Dementěvová se vdala, Afinogenova si vzala na střeše hotelu

16. 7. 2011, 17:41
Aktuality 3
Bývalá ruská tenistka Jelena Dementěvová a hokejista Maxim Afinogenov dnes vstoupili do manželství. "Ano" si řekli na střeše moskevského hotelu Ritz, z níž se nabízel všem svatebčanům pohled na starobylý Kreml.
Profily hráčů
Maxim Afinogenov a Jelena Dementěvová

Mezi hosty byli někdejší soupeřky olympijské vítězky z Pekingu Věra Zvonarevová, Dinara Safinová, Věra Duševinová, Maria Kirilenková, Světlana Kuzněcovová, Jelena Vesninová a Alla Kudrjavcevová i šéf ruského tenisu a fedcupového týmu Šamil Tarpiščev. "Hokejovou" sekci na svatbě zastávali Alexandr Ovečkin, Ilja Kovalčuk, Alexej Jašin, Alexej Kasatonov, šéf KHL Alexandr Medveděv a finský majitel SKA Petrohrad Gennady Timchenko, v jehož klubu Afinogenov po návratu z NHL hraje. 

Devětadvacetiletá Dementěvová a o rok starší hokejista se zasnoubili už v roce 2007. Na svatbu došlo až nyní, tři čtvrtě roku poté, co vítězka 16 turnajů ve dvouhře ukončila kariéru - loni na podzim tak učinila ihned poté co vypadla z Turnaje mistryň.

Dementěvová během kariéry získala celkem 16 turnajových titulů ve dvouhře a šest ve čtyřhře, ve světovém žebříčku byla nejvýše na třetím místě. V roce 2004 byla ve finále na Roland Garros i US Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Maxíka uvidím 28.7. V Hradci v dresu SKA Peterburg :-)
Reagovat
Jestrab
Zde přikládám odkaz na reportáž ze svatby paní Afinogenov :-)

Úvodní velká fotka je zřejmě z té střechy. O trochu níže je fotogalerie, která prozradila, kdo všechno z tenistů se svatby účastnil (Kudrjavceva,Safina, Zvonka, Kuznetsova,Kirilenko, Dushevina, Makarova, video přání zaslali Federer a Wozniacki...

http://blogs.montrealgazette.com/2011/07/16/dementieva-to-wed-this-weekend/
Reagovat
skott
ale chtelo by to taky nejake fotky, Lena musi byt dokonala nevesta:)) Snad jim to bude klapat, vse nej!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist