Berdych přejel neoblíbeného Karloviče a je ve čtvrtfinále

9. 10. 2014, 08:17
Aktuality 555
Obavy z osmifinálového soupeře na turnaji Masters v Šanghaji byly zbytečné. Tomáš Berdych si potřetí v sedmém vzájemném zápase poradil s Chorvatem Karlovičem a postupem do čtvrtfinále udělal další krůček k účasti na Turnaji mistrů.
Tomáš Berdych

Psychika Tomáše Berdycha nedělním finálovým debaklem v Pekingu nahlodána rozhodně nebyla. Nejlepší český tenista se nad drtivou porážkou s Novakem Djokovičem dokázal povznést a po pár dnech už zase předvádí velmi dobré výkony, kterými se v čínské metropoli prezentoval cestou do finále.

Potvrzuje tak svá i Srbova slova, že výkon světové jedničky v boji o titul byl výjimečný.

Berdych se totiž tento týden na Masters 1000 v Šanghaji vrátil na kurty ještě silnější, když navzdory mizerným bilancím nedal šanci svým neoblíbeným soupeřům. Včera deklasoval Richarda Gasqueta, s nímž snížil vzájemnou bilanci na 4-6 a oplatil mu necelý měsíc starou porážku z Davis Cupu, a dnes po dalším skvělém výkonu porazil teprve potřetí v sedmém vzájemném souboji Iva Karloviče.

Devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí zdolal o pět let staršího Chrovata pouze v prvním vzájemném duelu už v roce 2007 a z následných pěti soubojů uspěl už jen před třemi lety v Montrealu. V dalších čtyřech zápasech neuspěl především kvůli nezvládnutým tie-breakům, v nichž proti Chorvatovi nevyhrál ani jeden ze šesti.

Ovšem dnes žádný set do ošidné zkrácené hry dojít vůbec nenechal. Karlovič sice nastřílel 19 es, i tak se ale Berdych dostal celkem k šesti brejkbolům, z nichž dokázal dva proměnit. Český tenista předváděl skvělý tenis. Během 64 minut trefil 21 vítězných úderů, z toho 10 es, udělal jen osm nevynucených chyb, zatímco Karlovič jich spáchal 26, po svém podání ztratil pouhých šest fiftýnů a po vítězném úderu přesně na lajnu zvítězil snadno 6-3 6-4.

Berdych se tak v Šanghaji teprve podruhé ze šesti startů dostal za třetí kolo. O zopakování předloňského semifinále se utká do třetice se soupeřem, s nímž má horší bilanci. Narazí na Gillese Simona, se kterým prohrává 3-5. Jeden duel s francouzským vrstevníkem prohrál i v roce 2009 právě v Šanghaji, nicméně za posledních pět let spolu hráli jen dvakrát a loni v Bangkoku zvítězil ve třech setech český hráč. Navíc Simon si letos zahrál jen dvakrát v semifinále.

Postup do čtvrtfinále pro Berdycha znamená připsání už 180 bodů v boji o Turnaj mistrů. V aktuálním pořadí o Londýn je na sedmé příčce s již minimální ztrátou na šestého Čiliče, který už v Šanghaji vypadl.

Zaváhal další Berdychův konkurent, Murray vypadl s Ferrerem
V Číně navíc zaváhali i další Berdychovi konkurenti. Už ve druhém kole vypadli Nišikori, Raonic a Dimitrov a dnes se s turnajem rozloučil také Andy Murray. Britský tenista odstartoval svůj třináctý souboj s Davidem Ferrerem lépe a úvodní set vyhrál 6-2, jenže zbytek zápasu ovládl pátý nasazený hráč. Ferrer nechal Murrayho v následující sadě uhrát jediný game a vynutil si třetí set; v něm ještě dvakrát sebral soupeři servis a po necelých dvou hodinách zvítězil 2-6 6-1 a 6-2.

"Dneska jsem musel předvést svůj nejlepší tenis. Tenhle zápas byl pro oba hodně důležitý," řekl stránkám ATP Ferrer, jehož výkon Murray ocenil.

"Zhruba set a půl skoro nezkazil balón. Nedokázal jsem s tím nic udělat. Hrál úžasně, hlavně ten poslední set a půl," chválil Ferrera Brit. "Na začátku druhého setu jsem měl pár příležitostí, ale potom, to mu musím nechat, hrál fantasticky a zasloužil si vyhrát."

O semifinále si Ferrer zahraje s Novakem Djokovičem, kterého dnes pořádně prověřil Michajl Kukuškin. Rus s kazašským pasem hrál už v úvodním setu se světovou jedničkou vyrovnanou partii, kterou rozhodla až Kukuškinova slabší chvilka za stavu 3-4. V úvodu druhé sady outsider poprvé sebral Djokovičovi podání; srbský tenista si ho ještě stihnul vzít zpět, vzápětí mu ale Kukuškin znovu prolomil servis a zápas poslal do rozhodujícího setu.

 

 

Ten znovu rozhodl jediný game, v němž se nejvýše nasazený hráč prosadil na příjmu. Po brejku za stavu 2-2 už šel za vítězstvím, které vybojoval navzdory 34 nevynuceným chybám.

Výrazně méně sil dnes musel vydat Roger Federer, na nějž nestačil Španěl Roberto Bautista Agut. Federerovi se v úvodním setu nepodařilo proměňovat brejkboly, ale za stavu 5-4 už se dočkal a poté hned v úvodu druhé sady. Bautistův jediný brejkbol v sedmé hře dokázal odvrátit a utkání ukončil za hodinu a čtvrt svým třetím brejkem.

After squandering five break points, Federer finally broke his opponent in the 10th game to win the opening set and raced to a 5-2 lead in the second before sealing his victory when Bautista Agut's backhanded return crashed into the net.

 

 

Výsledky - Šanghaj (tvrdý povrch, dotace 6.521.695 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (6-ČR) - Karlovič (Chorv.) 6:3, 6:4
Djokovič (1-Srb.) - Kukuškin (Kaz.) 6:3, 4:6, 6:4
Federer (3-Švýc.) - Bautista (14-Šp.) 6:4, 6:2
Ferrer (5-Šp.) - Murray (11-Brit.) 2:6, 6:1, 6:2
F. López (Šp.) - Isner (13-USA) 6:3, 6:4
Simon (Fr.) - Jazíri (Tun.) 6-2 6-3
Južnyj (Rus.) - Mónaco (Arg.) 5:7, 6:3, 6:2
Benneteau (Fr.) - Sock (USA) 6:3, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

555
Přidat komentář
smazaný uživatel
Quesh vám všem, co do něho pořád drbají, že vás má někde :P :D
Reagovat
a.magerova
My jeho taky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vyřizuje jsem tam zapomněl dát :D
Reagovat
Cico93
zlatá:)
Reagovat
slacker
Aaaa panacek ze sekty se zacina vybarvovat. Hnuti gralu je slaby odvar
Reagovat
gigin
Kdo tu do něj drbe? Se uklidni taky..
Reagovat
Cico93
presne už sme i zabudli, že tu daaky klaun Quesh chodil:)
Reagovat
a.magerova
Jeho jméno tu vždy vytáhnou jen Kvitovci, sice nechápu proč to dělají, asi nějaká úchylka.

Dnes taky, vytáhnou tu, že na FB v uzavřené skupině probírají to, že Petra asi peče s hokejistou a že on s tím nesouhlasí, opravdu nechápu, proč mají potřebu sem tahat věci z jiného veřejně nepřístupného webu :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zase včera vytáhla, že je tu nějaká největší drbna, která vynáší kdoví co, tak pokud tohle hodíš do éteru a jsi dotázána, kdo to tedy je, proč neodpovíš?
Reagovat
a.magerova
Když to teda chceš vědět a je fajn, že se ptáš, nemám problém odpovědět: TY !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem si to. A jak ty víš, že jsem největší drbna, když teda ty sama nejsi a víš, co si já si s kým píšu?
Reagovat
a.magerova
No a v tom je ten rozdíl, mě by čísi poznámka o největší drbně nechala zcela chladnou a netečnou, neměla bych důvod si myslet, že je to poznámka směrem ke mně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsem taky čekala, že mi napíšeš, cosi o potrefené huse, ale ptal se tě první lars tuším, tak jemu jsi mohla přece odpovědět, on potrefený nebyl. Nicméně pořád jsi neodpověděla na moji otázku, jak víš, co si já s kým píšu? Že máš ke mně od jisté doby nějaké antipatie jsem si všimla, ale to se nedá nic dělat, asi máš k tomu důvody, o kterých nevím a nemá cenu to řešit. Takže mi to konečně vysvětlíš, jak víš, že jsem největší drbna? Aby to na TP tedy věděli i ostatní a nemuselo se to šuškat někde za zády.
Reagovat
a.magerova
Nechtěla jsem Tě jmenovat veřejně, ale když ses osobně zeptala, tak jsem Ti odpověděla. Až budeš "mluvit" s larsem, tak Ti jistě rád potvrdí, že ode mě dostal dnes v 10:29 vzkaz s odpovědí :-))

Ano ráda Tě nemám už velmi dlouho, vadí mi to Tvoje "já já já jenom já".... já jsem blbá blondýna, já jsem neoblíbená Pražadna, já mám krátké vlasy, tak se vám určitě nebudu líbit.... a přitom je jasné, že chceš slyšet ujišťování ostatních, že nejsi blbá blondýna a že nejsi neoblíbená Pražanda, naopak, že jsi všemi milována a krátké vlasy Ti určitě moooc sluší.... nezlob se, ale to mi zavání cílenou manipulací jako prase!!! Kolikrát jsi mi a tomasinhovi skočila do žranicového vlákna s tím, že "já chci taky".... nebo když jsme si s montym dávali ruské oplatky, tak Ty taky hned "já chci taky".... prostě jako malé otravné dítě, furt na sebe strhávat pozornost i tam kde se to opravdu nehodí... jako jooo je to veřejný web, každý si může psát kam chce co chce, ale tak v jistém věku už by měl mít člověk nějaký cit pro konverzaci... třeba dávat na sportovní web, kde je většina mladých kluků (starší kluci prominou), odkaz na 12 citátů Coco Chanel mi taky nepřišlo ani vtipný ani vhodný, no však na to ani nikdo nereagoval... takže pak jsem se začla Tvým příspěvkům vyhýbat..... no a to Tvé vystoupení na obranu Fandiny nebo spíš Tvůj útok na ty co jí napomínali, kdy ses pustila i do J.M., Tvůj obraz v mých očích nijak nevylepšil spíš naopak... pak sis zrušila nick Lunej a založila nick Lunejka, což mi zase přijde manipulativní, protože vlastně nutíš lidi, aby Ti říkali pěkně zdrobnělinkou jako nějakému děvčátku....
Reagovat
a.magerova
Nevím proč bych Ti měla prozrazovat své tajné zdroje, vím co vím a to mi bohatě stačí, navíc nejsem jediná, kdo si toto myslí a pokud Ty používáš vzkazy na šíření svých názorů a nechlubíš se s nimi veřejně, tak přece nemůžeš totéž žádat po mně. Navíc jak PetaM minule prozradil, rozebíráte mě i na FB Věrní fanoušci Petry Kvitové, kde já nemůžu volně přijít a bránit se, takže co tu vlastně řešíme?!

Přesto všechno Ti přeji pěkný večer.
Reagovat
misa
Nezlob se na mě, ale jedná se o docela hloupý příspěvek na adresu Lunejky. Musí se tady pořád lidi mezi sebou napadat?
Reagovat
a.magerova
To přece není nadávání, tak to vidím já, prostě můj názor. Chápu, že jste se s Lunej setkali a zjistili jste, že je fajn, ale já posuzuji jen podle toho co tady píše. To, že se Ti to nelíbí je pochopitelné a u Tebe mě to opravdu nepřekvapuje. Ale chtěla se po mně pravda, tak jsem jí napsala. Hele pro mě není TP životní náplň, proto nelpím na tom, aby mě tu všichni měli rádi, mám svůj reálný život, který žiju ráda ;-)
Reagovat
misa
Velmi se mýlíš, s uživatelkou pod nickem Lunej jsem se nikdy osobně nesetkal. Nikdy jsem v reálu vědomě neprohodil s žádným uživatelem TP jediné slovo. Napiš mi laskavě, co jsi myslela formulací "...a u Tebe mě to opravdu nepřekvapuje" Na to jsem zvědavý.
Reagovat
a.magerova
Jsi zapálený Kvitovec, takže s Lunej taháte za jeden provaz, je logické, že máš názor jaký máš. Nic víc v tom nehledej.
Reagovat
misa
Petře fandím, ale to neznamená, že souhlasím s každým jejím příznivcem. S q. jsem měl stálé spory. Lunejka je mi sympatická, tak jsem se jí zastal.
Reagovat
slacker
Zapaleny kvitovec jsem i ja ale quesistickou
frakci nemuzu vyvstat :-))
Reagovat
Fanda67
Lunejko, když to tak vidím, nemrzi te ze jsi se vrátila?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, díky za upřímnost, vypadá to z tvé strany trochu jako nějaká hloupá a zbytečná žárlivost, ale ok, já na sebe nevidím, možná ten dojem dělám. Ty na mě zase působíš jako nějaká funkcionářka na TP, která určuje, kdo se jak smí a nesmí tady chovat, protože jsi starousedlík. A když už uvádíš Fandinu, tak jsi mimo, já reagovala na čarodějku, pak na Fandinu a na mě opětovně reagoval J.M., já si ho zásadně nevšímám. Poslední dobou je vás tu několik, kteří diktujete, jak se tu máme chovat, kdo nenadává Fandině, je vlastně idi*ot, nováčci nesmí nic říct, protože tomu nerozumí, je to tu jak cenzura. Nicméně jsem ráda, že jsi to řekla veřejně, vážím si toho, i když tomu nebudeš věřit. Názor na mě a na tebe ať si každý udělá podle svého. Nick jsem si smazala ve vzteku po vašich útocích i na mě a kázání ze strany J.M., který tady má úlohu mravokárce. Lunejka jsem si dala proto, aby nemusela vymýšlet nový, protože mi tak někteří říkali. I já ti přeju pěkný večer a neboj, do tvého vlákna už nevlezu. :)
Reagovat
misa
Leccos vidím podobně. Doufám, že se zase neodhodláš k odchodu z TP.
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě, lepší upřímný nepřítel než zákeřný přítel, mám to stejně, aspoň člověk ví co má čekat ;-)

Nesouhlasím s tou žárlivostí, páč jak sama říkáš, jsem starousedlík, takže jsem měla 4 a půl roku (než jsi přišla) na to ovládnout celý TP, ale protože to není můj styl, tak jsem to neudělala a nehodlám ani teď.... vyhovuje mi, že lidi posuzuju jen podle psaní a né podle toho jací jsou v reálu, nehledám na TP kamarády či kamarádky..... prostě přijdu přečtu, napíšu, odejdu a třeba 14 dní nepřijdu a nemusím se nikomu zpovídat, kde jsem byla.... mým hlavním důvodem, proč tu chodím je Roger, vše ostatní je přidaná hodnota.... ano za ty roky se tu s některými znám víc a logicky mi jsou bližší, ale že bys mi přebrala nějakého mého favorita, to se Ti zatím nepodařilo :-)))
Ostatní mi jsou jedno ;-)

Funkcionářka TP jsem jen tehdy, když mi někdo nadává za to, že oponuji Fandině, protože pokud ona mě tu prudí několik let, tak je mé svaté právo se po těch letech bránit a někdo, kdo je tu půl roku, rok opravdu nemá právo mě napomínat. Jinak nemám opravdu potřebu si TP přivlastňovat, vím, že tu denně proudí davy lidí a uplatňování nějakých vlastnických práv je mi celkem k ničemu. Navíc jak říkám netrávím tu 7 dní v týdnu ani 16 hodin denně, takže je to celkem bezpředmětné.

Jak už jsem jednou napsala, mi nevadí lidi, kteří mají Fandinu rádi, ani ti kterým je ukradená. Mi vadí ti, kteří ví co je zač (a to Ty víš, jsi tu rok a půl, nelze si za tu dobu nevšimnout) a přesto nás napomínají, že máme být ti moudřejší a ustoupit, ale ono jaksi už není kam ustupovat :-/

Hele já pod Petru už taky nechodím, takže jsme si to dnes vyříkaly a myslím, že na TP na sebe narazíme už jen vyjímečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu nejsem snad jediná ženská a pokud vím, blbneš tady taky, salátek monty atd., ale mně je to jedno, pořád lepší než si tu nadávat a nemám pocit, že je to nevhodného, i když jsme možná zhruba stejně staré. Takže tady ani tak nejde o drby, jako o to, že ti prostě vadí moje osoba, ok. Jen se divím, že jsi tedy na mě reagovala a pokud vím, když jsme si občas psaly, nevím, že bych z tebe tahala mail, telefon, fotku a někde dávala dál obsah naší konverzace. Sice nežiješ TP život, ale poslední dobou tu dost plamenně bojuješ, ale tvoje věc. Myslím, že nemá cenu to dál rozebírat, nemusíš mě, beru na vědomí, jako další možnost je, že mě můžeš dát do ignoru, jako se tu často radí. Měj se.
Reagovat
mrafe
a.magerova chce asi překonat počet a délku příspěvků Fandiny ze včera, tak napadá všechny okolo a nemá si cenu s ní kazit dnešní večer
Reagovat
PetaM
Kritizují Fandinu a jsou stejní, jako ona. No nepříjemné :D
Reagovat
a.magerova
Ano ze mě jsi maily, fotky netahala, taky proč, jsem baba. Chlapi říkali něco jiného, ale už to nebudu rozpitvávat.

Ano blbnu tu od začátku, Barney Ti to rád potvrdí, ale veřejně, nemám potřebu z lidí tahat info přes vzkazy.... a ani teď jsem netahala, šokovaní mi to nevěřícně psali sami, protože na něco takového tu nebyli zvyklí, ale tak Tvoje věc, proč potřebuješ o lidech vědět i věci z reálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní, nevím, co ti kdo říkal a je mi to jedno. Jen škoda, že si lidi neumí říkat věci "do očí", bylo by vše mnohem snadnější.
Reagovat
a.magerova
Ale moc dobře víš, ale chápu, že je blbé to tu přiznat....
Reagovat
smazaný uživatel
co bych přiznávala? Kdyby mi to bylo blbý, tak tuhle debatu vůbec nezavádím a veřejně se tady nenechám takhle kritizovat, ale sedím tiše v koutku, memyslíš? Ale mně někdo, kdo mi odepíše a pak si jde tobě stěžovat jako mamince místo aby to řešil se mnou, když mu něco vadilo, nestojí za reakci.
Tak je fajn, že se to o mně ví a každý si už dá na mě snad pozor a ty to nebudeš muset řešit. Tím debatu končím, myslím, že vše podstatné už bylo řečeno.
Reagovat
PetaM
Jsi hloupá, pokud si myslíš, že je to veřejně nepřístupný web. Děláš, že víš vše a víš opravdové, hnědé a smradlavé ho*no.

A Kvitovci nejsou jediní, kteří Q vytahují. Vytahuje ho tady každý druhý, když mu dojdou argumenty proti Kvitovcům. Takže klídek. Chtělo by to více číst a méně si vymýšlet. ;)
Reagovat
a.magerova
Díky žes přišel, vsadila jsem se s kamarádem o 1000 Kč, že se tu určitě dnes objevíš a Tvé vyjádření bude hodně pikantní, nezklamals :-)))
Reagovat
PetaM
Když píšeš nesmysly, tak se ozvu. Člověk, který do světa vypouští lži, je zlý člověk. Což ty jsi. Doufám, že si tu 1.000 užiješ ... Třeba si kup gilotinu ...
Reagovat
a.magerova
Ty kdybys mě pochválil, tak mám důvod si tu gilotinu koupit, ale takto jsem v klidu :-))
Reagovat
PetaM
Proč bych tě měl chválit? Chválí se za zásluhy, což ty nemáš.
Reagovat
a.magerova
Jj souhlasím, u nás se za pravdu upaluje :-))
Reagovat
PetaM
U nás chválí, proto jsem tě nikdy nepochválil. Jiný kraj, jiný mrav.
Reagovat
slacker
Rekl bych ze jste oba stejny kraj se sidlem v Ostrave :-)) .. nemam na Ovu dobre vzpominky. Provodci ve vlaku, policajti se psama. No hruza :-)
Reagovat
slacker
Verejne pristupny jen pro zvane. Takze si to h.vno zase seber a strc do kapsy
Reagovat
PetaM
Přidat se může kdo chce :P Takže .. Ti to nějak nevyšlo.
Reagovat
slacker
Nejaky duvod pro je to Uzavřená skupina?
Reagovat
PetaM
Nevím, já to nezakládal. Přizvi se, přidám tě :P
Reagovat
slacker
Ne diky, jak sem vyse napsal jsem kvitovec ale ne queshista a nejak mam dojem ze tam je jejich hlavni stan :-))
Reagovat
misa
Vůdcův hlavní stan.
Reagovat
PetaM
To jsem nevěděl, že jsi na stejně špatné úrovni, jako on. Kdysi jsi býval lepší, TP tě zkazil chlapče.
Reagovat
misa
Nesmysl. Nevím, co usuzuješ z jedné drobné poznámky.
Reagovat
PetaM
Nejsi Kvitovec.
Reagovat
slacker
Nejsem Queshista. proto lide rozlisuji pojem Kvitovec a Queshista
Reagovat
PetaM
Nejsi ani jedno z toho.
Reagovat
slacker
Kdo a kdy o tom hlasoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Každou chvíli vidím tu řešit Queshe, co by řekl kdyby to a kdyby to.. Proč odešel apod-- nejsem slepej.
Reagovat
Cico93
ty si jeho čo?
Reagovat
smazaný uživatel
nic.
Reagovat
Cico93
noo tak ti to môže byť jedno ne?
či sa tu rieši alebo nerieši
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to ale nebaví číst.. Jsou tu jen hádky.. Buď s Fandinou, nebo s někým jiným.. Nebo se tu řeší Quesh -_-
Reagovat
slacker
Hmmm a proto zalozis sam vlakno kde se zacne "resit" Quesh. Zamet si pred prahem
Reagovat
smazaný uživatel
Ty na mě ani nereaguj, děkuji;)
Reagovat
gigin
Nikdo ho tu neřeší, krom tebe a Fandiny. Možná něco vzpomněl Dominik. Ukaž mi nějaké vlákno, kde ho tu řešíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen vyřídil, co vám vzkazuje.. Nic víc.. A pokud ty nevíš, kde se řešil, tak to mi je tě líto, kup si lepší dioptrie..
Reagovat
gigin
Jj, skočím si k očnímu, na tvé doporučení. Anebo tady začnu číst všechno, včetně blitek Kvítovců, kde se asi Kveš řeší.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělej si co chceš;)
Reagovat
Roger_Federer
vzdyt quesh sem normalne chodi, pod nivym nickem, cte to tadx a posila sem dal svoje poskoky , kteri nemajic vlastniho nazoru se nechaji ovladat jim a Fandinou..patris knim?
Reagovat
slacker
Dej si me treba do ignoru, ale z jakeho duvodu me o toto zadas? Nejsem si vedom ze bych prekrocil nejakou hranici kam nesmim zajit.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože si trapnej, tak ti to řeknu.. Paměť už není,??
Reagovat
slacker
No byt trapny v ocich queshovce je spise pochvala :-))
Reagovat
a.magerova
Já to vidím jasně, quesh se chce na TP vrátit a proto mu jeho kamarádi připravují půdu a začínají vlákna úmyslně o něm.... no a pak majestátně nastoupí on a napíše: "Vidím, že se tu o mně neustále píše, tak ač velmi nerad, musím reagovat..." no a už tu zase bude nasáčkovaný, neudělal by to tak poprvé, prostě nic než hnusná manipulace :-/

Je to hádavý typ a tak mu ty hádky na TP už určitě chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi totálně, ale totááálně mimo.. quesh se tu nechce vrátit ani náhodou, účet si zrušl a vás nechce vůbec vidět;)) Takže řekni nějakému kamarádovi, ať ti dává hádanky, ať trochu potrénuješ, protože tohle ti nevyšlo ani trošku :-DDDD
Reagovat
a.magerova
Ha ha uvidíme.... známe queshe :-/
Reagovat
gigin
Hlavně je to zaslepený blázen. Blbý není, narozdíl od Fandiny, je dost chytrý, ale posedlý Kvítím.
Reagovat
smazaný uživatel
Posedlý možná trochu je, to je tak jediné s čím tady soihlasím.
Reagovat
a.magerova
Ne ne, s tím nesouhlasím, Fandina je o mnoho chytřejší než quesh...... i když být chytřejší než quesh není zas takový problém :-/
Reagovat
gigin
Tak tady se magu asi názorově rozejdeme...
Reagovat
a.magerova
Nevadí, důležité je, že Ty respektuješ můj názor a já respektuji Tvůj názor..... i když popravdě, ten můj názor je fakt pravdivější :-)
Reagovat
gigin
Ano, přiznávám, že tvůj názor je víc kvalitní. Tvůj argument je jasný - pohrozilas mi odmítnutím dnešního sexu.
Reagovat
ptpc
Súhlasím s a.magerovou...
Reagovat
slacker
Muzes to nejak kvantifikovat? Jako Q ma asi 125 . F ma asi 130. Ale na me to furt nema :-))
Reagovat
pockerface
to snad ne,to už by byli před branami mensy.Tam musíš mít IQ nad 130?
Reagovat
slacker
Asi to bude jak u Barta Simpsona. Tomu zmerili 917 ale po upozorneni ze to ctou vzhuru nohama to bylo jen 216
Reagovat
pockerface
:-)
Reagovat
a.magerova
slacker: jestli to bylo na mě, tak jo Fandina by těch 130 mít mohla.
U Q bych to viděla max do 100.
Reagovat
spaniel
Co to hulite? Kde by to nabrali? Dement ma pod 100 a Veš nikoho nezajima.
Reagovat
a.magerova
Však píšu max do 100.... jsem nechtěla na plnou hubu odhalit pravdu a taky trochu diplomacie jsem použila ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Fandina ma urcite mene nez cvicena opice, takze pod 90
Reagovat
a.magerova
To teda nemá, ta to má dobře promyšlené, jak nás deptat a to by dement neměl....
Reagovat
slacker
Tak ja to beru posle sebe :-)) tech 130 jim klidne priznam protoze vim ze jsou o rady nize :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Až jako úplně po turnaji?
Reagovat
vibbi
spíš kvůli Kvitové. Super debata na fb, že Kvitová chodí s jakýmsi hokejistou.
hádejte, kdo se této zprávě brání...:D
Reagovat
Roger_Federer
quesh?
Reagovat
vibbi
bingo :D
tak jako nevím nevím, ale myslím, že ta jeho posedlost petrou už je nezdravá
Reagovat
smazaný uživatel
A kde se to řeší?.)
Reagovat
vibbi
Věrní fanoušci Petry Kvitové - skupina. Jenže quesh není věrný, on je Petrou posedlý.
Reagovat
gigin
Každý má něco. Já taky žárlím na Thiema.
Reagovat
a.magerova
Já zas žárlím na každou babu, která se ometá kolem gigina :-P
Reagovat
gigin
Jsem na tebe pyšný a hrdý ;)
Reagovat
kodkar
Tom by se měl do AO zavřít někde do haly a učit se podávat, podávat, podávat a napotřetí také dostat míček přes síť.
Reagovat
smazaný uživatel
Je opravdu smutné sledovat skoro dvoumetrovýho chlapa, kterak se trápí na servise.
Reagovat
Roger_Federer
To je proste ono..Tom po dvou vybornych zapasech, zahraje opet na urovni challengru, ta jeho nekonzistentnost je proste do oci byjici..Ve tretim setu ani pokus to neco zmenit..zadna variabilita.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nachází v tich kanarech nějakou oblibu :-D
Reagovat
VlS
tak dneska se to teda nepivedlo. Dva neproměněný SB v 1. setu přišly draho. A blbý je, že oba byly proti holčičímu druhýmu servisu. Třetí set se snad ani komentovat nedá, katastrofa.
Reagovat
pockerface
jo už to tu někdo psal,jak může jeden den výborně vybíral dělové podání Karloviče a druhý den není schopný pořádně z returnovat podání Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem tenisový odborník, ale to opravdu není trenér, který by Berdycha naučil tošku změnit rytmus hry...přispůsobit jej soupeři...zpomalit a nechat jej taky chvilku vyházet?
Reagovat
tommr
tak po týdnu opět přiletěl zpěvnej pták. Tentokrát ovšem výmluvy na hvězdnej výkon soupeře neobstojí. Je to jen další promarněná šance a ostuda navíc ... :(
Reagovat
kada.tom
Hmm ... vstanu, přijdu a vidím Simonův MB na 0-6 ve třetím ...
Reagovat
sosna
Trápení neviňátek :-(
Tak snad nás dneska potěší aspoň Kája.
Reagovat
pockerface
kanárek zazpíval.Co se dá dělat.Tomáš musí pořádně zabrat,aby byl na TM.Je tady to kdyby,ale takhle vymetenou cestu do finále už zase asi dlouho mít nebude.Co na to říct:každý den není posvícení,bohužel Tomáš měl dnes den blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi asi bylo líto, že mu ti kanáři nejdou do páru.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt nechápu, jak jeden tenista může předvést jeden den parádní výkon a druhý den takovouhle katastrofu. A taková šance to pro Toma byla. Mohl si takřka pojistit TM.
Reagovat
pockerface
to už je kompex.Tak jako ho má z Rafy,Novaka,tak ho má ze Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
tyjo, před pár minutama vidím druhej set v kapse, přijdu teď a koukám kanár??? Tomáši??!!
Reagovat
George_Renel
za chvíli skončí. Přesto lze jeho asijskou misi hodnotit pozitivně z pohledu jednoho F a jednoho QF a hlavně z pohledu získaných bodů a přiblížení se T M. (Ale mohlo to dopadnout i lépe).
Reagovat
smazaný uživatel
... a jenom 2 kanárci!
Reagovat
tommr
Tomáš si sice v Asii trochu polepšil, ale zároveň promarnil jedinečnou šanci na to, aby si definitivně zajistil účast na letošním TM. Ted se holt bude muset kousnout a zabojovat na turnajích v Evropě. S takovou hrou jakou dneska předved proti Simonovi to ovšem nepůjde ...
Reagovat
PetaM
To je fakt vtipné :D :D :D
Reagovat
pockerface
tak Tomáš vydře 3.set a pak ho takhle projede?Ach jo.
Reagovat
tommr
přiletí i kanár? Tomáš si koleduje o další ostudu ... :(
Reagovat
kodkar
Znovu to vypadá na kanára.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, leti ptacek
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom nechápu co dělá v první desítce a ještě ho cpou do turnaje mistrů - strašnej omyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Na TM ho cpou výsledky.. Takže hráč nějaké mít musí, aby se tam dostal;)
Reagovat
pockerface
dovolím si nesouhlasit.A co pak takový Čilič?
Reagovat
smazaný uživatel
Co s níM?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi omyl. Kdyby neměl co dělat v elitní desítce, tak tam není. Do ATP žebříčku si totiž nejde nacheatovat body jako do nějakýho RPGčka.
Reagovat
tommr
místo aby ten štastnej závěr druhýho setu Tomáše nakop tak ho naopak ještě víc rozhodil. Simon hned na začátku třetího setu Tomášovi utek o brejk a o vítězi je zřejmě rozhodnuto ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co nato říct ? Tomáš je zpátky v p.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pravda Tome, už jsi dlouho nedostal kanára
Reagovat
kodkar
Bída u Toma pokračuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc si berdych, kdyz pritlaci soupere pod tlak si nevhodi casteji pro vitezne balony k siti. Necha balon spadnout do zadu a simon je opet ve steredu. I meho 10 leteho syna tohle uci proti obranarum.

2. Set urval s hodne velkym stestim. Navic nechapu ze reternuje hure nez proti bombarderum karlovic ci isner
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně v druhym setu výkon hráče z top 10. Rád jsem se spletl a třetí set radši tipovat nebudu,cha ...
Reagovat
tommr
už jsem chtěl napsat, že Tomáš je na returnu úplně neškodnej a hraje se prakticky jen při jeho podání když se stal zázrak a Tomáš Simona v devátý hře brejknul a vzápětí čistou hrou druhej set doservíroval. To byl opravdu nečekanej závěr druhýho setu ... :)
Snad to konečně Toma nakopne a ve třetím setu Simona dorazí. Byla by škoda promarnit takovou šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo! Skvěle Tome-!! Je docela sranda se dívat na ty vaše komenty, jak se v průběhu mění.. :D :D
Reagovat
SubOptikT
Tak snad to doservíruje, ten set ...
Reagovat
pockerface
taky doufám.Simon není lepší.Tomáš by si zasloužil 3.set.
Reagovat
SubOptikT
Tak přežil tam klinickou smrt, tak snad mu to pomůže ...
Reagovat
SubOptikT
No ... jestli se Lendl dívá a vidí ty hysterické výlevy ...
Reagovat
George_Renel
Chceš říci, že jeho předchozí svěřenec byl jiný???
Reagovat
SubOptikT
Možná právě proto to Lendl skrečoval ;-)
Reagovat
pockerface
co se týká mluvení k sobě na kurty,diskuse s rozhodčím,tak na tom jsou Tomáš a Andy dost podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych nerekl, berdych az na vyjimky spise patri mezi ty klidnejsi tenisty. Simon tam nadava vice
Reagovat
smazaný uživatel
Proc porad hraje z backhandu ty copy. Snad si neudelal neco se zapestim
Reagovat
tommr
Tomášova hra se bohužel nezlepšila ani ve druhým setu. Simon ho dá ve dvou ... :(
Reagovat
George_Renel
Vidím to stejně.
Reagovat
George_Renel
Rád jsem to zakřikl. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím asi na půl hoďky zmizet. Doufám, že až se vrátím, bude ještě na co koukat.
Reagovat
pockerface
Tome,Tome ze 40:0 zase shoda.Ach jo.Ty se dneska na ty svoje gamy nadřeš jako kůň.
Reagovat
smazaný uživatel
že je to v 2. setu přece jen o fous lepší a už je tu zase shoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Berdych opět nepřekvapil. Jakmile přijde vyrovnanej zápas obvykle nezvládne koncovku a stačí na něj i "kluk z plakátu" byť má i on dobrou formu. Kdo věří v obrat je dost naivní, ale i zázraky se dějí...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Rebel 2. set urve a ve třetím se může stát všechno.
Reagovat
SubOptikT
Pokud nebude dohrávat 40:0, tak to půjde opravdu dost těžko.
Reagovat
George_Renel
si vybraly svou daň. Snad se dá Tomáš trochu do kupy, zatím je to docela zoufalost a Simonovi určitě narostou křídla.
Reagovat
tommr
jj ty dva neproměněný SP asi rozhodly celej zápas. Simon ted bude k nezastavení ... :(
Reagovat
sosna
Blbé je, že když se Tom takhle trápí, tak v podstatě neumí zařadit restart. Když se trápí, tak se trápí. Ráda bych se teda mýlila, ale tohle dneska na oslavu nevypadá:-(
Reagovat
tommr
tak ten TB Tomáš nezvlád ...
Zatím to nevypadá dobře. Je jasně vidět, že Tomášovi hra Simona vůbec nevyhovuje ... :(
Reagovat
pockerface
ty promarněné šance za stavu 6:5 na vítěství v setu budou Tomáše mrzet.Jestli to chce otočit musí zabrat a hlavně vymazat z hlavy to,že hra Simona mu nesedí.Musí něco změnit a hlavně musí diktovat hru Tomáš a ne Simon.Pak bude šance na obrat,jinak Tomáš pojede domů.Tak Tome držím palce do 2.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda prvního setu.. Tomáš měl šance vyhrát set.. No, nezbývá nic, než věřit v otočku.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A nutno dodat, že asi oprávněně. Ne, že by Simon hrál něco skvělého, ale i tak si ten 1. set zasloužil.
Reagovat
d@ve
Přesně tak bych to viděl. Toho TB jsem se obával. Pokud se Tomas neprobudí, tak to asi projede...
Reagovat
SubOptikT
Tak tenhle zápas není nikde jinde, než v hlavě.
Reagovat
deLaFere
Přestože Tomášovi fandím celou jeho kariéru, občas mi připadá jako malé rozmazlené dítě, tohle je bez koncentrace.
Reagovat
tommr
škoda těch dvou promarněných setbolů. V TB to bude loterie ... :(
Reagovat
SubOptikT
Ten game zahrál jak učeň.
Reagovat
smazaný uživatel
co v prvních dvou zápasech fungovalo, dneska nefunguje.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostá tragédie.
Reagovat
SubOptikT
Je to mazec. Ještě, že nemá Simon už žádnou challenge ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, i kdyby to nějakým zázrakem dotáhl do tei-breaku, tak ho s tímhle nemůže vyhrát.
Reagovat
SubOptikT
Tak uvidíme, ještě ho může teď brejknout. A tb je loterie. Simon nemá co ztratit, takže výhoda bude na jeho straně.
Reagovat
SubOptikT
Jestli nehodlá vyhrávat nalité balóny ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pripomina mi to jeho zapas s cilicem na us open
Reagovat
SubOptikT
Tomáš ani jeden svůj servis pod 40. Děs běs.
Reagovat
deLaFere
chápete někdo co tam Tomáš řešil? Že empire nenapomíná diváky?
Reagovat
SubOptikT
Jo. Že mu tam cvakají foťáky.
Reagovat
deLaFere
Díky, neslyšel jsem to od začátku.
Reagovat
pockerface
dobře Tome.Ztracené podání zpět 2:2
Reagovat
smazaný uživatel
Makej, Tomáši!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo :(
Reagovat
pockerface
škoda,zatím Tomovi nejde první podání.A ty rány doprostřed sítě.Na druhou stranu Simon hraje míčky hodně k základní čáře,zatím na to Tomáš neumí reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile se Berďovi povede v takhle důležitý chvíli dát něco na lajnu, tak mu čárový zahlásí aut a výměna se opakuje. Kolikrát už to tu bylo?
Reagovat
smazaný uživatel
Zapínám stream a nestačím čučet. Rebel už stíhá prohrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
To nám to začíná...
Reagovat
pockerface
jo,jo Tomáš prohrál své podání svýma chybama.Snad to otočí.
Reagovat
Mayo
Soenskóóóóóó´´oóóóóó :) ak nepostúpia teraz, tak nikdy
Reagovat
a.magerova
Hele, raději se modli, ať v Praze nemáme ebolu.... bo to je na Slovensko jen co by kamenemn dohodil :-/
Reagovat
Mayo
pardón, troška eufória
Reagovat
a.magerova
OK, eufórie je v pořádku..... jen mě děsí ta zpráva.... zítra budou výsledky a pokud ebolu vyvrátí, tak budu Slovensku postup taky přát ;-)
Reagovat
Cico93
sorry ;())))))))ale niečo nádherne.
Reagovat
Roger_Federer
Vyborny zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl... ještěže fotbal nesázím :D

To už pomalu kupujte letenky na Euro.
Reagovat
Cico93
Kurz 10 a ja to dal len za drobák. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
double congrats ;)
Reagovat
Cico93
Diky )
Reagovat
FulnekUltras
Pod Dubňom to holt funguje !!!
Reagovat
Cico93
;)
Reagovat
smazaný uživatel
s kým ste hráli?
Reagovat
Cico93
Spain.
Reagovat
smazaný uživatel
jo? Tak teda gratulace :-)
Reagovat
Cico93
Diky;)
Reagovat
Frick
Teď už z toho fakt Rafovi prdnul ten slepák.
Reagovat
Cico93
snáď nie.
Reagovat
lars
se vopicite po nas s Holandskem 2:1 :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dost podobný priebeh aj výsledok..Výhry dvoch zdecimovaných reprezentácii nad superfavoritom..U nás je to ešte ovenčené tým, že Španieli v rámci kvaldy osem rokov neprehrali..

Každopádne, obe krajiny majú pri benevolentnom systéme postupu vykročené na záverečný turnaj..
Reagovat
lars
No, ale Spain na letosnim MS vyhorela a nepostoupila ze skupiny
Reagovat
FulnekUltras
Opět se potvrdilo, že ve fotbale je možné všechno - takže chlapci pozor v Minsku na Bělorusko. ;-)
A my se zítra budem modlit za tankistu Čecha v Cařihradu, hlavně při vysokých centrech...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj. ten center pamätám..To bolo tuším z 0:2 na 3:2..Dobrá haluz..

Ale myslím, že ak uhráte bod, tak si už postup postrážite..My by sme to už tiež nemali pokaziť, hoci Slováci dokážu veľké veci v tomto ohľade..:)
Reagovat
panzer.dragon
nemáte pls někdo statistiku kolik dostal kanárů na atp Roger, Djoker a Nadal?
Reagovat
Padme
už to tu dneska někdo psal :)
Reagovat
panzer.dragon
já sem s tim dneska otravoval už v jiný diskuzi, ale to byly jen ty co si dávali navzájem, snad sem se nepřepočítal, mě by zajímalo jestli maj ještě od někoho jinýho

3x Rafa od Rogera
1x Novak od Rogera
1x Roger od Rafy
0x Nadal od Djokovice
0x Djokovic od Nadala
0x Roger od DJokovice
Reagovat
PetaM
Já jsem u Rogera napočítal 4 kanáry.

3 na začátku kariéry.
A jeden od Rafy na FO.
Reagovat
gigin
http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Bagel_Award
Reagovat
gigin
http://www.gold enbagelaward.com/bagelhistory.php

Tu mezeru daj pryč, nechtělo mi to vzít.
Reagovat
panzer.dragon
Rogeeer :-), krásnej poměr rozdanejch a dostanejch.. o tom se může těm dvěma kanáristům jen zdát, doufám že Novak dostane pořádnej bagel od Rogera tady v sanghaji
Reagovat
gigin
Panebože, kam jsem to zase vlezl, tvl...
Reagovat
gigin
Já mu tu naservíruju odkaz na kanáry a on neřekne ani "bú" a ještě tu řve Rožéééér, tvl... Kde je ta Fandina :))))
Reagovat
panzer.dragon
dík, je to přesně co sem hledal a nebyl schopnej najít

prostě sem se neudržel, když sem tu statistiku viděl
Reagovat
gigin
V pohodě :))) Já už su na FFF zvyklý, neboj :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, je třeba na té statistice kanárů z pohledu Novaka trochu zapracovat :D
Reagovat
panzer.dragon
Novak dostal kanára v sezóně 2011.. :-) hustý
Reagovat
panzer.dragon
aha Nishi mu ho nandal, Nishi by moh bejt dobrý psychický kladivo na Djokera (kanárek v Djokerový nejlepší sezóně, vymet ho letos z US Open, H2H 2:1 pro nishiho)
Reagovat
J.M.
Vážený TenisPortale,

uživatelka Fandina tu naznačila, že uživatelům "fízlujete" vzkazy a informujete ji o jejich obsahu. To je mimořádně závažné tvrzení. Žádáme od vás okamžité vysvětlení:

1. Je to pravda? ano/ne
2. Máte s Fandinou něco společného? ano/ne
3. Pokud ne, žádáme okamžité zablokování uživatelky Fandina za šíření takto závažné a lživé poplašné zprávy.
4. Pokud ano, je to důvod k tomu, aby server TenisPortal pro mnoho vašich čtenářů okamžitě přestal existovat.
Reagovat
VlS
Běžte s tím do háje, už toho dneska bylo dost
Reagovat
J.M.
Toto je první příspěvek, který sem píšu po několika týdnech. A bohužel je to nejdůležitější věc, kterou jsem sem kdy napsal za celé roky, co sem chodím.
Reagovat
Roger_Federer
nezlob se, ale JM ma pravdu,tohle by byla nejvetsi prasarna co jsem videl, vymenil jsem si pres vzkazi nekolik osobnich zprav a pokud tohle individuum ma moznost je cist, jsem mirne receno v soku.
Reagovat
a.magerova
Navíc se tu Fandina nedávno i chlubila, že má přístup k IP adresám uživatelů TP, což je taky hodně šokující a zvrácené !!!!
Reagovat
PetaM
V dnešní době není problém si zjistit IP adresy ...
Reagovat
VlS
Podívej, cokoliv děláš v cyber prostoru je potenciálně zneužitelné. Co bych nechtěl, aby se mohlo někam dostat rozhodně nebudu řešit na síti. Co na síti řeším mi nesmí vadit, když to běkdo běkde vytáhne - Viz hit posledního měsíce - nahatý fotky hvězd a hvězdiček, který si pitomě uložili na "zabezpečenej" icloud.
Reagovat
Padme
co pro ti té holce máte... moc nevím, o co jde... ale je to divný...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, co řešíte. Fandina by v lhaní vyhrála GS. Ta dokáže popřít vlastní slova, která jsou o 2 příspěvky výš.
Reagovat
FulnekUltras
Áj Em Paranoid...dobrá písnička od Garbage, ale v podání Anet se mi líbí mnohem víc... ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Mozna kdyby ses vrstol k puvodnimu nicku, mohli bychom te brat aspon trochu vazne, takhle kazdemu dojde oco ti jde..usmev
Reagovat
FulnekUltras
Já to furt říkám, že Anet je jenom jedna... ;-)
Reagovat
slacker
Vážený TenisPortale,

uživatelka Fandina tu naznačila, že uživatelům "fízlujete" vzkazy a informujete ji o jejich obsahu. To je mimořádně závažné tvrzení. Žádáme od vás okamžité vysvětlení:

1. Je to pravda? ano/ne
2. Máte s Fandinou něco společného? ano/ne
3. Pokud ne, žádáme okamžité zablokování uživatelky Fandina za šíření takto závažné a lživé poplašné zprávy.
4. Pokud ano, je to důvod k tomu, aby server TenisPortal pro mnoho vašich čtenářů okamžitě přestal existovat.
Reagovat
gigin
Běž s tím do pííči. Tam pod Hlaváčkovou třeba.
Reagovat
slacker
Nepujdu, budu to pravidelne vyvesovat do "hlavni" diskuze dokud se nepodari vydoval jakoukoliv v reakce od Tenisportalu. Nechteji komunikovat tak uz zbyva jen tohle
Reagovat
J.M.
gigine, toto je mimořádně závažná věc, která, pokud je pravdivá, se dotýká každého registrovaného uživatele TP. Tady už musí jít všechno stranou. Bohužel.
Reagovat
gigin
Ok, beru. Od tebe to beru.
Reagovat
slacker
OK budu muset prekousnout ze ode me to neberes ;-))
Reagovat
gigin
No poněvadž jsem četl vedle, jak ti jebe s tím - "neurážej", tak se nediv.
Jinak si myslím, že tohle by si Admin nedovolil. Spíš je tu někdo s Fandinou v kontatku a vytahuje z nás přes vzkazy rozumy. Je to tu jedna velká drbárna, dávejte si bacha. Dřív jsem si psal hodně přes vzkazy s lidma, dnes na to jebu.
Reagovat
slacker
Tobe to prijde ze mi jebe, ale je to jen dalsi pokus aby se ledy ze strany TP konecne hnuly
Reagovat
slacker
Hromosvod
Reagovat
a.magerova
Jj gigin má pravdu, největší drbna je tu asi rok a půl a tahá z lidí přes vzkazy osobní informace, soukromé maily, fotky a pak to roznáší dál !!!
Reagovat
lars
A kdo je nejvetsi drbna ?
Reagovat
smazaný uživatel
Moje bývalá sousedka. Ale na TP (snad) nechodí.
Reagovat
Roger_Federer
Tak zrovna ty by si to mel rozhodne chapat.
Reagovat
gigin
Já už su z toho hrozně unavený a otrávený. Já vás chápu borci, asi máte víc energie a chuti. Přeju vám, ať TO dotáhnete do konce....
Reagovat
VlS
Nebuďte paranoidní! Někdo si přes vzkazník dopisoval s lidma a pak i s Fandinou a snažil se to celý uklidnit. Už teď ví, že každá dobrá snaha bude pi zásluze potrestána. Kdo to byl není vůbec důležitý. Tak už s tím dejte pokoj.
Reagovat
PetaM
1. ano
2. ano
3. -------
4. můžeš jít.

:D :D :D :D
Reagovat
gigin
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/Moet-ATP-Awards/2014-ATP-Awards-Fan-Favourite-Voting.aspx#40
Reagovat
PetaM
Už jo, díííky :)
Reagovat
Padme
Taky až teď... :-* Rogerek... ale s tou čtvřhrou jsem si nevěděla rady :D
Reagovat
smazaný uživatel
já jo, Roger a Pospisil/Sock :))
Reagovat
gigin
Já jsem váhal mezi RBA a Rožérkem. Nakonec jsem se uklepl a dal Gulbise. Debl jasnej Venca & Ponožka.
Reagovat
smazaný uživatel
ty mě bavíš, gigine :D
Reagovat
gigin
Co? Jedu po tobě jako blázen ;))
Reagovat
smazaný uživatel
vidím :) :D
Reagovat
PetaM
Taky jsem dal ty dva :D Ale skoro jsem dal Bryanovce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bryanovci letos tolik neválí, až na tu stovku teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za upozornění. Odhlasováno. Jasná volba :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jo, díky :) U mě jasně za čtyřhru Marcel/Mark
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko > Dejvid, Nole v suchym pujde dal...
Jolly Roger > Benetka, ...ikdyz tady vsechny ty fandy Rogera musi asi trochu strasit ta prohra minuly rok v Rotterdamu, tak aby se nam Benetka opet nepredvedl...;) No jini frantici stagnuji, ale Simon s Benetkou...jedou... slusny kadr v DC... takze kdo vi mozna i takova priprava...

Rebel > Simon, a pujde to rychle...;) Rebel je v laufu...
Juznyj = Feli, nic zleho Felimu nepreji, ale mam pocit, ze Michal ma zase tu svou tenisovou dobrou chvilku (miva tak jednou za rok)... jestli tu svou chvilku potvrdi, tak Lopez konci... a pripadne Rebela nebude cekat nic lehkeho...

No stale vidim jako fav. No. 1 Noleho...
Reagovat
panzer.dragon
ty letošní Federerově sezóně by slušel wimbledon, to je prostě škoda.. sem z toho smutnej
Reagovat
pockerface
škoda no.Nikdo neví kolik takových dobrých sezon a hlavně příležitostí vyhrát GS Roger ještě bude mít.Pořád tvrdí,že bude hrát min.do 2016 do Ria.Ale pak......asi se bude věnovat dětem.Ale kdo ví,třeba bude jako Dateová a bude hrát do 40.Pokud by byl stále v top10-20,proč ne :-)
Reagovat
gigin
Bude mít Shanghai, Paris, TM a DC. Ještě si přijdeš na svý.
Reagovat
pockerface
TM a DC bych mu moc přál,ale GS je GS.Škoda USO 2010? prohrál ve finále s DelPotrem z 2:0 na sety na 2:3 a letos Wimbledon taky hezky otáčel,ale Novak to prostě nepustil :-(
Reagovat
Kozoroh
Popletl jsi tři ročníky US Open dohromady. S del Potrem prohrál ve finále 2009, ale nikoliv z vedení 2:0, nýbrž z 2:1 na sety. V ročníku 2010 prohrál už v SF s Djokerem. V následujícím roce Roger vedl nad Nolem 2:0 na sety, ale zápas nevyhrál.
Reagovat
gigin
USO 2010 a 2011 semi s Nolem, dvakrát měl 40-15 mečboly, jednou na Noleho servu 2010, jednou na svém 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
á, pamětník ;)
Reagovat
gigin
Nezapomenutelné zážitky :D
Reagovat
pockerface
dík za opravy a upřesnění já věděl,že jsem na těch správných stránkách.
Reagovat
pockerface
díky za opravy,prostě odborníci a pamětníci se nezapřou.
Reagovat
Padme
taky to tu mám ráda, protože se člověk hodně dozví od lidí povolaných... a nějak přežije ty komentáře úplně mimo :D
Reagovat
pockerface
já jsem velkej fanda tenisu.Já zápasy mých oblíbenců/oblíbenkyň strašně prožívám,ale ty různé statistiky jdou prostě mimo mně.Občas se trefím,občas napíšu blbost,občas to zmotám :-) a pak jsem rád,že mě "statistici" opraví a to neurážlivým způsobem.Zatím mi nedali najevo,že jsem blbec,třeba si to myslí,ale nenapsali to :-) Takže dá se tu slušně diskutovat ne že ne.
Reagovat
gigin
Proč bys měl být blbec, když nesleduješ stats. Někoho to baví, jiného ne. Buď v klidu. Tady je to v klidu. A naopak, čím větší tu má kdo přehled, tím je vstřícný. Tak se mi to aspoň jeví.
Reagovat
smazaný uživatel
A na to si cece prisel jak? :)))

Shanghai > Nolda,
Paris > buh vi kdo,
TM > Nolda
DC > France... pochybuji, ze budou predvadet to, co ted...si to nenechaji ujit...proste jina soutez...
Reagovat
gigin
Tvl, podsírám, prckuju :)) Neber mne nikdy vážně :D
Reagovat
VlS
No, ono to tam nějak dopadne. Můj tip je, že Roger letos žádnej titul neoslaví.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)

Tak mne si pobavil, ale predpokladam, ze takove Rogery, Spaniely, Vencapy, Megerky....si tou hklaskou asi nepotesil....;)
Reagovat
VlS
A tak je to tip, buď vyjde, nebo ne.
Reagovat
slacker
Zvedne pohar, vezme sek, pripise body ale nic slavit nebude
Reagovat
Kozoroh
To já jsem smutnej z toho, jak dopadlo US Open. Čilič mu titul ukradl!
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak nějak, v Čiličově případě to byl jeden famózní turnaj a při vší smůle grandslam a pak kde nic tu nic, Wimbledon i USO byl pro Rogera strašně smolnej :(
Reagovat
EllNino
Můžu říci, že Masters v Šanghaji je jeden z mých top turnajů, fakt to tam má něco do sebe :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja zase muzu rict ze ne;)
Ale proti gustu zadny...;)

Po vypadku Izzyho, doufam ve finale Nolda x Rebel;) Takove repete...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic-Federer, Berdych-Južnyj a budu spokojenej :)
Reagovat
Cico93
Djoko
Federer
Tomáš
Lopez
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že začne Tom v těch 7 naplánovanných.. Nebo to může být klidně později?? Moc se v tom nevyznám>-
Reagovat
EllNino
bude to v 7 :) je to 1. zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že v těch 7. (popř. 7:10 +-). Včera tak byl taky napsanej a hrál od těch sedmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, díky :)
Reagovat
steve79
dneska výborný výkon a krásná hra od něj. Pastva pro oči! Zítra ho čeká soupeř, který je pro Fedexe na hardu nebezpečný. Každopádně je skvělé, že se v pondělí posune na druhé místo v žebříčku. Kdo by to minulý rok touto dobou čekal???? Já se musím přiznat, ač jsem velký fanoušek a optimista, tak jsem v to nedoufal.
Reagovat
smazaný uživatel
No ono to je sposobené skor Rafovou absenciou a tým pádom stratou množstva bodov, než Rogerovým tenisom..Jeho súčasný bodový zisk by minulý rok na dvojku nestačil, za týchto podmienok vsak áno.
Reagovat
Roger_Federer
A neni to jedno? Koho zajima ze Rafa ma furt nejake podivne potize?? Roger proste hraje a z hracu kteri zbyvaji je tento rok na 2 fleku.
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to jedno..:)
Reagovat
Roger_Federer
:)..anoo Forehenda to zaujima..Je zebricek z Rafou, to je fajne, pak zebricek co by udajne bylo kdyby byl Rafa zdravy.;)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokiaľ niekto napíše, že nečakal Rogera pred Rafou a pred rokom by to nepovedal, tak je logické, že uvediem veci na pravú mieru..Veď ak hráč stratí 4000 bodov kvoli zraneniu, tak je logické, že v rebríčku klesne a ten za ním ho viac menej bez ohladu svojich výkono predbehne..

Bohužiaľ pre Rogera, pri každej rošáde v rebríčku, kedy Roger predbehol Rafu od roku 2009 (2009, 2012, 2014) bolo spoločným menovatelom udalosti Nadalove zranenie a jeho vynechanie GS a tým pádom velká strata bodov..Nebolo to Rogerovými výkonmi..A to je proste fakt.
Reagovat
George_Renel
Ta zranění jsou ovšem problém Nadala. Ty body prostě nenavrál.
Reagovat
Marduch
Ohýbáš realitu :) Tak Rafa nemá tolik trénovat, když to jeho tělo nezvládá.. ale to by dost možná nevyhrál tolik turnajů, viď?
Reagovat
spaniel
2012 si to Roger uhral sam. Skvely závěr 2011 (narozdíl od Nadala v tom roce porazil Novaka), završeny ziskem Wimbledonu. Pokud vim, Rafan mel pauzu az po Wimbledonu, kdy se Roger stal jednickou, takze na to nemel zadny vliv (spis mu k tomu pomohl svou skvělou hrou na TM - lol).

A přestaň prosim naplakat nad fiktivnimi zraněními toho Indiana, ktery se vzdy ze smrtelného zraneni vyléčí rybařením. Zaroste mu nehet a tyden se nepíše o nicem jiném. Prohraje zapas a pokazde se neco objevi, následuje pauza a léčeni odvary a pokrem. Za rok uz jen hudrujete jak vinou "zraneni" dosel o dalsi GS.
Reagovat
Padme
proč hraje Rafa v Basileji a ne ve Valencii??
Reagovat
dappe
Turnajů mají letos odehráno stejně, takže ten hlavní důvod to asi nebude.
Reagovat
Padme
pravdu díš... :) Někdo by namítl, že RF ještě hraje DC. Ale regulérních turnajů mají stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnajov?..:)

A rátaš aj body za tie turnaje, či len tak sucho, počet turnajov?..Grandslamov odohrali kolko?..
Reagovat
smazaný uživatel
uz si uvedom ze to neni jen o nadalovi, dokonce to o nem neni ani trochu...
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co nechápu? Jakto že byl včera na síti tak tragickej a dneska tam exceloval a působil svěže, přitom šel spát někdy hodně po půlnoci :D
Reagovat
pockerface
včera hrál zápas po téměř měsíční přestávce.Včera se rozehrál,sám řekl,že trhl rekord v počtu zkažených volejů,tak dneska už nemohl být horší to snad už ani nešlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no aspoň že si to uvědomuje a ještě se po zápase vybavuje s nějakýma čutálistama :D četla jsem něco, že si už zvykl na povrch a podmínky, jenže jak se zase adaptuje na day session, to mě trochu děsí, dneska to ale byla ze záznamu nádhera, tohle ať vytasí na Djokoviče, jen co smázne Bennetku :))
Reagovat
pockerface
Tak Eugenie skrečovala.Od rána jí bylo zle.
Reagovat
Cico93
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Reagovat
pockerface
taky jsem se těšil.Ale bylo vidět,že jí není dobře,byla bílá jako stěna.
Reagovat
Cico93
chuďatko moje zlate:((((
Reagovat
zpilat
dnes spíše stříbrné! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem neviděla nic, ale narozdíl od včerejška jsem asi o moc nepřišla, Berdych hraje prej parádně, asi ho nabudil Ivan, ale aby to nedopadlo jak minule :D Andyho mi je líto, že se mu TM vzdálil, měl by tam být, ale nevím, jak dlouho mu ještě bude trvat dá se natrvalo do pořádku, motorová myš ještě žije zdá se a jsem zvědavá na zápas s Noldou. Lopez neskončil o kolo později po vyřazení Rafy, což je potěšující zpráva, Izzy hraje stejně tužku, a jak jsem předpovídala, po tom včerejším masakru si Roger s Autistou zřejmě pohrál a nepřipravil mi další nervy, ty přijdou možná zítra s Bennetkou, no a Djoko ztratil první set, nabízí se anketní otázka, kdo jako první dokáže utnout jeho šňůru neporazitelnosti a jestli to bude ještě letos, hmm??? Házejte tipy :)
Reagovat
Davor1
letos to už nebude, budúci rok Nishi ;)
Reagovat
pockerface
na TM ho porazí buď Roger nebo Nishikori.Pokud na TM bude Čilič a předvede to co na USO proti Tomášovi a Rogerovi,tak by mohl i Marin (ale to je asi utopie).
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych řekla, že to je utopie, ten bude ještě rád, jestli si pohlídá letenku do Londýna a je možný, že tam nic nepředvede
Reagovat
smazaný uživatel
Nejspíš prohraje už v Shanghai... zatím žádná hitparáda, ale snad půjde nahoru.
Reagovat
George_Renel
Co bylo minule špatné, že se dostal do finále?
Reagovat
smazaný uživatel
teď nevim na co narážíš, že se dostal s velkou senzací do fínále a tam dostal kartáč? :D
Reagovat
George_Renel
Když se pokaždé dostane ne nejvýznamnějších turnajích do finále, bude zřejmě světovou dvojkou. Nelíbí se mi snižování jeho postupu do F. Že tam dostal rychtu je věc jiná. Ale není první ani poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
berme to jako úsměvnou příhodu, ale nevidím moc význam v tom, jak tu někteří vyhlašují odvetu, když by to podle mě dopadlo podobně, možná ne tak drasticky, ale Nolda je teď ze vzdálené galaxie, můj názor :)
Reagovat
Kozoroh
A podle čeho by měl být Andy na TM? V race je 9., letos odehrál jen jedno finále, dnes to zbabral s Davidem, v Cinci s Rogerem, v Acapulcu s juniorem atd. Pokud se na TM přesto kvalifikuje, bude to ostuda Dimitrova aspol. :-P
Reagovat
pockerface
Souhlasím,za letošní výkony si Miloš,Grigor i David zaslouží TM víc než Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
jen říkám, že je mi líto, když ho vidím takhle hrát, on patří výš, přitom jsem ho letos viděla několikrát hrát jako za starých časů, ale něco je prostě špatně, vemte si kolikrát na TM hrál, bude to divný, když tam nebude, já bych tam radši Dimitrova, ale ten si to vzhledem k výkonům po Wimbledonu už vůbec nezaslouží a je to škoda :(
Reagovat
Cico93
David si to určite nezaslúži viac ako Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
nejvíc si to z těch tří zaslouží Milouš, ale toho dvakrát nemusím, Grigor by si to zasloužil, kdyby hrál jako v první polovině roku :/
Reagovat
pockerface
no je to 50:50.Oni vůbec kluci "bojují" svými výkony v poslední dny spíš o to kdo si to víc nezaslouží než zaslouží.Mně je to vlastně celkem jedno,jestli tam bude Andy nebo David,Grigor.Hlavně,že tam je Roger,Nole a Tomáš.
Reagovat
Cico93
už len preto ANdy, aha ským poprehrával David toho roku.
Reagovat
Kozoroh
Tom TM ještě jistý nemá :-)
Reagovat
pockerface
já vím,ale já už s tím tak nějak počítám.Nevěřím,že Tomáš totálně odejde a David,Andy a Grigor se zvednou tak,aby se před něj dostali.
Reagovat
smazaný uživatel
Díma asi včera dostal cestou z kurtu pěstí podle jeho twitteru :D mě teda nas.al, že bych se tomu ani nedivila :/
Reagovat
Kozoroh
Djokovič - Kukushkin: No očekával jsem výhru ve dvou setech, ale Djoker si chtěl záhrát :-D Tak teď hrrr na Davida!!!
Ferrer - Murray: Největší překvapení dne. Můra je v háji, když prohraje na betonu s motorovou myší. A to ho právě před 3 lety ve finále Šanghaje snadno porazil... Pokud se něco nezmění (trenér, hráčská filozofie atd.), tak Andy další GS titul nepřidá a bude mít problém vyhrát 1000...
Federer - Bautista: Narozdíl od včerejška pro Rogera snadný duel. Ale v QF ho čeká postrach Benneteau...
Berdych - Karlovič: Jsem rád, že to Berďa zvládl a Chorvata vyprovodil z kurtu. Nyní ho čeká Simon. Snad to Tom zvládne.
Reagovat
martinek37
Tak dnes mě mrzí že Andy nedal Davida a Izzy Lopeze.
Reagovat
Chrenda
Paráda. Snad se zopakuje finále z Pekingu a v něm Tomáš vypráší Novaka 6:0, 6:1!!
Reagovat
Davor1
To by Novak musel hrať zo zlomenou nohou, ožratý na mól, s páskou cez oči a podávať zospodu...
Reagovat
smazaný uživatel
V Římě minulý rok měl Novak 2 nohy, 2, ruce, nic zlomeného, vedl 6-2,5-2 a stejně nevyhrál.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
navíc tam Tomáš vyhrál min. 5 gamů v řadě, kdo ví jestli to nebyl kanár :)
Reagovat
PetaM
Vyhrál 5 gamů v řadě, pak si jeden game uhrál Novak, a pak zase Tomáš 3 hry :)
Reagovat
Davor1
to áno, ale stále je to niečo iné ako 6-0 6-1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D Třeba se ožere Tomáš a protože ví, že Djok je charakter a nedá mu dva ptáčky, bude hrát uvolněně a jak o život. :D
Reagovat
Davor1
za pokus by to možno stálo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Prachu bylo dost, 7:6,6:7,7:6 bude úplně optimální.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych brzdil, jeste musim porazit simona pak lopez/youzny... Zvlaste simon bude neprijemny. I cilic v laufu na us open s nim hral 5 setu
Reagovat
pockerface
Lopez mu taky nesedí.To,že ho porazil v Pekingu neznamená,že ho porazí i v Shangai.
Reagovat
smazaný uživatel
tam bude Južnyj
Reagovat
pockerface
záleží jak se Južnyj vyspí.Když ho to baví,tak hraje neuvěřitelně.Když je otrávený,tak je schopný prohrát 2x 6:0
Reagovat
pockerface
Tak to začíná.Karolína na Eurosportu 1.
Reagovat
Patri.k
Jde vidět, že konec sezóny na asijských kurtech čechům svědčí, zvlášť halové turnaje.
Reagovat
PetaM
V hale se nehrál zatím ani jeden turnaj :D :D
Reagovat
Davor1
ale hralo, Kuala Lumpur
Reagovat
PetaM
To bylo v hale jo?

No ale tam se našim nedařilo (teda pokud tam vůbec naši jeli :D což si myslím, že ne) :) :D
Reagovat
Davor1
áno v hale...
z vašich tam ale nehral nikto ;)
Reagovat
Patri.k
Aha, moje chyba, příjdou mi ty kurty takové potemělé, né jak v americe :DD
Reagovat
PetaM
No, jsou takové uzavřenější, že to vypadá jako hala :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Tomáš, teď odkráglovat Simona, v SF Južňáka a ve finále se těším na odvetu. Bylo by pěkné jeden týden dostat od Nováka debakl a druhej ho porazit. GL!
Reagovat
Pe3k
Roger dneska super!
Reagovat
pockerface
Jo.Roger super.Dneska to bylo rychlý.Gratulka.Dneska mám radost postoupil Roger,Novak,Tomáš.
Reagovat
pockerface
Jooo 6:3,5:2 pro Rogera.
Reagovat
pockerface
Roger zatím dobrý.Jen tak dál.Dneska to vypadá,že se drama konat nebude.
Reagovat
dadaft
se docela těším na zápas s Bennetkou - ten je rozjetý a Rogera umí pěkně potrápit.
Reagovat
pockerface
no to budou zase nervy :-)
Reagovat
Padme
ty zápasy s Benneteauem nemám vůbec ráda...
Reagovat
Padme
teď to dráma bylo, nechal se tím výrokem čárového dost rozhodit... ještě že to dobře dopadlo...
Reagovat
Padme
kdo to sedí vedle Ševčenka? Musím se nechat podat :D
Reagovat
Denis92
Ak sa nemylim tak to bol Paolo Maldini.
Reagovat
Padme
díky, díky.. taky si myslím, že to byl on, ale nemohla jsem si vzpomenout na jméno :D
Reagovat
Davor1
Murray to dnes nehorázne pobabral, nevidel som to tak neviem, čo sa stalo v tom 2. a 3. sete, ale takto vybuchnúť na harde s Ferrerom, ktorý je totálne z formy je fakt na pováženie. Najhoršiu sezónu v kariére tak Andy korunoval takmer istou absenciou na TM. Myslím, že Amalie bol veľký omyl ktorý ho nikam neposunie, skôr dole, mal by to s ňou rýchlo zabaliť a vymyslieť niečo iné :/

Tento Masters je jeden z najslabších za posledné roky, jednak kvôli losu (už po druhom kole bolo takmer isté finále Djoko-Berdych), kvôli mizernej forme (Wawrinka, Gasquet, Ferrer, Murray...) či zraneniam najlepších hráčov (Nishi, Nadal, Raonič, Gulbis)...
TM bude zrejme tiež najmenej zaujímavý za posledné roky, snáď sa mýlim, ale vidím to skepticky :/
Reagovat
Cico93
Ja som myslel, že mam chybu v mobile, keď som pozrel na vysledok Andyho(predtým som videl 1 set a tam nebolo čo riešiť).
Reagovat
tommr
téměř jistý finále Djokovic-Berdych? Tak to si nechám líbit ... :)
Reagovat
Davor1
Berdychovi vypadli z pavúka hneď na začiatku Wawrinka, Čilič aj Nadal, nenarazil a ani do konca turnaja nestretne jediného hráča top2O, tak nehovor, že v tejto solídnej forme nie je top favoritom na finále...a o Djokovi snáď zbytočné diskutovať...
Reagovat
tommr
o Djokovicovi není sporu ...
Co se týče Tomáše tak ten sice na papíře favoritem je, ale se všema potenciálníma soupeřema má negativní bilanci - viz příspěvek Tornese o něco níže. Jeho postup do finále by za takových okolností byl pro mě velice příjemný překvapení ... :)
Reagovat
Davor1
treba však povedať, že Južny aj Simon majú celú sezónu mizernú formu, najviac by som sa obával Lopeza. Celkovo si však Južneho či Lopeza absolútne neviem predstaviť vo finále Masters, ešte Simona ako tak, ale ak Berdych nevyužije to obrovské šťastie na los a súperov, tak už neviem ako by chcel do toho finále postúpiť ;)
Reagovat
George_Renel
Jaké štěstí na los? Přece nemůže za to, že soupeři to nrzvládají fyzicky ani psychicky.
Reagovat
pockerface
David začal od 2.setu lítat zase jako ta "stará motorová myš".Byl to dobrý zápas.
Reagovat
Davor1
napriek tomu je divné, že Andy uhral za 2 sety 3 gemy, to nie je v poriadku...
Reagovat
EllNino
Ten Mikhail je taky případ, zlatá ruka, ale hraje jako počasí :) má na to ...
Reagovat
tommr
doufám, že si s Tomášem zahrajou v semifinále. To by moh bejt hodně zajímavej zápas ... :)
Reagovat
Davor1
zlatá ruka ale chorá hlava, takých bolo je aj bude...
Reagovat
Tornes
Jen zajímavost, za předpokladu, že Federer postoupí, tak s hráči, kteří postoupili do čtvrtfinále, má Tom jen s jedním aktivní bilanci (Julien 4:1), s jedním vyrovnanou (Lopez 5:5) - pokud by postoupil Bautista-Agut, tak i s ním - a se zbylými pěti zápornou (Ferrer 4:8, Djoker 2:16, Roger 6:12, Youzhny 5:6, Simon 3:5). Může se mu tak stát, že v celém turnaji narazí pouze na hráče, se kterými má záporné H2H. Stačí, aby Youzhny porazil Lopeze a do případného finále se dostal jeden z trojice Djokovič, Federer nebo Ferrer, což by mohlo být docela pravděpodobné...

Když se dívám na ty bilance, tak je mi pomalu záhadou, jak to ten Tom dělá, že je pořád tak nahoře :D
Reagovat
Alois_Mlok
S Lopezem má taky zápornou: 5:6.
Reagovat
Tornes
Pravda, moje chyba... U Lopeze jsem bral zdroj, ve kterém nebyl uveden Davis cup.
Tím je to pro něj ovšem ještě horší :D
Reagovat
tommr
bilance u Lopeze a Youzhnýho máš obráceně. S Lopezem má Tomáš negativní bilanci (5:6) zatímco s Youzhným vyrovnanou (6:6) ...
Jinak máš ale bohužel pravdu. Je až s podivem s kolika top-hráčema má Tomáš negativní bilanci. Vyrovnává to ale zase tím, že s hráčema mimo top-20 prohrává jen zcela výjímečně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepiš Youznýho tommre. :D To zní strašidelně, buď napiš český přepis Južnyj nebo anglicky Youzhny bez skloňování. :)
Reagovat
VlS
v Pekingu měl Nole v lóži Mariana a hrál jak bůh, dneska tam seděl Boris a co to Nole kruci bylo? Skoro 40 UE, neuvěřitelný.
Reagovat
Alois_Mlok
Tak to byl vskutku parádní tenis.
Reagovat
dadaft
z Jankulovského je vášnivý fanda tenisu koukám.
teď ho ukazovali v Šanghaji.
no, taky jsem hrával fotbal a teď čumím na tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
I Andrej Ševčenko je teď na centrkurtu.
Reagovat
Cico93
Top kanonier ;)
Reagovat
SwissMaestro
Já dříve vášnivě sledoval fotbal a tak od 08-09 jsem přešel jen na tenis a ten sleduji ještě vášnivěji :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem jeste nevidel tvl :D :D
Reagovat
dadaft
tragédi na Eurosportu mají zase přehozený levýv a pravý kanál,,,,,,,,,,,
Reagovat
zpilat
přehoď si repráky :-)
Reagovat
dadaft
kašlu na ně, kvůli grandslamům to dělám, ale teď se dívám i na Novasport a jiné kanály,,,,,,,,,,,,,,,
nedovedu pochopit, proč s tím nic neudělají, mají to tak vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nebude uplne fit, skoda ze takto nehral ve finale pekingu......
Reagovat
smazaný uživatel
Kuku meni!
Reagovat
Mayo
Kukuskin je veľký tenista.
Reagovat
pockerface
no tak 2.set od Kukuškina nádhera.Už to vypadalo,že Nole srovná.Takhle je to asi spravedlivý.Ten zápas si zaslouží 3.set
Reagovat
Alois_Mlok
Ten Kukuškin si něco píchnul?
Reagovat
Mayo
On nemôže ?
Reagovat
Pe3k
Može, když može Nadal tak može aj taký Kukuškin :)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli budete jmenovat Marina, tak se naštvu :P:P :D:D
Reagovat
Cico93
ne ne Marinovi dali dištanc bo zjedol pokazený jogurt ne?
Reagovat
Mayo
Pe3k , presne tak
Reagovat
smazaný uživatel
běž si rýpat do záhonů :P
Reagovat
blixa
A co to teda snědl ? Já vím že měl nějakej problém ale detaily jsem nějak nesejmul, přeci jen mužský tenis tolik nesleduju.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouzene!!! Vsimli jste si toho zvlastniho naprahu pred tim zabijackym forehandem Kukuskina?
Reagovat
smazaný uživatel
Nole:Kukuskin skvely mac. Opet smekam pred tim, co vsechno Novak dobehne. A Kukuskin je typicky Rusak. Kdyz se mu chce reze to tam jak u Verdunu, forehand brilantni.
Reagovat
pockerface
no právě,jenže Kukuškin,Gulbis,Yusniy jim se chce jen občas.Kdyby se jim chtělo pořád,tak musí být v top 20
Reagovat
smazaný uživatel
Koho by vloni při DC napadlo, že bude Kukuškin pro naše nějaká hrozba že? :)
Reagovat
Pe3k
WOW! Co tam teď zahrál Djokovic mě hlava nebere, je to mimozemšťan...
Btw. Kukuškin hraje super nechápu proč ještě není v top 20.
Reagovat
pockerface
vždyť jsem to psal,že to otočí.Právě tohle dělá z Novaka,Rogera a Rafy ty big hráče,kteří se trochu odtrhli od ostatních.Momentálně to je top3 a ty ostatní.
Reagovat
EllNino
protože je to Kuku, prostě hraje jen, když se mu chce :)
Reagovat
Pe3k
No momentálně Nadal nemá na top 30, Roger se drží solidně a Novak je bezkonkurenční world number one (doufám, že na tohle ti angličtina stačí :D)

Každopádně Kukuškin ukázal jek se na Djokovice musí. Novak ho hloupě nechává útočit, ale alespoň si zahraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Taktika na Noleho je jasna: rezat to od cary k care a doufat, ze ti to bude padat cely zapas, Kukymu se prestava darit. :)
Reagovat
pockerface
jenže já to myslel z pohledu toho,jak Rafa,Novak,Roger dokáží otáčet zápasy.Neřešil jsem momentální formu.
Reagovat
Pe3k
Já to vidím tak: Federer, Nadal, Djokovic - génius, zvíře, mimozemšťan
Reagovat
pockerface
výstižné,nelze nesouhlasit :-)
Reagovat
panzer.dragon
hezký :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co to nevidim, stepanek omladol a v druhom sete prehana djokovica :)
Reagovat
pockerface
Tak Kukuškin taky zatím hraje nad očekávání dost dobře.
Reagovat
pockerface
pro Rogera by bylo dobré kdyby Novak dnes prohrál.Cesta do finále by byla otevřená.Ale Novak to určitě otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Spis mole hraje na mile daleko tomu ca hral v pekingu
Reagovat
pockerface
no proto jsem se k Nolemu nevyjádřil.Kukuškin hraje to co mu Nole dovolí.Tak zatím mu dovolil trošánek vyniknout :-)
Reagovat
dadaft
ale no tak, ve druhém hraje Kukuškin skvěle.
Reagovat
smazaný uživatel
To se pravebpletes, dnes to neni nemohoucnosti Djoka, ale vytecnym Kukuskinem.
Reagovat
dadaft
teď hezky Kukušák jeden, pár čopíků a pak bekhend po lajně do protipohybu. ))

aj bych si dal třetí set.
Reagovat
smazaný uživatel
klasicky Berdychuv neprirozeny a hrany usmev
Reagovat
darek.vrana
Hoď sem fotku svého krásného přirozeného úsměvu, prosím, ať se pokocháme...
Reagovat
Padme
a myslíš, že doopravdy radost nemá? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jaký je přirozený úsměv? Ach jo, nestačím se divit, co všechno vám na Berdychovi vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš. Dnešní výkon lze jen těžko kritizovat, tak si musí najít něco jinýho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, on hrál, že má radost, že porazil neoblíbeného soupeře :/
Reagovat
pockerface
tak Monaco zaber!
Reagovat
dadaft
2.set
Monaco 4/21, Južný 6/15
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, slušní tragédi.
Reagovat
smazaný uživatel
Muze mi nekdo vysvetlit jak je sanse Mareja na TM ?
Moskva hrajou: Raonic , Cilic. Stokholm hraje :Dimitrov, Ferer . Valencija hrajou: Ferer, Nisikori, Berdych , Cilic. Basel hajou: Raonic, Dimitrov , Wawrinka .
Jeste Pariz a tam budu vsichni, vcetne uz kvalfikovanych.
Jestli Marej nebude hrat uz nikde krome Parize, muze se vubec dostat na TM ????
Reagovat
Cico93
Po dnešku si tam fakt nezaslúži ísť. ;(
Reagovat
PetaM
Kdyby ostatní vypadli brzo a Andy by získal titul, tak by ještě šanci měl. Ale zřejmě přijme nějakou WC na některý ze zmiňovaných turnajů ... :) Teda pokud bude chtít zabojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky.
a jakou sansi ma Berdych vzhledem ze Dimitrov, Cilic a Raonic hrajou na 3 turnira a Berdych na 2 (Valencie a Pariz ) ??
Reagovat
PetaM
Tomášovi stačí vyhrát Šanghaj :D :D

Trochu sci-fi, no ale když dojde do finále, tak už by měl být na TM snad na 99 %. Záleží pak, jak budou hrát ostatní. Ale pokud na ostatních turnajích nevyletí v prvním kole, tak by tam měl být určitě :)
Reagovat
smazaný uživatel
diky
Reagovat
tommr
Tomáš byl pokud vím přihlášenej do Stockholmu - nebo se už z něho odhlásil?
Reagovat
smazaný uživatel
to nevim ale dekuji za informaci..Stokholm ma blbu stranku :
http://www.stockholmopen.se/en-GB

vubec nemaji listu hracu..ale stejne zacina pristy tyden a dozvime se kdo nastoupi, asi hodne zalezi na Sangaji :-)
Reagovat
tommr
na ATP webu Tomáše pořád vedou jako letošní jedničku: http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Stockholm.aspx
Je ale dost pravděpodobný, že pokud dojde v Šanghaji daleko tak se asi ze Stockholmu odhlásí. A místo něho se tam naopak může ještě na poslední chvíli přihlásit někdo komu v Race poteče do bot ...
Reagovat
smazaný uživatel
dle Race nejhure jsou na tom Ferer a Marej a Stokholm zacina v pondeli ..nemaji moc casu na rozmysleni :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusí on tam plnit nějaké povinnosti ohledně smlouvy s HM? :-)
Reagovat
Padme
Nadal hraje v Basileji??? :-o http://www.atpworldtour.com/Tennis/Tournaments/Basel.aspx
Reagovat
Frick
Že se hrajou mužský turnaje déle než ženský? To se jako přepokládá, že chlapi vydržej více a stačí jim kratší odpočinek?
Reagovat
PetaM
Ty dva týdny nejsou zase tak strašné ... :)

Ale tak vidíš, jak to holky špatně nesou. Skoro celá Top 10 WTA je na odpis :D
Reagovat
pockerface
no chlapi na tom nejsou o moc lépe.
Reagovat
PetaM
To je fakt no :) Ale holky jsou spíše zraněné. Chlapi z formy :D :D
Reagovat
pockerface
máš pravdu.Je fakt,že chlapi melou z posledního.Přijdeme,že v dobrý pohodě je Novak,Tomáš,snad Roger ostatní zápasí sami se sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáci, všichni melou z posledního....
Reagovat
PetaM
Si to strašně komplikují. Místo, aby na kurtu válčili s protihráčem, tak válčí nejenom s ním, ale i se sebou. A trojhru prostě nejde vyhrát :D
Reagovat
PetaM
Gratulace Tome, TM je zase o něco blíže. Chtělo by to využít příjemného losu a dojít do F Masters :) A třeba překvapit a vyhrát titul :) To by bylo super, docela bych si tě dokázal představit i jako vítěze na tomto turnaji :) (teda jako více, než kde jinde :D ). Tak Pojď!!! :)
Reagovat
kada.tom
Tomáš moc hezky, ale ten Andy, nechat se porazit od Ferrera :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy si tým pádom podpísal ortieľ..TM je pasé a TOP 4 bude mocť atakovať niekedy koncom budúcej sezóny, ak vobec..
Reagovat
smazaný uživatel
Na Raonice má furt 80 bodů, na Ferrera 60. Berdycha už nedožene, 8. místo dát může.
Reagovat
tommr
to ale vycházíš z toho, že Ferrer prohraje ve čtvrtfinále s Djokovicem což není tak jistý. Murray bude muset Djokovicovi držet palce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho se nebojím. Djokovič má takovou fazonu, že David bude nahraný.
Reagovat
spaniel
Co se tady člověk nedozví. Ferrer prý huli (už dávno ne), Sampras ma stejný styl jako Federer (lol). Připadám si jako na sport.cz. Už by se měli vrátit někteří, ať to tady ma zas nějakou úroveň.
Reagovat
smazaný uživatel
U toho srovnání Samprase a Federera jsem si taky ťukal na čelo :D
Reagovat
spaniel
A prý na chlup stejný styl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslela jsem tím herní styl,vím, že Sampras měl hlavně styl servis sít,ale spíš techniku úderů - servis, forhand, jednoručný backhand... špatně vyjádřeno, omluva.
Reagovat
VlS
Ten Pete mě hodně pobavil, ještě že žije a nemusí se obracet :-)
Reagovat
Cico93
kto napísal, že Ferrer a Pete maju podobný štýl? nechce sa mi to jhľadať.
Reagovat
smazaný uživatel
má v podstatě nahráno na to, aby si účast na TM pomalu zajistil. Cesta do finále je otevřená. Pokud se tam dostane, pak už bude hodně blízko, pokud by vyhrál, tak už by to mohl mít v podstatě asi jistý.
Reagovat
tommr
pokud by Tomáš v Šanghaji získal titul tak má účast na letošním TM 100% jistou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidíš. Měl by se snažit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže fandíme, tlačíme, podplácíme, dopujeme :D
Reagovat
PetaM
Kolik bude stát podplacení Novaka, aby finále s Tomem prohrál? :D :D Kdyby se složili všichni z TP, tak se nám vysměje za směšně malou částku :D :D
Reagovat
Mayo
To je chu.j ten murray takto dostať, tak na tm môže zabudnúť, no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
Ted je nejvodnejsi doba ziskat grandslam. Nole takhle hrat porad nebude, rafa je cim dal casteji zraneny, roger stary a mura bez ivana ztratila sebevedomi a hraje pod psa
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem ho to slyšela říct poprvé, tak jsem nad tím kroutila hlavou, co to mele za blbosti, ale on měl naprostou pravdu. Přichází krátké mezidobí, během kterého se budou střídat generace a ve kterém tudíž bude možné cokoli.
Reagovat
MonikaS
Prosím o link na dnešní Tomášův zápas.
Reagovat
VlS
Ten už děvče byl. Záznam hleďej na YT
Reagovat
smazaný uživatel
Nazval bych to rezim 2+1
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechápu, co mají všichni s tou velkou čtyřkou. Neexistuje už celou sezonu.
Reagovat
George_Renel
Ta čtyřka existovala rok, tudíž, podle mě, moc velká nebyla. A Murray se do ní připletl jen tak mimochodem. Momentálně hraje opravdu na úrovni, na které se žebříčkově pohybuje, pod vedením toho děvčete se z něj stává jen další vraceč.
Reagovat
smazaný uživatel
že z těch největších soupeřů o postup na TM je ve hře už jenom Rebel?
Reagovat
tommr
ve hře jsou ještě Tomáš a Ferrer ...
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, jak moc je David žhavým kandidátem na TM. Ale tak asi úplně odepisovat bychom ho neměli, to je pravda.
Reagovat
tommr
no po dnešku už je na tom líp než Murray ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Murraymu už po dnešku taky velké šance nedávám.
Reagovat
tommr
já bych ani Ferrera ani Murrayho ještě neodepisoval. Na Tomáše ztrácí v Race jen 230 resp. 290 bodů což se dá smazat jedním podařeným turnajem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Věřím, že Tom snad ještě nedohrál. 2. Po Shanghai už je jenom Paříž.
Reagovat
tommr
ad1) taky doufám ...
ad2) po Šanghaji jsou ještě 3 týdny tenisu ve kterých se hraje celkem 6 turnajů a teoreticky se na nich dá získat 1750 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to mi něco uniklo. To se omlouvám za šíření poplašné zprávy.
Reagovat
VlS
No, hned příští týden se souběžně hrají 3 dvěstěpadesátky, ( nečekám, že na nich někdo z 1. desítky bude), pak se hrají dvě 500, zase souběžně a tam asi zas budou skoro všichni a pak je halová Paříž za 1000.
Reagovat
tommr
Tomáš je pokud vím přihlášenej do Stockholmu ...
Reagovat
VlS
A David
Reagovat
smazaný uživatel
Wtf, to je zlý vtip ten Andy? Prohrát s Ferrerem, který je v poslední době tak bidny? Co dělal jako? Včera byl Ok s teď tohle. Takhle si podělat TM. Místo předběhnutí Raonice se nechá předběhnout Davidem.
Reagovat
pockerface
jj,spekulovalo se tu,že chudák narazí na Noleho a on k němu ani nedošel.
Reagovat
VlS
Místo aby tlačil a střílel, tak si začal pinkat a bylo. Davida upinkat nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
joooooooooooooooo, super, skvělý, velká gratulace, prostě motorová myš. Asi taky začnu kouřit :D:D
Reagovat
pockerface
dnes to byl pěkný výkon od Davida.Po prvním setu jsem si myslel,že to bude rychlý konec pro Davida,ale dneska překvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
po svém podání ztratil pouhých šest fiftýnů a po vítězném úderu přesně na lejnu zvítězil snadno 6-3 6-4.
Skvěle, dobře sem se pobavil
Reagovat
smazaný uživatel
Když už je Rafa out, tak aspoň Andy mě mohl potěšit, ale z tohoto mě až bolí u srdce, to trápení je převeliké...co to jako má být??? Je to Lendlem, nebo co mu je? Teď skvěle doběhnutej kraťas....poooooojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že už ho Ivan netrénuje dlouho, ale nechápu, co se s ním děje.. Jasně, každý má výpadky,ale to chování na hřišti, nevím nevím. Kde jsou ty časy velké čtyřky...
Reagovat
pockerface
od té operace zad to není ono.Nemůže se dostat do formy,kterou měl s Ivanem.Nevím jestli mu k ní dopomůže Amélie.Nedivil bych se kdyby se Andy vrátil k mámě-trenérce.Ale nevím jestli by to nebylo prašť jako uhoď.
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně potřebuje nějaké pevné vedení. To už došli trenéři, že na něj musí dohlížet ženská? Podle mě to byl krok zpátky nebo hodně vedle.
Reagovat
SubOptikT
Fabrice Santoro ... pro něj ideální varianta.
Reagovat
smazaný uživatel
...až bude trénovat Pete Sampras, to teprve bude v tenise vítr :-D
Reagovat
pockerface
a koho bys mu doporučil trénovat?Kdo má podle tebe potenciál na to,aby z něj Sampras udělal top hráče.Bavím se samozřejmě jen hypoteticky.Pete asi takové ambice nemá,mně přišel vždy docela takový nesmělý.Nějak si ho neumím ani představit jako trenéra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Pete měl téměř na chlup stejnej styl jako Federer, a takovej se objeví jednou za dekádu...asi si zatím musíme počkat, až se takový hráč objeví.
Reagovat
pockerface
Pete by mohl trénovat Grigora.Má trošku podobný styl jako Roger.K Andymu mě fakt nikdo ze slavných hráčů moc nenapadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych mu přála Agassiho :-)
Reagovat
VlS
pinkat si se železným Davidem je pěkně blbej nápad. Agresivitu si střelil na blešáku?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš jít na procházku? Venku je krásně, svítí sluníčko, víš přece, že sedět u počítače je nezdravé :P:P :D
Reagovat
VlS
Nechci, chci aby to Andy otočil :-D
Mě tady sluníčko nesvítí, nejsem v Česku
Reagovat
smazaný uživatel
Mě tady úplně spaluje ten žár, David 5:2 joooooo :D
Reagovat
pockerface
tak David x Andy jako na houpačce.Jsem zvědavý,kdo urve 3.set.O trošku víc fandím Davidovi.
Reagovat
smazaný uživatel
David 5:1? Joo... vydržať :)
Reagovat
pockerface
vlastně mu fandím o trošku víc :-) Snad to dá,je to bojovník.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď David ale neskutečná obrana a pohyb, joo, klidně ať ten ručník sežere, ale ať vydrží, Andy určitě bude cvrčkovatět :D
Reagovat
pockerface
tak to vypadá,že by to David mohl opravdu dnes vyhrát.Vypadá to dobře,jen tak dál.
Reagovat
sosna
Neskutečný je, že Tomáš udolala Gasquta i Karlovice za hodinu:-)
Tak držím palce na Simona.
Tomáš působí neuvěřitelně svěže a hlavně koncetrovaně.
Reagovat
pockerface
už jen za výkony v posledních týdnech by si zasloužil TM. Já věřím,že mu neunikne.
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, jak se dá zahrát vítězný úder na lejnu (a neuklouznout u toho).
Reagovat
VlS
musí bejt dost velký a musíš mít horolezecký mačky
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas hraje jako letos na Australian open nebo Roterdamu, kde mel hodne slusnou formu. Nehlede na nedelni finale z Pekingu, kde by prohral s Novakem ten den asi kazdy. Mozna chce Lendlovi ukazat, ze ma smysl s nim jit do spoluprace.
Reagovat
pockerface
Andy x David,tak to bude asi dlouhý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vypadá to fakt na 3 sety :D Njn, buď David chytí druhý dech nebo go home.
Reagovat
pockerface
no já bych bral,aby ty zápasy byly co nejdelší.Roger má hrát ve 14 hod.a já bych potřeboval,aby začal až v 15.30 až budu z práce doma :-),ale otázka je jestli by dlouhé 3.setové zápasy někoho bavili.
Reagovat
Lina
Tomu moc nevěřím i proto, že je David herně v ütlumu a s tím souvisejícím psychickém.
Reagovat
VlS
Nevypadá to na dlouhej zápas. Andy Davida docela tluče
Reagovat
pockerface
no,ale první 3 gamy se hrálo skoro 20.min,takže to vypadalo,ale pak to vzalo hodně rychlý spád.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se to tlučení trochu otočilo :D Ale myslím, že Andy to nakonec dá, i když fandím samo Davidovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferru uz neni TGV v tenisu. Mel by prestat hulit, jestli chce hrat jeste nejake roky na spici
Reagovat
smazaný uživatel
Teď má Tomáš velkou šanci na TM. Pokud by vyhrál nad Simonem a Andy vypadl s Novakem tak by měl už slušný náskok. Jáké trunaje se ještě nudou hrát pčed TM kromě Paříže?
Reagovat
VlS
Moskva, stokholm, Vídeň (250 v jednom termínu) Bazilej, Valencie (500 v jednom termínu)
Reagovat
Chrenda
Andy vyp=adl s Davidem. Tedy pro Toma super!!
Reagovat
George_Renel
zjevně našim jedničkám svědčí. Tomáš hraje možná nejlepší tenis v sezóně a nedělní mač s Djokovičem nebyl ani tak Tomovým výpadkem, jako Novakovým super tenisem. Pokud bude Tomáš pokračovat v této výkonnosti tak nejenže Simona dá, ale určitě postoupí bez problémů i do Londýna. Za to co předvádí by si to vůči svým stávajícím konkurentům postupu zasloužil nejvíce.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D jak jsem si rychle přečetla název tvého příspěvku, tak jsem nevšimla slovo Asia a viděla jsem je trip, což bych chápala, že našim svědčí :D
Reagovat
MartinPa
Ze zápasu Tomáš-Novak jsem viděl jen highlights a dle něj hrál Tom většinu míčů Novakovi na střed +/- 2 metry takže Novakovi stačilo rozdělovat míčky do stran a bylo po zápase (highlight může samozřejmě klamat a v kompletu to bylo jinak). Takže proti Simonovi si musí udržet stávající standard podání a hlavně se snažit jej rozběhat a pak zničit winnerem jinak ho Simon utahá. (:-) to se to radí u PC)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokivic eliminoval berdovi servisi tim, ze mu to vracel na zakladku a pak ho uz honil. Navic perfektne podaval. Ale pravda je ze Berdych mel hrat odvaznejsi a na vetsi riziko, to co mu pred tim nevzali ostatni, nowak perfektne vratil
Reagovat
Marduch
Taky mi to tak připadalo. Na téčko to posílal častěji než musel. Kolikrát zahnal Novaka do rohu, a místo aby ho dorazil, tak mu to vzápětí dal nepochopitelně laxně na téčko. To bylo v těch highlights asi desetkrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k postupu Tome :)) Opravdu skvělý zápas... A good luck ve čtvrtfinalku:)
Reagovat
Fredy
Gratulka k postupu . Hodně štěstí ve ČF .Tomáši pojď ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom dnes pěkný konncentrovaný výkon. Ale tak rezignovaného hráče na příjmu jako dnes Karloviče jsem již dlouho neviděl.
Reagovat
tommr
Karlovic spoléhá jen na servis. A když o něj příjde tak je v podstatě neškodnej ... .)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi vysvětli, že teda včera s Marinem hrál líp, chodil věčně na sako a hrál SV, neviděla jsem tedy celý zápas, takže nevím, jestli Marin špatně returnoval, ale Ivo mu moc šancí nedával.
Reagovat
tommr
těžko můžu něco vysvětlovat když jsem ten zápas neviděl a navíc sám nechápu jak moh Tomáš s Karlovicem ty jejich dva předcházející zápasy prohrát. Předpokládám, že určitou roli tam hrajou i nervy ... :)
Reagovat
VlS
Tomáš hrál opravdu soustředěně a dobře returnoval, sám dobře podával a pokud se náhodou hrálo, tak jasně v mezihře dominoval, to samozřejmě nebylo často. Na koukání to moc nebylo, gemy trvaly tak kolem minuty a půl.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, sorry, já myslela, že jsi to viděl. Tak nervy hrají v tenise největší roli. Ale Tomáš docela dobře returnoval a i jemu šlapalo podání. Tak hlavní je, že je dál a doufám, že Simon ho nebude moc trápit. :)
Reagovat
tommr
aby nedošlo k nedorozumění: neviděl jsem zápas Cilice s Karlovicem, dnešní Tomášův ano ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já to chápu, taky na to reaguju přece. Neměla jsem sem dávat ten vtip o blondýně :D
Reagovat
Pe3k
Pěkně on! Simon ovšem bude o dost těžší soupeř, každopádně cestu do finále má otevřenou jako nikdy.
Reagovat
tommr
jj Simon bude určitě kousat o moc víc než Karlovic a aby ho porazil bude muset Tomáš předvést to nejlepší co v něm je. Snad si tu šanci na finále, která se mu tak nečekaně otevřela nepokazí ... :)
Reagovat
pockerface
gratulace,dneska moc pěkný výkon.Opravdu to vypadá jako kdyby prohra s Novakem na něm měla opačný efekt než u většiny.Berďa se nesesypal,naopak to vypadá,jako kdyby byl polit živou vodou.
Reagovat
Havaj
Nerek bych ze to ma neco spolecnyho s Novakem, on hral celej turnaj v Pekingu dobre...a dalsi finale tu muze bejt zas, plus se hecnout a zkusit titul, No TM by nemelo uniknout
Reagovat
pockerface
souhlasím,hraje poslední týdny velice dobře,ale já se bál toho,aby ho ta prohra s Novakem nějak nevyvedla z koncentrace,aby se z toho nepodělal.No nepodělal :-) dnes velice dobrý přesvědčivý výkon.A když to vezmu v kontextu jak hrál na jaře,tak je opravdu jako politý živou vodou :-)
Reagovat
Marduch
Taky mi to tak připadalo. Na téčko to posílal častěji než musel. Kolikrát zahnal Novaka do rohu, a místo aby ho dorazil, tak mu to vzápětí dal nepochopitelně laxně na téčko. To bylo v těch highlights asi desetkrát.
Reagovat
VlS
krásná práce, tak koncentrovanýho jsem tě snad ještě neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Tomovi.. Ti co ho zatracovali, tady to máte :)) Skvělý zápas tome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Čím to je, že začal hrát tak dobře...takhle suverénní výsledky od něj neznám...
Reagovat
smazaný uživatel
Ivan Hrozný - stačí na něj jen pomyslet :D
Reagovat
smazaný uživatel
vidiš to, stačila jedna předběžná schůzka s ním :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist