Djokovič 18. finále v řadě nepřidá. V Dubaji vzdal kvůli zánětu v oku

25. 2. 2016, 18:29
Aktuality 156
ATP DUBAJ - Novak Djokovič poprvé v sezoně prohrál, respektive svůj zápas nedohrál, což se mu stalo poprvé od roku 2011. Dnes ve čtvrtfinále turnaje v Dubaji vzdal kvůli zánětu v oku po prvním prohraném setu Španělu Felicianu Lópezovi a přišel tak o šanci postoupit do rekordního 18. finále v řadě.
Novak Djokovič

Novak Djokovič letos ovládl Dauhá i Australian Open a v dosavadních čtrnácti zápasech ztratil pouhé tři sety. Do dnešního čtvrtfinále v Dubaji nastupoval jako velký favorit, neboť ve vzájemné bilanci s Felicianem Lópezem vedl 7-0.

Dnes však Srbova neporazitelnost v sezoně i se španělským sokem skončila. Djokovičovi od úvodu zápasu chyběla energie, z prvních čtrnácti výměn získal pouze tři fiftýny a za stavu 0-2 a 0-40 čelil třem bejkbolů. Ty sice odvrátil, ale na returnu byl bez šance, Naopak v devátém gamu přišel podruhé o své podání a poté, co za 32 minut prohrál první set 3-6, potřásl soupeři rukou a utkání vzdal.



Feliciano López a Novak DjokovičDjokovič v průběhu zápasu žádný zjevný zdravotní problém neměl, přesto si vyžádal pauzu na ošetření. Podle Lópeze jeho soupeř vzdal kvůli zánětu v oku a sám Djokovič nosící kontaktní čočky to pak v rozhovoru s novináři, mezi které přišel s černými brýlemi na očích, potvrdil.

"Je to problém s okem. Mám to od chvíle, co jsem přiletěl do Dubaje. Začalo to infekcí a pak to pokračovalo nějakou alergií," řekl Djokovič. "V posledních dvou dnech se to bohužel ještě zhoršilo. Je to poprvé, co mám takový problém s okem. Dnes bylo mimořádně citlivé na světlo," přiblížil své problémy.

"Moc mě mrzí, že pro mě turnaj skončil tímto způsobem. Ale musel jsem to udělat. Moc se omlouvám všem lidem, kteří na zápas přišli," řekl Djokovič, který během zápasů nosí kontaktní čočky.


"Je to velmi smutné, když hrajete s jedním z nejlepších hráčů v historii a on musí kvůli zdravotním problémům vzdát," řekl López.

Djokovič tak v Dubaji, kde v letech 2009, 2010, 2011 a 2013 triumfoval, neobhájí loňské finále a poprvé od loňského ledna nezakončí svůj start účastí ve finále. V něm nechyběl na 17 akcích v řadě a v Dubaji mohl vyrovnat rekord Ivana Lendla ze sezon 1981 a 1982.

"To je to poslední, na co teď myslím," uvedl rodák z Bělehradu, který má příští týden v plánu Davis Cup. Poté bude obhajovat titul v Indian Wells. "Teď hlavně doufám, že problém bude v příštích dnech ustupovat."

Naposledy Djokovič nedohrál rozehraný zápas v září 2011, kdy v semifinále Davis Cupu vzdal za stavu 6-7 a 0-3 Argentinci Del Potrovi. Necelý měsíc předtím vzdal za stavu 4-6 a 0-3 finále turnaje Masters 1000 v Cincinnati proti Murraymu. Od poslední skreče srbský tenista odehrál 350 zápasů s bilancí 312-38.

Hořkou pilulku musel Djokovič spolknout den poté, co v duelu s Tunisanem Malikem Džazírím oslavil jubilejní 700. výhru na okruhu ATP Tour, což se mu povedlo jako dvanáctému tenistovi v historii. Jen 13 vítězství mu chybí k vyrovnání bilance jeho trenéra Borise Beckera.

Čtyřiatřicetiletý Španěl López se v semifinále utká s Marcosem Baghdatisem a může navázat na své finálové účasti z let 2004 a 2008. Kypřan Baghdatis dnes vyřadil čtvrtého nasazeného Roberta Bautistu ze Španělska.

Už odpoledne vypadl i třetí nasazený Tomáš Berdych, který podruhé během dvou týdnů nestačil na Australana Nicka Kyrgiose.

Ten se v semifinále utká poprvé od loňského konfliktu v Montrealu se Stanem Wawrinkou, který po dnešku pokračuje jako jediný z kvarteta nejvýše nasazených hráčů. Švýcarský tenista si ve čtvrtfinále poradil 7-5 6-1 s Němcem Philippem Kohlschreiberem.

• ATP 500 DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.674.445 dolarů
čtvrteční výsledky (25. 02. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kyrgios (Austr.) - Berdych (3-ČR) 6-4 6-4
F. López (6-Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 6-3 skreč D.
Wawrinka (2-Švýc.) - Kohlschreiber (8-Něm.) 7-5 6-1

Baghdatis (Kypr) - Bautista (4-Šp.) 7-5 6-0

• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Kubot/Matkowski (Pol.) - Nestor/Štěpánek (Kan./ČR) 3-6 6-3 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

156
Přidat komentář
Frick
http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01806/Djokovic-glasses_6_1806800a.jpg

Krátkozraký není.
Reagovat
Frick
Brýle mu zvětšují.
Reagovat
Frick
https://youtu.be/gX_NNZT5lWE?t=1m49s
Reagovat
Frick
se bude brát jako prohranej zápas a tedy ukončení šňůry výher? A co kdyby do mače nenastoupil?
Reagovat
panzer.dragon
musí to znamenat ukončení série nebo by se toho ten djoker ještě chytila dělal to furt :-) a měl nejdelší sérii v dějinách
Reagovat
Mayo
Skreč je prehra!!! Áno šnúra je v pr.deli!
Reagovat
baggik
Samozrejme, ale vysvetlete to sazkovkam.
Reagovat
PH94
Tak Querrey nakonec Fritze vyloženě uservíroval :/ Od Fritze ale skvělý výkon :)
Reagovat
Tornes
První set vyhrál celkem jednoznačně Fritz. Na rozdíl od Querryho dokáže něco uhrát i na returnu. Dobrý forhand. Na druhou stranu Querry nehraje moc dobře a hlavně ve výměnách Fritze zatím nijak neprověřil, strašně závisí na prvním podání. Fritz-Thiem vypadá jako zajímavé semifinále, snad bude.
Reagovat
Tornes
btw, teď ukázaly "baseline points won" - je to 25:9 pro Fritze.
Reagovat
Tornes
Ve druhém setu to Querry dokázal vyhrát. Jeho statistiky na podání jsou skvělý - 80 % úspěšného prvního podání. Nepamatuji takový set.
Reagovat
Tornes
PS: teď se dívám, že třeba 1111 měl loni 4 zápasy s víc než 80% 1st in, takže to není až tak skvělé, jak se mi zdálo. Asi moc sleduji Berdycha :D ale i tak je to výborná statistika.
Reagovat
Tornes
Viděl jsem konec prvního a druhý set, Dimitrov se nechytal. Strašně moc nevynucených chyb a když už v jednom game dal po sobě tři (bh) winnery, hned následovaly dvě nevynucený chyby. Celkově 32 UE a jen 13 W. Naopak Thiem hrál dobře, z forhandu to tam pálil jedna radost. Nakonec nebylo moc co řešit. Thiem dál bez zaváhání míří za svým místem v top10.

Naopak Dimitrov se dál nikam neposunul a už ne pouze nedokáže přetlačit předchozí generaci (Berdych a spol), ale je zároveň přetlačován novou. Teoreticky by teď měl být na fyzickém vrcholu sil...
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
gigin
Nic no, čekám na Kobru, jenom se obávám, abych se pak nechytal za hlavu jak Rafa:

https://www.youtube.com/watch?v=2nuWdkQ9jMA

Close the bar during the nigt :DDD
Reagovat
spaniel
Tvl, tam je tak 5 lidí.
Reagovat
gigin
Fakt? :D Já jsem se pak nedíval teda, páč bylo psané, že to bude na NS, tak jsem zalezl, pustil telku a nic. Tak jsem se na to pak už vykvákl. Bylo to dobré?
Reagovat
a.magerova
Nolemu přeji brzké uzdravení a Felicianovi titul, ale PŠŠŠT, nezakřiknout !!!
Reagovat
Roger_Federer
Dneska sraz exotu?
Reagovat
svetova.dvojka
Vítej.
Reagovat
Fandina
:-))))
Reagovat
Roger_Federer
Svetova.dvojko , proc myslis ze to bylo adresovano tobe?

Fandino, ano.
Reagovat
Fandina
Hezky ti odpověděl, tak si to přiznej.
Reagovat
Roger_Federer
Priznej si ty ze si zdejsi zruda.
Reagovat
smazaný uživatel
zcela jistě kecá a blafuje srabák jeden, nevěřte mu to Srbovi...je na čase, aby mu už konečně někdo pořádně vyprášil kožich a pořádně ho rozsekal :-) Kdyby mě nebolel loket a byl jsem o 20 let mladši, tak si vychutnám poseru jednoho :-) Je to plácal, na Rogera a jeho umění prostě nemá :-)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Davor1
Ty vole, to z ktorej prdele vás toľko zhadzujú ??
Reagovat
gigin
:DDD tak bolí ho loket no, tak neví co kecá.
Reagovat
smazaný uživatel
...jdi do prdele ty somár jeden vyjebaný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK YOU VOLE !!!!!!!!!!!!
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, on se vymlouvá na zánět oka :D :D :D :D, to je moc, prostě dnes na to neměl a hodí trapnou výmluvu ;)
Reagovat
gigin
Jj, tak on měl z Feliho vždycky větry. H2H je tak tak.
Reagovat
Davor1
Každý sa na niečo vymlúva. Nadal sa prednedávnom vymlúval na slepé črevo, Murray s Federerom na záda, Kvitová na mononukleózu, Nishikori sa na niečo vymlúva každý druhý turnaj... špiny sú to, strhol by som im prize money za každý turnaj, kde sa na niečo vymlúvajú !!
Reagovat
Roger_Federer
Ja bych je vsecky poslal do Jachymova..tam by konecne poznaly co je to praca.
Reagovat
Davor1
:DDDDD
Reagovat
Frick
Zabudol si na tu Šafážovú. Vraj bakteriálná infekcia. Taká somárina!
Reagovat
Davor1
Presne tak. Ospravedlňujem sa Lucinke :-))
Reagovat
brixner
Mi z tebe jebne črevo! No muheheheheheheheheh:-):-):-)
Reagovat
brixner
Šafažóva, no muheheheheheheh :-):-):-)
Reagovat
brixner
Črevo, no muheheheheheheheheheheh :-) :-) :-) Kaj na to chódziš?
Reagovat
Pe3k
Dick vs Bird: Pankáč dělal už od prvního gemu takové grimasy od bolesti, že sem čekal, že to vzdá hned po prvním gemu. Několikrát řekl, že se nemůže hýbat, pak si vzal mt a nakonec vyhrál 2:0. Davor to tam předtím rozebral dobře, Berdych a ten jeho první servis to je děs. Jsem rád, že vyhrál Nick bo potřebuje body, aby byl tam kde patří.

Bautista smetl 6:0 6:1 Chunga a pak sám dostál kanára od Bagdatise? Asi byl unavený jinak to nechápu.

Kohli Wawa: Pěkný zápas, Wawrinkův dres, to je zase "pastva" pro oči...Semíčko Stan vs Nick může být top!

Na konci zápasu nějací fanoušci vypískali Djokovice a on si to s nima chtě vyříkat, video je na twiteru, nic zajímavého, jinak Lopez hrál dost dobře.
Reagovat
Nola
tak, tak, Nick nech vystupa co najvyssie, myslim, ze fans zo vsetkych zastupenych taborov by to mali kvitovat, aj ked ho zrovna nemiluju, bude velmi, velmi nebezpecny super, radsej ho stretnut v zaverecnych kolach, ako sa dat vyradit predcasne z turnaja, ci?
Reagovat
Pe3k
Jop. Já třeba jeho chování neschvaluju, ale pokud se dostane na špici a bude tam dlouhodobě, bude zajímavé pro celý okruh, že je tam nějaký bad boy. Po všech těch profesionálech v čele s (gentlemanem) Federerem bude osvěžující tam mít nějakého arogantního zmetka s agresivním tenisem (pokud se teda nezmění, vypadá to, že na tom pracuje).
Reagovat
PH94
Možná na tom trochu pracuje, ale dost pochybuji, že by to z něho vyprchalo :D Pokud to nebude nějak přes čáru jako třeba s Wawrinkou, tak si nemyslím, že to bude někomu zas až tolik vadit. Otázkou však je, zda-li to zvládne, protože on je opravdu ukázkovej arogant :D
Reagovat
Pe3k
Podle mě je arogance, jedna z nejdůležitějších vlastností, co tenista může mít. Arogance v podstatě znamená, že si myslíš, že jsi nejlepší (nemáš z nikoho strach) tím pádem můžeš ty nejlepší porazit a tím nejlepším se stát, podobně jako se to povedlo Federerovi, Djokovicovi nebo jiným...Naopak vystrašení a nesebevědomí hráči typu Ferrer, Berdych apod. se před velkým zápasem s velkým soupeřem podělají strachy už v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
dost mimo, verit si muzu naprosto bez arogance.. :-)
Reagovat
Pe3k
To můžeš, ale myslet si už v 6 letech, že budu světová jednička, to chce dávku arogance, ne? Nevím nechci to tady zbytečně rozebírat, ale těměř každý kdo je dost sebevědomý je většinou i arogantní. Většina těch vrcholových sportovců to skrývá.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud bych mela rict, co si o tom skutecne myslim, vyslo by mi, ze arogantni jsou jen pitomci, inteligentni clovek neco takoveho vubec nepotrebuje.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ten maly kluk to ze sve hlavy nemel.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste si myslim, ze aroganci se nahrazuje prave nedostatek sebevedomi.. .-)
Reagovat
Pe3k
No soječko, tvé názory jsou v tomto ohledu jsou naivní a trošku mimo, protože arogance je nadměrné sebevědomí...
Reagovat
Pe3k
No já nevím, podle mě může být člověk zároveň inteligentní a zároveň i arogantní, tyhle vlastnosti se nevylučují.
Reagovat
smazaný uživatel
arogance je projev omezenosti, ne inteligence..
Reagovat
Pe3k
Tím to uzavřeme :D
Reagovat
smazaný uživatel
az uznas, ze povysenost neni sebevedomi.. :-)))
Reagovat
Pe3k
není a ty uznej, že je Djokovic arogantní :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem s nim nikdy nemluvila, tak nevim.. :-)))
Reagovat
baggik
Arogance je projev neomezenosti, skromnost je taktika jak se zalibit stadu.
Reagovat
FulnekUltras
přirozenost jakékoliv vlastnosti se dřív nebo později stejně pozná...
Reagovat
Fandina
Sebevědomí člověk se chová sebevědomě, svým vystupováním, jednáním. Arogantní člověk se chová nadřazeně, domýšlivě vůči jiným lidem.
Reagovat
Fandina
sebevědomý člověk
Reagovat
gigin
Protože má velké sebevědomí.
Reagovat
Fandina
To ale neznamená, že tak musí vystupovat při jednání s ostatními.
Reagovat
gigin
Přesně tak. Sebevědomý člověk může být arogantní hňup, ale taky slušný člověk, který ví o svých kvalitách, ale nemusí být zákonitě arogantní.
Reagovat
Fandina
Arogance (franc. arrogance) je povahová vlastnost lidí, kteří dávají najevo nadměrně silné ego, nadměrné sebevědomí. Projevuje se jako naduté, domýšlivé, pyšné či pohrdavé vystupování vůči druhým lidem.[1]
Reagovat
gigin
Ano já vím.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) asi ano, nejsem odbornik a nic jsem ani nehledala, jen to proste tak citim a tedy hajim "zdrave sebevedomi", arogance mi prijde nemocna, takze patopsychologie uz.. :-)))
Reagovat
gigin
Sojko to je fuk nakonec. Když je člověk kvalitní, chytrý, něco dokázal, může být sebevědomý, má na to právo. Arogantní může být i blbeček.
Reagovat
smazaný uživatel
no vsak, sebevedomi je kladarna.. :-) a uprimne, kdyz chci neceho dosahnout, nejsem zrovna vzdycky slunickova a vseobjimajici, nemuzu vsechny zboznovat a s kazdym souhlasit, ztratil by se tak prece muj nazor i ja sama. Da se paradne narazit. Nekdy se dokonce musi dost pritvrdit, protoze hlupaci si slusnost, shovivavost a ohledy okamzite preberou jako slabost a capnou se toho. Je to hodne slozite, ale proste neni nutne byt arogantni, jen tvrdy a dusledny. Jo a predevsim k sobe. :-)))
Reagovat
gigin
Jas. Ale to je těžké.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, arogance není kladná vlastnost. K čemu to je, když jednám s druhými nadřazeně.
Reagovat
gigin
Mimochodem, celý já.
Reagovat
Lunej..
Ktera varianta? :)
Reagovat
Tornes
Pro mne je zásadní rozdíl věřit, že já jsem natolik dobrý - to je "dobrá arogance". "Špatná arogance" je to tehdy, pokud já věřím ne že jsem natolik dobrý, ale že ti druzí jsou natolik špatní. Ale rozlišit projevy jednoho a druhého typu je takřka nemožné ;)
Reagovat
George_Renel
Jestli neznáš rozdíl mezi arogancí a sebevědomím tak to je potom těžké.
Reagovat
Pe3k
To jsou jenom slova, která nevyjadřují skutečnost zcela přesně. Ve skutečnosti nikdo nemůže přesně posoudit, jestli jsi ty nebo někdo jiný jen sebevědomý nebo už jsi i arogantní...
Federer je třeba hodně sebevědomý a spousta lidí o něm tvrdí, že je arogantní. Myslíš si snad, že Federer neví jaký je rozdíl mezi sebevědomím a arogancí?
Reagovat
George_Renel
No hlavně to nevíš ty. Ale vysvětlovat ti to nemíním, neb to u tebe nemá smysl.
Reagovat
Pe3k
Aha, ok teda...
Reagovat
Pe3k
Nejraději mám ty, co ví o mě víc, než já sám.Zas nějaký internetový chytrák. Nic proti tobě, ale víš akorát tak velké H.
Reagovat
George_Renel
Tak určitě :-).
Reagovat
brixner
Takže si před srbem všicí káknou? No muhehehehehe :-):-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže López, Baghdatis, Kyrgios, Wawrinka. Zajímavé SF. Sice asi vyhraje vítěz duelu W-K, ale nejvíc bych to přál Marcosovi - titul po 6 letech, navíc doteď vyhrál jen 250ky. Blázen jako on by si nějaký trochu větší titul zasloužil.

Djoko si smůlu vybral v turnaji, kde to tolik nevadí (i když možná mohl ještě vydržet 2, aby dal toho Lendla :D ).
Reagovat
Lunej..
Ty jako hater Toma mas zase radost, zecprohral, tak se muzes pridat do veseleho unoroveho pruvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na něco se vymluvit musel. Přece neřekne, že na rychlém povrchu nestačí ani na Lopeze. Škoda, že se na rychlém hardu nehraje aspoň 1 GS.
Reagovat
Kozoroh
Evidentně si nikdy neměl problém o očima. Kdyby ano, nevyplodil bys takovou keketinu.
Reagovat
Davor1
nekŕm trola :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Panovi Novakovi prajem skore uzdravenie, sice mu nefandim,ale zdravie a lasku prajem kazdemu.
Reagovat
Mayo
To je od teba pekné.
Reagovat
brixner
Pan Novák sa uzdrávi, něboj sa nič!
Reagovat
svetova.dvojka
Aktuálně na Novasport hraje nejslavnější fotbalový klub světa.
Reagovat
Mayo
Real Madrid hrá Európsku ligu?
Reagovat
Kozoroh
Barcelona hrála předevčírem :-))
Reagovat
kada.tom
Barcelona ale hrála v úterý a vyhrála :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Hejtři Djokoviče mají neskonalou radost , zatímco jeho fans a milovníci statistik jsou na pokraji umření ,že Djokovič prohrál zápas a tím se mu všechny statistky anulují...
Reagovat
Nola
uz mam prichystane kapesnicky a flasku bourbonu na stole :D
Reagovat
Mayo
myslím si, že jeho fanúšici sú v pohode...nedá sa vyhrať každý turnaj, ak by niektorí bol na pokraji kvôli jednej prehre za sto rokov, tak to by som vážne o tom človeku pochyboval :D
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič teď vynechá Davis Cup Indian Wells i Miami a vrátí se nejspíš až na antuku, když nevidí , nemůže hrát...
Reagovat
kada.tom
určitě :-D
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
gigin
No ale na antuce mu zase hrozí, že mu napráší do očí. Vidím to až na Wimbl.
Reagovat
Davor1
Požičia si od Janka Tipsu brýle :-))
Reagovat
brixner
Lenže mu boli mále a ták mu praskló tó črévo, nó:-):-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
No. Aspoň ta prohra byla se sympaťákem, když už musela přijít :/

Nevadí, vrchol sezóny přijde za 3 měsíce. Snad Dubai vyhraje Feli, Marcos nebo Nick... ale vidím to na Stana.
Reagovat
Mayo
no najviac by som to doprial Marcosovi z týchto všetkých
Reagovat
Davor1
Marcos Pupkhatis to tam vyučí celé :DD
Reagovat
Nola
suhlas, Feli patri medzi moje srdcovky, tento povrch mu svedci, ma skvely servis a hru na sieti
Reagovat
smazaný uživatel
Že sympaťák. :D To je nějaký opožděný aprílový žert nebo předčasný? :D
Reagovat
Nola
zeny maju iny nazor, spytaj sa magerky...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, já právě slyšel rozhovor s Šafářovou a Hlaváčkovou a ty ho označily za nejmíň oblíbeného hráče na okruhu. Že neumí ani pozdravit.
Reagovat
gigin
takhle jsme to teda nechtěli, ale stalo se. Djokovi přeju, aby byl cajk na US betony. A teď už jenom Nick the Dick - COME ON!!
Reagovat
Lunej..
Presne. O to vic skoda, ze Tomas podvakrate nedokazal vyuzit sve sance . .
Reagovat
Davor1
Reagovat
Lunej..
No to bude neco :) tesim se.
Reagovat
gigin
Match of the day!! :D Co day, year!!
Reagovat
Lunej..
Jake mate tipy?:)
Reagovat
Davor1
Stan vyhrá prvý set, potom mu Dick povie, že mu banged girlfriend, Stan mu prisolí backhandový pravý hák a Nick skrečuje, keď mu umpire odpočíta 10 sekúnd :DD
Reagovat
gigin
A Vekička s Kokkim sa temu budu smiat. Na hoteli.
Reagovat
Lunej..
Je zajimave, co mu tady lidi najednou fandi. Po incidentu se Stanem byl skoro pro kazdeho hajzl a grazl atd. a najednou tu ma pomalu fanclub :)
Reagovat
Davor1
Ľudia veľmi radi fandia úspechu. Dáva im to taký pocit, že ak je úspešný alebo najlepší ich idol, tak sú tak trochu úspešní aj oni. Ak v dohľadnej dobe vyhrá Gyros nejaký väčší turnaj, tak sa ešte len na neho nalepí gloryhunterov... A ten incident so Stanom... ono keď je to čerstvé, tak sa to vníma ináč ako s odstupom času, celkovo mu to pridá na imidži rebela a tých majú ľudia radi...
Reagovat
Mayo
gloryhunteri musia byť
Reagovat
Lunej..
Ja ho mam rada od predlonskeho ITPL nebo jak se to pise a jeho blbosti co delal nebo dela mi na sympatiich neubraly. Neschvaluju vse, co dela, ale jsem shovivavejsi nez jini:)
Reagovat
Davor1
Ja ho nemám po osobnostnej stránke vôbec rád, ale jeho tenis ma baví a rád sa na neho pozerám a to je pre mňa podstatné :-)) Na druhej strane, napríklad taký David Ferrer, ten je sympaťák každým coulom, ale pozerať na jeho hru za veľa nestojí :-))
Reagovat
Lunej..
David se mi nejak znelibil vloni ve Vidni, myslim herne, nedivim se, ze divaci tleskali Gaelovi. David v realu byl opravdu nudny a to mi nevadi a fandim mu :)
Reagovat
gigin
Mne to právě štvalo, jak jsou všichni proti němu. Tak jsem se sekl a šel za ním. Navíc jsem viděl, jak s ním Můra v pohodě komunikuje a tak. Po vítězství v Marseille mu přáli na twitter Blake, Fish a lidi, do kterých bych to neřekl. Zase takový pičus to podle mne nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to prostě tak, že lidi jsou nadšení, že konečně to vypadá, že někdo rozčeří stojaté vody TOP 10. Fandili by komukoliv,kdo by měl potenciál a výsledky jak Gyros.
Reagovat
Lunej..
Myslim, ze hraci to berou lip nez prosty lid:) a navic do medii mnohdy reknou neco jineho nez si mysli. Pokrytectvi je velmi rozsirena lidska vlastnost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sranda, jak tu všichni řeší Noleho fyzičku, se kterou fakt problém nemá, když už Feli informoval o tom, že vzdal kvůli infekci v oku :P :D
Reagovat
gigin
Jj, naposledy hrál AO to musí být vyšťavený.
Reagovat
Davor1
Čo vieš, možno mali cez tú pauzu s Jelenou druhé medové týždne :D-))
Reagovat
gigin
No oni už jsou spolu dost dlouho, tam to na nějakou divočinu nevidím. Ale tak není jediná Jelena že jo :D Jak říkal včera Jožka Harvrilů o Stanovi: Manželke vďačí za kariéru, kariére za milenku. Idemo vole :D
Reagovat
Davor1
Jožka Havrilú, to sa tak presne na neho podobá :DD
Reagovat
svetova.dvojka
Takový Lendl zvládl za rok 30 turnajů a ještě měl tolik sil, že na konci roku hrál finále turnaje mistrů, Djokovič v tom slavném roce 2011 byl po US Open už úplně vyřízený, vynechal Peking,Šanhgaj, v Baselu dostal kanára od nihikoriho a v PAříží skrečoval Troickému nebo komu a na turnaji mistrů, to byla katastrofa dostal výprask od Ferrera a Tipsareviče. Nemá kondici prostě ve srovnání s hráči minulosti.
Reagovat
Kozoroh
" Takový Lendl zvládl za rok 30 turnajů a ještě měl tolik sil, že na konci roku hrál finále turnaje mistrů,"

Další hejt, Lendl v sezónách, v nichž odehrál přes 20 turnajů (přes 30 jich odehrál jen v roce 1980) se většinou účastnil podniků, které bychom dnes přirovnali k 250 nebo 500. Turnaje menší konkurence a náročnosti Na GS se však až do RG 1984 neuměl prosadit, zato No1e byl úspěšnější.
Reagovat
svetova.dvojka
už v roce 1981 hrál finále na Roland Garros prohrál s Borgem.
Reagovat
Kozoroh
Opět couváš bokem - Lendl hrál GS finále v 81, 82 i 83, ale všechny prohrál! Až na RG 84 zvítězil. Do toho RG byl brán za hráče, který neumí vyhrát GS.
Reagovat
Davor1
Pre Noleho to nie je podstatný turnaj, takže si tým lámať hlavu veľmi nemusí.
Snáď sa zajtra Stan hecne a sundá Gyrosa, motiváciu bude mať určite maximálnu :D

Ináč Feliciano dnes vyhral 33 zápas nad top10 hráčom, už len 7 mu chýba do vyrovnania Santorovho rekordu v počte výhier nad top10 hráčmi (týka sa to len tenistov, ktorí v top10 nikdy neboli)

Ďalšie zaujímavé rekordy na:
http://www.tenisovysvet.sk/clanok/18351/8-nie-az-tak-znamych-rekordov-na-okruhu-ATP
Reagovat
smazaný uživatel
ŠOK!!! Impérium se hroutí, Djokoland pláče, No1da se zřejmě zalekl konkurence a radši se pakuje z Dubaje předčasně, bodejť by ne, vize Staníka anebo Gyrose ve finále, fúúha, ne dělám si prču, nech to tam celé vyhrá Baghda :D:D
Reagovat
Lunej..
Nejlepsi jsou ty konspiracni teorie. Jak nekteri vedi dopredu, ze by prohral tak radeji vzdal... Boze :))
Reagovat
Kozoroh
Noldova prohra pekvapením je, ale poslední rok za sebou tahal náročnou finálovou šňůru, jednou ten konec musel přijít. Navíc skrečnul kvůli problémům s okem, sám dobře vím, jak je to bolestivé :(
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič má stále problémy s kondicí, na grangslamech těží z toho, že hraje strašně málo turnajů jen nějakých 15 za rok, zatímco ostatní hrají 22 i víc. Ale teď tedy na něho došlo už hodně brzo, když jsem tady před 2 dny psal, že na Djokoviče taky dojde, netušil jsme, že to bude už takhle brzo.
Reagovat
Mayo
neviem či práve on má problémy s kondicí :D je jasné, že na neho dojde skôr či neskôr o tom potom
Reagovat
smazaný uživatel
O kondici to nebude. Ale není těžké si domyslet, jak to s ním bude. Je o rok mladší než Nadal, Nadal je v háji už 2 roky. A to měl v kariéře několikrát odpočinkové období narozdíl od Djokoviče.
Reagovat
Kozoroh
Djoker má chytře sestavený turnajový kalendář. A z tenistů má jednu z nejlepších kondicí, takže tvůj koment je mimo mísu.
Reagovat
kada.tom
Škoda ... každopádně, lepší skrečovat v Dubaji, než v IW nebo v Miami - jestli má Novak nějaký menší problém, radši uvítám skreč, aby byl fit na vrcholy sezóny, což tedy rozhodně Dubaj není :-)

Každopádně Dubaj je teď otevřená ... upřímně doufám, že titul uzme Nick nebo Feliciano, hlavně ne Wawrinka ..
Reagovat
smazaný uživatel
To by musel být Stan totální i*diot, aby to teď nevyhrál. I když on by měl na rychlém povrchu slušné šance i proti Djokovičovi.
Reagovat
Davor1
Skús sa postaviť proti Kyrgiosovi v tejto forme na tak rýchlom povrchu, a potom tu trep niečo o totálnom id*otovi...
Reagovat
safi1313
Aby náhodou neměl ve statistikách prohru tak radši vzdá
Reagovat
mats23
presne tak, ubohost, rafa by to nikdy neurobil
Reagovat
svetova.dvojka
Tato prohra se mu ale do statistik bude započítávat, protože se hrálo..., To by musel Djokovič vůbec nenastoupit k zápasu, pak by to bylo označeno jako Walkower WO a do statistik by se mu prohra nezapočítávala, ale i takhle i tam má...
Reagovat
Mayo
neviem či scvhálne skrečoval alebo nie ale ráta sa mu to tak či tak ako prehra
Reagovat
smazaný uživatel
A o co vám všem jde.
Reagovat
Nola
NOle sposobil hromadny orgazmus....
Reagovat
smazaný uživatel
tak,tak
Reagovat
Lunej..
Maji o cem psat prece :) Nole skrecoval po sto letech a dav se hybe :)
Reagovat
Kozoroh
Ale ona to je i tak prohra. Jinak první dva komenty v tomto článku jsou laciným kopnutím do světové jedničky mužského tenisu.
Reagovat
gigin
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
To má smůlu, protože se to jako prohra bude počítat. Myslím, že tahle věta mluví za všechno:
Byť srbský favorit nepůsobil svěžím dojmem, zjevné zdravotní potíže v průběhu utkání neměl.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist