Češky ve 3. kole dohrály. Kvitová prohrála s Keysovou, Strýcová s Azarenkovou

24. 1. 2015, 08:47
Aktuality 1042
AUSTRALIAN OPEN ženy - Osmifinále se dvouhry žen se na Australian Open bude hrát už třetí rok po sobě bez českého zastoupení. Petra Kvitová dnes ve třetím kole nepotvrdila roli favoritky proti devatenáctileté Američance Madison Keysové a Barbora Záhlavová-Strýcová nedokázala zaskočit dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou.
Petra Kvitová

České tenistky rozehrály letošní Australian Open výborně. Z deseti se jich osm dostalo do druhého kola, ve kterém pak měly padesátiprocentní úspěšnost. Přes 3. kolo se však neprodrala už ani jedna. Tři - Karolína Plíšková, Lucie Hradecká a dnes Barbora Záhlavová-Strýcová - nestačily na favoritky, Petra Kvitová pak naopak nečekaně nepotvrdila roli nasazené čtyřky.

Australian Open je prý po Wimbledonu jejím druhým nejoblíbenějším grandslamem, jenže od semifinále v roce 2011 se Petra Kvitová s Melbourne loučí už potřetí v řadě předčasně po překvapivé porážce. Předloni podlehla ve 2. kole Britce Robsonové, loni skončila senzačně v 1. kole na Thajce Kumkhumové a letos ve 3. kole nestačila na devatenáctiletou Američanku Madison Keysovou.

Petra Kvitová a Madison Keysová

Kvitová po prvních dvou kolech přiznala, že se proti papírově slabším soupeřkám potýká s nervozitou, kterou se nechala svázat i dnes. V utkání s 35. hráčkou světa jí chyběla úderová jistota, nevěřila si a míčky, které by jindy dokázala 'zabíjet', často kazila. Naopak talentovaná Keysová, kterou na částečný úvazek trénuje bývalá světová jednička Lindsay Davenportová, se nebála hrát na riziko a její agresivní hra slavila úspěch.

Dvojnásobná wimbledonská vítězka byla v utkání horší a trápila se na podání. O to přišla jako první v obou setech a musela dotahovat ztrátu. V první sadě to dokázala jednou, ale podruhé už ne. Ve druhém dějství smazala brejk soupeřky dvakrát, ale za stavu 5-6 už se jí to nepodařilo, protože při mečbolu soupeřky poslala míček do sítě. Kvitová měla jen 15 vítězných úderů a udělala dvakrát tolik nevynucených chyb.





"Myslím, že ještě teď se mi třesou ruce. Jsem velmi šťastná," řekla evidentně rozklepaná Keysová po životní výhře. Cestou z kurtu nezapomněla vyzdvihnout přínos Davenportové, se kterou spolupracuje od loňského podzimu. "Hodně jsem se od ní naučila. Je skvělé, že mě podporuje."

Ve svém prvním grandslamovém osmifinále se tenistka z Floridy utká se svou krajankou a jmenovkyní - čtyřiadvacetiletou Madison Brengleovou.

Záhlavová-Strýcová potrápila Azarenkovou
Barbora Záhlavová-Strýcová se s Australian Open rozloučila stejně jako loni po porážce s šampionkou z let 2012 a 2013 Viktorií Azarenkovou. Sice ani dnes ve čtvrtém vzájemném souboji neuhrála set, odehrála však dosud nejvyrovnanější bitvu, která byla plná zvratů a zajímavých výměn.

Viktoria Azarenková a Barbora Záhlavová-Strýcová

V prvním setu česká tenistka prohrávala 1-3, ale pak získala 12 ze 13 fiftýnů a otočila na 4-3. Záhlavová-Strýcová svou pestrou hrou držela krok, ale častěji chybovala. Po ztraceném podání se za stavu 4-5 dostala ke dvěma brejkbolům, ale její pokus o kraťas skončil na pásce a další úder poslala do autu. Azarenková pak dějství v nově zrekonstruované Margaret Court Areně v klidu doservírovala.

V druhé sadě Záhlavová-Strýcová, jež v letech 2002 a 2003 v Melbourne vyhrála juniorku, udržela jen jeden z pěti gamů na podání. Přesto byla vyrovnanou soupeřkou. V úvodu dokázala smazat manko dvou brejků a ztrátu 0-3. jenže další dva servisy znovu prohrála. V desátém gamu se stejně jako v prvním setu dostala k brejkbolům, ale znovu chybovala a zápas už prodloužit nedokázala. Po hodině a 48 minutách prohrála 4-6 4-6.



"Mrzí mě to, nevyužila jsem spoustu šancí," řekla. "Vika je skvělá hráčka, přesto jsem cítila, že na ni mám. Zlepšovala jsem se a kdybychom byly na kurtu další hodinu, tak jsem mohla hrát ještě líp. Škoda, že jsem trenérovu taktiku nedodržela do posledního puntíku."

Osmadvacetiletá rodačka z Plzně v Melbourne nepřekonala své maximum, ale znovu potvrdila, Barbora Záhlavová-Strýcováže má v posledních měsících životní formu. Už na třetím grandslamu po sobě se dostala minimálně do 3. kola, což dokázala i na všech třech turnajích v této sezoně. Díky tomu sahá po průniku do Top 20.

Dnešní výhra by ji možná elitní dvacítku už zajistila. Ale hlučnou soupeřku nepřetlačila. "Samozřejmě s tím počítám, když proti ní nastupuju. Ale někdy se to její heknutí protáhne až do mého úderu, což je nepříjemné. Čím je situace víc vypjatá, tím víc vydává ty svoje zvuky.“

Na to 44. hráčka světa reagovala na tiskové konferenci se slovy: "Jsem, jaká jsem. Říkám si, co chci. Směju se, kdy se mi zachce. A hekám, když chci hekat.“

Azarenková v Melbourne vyhrála 21 z posledních 22 utkání. Jedinou porážku za poslední čtyři roky utrpěla loni ve čtvrtfinále s Radwaňskou a letos cítí, že se vrací do formy. V předchozím kole přehrála i světovou osmičku Caroline Wozniackou.

"Zlepšuju se. Každý zápas beru jako novou příležitost udělat krok dopředu. Ale je těžké tady srovnávat mou kvalitu, protože každá soupeřka byla jiná a měly různé styly. Ale jsem ráda, že jsem si se všemi poradila. Pořád jsou věci, na kterých musím zapracovat, ale cítím, že dělám pokroky. Jsem šťastná, že v pondělí mám další šanci hrát," řekla Azarenková.

O zopakování loňského výsledku se utká s obhájkyní finále Slovenkou Dominikou Cibulkovou. Běloruska vede ve vzájemné bilanci 7-2, když si Cibulková obě výhry připsala na antuce.

"Je to těžká soupeřka. Osatně stejě jako všechny mé předchozí. Ona (Cibulková) tady loni dosáhla velkého úspěchu. Budu do toho muset dát sto procent a hrát agresivně. Ona vám vrátí spoust úderů a bude namotivovaná," řekla běloruska tenistka směrem k osmifinále.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
sobotní výsledky českých tenistek (24. 01. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Keysová (USA) - Kvitová (4-ČR) 6-4 7-5
Azarenková (Běl.) - Záhlavová-Strýcová (25-ČR) 6-4 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (9-ČR) - Adamczaková/Rogowská (Austr.) 6-3 6-2
Šafářová/Matteková-Sandsová (ČR/USA) - Babosová/Mladenovicová (10-Maď./Fr) 4-6 7-6(2) 6-4
• Juniorky - dvouhra - 2. kolo •
Tjandramuliaová (Austr.) - Vondroušová (3-ČR) 6-1 6-3
Kingsleyová (11-USA) - Kilnarová (ČR) 6-1 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1042
Přidat komentář
FulnekUltras
že Evža dnes bude mít s Irinou velké problémy...a možná splaskne úplně.
Reagovat
Mayo
máš pravdu, hneď brejk
Reagovat
Mayo
tak ne, odvrátila hrozbu :D
Reagovat
Mayo
Priatelia, vonku je teda riadna víchrica, bŕŕ.
Reagovat
FulnekUltras
Važme si toho, že jsme (a za chvíli možná ještě budeme) uvnitř... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle příspěvek nikdy nezapomenu, je to vyjímečný okamžik...
Reagovat
FulnekUltras
tak takovéhle lidové pozdvižení Hanka Mandlíková ani Jana Novotná, natožpak Martina Navrátilová, po svých GS porážkách nikdy nezažily... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A já nechápu, co se zde psalo zas tak strašnýho. Nikdo Petru neposílal na pranýř, ani k psychiatrovi.
Reagovat
FulnekUltras
jsem to napsal blbě: mělo tam být "po svých GS porážkách i vítězstvích"... ;-)))...zkrátka Petra je skutečně lidový fenomén... ;-)
Reagovat
baggik
To je všechno o tom jak se za tu dobu vyvinula média.
Reagovat
FulnekUltras
ale tak třeba Československá televize dávala Wimbledon a RG zcela běžně...
Reagovat
baggik
Ale těžko se potom strhla debata na internetu, nehledě na to, že dneska můžeš sledovat tenis pomocí streamů prakticky každý týden a lidi mají mnohem větší přehled a tím i zájem.
Reagovat
FulnekUltras
Jasně - vždyť nahoře píšu "bez ohledu na možnosti netu". Myslím to tak, že žádná z dřívějších českých (československých, českoamerických) tenisových hvězd necloumala po jakémkoliv svém výsledku na GS s veřejností tak, jako v poslední době Petra. ;-)
Reagovat
slacker
Jakepak (bez ohledu na možnosti netu)? srovnavas nesrovnatelne, v hospodach a o velke prestavce se neresilo nic jineho
Reagovat
FulnekUltras
snad ještě tak DC...
Reagovat
ptpc
V dobe ktorú spomínaš neexistoval bulvár(teda až na tú Novotnú). Takže nechápem tvoje prirovnanie...
Reagovat
FulnekUltras
obecně takový ohlas prostě tenis neměl...
Reagovat
ptpc
Takisto ako všetko ostatné...
Reagovat
FulnekUltras
to si vůbec nemyslím - hokej, fotbal např.
Reagovat
ptpc
Tak som to nemyslel. Jasné že hokej, fotbal mali väčší ohlas lebo boli populárnejší. Mal som na mysli to mediálne pokrytie - ako som už spomínal neexistoval bulvár a tým pádom sa o všetkom písalo minimálne.
Reagovat
FulnekUltras
Samozřejmě nějaké ty soukromé či homo aférky se šířily pouze šeptandou... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi si to neuvědomujete, ale vy tím, že pořád na to budete upozorňovat, vy tím to budete stále obnovovat a lidi nepřestanou.. Prostě stačí napsat něco jednou, a dost... Potom se nedivím, že to všichni řeší a je tady 1000 komentu...
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Je na tom snad něco vtipného?
Reagovat
slacker
taky jsme hledal nejaky vtip. A si to nebyl vtip co rozemslao Lunejku ale usmev nad tim ze zrovna ty neco meles o neopakovani se :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se opakuju? Já tu snad píšu o Petře 30 krát??
Reagovat
slacker
kdo mluvi u tebe o Petre? :-) Hrajes to nebo jsi tak nebystry?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak ty, ale já píšu ve vláknu o Petře, nečekaně o Petře:DD
Reagovat
smazaný uživatel
tahle tvoje věta mě pobavila - Prostě stačí napsat něco jednou, a dost... - to je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím na tom nic vtipného..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ti chybí smysl pro humor, jak koukám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě? mě ne. Ale nektěrým koukám, dělá strašně dobře si rýpnout.
Reagovat
slacker
Jeden z priznaku u lidi postizenych nejakou formou queshismu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi moc oblíbený, co?
Reagovat
slacker
U queshistu? ne, to nejsem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
O tobě se zase říká, že koktáš.. Každý má svoje mouchy no :)
Reagovat
slacker
A co se jeste rika?
Reagovat
smazaný uživatel
To nechceš vědět:D
Reagovat
slacker
Chci chci chci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš:D A je to pravda s tím koktáním? :D
Reagovat
slacker
Chci. A odkud se to vzalo, na Facebooku Vernych Fanousku PK?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná. Není důležité odkud, důležité je, co je na tom pravdy ;) :)
Reagovat
slacker
No to se nedozvis :-) Ale zajima me kdo a kde si tohle a podobne veci vymysli.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže je to pravda.. Je mi to jasný.- :)
Reagovat
slacker
No a co dal se jeste rika? neni nad to se dozvedet o sobe dalsi podobne pravdy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu to tady filtrovat.. Nejsem zase takvý šmejd :D
Reagovat
slacker
Vadi ti neco na dnesni diskuzi alertofile?
Reagovat
smazaný uživatel
Vadi mi, že z toho lidi dělaj až moc velký haloo.. Prostě se stalo, no... Stačí jednou to napsat.. ;)
Reagovat
ptpc
A? Je v tom nejaký problém, že je tu 1000 príspevkov? Je to tu nejak limitované?
Reagovat
smazaný uživatel
Není, ale pak nechápu, proč lidi na to si furt stěžujou, jaké haloo z toho je, protože sami z toho to haloo dělaj..
Reagovat
ptpc
Ľudia si nestažujú na to, že je pod článkom 1000 príspevkov. To nie je to haló. Tým haló sa myslí mediálne haló ktoré môže Petre vadiť a vytvárať na ňu tlak. Ale je len na nej aby to zvládla.
Škoda. Mal som dojem že už na takej úrovni že súperky ktoré by mala poraziť tak aj porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mluvím o lidech tady, na TP.. furt melou kolik tu je příspěvků, ale ono není co divu, když se tu hadají pořád dokola.. Pořád řešit jen Kvitovou, bože...
Reagovat
ptpc
Neviem teda komu to vadí, mne to nevadí vôbec. A nevadí mi to pri akýchkoľvek diskusiách.
Ak to teda vadí tebe tak potom sa tých diskusií nemusíš účastniť. Ale odvolávať sa na to že to vadí niekomu inému je irelevantné.
Reagovat
smazaný uživatel
To je síla, tady, to je síla:DD
Reagovat
ptpc
Áno? A čo?
Reagovat
smazaný uživatel
vypadnuti kvitove byla sazka na jistotu s vysokym kurzem!!! jupiiiii dam si jeste jednoho panacka a vy holoto chuda, co tady brecite, bezte raci makat at mate na rohliky
Reagovat
baggik
zase nějakej komunista
Reagovat
FulnekUltras
bývalej, dnes namodralá stará struktura z Klausjugendu...
Reagovat
FulnekUltras
proč jen jsi pořád taková ??? ;-)

Nahoru, pak zase dolů,
na vlně es a dablfólů.

V podání Tvém není, zdá se,
jisté si ani páskou prase...

Marně v Tobě logiku hledají
ti, co po konzistenci volají
doufajíc, že konečně dáš jim slib
hrát navždy bez nevynucených chyb.

Fanoušci se už ničemu nediví
a trenér v lóži zvolna šediví.

Je to holt svízel sakramentská,
však aspoň víme, že jsi ženská!

Znalci z nás proto největší
úlety Tvé tu pranic neřeší.

A naopak se těší
na tu pravou chvíli,
až lvice skrytá v ženě
dovede Tě zralá k cíli,

který vysloven byl kdysi
Tvou poslední sudičkou,
že máš se státi, Peti,
i světovou jedničkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Některé verše se ti povedly :) mě na básničkách vždycky přišlo nejtrapnější, jak je člověk někdy nucen do toho sem tam zamíchat nějaký kraviny, aby se mu to rýmovalo...;)
Reagovat
FulnekUltras
máš recht... ;-)))
Reagovat
LukasH
:-):-):-) Tleskám...
Reagovat
FulnekUltras
jsem z toho dneska chytil krizovou múzu...nebo mízu (???) ;-)
Reagovat
ptpc
Má to celkom úroveň...
Reagovat
sprchon
Chvályhodné. :)
Reagovat
PH94
Jinak zdálo se to jen mě a nebo Terka Smitková vyrazně zlepšila ty její výlevy na kurtu? :) V zápase s Giorgi jsem od ní i za nepříznivého stavu viděl často úsměv :D Nebo se mi to jen zdálo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, já Terku viděl jen na extralize v PV, a nezdála se mi nějak nervní.. Ona snad někdy byla? :)))
Reagovat
PH94
No minulou sezonu to byl děs. Prakticky v každým zápase urojila slzičky :D Občas jsem přemýšlel, jestli mi víc vadí Terky bulení po každém zkaženém míčku a nebo frackovitý chování od Siniakové :D... U Terky se mi zdá, že se to pomalu lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tím pláčen to myslíš.. No, Terka asi hrozně moc chce a když se jí zrovna nevede, tak prostě spustí no.. Ikdyž se to nestává u tenistů běžně, docela to chápu.
Reagovat
smazaný uživatel
že vás to furt baví tu psát :D Lidi, běžte ven, zahrajte si tenis, ale nekomentujte dnešní výkon Petry do nekonečna.. Furt dokola...
Reagovat
smazaný uživatel
kiežby som mohol isť hrať tenis :D :D !
Reagovat
smazaný uživatel
Všeci můžou! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Budete niekto pozerať o jednej na Genie? :D
Reagovat
sprchon
Hraje kvalifikaci na 25.000 ve Francii. V prvním kole kvaldy porazila hráčku páté stovky...

http://www.tenisportal.cz/andrezieux-boutheon-itf/2015/wta-zeny/
Reagovat
PH94
to musí do kvalifikace? :O
Reagovat
sprchon
No divím se... Asi už takhle na poslední chvíli nebylo místo v hlavní soutěži. Druhá hráčka v kvaldě je až 100 míst za ní. Tak snad se tam Kristýna rozehraje, nějak začít musí.
Reagovat
ptpc
Presne. Krystína dostala WC do kvalifikácie.
Reagovat
George_Renel
Jak to vypadá s přenosem Tomáše? Bude na ES?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že na dvojce.
Reagovat
George_Renel
Tak asi ano, ale UK vysílání.
Reagovat
smazaný uživatel
Congrats to Madison Keys on her outstanding play and win last night- well done Lindsay!!!

Tak to si po*rala, Martino :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč, ona to psala Martina sem na TP? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No co to je??? :DDD
Reagovat
Jan
Možná jí vadí, že její nabídku Petra odmítla. Už dřív řekla, že kdyby holky hrály finále FC proti USA, že by to měla těžké, kdyby jim fandila. Jako občanka USA musí fandit "svým".
Reagovat
VlS
Ježíš a proč by jí nepopřála? Jako první ze všech jí pogratulovala sama Petra.
Reagovat
ptpc
Presne. Treba vedieť čítať medzi riadkami. Taká hráčka ako MN toto nerobí. Ale vlastne u nej ma to vôbec neprekvapuje...
Reagovat
FulnekUltras
ani mě...
Reagovat
VlS
No, tak doufám, že to Petru zdravě nadzvedne
Reagovat
smazaný uživatel
Uživatelé TP zase nezklamali :D
Reagovat
PH94
Nechce někdo nějak komplexně zhodnotit výkony všech našich tenistek na AU? :D Podle mě to z našeho pohledu zase tak špatné nebylo :)
Reagovat
VlS
Neber boží jméno nadarmo, nebo se tady Frick opravdu zjeví
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, jen to ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste pane. Tak to ne. To zas budou palce nahoru a dolů. Hned by tu bylo o 200 komentů víc :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Frick odpovídá Frickovi :-)
Reagovat
Davor1
Kvitová (4)- rozhodne veľké sklamanie, žreb mala strašne jednoduchý až do QF, tretie kolo je na hráčku top4 a jednu z najväčších favoritiek proste veľké zlyhanie...

Šafářová (4)- súperku na prvé kolo mala náročnú, napriek tomu mala vyhrať, zase raz ukázala, že na tú úplnú špičku zrejme nemá hlavu a jej strop je niekde okolo toho 15. miesta...

Plíšková (3)- už od prvého kola nebola úplne v tej forme ako v Sydney, možno bola unavená, prehra s Makarovou nie je žiadna katastrofa, nesklamala ani neoslnila...

Záhlavová- Strýcová (2)- splnila to, čo mala, tretie kolo zodpovedá jej umiestneniu aj kvalitám, Azarenku mohla poraziť len ťažko

Koukalová (3)- v súčasnej forme aj druhé kolo môže považovať za úspech...
Smitková, Siniaková (3)- nesklamali ani neoslnili, oba porazili v prvom kole kvalitné súperky a vypadli v druhom s hrateľnými, priemer, vzhľadom k veku OK

Hradecká (1)- postup z kvalifikácie do tretieho kola a hlavne víťazstvo nad Ivanovič, to je vysoko nad očakávania, určite vyťažila najviac zo svojich možností, maximálna spokojnosť...

Allertová (1,5)- v kvalde bola nasadená jednotka, takže postup do hlavnej súťaže bol tak trochu povinnosťou, porazila hráčky ktoré mala a vypadla až s elitnou hráčkou top20, takže vysoká spokojnosť...

Voráčová (2)- postup do hlavnej súťaže môže považovať za veľký úspech...
Reagovat
smazaný uživatel
A dáme aj zhodnotenie slovenských tenistiek, co ty na to? ;-)
Reagovat
Davor1
no skús, veľa roboty s tým nebude :-DD
Reagovat
lars
Kvalite tvyho hodnoceni bych dal 3 (stupnice jako ve skole)
kde mas Krejcikovou, Hlavackovou, h+h ?
Ale kdyz treba Keys postoupi treba do SF, tak to strasne jednoduchy Peta nemela :))
Hradecka nevyuzila realnou sanci na jeste lepsi vysledek.
..... :))
Reagovat
Nola
tvoje hodnotenie ma pobavilo :D letmo citam diskusiu...
aby si neskor este neprehodnocoval ine neplanovane vypadky ... naviac neverim, ze si vsetky zapasy sledoval....
Reagovat
Davor1
Hodnota tohto tvojho príspevku je tak nízka, až sa mi protiví reagovať. Vysmiať sa bez akéhokoľvek logického argumentu vedia aj menej inteligentní jedinci, nezdalo sa mi, že na túto úroveň patríš aj ty :-))
Buď konkretizuj, čo sa ti nepáči, alebo radšej nepíš nič, takéto neurčité drísty ku ničomu nevedú.
čo by som mal akože neskôr prehodnocovať? Absolútne nechápem. Alebo si myslíš, že Keys postúpi do finále a tak prehodnotím, že Kvitovej prehra s ňou bola vlastne v najlepšom poriadku ?? :DD
A to musím sledovať každý jeden zápas od začiatku do konca, aby som mohol zhodnotiť, kto ako približne splnil očakávania? Ďalší totálne smiešny predpoklad, to potom radšej nech nikto nič nepíše, lebo určite nevidel všetky zápasy, však? :-))
Reagovat
PH94
Díky ti :) +- se dá se vším souhlasit :)
Reagovat
Davor1
Vypadnutie Kvitovej dáva veľkú šancu Age na semifinále, verím, že s Venus si poradí a potom aj s Keys...a to semifinále sa môže pokojne opakovať z minulého roka, Cibuľková vyzerá zase v super forme a Azarenka ani Serena rozhodne nie sú nehrateľné...
V druhej polovici pavúka má zase obrovskú šancu na semi Simona, pre ňu je to takmer povinnosť, zase sa ale dosť obávam prípadného zápasu so Sharapkou...
Stále je reálne finále v zložení Radwanska- Halep, to by bol sen :-))
Reagovat
Mayo
To by bol viac ako sen (:
To by bol až priam nonsens (:
Ale bodaj by.
Veľmi sympatická dvojica.
A fandil by som Agneške.
Reagovat
Davor1
Tiež by som asi fandil Age, obe mám neskutočne rád, ale Simona má väčší potenciál na viacero GS do budúcna, Aga už tých šancí asi bude mať menej...
Reagovat
smazaný uživatel
a ja zase doufam, ze mi vyjde muj tip ve zdejsi ankete = Serena.. :-)
Reagovat
Mayo
ja som dal tiež tip na Serenu v ankete
Reagovat
smazaný uživatel
a muzi? Ja ortodoxne Fedexe.. :-)
Reagovat
Davor1
ja som hlasoval za Andyho ešte pred turnajom, snáď to konečne výjde :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ja mam Amelii az jako treti moznost, Berda zatim drzi a padleho Johna jsem si uz chytre nahradila.. ;-)
Reagovat
Mayo
u mužov Andyho
Reagovat
VlS
Var.1 Serena
Var.2 Venus
Reagovat
smazaný uživatel
beru.. :-)
Reagovat
Kozoroh
Já bych fandil Simoně. Je to má oblíbenkyně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Titul přeju Sereně nebo Simoně, ale spíš to vidím na Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvíc reálné je asi Simona-Serena. S tím, že Halepová vyhraje :-) ale to je pouze tip
Jinak jsem byl hodně nakloněný finále Maria- Petra ale možné je že nakonec tam nebude ani jedna,,
Reagovat
Davor1
Sharapova to bude mať dosť ťažké už v QF, Bouchard vyzerá byť vo výbornej forme...
Reagovat
LukasH
Nečekaně je tu zase nesčetně komentů ohledně změny trenéra. To tu budeme ještě číst než Petra ukončí kariéru.:-) To, že se Petra neřídí tím, co jí tady většina "radí" je pro mě známkou toho, že vidí chybu v sobě. Ne v týmu okolo. Kolika hráčům nebo hráček změna trenéra pomohla tak, že můžeme říct - ano, udělal z ní/něho někoho jinýho...buď to ten hráč v sobě má nebo ne. Jedinej, kdo mě napadá, je Lendl, pod jehož drilem hrál Andy nejlíp. Ovšem nedovedu si představit použít něco takovýho na Petru. Hodně lidí tady má představu, že bič by na ní platil. No, chtěl bych to vidět. Odhaduju, že by se za chvíli rozsypala úplně a skončila s tenisem. Četli jste vůbec rozhovor s Kotyzou - ten velikej, co byl nedávno?
Otázka superkoučů je vůbec zajímavá. Komu vlastně tak moc pomohli? Djokovičovi, kterej předtím vyhrával GS jako stroj, pak měl jen menší krizi? Federerovi po 17 vyhraných GS? Ano, asi můžou nějak pomoct, ale buď to ten hráč v sobě má nebo ne.
Reagovat
FulnekUltras
Taky věřím (nebo snad dokonce vím?), že Petra v sobě tu stále víc (až úplně nejvíc) vítěznou hráčku nakonec najde především sama. A zcela vážně myslím, že už od toho není daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
ale holky se skutecne vetsinou najdou diky nekomu a casto pro nekoho, tak to proste je.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Petra se No.1-tenisově najde díky sama sobě pro všechny... ;-)
Reagovat
VlS
Jo, to je pravda, mám pocit, že díky mě se pár holek našlo a zjistily, proč nebýt se mnou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) nebo :-(( .. ?
Reagovat
VlS
V celý škále, jak u který - s odstupem času
Reagovat
smazaný uživatel
pokud to citeji stejne, nevychazis z toho zas uplne zle.. :-)
Reagovat
VlS
Ó, tak to nevím
Reagovat
lars
Myslis rychly odpal Connorse od Marfusi :))
Reagovat
Marduch
Děláš si srandu? Čilic (GS), Nishikori (do top 5), Wawrinka (do top 5). A u Federera hlavně střízlivý vyhodnocení jeho + a - s ohledem na věk, což pak s Edbergem zapracovali do jeho hry.
Za to u Djokoviče je to diskutabilní, protože hlavní příčnou nezdarů posledních dvou let na USO a RG byl Rafa, se kterým se od loňskýho neúspěšnýho RG tuším vůbec nepotkal.
Reagovat
LukasH
Dobře, je pravda, že jsem to napsal trochu unáhleně. Měl jsem spíš na mysli to, že to ten hráč musí mít v sobě a ten trenér tomu může jen trochu pomoct. Všichni zmínění spíš potřebovali nějak nakopnout. U Lendla s Andym to bylo opravdu výrazný, jinak mi to zas tak nepřipadá. Čilič vyhrál USO a dál je stejně nevýraznej. Wawrinka to má nahoru dolů. Mluvil jsem o tom hlavně v souvislosti s Petrou, protože se tu neustále omílá Martina, Martina, Kotyza ven...Jenže ona pod Kotyzou dál GS a turnaje vyhrává. Není ve slepý uličce. Kdyby minulej rok vyměnila Kotyzu a měla takový výsledky, co má, mluvilo by se o tom, jak jí to prospělo. Kotyza už se kritizuje z principu.
Reagovat
slacker
jenze to je prave ta tragedie. Po pul roce vypadavani ve 2-3 kole najednou vyhraje turnaj a Kotyze se udrzi ve funkci. Jenze krome stridani kondicnich treneru (a tam je videt nejaky progres na obe strany,) nemame moznost posoudit vliv trenera, kdyz zadny dalsi sanci pracovat s materialem jako PK nedostal.
Reagovat
baggik
Tak určitě pomohl Lendl Murrayovi...a u těch ostatních..určitě jim to neublíží, poradit se s někým kdo má moooře zkušeností a zná jak vyhrát velké zápasy. Kvitovej to může pomoci, Berdychovi nepomůže nic, nemá na to hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatímco Kvítí teď asi nemůže zaspat, protože vypadla ve třetím kole, její přítel Radek Maidl zažil perfektní večer. Při svém prvním zápase po zranění zařídil výhru prvoligového Prostějova nad Mostem v poměru 4:1, když dva góly sám vstřelil a na jeden přihrál. Je dost možná, že již brzy si poprvé vyzkouší v olomouckém dresu extraligu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek Meidl pochopitelně. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla bych vám všem napsat, že si velmi cením všech fanoušků, kteří jsou sice zklamaní, ale stále jsou na Petru hrdí....
Odmítám číst všechny nehorázný hejty v českých diskuzích od lidí, jejichž jediným denním štěstím je, že se můžou vyzvracet do diskuze.
Mám ráda všechny český tenistky, ale Petru mám o chlup raději. Snad proto, že spousta lidí na ní vidí jen to nejhorší, že spousta lidí je vůči nenávistná, a to třeba jen kvůli tomu, jak vypadá, ačkoli podle mě vždy vypadala krásně, a to nemluvím o dnešku, kdy je jak z růže květ.
Kdejaký strejc si dnes uplivl a bude se mu jistě dobře spát s pocitem, že vypadl člověk, jehož nemá rád, protože daní v Monaku.
A já přesto Petru obdivuju, a to jako dost, protože jde o top tenistku, která je stále nejmladší grandslamovou vítězkou (dvojnásobnou!)a která toho má před sebou spoustu a já věřím, že rok 2015 bude patřit jí!
Považuju Petru za jednu z nejznámějších Čechů ve světě a za jednu z nejlepších reprezentantek. Za výborného, skromného, hodného a vtipného člověka, který vždy byl rád, že je reprezentuje naši zemi.
Mám tě ráda.
Tina
Moc krásné napsané, jsem ráda že za Petrou stojí tolik lidí
Reagovat
FulnekUltras
a strejce nakopat... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Petra nepatří mezi nejznámější Čechy ve světě, a to počítám jen sportovce.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jejich práce psát pozitivní komentáře. Bohužel tím, že "věří, že rok 2015" bude Petřin, dělá Petře medvědí službu.
Buďmě rádi, že Petra hraje 4 roky v Top 10. Když v topce vydrží další 4 roky budu maximálně spokojený.
Reagovat
FulnekUltras
tak to už by snad mohlo kujwa stačit... ;-)))
Reagovat
Fandina
Příště pozor na kohokoli od K ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm... Takže se vyhnout soupeřkám na K.
Reagovat
Cico93
Nabudúce vypadne s Koukalovou:)
Reagovat
lars
ve finale GS :)
Reagovat
Fandina
to beru ...
Reagovat
pockerface
taky mě hned napadla Klára :-)
Reagovat
Cico93
noo a to bude hneď dvoje K.K
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně nevyvádět na hřišti krávoviny... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
přičemž ta vůbec nejtěžší soupeřka Petry na K se jmenuje Kvitová... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A nezapomínat servis v hotelu na pokoji. :)
Reagovat
slacker
Velmi vtipne vlakno :-))
Reagovat
smazaný uživatel
všeobecně je známo, že největší soupěřkou Kvitové je sama Kvitová...
Reagovat
Jabadu
Černý den českého sportu. Petra out, biatlonisté úplně mimo a to se ještě jela parodie na slavný sjezd.
Teď je třeba fandit Tomášovi, aby udělal alespoň to QF.
Reagovat
babolat.cz
ještě házenkáři bez šance postupu :-(
Reagovat
misa
z mého pohledu uzavřu: Titul ze Sydney je krásný, 3. kolo na AO už méně, ale i tak Petře přibyly nějaké body. V souhrnu je to nejlepší Petřin vstup do sezony za poslední 3 roky. Další turnaje budou určitě zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak, vzpomeň si na předchozí dva roky, kdy jsme tu byli nejzoufalejší fanoušci za TP, hodně z nás skončilo na psychiatrii, hodně z nás začalo chlastat a používat různé podpůrné látky, nicméně ve zdraví jsme to přežili a můžeme s Petrou začít znovu jezdit na horské dráze :D:D Už se těším :D
Reagovat
FulnekUltras
Už jsme zvyklí na jinačí hloubky... ;-)
Reagovat
Fandina
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, vidíš, vyhrál jsem se svým tipem, že Rogerovci s Nadalovci jsou nic oproti Kvitocvům,
vypadnutí Rogera - nějakých 470 komentů
vypadnutí Kvítka - 860 komentů a ještě nejsme u konce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, měl jsi pravdu, dlužím ti pivo :D A za to budeš dneska pořádně tlačit Berďu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá a kdy mi ho předáš? :D Mně na imaginární věci neužije. Berdycha potlačím samozřejmě i bez vidiny piva. Znáš můj pohyb v názoru na něj. :D
Reagovat
VlS
No, ale obsah a úroveň je zatraceně jinej, urážky diskutujících navzájem a nebo Petry je zcela marginální, spousta námětů na zamyšlení. Lunejko omlouváš se naprosto zbytečně, vůbec se to nedá srovnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale tady šlo jen o počet, obsah tam nebyl zanesen :D Příště budu chytřejší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nečet, já reaguji jen na kvantitu. :) Jestli je to tak, jak pravíš, je to příjemný progres. Ale dosud jsem tu neviděl nicka quesh, tak věřím, že to mohlo být v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy si řekneš, já sliby plním :) Vím, taky jsi mi o chlup sympatičtější než před dvěma lety :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
O chlup? :D Ale mně osobně je Berdych o PARNÍK sympatičtější než před dvěma léty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, víc jak jedno pivo ze mě nedostaneš :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
a na vino jsi jeste skoupejsi.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
co to povídáš? Minule jsi slastně popíjela zlevněnou bednu vína a hned to bylo na tvých komentech znát :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
oho, to musel byt nejaky lektvar zapomneni leda.. :-)
Reagovat
babolat.cz
Je zbytečné lamentovat.Madison byla lepší. Nechybovala. Byla v klidu. Prostě vyhrála zaslouženě. Petra toho moc nepředvedla, byly občas momenty, kde se zdálo, že bude obrat, ale v tu chvíli Madison ukázala krásné údery a bylo po nadějích. ZA tuhle porážku bych Petru nezatracoval, byly horší zápasy.
Reagovat
FulnekUltras
Madison vůbec nehrála nic extra a rozklepaná byla taky parádně (viz její interview těsně po zápase) - jen prostě těch chyb nakonec udělala míň jak Petra.
Reagovat
babolat.cz
po zápase to je fuk, během zápasu působila velice stabilně.
Reagovat
FulnekUltras
stejná vyhazovačka jako Petra...kdyby tolik nepomáhala, výsledek by byl ještě jasnější... ;-)
Reagovat
slacker
Presne. Vysledek mohl byt jeste mnohem horsi
Reagovat
lars
Cim se vic tvrdeji hraje tim se vic vyhazuje
Reagovat
smazaný uživatel
to neni zrovna dobre hodnoceni Keys, ale Petru rozhodne take nezatracujeme! :-)
Reagovat
VlS
Prostě zápas, jakých už bylo mnoho a jakých i mnoho bude, favorit prohrál zaslouženě a země se nezastavila, zítra znovu vyjde slunce. Normálka.
Reagovat
smazaný uživatel
K 24.1. Madison Brengle hrála 16 zápasů. Karolína Plíšková dokonce 17, ale v kombinaci v deblem (10 + 7). Lucka Hradecká má taky 16 zápasů (11+5).
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/B8IaZy3IMAAG5iq.pn

Jsem tam taky. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Píše mi to, že stránka neexistuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/B8IaZy3IMAAG5iq.png
Reagovat
misa
Markétko, vypadlo ti g na konci adresy, takže
https://pbs.twimg.com/media/B8IaZy3IMAAG5iq.png

A která?
Reagovat
smazaný uživatel
Nahoře ve vagónu za Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak držíš ten měšec nebo co? :D Já tě tipovala za jinou :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je udělaný v Bitmoji (aplikace na tabletu), svojí fotku bych na net nedala.

https://pbs.twimg.com/profile_images/549838886474903552/tTqbQ1tU.jpeg
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem si říkala, že tě tam těžko najdu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta tvoje ikonka se mi moc líbí. :)
Reagovat
misa
Šťastnou cestu bez nehod :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice Petra nedokázala už 2,5 roku přejít 3.kolo na jiném GS ale Ana Ivanovič nedokázala 7 let projít do SF. a jen dvakrát za sedm let byla ve čtvrtfinále.
Reagovat
misa
Nebudeme si brát špatné příklady :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, velká většina kritiky tady je dnes objektivní a na tom nic špatného není, pokud to nejsou osobní výpady.
Reagovat
smazaný uživatel
To patřilo pod anakinovu reakci na Lunejku.
Reagovat
freeteepek
Na té tiskovce Keysová mj. zmiňuje, že jí díky Davenportový stouplo sebevědomí a že se to odrazilo na její hře. Výhru nad Petrou pochopitelně nečekala...
http://2015.ausopen.com/en_AU/video/_vaxep3izmuuvv3ane9olxnjhqvolk3c.html?id=_vaxep3izmuuvv3ane9olxnjhqvolk3c
Reagovat
misa
Ti bývalí vynikající hráči v rolích koučů nejsou zřejmě na okrasu.
Reagovat
FulnekUltras
Teď ještě najít typově vhodného k Petře. K osobě Navrátilové velmi zajímavý koment kdesi níže (freeteepek).
Reagovat
ptpc
No ja si myslím, že MK v ďalšom kole vypadne.
Reagovat
FulnekUltras
to je docela pravděpodobné...
Reagovat
lars
Tim myslis treba rychly odpal Connorse od Marfusi ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, to je tady bičů v rukách a jak se s nimi rádo práská na cizí záda, klasika. Petra nesmí být nervozní, nesmí prohrát, nesmí hrát blbě, prostě smí jen vyhrávat, jinak běda, dostane hned co proto od těch pravých odborníků. Mně to Kvítko nevadí, máš blbé dny jako já, jsi občas nervozní jako já a občas si pobřečíš jako já. Jsi prostě člověk, na rozdíl od některých místních robotů, kteří tě tak pelcují. Držím palce v dalších turnajích, neboj, bude líp. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych řekl, že většina té kritiky není myšlena zle.
Reagovat
freeteepek
To víš. Jsi ženská, tak ji chápeš. My chlapi s tím budeme mít vždycky problém:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To není tím, že jsem ženská, ale dovedu pochopit pocity nebo že to prostě někomu nejde. Tady to na TP vypadá, jakoby všichni byli jen kloni bez citu, empatie, pochopení a jen tu veřejně pranýřovali. Petra začala letošní sezonu mnohem lépe než vloni a nemůže za to, že někteří ji mají jako nutně vyhrávající těleso. :) Taky jsem tu kdysi takhle plakala nebo to řešila, ale naštěstí už jsem z toho vyléčená, sport mě má bavit a ne rozčilovat. :)
Reagovat
pockerface
mě nerozčiluje, ani ta Petry prohra mě nerozčílila. Mě je jí spíš líto, protože já jí tak přál, aby došla alespoň do QF a bohužel jí to nevyšlo. RG snad bude lepší. Teď to napíšu s nadsázkou: Petra by potřebovala na dalších GS kromě Wimbledonu, aby od 1.kola do finále měla v pavouku samé Češky. Na ty si věří, to by pak GS jinde než ve Wimbledonu mohl vyjít.
Reagovat
Jan
Taky už mě napadlo, jestli by loni Wimbledon vyhrála, kdyby tam neměla tolik Češek po cestě, na které si věří. Že jí vlastně hodně pomohly.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že freeteepek má pravdu. Muž moc nerozumí výkyvům žen při hře. Kluci takhle nestabilně nehrají. A Petra navíc hraje hodně nevyrovnaně. Jednou top a příště se jí nedaří. A chlapi tohle neznají, nerozumí tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
ja tomu taky nerozumim, jen to znam.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že hraješ na vysoké úrovni a víš co to je, se mi líbí tvoje komenty, které neodsuzují, ale snaží se pochopit, i když kritizuješ, tak s profesionálním i lidským pohledem. :)
Reagovat
Fandina
soječka ... znáš to, takže tomu taky rozumíš, jako ostatní holky ... úsměv.

Ale vážně, nedá se to srovnávat s profíky, ale přesto. Dřív jsem hrála hodně často golfové soutěže a jednou mi to šlo a hrála jsem nádherně a příště úplně blbě. A proč to bylo jsem zpravidla nepochopila. Takže se ani moc nedivím, když vidím někoho jednou hrát nádherně a příště všchno kazit.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. A ani manžel ani můj syn takové výkyvy ve hře nikdy nemají.
Reagovat
FulnekUltras
;-))
Reagovat
slacker
a presto jsou oba chudaci, ze te jeste nezakopali.
Reagovat
Fandina
mají štěstí, že nepíší na webu spolu s tobě podobnými
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale i někteří tenisté dokážou zahrát děsné minely. Ale Petra je prostě specifická, je to vděčný typ jak pro fandění tak pro hatery svými výkyny. Je fakt, že po chlapech se tohle opravdu nemůže chtít.
Reagovat
smazaný uživatel
psychousu je mezi nimi take pozehnane, jen maji vetsi silu, tak balon nekdy jeste pokroteji.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
zvlášť po těch, co z reálných sportovních aktivit praktikují už od útlého mládí maximálně sed na výdrž u pc... ;-)
Reagovat
freeteepek
:-D
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
pockerface
Petra nemusí pořád vyhrávat, a může si dovolit blbý den. Ale ono je prohrát a prohrát. Taky jsem psal, že s ní dokážu i soucítit, když se na kurtu cítí blbě, protože já když mám podat top výkon v práci, tak mi hlava šrotuje a žaludek stávkuje. Spíš se zamýšlím nad tím, proč jí nějak "nedokáží" pomoc lidi v týmu (psycholog), když každý ví a samozřejmě i Petra, že jí GS kromě Wimbledonu dělají problém psychicky je zvládnout. Samozřejmě jí dál fandím. Ale Petra bude pořád vzbuzovat emoce, protože její hry dokáží být jako den a noc. Jeden den hraje jako top 1 a druhý den jako top 50. Tak se na druhou stranu nediv, že jí lidí tak řeší. Když si vezmu Lucku Š. ta je taková neslaná nemastná a její prohry lidi tolik neřeší. Spíš je překvapení, když se Lucce podaří nějaký větší turnaj. Lucka to má asi daný, že bude na hranici top 15-25. Petra na tu No1. má, ale hlava to zatím odmítá.
Reagovat
freeteepek
Myslím, že by Petra potřebovala, aby se Češkám dařilo co nejlépe a aby sama netáhla to břemeno jedničky, ke který se upírají zraky všech. Je jasný, že holky za ní zatím dost pokulhávají, ale jedna by se mohla na ní začít tlačit. Pokud se Karolíně Plíškové bude dál dařit jako v posledních měsících, tak by to mohlo pomoct i Petře:-) Představte si tu tiskovku, kde by se novináři Petry ptali jestli jí nevadí, že jí Karolína svými posledními výsledky poněkud zastínila:-D Samozřejmě za předpokladu, že Petru nečeká žádný výkonnostní výpadek:-) Bylo by hezké, kdyby teď obě holky pár turnajů vyhrály nebo se párkrát spolu utkaly ve finále. Mohla by vzniknout zdravá rivalita, která by byla prospěšná všem:-))
Reagovat
ptpc
Tiež si myslím že Karolína má v sebe ten potenciál ísť hodne vysoko.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Jsem ráda, že existují i praví fanoušci, který nemají potřebu furt kritizovat. Na Twitteru je jich docela dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že víš, že lidská psychika je to nejhůř pochopitelné na světě, když jsme každý jiný. Petra je svým zpsůbobem svá a může do ní někdo hustit kdoví co, přijde na kurt a nikdo neví, co se v její hlavně začne dít. Kolikrát nerozumíme sami sobě, natož chtít, abychom rozuměli Petře :D
Reagovat
pockerface
no právě a taky si vždycky vzpomenu na Petry slova, když vyhrála první Wimbledon, že si nikdy nemyslela, že by mohla hrát na GS, že si myslela, že bude hrát na republikový úrovni a ejhle, píle, talent jí vynesl tam kde je. A Petra je v jádru citlivá duše, tak jí budou emoce a psychika víc svazovat než hráčky typu Sharapova, Eugenie, Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když tohle napíšeš, proč se teda tomu u Petry divíš? :) Moc možností fanoušek nemá, smíří se s tím a bude jí mít pořád rád, i když přežije pár srdečních příhod nebo ji bude věčně zatracovat a jen tepat. :)
Reagovat
pockerface
Protože mě to fakt mrzí, že prohrála a emoce ještě pracují. Na jednu stranu bych jí chtěl bránit, na druhou stranu nevím jestli mám být "naštvaný" na její tým, protože mi přijde, že Petra na GS není Petra, která hraje v DC nebo na jiných turnajích. Prostě se v tom trochu plácám. Petra si mohla myslet, že nebude takhle vysoko. Ale na druhou stranu už je pár let pro ní tenis profesionální práce, tak si myslím,že tým by se měl zaměřit na jednu z větších slabin Petry a to je psychika. Sice Petra mluvila o mentálním tréninku, ale asi není dostatečný. Uzavřu to asi takhle psychika je sviňa a mává s náma všema :-)
Reagovat
slacker
Jenze nejparadoxnejsi je ze Parta na GS je ta sama Petra co je na FC. VZdyt ve FC vyhraje jen jedne az dva zapasy. a na GS je to UPLNE totez. Vyhraje 2 zapasy.
Reagovat
Fandina
Tak úplně to neplatí, že na GS jen dva. Když vyhrála, bylo jich sedm a několikrát byla v semifinále.
Reagovat
slacker
Jses vegetarian
Reagovat
smazaný uživatel
tyhle věci jako zvládání tlaku apod. se ale dají pochopit a dá se na nich pracovat. Já nic nemyslím tak, že bych říkal, Petro jdi k psychiatrovi apod. Sám mám občas s nervozitou poslední dobou problémy, když mám mít před třídou nějakou řeč, zapomínám u toho dýchat a pak nejde říct souvislá věta. Takže vím, co nervozita dokáže udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
je naprosto neuvěřitelná :) V 34 letech co předvádí za tenis, a s jakou bojovností hraje, nádherný. Sice Aga už bude pravděpodobně konečná, přesto top 10 bude snad blízko i po turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
já věřím že Agu dá. Venus a Vika jsou poslední holky kterým můžu fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
A kolik je na okruhu dvojnásobných GS vítězek? moc ne. A dnes je rarita mít takové úspěchy v tak mladém věku. V žebříčku možná nikdy nebude Petra světová jednička, ale pro nás je Petra světová jednička už pět let. Až Petra zkončí tak si ji svět bude pamatovat jako několikanásobnou GS vítězku a kdo ví třeba jednou Petra přidá GS někde jinde.
Reagovat
misa
Z aktivních Serena, Mášena, Venus, Azarenka, Světlana a Petra. To budou asi všechny. Nechci ti brát iluze, ale Petru dalších 7 let nečeká. Přes třicítku to táhnout nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
co víš, když to Petru bude bavit tak proč ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Si pamatuju, že v nějakým rozhovoru říkala, že chce hrát do 30.
Reagovat
freeteepek
Myslím, že Petra jedničkou bude, ale nejdřív musí odejít Serena do důchodu a Šarapka se praštit do hlavy:-)
Petra je zatím jedinou GS vítězkou narozenou v 90tých letech. A to hned dvojnásobnou. Tak si ji bude svět určitě pamatovat. Bohužel si ji svět bude pamatovat i jako hráčku, která podávala velmi nevyrovnané výkone. Možná v tomhle ohledu vede historické tabulky, nicméně může to ještě změnit. Pořád se zlepšuje. Myslím, že už brzo vyhraje další turnaj:-) Do Wimbledonu určitě pár finálových účastí přidá.
Reagovat
FulnekUltras
Osud tomu chce, že Petra nebude světovou jedničkou jako "rychlokvaška", ale že se tak stane po soustavných postupných krocích...a o to větší radost to pak všem přinese...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i tak buďme za Petru rádi že máme na okruhu grandslamovou vítězku, Je lepší vyhrát Wimbledon ale nemít výsledky na ostatních GS ale je to lepší než hrát vyrovnaně protože nic nevyhraje a svět si pamatuje hlavně vítězky což Petra je. Navíc Petra je strašně mladá a má před sebou 6-7 let a už v tak mladém věku má 2 GS tituly a vítěztví na Turnaji Mistryň. Co by za za její výsledky dali Radwaňská nebo Halep které zatím marně čekají na svůj první GS, ale Petra si může říct mám splněno vyhrála jsem GS, Fed Cup, Hopman Cup, Turnaj Mistryň. DÍKY PETRO
Reagovat
smazaný uživatel
To bezpochyby, Petra je velká hráčka. Ale může být mnohem větší.
Reagovat
smazaný uživatel
To bezpochyby, Petra je velká hráčka. Ale může být mnohem větší.
Reagovat
Jan
Souhlasím. Ovšem třešnička na dortu v podobě úspěchů i na dalších GS by marná nebyla :)
Reagovat
pockerface
nebo Lucka Šafářová, za nějaký titul na větším turnaji WTA. Pořád se píše, že má talent, že má na top 10, ale ta je ještě víc svázaná než Petra. Taky to na velkých turnajích a GS neumí potvrdit. Prodat svůj talent a dřinu.
Reagovat
misa
Z titulu Lucky z premieru bych měl stejnou radost jako z Petřina Wimbledonu :-) Obě holky často brzdí jejich hlava. Lucku víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, úspěšná už do teď byla hodně a já myslím, že toho ještě hodně dokáže!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petře byla nezvykle vidět nervozita a 1. podání ji nešlo díky tomu to. Keys měla perfektně připravenou taktiku a přesně věděla co má hrát. Mraky returný a úderů Petře pod Nohy do středu, aby ji uzavírala úhly
Reagovat
smazaný uživatel
je škoda, že se tak svázala
Reagovat
pockerface
Média jí určili roli šampionky, Petra je skromná, s menším sebevědomím než Serena, Eugenie, Maria a tahle role, kterou jí určili jí strašně svazuje. Na jednu stranu by to chtěla potvrdit a na druhou stranu jí to téměř paralyzuje při zápasech na GS, kde by měla potvrdit to, že je opravdová šampionka.
Reagovat
Jan
Superkouč Davenportová zapracovala. Petře by se také Martina hodila.
Reagovat
pockerface
Petra není typ na to mít, poradce, kouče někoho takového jako je Martina. Martina je dravý typ, bude asi dost přísná trenérka. Petře sice mohla v zákulisí něco poradit, ale je to rozdíl jí občas poradit hlavně na Wimbledonu než ji mít za trenérku. Jak se mi jeví Petra, tak tu by Martina převálcovala :-), podle mě by to Petra psychicky nedala, měla by na sobě další balvan. Trénuje mě Martina nesmím jí to zkazit, nesmím jí zkazit pověst a byla by ještě ve větším začarovaném kruhu. Aga tohle nemá, pro jí je Martina prostě cizí trenérka, není to krajanka a podle rozhovorů je pro Petru Martina skoro polobůh.
Reagovat
Jan
A čeho chceš dosáhnout bez přísnosti a kázně ? Pak to bude s Petrou na GS pořád stejné i další roky. Sice nevím jak trénuje, také musí vykázat určité úsilí a disciplínu. To jsou takové výmluvy ...
Reagovat
Fandina
Neexistují žádné informace, že by Petra netrénovala nebo něco podobného. Alespoň já nikdy nic takového nezaregistrovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice zajímavý úhel pohledu, podle mě i dost trefný, a za celou dobu, co sem chodím (a že už to pár let bude) jsem tu takový neviděl
Reagovat
freeteepek
Zajímavý pohled. Tak fajn, ještě je tady šance, že to Martina zkazí Aze:-) Nebo druhá možnost. Udělá si na ní trenérský jméno. Pak to sice Petra bude mít dražší, ale zbaví se toho balvanu, že by Martině zkazila svými výkony jméno. To je jako kdyby teď Lendl šel někoho trénovat a tomu hráči to nešlo...:-)
Stejně je to trochu absurdní úvaha. Ti dva si musí především lidsky sednout a vzájemně si důvěřovat. A to se pozná už na začátku, jestli spolu můžou něčeho dosáhnout nebo ne.
Reagovat
slacker
Takze si lisdky sedla s felgmousema Safarem a Kotyzou. Cim se muzou tito dva prsit za uspechy ktere nejsou spojene s Petrou? Petra uspela NAVZDORY temto dvou. Ktery je Pat a ktery Mat?
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném třetím kole letošního AO.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonské AO a za lonské turnaje v Paříži a v Pattaya City. Odečtené jsou z toho důvodu, že se letos posunul kalendář o jeden týden.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila do čtvrtého kola.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 8016 (+1536) *
2. Sharapova 7150 (+670) *
3. Kvitová 6480
---------------
4. Halep 6381 (-99) *
5. Wozniacki 4565 (-1915)
6. Ivanovic 4425 (-2055)
7. Radwanska, A. 4270 (-2210) *
8. Bouchard 4175 (-2305) *
9. Kerber 3130 (-3350)
10. Makarova 2745 (-3735) *
11. Petkovic 2735 (-3745)
12. Williams, V. 2600 (-3880) *
13. Errani 2551 (-3929)
14. Pennetta 2441 (-4039)
15. Šafářová 2425 (-4055)
-------------------------
16. Jankovic 2360 (-4120)
17. Suarez Navarro 2295 (-4185)
18. Cornet 2125 (-4355)
19. Peng 2080 (-4400) *
20. Plíšková, Karolína 2015 (-4465)
------------------------------------
21. Cibulková 1947 (-4533) *
22. Záhlavová-Strýcová 1930 (-4550)
------------------------------------
23. Muguruza 1845 (-4635) *
24. Stosur 1835 (-4645)
...
Reagovat
tommr
Našim elitním tenistkám se letošní AO vůbec nevydařil ...

Petra Kvitová byla před startem letošního AO pasována na jednu z favoritek a měla i šanci na post světový jedničky. Na AO ale stejně jako v předchozích dvou létech zklamala a vypadla už ve třetím kole.
I přesto se zatím posunula na třetí místo. Je ale téměř jistý, že o to třetí místo ještě příjde, protože se před ní dostane Halepová, který k tomu stačí pokud porazí ve čtvrtým kole Wickmayerovou.
Ostatní hráčky už nemůžou Petru ohrozit ani teoreticky ...

Lucka Šafářová sice na AO jako jediná z našich top-hráček nečekaně vypadla už v prvním kole a ztratila cenný body, ale přesto se trochu paradoxně posunula na 15.místo.
Předstihnout jí ale ještě může několik hráček počínaje Pengovou pokud by na AO udělaly slušnej výsledek ...

Karolína Plíšková si sice zatím drží 20.místo, ale zezadu se na ní tlačí několik hráček v čele s Cibulkovou a Muguruzou a je dost pravděpodobný, že z první dvacítky vypadne ...

Bára Strýcová propásla velkou šanci na posun do první dvacítky a je pravděpodobný, že si neudrží ani současný 22.místo, protože zezadu se na ní tlačí několik hráček v čele se Muguruzou ...
Reagovat
misa
34-letá hráčka se tlačí do top 10, co na to mládež?

Doufám, že Lucka to 15. místo uhají, je to docela reálné.
Reagovat
tommr
pokud myslíš Venus tak ta dneska názorně demonstrovala jak se má bojovat proti mladý a drzý ranařce. Petra by si z ní měla vzít příklad ...
Reagovat
misa
ano
Reagovat
smazaný uživatel
Venus letos (zatím) překvapuje. I když hraje stabilně velmi dobře, tak loni kromě vyhraného turnaje nedokázala v dalších rozhodujících momentech (naštěstí pro Petru! ve Wimbledonu)prorazit.
Z dvojice Venus - Aga přeju postup oběma.
Reagovat
Jan
Jak jsi psal že je úspěch, že 8 našich hráček z 10 postoupilo do 2. kola a já, že to 2. a 3. kolo rychle proseje, ani jsem nečekal, že to prosetí bude tak důkladné a rychlé :)
Reagovat
FulnekUltras
síto bylo až děsivě husté...
Reagovat
tommr
tak bylo jasný, že holky budou postupně odpadávat, ale že se do čtvrtýho kola nedostane ani jedna jsem opravdu nečekal ... :(
Reagovat
gigin
http://2015.ausopen.com/en_AU/video/_vaxep3izmuuvv3ane9olxnjhqvolk3c.html?id=_vaxep3izmuuvv3ane9olxnjhqvolk3c
Reagovat
slacker
Tazke pokud ji nic fyzicky nelimitovalo, tak zbyva jediny problem a to jeji kebule, a musi platit to i na minule "vypadky" i kdyz se vzdy nasel nejaky jiny zastupny duvod.
Reagovat
smazaný uživatel
má to jednu výhodu, že na efektivním myšlení se dá dobře pracovat, jen je třeba si ty nedostatky přiznat a pak na tom pracovat třeba s tím psychologem, který ho má, jen nevím kam se tento turnaj poděl...
Reagovat
slacker
jedine zmeny za posledni roky byly z kondicnima trenery. Kotyza a Safar jsou tam zabetovany uz pres 4 roky. Oba kritizuju uz pres 2 roky
Reagovat
LukasH
Tak to tě ještě čeká nějakých 6, 7 let kritiky...:-)
Reagovat
pockerface
zrovna jsem psal níže, že většina na TP nemá ráda bláboly o výměně týmu, ale není na čase vyměnit psychologa :-). Evidentně neumí Petru připravit na velké turnaje. Ty malé Petra zvládá ve své hlavě sama, ale ty GS jí dělají problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je moc hodná holka. Vyhodila za celou dobu vůbec někoho?
Reagovat
slacker
Queshe z fan clubu
Reagovat
misa
Kondiční vyhazuje jak na běžícím pásu a partnery taky :-)
Reagovat
stopan
asi nepriamo povedala, ze na seba prispusta tlak a boji sa hrat odvaznejsie k ciaram aby nekazila. Musim vsak povedat, za sampionom je oba ten kto vie sa vysporiadat s tlakom a proste si veri za kazdeho stavu, najlepsi priklad Nadal, ten aj ked je v zom stave snazi sa hrat agresivne a aj s rizikom chyby.
Reagovat
stopan
to som reagoval na komentar nizsie od pockerface, ohladom slov Petry Kvitovej po zapase.
Reagovat
Roger_Federer
www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/640064-cekala-jsem-od-sebe-vic-je-to-zklamani-priznava-kvitova-po-vyrazeni-na-australian-open.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo jaký je rekord v počtu komentů pod jedním článkem?:)
Reagovat
slacker
58
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
slacker
rekord v poctu komentu = 58
Reagovat
smazaný uživatel
Ty asi myslíš rekord jednoho uživatele, já myslel celkem, ale i tohle by mě docela zajímalo:)
Reagovat
slacker
sem ti to ocisitil o ten "trolling"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak díky, no to není moc vysoký číslo jestli to tak je:(
Reagovat
Roger_Federer
1287... tusim.Fandina by to vedela presne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě by bylo nutné říci jestli to byla aspoň trochu normální diskuse nebo trollismus za každou cenu.
Reagovat
Roger_Federer
Kazdy mame jine meritko..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba tahle diskuse celkem normální je, k věci, ne že se tam pár blbců hádá, kdo z nich je ten největší.
Reagovat
Roger_Federer
Proc je podstatne jak doslo obsahove k tomu rekordnimu cislu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak věcná diskuse, jíž se navíc zúčastní maximum uživatelů je mnohem hodnotnější i z hlediska kvantity než když se dva trollové mezi sebou hádají o ničem a za.erou tím třetinu diskuse, takže pro mě to podstatné je.
Reagovat
ptpc
Už nie. Teraz je to 1294.
Reagovat
Roger_Federer
Kde, kdy?
Reagovat
ptpc
Aby som pravdu povedal, neviem o čom bola tá diskusia lebo som sa jej neúčastnil. Ale muselo to byť nedávno, lebo počet príspevkov sme tu už raz riešili a vtedy to ešte bolo tých 1287. A viem to preto lebo som si to všimol že je to len o 7 viac.
Reagovat
pockerface
Petra řekla: "Měla jsem šance, ale ona hrála bez nervů. Pamatuji si to z doby, kdy jsem byla jako ona a neměla proti favoritkám co ztratit. Taky jsem do toho takhle šla." Petro a proč si do toho tedy nešla tahle dneska? Co horšího by se ti stalo než to, že bys třeba prohrála (a stejně se to stalo). Petru mám rád, ale tuhle větu, kterou dost často opakuje, když prohraje s mladou hráčkou moc nechápu. To jako tím, že je top 4, tak už do toho nemůže jít bez bázně a hany jako v r.2011? Pořád lepší jít do toho po hlavě než částečně odevzdaný výkon jako dnes. Alespoň to tak působilo, že to v hlavě dost brzy vzdala.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu. Ona se v zásadě bojí mladých hráček. Má to v sobě nějak zafixované, že ty mladé holky prostě proti ní budou hrát bez nervů a uvolněně (a hodně často to tak prostě není) a pak je sama strašně nervózní.
Nejlepší příklad je třeba ten památný zápas s Robson na AO 2012. To byl strašný shitfest. Zápas s Kumkhum sem neviděl.
Reagovat
slacker
a ze se s tech shitfestu jeste nepoucila? Si pestuje zbytecne mindraky a mentalni bloky. Kazdej rok 5-10 shitfestu. A pak je tu 5-10 velediskuzi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
teda AO 2013
Reagovat
freeteepek
Petra se Kumkhum absolutně nebála. Bála se sama sebe. Tehdy na sebe vyvinula obrovský tlak, který jí skolil. Ona prostě ví, že první zápas na GS je ten nejtěžší a je potom jedno, kdo stojí na druhé straně.
Reagovat
stopan
asi nepriamo povedala, ze na seba prispusta tlak a boji sa hrat odvaznejsie k ciaram aby nekazila. Musim vsak povedat, za sampionom je oba ten kto vie sa vysporiadat s tlakom a proste si veri za kazdeho stavu, najlepsi priklad Nadal, ten aj ked je v zom stave snazi sa hrat agresivne a aj s rizikom chyby.
Reagovat
freeteepek
Nadal spadá do jiné kategorie:-) Nejlepším příkladem je Šarapovová. Ale to, co předvedla Karolína Plíšková na konci zápasu s Makarovovou bylo také fantastické. Ještě v rozhovoru na kurtu to taky Makarovová nezapomněla ocenit:-)
Reagovat
pockerface
a co předvedla, zápas jsem neviděl.
Reagovat
freeteepek
Tak se koukni na záznam. Odvrátila asi 3 mečboly v řadě. Myslím, že to bylo při jejím servisu 0:40. Karolína tu hru nakonec získala.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby je jenom odvrátila.. ale JAK! To byla naprostá bomba.
Reagovat
pockerface
Nadal není, co se týká mých oblíbenců v top 5, ale je pravda, že v jednom ho obdivuji, i když je mu mizerně, tak jako ve 2.kole, tak to prostě nevzdává a bojuje i kdyby tam měl lézt po čtyrech a padnout. Sice může prohrát, ale může si i říct: "víc jsem pro to nemohl udělat". Tohle Petře, ale samozřejmě i jiným hráčům/hráčkám chybí. Petra tohle lezení po čtyřech dokáže jen ve FC.
Reagovat
freeteepek
S tímhle úplně nemůžu souhlasit. Nadal má jinou hru než Petra. Víc toho vyběhá. V každé fázi zápasu. Petra na dlouhý výměny nehraje. Jednou do toho praští a buď to trefí nebo ne. Jak chceš potom chtít, aby tam po tom jednom úderu lezla po čtyřech?-))
Reagovat
slacker
No dneska se na par uderu uplne vykvakla. ani se nepokusila rozbehnout. To je u me "priznak" ze ma zase to jeji "astma".
Reagovat
pockerface
já nesrovnávám hru. Ta je u obou diametrálně odlišná. Já jsem srovnával tu bojovnost. Takovou tu zarputilost Petra umí ukázat ve Wimbledonu a ve FC.
Reagovat
freeteepek
Petra se potřebuje dostat do zóny, pak budeš mít ten pocit jako z Nadala. Ano, ve Fed Cupu ji pohltí atmosféra a daří se jí to. Ve Wimbledonu to samé. Umí to předvést i na jiných turnajích. Nikdy však na jejich začátku. Spíš až ve finále. Jako nedávno v Sydney. Proto taky vyhrála v 10-ti z 15-ti účastí ve finále.
Kdyby někdo přišel na to, jak Petru do takového stavu dostat, bylo by to na nobelovku. Možná by měli zkusit hypnózu:-))
Reagovat
slacker
No zatim to zkousi nekolik jen Kotyza se Safarem. Takze ukol na Nobelovku to bude az pohori vetsina elitnich treneru a psychologu
Reagovat
tommr
úplně by stačilo přizvat do týmu třeba Navrátilovou, která jistě ví jak na to. Jenže Petra má prostě svou hlavu a svýho milovanýho Kotyzy se zřejmě nikdy nevzdá ... :(
Reagovat
slacker
To je dsledek toho ze kouka na Ordinaci v ruzove zahrade (jak prozadila v jednom z roshovotu po Wimbledonu 2010). Divka co kouka na tyto serialy je proste prosta a potrebuje pevnou a moudrou ruku aby neceho dosahla. Sama na to nema,
Reagovat
ptpc
Palec hore.
Reagovat
Fandina
Pokud si Petra přizve superkauče, tak se nemusí Kotyzy vzdávat, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tady jde vidět, jak je tenis strašně o hlavě.
Mimochodem, to samé předvedla i Dodin proti Karolíně v druhém kole.
V momentě, jak nemám co ztratit, to se hraje úplně jinak. Jenže ten tlak je prostě sviňa. Hlavě je těžké poručit.
Reagovat
pockerface
to je pravda. Nám se to tu píše, ale každý to zná ze školy, z práce, že když o něco jde a musíme podat co nejlepší výkon, tak nám to šrotuje nejen v hlavě, ale i v žaludku a někdy i níž :-)
Reagovat
LukasH
Já nevím, ale jsou to jen pořád dokola omílaný otázky novinářů, kteří Madison věnovali půlku rozhovoru. Je přece jasný, že Petra neřekne - byla to moje chyba, nešlo mi to, kdyby mi to šlo, porazila bych jí.
Prostě to Petře nešlo. Tečka. Nevím, co za tím pořád kdo hledá. Výkon to byl děsnej, ale neřekl bych, že se nesnažila.
Reagovat
pockerface
já neříkám, že se nesnažila. Já jen nechápu proč "alibisticky" říká, že mladé hráčky hrají bez nervů, a že je chápe, že tak hrála taky. To teď může taky ne? Je v top 4. nehrozí jí kvalifikace, aby se bála, že vypadne z nasazené 30. a zbytečně si na sebe vytváří tlak a má pocit, že musí všem dokazovat, že do té top 4. patří. Chtělo by to, aby to hodila za hlavu, uvolnila se a začala se tenisem bavit. Stále říká, že se chce při zápase bavit, ale na GS kromě Wimbledonu to tak nevypadá, na většině GS je v křeči. Ale to by měla být práce pro týmového psychologa, kterého vozí sebou.
Reagovat
LukasH
A co má odpovědět na otázku "překvapila vás soupeřka svou hrou?" Petra podle mě nemluvila o samotný hře, ale o tom, že se těmhle mladým hráčkám nerozklepou nohy, když hrajou proti špičce. Že nemají ten tlak a to je pravda. Ale to, že prohrála, souvisí s tím, že nehrála dobře. Hráč si to stejně všechno musí srovnat sám.
Reagovat
pockerface
tenis je opravdu z velké části o hlavě a u Petry to platí 100%. Já, jsem něco podobného měl ve škole a mám v práci, jak musím podat super výkon má hlava šrotuje, mozek se vaří, žaludek stávkuje atd. Takže na jednu stranu umím s Petrou soucítit, když se na kurtu cítí blbě, ale na druhou stranu právě od toho by tam měla mít Šafáře a ten jí prostě na ty GS kromě Wimbledonu neumí připravit. Neumí jí to hlavy dát sebevědomí, které má ve Wimbledonu.
Reagovat
LukasH
Jenže někdy ani sebelepší psycholog neumí pomoct. Snadno se to řekne, ale Petra si to musí srovnat sama. Wimbledon jí sedí, líbí se jí tam, dvakrát ho vyhrála. I když tenkrát měla dost blbý období (2013), tak do těch zápasů tam dávala všechno. Jde jí to tam přirozeně a to pak pro psychologa není taková práce.
Reagovat
freeteepek
Petra to zmiňuje proto, že ty hráčky se proti ní vybičují k maximálním výkonům. Právě proto, že nemají co ztratit. Ty holky hrají líp, než normálně. Líp, než kdyby proti nim stála srovnatelná soupeřka. Hra se pak prostě vyrovnává. Jako kdyby Petra hrála s výše postavenou hráčkou. A Keysová, jak vidno, pokud předvádí svůj nejlepší tenis, je na úrovni top 10. K vyššímu žebříčkovému postavení jí zatím chybí konzistence. Petra se nemůže vrátit do pozice, kdy byla outsiderkou. Nejen proto, že od ní dnes každý očekává výhru, ale prostě proto, že soupeřky k zápasům s ní přistupují jinak.
Reagovat
Roger_Federer
Alibismus..Za 3-4 roky v top 10, mela dostatek casu se stimto vyrovnat..
Reagovat
pockerface
Petra se taky vybičuje ještě o level víc, když hraje se Sharapkou, Serenou, Vikou, ale proč to tedy nedokáže, když hraje s mladou talentovanou hráčkou? Je to v hlavě a právě s tím by jí měl pomáhat psycholog, kterého má v týmu. Vím, že to většina tady na TP nemá ráda, ty bláboly o výměně týmu, ale není čas na výměnu psychologa? :-)
Reagovat
slacker
Psychologa a Kotyzy. A nebo toho kdo ji dela managera, ze uz ji nenajal noveho.
Reagovat
smazaný uživatel
mozna ano, kdyz tou fazi jako "mlada" sama prosla a presne vi, co ji ceka, nemelo by ji to tolik zaskocit ani zastrasit.. ale nema fakt cenu se stale pitvat v tom, ze hrala blbe, vyvodit zavery musi ona a jeji tym. ;-)
Reagovat
freeteepek
Protože Šarapovovou ani Serenu nepotká v prvním či druhém kole GS. Petra má problémy s tlakem na GS. Ne na jiných turnajích. Dřív ano. Dnes už ne. Pokud jde o Viku, tak s tou se nepotkala od r. 2011. A bohužel ani na tomto turnaji už na jejich vzájemný souboj nedojde.
Petra se dostává do zóny v konečné fázi turnajů. Ne na jejím začátku.
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle mi trošku připomíná Anu Ivanovic.
Reagovat
pockerface
taky jsem se těšil na případný zápas s Venus, nebo Serenou i s tou Agou. Prostě s hráčkou z top 10. Bohužel k tomu nedojde. Tak snad na RG. Jo Anna na začátku sezony taky prohlásila, že se v r.2015 bude více zaměřovat na GS, že ty jí nejdou a co se jí chuděrce stalo, vypadla v 1.kole. Ta z toho musela být na nervy ještě víc než dnes Petra.
Reagovat
freeteepek
JJ, taky že byla. A je možná ještě teĎ.
Reagovat
slacker
Keys (a vetsina hracek se kterymi kdy Petra ostudne prohrala) se k zadmenu vykonu nevybicovala. Na tom trvam. :-)
Reagovat
FulnekUltras
souhlas; prostě dnes jen byla míň špatná než Petra...
Reagovat
ptpc
Tiež súhlasím.
Reagovat
Pavol
Ale Keys vyhrala lebo bola lepsie pripravena a hlavne sa nebala, nemala co stratit a bola oddychnuta. Kvitova sa musi prestat obavat o vysledok a nesmie sa pred grandslamom unavovat zbytocnymi vyhrami na zbytocnych turnajoch. Radost z hry musis mat. Keysova bola stale pozitivna a nabudena.
Reagovat
gigin
http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/January-2015-%281%29/Lacoste-Launches-L12-World-s-Most-Exclusive-Racqu.aspx
Reagovat
misa
Uvidíme, jak bude tahle spolupráce fungovat. Vallverdu je chválený Tomášem za svůj přehled o všech hráčích, za tréninky zaměřené na dalšího soupeře. Prostě Lendlova škola. Tím určitě dává Berdychovi před zápasem určitý pocit jistoty: odvedli jsme dobrou přípravu, trenér mi speciálně k mému příštího soupeře uvedl pár postřehů. Fajn, jdu na to.

U Petry často slyším: nevím, proč jsem tak hrála. Mají před utkáním taktické porady nebo jí trenér řekne: Hraj svojí hru a bude to dobrý? Pak bych se její gs. ustrašenosti nedivil. Pro ni to jsou nejdůležitější turnaje roku. Nový pohled bude potřeba.

2013: AO 2.k., FO 3.k., W čf., US 3.k
2014: AO 1.k, FO 3.k, W titul, US 3.K,
2015. AO 3.k.

Na trávě se cítí Petra výborně, na jiných gs. bude třeba makat na taktické přípravě. Zvládne to Kotyza?
Reagovat
slacker
Nezvladne. Proc se musel tak zabetonovat na pozici trenera jedne hracky? Vychovat mladou hracku a predat do pece extra tride.
Reagovat
VlS
Míšo, žádnej trenér na světě to za hráče na kurtu neuhraje, to je fakt. Petra není malá holčička, je to hráčka v nejlepším sportovním věku, má zhruba 7 let zkušeností z okruhu. Ona sama si přece musí pustit ta videa a udělat si svůj herní plán a ona musí určit trenérovi, co od něho chce.
Nemá smysl čekat něco od trenéra, pokud ona sama nebude chtít tu přípravu v detailech. Aby do ní něco hučel a ona to poslouchala na půl ucha je k ničemu.
Nehledejme zas mouchy, kde možná nejsou. Spíš tam vidím absenci práce psychologa, telefon je na pendrek, jen skrz telefon, když nevidíš, jak se ten druhej tváří, co dělá s rukama, jak sebou na židli šije, nepoznáš, jak moc je nervózní a hlavně nenaordinuješ režim, kterej by ho uvolnil. Tady vidím problém. Petra, když se necejtí, tak je zakyslá a upadá do stereotypů.
Na druhou stranu, hrát Maša s Madison místo s Alexandrou, tak byla venku ve druhým kole. Vraťme se na zem, jsou to živé holky, nejsou to pičítače, které se dají naprogramovat.
Ale taky jsem naštvanej a taky si myslím, že by se v týmu měl objevit ještě někdo další
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je super téma. Sám sem o tom přemýšlel. Vždycky sem si říkal.. hergot, proč Tomáš vždycky říká, musím se soustředit sám na sebe, musím hrát "svoji hru" a pak to půjde? Ono je to strašně hezké, ale člověk se prostě musí dívat na to, kdo stojí na opačné straně kurtu.
Přijde mi, že Tomáš změnil přístup, myšlení. Dívá se na to z jiného pohledu, taktické přípravě dává prim.
Čas ukáže, jestli ho to nakonec posune dál..
Reagovat
VlS
A tak pokud vím, tak přesně detailní přípravou na soupeře Ivan vyhrával zápasy, dokonce cěděl, jak jim brnkat na nervy. A měl k tomu poznámky zápasy a byl metodickej a to myslím předal Andymu a Danymu.
Nevím, jestli by to pomohlo Petře a nevím, kdo by jí to mohl dát.

Teď by se měli zaměřit za odstranění chyb. Sojka si všimla, že Petřin servis je steašně čitelnej. Dneska jsem se schválně soustředil na tenhle moment a bohužel bejen já, ale hlavně Madison. Podívej se na záznam a uvidíš, jak Petra jde podávat, postaví se, Madison si stoupne až do dblovýho pruhu a čeká na servis přímo na raketu. A fungovalo jí to skvěle.
Reagovat
pockerface
jj, říkal to i odborník na Eurosportu, že Petra až moc staticky pořád podává ten levácký servis se zatáčkou. Že je to čitelný a hlavně, že byla křečovitá.
Reagovat
VlS
Když ona to není ani levácká zatáčka. Je to servis do Rohu pole na BH pro pravačku a FH pro levačku. V podstatě nejpitomější místo, vrátí se jí winner ať po lajně, nebo crossem, na kterej nedokáže zareagovat. Zatáčka je to, co někdy předvede Lucka, míček dopadne v podstatě do půlky servisního pole na lajnu a s rotací letí z kurtu ven, na úrovni base line je tak 4-5 metrů venku z kurtu, ale tohle Petra dělala a teď to nedělá, nehraje zatáčku, ale blbě umístěnej normální servis s nijak udivující razancí.
Reagovat
slacker
Diky. Taky si nemyslim ze jsem dneska videl JEDINY serVis "levacka zatacka". Me vytacelo ze po dobrem servisu pak pravidelne nezvadala druhy uder, ke vsemu se stavela zoufale pozde.
Reagovat
VlS
No, ale to je o tom servisu, kterej umožní protihráčce returnovat tak, že to Petra nestíhá.
Reagovat
Kozoroh
Co myslíte, může Muguruzaová podruhé skolit Williamsku? Serena zatím nehraje TOP a v posledních dvou zápasech nestíhala úvod, ja bych řek, že může opět dojít k překvápku :)
Reagovat
Mayo
Môže, každý môže. Ale vidím to na Serenu (:
Reagovat
VlS
Může, ale nevsadil bych na to.
Reagovat
freeteepek
To já si asi vsadím:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má na prd začátky, Garbine 2. sety... takže tříseťák. A Serena si to asi pohlídá.
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzel, ocekavam u Petry rychly pad zebrickem.....
Reagovat
slacker
to ocekavas spatne. Do Wimbledonu pod 4. misto nespadne. A mozna se popere i o misto prvni.
Reagovat
LukasH
provokuje...
Reagovat
smazaný uživatel
myslim ze kazdy kdo videl dneska petru tutanku hrat, tak musi uznat ze na na prvni misto mit nikdy nebude
Reagovat
misa
Kdo viděl hrát Serenu s Halepovou zápas ve skupině TM, musí bezpodmínečně uznat, že na 1. místo nemá ani omylem. Co na 1. místo, na top 20!
Reagovat
smazaný uživatel
to většina nepřejících nebo neorientujících se (někdy se ty množiny prolínají) čeká už 4 roky :-)
Reagovat
stopan
Cibulková vs Azarenkova
Williams Venus vs Radwanska Agnieska
Keys M. vs Brengle
Kyrgios vs Seppi
anderson vs nadal
ferrer vs nishikori
murray vs dimitrov
tomas berdych vs bernard tomic
ako vidite tietopriebeh tychto zapasov ? :D Moze tomasovi tomic narobit problemy?? na grandslame sa vzdy stretli vo wimbledone v oboch pripadoch vyhral tomas 3-1 na sety. Murray vs Dimitrov, je mozne ze hoda Dimitrov ako naposledy minuly rok vo wimbledone??? a ostatne zapasy ak mate chut vase ocakavanie tenisove?
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka
Venus
Seppi
Nadal
Nishikori
Murray
Berdych
Reagovat
smazaný uživatel
Keys
Reagovat
Mayo
Azarenka, Radwanska, Keys, Seppi, Nadal, Nishikori, Berdych a šláger hracieho dňa Murray vs Dimitrov = Murray
Reagovat
Kozoroh
Až na Seppiho (Kyrgios to bude mít na své raketě) souhlas, tato jména postoupí.
Reagovat
Mayo
Dal som schválne Seppiho, pretože Kyrgiosa nemám rád...skôr to je prianie v tomto prípade, ale človek nikdy nevie
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Tomič Berdycha porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
A Ferrer Nišikoriho.
Reagovat
Mayo
Petra je proste slabá na GS okrem Wimbledonu :(
Reagovat
misa
99,99 % hráček je slabých na jakýkoliv grandslam...
Reagovat
Mayo
Možno máš pravdu.
Reagovat
ptpc
Je tu už cez 600 príspevkov. Neviem kto to tu písal ale ani v jednom nie je spomenutý Kvito - Vika zákon.
T.j. čím su k sebe bližšie interagujúce častice tým medzi nimi narastá odpudivá sila.
Reagovat
FulnekUltras
Až se tyhle dvě částice konečně opět setkají, tak to vypadá na pořádnou explozi a možná boj o Number One...
Reagovat
smazaný uživatel
Přál bych to oběma.
Reagovat
lars
Zrejme nahoda :))
Reagovat
ptpc
Naposledy spolu hrali v roku 2012. Ale nemám to overené, píšem len čo som si prečítal v diskusiách.
Reagovat
misa
TM 2011. myslím.
Reagovat
FulnekUltras
jj
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Petro ale žyvot de dál, snad se ti bude na dalšým grendslemu dařyt a uděláš tam dobrí vísledek, chtělo bi to za trenéra nějakou bývalou hvjezdu. Na frenč oupn chcem alspoň čtvrtfynále
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš srandu? Takový chyby? Bože...
Reagovat
smazaný uživatel
ne nedělam sy srandu, jstly ty to vadý tak sy těch chib nevšýmej
Reagovat
misa
Některým to leze na mozek.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo dělam si srandu protože mě se.re že mě nějací mistři v češtině buzerují
Reagovat
PetaM
Hloupá sranda = taky sranda ...
Reagovat
VlS
jenom ne moc veselá
Reagovat
EllNino
promin no, čeština bude moje povolání a jeto celkem dobrá vlastnost člověka zvládat svou mateřštinu v psaném jazyce ...
Reagovat
freeteepek
Petra se nedokázala na AO vypořádat s obrovským psychickým tlakem, který na ní byl. Moc chtěla dopadnout lépe, než loni. Tím spíš, že vyhlásila letos útok na číslo jedna. A taky si je vědoma, že na to fyzicky má. Na rozdíl od předešlých sezon. Očekávání byla veliká, ale psychický tlak v prvním týdnu na GS enormní. Nedá se to vůbec srovnávat se zápasy na Turnaji Mistryň nebo s předchozím turnajem v Sydney. V Singapuru se nevypadává po prohraném zápase Petra ten turnaj už jednou vyhrála. Ona velmi stojí o to vyhrát další GS, což jí na pohodě nepřidá. Výsledky z GS jsou velmi důležité pro postavení na žebříčku v další části sezony. To je prostě fakt:-( Keysové dodala sebevědomí Davenportová. Petra by někoho takového také potřebovala. Když mi bude fyzicky fandit nějaký eso typu Navrátilové, tak už ten fakt sám o sobě, že ji mám ve svém týmu v hráčské loži, mě posílí. Ať mi nikdo netvrdí opak!
Ve Wimbledonu Petře hraje do karet fakt, že se tam cítí dobře, jako doma. Ten pocit na žádném dalším GS nemá a mít nebude, dokud tam neudělá dobrý výsledek. Nejlepší by pochopitelně bylo, nějaký další GS vyhrát. Petra patří k nejlepším hráčkám na světě, ale média si daleko víc všímají Sereny, Máši ale třeba i Halepový, která žádný GS doposud nevyhrála. Proč? Protože mají konzistentní výsledky zatímco Petra má pověst nejméně vyrovnané hráčky v dějinách: GS vítězka, která je však schopná prohrát prakticky s kýmkoliv, když má špatný den.
Reagovat
FulnekUltras
o noci ani nemluvě... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noc je hlavním viníkem, asi by to chtělo hrát na Islandu, kde je noc polární:)
Reagovat
FulnekUltras
no možná, že tam ještě přibyly nějaké příčiny specificky ženské...jasně, že třeba u hokejistů tohle nehrozí... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže na všech slamech krom Wimbledonu má ženské problémy? Tak to by bylo hodně zvláštní:)
Reagovat
FulnekUltras
Holt není to s touhle holkou jednoduchý...ale kdyby v sobě měla mít ještě nějaké biologické problémy mužské, jak to u nemála tenistek bývalo a bývá, tak už by mě nebavila teda vůbec... ;-)))
Reagovat
PetaM
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/jsme-na-dobre-ceste-rika-novy-kondicni-kouc-kvitove-alex-stober--1447554

Petra má pod 70 kg :)
Reagovat
misa
Při výšce 182 cm se mi to nějak nelíbí. Nechybí jí pak síly?
Reagovat
PetaM
Je hnusně hubená.
Reagovat
FulnekUltras
Tak to už se fakt točíme v kruhu... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekla, že je tak akorát. :)
Reagovat
Roger_Federer
Souhlasim, strasne sestarla, vypada na 30.
Reagovat
PetaM
Já teda soudím podle toho, co jsem viděl naživo ... V televizi vypadá tak nějak dobře .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
zestárnout

dělení: ze-stár-nout
jednotné číslo množné číslo
1. osoba zestárnu zestárneme
2. osoba zestárneš zestárnete
3. osoba zestárne zestárnou
rozkazovací způsob zestárni zestárněte
příčestí činné zestárl, zestárnul3
příčestí trpné
přechodník minulý, m. zestárnuv4 zestárnuvše
přechodník minulý, ž. + s. zestárnuvši
verbální substantivum zestárnutí
Reagovat
FulnekUltras
ani k stáru, ani k stáru, ani k stáru,
nemám o učitelské duši ani páru... ;-)
Reagovat
Jan
Aspoň, že zestárnou ty vši :)
Reagovat
Roger_Federer
:)...:)..tolik prace abys me upozornil na to , ze mam spatnou Cestinu ?kazdopadne asibjsi pochopil co jsem tim chtel rict.
Reagovat
VlS
Zestárnuv, pozbyl Petr rozumu a do plkárny o pinkání poslal jazykovou příručku.
Reagovat
petrulinka
Přečetla jsem si článek a musím říct, že jestli Petra ještě od prosince zhubla 4 kg, tak to už je fakt vizitka na koncentrák. Protože už v tom prosinci v Prostějově, jak jsme ji viděli, tak vypadala hrozně, až nezdravě, hubená jak lunt. No ale tak pokud jí to podle Stobera prospívá, tak ok. :-)
Reagovat
Kozoroh
Divím se, že tu není kada.tom, no tak ho zastoupím :D

Bryanové, největší favorité deblového turnaje, narazili na tuhý odpor argentinské dvojice Berlocq/Mayer, první set začali lépe Argentinci, kteří vzali Bryanům servis, napoprvé se jim sice set nepodařilo dopodávat, za stavu 4:5 si jedničky deblu vzaly podání zpátky, ale nedokázaly si ho udržet, čehož argentinský pár využil a napodruhé sadu uzavřel ve svůj prospěch.
V druhém setu si obě dvojice držely podání a riternující straně nedávaly moc příležitostí, tou jedinou byl 6. gem při podání Argentinců, kdy si Bob s Mikem vytvořili tři BB a ten třetí proměnili. Pak sice při svém servisu prohrávali 0:30, ale o brejk se připravit nenechali a získali pro sebe 2. set.
3. set už byl jasnou záležitostí jedniček čtyřhry, své protivníky 3x brejkli a já s kada.tomem můžeme slavit postup bratří do OF. Prozatím nejlepší zápas deblového turnaje!
Reagovat
Mayo
Bryanové sú slabí už
Reagovat
Kozoroh
Nemyslím si. V letošním roce alespoň 1 GS vyhrají a získají min. 5/6 titulů.
Reagovat
Mayo
Možno to bude, tak ako píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešní zármutek nechám Monačanům, ale mrzí mne vypadnutí Kamilky. Její tenis je úžasnej. No, dnešní ženská špička - Simča, Venus, Vika, Serena, Maruš, Anička, Lucka, Garba, ... hraje vůbec moc zajímavý mače. Čekám na větší úspěchy Kiki ...
Reagovat
PetaM
Ty jsi Ital?
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus se zeptat znovu a ještě blběji. Prostě Monačanku s českými kořeny nemusím, lze to pochopit?
Reagovat
Fandina
Není důležité kde máš bydliště, ale za jakou zemi hraješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Není důležité, za jakou zemi hraješ. Pro mě ne.
Reagovat
Fandina
Každý tenista hraje za nějakou zemi. Bez toho ani hrát nemůže ... úsměv
Reagovat
VlS
Martina Navrátilová hrála tenis za Martinu Navrátilovou a v údaji o zemi měla " bez státní příslušnosti". Pro mě za mě, ať hraje klidně za meziplanetární prostor, nebo světovej oceán.
Reagovat
slacker
Jeste se obchoduje s temi pozemky na Mesici? Rezidence krater Tycho, kdo z vas to ma, panove?
Reagovat
smazaný uživatel
Důležitý, s jakou zemí jsi solidární Nechávat těch blbejch 15% na míňpříjmový mi přijde smutné, ještě smutnější je tomu fandit.
Reagovat
PetaM
Já to chápu.

Co ale nechápu je to, že píšeš, "zármutek nechám Monačanům", tudíž těm, kteří bydlí ve stejné zemi, jako Petra. Přitom píšeš, že tě mrzí vypadnutí Camily. Takže jsi Ital a žiješ v Itálii? ;)
Reagovat
FulnekUltras
klasicky zmasírován humloidní propagandou... ;-)))
Reagovat
slacker
nezmasirovan antihumloidni propagandou.
Reagovat
Fandina
Zmasírován Humlem a tím jak vyvolal lidskou závist.
Reagovat
FulnekUltras
ta nikdy neexistovala...maximálně docela početná skupina lidí se zdravým rozumem... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? Prostě nefandím daňovým rájům, ilegálním i legálním únikům pro elitu i "elitu", prostě pro ty, co si to mohou díky vysokým příjmům dovolit. Kupodivu to slyším chválit např.od studentů, co studujou právě i díky těmto daním (vybraných od míňpříjmových).
Reagovat
Fandina
Závidíš druhému, že má větší příjem, větší finanční možnosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, měl bych? Jen mi je směšná logika, že z menších příjmů se danit musí a nejspíš je to snazší. Jojo, na míňpříjmové si umíme došlápnout, holt nemají možnosti výšepříjmových.
Reagovat
FulnekUltras
Kdy se pustíš do Macka, Kalouska, Kellnera a spol. ???
Reagovat
LukasH
Je moc dobře, že fandíš Monačankám Vice a Lucce, Švýcarce Aně nebo Američance Marii. Jen tak dál...:-)
Reagovat
EllNino
přesně, Maruška je "Ruska" jako vyšitá
Reagovat
LukasH
No hlavně když to myslí s těma kecama o daních vážně, jak tu prezentuje a vypíše 8 hráček (kterým fandí), z nichž 4 bydlí mimo svojí zemi. 2 z toho stejně jako Petra. Asi se tomu máme smát...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že ta špička Takymonačanka Lucka nedokáže víc vyhrávat rozhodující zápasy...
Reagovat
Karolko2
Jsem koukala na Serena, v prvním setu hrála hodně zvolna. Klidně jsem si šla lehnout a vůbec jsem nepochybovala, ze by snad prohrála. Je to v tom, ze na téhle holkach jako je Serena, Venus, Máša .... od prvního do posledního míče vidíte, že tam přišly vyhrát. Někdy to třeba nevyjde, ale řec těla říká, já jsem tu, abych tě porazila a ne naopak.Proto asi dokázaly to, co dokázaly.
Tohle je myslím další krok, který musí Petra změnit, pokud chce jít výš. Když jde na kurt, tak tu hodnou, sympatickou holku nechat v šatně.
Tak třeba příšte.
Reagovat
FulnekUltras
Velmi výstižné !!!
Reagovat
freeteepek
Jo, jenomže to nejde lusknutím prstů. Jak to má udělat?
Reagovat
PetaM
Pozitivní na tom je, že rovnou může jet do Kanady a nebude mít žádný problém s aklimatizací. Určitě ne tak velký, jako kdyby na AO hrála finále ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A taky se aspoň vyspíme. :D
Reagovat
FulnekUltras
To jsem chtěl zrovna napsat... ;-)
Reagovat
PetaM
Přesně ... :D Občas vstanu na Háčka a taky na Tomáše s Nadalem. Jinak budu spát a nic mě nedonutí vstát :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na Hačka jsem zapomněla, na ty taky možná vstanu. Ale zítra se asi dívat nebudu.
Reagovat
PetaM
No, snad vyhrají a utkají se ve ČF s Hingis/Pennetta :)
Reagovat
misa
Rovnou do Kanady? Petra už teď horečně přemýšlí, jak se co nejrychleji dostat do Prostějova.
Reagovat
PetaM
To je fuk, ale už nemusí být v Austrálii :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, souhlasím s haitikem, že tenis to na koukání moc hezký nebyl. Líbila se mi tam snad jenom jedna výměna ve 2. setu (asi 17x přes síť a neskutečná razance z obou stran)... Překvapilo mě hlavně to, že se Petra nechala přestřílet, což se jí stává opravdu málokdy. Přišlo mi, že když Petra dala ránu, tak Madison dala ještě větší a navíc přesnější. Asi to byl takový zápas, kdy by to tam Madison padalo i se zavřenýma očima. No a když se k tomu ještě přidalo trápení Petry na servisu... Taky možná sehrálo roli, že Madison trénuje Lindsay Davenport. Ta přece Petru celkem nedávno kritizovala (že od ní čekala daleko víc), takže ji má asi velmi dobře zmapovanou. Navíc je Madison hodně talentovaná a má v 19 letech solidně našlápnuto, takže je možné, že takové výkony od ní uvidíme častěji. To ale ukáže teprve čas...

Jinak tady je ještě jeden možný důvod, proč to Madison tak jde... :D
https://twitter.com/MariaSharapova/status/558139625399934977
Reagovat
smazaný uživatel
Madison je s Ajlou jedna ruka no, velký kamarádky, obě hrají podobně agresivně, ale hlavní důvod bude Lindsay no...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně mají obě dvě šaty z kolekce Mashy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozná kolekce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadím se, že kdyby Petra vyhrála, tak by ti kolekce nevadila... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se nelíbí a Petřina prohra na tom nemá žádný vliv. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, budu ti věřit. :)
Reagovat
freeteepek
Tak Serena má to samé, jen barvy prohozený. Místo růžové svítivá žlutá. Zmínila v rozhovoru, že se jí tenhle styl moc líbí a že by se měly všechny holky od Nike sejít a vyfotit.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má něco trochu jinýho.
http://www.womenstennisblog.com/wp-content/uploads/2015/01/Serena-Nike-dress-back-design-Australian-Open-2015.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Mě víc jak ta prohra Petry štvou ta naše přiblblá média. Jsou mnohdy až velmi neobjektivní, jejichž neobjektivita se nakonec potvrdí, tak jako dnes! Já jsem kdysi Petře moc fandil, ale možná ji uškodila právě tato média, která z ní dělala mnohem lepší hráčku než byla a jí to možná i stouplo do hlavy. Mě nejvíce "naštvalo" vyřazení L. Šafářové a K. Plíškové, kterým jsem moc fandil. Nejvíce však neúčast P. Cetkovské! Ta zranění se jí až neuvěřitelně drží!! :( Tak snad už brzy bude lépe!! :)
Reagovat
FulnekUltras
Na média se vyser. Posuzuj to, co vidíš a vnímáš sám... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Tebe a Lukáše H.: Nedávám na média, tenis hodně sleduji. A to, že jí její úspěchy trochu stoupli do hlavy? Hodně se psalo o tom, že i přes ty velké úspěchy se chová pořád velice skromně... měl jsem možnost s ní mluvit... a není to zase až tak jak píší. Mluvil jsem s více našimi hráčkami a třeba v porovnání s Luckou Šafářovou je to velký rozdíl. Ale nikoho tady neodsuzuji, jen jsem to lehce zmínil se svou zkušeností, názorem. Já fandím všem našim tenistům!! :) A vy dva jste zřejmě její velicí fandové a P. Kvitová je pro vás asi nedotknutelná.
Reagovat
FulnekUltras
Tvoje osobní zkušenost s Petrou na základě možnosti s ní chvíli mluvit by mě opravdu zajímala.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, nemám potřebu se Ti tady zpovídat jak "moc" jsem s ní mluvil a podle čeho jsem to vypozoroval. Tobě, jako jejímu skalnímu fanouškovi (soudím tak podle tvého nicku) by stejně žádný argument nebyl dost dobrý. Já jí fandím dál, jen jsou jiné naše tenistky, kterým fandím více. Toť vše.
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň malý náznak FAKTU by neškodil - když už prý máme hentu svobodu projevu. Jsem opravdu zvědavý, nikoliv fanaticky zaslepený... ;-)
Reagovat
LukasH
Jak to Petře stouplo do hlavy? To by mě zajímalo. Objektivně novinářům odpovídá stejně jako většina tenistům. Jsou to pořád stejný otázky. Mně zase fascinuje, jak někteří z proncipu mnohem víc fandí těm níž postaveným hráčkám jen proto, že se jim zdají ehm "skromnější". Až by ty dotyčné vyhrály dvakrát Wimbledon, byly 4 roky v první desítce a pořád se o nich mluvilo, vzbudily by stejnou vlnu nenávisti některých. Tak to prostě je.
Reagovat
Jan
Nemyslím. Petra je specifická v tom, že pro mě i pro některé další vzbuzuje dojem, že její příprava přes viditelná zlepšení pořád není taková jaká by mohla a měla být. Pak přijde na kurt jako hráčka top 4, ale její výkon tomu neodpovídá. Což mě dokáže naštvat a další lidi taky. A takové to je od roku 2012 i když se nyní zlepšila. Šafářová, Plíšková ani jiná naše hráčka na mě odfláknutou přípravou nepůsobí a tak si myslím, že by nikoho neštvaly. Teď hrají, co odpovídá jejich možnostem, tak je to v klidu (i přes výpadek Šafářové v 1. kole).
Reagovat
misa
Přístup Petry k některým zápasům se mi zdá svérázný, tím mě vždy zklame. Není žádná chyba prohrát, ale v řadě zápasů bych rád viděl větší nasazení.
Reagovat
Jan
Byla jak mrtvá ryba od začátku do konce. Otrávený obličej, žádné nasazení, když letěl míč do druhého rohu, tak se občas ani nesnažila tam běžet.
Reagovat
Fandina
Nadšeně se netvářila, ale zase úplně bez zájmu také nebyla. Nedařilo se jí. Nic nového pod sluncem. Bohužel Petra takhle občas hraje, vyhazuje se, nic jí nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ony i ty ankety, třeba Sportovvkyní roku si zasloužila být víc rozhodně Sáblíková, jejíž vyrovnanost je skutečně neuvěřitelná.
Reagovat
LukasH
Ta anketa je nesmyslná. Srovnává se nesrovnatelný. Martina je skvělá, ovšem rychlobruslení není tenis. Jestli je víc OH nebo Wimbledon, to se taky říct nedá. Petra spoustu lidí prostě s.ere tím, že vydělává hodně. Martina, Bára atd. se pohybují ve sportech, kde to takhle nechodí, navíc Martina - trénovala na rybníku, podmínky blbý...tohle všechno lidem nahrává. Naopak Petra má každou chvíli nový BMW, hodně se o ní píše, kecy o daních. Už jen proto jí bude část lidí nenávidět. A když ještě takhle vypadne, je to další příležitost, jak si do ní kopnout. Ona ale byla a je povahou stejná jako ty Martiny a Báry, jen holt dělá sport, ve kterým to chodí jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle do toho vůbec nepletu, mluvím čistě o stabilitě forem, proto je pro mě Sáblíková lepší, ostatní věci jsou mi hostejné, kdyby měla Kvitová stejně stabilní výsledky, nebudu s tím mít žádný problém.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas a palec hore...
Reagovat
Jan
Myslím, že většině lidí jsou nějaká auta a daně šumafuk. Důležité je jak hraje a že občas hraje pod psa vzhledem ke svému postavení v žebříčku. To je ten důvod, proč ji někdo nemá rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já neříkám, že jí nemám rád, já se na to dívám čistě objektivně a tak je pro mě lepší Martina, nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
já s tebou nejsem úplně v rozporu. Pokud by Petra hrála dobře, tak by měla šanci vyhrát. Netvrdím, že Madison hrála nějak úžasně. Hrála jenom lépe než Petra.
Jde o to, že když hraju s ranařkou, musí mi tam padat servis. Proč mi tam nepadá? Nervozita, možná únava, hlava. Petra má zbraně na to, aby Madison dokázala přetlačit (zatím, nevím za pár let, Keys působí nadějně). Petra se právě vinou absence servisu (a returnu) dostala do pro ni nezvyklé situace. Neměla zápas "na svojí raketě". Pokud by hrála proti někomu jinému, bylo by to nepochybně s tímhle přístupem (rozpoložením) taky těžké, ale přesto by i bez toho servisu byla v pozici aktivní hráčky.
V momentě, kdy soupeřka diktuje tempo, tak je Petra téměř bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak i pohyb byl horší, to je jas.
Prostě byla horší úplně ve všem. Dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsi to velmi výstižně, a já s tím můžu jen souhlasit. A je to škoda, protože Petra má na lepší výsledky.
Reagovat
slacker
Proste, nemam servis neznamena ze budu 6x po sobe hart jen stred a cekat a cekat. Zadna ranarka neni vysvetleni toho ze ji dneska trvalo u pul sekundy dele se rozhopdnot jestli vystartuje na mic. Klic je naproste ochromeni telesnich funkci ze z cele zbytecne nervozity. protoze se tady 3 roky rozebiraji priciny takovych porazek a uz se naslo pres 10 tech pravych duvody proc den den bylo zhasnuto (astma vedro, bacil, rozchod, kila navic, spatna fyzicka). dneska pribyl novy "pravy" duvod - hrani v noci, fakt me tahle rstale se ozrustajici rada vymluv nekterych "fanousku" uz davno nebavi.
Reagovat
FulnekUltras
ochromení tělesných funkcí jo ;-))) , ale ten důvod si jako chlapi možná jen umíme mnohem hůř představit... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
že Petra vstoupila do letošní sezony velmi dobře.!
Reagovat
FulnekUltras
Oproti posledním dvěma sezónám rozhodně. A věřím, že bude i takhle pokračovat. Dnešek za měsíc přebolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si, že Petra bude hrát FC?
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, to bylo nahoru.
Reagovat
FulnekUltras
rozhodně
Reagovat
misa
opět později než Petra. Sice jen díky deblu, ale alespoň něco.

http://instagram.com/p/yOxE_iO7hk/?modal=true

Hodně štěstí v dalším kole!
Reagovat
smazaný uživatel
Sezona 2011 byla snová. Od té doby díky Petře zase sleduji tenis prakticky denně. Myslím, že Petra motivovala i další české hráčky. "Boje" o stovku, nasazení na GS nebo o dvacítku (Lucce na 10 věřím asi jako Petře na No.1 :-) jsou zajímavé.
Ale je tu řada dalších čekatelek, takže další megaúspěch (finále GS) bude podle mě těžší.
Díky za to, že je Petra 4 roky v 10, věřím, že se tam udrží i letos.
Od USO 2012 Petra kromě W. nevydržela do druhého týdne. Takže jsem dneska nebyl překvapený. Madison přeju, ať pod vedením Linsdey jde ještě dál. Z další čtvrtin fandím Garbine a Dominice, Julii a v té poslední Peng.
PS: Bylo by hezké, kdyby kouzlo Wimbledonu (čtvrtfinále od r. 2010) fungovalo i dál, ale nechci tenisportál vidět, až jednou Petra ve W. padne dřív...
Reagovat
Fandina
To už se stalo, že Petra padla na Wimbledonu dřív od roku 2011 dvakrát. Takže TP sem, TP tam ... úsměv
Reagovat
LukasH
Myslel tím dřív než ve čtvrtfinále...
Reagovat
Fandina
Aha. Já bych z toho, že Petra prohrála nedělala žádnou vědu. Jednou hraje top a příště zase prohraje. A bohužel se to pořád opakuje. To, že zahrát, vyhrát umí už nejednou dokázala. A není důvod si nemyslet, že toho ještě hodně dokáže. Dneska hrála blbě a nedařilo se jí. Příště může zase vyhrát. Je to pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to podobně. A myslel jsem čtvrtfinále W., které drží od r. 2010.
A nepodléhám iluzím, že má Petra na to být No.1. Díky za to, že je v 10 a že můžeme díky Petře objevovat nové sympatické hráčky jako je Medison :-)
Reagovat
FulnekUltras
Madison teda z odborného hlediska já myslím, že úplně v pořádku... ;-)))
Reagovat
Fandina
Já si nejsem jistá, jestli Petra nemá na to být no 1. Zase tak daleko od toho se nepohybuje čtyři roky. Teď také mohla být jedničkou za určitých okolností, ale mohla. Takže příště to už vyjít může. Není důvod házet flintu do žita.
Reagovat
FulnekUltras
Svatá (??? ;-)) pravda...
Reagovat
LukasH
Tohle je přesně ten důvod antipatií k Vktorii a Marii. Při vypjatých situacích začnou řvát nebo hekat ještě víc. Teď říká Bára, že se jí to protahovalo i do jejího úderu. Na to Vika odvětí, že si bude hekat jak chce a kdy chce. Můžu hrát jak bohyně, ale tohle prostě není fér. A že se to dá odnaučit nebo aspoň zmírnit, ukázala Serena.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně.
Reagovat
FulnekUltras
I když i ta Serena si umí při zlomových balónech zařvat do hry fest (mj. naposledy SF v Singapuru).
Reagovat
LukasH
To je pravda. Je to takový ošemetný. Kdyby se za to mělo trestat, jak by se stanovilo, do jaký míry je to přijatelný. To by asi nešlo. Soupeřky by toho začaly zneužívat. Ale určitě by se mělo hlídat, aby se to neprotahovalo do dalšího úderu. Na to je Vika expertka. Tam už by to měl rozhodčí brát jako vyrušování.
Reagovat
FulnekUltras
třista let po škole... ;-)
Reagovat
misa
Postsovětským mrchám mají všichni ustoupit z cesty, alespoň dle jejich mínění. A vedení WTA tomu tleská, alespoň má nějaké hvězdy.
Reagovat
FulnekUltras
Díky za výpis. Tohle si teda projedu...
Reagovat
EllNino
1. pád - zápas, 4. pád - vidím koho/co ? zápasa ? ...asi ne
Reagovat
smazaný uživatel
taky nechápu takovéhle chyby, to je jak od retardů tady..
Reagovat
smazaný uživatel
člověk si ani nemusí říkat pády, stačí se zeptat "ty zápasy" nebo "ti zápasy" ... co se tam hodí, takový i/y tam bude.. prosím, vy, co s tím máte problémy, popřemýšlejte o tom aspoň na 5 sekund :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože tohle je tenisový portál na portál českého jazyka :) na gramatiku se.ru a retardice nejsem
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to je docela jedno, jsem zvyklej číst větší blivance, ale je to fakt trapná chyba.. :p
Reagovat
smazaný uživatel
to asi nepochopí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
na druhou stranu, noční zápasy v Melborune jí nikdy nešly
Reagovat
smazaný uživatel
no protože to je Sam a ta je v Austrálii mimo ;)
Reagovat
gigin
že po Shenhenu a hlavně Sydney, kde se Kvítí jevilo moc dobře a tady na AO to taky drtila a byla považována některými odborníky na možnou vítězku, je to zklamání. Hlavně teda taky chápu pocity skalních FFPK. Nic no, to nějak překonáte a za chvílu budete zase békat. Dubai next?
Reagovat
FulnekUltras
ve finále se Serenou...
Reagovat
PetaM
Taky nechápu, co jim je :D Pohoda, klídek, tabáček :D :D Petra neumřela, Medison ji nezabila, takže život jde dál :D
Reagovat
PetaM
Jo, tys napsal, že to chápeš ... :D Hm, tak nic :D :D :D :D
Reagovat
gigin
:DDD Chápu, moc dobře chápu, neboj..
Reagovat
PetaM
Já teda moc ne no :D Hlavně to, jak jsou někteří z toho úplně na prášky :D Ale to je jedno :D
Reagovat
gigin
Taky na Eurosportu Basa s tím chlapem plkali, že se jim zdá nezdravá oproti minulým zápasům. Tak uvidíme, co bude na tiskovce...
Reagovat
a.magerova
Tak třeba to Petra neřekne bo....
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-australian-open/225792/tenistky-prolomily-v-australii-mlceni-nas-velky-souper-menstruace.html
Reagovat
FulnekUltras
musíme si to když tak přebrat mezi řádky... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Richel a Mona v prvních dvou kolech Petru moc neprověřily. Stejně jsem ale čekal, že Petra proti Madison vyhraje, protože zápasy proti hráčkám podobného typu jí většinou sedí. Když už prohraje s níže postavenou hráčkou, tak to většinou nebývá ranařka...

Jinak dnešní komentář Libora s tím pánem (František Zlesák) byl hodně dobrý. Člověk se dozvěděl spoustu věcí a bylo to fakt dobře podané. Třeba co se týče toho úderu po returnu soupeřky (který dneska Petře moc nešel), tak ten je v současném tenise opravdu hodně důležitý. Nedávno o tom psal na svůj blog Dan Filjo (trenér Katky Siniakové)... Jinak mě taky zaujal jejich názor na spolupráci Agy s Martinou Navrátilovou a musím říct, že jsem v lecčems souhlasil.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že hráčky předtím také Petru prověřily. Dneska se ale Petře moc nedařilo hlavně na podání a Madison to ztrestala. Jinak komentář pana Zlesáka byl zajímavý. Neškodilo by, kdyby se třeba takové komentáře ve dvou opakovaly častěji. Určitě by to bylo hodně zajímavé. Víc hlav, víc rozumu.
Reagovat
gigin
Mi prostě Kvítí přišlo oproti začátku loňské sezóny nabušená. Proto mne to překvapilo. Nemám ji načtenou, dál to neřeším..

Jj, Basa to příjemně zpestřil s tím chlapem. Tu Agu jsem taky slyšel. Nevěřím tomu, že je na svém herním maximu ale..

Nic no, teď už jenom DAVAJ VIKA!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo, v kolik zitra hraje elegan?? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
vemte si ho někdo, vždyť je docela roztomilý :)
Reagovat
a.magerova
Lidi nebo kočky, je to stejné :-))
http://hobby.idnes.cz/kocour-zakusujici-se-do-nohy-jen-skemra-o-kamarada-ci-prochazku-pv0-/hobby-mazlicci.aspx?c=A100423_172117_hobby-mazlicci_mce
Reagovat
smazaný uživatel
to se stává, čeká nás RG !
Reagovat
FulnekUltras
a mezitím ještě spousta dalších zajímavých měření sil o body...a klokani zase za rok...
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě, ale to víš , vyhraný GS by zavřel jistým osobám nevymáchaná ústa....Zatímco takové ty " turnájky "....
Reagovat
smazaný uživatel
končím dnes své příspěvky....
Reagovat
FulnekUltras
Někdo holt uznává jen OH... ;-)))
Reagovat
PetaM
Žádný GS jim nezavře pusinky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když bude vyhrávat i ostatní GS tak nebude moct nikdo říct ani slovo, pokud je fér.
Reagovat
slacker
No a tobe usta nezavre dalsi debakl od Petry ze je neco shnileho v jeji priprave.
Reagovat
Jan
Ona sama.
Reagovat
Fandina
Od jakživa hraje nahoru a dolů. Na rozdíl od ostatních to její nahoře znamená výhry, dva GS atd. Ostatní třeba hrají vyrovnaně, ale nikdy ne tak jako Petra.
Reagovat
Fandina
Odjakživa ... úsměv
Reagovat
Jan
Dnes to bylo od jak mrtva :)
Reagovat
Fandina
Nebo tak :-)))))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
co řekne Petra na tiskovce.
Reagovat
Michaelus
jsem těhotná :))
Reagovat
smazaný uživatel
btw, teď někdy jsem četl o Sereně, že když odpovídala na příčinu kolapsu ve Wim. čtyřhře, tak řekla, že nebyla těhotná, i když by si to přála :)
Reagovat
pockerface
jo říkala to jako reakci na to, že s nich novináři chtěli vytáhnout proč se odhlásily na AO ze čtyřhry. Tak řekla, že důvod nemusí udávat a že na tyto dotazy nebudou odpovídat.
Reagovat
FulnekUltras
starší dámy už ve vedru dva zápasy za den prostě nechtěly riskovat...
Reagovat
FulnekUltras
to necháme do amerických a poslední dobou i našich tv-číčovin... ;-)
Reagovat
Michaelus
To jsou všechno spekulace kdyby,pokud a možná.
Prostě prohrála, příště třeba vyhraje.
Chápu zklamání, když má formu, ale stejně to zase nevyjde. Ale říkám znova, třeba Ana na tom byla ještě hůř.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně - konkurence v tenisu je obrovská. Jinak by vítězství na GS nemělo takovou cenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Holt Petře dneska šel tenis tak, jako tobě pravopis :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo trochu jsem se uklidnila, ale né o moc. Alespoň že Petra nespadne v Race rankingu na 25.místo jako loni a to bylo hodně zlé. teď bude tak osmá. Hlavní je že to nebude o Singapur takový boj
Reagovat
PetaM
Odkud jsi spadla? Řešit Race v Lednu?! :D
Reagovat
smazaný uživatel
nevim odkud sem spadla, ale loni to byl prů.ser protože se musela dotahovat na ty nejlepší, ale teď to bude uvolněnější nemusí dotahovat
Reagovat
PetaM
Vyhrávat potřebovala minulý rok a bude to potřebovat i tento rok.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo ale nemá takovou ztrátu
Reagovat
pockerface
ale od půlky sezony bude obhajovat spoustu bodů. Stačí. aby jí nevyšel Wimbledon a může být na tom tvém 25.místě. Sakra je to začátek sezony, co by měla říkat Carol a Ivanovič.
Reagovat
gigin
Ale Kvitovka řeší race žebř...
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně ukazuješ, že tenisu nerozumíš:-) Singapur = turnaj mistryň. Na ten je potřeba buď vyhrát GS, opakovaně být v semi, nebo vyhrávat jeden menší turnaj za druhým... A řešit Singapur v lednu je o fakt legrační :-)
Reagovat
Mayo
Škoda Petry
Reagovat
freeteepek
Mé obavy se bohužel naplnily. Keysová je střelkyně, které to tam dneska padalo. V druhém setu z ní spadla úplně nervozita. Hrála tvrdě a na Petře byl patrný psychický tlak. Nehrála tak agresivně, jak by bylo potřeba. Těžko jí však něco vyčítat. Psychicky to bylo náročné. V prvním setu neudělala moc chyb, ale ty co udělala, byly klíčové. Utkvěl mi v hlavě jeden nepovedený lehký volej, kdy celý kurt zel prázdnotou. Nepřálo jí štěstí u míčů, které tečovaly síť. Nepadal jí první servis a když to tam padlo, tak to Madison často dobře odreturnovala a tak byla Petra neustále pod tlakem. Nemohu si pomoct, ale vliv superkoučky Davenportové byl patrný. Petře by se hodila Martina, kterou přenechala dobrovolně Aze. Ona si to ale neuvědomuje. Situace je přitom velmí podobná té, ve které byl Murray před tím, než najal Lendla.
Reagovat
LukasH
Z Madison jsem měl velký obavy taky. Kdyby tam byla horší hráčka, Petra by to asi nějak upinkala. Ale bylo to hlavně o Petře. Nic jí nešlo. Bylo to vidět. Kdyby hrála jako v předchozím kole s Barthel, troufnu si říct, že by lehce vyhrála. Dneska kromě servisu úplně chyběla práce nohou. Petra je schopná zakončovat výměnu i od zadní lajny z nalitýho míče. Dneska se do toho skoro bála bouchnout. A když tam bylo pár záblesků její obvyklý hry - viz. ty dva brejky ve druhým setu, tak jsme mohli vidět, jak by to vypadalo, pokud by to šlo....
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, co naděláme. Jsem zklamaná, ale to Petra určitě totálně, ze svého výkonu. V tenisu je výhoda, že pokud uděláš chyby nejsou fatální, příště můžeš vyhrát.....
Reagovat
freeteepek
Ten špatný Petřin pohyb a z toho pramenící chyby byly dány psychickým tlakem, ve kterém se Petra nacházela. Za celý zápas se jí nepodařilo setřást nervozitu a tuhly jí nohy i ruka. Za to Petra moc nemůže. Je to její stará bolest. Může se v pohodě dál držet v top 10, možná i v top 5, ale chce-li porážet ty nejlepší a dosáhnout na č. 1, bude muset svého sportovního psychologa vyměnit za superkouče typu Navrátilové.
Reagovat
smazaný uživatel
na tyhle stavy nema superkouc sebemensi vliv, zchromnes hruzou a je uplne jedno, kdo na tebe kouka, to je v hlave. :-)
Reagovat
freeteepek
A co s tou hlavou? Petra byla dobře připravená, ale zřejmě nečekala takový odpor. Absolutně bez servítků. Madison do toho umí praštit a Petra od začátku AO bojuje se vzpomínkami na loňský rok a i ten předešlý. Když jí z toho nedokáže dostat její psycholog, tak už jedině superkouč typu Navrátilové. Kotyza ani Šafář nemají ponětí, jak se Petra v těžkých zápasech na GS cítí. Mohou si to jen představovat. Jak říká Martina:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jenze ona ten pocit ochromeni nemusi zase vubec znat Martina. Vim o cem mluvim a kdysi jsem to tu psala, jak mi z neznamych duvodu odesel FH. To neni tak, ze jdes uz na kurt chromy a odevzdany. Jdes tam naprosto odhodlany, pouceny, rozehrany a ja nevim co jeste. Dokonce zacnes hrat v poho. Najednou to "neco" secvakne a neprehodis. U Petry se muze k psychice pridat somaticky problem s pohodou dychani... to si ale vymyslim, tu paralyzu tela ale nikoliv. Existuji proste takove mentalni treningy, nabuzeni, pomerne primitivni sebekoucovani atd., ktere si osvojis a funguji. (Musis jim stopro verit.) Osvedcilo se mi to mockrat v dalsim zivote, nikdy nic nevzdam, nikdy se neskladam a pod presem vyplavim ze sebe vzdycky to nejlepsi
Reagovat
freeteepek
Poraď mi, také bych něco takového potřeboval. Ač nejsem vrcholový sportovec. Mám problém se sebevědomím v jiných situacích.
Já s tebou samozřejmě souhlasím. Jenom je mi divný, že jí Šafář tyhle metody nenaučí. Možná to na jiných turnajích funguje, ale na tomhle GS prostě ne. Ve finále v Sydney Petra prohrávala,ale pak se dostala do zony a přes těsný výsledek Karolína neměla šanci:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) mne je to trochu trapny a samozrejme nevim, jestli to funguje na kazdeho, bude to o povaze - o mne se rika, ze zeru syrovy maso, takze pry staci, kdyz ucitim krev.. :-))) Uz se to tu natuklo se Serenou, Mashou a jinymi, princip je jednoduchy, proste si nesmis vubec pripustit neuspech, vsechno, co delas, prece delas pro uspech, ne abys dostal na zadek - ale udelej, co udelat muzes, predstavuj si uspech, jdi si pro nej, povzbuzuj se, ver si a prijde, ja jdu (sla jsem) na kurt (zkousku, konkurs...) vyhrat, porad hraju zapasy.. :-)) Je to smesny, ale nikdy nemam v hlave, ze asi prohraju, nikdy jsem si nemyslela, ze jsem nemozna, ze neco nestihnu, nic neumim a vylitnu, nevedu reci, ze se jdu teda alespon na kurt opotit a jak to bude i tak fajn - nic takoveho, fajn je vyhra! A prohry jsou jen prevlecene moznosti.. :-))) (Muzu byt sice pohodarum neprijemna, ale museji alespon uznat, ze nejsem lina a nic ke mne neprislo zadarmo.) ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Je to tak. Předpodělanost k úspěchu nevede. I když si pořád myslím, že to nebyl dnešní Petin hlavní problém.
Reagovat
LukasH
Jenže jí se právě z těch nejlepších nohy nerozklepou. Copak to už hodněkrát nedokázala? Umí přece vyhrávat turnaje, na finále Wimbledonu byla připravená jako nikdy předtím. V Singapuru porazila Mášu, tudíž z ní komplex nemá, naopak prohrála s Caroline a Agou, na který vždycky uměla. Když si tohle všechno přebereš, tak tam vlastně není nic, co by nezvládala nějak pravidelně. Prostě má tyhle úlety, když to člověk čeká nejmíň. Já si myslel, že je fakt v pohodě. Vypadala šťastná, namotivovaná, v klidu a hlavně hrála rozvážně. S Karolínou v Sydney i předchozí zápasy tady. Keys v tom hrála jen tu roli, že to nebyla dostatečně lehká soupeřka pro takhle špatnou hru.
Reagovat
FulnekUltras
Tvrdím, že ve tři odpoledne v Hinsense Areně by Petra Keys dala ve dvou, stejně jako ty dvě holky před ní.
Reagovat
slacker
No a proc v deset vecer se zmenila z Dr Jeckylove na pani Hydeovou?
Reagovat
FulnekUltras
Snad to na tiskovce ještě vysvětlí sama.
Reagovat
freeteepek
Nevím, jak se na Petře projevila únava z pozdních hodin. V Singapuru to její výkon proti Aze ovlivnilo. Proti houževnaté Carol se zase projevila únava z předchozích zápasů z konce sezony. Carol měla natrénováno na maraton.
Reagovat
ptpc
Súhlasím. Tou poslednou vetou si to vystihol.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že Madison byla nabuzená od Davenport a že je ranařka ví každý. Potom stačilo málo, vyhrát set a Petra se vezla, protože musela dotahovat a proti jindy nebyla tak útočná. Možná, že by jí superkaučka také nevadila.
Reagovat
Fandina
A čekání na zápas asi Petře také nepřidalo. Čerstvé rozhodně nepůsobila.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - táhlo se to už od začátku, o čemž svědčil katastrofální první servis a celkový pohyb; nějaký ten pokažený úder nebo volej navíc už tu celkovou nicotu jen nepatrně prohloubily...
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny co jsme jí fandili nás to neskutečně sere že to tak dopadlo.Ale zebricek WTA eviduje k dnesnimu dni 1209 hracek a ona je 4.Tak ja myslim že to zas tak špatný není.Jen 3 hráčky na světě mají vyrovnanější výkony.
Reagovat
pockerface
to je pravda a navíc letos bere víc bodů než loni. Došla dál o 2.kola. I přes ten špatný výkon musíme na to koukat pozitivně.
Reagovat
FulnekUltras
Za tenhle koment smekám...
Reagovat
lars
Misto v zebricku neni jenom ovlivneno vyrovnanosti vykonu, ale dalsimi atributy
Reagovat
smazaný uživatel
Připojím se k žvástům, a taky si žvástnu. Petře chybí sebevědomí. A ne to tenisové.
Reagovat
pockerface
:-) a víš, že máš asi i pravdu. V jednom rozhovoru Kotyza řekl, že sám nikdy neví jak Petra bude hrát, sice už to jde někdy poznat na tréninku, ale Petru dokážou rozhodit úplně banální maličkosti. Stačí něco nepatrného co jí srazí sebevědomí a zápas je v čudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak ten je fakt výživnej....a neskutečnej...
Reagovat
pockerface
no nevím, najdi si na netu rozhovor s Kotyzou a zjistíš, že Anakin nevypustil zase takový žvást. Sebevědomí u Petry hraje velkou roli a ona prostě nemá mentalitu Marii nebo Sereny, kde z nich sebevědomí stříká i za stavu 0:6,0:5 a dokáží to obrátit. Petra je prostě skromná česká holka, která bojuje s výkyvy svého sebevědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pcha,mě najdi jeden jedinej zápas Sereny nebo Marie kdy dokázali otočit zápas z 0-6,0-5 ve víru stříkajícího seběvedomí....tohle je vtip dne nehledě na to že je teprve 14:07...
Reagovat
pockerface
ten stav byl samozřejmě nadnesený. Ale to, že Serena a Marie mají větší sebevědomí musíš uznat :-)
Reagovat
tommr
a díval jsi se na zápas Sharapky s Panovovou? Pokud ano tak žádnej lepší příklad nepotřebuješ ...
Reagovat
freeteepek
Ne, to nebylo o sebevědomí. To bylo o tom, jak se vypořádat s tlakem a taky o taktice, jak zahrát na ranařku hrající bez zábran typu Madison. Keysová šla do zápasu jako outsiderka. Umí hrát tvrdě a dneska to prodala. Takový hráčky, pokud se uvolní, jsou velmi nebezpečné. V podobné situaci Petra 2011 vyhrála 6 turnajů. Dnes se karta obrátila.
Reagovat
smazaný uživatel
já neříkám nic jako dogma, beru to s rezervou, ale při vypořádávání se s tlakem hraje sebevědomí svou významnou roli...
Reagovat
pockerface
Petra už několikrát říkala, že se jí v r.2011 hrálo velice dobře, protože jí nikdo neznal a nikdo s ní nepočítal. Tudíž hrála uvolněně a lehce. Nyní musí všem naopak dokazovat, že má na to být v top 5. a to jí strašně svazuje.
Reagovat
pockerface
Dnes může Báru mrzet, že nenarazila na Petru :-). Dneska by Bára na 80% Petru udolala.
Reagovat
LukasH
To je právě otázka...
Reagovat
pockerface
já vím, je to psané s trochou nadsázky. Petra by možná hrála zase úplně jinak. To se nedozvíme. Ale, když srovnám dnes výkon Báry a Petry, tak Bára byla o mnoho lepší a stejně taky prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Což taky ukazuje, o kolik je teď Azarenka lepší než Kvitová.
Reagovat
Michaelus
Pro Viku je AO jako pro Peťu Wimbl
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ta umí i na USO i líp na FO, u ní to není jen jeden turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra také uměla skvěle AO a FO teď umí jen Wimbl
Reagovat
FulnekUltras
Ono to ještě přijde... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně v noci... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a to Petra noční zápasy uměla perfektně ale nějak se to zní vytratilo
Reagovat
lars
A kde a kdy ty nocni zapasy vyhrala?
Reagovat
smazaný uživatel
USO 2009 Kvitová vs Safina, Sydney 2015 Kvitová vs všechny, Montreal 2012 Kvitová vs Li Na, Dubaj 2013 Kvitová vs Aga a Sara, Dauhá 2014 Kvitová vs Venus....
Reagovat
smazaný uživatel
třeba v Sydney hrála všechny zápasy večer..

ale je fakt, že né zase tak pozdě.
Reagovat
lars
vecer a noc je rozdil
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to tedy udělat? Má snad ona mít privilegia a vybírat si časy jak se jí to bude hodit? Každý profík se prostě musí vyrovnat se všemi podmínkami.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně pokaždé za sebou zhruba ve stejnou dobu na stejném dvorci...
Reagovat
misa
A proč Petra neumí ke svým grandslamovým zápasům přistoupit s větší profesionalitou? Nedávno jsem někde četl, že přemožitelka Petry Kruničová ji našla po tomto zápase plačící v tělocvičně. To mi přijde zvláštní, když ten zápas bez větší snahy skoro odchodila...
Reagovat
Michaelus
No, to je asi to.
Souvisí to i s trenérem, přístupem a vším
Reagovat
dadaft
těžko, s měkčí hrou Báry by si poradila nekompromisně.
Reagovat
rychlej
nemyslim, petra s češkama hraje obvykle velmi dobře, víc si věří
Reagovat
Fandina
Peti škoda. Co naděláme. Dneska to zase nebyl dobrý výkon. Doufám, že příští zase budou lepší a zase budeš vyhrávat. Držím palce Peti. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
možná by měla Petra popřemýšlet o změně trenéra, chtělo by to bývalou hvězdu protože jak Keysové, Radwaňské tak Marrymu superkouč prospěl a pomalu prospívá i Berdychovi. Nesváděla bych to jen na trenéra ale něco bude špatně když 5x za sebou prohrála 3.kolo. Navíc nevím jestli dneska používala Petra hlavu, protože všechno dávala na střed, servis do jednoho místa.
Reagovat
EllNino
musíš to tu psát milionkrát ? :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo a budu to tu psát milionkrát. Musím se s toho dostat
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych nemá superkouče
Reagovat
smazaný uživatel
ale má bývalého tenistu. A jak se zlepšil
Reagovat
EllNino
bývalý tenista byl i Krupa ...a po 2 turnajích nemužeš pozorovat nějaké výrazné změny ...
Reagovat
Roger_Federer
:)..760 na svete bylo jeho maximum.Tom to asi nebude.
Reagovat
pockerface
někoho může tzv."superkouč" spíš svazovat. Petra nemá mentalitu na to mít nějakého superkouče nebo přísného trenéra. Kdyby měla na to mentalitu, tak Navrátilka trénuje Petru a ne Agu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak to asi nepůjde. Petra musí říct Kotyzovi polib my pr.del a máš vyhazov.
Reagovat
EllNino
jestli mu to tkhle napíše v smsce, tak bych jí taky propustil za to "my" ...:DD
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak to asi nepůjde. Petra musí říct Kotyzovi polib mi pr.del a máš vyhazov. Spokojenej :)
Reagovat
EllNino
jo, když už chceš mlít ho*na s Kotyzou, tak to aspoň správně napiš, nkdy se mi z úrovně zdejšího pravopisu otevírá kudla v kapse ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
musím ti to říct. Když tě převálcují emoce, jsi moc agresivní.
Reagovat
smazaný uživatel
vadí jsem nas.raná tak moc jsem věřila že to Petra vyhraje ale vypadnout ve 3.kole zvlášť když ve 4.kole na ni čekala ta zku.rvená Brengle
Reagovat
Michaelus
:DDDDDDDD prý zku*vená Brengle :))
Já jsem taky nsraný a hodně, ale tohleto :DD
Reagovat
FulnekUltras
K tomu Brengle přišla jak slepá k houslím... ;-)))
Reagovat
ptpc
Videl si ju aspoň raz hrať?
Reagovat
FulnekUltras
Myslím k tomu označení zku.vená... ;-)
Jinak je samozřejmě možné, že s ní mohla Petra projet OF, a to by nejspíš bolelo ještě víc.
Reagovat
ptpc
Ospravedlňujem sa, to som nepochopil.
Reagovat
ptpc
Videl si ju aspoň raz hrať?
Reagovat
ptpc
Sorry, náhodou som to odklikol 2x.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je ale jedno jestli uhraje třetí kolo nebo čf a to jen díky snazšímu losu, jinak proč je Brengle zk.rvená?
Reagovat
FulnekUltras
Už pár dobře realitou zrežírovaných turnajů se Petře nakonec nepovedlo, např. Wimbl 2013. "Moucha" Flipkens se mi vybavuje ještě teď... ;-)
Reagovat
ptpc
Tak chcel som si v pokoji vychutnať Petrin zápas a jej víťazstvo. Ale bol som nemilo prekvapený. Petra hrala na svoje pomery podpriemerne(nie že by MK hrala nejako oslnivo).
Škoda toho, lebo formu mala na oveľa lepší výsledok.
Reagovat
PH94
Koukám, že se tu nějak rychle zapomnělo na vyhraný Wimbledon, Fed cup a vítezství v Sydney...
Reagovat
EllNino
jojo taky si říkám, že ty lidi mají velice krátkodobrou paměť ...výkyvy u Petry budou vždycky, s tim se fanoušek Petry musí buď smířit a nebo fandit někomu stabilnějšímu, ikdyž kdo je v poslední době stabilní ve WTA ...
Reagovat
smazaný uživatel
síť
Reagovat
smazaný uživatel
Sydney je pouťák, za Fed Cup nejsou body a Wimbledon se nepočítá, ten se u Kvitový bere jako povinnost....
Reagovat
EllNino
nějakej Wimbledon, přesně ...
Reagovat
FulnekUltras
;-))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
nezapomělo ale všichni jsou zkalamaní protože Petra byla jedna z hlavních favoritek.
Reagovat
pockerface
nezapomnělo, jenže fanoušek Petry jinak přijímá porážku po bitvě sice prohrané, ale bitvě a jinak po zápase kde nešlo vůbec nic.
Reagovat
EllNino
Po 1. kole se na ženskej pavouk tak hezky dívalo krásně,teď sem teda na*rán..
Reagovat
Michaelus
Uzavřu to.
Petra vyhraje nějaké ty turnajky ještě v téhle sezoně, o to se nebojim.
Vzpomínám si, že tady někteří po zápase s Gajdoškou mluvili o to, jak Petra příště vyletí a nakonec tam brala titul.....
Petra zkrátka na těch GS moc neumí, možná RG, no možná, ale zase si říkám, jetli to měla někdy prolomit, tak kdy bude vhodnější čas než teď?
Reagovat
FulnekUltras
Vhodný čas je kdykoliv, dokud se hraje. A ještě přijde... ;-)
Reagovat
LukasH
Měla to v hlavě a nepřekonala to. Bylo to vidět od prvního míče. A jakmile se nezlepšovala ani ve druhým ani v jeho druhý půlce, bylo jasný, že je to jen otázka času. Vůbec to nebyla její hra, jen to pak už vracela a Keys rostlo sebevědomí. Je škoda, že Petra neměla v tomhle kole lehčí soupeřku, která nehraje agresivně, protože věřím, že kdyby to dneska Petra dala, byly by další kola úplně jiný. Takhle to pořád zůstává prokletí třetího kola na GS (mimo W).
Reagovat
Michaelus
Řekl bych, že Petře nevyhovujou agresivní hráčky.
Ona sice říkám že se ji dobře hraje když to lítá, ale já si to nemyslím.
Největší krize Petry totiž přijde, když ji začne soupeřka přetlačovat a být agresivní. Potom Petra nemá co nabídnout. Naopak s pinkálistkou se vždycky může zvednout, má ve svých rukou. S agresivní hráčkou, které vychází údery Petra vážně moc neumí, viděli jsme to dnes, kdy několikrát rychle přilétl balonek a ona jen tak plácla, byla špatně postavená.
Reagovat
LukasH
To nesouhlasím - viz. Wimbledon 3. kole s Venus. Nebo porazila Marii v Singapuru a naopak neagresivní hráčky (Aga, Caroline) neporazila. Dneska prostě nic nešlo. Hlavně podání absolutně nepomohlo. Stačilo dostat Madison pod tlak.
Reagovat
Michaelus
No, jako špatně jsem to napsal, myslel jsem, když přijde nějaká krize, tak je Petra bezradnější s agresivní hráčkou :)
Reagovat
dadaft
jj.
Reagovat
FulnekUltras
Hodně to souvisí s vývojem sebedůvěry v průběhu utkání. Kde ji ale brát, když spíš "denně" nastavený organismus stávkuje. Pořád se ještě domnívám, že Alex Stober na tyhle věci myslí...
Reagovat
stopan
ako to dalej vazeni diskutujuci vidite v zapase Cibulkova vs Azarenkova?? ma Cibulkova predpoklad porazit rozbiehajucu sa azarenkovu??

Inac zapas Kyrgios vs Seppi som zvedavý ci Seppi zopakuje prekvapenie s Federerom?! :D
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě má Dominika dobrou šanci. Osobně si myslím, že vyhraje.
Reagovat
FulnekUltras
U Cibulky bude hodně záležet na psychice, ale zatím se mi zdá, že v Melbourne je po roce zase jakoby zázračně politá živou vodou. Viku může klidně dát...pokud se jí povede Bělorusku v zápase trochu rozhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že vyhraje Vika.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika vyhraje
Reagovat
EllNino
Apeluji za zabanování slova ostuda :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
a dalších jako dobrý výkon, prokletí, Wimbledon...
Reagovat
smazaný uživatel
přidal bych tragický výkon a změna trenéra :-D
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - aniž bych chtěl výkon Petry nějak omlouvat, opět zřejmě sehrál svou roli pozdní čas utkání, neboť fyzická malátnost byla vidět hned zkraje. Nervy jinak pracovaly na obou stranách, jenom ten natahovaný "night session" prostě víc sedí americké mentalitě. Samozřejmě - kritici Petry teď mohou donekonečna omílat mantry o tom, že hráčka tohoto kalibru se s tímhle srovnat prostě MUSÍ, jenže blok byl tentokrát evidentně v tělesném biorytmu. Určitá šance na obrat při vedení 4:3 a 5:4 ve druhém setu nevyšla, konec už byl naprostá křeč. Nutno říci, že Keys nehrála absolutně nic zvláštního nebo nečekaného, kromě pár kvalitních prvních podání a winnerů ze hry předvedla hlavně spoustu nevynucených chyb...jenže Petra bohužel ještě mnohem víc... ;-( S tolika UE a prakticky bez prvního servisu se hrát nedá ani na mnohem nižší úrovni, než je AO... ;-(
Vím, že to teď v šatně hrozně moc bolí...ale nejen tenisový život jde dál.
Reagovat
pockerface
souhlasím. Shrnuto přesně, nedá se tomu nic vytknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry, ale tahat do toho americkou mentalitu? Třeba Berdych night session miluje a nevím, že by si čeští hráči stěžovali, že jí musí hrát, to je hledání důvodů za každou cenu.
Reagovat
FulnekUltras
Petru prostě tahle atmosféra nijak akčně neprobudila...zatímco Keys aspoň trochu.
Reagovat
smazaný uživatel
no.. je to výmluva :-)
Reagovat
FulnekUltras
a za nadpis omluva... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
...aniž bych chtěl výkon Petry nějak omlouvat, může za to to, že hrála v noci.
Reagovat
smazaný uživatel
celkem souhlasim, uz jsem zminovala, ze se mozna v zapase cely den patlala a zajimalo by me, zda si vhodne s ohledem na tu pozdni hodinu posunula cely rezim, ono premluvit telo neni uplne jednoduche..
Reagovat
FulnekUltras
že by se Stoberem bylo takové diletantství jako neposunutí denního režimu vůbec možné, se mi snad ani nechce věřit...
Reagovat
Roger_Federer
Ty se nikdy nezmenis..vzdycky vidis jenom to co chces a jeste blbe.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
mohla bych poprosit o vysvetleni tech nocnich vyhod americke mentality?
Reagovat
EllNino
Velký kurt, velká show, hodně fanoušků, ráj Američanů :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petre prece velke stadiony naopak vyhovuji.. :-)
Reagovat
FulnekUltras
ne tak hodinu před půlnocí, když předchozí zápasy hrála ve tři odpoledne...mám silný dojem, že i tentokrát to na ni padlo jako s Agou v Singapuru, i když jsem si myslel, že se z toho realizační tým poučí a podobnou chybu o tři měsíce později opakovat nebude... ;-(
Reagovat
slacker
Jeji "tym" je tim uz neblaze prosluly. To co nam kritikum je jasne uz po jednom dvou projetych zapasech jim trva pulroku/rok nez se rozhoupjai neco zmenit. A to jeste vytrvale ignoruji polovinu nasich rad, ze sedla se nikomu vyhodit sam sebe nechce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
prosím vás, co to tu nacvičujete ? Jako když řeknu, že nesnáším vedra a stahuju se do stínu, to je jako výmluva ? Prostě každému vyhovuje něco jiného. Petra není noční pták, který se vyžívá v ponocování, to se všeobecně ví. Není to výmluva, je to něco, s čím by se měla vyrovnat, protože GS jsou různé, pořadatelé mají různé představy, někdy dost bizarní ( třeba to, že se večer daj nejdřív chlapi, který mohou hrát 5 setů.... ).... S nočním časem se Petra špatně vyrovnává a nervozní byla dneska jak pes.....To mě jedině mrzí....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť se jí v minulost night session docela dařily ne?
Reagovat
misa
tragicky výkon od Petry. Mimo Wimbledon si zahrála 4. kolo na grandslamu naposledy na US Open 2012. To je pro hráčku jejího talentu ostudné.
Reagovat
lars
nerozumis tomu !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono tři xkrát v řadě nepostoupit do of není dobrá vizitka, ale dobře, pak ať ale nemluví o prvním místě, na něj prostě nemá.
Reagovat
misa
Máš pravdu, 3. kola na grandslamech jsou pro hráčku top 10 velkým úspěchem :-)
Reagovat
EllNino
Ana, Caro, Ange ...
Reagovat
misa
Petra má na to dokázat v tenisu mnohem víc než Caro nebo Angel a taky už dokázala. Ty její neustálé gs. výbuchy mimo Wimbledon by měl hlavně vysvětlit její psycholog.
Reagovat
smazaný uživatel
nepekny a krecovity zapas plny chyb od obou, Keys nakonec trochu vic otrnulo, ja bych to uzavrela, kazdy videl a kdo ne, dopovi mu to vysledek...
Takze Serenko, Venuse, MaSho... come on! :-)
Reagovat
gigin
GO JULE GO!!
Reagovat
freeteepek
Marii fandit nebudu! Ten zápas se odehrával ve velkém tempu. Keysová hrála od začátku na velké riziko. Petru bohužel přehrávala rychlostí úderů. Ty chyby pramenily ze stylu hry obou. Byla to řežba o postup. Nehrála se show pro diváky jako na nějaké exhibici:-) Petru nepodržel servis, ale to bylo dané i tím, jak dobře ho Keysová četla. Jak jsi o tom mluvila včera v debatě o Karolíně. BTW. Souboj Madison a Karolíny bych chtěl jednou vidět!
Reagovat
slacker
Blbost, spatna procenta na servisu nejsou hlavni vinik.
Tragicky pohyb a stereotypni hrani na stred ani Keysovou k nicemu dotlacit nemohlo (a ani vetsinu jinych hracek by pecky do prostred moc nerozhodily).
Reagovat
ptpc
Presne tak. Nechápem čo si tú niektorí nahovárajú.
Reagovat
dadaft
takže zatím co Šarapovová svůj zápas hrůzy přežila, Petra končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša je větší bojovnice
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je a hlavně je psychicky nesrovnatelně odolnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra byla v roce 2011 bojovnice, bohužel teď dokáže otáčet zápasy pouze ve Fed Cupu nebo ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj. Petra snad i ctěla vypadnou! Pokuď nemá nějaky zdravotní problém, timto me moc zklamala. Neviděl sem žádnou snahu!
Reagovat
smazaný uživatel
takhle ale hrála všechny 3.kola ve kterých vypadla. Možná jenom 3.kolo na FO s Kuzněckou tam Petra bojovala ale jinak to Petra snad chtěla prohrát
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím včem je problém, možná trenér, podmínky, soupeřka, povrch, ale Petra hrála velmi dobře, ale je znovu 3.kolo a výbuch nevím čím to je ale 5x vypadnou ve 3.kole není náhoda. Hold se jako poslední dva roky musíme spoléhat na dobrý výkon ve Wimbledonu. Gratulace Madison
Reagovat
dadaft
AO je pro Petru nejsložitější grandslam.
na každém jiném má víc šancí než tady.
Reagovat
smazaný uživatel
tenisový zápas je náročný a všechny zevní faktory hrají roli. Petra měla dnes tragický podání, za to ale nemůže třetí kolo GS Troufám si říct, že pokud by podání drželo, tak Petra v pohodě vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by s 1.servisem vyhrála ve dvou setech, ale já stále věřím že to 3.kolo přejde
Reagovat
FulnekUltras
jj, první servis nás tentokrát zradil...
Reagovat
FulnekUltras
Trojnásobná wimbledonská šampiónka se může na nějaké klokany zvysoka... ;-)
Reagovat
ptpc
Tebe asi nič nehovorí bájka Líška a hrozno?
Reagovat
FulnekUltras
smajl jasně naznačuje mou nadsázku...
Reagovat
ptpc
Zasa sa ospravedlňujem. Takýto typ komunikácie som nikdy nepoužíval a preto ju niekedy neregistrujem.
Reagovat
slacker
Co je rozpravka Liska a hrozno? Taku u nas nepozname.
Reagovat
gigin
EUROSPORT INTERNATIONAL

01.00 Eugenie Bouchardová (CAN) [7] vs. Irina-Camelia Beguová (ROU)

poté Shuai Peng (CHN) [21] vs. Maria Šarapovová (RUS) [2]

po 04.00 Kevin Anderson (RSA) [14] vs. Rafael Nadal (ESP) [3]

po 09.00 Yanina Wickmayerová (BEL) vs. Simona Halepová (ROU) [3]

poté Andy Murray (GBR) [6] vs. Grigor Dimitrov (BUL) [10]

EUROSPORT 2

01.00 Kiki Bertens (NED) / Johanna Larsson (SWE) vs. Světlana Kuzněcovová (RUS) / Samantha Stosurová (AUS)

po 03.00 Julia Görgesová (GER) vs. Jekatěrina Makarovová (RUS) [10]

po 05.00 TOMÁŠ BERDYCH (CZE) [7] vs. Bernard Tomic (AUS)

Na Eurosport Playeru můžete sledovat zápasy z kurtů Roda Lavera, Hisense, Margaret Courtové, 2, 3, 6, 8.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska včas :)
Reagovat
gigin
Jo no :DDD včera byl deblík, tak jsem nestíhal. Chvilku zaváháš a PetaM mne hned vyšťouchl :DDD
Reagovat
PetaM
Prý tenisová velmoc :D :D :D
Reagovat
PH94
A ne snad? :)
Reagovat
PetaM
To vidím hele :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanské se přiblížilo semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediné body získávala z chyb Keysové. Sama uhrála kulový. Po nedávném triumfu jsem věřila v lepší výsledek než 3. kolo.
Reagovat
FulnekUltras
Jo jo...o to je tenhle výpadek bolestivější...
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, že Halepova vypadne skôr aby potom nebola veľa bodov pred Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Halepová jede na titul
Reagovat
PH94
Že je Petra občas jako den a noc víme, ale tohle byl úplně jinak nepodařený zápas než ty předtím...Petru neuvěřitelně svazovala nervozita a to sám moc dobře vím, že je pak hrozně těžké s tím na kurtu něco dělat. Myslím si, že kdyby se třeba ve 2. setu dostala do náskoku o brejk, tak by to z ní spadlo a byl by to z její strany úplně jiný výkon, ale bohužel.
Reagovat
PH94
Každý den není posvícení a i tak je to pro Petru poměrně vydařený začátek roku :)
Reagovat
FulnekUltras
Ve druhém setu chybělo opravdu málo...ale nevyšlo to.
Reagovat
Patri.k
Tak a je to v háji...
Reagovat
smazaný uživatel
Že to nešlo? Neviděl sem ani snahu aby to šlo.
Reagovat
pockerface
Mě by ani tak nevadila prohra, kdyby hrála Petra svůj nejlepší tenis a prohrála. Nebo kdyby hrála Keys tak úžasně, že by Petra neměla nárok. Jenže Keys byla při svém podání většinou taky marná, Petra jí dokázala několikrát brejknout, jenže kdyby Petra hrála svůj lepší standart, tak by byl výsledek přesně opačný a Petra by nemohla prohrát. Ale dnes Petra nefungovalo vůbec nic a Keys stačil průměrný výkon.
Reagovat
Michaelus
jo
Reagovat
slacker
Jo prumerny vyjkon keys a tady me rozciluji ty kecy o vybornem vukonu a (pre)tlacenim na Petru. keci keci keci, tahle densni spatna Petre by prohrala s vetsinou hracek co zbyly v 32
Reagovat
pockerface
Dnes by Petru porazila i Bára
Reagovat
Kozoroh
Jj tak to vidím i já.
Reagovat
Michaelus
Prostě ty 3.kola jsou u ní zapovězená. Čím později se ji podaří to prolomit, tém hůř. Vždyť dneska místo, aby vytáhla to nejlepší v důležitém okamžiku, plácla to někam do řitě. No, aspoň si řekněme, že Caro a Ana na tom jsou hůř :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v téhle formě by na Mášu, Vikuš a Serenu stejně neměla, tak to tolik neřešte, jediný místo kde má prostě šanci je Wimbledon.
Reagovat
LukasH
Jenže o Petře se nedá říct, jestli má nebo nemá formu. Až do dneška jí měla. Mě to hrozně mrzí právě proto, že kdyby to dneska třeba nějakým zázrakem upinkala, tak by to v dalších zápasech vypadalo úplně jinak. TO je na tom to nejhorší, no.
Reagovat
Michaelus
no jo no, tohle si říkám dlouho už :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom je taky rozdíl oproti Máše nebo Sereně, ty to většinou upinkají, i když se jim nedaří.
Reagovat
dadaft
myslím, že VlS to shrnul přesně::
-- servis nebyl dost dobrý.
-- zatímco Keysová tvořila a rozdělovala, Petra vracela vše na střed kurtu, sice razantně, ale na střed.
-- k chybám se několikrát připojila i smůla.
Reagovat
LukasH
Servis a pohyb. Vždyť se to vůbec nedá srovnat s tím, jak se pohybovala v předchozích dvou zápasech. Dneska byla úplně ztuhlá, málo švihu v ruce, prostě všechno špatně...
Reagovat
smazaný uživatel
no je potřeba říct, že údery Madison měly většinou výbornou délku. Razantní + blízko k čáře, z toho je těžké hrát nějaké úhly. Prostě ji přetlačila, nepustila dopředu.

Samozřejmě, tohle se odvíjí od servisu a returnu. Madison lépe servírovala a lépe returnovala a tím dostala Petru pod tlak. A proto byla ona tou aktivní hráčkou.
Reagovat
dadaft
souhlas.
přes zdejší kritiku a skutečně pár slabších chvilek Keysová nehrála špatně.
Reagovat
gigin
Půjčil jsem si z jiné diskuze, přiznávám:

Jinak přikládám úryvky z dnešních výkřiků a průpovídek Báry:

"Já nic nevidím, vůbec nic tady nevidím" - půlka kurtu na servisu zalitá sluníčkem

"Jak já se tady dneska trápím ty vole"

"Já se snad sedřu z kůže. Já už nevím, prostě nevím"

"To řveš aut, nebo co řveš, já nevím" - čárový křičel jakoby ho spíš něco kouslo, než že hlási aut
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D měla by hrávat s mikrofonem
Reagovat
smazaný uživatel
Bára je řízek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrát, a to ani po špatném výkonu, není ostuda, Tommre a další. Petra určitě nehrála špatně schválně!
Reagovat
Jan
Když jsem viděl Petřin obličej, jak nastupovala na kurt, viděl jsem že je zle, že zase nemá svůj den. Potvrdilo se to. Byla to ostuda a pěkně mě naštvala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostuda zas né... Ostuda to byla možná s Kumkhum, protože ta byla daleko za stovkou.. Keys je 35 a hraje dobře.
Reagovat
EllNino
shut up s ostudou, to je tak nechutný slovo ... ona nebyla před porotou, abys mohl psát že to byla ostuda panebože ...
Reagovat
Jan
Tak co to bylo ? Výborný výkon, po kterém prohrála ?
Reagovat
EllNino
ježiš ne, ale třeba strašný výkon, ale ne ostuda, to je prostě slovo, který se nehodí pro tenis, ostuda je, když vylezeš nahej na Václavák a ne když prohraješ s 35. hráčkou světa ...
Reagovat
smazaný uživatel
od US Open 2012 Petra přešla 4.kolo pouze ve Wimbledonu. Od USO 2012 Dohromady vypadla ve 3.kole 5x (krom Wimblu). Petra ty 3.kola nezvládá, možná by ta výměna tranéra přišla vhod, jinak to 3.kolo už nepřejde
Reagovat
mahycek
A je to,den blbec,jako u Rogera. 3 kolo je pro Petru fakt málo. Fakt nevím co k tomu říct.Už máme jen Toma a dvojici H+H.
Reagovat
VlS
A Barču s Míšou a Lucku s Bětuškou a Berďu taky ještě máme, nebreč, houby víš, co je to lítost :-)
Reagovat
pockerface
Tak teď mi k fandění zůstává Tom, Wawroš,Ferrer a z holek Serena, Aga, Venus. Petra měla den blbec, no stane se, tak snad bude lepší RG .
Reagovat
smazaný uživatel
Madison tlačila Petru a v podstatě jí nic moc nedovolila. To ona měla otěže zápasu v rukách.
Samozřejmě se to odvíjelo i od absence 1. servisu. V tomhle ohledu katastrofa.

No zasloužená prohra .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně někdo, s kým souhlasím, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo snad koukal na stejný zápas...
Reagovat
tommr
což je vzhledem k tomu, že Keysový je teprve 19 let a nemá za sebou žádný výsledky dost na pováženou. Na kurtu to vypadalo jako kdyby byla Petra ta méně zkušená a vyjukaná ze soupeřky ... :(
Reagovat
EllNino
je na ní tlak, ona hrála bez zábran a respektu, přesně jakokdysi Petra ...vypadalo to uplně stejně jako když Petra porazila v noci Samanthu v roce 2011, taky bez zábran a respektu ...
Reagovat
dadaft
byla nervózní jak prse, co se dá dělat................
Reagovat
slacker
Ale prdlajs netlacila Petru k nicemu mimoradnemu. kolikrat Petra mela ststi ze se vykazila Keys sama, jinak by dostala mnohem vetsi cocku. Petra prvnich dvou kol by se takhle nevyhazela z nikym, dneska opet nebyla ve sve kuzi od nastupu na kurt (v prubehu se to spise jeste zhorsovalo az na par svetlejsich chcil ale vzdy do toho zase spadla).
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel výkon vůbec nebyl dobrej,pruměr.A to na dobře hrající Keysovku nestačilo.Ale jak tady píšou jiní,rychle pryč,ted do diskuse nastupují bývalí grandslamoví vítězové,jen je mi záhadou že se nedají ve statistikách dohledat)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale na druhu stranu - Madison môže pokračovať v trende 'mlada puška do SF' :D
po Sloane v roku 2013 a po Genie v 2014 :)
Reagovat
Kozoroh
Od US Open 2012 se Kvitová na ne-travnatém GS neprobojovala do OF. Předpokládal jsem, že tuto černou sérii prolomí, ale spletl jsem. Obávám se, aby z toho nakonec neměla mindrák :-(
Keysová přitom nepředvedla dechberoucí hru, jen méně chybovala než Petra. O to víc tato prohra mrzí...
Reagovat
LukasH
Dneska hrůza, děs. Příšernej tenis. Přitom Madison byla k poražení. Nevím, co se mohlo stát. Tohle byla Petra dva roky nazpět, co se týká pohybu, nervozity, prostě všeho. K nalitým míčům ani nevěděla, jak se má postavit, pohyb prakticky nula, čtení hry, příšernej servis. Přitom se mi zdála v předchozích zápasech úplně v pohodě...:-(
Reagovat
Michaelus
sydrom 3.kola. S Krunič to bylo úplně stejné. 2 kola v pohodě a potom bum a nic z toho
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by Petra měla zkusit občas trénovat i v noci, aby líp snášela noční zápasy.
Reagovat
Michaelus
To je syndrom třetích kol. Nastoupí bez zájmu, beze hry, s níčím. Nevím, nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašne chcem aby Petra uspela aj niekde inde ako len na Wimbledone a nechcem byť sklamany ale inak sa to neda :D proste ten vykon bol hrozny. Toto ma byť 4. hračka? Fakt musi začať hrať vyrovnanejšie.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jinde než ve Wimbledonu to prostě nejde. Petra se bude muset spolehnout na dobrý výsledek ve Wimbledonu. Jsem strašně zklamaná, bohužel momentálně Petra nemá na to aby přešla 3.kolo jinde než ve Wimbledonu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tada nová, ale odborník na entou.... Petra byla v 2012 na AO v semifinále, kde těsně prohrála se Šarapkou....Dnes Petra prohrála hlavně proto, že ji totálně odešlo první podání a Keys se nezalekla výhry a až na malé mezihry hrála výborně, copak jsem viděla jiný zápas než ostatní ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já nemluvím jen o tomhle zápase, Petra neumí přejít 3.kolo, ať má jakoukoliv soupeřku. Vždy hraje dobře ale 3.kolo je trága :(
Reagovat
Roger_Federer
Dnes prohrala hlavne proto, ze od konce prvniho setu nereagovala nijak na vyvoj hry, nic nezmenila a nesnazila se Keys necim prekvapit.Ano servis ji nesel vubec, ale porad jenom cekala na chybu, vracela a vracela, jeste kratke, zadne sama uhrane balony..
Reagovat
Andrew89
Smolik...dneska to nebylo ono...jsem zklamany,ale je to zacatek sezony a do FO uhrala tuzku...priste hold ted fandim Serene:) a jdu taky pryc protoze tech sracek co tu ted bude..
Reagovat
Jimbo
Plno řečí o pohodě, ale výkon příšerný... Škoda promarněného času a nevyužitých příležitostí. Bohužel, přáni na vše nestačí. Petro, snad někdy příště...
Reagovat
tommr
a Petra potřetí za sebou končí na AO předčasně a po ostudným výkonu. Její výkon byl dneska možná ještě horší než při předchozích blamážích s Robsonovou a Kumkhumovou ... :(
Reagovat
EllNino
ale notak tommre, ostudu si tu děláš leda tak sobě, a s Kumkhum hrála rozhodně huř ...
Reagovat
dadaft
přesně tak.
Reagovat
VlS
Tommre, zvládni stres a zachovej chladnou hlavu, zas taková hrůza to nebyla, ale bída to byla, no nic.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad nemyslíš vážně ! Keys hrála výborně, podání jí drželo na rozdíl od Petry, které podání odešlo kamsi a bez dobrého prvního podání to jaksi nejde....
Reagovat
EllNino
klasika, ostuda, blamáž a tragédie, myslel sem že se trochu změnil, ale bohužel pod emocemi se skrývá pravá tvář ...
Reagovat
Michaelus
mno ale to by se Petře stávat nemělo... prostě si nemůže dovolit takhle vypadnout s podáním. Vždyť to ji Kotyza neřekl, co a jak? Přišlo mi, že nastoupila absolutně bez plánu.
Reagovat
LukasH
Petře ale nešlo dneska nic, Madison nehrála zas tak extra. Spíš se pak ke konci zvedla z toho, jak byla Petra úplně na dně. Kdyby hrála Petra to svoje, mohl druhej set skončit 6: 1 pro ní, protože tam Madison několikrát brejkla...
Reagovat
slacker
Fanynka5 to nemyslis vazen ze hrala keys vyborne. Slovo dobre je tak akoratni. Petre byla tragicka hlavne pohybove naprosto mimo. Pozde starty na mic, spatny timing uderu, pak ustrasene hra vetsinou furt doprostred (trbe 5x po sobe nechapu)
Reagovat
smazaný uživatel
nesouhlasím s tebou, vše se dle mého názoru odvíjelo od Petřina tragického podání. Tam získává body, tam získává jistotu... Keys až na pár gemů hrála když ne výborně tak velmi dobře. A kroť emoce, jseš zas nějakej.....hm...emotivní.
Reagovat
Michaelus
Petruš hrála otřesně, Keys hrála dobře na své poměry. Petra ale měla na víc a opět dokázala, že bohužel nemá plán B
Reagovat
pockerface
výborně? Jak můžeš napsat, že Keys šlo podání. Vždyť jí Petra několikrát brejkla, jenže sama Petra nedokázala brejk potvrdit. Jeden z důvodů proč Keys vyhrála bylo to, že jí to Petra moooc ulehčila a svýma chybama jí darovala brejky a ke konci se Keys nezalekla výhry. Ale kdyby Petra hrála jako v Sydney, tak Keys odešla s prohrou 6:2,6:1 a bylo vy vymalováno. Bohužel Petra neměla svůj den. Holt stane se no. Tenisový život jde dál a věřím, že Petra se z toho oklepe.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Madison!
Byl to naprosto strašný tenis, chyb jak máku, málo winnerů.. Ale zdálo se mi, že na konci se Madison trošku uklidnila a ten poslední gem zvládla skvěle..
Petra dneska bída.. Taková divná, bez zájmu mi přišla..
Reagovat
smazaný uživatel
No odešlo první podání, čísla hovoří za vše...
Reagovat
d@ve
Co jí dneska neodešlo?
Reagovat
smazaný uživatel
no škoda no.. Dle mě ale Keys měla taky velké štěstí..
Reagovat
VlS
Dneska zase hlava model 2013, co už, Madison byla lepší ve všech ohledech. A soustředit se v trénynku buď na piřádnej leváckej servis, nebo na servis na téčko, protože ten, co produkuješ je úplně, ale úplně na ......
Reagovat
dadaft
a je po ptákách, všechny češky venku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Spatnej vykon petry. To hrani na stred od ni fakt nechapu. No nic. Tak dame 4hru jeste a muzeme jit spat.
Reagovat
Roger_Federer
Velka bida Petro.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Petra dohrála, včera Roger, předtím vyletěla Anča, zajímavé AO. :) Petra dneska ani neměla moc chuť vyhrát, asi opravdu nad tím zápasem moc přemýšlela.Skoda, ale jede se dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná flame na Tenisportalu: Kvitova Fanatic Fans vs others. :D radši to tu dnes vyklízím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Nadalovce a Rogerovce teda nikdo nemá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Věř, že jestli někdo, tak jsou to Kvitovci, tipuju, že tento článek bude mít tak 500 - 700 komentů. Roger se zmohl na nějakých 400. :))
Reagovat
smazaný uživatel
O co? :D já taky mizím, prohru Petry nějak neprožívám, abych se tu musela vybít :D
Reagovat
Michaelus
Jsem zvědaví, v čem bude problém teď. Ve dne je horko, v noci je unavená......
Reagovat
zpilat
no teď byla ta noc :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak budˇ "zvědaví " dál, aby tě to neroztrhlo !
Reagovat
Michaelus
jj máš pravdu vzor mladý - zvědavý
Reagovat
Jan
Možná podvečer by byl ideální :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěla vyhrát! :/ Už jen doufat, že vyhraje Serena, Vika, Venus nebo Aga.
Každopádně dnes otřesná úroveň tenisu. Od obou. Petro ráda bys vyhrála i jinde, ale s tímto přístupem to nepude. A mrzí to o to víc!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraje Máša:)
Reagovat
smazaný uživatel
jeden z dovod prečo Petra (asi) nikdy nebude No.1 :(
smutne.
Reagovat
pockerface
Na druhou stranu 3.kolo pořád lepší než minulý rok 1.kolo.
Reagovat
pockerface
akorát jsem si přál zápas s Venus nebo Serenou a zase na to nedojde.
Reagovat
vrabejka
Další překvapení je na světě. Kvitová na to dnes neměla. Prostě krom Wimbledonu na jinej grandslam nemá. Vždy ma jeden zápas blbec. Teď nám v ženské části nezbýva než fandit Cibulce. (Ovšem je mi jasné že PetraFans s tím bude mít problémy :D)
Reagovat
kada.tom
Cibulkový? ani omylem
Reagovat
smazaný uživatel
Serene :)
Reagovat
smazaný uživatel
furt tam jsou sympatičtějčí než Cibule
Reagovat
FandimRF
To si upad...jedině Agnieszka
Reagovat
Bob
Petro škoda, dneska to byla katastrofa. A teď rychle pryč, než se sem navalí blitky..
Reagovat
pockerface
Škoda, Petra by na ty noční zápasy ani nemusela nastupovat. Nepamatuji si, kdy někdy Petra vyhrála pozdní noční zápas.
Reagovat
vendulkabendulka
Možná by ji někdo mohl darovat pytlík kafe a vysvětlit ji, jak to funguje.
Reagovat
vendulkabendulka
Směšný výkon
Reagovat
EllNino
užasně zakončený zápas ...Keys respekt, Petro škoda
Reagovat
kada.tom
A je to :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Todle je 4. hráčka světa a podle některých budoucní světová 1?
Reagovat
smazaný uživatel
neshazuj ji kvůli jednomu zápasu
Reagovat
smazaný uživatel
Ji neshazuju, ona ale hraje nevyornvaně celou dobu :)
Reagovat
EllNino
ježiš sklapni fakt, tydle kecy ...
Reagovat
VlS
Furt toho dosáhla sakra víc než "Denča"
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký význam má to, co si právě napsal? Abys mě naštval? Protože v tomhle vláknu o Denči nepadlo ani slovo.
Reagovat
ptpc
Máš recht.
Reagovat
slacker
Kde jsou udery po lajnach. kde jsou krosy ven, kde jsou lajny? Furt na stred.
Reagovat
EllNino
v p*deli, tak se furt nediv
Reagovat
EllNino
hotovo ..
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
pockerface
Odbočení od Petry. Ferrer vyhrál nad Simonem. Měl toho plné kecky, sotva se doplazil po skončení zápasu k síti.
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to vy víte kde. Už jen opravdu doufat v zázrak a že Keys rupnou nervy. Petro Pojď!!!
Reagovat
pockerface
taky v to doufám, že jí to hlava neumožní doservírovat. Pokud jí Petra sama nepomůže.
Reagovat
George_Renel
Každý den jedno velké překvapení.
Dnes ještě nebylo.........
Reagovat
dadaft
a je po ptákách, všechny češky venku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vrabejka
¨Madison doklepni to. Petra není ve své kůži ona prostě bude top jen na trávě.
Reagovat
lars
sklapni !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta páska to zes*ala
Reagovat
kada.tom
Ej ... teď to chce brejknout. Jiná cesta není.
Reagovat
EllNino
a je to ..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v háji :/
Reagovat
Andrew89
To je neskutecny jaky ona ma stesti!
Reagovat
pockerface
je to náročný být fanoušek Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
toto si veľmi dobre napisal.
Reagovat
Michaelus
k*rva!
Reagovat
EllNino
děs, pásky, lajny, kiksy, fuj ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pásko, ještě ty se do toho se*.
Reagovat
dadaft
dnes 3x páska proti Petře.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no a je to asi v pytli.
Reagovat
dadaft
teď pár delších razantních výměn -- pro ty kteří neviděli:: takhle hrály Venus s Camilou dva sety.
Reagovat
smazaný uživatel
3. set jsem zaspala, ale jsem ráda, že Venus ji nakonec dala, ty 2 sety byly fakt pěkný.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, Bumbrlíčku...Bojuj!
Reagovat
Lina
Kde je ta zkušenější Petra a 4. hráčka světa?
Reagovat
PetaM
Strašně chytré pořád jí to rvát do FH ...
Reagovat
EllNino
jojo, výborná taktika ...
Reagovat
pockerface
Divný zápas od obou. Zasloužilo by si to 3.set.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože to je divný zápas:D
Reagovat
slacker
Tak ted ji brejkni, Petro. At prijde vlna.
Reagovat
kada.tom
A teď - POJĎ!!!
Reagovat
Andrew89
Pojd Petro....zlom to!!
Reagovat
pockerface
Petro pojď, já bych tě strašně rád viděl hrát s Venus a kdyby to bylo SF se Serenou, tak bych se vůbec nezlobil.
Reagovat
Fandina
5:4 Peti, teď nebo nikdy!
Reagovat
pockerface
Keys mi přijde úplně stejně nervozní jako Petra, tak by toho Petra mohla využít a brejknout jí a v případném 3.setu bych to viděl už jako jasnou záležitost pro Petru :-)
Reagovat
kada.tom
tak teď je nutný zaservírovat, Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
A teď nastane mentální Petřin facan a pojede. :)
Reagovat
pockerface
kéž bys měla pravdu. Obě hrají divně, takže 3.set by si to zasloužilo.
Reagovat
smazaný uživatel
okamžik pravdy
Reagovat
tommr
obě hráčky dělají kvanta chyb - často až směšnejch ... :(
Reagovat
vrabejka
Podívej se na zápas Aza-Bára t obylo ještě horší :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to nebyl, protože Bára bojovala. :)
Reagovat
vrabejka
ale udělal ještě hloupější chyby
Reagovat
dadaft
eh vy malověrní.
Petra urve druhý set a ve třetím Keysovou přejede jak parní válec.
Reagovat
kada.tom
já věřím pořád, jen to chce vyhrát ten 2. set, no :-)
Reagovat
PetaM
No, bez toho druhého setu to jaksi nepůjde :D :D
Reagovat
kada.tom
prááávě, chce to Keys brejknout a hned!
Reagovat
kada.tom
Huráá! Konečně si Petra trochu pomohla prvním podáním. A hned to vypadalo o trochu líp.

Teď to chce Keys brejknout a dát jí najevo, že se Petra jen tak nevzdá.
Reagovat
d@ve
Ano, ještě další brejk to chce - pro povzbuzení nebo probuzení.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo stream? Na drakulovi mi to vypadlo.
Reagovat
PetaM
http://www.fixalen.tv/20150113/vv-982090-tennis-54b5974a91a2e6.48874967.html
Reagovat
smazaný uživatel
super. díky! :)
Reagovat
smazaný uživatel
a teraz POJD!
Reagovat
pockerface
Tak jak Roger a Sharapova milují noční zápasy, Petra by si měla podplatit pořadatele GS, aby jí na noční zápasy nevypisovali.
Reagovat
kada.tom
Petra hraje příšerně na servisu, Keys hraje příšerně na servisu. Petra nechce vyhrát, Keys nechce vyhrát.

Petra by měla využít toho, že Keys není schopna potvrdit brejk. Petro, udrž prosím podání už!
Reagovat
pockerface
věřil jsem, že se Petra uklidní, když uvidí, že Keys má také nervy a že jí to na servisu taky nejde. Je zkušenější, teď by Petra měla využít své zkušenosti ostřílené hráčky top 4. A ne, že se jí klepou kolena jako kdyby to bylo obráceně, že Keys je hráčka top 4.
Reagovat
smazaný uživatel
konečne vidim jej zapas na AO'15 a ona takto hraje :(
3:3 , dufam, že to Petra otočí a vyhra! POJD!
Reagovat
smazaný uživatel
mela - bohuzel - cely den na mudrovani.. :-((
Reagovat
pockerface
přesně to celodenní čekání na zápas prostě Petře nedělá dobře :-). Už jsme to zažili na TM, kde hrála s Agou ještě hůř než dnes a pak když hrála s Marií v normální denní čas, tak to byla úplně jiná Petra. Opravdu Petra hraje jinak přes den a jinak v noci.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje jinak kazdej jinej den. Naprostou vetsinu zapasu v sezone hraje pres den a spoustu z nich dokaze zahrat spatne. Pro me je Petra hracka, u ktere je strasne tezke urcovat formu, protoze den ode dne se jeji hra me (vpodstate i set od setu ve vetsine zapasech)
Reagovat
EllNino
hra od hry ...
Reagovat
pockerface
je to náročný být fanoušek Petry :-).
Reagovat
Jan
Kdyby hrála přes den, zase se budete vymlouvat, že bylo moc horko :) Dříve se jí právě přálo ať hraje v noci, že nebude vedro a líp jí to půjde. A dlouhé čekání bylo pro obě stejné.
Reagovat
smazaný uživatel
v tom 2. setu...
Reagovat
Michaelus
Petra bez 1.servisu nemáá proti Keys žádnou šanci
Reagovat
smazaný uživatel
Me prijde ze ani jedne moc ten prvni servis neseda. Na to, jak jsou vetsinou obe dobre na servisu je nejak moc breaku. Navic nejsou jejich servisy ani moc dobre umistovany a proto i z toho prvniho to obe dokazou razantne returnovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já v Petře teda nějakou velkou touhu nevidím, přijde mi pasivní a smířená.
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky
Reagovat
smazaný uživatel
úplně bez šťávy. Zvedni se trochu, přece neskončíš ve 3. kole!
Reagovat
d@ve
Takhle to holt Petro nepůjde. Není moc síly ani vůle... :/
Reagovat
Michaelus
Ne Petro tvl to ne
Reagovat
slacker
Do prcic, trefuj aspon prvni podani
Reagovat
smazaný uživatel
Páska...
Reagovat
vrabejka
Come on Gille! Srovnal z 1-5 na 5-5 :)
Reagovat
kada.tom
achjo ...
Reagovat
kada.tom
Ufff, ještě že to byla čára!
Petro, udrž servis, prosím!
Reagovat
pockerface
Petra vydře brejk a pak svůj servis takhle posere.
Reagovat
smazaný uživatel
V reálu to musí být šílené pecky..
Reagovat
pockerface
to jo, Keys má prý průměrný vítězný úder 121 km/h, je to více než Serena, ta má prý 115 km/h.
Reagovat
smazaný uživatel
Keys i Petra maji tvrdsi udery nez Serena, ta hraje trosicku vic jeste s topspinem, kdezto Madison s Petrou hrajou vetsi placky. Mlati do toho dobre holky...
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice hezký, ale Petra by mohla mlátit s větší přesností. Co do výrazu, začíná být jak Klára :D
Reagovat
Lina
Řekla bych, že nezačíná, ale má ho už nějakou dobu.Vypadá to, jako by měla zakázané se hecovat.
Reagovat
Fandina
Dotaz. Nevíte, kdo spolukomentuje zápas s Basou na Eurosportu?
Reagovat
pockerface
taky mi to uniklo. Jediný co jsem zachytil, že trénoval chlapce. Ale jméno nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
někdo, kdo učí tenisové trenéry nebo co, jméno jsem zapomněl.
Reagovat
smazaný uživatel
František Zlesák? tuším
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jde o Františka Zlesáka. :)
Reagovat
George_Renel
Jmenuje se Lesák či Zlesák, přesně jsem to nezachytl.
Reagovat
smazaný uživatel
posloucham anglicky komentar, ale Zlesak existuje..
Reagovat
pockerface
Myslíte, že by Petra hrála jinak, kdyby hrála třeba v 17-18 hod. australského času? Takhle je tam 23 hod. v noci a mě přijde, že Petra v těch nočních hodinám prostě NEUMÍ hrát.
Reagovat
pockerface
předvedla to už na TM s Agou, kde v noční hodině, bylo něco po půlnoci hrála stejně tragicky.
Reagovat
tommr
jj na tom něco bude. Ten její tragickej výkon se snad ani ničím jiným vysvětlit nedá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Asi má krámy nebo co.
Reagovat
pockerface
Lindsay v rozhovoru říkala, že když s Keys poprvé pinkala, tak to byly takové rány, které se daly přirovnat k ranám od Sereny, Venus. A to je Keys 19.let. Jediný její problém je hlava a vypadá to, že Lindsay jí s tou hlavou dost začíná pomáhat a Keys vypadá vyzrálejší a nezmatkuje. Ale stejně věřím, že to Petra ještě otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitofili,toto je ta vasa hracka????????? OTRAS a HNUS je cely tento zapas ........
Reagovat
EllNino
Petro kde si ...
Reagovat
kada.tom
Úplně mimo, úplně ...
... chce to nějak uhaluzit tenhle set, Keys taky hraje prd ...
Reagovat
VlS
Petra potřebuje zahodit kyselej ksicht a musí začít bejt pozitivní. Teď by potřebovala promluvit do duše, což zde bohužel nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska bez šance
Reagovat
Michaelus
Petra nemá šanci
Reagovat
Jabadu
Začíná být úpně ve všem horší. Už se nechá i tlačit a to je konec. AO je pro Petru zakletý.
Reagovat
slacker
Zaklety? Vzdyt takovehle nastoupeni te Zle Petry nevidime poprve a nejen na GS
Reagovat
smazaný uživatel
To je tragické od Petry. Nevidím ani žádné známky bojovnosti.
Reagovat
Michaelus
Nene
Reagovat
dadaft
Petra prostě potřebuje nějak uplichtit tenhle druhý set, i kdyby to měla uhlavičkovat.

Keys je hráčka budoucnosti, něco jako Laura Robson, akorát má asi pevnější zdraví, moc se s tím nemaže...................
Reagovat
smazaný uživatel
Petra většinou zabírá za stavu 4:4, dneska mi přijde bohužel opravdu jak leklá ryba. Tak Kvítko jedem.
Reagovat
pockerface
Na Petře jde, ale vidět, že chce. Jenže jí to chvílema nejde. Jednou udělá perfektní vítězný míč a pak přijde zbytečná laciná chyba. Přesně jak říká expert na Eurosportu, Petra je zatuhlá, protože ví, že by měla vyhrát a pokud vyhraje má možnost dojít dál. Chtělo by to se pořádně uvolnit, hodit vše za hlavu a pak to půjde. Jenže ono se to tady od PC hezky radí :-) a kritizuje. Tak Petrooo bojuj!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je mimo... Škoda no.
Reagovat
Michaelus
:( Tohle ne Petro
Reagovat
PetaM
Nevím, ale "pau" určitě není české "come on" ... :D
Reagovat
d@ve
Tak zdá se, že proti Petře dnes zase nastoupily dvě soupeřky. :(
Reagovat
VlS
proboha vykašli se na ten pseudoleváckej servis, nefunguje
Reagovat
slacker
Komentatri si "vsimli" ze je to jina Petra Kvitova nez v Sydny a pri FC :-))
Reagovat
Michaelus
Ten servis
Reagovat
smazaný uživatel
ta hlava
Reagovat
slacker
No me se zda je uplne stuhla a vubec se nestiha pohybovat
Reagovat
EllNino
je mimo zas :/
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, pohyb je zatím hrozný, a vypadá strašně otráveně.
Reagovat
mac.hall
NO , hraje se až do posledního míče , ale s tím co Petra předvádí , nemá šanci. Ty její vykopávky jsou někdy až trapný.Madison nepatří mezi hráčka , co se porazí sami vlastními chybami.Můj tip se , bohužel , naplňuje.
Reagovat
dadaft
rád vidím Lindsay Davenport.
jsem její velký fanda.
časy, kdy se potkávala s Venus, Justine Henin, Mauresmo, Clijsters...................... byly jedny z nejlepších časů ženského tenisu.
Reagovat
slacker
BUDICEEEEEEEEEEEEk PETROOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
Keysová opravdu nemusí hrát své maximum, Petra jí ty body daruje. Jedna chyba za druhou. Ach jo. Petra musí zapomenout na 1.set a hlavně přestat chybovat a být přesnější. Jinak rány to jsou dobrý :-),ale chybí přesnost. Pro Petru je snad to 3.kolo na AO zakleté. Ale ještě není konec, věřím, že to otočí a teď to bude 4:6,6:3,6:2
Reagovat
Andrew89
Te divce tam zatim vse pada...to ji nevydrzi:)
Reagovat
VlS
vstávat! Jinak dobrej komentář na éčku. Z Petry fakt ta nervozita kape. Snad to rozchodí, když teď už musí.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem myslel, že má psychologa...ale sama o té nervozitě mluvila.
Reagovat
tommr
v závěru setu předvedla Petra žalostnej výkon. Pokud v tom hodlá pokračovat tak bude velice brzo po zápase ... :(
Reagovat
kada.tom
Petra zatím marná :-(
Náznaky tam jsou, ale bohužel zůstává jen u nich.

Tak holt to musí Petra otočit, no. Serena taky otáčela.
Reagovat
smazaný uživatel
prokletí 3. kola..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to říkala, že Petra první set prohraje.
Reagovat
Michaelus
Petra totalne v *****
Reagovat
slacker
Trapeni uz na pohybu :-((
Reagovat
slacker
takove zbytecne chyby.
Reagovat
dadaft
Petra je bojovnice, stáhne EU a nakonec to pude.
Reagovat
Lina
Zatím vypadá spíš odevzdaně.
Reagovat
smazaný uživatel
jo no
Reagovat
Michaelus
Tak to bylo strašné
Reagovat
tommr
Petra předvedla dvě naprosto otřesný hry po sobě a Keysová bude podávat na set ... :(
Reagovat
kada.tom
Ajajaj ... to bylo zase odevzdaný.
Tak snad rebreak!
Reagovat
vrabejka
Keys zatím hraje skěle :)
Reagovat
pockerface
no zas tak skvěle nehraje, Petra jí nechává hodně bodů tím, že dost chybuje. Oba brejky jí Petra darovala buď DF nebo nevynucenou chybou, nebylo to vítězným míček od Keys.
Reagovat
vrabejka
ale hraje furt líp jak Petra a proto vede
Reagovat
pockerface
poslední 2 gamy stačilo Keys jen vrátit míček přes síť a Petra udělala chybu. Ale věřím, že se to změní.
Reagovat
vendulkabendulka
Keys uz je na kurtu, nevite v kolik zacina hrat Petra?
Reagovat
EllNino
nevím, snad brzo přijde ...
Reagovat
tommr
ta lepší Petra dneska nejspíš nedorazí ... :(
Reagovat
pockerface
Ajaj to nevypadá dobře. Otázka je jestli se Petře znovu podaří rebrejk.
Reagovat
slacker
Spatne ... vzdava mice
Reagovat
dadaft
Reagovat
pockerface
ach jo, Petra si v každém svém gamu prostě tu DF neodpustí. Zbytečně jí to ubírá síly a energii, hlavně to dotahování.
Reagovat
tommr
konečně jeden relativně bezproblémovej servis i když s jednou DF ... :)
Reagovat
kada.tom
Petra se začíná povzbuzovat a už se do toho snad dostává!
Pojď!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to:)
Reagovat
pockerface
Petra zjistila, že jde Keys vzít podání, a že má Keys také nervy na pochodu a věřím, že jí ještě jednou brejkne a bude 1.set doma. Hlavně jí musí šlapat servis.
Reagovat
Lina
Nyní by se Petra mohla už uklidnit.
Reagovat
tommr
Petra si naštěstí bere brejk hned zpět čistou hrou ... :)
Reagovat
kada.tom
rebreak!! :-)
Reagovat
historik
hlavně začít hrát líp na servisu
Reagovat
tommr
jj už by bylo načase ... :)
Reagovat
Andrew89
Pekne promeneny bp.... muj tip sice uz nevyjde...ale porad jsem z v klidu..ta divka driv nebo pozdeji zacne chybovat:)
Reagovat
Andrew89
Ja to rikal :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak tenhle gam jí vyloženě věnovala...
Reagovat
tommr
Keysová získává první brejk po hrubý chybě Petry ... :(
Zatím je to přehlídka nevynucených chyb. Petra jich bohužel dělá podstatně víc ... :(
Reagovat
Michaelus
Bože ten halfvolej byl zahraný opravdu bez očí a důrazu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, to byla tvoje neschopnost!
Reagovat
smazaný uživatel
nebude to jednoduchý
Reagovat
vrabejka
Něřikal jsem to? Keys rozhodně nehodlá hrát tak jak Kvitová píská a vyplácí se to.
Reagovat
PetaM
Petra zatím píská velice falešně ... :D
Reagovat
kada.tom
ajajajaj
Reagovat
vrabejka
Gille neser
Reagovat
smazaný uživatel
říká tam mimo jiné, že jí vadí jak Azerenka heká. A Viky reakce? Hraju si podle svého. Hekám, když chci hekat.?
Reagovat
tommr
druhej vlastní servis už Petra zvládla líp i když při něm musela otáčet z 0:30 ...
Reagovat
kada.tom
dokud se bude Petra trápit na servisech, ale i tak si je bude uhrávat, tak je to pořád dobrý - ona taky Keys zaváhá a ten servis si nechá vzít - doufejme :-D
Reagovat
Andrew89
Petra mi prijde dost nervozni.
Reagovat
kada.tom
Petra nemá nejlepší vzpomínky na RLA, no ... v roce 2012 tu prohrála se Sharapovovou, v roce 2013 s Robsonovou a jestli loni byla Kumkhum taky v RLA nevím, ale řekl bych, že jo ... já se nedivím
Reagovat
Andrew89
Jojo to je pravda...nicmene trd mam pocit ze se uklidnila..zaservirovala paradne..takhle by to slo
Reagovat
smazaný uživatel
s Khumkhum hrála na Margaret Court Arena ale v roce 2012 hrála na RLA všechny zápasy a došla až do SF takže ty vzpomínky nejsou jen záporné
Reagovat
PetaM
Minulý rok byla na Kurtu 3 :)
Reagovat
vrabejka
Poj´d Gille ještě dva!
Reagovat
kada.tom
přesněěěě, bylo by pěkný, kdyby to otočil :)))
Reagovat
gigin
Alléz Gilou!!
Reagovat
tommr
Petra se v úvodní hře hodně zapotila - musela odvracet tři BP ...
Reagovat
kada.tom
Uff, tak zahajovací servis uhájen.
Uvidíme co Keys na servisu, no.
Reagovat
PetaM
Infarkt hned u první hry .. :D To bude ... :D :D
Reagovat
vrabejka
Come on Klíče!
Reagovat
gigin
Jak můžeš fandit proti ČR? To se přece tady nedělá. Okamžitě se převeksluj!!
Reagovat
vrabejka
to jen tak ze srandy samosřejmě Petře přeju,ale jestli bude tak hrát celý zápas, Může být poražena.
Reagovat
gigin
Však já taky prckuju. Fandit si může každý tomu, komu uzná za vhodné. To jen pár cypům to tady lebka nebere.
Reagovat
Andrew89
do pr...nemáte někdo link? jako tam dávaj nějaký lyže nebo co...
Reagovat
PetaM
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2678741759380490.html
Reagovat
Andrew89
Jojo diky..uz to prepli....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč mě na eurosportu jedna otravujou s nějakým sjezdem?
Reagovat
kada.tom
že by proto, že to je nejkrásnější a nejobávanější sjezd světa? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, vraťte sem ten rozhovor s Vikou, ať tam můžu napsat komentář a nemusím tady zaclánět Kvitovcům... :D
Reagovat
Michaelus
:D možná to ještě stihneš, když si pospíšíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já už to mám připravené, ale k tomu rozhovoru s Vikou se to hodí víc... :)
Reagovat
Michaelus
máš ho tam :)
Reagovat
Andrew89
Peta ji smazne :) 6:1, 6:3
Reagovat
kada.tom
já tipoval už včera a dnes si za tím stojím, že Petra vyhraje 6-3 6-4 :-)
Reagovat
VlS
energií na předčasně svalnaté řeči, ještě ji budeme potřebovat na držení nervů na uzdě
Reagovat
Michaelus
no asi tak :)
Reagovat
Kozoroh
Úřadující wimbledonský vítěz vyhrál a potěšil mě a doufám, že to samé dokáže i úřadující wimbledonská šampionka :-)
Reagovat
FulnekUltras
Já rovněž.
Reagovat
kada.tom
tak Petro, na scénu a chce to Keys vymlátit z kurtu - v OF čeká Brengle a to je veliká šance na QF! tak POJĎ!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
byla by velká škoda kdyby Petra nepostoupila, protože v dalším kole by ji čekala Brengle což je velmi přijatelná soupeřka a ve čtvrtfinále Aga to není nic co by Petra nezvládla. Takže šance na SF jsou docela velké ale hlavně musí Petra porazit Keys
Reagovat
Michaelus
no nezakřikněme to
Reagovat
EllNino
a co Venus :P
Reagovat
blixa
Já bych to viděl spíš na Venus než na Agu.
Reagovat
FulnekUltras
Venus byla dneska hodně dobrá...
Reagovat
smazaný uživatel
S Agou na TM prohrála a Aga zatím vítězí celkem hladce, takže bych jí moc nepodceňovala. Petra je schopná prohrát s kýmkoli.
Reagovat
FulnekUltras
Právě ten Singapur by se Petře vracel dost dobře. S Venus to eventuálně bude tvrdší oříšek...
Reagovat
PetaM
Hm, Aga i Venus jsou dost těžké soupeřky, podle mě Aga těžší, než Venus, ale to musí mít samozřejmě Aga den, bitvy s Venus jsou nádherné a pokud by byla večer, tak bych jí bral. Bitvu s Agou přes den bych nebral, protože ta by ji uvařila zaživa ... A nepodceňoval bych ani Medison, ani Brengle ...
Reagovat
FulnekUltras
Nejdřív berem na holení Keys... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
V Melbourne je půl desáté večer. Doufám, že to Nole nebude už moc protahovat...a že dneska Petra nevstávala moc brzo...
Pokud bude Bumbrlíček v pohodě srovnaný s posunem denního rytmu, soupeřka moc reálných šancí nemá.
Poooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Ve druhém setu jsi byla kousek. ;-)
Díky za australskou šňůru a s vervou dál do letošní sezóny !!!
Reagovat
tommr
Bára na AO ještě neskončila - spolu s Krajicekovou pokračuje dál v deblu ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Debl beru u Báry spíš jako doplňkový trénink (může se hodit při FC) a příjemné rozptýlení... ;-)
Reagovat
VlS
Debl je docela specifická disciplína a nepodceňoval bych ho. A Barča ho umí zatraceně dobře.
Reagovat
VlS
co tam ten dlouhej Janek dělá?
Reagovat
smazaný uživatel
to nestalo ani za rec, ale dekuju za optani.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
navzdory mému očekávání, že bude hrát až v dopoledních hodinách, se na kurtu může představit už v 5:00. Takže nastavuji budíka :)
Reagovat
kada.tom
Noo, mám obrovskou radost z toho, že Vika vyhrála. Báře nepřeju nic zlýho, to vůbec ne, jen Vika potřebuje víc bodů i víc zápasů, takže jsem rád. Jsem rád, že Bára nedala Vice nic zadarmo a musela bojovat - takže nepostup Báry mi mrzí, protože určitě mohla dojít i dál, ale zkrátka jsem moc rád, že Vika jde dál. Cibulková je určitě hratelná.
Reagovat
Jan
Tahle přání cizím hráčkám mně přijdou padlé na hlavu. Říkejte si co chcete.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nemusí člověk rozlišovat jen podle národu? To je trochu povrchní.
Reagovat
PetaM
Nemůžou být všichni normální. To by pak byla nuda :P :D
Reagovat
kada.tom
tak Vika je na stejné úrovni s Petrou - jsou to shodně moje nejoblíbenější hráčky :-)
Reagovat
Oin
Kdo z vás tady na hejkaly nevěří,
ten může u nás přespat, až se zastaví,
nevystrčí špičku nosu ze dveří
a bude jásat, že se dožil rána ve zdraví.
Jenom kalný oči a rysy ztrhané,
kalhoty si bude muset prát,
a děs a hrůza v hlase, jó, to mu zůstane,
až koktavě bude povídat, že:

U nás hej, hej, hejkal straší v lese,
jen ten, kdo něco snese, tam může v noci jít,
jeho hej, hej, hejkání se nese,
každej se strachy třese, k ohni nesesedneme se,
neboť za boudou v lese zase hejkal začal výt.:
Reagovat
VlS
V dnešním Dnes je rozhovor s novým kondičákem Petry a článeček o tenistech a udržování zdraví. Stojí za přečtení, bohužel to mám jen v tištěné formě.
Reagovat
PH94
Jojo už jsem také četl :) :D
Reagovat
George_Renel
Pro tištěnou MF se mi nechce, mohly by být 3 - 4 hlavní myšlenky?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohl bys nás to oskenovat nebo vyfotit, prosím?
Reagovat
VlS
Scaner nemám a fotky jsou většinou nečitelné. Můžeš si to stáhnout na mfdnes.cz za 16 korun.

Hlavní myšlenky:
Hledá a léčí stará zranění, strašně to bolí
posun dál je ve zrychlování pohybu
důležitá je prevence zranění a to taky boli
v týmu je dobrá atmosféra
od prosince Petra shodila 4 kila, je pod 70 kilo
Reagovat
George_Renel
Díky moc.
Reagovat
mac.hall
Bára mě docela překvapila. Také jsem viděl jen 2. set , ale v něm Vice nic zadarmo nedarovala. Mám pocit , že se docela zlepšila ve hře od základní čáry, ne že by míče posílal na druhou stranu kurtu jako Petra ve formě , ale měla tam řadu parádních winerů. No a v posledním gamu měla opravdu smůlu. Klidně mohla Viku breaknou, kdyby nezkazila 2 celkem snadné voleje , které za jiných okolností asi v pohodě dává. Na druhou stranu byla asi dost vyšťavená , protože na kurtu tvrdě pracovala.
Reagovat
PH94
Velká škoda :( Viděl jsem jen 2.se t a nemůžu si pomoct, ale podle mě v něm byla Bára lepší...hlavně ke konci bych řekl, že měla i víc fyzických sil a kdyby se jí zápas podařilo dotáhnout do 3. setu, tak bych jí i docela věřil, ale bohužel :/
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Byla lepší, ale nešel jí první servis !! Škoda Bára si to podstatě prohrála sama, snad příště.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist