Češky v Dauhá: Kvitová se úspěšně vrátila, Zakopalová se Šafářovou dál válí

12. 2. 2014, 19:02
Aktuality 218
Skvělý den mají za sebou české tenistky na dvoumilionovém turnaji v Dauhá. Petra Kvitová ve svém prvním zápase od Australian Open porazila Venus Williamsovou a prošla do osmifinále. V něm jsou i fedcupové hrdinky Lucie Šafářová s Klárou Zakopalovou a nakonec i Petra Cetkovská, které v Kataru rovněž vydřely postup ve třech setech.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se v Dauhá vrátila na kurt po měsíční pauze, během níž musela kvůli zdravotním potížím vynechat turnaj v Paříži a následně také fedcupový souboj v Seville.V úvodu jejího duelu s Venus Williamsovou ale na české hráčce dlouhá pauza znát nebyla. V úvodním setu podávala lépe než Američanka, která rovněž nastoupila k prvnímu zápasu od Australian Open, navzdory agresivní hře málo chybovala a sadu vyhrála zaslouženě 6-2.

Ve druhém dějství se karty obrátily, bývalá světová jednička nutila Kvitovou k chybám, třikrát v řadě jí sebrala podání a poslala zápas do třetího setu, který byl zdaleka nejdramatičtější.

Williamsová nejprve v úvodní hře odvrátila tři brejkboly, aby od stavu 1-1 získala tři gamy po sobě a přiblížila se tak postupu do osmifinále. V jedné z klíčových výměn utkání Američanka zahrála za stavu 4-1 při brejkbolu nepovedený kraťas, za což ji Kvitová potrestala. Česká hráčka si podání udržela, vzápětí soupeřku sama brejkla, srovnala a po dalším brejku šla dokonce do vedení 5-4.

Ani to nebyl konec dramatického utkání plného tvrdých výměn od základní čáry. Petra Kvitová se sice dostala k mečbolu, odvážně hrající Williamsová ale nebezpečí zažehnala, vybojovala brejkbol a turnajová trojka jí do zápasu vrátila dvojchybou. Když Kvitová v další hře neproměnila ani jeden ze tří brejkbolů, dospěl zápas po téměř dvou a půl hodinách do tie-breaku.

V podobné situaci byla Kvitová i loni v Tokiu, kde Williamsovou ve zkrácené hře rozhodující sady porazila, a povedlo se jí to i dnes. V koncovce utkání předváděly obě tenistky vynikající tenis: za stavu 3-3 přiměla tenistka z Fulneku diváky k potlesku skvělým vítězným úderem z forhendu, po dalším výborném úderu se pak o chvíli později dostala ke svému druhému mečbolu. Ten znovu neproměnila, ale postup si ujít nenechala. Sama odvrátila mečbol Američanky, vypracovala si třetí šanci a chyba Williamsové z forhendu znamenala vítězství Petry Kvitové 6-2 2-6 a 7-6.

"Nepamatuju si, co se ve třetím setu stalo, ale jsem šťastná, že jsem se do zápasu dokázala vrátit. Bojovala jsem o každý míček a věřila jsem si, což pro mě byl skvělý pocit. Nakonec rozhodl neuvěřitelný tie-break," komentovala Kvitová.

"Měla jsem skvělou příležitost zápas ukončit, což je pro mě pozitivní," řekla poražená Williamsová. "Ale ona (Kvitová) hrála opravdu dobře, má mé uznání. Myslím, že jsem v závěru začala příliš spěchat a možná jsem chtěla hrát velké údery, místo toho, abych si body vypracovala a šla za vítězstvím," dodala třitřicetiletá Američanka.

Loni Kvitová v Dauhá prohrála ve čtvrtfinále se Serenou Williamsovou poté, co ve třetím setu neudržela vedení 4-1. Dnes se ocitla v opačné situaci proti druhé ze sesterského dua Williamsových.

"Vzpomínám si na to docela dobře. Potom, co mě porazila, se Serena stala světovou jedničkou," připomněla Kvitová. "Loni jsem si na začátku sezony nevěřila a tady jsem chtěla vyhrát nějaké zápasy. Proti Sereně jsem hrála skvělý tenis, ale bohužel jsem ho prohrála," dodala česká jednička.

Zakopalová vyřadila Ivanovičovou, může pomstít Plíškovou
Skalp bývalé světové jedničky si dnes v Dauhá trochu nečekaně připsala také Klára Zakopalová. Tenistka, která do Kataru přiletěla na poslední chvíli po prodlouženém víkendu v Seville, nejprve hladce porazila Ukrajinku Svitolinovou a den nato přehrála také nasazenou devítku Anu Ivanovičovou, které tak oplatila předchozí dvě porážky.

Svůj čtvrtý zápas ve třech dnech neodstartovala Zakopalová dobře, v úvodní sadě přišla dvakrát o podání a set prohrála 4-6, ale ani to českou tenistku nezlomilo. Ve druhé sadě nechala někdejší nejlepší tenistku pořadí WTA uhrát jediný game a zápas poslala do třetího setu. V něm pak Zakopalová dvakrát dohnala ztrátu podání, za stavu 4-3 udeřila znou a jediný game ji tak dělil od osmifinále. Ivanovičová si v důležité hře vypracovala tři brejkboly v řadě a po nich ještě čtvrtý, Zakopalová ale prokázala pevné nervy a po hodině a tři čtvrtě zvítězila 4-6 6-1 a 6-3.

Zakopalová dnes odehrála dokonce už pátý zápas během tří dnů a počtvrté se radovala z výhry. V Dauhá odstartovala vítězně i soutěž deblistek, když s Rumunkou Monikou Niculescuovou vyhrály 4-6 6-4 10-2 nad osmým nasazeným párem Mladenovicová/Pennettaová.

O čtvrtfinále ve dvouhře si staronová fedcupová reprezentantka zahraje s turnajovou šestkou Angelique Kerberovou a bude tak moci pomstít svou krajanku Karolínu Plíškovou. Česká naděje v dnešním vyrovnaném utkání nezvládla tie-break prvního setu, druhý pak prohrála 4-6.

Hodinu po Zakopalové v Dauhá postoupila i její týmová kolegyně Lucie Šafářová, která podruhé v řadě uspěla ve třísetovém dramatu. Včera otočila utkání s Belgičankou Flipkensovou a dnes zvítězila nad Shuai Peng 6-2 5-7 a 6-4. Brněnská rodačka porazila Číňanku počtvrté za sebou, přičemž jedinou porážku s ní utrpěla před deseti lety.

Šafářová sice minulý týden proležela několik dní kvůli nemoci, v posledních třech dnech však zvládla vyhrát tři třísetové zápasy, které navíc proložila náročným přesunem ze Sevilly do Dauhá. Porážku utrpěla až v dnešním večerním utkání ve čtyřhře, ve které neuspěly s krajankou Andreou Hlaváčkovou.

V osmifinále dvouhry Šafářová narazí podruhé v sezoně na Petru Kvitovou. V Sydney i před dvěma lety v New Havenu se svou úspěšnější krajankou prohrála ve dvou setech.

Tečku za úspěšným českým dnem v Dauhá udělala Petra Cetkovská. Devětadvacetiletá Češka, jež hraje poprvé v sezoně v hlavní soutěži, dva dny po favorizované Američance Stephensové zdolala i Shuai Zhang. Stejně jako její krajanky dnes zvítězila ve třech setech, po využítí až pátého mečbolu nad Číňankou zvítězila 6-3 4-6 6-3.

O první čtvrtfinále po téměř dvou letech se utká s vítězkou letošního Australian Open Na Li, která dnes zdolala 2-1 na sety Slovenku Magdalénu Rybárikovou a vyhrála tak i 13. vzájemný zápas sezony. Cetkovská má se současnou světovou trojkou vyrovnanou bilanci 1-1, v posledním vzájemném střetnutí před třemi lety v semifinále v New Havenu Číňanku zdolala ve třech setech.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 2.440.070 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (3-ČR) - V. Williamsová (USA) 6:2, 2:6, 7:6 (9:7)
Šafářová (ČR) - Peng (Čína) 6:2, 5:7, 6:4
Zakopalová (ČR) - Ivanovičová (9-Srb.) 4:6, 6:1, 6:3
Cetkovská (ČR) - Shuai Zhang (Čína) 6:3, 4:6, 6:3
Kerberová (6-Něm.) - Kar. Plíšková (ČR) 7:6 (7:2), 6:4
Na Li (1-Čína) - Rybáriková (SR) 6:1, 5:7, 6:2
A. Radwaňská (2-Pol.) - Cirsteaová (Rum.) 7:5, 6:0
Erraniová (4-It.) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 6:0, 6:4
Jankovičová (5-Srb.) - Knappová (It.) 6:0, 6:2
Halepová (7-Rum.) - Kanepiová (Est.) 6:4, 3:6, 7:6 (7:5)
Wickmayerová (Belg.) - Wozniacká (8-Dán.) 6:4, 7:5
Čepelová (SR) - Stosurová (12-Austr.) 6:4, 4:6, 6:1
Klejbanovová (Rus.) - Vögeleová (Švýc.) 6:3, 6:2
Becková (Něm.) - Pironkovová (Bulh.) 6:7 (5:7), 6:2, 6:2
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6:4, 6:1
Niculescuová (Rum.) - Matteková-Sandsová (USA) 6:1, 3:6, 6:3

Čtyřhra - 1. kolo:
Niculescuová/Zakopalová (Rum./ČR) - Mladenovicová/Pennettaová (8-Fr./It.) 4:6, 6:4, 10:2
Kudrjavcevová/Rodionovová (Rus./Austr.) - Hlaváčková/Šafářová (5-ČR) 6:4, 6:1
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

218
Přidat komentář
smazaný uživatel
Petra za 1. set 9 es, slušný..
Reagovat
Fandina
Lucka Petra hezký tenis, ze začátku měla navrh Lucie, ale po poradě Kotyzy se Petra dotahla. V TB už byla lepší Petra. Ještě jeden set Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Supr! Ještě jeden POJĎ!
Reagovat
Fandina
Lucka je zatím lepší. Petro pojĎ!
Reagovat
Roger_Federer
Je cas udelat Petre.. papa Peti.
Reagovat
Fandina
Ještě ne. Ještě není konec. Petra zatím hraje nehraje. Teprve se do toho musí opřít.
Reagovat
Fandina
Kotyza poradil a je to 5:5. Tak a holky pokračovat. Je to vyrovnané. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj v Dauha by mohli přejmenovat na Czech Open.. :D Gratuluju Petře C. a smekám! Teď budu držet palce Petře K. :-)
Reagovat
PetaM
A kde Petru sleduješ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem šla hledat stream, ale na všech je Sára..:( Takže zatím jen čísla.. :(
Reagovat
ludolf
http://www.sportlemon.tv/20140210/vv52f878ce0ed887.31762526-746228.html
Reagovat
smazaný uživatel
Sportlemon mi na tabletu nefunguje.. :/
Reagovat
PetaM
Už to jede i na normálním streamu :)
Reagovat
Elrondin
Tak Petra C. mě hodně překvapila, že má své kvality, vím, ale že uštědří Nálince první porážku v sezóně, to jsem nečekal ;o)
P.S. Teď jsem se díval na turnaj ITF 25000 v Rancho Santa Fe a kvalifikací se tam prokousala a i první kolo zvládla naše hráčka Marie Bouzková, které je 15 let! a ve druhém ji čeká Tamira Paszek. Tak nějak vidím, že v ženách se neztratíme...
Reagovat
PetaM
Funguje vám někomu stream na Petru s Luckou? Mě to vyhazuje stále Sáru a Monicu. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám Sáru s Monicou.
Reagovat
Frick
Derbíčko nebo Klárku vs. Angie? Asi twin-view, co? :-))))
Reagovat
Michaelus
Českým hráčkám očividně Dauhá letos extrémně vyhovuje :D
Min.2 hráčky v ČF + ještě může být jisté i SEMI, pokud se Kláře zadaří :D
Co víc si přát.
Reagovat
Frick
Bylo by ČF velmi zajímavý - souboj dvou velmi dobrejch češek, jenž ale nejsou zas tak obecně známý...

Nj, ten Fed Cup....
Reagovat
PetaM
Sranda, že až do Semi můžou být samé České souboje :D Hezky by se na to koukalo :) Jinak Petro, gratulace a hlobouček. Porazit Na Li, to chce být opravdu dobrý :)
Reagovat
Jan
hlobouček klobouček :)
Reagovat
pepin
Gratulace Petře, ale jinak to je ženskej tenis. 134 hráčka zmydlí 2.
Reagovat
tommr
jenže Petra je tak nízko jen kvůli sérii vleklejch zranění. Její potenciál je mnohem větší než odpovídá jejímu současnýmu postavení v žebříčku ... :)
Reagovat
dadaft
nevím jestli "zmydlí" není příliš odvážné slovo.
byl to boj.
Li Na místy pomohla chybou, ale rozhodně nad chybami nemávala rukama a o zápas bojovala.
gratulka Petře, tahle výhra pomůže,,,,,,,,,,,,,,,,,
a jak říká tommr - Cetkovská je výborná tenistka, být zdravá tak by většinu času své kariéry měla trávit ve světové padesátce,,,,,,,,,,,
Reagovat
misa
překvapení letošní sezony a velká gratulace Petře C.
Reagovat
smazaný uživatel
To je srandovní, pokud se Kláře za chvilku zadaří, tak další český souboj.
Reagovat
Frick
při týhle fazóně to bude taaaakhle těžký rozhodování...
Reagovat
smazaný uživatel
Má ještě 2 měsíce čas :D
Reagovat
tmora
Tak to je PECKA! Petra hra moc pěkná. Nevíte kam se posune??
Reagovat
PetaM
Petra je zatím na 91. místě :)
Reagovat
tommr
to záleží na tom kam až Petra v Doha dojde. První stovku už má ale jistou ... :)
Reagovat
Frick
Budete fandit Lucce proti Petře dnes i zítra či dnes Petře proti Lucce a pak Petře proti Petře?
Reagovat
r176
že Petře proti Petře :-)
Reagovat
misa
Já vždy Petře. A to Petře Kvitové:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Petře K. dnes a doufám, že i zítra.. :-)
Reagovat
PetaM
Budu fandit Petře, pak Petře, pak Petře a ve finále samozřejmě Petře ... :D :D
Reagovat
Frick
Tak sorry, já si popletl pavouka... :-(
Reagovat
VlS
Každej za sebe, Já fandím Lucce proti komukoliv, ale pak budu fandit Klárce proti Angie a pokud to dopadne, pak nechám na osudu, jestli vyhraje Klárka nebo Petra Cetkovská. Petra Kvitová, pokud vyhraje, tam bude dál mít Jelenu Jankovič.
Reagovat
Mr.Pink
Petra C.
Reagovat
Fandina
Fandím všem našim holkám, nejvíc věřím Petře Kvitové.
Reagovat
Fandina
Petře Cetkovské. Přehrála LiNu s přehledem. Výborné. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelná Petra překonala novou světovou dvojku !!! POOJĎ !
Reagovat
r176
a Li Na má první letošní porážku!!
Reagovat
VlS
Petra Cetkovská na hrad!!!!!
Reagovat
r176
gratulace Petře Cetkovské k výhře!a top 100 je doma jen tak dál!!
Reagovat
Fandina
Petra Cetka jde podávat na vítězství. Petro pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ !
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé je, že obě hrají víceméně svůj standardní tenis.
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááám!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé, na rozdíl od Kláry Zakopalové na Wimbledonu se nesložila a dopodávala na výhru!!!!!!! Gratulace Petře, jak říkali britšt komentátoři, škoda, že je pořád zraněná i podle nich patří do TOP20. Na rozdíl od Šafiny si umí i dojít pro volej po dobré hře od základní čáry ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera, po pěti letech fandění byla vidět live v pořádném zápase a s takovým krásným koncem!
Reagovat
tommr
Petra dokázala udolat ve třech setech letos neporaženou Li Na a postoupila do čtvrtfinále ... :)
Co se nepovedlo Lucce Šafářový na AO to dokázala Petra Cetkovská v Doha ... :)
Jinak dnešní vítězství a postup do čtvrtfinále pro Petru Cetkovskou znamenají i to, že se konečně vrátí do první stovky žebříčku a nebude tak muset hrát kvalifikaci na GS ... :)
Reagovat
VlS
Tak podle britskej h komentátorů Lucy patří do desítky a pro volej si umí dojít taky.
Reagovat
VlS
Peťa ještě neskončila, ještě může poskočit nahoru výrazněji. V konečnejch kolech jsou bodový příděly podstatně vyšší.
Reagovat
tommr
sestry Plíškovy bohužel vypadly ...
Zajímavostí je, že po dnešku má debl novou světovou jedničku: stala se jí Čínanka Peng, která na deblovým trůně vystřídá italský duo Errani+Vinci ...
Reagovat
JStriegler
Sledujte live !! Snad se vydaří premiéra
http://youtu.be/7s13d1bkRkA
Reagovat
r176
tenis předvádí Petra Cetkovská!!Hraje fakt dobře!!Péťo POJĎ!!!
Reagovat
r176
a setík je doma!!!tak ještě druhý pojď pojď péťo!!!
Reagovat
tommr
a Petra Čínanku málem brejkla hned v úvodu druhýho setu. Li Na má neuvěřitelný štěstí, že jí v rozhodujících momentech padají míčky přesně na lajnu ...
Reagovat
Mr.Pink
Neuveritelne stesti? Li Na cely zivot hraje agresivne, takze je jasne, ze mice budou casto padat tesne pred lajnu nebo dokonce na ni.
Reagovat
dadaft
jo jo, Li Na to chce sázet k lajnám, tak to hraje, tak to vidí. ))

ale teď re-break od Petry, hezky si ji povodila,,,,,,,
Reagovat
tommr
za stavu 4:4 a 0:30 při vlastním podání trefila Li Na sít, ale míček se překulil přes pásku. Petra jinak mohla mít tři brejkboly. A v následující hře opět další prasátko pro Li Na ... :(
Reagovat
VlS
Jak je vidět, tak někdy ani mít štěstí nestačí. A stěmi prasátky měla dneska Na štěstí jak prase.
Reagovat
Mr.Pink
ne, zadne stesti
Reagovat
blixa
Co je to za pako ten Aresko123 ? To se vylíhlo něco nového nebo je to nějaký známý provokatér ?
Reagovat
tommr
v Doha už se hraje a na centrkurtu bojuje Petra Cetkovská s Li Na. Kromě toho se souběžně hrajou i dva debly s českou účastí: sestry Plíškovy bojujou proti nasazenýmu páru číslo 4 (Black+Mirza) a Květa Peschke hraje spolu se Srebotnikovou proti páru Garcia+Kalashnikova ... :)
V Rotterdamu mezitím bojuje Tomáš Berdych s Mahutem. Tomáš vyhrál první set a ve druhým si zatím oba hráči drží podání. Zápas přenáší přímým přenosem Fanda ... :)
Reagovat
dadaft
no já se dneska těším na Cetkovskou s Li Na.
a ač tomu mnozí nebudou věřit, dnes budu fandit Petře. ))
Nálinka teď vyhrála AO a udělala mi radost.
Petra potřebuje body víc.
Reagovat
tommr
jj Petra Cetkovská potřebuje body mnohem víc než Li Na ... :)
Pokud by se Petře podařilo dneska vyhrát tak už má jistej návrat do první stovky a tím i zaručenou přímou účast na GS ...
Li Na si polepší v žebříčku a bude od příštího týdne světová dvojka bez ohledu na dnešní výsledek ...
Reagovat
blixa
Já jsem rozpolcenej !!! :D Radši pudu na procházku se psy, abych vyřešil ty schýzu :D
Reagovat
dadaft
Petra se drží v prvním setu, to je dobrá zpráva - protože teď při tom zpomaleném záběru na jeden vítězný bekhend bylo vidět, jak vytrénovaná Li Na je - - - skutečná tenisová mašina.
Reagovat
dadaft
brejk nepotvrzen.
Reagovat
dadaft
zkrátka dvě vynikající tenistky v akci.
je to vyrovnané.
jenom trochu ubrat chyb a bude to skvělý zápas...
Reagovat
tommr
jj Petra se zatím drží statečně a je Li Na víc než vyrovnanou soupeřkou. Nejspíš to sice nakonec prohraje, ale pokud bude zdravá a bude pokračovat v podobnejch výkonech i nadále tak se do první stovky určitě brzo vrátí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja dal prednost hokeji...
Rusove hraji efektne, hezky se na to diva, ale ta efektivita je uz horsi...
Zato USA, to je sila...Slovaci nevedi, kde driv skocit, ani si nedokazi predstavit..., kdybysme otevirali zapas na OH s USA....to Svedi byli jeste "milosrdni"... ani nevim, co driv a vic sledovat:)
Reagovat
dadaft
já na hokej měl zatím jen pár minut, viděl jsem Finy, rozměry hřiště brutal - bez dobrého bruslení to letos nepůjde,,,,,,,,,,,
taky tvrdí střelci od modré čáry se budou hodit.
Reagovat
Aresko123
Boze komentare od Frick, Tomnr... pisu uvahy a unave Kvitovej a Safarovej. Co uz ste vsetci uplne MIMO ? Aka unava ??? je zaciatok sezony, na AO vypadli v 1 kole, pootom akoze choroby (zase nehrali) .. A UNAVA ???? Boze je to snad nemyslite vazne ????
Reagovat
smazaný uživatel
zkus si to sám.. v pondělí odehrát tříseťák na antuce, přelítnou na jinej kontinent, po příletu odehrát další tříseták na hardu proti semifinalistce Wimbledonu, navíc když takhle smolně prohraješ první set..a pak další tříseťák.... 9 setů za tři dny, k tomu ještě dva sety ve čtyhře
Reagovat
Aresko123
keby si tieto kecy napisal o niekom kto nikdy netrenoval a je bez kondicky tak ano mas pravdu. Ale napisat to o niekom kto cely zivot nerobii nic ine ako ze hra tenis tak je to SOMARINA !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je po nemoci..
Reagovat
smazaný uživatel
a nejsou to kecy, všechno je to pravda!! :D
Reagovat
Aresko123
presne tak je po nemoci, vyliecena a zdrava. Nieje chora uz je zdrava. A ked si myslis ze mala rakovinu, schudla 15 kd a musi nabrat sily tak NIE. Ona mala LEN chripku. Obycajnu chripku aku mame kedykolvek a nepalceme...
Reagovat
smazaný uživatel
nemusí být vyléčená na 100% :D může být po nemoci unavená, třeba je ještě teď nachlazená
Reagovat
Aresko123
keby bola este chora ??? preco by mala byt? ved napr. kvitova sa uz leici 3 tyzdne.... to by aj slonica stihla porodit
Reagovat
freeteepek
Toto není rekreační tenis, toto je vrcholový sport, který vyžaduje vrcholovou kondici. Když byla nemocná tak 1/nemohla trénovat 2/oslabilo jí to organismus 3/cestování a časový posun také způsobují únavu. Nevíš o čem tady píšeš. Zkus brát pár dní antibiotika a pak si jít zaběhat...Já jsem jednou týden po antibiotikách odjel na půl dne na hory. Po návratu jsem byl nemocný další měsíc!
Reagovat
Aresko123
Boze aky tragicky tenis kviotova stale a stale predvadza. Nevyrovnane vykony, chyba za chybou, potom akoze jeden "svetovy" uder a zase .... Stale dookola. Je smutne pozerat taky skaredy tenis a ja slubujem ze uz sa na Kvitovu nikdy nepozriem a vam ostatnym co ste neni nejaky cudny nerealny fanklub tej pschotenistky radim aby ste sa jej vyhybali.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D
who cares?
Reagovat
Aresko123
You have a big ass
Reagovat
smazaný uživatel
shut up :D
Reagovat
Aresko123
silencing the truth
Reagovat
smazaný uživatel
suck up ;)
Reagovat
misa
Nikdo tě nenutí, tak tady neotravuj.
Reagovat
smazaný uživatel
World No.1 Serena Williams takes wildcard into next week's Dubai Duty Free Tennis Championships.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky, me bylo hned divny ze neco zamysli, kdyz nejdrive rekla ze IW bude hrat a pak hned ze ne :-D Tak Petra to bude mit hodne peprny s obhajobou.
Reagovat
Roger_Federer
podme na to..Antikryst na kurtu;)
Reagovat
gigin
Sleduju, Dominiku ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepojede trat 1,5 km, chce se soustredit pouze na 5 km.
Reagovat
dadaft
Ondra Bank vyhrál třetí trénink sjezdu pro superkombinaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Freedom: Prý je důvodem i trochu bolavé tříslo...

dadaft: Tak zrovna Bank mi teda sympatický není... :D
Reagovat
dadaft
teď ovšem běžecká klasická desítka - intervalově. ))

souboj člověka s tratí a časem.

tohle jsou tvrdé prověrky fyzičky.
divácky možná ne tak strhující disciplína jako skiatlon, ale pro závodníky tvrdý náklep. ))
Reagovat
dadaft
jarní počasí a nesmlouvavý profil tratě - tohle bude slušný ořech pro lyžařky i pro servis,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
holky jezdí v kombinézách bez rukávů. )))
Reagovat
smazaný uživatel
Sice ten běh tolik nesleduju, ale dneska mají medaili všechny holky, kterým jsem přál. :) Justyna Kowalczyk je neskutečná bojovnice, že tam jede i se zraněním a ještě k tomu vyhraje zlato. Charlotte Kalla je asi největší sympaťačka ze všech běžkyň. No a Therese Johaug jsem tu medaili taky moc přál, protože ve skiatlonu byla čtvrtá a ještě žádnou individuální medaili z olympiády neměla... Takže z mého pohledu to dopadlo nejlépe, jak mohlo. :) Ještě doufám, že Charlotte vyhraje tu závěrečnou třicítku, když už má dvě stříbra.

Jinak tato fotka potvrzuje tvoje slova... :)
https://twitter.com/JanKaliba/status/433914884712312832
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprve tahle... :D
http://oidnes.cz/14/022/r6/JB5138bd_01.jpg
Reagovat
dadaft
taky spokojenost.
Charlotte Kalla ještě na olympiádě neřekla poslední slovo, věřím tomu. ))
Reagovat
dadaft
Charlotte Kalla - je fajn mít nějakou společnou sportovkyni, které fandíme. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já v běhu nefandím nikomu (sleduju to velmi málo), ale vždycky si dokážu k někomu vytvořit určité sympatie. :) Charlotte se mi líbila už ve Vancouveru, kde dokonce vyhrála zlato na 10 km volně. Je to taková usměvavá sympaťačka a docela rozumím tomu, že se líbí i tobě (je to brunetka, viď? :)). Ale na této olympiádě mě z běžkyň nejvíc zaujala Petra Nováková. :)
Reagovat
Titan
A vy jste nechtěli věřit, že to ITF dělá pro dobro hráček :-)) Letní kola bych prosil v hale s klimatizací nastavenou na vlažení kropením s foukáním mírně arktického vzduchu...
ITF - šak víme...:-))))
Reagovat
VlS
Jo, víme :-))
Reagovat
Fandina
Až na to, že ITF nic nepřipravuje, ale domácí tým ... úsměv
Reagovat
aligo
Ale ITF jim to dovolila a to nemela....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Anu Dostala slušně! Ale nevím nevím, jestli dá i Kerberku... Přál bych jí to, formu má slušnou. Ale má těžký los.
Reagovat
freeteepek
Ta růžová kombinace Petře moc slušela. Jenom nevím, proč si k tomu vzala tak blbý boty:-((
Reagovat
PetaM
Protože musí :D
Reagovat
tommr
4 český hráčky v osmifinále je jako krásnej sen. Vzhledem k tomu jaký měly holky soupeřky a čím si v poslední době musely projít je třeba před nima hluboce smeknout ... :)
Nezklamala ani Karolína Plíšková, která měla asi nejtěžší soupeřku a její postup se proto nedal čekat. S Kerberovou svedla vyrovnanej souboj a potvrdila, že je v první stovce právem ...
Trochu mě zklamalo jen vypadnutí deblu Andrea+Lucka, ale nejde se moc divit, že jim už zřejmě došly síly ...
Nejvíc mě tak mrzí, že díky blbýmu vylosování půjde zítra jedna z dvojice Petr-Lucka z kola ven. To je opravdu strašná smůla zvlášt když se člověk podívá kdo hraje v ostatních osmifinále. Jak Petra tak Lucka by při jiným vylosování mohly dojít hodně daleko ... :(
Reagovat
Frick
Bude to velká tenisová bitva, jejíž vítězka vyhraje pak celý turnaj :-)

Serious: Lucka určitě vyhrát derbíčko může, ale obávám se, že další kolo už by byla konečná (prodělaná nemoc, přesun, náročnej program).
Reagovat
tommr
jj Lucka už toho má určitě plný zuby a ta únava se bude s každým dalším odehraným zápasem ještě dál zvětšovat. Takže z hlediska dalších vyhlídek by asi bylo lepší kdyby dál postoupila Petra. Petra navíc obhajuje lonský čtvrtfinále zatímco Lucka už má obhájeno. Přesto by mi ani moc nevadilo kdyby zítra Lucka vyhrála ... :)
Reagovat
Frick
Lucka to Petře nechá a před Dubají si dáchne, což nám dokáže pěknou fotkou někde od bazénu :-)
Reagovat
VlS
A jsi si jistej, že Lucka jede do Dubaje? Já jsem jí na players listu neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
No, už jsem to tady asi okecal dost... Turnaj v Dauhá mi letos bohužel žádnou radost nepřinese. Zatímco české tenistky v Dauhá doslova válí, moje oslabená sestava favoritek prožila hodně nepovedený turnaj... Tak snad ještě jedna česká tenistka na turnaji v Midlandu taky neřekla poslední slovo. :)

Ana - Klára: Jak už jsem psal, nikde to nebylo k vidění, takže je těžké něco hodnotit... Ana měla podle průběhu lepší úvod než proti Dance a 1. set nakonec dotáhla do vítězného konce. Ve druhé sadě jí ale hodně utekl začátek, když prohrávala už 0:4. Zápas se musel rozhodnout ve 3. setu, kde Ana bohužel nezvládla závěr. Za stavu 3:4 ztratila servis a v devátém gemu nevyužila čtyři brejkboly...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/CGujN6lc/#prubeh-zapasu;1

Nedá se nic dělat. Ze strany Aničky to v Dauhá prostě nebylo ono. Věřím, že příště to zase bude lepší a povede se navázat na výkony z letošního ledna... Klárka zaslouží velké uznání, že po náročném Fed Cupu dokázala vyhrát (minimálně) dva zápasy v Dauhá. Aby toho nebylo málo, tak Klárka spolu s Monicou Niculescu ještě vyřadila Kiki a Flavii v deblu. Asi ji ten Fed Cup vůbec neunavil...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Yanina: Tak tady jsem viděl aspoň 2. set od stavu 3:3. Díval bych se na celý zápas, ale hokej na olympiádě je přece jenom jednou za čtyři roky... V obou setech měla Caro brejk k dobru, ale ani jednou se jí to nepovedlo dotáhnout. V prvním setu měla náskok jednoho brejku dokonce dvakrát, ale bohužel toho nedokázala využít... Druhý set už můžu hodnotit o něco lépe. Když Caro získala brejk na 5:4 a šla podávat na zisk druhé sady, tak jsem věřil, že to dobře dopadne. Jenže za stavu 30-30 přišel z mého pohledu rozhodující fiftýn celého setu a dá se říct, že i celého zápasu. Caro měla prakticky vyhranou výměnu, byla u sítě a tlačila Yaninu, jenže ta se srdnatě ubránila a Caro vzápětí zkazila volej. Poté Yanina získala rebrejk na 5:5 a pak už si prostě věřila...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/0xCX4PYS/#prubeh-zapasu;1

Co jsem viděl ve 2. setu, tak Caro nepodala vůbec špatný výkon, ale Yanina hrála opravdu velmi dobře a byla nakonec lepší. Caro se snažila, hrála dlouhé výměny, bránila i útočila, ale nic to nebylo platné. Yanina uměla nejen přitlačit, ale zároveň i doběhnout zdánlivě ztracené míče. Opravdu nebyla náhoda, že Yanina včera porazila Petko, která o víkendu vyhrála nad Dominikou (finalistkou AO)... Co se týče Caro, tak mě to moc mrzí. Ona prostě potřebuje body, protože obhajoba semifinále Dubaje a finále Indian Wells bude nesmírně těžká. Její dnešní výkon mi skutečně připadal dobrý, ale co je to platné, když z toho nic není. Caro se prostě potřebuje odrazit, uspět na jednom nebo dvou velkých turnajích. Pak přijdou nejen body, ale začne si taky víc věřit... Začátek sezony pro ni opravdu není vůbec jednoduchý, ale pořád je to jenom začátek.
Reagovat
tommr
já jsem se původně taky chtěl dívat na hokej, ale protože se zápas Petry hodně protáh tak už jsem u tenisu zůstal a zkouknul jsem pak i celej zápas Wozniacká-Wickmayerová ... :)
Wickmayerová mě hodně překvapila a chvílema mi připomínala Petru z jejího nejlepšího období. Wozniacká sice nehrála vyloženě špatně, ale už to není ta hráčka z let 2010-2011. Mezi jiným jí opustilo i to neuvěřitelný štěstí, který se jí tak drželo když ženskýmu tenisu přechodně kralovala. Míčky už jí nepadají jen na lajny, občas udělá chybu a když má soupeřka den jako měla dneska Wickmayerová tak je úplně bezradná. Její návrat do první desítky se mi zdá čím dál tím méně pravděpodobnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Štěstí potřebuje sebelepší hráčka, ale samotné štěstí z tebe světovou jedničku fakt neudělá. Caro v těch letech 2010-2011 hrála lépe, ale hlavně si mnohem víc věřila, o tom to celé je. Když se ti nedaří, tak prostě o sobě začneš pochybovat. Psychika a sebedůvěra hraje v tenise ohromnou roli. Jak říkám, stačí 1-2 povedené turnaje a všechno se může otočit... Jinak to je pěkný nesmysl, že Caro byla dneska úplně bezradná. Kdyby byla bezradná, tak dostala dvakrát 6:1 a nebyla by dva míčky od zisku 2. setu...

A co se týče hokeje, tak jsi dneska o tolik nepřišel (viz vlákno "OT-Hokej"). Předpokládám, že kdybys viděl těch prvních 25 minut, tak jsi zase rychle utíkal na tenis... :D
Reagovat
tommr
jen o štěstí to samozřejmě není, ale občas může hodně pomoct a Caro si ho v létech 2010-2011 nejspíš vybrala až do konce kariéry ... :)
Jinak samozřejmě souhlasím, že zdravý sebevědomí je taky strašně důležitý. V tomhle jsou ostatně Caro a Petra na tom skoro stejně - obě by už potřebovaly nějakej větší úspěch jako sůl ... :)
Reagovat
freeteepek
Tak tohle např. u Petry moc neplatí. Ona vyhraje jeden turnaj. Řekl bys, že má sebevědomí na rozdávání. Jenomže na tom následujícím hraje jako pako a vypadne v prvním kole s nějakou naprosto podřadnou hráčkou. Já myslím, že ten pes je zakopanej někde jinde:-)
Reagovat
VlS
Yanina hrála znovu tenis. Byla odvážná, myslela u toho, prostě hrála dobře. Některý akce byly fakt vymyšlený hlavou, provedený s odvahou a ještě měla kliku.
Caro nehrála vůbec špatně v rámci svojí strategie, problém je zkrátka ta strategie. Pořád je to víc o tom " vracet", než o tom " jít si pro bod". Tudy to prostě dál nepůjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Každá hráčka má nějakou strategii. Caro se těžko bude předělávat na ranařku, stejně jako ranařky se těžko budou předělávat na něco jiného. Upřímně řečeno, Caro toho dosáhla v kariéře daleko víc, než kdejaká útočná hráčka... Co jsem viděl včera, tak problém nebyl v tom, že by si Caro málo chodila pro body. Třeba za toho osudového stavu 5:4 a 30-30 ve 2. setu si pro ten bod šla, ale Yanina se skvěle ubránila, vrátila o 2-3 míčky navíc a Caro nakonec udělala chybu... Je nepochybně fakt, že Caro teď nemá výsledky, jaké by si sama představovala. Ale když začne předělávat strategii a bude chtít z ničeho nic zakončovat každou druhou výměnu, tak jí akorát přibudou chyby. To prostě není její hra a Caro musí vycházet z toho, co umí a co je jí vlastní. A že to někdy nevychází, to ještě neznamená, že je to špatná taktika.
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1625510_659188167479337_610971847_n.jpg
Reagovat
EllNino
řekl bych segra :D
Reagovat
Frick
Eh, trochu jsem tipoval, zda to není mamka...

O kolik je segra starší, nevíte?
Reagovat
VlS
myslím že o 8 let
Reagovat
Fandina
10 let a nevím, jestli je na fotce
Reagovat
nouma
Tak dnes jsme v Dauhá mohli vidět opravdu zajímavé zápasy a zvraty. Vyzdvihnu úspěch Klárky Zakopalové, příjemné překvapení a doufám že důstojná satisfakce za blbej víkend ve Španělsku. To že svůj úspěch zpečetila výhrou i v deblu svědčí že prostě má momentálně fazonu. Moc ji to přeji. Další úspěch byl ve formě Janky Čepelové pro ni určitě velmi cenný sklap. Zde je jen líto že zápas nebyl k mání ve streamu. Janka ukázala že Daniela a Dominika se můžou jít zahrabat. :D Zápas Petry to byl teda twister až se mi chvílemi točila hlava. To jak se zakousla za stavu 1-4 v 3 setu a zápas otočila tak s mírnou nadsázkou sem tam viděl tu Wimbledonskou vítězku, snad to nebyl jen chvilkový záchvěv? Ale popravdě Venus ji sama dost pomohla. Karolína měla smůlu, v prvním setu se rozjela ale bohužel výhodu breaku záhy ztratila a TB už byl hodně nervozní. Ale i tak uhrála vyrovnaný zápas s Kerber která o víkendu vyprášila kožich Slovenským nádherám. Šafářová a Cetkovská tak zbytečně se s tím dlouho párali. Jen doufám že Petra překvapí LI a udělá ji. Dnes Magdalena na to měla ale v třetím setu odešla a Li toho využila. Zítra se velmi těším na Zápas Zakopalová-Kerber, Klárka ji má co vracet tak doufám že to bude stejný boj jako dnes s Annou.
Reagovat
tommr
já bych rozhodně neřek, že se s tím Lucka a Petra Cetkovská moc dlouho páraly. Udolat ty houževnatý Čínanky není vůbec nic jednoduchýho ani za normálních okolností a je to dvojnásob těžký po tom co mají holky za sebou (Lucka byla nemocná a ještě v pondělí hrála zápas Fed Cupu a Petra musela hrát kvaldu) ... :)
Reagovat
Mayo
Juj či je pekná Kvitula na tej fotke
Reagovat
Sonja
Jen si jí pochválil fotku a šupli sem jinou.
Maj tě tu rádi skoro jako já:-)))
Reagovat
Mayo
kks to prečo zmenili ? hrôza (: tak nie každý ma musí mať rád , beriem to olympijsky :D
Reagovat
Sonja
Mě jo, jinak jsem nepříjemná.
Nevím, proč tu fotku změnili, taky myslím, že to na tamtý Petře slušelo. Na téhle je v obličeji jak nějaká stařena:-( Ale tady na tp už je to skoro pravidlem, že se vždycky vybere nějaká děsná fotka. Asi aby bylo o čem plkat.
Reagovat
Fandina
Tahle fotka je asi aktuální z dneška. Tam na té měla Petra červené oblečení, to dneska na sobě neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se tahle fotka líbí, Péťa je na ní v zápalu boje a navíc výstřih ukazuje to, co má ;-)
Reagovat
Frick
vyhořel :-(((
Reagovat
Frick
Další velmi pěkná Klára, tam, co? :-)))
Reagovat
Fandina
Hezká holka. Její máma je a byla také fešanda ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit. Nedokážu si představit někoho, komu by se Klárka nelíbila... :)
http://img.blesk.cz/img/2/full/1923853_.jpg
http://img.blesk.cz/img/2/full/1923854_.jpg
http://img.blesk.cz/img/2/full/1923852_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Klára je fakt hezká, s Gábinou asi největší kočka z české výpravy! :-))
A Klára na mě působí i strašně příjemně, její rozhovor po sjezdu během superkombinace byl skvělý!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Gabča, Klárka a ještě mě celkem zaujala Petra Nováková... Jo, rozhovory s Klárkou jsou moc příjemné a ten dnešní byl taky fajn. Jan Kaliba (reportér Radiožurnálu) to napsal velmi trefně... :)
https://twitter.com/JanKaliba/status/433542997926752256
Reagovat
smazaný uživatel
mě dost baví i Šárka Pančochová, ty její rozhovory jsou fakt vtipný (krom toho po pádu teda..)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Šárka je mi taky sympatická. Prostě taková pohodářka... :)
Reagovat
Jan
Na té první fotce je božská. Se Soukalovou asi největší kočky, i když nemám přehled, kdo všechno tam ještě je :)
Reagovat
VlS
její máma byla taky super. Mě nejvíc dostala, jak jela kolem kamery v cílovém prostoru a křičela " ahoj všichni" .
A je teda fakt moc pěkná.
Reagovat
Frick
Samozřejmě, má postavu odpovídající sportu, jenž dělá - silnější nohy, menší hrudník, ale co na tom sakra záleží, když má krásnej úsměv a nemá pneu (ne, na nikoho nenarážím - neboj Kvítko)

Prý 178 cm / 70 kg - to je skutečně není vyžle :O)
Reagovat
Frick
Pozdravila z Londýna celou rodinu, když vyhrály první zápas :-))
Reagovat
HAJ
Ty ramena Ti přirostly přes noc
Reagovat
VlS
ty se raduješ a je ti šumák, že náš Monty bude smutnej. Nepráskni to na mě, ale taky mě to docela těší.
Reagovat
smazaný uživatel
Co tě konkrétně těší? Že vyhrála Yanina, nebo že prohrála Caro? Jinak co ti budu povídat, jsem hodně zklamaný. Pomalu bych navrhoval, aby to Dauhá přejmenovali na Waterloo... Viděl jsem to od stavu 3:3 ve 2. setu. Neřekl bych, že Caro hrála špatně, ale Yanina prostě hrála líp než obvykle. Víc se rozepíšu až trochu později, protože teď se jdu dívat na Liverpool...

Tenis hrůza, hokej jsme prohráli... Jak mám mít nějakou radost ze života? :( Aspoň že holky z USK vyhrály další zápas v basketbalové Eurolize. Ty už mi nějaký ten pátek udržujou dobrou náladu. :)
Reagovat
VlS
mě Caro nevadí, mě vadí Piotr a chudák Caro se s tím občas sveze, zvlášť když mám zasněnou Keltskou irskou duši jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Piotr mi nevadí. Vždyť Caro má zase nového trenéra, i když tam byli Piotr i Rory... Pokud Hogstedt nechtěl jet do Dubaje a místo toho odjel na dovolenou, tak se nedivím, že s ním Caro ukončila spolupráci. Navíc si prý nerozuměli už před Australian Open... Mně už bylo trochu divné, že Hogstedt přestal trénovat Mashu kvůli tomu, že ji z osobních důvodů nemohl doprovázet na turnaje. No a neuběhlo ani půl roku a Caro by najednou doprovázet mohl? Nevím, přijde mi to celé divné... Upřímně řečeno, jestli se Caro nebo Piotr k nějakému trenérovi nezachovali úplně fér, tak to byl Thomas Johansson. Sanchez a Hogstedt (podle dostupných informací) dostali to, co jim patřilo.
Reagovat
Fandina
Mně Piotr nevadí vůbec. A Rorymu fandím v golfu, je to sympaťák. Caro jak teď zhubla se mi moc nelíbí v obličeji, jinak postavu má super, ale jinak mě nevadí vůbec. Naopak, někdy jí i fandím. Záleží s kým hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
s USK můžu jedině souhlasit ;))
Reagovat
smazaný uživatel
opět prohrála s hráčkou, co umí trošku přitvrdit, že mě nepřekvapuje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jim taky fandíš? :) Já bych tě tipoval spíš na Brno, protože jsem se tak zběžně koukal, kdo odkud je, když jsme naposledy hráli Fantasy... No ale zdání může klamat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas jsem sice nevidel, ale psal jsem uz pretim, ze Yanina hrala dost dobre proti Petko a asi to pravdepodobne ukazala i proti Caro. Vratil jsem se po hokeji a koukam, ze dneska bylo i docela dost prekvapeni. Napriklad Cepelova, Klejbanova, Beck me docela prekvapila, prohra Nasti a ted zrovna dohral a prohral Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno a to jsem opomenul prohru Any! :-O Klarka asi hrala moc dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem četl, jak jsi tady psal, že Yanina hrála velmi dobře proti Petko. Jestli hrála jako dneska, tak musím říct, žes měl pravdu. Sice jsem viděl jenom druhou půlku 2. setu (po hokeji), ale myslím, že to celkem stačí. Caro se opravdu snažila, aby to Yanině co nejvíc otrávila, jenže Yanina nejen skvěle útočila, ale i bránila... Zápas Aničky proti Klárce nebyl nikde k vidění, ale už proti Daniele mi přišlo, že to prostě není ono. Postupně to sice bylo lepší, ale v Aucklandu a Melbourne hrála Ana prostě líp... No a proti Janě Čepelové vypadla v 1. kole Kiki Mladenovic, což mě dost mrzelo. Teď vidím, že Kiki možná čelila lepší soupeřce, než jsem původně očekával...
Reagovat
dadaft
jo, taky jsem viděl jenom kousek a Yanina opravdu velmi dobře - poslední dobou tak nehrávala - chodilo jí to.
Reagovat
VlS
Škoda Káji, zas tak moc na Kerber nechybělo a bylo by ve třetím kole 5 holek, ale 4 v 16 posledních je taky moc pěkný, bohužel je pitoma los nasadil všechny do jedný půlky. No nic, jedno QF je jistý, kdyby se stal zázraček a Li nepostoupila, tak bychom měli jistý SF.
Reagovat
VlS
Neměli, kecám, to ta tekutá pidpora na zvládnutí zápasu Petry.
Reagovat
Frick
Moc nechybělo Lucce na AO 2014 :-)

Tohle byla prohra ve dvou setech... Ale je to příslib. Že by si řekla Karol o pozvánku na FC s Itálií? Ale to asi jen při absenci někoho...
Reagovat
smazaný uživatel
To by musely chybět dvě holky před ní :)
Reagovat
VlS
Já bych tam Karolínu začal brát, Petra je ještě mladá, ale Klárka po třicítce, ostatní holky k ní nemají daleko a to nejde změnit ze dne na den.
Reagovat
Frick
No.... i jedna...

Místo Strécový klidně...
Reagovat
Fandina
V podstatě je jedno, jestli je tam Klárka i když je věkově jinde než Karolína, jde o to, aby se udělaly body a to se teď stalo. Takže dobře Pála vybírá. Nic proti Karolíně, ale ona ještě ukáže, co umí. Je to taková tichá voda břehy mele v reálu i na kurtu, ale pomaloučku polehoučku se dere vpřed. Ještě by to chtělo strhnout Kristýnu, nebo alespoň v deblu, aby se prosazovaly. Podle mě to ale přijde. Zatím Klárka super výběr. Pála je šikula.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra mladá? Je o dva nebo tři roky starší než Kájina a Cetkovské táhne na 30.
Nezapomeňte, že bude jezdit i Andrea, zvlášť po tom pondělním zápase. :)
Reagovat
VlS
Karolína ročník 92, Petra 90, Lucy 87, Andy, Barča 86, Klárka 82. Petra Cetkovská tuším 85.
Reagovat
EllNino
Petra číslo dvě také dělá radost :) dneska ten super tenis kazí akorát hokej :/
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Petře! Za stavu 1:4 jsem se šla raději koukat na hokej, protože už jsem fakt nevěřila, že by to mohla otočit. Pak se táta koukal na teletext a najednou vidím, že to otočila. Udělala mi fakt radost, což se bohužel nedá říct o našich hokejistech. Na začátku to vypadalo, že na ledě spí. Pak se trochu rozjeli, ale ne a ne to ve třetí třetině tam padnout. Bylo tam pár šancí, které měly využit...

Petru nečeká nic lehkého. Lucka je těžká soupeřka, ale věřím, že jí dnešní obrat nakopne. Petro, POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava : měli.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec strašná škoda... :-((
Ale dneska jsme si za tu první půlhodinu vyhrát nezasloužili.. Švédi byli ve všem o dvě třídy a mohli jsme být "jen" za 4 góly rádi.. Ale od té doby jako by nastoupil úplně jiný tým! Najednou jsme začali být u puků první, stříleli jsme, prostě jsme hráli nádherně.. V té 3. třetině jsme šance na vyrovnání měli, ale bohužel! :-(
Nakonec asi rozhodla naše neschopnost využít přesilovky.. Přesto, že jsme prohráli, tak tento zápas ve mě nakonec zanechal dobrý pocit, ono to půjde né že né! Jen se ty "staříci" musí vždy rozkoukat! :DDD
Nejlepší hráči: Jágr, Krejčí, Židlický
Trošku lepší výkon jsem čekal od Voráčka a Novotného.. Ani ten Barinka nehrál tak špatně, ale stále si myslím, že máme lepší obránce!! :-))
Reagovat
Jan
Uvidíme. Aby neskončili ve skupině na 3. - 4. místě. Zas kdyby konečně kvůli tomu vyhodili Hadamczika, tak by to stálo za to. Pro mě to je druhý Bílek.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhodnotil jsi to celkem přesně... Začátek z naší strany ještě tak špatný nebyl, ale po tom prvním inkasovaném gólu jsme hráli úplnou tužku. Je škoda, že jsme začali hrát až za stavu 0:4. Pak to vypadalo opravdu mnohem lépe, ale ve 3. třetině jsme bohužel neproměnili šance. Co tam zazdil Hemský nebo Kaberle, to prostě měly být góly. Přesilovky z naší strany taky nestály za moc...

Nejlepším hráčem byl z mého pohledu jednoznačně Jarda Jágr. Zaprvé dal gól a taky dělal Švédům jednoznačně největší problémy. Byl jedním z mála našich hráčů, kteří se nenechali odstavit od puku... Nedokážu říct, kdo byl nejhorší, ale moc se nedařilo hráčům z Evropy. Kovář prožil smolnou premiéru na olympiádě (druhý gól se dal chytat), Krajíček propadl právě před tím druhým gólem, Novotný byl v půlce zápasu stažen ze sestavy a Nedvěd byl dvakrát vyloučený.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvetsi problem jsem videl hlavne v brusleni a nedurazem pred nasi brankou. Dvakrat nechat svedskeho postaveneho hrace pred golmanem aniz by si ho jediny obrance vsimal je proste jasny gol. Kovar pri tech dvou golech ani nevedel, ze na nej neco leti pomalu. Nebyl bych az tak kriticky k tomu druhemu golu co dostal Kovar. Chyba hlavne zacala uz ve strednim pasmu a pohybu hracu, pak se tomu Svedovi postavil puk hezky na hranu a dal mozna jeste vetsi pecku nez Zidlicky pri tom nasim prvnim golu. Golman jde proste automaticky na kolena a v takove rychlosti spise zalezi, kam to trefi ten hrac, jestli do golmana a nebo ho to mine. Kazdopadne taky me docela nastvalo, a myslim si, ze to mohl i byt jeden z moznych dulezitych momentu zapasu, ze po tom druhem golu uz jsme byli vazne rozjety a nakonec to rozjeti zastavi nas utocnik zbytecnym faulem v utocnem pasmu. :-( A k tomu Kaberleovi a Hemskymu :-) Hemsky je proste hracicka :-D a Kaberle, pri tom najezdu bylo videt, ze neni utocnik, ktery by si samozrejme v takove situaci pocinal mnohem lepe. Myslim si, ze kdyby to nemel na bekhend, tak ani nejede tak blizko ke golmanovi a strili z mezikruzi.
Reagovat
Jan
Začali hrát až za stavu 0:4, když Švédové polevili, protože měli náskok. Do té doby si neškrtli. Kovář tam těžko mohl co dělat, když mu obránci vůbec nepomohli a nechali ho v tom samotného. Jak mu tam Švédové clonili a nic neviděl. Kdokoliv jiný by inkasoval taky. Ten jeden gól byl třeba na jeho vrub, ale zase obránci si to nepohlídali. Každý brankář něco pustí. Ve 3. třetině je jako přehrávali, ale Švédové si to v klidu pohlídali, a aktivita našich i když na pohled pěkná, ale bezzubá, tak bych to zas nepřeceňoval. Uvidíme, jak se jim povede dál. Švýcary i Lotyše by měli dát a mohli.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, před tím druhým gólem hlavně propadl Krajíček. Na Kováře to rozhodně neházím, i když něco navíc by gólman chytit měl (jako Salák)... Asi je fakt, že Švédové při vedení 4:0 trochu polevili, ale když jsme snížili na rozdíl dvou branek, tak se nedá říct, že by Švédové nějak zapli. Šancí ve 3. třetině jsme měli dost, ale bohužel jsme s nimi nenaložili dobře... No, Kaberle to při tom úniku zkoušel mezi betony, kde bylo trochu místo. Špatně to nemyslel, ale holt to nevyšlo. Naopak Hemský si za to (ne)zakončení fakt zasloužil čočku. Když to tam sám před brankářem ještě někomu chtěl dávat do prázdné, tak jsem vyskočil z gauče a naštvaně zařval: "Co tam vymejšlíš, ty šmrdlale!" :D Hemský je dobrý hokejista, co se týče bruslení, souhry, umí zavézt puk do útočného pásma. No ale góly po něm asi opravdu chtít nemůžeme. On je opravdu takový typ, že by měl někdy méně vymýšlet a více střílet...

Jinak na zápas Švýcarsko - Lotyšsko (který běžel na Nova Sport) jsem přepínal při přerušeních našeho zápasu... Akorát jsem chytil ten vítězný gól Švýcarů osm vteřin před koncem. Lotyši teda měli velkou smůlu, protože to byl jejich vlastní gól...
Reagovat
Jan
Jinak mě bilo do očí v kontrastu s MS třeba před 10 lety, že když Švédové vjeli do naší třetiny, vůbec po nich nešli, aby je zbavili puku a založili rychlý protiútok. To tam vůbec nebylo. Jezdili pomalu a jen koukali, co dělají Švédové. I ten kolektivní výkon pokulhával. Jeden tam něco hrál a ostatní stáli a dívali se na něho.
Reagovat
Frick
Zajímavej třetí set...
http://www.vysledky.cz/zapas/xlCgTPc4/#prubeh-zapasu;3
Reagovat
Frick
v osmifinále takhle dobrýho turnaje. Bylo to někdy?
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouho ne :) úplnej kontrast se sezonou 2013, nezapomeň na Kájinu, proti Kerber bojovala :)
Reagovat
Fandina
Škoda Karolínky. Je fakt, že Kerber je jiná liga, ale dívala jsem se chvilku na první set a klidně ho mohla vyhrát. Hrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to nekončí, Petra nebo Klára by mohly překvapit :)
Reagovat
Frick
a vůbec někdy?
Reagovat
misa
byl názorným příkladem utkání, který rozhodl 1 míč. kdyby Venus využila brejkbol na 5-1, bylo by hotovo. Ona včak zkazila a Petru to hodně nakoplo. Je to pro ni hodně důležitá výhra.

Připomíná mi to Montreal 2012 - rovněž turnaj Premier 5 ve stínu olympiády, opět Petra ve 2. kole na samé hraně vyřazení. Snad to skončí stejně :-)) Bude záležet na tom, jak se Petra bude po nemoci cítit, navíc musí hrát bez přestávky každý den.

Jsem rád, že Lucka vyhrála, od loňského září vytrvale postupuje směrem k top 20. Škoda, že jde na Petru. A Klára taky super.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka to má k TOP20 hrozně daleko, teď má před sebou navíc propast, pak ale to je nahňácaný, takovýhle výkony do Miami a bude tam.
Reagovat
misa
Podle

http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html

chybí Lucce na 20. Flipkensovou 475 bodů. To zas není tolik, navíc v Dubaji, Indian Wells a Miami neobhajuje vůbec nic. Takže souhlasím, po Miami by tam měla být. Když budeme držet palce :-)
Reagovat
Fandina
Lucka hrála teď o víkendu hrozně dobře. Jinak jsem jí neviděla delší dobu, ale už byla ve dvacítce, chvilku, ale byla. Pokud bude pokračovat ve hře, jak hraje pod tímhle trenérem, soustavně a vyspěle, tak dvacítku dá.
Reagovat
Frick
Neměla se na toho debla vybodnout? I když, vzhledem k soupeřce, by případná únava Lucky zejtra nevadila..
Reagovat
kada.tom
patrně měly, protože míří za jasnou prohrou
Reagovat
Frick
Nějaká tří setová bitva - to by byla Lucy vyflusaná...
Reagovat
Frick
Katka proti Ule je jen lehká outsiderka. (2,00 - 1,62)
Reagovat
petrulinka
Gratulace Petře!!! Ale zase to byly infarktové stavy :-) Nevíte někdo náhodou, v kolik budou zítra holky? Jsem do pěti v práci, tak to asi neuvidím
Reagovat
petrulinka
Teda chtěla jsem se zeptat, v kolik budou holky asi hrát?
Reagovat
EllNino
Zápas Li - Cetkovska/Zhang začíná v 13:30, po nich budou hrát holky někdy kolem pul 4 tak nějak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže se to bude krýt s biatlonem? Ach jo.. :/
Reagovat
LukasH
Nádhernej útočnej (až neženskej) tenis od stavu 1:4 ve 3. setu. Do tý doby to bylo buch, buch, ven - nejdřív Venus, pak Petra. Ve 3. setu od zmíněnýho stavu už to byl tenis, kdy jsem si říkal, že je to pro 2. kolo škoda. Spíš mi to připomínalo semifinále (kde se obvykle odehrávají boje nejtěžší). Popravdě jsem si myslel ve 3. setu, že bude brzy konec, ale Petra neuvěřitelně zabojovala a dokázala téměř nemožný. Za stavu 5:4 to při mečbolu vypadalo, že už je to hotový, ale drama pokračovalo. To samý, když Petra v tajbrejku prohrávala 6:7. Uffff, nakonec to dopadlo dobře. Ovšem nic pro kardiaky.:-):-):-)
Reagovat
PetaM
Já jsem teda hodně rád, že Petra hraje v mých nejlepších letech, nedovedu si totiž představit, že je mi 40 a fandím ji. To bych asi nepřežil :D
Reagovat
petrulinka
No vidíš, a já patřím do toho věku 40+, a zatím žiju no. Ale jestli tak ty Petřiny zápasy budou pokračovat, tak nevím =D
Reagovat
petrulinka
No vidíš, a já patřím do toho věku 40+, a zatím žiju no. Ale jestli tak ty Petřiny zápasy budou pokračovat, tak nevím =D
Reagovat
LukasH
40 není moc. Se podívej na Bjorndalena, jak jezdí a jak válcuje mnohem mladší. I když pokud budu dál Petru sledovat, tak ve 40 určitě zdravej nebudu.:-D:-D:-D
Reagovat
VlS
a myslím si, že Pepin, tommr, Jan a fůra dalších jsou na tom tak nějak podobně. Nebojte, v tom je život uplně spravedlivej, než se nadějete, budou z Vás staří dědci. To není žádná hrůza, jen vás nesmí přestat život bavit.
Reagovat
Fandina
Ty máš opravdu vpředu šestku? Tak to bys měl už mít rozum ... néééééééééééé, to byl šťouchanec, za to jak reješ do mě ... úsměv
Reagovat
VlS
Mě nepřestal život bavit
Reagovat
Fandina
Já si pamatuji, jak mi babička říkala, že by si přála, aby lidi nikdy neumírali a bylo jí dost přes osmdesát, když to říkala. Tam máš ještě daleko, ale podle mě je to tak u naprosté většiny lidí, že mají život naprosto rádi, užívají si ho, i když už mají vrásky a šediny. A to je super.
Reagovat
PetaM
Byl to neuvěřitelný zápas, který se opět přeléval na obě strany. V první setu byla jasně lepší Petra a Venus se hodně vyhazovala. Ve druhém setu převzala otěže Venus a Petra začala stagnovat, mám pocit, že snad asi 3x za sebou nebylo schopna vrátit míček do kurtu. Bohužel, třetí set se ze začátku nesl ve stejném duchu. Od stavu 1:4 a 40:Ad se ale Petra neuvěřitelně zvedla. Její tenis šel pomalu nahoru a Venus jí sem tam pomohla. Škoda, že nevyužila SB za stavu 5:4, ale Venus zahrála parádně a do TB se úroveň tenisu stále zvedala. No a v TB to neuvěřitelně vyvrcholilo. Skvělý tenis od obou, pohyb po celém kurtu, údery ze všech stran, ze všech pozic, holky se hezky proháněly. Nakonec to skončilo chybou Venus, ještěže tak. Byly to neuvěřitelné nervy a jsem rád, že to Petra zvládla - upřímně, už jsem ani za stavu 1:4 40:Ad nevěřil, že to otočí, ale Petra ukázala velkou psychiku, když odvrátila tyto BB a nakonec v TB i SB Venus ... TB si určitě pustím znova, až bude na netu k vidění :D Petru bohužel ale čeká v dalším kole Lucka Š. ... Nezastírám, že budu fandit Petře, ale je mi moc líto, že se potkají tak brzo. Ale nakonec - Peťo pojď! :)
Reagovat
Fandina
Také mě mrzí, že hraje Petra s Luckou, přála bych oběma víc než třetí kolo. A také budu víc fandit Petře. Když ale vyhraje Lucka, také budu mít radost. Nevím, jestli to bude na kamerách, ale moc bych ten zápas chtěla vidět.
Reagovat
freeteepek
Zápas byl plný tvrdých úderů a také chyb. Ani jedna tenistka nijak nezářila, přesto Petra Venus v prvním setu na skore převálcovala. Jenomže v tom druhém se Venus zlepšila a Petra přestala stíhat. Byla pomalá a hrála zbrkle. Chtěla to urvat mermomocí, ale spíš to vypadalo na rychlý konec ve třetím. Jenomže tam Venus nevyužila nějaké breakboly a dala Petře šanci. Ta se konečně chytla a začala hrát pořádně. Z kurzu 10:1 se vyhrabala do role favoritky. Jenomže Venus se vzápětí také zlepšila a konečně se začal hrát parádní tenis. Obě hráčky se do sebe zakously a dostávaly ze sebe maximum. Takle koncentrovaná Petra by mohla vyhrát nejen tento celý turnaj. Jenomže jak dlouho jí to vydrží?
Reagovat
PetaM
Vydrží jí to, dokud bude mít proti sobě kvalitní soupeřku, která jí vybičuje k nejlepším výkonům :D :D
Reagovat
freeteepek
V tomhle zápase jsem opět mohli vidět 2 zcela odlišné Petry. Jednu soustředěnou, pečlivou a pohotovou. Druhou hektickou, pomalou a odevzdanou. Kdo ví, jestli jich nakonec nebylo ještě víc:-)
Reagovat
PetaM
No Petra má neuvěřitelné tváře. Já bych byl pro, aby si udržela Petru z TB :D :D
Reagovat
Fandina
Petra hrála v prvním setu jak hrála a stačilo to. Ve druhém, když Venus zabrala, tak to už nestačilo a ve třetím zase zabrala Petra, od stavu 1:4. Takže pořád jedna Petra, ale průběžně reagovla na průběh zápasu. V koncovce třetího setu byla o chlup lepší a je dobře, že se to v TB potvrdilo. Petra je šikulka!
Reagovat
smazaný uživatel
výborně, Klárka s Luckou nabraly sebevědomí, jen tak dál. Petra ubojovala, nádherně ustála závěr. Škoda jen, že všechny naše holky jsou v jedné půli pavouka. Ještě hraje Petra Cetkovská, také to nevypadá marně....Zato kluci to nějak mrskají, ach jo ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist