Berdycha prohnal už ve 2. kole Španěl Gimeno-Traver

24. 3. 2013, 06:07
Aktuality 177
ATP MIAMI - Tomáš Berdych na úvod turnaje Masters 1000 v Miami ukázal, že dokáže vybojovat i vítězství proti houževnatému outsiderovi. Šestý hráč světa zdolal Španěla Gimena-Travera až po setech 5-7 7-6 6-2 a postoupil do 3. kola. V něm se utká s Kolumbijcem Fallou.
Tomáš Berdych

Sedmadvacetiletý Tomáš Berdych si od začátku sezony udržuje výbornou formu a na turnajích se dostává až do závěrečných kol (1x čtvrtfinále, 1x semifinále a 2x finále). V Miami však musel pořádně zabojovat už v prvním zápase proti 48. hráči světa Danielu Gimenu-Traverovi. I když ale český tenista nepodal optimální výkon a naopak soupeř hrál svůj nejlepší tenis, ozdobil svůj výkon vysokou koncentrovaností a po obratu zvítězil 5-7 7-6 6-2.

V úvodním setu Berdych ztratil dvakrát podání. Na brejk z páté hry ještě dokázal okamžitě odpovědět, podruhé už ale nezareagoval. Ve druhé sadě si oba tenisté suverénně hlídali své servisy, ani v jednom z 12 gamů nedošlo na shodu a rozhodnout tak musel tie-break. V něm se ještě Španěl dostal do vedení 2-0, pak už ale Berdych konečně a na poslední chvíli začal potvrzovat roli favorita. Z následných 14 fiftýnů ztratil jen dva, ve třetím setu odvrátil všechny čtyři brejkboly, sám dva ze čtyř proměnila po dvou a čtvrt hodinách mohl slavit postup do 3. kola, čímž vyrovnal svůj loňský výkon. 



Čtvrtý nasazený Berdych, který si v Key Biscayne zahrál v roce 2010 ve finále, se o postup do osmifinále utká s Alejandrem Fallou. O dva roky staršího Kolumbijce Berdych loni na podzim v Tokiu porazil ve dvou setech.

Devětadvacetiletý Falla na Floridě ještě neztratil set, po Japonci Soedovi si poradil i s 25. nasazeným Fernandem Verdaskem. Španěl tak už na čtvrtém z pěti letošních turnajů nezvládl svůj úvodní zápas.

Pokud Berdych ve své čtvrtině pavouka, v níž může narazit na Gasqueta, Južného, či Almagra, potvrdí roli favorita, může v semifinále narazit na Andyho Murrayho. Britskému favoritovi v sobotu stačila necelá hodinu k tomu, aby v udělal krátký proces se svým prvním soupeřem Bernardem Tomicem. Třetí hráč světa dvacetiletého Australana smetl 6-3 6-1.

"Nevím, jestli byl (Tomic) unavený nebo bojoval s vlhkostí, ale hrál velmi nízké procento svých možností. V podmínkách, které dnes byly, jsem to měl ve svých rukách," komentoval Murray své rychlé a snadné vítězství. Ve 3. kole se šampion z roku 2009 a loňský finalista utká s Bulharem Grigorem Dimitrovem, kterého porazil letos ve finále turnaje v Brisbane.



Ještě suverénnějším výkonem do turnaje vstoupil Nicolás Almagro. 10. nasazený Španěl proti Argentinci Guidu Pellovi nasázel 14 es, na vítězné údery soupeře přestřílel 26-6, po servisu ztratil jen 8 fiftýnů a za 48 minut zvítězil 6-0 6-3. Nyní si Almagro bue chtít smlsnout na Belgičanovi Davidu Goffinovi.

Ale ne všichni favorité prošli druhým kolem s takovou lehkostí. Šestý nasazený Jo-Wilfried Tsonga v prvním setu zápasu se Srbem Viktorem Troickým dvakrát přišel o podání a za stavu 4-5 odvracel při servisu soupeře první setbol. Hrozbu však odvrátil, uspěl i při druhém setbol v závěru zkrácené hry a ve druhé sadě už si postup ohlídal. Odvrátil všech pět brejkbolů, Troickému vzal dvakrát servisa po 98 minutách zvítězil 7-6 6-3. 

"Když začal tie-break, tak jsem se rozhodl zahrát několik rychlých a agresivních výměn servis-volej. A fungovalo to docela dobře. Taková výhra jako ta dnešní vám vždy pomůže," komentoval Tsonga, kterého v
dalším utkání čeká Fin Jarkko Nieminen. 

S vypětím všech fyzických i psychických sil odvrátil svou třetí porážku v řadě John Isner. V Miami navzdory velkému množství nevynucených chyb zdolal 4-6 7-5 7-6 Ivana Dodiga, přestože prohrával už 4-6 a 2-4 a Chorvat ve třetím setu podával na vítězství. Nyní na dvoumetrového Američana čeká další Chorvat Marin Čilič, se kterým prohrál oba vzájemné zápasy.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
sobotní výsledky (23. 03. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (4-ČR) - Gimeno-Traver (Šp.) 5-7 7-6(3) 6-2
Murray (2-Brit.) - Tomic (Austr.) 6-3 6-1
Tsonga (6-Fr.) - Troicki (Srb.) 7-6(6) 6-3
Gasquet (8-Fr.) - O. Rochus (Belg.) 7-5 6-2
Čilič (9-Chorv.) - Giraldo (Kol.) 6-2 7-6(6)
Almagro (10-Šp.) - Pella (Arg.) 6-0 6-3
Raonic (14-Kan.) - Rufin (Fr.) 6-2 6-4
Seppi (16-It.) - Bedene (Slovin.) 7-5 5-7 7-5
Querrey (17-USA) - Kubot (Pol.) 4-6 6-3 6-3
Goffin (Belg.) - Kohlschreiber (18-Něm.) 7-6(5) 4-6 6-2
Isner (20-USA) - Dodig (Chorv.) 4-6 7-5 7-6(5)
Bellucci (Braz.) - Janowicz (21-Pol.) 7-6(5) 3-6 6-3
Falla (Kol.) - Verdasco (25-Šp.) 6-3 7-6(6)
Nieminen (Fin.) - Kližan (27-SR) 6-2 6-2
Južnyj (28-Rus.) - Lu Yen-Hsun (Tchaj-wan) 6-3 1-6 6-0
Dimitrov (29-Bulh.) - Bolelli (It.) 6-4 1-1 skreč B.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

177
Přidat komentář
Hook2424
Tomáš je neskutečný bojovník! Není to poprvé co dokázal vyhrát nepříznivě se vyvíjející zápas. Dokáže to vydřít i když je soupeř na koni a daří se mu na co šáhne! Gimeno-Traver zahrál skvěle. Forhendem držel skvělou rotaci a hlavně délku!
Reagovat
smazaný uživatel
nevie niekto nieco o Soderlingovi,ci sa vrati alebo to uz zapichol?
Reagovat
smazaný uživatel
Janko ve 3.setu nadělil kanára?:-O Viděl to někdo?
Reagovat
Heather_Fedex
ja jsem sledovala pouze 1. 2 sety ale od ani 1hrace to nebylo zadne terno, spousta chyb na obou stranach, janko bez 1. servisu...ale ze by v tom zapase nadelil kanara, to by mi nenapadlo ani ve snu
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem jenom TB, ten byl zajímavý, že jej Kevin dokázal prohrát. Hodně jej zpackal. Tuším vedl 4:2. Mohl vést i 5:1, ale to by nesměl zkazit téměř nalitý míč. Měl tam i další šance, ale nedotáhl to. Dal třeba i dvojchybu dvojchybu a Janko se chytil.
Reagovat
Bob
Myslím, že nikoho nepřekvapil kurz, který byl menší na Andersona. Jinak Janko super, gratulace.
Reagovat
tommr
skalp Kirilenkový je velice cennej a navíc tím pomstila Petru ... :)
Dnešní vítězství by jí taky mohlo poprvé v životě katapultovat do první dvacítky. K tomu ale bude potřebovat i souhru příznivejch okolností - Jankovicova se nesmí dostat do čtvrtfinále a Cirsta a Flipkens se nesmí dostat do semifinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mazec. Klára v TB obrátila z 1:4 na 7:4. A to Makiri není žádný nervák!
Reagovat
Fandina
Podle mě Klárka není také nervák. U ní záleží na podání. Když jí jde tak hraje super. Tady to asi tak bylo. Takže gratulace a jestli dál s Márií, tak by si mohla vzpomenout na loňské Roland G. a líp podávat, tenkrát Márii hodně potrápila.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl krásnej zápas, pamatuju, jak Klára upadla a ještě stačila rychle vstát a hrát dál, byla prostě skvělá a Siréna z ní byla chvílema zelená. :)
Reagovat
tommr
jj Klára umí na Kirilenkovou a Sharapovovou zahrát líp než Petra. Snad to bude platit i v úterním zápase ... :)
Reagovat
freeteepek
Velká gratulace Klárko! Já ti vždycky věřil:-) Skalp Kirilenkový se v dnešní době velmi cení. Škoda, že jsme zase nic neviděli:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Kláro!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Klárka bojuje, škoda, že to nedávají místo uječený Máši..
Reagovat
rubens
To máš recht, Klára hraje posl. dobou jako vyměněná, to jí přeju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
doufám že ji uvidíme ve FED CUPU myslím že si to zaslouží momentálně víc než Lucka Š.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase na druhou stranu Lucka ve finále FC a teď s Austrálií hrála výborně, takže tam platná je. Že se jí jinak nevede je věc jiná, takže bych jí tak nezatracovala. Nicméně Kláru by Pála mohl postavit, aspoň na 1 zápas.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale v tenisu se ze zásluh žít nedá. Pála bude muset zohlednit hlavně aktuální formu a ta je ted u Kláry jednoznačně lepší než u Lucky ... :)
Reagovat
Fandina
Klárka je samozřejmě na to lépe než Šafina, ale ještě budou turnaje do FED než bude Pála nominovat. Bude záležet hlavně na něm, takže uvidíme a může mít zase třeba tu pátou hráčku k dispozici jako byla na finále Klárka a fungovala jako sparing z víc holek a definitivně to postavit třeba i podle kokrétní formy na místě, jak se holky sžijí s antukou tam a samozřejně všechno záleží na zdraví a to u všech.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Klára 6:2,7:6 super tak příští kolo asi nejspíš Máša ale doufám že Vesnina :) tak uvidíme :)
Reagovat
Fandina
je to táááááááám. Gratulace!
Reagovat
vendulkabendulka
Hezky Klarka
Reagovat
dadaft
Vesninová srdnatě!!!
pojď, nevzdávej to. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Právě teď Vesnina vs. Sharapova: Maria ma velmi ostavajici vystrih a pod tim nic, takže když se předkloní tak je ji vidět až břicho :o)))
Reagovat
gigin
Okamžitě přepínám z Tipsy na Máriu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tyhle okamžiky stojí za to být fanouškem tenisu!
Reagovat
pepin
A co tam budeš hledat? To kdyby tak měla Serena nebo Petra, ale tohleto prkno?
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, i když něco by se tam najit dalo, ale kameraman snad schválně dělá blbý záběry, to je snad kameramanka
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale porovnat Mariu so Serenou a Petrou na tvari je nemozne to musite uznat

Maria je NAY!!!!!!!!!!!!!!

Tym ale nechcem povedat zeby boli Petra a Serena skarede to urcite nie!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra a Serena musí nosit podprsenku, tak tam není žádná šance cokoliv zahlídnout :o(
Reagovat
gigin
Tož jako sú to takové kůzlátka :))) Já su stejně na podvozky...
Reagovat
dadaft
ta Mashina kombinace tyrkysově zelené s zelenožlutým proužkem a "seprané" černé je super.
Reagovat
pepin
Tak to máš pravdu, že Serenu a Petu s marfušou nemohu srovnávat a víš proč? Protože bych je urazil.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo teda. :DDD
Reagovat
Heather_Fedex
jsi ubozak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměj strach pepine, určitě by se neurazily, protože taky vědí že Maria je hezčí než ony
Reagovat
VlS
Nezapomeň si vzít mikroskop, nebo aspoň pořádnou lupu :-)
Reagovat
VlS
Nezapomeň si vzít mikroskop, nebo aspoň pořádnou lupu :-)
Reagovat
pepin
Nevím, proč bych měl být ubožák, mám prostě jiný názor. To bych tady o Tobě s Tvými názory mohl také psát.
Reagovat
Heather_Fedex
jenze ja nemam na tve oblibene hrace/hracky sproste poznamky
v tom je ten zasadni rozdil mezi mnou a tebou
Reagovat
pepin
Tak nevím, každý asi čteme jinak.V tom co jsem napsal není ani jedno sprosté slovo, v tom se zde vyžívají jiní, a to, že třeba napíši, že marfuša řve, není nic sprostého.
Reagovat
Heather_Fedex
je to napsane urazlivou a hanlivou formou, takze jsou tve poznamky sproste.
a to ani nemluvim o srovnavani hracek v oblasti hrudnika, tvare a nevim co jeste...
jak by se tobe libilo, kdybych napsala, ze nebudu srovnavat napr. kirilenko s petrou kvitovou, protoze bych kirilenko urazila? bylo by ti to prijemne? ostalo by to bez reakce?
Reagovat
pepin
Podívej se, já se s Tebou dohadovat nebudu a jinak o srovnávání šatiček botiček, sukýnek, krásy apod. je tady jiný expert. Pokud si to vysvětluješ po svém tak Ti to neberu, já mám prostě jiný názor na krásu a do té ruská ekipa nepatří. A pokud to zde sleduješ, jako že jo, tak musíš vědět, že nejsem sám komu se prostě nelíbí, nebo se v nich nevzhlíží. Nic proti tomu, někdo má rád kůzlata a někdo vozy, jak píše gigin je to každého věc.
Reagovat
Heather_Fedex
nemam zadny problem s tim, pokud svuj nazor vyjadris korektne a slusne bez toho, abys nekoho provokoval. jenze ty se permanentne pri kazde zmince o marii s. chovas jako buran, bezduvodne kopes, urazis, osocujes, pouzivas pejorativni osloveni...atd. bavilo by te cist podobne veci o tvych oblibenych hracech/hrackach?
Reagovat
pepin
Podívej, protože jsi pravděpodobně žena, tak Ti na Tvoje osočování ani nebudu odpovídat, jen Ti znovu napíši co již jednou, Ty o koze a já o voze. Přeji Ti, aby jsi se dál utápěla ve vyhledávání někoho s kým se chceš dohadovat. Podívej se po jiných příspěvcích, aby jsi zaznamenala, co je to sprostota a urážky.
Reagovat
Heather_Fedex
porad si mi neodpovedel na mou otazku...bavilo by te cist komentare, ve kt. se nekdo o tvych oblibenych hracech/hrackach vyjadruje tim samym zpusobem jak to delas ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Oooo, Jelena...bravo!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla by Sirénu vyklepnout, to by bylo něco :)
Reagovat
VlS
dostal pěkně za uši. Bože to je turnaj to Miami, vedro, prádelna, ventilátor naplno.......
Reagovat
BooOoo
nevíte nekdo kde se da sledovat zapas kirileno zakopalova?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?rn=246681962&stf=1
Reagovat
VlS
Vím, v Miami na kurtu
Reagovat
VlS
Angie dostala nářez jako Petra, ještě horší, ani ten setík si neuhrála. Hrála hrozně, důvod výsledku je v ní, Sorana hrála slušně, ale nic mimořádného to nebylo.
Reagovat
dadaft
jo, děs běs.
Reagovat
smazaný uživatel
předvedla,že patří min. do top 10,tak jak zametla s Angelikou,to jsem nečekal,je to ranařka a bude rychle do první pětky,ta se s tím nepáře
Reagovat
Fandina
Sorana když má svůj den, tak hraje jako bohyně. Všechny smete. Ale pak zase neuhraje nic a je tam kde je. Tohohle jsem si všimla už před dvěma lety. Tak je potřeba, aby už opravdu prorazila.
Reagovat
smazaný uživatel
První dvě věty mi připomínají naši Peťuli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klárko výborně pojď!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Sorana to pěkně řeže. :)
Reagovat
tito
taky koukám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já přímo zírám, jak jí to tam padá. Většinou nedokáže udržet tempo dlouho, ale když se jí daří, je dost nebezpečná. Fandím Angelině, ale nevím teda...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec i kanárek. Škoda že takhle hraje jen párkrát do roka.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, je to škoda. Jinak koukám, že tu lítá dost kanárků, bohužel zalítli i k našim tenistům :)
Reagovat
Fandina
Tommy ... go go go!
Reagovat
gigin
Za chvílu začne fajny zápas.. tady máš malou pozvánečku ... ;))
http://www.q3.cz/images/52jt.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Sic! :-)) Na rovinu...Janika nepodcenuju, presto uprimne, ale uprimne doufam, ze ho Kevin smazne.. ;-)
Reagovat
gigin
Je mi to naprosto, ale naprosto jasné ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžete mi někdo poradit, na jakým streamu bude Klára? Na Hunteru psaná není, přitom uvádějí, že na livestreamech má být. Ráda bych ji viděla, když tam zbyla z holek jediná :) Díky
Reagovat
tommr
Klára hraje na kurtu č.1 a z toho bohužel žádný WTA streamy nejsou. Takže ke sledování bohužel zbývají jen čísílka na Live Scores ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co mě tady na portále mystifikujou a mají u toho obrazovku? To mě fakt štve, číslička jsou na dvě věci...:)Díky za info :)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava :)
Reagovat
gigin
Zlatá ruka - na hlavu cyp :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy zrejme v poho.... ani jsem se nedivala, cetla jsem si po priletu ty vase rosady s bratrem Vukem a Fandinkou... jauuu! :-)))
Reagovat
gigin
:)))))))))
No tož klasika.... Jak Dredy, tak Vuk a Fandina..... ;)
Reagovat
Fandina
gigin, sojka ... jen se smějte, taky na vás dojde ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
to mas pravdu, Fandinko.. ;-) Ale v byla jsem s klukama, teda.... :-))) Nekoho pochopit jeste neznamena souhlasit... prece! Ale hlavne toho uz nechme..:-)
Reagovat
Fandina
sojka ... ono někdy možná spíš než o souhlas jde o to pochopení, ale to by bylo moc jednoduché na světě, kdybychom se všichni chápali, i když ... nebyo by tolik problému a samá láska a to je přece nade vše ... ússměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: tak by to prave vubec nebylo, nemichat dojmy s pojmy.. ;-)
Reagovat
Fandina
sojka ... to máš pravdu, ale znáš to, každý jsme jiný a prostřednictvím sebe vidíme tebe, ale nechme to, bylo by to na dlouho.
Reagovat
dadaft
no a Angelique má krásné šatičky - moc se mi líbí širší ramínka, která se vzadu mění v jedno...
a bílá ji sluší víc než žlutá.....................
Reagovat
dadaft
teď se komentátoři golfu bavili, že Tiger jde nahoru, má nakročeno ke třetímu velkému titulu na začátku sezóny, zatímco Rory hraje kulové (ale přiznejme si, vyměnil všechny hole najednou za milionovou (prý 200) smlouvu, to si svého času nedovolil ani Tiger, ten je měnil ve třech fázích - - - na druhou stranu byl Rory viděn na tenisu...))),,,,,,
a komentovali to slovy: "... zatímco Tigerovi viditelně prospívá lyžování, které dělá jako vedlejší sport, Rory momentálně trénuje hlavně forhend a bekhend ... ..."
:-))
(((((že by chlapci záviděli?)))))
Reagovat
Fandina
Nevím, na které stanici to bylo, ale obecně jsem si všimla, že golfoví komentátoři hodně věci ohledně Caro a Roryho nebo Tigera s Lindsey a jejich soukromí rozebírají ... úsměv
Reagovat
gigin
Po Miami svolávám schůzu. Najdeme si nějaký článek, kde bude málo příspěvků a tam se sejdeme. Musíme dát hlavy dohromady a zaradit sa na cihlu. Souhlasíte?
Reagovat
dadaft
heja hej, Jelena má první set. ))
Reagovat
gigin
Tlačím Dámu s tebou, co to jde!! :))))
Reagovat
gigin
AJDE JECA!!! Je to tam!! :)))
Reagovat
dadaft
jo!
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni na prubezny stav Alize vs. Lauren :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, zajímavé. Dá se říct, že i kdyby Lauren prohrála, taks měl dobrý tip.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno bylo tam nejake preruseni...a ted to vypada, ze to jde do kytek:)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Byl jsem v hospě a nemoch jsem Fogniniho tlačit, ale zas tak jasne to v druhem setu nebylo. Kor posledni gem. Pujdu proti Davidovi i příště.
Reagovat
smazaný uživatel
Bych si pockal na prechod z antuky na travu :D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono za kurz 8 co bych chtěl. Pořád si myslím, že to nebyl špatný tip.

Davida budu vůbec letos víc sledovat. Po loňsku je podle mého hodně přeceňovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to urcite, potvrzuji...

...ale mne se zda, ze david, tak samo jak je obcas hodne precenovany, tak obcas je zase hodne podcenovany...:) ale myslim herne...
Reagovat
smazaný uživatel
Z rozhovoru po zapase:

Zapas mi vysel skvele, Fabiovi ne...
...Mel jsem ale fyzicke problemy ve druhem sete...tezke podminky...horko...

Na IW jsem nebyl dobre rozehrany, prechod byl pro mne tezky z antuky na hard...tez se citim na hardu uz lepe....
....:)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě k zápase Petry díval jsem se na její historii na turnaji v Miami a pokaždé když vypadla tak jedině s kanaárem a ve 3.setech :) náhoda ? myslím si že ne že spíš Petře vždy dojdou síly
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 2010 prohrála ve dvou a bez kanára...
Reagovat
smazaný uživatel
od roku 2011 -_- :D
Reagovat
smazaný uživatel
No zatim to vypada s tim Fogninim nejak nemastne neslane...ale jeste neni konec...to je fakt, ...
...ale mne se zda, ze se uz Dejvid na tom hardu rozpinkal...
...ale uvidime jak se to rozvine dal:)
Reagovat
Mayo
Murray ho pošle domov
Reagovat
smazaný uživatel
S Tommym to mam spatne na tipovani...je to tam dost osobni...

Tady mas zapas Sloane vs. Lauren...fakt zajimave...takze jsem zkusil proti Alize:) jen tak:)
http://www.youtube.com/watch?v=sWOmsaT4JF0

Fognini je urcite zajimavy tip, ale nejsem tak o nem presvedceny jako na IW s Kevinem....:/
Ale za pokus to asi stoji, to urcite:0)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Dejvid si to pekne pohlidal...zapas mu vysel dobre. Fognini se take hodne rozciloval...zapas uplne nezvladl...:)
Reagovat
smazaný uživatel
jj Tommy je těžkej.
Tvl celý zápas, to nedám. Ale přesto dík za odkaz.
Reagovat
tommr
z našich hraje dneska pouze Klára. Pokud porazí Kirilenkovou tak se poprvé v životě podívá do první dvacítky. Teoreticky by se tam mohla dostat i v případě porážky, ale to by už v Miami nesměly žádnej zápas vyhrát Jankovicová a Flipkensová ... :)
Petra už bohužel vypadla, ale zápasy Kerber-Cirstea a Errani-Halep pro ní budou přesto docela důležitý. Rozhodne se v nich totiž jestli jí Kerberová a Erraniová v žebříčku odskočí nebo jestli se za nima udrží v těsným závěsu ... :)

Tomáš má dneska volnej den. Z dnešních zápasů ho asi bude zajímat jen duel Ferrer-Fognini i když jen velmi okrajově. Pokud by Fognini Ferrera porazil bude mít Tomáš šanci trochu se Ferrerovi přiblížit - zatím je dělí propastnejch 1485 bodů ... :)
Reagovat
Fandina
Tak Klárko držím palce a pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jen vyber, kdo na to ma mit furt cas...:)
Jinak mam dve prani...konec snehu a zimy a zacatek turn. v Evrope...ty hardy uz mne lezou na nervy...jsou otravnejsi nez komari v lete...

>Stadium
18:00
Kerber Angelique (GER) [6] < Cirstea Sorana (ROU) [27]
02:00
Ramos Albert (ESP) [61] < Blake James (USA) [95]
Jamesovi jsem veril uz proti Ryanovi (sorry sojka:)
dale ho tipuji, videl jesm ho na IW...rozpinkal se chlapec:)

> Grandstand
17:30
Dolgopolov Alexandr (UKR) [22] < Haas Tommy (GER) [18]
19:00
Anderson Kevin (RSA) [29] > Tipsarevic Janko (SRB) [9]
22:00
Vinci Roberta (ITA) [15] > Suarez Navarro Carla (ESP) [21]
Karlicko, podme na to:), Roberta neni zadna prakazka:D)

> Court 1
17:30
Kirilenko Maria (RUS) [13] < Zakopalova Klara (CZE) [22]
22:00
Errani Sara (ITA) [7] > Halep Simona (ROU) [57]

> Court 2
16:00 Cornet Alize (FRA) [36] < Davis Lauren (USA) [81]
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam chyba u Karlicky, tak jen doufam, ze to nebude osudove:))))
Jesne, ze tipuji Karlicku....
Reagovat
VlS
Dneska asi bez výhrad, sice bych tipnul spíš Makiri než Klárku, ale. přeju Klárce, podobně Angie Sorana tip Angie, fandím Soraně.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja dal jen vyber...nechtelo se mi treba potvrzovat, ze Djoker vyhraje, nemo Masa atd...
Par zajimavych zapasu tam jeste je...:

Jeden priklad > Anicka vs. Svetluska, ale tezko se mne to tipuje, spis bych asi tipl Anicku...ale preji vic asi Svetlane...
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer < Fognini (9.3) Ferrerovi trochu odchází forma a myslím, že myšlenkami už je pomalu na evropské antuce. Naopak Fognini předvedl pěkný výkon proti Djokovičovi v IW a teď smetl Llodru. H2H je sice 5:0 pro Dejva, ale zápas před 3 týdny hráli 3 sety v Acapulcu.

Ještě věřím Halep, ale to je spíš přání než reálná možnost. Překvapuješ mě s Davis proti Cornet, ale to moc nevím co tipovat.

Chtěl jsem dát Andersona. Ale za kurz 1.65 proti světové devítce přece jen nepudu. Zato věřím Dolgopolovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Srbský děvčata to budou mít obě dost těžký...
Ivanovič-Kuznetsova
Jankovič-Petrova
Reagovat
smazaný uživatel
Mrkl jsem se na tipsport a tam je tip na Errani proti Halep. 12 lidí tomu věří, nikdo proti. Není lepší argument, proč sázet na Halep :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nmlich to samé Kirilenko 24 proti 6. Bohužel Petrove se taky věří (22x3).
Reagovat
tommr
Na zápasy Ferrer-Fognini a Anderson-Tipsarevic se docela těším. Doufám, že v obou případech zvítězí outsideři. Už je načase, aby Ferrer a Tipsarevic začali vyklízet pozice ... :)
Reagovat
rubens
Trochu větší šance bude asi mít Ana, ale přeju to i Jeleně. Tipuju 3seťáky s dobrým koncem.
Reagovat
smazaný uživatel
Anderson je jasný favorit, viz kurz 1.65. Že je v rankingu o hodně níž je věc jiná. Na tento konkrétní zápas je favoritem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivím se, zrovna proti Tipsovi má šanci fakt kdekdo... a Anderson je navíc ve formě (soudě podle IW)
Reagovat
Fandina
Ferrer - Fognini spolu hráli teď v Acapulcu bylo to ve třech setech a i když ten poslední set je jednoznačně vypadající 6:1 tak celkově byly všechny sety dost vyrovnané. Jsem zvědavá, jak bude teď Fognini hrát a co na to David.
Reagovat
tommr
tak v tom případě samozřejmě doufám, že tu roli favorita potvrdí a Tipsarevice vypráská z kurtu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom, že jsem byl natěšěný na kurz 2.2 a podobně na Andersona. A ono nic.
Reagovat
Fandina
janekda ... Tipsovi se už nevěří ... úsměv
Reagovat
tommr
tak bookmakeři asi nejsou úplně blbí a vidí jak ted Anderson hraje. Andersonovi už chybí k posunu mezi nejlepší dvacítku opravdu jen kousek. Rozhodně má mnohem větší potenciál než Tipsarevic. Jestli ho ale dokáže využít je zase jiná věc ... :)
Reagovat
tito
bych rozhodně v nadcházejícím zápase nepodceňoval. Stejně tak Dolgiho. Oba mají za sebou nemastné období a jsou nyní hodně namotivováni na výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
jj. Anderson za 1.65 je přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky Verdasco by mal so sebou daco robit naj sa spamäta taky vyborny tenista a aj simpaticky vyzera byť a robi zo seba debi.la
Reagovat
smazaný uživatel
Zatial dost nudny turnaj dost vela vybornych hracov na turnaji chyba a aj toti co tam ostali zahadne vypadavju alebo sa trapia.

Del potro a Wozniacka
Reagovat
Mayo
wozniacka a záhadne vypadnúť ? wozniacka a výborná tenistka? nestíham sa čudovať :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak lepsia jak dajaka co ani neviem jej meno napisat mugnoza ci jaka
Reagovat
Mayo
ako tu niekto tvrdí, však s ňou prehrala nie ? tak ako môže byť lepšia ? :D
Reagovat
steve79
Hlavne, ze berdych postoupil. Nevim jak vam,ale me proste na tom turnaji chybeji federer i nadal. Pro me ten turnaj trochu ztraci lesk
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, navíc tam není Gulbis, který by to hodně osvěžil ani Fish, no a už ve druhém kole vypadl JMDP. No, pro mě už betonová jarní část sezony v podstatě skončila. :D :)
Reagovat
relax1
admine, co máš pořád proti timea99, když jsi jí do dnešního dne neodblokoval přístup na svůj účet? Co ti udělala? I na těchto stránkách funguje v plné "parádě" arogance moci? To jsou tvoje stránky?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jé, tak to já bych taky chtěl, aby mi třeba Petr Kellner odblokoval přístup na svůj účet...
Reagovat
relax1
jsi opravdu duchaplný. Pochopitelně na její (timea99) uživatelský učet. Říká se tomu jinak? Jakýkoliv jiný účet admina timču nezajímá. To jen tak na vysvětlenou. Že by jsi se pozastavil nad tím, že si tady někdo dělá co chce, tak to jsi tak "trošičku" nezaregistroval. Ale to nevadí. To je v současné době normální stav.
Reagovat
rubens
Protože máš takovej pohodovej nick, tak bych tě i podpořil. Jenom absolutně nevím, vocogo. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen se ti snažím pomoci a ukázat, jak je správné používání jazyka důležité v efektivní komunikaci. Někdy může rozhodovat i o životě a smrti... Očekával bych spíše poděkování za dobře míněnou radu poskytnutou zcela zdarma. Místo toho mí spíláš. Ale to nevadí. To je v současné době také normální stav... :-)

Jinak on-topic: Mám pocit - a oprav mne, pokud se mýlím - že provozovatel stránek si (zatím) skutečně v těchto záležitostech může dělat, co chce. Podobně, jako ty nemusíš domů pustit někoho, koho tam nechceš. Ale ona s tím EU dříve nebo později jistě něco udělá, o tom nepochybuji.
Reagovat
relax1
někdy srpnu-říjnu minulého roku se timča učastnila jedné hodně jalové polemiky (jako v mnoha případech o ničem) a jelikož se "někomu" neíbila, tak jí byl zablokován uživatelský účet a trvá to do dnešních dnů.
Reagovat
relax1
Stando až tak "vyčerpávající" odpověď jsem nečekal. Ani nevíš jak jsi mne uklidnil, že EU s tím něco udělá. A ta poučka o životě a smrti (příměr) byl taky z kategorie neskutečných! Nejseš nejakej zakoplexovanej učitel? Znovu jsem se cítil jako žáček 4.B.ZDŠ.
Reagovat
rubens
A interpeloval od té doby někdo? Lehký, soustavný tlak, nahlodávání názorů a skryté útoky na psychickou odolnost, člobrdo. A bylo by to. Neboj, ono se to vyřeší... :)
Reagovat
relax1
asi takového rozhovoru, který probíhá mezi mojí osobou a Standou. Asi tak "vysokou" hodnotu měl ten rozhovor. Jsi přesně v obraze ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Možná by stačilo o odblokování pana Zabloudila slušně požádat. To tě ale v rámci tvého bytostně agresivního přístupu ke komunikaci s okolím asi nenapadlo, viď?
Reagovat
Stan_Borowitz
Důležitá poznámka - musíš ale admina požádat o odblokování přístupu na JEJÍ účet, nikoli na SVŮJ.

Neboj, nejsem žádný "grammar nazi", ale když někdo mluví jako Hotentot, tak se holt někdy ozvu. Není to často, to si můžeš ověřit...
Reagovat
rubens
No dobře, beru zpšt. Slušné požádání by bylo nejlepší. Ale nudné.. :)
Stan_Borowitz: trochu přeháníš, ne? Když je kdekdo Hotentot, za co potom pokládáš sebe?
Reagovat
relax1
mluví s tebe dokonalost sama! Ty jsi se nikdy nespletl? Jsi zatím jediný, který to takto rozpitvává a snaží si to za každou cenu užít. Tak jen do mne. Klidně můžeš použít i tvrdší výrazy. Hotentot je myslím si soudě podle tvého stylu psaní hodně slabý výraz. A co se týče p.Zabloudila, tak toho jsem už žádal o odblokování uživatelského účtu timči. To chce, aby jsem mu poslal kolkovanou žádost?
Reagovat
Stan_Borowitz
Já píšu "někdo" a ty "kdekdo". To je dost velký rozdíl a těžko se komunikuje, když zásadně zkresluješ výroky protistrany.

Opravdu se ozvu jen v případech, které jsou do očí bijící, a i tehdy jen v náznaku a lehce ironizující formou, abych dotyčného upozornil na případný důsledek takové chyby v komunikaci. Mně nevadí nějaká chybějící (nebo naopak přebývající) čárka, já taky dělám chyby, a dokonce jsem se smířil i s tím, že 8 přispěvatelů z 10 nezná třeba rozdíl mezi slovy "holt" a "hold".

Ale když někdo agresivně křičí na admina, aby někomu zpřístupnil SVŮJ účet, tak mi to připadá úsměvné. Na to jsem se snažil upozornit.
Reagovat
spaniel
Ja si ji pamatuju, byl to troll a tupoun, admin vedel co dela. Pozdravuj ji :)
Reagovat
relax1
je mi tě líto!
Reagovat
rubens
Všímavej... Snažil jsem se to trochu zkreslit. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Možná ano, zkus to, kolky se prodávají na poště.

Jinak se holt(!) budeš muset smířit s tím, že on ten účet neodblokuje a slečna si bude muset založit nový. Hold(!) mu za to vzdávat asi nebudeš, ale s věcmi, které nezměníš, se raději smiř. Pan Zabloudil má jako provozovatel/majitel těchto stránek svaté právo zablokovat jakýkoli účet na libovolnou dobu. On jej zdarma propůjčuje k užívání a svůj souhlas s jeho užíváním může kdykoli dočasně nebo trvale odvolat. Tečka.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně tebe ani ne :-)
Reagovat
Fandina
Evidentně uvedenou uživatelku nebo kdo to je znáš, dala ti nějak vědět, tak jí poraď, když chce psát, aby se zaregistrovala znovu a nemusíš o nic nikoho žádat. Jinak je věcí admina, komu dovolí tu psát, to už ti tady asi vysvětlili. Tak hezký den a měj se ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostá nádhera, Stane. Dedukční a argumentační estetika v plné nahotě. Fandím ti, jsi můj oblíbený přispěvovatel. :-)
Reagovat
relax1
timči nejde o to, aby se mohla zúčastňovat těchto v mnoha případech bezduchých diskuzí. Spolu jsme se přihlásili na tyto stránky z důvodu toho, že na těchto stránkách je soutěž (tipování na tenisové zápasy) a té se můžeš zúčastnit jen za předpokladu, že máš účet u Fortuny (jak dobře víš u jedné sázkové kanceláře nemůžeš mít 20 účtů, ale jenom jeden). Když ti je účet zablokován, tak se jí nemůžeš zúčastnit. Dnes lituje toho, že se sem co jenom podívala a neměla ani tušení, že když s ní nebude někdo na tomto diskuzním fóru souhlasit, tak jí provede tuhle prasárnu. Tak asi tak. To, že si můžeš vytvořit na tento "pokec" 1000 účtů ví i ona sama.
Reagovat
Fandina
Tak je všechno v pořádku, ne. Stačí se domluvit s administrátorem a vysvětlit mu situaci a řešení se vždycky najde. Je zbytečné to psát sem do diskusního fora. Musíš tomu, kdo to může povolit. Tady píší v diskusi různí nickové a o různých věcech, tak se není potřeba nad tím pozastavovat. Všechno má řešení. Pokud nejde jiný účet, tak opakované žádosti na administrátora a když ani to nevyjde, tak se prostsě nedá nic dělat. Vyberte jinou sázkovku, nebo prostě sázet nepůjde. Nejde o život ... úsměv
Reagovat
relax1
to, že nejde o život víme nějaký ten pátek, ale díky za radu. Nepochopeno, tato soutěž je jenom u Fortuny, ale to neva. To, že tu vypisuje kdejakej zakomplexovanec taky víme. Ale na to by snad admin mohl reagovat trochu z pohledu nad věcí a ne jim šel "na ruku" a vlastně je podporoval v těchto arogatních výlevech. Ale jak už jsem uvedl, za dobu co chodím po tomto světě jsem si už tak trochu zvykl, že potkat hulváta není až tak ojedinelá záležitost. Trochu mne jen zaráží, že má v naší společnosti (tyto stránky nevynímaje) zelenou.
Reagovat
Fandina
Původně jsem myslela, že jde o odblokování přístupu od admina, teď zase, že tady píší různí nickové a různě, ale tak to je i v celé společnosti. Co člověk to názor a tady to nemůže být jinak. Na tohle je jediná rada. Nemít diskusní forum, jinak se nikdy rozporům, rozdílnosti a různýchm příspěvkům nevyhneš. Jinak s tím nic neděláš a každý si stejně sám situaci vyhodnocuje a dělá si své závěry podle svého. Jako teď my dva. Já si myslím své a ty také. S tím nic nenaděláš ... úsměv
Reagovat
rubens
Vítej v krajině, kde cizák zahyne. Jsi trochu roztrpčenej, to přejde. Trocha relaxace a zkus to zase zítra. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale znám to tady, ne jednou se tu zastavím bez toho, že by jsmem se zapojil do diskuze. Někdy hodně tristní, někdy o ničem (to většinou), takže žádný cizák.
Reagovat
relax1
je to pořád o odblokování účtu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Z toho plyne ponaučení pro příště, že než začneš přístě někomu nadávat nebo se jinak chovat způsobem hrozícím zablokování účtu, musíš se nejprve přelogovat na některý jiný ze svých mnoha účtů, který nemáš zaregistrovaný v soutěži.

Opět se potvrdilo, že ti, co nejvíc křičí o slušnosti a morálce, obvykle sami dělají nějaké levárny...
Reagovat
smazaný uživatel
od tebe to sedí! Ty tak můžeš kázat o morálce!
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, můžu. Konečně máš v něčem pravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
ono to není o ponaučení. Ono je to totiž o konstatování. Konstatováním o tom, že se vlastně od doby z před 25-i lety vůbec nic nezměnilo. Pořád můžou mít hulváti vrch a to jenom z důvodu toho, že někdo řekne něco co se někomu nelíbí. A to je si myslím smutné konstatování. Zablokovat někomu účet za to, že napíše co si myslí, nepovažuju jenom za dětinské, ale taky za hodně zpátečnícké. Opět jsem si připoměl časy kdy tu vládli páni jedné strany a svoboda slova byla trestaná, když byla jiná než si tehdejší vládnoucí garnitura přála. Nemám z tohoto důvodu pochopitelně s tímto konáním problé, jen člověka při tomto konstatování tak trochu zamrazí. Léčení si komplexů tímto způsobem dobře znám. Doufám, že ti dnešní rozhovor padl k duhu. Jak řekla Fandina:"Pokud nejde o život, jde o ho..o!" Zdravím.
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže ty jsi vlastně takový novodobý disident, že...
Reagovat
smazaný uživatel
až tak mi lichotit nemusíš! Tím to určitě nenapravíš! Jen jsem konstatoval, nic víc, nic míň. Přeber si to jak chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, ten Nando, mrzí, když ho vidím v takovýchhle sračkách :-(
Reagovat
gigin
Ano :((((
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak je to ale možné? To přestal trénovat, nebo co? Kde je ten Verdasco z roku 2009?
Reagovat
tommr
jj vypadnutí Verdasca je škoda. Na jeho zápas s Tomášem Berdychem jsem se docela těšil - to moh bejt hodně atraktivní a zajímavej boj. S Fallou to bude zápas o ničem ve kterým Tomáš může jen ztratit - výhra je povinnost, případná porážka by byla ostuda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlaváčková na žádnej ITF nejede.. viz její web
http://www.andreahlavackova.com/cz/program/
Reagovat
tommr
takže nejdřív Charleston a pak Katowice - snad se tam Andrea konečně chytí ... :)
Reagovat
George_Renel
(a dnes) Tomáš ukázal proč je v žebříčku před Juanem DP. Ač to opticky vypadá, že je někdy JDP lepším tenistou, Tomáš je větší držák. Má menší výkyvy ve výkonech a také pevnější zdraví. (A Ester :-))) ) Opět vyhrál, i když se mu až tak moc nedařilo a soupeř hrál svůj nejlepší tenis. A to se cení. A to posílí pro příští zápasy.
Reagovat
Jan
Tak, tak. Plný souhlas. I když Del Potro se obvykle jeví lepší, bez ohledu na jeho postavení na žebříčku vůči Tomovi.
Reagovat
tommr
jj je to tak. Del Potro má sice víc (často dost nekritickejch) obdivovatelů, ale Tomáš má zatím víc bodů a je tudíž v žebříčku zaslouženě před ním ... :)
Po včerejšku má Tomáš na Del Potra náskok 260 bodů. A s každým dalším kolem, který Tomáš v Miami udělá ten náskok ještě o něco vzroste ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist