nikomu nenadáváš. - Ač většinu toho, co ostatní nazývají lhaním, označuju za popírání, jsou věci, které jako lhaní vnímám taky. Jen ve dvou diskuzích jsem našla přímé urážky na konto J.M., Rogera Federera a a.magerové. K tomu s oblibou používáš urážky opisné typu pro hloupého každý hloupý. K tomuto bodu bych ovšem ráda dodala, že tohle dělá drtivá většina diskutérů, na rozdíl od tebe to ale nepopírají.
12) A ještě jednou POPÍRÁNÍ ? Ano, už to tu jednou bylo, ale asi sis všimla, že toto slovo se objevuje u většiny bodů. Celý problém vidím hlavně v něm. A nepochybuju, že i toto celé popřeš. Máš svou pravdu, kterou nejsi ochotna nijak měnit. Dokonce ani v okamžiku, kdy jsou ti předloženy tebou vyžadované důkazy. Prostě je popřeš a vyžádáš si další, jenže ty taky popřeš a tak by to šlo pořád dokola. Taky už jsem se zde dostala s pár uživateli do střetu, ale s nikým zde nevedu žádnou svatou válku, protože jsem ochotná, obzvlášť jsou-li mi předloženy důkazy, uznat, že jsem se mýlila, nebo třeba přijmout fakt, že někdo jiný může mít na věc jiný názor. Je to i o toleranci.

Tohle je můj pohled na věc a takhle na mě působíš jako Fandina, tedy jako tvé virtuální já, které jsem mohla poznat. Jaká jsi v reálu, netuším, tak mi to, prosím, nepředhazuj, o tvém reálném já nepíšu. Můžeš být samozřejmě úplně jiná než tvá virtuální stránka.
Reagovat
Fandina
Nahoře jsem poděkovala a co se týká obsahu, tak jednotlivé body jsou zpochybnitelné a neodpovídají tomu, jak to vidím já. Ale vzhledem k tomu, že nejsme u soudu a já obžalovaná, nebudu je rozebírat. Některé ale předjímáš tak, jaký já nemám motiv. V některých mě podceňuješ, v jiných přecenuješ. Ale jak jsem psala je to tvůj pohled a poita bez újmy na mém myšlení, neuráží mě to a to je v pořádku.
Reagovat
Fandina
Pokud mě někdo nazve lhářkou můsí mít důkaz. Následně dohledávat v diskusích jaký asi to mělo důvod je nesmysl.
Reagování na všechno co se týká mé osoby ano, reaguji na to. V jiných diskusích se projevuji sporadicky. O tom, proč jsem vstoupila do diskuse s montym a Rogerem jsem tu uvedla, chtěla jsem vědět, proč se ho na to ptá, protože neustále sledoval mě. Co se týká amputace, tak moje oslovení jeho nebylo soukromé, ale opět důsledek a shrnutí diskuse o Fandině, kterou jsem nevyvolala v jiné části článku nebo jinde v té době. O tom proč tu píši pojď jsem tu psala. Je to výraz fandění. Co se týká Djokovice, vůbec nic jsem nepchopila z tvého příspěvku. Co se týká vstupování do diskusí, jsme na veřejném webu, do diskusí se tu vstupuje běžně, nikde jsem nečetla, že by se to nesmělo dělat nebo to bylo neslušné. Od ostatních vzkazů je vzkazník. To co je veřejné je veřejné pro všechny. Ostatní je tvůj pohled a tvoje názory, ty ti neberu. Pokud mě vidíš teatrálně je to tvoje věc. Mý smyslem být teatrální není a ani to nedělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Většinu z toho, co jsem ti psala, jsi zřejmě vůbec nepochopila, ale to je jedno.
Reagovat
slacker
Timto te slavnostne vitam v klubu fandinobijcu :-) Jako konvertitka budez mit jednu z nejcestnejsich pozic.
Reagovat
Fandina
Pochopila jsem moc dobře, co si mi psala. Tvůj pohled na mě. Na některé konkrétní věci jsem ti odpověděla, některé jsi jen pocitové, tvoje pohledy, ty nemohu ovlivnit, nicméně jsi mi je napsala. Pokud se týká mého pojď pojď pojď tak to není provokace. Píši to jako povzbuzení a pokud to někdo považuje za provokaci, tak nevím, jak mu to jinak vysvětlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, pokud furt meleš dokola něco o tom svým pojď pojď pojď, nechápeš, co jsem myslela tím Djokovičem nebo se bráníš tím, že pravidla slušného chování v internetových diskuzích jsi nikdy nečetla, pak jsi nepochopila zhola nic.
Reagovat
Fandina
Pokud je pro tebe to, že píši pojď pojď pojď provokace, tak je zbytečné se o tom s tebou bavit. Nikdy to nepochopíš. A to samé nebereš můj argument o veřejné diskusi nebo nevím co bylo s Djokovicem. Nezajímá tě moje odpověď na tvé výtky vůči mě. Pokud je tedy ode mě nevyžaduješ, abych se chovala podle tvých rad, což možné sice je, ale je to tvůj pohled ne můj. Já tu píši podle toho, co cítím, dělám já. Každý jsme jiný. Tvoje názory na mě jsem vzala, některé jsem ti chtěla objasnit, pokud to nebereš, nemám možnost to jinak ovlivnit.
Reagovat
slacker
Pises Pojd pojd pojd i na konci prispevku adresovane jinym diskutujim.
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá, Fandino, tebe fakt jednou někdo zastřelí. Jestliže se tu neustále obhajuješ, že Pojď pojď pojď je tvůj styl fandění, můžeš mi teda říct, komu přesně fandíš ve větě: "Balím to a jedu na chalupu. Takže hezký víkend. Pojď pojď pojď!!!"? Nikomu. Provokace! A pak se divíš, že já na to reaguju: "Fandina se sbalila a 3x odešla na chalupu!"
Reagovat
Fandina
pozdrav na vencu, výkřik radosti, ukončení věty. Tečka za příspěvkem. Můžeš mi vysvětlit, proč ti to vadí? Proč ti vadí, že to někdo píše. Bereš si to osobně, nebo jak? Píši to dlouho, někdy píši úsměv. A co má být?
Reagovat
Fandina
A je to povzbuzování pozdrav na sportovním webu, pojď je slovo, které ve sportu dominuje, na turnajích v televizi, včera nebo převšírem háže Bára Špotáková a v televizi křičí pojď. Je to pozdrav proboha.
Reagovat
slacker
Tak si zapis za usi ze lharko je taky jen pozdrav. specialni a jen pro tebe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, právě. V televizi, když háže. Ne, když někdo jede na chalupu. Celou dobu tu tvrdíš, že je to tvůj styl fandění, a když se tě zeptám, komu teda fandíš v příspěvku o jetí na chalupu, tak jsou to najednou další 3 věci. Tak to ber tak, že jsem měla takovou radost, že jedeš na chalupu, že jsem tě tam nechala odjet třikrát.
Reagovat
Fandina
Píši to i jindy, než jen o sportu, a u něj nejvíc, to je jasné. Pozdravů a povzbuzení není nikdy dost.
Reagovat
slacker
Zmiz zmim zmiz, zdravim
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Nick je stejně týpek, po finále chlapců se ho zeptám "Who was your favorite today?" a dostanu odpověď "Me. I like myself." :DD A při vyhlašování zaperlí, že Amerika by se našich tenistů měla bát :D Dík za foto, Nicku, já vím, žes chtěl nejdřív požádat ty mě :D
Reagovat
Fandina
Je tu článek o Berďovi, ale víc zabraly rozbory Fandiny a příspěvky o mně. Tak se ti Berďo omlouvám, jsem v tom nevinně. A moc mrzí, že se ti teď nějak nedaří. Tak si a ti moc přeji, aby se to zase prolomilo a dařilo se ti jako na začátku roku. Na US Open by se to šiklo moc a moooooooooooooc ti přeji, aby si tam zabodoval a samozřejmě držím palce. Berďo ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Cico93
Co se děje, že se takhle nedaří. Neviděla jsem to, ale snad hrál protivník super dobře a příště už Berďa zase bude vyhrávat. Berďo pojď pojď pojď!!!
už si to písala dole:)
Reagovat
Fandina
Psala jsem to dole, ale zapadlo to tam. Tady se smí fandit jenom jednou?
Reagovat
smazaný uživatel
To fakt musis reagovat na každé vlákno?..Sama si kopeš hrob, hoci jama je už aj teraz dost hlboká.
Reagovat
Fandina
Podívej, je to veřejný web. Jestli sis všiml, tak byl skoro celý reakce na mě. A byl o Berďovi. Nahoře jsem to chtěla napravit. Cico se ozval, odpověděla jsem mu. Jinak pokud se týká hrobu, tak o to tu snad nejde. Je to veřejná diskuse. Napsat názor tu může každý a každý má právo na něj reagovat. Takže nechť si to každý uvědomí při reakci na druhého.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Neobracej se na mě, já to nejsem, kdo o mně neustále reaguje a něco se mu nílíbí. Nechť se každý stará o sebe a nereje do druhých. Já to také nedělám.
Reagovat
Roger_Federer
opet pokus o provokace ?
Reagovat
Cico93
RF tiež mi to tak prišlo.
Reagovat
Fandina
jestli považuješ to co tu píši za provokace, tak sorry, nejí se o čem bavit. Přečetl sis mojí odpověď nahoře Forehandovi, nebo ne. Tak si jí přečti, zdůvodnila jsem tam jasně, proč jsem tu napsala nahoře tu omluvu za článek plný psaní o mně. Jestli ti to nestačí, tak sorry. Není se o čem bavit.
Reagovat
spaniel
Nemel a žaluj, furt dokola.
Reagovat
Fandina
nějak ti to leží na srdci ne, že o tom pořád píšeš, nestarej se, vím co mám dělat
Reagovat
spaniel
Čemu nerozumíš na slovu nemel?
Reagovat
Fandina
je zbytečně ti něco vysvětlovat
Reagovat
Roger_Federer
ja mampocit, ze se snazis posledni 2 dny svym vystoupemin jen potvrdit to co si vetsina mysli a JM to napsal..Proc trochu neuberes?
Reagovat
Fandina
Podívej, J.M. napsal neuvěřitelné věci o nicku Fandina. Uvědomuješ si, že je to žalovatelné? Je to pořád dokola. Urážky, psaní že lžu, obtětuji druhé. Přece není žádný problém nepsat o mně takové věci. Kde máš důkazy, že jsem šmejd, lhářka a další obvinění. Máš dojem, že je jen tak možné psát o někom tohle, bez důkazů, osočovat?
Reagovat
slacker
JM napsal naprosto uveritelne veci. Napsal to konzistentne a v naprostem souladu jak te vidi vetsina uzivatelu TP.
Reagovat
Roger_Federer
no ono je to jinak..on to napsal o cloveku ktery pid nickem Fandina tady vystupuje..
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu, že jsi lhářka, tu Roger předložil hned několik důkazů, já se na ně podívala a musela uznat, že má pravdu. Tím pádem lžeš i teď.
A přestaň tu planě vyhrožovat s těma žalobama. Sama moc dobře víš, že je to nesmysl a že to nikdy neuděláš, takže s tím jsi už naprosto nehorázně trapná.
Reagovat
Fandina
Nikde a nikdy jsem nelhala. Pokud to někdo tvrdí, tak má dát důkaz. Pokud to píšeš ty o mně tak to dolož. Kde jsem lhala. Pokud to někdo tvrdí o druhém, musí si být vědom své odpovědnosti. Je to jedno, že jsme na veřejném webu. Týká se to i tebe. Kde jsem lhala?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger tu včera předložil důkazů hned několik. Si to dohledej a pak si znovu přečti všechny své příspěvky o tom, že nelžeš, a to všechno jsou důkazy, že lžeš. Jenže ty si to nedohledáš, ty tu radši pořád budeš dokolečka lhát, že nelžeš, a divit se, že jsou tu všichni proti tobě. Mně osobně stačila na naprostou změnu názoru na tebe jedna jediná diskuze.
Reagovat
Fandina
Nech to být. Nikdy jsem nelhala, je zbytečné ti to vysvětlovat, pleteš hrušky z jablky.
Reagovat
Fandina
oprava s jablky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podívala ses na to? Nepodívala. Takže komu je zbytečné něco vysvětlovat? Chceš důkazy, ale ani se na ně nepodíváš, a křičíš DŮKAZY!
Reagovat
Fandina
A v čem jsem tedy podle tebe lhala? Proč jsem lhářka. Napiš to konkrétně. Jsi chaotická.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře. Roger sem včera vložil odkaz na diskuzi, kde se zcela slušně zeptal montyho na přítelkyni, dokonce s dovětkem, že pokud nechce odpovídat, tak nemusí. Ty, ač se tě to vůbec netýkalo, jsi na něj zaútočila ve stylu, co se o to stará s notnou dávkou ironie v podobě oné okopírované závorky, že na to nemusí odpovídat. Tvůj příspěvek byl napsán 1) zcela zbytečně, 2) nemístně, 3) provokativně, 4) útočně, 5) s úmyslem vyvolat konflikt atd. Když ti to bylo vyčteno, začala ses bránit, že ty sis nezačala, že na tebe první zaútočil Roger. Naprostý nesmysl. Roger si tě vůbec nevšímal. První ses o něj začala zajímat ty a to rovnou útočně. Nebo čím na TEBE teda konkrétně zaútočil? Tím, že se MONTYHO slušně na něco zeptal?
Reagovat
Fandina
A proto jsem lhářka?
Reagovat
smazaný uživatel
A nejsi? Jen v tom vlákně několikrát lžeš o tom, že ty sis s tím nezačala. A tudíž lžeš i v každém příspěvku (a že jich jen tady je), ve kterém tvrdíš, že vůbec nelžeš.
Reagovat
Fandina
O čem jsem nezačala?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, nedělej ze sebe blbou, máš to tam popsaný naprosto jasně!
Reagovat
Fandina
Já na něj neútočila, neptala jsem se za účelem vyvolání konfiktu. Chtěla jsem vědět, proč se ho ptá, protože to mockrát předtím dělal mě, že se mě vyptával, a útočil na mě. Takže podsouváš mi něco, co jsem neudělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zaútočila. Tvá otázka je vyloženě útočná, tudíž má za účel vyvolat konflikt. Navíc, jak už jsem napsala, nebyla směrována tobě a adresát neměl problém s tím na ni odpovědět. Čili veškerá tvá invence byla naprosto zbytečná.
Reagovat
Fandina
Vůbec to nebylo zbytečné. Chtěla jsem vědět, proč se ho ptá. A v podstatě jsem se to nedozvěděla. Jinak obecně platí, že mě Roger nikdy nezajímal a nikdy jsem se s ním o ničem nebavila až do okamžiku, kdy to začal sám. A to byl ten důvod, proč jsem se ho ptala i na montyho. Takže nemáš pravdu.
Reagovat
Fandina
Tohle co mi píšeš není žádný důkaz lhaní.
Reagovat
Fandina
A ani nebyla moje otázka útočná.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, tvůj (další) problém spočívá v tom, že ti člověk naservíruje jasný důkaz, ale ty ho popřeš a chceš další. Takhle by to mohlo jít pořád dokola. Možná bych spíš než "lhaní" nazvala tvůj problém "popírání".
Reagovat
Fandina
Že bychom se někam posunuli? Máš dojem, že mám problém s popíráním? Nebo lhaním? A s čím ještě mám podle tebe problém?
Reagovat
Fandina
posunuly ... tvrdé y, jsme holky oprava.

Jinak dobrou noc, pokračování třeba někdy příště. Nazývat někoho lhářkou je problém sám o sobě. Já jsem to proto nikdy neudělala, je to totiž pod mojí úroveň.
Reagovat
Fandina
Urážet druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně bych to nazvala popírání, ale pokud to praktikuješ stále, nedivím se, že to už ostatní přehodnotili na lhaní.
Reagovat
smazaný uživatel
A mimochodem, jestli sis toho všimla, monty mu na jeho dotaz ve zcela stejném duchu odpověděl a na rozdíl od tebe s tím překvapivě neměl problém.
Reagovat
Fandina
A proto jsem lhářka?
Reagovat
Fandina
A nevykládej o trapnostech. Pokud někdo napíše, že je druhý lhářka, tak to musí doložit.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Je, no. Jsem se jednou dostala do křížku se spanielem. Taky zcela zbytečný vlákno, kde jsme se přetlačovali, až on předložil zcela nevyvratitelný důkaz, na který jsem mohla konstatovat jen, že v tom případě má pravdu, že jen nechápu, proč to nebylo to první, co napsal, ale píše to po x příspěvcích. Teď už chápu, co myslel tou odpovědí "zkušenosti".
Reagovat
babolat.cz
ty voe, to je jak dopis puberťaček do Bravíčka. "milý Bravíčko..."
Reagovat
Fandina
A má být? Jak ty fandíš. Předveď se, co píšeš?
Reagovat
PetaM
Pojď pi*o jeď, dělej vole, dej eso ty kreténe, jak jsi to mohl takhle zahrát ty ču*áku ...

Podle mě nějak takhle :D :D
Reagovat
Fandina
tak asi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, koukám, že fandíme tak nějak stejně :D
"Ty vole, přes sííííííííííť!!!" "Eso, eso, prosím, dej eso.... 1) No, dobrý, přímý bod stačí. 2) Né, do autu, ty kreténe!"
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Fandino. Moc si toho vážím.
Reagovat
Fandina
Fandit se musí. Potěší to, když ten, komu fandíme vyhraje. Tak držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky moc děkuji Fandině za podporu a nic si z toho nedělej. Já normálně během zápasu mám zaplej mobil a koukám na tvé povzbuzování a opravdu moc mi to pomáhá. KAšli na všechny. Tvůj Lukáš P.S. jen prosím zkus psát to pojď 4x, protože jednou si to napsala 4x a dal jsem 4 esa v řadě.
Reagovat
Fandina
Koukej Lukáš hrát líp. Myslím, že máš na víc, než předvádíš. A jinak dobré, jsem také zvědavá na miminko. Bude to kluk nebo holka. Už to víte?
Reagovat
babolat.cz
Sakra, Gael to nedal :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Co se děje, tady všichni spí a já si tu komentuju zápas sama pro sebe :D labil Gael byl doteďka neškodnej, ale už vypadá vytočeně a bude tóčo, Rogerovi to začalo totiž parádně střílet od základní lajny :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bez Fandiny se ta tisícovka bude dělat těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
to je fakt, kam jste ji zavřeli? :D tak ráno si to tu ospalci přečtou a třeba přidají pár komentů ;)
Reagovat
Fandina
Ty když tady nepíšeš, tak tě někdo někam zavírá?
Reagovat
smazaný uživatel
cital som diskusiu dole,tam si pekne nakladaju :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je ovela lepsie ako nejaky blby serial v tv
Reagovat
smazaný uživatel
Má role dospěla do dramatického převratu. Začala jsem jako její obhájkyně, ale celkem snadno jsem prozřela :D
Reagovat
smazaný uživatel
bolo by zaujimave,ak by sa vybrany ucastnici TP stretli v reale,niektory by mozno prisli aj v nepriestrelnych vestach
Reagovat
smazaný uživatel
tak to znám i lepší telenovely než tohleto
Reagovat
smazaný uživatel
ale toto je naozaj:)
Reagovat
babolat.cz
já moc telenovely neznám, ale tahle byla vynikající, zejména pasáž o žalobě od Fandiny, to nemělo chybu!
Reagovat
Fandina
Ale ne, tohle není telenovela, ta žaloba je vážná. Dehonestace druhých na internetu, to neznáš?
Reagovat
Roger_Federer
Ted breik at muzu jit spat..;)
Reagovat
Frick
Ono ní není 13-15 let?
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
smazaný uživatel
to zřejmě patřilo dolů
Reagovat
Frick
jako Fandíře...
Reagovat
SwissMaestro
Napsala, že se cítí mladá...takže bych to viděl na 50 :D
Reagovat
Fandina
Člověk mladý v každém věku?
Reagovat
Fandina
Proč se ptáš na věk, chceš se seznámit?
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jak vidíte noční exhibici? Od obou čekám nejmíň jednoho tweenera, od Gaela pár cirkusových triků navíc
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím slabšiemu, Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
jdi už někam, se na něj nekoukej
Reagovat
Denis92
3UE v uvodnom geme zrejme naznacili ako to dnes bude vypadat.
Reagovat
smazaný uživatel
to to začíná teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
výborně, už funguje forhend i bekhend, takhle ho krásně utahá :)
Reagovat
Denis92
Backhand zatial ide naozaj slusne.
Reagovat
a.magerova
Ani nedýchám...
Reagovat
smazaný uživatel
teď jsem chtěla napsat, že se Rogi už oklepal od neděle a zadaptoval na Cincy a teď zase tahle sranda, to bude bizarní mač :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils by mohol urobit salto,ta rozcvicka je nejako nudna
Reagovat
smazaný uživatel
už se to rozjíždí, on ho Rog utahá, dal mu ze začátku náskok, nakonec předvede víc triků než Monfils :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když se podívám na první desítku. Nadal marodí, Djokovič a Berdych totální útlum, Murray, Ferrer a Wawrinka nestabilní, Raonic a Dimitrov svým způsobem "nováčci", navrátilec Tsonga a stálice a jediná taková trochu jistota Federer. Myslím si, že složení finále USO nás může hooodně překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal-Djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda z těhlech dvou netipuju do finále ani jednoho (samozřejmě se můžu plést). Mám tipy na 3 hráče - Federer, Wawrinka, Raonic.
Reagovat
Roger_Federer
Letos mohl Roger jeste jeden granslem urvat, na Us.open tomu moc neverim od roku 2011 tady nic nezahral.Je to pekelne otevrene.
Reagovat
Roger_Federer
Letos mohl Roger jeste jeden granslem urvat, na Us.open tomu moc neverim od roku 2011 tady nic nezahral.Je to pekelne otevrene.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá úvaha, proč tady nefungujou lajky ;) ani já netipuju, že se do US Open dá Djoker s Rafou do kupy, letos už slam vyhráli tři ze čtyř nejlepších hráčů sezony, tak kdo je asi tak na řadě... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Murray?
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi vtipnej, Můra nemá nárok, letos se musí GS kruh uzavřít, if you know what I mean :P
Reagovat
smazaný uživatel
Veď to je v poriadku. Kruh sa víťazstvom Andyho uzavrie. GS v tomto roku vyhrá klasicky Rafa, Nole, Andy a zástupca zo Švajčiarska.
Reagovat
Roger_Federer
ano..Rafa klasicky ..souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
kdokoli jen ne Féďa viď, teď tu o Karkulce :P
Reagovat
smazaný uživatel
ak nie ti dvaja tak Tsonga alebo Raonic,tí su aspon zdravy
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic bude za současných podmínek černý kůň, to asi bez debat.
Reagovat
Frick
Už jste Fandínu hromadně znásilnili?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale někdo ji zřejmě zastřelil.
Reagovat
Roger_Federer
ale houby, manzel ji odtrhl po 20 hodinach od monitoru s odtahl do lohnice..
Reagovat
Roger_Federer
loznice.
Reagovat
Fandina
Myslíš?
Reagovat
Roger_Federer
ano, uz bylo na case.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, nepřecházejte jinam, článek o Berďovi zaznamená rekord 1000 komentů, to už je co říct :D
Reagovat
tommr
škoda jen, že těch komentů o Tomášovi je tady minimum a drtivou většinu tvoří trapný dohadování s Fandinou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
lebo Berdych uz nezaujima asi ani cechov,priblizne ako slovakov Cibulkova
Reagovat
smazaný uživatel
právě, to je ten paradox :D
Reagovat
smazaný uživatel
ludia vacsinou fandia sportovcom,ktory maju realnu sancu nieco vyhrat,pripadne su im sympaticky,Cibulkova sa aspon obcas snazi,u Berdycha mam v poslednom case dojem za to ma na haku a chodi si po prize money podobne ako nasa Hantuchova
Reagovat
smazaný uživatel
nevie nikto nic o Nadalovi,vcera nejake spravy z medii,ze vraj vynecha US OPEN(neoverene :)),akurat media vsak maju momentalne povest,ze im tazko verit aj pocasie
Reagovat
smazaný uživatel
Predpokladám, že zajtra výjde oficiálna správa o neúčasti. Tá kuloárna informácia určite nevyšla len tak. Navyše, pokiaľ by Nadal do NY šiel, cítil by to už v utorok a sám by sa s tým rýchlo rád pochválil.
Reagovat
smazaný uživatel
v tom pripade US pre Novaka alebo Tsongu,to ze Nole zatial pohorel,neberem nejako tragicky,u tychto hracov sa pocitaju uz len GS
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic bude stále najväčším favoritom, no táto dvojička Masters je negatívnou indíciou. Myslím, že v Toronte prelomil svoju sériu minimálne QF účastí a v Cinnci to ešte podčiarkol. Navyše, chýba mu zápasová prax, on Wimby dlho nehral a ak chytí v NY ťažký žreb, môže mu tá herná prax chýbať.
Reagovat
smazaný uživatel
len ze ostatny su pricasto zraneny,vid dnes Robredo,dufam ze to rozchodi,este ma napada Murray,Dimitrov,neviem,ten sa kazdym natahuje,nevyhrava lahke zapasy
Reagovat
smazaný uživatel
Dovol, abych se zasmála :DD Tsonga na US Open? Dyť tam nikdy žádnej výsledek neuhrál krom jednoho QF a právě teď dokázal, jakej je to konzistentní hráč. A že jim jde jen o grandslamy? Masters se vůbec nepočítají? Co ten blázinec kolem Noleho bažení mít rekord, co nemá ani Rafa ani Roger, já myslim, že to chtěl moc, ale od Wimbledonu je jako duchem nepřítomnej.
Reagovat
smazaný uživatel
mozno mu novomanzelka pripomenula,ze sa zabudol poistit predmanzelskou zmluvou a este to nepredychal:)),k tym masters,je to tvrde ale je to tak,oproti GS su tu druhorade turnaje,ktore zaujimaju iba domorodcov a tenisovych ultra fans,po sezone vacsinou nikto z fanusikov nevie ktory aky hrac vyhral,naproti tomu grandslamovy vitaz je znamy po celom svete
Reagovat
smazaný uživatel
to je přehnaný, proč by nám FFF neustále cpali Rafani pod nos počet Masters? Grandslamy jsou grandslamy, ale Masters se rozhodně počítají, momentálně máme nejsilnější éru, což je ovšem vzhledem k současným výkonům dost tristní, tady to už může vyhrát aj klaun Fogna :DD
Reagovat
smazaný uživatel
ja to berem,ze sa pocitaju,ale vzhladom k ich hodnote az nespravodlivo menej ako GS,znacka GSšampion ma cveng aj u laikov,ja som tiez "ultra Rafan" a musim sa priznat,neviem presne kolko ma vitaznych masters(cez 20,a ma ich tusim najviac)
Reagovat
smazaný uživatel
ultra Rafan by věděl, že jich má rekordních 27 a většinu na antuce, to je věčnej argument
Reagovat
smazaný uživatel
diky za info:),asi mas pravdu,som len"Rafan",ale fandim mu "ultra"
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som fanúšik Nadala a argument, že má Nadal viac Masters titulov som v kontexte GS porovnávania nikdy nepoužil. GS sú proste Grandslamy, tie sú smerodajné, všetko ostatné je vata.

Áno, Rafa má viac titulov z antuky ako Roger z hardu a viac z hardu ako Roger z antuky...
Reagovat
smazaný uživatel
vata-presne si to vystihol,ved nieco sa musi hrat aj pocas uhorkovej sezony
Reagovat
smazaný uživatel
no ještě že jsou Masters povinné, jinak bysme ty borce viděli asi fakt jen 4-5x do roka, pokud byste se jich sami zeptali, tak pro ně rozhodně mají cenu, proto na ně jezdí :)
Reagovat
smazaný uživatel
to by si sa cudovala,ved keby boli pre tych 3-4 top hracov,tak prestizne ako sa to vsade pretlaca,nemuseli by byt povinne ci?
Reagovat
smazaný uživatel
to už je věc marketingu a že přitahujou diváky, tudíž i peníze, nevím jak by se vám líbilo, kdyby půl roku někde trénovali jen na ty nej turnaje, sbírat tituly je přece to hlavní, to mám na tenisu ráda narozdíl od jiných sportů, že obvykle nemusím dlouho čekat, až začne "sezona"
Reagovat
smazaný uživatel
no konecne,ja som vzdy vedel,ze to chapes:)
Reagovat
smazaný uživatel
no jasne, jen udržuju vlákno kvůli těm 1000 komentů :DD
Reagovat
smazaný uživatel
na akom sme cisle?
Reagovat
smazaný uživatel
850+ během noční show to snad dáme :)
Reagovat
Dedkojaro
Skúška, nemám zobrazenú diskusiu
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak, neda mi to, ale je nanejvys s podivem, jaky dianetralnu rozdil je v taborech fans Rogera a Noleho, vcera na Rogera vyprodany stadion, dnes na Djoka pustoprazdno, sam to nechapu, kdyz uz bych byl v Cinncy urcite bych zasrl i na Noldu.
Reagovat
Sonja
A po zápase Noldy bys chtěl vrátit peníze:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sem nenarocny, mne se libil i challenger v Bratislave a slagr de Schepper: Sijsling. :)) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Predpokladám, že aj Američania v pracovné dni pracujú a v čase začiatku zápasu Djokovica neboli ani 2:00pm..

Vždy je to o schedule, aký zápas vidia organizátori ako najatraktívnejší, a ktorý nasadia na night session. Možno ak by hral s Monfilsom Djokovic, tak hrá v noci on, kto vie.
Reagovat
smazaný uživatel
Federe hral vcera v rovnakom case jako Nole prave...
Reagovat
Denis92
Tak Roger ma najviac fanusikov to je jasne..resp. aj vela nestrannych ludi sa ide rado pozriet na jeho zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Isto?..:)..Tak v tom prípade mohol zavážiť severoamerický protivník v podobe Vaska Pospisila :))
Reagovat
Denis92
Ak sa Nadal pozera nato co momentalne predvadzaju jeho najvacsi konkurenti v boji o GS tak do NY pojde aj keby mal hrat len lavou rukou a stale to moze vyhrat.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD já už ho vidim, jak je nasranej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to, že mal Nole proti Robredovi za celý zápas len jeden BB je snáď ešte väčšia "haluz" ako žiadny BB pre Federera s Tsongom.

Oba severoamerické Masters celkovo kvalitou pokryvkávajú, Robredo vyhral, no žiaden životný výkon nepodal. Škoda absencie Nadala, to v akom svetle by sa predstavil je otázka, nič svetoborné by však pravdepodobne vzhľadom na kvalitu súperov nepotreboval.
Reagovat
Roger_Federer
Ted musim souhlasit,kdyby Nadal hral a byl v normalniforme pravdepodobne by bez problemu vyhral obe masters..
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Nadal už taky několikrát dokázal, že na tvrdým povrchu dokáže překvapit až bolestivě podprůměrnou hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted to muze vyhrat fakt kdokoliv.
Reagovat
Nola
ja nechápem, čo to tam dnes predvádzal, druhý turnaj v rade a koniec v treťom kole, pripomína mi Múru z minulého roku po víťaznom Wimbledone
Reagovat
spaniel
Jedno se musi nechat. Nole umi prohravat nejlepe ze vsech top hracu.
Reagovat
smazaný uživatel
djokovic hra chory alebo co sa to deje? ...ved si to pinka ako zenska...inak jednorucak vyhral :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dámy a pánové, Golden Djoko Masters se opět nekoná, takže Rogere, chop se šance, ale ne jako s Tsongou prosímtě, přejeď expresem toho tenisovýho Bolta a nebabrej se s tím jako Novak. Díky.
Reagovat
J.M.
Taková příležitost pro Rogera na reparát... Ale z Gaela mám docela strach. Ten hraje ve formě, Roger ne.
Reagovat
Denis92
Kedze to neni finale, tak snad Roger vyhra. Musi to vsak byt podstatne lepsie ako vcera.
Reagovat
smazaný uživatel
to se pozná, jak mu bude vyhovovat noční zápas, na týhle exhibici bude zaručeně narváno :D
Reagovat
a.magerova
No nervy to zas budou, dnes přeji výhru Rogerovi, někdy příště Gaelovi ;-)
Reagovat
Sonja
koho všechno nechá, aby si na něm zvýšil sebevědomí.
Reagovat
Nola
presne ako Múra po výhre vlani vo Wimbledone....
Reagovat
Roger_Federer
To je spatny celou sezonu..Wimbledon mu trosku napravil, ale jinak des.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
locika seta ma slusne nutricni parametry a mne osobne ani (uz) nejaky ten kostal nevadi.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když tu někdo nadhodil, že by byla sranda, kdyby finále USO hráli Wawrinka a Federer s tím, že by Federer vyhrál a uzavřel tak začarovaný GS kruh této sezony, tak mi přišlo dost nereálné, že by se Vávra hecnul na druhý GC finále v sezoně. Když ale teď vidím, jak snad na celou první desítku spadla nějaká vlčí mha, tak už to tak nereálně nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
mě to přijde hodně reálné, ale vždycky, když přišly na řadu nějaký osudový čísla (8-18-80 apod.), tak to jak naschvál nějak nevyšlo :(
Reagovat
Pesek12
ženáči odpadají čarodějko - cherchez la femme
Reagovat
Pesek12
Tak prohrát game při 2 MB to je trestuhodné, Tommy se úplně sesypal.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic nehrá ako po svadbe, pripomína skôr hráča po rozvode.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ty MP ubranil, treba ho to nejak nakopne...
Reagovat
Sonja
Dlouho jsem ho neviděla takhle tragicky returnovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Mne príde aj úderovo akýsi zablokovaný. Nie je predsa možné, aby obraz hry vyzeral tak, že Robredo naháňa Djokovica a nie naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste k te debate niz, on je rozdil v teplote u more (Miami, MC) a vnitrozemi. Pariz a Cincy jsou ve vnitrozemi a ejhle. kdyby mu na vysledku nezalezelo, neodvratil by mecboly.
Reagovat
Sonja
Lol, Robredo... ten špinavej trik s MTO si snad ani nepotřeboval...
Reagovat
spaniel
Malem mu to vyslo...
Reagovat
Denis92
Ach Novak..skoda ze si svoj najlepsi zapas sezony odohral vo finale Wimbledonu..to co predvadza teraz po svadbe neni ani jeho tien..
Reagovat
Sonja
Ale i v 'nejlepším zápase sezony' si neodpustil ukázkový choke...

Teď už se ani nedostává do situace, kde by mohl chokenout, prohrává v prvních kolech turnajů s hráči, se kterejma prakticky nikdy neměl problém:-X
Reagovat
Sonja
*Ale ani
Reagovat
Denis92
Hej, ale to bolo sposobene aj tym, ze Roger za stavu 3-1 vo 4.sete zacal konecne hrat svoj tenis to co predvadzal cely Wimbledon predtym.
Dolezite vsak bolo, ze to vyhral a ako to bolo sa uz nikto pytat nebude.
Reagovat
Sonja
Aha, takhle to nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych ho neodepisoval, podle me se soustredi na GS a dnes nu nesedi vedro (viz Frenxh Open) na jare vyhral snad vsechny Masters a GS stejne nevyhral, pak vyhral Wimbledon, kdyz to cekal malokdo. Podle me US open ovladne
Reagovat
smazaný uživatel
Pozerám, že momentálne tam je 28 stupňov, aspoň podľa oficiálnej stránky počasia. Podobné teplo, ak nie väčšie bolo aj v Miami, či v Ríme, kde hral celý turnaj dobre, a kde napokon triumfoval. On mi proste príde akýsi vyhasnutý.
Reagovat
Denis92
Ja ho neodpisuje. Mam uplne podobny nazor ako ty..paradoxne tieto zle vysledky pred US Open mu mozu pomoct a podla mna aj pomozu. Jednak bude dost oddychnuty a este viac nazhaveny uspiet.
Pre mna bude favorit na vitazstvo.
Reagovat
spaniel
Tak Steve urval prvni set v TB, tak jeste jeden doufam...
A Nole teda bida, holt uz je to zenac, cekam, kdy se objevi pupek :)
Reagovat
Nola
to je hrôza.....
Reagovat
Sonja
Hraje příšerně...na to se nedá koukat. Když je v takovym stavu, tak je fakt úplně jedno, jakej má los (říkám proto, že jsem tu včera psala, že by měl dojít aspoň do semi)
Reagovat
Nola
celkom bieda na returne, akoby to nebol ani on....pripadá mi ako hráč druhej stovky, nič mu nejde, ak by to čírou náhodou ubojoval, tak o titule sa mu môže iba snívať....
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
kdo by to byl řekl, že "stařík" Tommy takhle dokáže rozběhat Djokyho, poletuje tam jak zamlada, takhle by měl dneska zahrát Roger ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic hrá vo svojom pasívnom móde, chýba tomu sila, presnosť, chtíč.. Tento Djokovic len vyčkáva, stále čakám na toho, ktorý na kurte "rozdeľuje a panuje".
Reagovat
smazaný uživatel
no právě, já čekala, že letos už bude chtít opanovat Cincinnati, s tímhle možná nedojde ani do toho finále, jakoby byl stále v opojení minulýho měsíce
Reagovat
smazaný uživatel
A pritom sa "zbavil" Rafu. Úprimne, ak by hral svoj štandard, tak by nemal na turnaji dohromady s kým prehrať. Aspoň nie s Tsongom dvakrát 2:6 alebo s Robredom. V prípade absencie Novaka by do toho Nadal šiel po hlave a nekompromisne smeroval za víťazstvom, z Djokovica mám pocit, akoby na kurte ani nechcel byť.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasicky Nole, kdyz je velke vedro.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, súhlas. V noci hráva spravidla lepšie, v týchto horúčavách pôsobí občas malátne a nezúčastnene..
Reagovat
smazaný uživatel
jestli s ním padne a Robredo v dalším zápase nepředvede ani zpola to, co dneska, tak to pořádně naštve, to je neuvěřitelný, co tam střílí, už se klepu, jak večerní podmínky sednou Féďovi
Reagovat
J.M.
Ale je to hrozně na vážkách. Pořád takový boj o bekhend - jestli se mu Novakovi podaří mu to do něj soustavně sázet a přitom to nekazit, jestli se Tommymu daří si ho oběhávat na forhend, ale přitom se nezamotat v těch nešikovných pozicích, které z toho vyplývají... Hodně nejistý zápas, z obou stran.
Reagovat
babolat.cz
stejně chlapi musíte uznat, že to, že byla na paškálu Fandina je z důvodu absence Rafy, protože federerovci nemají do koho rejt. Bez RAfy je prostě tenis mrtvej.
Reagovat
spaniel
Hmmm, ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím, pro mě je to docela příjemná změna, loni to byla totiž děsná nuda, absence Nadala se nedá srovnávat s absencí Federera, protože spoustě lidí to jeho hekání a rituály nechybí, a podle mě jsou to Nadalisti, kdo nejvíc reje a pošklebuje se, co teď vídám na youtube (Sun Keeper a Rain Keeper), to už je vážně parodie na fandy.
Reagovat
spaniel
Sun seeker je FFF...ale takovy, ze my tady vsichni dohromady se muzem zahrabat...
Reagovat
smazaný uživatel
jo oprava, Sun Seeker a Rain Seeker, to už je ale neskutečnej fake a odpad
Reagovat
smazaný uživatel
Lenže to samozrejme nie je o Nadalovom hekaní a jeho rituáloch. Ľuďom chýba jeho tenis, kvalita, ktorú do turnajov prináša a bohužiaľ jeho podiel je leví..V súčasnosti to je kvalitatívne určite lepší hráč ako Federer, hoci Švajčiar má viac fanúšikov.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo..., mate to;)
Takze gratulace...ten TB v tom tretim, z toho mne malem slahlo;)
No nic...;/
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, v tom TB to John pěkně zazdil. Byl to velkej boj. Andy utekl z MP, to už se mu hodně dlouho nepovedlo.
Výkon opět nebyl ideální, ale vítězství se počítá.
Jinak, výhry nad Johnem si hodně vážím. Asi nejcennější výhra v sezóně.
Reagovat
smazaný uživatel
...je to od Tebe hezke;), ale posledni dobou to mame s Johnem take tezsi....ale diky moc
....tak doufam, ze toho aspon Andy nejak vyuzije, a treba to vyhraje cele...ikdyz asi nic lehkeho ho neceka...Gael, nebo Fedex....
Bude muset fakt zabrat...pokud by postoupil Gael, tak bych asi spis pral Gaelovi, pokud ne, tak Ti i rad Andyho potlacim;)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem strasne zklamana, John samozrejme (spanieli) :-)) neni jen servis, ale v TB by mu alespon jeden prvni prijit mohl! Videla jsem az prave jen zaver, Andyho odvraceni posledniho MP tim kriznym FH v behu a nouzi na BL byl klicovy moment zkazy .. :-((( Ale Andyho spolu s jeho dvema fanousky jeste nejak preziju.. ;-).. tak opozdena gratulace.. :-))
Reagovat
a.magerova
Tak aspoň módní přehlídka - prý model USO 2014
https://farm6.staticflickr.com/5568/14712022010_0acf6180a1_z.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
krokodyl je klasika, ktera me osobne nikdy neurazi... :-) Sortky a potitka bych ale asi pojala odvazneji.. co seda.. alespon? :-)))
Reagovat
a.magerova
No přesně, chybí mu odvaha jít do outfitů Tsongy či Monfilse, ta křiklavá zelená je suprová :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Velká Čtyřka má fakt velkou krizovku, nemluvě o tom, že už od prvních kol nikdo nechce Djokymu dovolit Golden Masters, a paradoxní na tom je, že zatím nejlíp proplouvá Fedex, to by byl teprve djoke, kdyby po dnešku zase zbyl jako poslední z elity :D
Reagovat
babolat.cz
Gael ho snad dá!
Reagovat
smazaný uživatel
Gaelovi dojde šťáva jako vždycky
Reagovat
babolat.cz
po 2 setech nikoliv
Reagovat
smazaný uživatel
když se bude snažit přebaletit Rogera svýma piruetama, tak ho to vyčerpá dřív :P
Reagovat
babolat.cz
to asi jo, on jiný ale nebude, bohudíky :-)
Reagovat
PetaM
Já mu ten Golden Masters tak přeju kruci! Je to jenom jeden break, to musí otočit!!! :) A Andy musí dotáhnout TB!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ponožka fandí Izzymu :D a stejně to Můra urve :)
Reagovat
PetaM
Levá nebo pravá? :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je jedno, stejně už dofandila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Z výkonov Djokovica som celkom nemilo prekvapený..Po svadbe pôsobí absolútne nekoncetrovaný, herne úplne mimo. Nadal je zranený, Murray je stále nemastný, neslaný, veľmi ťažko predvídateľný. Vyzerá to tak, že titul na USO je voľne dostupný pre širšie masy, Federer sa v tomto prostredí môže veľmi dobre orientovať.

Z dlhodobého hľadiska si však nemyslím, že by veľká štvorka alebo po novom, skôr veľká dvojka mala výraznejšiu krízu. Z krátkodobého pohľadu sa vyskytujú menšie krízy, možno sú predzvesťou tých dlhších, no smerodajné sú vždy GS a tam sú na najvyššom stupienku predsa len stále rovnaké mená. NY môže byť výnimkou aj vzhľadom na absenciu jedného z nich.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole se mi taky moc nezdá, jestli on to nepřeháněl s líbánkama :D Můra je na tom obdobně nahoru dolů a Roger mi rovněž přidělává vrásky, pokaždý když se zápasu obávám jako třeba včera, tak to nějak horko těžko dotáhne, pokaždý když se těším na velkej zápas, posledně Tsonga, tak pohoří, no a Rafa už bude mít podle mě čím dál více takových výpadků, takže z mého pohledu to rozhodně krize je, těžko říct co čekat v New Yorku...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že Nadal bude mať výpadky často. Nie je dôvod myslieť si to. V Austrálii hral finále, celkovo hrá na hardoch snáď najlepší tenis v kariére, pravidelne sa dostáva ďaleko, s výnimkou IW. Škoda, že sa nemôže ukázať v severnej Amerike momentálne. Na antuke to bolo poslabšie, no titul z RG dal na všetko zabudnúť.
Reagovat
smazaný uživatel
A co přišlo po tom slavným 9. triumfu na Roland Garros? Travnatá bída a k tomu zranění, Nadalovci si to nepřipouštějí, ale já si myslím, že do budoucna se ty Rafovy výpadky budou kupit čím dál víc a dohánět nesplněné bude především Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš herné výpadky, alebo zdravotné?..Lebo, ako som písal minule, to že si nešťastne zraní zápästie "druhej" ruky, to sa naozaj môže stať každému a rozhodne by som z toho vedu nerobil.

Na Wimbledone prehral s výborne hrajúcim Kyrgiosom. Trávnatá sezóna je stále kratučká, trojtýždňová, z jednej prehry na tomto povrchu by som na iných kurtoch rozhodne nevychádzal.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem výpadky hlavně zdravotní, ty herní se u Rafy moc často nevidí, ale letos se ukázalo, že se to může změnit v přibývajícím věkem se není čemu divit, není to stroj, jenže on jinak než naplno hrát neumí. O tom pravým zápěstí se nemá cenu hádat, to musí vědět on sám, co zrovna dělal, jak ho zatěžoval, ale nepřijde mi logické tvrdit, že to nesouvisí s tenisem, Delpo si taky zranil obě zápěstí.
Reagovat
Roger_Federer
Neni duvod si to myslet..Nebyl duvod si myslet, ze si zrani zada na AO, ani ze ho potka zraneni zapesti ted..Ani Nadal nedokaze zastavit vek a telo mu vrati ty leta huntovani.
Reagovat
smazaný uživatel
Hľadať pôvod zranení v štýle hry mi príde alibistické a tendenčné.
Reagovat
smazaný uživatel
Urobil som chybu, keď som si dlho nenašiel čas na Izzyho zápas. Stále tvrdím, že toho chlapca nejde nemať rád. Nie je to len o najlepšom servise na svete, on je od základnej čiary naozaj celkom solídny a na sieti má častokrát kúzelnú ruku. Až tak kúzelnú, že to veľakrát vyzerá ako náhoda, že to tak snáď ani nechcel zahrať..
Reagovat
babolat.cz
s tím nemohu souhlasit. Prostě do toho buší, buď to vyjde nebo je to metrový aut. A pokud hraje dobře, musí to být beton.
Reagovat
Vojtiik
vůbec ne, Big John už mnohokrát ukazál, že není jen servisman. Má na svou výšku velmi dobrý pohyb, je schopný udržet balón ve výměně, zaútočit a jak píše FH, má zlaté ruce což jde vidět hlavně na síti :-)
Reagovat
spaniel
A ted tu o karkulce. Je to velky sympatak, vyska je jeho hendikep, ale ma spousty nedostatku.
Reagovat
Vojtiik
kriste pane, nikdo netvrdí, že má dokonalou techniku jak Rog nebo pohyb jako Rafa, kvůli te výšce ani nemůže, to víme všichni.. ale tvrzení, že to je jen servisman je k hovnu, je mnohem komplexnější než s obdobnou výškou Karlovič... to že hraje bum bum je logické, nechcete snad s jeho parametry, aby hrál jako Ferrer.. za tím, co jsem napsal, si stojím
Reagovat
spaniel
Zalezi s kym ho porovnavas. Jiste, kdyz vytahnes Karlovice, neda se nesouhlasit. Ale proti vsem ostatnim to uz tak dobre nevypada. Souhlasim, ze je to vyskou, je tim hodne limitovany a udrlal celky pokrok, ale napsat, ze neni servisman je prehnane. Je to hlavne servisman, nejvetsi po Karlovicovi.
Reagovat
Vojtiik
Jasně o tom, že serve je jeho nejvetsi zbran a deviza se bavit nebavime, to je nam kazdemu jasne.. ja jen, ze drtiva vetsina zdejsich nazoru je takova, ze to je servisman a nic jineho nema a stim se proste souhlasit neda :)
Reagovat
J.M.
Když má svůj den jako dnes, tak mě na té síti opravdu překvapuje. Ty voleje jsou někdy luxusní, stejně jako ty agresivní returny a jiné vítězné míče. Když má svůj den...:-)
Reagovat
Vojtiik
to už je druhá věc, je pravda, že to tak nevypadá vždy a někdy to tam fakt jen mlátí :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Na returne, hlavne po súperovom druhom servise to hrá naozaj na riziko, buď/alebo..

Ale oceňujem jeho pohyb na základnej čiare. Vzhľadom k tomu, že má 208!cm je to celkom obdivuhodné. Navyše oproti minulosti výrazne zlepšil aj svoj FH, stáva sa jeho veľkou zbraňou, ktorou si vie veľmi rozumne pomôcť, prípadne pripraviť precízny útok na sieti.
Reagovat
spaniel
Forehand a servis ma spickove, i kdyz ten forehand ma dost jednotvarny, hodne plochy, nedava moc spinu. Voleje ujdou a zbytek bida.
Reagovat
Davor1
Je to obrovský sympaťák a jeho tenis je veľkým oživením ATP okruhu.
Už len tým, že si najprv spravil univerzitu a až potom sa začal naplno venovať tenisu je neskutočné...
Dnes ale musí prehrať, Murray už musí konečne zlomiť tú katastrofálnu sezónu a ísť aspoň do finále...
Reagovat
smazaný uživatel
bože můj, ten komentátor na Nova Sportu je něco tak neuvěřitelně špatného
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byl jenom špatný, ale on normálně fandil Isnerovi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsi, Lunejko, snad někde netruchlíš, že ti Standa vypráskal Marina? :D Že by mu ruplo v bedně a rozvzpomněl se na Austrálii?
Reagovat
babolat.cz
to opravdu stačí Isnerovi hrát dobře jeden turnaj v roce na obživu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož je tu tolik komentů, tak vás poprosím o like na fanclub naši naděje Denisy Allertové.https://www.facebook.com/pages/Denisa-Allertová-Fanclub/719458394775483 ..... A teď už jen čekat na trapné a komenty, za úkol, setřít a pobavit :-) Jako už to udělalo pár jedinců nedávno :-)
Reagovat
slacker
Jednou ti to nestacilo?
Reagovat
smazaný uživatel
zalez
Reagovat
slacker
Blbej a jeste drzej. Nezalezi cim okecam svuj spam tentokrat, je to proste spam a zebrota
Reagovat
smazaný uživatel
Hele sice nemám teď moc peněz, ale chci ti koupit letenku společnosti Malaysia Airlines.. Nechystáš se někam, prosimtě? :)
Reagovat
Vojtiik
to bych tu nedával pač si ji lajkne frndina a to fakt nechecš imho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si všiml, že na zahraničních blogech, dostal Berďa novou přezdívku, už není "Birdman", ale "Sugarman" ..:-)
Reagovat
PetaM
Horší ani dostat nemohl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, těžko protestovat.
Reagovat
Sonja
Taky mohl mít Flowerman...:-D
Reagovat
babolat.cz
to sedí,už to říkám dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem někde zaslechla "FlowerPower" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Buďte na nás dnes hodní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No zatim to vypada, ze celkem jsme;)
Je to sice teprve zacatek...ale Andy uz urval prvni gem...na svem servisu...takze doufam, ze spokojenost, nebo vy chcete snad vic tech gemu na svem servisu?;)

No dobre, tak fair hra...TBky necht rozhodnou;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak prvni TB je nas;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve druhem vam davame slusnou sanci;)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy v poslední době šance s díky odmítá. Čekám to i teď. :)
Reagovat
Sonja
Achjo a jsme tam, kde jsme byli:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tommr
aspoň se zase trochu zklidní. Včera byl ke konci zápasu s Dimitrovem na můj vkus až moc divokej ... :)
Reagovat
Nola
bavím sa, a veľmi, dnes som sa dozvedela, že Fedex učil hrať Stana backhand, a preto je tak veľmi úspešný a to je iba jedna z periel v podaní pána Havrillu
Reagovat
smazaný uživatel
Féďa mu asi hodně pomohl, když ho za to Stan tak velebí, ale s tím bekhendem to je vtip, spíš Stan by měl na oplátku vyučit Rogera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan hraje opět svuj fantastický tenis jako v Australii
Reagovat
smazaný uživatel
:)...Glorifikácia Rogera Federera naozaj nepozná hraníc. Nechcem všetkých hádzať do jedného vreca, ale toto je naozaj celkom ukážkový príklad.
Reagovat
martinek37
Někde jsem tady pochytil odkaz na fantasytennistour a od W to hraju. Docela mě to i baví, jak tam ty $ naskakují (když už se tak neděje na reálném účtu:))
Jen 3 věci mě tam trochu štvou:
1. Grafika by tedy mohla být nápaditější
2. Díky tomu, že jsem do toho naskočil později, se motám někde ve třetí stovce.
3. Jsme tam pouze tři Češi a to i včetně mého synátora.

Tak kdyby to někdo chtěl zkusit, je to www.fantasytennistour.com a týká se to pouze atp.
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem to pochytila, ale o co že tam jde, tipovačka nebo i hraní?
Reagovat
martinek37
Zápasy se tam netipují, na každý turnaj se vybírá 4 - 7 hráčů (podle hodnoty turnaje). Pak na své "konto" dostáváš peníze stejné jako vydělají tebou vybraní hráči. Každého hráče můžeš vybrat max. 8x za sezónu. Ale třeba já, jelikož jsem se registroval až před Wimblasem, to mám omezený pouze na 5 výběrů toho kterého hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež som to zachytil. Zaujímavý systém. Rád sa zapojím, ale počkám asi až na novú sezónu, nech som konkurencieschopný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je konečně klid, co takhle něco z jinýho soudku, zajímá vás tu někoho Pardubická juniorka? Kromě věhlasných jmen tam třeba v roce 2009 vyhrál Veselka, 2010 Tereza Smitková, 2011 Adam Pavlásek a další :) Zítra se hraje finále a ceny přijede předat Nick Bollettieri, to tu ještě nebylo, krom něho tam bude vystavenej Davis Cup, takže nevim jak to máte daleko, ale já se přijdu podívat a vyfotit se s pohárem :))
Reagovat
martinek37
Nick B. je frajer. Ba bych se i jel podívat, ale není čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Nám taky a už roky, to nám věř ;-)
Reagovat
Frick
POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ POJĎ
Reagovat
smazaný uživatel
tohle už je moc :D už mě ty žabomyší války nebavěj
Reagovat
slacker
ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ ZMIZ
Reagovat
Roger_Federer
Muzete se dobrovolne priznat kdo mel jiz v minulosti ostry diskuzni stred z Fandinou?
Fakt by me to zajimalo zda ji neosocuji nepravem.!Zatim to priznali

Roger_Federer
gigin- od te doby ma problemi z erekci..
a.magerova
Vlk v zime-ktery kvuli tomu udajne na cas opustil tenisportal..
Reagovat
Fandina
Ty jsi kvůli mně opustil TP? A z jakého důvodu? Děkuji za vysvětlení.
Reagovat
slacker
nedekuj a oplat mu to take opustenim TP ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ti mohu klidne vysvetlit. Dostaval jsem od Tebe celkem slusne zabrat, ne ze ne...;)
Nevim proc, a kde se to vzalo na 100%...obecne myslim, ze to vzniklo asi nekdy ve chvili, ze jsem napsal, ze John zahral super zapas, jenze bohuzel ho zahral proti Berdychovi, to se proti mne obecne na TP otocilo...a udelalo to ze mne hatera Berdycha....coz byla fakt neuveritelna situace a blbost....tomu by se asi dnes tomasinho nebo Mutademus jen zasmali....jenze ja se tomu moc nesmal....ja se jen branil v tom, ze je stejne normalni jako kdyz obcan CR fandi tenistovi z CR, ze se najde i mensina, ktera to tak nastavene nema...a tomu verim dodnes...je to jako tvrdit, ze vsichni musi byt bili...ne nemusi a nebudou....krom toho, jsem se neradoval z jeho prohry, ale s vyhry Johna, coz je pro nektere to samy....a pro mne ne...teda!!! Snad jen jeden nick se mne tu tehdy zastal...a to byl ostrej vlastenec, ale asi pochopil, o co mne jde....

Dostal jsem tehdy od tebe nalepku arogantniho prispivatele, ktery musi mit za kazdou cenu pravdu a vydava se tu za odbornika, no...to trochu zabolelo...a Jan, nebo Quesh a nekteri jini toho tehdy i zneuzivali...., ale to jsem prekousl, jenze potom si mne psala na jakykoliv prispevek reakci...nevim z jakym zamerem, ale prijemne to uz nebylo...tehdy tu utocilo na mne vice lidi, ale vetsinou, to smetli jednim prispevkem...ty sis mne vychutnavala pekne ....pri navratu jsem proto reagoval na Tve, ze mne nemas rada s "pochopenim", ze se nedivim, nebot jsem to celkem pocitil...dychat si mi moc nedala...

Problem take lezel v tom, ze jsem zacal mit vaznejsi zdravotni potize, a opravdu jsem to uz nedaval...nevim, co jsem Ti udelal, a uz mne to dnes ani nezajima...jsem opravdu ted rad za tuto situaci....Ty mne nemas rada....ja take ne....bez vzajemnych prispevku a reakci jsem stastnejsi...no prijemne to nebylo...pokud by se tohle opakovalo, asi bych sel...ja na tyhle dialekticke akce nejsem zvedavy...pokud nekoho nezajimam, jsem rad, ze si mne nevsima...tedy ho opravdu nezajimam...
Reagovat
Roger_Federer
Dik zes ji to napsal, protoze jsem jen cekal jak to bude chtit pouzit proti me a ja budu muset kopirovat a citovat tvuj slusny prizpevek dole.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja hlavne valim ted na Lucku;) Nic z toho nemam...;)
Reagovat
Roger_Federer
mas pohodicku...od 7:15 sedim v kanclu na jednom monitoru prace na druhem prehazuju streemi co to da...; ) a to se jeste musim hadat ve virtualnim svete..
Reagovat
a.magerova
John Toma porazil 2x (2009, 2012), z kterého roku je Tvá zkušenost?
Reagovat
smazaný uživatel
2012
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že ty ten internet moc prožíváš. Fandění přece není o tom, co ti kdo napíše, ale o tom, co sám od toho očekáváš. Promiň, ale to jsem tedy netušila, že až takhle se tě dotklo, že já fandím Čechům a pro mě je normální, že jim víc přeji. Důvod je jasný, někam patřím a podle toho se chovám. A nechápu, proč sis připouštěl tak osobně tenhle můj názor. Je každého věcí komu fandí. A vůbec by mě ve snu nenapadlo, že někdo kvůli jinému názoru na fandění než má on sám se tak choval, jak to píšeš. Nikdy jsem neměla zájem tobě osobně cokoli vyčítat. Jinak mě i překvapilo, že někdo jiný toho zneužíval, jak píšeš. Tady na internetu je x nicků. Některý je mi blíž, jiný ne. Někomu rozumím víc, něčí příspěvky ani nečtu. Tebe beru jako mnohastránkového přispívatela a já nemám ráda dlouhé příspsěvky, proto jsem tě nějak vypustila ze zřetele. A v podstatě ani nečetla, co píšeš. Tvoje pocity vůči nicku Fandina mě překvapují. Promiň, ale já takhle jak to popisuješ neuvažuji, nepřemýšlím o jiných lidech, co cítí. Buď mám k někomu důvěru, mám ho ráda nebo ne. Jinak jsem ráda, že nemáš už zdravotní problémy a přeji ti vše dobré. Měj se fajn.
Reagovat
pepin
Tak já jsem s Fandinou měl také již několik debat, ale já jsem to bral v rámci jakéhosi škádlení. Musím říci, že to bylo v jiných dimenzích než s Jiříkem, asi víte o kom píši.
Reagovat
Fandina
škádlení ... tak to je hezké a milé. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už několikrát ,ale zase to jako tragedii neberu.Hrozně rád si tu počtu ,je tady mnoho poučných názorů a hlavně na mnoha je vidět ,že tomuto sportu opravdu rozumí.Což o sobě vždy říci nemohu.
Reagovat
rib
Já si jen všímám, že fandina se snaží pozitivně komentovat hráče, ale zato na každý příspěvek, který se jí týká, reaguje přehnaně, jako by se jí opravdu dotkl. Zdá se, že to bude asi hodně rozzlobené a citlivé děvče....
Reagovat
Fandina
Dík za radu a postřech o mně. Znáš to, když vidíme ostatní, tak hledáme pozitiva, v nikách, v diskusi o tenistech, v důvodech, proč se jim daří tak a nebo tak. Nikdo nezná víc druhé než sebe. Když mi potom někdo začne vysvětlovat, že dělám něco tak jak nedělám, není mi to zrovna moc příjemné. Nebo když mě někdo podsouvá něco, co by mě ani v životě nenapadlo, nemám důvod brát toho druhého jako směrodatného. Ale obecně, popřemýšlím co píšeš. Dík za radu.
Reagovat
Fandina
A nejsem děvče, názorově ano, to nepochybně, ale jinak ne ... úsměv
Reagovat
misa
...ale jinak jsem kluk.
Reagovat
Fandina
ne, jsem stará holka ... úsměv
Reagovat
misa
Dvakrát úsměv.
Reagovat
Fandina
taky taky taky misenko ... pojď pojď pojď
Reagovat
misa
Fandinko, pamatuješ si, jestli jsem holka nebo kluk?
Reagovat
Fandina
Promiň miso, tuhle mě napadlo, že zřejmě máš nick Míša, ale také by klidně by to mohla být mísa. Jsi kluk, ale misenko je také možné říkat klukovi, pro případ, že by nick byl mísa, ne?
Reagovat
misa
Jsem Míša, pro potřeby registrace jsem vypustil diakritiku. Že jsem tak drzý, jak stará holka vlstně jsi?
Reagovat
Fandina
Já vím, že tu nejde diakritika. Věk neprozradím, cítím se mladá, jak jsem psala. Nezlob se.
Reagovat
misa
Jasně, je to jen tvoje věc. Stejně jsi vdaná, takže nic pro mě :-)
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
misa
Měj se, končím :-)
Reagovat
slacker
Je mi jedno jestli si tele nebo stara k.,.a. Kazdopodane si kus hoveziho.
Doufam ze se veta vyse objevi v obzalobe :-))
Reagovat
Fandina
omluva postřeh ... chyba sorry a úsměv
Reagovat
rib
tak vítej do klubu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A UŽ DOST A UŽ DOST!!! :D Jak můžete u takový komedie vydržet do 3 do rána a druhej den pokračovat, to nemáte nic lepšího na práci nebo chcete trhnout rekord v počtu příspěvku v této pseudodiskuzi? Bože, já se fakt plavím a montovat se do toho nebudu, protože mi to za to nestojí, už aby ta fraška skončila a začal se řešit zase TENIS!
Reagovat
a.magerova
Roger nebo Gael?
Reagovat
smazaný uživatel
bude to zajímavý, u Rogera se obávám už skoro každýho jeho zápasu, ale odpověď je jednoznačná, kdo jinej než Roger :))
Reagovat
a.magerova
Jj je to o strach poslední dobou, doufám že Gael nebo nedejbože Roger nepřekvapí.
Reagovat
martinek37
No upřímně, pokoušel jsem se o to, ale po chvíli se to tu vrátilo do starých kolejí.:(
Reagovat
smazaný uživatel
ono je to přejde, zaspamujem jim to tady něčím zajímavějším :)
Reagovat
martinek37
Myslím, že to nedopadne. (:
Reagovat
slacker
Jen nas prosim vsechny nehazej do jednoho sacku bonbonu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
naházím vás tam a pořádně s ním zatřesu, abyste se vzpamatovali :P nejsem zdejší starousedlík, nevím kdo si začal a kdo má pravdu, ale je to trapný a zahlcuje to zde místo pro lepší komentáře :)
Reagovat
a.magerova
Ten příspěvek RFtheGOAT je dobrý, akorát je v něm třeba změnit množné číslo za jednotné a je to zcela pravdivé a konkrétní čili žádný jeden sáček bonbónů ;-)
Reagovat
pepin
Teda já sem moc nechodím, ale co se tady děje to je tedy mazec. Jenom chci připomenout, že v názvu je "Tenis", ale ono to vypadá na soudní sín.
Reagovat
Fandina
tak nějak
Reagovat
spaniel
"Fandina je magor nebo troll.

18.8.2014

Prohlašuji, že jsem tento výrok napsal při plném zdraví, při smyslech a dobrovolně.

S úctou, spaniel"
Reagovat
Fandina
Přidáno. V příspěvcích mám něco podobného.
Reagovat
slacker
slozka Slackre:
ustavicne na me bucel a i jinak naznacoval ze jsem krava, to ale neni pravda, nejsem krava a ani trava mi nechutna
Reagovat
spaniel
Fajn, rád pomůžu. Doufám, že ten spolupacient, který je přesvědčený, že je právník, bude spokojený.
Reagovat
Roger_Federer
v klidu to je nejaky pribuzny- odbornik.
Reagovat
Cico93
máš zlý dátum:)
Reagovat
slacker
psstt, to je past.
Reagovat
Cico93
aha.
Reagovat
slacker
Myslim ze hodne z nas se urcite chysta na finale FC. S velkou pravdepodobnosti do hlediste prijde i femme fandina. Je na case zacit premyslet jak ji v hledisti odhalit a nazavat ten primy osobni kontakt. Sanci ve Wimbedonu jste nejak promrhali, gulbisove :-)
Reagovat
smazaný uživatel
DC je lepši. Musí pomoct Rosol.
Reagovat
spaniel
Je nutné vzít kamaráda, postupně obcházet ochozy a o něčem diskutovat. Osoba, která se vám do diskuse vmísí, je Fandina.
Reagovat
Fandina
hezká představa ... úsměv
Reagovat
Vojtiik
Kluci to není možné, jak na tohle můžete mít nervy? :D
Reagovat
smazaný uživatel
to máš Feďou domluvený signál?
http://media.zenfs.com/en-GB/blogs/tram-lines/Federer848484848.jpg
Reagovat
a.magerova
No máme domluveno kdeco, hlavně aby nám TO dnes v noci Gael nepřekazil ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Nebudu to tady jeste vice zaplevelovat nesmyslnymi citacemi..Tady mas odkaz na clanek 3 tydny zpatky, kdy si se vetrela zcela nesmyslne do diskuze nezi me a montyho25, vystartovala si po me, byla si sprosta a vulgarni, urazela si me, zcela umyslne jsi chtela vyvolat konfrontaci..Tef normalne verejne lzes.

www.tenisportal.cz/zpravy/pliskova-znovu-nepresla-pres-prvni-kolo-v-baku-dohrala-14675/#comments
Reagovat
Roger_Federer
Fandine.
Reagovat
Fandina
Vždyť ty v té diskusi na mě útočíš. Ty to jsi kdo pořád reaguje na cokoli co napíši. Nejsem to já. Ty urážíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost, začlas ty a rovnou od podlahy.
Reagovat
Fandina
Zeptala jsem se ho, proč se vyptává. Útočit začal on.
Reagovat
Roger_Federer
Nad tebou letaji i kaceny raci bachorem navrch, aby se na to nemuseli divat....
Reagovat
Fandina
Ty jsi na mě neútočil? Já útočila? Vždyť si ze mě dělal blba svými odpověďmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Četla jsem to. Dělat ze sebe blba jsi zvládala sama, Roger ti v tom nepomáhal.
Reagovat
Fandina
Jak myslíš, přímo útočil a nejde jen o tady to. Až tobě někdo bude kydat hnůj na hlavu, budeš držet?
Reagovat
smazaný uživatel
Neútočil on. Celou dobu jsi útočila ty. Ano, je to tak.
Reagovat
Fandina
On začal s útočením před hodně dlouhou dobou. Nebyla jsem to já. Začal on a nevybíravě. Vždycky začal on, vědomě, neustále mi v patách. Permanentně na mě útočil.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ted ooet lzes:(, ja byvam casto dost ironicky a mivam stiplave poznamky, to ano nicmene jsem te nikdy neurazel ani na tebe neutocil!! Tak jako ty na me, pokud ano najdi to a ukaz mi to.dekuji.
Reagovat
Fandina
Člověče, vždyť ty na mě neustále útočíš. Vypisuješ ankety o tom, kdo měl se mnou problém. Píšeš, že jsem problematická, arogantní, co to je, to není útok?
Reagovat
Fandina
A neustále píšeš, že lžu, co je to za jednání?
Reagovat
Roger_Federer
A cemu se divis? Me jednoho dne dosla trpelivost snaset co ty si dovolis k ostatnimg a "ucho se utrhlo", Zkus se nad sebou zamyslet, zvas to, zmen pristup k nam ostatnim a odeme neuslysis ani popel.
Reagovat
Fandina
Já se mám změnit, já začala útočit, byl si to ty. Ty jsi na vinně.
Reagovat
Roger_Federer
Tak jeste jeden odkaz na pochopeni tvoji osobnosti a takovych diskuzi vedenych v arogantnim duchu najdu za posledni roky 10 sitky..www.tenisportal.cz/zpravy/za-par-mesicu-bude-svatba-rekl-djokovic-sve-pritelkyni-13701/
Reagovat
Fandina
Je to pořád stejné, rozebírání Fandiny a pořád dokola.
Reagovat
Fandina
A posléze tvoje útoky, že lžu a jsem arogantní, problematická. Pořád dokola a dokola.
Reagovat
slacker
Ze lzes je fakt a ne utok.
Reagovat
slacker
Otazka byla utocna. Utocit si zacala ty. Nezdrzuj se a uz nas pobav draftem textu zaloby.
Reagovat
smazaný uživatel
v tediskuzi ses zeptala a ted se ptas pro reagoval. :DDD

tvuj jemny vstup
"proč se staráš o místní přispívatele, nic ti do toho není, kdo tu co píše." - citlivy dotaz s moudrym ponaucenim
Reagovat
Fandina
Ano, po zkušenostech a jeho útokách na mě jsem se ho zeptala, proč se stará o montyho.
Reagovat
Fandina
Zeptej se ho, proč na mě on kdy začal útočit, proč to dělá. Chtěla bych to vědět.
Reagovat
a.magerova
To je přesně ONO, ona vleze kam ji nikdo nezve, tam zaútočí a pak ostatním fňuká, že na ní útočí ostatní a ona se MUSÍ bránit :-/

Navíc monty25 vzal celou situaci v klidu, tam nebyl důvod jim do toho jakkoli zasahovat někým třetím!!!!
Reagovat
Fandina
Že se někdo přidá do diskuse není důvod k urážkám.
Reagovat
Roger_Federer
Jeste prihodim jednu debatu za vsechny.. tady je krasne videt vse o cem je rec, o cem pise JM..Jak nucene z bezne debaty udelat masakr..dokrve bude tvrdit nesmysli, hadat se o jasnych a zdrejmich vecech, o jeji pravde.

www.tenisportal.cz/zpravy/federer-v-miami-vali-na-servisu-ve-dvou-zapasech-ztratil-jen-10-fiftynu-13942/
Reagovat
slacker
No nadhera. Az se tohle bude predcitat v soudni siti, proces s Omladinou uplny hadr
Reagovat
Fandina
I v téhle diskusi si začal ty urážet. Já to nebyla.
Reagovat
a.magerova
Tu se útočník vetřel do diskuze a zaútočil - to je to správné pojmenování situace!!!!
Reagovat
spaniel
Byla jistá doba, kdy jsem o ní nechtěl slyšet (ještě před ignorem) a snad 100x jsem ji psal, aby na mě nereagovala. Pokaždé reagovala. Celé to skončilo tím, že mě napadla, proč na ní reaguju, přitom to bylo pokaždé ve vláknu, které jsem začal a vůbec se jí netýkalo a ona se tam přiřítila. Logika naruby. Jsem přesvědčený, že kdyby se udělalo top 10 vláken, tak minimálně 5 jich bude o tom samém jako tady - o Fandině. Asi to nebude náhoda.
Reagovat
Fandina
spaniel ... nikdy jsem na tebe 100 krát nereagovala. A začínal si ty sám, jako to děláš teď a jako si mě začal urážet ve vzkazníku. Pokud máš dojem, že jsem dement, nepiš mi.
Reagovat
spaniel
Máš pravdu, bylo to určitě víc než 100x.
To není dojem.
Reagovat
Fandina
Nebylo to vůbec, ty jsi začal a reagoval si na mě jako bych ti ukradla hračku. Já si tě vůbec nevšímala. Tvůj příspěvek o tom, že je někdo dement do vzkazníku svědčí o tom, že jen urážíš.
Reagovat
spaniel
Problém bude, že ty zjevně nevíš, že staré stránky se nemažou a že se to dá dohledat. Takže se ti můžu zase jen vysmát. Doporučuji, abys už zmlkla a šla sepsat tu žalobu.
Reagovat
Fandina
spaniel, máš dojem, že někdo neví, že se tady stránky nemažou? Je evidentní, kolikrát a o čem jsi na mě reagoval a s čím. Urážky. A ve vzkazníku to samé.
Reagovat
spaniel
Nemel a žaluj.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře si na tu dobu pamatuju. Psychopat Fandina se opět pokouší obhájit neobhajitelné.
Reagovat
slacker
proc mas nick po psychopaticke postave?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je teda síla. Omlouvám se všem, kterým jsem měla ještě včera za zlé, že na Fandinu "bezdůvodně" útočí.
Reagovat
slacker
Opravdu te obdivuju
Reagovat
J.M.
To se fakt cení. Palec nahoru.

(A ještě, a to opravdu není mířeno na tebe, nijak útočně, jen obecně, napadla mě parafráze známého výroku "Kdo nezná historii, je odsouzen k tomu ji opakovat" - "Kdo nezažil Fandinu, je odsouzen k tomu si ji prožít sám". Já doufám, že už se k tomuto tématu nebudu muset dál vyjadřovat, taky se mi nelíbí, když je tu 300 příspěvků na toto téma a velmi nerad k tomu přispívám. Ale pokud ano, tak jako o kus níž jenom z nutnosti jako reakci na ty, kteří ji "bezdůvodně obhajují", respektive, co je mnohem horší, se hrubě neférově navážejí do těch, kteří se do ní navážejí, aniž by o tom něco věděli. Tady je potřeba především si s pokorou uvědomit, že není dobré se vměšovat do věcí, o kterých nic nevím, respektive respektovat, že pokud někdo má s něčím zkušenosti a já ne, tak je prostě má a já ne, tudíž mu je těžko mohu vyvracet, nemám jak a čím. Ale jak říkám, to opravdu není reakce na tebe, to píšu obecně a neplatí to zdaleko jenom v tomto tématu.)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Já nemám problém s tím přiznat, že jsem se spletla.
Reagovat
smazaný uživatel
pro zvrhliky
http://tp.unas.cz/pojd.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si vůl :DD
Reagovat
Fandina
OT, kdo jste neviděl a máte možnost, na Nova Sport právě opakují Roger Vašek.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už teda máš nutkání psát OT, tak to napiš před každý svůj příspěvek, kterým se máš potřebu pořád bránit. Už mě ty vaše hádky tady serou. Člověk chce počíst o tenisu, jak to kdo vidí a pořád tady čte jen ty tvoje de.bilní vlákna o ničem. Já vím, že ty je primárně nevyvoláváš, ale prosimtě, zkus na ty narážky na tebe nereagovat. Nebudou potom vznikat hádky, u kterých trávíte času a času. Vem radši děcka do cukrárny...Ony budou happy, my budem happy, že je forum čistě a ne plné kookotin, jaká si chudinka, že na tebe všichni útočí a že máš potřebu 50 lidí TP poslat na nucené práce nebo do lochu za nactiutrhání...
Reagovat
Fandina
A nebylo by jednodušší, aby ti, kteří vyvolávají ty hátky a útočí tady na mě to nedělali? Obrať se na ně, já nezačínám s útočením, řekni jim, ať na mě nereagují. Já nestojím o reakce kde každému na mě něco vadí. Ode mě chceš nereagovat, požádej ostatní, aby nekomentovali to co tu napíši, včetně tohoto příspěvku o tenise.
Reagovat
Fandina
omluva hrubka hádky sorry a úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Je jednodušší oslovit tebe, jakožto terč útoku, než deset jiných. A sama si mně to včera říkala - vždycky se najde hodně trolů, co se jim něco nezdá a budou rýpat...Já jsem ti včera taky napsal svůj názor na věc, ale jediný, kdo může účinně omezit tady ten superflame okolo tebe, jsi ty, nidko jiný...Proto to pořád říkám, ser na všechny ve jménu blaha tohoto fora a svých nervů...
Reagovat
Fandina
Nemám dojem, že já jsem ten, kdo by se měl obětovat ve prospěch něčeho. Já to nejsem, kdo vyvolává spory. Zdá se ti to správné, takové jednání. Je to fér a čestné?
Reagovat
Roger_Federer
ja nic, muzikant..Ty ty spory vyvolavas, velmi casto, umyslne,zkryte, ale Reagujes na prizpevky, tak aby vyvolali dalsi a dalsi diskuzi, hadku.Urazis, provokujes..Nekdo to uz prokoukl jiny jeste treba ne..;)
Reagovat
Fandina
Nevyvolávám spory a nikdy jsem to nedělala. Jinak by mě zajíml důkaz toho, že lžu. Děkuji za odpověď.
Reagovat
Fandina
zajímal ... oprava, překlep
Reagovat
Fandina
To samé tvé tvrzení o urážkách. Nikdy jsem to nedělala.
Reagovat
Fandina
Mimochodem, proč na mě reaguješ. Proč jsi vstoupil do tohohle vlákna. Proč máš potřebu se vyjadřovat k tomu co píši. Co tě nutí to dělat a podsouvat mi věci, které nedělám, nemám v úmyslu. Můžeš na to nějak odpovět. Proč, když se tě nikdo na mě neptal, oslovil si mě. Děkuji za odpověď.
Reagovat
Roger_Federer
blaf blaf blaf....;)
Reagovat
a.magerova
Toto je jasná ukázka jejích zákeřných praktik, napíše koment a čeká, když nic tak napíše další, a když zase nic tak ještě třetí, aby tu svou oběť vyburcovala k další konfrontaci, to tu dělá léta a zcela promyšleně. Ale kdo to nechce vidět, tak to nevidí :-/
Reagovat
Fandina
Napíši koment a nic nečekám. Nemáš pravdu.
Reagovat
slacker
dialektika. Asi jako dianetika
Reagovat
martinek37
Tak řešme raději něco tenisového, ne? Co třeba dnešek?:)

Benetka < Janowicz
Stan >= Cilic
Fabio =< Lu
Můra >= Izzy
Nole > Tommy
Milos > Johnson
Gael =< Roger
Južný >= David

Lucka =< Simona
Carla >= Elina
Serena > Flavia
Máša > Nasťa
Sloane >= Jelena
Světlana =< Anče
Aga > Sabina
Caro > Angelika
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka = Simona
Carla = Elina
Máša = Nasťa
Sloane = Jelena
Světlana = Anče
Aga = Sabina
Caro = Angelika

Tyto vsechny budou pekelne vyrovnane zapasy...
Reagovat
Cico93
Freedom čo su toto za tipy, všade máš x :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proste netipovatelne :-) Na par zapasu z techto jsem na netu nasazel tri sety, kurzy byly hezke kolem 2.3. Po dvou kdyz to das uz mas velky kurz...
Reagovat
Cico93
myslim, že Aga vyhra predsa ma super životnú formu a nemala by si to pokaziť.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zivotni formu zrovna nema teda ale doufam, ze to zvladne. Ted hraje dobre ale mohlo by to byt jeste o neco lepsi :-)
Reagovat
Cico93
Tak možno, že ta životná forma sa len rozbieha:) ale konečne mám u nej pocit, že trochu pridala na razancii a sile úderov.
Reagovat
smazaný uživatel
To hej, ten zapas s Makarovou byl uzasnej (jak od Agy, tak celkove). Nejlepsi zapas z Montrealu co jsem videl spolecne se zapasem Serena vs. Caro (Caro moc dobrej vykon). Tak kdyby se rozbihala tak to bych byl rad. Doufam, ze ji dozene na US open :-D
Reagovat
Cico93
na US Open má veľku šancu na nejaký vysledok, predsa veľa z top tenistiek je neako z formy:(
Reagovat
Sonja
Tak tady se vám vecpu do debaty, protože ten zápas Aga x Káťa jsem viděla taky a byl super:-) Jen škoda toho, že to Káťa nedotáhla aspoň do 3.setu, myslím, že si to ten zápas zasloužil.
A taky jsem si všimla, že Aga má nějaké tvrdší údery, je při nich dokonce i víc slyšet:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, kdyz chce tak dokaze zatlacit ale Aga hodne casto pouziva taktiku a pak samozrejme nehraje proti kazde hracce stejne. Mno a samozrejme vzhledem na jeji postavu pri vetsi sile je rozhodne nejaka zvukova odezva :-D
Reagovat
Cico93
David musi vyhrať!
Reagovat
a.magerova
Hele, to rovnítko u Rogera se mi nelíbí :-/
I když mám Gaela ráda, tak toto doufám NE !!!
Reagovat
Cico93
neboj Rogerko vyhra.
Reagovat
martinek37
Tak on mi Roger celkově nepřipadá v pohodě a Gael je cvok, takže se může stát cokoli. Ale taky doufám, že vyhraje Roger.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka < Simona
Carla > Elina
Serena > Flavia
Masha < Nasťa (Na ten zápas se těším, snad to Nasťa dá... :-) )
Sloane = Jelena
Světlana =< Ana
Aga > Sabine
Caro = Angie
Reagovat
Sonja
No to teda doufám, že Jerzy Benetku porazí, když už vyřadil Grigora... Ale u něj si nikdy nejde bejt jistej.
Marin podle mě porazí Stana, Andy se pěkně nadře s Johnem, Nole by to měl uhrát snadno, Miloš doufám taky nepřipustí větší problémy...
Reagovat
martinek37
No taky doufám, myslím, že jde konečně zase trochu nahoru. Marin má šanci, ale víc věřím přeci jenom Stanovi. Můra teď hraje z TOP 10 možná nejlíp. Ale je to letos hrozný, na nikoho se nedá spolehnout.
Reagovat
Jiri
Stan to bude mit tezky, ale verim v postup. Mura, Djok a Fedex snad bez prekvapeni. Lucka pres Simonu, jinak u holek moc prekvapivych vysledku neocekavam.
Reagovat
PetaM
Lucka >= Simona
Carla > Elina
Serena > Flavia
Máša >= Nasťa
Sloane >= Jelena
Světlana =< Ana
Aga =< Sabina
Caro =< Angi
Reagovat
babolat.cz
teď mi kámoška volala ze Spy, že jim volal nějakej advokát Standa Gross, že dostal konečně případ: žaloba celého TP, je to tutovka.
Reagovat
Cico93
!
Reagovat
babolat.cz
dosáhněme aspoň té 500!
Reagovat
Cico93
i 1000
Reagovat
Roger_Federer
FREEDOM
"Já jsem slušná a vždycky jsem byla. Ale zřejmě si nepochopil, že nejsem sama kdo diskutuje. Nikoho nenutím, aby o mně psal a mně urážel. Ale neustále se to děje."

Ne nejsi slusna, nekolikrat si me castovala slovem hlupak, blbecek a dalsimi osobnimi utoky.., ted tady delas obet, kolik mas roku? Aspon si stuj za svym vystupovanim a nazory.
Reagovat
Fandina
Vážně tě ty urážky pořád baví. Další a další a další přibývají. A pořád začínáš. Můžeš mi říct proč?
Reagovat
babolat.cz
tak si to tak neber...
Reagovat
Roger_Federer
Cim presne te urazim boha mu?Prestan se strapnovat z nejakym trest.oznamenim kazdy pravnik co by vylezl ze skoly by se ti vysmal.
Reagovat
Fandina
Obecně urážíš, píšeš že lžu, vypisuješ ankety kdo se mnou měl konflikt, píšeš, že jsem arogantní, že mám jít psát jinam. Zesměšňuješ mě, píšeš o mně, že jsem problematická a vyvolávám konflikty. Nic z toho co píšeš nedělám a nikdy jsem nedělala. Je toho víc než dost, co se týká urážek a útočení. Děláš to ty.
Reagovat
Roger_Federer
:(...jednoznacne potrebujes pomoct svoji rodiny..
Reagovat
Fandina
A jak si k tomu dospěl, proč si to myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Sem si dala tu práci a vyhledala jsem si to (no dobře, nebylo to zase tak těžký) a zjišťuju, že Roger má naprostou pravdu. Skutečně jsi ho několikrát nazvala hlupákem zrovna v nedávné diskuzi o Rosolovi. Tak proč se pak divíš?
Reagovat
Fandina
Podivej, RF začal jednoho dne na mě ostře útočit, důvod neznám. Zeptej se jeho, proč začal. Také by mě to zajímalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ho ptát nepotřebuju.
Reagovat
Fandina
Ale já ano. Mě by to zajímalo.
Reagovat
slacker
Tak si to vyrikejte osobne. R_F by urcite neodmitnul a ja bych mel zajem o referat z prubehu schuzky.
Reagovat
a.magerova
Chtělo by to domluvit nějakou formu Otázek Václava Moravce v přímém přenosu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno jelikoz podle jejich odpovedi na moje prispevky nema paru o cem pisu a odpovida na nejaky skryty dialog, tak ty otazky by vypadaly hodne smesne :-D
"Jak se Vam na tenisportal.cz libi?" "Ale vzdyt ja na nikoho neutocim, oni utoci na me, jsou proste zli." :-D
Reagovat
a.magerova
No právě, moc by mě zajímalo, jak by se s tím Václav popral, opakovat jednu otázku 10x a nedostat na ni ani přibližnou odpověď, nakonec by se dozvěděl, že vůbec ničemu nerozumí a že ji jen a jen uráží a nadává.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem pravidelným čtenářem TP a Roger Federer má naprostou pravdu. Ale zastávám názor Freedom, nevšímat si a ignorovat.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ja jsem ti to uz nekolikrat verejne zdelil..
Nemel jsem z tebou nemel zadny problem, do doby nez jsem si vsiml a byl jsem ucastnikem diskuzi kdy arogantne a neomalene mas potrebu neustale poucovat "nicky", jak by se meli chovat, co by meli psat..Co muzou a co nesmi.Navic si se casto vyjadrujes a hadas o vecech o kterych nemas ani paru a do krve se hadas ze mas pravdu..
Opak jsem si jisty, ze ty vyuzivas anonimitu tohoto fora, protoze kdyby si nekde predvadela verejne co zde zle by to dopadlo.
Reagovat
Fandina
A to je důvod k urážkám a psaní o druhých, že lžou, potřebují pomoct rodiny a dalších. Navíc, nikdy jsem nebyla arogantní a nepíši nikdy o věcech, kterým nerozumím. To tě neopravňuje k neustálému útoku na druhé.
Reagovat
Roger_Federer
Nikdy jsem te neurazel, a to ze lzes je proste fakt..
Reagovat
Fandina
Uvědomuješ si, že tím, že říkáš, že lžu mě urážíš. Jak si dospěl k tomu, že lžu. Napiš v lžu. Jinak platí to, že mě urážíš permanentě a nejen teď, tím že píšeš, že lžu. Podsouváš mi záměry, které vůbec nemám. Píšeš o mně jako o někom, kdo ničemu nerozumí, je arogantní, ostatní poučuje. Obecně celkově píšeš tonem, vyznamem, který je urážlivý.
Reagovat
Fandina
Napiš v čem lžu. Ulítlo mi v čem. Díky za odpověď.
Reagovat
slacker
Uz se tu nezdrzuj a bez na schuzku s pravnikem.
Reagovat
a.magerova
R_F - nelžeš, člověk, který tady napíše toto: "Já se málokdy zapojuji do diskusí, většinou jen zafandím." nebo "Občas na někoho zareaguji, pokud mě zajímá co píše."
A pak má pod článkem přes 100 příspěvků a takhle to tu praktikuje roky, tak lže.
Reagovat
Fandina
Pokud někdo píše o mně, tak se zapojuji, jinak sporadicky. Je to snadno dohledatelné. Stačí si projít příspěvky a články.
Reagovat
slacker
venuj dneska peci zalobe at tam nemas hrubky
Reagovat
smazaný uživatel
V tom samozrejme pravdu nema (to vi vetsinova cast TP), ja jen pisi, ze je lepsi si ji nevsimat nez rozpoutavat takoveto diskuse...
Reagovat
smazaný uživatel
A vpodstate je lepsi si ji nevsimat, nez se chovat stejne jako ona, asi tak...
Reagovat
Fandina
Nikoho jsem nežádala, aby na mě regoval. A nedělám to nikdy. Už si někdy viděl někoho, kdo vědomě píše tak, aby ho druzí uráželi? To se tu děje. Uvědom si to. Já nikoho nežádám, aby o mně diskutoval.
Reagovat
babolat.cz
tahle diskuze by se měl archivovat, celkem dobrá švanda. Fandino, co ty vůbec děláš kromě účastňování se diskuzí? spíš vůbec, pracuješ, hraješ tenis?? Jsi člověk?
Reagovat
Fandina
A co ty, proč tu píšeš. Já proto, že se tu na mě útočí. Proč tu píšeš ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Kruci, začarovaný kruh. Fandina sem píše, protože se tu na ni útočí, a útočí se tu na ni proto, že sem píše.
Reagovat
babolat.cz
myslíš všeobecně proč sem píšu nebo proč jsem napsal tento příspěvek? protože tam jsou otázky a tedy je to jasné.
Reagovat
Fandina
Ty ses dneska zeptal, proč sem píši, kdo jsem, ale včera jsi sám začal s urážkami mojí osoby. Proč si to dělal?
Reagovat
babolat.cz
zajímá mě psychologie lidí, proč se chovají jak chovají, jak reagují na podněty,co na ně má vliv, jak se dokáží změnit (většinou k horšímu) během krátké doby. Dodnes mě fascinuje chování nacistů, předtím běžných a normálních lidí. Ale to neber tak, že tě s nimi srovnávám. Jde jen o tu psychologii.
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. Já fandím tenisu, hodně let. TP jsem našla na internetu jako místo pro diskusi o něm. Jinak momentálně dělám internetové stránky. Mám vysokou školu ekonomickou v Praze. Jsem vdaná a mám dvě děti.
Reagovat
slacker
Vdana za Broze? Mlceni je souhlas :-)
Reagovat
slacker
rikala kdysi ze "dela" weby. ted zrovna dela na webu TP
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sonja
Kdyby byl co k čemu administrator, tak se tu taková hovna nemusí ani řešit.
Prokazatelně provokuješ- 1)upozornění, 2)ban
Roztáčíš nesmyslné diskuze, spamuješ, zaplevuješ diskuzi- 1)upozornění, 2)ban
Sprostě nadáváš (ať už hráčům nebo jiným uživatelům)- ban

Mělo by tady těch adminů fungovat víc samozřejmě, jeden člověk není schopen všechno uhlídat. Každopádně chodím na místo, kde to takhle funguje, a je to SUPER. Akorát že tady to občas vypadá, že by spoustu lidí už ani nebavilo sem chodit, kdyby neměli koho řešit, s kym se hádat......:-X

Díkybohu je tu ještě pár fajn lidí, které si ráda přečtu a ostatní diskuzi (což je tak 80% všeho, co tu na TP je) nečtu.
Reagovat
LukasH
To je fakt síla, tohle...
A.Magerova, Slacker, J.M. - hezky jste to tady rozdělili...takže ti, co se nechovají jako vy, tak jsou buď neznalí, jsou tu krátce nebo neměli s Fandinou vážnější konflikt, aha...
CO přesně vlastně chcete a co je váš cíl? Abyste tady snižovali přispivatele jako je Lunej, já(i když moc nepřispívám) a ostatní proto, že se nepouštějí do absolutně nesmyslných debat s Fandinou??
Tohle je veřejná internetová diskuze, navíc je tu možnost ignoru...je to vaše volba, jestli tu budete nebo ne nebo jak budete reagovat.
Ne, my ostatní opravdu nejsme ti podle vás nevědomí, neosvícení. Jen prostě včas najedeme myší na ten křížek vpravo nahoře či vypneme celý PC, otevřeme si okno a zhluboka se vydýcháme...
Jste všichni střelení úplně stejně včetně Fandiny, která tu vyhrožueje právníky a soudy....
Vypněte na chvíli tuhle kraksnu a jděte ven....fakt nemožná v něčem tahle doba...
Reagovat
smazaný uživatel
venku je hnusně
Reagovat
slacker
Ty se opravdu ptas proc se divime vsem obhajcum fandiny ktera zvlcila do faze ze vyhrozuje pravniky?
Reagovat
LukasH
Jenže vy jste to tu rozdělili na 2 tábory. Na vás a na "obhájce" Fandiny. Ale pak tu jsou lidi, kteří tu nejsou ani kvůli jednomu. Mně i jiným tenhle portál neleží v žaludku ani Fandina ne. Chodím sem pro zábavu, přečíst si pár postřehů, občas něco přispět, pokud mám potřebu a to je všechno. Vůbec nevím, kdo je Fandina, kdo tam za tím počítačem sedí a ani mě to netrápí...
Akorát mi vadí, že jste to tu vy postavili tak, že kdo Fandinu nelynčuje, tak je ten úplně nejhorší a bezcharakterní. To je fakt moc....
Reagovat
a.magerova
Tos to nějak nepochopil. Určitě to tu nedělíme na 2 tábory.
1. jsou tu ti, co maj Fandinu rádi
2. jsou tu ti, co ji nemaj rádi
3. jsou tu ti, kterým je ukradená a nijak na ni nereagují, ale ani nijak nereagují na ty, co ji kritizují
4. jsou tu ti, co na ni nereagují, ale ty, co na ni reagují mají potřebu usměrňovat
5. a pak jsou tu i ti, kteří na ni nereagují, kritiky stále umravňují, a pak mi do vzkazů napíší, jaká je to neskutečná krá.a
6. všichni ostatní, které jsem nezařadila
Reagovat
slacker
Zajimava stupnice. Ja bych prohodil kategorie 1 a 2. Pak by to mohla byt stupnice jak je clovek kvalitni :-)) cim vyssi cislo tim vetsi "smejd" :-)) Ze sestky bych udelat netralni nulu
Reagovat
a.magerova
No, zas takový extrémista bych nebyla, každý má svůj rozum a své důvody proč činí jak činí. Nevadí mi ti co ji maj rádi ani ti, kterým je ukradená, hnusí se mi skupina 5 - na oko dobrák, za zády mrzák :-/
Reagovat
Fandina
Ta žaloba není úlet. Pokud někdo pořád na někoho útočí, tak není divu, že jednoho dne dojede trpělivost. Těch urážek a psaní o mně bylo víc než dost. Internet není od toho, aby jedni uráželi druhé.
Reagovat
LukasH
Jo ale nijak tomu nezabráníš. Jsi tady naprosto anonymně, nikdo tě nezná a neví, kdo jsi tudíž urážky nejdou vlastně přímo na tvojí osobu. Zapojuješ se do celýho toho procesu stejně jako oni....dobrovolně.
Pro srovnání - třeba jeden nejmenovaný portál týkající se českých tenistek. Tam jsou přímo urážky na konktrétní osoby týkající se konkrétních situací. Urážky na diskuzích týkajících se např. Petry (tlustá kráva) nebo jiných sportovců - konkrétní osoby. To by bylo na žalobu, ale ne tohle....
Reagovat
Fandina
Tak ono není podstatné, jestli mě někdo zná nebo nezná. Podstatné je co se tady o mně, coby nicku Fandina píše. A pokud mě někdo uráží a píše o mně neuvěřitelné příspěvky jako o nemorální, lhářce, arogantní, tak to vyjde nastejno, jestli je to anonymně nebo není.
Reagovat
Jiri
To je snad poprve, co se na diskuzi venuje vice pozornosti prispevatelce fora, nez samotnym hracum (?) Nemyslim si, ze Fandina pise tak hrozne veci, aby za to byla "lincovana" (?)
Reagovat
a.magerova
Je vidět, že sem málo chodíš, protože to určitě není poprvé (poprvé to bylo před mnoha lety).
Dělá hrozné věci a právem je za to lynčována!!!!
Reagovat
slacker
A dalsi rookie co nechape. Neni to rozhodne poprve, to te usvedcuje z neznalosti
Reagovat
PetaM
To neřeš, normální člověk si to přečte a pokud s tím souhlasí, něco napíše. Pokud nesouhlasí, tak prostě nereaguje. Ale to by se tady některá individua musela umět ovládat. ----- nebo se naučit používat ignoraci. (což teda nevím, co z těch dvou věcí je pro ně těžší)
Reagovat
slacker
Takze ty pouzivas ignoraci protoze se neumis ovladat.
Reagovat
Jiri
No nic :D chodim sem asi opravdu malo, jelikoz ani netusim, zda vy, co na me reagujete berete celou diskuzi o nejakem neskodnem nicku vazne, nebo se tim jen dobre bavite. Je to skoda, protoze clanek pise o spouste zajimavych hracich a vy se tu venujete komusi, kdo vam zcela jiste nemohl nic spatneho udelat. Minimalne ne formou diskuze.
Reagovat
PetaM
Já mám aktéra této diskuze v ignoru, takže vůbec nevím, co se tady píše a ani to vědět nechci :D Jen vidím reakce ostatních na to, co se tady děje :D Jako, není to příjemné, ale co se dá dělat. O tenise se tady normálně mluví, ale většinou, když nehraje Petra, nebo Tomáš.

Protože pokud jeden z nich prohraje, píše se tady halda nesmyslů. Ale když hrajou jiní, tak je ticho po pěšině. Ještě tomu dávám dnešek a od zítřka se tady nic dělat nebude, protože na turnajích není ani jeden z nich a blbečky přestane bavit tahat je pod každý článek. Takže do NH máme klid, tam zase Petra vypadne a pár dní tu zase bude na blití :D
Reagovat
Vojtiik
já si ji snad kvůli vám odblokuju na chvíli :D
Reagovat
Fandina
Děkuji za podporu. Důvod proč se druzí věnují nějakému nicku je možná ten, že mají potřebu na druhé útočit, bavit se o něm, urážet ho. Je to lidská slabost a je to smutné. Ale jak vidíš, děje se to. Neustále se někdo k nicku Fandina vyjadřuje. A není to jen dnes. Já něco napíši a okamžitě je několik stovek příspěvků a věř, že já same je nepíši. Pořád má někdo potřebu reagovat na nick Fandina.
Reagovat
smazaný uživatel
magerova
co dělá za hrozné věci, že je za ně lynčována (právem)
Reagovat
Cico93
to by si sem musel chodiť a čítať to tu hned by si pochopil.
Reagovat
Jiri
Jen nechapu, ze to ma nekdo zapotrebi, vubec se k jinemu vyjadrovat, kdyz ho vubec nezna? Pokud je tu funkce, ktera muze konkretni nick ignorovat, pak skutecne nechapu stovky prispevku na neci osobu (?) Pratele, tak si ji zablokujte a bude konecne klid. Me osobne to, ze tu nekdo napise svemu oblibenemu hraci 3x pojd vubec nepohorsuje :)
Reagovat
slacker
Ty sice nechapes nas a ja zase nechapu proc mas ted nutkani nam k tomu neco rikat.
Reagovat
Jiri
Tak ja se to jeste jednou pokusim vysvetlit trosku jinak. Nektere diskuze k hracum, trenerum, turnajum atd jsou opravdu zajimave a clovek se dozvi od znalejsich fanousku tenisu zajimave veci. Otevru si diskuzi a tam milion prispevku o kom si, koho vlastne nikdo nezna a koho kazdy muze snadno ignorovat, kdyz ho tak irituje. Srozumitelne?
Reagovat
Fandina
Souhlas. Také tomu nerozumím. Té neustálé potřeba někoho usměrňovat, na někoho útočit, někoho si vůbec všímat. Nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jiri, ty nám tu píšeš, že nechápeš, proč ji teda všichni neignorujou, ale ty sám tu jsi pár minut a už ses do toho poměrně aktivně zapojil.
Reagovat
Jiri
treba tim docilim toho, ze se nad tim zamyslite a zhodnotite, ze je opravdu zajimavejsi se venovat diskuzi o tenise. Ja pak budu mit vyhrano, protoze se zase dozvim zajimavosti, ktere jinde nevyctu a diky jinym znalejsim diskutujicim zjistim.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je článek o tom, že Berdych opět prohrál. Alespoň tak to hlásá nadpis. V týhle diskuzi byses stejně dozvěděl jen to, že je to ostuda a že už s tím má radši praštit.
Reagovat
Jiri
Taky nemam radost, ze to Tom nezvlad, ale tenisove radosti prinesl dost a dost a zase prinese. Navic clanek neni jen o Tomovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, já jsem Tomova velká fanynka a běžně ho tu obhajuju. Já jsem ti jen chtěla přiblížit, co se nachází kdesi vespod pod touto diskuzí :)
Reagovat
Jiri
Jasny. Ted napr. v clanku o Ivete Benesove vlozil onndra zajimavy prispevek jejich uspechu. Proto zde reaguji. Spinit ostatni je hnus, kdyz si tu muzem pekne pocist.
Reagovat
smazaný uživatel
O te ignoraci pisu dole. V tomto mas samozrejme pravdu. Ja uz ji ignoruji delsi dobu od te doby, kdy jsem pochopil, ze se s ni absolutne diskutovat neda. Jednou to ty s potkanem urcite pochopite taky ale chce to cas, a nebo si projit nejake stare clanky. Samozrejme ti co na ni furt reaguji uz ji taky znaji, ale misto ignorace ji si vybrali tu druhou moznost (podle me spatkou), ktera prave dela tyto diskuse o nicem...
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tě nežádala, ani nikoho jiného, aby na mě reagoval. Já to také nedělám, na tebe nereaguji už dávno. To že se tady neustále na mě útočí, píše o mně že lžu, vadím je realita. Nikdo nemá právo takto psát o druhých. Pokud to dělá, musí si být vědom své odpovědnosti. Já to nejsem, kdo neustále o mně píše a na mě útočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty reaguješ úplně na všechno a na všechny. Včetně příspěvků, které se tě netýkají.
Reagovat
Fandina
Nereaguji na všechno, podívej se na co reaguji. A i kdybych reagovala na to co se mě netýká, co má být. To přece není důvod k útokům na druhého.
Reagovat
Jiri
to ze nekdo nekoho nemusi je normalni. Ty to resis dobre, vic takovych a bude klid. Ja diky tomuto vlaknu bych musel ignorovat hodne nicku, ale ti co tady zbytecne ostre reaguji zaroven jinde pisou tenisove nazory, ktere me zajimaji, takze mi nezbyde, nez doufat v lepsi zitrky a tuhle nestastnou diskuzi preklenout.
Reagovat
slacker
Ano vybral jsme si "druhou" moznost. Tvoje ignorace nezabrani tomu ze budes cist pojd pojd pojd ani tomu ze se tu rozpouta nesmyslna diskuze s Fandinou do krere (v jejim zacatku) nebude zapleten slacker R_F nebo dalsi pravidelny ucatnik
Reagovat
smazaný uživatel
Jiri - Ono to zase brzy prejde ale zase se to pak rozjede v jednu chvili nanovo, bohuzel...

slacker - Kdyby to takhle delali naprosto vsichni, tak si Fandina nebude mit s kym povidat (a nebo s par nickama a nas to nemusi zajimat). Treba nahore pise, ze na me nereaguje uz dlouho a pritom dneska na me reagovala uz trikrat, pricemz ja na ni ani jednou, protoze s ni nechci mit nic docineni. Takhle at si klidne reaguje ale ty nesmyslne diskuse vetsinou posledni dobou uz vyvolavate ty a R_F, v tomto ma Fandina pravdu, v tech ostatnich vecech co furt dokola smoli samozrejme pravdu nema....
Reagovat
Fandina
Reagovala jsem na tebe proto, že si o mně psal, jinak jsem na tebe nereagovala moc dlouho, jen dneska. A to doufám pochopíš, že když by o tobě někdo psal, tak se zapojíš. Jinak s tebou dávno nediskutuji, mám jiné priority a reaguji sama jen na pár nicků a to už hodně dlouho. S tím, kdo mě nezajímá se nebavím. A bohužel jen odrážím útoky.
Reagovat
slacker
No prave, nikdy se ti nepodari zapojit do "blokady" vsechny.
Mozna to omezi rozsah a cetnost techto "diskuzi" ale nezmizi a ja osobne mam zajem na tom aby byla za magora byla vzdy jasne oznacena Fandina. Zavery nahodnych prihlizejich z mensi prestreslky ze Fandina je chudak a v "pravu" proto musim odmitnout jako neprijatelny stav.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno kdyz na ni po jejim kazdym prispevku ktery napise zacnes hnedka reagovat jako "zmiz zmiz zmiz" a ten diskutujici to uvidi poprve (jako Jiri a potkan), tak za magora akorat v tu chvili budes ty. Ja chapu duvod proc to delas, ale nechapu prac to delas? Aby byly takoveto diskuse na 300 prispevku o nicem? Zaspamovane clanky? V mych ocich toto neni o nic lepsi, co zde obcas predvadi celorocne Fandina. Jestli chces docilit toho aby na jedne strane "barikady" byla Fandina a na druhe zbytek TP, tak to urcite nebude fungovat ale muze to fungovat pro nas, kteri s Fandinou nechteji mit nic spolecneho, kdyz si ji prestaneme vsimat...
Reagovat
Fandina
Ty má vážně dojem, že snahou někoho je vybudovat si pozici on proti TP. Jsi na omylu, já to nedělám. A nikdy jsem to nedělala.
Reagovat
slacker
zrovna zmiz zmiz zmiz povazuji za svuj majstrstyk :-)). Uderna zkratka bez jedineho vulgarismu a tolik vyznamu v tom je ukryto
Reagovat
slacker
Doufam ze Forman nez umre nebo zesenilni stihne natocit dalsi oskarovy hit.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že nenatočí. Formanovi hrdinové se často vymezují proti zkostnatělosti a setrvačnosti systému, provokují tím správným směrem, což se o Fandině říci nedá. Naopak, ta tu celé to tendenční a manýristické simulakrum zosobňuje, ať už si pod tím představíš, co chceš. V podstatě by ten film dával smysl pouze v obrácených rolích. A tak jsi to možná i myslel, takže proč ne.
Reagovat
slacker
Nebo z toho muze byt serial z pravniho prostredi ala Ally McBeal nebo Jake a tlustoch.
Zapletku bych videl jako v mestecku Twin Peaks. tedy vysetrit kdo zabil Loiru Palmerovou a za cely serial se k tomu nedopracovat ani o kousek :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD

jestli se někdo neumí srovnat s příspěvky nicku Fandina, měl by si jít čmárat na chodník, nikdo vás nenutí na ně reagovat, navíc je tu filtr. Tyhle starosti bych chtěl mít ... :DDD
Reagovat
Cico93
kemko zrob tu poriadky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. A někteří (nejmenovaní) si ještě myslí, bůhvíjak nejsou důležití, že se tu s ní dohadujou, že prej bojujou proti zlu. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Příště zkus ještě víc těchhle :DDD smajlíků, protože to bylo hrozně vtipné.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, děkuji za radu.
Reagovat
Cico93
Francis.Begbie
toje dobre, že tu si :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
Za maření mého sexuálního života. Pokaždé, když mi kamarádka řekne při "TOM" pojď, pojď, pojď, tak konečná. Vzpomenu si na tp, Fandinku a všichni tři máme svěšené hlavy dolů...
Reagovat
Cico93
a neni to Fandina? :)
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Si zabil! Teď budu mít v sexu problémy i já :D
Reagovat
Roger_Federer
:)...tak to jo.to ti pujdu k soudu i dosvedcit.
Reagovat
Davor1
:-D
Reagovat
rib
Tož to je mi tě líto, možná by to chtělo více vynalézavosti než jen to slovní povzbuzování :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Najdi si nějaký plonkový článeček. Tam TO všichni rozeberem. Možná tam bude víc komentářů než tady. Aspoň já se budu snažit. :)))))
Reagovat
gigin
rib - však ona potom na mne hukne COME ON, ERNIE a já sa okamžitě zbýčím.
janekda - kam půjdem? Něco navrhni. Pod Andyho?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlip pod článek o německém FC družstvu. Pro inspiraci..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s J.M. co se tyce Fandiny. Akorat jak napsal, ze jsou dva zpusoby jak s Fandinou jednat, tak ja souhlasim (a od urcite doby praktikuji) pouze s tou ignoraci jejiho nicku. Totiz to co provadi slacker vede k rozsahlym a dlouhym debatam o nicem, tudiz ke spamu, ktery otravuje spoustu uzivatelu zde, kteri si sem prisli pocist nebo pokecat o spouste jinych uzitecnejsich vecich a kdyz pak polovinu (jednou i cely clanek na 200 prispevku) clanku zaberou hadky mezi diskutujicimi, kteri reaguji na absolutni blbosti Fandiny a Fandinou, tak to rozhodne neni spravny pristup...
Reagovat
Fandina
Bylo to o mně, tak si dovoluji zareagovat. Máš pravdu v tom, že pokud někdo nechce na někoho reagovat, nemusí a rozhodně nepatří do internetové diskuse útoky a obviňování ze lži druhých, jak se to provozuje tady. Já také reaguji jen na příspěvky, které mě zajímají. A nikoho nežádám, aby reagoval na moje. Pokud na mě někdo útočí, ozvu se.
Reagovat
smazaný uživatel
"Pokud na mě někdo útočí, ozvu se."

A to je možná ta chyba..

Booože prostě se na ty "útočníky" vyprdni, pošli je do pr*ele a máš to! :D Nebo proboha použij ignor!! "Žilo" by se nám tady všem líp myslím! Strašný číst tady ty vaše hádky doslova o ho*ně..
Reagovat
Fandina
souhlas. Večer jsem slíbila Brozovi, že nebudu odpovídat na provokatery. S tebou se bavím a čtu tvé příspěvky ráda. Sice mám jiné fans, než ty, ale příspěvky a postřehy o hře jsou k věci. Měj se fajn a jen tak dál. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
No, a to je přesně ukázka toho zcela zbytečnýho a nemístnýho Pojď! Kam má tenhle člověk jako jít?
Reagovat
Fandina
Tobě vadí, že někdo použije povzbuzení v rámci příspěvku, když se pojď běžné ve sportu používá. Nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, nepochopíš.
Reagovat
slacker
Co je pravdy na tom ze s Brozem tvorime idealni manzelsky par?
Reagovat
slacker
a sakra :-)
Reagovat
slacker
A to ja presne delam, posilam fandinu do prdele a J.M to vyhodnotil; jako druhe nejinteligentnejsi reseni.
Reagovat
Davor1
súhlas s JM, ale nedokážem pochopiť, že tu toľko ľudí baví táto absolútne nezmyselná diskusia, ktorá môže ísť až do nekonečna, už som to videl pri toľkých článkoch a nerozumiem, že niekto dokáže týmto spôsobom zabíjať čas...
je smutné, keď drvivá väčšina príspevkov na tenisovom portáli okolo tenisu ani len nešla a sú to totálne smiešne žabomyšacie vojny...
Reagovat
smazaný uživatel
Prave o tom je muj prispevek, take to nechapu. Zaprve to dotycnym zere zbytecny cas a zadruhe to jen otravuje ostatni uzivatele.
Reagovat
Davor1
presne tak...
Reagovat
a.magerova
Kdo párkrát nezažil na vlastní kůži nemůže pochopit, nejde o to být pozorovatelem, jde o to být zákeřně vtažen do nějaké takové nesmyslné diskuze a bránit se jako normální slušný člověk. Fandina si cíleně vybírá své oběti, kterým nesmyslně skáče do vláken a z toho logicky pak vzniká ta alergie na ni.

Taky jsem před lety měla váš názor, ale to už je definitivně pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt ja jsem s ni uz byl hodnekrat v kontaktu a to je taky ten duvod, proc ji ignoruju ale proste pro me je ten zpusob ignorace tim spravnym resenim aby se zbytecne nevedly dlouhe spamy o nicem. Jinak uz mam samozrejme na Fandinu vlastni nazor ale nemusim byt zrovna ucastnikem tech zbytecnych a rozsahlych "diskusich". Uz mi stacilo, kdyz jsem se dozvedel co je Fandina za "diskutera"---
Reagovat
Fandina
dozvěděl, co jsem zač? To by mě zajímalo, co to je. Děkuji za odpověď.
Reagovat
slacker
Precti si znova JM. svazek 1 az 3. To jsi.
Reagovat
a.magerova
No ale přece není normální, že když se někdo s někým o něčem baví a ona z nudy do toho vleze nazve nás hlupáky, kteří ničemu nerozumí, nadává nám do ubožáků, vyhání nás z vláken i z TP a přitom ani ona nemá k původnímu tématu co říct, tak je přece víc než logické se bránit.
Není pravda, že se útočí jen na ni a ona se jen a jen brání. Ona začla bezdůvodně nadávat dřív, a to co se tu teď v posledních měsících děje je jen důsledek jejího cíleného, zákeřného, hnusného, lživého, letitého chování na TP :-/
A nezmění na tom nic ani fakt, že se umí sem tam chovat i slušně.
Reagovat
Fandina
To co ty píšeš, jsem nikdy nedělala, je to dohledatelné. Pokud na mě někdo útočí, ozvu se. Nikdo nemá právo psát o druhých, že lžou jako to děláš ty. Bezdůvodně, nic o mě nevíš, neznáš mě a píšeš o mně neuvěřitelné věci a urážky. O žalobě na urážky mojí osoby od tebe není pochyb.
Reagovat
Fandina
o mně ... oprava sorry
Reagovat
slacker
Nejakej termin dokdy mame pocitat s touto obzalobou? Jinak to bude jen dalsi polinko v kolonce lzi a hrozby
Reagovat
a.magerova
Žaloby se nebojím, fakta jsou na mé straně, nic z toho co jsem napsala není lež, je to jen a jen pravda, lehce tady na TP dohledatelná.
Reagovat
Fandina
Mockrát si napsala že jsem lhářka. Bezdůvodně. Napsala si neuvěřitelné urážky o mně. A pokračuješ v tom neustále.
Reagovat
slacker
protoze lharka jsi, tak a. magerova nemuze ani lhat ani urazet
Reagovat
smazaný uživatel
V tom ze to neni normalni naprosto souhlasim ale jak jsem ji jako nicka poznal, tak v tom rozhodne nehodla prestat at se snazite sebevic. V tom pripade je podle me logictejsi pokracovat dale v diskusi a ji si absolutne nevsimat (stejne jako tedkon pokracuji ja v diskusi s tebou a na ni nereaguji). At si napise co chce, tak normalne muzeme dale pokracovat v diskusi a ji si nevsimat, pripoustim ze se vlakno rozbije ale s tim nic neudelame. Leda by byla Fandina tak slusna a prestala s tim ale to se od ni moc cekat neda...
Reagovat
Fandina
Já jsem slušná a vždycky jsem byla. Ale zřejmě si nepochopil, že nejsem sama kdo diskutuje. Nikoho nenutím, aby o mně psal a mně urážel. Ale neustále se to děje.
Reagovat
a.magerova
Freedom: všimni si, že já ji ignoruji, ale chtěla jsem podpořit pravdivý názor J.M., nerada bych, aby právě on, který tady píše zajímavosti a postřehy k povrchům, tenistům a i jiným tématům kvůli takové provokatérce a jejích zastánců, odešel :-/
Reagovat
babolat.cz
J.M. je borec. Velice si cením jeho příspěvků!!
Reagovat
smazaný uživatel
a. magerova - Jo, to ja taky ne. Jeho nazory beru zde jako hodne kvalitni (hlavne co se tyce pred turnajem vlastnosti povrchu, micu atd.). Vim, ze je dost tezky v nejakych situacich na ni nereagovat ale myslim si, ze je to jediny reseni jak se prave nedostavat do techto diskusich o nicem...
Reagovat
Fandina
Nikdo tě nenutí, abys na mě reagovala. Á konto, tvoje urážky a dlouhatánské příspěvky o zlé Fandině jsou přesně ten důvod, proč už dávno na tebe nereaguji. Není totiž důvod se bavit s někým, kdo o druhých píšeš to, co ty o mně.
Reagovat
a.magerova
Žádné urážky jsem nepsala.
A nějak nevidím, že bys na mě nereagovala :-/
Reagovat
Cico93
Hovorím si, že sa musel hrať v noci daaky super tenis ;)))
Reagovat
Fandina
ani ne. Jako obvykle se útočilo na Fandinu.
Reagovat
A.R.R.
Já si také říkal, že se strhla k Tomovi taková diskuze a jen jsem nahlédl, bylo mi jasné jaký mač se tu hraje :-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak poprisil bych vsechny kdo kdy meli z nickem Fandina nejaky VETSI A PODSTATNEJSI komflikt, aby se prihlasili, abychom konecne videli zda si ti vsichni vymyslime, nebo Fandina stake umyslne lze.:)
Ps:kazdemu prizpejici mu poslu podepsanou fotku.
Reagovat
Fandina
Navádění k útoku na Fandinu. Další potvrzení k žalobě.
Reagovat
rod_laver
K žalobě? Takovou žalobu bych si rád přečetl a zasmál se.
Reagovat
Fandina
Ťak tebe se ta žaloba netýká. Ty mě neurážíš ani o mně nepíšeš, že lžu, jsem šmejd, jsem arogantní a další urážky.
Reagovat
Roger_Federer
Nebylo by ti lip na I.dnesu s Jirkou?:)
Reagovat
gigin
Ano. Měl jsem několik konfliktů s nickem Fandina.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím ne, ale zkus se zeptat zítra.
Reagovat
Fandina
Jsi rozumná, myslím, že by ses k útokům nesnížila.
Reagovat
smazaný uživatel
Koho bude ta fotka s podpisem? :D
Reagovat
Cico93
sám veľký Roger predsa.
Reagovat
a.magerova
Ano, za ty roky mnohokrát jsem byla ve při s nickem Fandina !!!

R_F: Za fotku předem dík :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na podepsanou fotku ti celkem z vysoka kaslu;)

Ale obavam se, ze se ti tu pod to nikdo moc neprihlasi, hlavne z toho duvodu, ze plno uzivatelu je proste uz dost unaveno, a celkem jim se uz nechce vchazet do dalsich konfrontaci...aspon muj odhad...

Rekl bych, ze za kazdym nickem jsou nejake ciny, ktere vypovidaji o jeho pousobeni ve verejnem prostoru...uprimne mne celkem prekvapilo, asi vic nez kdyz Lucinka na saku vyhazuje do tribun, kolik lidi se tu nedavno hlasite prihlasilo k tomu, ze si dali nick Fandina do ignoru...a to hned pri spusteni filtru...to je proste velmi zvlastni situace...a necim vyvolana musela byt...

Nevim o jake podstatne konfliky ti jde...mne napsala ruzne veci...na zaklade jeji argumentace, ze si tu kazdy muze psat co chce...

V kazdem pripade, jak se ti tu podepisu, tak ji to ani neprekvapi, nebot tu napsala, ze mne proste rada nema...na uvitanou, pri navratu....takze celkem logicky z toho vyplyva, ze ode mne nemuze ocekavat, ze s ni tady budu chtit diskutovat, hovorit atd.;)))
To je proste logicke...kdyz nekomu napisi, ze ho nemam rad, tak preci za nim nebude ten dotycny jeste chodit;)))

V obdobi nej. krize, jsem to resil reakci.... kolik visni, tolik tresni....., a nijak jinak jsem ani nereagoval...takze z me strany nevim nakolik konfrontace, ale unava teda urcite....

Mne proste znicila, zdrtila...a unavila uplne...takze vysledek je, ze kdyz si mne nevsima, co rada i rika o Vlkovi....Vlk je opravdu velmi rad, nebot v jinem pripade bych proste odsud zase sel....

Uprimne....nad vodou mne udrzela a drzi jen sojka...;) bez ni by to bylo se mnou hodne spatny;) ji jsem opravdu tady na TP vdecny....

Konflikt je neco dost obecneho....to mame kazdy nejaky s nekym...
Spis to melo asi znit, jako "anketa", kdo si ten nick soupl do ignoru....nebot byl jiz znaven a nedokazal jinak dal postupovat, reagovat....;)
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale o mně. Jinak souhlas s tím, že když někoho nemáme rádi, tak s ním není potřeba komunikovat. To je také důvod, proč na tebe nikdy nereaguji, protože není důvod. Jinak se měj fajn.
Reagovat
Roger_Federer
Ja te chapu, ale nejsem takovy klidas..sice z ni mam srandu, ale me na tom vadi, ze oba jde po novych a novych "nicich".., stejna argumentace.Dela to umyslne a cilene a ty konfrontace primi vyhledava.
Reagovat
Fandina
Další důvod k žalobě. Neuvěřitelné podsouvání záměru někomu, že něco dělá o něco se snaží. Není to pravda. Nikoho nežádám aby o mně psal a urážel mě.
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Je otazka jaky je v tom zamer...[vzdy je dobre znat zamer, nebo pricinu]
...a to je myslim ten nejvetsi problem, ktery se kolem Fandiny toci, my ho proste nezname...to je muj skromny odhad...ja se priznavam, ze to opravdu nevim, a myslel jsem si uz nekolikrat, ze to asi chapu...ale podle mne rozhodne nechapu...

2/ Podle mne ji dost hrube podcenujete;)

3/ Dialektika muze byt dost silnym nastrojem, a muze byt svym zpusobem mocnejsi nez strelna zbran....ale take zalezi, v cem a na co ji vlastne vyuzivas...
....rozhodne ji Fandina vyuziva svym zpusobem pro sebe prospesne...a je mi celkem jedno jestli vedome, nebo nevedome....
...tohle jsou tvrda fakta...

1/ nezname pricinu a zamer
2/ hrube podcenovani prispivatele
3/ spec. dialektika prispivatele
---

z toho potom prirozene vychazi a prameni....

1/ predhazuji se ruznorodne zamery, a cim vic se predhazuji, tim vic se lide v tom utapi...neb nejsou presne....diky neznalosti zameru....
2/ reakce portalu na slackera, na JMa, na Tebe a jine.... a ty nepresne zamery.... ve vysledku budou vic negativni nez na samou Fandinu a jeji dialekticky um....tim se sami a vzdy vpohode zariznete...
3/ tenhle zpusob dialektitky se neda internetove tzv. "porazit",....proste neda....vzdy te to dostane tam, kde nechces byt...a budes tam, kde potrebuje treba Fandina nebo jiny internetovy dialektik...
Reagovat
Fandina
Tvůj příspěvek je zajímavý, má něco do sebe. Ale jak to v životě bývá, věci jsou naprosto jednoduché, než se mnohdy zdá. Mým záměrem není nic tady v diskusi na TP. Nemám zájem s nikým soutěžit, nikoho neovlivňuji a nechci se ani s nikým bavit. Upřímně. Fandím tenisu a tady bývá dost informací, je to portál specielně na něj. Proto tu píši. Zajímá mě tenis. Ne nickové a ne co se tu píše. Občas na někoho zareaguji, pokud mě zajímá co píše, ale jinak si sem chodím zafandit, případně napsat něco o tenistech a tenisu, něco přečíst.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim na kolik je zajimavy...je to jen odhad situace...

Zamery lidi jsou ruzne, a nemusi byt jasne ani nam samym...hlubinna psychologie se neobjevila nahodou...nektere veci vypadaji jasne, ale nemusi to az tak ve vysledku byt. A pochopitelne naopak to funguje take.

Je to jak s tim fandenim, je jasne, ze nejlepe je fandit na kurtech v realu, aby nas hrac opravdu slysel.... ale vetsina z nas, vcetne mne se dopousti toho paradoxu, ze napisem i tady to nase ComeOn, Aleez, Pojd, atd. Je to i z duvodu, ze se tvori nejaka spolecnost, byt internetova...jestli jde o informace, tak to je to, co tady tu spolecnost vesmes hlavne spojuje, neb se chteji o necem dovedet, nebo o hraci, o nazorech na hru atd. to je asi jasnejsi...ikdyz asi ne vsem....

Pokud by ovsem Tvuj zamer byl opravdu jen tenis, a nebyla s tim svazana nejaka mozna i vnitrni bolest, nebo nevim i neco jineho,...tak proc treba neudelas tady jedno prohlaseni...take jednoduche...

Ve smyslu..."Pokud jsem nekoho v minulosti urazila, nebo mu nejak ublizila, nebylo to cilene, neb moji velkou vasni je tenis a fandeni, a obcas mne to proste preroste...omlouvam se vsem, zkusme to smazat a jet znovu od zacatku...usmev."

Nechci Ti nejak radit, respektive tomu, kdo mne nema rad, ale ja si cenim jak pritele, tak nepritele, coz je podle mne velka podstata zivota...a jedno kde to je...a kdo to je...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tohle udelas, tak si myslim, ze se zamer vic vyjasni...pokud tohle druha strana nevezme, no pak uz nevim, jak z tehle prekerni situace vyjit...nebot z tohodle budou vsichni vic a vic unaveni, a bude jim nakonec jedno, kde ta pricina je i zamer...a tim vic si Te lide proste budou davat do ignoru a vubec se s tim netajit, vcetne i nekterych tzv. oponentu...kteri je take budou unavovat...
...pokud je ten zmer takovy jak pises, tak potom neverim, zeby te tesilo, aby si Te lide davali do ignoru...ale pokud na to neberes nejak ohled, tak jasne...to potom nemusis udelat nic...
...a to je to, v cem asi nekteri lide tapou...nechapou, zeby Ti to bylo uplne jedno...
....Tvi hlavni oponenti ten krok dopredu proste neudelaji, jedinej, kdo ho muze udelat jsi Ty...jinak se nic nezmeni....podle mne cele to lezi opravdu na Tobe....Ty jedina to muzes rozseknout....a to si myslim, ze je na tomhle pripadu uplne nejjasnejsi....
Reagovat
Fandina
Ty máš pocit, že já tu někoho urážím, na někoho útočím? Pokud ano, tak by návrh tvé omluvy byl na místě. Děkuji za odpověď.

Jinak co se týká tenisu, tak samozřejmě, že nejlepší je samotná hra nebo návštěva turnajů. Já to tak praktikuji mnoho let. Letos jsem byla ne Wimbledonu a také na turnajích v Praze a Prostějově. Je to nejlepší fandění jaké znám. A samozřejmě televize. Sleduji všechny možné kanály, pokud je čas. Co se týká internetu, tak je součástí našich životů, stejně tak jako právě televize, rozhlas v minulosti, přišlo to vývojem doby. Já nejsem výjimkou. Na internet se dívám a patří také k mému životu. Jinak navíc, já na něm také pracuji, takže kouknout na tenis, diskusi na TP není žádný problém.

Jinak ti děkuji za odpověď, jestli je na místě se někomu na TP omlouvat za to, že tu píši. A hlavně za ty útoky na mě. To by mě zajímalo. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Podstatou toho kroku je pochopit, ze jina cesta nevede...
...a uplne ted asi nebude zalezet na tom, na ktere strane lezi pravda, kdo je ten opravdu poskozeny, a kdo ne...kde to vse vzniklo....
---
Dam Ti priklad na nas dvou...po nejake delsi dobe meho pusobeni na TP si mne napsala, ze mne nemas rada, ...a k tomu musi mit clovek nejaky duvod, ....mas pro to sve argumenty, ja to prijal, sice jsem s nema nesouhlasil, ale prijal, proste jsem to nejak vzal...ikdyz mne to radost nejak nedela, ale OK.

...jenze nekdo tohle muze citit proste jinak, a nejak se ho to muze dotknout...a po nejake dobe ta pricina proste mizi pred ocima, berou se v potaz uz jen ty nasledky...ktere se nekonecne na sebe navaluji...

je to asi jako s lavinou....na zacatku je mala hroudicka...a na konci leti pekna hrouda jak barak...

Takze mam otazku, bude Te v te chvili zajimat, jak ta hrouda vznikla? Nebo se budes snazit vyresit aktualni situaci...?

Vubec to nema nic spolecneho, v co verim...a uprimne nemam uz na to ani nejaky odhad...vim jen jedine...rozseknout to muzes jen ty....a asi nikdo jiny, a nejde tu opravdu, kdo na koho driv zautocil...
Reagovat
Fandina
Ano, napsala jsem tě, že tě nemám ráda, aby bylo jasno. Brala jsem to upřímně a tak jak jsem to cítila. Nebavily mě tvé dlouhé příspěvky a to byl ten hlavní důvod. Možná jsem to nemusela takhle napsat, ale citila jsem to. Jenže ty jsi mě nikdy neurážel, nebyl důvod, abych se nějak vymezovala. Přišlo to samo. A nekomunikuji s tebou, protože mám trochu jiné názory na tenis než ty a spíš fandím.

Co se týká toho, že se tady do mě kde kdo strefuje, tak to je jiná záležitost. Nevím, kdy to vzniklo, ale vzniklo to a neustále se to opakuje. Důvod neznám.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Ti na tom zalezi, a jde tu hlavne o tenis, tak nevidim problem v tom prohlaseni, nebot timhle zpusobem se utoku muzes zbavit...muzes jim klidne napsat, ze i tak je nemas rada, oni urcite take ne....

...a dal tu pujde hlavne o tenis.

S dotycnymi budes uz mit jen vztah jako se mnou, "nepratele", ale vyjasneno...kteri si nebudou uz navzajem na prispevky reagovat...
celkem ocenuji, ze na ty me uz nereagujes, take se snazim nereagovat...prineslo to preci jen nejaky pozitivni vysledek...ze se nemame radi....nez dokola argumentace pro a proti....
---
Bud to das, nebo se to potahne jak lavina do nekonecna...bez konce, bez vysledku...moc neverim v jine reseni...oponentura Ti uz neustoupi, ti uz jsou dost nacnuti...
Reagovat
Fandina
Podívej, tady na TP píší různí lidé. Každý má svůj motiv, každý nějaký důvod. A proto jsem ti napsala, že nemám zájem se s tebou bavit. Bylo to fér.

Ale to, že mě tady bezdůvodně začně několik niků napadat, psát o mně že jsem lhářka, arogantní, šmejd, zlá a psát o tom články, dlouhé příspěvky, jak se to děje, to není věc obvyklá. Pokud s tím chtějí pokračovat, tak si musí uvědomit, že ponesou důsledky. Nemám důvod se nikomu omlouvat.
Reagovat
slacker
Zalobu zalobu zalobu. Uz se strasne tesim
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to preci nejaky duvod muselo mit...nedorozumeni mohou vyvolavat ruzna divna prepeti...a podobne takove konfrontace...nekdy 3 roky zpatky preci ty problemy tu nebyly....

Tak nakonec, je to Tvuj boj...ne muj...na mne neutoci...

....ty uz ale take -co jsem si vsiml - na ne reagujes pochopitelne podrazdene a celkem Ti to zacina ulitavat, a tohle nebude mit proste dobry konec....zadne pozitivni dusledky bych rozhodne necekal...spise naopak...podle mne se to muze rozrust az do takovych rozmeru, ze Vas nakonec opravdu admini zablokuji, a nebude je uz zajimat, kdo kdy zacal...
proste vas bloknou vsechny...slackera, rogera, tebe...jednou to vezmou proste jednim smahem...takovym dusledkum bych veril o dost vic....neb to muze totalne ty uzivatele tady dozrat, coz se uz pomalu deje...

Takze za mne asi uz vse...proste si fakt myslim, ze ta lavina uz leti davno, a je velka jak barak...
Reagovat
Fandina
Tak já myslím, že ty útoky dorostly do rozměrů, kdy je potřeba se jich definitivně zbavit. Vyřešit ten problém. A můj problém to není. Opakuji. Já nezačínám a nikdy jsem to nedělala. Obrať se na jiné ať ti řeknou, proč se tady píší o mně příspěvky tak jak se píší.
Reagovat
Fandina
oprava proč píší bez se, sorry a úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud nekdo na Tebe utoci, tak je to neco, co s Tebou souvisi, a tedy je to take i Tvuj problem....
...nevim, proc se jich mam ptat ja, tomu nerozumim...spise by ses mela jich zeptat ty, preci...
...tedy jestli to chapu dobre...
Reagovat
slacker
Co je to dialektika? Ja to slovo znam jen z obcanske vyuky kde rikali ze ideologie komunismu je zalozena na dialektickem materialismu.
Ale uz si nepamatuji ze by mi nekdo zrozumitelne vysvetlil co je dialekticky a dialektika
Reagovat
slacker
Slovo:

dialektika

Význam:

? umění vést polemiku, zjišťovat pravdu odhalováním rozporů v řeči odpůrce

? formální logika

No a jak toto sopuvisi s tim co dela Fandina? to co dela je mozna spise opak dialektiky
Reagovat
smazaný uživatel
Kdysi to bylo umeni vest dialog, ve filozofii, ale pozdeji se to stalo prednetem sofismatu, takze nekteri dokonce v historii navrhovali, aby dialektika byla vyucovana u lidi az od 30let, a take, aby nejprve splnili nejake moralni normy k tomu, aby ji pouzivali...atd.

Vesmes ma dnes dve tvare...jedna uz ridka, ze Ti opravdu zalezi na tom, jaka je pravda...s vedomim, ze se neda pojmenovat...;) proste rikam ridka zalezitost...skoro zanikla vec...

Ta druha je castejsi, schopnost vyargumentovat cokoliv...vyuziva se casto v politice, a nejen tam...bohuzel...
Nazor na dnesni dialektiku nekterych soucasny sociologu je dost drsny, ze vlastne uz nema zadna moralni pravidla,...a vyuziva se na kde co...a je v peknem problemu....lepe receno spolecnost....;)

Dam Ti priklady:
Nekdo Ti rekne, ze lzes...a ty mu na to reagujes, ze kazdy svym zpusobem lzeme, nebot pravdu nikdo nezna...a jeste lepsi machr Te potopi tim, ze to je tvoje vlastni projekce, ktera odpovida pouze tve predstave o realite, ale s pravdou nema nic spolecneho....a kamarade je uplne jdeno o co jde....o politiku, nebo o tenis...

Takhle ji lide dnes vyuzivaji...muze to byt vedome, coz je horsi a tihle lide jsou nebezpecni, ale take nevedome, kdy se clovek brani, nebot se citi ohrozen...coz vetsinou neni pravda, spis se tak proste citi....a spis jsou nebezpecni sobe sami....a dokazi vyvolat mnoho problemu, ktere by proste jinak neexistovali....
Reagovat
Sonja
Reagovat
gigin
http://37.media.tumblr.com/a5909ba9897548bdf46ded9e0208a01d/tumblr_na2w27M4yh1qcqoy8o1_1280.jpg
Reagovat
Roger_Federer
Solidni debata..J.M. sice pise dlouze a tvrde, ale ve veci ma bouzel naprostou pravdu..Ten kdo asi nezazil ty diskuze posledni 2-3roky, nemusi videt jakou hru tady s nami nick Fandina rada hraje!..Ze zacatku jsem to ani necetl, nevenoval tomu zadnou pozornost, byli mi nejake hadky z Fandinou fuk, nechapal jsem proc sni ma hromada starousedliku diskuzni konflikt..Nez na me nekolikrat zautocila, vmysila se do debaty a zacala me umravnovat, presvedcovat o svoji pravde..
Kte slusnosti debaty, kterou se neustale ohani by si nicky rekli taky svoje.
Reagovat
babolat.cz
díky této "diskuzi" ze sebe udělala Fandina totální blbku.
cituji: "To jak mě tady urážíš a píšeš o mně je dost závažné obvinění. Uvědomuješ si vůbec, že i když je to veřejná diskuse, tak takhle o někom psát je dost závažné obvinění."
Omlouvá tě jen to, žes to plodila mezi 2-3 ranní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina2 ?
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, internet je jedním ze způsobů komunikace a pokud se najdou tací, kteří druhé osočují, píší o nich, že lžou opakovaně je urážejí, tak je to postižitelné. Tady se to neustále o mně píše, že lžu jsem šmejd, arogantní a další urážky. Takže jsi na omylu. Žaloba je na místě.
Reagovat
babolat.cz
dej si meprobamat a jdi dospat dnešní dlouhou noc.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že jsem dostatečně jasně napsala, že ty urážky se netýkaly jen včerejška. Důvod k žalobě visí ve vzduchu už delší dobu. Včerejšek je znovu potvrdil její důvod.
Reagovat
Roger_Federer
Verim ze to vezme ktery koliv pravnik, rezije mu nakonec zaplatis ty..:)
Reagovat
Fandina
O placení se nestarej, žaloba je jasná, tebe nevyjímaje.
Reagovat
smazaný uživatel
se pro jednou zase krásně odkopali. Ráno je hned veselejší :-). Je evidentně těžké čelit brilantním dedukcím J.M. zvlášť, když není pravda na vaší straně. O to jsou pak upocené výkřiky to tmy o zažalování, (Fandiny) a zoufalé afektované a mimózní bránění sama sebe (Lunej) vtipnější.
Reagovat
spaniel
Pozor, ma rodinu plnou pravniku, kteri tomu rozumi a poradili ji, aby podala zalobu. Ve dne satelitni technici a inzenyri, v noci pravnici.
Reagovat
Fandina
spaniel ... ty tvoje urážky ve vzkazníku do toho počítám. O moji rodinu se nestarej, já se o tvojí také nezajímám.
Reagovat
Cico93
Spaniel ty urážaš Fandinu cez vzkazy ;))) pekne.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si říkám, jestli jsem trochu nepřestřelil, snad pro tentokrát ještě vyváznu bez oprátky.
Reagovat
a.magerova
Určitě jsi nepřestřelil, souhlasím se vším cos v 9:55 napsal !!!
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak já jsem zatím ve fázi, že nechápu, proč s ní má taková hromada starousedlíků konflikt ;D
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Přece když mě někdo bude vadit, tak si ho nebudu všímat. Já tu napíši jednoduché pojď pojď pojď a už je oheň na střeše. A pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
nepíšeš
Reagovat
Fandina
janekda ... nepochopila jsem tvoji poznámku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jestli se budeš furt vměšovat do příspěvků, které ti nepatří, tak to brzo pochopím.
Reagovat
Fandina
Pokud je podle tebe psaní na veřejném webu a konto o tobě jako vmněšování, tak potom ti rozumím. Jinak ale ne. Pokud chceš o někom psát neveřejně, je tu vzkazník.
Reagovat
smazaný uživatel
facepalm
Reagovat
slacker
duckface
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Vojtiik
no tyjo, tobě taky, ja už jsem 40 minut v háku a to jsem spal tak dvě hoďky, navíc venku zamračeno ponuro, hrůza:(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak jsem taky vytuh u toho čekání na kurz Ferrer-Južnyj. A měl jsem čuch. Otevírací kurz by 2.96 a už spadl na 2.36 na Južného.
Reagovat
Roger_Federer
Na betfairu jsem koupil v 5:55 3,2..solidni.Povazuji to za nesmysl a vhledem k predvadene hre a forme Ferera bych to klidne vypsal 1,8 1,8:)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro bych i favorizoval Južného. Ten 3.2 musíš očistit o bf provizi 5%, ale stále je to nejlepší kurz. Já na bf nesazim, pač může být malá likvidita.
Reagovat
Roger_Federer
Ano mas pravdu z tim rozdilem ze uz tam mam jen 3%, diky mnohalete praci a obratu.
Reagovat
Cico93
Ferrer si ho povodi Tutofka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Gael uz na centru...a hned ve 4.gemu si podvrtne kotnik...klasika, jeho extremni pohyby jsou fakt zdravi nebezpecne;)
No, ale zatim celkem jede...
Jinak Tsonga v hledisti;)
Mozna tam zavita i Djoker;) kdyz je to podle neho jediny hrac, na ktereho by si s chuti koupil vstupenku...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gael brejkuje;)
Tak a jdu si tu jeho show vychutnat do perin;)
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju, fakt upřímně.. takže do té vzdálené černé země jedete s námi taky :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela jsem ani nerikam, ze jsem se nad uspechem betonare nepousmala, ale docela by me zajimalo, co si o tom myslis. Klasicke besy, technicke limity nebo si prece jenom i ten Gulbis pri mesicku spleta kecama psychosite?
Reagovat
smazaný uživatel
jeee, teprve si tu ctu, on nebyl k videni? Ja jsem toho vcera vubec videla hodne malo, odbourala me Petra, takze jsem jen kontrolovala Johna a v pauzach Serenu... Ale z nekterych vysledku mam dneska velkou radost. A nemrkam, literatury se to netyka! :-)
Reagovat
gigin
Lunej - njn, taková nahrávka na smeč nešla nevyužít, to je jas.
soječka - neviděl jsem nic. V noci jsem se probudil ve 3:15, zapnul mobil, juknul na výsledek a... :(((

Tak hezký den děvčata..
Reagovat
Mayo
Ginepri má intergalaktické ponožky opäť :D
Reagovat
Mayo
El Matador otvoril tenisovú školu na Majorke, je to proste frajer (:
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se na ten tenis má dívat, když mu v prvních dvou/třech dnech všichni favoriti vyletí..
Ernie, bojuuj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ernie mě pěkně štve, hlavně, že mi vyřadí Dodiga a pak hukne s Johnsonem... kdyby ho vyřadil Ivan, bylo by to aspoň se ctí :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
On by vyhrál, kdyby ho dávali, když ho vidím hraje líp.. :-D
Nechápu, proč nedají přednost Gulbis - Johnson místo Raonič - Ginepri.. Vždyť se dá čekat, že to bude lepší tenis.. Místo toho se musím divat na to, jak Raonič vyhraje 7:6 7:6, jinak to ani neumí :(
Ernie je v háji, poslední kůň Janowicz.. ach jo ;-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost, že Jerzy taky konečně vyhrál, od začátku roku by měl dostal už penál na ty tužky, co hrál :D Já mám ještě Davida a Marina, tím končím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
David, Marin.. Ty zrovna nemusím, i když k Davidovi mám respekt :-D
Já když tam nemam koně fandím proti Murraymu a Raoničovi a naopak titul přeju Djokovičovi, Stanovi :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak upřímně pochybuju, že by Marin nebo David vyhráli turnaj, i když jim to moc přeju, takže pak fandím Féďovi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tipuju, že oba vyletí v dalším kole :-P
Ernie, najdi tu formu sakra.. Us se blíží
Reagovat
smazaný uživatel
No ty jsi taky milej teda, díky za tip, i když teda jsem se teda na něj neptala :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
To je tip, ne předpověď, já když teď něco tipnu, tak to dopadne zle.. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A hele Steve vyhrál 1. set nad básníkem, spisovatelem, myslitelem, geniem lotyšského národa.
Reagovat
smazaný uživatel
no ja dneska gigose varoval, ze to Steve betonar zvladne proti nemu i po druhe, ale genius ma jeste cas vse genialne otocit;)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak co rikas na to, ze tady Lucka nema jeste nejaky clanek, a prohra Rebela s Kvitkou tu proste zapsana je...:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Ostudaaaaa. Palec dolů. DOS na TP. Zákaz klikání na reklamy na jejich stránkách, žádný hlas do Lupy.

Čekám na vypsaní Ferrer-Južnyj. Jestli bude mít filozof přes 2.4, tak ho dávám.

A geniovi je Cincinnati asi malé.
Reagovat
smazaný uživatel
;) to si spis mel dnes dat toho betonare;) ten prekvapil i dlouhana Johna;)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak jsem take premyslel o nejake tydenni stavce;))) dost podobne, o ktere se zminujes;D)))
ale take o tom, zebychom si dali Kvitovce jeste na mesic do ignoru;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vojtiik: ...jsem ti k tomu psal asi 45 minut ultradlouhý prispevek a pak jsem si to nechtic refreshnul a vsechno je v hajzlu :-DDD

Vojtíšku, každý aspoň trochu myslící uživatel internetu si texty píše třeba v notepadu a průběžně při psaní je několikrát uloží. Na závěr celého snažení text označí a provede ctrl+c ctrl+v.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co na tobě miluju? Tvoje asertivní chování, které vyzařuje z každého tvého příspěvku, tvoje empatie ke každému nickovi :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi si ceníme že jsi nám oznámil co při psaní textu neděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
Intuitivnější je to dělat v CADu. Mít slepou mapu světa a každý rok si přidat jednu vrstvu. Pak si lokalizovat k jakému turnaji má být poznámka a zapsat ji do vrstvy aktuálního roku.
Reagovat
Vojtiik
tyjo mroži, já obvykle používám operu kde můžeš dát zpět bez refreshe a text ti zůstame, ale nebyl jsem na svém pc...
na druhou stranu si nevzpomínám na příspěvek, ve kterém bych tě někdy žádal o radu, přesto děkuji
Reagovat
Fandina
Rogerovi. Super a držím palce dál. Go Rogere go go go!!!
Reagovat
Fandina
A pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
K tvoji poznamce v clanku o PK..
Myslim si, ze za tech xlet jsem si udelal o tobe a tvem fungovani zde obrazek , stejne jako jini zde diskutujici.
Takze jaky si vim..Zase tak rozdilne to v realu nebude.
Reagovat
Fandina
O mně nevíš nic, ale já vím určitě, že je tu x nesnášenlivých pisatelů, kterým vadí, že někdo jiný napíše za povzbuzováním pojď pojď pojď. Kdysi před časem tady zase vadilo, že na konci píši úsměv. Pořád stejná písnička. Jinak o mně nevíš nic, kdybys věděl, napsal bys to jinak.
Reagovat
slacker
Chovej se slusne. Nejsme sluzebnictvo
Reagovat
smazaný uživatel
Můžete ju nechat? Nepoučitelní.
Vrtejte ve svých věcech. Ty vaše komenty jsou taky někdy na takové pitomé komentáře jako dělané.
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem z tebou nemel zadny problem, do doby nez jsem si vsiml a byl jsem ucastnikem diskuzi kdy arogantne a neomalene mas potrebu neustale poucovat "nicky", jak by se meli chovat, co by meli psat..Co muzou a co nesmi.Navic si se casto vyjadrujes a hadas o vecech o kterych nemas ani paru a do krve se hadas ze mas pravdu..Myslim si ze i v realnem zivotevz tebou vyjde malo ktery clovek.
Reagovat
Fandina
To co píšeš vůbec neodpovídá realitě. Nikdy nemluvím o tom, čemu nerozumím a nikdy nejsem arogantní. Pokud si to někdo myslí, tak mě nezná, ani na internetu ani v reaálném životě. Už o mně nepiš. Nic z toho co píšeš neodpovídá mému naturelu. Nejsi schopen rozeznat z toho co kdo píše, jaký je. Neumíš to.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja myslim ze tento tvuj prizpevek bohate staci..aby si clovek udelal nazor.
Reagovat
Fandina
Ano, napsal si něco, co není pravda. Nejsem to já o kom píšeš. A jak je kdo inteligentní se pozná také hned. Tedy někdo to pozná. Někdo to nepozná nikdy.
Reagovat
Roger_Federer
To co sem popsal jsou fakta.Jiste si obrazek udela kazdy jedinec sam.Jsi problemova.
Reagovat
Fandina
Je zbytečné ti něco vysvětlovat. O tom jaká jsem vím sama, to co tu píšeš není o mně, je to tvoje představa mně a navíc nesmyslná. Ty jen útočíš, píšeš že jsem problémová, arogantní, ničemu nerozumím a když ti odpovím, že když o něčem píši, tak vím o čem, nebereš to v úvahu. Bavíš o někom, mně, neznáš mě a píšeš o mě to co není pravda. Kdybys byl inteligentní, tak bys to pochopil. Ale ty to nechápeš.
Reagovat
slacker
Nebud hystericky vztekla. dej do toho trosku empatie a tepleho lidskeho slova :-)
Reagovat
Fandina
Piš si o své Fandině dál, stejní víš houby ... dobrou noc
Reagovat
Fandina
stejně ... oprava a úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Na TP nechodím zas tak často, takže nejsem zcela přesně obeznámena s místními vztahy, což mi dává možnost podívat se na to trochu s nadhledem. Na tomhle vlákně ze strany Fandiny neshledávám nic blbýho, arogantního, poučujícího, vulgárního atd. atd. Kluci, v tomto případě se s ní skutečně hádáte jen proto, že je to Fandina.
Reagovat
smazaný uživatel
zbytečně si plácáš písmenka, to už je jejich taková nemoc, reagujou na ni jak závisláci s nulovým účinkem. Tudíž dělají to, co jí sami vyčítají a jsou úplně stejní jako ona.
Reagovat
slacker
jsme mnohem mnohem lepsi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem aspoň ráda, že nejsem jediná, kdo to tak vnímá :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to vnímá víc lidí, ale už to nekomentují, protože to nemá cenu, jen se tu dál řeší neřešitelné.

Fandina - myslím, že si můžete všichni podat ruce a společně hopsat "kdo neskáče, není Čech".
Reagovat
Fandina
Nevím, proč bych měla skákat nad někým, kdo na mě útočí, jako většina tady na TP. Jinak tvé poznámce nerozumím. Jedině, že bys také nesnášela ... pojď pojď pojď, pak tomu rozumím. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měla nesnášet tvoje pojď pojď pojď? Co mi na tobě jedině vadí už jsem ti psala několikrát takže to nemá cenu dál rozebírat.
Reagovat
Fandina
A co to bylo? Už si to nevybavuji?
Reagovat
smazaný uživatel
Vadí mi, že na ně neustále reaguješ, i když víš, že provokují, někdy provokuješ i ty sama, přitom pokud nechceš být na jejich úrovni, tak nevím, proč je neignoruješ a vedeš nesmyslné debaty pořád dokola. Asi tě to baví, stejně jako je, proto se chytněte společně za ruce.
Reagovat
Fandina
Tobě vadí, že druhý se ohradí, když na něj někdo útočí? A jak si to tedy představuješ. Někdo mi napíše, že jsem trapná a já mám co, poděkovat? Není to trochu divné, nenormální. Nebo podle teba jedni mohou druhé shazovat a urážet a ten druhý má mlčet? To je podle tebe řešení?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nevíš, kdy máš přestat, všechno bereš jako osobní útok a všechno nechápeš nebo možná spíš nechceš pochopit.
Reagovat
Fandina
Ano, někdo mi napíše, že jsem trapná, protože píši pojď pojď pojď a já to nemám brát jako osobní útok. Díky za radu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti tomu se samozřejmě ohradit můžeš, ale ty ohrazuješ úplně proti všemu, ačkoli třeba příspěvek ani nesměřuje přímo na tebe. Docela mě pobavilo, jak se bráníš, že kdyby oni nebyli jako ty, tak na tebe nereagují. Při vší úctě, jediný nick, který tady reaguje úplně na všechno a na všechny, byť se ho to mnohdy ani netýká, jsi ty.
Reagovat
Fandina
Já se málokdy zapojuji do diskusí, většinou jen zafandím, takže si mě s někým pleteš. A už vůbec nemám zájem se vybavovat o sobě. Sorry. Opravu si mě s někým pleteš.
Reagovat
smazaný uživatel
Psala jsem ti, že nechápu, jak si Roger o tobě mohl udělat ten obrázek, který si udělal, ale teď už to docela chápu. S nikým si tě nepletu, stačí si projet dnešní vlákna. Prozřela jsem. Končím, ty jsi beznadějná.
Reagovat
slacker
No vida, prozreni za par hodin. Ja se proste musel na zacatku zeptat proc ji mas rada. A ano to byla jen neznalost co je Fandina zac. Tak je to u vetisnu jeji "obhajcu". Znaji ji jen povrchne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u tebe přišlo prozření okamžitě. Nejsi o nic lepší než ona. Jak už psala Lunej, můžete si podat ruce.
Reagovat
slacker
Nesnaz se me srovnavat. Sice rekordne rychle vystrizliveni z Fandiny ale stale mas sklon povrchne soudit podle tzv "slusnosti"
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnažím se tě srovnávat. Porovnala jsem vás. Jste úplně stejní. Jak jsem psala už i jí - zákon akce a reakce. Nic víc, nic míň.
Reagovat
Fandina
Nemáš pravdu, já jsem úplně někdo jiný než slacker ... úsměv
Reagovat
J.M.
Haleluja.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, mám stejný názor. Na útoky a provokace zásadně (ani jednou!) nereagovat, výsledek je vždy stejný, jen ztráta času. Hodiny a hodiny v háji! Ať si klidně píšou, že jsi trapná a blbá. No a? Až si odpustíš odpovědi, oni časem přestanou.
Reagovat
Fandina
Máš pravdu. Ode dneška nebudu reagovat na žádné útoky. Je to ztráta času a k ničemu. Dík za radu.
Reagovat
slacker
No tak je to prece pravda. Fandina a Broz jsou manzele :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nech toho, moc dobře víš, jak to myslím. Kdyby to bylo poprvé, ale není, už je tady z toho tradice, že slacker, RF nebo další nick se do tebe pustí, což můžeš čekat, a už to jede. Takže víš, co bude následovat, místo abys to ignorovala, jedeš v tom taky. Ano, já bych to ignorovala, protože se nebudu snižovat na jejich úroveň. Mně je to jedno, to je tvoje věc, jen jsem ti odpověděla, na co ses mě ptala. Mně nevadíš, to víš taky, jen tohle, tak proč to dál rozebírat, budeš to dělat i nadále, takže já si ušetřím svoji klávesnici a hbité prsty :)
Reagovat
Fandina
V každé společnosti a ta internetová není výjimkou jsou různí přispívatelé. Těžko se vyhnout tomu, aby nebyli provakatéři tipu slacker, RF a další. Buď ráda, že se s nimi nemusíš dohadovat ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko! Já myslím, že si vybrali právě tebe, protože nikdo jiný by se s nima takhle nedohadoval. Zákon akce a reakce.
Reagovat
Fandina
Tak to je možné, že si vybrali mě, protože jsem jim skočila na lep. Tak to máš pravdu. Díky, konečně jsem to pochopila ... úsměv
Reagovat
J.M.
Nechtěl jsem se už do těchto debat míchat, ale tohle už je opravdu příliš. Takže musím.

Hlavně lidé, kteří to nekomentují, to nekomentují proto, že jakákoli diskuse, kde se vyskytuje Fandina, je černá díra, která vysaje veškerou energii, veškerou snahu o jakýkoli způsob diskuse. Ale ne proto, že by souhlasili s carodejkou.

Je to přesně tak jak napsal Roger_Federer. Ten má jen nekonečnou trpělivost (dost se mu divím) a taky velkou dávku taktu. Tady nejde o nějaké povrchní prkotiny jako pojď pojď pojď, dokonce ani ne o nějaké urážky, aroganci a jiné přízemnosti. Fandina je především bezcharakterní gauner, notorický lhář, jeden z nejkřivějších lidí, kteří se tu kdy vyskytli. Její zákeřnost spočívá především v tom, že na to, aby si to člověk uvědomil, s ní musí mít dlouhodobější zkušenost. Proto se tu taky vyskytují (a a nechci tím nikoho urazit, ale prostě je to tak) "užiteční id*oti", kteří se do toho montují a obhajují ji, aniž by měli sebemenší páru, o co jde. Protože když sem čerstvě přijdou, moc to tu nečtou, a náhodně přelítnou nějaký její příspěvek, kde "jenom fandí a nikomu nenadává", tak se potom zákonitě diví, proč se do ní starousedlíci naváží.

Ale oni mají velmi pádný důvod. Protože s ní tady mají léta velmi bohatých zkušeností, a vědí, co je zač. Vědí, že způsob její diskuse je ryze psychopatický - nulové svědomí, neustále sprostě, bezostyšně lhát, všechno popřít, i to, co je prokazatelné, veškeré výtky odpálkovávat stále stejnými frázemi, nikdy za žádnou cenu neuznat jakoukoli chybu i když je zcela jasná.
Reagovat
J.M.
Často se plete do diskusí na témata, kterým vůbec nerozumí, a když ji někdo utluče věcnými (a správnými) protiargumenty, tak na všechny věcné výtky má jenom zbabělé fráze jako "nemáš pravdu, nejsi odborník, sorry", přičemž k věci, k argumentu protivníka, se zásadně nikdy nevyjádří. Protože argumentačně nemá co nabídnout, to by pokaždé prohrála KO v první sekundě. A ona to dobře ví, proto tuhle prašivou taktiku celé roky cíleně aplikuje a neustále s ní záměrně provokuje, protože si myslí, že na tohle není protizbraň.
Když napíše "ABC", a někdo jí to vytkne, tak napíše "nikdy v životě jsem ABC nenapsala". Přitom tam to její "ABC" visí černé na bílém, jasný důkaz. Ona popře, že to napsala, a když jí někdo napíše, že tedy prokazatelně lže (což je prokazatelná pravda), tak vybalí další z frází ze svého otravného flašinetu - "já nikdy nelžu, neznáš mě, jsi neslušný". A co zbývá protistraně než na to nevěřícně zírat s otevřenou pusou? Obzvlášť když se to za ty roky opakuje asi potisící?

Roger_Federer to napsal správně. To, že se montuje do věcí, o kterých nemá páru (a časo opakovaně, jako cílená provokace), je pravda. To, že to teď Fandina popřela tím "Nikdy nemluvím o tom, čemu nerozumím a nikdy nejsem arogantní", je další z nekonečné řady jejích sprostých lží. Tohle prostě nemůžu nechat bez odezvy, protože nějaký naivní dobrák by tomu mohl uvěřit. Pamětníci si dobře pamatují její legendární debaty o konverktorech, o digitálním videu (kde sama přiznala, že tomu nerozumí, ale do krve obhajovala svoje bludy, aniž by byla schopna vysvětlit proč) a mnoho dalších. To je Fandina v kostce. Notorická lhářka.
Reagovat
J.M.
V zásadě už vidím jen dvě možnosti - buď ji úplně ignorovat a nebavit se s ní, a nebo pokud s ní komunikovat, tak ji rovnou poslat do prdele jako slacker (dřív mi jeho reagování přišlo hloupé, teď už to vidím jinak). Ale obhajovat takový lidský odpad, povrchně stavět nějakou imaginární "slušnost" (mimochodem, slušná ona vůbec není, spoustě lidí hrubě nadávala), absenci vulgarit (v tom slušnost člověka opravdu nespočívá, pokud člověk není povrchní, podstatný je charakter) nad ty podstatné věci jako aspoň základní morálka, čest, smysl pro pravdu, tedy věci, které jsou u ní na absolutní nule, to je silné kafe.
Reagovat
Fandina
Nevím kdo jsi, ale zřejmě budeš hodně zlý a nešťastný člověk. Tolik negativních věcí o druhém, to musíš být asi ty, že tak dobře víš o čem píšeš. Je mi tě líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že podle tebe jsem nakonec horší než ona sama ne? Jinak jsem si všimla, že píšeš dost dlouhé komenty, mně by to stačilo říct pár větami. Já s ní nikdy problém neměla, protože ji neřeším, reaguju jen na to, co chci a nemám potřebu se tu dohadovat. Jsem tu sice jen rok a půl, ale naivní si nepřipadám a na žádný lep jí neskáču, buď v klidu. A je zvláštní, že vždycky tak strašně svěřepě každého odsoudíš, jaký je to odpad, póvl a já nevím co, přitom ty lidi osobně neznáš. Jak si sám psal, tohle je net, tak to tak beru, docela jsem ráda, že není středověk a já čarodějnice, protože tě úplně vidím, jak bys mě s velkým zápalem poslal upálit na hranici. A protože na mě vždycky rád reaguješ a poučíš mě, tak chápu, že jsi v mém fanclubu :)
Reagovat
slacker
Fandina je Regina (Vyvoleni TM) Tenisportalu
Reagovat
J.M.
To je sakra dobrý postřeh.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, nikdo horší než Fandina neexistuje, buď v klidu. Čarodějnice jsem já a lhářka k tomu. A J.M. napíše o tom zase několik stránek příspěvků, aby to všem bylo naprosto jasné. Je to blb.
Reagovat
smazaný uživatel
Končím spamování, jsem blbka, že občas zareaguju, pak se objeví svatá inkvizice a dostanu cejch na čelo. Tak dobrou všem, co je to ještě baví :)
Reagovat
Fandina
inkvizicí se nebojme, na množství nehleďme ... Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí ... také dobrou!
Reagovat
J.M.
Hodně dlouho jsem nereagoval a nepsal nic. Nicméně myšlenek mám za tu dobu utříděných dost, tak jsem jich tu část napsal. Tobě by to stačilo říct pár větami, mně ne. Tak to je. Mám věci na srdci, které chci říct. Mám toho ohledně Fandiny nastřádaného mnohem víc, tohle byl jen malý výběr, hodně jsem se krotil.

K tomu, že "svěřepě každého odsoudím", to je samozřejmě jasná nepravda, abych se přímo vyhnul slovu lež. Napříkald v této diskusi je tolik diskutujících, a odsuzuji Fandinu. Jestli je Fandina "každý", pak máme jiné vnímání toho slova. A sveřepě ji odzsuzuji proto, že je to za prvé jeden z největších zmetků, jaké jsem kdy v diskusích kdekoli viděl, a za druhé, protože jak prý říkal Goethe, "Hloupí i moudří jsou neškodní, škodliví jsou jen polohloupí a polomoudří". To, že třeba nějací Barneyové, kteří tady píšou o "švýcarských prasatech", jsou blbové, vidí každý, kdo má oči. Na to nemá vůbec smysl reagovat. To je jako hlásit, že klakson troubí. Blbci jsou neškodní. Daleko zákeřnější jsou ti, jejichž demaskování vyžaduje trochu jiný než povrchní vhled. A považuji za důležité na to upozorňovat.

To, že "ji osobně neznám", je opět nebezbečně blízko papouškování jejích oblíbených flašinetů. Já ji za ty roky znám hodně dobře. Ty možná ne. Já ano.
Reagovat
Fandina
To jak mě tady urážíš a píšeš o mně je dost závažné obvinění. Uvědomuješ si vůbec, že i když je to veřejná diskuse, tak takhle o někom psát je dost závažné obvinění. Uvažuji o tom, že se poradím s právníky o tvých výpadech o mně. Je to sice internetová diskuse, ale každý je dohledatelný. Tvoje výpady na nic Fandina už dospěly do fáze, že je to právě na úrovni žalovatelnosti.
Reagovat
J.M.
No to nebudeš první, kdo s tímhle u soudu pohoří. Samozřejmě žalovat může kdo chce co chce. Ale to, že názor na druhého (i negativní, včetně toho, že je někdo lhář - což mimochodem je věc, která není urážkou, ale faktem, který mohu kdykoli hravě dokázat, protože důkazy jsou tu černé na bílém) je svobodným právem internetového diskutujícího, už bylo u soudu potvrzeno.
Reagovat
Fandina
Nelze druhé urážet stylem, jakým to děláš ty, aby to nebylo postižitelné.
Reagovat
J.M.
To není urážení. To je osobní názor. Na to má každý právo. Já jsem jej navíc podpořil argumenty, příklady z minulosti, které jsou tu k dohledání. Navíc jak často, a pořád dokola píšeš, "jsme jen nickové", a "nikdo tě nezná", nikdo neví, kdo jsi, takže nějaké "urážení anonymního nicku" je něco, co těžko může osobu postihnout jinak než jako anonymní nick v diskusi.
Reagovat
Fandina
Neustále píšeš, že jsem lhářka, největší šmejd a další urážky. Pokud něco takového děláš, musíš si být vědomí i důsledků, které z toho plynou.
Reagovat
J.M.
Já jsem si vědom toho, co píšu. Jsou to věci, ke kterým mám podklady. Proto je píšu. Já takové věci nehážu do větru.

Samozřejmě pokud to někdo vidí jinak, je to jeho věc. Ale své jsem k tomu už napsal.
Reagovat
Fandina
Jenže ty mě urážíš. Neustále a ne jednou. A je to napsané černé na bílém a dohledatelné.
Reagovat
J.M.
To není urážení. To je můj osobní názor na to, co tady děláš. A na to mám právo.
Reagovat
Fandina
Urážíš a na to nemá nikdo právo.
Reagovat
J.M.
Osobní názor na druhého a jeho působení není urážení. To, že o někom řeknu, že lže, když vidím, že prokazatelně lže, není urážení, to je prostě vyjádření, na které má každý občan svobodné země svaté právo.
Reagovat
Fandina
Jenže já nelžu, takže tvoje opakované psaní, že jsem lhářka je urážka a není to jediné, tvoje urážky vůči mě jsou na hranici důstojnosti. A jsou žalovatelné.
Reagovat
J.M.
Ty důkazy jsou tady černé na bílém. To je názor, na který má každý právo. A napsat o druhém v anonymní diskusi, že je lhář (přičemž je zdůvodněno proč), je žalovatelné možná v Severní Korei. Kdyby tam měli internet...
Reagovat
Fandina
Na TP není důvod ke lhaní. Nemáš v ruce nic, nikdy jsem tu nelhala. Ale tvých tvrzení, že jsem lhářka a dalších urážek je tu neuvěřitelně.
Reagovat
J.M.
Není důvod ke lhaní? Uf, radši se ani nebudu pokoušet pochopit, co tím bylo myšleno.
Reagovat
slacker
No pocitej s tim ze ti chtela rict ze realu Fandina ma duvod lhat jak o zivot protoze jde tam ji jde o prachy, moc a sex :-))
Reagovat
Fandina
Nevím, co je ti na tom nejasného. Nemám důvod tady psát něco, co není pravda. Polopaticky řečeno. Proč bych tady měla lhát a komu? Není důvod ke lhaní. Neexistuje.
Reagovat
slacker
Tak zaluj, a vis na jakou adresu poslat obsilku? nebo se ti vysmeje uz "tvuj" pravnik az mu tenhle napad budes povidat?
Reagovat
J.M.
Ono hlavně kdyby se vědělo kdo je ona záhadná "Fandina" v občanském životě, pak by jí to možná mohlo nějak do života zasáhnout. I tak by to nebylo něco, co by bylo trestné, protože i na člověka s reálným jménem ma druhý právo vyjádřit svůj názor, i negativní. Ale pokud se někdo čertí, že "byl zneuctěn jeho nick", pak by možná měl jít už spát.
Reagovat
slacker
Urazka majestatu. Drive vazny zlocin :-))
Reagovat
slacker
Jo jo. porad se se svym pravnikem, pak s psychologem a nakonec s sefem ochranky
Reagovat
smazaný uživatel
Shrnu to ano? Ty jsi Strážce morálky na TP, já jsem jen naivní ovečka, která bečí a vlastně neví proč, nedokážu nic odhadnout a jsem vlastně ještě horší než ona, protože jí neposílám do prdele, jsem vlastně povrchní a falešná, čili lidský odpad. Nevím sice, kde zrovna ty jsi vzal právo hned každého, kdo má jiný názor, šmahem odsoudit a zaškatulkovat, ale když to potřebuješ, prosím. Mám svůj mozek, i když podle tebe asi ne, jsem plnoletá a necítím potřebu být směrována jak se mám chovat, abych podle tvých měřítek nebyla šmejd. Dobrou.
Reagovat
J.M.
Tohle je přesně ten problém a důvod proč v posledních příspěvcích píšeš to, co píšeš - není to poprvé, co si všechno, co jsem napsal, vztahuješ na sebe. Absolutně nechápeš pointu a důvod toho, co píšu.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš mi vždycky, když máš potřebu mě směrovat, není to poprvé, tak je logické, že to vztahuju na sebe. Ty zase nechápeš, že pointu chápu velice dobře, i když jsem povrchní, protože jsem slušná. Nemá cenu v tom pokračovat. Dobrou.
Reagovat
J.M.
Ne, nechápeš. Nepíšu ti to poprvé - nejde mi o tebe. Ty nejsi objektem mého zájmu, nepíšu příspěvky proto, abych napsal něco o tobě. Myslím, že opravdu nechápeš, co chci říct.
Reagovat
slacker
Promin to je ale blabol.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, jen vy máte vždycky pravdu, už mě to fakt nebaví, jsem pitomá, že vůbec na to reaguju. Zdar.
Reagovat
Fandina
Lunej, není to jednoduché nereagovat, vidíš a na mně ti vadí, že odpisuji ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
dělám to jednou za čas, navíc na mě nikdo nereaguje jako na tebe, zatím, třeba taky budu mít tu čest. Dobrou
Reagovat
Fandina
Samozřejmě ti nepřeji, aby na tebe někdo reagoval tak jako na mě. Dobrou.
Reagovat
slacker
Budes muset vice zapracovat na sve vlastni kontroverzi. Tady si jen prihrivas polivcicku v zaru Fandiny
Reagovat
slacker
J.P hodnoti a "skatulkuje" jen a pouze Fandinu NIKOHO jineho.
Reagovat
smazaný uživatel
No, dala jsem si tu práci, že jsem si ten román od J.M. celý přečetla. Mám z toho pocit, že jen jeho názor je ten správný a každý, kdo má jiný, to nemůže mít v hlavě v pořádku, popř. je neskutečně naivní, sedá jí na lep atd. Vždycky jsem si myslela, že jsem dostatečně inteligentní a soudná na to, abych si na lidi udělala vlastní názor, ale J.M. mi to konečně vysvětlil. Navíc je evidentně zcela v pořádku kydat na někoho hnůj za to, že na vás kydá hnůj, pokud se u toho budete tvářit jako charakterní mstitel bezprávích, bezbranných a naivních bláznů, kteří nemají nejmenší potuchy, jaká krvelačná saň stojí proti nim. On ji totiž zná. Co na tom, že jenom z internetových anonymních diskuzí, kde se každý chová zcela jinak než při osobních konfrontacích, zná ji. On je totiž vševědoucí.
Jak jen ti poděkovat, žes nám to všem objasnil?
Reagovat
Fandina
J.M. mě nezná a ani nikdo jiný mě nezná. Já jsem tu nikdy na nikoho nezačala kydat hnůj. S někým si mě pleteš. Pokud na mě někdo zaútočil, tak jsem se ozvala, ale sama jsem nikdy nekydala a ani nemám důvod.
Reagovat
Fandina
Oni nejsou stejní jako já, kdyby byly stejní jako já, tak na mě nebudou reagovat ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... byli stejní jako já ... hrubka kluci
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, myslím, že už to naprosto chápu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rog je roztomilej s těma sluchátkama :D
Reagovat
J.M.
Vypadal hodně uvolněně a hlavně neformálně, žádné prázdné diplomatické fráze, ale prostě upřímně na rovinu řekl, že mu to nešlo, stejně jako v Torontu. Ale taky říkal, že neměl možnost pořádně potrénovat, hlavně na tom hlavním kurtu, tak snad se to do dalšího kola zlepší. Doufejme.
Reagovat
smazaný uživatel
já taky doufám, jsem believer :) mě se hrozně líbí jako srandista a když mi zamává do kamery, s těma trenýrkama to bylo vtipný :D
Reagovat
Mayo
belieber ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
co tím chtěl básník říci? :D
Reagovat
J.M.
Že ve Švýcarsku se to řekne jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
to mě napadlo taky díky tý části "liebe", ovšem to měla být asi narážka na toho kanadskýho blbečka, kterýho tak bezmezně obdivuje podobně namachrovaná Bušička, se kterou sdílím jedině přání jít na bál s Rogerem :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratuluju, Féďa to udolal :)

Jinak Marin zdolal Verdasca opět v TB a David Kohliho taky v TB, uf, to byla dřina fandit :D - trochu jsem si u vás přihřála polívčičku, snad to neva :)
Reagovat
smazaný uživatel
to já asi moc ne, když budu držet palce Standovi, co? :P
Reagovat
smazaný uživatel
moc bych se divila, kdybychom se my dvě někdy sešly u stejného koníka :D:D Jedině snad u Petry a Tomáše ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
zkus jmenovat další, třeba se shodnem :D Petře a Tomovi bych fandila ráda, jenže s nima je to prostě těžký
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to, že nevíš, komu fandím? :D Vždyť tady na TP s tím každýho otravuju :D
Reagovat
slacker
Ty uz nefandis Petre? To je sama Samicka se Simonkou a Petre se skoro nevenujes :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co povídáš, jak nevěnuju, jsem její psycholožka, trenérka a já nevím co ještě. :D a když mi vyhučí, tak co mám dělat, mít ruce v klíně a mít pocit, že tím skončil tenis? :D Fandit jen ji, tak si toho tenisu užiju sakra málo :D
Reagovat
slacker
No je to videt ta psychologicka "pece". Misto ajurvedske jogy s Petrou cucis po nocich na Simonu se Samickou :-))
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych měla číst všechno, tak tu prosedím celej den :D to víš že si všímám tvých komentářů, jen už si nepamatuju, komu všemu fandíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že jsou moje komenty velmi zajímavé je známá věc, takže jasně, že ví, že je čteš :D::D:D Tak hele, moji koníci: Tomáš, Delpo, Marin, Ivan, David, Mikuláš, Tsonga. Kobylky: Kvítko, Samička, Simča, Káťa, Serena, nově Barča - pak takové neutrální fandění Sáře, Lině a podle nálady.

Nemám ráda: Mašenu, Viku, Rafu. Možná si ještě na někoho vzpomenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
"vím" mělo být :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že už se ve zdejších přezdívkách orientuju :D ok a Roger je u tebe taky neutrální, jo? :P Jak už jsi asi pochytila, já mám ráda Rožérka, Gríšu, Delpotříka, Djokyho, Standu, Wildu, Vášu a začíná se mi líbit Dom a Nick, z WTA Máša, Petra, Serena, Aga, Anička, tak neutrálně Andy, Tom a David, Simona a Nalinka, koho dvakrát nemusím je Milouš Ropušák, Gulba, Ríša, Esovič, Genie a Vika a tak trochu i Rafa, ale na něj se občas taky kouknu, s ním to mám trošku na hraně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, já to stejně zapomenu komu fandíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
já taky, to jen, až zase dojde na battle, většinou asi budem válčit proti sobě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi ráda se připomenu, že jdu proti tobě :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda co to je Karolína Plíšková s Jans K. skrečovali čtyřhru doufám že Plíšková je zdravotně v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Fédys to zvládl no sláva. Tak ještě Bušárdice a je to doma :-)
Dnes výkon Rogera tak nějak podle očekávání, mírně mě zklamal Vašek, který se ve třetím setu úplně sesypal. Hlavně ty dvojchyby...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted mě napadlo pokud Šafářová předvede nějaký famozní výkon jako při Wimbledonu a ješttě by atakovala na nějakých turnajích nebylo by ještě ztracený aby Šafářová šla do top 10 a kvalifikovala by se na turnaj mystrin to bych ji přál strašně moc ale to má teda co dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi co je s Bethanií Mattek Sands? Kdy se vrátí? :o
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hraje pro lidi, když už si to zaplatili, tak jim dá alespoň trošku drama.
Reagovat
smazaný uživatel
to potom chci vidět, jak bude hrát pro lidi, jestli vyfasuje Monfilse :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdopadne 300 wins na Masters ziskal, dalsi do sbirky rekordu je doma
Reagovat
smazaný uživatel
ani jsem nezaregistrovala reakce, ta 300 měla stejně přijít v Torontu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo mě co tento turnaj přinesl hvězdám jako je Berdych , Kvitová a Šafářová a dalo mi to že Berdych po turnaji určitě klesne na šesté místo pokud Raonic pujde do SF je Berdych sedmí horší místo mu po turnaji nehrozí.
Kvitová bude přinejhorším šestá jedno místo by ztratila kdyby Radwanska šla do finále a to druhé kdyby Sharapova vyhrála
A ted potěšující zpráva Šafářová je po turnaji minimálně 15 kdyby vyhrála nad Halep šla by na 13 .
Reagovat
tommr
Lucka má zatím jistý jenom 16.místo - určitě se dostane před Azarenkovou ...
Jistotu 15.místa by získala pokud by porazila Halepovou - v tom případě by se dostala i před Erraniovou ...
O tom jestli se Lucka dostane i před Suarez Navarrovou rozhodnou až další zápasy obou hráček. Zatím má sice o pár bodů víc Lucka, ale SN má v příštím kole lehčí soupeřku než Lucka a s největší pravděpodobností proto Lucku zase předstihne ...
Reagovat
Mayo
RF nejako obľubuje tie trojseťáky ale našťastie je to fajn, dabl brejk nepustí
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v suchu, tohle už Roger nepustí, přece jen se probral :)
Reagovat
spaniel
Je az bolestive se divat, jaky stin Federera toto je. Mic, ktery ted bud pokazi nebo da sotva ma udrzeni ve vymene, byl kdysi na 99% winner. Chybi ta kreativita, necekane kratasy, inside out forehandy, vsechno. Jedine co ho drzi je servis.
Reagovat
SwissMaestro
ale pořád to na většinu hráčů stačí :)
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň že brejk je na světě, konečně :) nedá se říct, že by právě teď byl ve formě, ale třeba je to v Cincy jen o rozehrání, oklepání se z toho nedělního hororovýho snu, já věřím, že to bude jen lepší :)
Reagovat
J.M.
Přijde mi, že se spoustu úderů bojí zahrát, protože by je zkazil, je to pořád takové vratké. Pořád mám ten dojem, že prostě s tou novou raketou bojuje. Že mu to s ní moc lítá a těžko se mu s ní trefuje kurt. Teď v posledních zápasech bohužel dost podivně kazí i voleje.

Teď už si ten zápas pohlídá, ale jsou to zase spíš ty zkušenosti než co jiného. V Torontu byl podle svých slov v závěrečných kolech opravdu unavený z těch náročných zápasů s Čiličem a Ferrerem. Ale tady i po pár dnech odpočinku to není o moc lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
asi máš zase pravdu, taky to tak vidim, že se bojí zahrát agresivně a ty voleje jsou kolikrát nepochopitelný, ale teď ke konci už se toho tolik nebojí
Reagovat
Denis92
Je to najma o psychike. Mne to velmi pripomina minulu sezonu ked sa mu nedarilo, psychicky bol na tom zle a nic mu proste neslo..az na konci sezony sa trocha pozviechal.
Teraz su to zase tie finalove prehry, co ho ubija na psychike a trpi tym cela jeho hra.

Co sa tyka unavy tak myslim si, ze za dva dni moc nezregeneruje, navyse musel este cestovat s celou rodinou. Ved videli sme ako to nezvladol Tsonga, ktory je mladsi, hoci ten zas mal o den menej.
Obavam sa, ze tento rok v Cinci to nebude moc dobre, ta unava sa bude kazdy den nabalovat a ten dnesny zapas ktory si zbytocne predlzil tomu tiez nepridal.

Velmi by potreboval ten turnajovy triumf aby to z neho opat opadlo. Bolo by skvele aby to bolo tento tyzden, ale vobec tomu neverim.
Snad mu aspon tato vyhra trocha pomoze a zajtra to bude lepsie.
Reagovat
smazaný uživatel
to by rozhodně potřeboval už brát titul, on vypadá pořád v pohodě a usměvavej, jakože si z toho nic nedělá, ale ta hra je stále nejistá, každopádně minulej týden prošel do finále jako jedinej přeživší z Big4 nebo spíš Big3 a teď pro změnu jako jedinej přeživší ze všech semifinalistů, takže jedeme dál :)
Reagovat
J.M.
Ono to je tak, že v krizi je snad celá top 10. Letošní rok je opravdu zvláštní a nejen podle mě docela hodně slabý co se týče konkurence. je to jeden z nejslabších roků v tenise minimálně v tomto století. Což kontrastuje s Novakovým výrokem před pár dny, že dnes je konkurence větší než před 5 lety... To mu tedy právem omlátili o hlavu.
Reagovat
Roger_Federer
Ta bublina vytvorena a zivena poslednich xlet musi uz prasknout..co se te konkurence tyka..
Reagovat
Vojtiik
jsem ti k tomu psal asi 45 minut ultradlouhý prispevek a pak jsem si to nechtic refreshnul a vsechno je v hajzlu, ale bylo to postaveno tak, že s raketou je problem minimalni, ale ze na nem lezi cim dal vetsi psychika deka:(
Reagovat
Roger_Federer
Ja si to myslim taky, ze se stim selhavanim nemuze srovnat a dostat se z pod te deky, proto hraje tak spatne a neudrzi koncentraci cely zapas, natoz turnaj..
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, je to podivný bezvládí a odstartoval to Stan, že prej zlatá éra Big Four pomalu končí a do popředí se derou "mladíci", no to se zrovna teď moc říct nedá, nikdo z nich se nedokáže prosadit a když už někdo jinej, tak za pár dní zas zapadne, velikáni bojujou sami se sebou, přijde titul a vzápětí zranění nebo pokles formy, všechno je najednou otevřenější a my abysme se o ty svoje báli v každým zápase, nikdo není konzistentní, jsem zvědavá, kdo tohle utne :)
Reagovat
J.M.
Je to přesně tak, zasloužilí umělci pomalu vyhasínají, ale jak už to bývá, jsou tam vesměs pořád titíž jako před lety. Jenom už jim to tak nehraje. A na těch pár uvolněných míst se dostalo pár nových, o něco mladších, kteří se tam dostali spíš tím, že prostě... Kdo jiný už, když se tam uvolnilo místo. Někdo tam být musí.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba takovej Raonič, kde ten se tam vzal :D
Reagovat
J.M.
Vyhrál pětistovku. To už je velký pán.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, je to bojazlive z rogerovej strany, neveri si velmi pri uderoch...
Reagovat
spaniel
To neni o únavě, ale o hlave. Jak mu to od zacatku nejak extra nejde, tak to na nej padne, ztuhne a nezahraje nic. Skóre vypada dobre, ale jen diky servisu, neni moc krat brejknuty, takze 7:5 7:6 6:4 je opticky dobry vysledek, pritom od zakladni cary neuhraje skoro nic. Zato jak mu to jde od zacatku a cítí se dobre, vyhraje 6:1 6:2 apod. To pak vidime i forehandy jak za starých casu a myslim si, ze je zpet.
Reagovat
J.M.
Tak forhendy jak za starých časů hrál jenom s Polanskym, a to byl hodně slabý soupeř, ten na ně Rogerovi vyloženě nahrával. A myslím, že to byl jediný letošní zápas, kdy měl Roger ty údery jako dřív.

A ta únava se u něj pozná hodně na pohybu. Přišlo mi, že dnes se nepohyboval tak dobře jako na začátku Toronta, byl pomalejší.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ve tretim...bude dramo;)
Reagovat
smazaný uživatel
treba ne
Reagovat
smazaný uživatel
ty si hraješ dneska na věštce nebo co? Ani nevystrkuj špičku nosu, Samičku jsi mi zaklel, slibuješ fandění, pak se na to vyflákneš a už zase sýcuješ.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sliboval jsem na 1 zápas a to Sam postoupila :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hade :D:D dneska jsi ji zaklel, to máš u mě schovaný. Chlapům se nedá věřit a je to vidět. :D
Reagovat
Denis92
Roger..horsie to snad nejde. Vykasli sa nato, oddychni si, zbal sa a chod do NY.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak:-(
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tady :-(
Reagovat
darek.vrana
Iveta ukončila kariéru.
Reagovat
Frick
Díky za info, blesku.
Reagovat
darek.vrana
Sorry, jsem o půl hodiny pomalejší no. Není tu čl?nek a v diskuzi tady jsem nic neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, já tady dal jednou info staré 2 dny, na které byl i článek :D
Reagovat
darek.vrana
:) Tady hned všichni čekají jak supi, aby ti to dali sežrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já sem dávám info, které vůbec nikoho nezajímá, takže buď úplně v pohodě :D:D
Reagovat
darek.vrana
A co teprve Fandina...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Že to píšeš ty mi připadá hodně úsměvné vzhledem k tomu, jak vždycky reaguješ na to co Roger řekne v rozhovorech a na tiskovkách. Nebo na jakýkoliv čin, který udělá.
Reagovat
darek.vrana
To je fakt, protože to mě většinou nadzvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň že sis to přiznal.
Reagovat
darek.vrana
Tak je potřeba udělat určitou protiváhu těm bezmezným obdivovatelům, jichž je tady většina.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tak trollům a haterům, kterých je zde nemálo.
Reagovat
smazaný uživatel
A nikdo se neozval, protože to nikdo nechápal :DDD
Reagovat
Vojtiik
Rogi vyučil jedním míčem a vyhrál set.. ale hra nic extra:(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj 1. set vyhrál čistě zkušenostmi a ne tím, že by byl herně lepší ale díki bohu alespoň za to, protože v poslední době mu ani ty zkušenosti v zápasech nebývají nic platné a dělá chyby jak nezkušený junior :-/
Reagovat
smazaný uživatel
třeba teď díky bekhendu zahodil šanci na brejkbol a dal to náležitě nahlas najevo :D snad to bude lepší a nepotáhne to do dalšího TB
Reagovat
Denis92
Nepotiahol..
Reagovat
smazaný uživatel
taky dostává teda pěknou čočku, co je to dneska s mými hráči?
Reagovat
smazaný uživatel
David TB, Marin TB, Roger TB, :D
Reagovat
smazaný uživatel
srovnal na 1:1, pěkně.
Reagovat
Roger_Federer
Hewitt-Fognini pekny tenis..:)
Reagovat
Cico93
Nevieš či je niečo nové s Rafom?
Reagovat
smazaný uživatel
Nehodil by někdo odkaz na dobrý stream Rogera?
Reagovat
smazaný uživatel
já čučím tady http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/233224873369900.html
Reagovat
smazaný uživatel
Dík
Reagovat
smazaný uživatel
Venca se mi začíná svojí hrou líbit :)
Reagovat
Cico93
A Rafa se ti svou hrou nelíbi? ;(
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rozladěná a protivná, tak mi dej s Rafou pokoj, nelíbí se mi on ani jeho hra :D

RFtG - určitě se rozehraje, opět tam dost fičí koukám.
Reagovat
Cico93
Ťa chcem dostať na našu stranu.
Reagovat
smazaný uživatel
Čí stranu, Nadalisto? Já třeba nejsem jeho fanda, jen ho respektuju, některý věci mě na něm fascinujou, některý na něm nesnášim a vytáčí mě, když mi demoluje moje hráče :P
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejko, to mě těší, že už ti nedělá problém psát zkratku RFtG :)) už jsem myslela, že to bude nuda, ale za to prasátko mu Rog moc nepoděkoval, málem se přehoupnul přes síť :D Váša je fakt rychlej a šikovnej, všimli jste si někdo, že komentátor o něm mluví jako o Čechovi? Co bysme za něj teďka dali :))
Reagovat
smazaný uživatel
nedělá mi to problém, protože s tebou ráda komunikuju :D Jj, Vašek je dobrej, hlavně má dobrý styl, že jde i k síti, ale myslím, že Roger si to pohlídá. Ale mohl by to být zajímavý zápas, když už Tomáš vyhučel a o Petře ani nemluvím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatím mu Váša pomáhá chybama, ale mám takovej pocit, že to s ním dneska bude drama, jakoby Roger byl u míčů pozdě :(
Reagovat
smazaný uživatel
Venca Dvojchyba? Mě se taky hrozně líbi, ale dneska se vyhazuje, čímž líp pro Fedexe :D
Reagovat
smazaný uživatel
dopr... já věděla, že to bude porod, pojď Féďo, neštvi mě
Reagovat
smazaný uživatel
Videl nekdo nekdy horsi zapas nez Hewitt:Fognini?? Ostuda je slabe slovo.
Reagovat
SwissMaestro
Neviděl. Příšerný....nedivil bych se kdyby Hewitt vydal před US Open prohlášení, že to na AO zapíchne :/
Reagovat
smazaný uživatel
At to prosim udela, tohle je fakt vykon na urovni zacka.
Reagovat
smazaný uživatel
0 winneru! 23% 1. Uspesnost 1. servisu 27 drubeho...
Reagovat
babolat.cz
v poslední době mám hrozné pocity ze zápasů Berdycha.
Reagovat
SwissMaestro
Lleytone co to jako má bejt? :D
Reagovat
Mayo
reči bokom, už pôjde Maestro na plac pomaly
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno by to mohla urychlit :) Za normálních okolností bych fandila Vaškovi, je to sympaťák, ale... :D
Reagovat
Mayo
ale fandíme peRFectovi (: ...vidíš Serena ešte asi to potrvá predsa nejakú dobu
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně aby to dneska byl ten starej známej peRFect a ne jako v neděli, já nechci přijít k infarktu :D podle svých slov je v poho, když bude hrát v poho a dostane se do finále, tak už by měl dát Djokera, kterej zatím stále nevypadá v poho, ale nejdřív Váša :D
Reagovat
Mayo
musím ťa sklamať ale vo finále RF nebude :P
Reagovat
smazaný uživatel
proč myslíš, kvůli Můře? :D
Reagovat
Mayo
přesne :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je zas dneska černej den, jako ten za oknem, hlavně ať to nedovrší Féďa, to už by mě kleplo...
Reagovat
J.M.
Taky mám letos intentivní pocit, že se na něm výrazně začíná projevovat věk. Nejen těmi výsledy, výpadky, nekonzistentností, ale i tou hrou samotnou.
Reagovat
babolat.cz
to není věkem. Vždyť to jesamé mecheche s Ester, modní přehlídky, účesy a tenis jde stranou. MAnekýn nepatří do sportu nebo musí mít talent-ve fotbale třeba Ronaldo, i když tam je jich více, ale to není sport :-)
Reagovat
tommr
nemyslím si, že je to věkem. Vzhledem k jeho stylu hry by měl být Tomáš schopnej hrát na nejvyšší úrovni ještě minimálně 2-3 roky. Spíš si myslím, že po dobrým začátku sezóny přišlo předčasný sebeuspokojení, polevení v přípravě a následně pokles formy ... :(
Reagovat
J.M.
Já to vidím i na tom pohybu, který už prostě není jako před lety.
Reagovat
J.M.
A co se týče jeho stylu hry, tak právě až zlepšený pohyb byl tím, co ho před 5 lety konečně vyneslo nastálo do špičky. Jinak prostě jeho styl hry nestačí na to, aby v ní trvale pobýval. V dnešním tenise ne.
Reagovat
George_Renel
Věkem? Teď by měl být věkem a herními zkušenostmi na vrcholu sil.
Reagovat
J.M.
No to určitě ne. To už je věk, kdy drtivá většina hráčů jde dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
tomasko nam starne, nic sa neda robit, pojde uz len dole...buduci rok poleti z desiatky...
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo, jak chce Berdych vyhrát GS. Nejenže neumí porážet Djokera nebo španělského býka, ale dokážou ho zaskočit i "no name" hráči.
Reagovat
svetova.dvojka
Já mám takovou obavu, že Berdych ten grandslam jednou vyhraje, jedno pravdivé přísloví říká, že štěstí jednou sedne i na vola.
Reagovat
Chrenda
Přesně tak, on může vyhrát GS jedině, že mu všichni vzdají!! Myslím, že už se veze, po Cincinatti pád na minimálně 7 místo v žebříčku a už mu dýchají na záda další. Masters letos asi taky nebudou. Jde to s ním s kopce, přitom sezóna vypadala super rozjetá, no bohužel. Je mi ho docela líto, protože ten ideální rok na útok už projel!
Reagovat
tommr
zatím je jistej jen pokles na 6.místo. Jestli se před něj dostane i Raonic je zatím nejistý ...
Na TM by se ještě letos Tomáš kvalifikovat moh i když to zřejmě budou nervy až do poslední chvíle. Murray má na něj pořád dost velkou ztrátu a nikdo ostatní nepodává dostatečně konzistentní výkony ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo-Wilfried loni druhou polovinu sezony moc nehrál, takže tady bych s tím počítal.
Reagovat
Mayo
Berďa má to najlepšie dávno za sebou :D
Reagovat
Mayo
niečo ako Bojan Krkič
Reagovat
smazaný uživatel
Další věštec koukám, vždycky po prohře se s nimi roztrhne pytel, jak psal dole Ellnino, to se vždycky bavím. Když vyhraje, není tu od některých ani čárka.. to o ledassčems svědčí :)
Reagovat
Mayo
Prepáč Lunej :(
Reagovat
smazaný uživatel
neprepáčim... :P
Reagovat
rib
Jdu se dívat na Marinka Matoševiče, ten aspoň když zkazí, dělá gesta jak Macháček v Samotářích, a taky se tak tváří. Je to zábava :-)
Reagovat
Fandina
Co se děje, že se takhle nedaří. Neviděla jsem to, ale snad hrál protivník super dobře a příště už Berďa zase bude vyhrávat. Berďo pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi trapná.
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala a o tobě jsem nic nepsala. Hleď si svých věcí a nekomentuje fandění druhého. Nic ti do toho není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je diskuse ,děvenko.
Reagovat
Fandina
Nejsem děvenka a diskutuj si jak chceš, ale diskuse není psát někomu, že je trapný, to je útok. Jsi ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď tak hodná děvenko a přečti si pár tvých příspěvků ,co vše dokážeš stvořit a pak tady něco piš o tom jak diskutovat.
Reagovat
Fandina
Nestarej se o moje příspěvky, nic ti do nich není a nenadávej druhým, že jsou trapní, trapný si ty, že to někomu napíšeš. A navíc ubohý. Jdi k čertu.
Reagovat
smazaný uživatel
A to už jsi nezvládla.
Reagovat
Fandina
Já ano, ty si začal s tím, že je někdo trapný. Zameť si před vlastním prahem a nestarej se o druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
To je slabé ,děvenko.
Reagovat
Fandina
Nevím co myslíš slabé, ale jestli se nepletu, začal si psát ty na mě, že jsem trapná, takže ty si něco chtěl, já od tebe nic nechtěla a ani nechci. Nevím proč bych se měla s někým, kdo druhému píše, že je trapný vůbec bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ahoj a pěkný sny.
Reagovat
babolat.cz
ale jsi fakt divná s tím pojď. dlouho jsem to ignoroval,ale nejsi náhodou z nějakého ústavu? tam se také naučí jedno slovo a pořád ho opakují a myslí si, že drží krok s ostatními.
Reagovat
Fandina
Ty máš pocit, že když někdo někoho povzbuzuje pojď pojď pojď, tak je to nenormální? To jsem myslela, že inteligentní tohle pochopí. A hloupému je to jedno. Tím tvůj dotaz považuji za zodpovězený.
Reagovat
babolat.cz
kdybys byla na kurtech, tak jo, ale tady na foru to je bezpředmětné a nás to nezajímá.
Reagovat
Fandina
Je to povzbuzování a ty si vykáš, že píšeš nás to nezajímá? Píši to pořád, když někomu fandím. Pokud ti to vadí, tak nejsi normální. Je to povzbuzování.
Reagovat
Roger_Federer
Delas si nove kamarady?:):)
Reagovat
Fandina
Proč bych tu někoho hledala?
Reagovat
babolat.cz
a kde jinde? v Ústavu moc výběr nemáš :-)
Reagovat
Fandina
Ty máš pocit, že na TP jsou inteligentnější lidi než jinde?
Reagovat
babolat.cz
je tady větší výběr,každý má svůj názor a každý fandí někomu jinému, v Ústavu fandí jenom Rosolovi.
Reagovat
Fandina
Rosolovi fandí každý, komu se líbí jeho hra nebo on sám. Já mu fandím moc a co má být?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, jen tak mimochodem, nevidíš, že si z tebe všichni dělají prdel a každou svou odpovědí, kterou se snažíš obhájit a bránit je jen krmíš a dáváš jim co chceš? Jen se tebou baví...Kdybys je ignorovala, tak máš klid, ale tebe to asi fakt baví....
Reagovat
smazaný uživatel
*dávááš jim co chtějí
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Jsme na veřejném webu. Nečekáš snad, že tady budou samí andělé. A všechno bude ideální. Znáš to, že jen hlupák se směje druhým a na každého dojde?
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale takhle to vypadá, že si fakt zavřená někde v ústavu a nemáš si s kým popovídat, a tak máš potřebu se bavit i tímto způsobem, tzn. hádat se pořá a pořád dokola...
Reagovat
Fandina
Ty máš dojem, že když někdo píše pojď pojď pojď na veřejném webu, tak je z ústavu? Tak to máš asi zkreslené představy o lidech, kteří tu píši.
Reagovat
babolat.cz
a nejsi náhodou ta holka z youtube co hledá kluka z autobusu? tvůj styl psaní a skladba vět tomu odpovídá. co?
Reagovat
Fandina
ne nejsem. A nikoho nehledám a nemám zájem se seznamovat. Tady píši o tenise protože mě to baví a sleduji ho.
Reagovat
babolat.cz
a myslíš, že FAbio dnes dá Hewitta?
Reagovat
Fandina
A co ty myslíš? Dá ho?
Reagovat
babolat.cz
doufám, pokud mu nerupne v palici.
Reagovat
smazaný uživatel
Babolat to ale vystihl přesně. Na stadionu je to ok fandit, ale tady to vidí jen lidi, které to skutečně nezajímá. A nevyká si, myslím, že hovoří za 90% zdejších...
Reagovat
Fandina
A co má být, že tu napíši pojď pojď pojď. Jak jsem psala, je to součást povzbuzování. A snad tě to neuráží. Není důvod. Jinak nevím, co je na tom k nezajímání. Je to každého věc, co tu píše.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže proč, to píšeš sem na diskuzní forum? Tady se má diskutovat a nějaké pojd pojd pojd fakt nikoho nebere. Ne mně to jako neavdí, ale stejný účel to pro tebe splní, když si otevřech poznámový blok a napíšeš si to tam pro sebe. Protože ty si to sem píšeš jedině pro sebe, Berdych si to těžko přečte...
Reagovat
Fandina
To ti tak vadí, že někdo napíše něco zápase a pak nakonec napíše povzbuzení. Co ti na tom připadá divného? Píši to tam úmyslně, jako povzbuzení a jsi na omylu, tenisti si tu čtou.
Reagovat
smazaný uživatel
To je furt dokola :D Já končím.
Reagovat
Roger_Federer
ty mas talent na komunikaci na internetu..:)
Reagovat
smazaný uživatel
blabolat to napsal přesně. Snažím se to ignorovat, ale taky mi to přijde trapný a divný. Co příspěvek to "pojď pojď pojď".
Reagovat
smazaný uživatel
* pardon babolat
Reagovat
Fandina
Pojď pojď pojď nepíši pořád. Jen když povzbuzuji. Nevidím na tom nic trapného a divného. Povzbuzování.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, mám tě docela ráda, ale s tím pojď pojď pojď mě celkem štveš. Vždycky mám akorát chuť se tě zeptat, kam má ten člověk jít. Myslela jsem si, že jsem jediná, ale evidentně to vnímá podobně mnohem víc lidí a byla to jen časovaná bomba, než ti to někdo napíše. Tohle povzbuzování se fakt hodí někde na stadion nebo možná k televizi, když zrovna ten zápas běží, ale v diskuzi, kde to vlastně ani není aktuální, je to naprosto mimo mísu, a proto to působí trapně.
A že to nepíšeš pořád? Hm,... píšeš!
Reagovat
slacker
Jak ji muzes mit rada?
Reagovat
smazaný uživatel
No třeba proto, že tu na rozdíl od mnohých jiných nekydá hnůj, neuráží, sportovce povzbuzuje (i jinak než tím vlezlým pojď) a celkově se tu jako jedna z mála chová slušně.
Reagovat
slacker
Slusne se nechova a stve vetsinu lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
A máš pocit, že nikdo jiný to tu nedělá? Když se třeba mrknu na to vlákno, kterým to začalo. Nostradamus jí napsal, že je trapná. Od někoho, kdo se chystá poučovat o trapnosti, bych čekala, že se sám trapně chovat nebude, nicméně, když se ohradila proti oslovení "děvenko", použil ho ještě dvakrát. A to je teda pořádná ubohost a trapárna.
Reagovat
slacker
To neni traparna ale "karma". Lidi se k ni budou chovat ze setrvanosti s despektem ktery se projevi treba v tom osloveni "devenko". Ze skusenosti ktere s ni maji za ty leta.

No a proc by ji Nostradamus nemohl napsat ze je trapna kdyz je s tim trapna? nepise to prece poprve a sama rikas to same (ze to pise skoro furt a ze je to otravne).
Reagovat
smazaný uživatel
No, a proč mi vymlouváš něco, o čem jsem vůbec nepsala a nepochybovala o tom?
Reagovat
smazaný uživatel
Karma? Aha, takže když se ti bude líbit nějaká holka, představí se ti jako Veronika a řekne ti, že nemá ráda oslovení Verča, tak ty vycítíš, že karmicky by se jí tak mělo říkat a budeš ji i přesto tak oslovovat? Asi těžko. Karma, setrvačnost, ani další podobný kecy s tím nemají nic společného. Tohle je velmi ubohá a trapná snaha o ponížení a zesměšnění. Takže se ptám, proč člověk, který se zde tváří jako ten charakterově ryzejší a lepší, má zapotřebí sahat k něčemu tak ubohému.
Reagovat
slacker
ano nic jienho nez ponizeni a strapneni si nick Fandina za svoji minulost nezaslouzi. proto rikam "karma"
Reagovat
slacker
Takze ja opakovane osloveni devenko nepovazuji ani nahodou za trapne. proto se divim tvemu peskovani Nostradama. Trapne by to mozna bylo kdyby to byla teprve prvni "vymena" jejich (N+F) nazoru. Neni
Reagovat
smazaný uživatel
Věc názoru. Já to vnímám tak, že z přestřelky Fandima vs. Nostradamus vyšla vítězně ona, protože on se tímto zcela zbytečně shodil.
Reagovat
slacker
Ja to vnima ze fandina v prestrelce ona vs zbytek TP zase vysla totalne porazena
Reagovat
Fandina
Píši to když někoho povzbuzuji. A znovu opakuji, je to povzbuzování a nechápu, opravdu nerozumím tomu, že někomu vadí, že druhý povzuzuje druhého a jakým stylem. Nesnášenlivost?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokusili se ti to tu vysvětlit minimálně 4 lidi a myslím, že celkem polopaticky. Pokud tomu stále nerozumíš, tak jen proto, že tomu rozumět nechceš a s tím se nedá nic víc dělat. Jak vidíš, tak tady těmi svými výkřiky ostatní štveš a pak se nemůžeš divit, že jsou na tebe takoví, jací jsou.
Reagovat
Fandina
Já jsem pochopila, že vadí víc lidem, že napíši pojď pojď pojď. Já jen nerozumím proč vám to vadí. Mně je úplně jedno, jak kdo fandí, je to jeho věc. Proto nechápu, že tobě a jiným vadí, jak povzbuzuji já.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hnus lidi. Co se serete do Fandiny? Vlákno jako prase a to jen kvůli tomu, že tu napsala příspěvěk jako každý jiný tady. Každý si do někoho rád rýpne-sám sem toho důkazem, ale říkat jí, že je z ústavu... Kde to jsme.? Ani se trochu nestydítě? Obhajovat se je běžná věc. Jen debi* na sebe nechá srát. Přestaňte na ni útočit!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, zkusím to ještě jednou.
Důvod č.1: V takovéto internetové diskuzi je to strašnej kýč. Slovem Pojď! se hráč povzbuzuje při hře, ne když už dávno leží po zápase v posteli nebo ho příští zápas čeká až na dalším turnaji za 14 dní.
Důvod č.2: Kdyby se to tu objevovalo v nějaké přiměřené míře, tak si toho asi nikdo nevšimne, jenže ty to píšeš úplně pořád. Do jedný diskuze to nacpeš třeba 10x. Když to vynásobíš tím, že jedno pojď ti nestačí, ale potřebuješ rovnou 3, toho si už člověk všimne. A v tuhle chvíli bych uzavřela kruh tím, že takový několikanásobný kýč prostě lidi dráždí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky kýč... Já píšu C´mon. A ona píše 3x pojď. Tím je originální. Pokud ti to vadí, tak proč na to reaguješ? Vlastně ty ses jen přidal/a. Sám/Sama by ses do to neodvážil/a. Nech ji být a jdi sptá.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
onndro, upřímně řečeno nechápu, proč sis ze všech zúčastněných vybral zrovna mě jako cíl svého útoku, když s ní jednám nejslušněji ze všech, ale prosím. Ano, přidala jsem se proto, aby viděla, že to zdejší přispěvatele opravdu štve a celou dobu se ji tu snažím slušně vysvětlit proč. Pokud ona nadále trvá na tom, že je to v pořádku a hodlá to používat, ať to klidně dělá, jen ať se nediví, že se do ní budou neustále ostatní strefovat. Ale já ji rozhodně neposílám do ústavu, netvrdím o ní, že je blbá, ba naopak se ji ve vláknu několikrát zastávám.
Závěrem bych se tě chtěla zeptat, když už tady poučuješ, zda máš pocit, že rozkazy typu "jdi spát!" jsou v pořádku? Nemyslíš, že bysis měl zamést před vlastním prahem?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to bereš jako útoc, tak to tak ber, ale není to myšleno tímto způsobem. Psal jsem koment už k tomu dřív a to bylo pro všechny. Příjde mi zbytečné to shrnutí co jsi napsala.
A k tomu jsi spát: zbytečně to ještě rozpipláváš. Myslím, že z těch komentářů vše vyplívalo jasně. Už to bylo zbytečné.
Před prahem si zametu, ale nebudu se dívat na takové nemístné útoky, kvůli hovadině.
Reagovat
Fandina
Podívej, jestli tobě, nebo komukoli jinému vadí, že na internetu, v internetové diskusi se najde někdo, kdo fandí a nakonci píše pojď pojď pojď, tak nejsi normální. Co ti na tom proboha vadí, že to tam napíši. Kdybnych tam někomu nadávala, tak to pochopím, ale zafandění na tenisovém webu, že vadí druhým. To opravdu normální není. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Komu proboha může vadit, když mu kápne voda na hlavu? Je-li to dostatečně dlouho, tak všem :)
Reagovat
Fandina
A to, že každý den je ráno a večer vadí také všem? Pořád se všechno opakuje, i fandění i pojď pojď pojď je otázkou toho konkrétního okamžiku ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
janekda to napsal přesně a v podstatě jen potvrdil to, co jsem psala i já. V přiměřené míře to nebude vadit nikomu. Ve velké míře a pořád to lidem vadit začne.
Reagovat
Fandina
Nemělo by to vadit nikomu. Je každého věcí, co tu píši. Kdybych psala nějaké negativní věci, rozumím tomu, že to může vadit. Takhle je to nesnášenlivost mezi lidmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se zrovna za nesnášenlivého člověka moc nepovažuju a taky mi to vadí, protože toho je silně přes míru. Piš si, co chceš, jen se pak nediv, že se ti k tobě chovají, jak se chovají. Je to jakýsi typ provokace. Říkáš si o to.
Reagovat
slacker
A ze tvoje milovana Fandina podobne imperativy take sama pouziva to ti nevadi? Ano, ona je jen "slusna". Neni a nebyla
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, slackere, proč hned "moje milovaná"? Nemyslíš, že je to trochu zbytečný a pod úroveň? Pokud se mnou hodláš mluvit tímto tónem, tak s komunikací končím a ber to klidně jako svoje vítězství :/
A k tvému dotazu... Vadí mi každý, kdo místo slušného argumentování a ochoty diskutovat, začne používat vulgarismy, nadávky apod. Fandinu jsem viděla použít podobné věci sporadicky a snad pokaždé jako reakci na mnohem horší urážky její osoby.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapná a především úplně blbá.
Reagovat
Fandina
A ty jsi ten nechytřejší člověk na světě, který má potřebu ukazovat na ty blbé. Gratulace.
Reagovat
babolat.cz
pojď, pojď, pojď!!
Reagovat
Fandina
přesně tak, přesně tak, přesně tak
Reagovat
babolat.cz
ještě Teletubbies takhle mluvili :-)
Reagovat
Fandina
je vidět, že toho o životě moc nevíš. Jinak bys pochopil, že si každý mluví jak chce. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
slacker
No koukam ze Fandina uz zase jede. Zmiz zmiz zmiz.
Reagovat
Cico93
;)
Reagovat
Chrenda
OSTUDA, no konečně už snad vypadne s té první desítky, kde je neuvěřitelně zvýhodňovaný a zařadí se na odpovídající mísžto kolem příčky 20-30.
Reagovat
smazaný uživatel
správně a ten zbytek ,správně.
Reagovat
matesdc
Vy jste ostudy....!!!
Reagovat
EllNino
zajímavý je, že ty největší ho.vna vylezou jen, když Petra s Tomášem prohrajou, ale tak užijte si to, teď máte pré :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hovn.o jsi především ty.
Reagovat
EllNino
až po tobě :D
Reagovat
smazaný uživatel
zastánci těch dvou nemehel ,užíjte si to.
Reagovat
EllNino
jono, nemehla jako ty se bohužel nikdo nezastává, já hlavně nehrotím nějaký prohry nebo výhry, má 12 titulu, 2 gs, turnaj mistyň a 2 fed cupy, co máš ty ? :D
Reagovat
PetaM
Plnou hubu keců. Až na to, že to není nic výjimečného. To má každý :D
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem byl dnes na stolici a proběhlo to hrozně kráasně ,co ty na to.
Reagovat
EllNino
nic, jsi mi totálně volnej, aspoň, že sis to užil ty, používáš wc blok nebo si to jedeš na smrádek jako za starých časů ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem ti volný ,proč reaguješ.A navíc ,urážet začala tvá vznešenost.
Reagovat
EllNino
já neurážel, pouze jsem nikdy nečetl tvuj příspěvek, když Petra vyhrála, alespoň v poslední době :D
Reagovat
smazaný uživatel
A toto je co????????zajímavý je, že ty největší ho.vna vylezou jen, když Petra s Tomášem prohrajou, ale tak užijte si to, teď máte pré
Reagovat
EllNino
to je spousta otazníků .:D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu ,spousta otazníků.
Reagovat
smazaný uživatel
A PROČ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist