Djokovič měl namále, ale je v semifinále, postupuje i Murray

14. 10. 2016, 11:36
Aktuality 132
ATP ŠANGHAJ - Světová jednička Novak Djokovič musel otáčet duel s kvalifikantem Mischou Zverevem. Srb nakonec překvapení nepřipustil a zvítězil 3-6 7-6 6-3. V boji o finále změří síly s Robertem Bautistou.
Novak Djokovič

Mischa Zverev v Šanghaji prošel dvoukolovou kvalifikací a v hlavní soutěži ho nezastavil domácí Ze Zhang, Nick Kyrgios ani Marcel Granollers. Němec tak dosáhl svého nejlepšího výsledku na okruhu ATP v letošní sezoně.

Novak Djokovič na podniku Masters v Šanghaji útočí celkově na 67. titul a čtvrtý v Šanghaji. První dvě kola zvládla světová jednička bez problémů. Dnes měl však proti kvalifikantovi Mischovi Zverevovi plné ruce práce, ale nakonec Němce porazil i podruhé.

Srb byl před zápasem jasným favoritem. Svou roli v prvním setu ale vůbec nepotvrdil. Dvakrát přišel o podání a ani jednu ze tří šancí na brejk nevyužil.

Světová jednička dlouho nemohla najít recept na technickou hru Zvereva a jeho náběhy na síť. S Djokovičem to vypadalo na začátku druhé sady hodně špatně. Prohrával 0-2, od té doby však přestal tolik kazit a ztracený servis si čistou hrou vzal zpět.

„Od začátku zápasu jsem netrefoval dobře míč. Nejsem spokojen ani s pohybem, zbytečně často jsem zůstával na základní čáře a přesně to soupeř chtěl,“ hodnotil zápas Srb.

Djokovič se dokonce v sedmém gamu dostal do vedení, Němcovi se nicméně podařil rebrejk a druhé dějství musela rozhodnout zkrácená hra. Tu už si světová jednička pohlídala a zápas poslala do rozhodujícího setu.

V tom Srb na podání ani jednou nezaváhal a náskok jediného brejku udržel až do konce zápasu.

„Soupeř bojoval, na kurtu nechal všechno a byl pár míčů od výhry. V první polovině zápasu byl lepším hráčem. Dnešní utkání jsem si v Šanghaji užil zatím nejvíc,“ pochválila Zvereva světová jednička.

Zverev se díky čtvrtfinálové účasti v Šanghaji posune zpět do elitní stovky. Djokoviče čeká v semifinále duel s Robertem Bautistou, s nímž zatím ani jeden z pěti vzájemných zápasů neprohrál.

Roberto Bautista ve čtvrtfinále přehrál ve dvou setech loňského finalistu Jo-Wilfrieda Tsongu. Pro Španěla je to nejlepší výsledek na turnajích série Masters v letošní sezoně.

Světová dvojka Andy Murray dál válcuje své soupeře. Víc než pět gamů neztratil ani s Davidem Goffinem, kterého snadno přehrál dvakrát 6-2. O finále si zahraje s vítězem duelu Jack Sock - Gilles Simon.

• ATP MASTERS ŠANGHAJ •
Čína, tv. povrch, 7,655.640 dolarů
páteční výsledky (14. 10. 2016)
Dvouhra - čtvrtfinále
Djokovič (1-Srb.) - M. Zverev (Něm.) 3-6 7-6(4) 6-3
Bautista (15-Šp.) - Tsonga (9-Fr.) 6-3 6-4
Murray (2-Brit.) - Goffin (11-Belg.) 6-2 6-2

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

132
Přidat komentář
Krisboy
Se musím až smát, když si vzpomenu jak po finále US Open s Federerem Djokobitch fňukal, že by jednou taky rád měl takovou podporu od fanoušku jako Roger. Ten člověk vůbec neví, co říká. Prostě je to falešnej šmejd a všichni to vědí. Rovnat se s Rogerem? Ještě jednou se směju.
Reagovat
Nola
on fnukal? :D prosim ta, otvor si lahvinku a oslavuj, uzivaj si prehry Djokovica....
Reagovat
Krisboy
Ano, fňukal. Na lahvinku to není, děkuji za radu.
Reagovat
Nola
prosim ta nebud trapny, po vyhre sa place jedine od radosti....
Reagovat
Krisboy
Myslím, že z nás dvou to nejsem já, kdo je trapný.
Reagovat
Kozoroh
Trapný jseš, co si myslíš ty je k smíchu :-D
Reagovat
Nola
precitaj si po sebe co pises, v jednej diskusii atakujes haterov Rosola, aby si nasledne sam urazal inych tenistov, podaj si s nimi ruky, chapem ono je tazke, prekusnut tie posledne porazky... niektori FFF proste nikdy nesklamu
Reagovat
Krisboy
Jaké zase porážky? Co to meleš???
Reagovat
Kozoroh
Myslí si o sobě, jak je vtipný a přitom je ubožákem...
Reagovat
Krisboy
Tak tohle je podle mě urážka, Nolo. Ale já se na něj nezlobím, chápu, že má pocuchané nervy. Až Djokovič vyhraje Masters, jistě se zase uklidní.
Reagovat
Kozoroh
Já jsem klidný, ty máš potřebu vyventilovat svou radost nad prohrou Djokera. Le cháp tě, moc prostoru ti No1e nedával.
Reagovat
Kozoroh
Vidím, že tví učitelé tě nenaučili porozumět psanému textu :-P
Reagovat
Krisboy
Co to zase blábolíš? Tobě z toho Djokoviče už fakt solidně hrabe. Trochu důstojnosti, chlape...
Reagovat
Kozoroh
Já neblábolím, já glosuji. Ty Djokera nesnášíš a zatemňuje ti to mysl.
Reagovat
Krisboy
Já si myslím totéž o tobě. Zbožná adorace nějaké osoby pohlcuje tebe. Asi se opravdu nedohodnem, nechme toho. Ale "hater" Djokoviče opravdu nejsem, to mi věř. Nikdy mi nebyl sympatický svým chováním, ale nenávist je opravdu něco úplně jiného.
Reagovat
Nola
mne tiez nie su vsetci sympaticki, to, ale neznamena, ze sa budem uchylovat k urazkam hraca
Reagovat
Krisboy
Jaké urážky? Myslíš "falešnej šmejd"? To není urážka, ale mé hodnocení jeho osoby. Prostě mu nevěřím ani slovo, je to podle mě jedna velká přetvářka. Vzájemné urážky svých idolů tady předvádějí spíš někteří fanatičtí fans Federera a Nadala, řekl bych...
Reagovat
Marduch
No tím kreténem jsi se prave zařadil někam na úroveň suterenoveho hastereni Fedal fanatics. Gratuluji.
Reagovat
Krisboy
Ok, to jsem přehnal, uznávám. To byla reakce na to, jak rozštípal tu raketu a při uklízení těch úlomků udělal to gesto ke sběračce: nedělej si starosti, uklidím to sám. To mě fakt nadzdvihlo, omlouvám se.
Reagovat
Nola
k tomu smejdovi :
http://lidovyslovnik.cz/index.php?dotaz=%9Amejd
Reagovat
Krisboy
Ok, slovo šmejd jsem chápal špatně a špatně ho používal. Měl jsem za to, že to souvisí s přetvářkou, pokrytectvím či falešnosti. Díky za upozornění.
Reagovat
Krisboy
Takže "falešnej šmejd" je vlastně neautorizovaná nekvalitní kopie něčeho nepotřebného, je to tak? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam prekvapivemu vitazovi Robertovi Bautistovi,s dufanim,ze milo prekvapi i G.Simon vs A.Murray.G.Simon to bude mat tazke,lebo A.Murray je silne motivovany
Reagovat
Krisboy
Dobře Bobši, dobřeeeeeee!!!!! VAMOOOOOOOOS!
Reagovat
kada.tom
Novak OUT, to jsou věci. Tak snad Andy zachrání prestiž turnaje.
Reagovat
EllNino
Prestiž turnaje ...prosímtě, vždyť Roberto hrál fantasticky
Reagovat
kada.tom
ale ve finále mají být TOP hráči .. :-)
to ani Bautista-Agut a ani Simon nejsou, Simon snad býval ..
Reagovat
EllNino
tohle pravidlo je pěkná blbost, já osobně ám rád překvapení a ne to, že skoro každý velký turnaj končí zápasem Murray - Djokovic
Reagovat
EllNino
podle tvé logiky by byli na vrcholu 4 hráči a zbytek ostrouhá, to je tedy slušně motivující pro ty, kterými opovrhuješ ...
Reagovat
Kozoroh
To je někde psáno, že ve finále mají být TOP hráči?!
Reagovat
EllNino
jo, u kaďáka v hlavě ...
Reagovat
Roger_Federer
Jako vzdy, davad najevo, ze jdes z ovčim stádem a HLAVNE TENISU VUBEC NEROZUMIS ;)
Reagovat
Roger_Federer
Pro Kadleca
Reagovat
smazaný uživatel
tak podle něj byl tento zápas ostudou tenisu, když nevyhrál favorit :D i Kuerten při svém prvním titulu z GS by beztak byl (tehdy sedmá desítka žebříčku) :D
Reagovat
janek_da
nebo Sampras při 1. vítězství na USO. To byl nýmand, co byl sparing Lendlovi :D

Hotová ostuda
Reagovat
janek_da
já ti tak věřil
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
gigin
Rutinní záležitosti prostě. Jinak Djokárně se něco hrozného muselo stát, chová se fakt nestadartně. Podle mne v tom bude pořád ta indická pastelka.
Reagovat
Marduch
Můžou v tom byt i další veci. Začíná se mu sypat tělo,drive to byla jedna věc jednou za dva roky, letos od RG slyším o ramenu a zápěstí. Z těch highlights se Zverevem bylo vidět, ze BH postrádá tradiční jedovatost. FH v pořádku, ale BH si nepomahal tolik, co jindy. Taky mi prijde, ze trosku zacina ztrácet na rychlosti v defenzive, podobne jako Rafa,no snad je to jenom moje haluz..
Reagovat
janek_da
Tak on i jindy byl třeba pod tlakem, ale fiknul eso. A hned se pak hraje jinak.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me mu harasi v hlave koulich.
Reagovat
Kozoroh
No1e se sice dostal z nejhorśího, ale vyhráno zdaleka nemá. Bautista hraje jako o život, nebude zlomený po nedopodávání zápasu.
Reagovat
Krisboy
Vyhráno teda nemá. Má prohráno.
Reagovat
bIbec
Teď měl Djok trošku toho štěstíčka na své straně.
Reagovat
bIbec
tak nakonec Princezna ve dvou. Pěkný MB.
Reagovat
Krisboy
Vamós Roberto, vamos!!!
Reagovat
Mayo
Agut je další v rade, co odmieta vyhrať nad Nojem :D
Reagovat
Kozoroh
Bautista je jeden z mála, kdo umí víckrát v zápase přehrát Djokera v dlouhých výměnách. Bautista hraje přesně, chybuje jen pod velkým tlakem, což Novaka frustuje. Nedaří se mu využít šance, třeba 2 BP v devátém gemu prvním setu nebo vedení 30:0 v páté hře druhého setu. Bautista naproti tomu své příležitosti využívá. Před chvílí si sice No1e vzal zpátky ztracené podání, ale musí velmi bojovat, aby zápas otočil. IDEMO NO1E!!!
Reagovat
Tuttovka
Poslední dobou mi přijde, že Nole má velký problém při svých vlastních podáních, když má tvořit hru a tlačit. Nedokáže příliš využívat příležitosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zda sa,ze N.Djokovic straca kontrolu hlavne nad sebou.Skoda,ze nezvlada seba sameho,asi by to chcelo skolenie v umeni sebaovladania.
Reagovat
Tuttovka
Přiznám se, že vůbec nesázím, ale dnes jsem tušil jisté problémy pro Djokovice. Dnes dělá hodně špatných rozhodnutí a Bautista hraje hodně kvalitně a hlavně téměř nevyhazuje, pokud to není pod velkým tlakem.
Reagovat
Tuttovka
Nějaké roztržené tričko bych vůbec neřešil, protože si myslím, že hráč má občas nárok na nějaký exces. Jedni se hádají se sudím, jiní rozbíjí rakety. Nole se poslední dobou choval slušně a je logické, že když cítí problémy, tak trošku neudržel nervy. Většinou jsem z něj měl pocit, že ten jeho klid, tleskání soupeřům atd. je spíš maska než to, jak se skutečně cítí.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud se nepletu, kdysi si psal ze sledujes Djokovice od 11-12?
No tak on byl totalni spratek vzdycky, ja ho videl uz v 17-18 letech.
Naopak vekem zklidnil, dnes opet ukazuje co vnem je a ze spatne prijima nepříznive vyvyjejici se zapasy.
To ani nevytahuju jeho umyslne zdrzovani a MT..ktere pouzica roky kdyz se souperi dari ho prehravat.
Reagovat
Kozoroh
No1e se umí vztekat, ikdyž vyhrává. Je náladový, dnes má sklon se víc vztekat, trhat trika :D Ale existují prohrané zápasy, kde byl klidný.
Reagovat
mahycek
Teď sedíme na obědě a koukáme na to celá kapela.
Musím to říct, to je s prominutím pičus ten Djoko. Myslím si to dlouho, ale taktně mlčím roky, ale teď v plné nahotě.
Reagovat
janek_da
no to bylo vtipné, jak RBA doběhl dropšot, místo wineru trefil pásku a Djoker vyzýval k aplusu
Reagovat
Krisboy
Mám to úplně stejně.
Reagovat
Marduch
Mahycku, trosku soudnosti. Tvé pocity z Djokera ventilujes co grandslam. Tak jakýpak takt. Nedávno jste se na Djokovi přece shodli i s manželkou:-)
Reagovat
janek_da
Djokovo triko :DD
Reagovat
Roger_Federer
No vraci se do starych koleji..
Blazen.
Reagovat
Lina
Dělá se zajímavějším. Škoda, pro mě trapnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel No1e měl sice v deváté hře dva brejkboly, ale nevyužil je, naproti tomu Bautista svůj jediný BP proměnil v zisk setu. No1e sice líp podává než včera, ale stojí proti němu silnější soupeř, s kterým má Djoker má ve výměnách větší problémy.
Reagovat
Kozoroh
Je to můj komentář, prohlížeč mi blbne :-\
Reagovat
Tuttovka
Neboj znalci místních poměrů tě poznali :D.
Reagovat
janek_da
jj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pisem co vidim.Ked uz niekomu horlivo fandim tak to je J.M.del Potro,alebo Alexander Zverev,ci Karen Chacanov,ktori momentalne nie su "na scene".
Reagovat
janek_da
Bernades je na braní jestřába přísný. A tak to má být. Odehrát, počkat jestli jsem dal dobrý míč a když ne tak si žádat jestřaba na předešlý úder soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
-rozhorcuje-
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidime,Novak Djokovic sa emocne uz prejavuje.Ale to je zatial uvod do zapasu.Trochu zmeny techniky vzhladom k prekonanemu zraneniu u Novaka Djokovica.Pre zmenu teraz reklamacia-R.Bautista Agut,zda sa,ze to vystupenie bolo zbytocne...Nasledne sa zozhorcuje Novak Djokovic,aspon maju divaci "pridanu hodnotu".Kazdopadne Novak Djokovic je tvorivejsi,to treba uznat ale na druhej strane stoji pracovity R.Bautista Agut,ktory riesi snahy favorita so slusnym prehladom
Reagovat
Grigor_Murray
Za mě Djok-Bautista 6:3 6:2
Andy-Simon 4:6 6:2 7:5
Reagovat
Mayo
Noje s prehľadom a Andy sa potrápi a strati pred zajtrajškom viac síl. Gilles je nepríjemný ale zároveň aj veľký tenista.
Reagovat
Krisboy
Nole s přehledem zase ukázal, jakej je to kretén.
Reagovat
Mayo
Veď ale Noje je super. Sympatak, netáraj!
Reagovat
D@nny
Djok-Bautista 6:4 7:5
Andy-Simon 7:6 6:2
Reagovat
D@nny
Andy-Djok 6:4 3:6 7:5
Reagovat
bIbec
Princezna ve třech a Můra v suchým.
Reagovat
kada.tom
Novak zatím hoří ... ale asi to otočí ... Andy, předpokládám, vyhraje
Reagovat
spaniel
Další dárek od Djokovice :

https://sportscafe.in/articles/tennis/2016/oct/14/novak-djokovic-backs-proposed-rule-changes-in-tennis
Reagovat
spaniel
Souhlas se senpolia. Chování Djokovice hnus, chová se jak blázen.
Reagovat
Nola
Od: spaniel
Nikdo z nas, ani z tenistu neni dokonaly. Maji svoje vystrelky za vypjatych situaci. Ale delat to neustale? A navic v tomto pripade o zacatku, teda bez nejakeho spoustece, je uplne neco jineho. Ja chapu vztekani Mury, Fogniniho, Almagra, Rogera, Noleho atd ale k tomu dochazi, kdyz k tomu maji duvod, byt pro nekoho smesny. Ale Kyrgios je uplne jiny pripad. Mozna ma strach z nenaplneni potencialu, ale to co predvadi je trucovani. A hodne trapne.
[ Reagovat ]
Reagovat
Kozoroh
Holt spaniel si nevidí do vlastní huby :-P
Reagovat
spaniel
Nijak to spolu nesouvisí.
Reagovat
Kozoroh
Ty bys měl mlčet, neboť je veřejným tajemstvím, jak se na kurtech přelomu tisíciletí choval Fedex...
Reagovat
Tornes
Tajemstvím? Odkdy? A opravdu bylo jeho chování horší než Noleho? Oba se zejména jako mladí chovali jako spratci, ale za mě byl Nole minimálně o level větší spratek. Už jen proto, že zatímco Roger se sice často vztekal atd, ale takřka nikdy jsem u něj neviděl nesportovní chování ve smyslu snahy ovlivnit soupeře. U Noleho? Ne až tak zřídka. A to je dle mne to nejhorší nesportovní chování, které v tenise je.
Reagovat
Nola
nie je dovod na hadku, seriozne prispevky si rada precitam, ten tvoj medzi ne radim, Nole ani Fedex nie je dokonaly, Fedex sa na kurte chova ako pravy profik, Nole mlati raketami, ma svoje muchy, ale ma aj svoje klady, snad nenajdes hraca, ktory dokaze napriek bolestivej prehre prijat porazku s graciou
Reagovat
dappe
Až podezřele dobře bere ty porážky, že? :D Trochu jako letos Serena po jednom zápase (tuším na AO), jen jí podle mě mnoho lidí nevěřilo ani slovo...
Reagovat
Tornes
Prohru přijímá jako pán, to mu nelze upřít. Neznám v této oblasti lepšího hráče.
Reagovat
Kozoroh
"ale takřka nikdy jsem u něj neviděl nesportovní chování ve smyslu snahy ovlivnit soupeře. U Noleho? Ne až tak zřídka."

Chlape vzpamatuj se. Jsou to jenom tvé a tebe podobných domněnky a výmysly, které by každý právník smetl ze stolu jako nedoložitelné bláboly.
Reagovat
gigin
Prej právník. Tobě už taky dobře vyhrává.
Reagovat
janek_da
ten od kvitovky
Reagovat
gigin
:-D:-D:-D:-D:-D
Reagovat
Grigor_Murray
Podle mě každý člověk si vysvětluje ,,chovat se,, trochu jinak. Nikde není stanovený žádný vzorec dobrého nebo špatného chování.

Někdo může považovat např. Kyrgiosuv zápas v Shangaji za skvělý (přišel s novým stylem hry, je to prostě týpek a borec, že si to dovolil) (pro někoho zase absolutně nepochopitelná záležitost, jak si to ten spratek vůbec může dovolit- můj názor).

U Noleho je to doložené, že mu občas rupne v bedně (https://www.youtube.com/watch?v=jfUy20wpXAw) , To se ale ostatně stává skoro každému (i Andymu, a to bohužel celkem často, sice ne k rozhodčím, ale k sobě). Tohle prostě patří k tenisu, kdyby byli všichni za slušňáky, unudili bysme se k smrti.

PS: Myslím, že jednou říkal Bidrman, že Djokovic používal Medical timeout jen tak, aby zdržoval a rozhodil tak soupeře- jsou to jen ničím nepodložené spekulace, ale říká se Na každém šprochu pravdy trochu :D
Reagovat
Nola
Bidrman take rikal nie jednou, skor sa to stava pravidlom, ze Nole nie je natolko popularny ako Fedex... pri kazdom zapase ocakavam, kedy nastane ten moment, aby som si to znovu vypocula ....
Reagovat
Grigor_Murray
Já se nehádám, v tom mám stejný názor jako Bidrman, Djokovic nikdy nebude tak populární jako Federer.
Reagovat
Tornes
Právník??? Právník?!? :D :D Si ze mě děláš srandu, ne? Já se snad Novaka chystám obžalovat u trestního tribunálu nebo co? :D

Ale jestli tě to potěší, tak kdyby mě Novak za tyhle výroky zažaloval, tak minimálně u českých soudů jsem za vodou (viz například Rejžek vs Vondráčková).
Reagovat
spaniel
Akorát že FedEx z toho vyrostl, kdežto Djokovic to nezvládá a každou chvíli ho ovládne jeho pravé já.
Reagovat
Haitik
V Maroku jsou jiní páni.. :D :D Nenapadlo by mě vysušovat antuku tím, že jí zapálím.. :DD
https://twitter.com/UnArdeal/status/786932791657238528
Reagovat
Kozoroh
Poprvé od neúplně vydařeného léta si No1e prošel těžkým zápasem, ve kterém to s ním nevypadalo dobře. Zverev dokázal zpočátku Djokera zaskočit, něco podobného jako Fratangelo V Indian Wells letošního roku, akorát tehdy Novak začal diktovat tempo zápasu na začátku 2. setu, ale dnes to měl o něco těžší. Klíčové bylo, že si vypracoval vedení v TB, TB získal a pak už to bylo v Serbinátorových rukou. Zverev výborně podával, úspěšnost 1. servisu činila 72%, což mu umožnilo víc útočit.
Dnešní duel se No1emu podařilo otočit, ale v dalším zápase mu to nemusí stačit. S Bautistou sice vyhrál všechny dosavadní střety, ale Roberto je jeden z těch, co umí Novaka potrápit.
Reagovat
kada.tom
Jack měl Simona na lopatě, vedl 6-4 4-3 s brejkem a ... pak se úplně sesypal (dobře, nějak si odřel prst, ale prostě se rozsypal) a prohrál 3 hry v řadě, takže je to na sety 1-1, a to Simon nehraje nic světobornýho
Reagovat
kada.tom
a v TB 3. set vedl Jack 1-0 3-1 4-2 5-4 všechno s brejkem ... a pak 3 body lost a prohra :-((
Reagovat
kada.tom
Andy proletěl do semifinále, Goffin sice ve 2. setu trochu zlobil, ale i tak si to Andy hlídal :-)
Reagovat
kada.tom
Andy zatím válcuje i Goffina :-)
Reagovat
Mayo
Vyzerá celkom silný toten Škót. Na turnaji zahral pár veľkolepých úderov.
Reagovat
kada.tom
teď ale Goffin po 15 minutách uhájil podání :-D
Reagovat
Mayo
Noje to nakoniec uhaluzil. Teraz uz vo zvyšku turnaja nestratí ani set.
Reagovat
kada.tom
s Bautistou-Agutem neztratí ... finále bude asi o něčem jiném už
Reagovat
turista
Novak splnil povinnost i když musel ve 2.setu trochu zahaluzit. Pak už nebylo co řešit. Bautistu v semifinále dá a Andyho ve finále taky.
Reagovat
George_Renel
Redakcí opomenutý rozhovor s Radkem Štěpánkem.
http://sport.idnes.cz/rozstrel-diskuzni-porad-idnes-cz-tenista-radek-stepanek-pk5-/tenis.aspx?c=A161011_202419_tenis_bem
Reagovat
George_Renel
Moc pěkný rozhovor, trvá přes půl hodiny (až spodní odkaz na video v článku) a nevyhýbá se choulostivějším otázkám, jako např:
- jak dlouho ještě
- nabídka k trénování Nicka Kyrgiose
- taneček v Riu a nabídka do Star dance
- důvod absence v DC
- doping Šarapovové a vůbec
- neúčast Berdycha v Riu
- ke komu ze současné špičky má nejblíže
Reagovat
Stan_Borowitz
Ta móda videorozhovorů mě pěkně vytáčí. Tištěný rozhovor, který na videu trvá půl hodiny, jsem schopen přečíst za max. 10 minut. Je to šílené plýtvání časem.
Reagovat
George_Renel
Já přitom měl puštěný tenis v TV, takže mi to ani nepřišlo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je dobrá metoda, vyzkouším...
Reagovat
VlS
Fajn rozhovor.
Reagovat
smazaný uživatel
otrasné, ako sa správal. Tie jeho úškľabky a posmešné grimasy hraničili s pohŕdaním súpera. Ak si myslí, že týmto postojom si získa fans, je na veľkom omyle. V určitým momentoch mi to pripomínalo gestá Gyrosa. Ja ho teda nemusím, ale týmto ešte prehĺbil môj negatívny postoj k nemu.
Reagovat
PetaM
A mně to zase přišlo, že absolutně nechápal, jak může takový hráč hrát tak dobře. Prostě se usmíval, protože nečekal takovouhle hru.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdalo sa ti, že to bolo milé? Nie je úsmev ako úsmev. Opovrhujúci úsmev, pohľad, úškrn je o niečom inom.
Reagovat
PetaM
Jsi zaujatý. Takže se s tebou nemá cenu o tom bavit.

Stejně jako mě nikdo nevymluví chování Nadala a Murrayho, i kdyby se modlili Bůh ví ke komu ...

Takže zbytečné ztrácet čas.
Reagovat
Krisboy
senpolia je dáma, ty hulváte :D
Reagovat
PetaM
A jak já to mám zase vědět?! :D :D
Reagovat
Krisboy
Poznáš to podle skloňování :) ne z těchto příspěvků, ale z jiných ano
Reagovat
turista
Djokovič zcela pochopitelně kroutil hlavou, protože není zvyklý na to aby kvalifikant kladl ve čtvrtfinále takový odpor. Není to běžné proti hráčům první desítky.
Reagovat
Mayo
Komu fandilo publikum?
Reagovat
smazaný uživatel
Bola tam kopa Srbov a prekričali ostatných. Oni všade revú akoby im šlo o život a on im ešte stále pozdravne kýval.
Reagovat
PetaM
Kopa Srbov? To možná, ale 99 % z nich mělo šikmé oči.
Reagovat
smazaný uživatel
kopa = 60 ks. Keby ich bola aj polovica, tak ziapali ako velekopa. Však len tú cca 20 metrovú vlajku držali asi desiati.
Reagovat
Kozoroh
A co je na tom špatného? :)
Reagovat
gigin
El Matadorovi.
Reagovat
smazaný uživatel
zásah :)
Reagovat
Marduch
lol, to je zas nářku. Ale už jsem si docela zvykl, že tyhle annoyed comments se často objevují od některých Fedal fans v momentě, když se jejich koni vůbec nedaří. BTW, myslel jsem, že máš Djokoviče více načteného. On přestě tyhle situace a určitou vlastní show potřebuje, aby se v zápase probudil, nastartoval do vyšších otáček. V tom je od Rafy dost odlišný, protože pokerface je Rafovou základní taktikou, jak zmást soupeře.
Reagovat
Kozoroh
Chacha pěkný komplex ze Serbinátora :-)))
Reagovat
Krisboy
Prašť jako uhoď.
Reagovat
jb007
Podle Noleho hry v prvním setu usuzuji, že jeho výsledek byl zmanipulovaný. Další komplice bych hledal v Německu. Někdo v okolí Zvereva či Beckera si přivydělal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist