Český souboj v Linci vyhrála Koukalová, postupuje i Plíšková

7. 10. 2014, 14:05
Aktuality 149
Karolína Plíšková potvrdila po návratu do Evropy svou formu z asijského turné a na turnaji v Linci přešla poprvé v kariéře přes první kolo. Sedmá nasazená Češka nedala na úvod šanci Belgičance Flipkensové, kterou bez ztráty servisu porazila 6-2 a 6-4. O čtvrtfinále si v Rakousku zahraje i Klára Koukalová, která dnes vyšla jako vítězka z velké české bitvy.
Karolína Plíšková

Turnajový los v Linci svedl proti sobě v prvním kole dvaatřicetiletou Kláru Koukalovou a o čtrnáct let mladší Kateřinou Siniakovou, takže bylo jasné, že český tenis bude mít v osmifinále minimálně jednu zástupkyni. O to, která z nich postoupí, svedly obě tenistky bitvu dlouhou dvě a tři čtvrtě hodiny, v níž diváci viděli dohromady 16 prolomených podání.

Úvod zápasu vyšel lépe Koukalové, která Siniakové rychle sebrala servis a šla do vedení. Z něj se neradovala dlouho, mladší z obou Češek totiž získala pět her v řadě a zisk prvního setu tak měla na dosah. Další čtyři hry ale tentokrát patřily Koukalové, která sadu vyhrála 7-5.

Ani ve druhém setu nebyla v Linci o dramatické chvilky nouze. Siniaková, která na úvod znovu přišla o podání, získala opět pět her v řadě, aby poté zkušenější soupeřku nechala snížit z 1-5 na 3-5. Za tohoto stavu neproměnila pět setbolů a musela odvracet brejkbol, tentokrát ale zachovala chladnou hlavu a vynutila si rozhodující sadu.

I v ní Siniaková přišla ihned o servis a brzy prohrávala 1-4. Aktuálně 118. hráčka světa se nevzdala, od stavu 3-5 vyhrála tři hry v řadě a měla možnost při vlastním servisu zápas ukončit. O podání ale čistou hrou přišla a následný tie-break poté ztratila poměrem 3-7.

O postup do čtvrtfinále si Koukalová zahraje proti Marině Erakovicové z Nového Zélandu.

Mezi nejlepší šestnáctkou je po dnešku také Karolína Plíšková. Aktuální česká čtyřka má za sebou vydařené září, kdy vyhrála turnaj v Soulu a v Hongkongu postoupila do finále. Minulý týden v Pekingu sice vypadla v prvním kole, dnes v Linci už ale předvedla znvou suverénní výkon a zaslouženě postoupila.

Třicátá hráčka světa v utkání proti zkušené Kirsten Flipkensové nečelila žádnému brejkbolu, soupeřku dokonce při svém podání nepustila ani jednou ke shodě. Díky dvěma brejkům vyhrála první set 6-2, ve druhém pak Belgičanka znovu neudržela servis za stavu 2-2 a víc už Plíšková nepotřebovala. Po hodině hry si vypracovala tři mečboly; při prvním Flipkensová nečekaně zkrátila return a při dalším česká tenistka poslala míč do autu, třetí mečbol už ale Plíšková proměnila a postoupila do osmifinále.

V něm turnajová sedmička narazí na Němku Monou Barthelovou, která si dnes poradila s Kiki Bertensovou z Nizozemska.

Očekávanou výhrou do turnaje v Linci, kde v letech 2008 a 2010 triumfovala, vstoupila loňská finalistka Ana Ivanovičová. Duel s Francouzkou Paulinou Parmentierovou sice začala ztraceným servisem, pak ale dostala zápas pod kontrolu a zvítězila 6-3 6-2.

Camila Giorgiová dnes vyhrála s Andreou Petkovicovou i třetí vzájemný zápas.V Rakousku dvaadvacetiletá Italka zvítězila nad čtvrtou nasazenou Němkou snadno 6-1 6-2.

Už v prvním kole skončily sestry Karolína a Kristýna Plíškovy, které loni v Linci získaly svůj premiérový deblový titul. Třetí nasazené Češky překvapivě podlehly 6-7 2-6 německo-francouzké dvojici Annika Becková a Caroline Garciaová.

Naopak nezaváhal nejvýše nasazený pár Lucie Hradecká a Barbora Záhlavová-Strýcová. Nesehraná česká dvojice si poradila 6-3 6-2 s britským tandemem Raeová/Smithová a postoupila do čtvrtfinále.

Výsledky - Linec (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Karolína Plíšková (7-ČR) - Flipkensová (Belg.) 6:2, 6:4
Koukalová - Siniaková (obě ČR) 7:5, 3:6, 7:6 (7:3)
Ivanovičová (2-Srb.) - Parmentierová (Fr.) 6:3, 6:2
Giorgiová (It.) - Petkovicová (4-Něm.) 6:1, 6:2
Čepelová (SR) - Bacsinszká (Švýc.) 7:6 (7:3), 1:6, 6:4
Barthelová (Něm.) - Bertensová (Niz.) 6:3, 6:1
Pironkovová (Bulh.) - Moserová (Rak.) 6:2, 6:3
Jabeurová (Tun.) - Vekičová (Chorv.) 7:5, 6:1
Brengleová (USA) - Beguová (Rum.) 7:5, 3:1 skreč Be.
Čtyřhra - 1. kolo:
Hradecká/Záhlavová-Strýcová (1-ČR) - Raeová/Smithová (Brit.) 6:3, 6:2
Becková/Garciaová (Něm./Fr.) - Karolína Plíšková/Kristýna Plíšková (3-ČR) 7:6 (7:2), 6:2
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

149
Přidat komentář
freeteepek
Nejdřív jí utekl míček. Potom zkazila i druhé podání a byl z toho kanár na úvod zápasu! Víc jsem neviděl a asi už neuvidím. Divat se na to utrpení nemůžu:-(
Reagovat
Cico93
a ako sa Klárka tvári? baví ju to?:)
Reagovat
Roger_Federer
des.:(
Reagovat
Cico93
ostávaš tam celý týždeň? dnes uvidiš Genie čo?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukalová vs. Siniaková = hrůza. Příšernej zápas. Co nedala Katce Klára, to si Katka musel přes neuvěřitelnou dřinu upracovat sama. Klára to samé v bledě modrém, ale v o něco lepším světle... Škoda, že Klára do druhé půlky sezony neudržela formu, myslím, že už ji vzestup nečeká. Dá se předpokládat, že body na jaře neobhájí, takže se bude propadat a bude se chýlit ke konci kariéry..
Reagovat
paulmara
Ivanovic odstoupila
Reagovat
smazaný uživatel
jak to víš?
Reagovat
Fandina
v tom spotu dole vypadá hodně zajímavě a zajímavá je hlavně i barva rtěnky. Na kurtu se Domča vůbec nelíčí a má krásný obličej. Tady je zajímavá a to je dobře. Je z ní úplně někdo jiný.
Reagovat
Cico93
skoro všetky tenistky su krajšie na kurte ako keď su nalíčene:)
Reagovat
freeteepek
To výrazné líčení se do TV hodí. Nejsme na to u Dominiky zvyklí, proto nám to připadá divné. Kdybych tu holku neznal, tak bych si myslel, že je to nějaká zpěvačka. Jenom to oblečení k tomu líčení nejde. Jinak to ale barevně sedí. Když se na to podívám jako fotograf, tak se mi to líbí. Barvu rtěnky zřejmě volila podle barvy pohovky.
Když potkám takovou holku na ulici, pěkně oblečenou s pěknou postavou, tak se za ní nejspíš ohlédnu. Můj šálek čaje to ale ní. v tomhle souhlasím s dadaftem. Je ale pravda, že kdyby ta holka uměla zpívat jako Gaba Gun (která se též výrazně líčí), překous bych to:-)
https://www.youtube.com/watch?v=tQQJx4TdLnI
Reagovat
Frick
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímtě nech toho pořád, umíš taky něco jinýho než pořád sledovat jaký má která prsa, zadek, břicho, jak vypadá apod.? Přitom kdyby se na tebe usmála, tak se blahem sesuneš k zemi. Chlapi pořád kritizují namalované ženy, ale za nenalíčenou šedivkou se ani neotočí.
Reagovat
dadaft
nevím, jestli je to pravda.
http://ona.idnes.cz/muzum-se-libi-zeny-bez-liceni-di9-/vztahy-sex.aspx?c=A140922_105420_vztahy-sex_jup

za sebe můžu říct, že nenápadný lesk na nehty a rty + decentní oční linka mě bohatě stačí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, prostě jen drobné zdůraznění přirozené krásy.

borky s namalovanými dlouhými drápy a s ksichtem jako klauni mě fakt neberou.
souhlas s Frickem, Cibule vypadá jak flundra.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč flundra? Ženy se líčí odjakživa, muži si zase gelují vlasy atd. Má výraznější rtěnku, ale je mladá proč ne a má výrazné oči. Podívej, jsem taky ženská, tak vím, jak to je, když se upravím a když vyjdu z domu jen tak. Oni to sice chlapi pořád říkají, slýchám to často, ale je to trochu jinak. A pokud se žena cítí líp namalovaná, proč ne. To jen vy chlapi pořád odsuzujete :P :)
Reagovat
Roger_Federer
Tohle se ji(Dominice) opravdu nepovedlo..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty máš rád brunety, ne?
Reagovat
Roger_Federer
Ano, ale vzdycky nakonec ziju z blondynou :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D asi někde děláš velkou chybu :D
Reagovat
dadaft
ano, je to asi trochu jinak.

nicméně za sebe nekecám - já se zmalovaných ženských bojím. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu přijet? :D:D
Reagovat
VlS
Lunejko, ty víš, jak se líčíš, ale pendrek víš, jak to na chlapy zabírá. Jestli chceš vysílat signál, že jsi snadno k mání, tvoje věc, podle toho se pak kluci chovají, ale je to jen vývěsní štít a funguje tak. Cibulce ani maskérkám se to opravdu nepovedlo.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Domča nešla nikoho balit a že to nalíčení bylo opravdu i součást televizního pořadu. Je tam zajímavá a vypadá úplně jinak než jindy. A to je asi smyslem toho líčení.
Reagovat
Roger_Federer
soucast poradu?
Reagovat
Fandina
na kurt se takhle nelíčí
Reagovat
smazaný uživatel
No vidím, že tu mám hezkou pověst :) Já se líčím, protože se cítím líp a jak to působí na kluky je mi jedno, protože nejsem jejich ročník. Chlapi se taky různě upravují, takže v tom nevidím takový rozdíl. Ale to je jedno, nemám tu žádnou ženskou oporu kromě Fandiny, tak přestanu koketovat a budu už hodná :)
Reagovat
VlS
Chlapi se neupravují, ty osoby s pindíkem, které se upravují nejsou chlapi :-)
Reagovat
Jan
Chlap má vážit 90 kg a smrdět :)
Reagovat
blixa
To jsem tvrdil taky, teď jsem to opravil na 100 ;-)
Reagovat
Jan
Opravujeme to všichni :)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem vyznavačem nahé krásy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D kterou máš na mysli? :D No jo, je vás tu na mě přesila, ale já si stojím za svým. Musím se teda zeptat těch, co mě viděli, jestli vypadám jako flundra :D a když už, tak se to dá říct určitě hezčím výrazem, než flundra. Cibule je hezká mladá holka, ne každé ženě bylo dáno do vínka, že poránu vstane a oslní všechny chlapy. :P
Reagovat
Roger_Federer
Nevypadas..:)..casto tady snami koketujes;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koketuju? Tak virtuálně mám odvahu, to víš, schovaná v anonymitě :D:D Tak snad to u mě bereš s rezervou, už mě virtuálně trochu znáš ne? :D
Reagovat
Roger_Federer
jiste ze virtualne koketujes;)..znam te vic nez myslis;)
Reagovat
smazaný uživatel
No počkej, co to jako znamená?
Reagovat
pepin
Jen koketuj, chlapům se to líbí a náhodou na rozdíl od těch druhých Tě znám a viděl jsem Tě, takže žádný stres, jseš baba jak má být.
Reagovat
smazaný uživatel
jé díky, to se hezky čte :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já už jsem tvoj fotku viděl a můj názor znáš. S flundrou nemá nic společného ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
freeteepek
Škoda, že Petra v Moskvě hrát nebude. Jak jsem říkal, šance získat v Pekingu další titul byla malá. Body samozřejmě super, ale v Moskvě měla daleko větší šanci vyhrát další turnaj.
Reagovat
Frick
Ne, ne, ne. Moskva je pro Lucku. Už to pochopte!
Reagovat
blixa
Jasně. Moskvu by možná vyhrála ale pak by jí došlo na TM. To za to fakt nestojí. Petra není "železná" a musí dobře hospodařit se silami.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda toho debla, po titulu v Hong Kongu to nějak nejde. Tak snad Karolína naváže na úspěchy v singlu, ať může na AO zaútočit na top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatiaľ je to celkom dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
6:4, ešte jeden :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava 5:4 už asi spím...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predsa 6:4. :-)
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/10/07/Image.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl aby PéKá a TéBé nebyli na prvním místě v anketě o nejlepší údery, co si to vůbec dovolili, být takhle neobjektivní!!!
Reagovat
Davor1
najviac ma pobavil asi ten Berdych na 4. mieste na returne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To mi taky hlava moc nebere, jak se tam mohl dostat :-)
Reagovat
gigin
Taky jeho BH se mi zdá přestřeleně vysoko.
Reagovat
smazaný uživatel
Hey Buddy :-)

https://mobile.twitter.com/socitasharapova/status/519267792336334848/photos
Reagovat
smazaný uživatel
Baletka :-*
https://mobile.twitter.com/search/gallery?q=eugenie%20bouchard&s=tyah&idx=6&tid=519213363667431424
Reagovat
VlS
opáčko Kamily s Andreou. Kamilka dneska potěšila oko tenisem i tím jak vypadala. Tenis krásnej, rány jak když kopne kůň, extra super rychlá hra, krása.
Oblečená jako keltská lesní žínka, nazrzlý vlasy, moje druidí duše plesala.
Jen s tou anglinou by to chtělo trochu máknout, aby taky mohla něco říct.
Reagovat
Fandina
Ach jo, s Plíškami to v deblu nevypadá dobře. První set s Beck Garcia prohrály v TB a ve druhém je to 2:5
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/FlipperKF/status/519537907749490688
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 2. set už byl pohodovější. Ana neztratila ani jeden servis a od stavu 2:2 už získávala gemy jenom ona... Věřím, že Aně se v Linci bude jako obvykle dařit. Už tam dvakrát získala titul (2008, 2010) a loni byla ve finále. Letos hraje ve velké pohodě a má už čtyři tituly, tak by nebylo špatné třeba přidat pátý. :)

Dynamo taky vyhrálo, takže jsem si aspoň večer spravil chuť... :)
Reagovat
tommr
nemá ale Ivanovicová nějaký zdravotní trable? Sice jsem to nijak podrobně nesledoval, ale bylo tam jedno MTO ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím. Já jsem napůl sledoval tenis a napůl hokej... Akorát jsem si všiml, že Ana má zezadu zalepené stehno, ale to už má delší dobu.
Reagovat
dadaft
sledoval jsem to jenom koutkem oka, ale Plíšková, Barthel, Giorgi i Ivanovič přesvědčivé výkony.

myslím, že bychom se mohli v Linci dočkat výborných zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
jj. A pěkně to odsejpalo :-)

https://pbs.twimg.com/media/BzXKR0QCYAAMijL.png:large
Reagovat
rosm
jezisi to byl otresnej tenis Koukalova-Siniakova. Siniakova zadny talent neni, jeji strasne upracovana hra, vic nez na 200 nebude mit, je to nekoukatelne skoro.
Reagovat
Fanda67
není náhodou už kousek od top100?
Reagovat
smazaný uživatel
Nech ho, je to troll.
Reagovat
rosm
kousek jen teoreticky 200 myslim ve druhe stovce pro nechapave dole
Reagovat
smazaný uživatel
je jí osmnáct, do stovky se dostane dřív nebo pozdějc.
Reagovat
rosm
Nehrozi stovka, tam neni zadna hra, nema na to
Reagovat
EllNino
ale co kecáš prosímtě ...v 18 letech je 118.na světě, která mladší holka to má ? ...maximálně Bencic, Konjuh a Donna Vekic, Smitková
Reagovat
lars
Ty jsi s Katkou hral tenis ? kolik gamu?
Reagovat
VlS
Elnino, koukni na ranking U21, tam není Katka nijak vpředu a oproti loňskýmu roku si podstatně pohoršila. Uvidíme co bude dál
Reagovat
rosm
presne tak uz si pohorsuje, haluzovite uhrat neco na turnaji kde dostane divokou kartu a vylitnout do stovky ok, ale co dal, jeji hra neni nicim zajimava, na rozdil od vrstevnic Bencic apod. i ta Smitkova je lepsi, kdyby nebyla pako
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola. Sešly se holky dobře. Divoká Bára a klidná Lucka , to je dobrá sestava. Bylo by dobrý,kdyby se sešly s Plíščatama ve finále. Báro a Lucko pojď ! ! ! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Anička se nějakou dobu rozjížděla, ale potom získala brejk na 5:3 a následně dopodávala. :) Akorát mě teda štve, že je ten stream je fakt jenom na jednu kameru (přitom při zápasech Katky i Donny zabíraly detaily). O dost menší zážitek z tenisu...
Reagovat
Fandina
Tak se podívej na nějaký Eurosport, tam je to v pohodě.
Tady je také nějaký odkaz, má to ale na začátku reklamu.
http://u-peak.me/euro-1-uk.html
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi nějak seká...
Reagovat
Fandina
Já na to koukám v televizi na českém Eurosportu, tak jsem v pohodě, ale máš pravdu, ten stream co jsem dala se seká, je to sice z víc kamer, ale je to tak. Tak třeba zkusit jiný stream s Eurosportem.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, už mi to taky přeskočilo na stream z Eurosportu. :)
Reagovat
Fandina
tady je to také s Eurosportem
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2450461602375330.html
Reagovat
Roger_Federer
Ja mam ted dobry obraz.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To věřím. :D Jak to sluší Aničce v růžovém takhle zblízka? :)
Reagovat
Roger_Federer
Jakasi site ruzova, dlusive saticky..Anna to rychle ukoncila.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, ve 2. setu už jsem ji taky viděl víc zblízka. Nešel sis náhodou pro podpis? :) Já mám od Aničky podepsanou kšiltovku, co jsem loni vyhrál v soutěži na jejím webu... Jinak je to Ana, pozor na to (Anna byla Kournikova)! :D
Reagovat
Roger_Federer
Ana nebo Anna z blizka je fajna, sice vypadala lepe nez zhodila, ale i tak je to fajne devcatko.;)
Reagovat
Fanda67
Monty
Dnes tedy fakt máš den blbec. To že ti všechny "mladé pušky dnes prohrály - stane se. To že jsi se omylem přiznal k tomu co jsi dosud popíral "psát objektivně o zápase pokud v něm mám favoritku je kravina", tak to mě docela pobavilo... A nakonec přiznání že jsi v nějaké anketě WTA hlasoval vícekrát z různých PC - tu už je spíš k pláči- jednak tím že máš pocit jak jsou tvoje hlasy důležité a jednak tím že se s tím ještě pochlubíš :(((
PS v práci máme s kolegou na starosti cca 100 PC s různou IP adresou. Takže pokud chceš ještě 100 hlasů pro Mashu můžeš se ozvat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Už mě nebaví ti pořád něco vysvětlovat... Prostě o zápasech píšu ze svého pohledu (což je většinou pohled fanouška), takže to asi těžko bude úplně objektivní. Jako určitě nechci psát nějaké nesmysly (na to tady byl jiný expert :D), ale vždycky to budu vidět z jiného pohledu než třeba ty... A co se týče toho hlasování: Vy toho naděláte kvůli jednomu hlasu navíc. Nemyslím si, že by moje hlasy byly nějak extra důležité, ale když tam mám dvě favoritky, tak přece nepodpořím jenom jednu. To by ta druhá byla nespokojená, kdyby to věděla. :D
Reagovat
Fanda67
Naopak ta druhá si je dobře vědoma že Masha a Petra měli lepší výsledek a takhle podvodně získaný titul by ji netěšil, což je pro tebe asi těžké pochopit :)
Mimochodem na rozdíl od většiny zde diskutující si nemyslím že by to měla jednoznačně získat Petra - sice má 2 finále a jedno vítězství, Masha má kromě osmifinále také vítězství ( a ještě na prestižnějším turnaji), v přímém souboji Petru porazila a ještě se posunula na druhé místo v žebříčku což má také svou váhu - takže osobně to vidím vyrovnaně a pravděpodobně vyšší počet fanoušků u Mashy rozhodne ...
Reagovat
lars
Jasne , ze Peta nebot ma za zari vic ziskanych bodu nez Marfusa
Reagovat
smazaný uživatel
Tak čistě podle uhraných výsledků (F + SF je víc než F + OF), tak jasně, ale i když to dají Mashe (což je i trochu pravděpodobné), tak to bude obhajitelné: vyhrála ten největší turnaj, porazila ze špičky Anu a Petru (Petra "jen" Genie, takže v "těžkých" zápasech to má 1-1, zatímco Masha 2-0). Je fakt, že prohra s Bacsinszkou je velká kaňka, no. Hlasování fans asi ovládne Masha jasně, dost možná i Ana tam bude před Petrou (tipnul bych si, že nejméně polovina hlasujících to tam kliká podle sympatií a ne "zásluh"), takže záleží na WTA. Bude to mezi Petrou a Mášou, pro mě je Nr. 1 Ana, ale vyhrála "jen" Tokio, takže by měla být třetí.
Reagovat
lars
Kdyz uz, tak Masena prohrala s kvalifikantkou 2:0.
A jedine podle ziskanych bodu to je spravne. A ne kterou hracku porazila.
Zebricek WTA je podle bodu, a ne ktera kterou porazi
Peta 900+650
Marfusa 105+1000
Reagovat
Fandina
Debl Bára s LucHra vyhrály první set nad Rae Smith, tak ještě jeden holky. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
EllNino
Jocelyn Rae má snad 2 metry ne ? :DD
Reagovat
blixa
To asi ne ale tak 190 má :D
Reagovat
BooOoo
ale má docela ránu :D
Reagovat
blixa
Tak ne, pouhých 188. Ale vypadá obrovská ;-)
Reagovat
EllNino
jo vypadá hrozně velká, má velikou halvu :D
Reagovat
Fandina
Ve dvou setech a je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To mi jako chcete říct, že na Aničku je stream jenom z jedné kamery?
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu právě šot z party v Linci ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. :( Začátek vypadal dobře a Donna vedla 3:0, ale pak Jabeur srovnala na 4:4 a nakonec si Donna za stavu 5:6 prohrála servis. Druhý set už byl hodně špatný a na konci taky asi hrály roli nějaké zdravotní problémy, protože Donnu tam po pátém gemu dlouho ošetřovali. Taky už jsem si ale mezitím pustil hokej, takže nevím...

To je teda dneska den. Všechny čtyři "mladé pušky" Dulcinea Teamu prohrály... Holt to musí zachránit Anička.
Reagovat
kada.tom
člověče, dneska máš těžkej dej: Mladenovic OUT, Puig OUT, Siniakova OUT, Vekic OUT ...

co budeš do neděle dělat? :-D
Reagovat
PetaM
Chlastat ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na pivku jsem byl včera. :D
Reagovat
PetaM
To jako není "chlastání" :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nechlastám... :D
Reagovat
PetaM
Já taky ne, ale víš co, jen tak mě to napadlo jako odpověď na otázku, co budeš dělat, když ti skoro všechny vypadly :D (Až na Aničku :) )
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduju dost jiných sportů. :) Ve fotbale teda bude repre přestávka, což mě nebaví, ale hokej je teďka rozjetý (právě sleduju zápas Dynamo - Jaroslavl v KHL) a navíc ještě tenhle týden začne NHL. Takže já mám o zábavu postaráno. :) A kdyby se vůbec nic nehrálo, tak si zapařím Fifu. :D
Reagovat
PetaM
Kriste Ježiši, já to jenom čtu a už jsem vyčerpaný :D :D :D Máš ty vůbec školu? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mám. :D Ale tak bavili jsme se o volném čase... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak to všechno stíháš... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky někdy nestíhám... :D
Reagovat
Fanda67
to máš pravdu, byly dny kdy jsem si myslel že už asi nežiješ :)
Reagovat
blixa
Nechlastá a nehoní ženský :D To je pak času ... ;-)
Reagovat
Fandina
Honí celý jeho tým ženských ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát jsem o tom napsal... Co budu dělat? No snad koukat aspoň na Aničku. :)

Holt se dneska ukázalo, že "mladé pušky" před sebou mají ještě hodně práce... Tak si aspoň zazpíváme, aby nám nebylo smutno. :)
http://instagram.com/p/t22DIHgkIG/
Reagovat
tommr
ještě má Ivanovicovou, která nejspíš dneska vyhraje. Jestli půjde všechno podle papírovejch předpokladů tak by se měla ve čtvrtfinále potkat s Karolínou a tam už by doufejme mohla pořádně narazit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já doufám, že už se Ana proti Češkám naučila hrát (viz výhra v Tokiu proti Lucce Šafářové)... Jinak právě Anička a Karolína byly hlavními hvězdami losovacího ceremoniálu v Linci. :)
http://www.wtatennis.com/photos/article/4199643/title/linz-gallery-message-in-a-bottle
Reagovat
Fandina
Jen jestli to nebyla Kristýna ... usměv
Reagovat
smazaný uživatel
S úplnou jistotou to říct nemůžu, ale co by tam dělala, když vypadla v kvalifikaci? Leda že by Karolína nemohla a vyslala ji tam místo sebe. Vsadím se, že nikdo by nic nepoznal. :D
Reagovat
Fandina
Tak to jsem tak nějak myslela, že se těžko pozná, která přijde, když nevidíš kterou rukou hraje nebo její tetování, které je opravdu odlišuje a tím pádem má u nich tenhle velký význam. Ale jinak Kristýna ještě bude hrát debla a minule tu v deblu triumfovaly a byl to vlastně první zápis dvojčat na WTA. Dneska při rozhovoru s Kájou po výhře o tom, že ještě mají s Týnou před sebou debla mluvila Barbara Schett ve vysílání Eurosportu.
Reagovat
tommr
Petkovicová schytala pořádnej výprask. Poslední dobou hraje hodně špatně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Camila ji porazila letos už potřetí, a podruhé jí smetla.
Reagovat
blixa
Strašnýýýýý. Co mi to ta holka dělá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Som zvedavý na Rybáriková - Kanepi dnes večer, podľa mňa vyrovnaný a zaujímavý zápas (perlička: hrá No. 49 proti No. 50 v rebríčku :-)), schválne tipnem postup Magdy... Z doterjších výsledkov príjemne prekvapila Janka Čepelová, Bacsinszká sa dostala do zrejme životnej formy.

Myslím si, že Plíšková cez Barthel v pohode prejde, hoci otec pozeral časť jej duelu (ja som mal "úžasnú" prednášku z logiky) s Bertens a tvrdil, že hrala dobre, ale aj tak je Karolína favoritkou.

Prekvapuje ma, ako dostávajú na frak Donna a Andrea.
Reagovat
tommr
Barthelová je náladová hráčka a to, že dneska hrála dobře neznamená, že bude hrát dobře i proti Karolíně. Karolína jí nesmí podcenit, ale je to pro ní určitě snadnější soupeřka než byla Flipkensová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no! Může být snadnější a nemusí :-) Je dost nevyzpytatelná..
Reagovat
Fandina
Mona dovede zahrát tak, že porazí snad každou, ale také se dovede s kdekým vyházet. Kája to s ní má 1:1 a letos s ní vyhrála, tak snad to dá. Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
Mona je jeden z promarňovanejch talentů. Asi malá píle v tréninku.
Reagovat
smazaný uživatel
Donno, to snad ne. :(
Reagovat
smazaný uživatel
A teď ještě k tomu Donně není dobře... :(
Reagovat
George_Renel
že kdyby včera šla dále Tereza, dnes by Kláru dala. Ale to jsou jen kdyby......
Reagovat
Fredy
Klárce gratuluju k postupu. Hodně jsem fandil Katce,protože potřebuje ještě pár bodů k postupu do TOP 100. Katka se mi líbila,že bojovala až do samého závěru. Po těžké kvaldě toho už musela mít , plný kecky'. Tak na daším turnaji ještě nějaký body uhraje. Katko pojď ! ! ! :(
Reagovat
Fredy
Katko příště to půjde zase o něco líp....:))))))
Reagovat
tommr
Katka ted bude body spíš ztrácet, protože toho do konce roku hodně obhajuje. Tento týden obhajovala 50 bodů za lonskej titul z turnaje v Budapešti a protože uhrála jen 18 bodů za kvaldu tak příjde o 32 bodů ... :(
Reagovat
Fredy
To je škoda. Trnitá je cesta do TOP 100. :(
Reagovat
VlS
No, hlavně tam nevede skrz ITF turnaje 10, 25 a 50.000
Reagovat
VlS
První věta je špatně formulovaná a říká, že Kája poprvé v životě přešla na WTA turnaji první kolo. To by asi těžko mohla 2 wta turnaje vyhrát.
Reagovat
aligo
jo jo nedává to smysl :D :D
Reagovat
mrafe
Počítá jenom turnaj v Linci
Reagovat
aligo
ale to tam není a bez této zásadní informace to nemá smysl...
Reagovat
mrafe
To s tebou souhlasím, já to psala, jenom pro vysvětlení
Reagovat
VlS
Ale to si z toho vyvodím taky, ale mělo by to bejt napsaný jasně.
Reagovat
aligo
no to je jedno...
Reagovat
Fandina
je strašná a přitoma tady na TP je x článků s fotkami Karolínky, které by se sem daly dát viz odkaz.

http://www.tenisportal.cz/hrac/pliskova/zpravy/
Reagovat
smazaný uživatel
ta fotka je naprosto příšerná
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, com tam ma semeno?
Reagovat
Frick
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10665683_775597805819070_794499938354872107_n.jpg?oh=d3581521de7ede7a8db38e95c307237d&oe=54BA2518

Sakra, chci být ten pes!

No nevim no, Gábi je taky či či či, ale trochu jinak...
Reagovat
Frick
To je ilustrační snímek podobné kvality, jaký bývá k vidění na labilkách...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist