Za odchodem Dementěvové je tikání biologických hodin

5. 11. 2010, 11:25
Aktuality 4
Jelena Dementěvová krátce po svém nečekaném odchodu z profesionálního tenisu prozradila, co stojí za jejím rozhodnutím. Plánuju velké změny. Chci založit rodinu, mít děti, řekla ruskému tisku.
Profily hráčů
Jelena Dementěvová

Jelena Dementěvová minulý týden po Turnaji mistryň nemile překvapila své fanoušky. Končím, oznámila devětadvacetiletá tenisová dáma z Ruska, jež měla mezi soupeřkami respekt nejen jako hráčka, ale i jako osobnost.

Uvedla, že se chce věnovat televiznímu komentátorství a studiu žurnalistiky na univerzitě v Moskvě. Až nyní však přiznala, že hlavním důvodem k odchodu je tikání jejích biologických hodin.

"Samozřejmě, že bych chtěla založit rodinu, mít děti. To byl jeden z hlavních důvodů mého rozhodnutí skončit," řekla Dementěvová. Její o dva roky starší přítel Maxim Afinogenov se letos po deseti letech strávených v NHL vrátil do Ruska, kde v současné době nastupuje v KHL za Petrohrad. 

Během své kariéry Dementěvová dokázala vyhrát Olympijské hry a dvakrát se probojovala do grandslamového finále, ale titul v nich nezískala. "Se svou kariérou jsem naprosto spokojená, vůbec nemám pocit, že bych něco nedodělala", dodala bývalá světová trojka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pochopila,že proti opičkáckejm sestrám a Clijsters nemá už mco šancí,tak to radši zabalila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacká se už také začíná kulatět v obličeji, podobně jako kdysi Vaidišová. Uvidíme, jak dlouho se ještě udrží v té ,,elitní desítce''. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacká se už také začíná kulatět v obličeji, podobně jako kdysi Vaidišová. Uvidíme, jak dlouho se ještě udrží v té ,,elitní desítce''. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Reagovat
smazaný uživatel
Moje sympatie k Eleně byli dost střídavé, ale tímto rozhodnutím mě velmi potěšila, ukázala, že je to velká dáma a má správné uvažování. Přeju jíi Maximovi jen vše nej nej nej :-*
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist