Djokovič v hale dál dominuje, v Astaně je ve čtvrtfinále bez ztráty setu i podání

6. 10. 2022, 15:50
Aktuality 114
ATP ASTANA - Novak Djokovič pokračuje na podniku ATP 500 v Astaně bez ztráty setu i podání. Největší favorit po Cristianovi Garínovi nedal šanci ani Boticovi van de Zandschulpovi, Nizozemce za hodinu a pár minut přehrál 6-3 6-1 a protáhl svou halovou neporazitelnost na šest zápasů a turnajovou na 13. vítězství. Ve čtvrtfinále se střetne s Karenem Chačanovem.
Novak Djokovič

Novak Djokovič kvůli odmítání vakcíny proti Covidu-19 absolvuje svůj teprve devátý letošní podnik a druhý po prvenství ve Wimbledonu a zisku 21. grandslamového vavřínu. Pětatřicetiletý Srb se do turnajového kolotoče vrátil před týdnem v Tel Avivu, v izraelské hale kraloval bez ztráty setu a jako jediný v sezoně triumfoval na všech površích.

Majitel 89 trofejí si skvělou formu přivezl i do Astany. Do čtvrtfinále prošel se ztrátou pouhých šesti gamů a ještě ani jednou nezaváhal na vlastním servisu. Po demolici Cristiana Garína nedal šanci ani Boticovi van de Zandschulpovi, nizozemskou jedničku za hodinu a pár minut přehrál 6-3 6-1.

Zatímco Garín na favorita nestačil od začátku, van de Zandschulp dokázal držet krok do stavu 2-3. Djokovič však využil prvního zaváhání soupeře a ve zbytku utkání mu povolil už jen dva gamy. Bývalý lídr žebříčku v zápase nastřílel 23 vítězných úderů, vyrobil jen 10 nevynucených chyb a poradil si s oběma brejkbolovými hrozbami.

Největší favorit kazašského podniku ATP 500 tak protáhl svou halovou neporazitelnost na šest zápasů a turnajovou už na 13 vítězství. Ve čtvrtfinále se rodák z Bělehradu, který uspěl v 22 z posledních 23 duelů na individuálních akcích, střetne s Karenem Chačanovem. S ruským tenistou vyhrál posledních pět soubojů a ve vzájemné bilanci vede 6-1.

Daniil Medveděv se letos poprvé v hale představil před dvěma týdny v Métách a prohrál hned se Stanem Wawrinkou. V kazašské Astaně však zatím neztratil set, dnes přehrál 6-3 6-2 Emila Ruusuvuoriho a postoupil do čtvrtfinále. V něm změří síly s Robertem Bautistou (H2H 1-4).

Hubert Hurkacz si poradil 6-4 6-4 s domácím Alexanderem Bublikem a ve čtvrtfinále změří síly s kolegou z Top 10 Stefanosem Tsitsipasem. S řeckou jedničkou se utká již podesáté a bude usilovat o teprve třetí vítězství.

Další čtvrtfinálový duel obstarají Adrian Mannarino s Andrejem Rubljovem.

• ATP 500 ASTANA •
Kazachstán, tv. povrch / hala, 1.900.000 dolarů
čtvrteční výsledky (6. 10. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Djokovič (4-Srb.) - van de Zandschulp (Niz.) 6-3 6-1
Medveděv (2-) - Ruusuvuori (Fin.) 6-3 6-2
Hurkacz (7-Pol.) - Bublik (Kaz.) 6-4 6-4
Chačanov (-) - Čilič (9-Chorv.) 2-6 6-3 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

114
Přidat komentář
Fandina
Nechce se mi číst celou diskusi, ale vzpomněla jsem si na jedno olympijské zlato s natrženým svalem.

https://www.sport.cz/clanek/olympiada-loh-2012-londyn-triumf-s-natrzenym-svalem-knapkova-malem-nestartovala-431319?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nevím, jestli tohle byl břišák.

ale tady je Muchová... sval si natrhla už na přípravném turnaji před AO, přesto došla do semifinále a byla kousek od finále, měla to na druhé straně než Djokovič a ještě větší trhlinu. takže evidentně není pravda, že se s natrženým břišním svalem člověk ani neotočí v posteli, nebo co to tu padlo. a nebo je Karolína taky podvodnice smile

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/tenis/muchova-hrala-v-melbourne-s-natrzenym-brisnim-svalem-mela-vetsi-trhlinu-nez-djokovic/6035082b48bff3308174c390
Reagovat
Pe3k
Zbytečně ztrácíš čas diskuzí s tímto individuem. On evidentně nerozumí tenisu, podle něj tenista nemůže hrát zraněný (to opravdu sedí od fandy Nadala smile). Argumentačně jde o absolutní nulu, která není schopna krom urážek a hejtu zcela ničeho...Měl si mu dát ban rovnou, stejně je to jen otázka času. Spousta fajn lidí odsud odešla právě k vůli lidem jako je Forehand, Frantz, Ondřej2280.
Reagovat
Ondrej2280
Skoda ale je,ze si neodisiel ty:)))
Reagovat
Pe3k
Dneska nebudeš prosit paddyho o pomoc? smile smile smile Větší nula než ty už je jenom trollahnd...
Reagovat
Ondrej2280
Nie:)ale teba by som chcel poprosit o pomoc ale zdas sa mi prilis,ako by som to povedal..ako by som to.kulantne povedal...pomoz mi:))))
Reagovat
Pe3k
Ve chvíli kdy máš "konečně" přijít alespoň s jedním jediným argumentem, tak napíšeš, že potřebuješ paddyho asistenci smile Aj Nolka je schopná obhájit svůj establišment, to ty si zcela neschopen ničeho, jen všem ukázat jaký jsi šáša...
Reagovat
Kozoroh
https://twitter.com/eurosport/status/1578057494869311490

No1e je dle svých slov plný energie smilesmile
Reagovat
Patik
a to vidieť aj na kurte..prirovnal by som to k návratu Federera v r.2017..oddýchnutý uvolnený motivovaný s perfektným výkonom..po pauze nemá očakávania robí to čo mu chýbalo a výsledky sa sami dostavili.
Reagovat
Katreska
Hej. S jediným rozdielom, ze tieto turnaje nikoho nezaujimajú. Je de facto po sezóne.
Reagovat
turista
Novak se snaží si spravit chuť a zlepšit statistiky. Byl OK a nesměl hrát z politických důvodů.
Reagovat
paddy
říjen/listopad vyjde dokument, kde Djokovič popíše, jak lze vyléčit břišák přes noc smile

https://www.tennismajors.com/wimbledon-news/djokovic-reveals-his-documentary-release-date-and-reflects-on-nadals-injury-similar-to-the-one-he-had-in-2021-611705.html

z rozhovoru na ATP
"Of course, I haven't done it myself. [The] medical team, my physio, [they] have done tremendous work. With God's grace, I managed to achieve what I achieved and I'm very thankful."

"z Boží vůle" to zvládl - Bůh logicky v první řadě pomůže svému synovi, Ježíši

"I know there's been a lot of speculations, people questioning whether I'm injured, how I can recover so quickly, it's impossible to do that. I get it. Look, everyone is entitled [to] their own opinion," Djokovic said. smile
Reagovat
paddy
Djokovic told reporters that he had conducted an MRI that morning and learned that his tear had grown from 17 to 25 millimeters. If you're scoring at home, 25 millimeters is equal to just about an inch.

Nadal suffered a 7 mm tear to his abdominal muscle

to jen dokazuje, že Nadal nic nevydrží smile
Reagovat
Pe3k
A co je ještě "nového"?
Reagovat
Ondrej2280
To je vuul ten djoker:)ale celkom mu to sedi ku tomu aky je to podvodnik.
Reagovat
turista
Pokud říkáš že Djoker je podvodník tak musím kontrovat, že vyhrát RG na injekcích silných analgetik je taky podvod i když posvěcený WADA.
Reagovat
Ondrej2280
Injekcia proti bolesti je nieco ine ako zacelenie trhliny na brusnom svale,to by si hadam mal vediet..
Reagovat
Marduch
Tak logicky. GOAT.
Reagovat
Kozoroh
Počítám, že dostával injekce proti bolesti, podobně jako Borg ve Wimbledonu 1976, kde ho trápilo stejné zranění.
Reagovat
Ondrej2280
Ano,injekcia proti bolesti a sval sa zrastie:))) ty vole,niektori fans su fakt dementni..ty by si potreboval injekciu proti blbosti.
Reagovat
woody
ta injekce je proti bolesti ty osle, ne aby mu sval srostl, pak záleží přes jaká vlákna ta trhlina jde a jak ten pohyb, pŕi keterém ho limituje bolest dokáže ponížit. Pokud tvrdíś, že Novak je podvdník tak je pro tebe podvodník i Borg? Dej důkaz,že ten sval nebyl natrženej? Máš leda tak...
Reagovat
Pe3k
Ondřej je jeden z největších hlupáků tady na tp a to už je co říct...
Reagovat
Ondrej2280
zas ty?:)
Reagovat
Ondrej2280
co si uz uplny blb ? videl si niekedy hrat nejakho sportovca s natrhnutym svalom na spickovej urovni a vyhrat zapas a nasledne dalsie 4 kola ?
Jasne, ze je to podvodnik a toho najvacsieho kalibru, co preukazal ked sa pokusil vseljakymi vymyslenymi kluckami dostat do asutralie, zakazdym MTO pokial prehrava a zazracne sa potom vzchopi :) skus sa opytat takeho carena bustu napriklad, co ti o tom povie :))
Reagovat
turista
Mám tě v močáku a všem doporučuji totéž.
Reagovat
Ondrej2280
kruta pravda, co?:))
Reagovat
Ondrej2280
Reagovat
Ondřej.Jirásek
rozhodně se s tebou nebudu pouštět do diskuse, protože to je jak házet hrách o zeď...

jen tady pro všechny napíšu, že podmínky pro vstup do AUS splnil, rozhodl o tom i soud, už jsme se o tom bavili a pořád lžeš.

dalším sportovcem, který dokázal s natrženým břišním svalem hrát a vyhrát, je Muchová na stejném turnaji jako Djokovič.
Reagovat
Ondrej2280
vies co, uz ti tu sa mi zda Paddy raz daval, ako to bolo v australli, takze nakoniec si uznal, ze to nebolo tak, ako si to tu pisal, a zas to mas odvahu vytahovat ?:)...

S natrhnutym svalom mozes maximalne doklusat to co si zacal a tym to aj konci, a nie este tyzden v kuse hrat trojhodinove zapasy, to si myslim, musi uznat kazdy triezvo rozmyslajuci clovek
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak si tu konverzaci znova najdi, paddy uznal, že se mýlil, měj se.

nejsem lékář, jen jsem ti odpověděl, že s natrženým břišákem hrála i Muchová a málem se dostala do finále, chyběl kousek, takže to zranění asi nebude stejné pro všechny, bude nejspíše záležet kde, jak moc, při čem to člověka limituje...
Reagovat
Ondrej2280
poprosim o asistenciu paddyho, nechce sa mi to hladat , ale v tomto pripade zas klames.

ano,potom by futbalisti veselo hrali s natrhutymi svalmi:)) absolutna blbina, mozes si to sam niekedy vyskusat ako by sa ti s tym hralo.)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Beru zpět, ještě jsem zkoušel dohledat, a on dostal výjimku od Chief Medical Officer Tennis Australia.
To byla asi ta zdravotní komise. Ti ale rozhodli dle špatných podkladů.

Tento článek popisuje tu výjimku a dodává, že TA chybně informoval hráče.

https://edition.cnn.com/2022/01/08/tennis/novak-djokovic-covid-australia-intl-spt/index.html
Reagovat
Ondřej.Jirásek
takže on je v dobré víře, že do Austrálie smí, tak přestaň lhát ty a hlavně mě osočovat ze lži, já k tomu nemám důvod.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
navíc je přece absolutně nelogický, aby někam jel, když by neměl vše na papíře, že tam smí, to by si nelajsnul nikdo normální.
Reagovat
Ondrej2280
Nabuduce skopiruj cely text, ktory paddy ku tomu zverejnil a nie jednu vetu,lebo zas z toho vyjdes len a len ako klamar.
A jasne ze djokovic klamal,dobre vedel ,ze vynimku ma len od turnaja a to pre nikoho neznamena,ze moze vstupit ako neockovany do krajiny.
A s dobrou vierou mozes ist vies kam,tak buliky mozu vesat na nos akurat takym jednoduchsim.
Ten chlap ma za sebou cely ansabel ludi,ktorych zamestnava a ti maju taketo veci zmaknute.
Proste zahral sa ako klasicky krivak na vola a nevyslo mu to..a to je cele.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já jsem zkopíroval celý jeho příspěvek a Djokovič měl výjimku od státu Victoria, nauč se číst, s tebou fakt nemá smysl ztrácet čas, seš tady všem jenom pro smích smile
Reagovat
Ondrej2280
Ty si fakt traged,paddy tam zverejnil cely text a v anglictine,zatial co ty si vybral tri vety.
Ty si fakt podareny spravca tenisportalu,absolutne neobjektivny tipek,toto chlape neni praca pre teba:)
Reagovat
Pe3k
Kapesníček?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
napsal jsem ti vzkaz a napíšu to pro jistotu ještě sem.

Ještě jednou mi napíšeš bezdůvodně něco v tom smyslu, že jsem tragéd a hanit, opět bezdůvodně, moji práci na TP, kvůli tomu, že se mnou nesouhlasíš, tak ti dám bez milosti ban.
Reagovat
Ondrej2280
Co?:)))..to si co napisal?:)...si myslis ,ze si niekde v Cine,ze za kritiku chces rozdavat bany?:)
Tymto si len potvrdil,co som napisal vyssie.
Reagovat
Katreska
To je také celkom typické.

Na jednej strane zosmiešňovanie diskutéra dokonca adminom TP vetami typu "si tu vsetkým na smiech", na druhej strane absolútne precitlivelé reakcie na svoju kritiku a detinské vyhrážky :)...Raz darmo, napoleonský syndróm opat úraduje.

Mozem sa spytat, s akou domnenkou admin pracuje, ked pise, ze je Ondrej vsetkym na smiech?..Kto je vsetko?..Admin a Petrik?...:)

Mozno táto práca fakt vyzaduje trochu vacsi odstup.
Reagovat
Pe3k
Nejprve ho admin argumentačně rozložil a to se Ondrej2280 zmohl jen na to, že potřebuje pomoct od paddyho (sám neschopen ničeho) a pak napsal adminovi, že je tragéd (to může udělat jen blázen) a ty to označíš, že je admin přecitlivělý? Těžko říct kdo z vás dvou je více mimo, každopádně brzy dostane ban tak jako ty (teda ty jich máš více, že asi 4 nebo kolik...).
Reagovat
Ondrej2280
Pojdes plakat ku adminovi,a prosikat o bany?;)

Ty vole,nie si nahodou spoluspravca portalu,alebo teda co mate spolu?:)
A co sa tyka admina,tak tu skopiroval par veticiek a vobec nie original prepis,kedze ten bol v anglictine...tak tu netaraj nezmysly a neobhajuj voloviny..lebo pojdem za adminom a bez milosti poziadam o bana pre Pe3ka..tak bacha:))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Ondreji, ten text možná byl, ale ještě předtím, než paddy dohledal, že Djokovič výjimku opravdu dostal... já už nevím, jak víc ti to vysvětlit, evidentně chceš vidět jenom tu část konverzace, kterou chceš vidět... už nemá cenu se o tom dál bavit, užij si víkend smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
mně ani tak nevadí, že mě označil za tragéda, i když to podle mě nebylo na místě. spíše mi vadí, že tady pořád útočí na to, jak to tady vedu, přitom k tomu neměl jediný důvod.

já jsem mu předložil fakta o tom, proč Djokovič jel do AUS s tím, že dostal povolení pro vstup do země a proč soud rozhodl o tom, že do země vstoupit může (určitě by mu to dovolili, kdyby nesplňoval podmínky... nesmysl). jeho jediný argument byl, že Djokovič je lhář (bez jakéhokoli důkazu)... on ze svého názoru udělal fakt bez jakýchkoli důkazů, já jsem svůj názor důkazy podložil.

a třešničkou na dortu je to, že jsem údajně zkopíroval jen nějakou část paddyho příspěvku, což není vůbec pravda. zkopíroval jsem paddyho finální "verdikt", kterým jsme celou naši komunikaci uzavřeli, nechápu tedy, kde je problém.

Ondrej prostě asi nesnese, že nemá pravdu. ale jak říkám, nejvíce mi vadí to, jak na mě pořád útočí, přitom já jsem se s ním bavil až do konce normálně... každý normální člověk asi uvidí ten obrovský rozdíl v mých odpovědích a v jeho. kdybych si ho mohl dát do ignoru, tak to udělám okamžitě, ale víme, proč nemůžu.

ad FH: "je všem pro smích" jsem použil z nějakého důvodu, asi by ses z toho zbláznil, ale můžeš si dohledat od 24.6. 2022, kdy tu začal komentovat, kolik lidí už se mu vysmálo.

ad Pe3k: nemám důvod mu dávat varování ani ban, neporušuje tu žádná pravidla.
Reagovat
Ondrej2280
Tak nabuduce ti odporucim nekopirovat len to co chces ale skopiruj to cele, aby si to mohol kazdy precitat a nie urobit si zavery podla toho ako chces ty...
Pokial sa nemylim, ja som s tebou dnes diskusiu nezacal, reagoval si tu na mna ty a teda neviem preco, co si nejaky PR srbskeho Ježiša ? Si admin, a podla mojho nazoru by admin ani nemal zasahovat do dikusie, lebo potom hrozi to, ze ked sa mu nieco na diskutujucom nepozdava tak sa mu bude vyhrazat banom:)a dokonca bez milosti:) jak smutne...
A ak myslis kazdeho typu Nola, Petrika alebo Patika, tak to je len plus, pretoze to je teda vypraskana partička:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já píšu, že jsem se s tebou bavil normálně, je jedno, kdo reagoval na koho přece.

PR Djokoviče, dobrý vtip, já se jen zastávám, když vidím křivdu, udělal bych to u kohokoli, když na to mám čas. a hlavně se mi nelíbí, když někdo šíří dezinformace.

já jsem ti zkopíroval celý post paddyho, kterým jsme uzavřeli konverzaci... co ti na tom pořád není jasné? já už fakt nevím. je úplně jedno, o čem se tam diskutovalo, důležitý je přece výsledek... kdybych měl kopírovat vše, tak jsem tu do zítra... diskuse byla o tom, zda Djokovič měl výjimku, nebo ne... výsledek: paddy uznal, že výjimku dostal a přidal článek v AJ... lépe už ti to asi vysvětlit neumím.

ano, jsem admin, ale jsem také tenisový fanoušek, tak nevím, proč bych se nemohl vyjadřovat i k zápasům nebo tenistům, přece tady nebudu mít dva nicky, jeden jako admin a jeden na diskusi o tenise.
Reagovat
Ondrej2280
Hlavne, ze na tie krivdy nereagujes aj pri inych hracoch:) sorry, ale v tomto tak ako djokovicovi neverim ani tebe.Mal si tu diskutujucich, ktori hrubo urazali hracov, želali im zlomeniny noh a podobne zvratene hovadiny a teba nikde, tak moc o tom spravidlovom potlacani krivd nepis, neverim ti to.
Moj nazor je stale ten, ze admin nema prispievat do diskusie, lebo to moze zneuzit na rozne bany, ako si to predviedol ty dnes.A ked prispievat, tak iny nick a nie ako admin .
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak to se ale dost pleteš, ti lidé (mám pocit, že jich bylo víc, kteří tu nehezky útočili na Nadala) dostali varování. po změně pravidel každopádně každý začal s čistým štítem včetně tebe, za normálních okolností bys dostal okamžitě ban.

vždyť já ti tvůj názor neberu, není to potřeba psát víckrát, pochopil jsem to hned napoprvé :)
Reagovat
Ondrej2280
dobre, uzavriem to tak, ze ja neverim tvojmu nestrannemu adminovaniu a ty zas chces udelit ban, moze byt?:)
A vidis, aspon sme pozdvihli pocet prispevkov v diskusii.:))
Reagovat
Katreska
Ku čistému štítu a zmeneným pravidlám. Myslim, že sa tu komunikovalo, že príde k prehodnoteniu v rámci prinavrátenia mojho povodného nicku. Či je to technicky možné a vraj sa bude FH kontaktovať ako to dopadlo.

Do dnešného dňa ma zatial nikto neoslovil, tak neviem čo bolo na tom pravdy.
Reagovat
Ondrej2280
vidis, a mna kontaktoval s varovanim a na teba zabudol:))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nezapomněl jsem, neboj, ve středu se uvidím s šéfem a mám to v poznámkách, abych se na to zeptal. bohužel mi na to doteď neodpověděl, má toho asi hodně.
Reagovat
Marduch
Já jsem proti. Ondrej2345 Forehanda dokonale názorově překrývá, tak k čemu druhý takový:D
Reagovat
Pe3k
smile stačí jeden kanál co nerozumí tenisu ...
Reagovat
Ondrej2280
Chlapče, takto veru mentalne nepovyrasties:)
Reagovat
Pe3k
Zalez ty nulo...
Reagovat
Ondrej2280
Olala...chlapec nam nejak pritvrdzuje,chces ban?:))
Reagovat
Pe3k
Jediný kdo zase dostane ban, budeš ty, ale to ty už víš, že? smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ještě jenom dodatek: to, že nereaguju v diskusi, neznamená, že to neřeším smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a jinak zaujatost si můžeš strčit někam, protože kdyby tam z mé strany vůči tobě byla, tak bys ten ban už dávno dostal za to, jak jsi tenkrát sprostě reagoval na Nolu.

viděl jsem od tebe v poslední době tak možná dva příspěvky, které byly bez nějaké provokace nebo urážky, takže bych se být tebou zamyslel (když už si něco vzájemně doporučujeme) nad tím, jak se tu chováš. a pak se teda nediv, že ti vyhrožuju banem, já tě sleduju stejně jako ostatní problematické nicky a nemáš to nahnuté jen kvůli dnešku.
Reagovat
Katreska
Pe3k, ty sa v prvom rade argumentačne a intelektuálne vobec nechytáš na nejaku sofistikovanejšiu diskusiu. A tvojim poslaním je v podstate tu len submisivne drukovat kvázi autoritám, bez toho, že by si uvedomoval, ako ponížujuco to voči tvojej osobe pôsobí.
Reagovat
Ondrej2280
smile Pe3k sa pouci a do buducnosti mu tento prispevok moze len a len pomoct, povyrastie nam, klučina jeden:)
Reagovat
Pe3k
Píše ten co tady dostal 4 bany za vulgární vyjadřování tomu co nemá za 12 let ani napomenutí smile smile
Reagovat
Katreska
To sa predsa vobec nevylučuje s mojim tvrdením :)

Len si potvrdil, že intelektuálne si na úrovni myšiaka na kolovrátku. Ostravák no :)
Reagovat
Pe3k
Nebreč furt...
Reagovat
Ondrej2280
Co Pe3k,nelubi sa ti myšiak?;)
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a paddy sám uznal, že se mýlil, Djokovič výjimku prostě dostal a měl všechny papíry pro vstup do AUS v pořádku, pokud to nevidíš ani, když ti to řekne víc lidí, tak je to jen tvůj problém.

nechápu, jak si může někdo myslet, že by celebrita takovýho formátu nelegálně chtěla překročit hranice, to je fakt k smíchu.
Reagovat
Nola
netusim co pise alter ego FH, je mi to sumak, ale preco s nim stracas cas? iba blazon by sadol do lietadla s tym, ze nema povoleny vstup do krajiny... asi ma pocit, ze Djok patri do jeho porfolia inteligecneho kvocientu smile uz zacinam verit, ze bud to nie je FH, alebo sa nacisto zblaznil smile
Reagovat
Ondrej2280
Jaj,no konecne si si uvedomila,ze podvodnik skusi vsetky triky a ked mu to nevyslo,plakal o svojom ježišstve pred celym svetom..proste hanba..ale charakter sa zial neda kupit v obchode..to ma.jezisek proste smolu:) a to je jeden z dovod preco nema a nebude mat fanusikov mimo srbsko,sovietsky svaz a popularnu cinu...presne mu tie krajiny sedia ku charakteru:)
Reagovat
Ondrej2280
Preco sa teda pustas so mnou do diskusie? Ked sa bojis ineho nazoru tak nereaguj a vyhrazat sa banom kvoli tomu,ze si citlivy na kritiku,ako by som to napisal slusne aby si mi nedal ban:)) proste asi tak,ze je to neprislusne pre niekoho kto spravuje nejaku diskusiu a portal.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tady není žádný důvod kritizovat moji práci na TP, tady se bavíme o Djokovičovi a na něčem se neshodneme a ty tu vytahuješ zaprvé úplný nesmysl a zadruhé něco, co s tím vůbec nesouvisí, takže si dávej pozor, co píšeš. co jsem napsal, platí.
Reagovat
Ondrej2280
Je...jednoznacne pises tendencne a zavazdas..a prestan sa vyhrazat lebo to vyzera komicky.
Reagovat
Pe3k
Komicky tady působíš jenom ty, si oficiálně nový šašek tenisportálu...
Reagovat
Ondrej2280
Nemam ti to za zle,ty si ten jednoduchsi a len sa snazis chranit kamarata;))
Reagovat
Pe3k
13 vítězství v řadě smile
Reagovat
Ondrej2280
Skoda ,ze neni atp 50,este by nejake asi pridal:)
Reagovat
paddy
Challenger 125 taky není k zahození, měl by si upevnit náskok smile

bilance na challengerech

tituly (zápasy)
Fed 1 (23)
Nad 2 (44)
Djo 3 (36)
smile
Reagovat
Ondrej2280
Takze skusenosti na nich ma,podla mna jeden da tento rok:)
Reagovat
paddy
Alcaraz má 4 tituly, tzn. více než Big3 a těch 30 GS, o kterých mluvil Rafaeoli, je reálných
Reagovat
Tennisfan77
Tohle komentovat může vážně jenom hlupák (ty). Djokovič hraje všechny turnaje, na kterých může startovat, nevynechal ani jeden povinný podnik.

Chce hrát tenis, to, že jsou v hale pětistovky, jeden Masters a 70% z velkých turnajů se hraje někdy do srpna, je věc druhá.
Reagovat
Usm
ty seš dobrej blb - Djokovič za posledních 10 let hraje minimum turnajů ATP500, natož pak ATP250. To jeho portfolio se skládá převážně z trojice GS, ATP 1000 a TM
Reagovat
turista
Co jako má Djokovič dělat, když z politických důvodů nesměl hrát velké turnaje v Kanadě a v USA. Tak počkal a hraje to kam ho pustí.
Reagovat
Amputace
Z jakých politických důvodů? Z politických důvodů nemohl hrát třeba Medvěděv Wimbledon.
Reagovat
Kozoroh
Jižní hranici USA denně překračují nelegální a neočkovaní (nejen proti covidu) migranti a nikomu to nevadí. Ale neočkovaný Djokovič, který chce na americké půdě pouze odehrát turnaje a pak odletí pryč, tak ten vadí. To je ultrapokrytectví. smilesmilesmile
Reagovat
Katreska
Irelevantné.
Reagovat
Ondrej2280
politicke dovody, ty vole ?:)) tak pomenuj teda ten politicky dovod preco nehral AO :))
Reagovat
turista
To jeho vyhoštění z Austrálie bylo čiré politikum. Nikoho neohrožoval. Pouze neměl včeličku a měl potvrzení. Navíc guvernérka státu Victoria nepokrytě fandila Nadalovi, který tam přiletěl nedlouho po Covidu stejně jako Novak. Oba aktuálně nebyli pro australské obyvatelstvo nebezpečím.
Reagovat
Amputace
Djokovič prokazatelně porušil karanténu v době, kdy měl údajně prodělávat covid. Výjimku dostal od pořadatelů AO, nikoli od australské vlády. To jsou základní fakta, kterých bych se držel. Zbytek o politikaření jsou pouze domněnky.
Reagovat
Kozoroh
K deportaci No1eho musel ministr Hawke použít protiteroristický zákon. Je dle tebe Djoker terorista?
Reagovat
Katreska
Irelevantné, dnes uz podruhykrát.
Reagovat
turista
No podle nicku Katreska asi Novak terorista je. Nemá cenu s ním polemizovat. Až Djokovič dolepí Nadala tak to tenhle chlápek nepřežije.
Reagovat
Pe3k
To je trollhand...
Reagovat
smazaný uživatel
No podle nicku Katreska asi Novak terorista je. Nemá cenu s ním polemizovat. Až Djokovič dolepí Nadala tak to tenhle chlápek nepřežije.
Reagovat
turista
Nadal zkrátil svoji karanténu o 4 dny ale to jim nevadilo.
Reagovat
Ondrej2280
Vidis a sme pri tom:)) zas Novakovi nefandila ani guvernerka...podla mna by mala dostat minumalne financny trest za to,ze nefandi djokovicovi a este by sa mohla aj verejne ospravedlnit:)vies,ked je niekto krivak tak vacsina ludi mu fandit nebude...
Reagovat
Ondrej2280
vobec ma nezaujima co robil poslednych 10 rokov, podstatne je co robi teraz, a to ej to, ze hlada atp 50...ale ta neexistuje, zial pre neho:))
Reagovat
Pe3k
JJ tebe zajímá jen hejt Djokovice smile (ubožák).
Reagovat
Ondrej2280
A tebe sa to nepaci,ze?:)
Reagovat
Pe3k
Naopak mě se líbí jak tady zcela nepokrytě všem ukazuješ, co si zač...Jen houšť.
Reagovat
woody
turnaj začíná.
Reagovat
turista
Novaku, gratulace k demolici Botiče! Vyhraj to tam celé!
Reagovat
Patik
určite je pre neho dobré že Agut s Medvedevom sa medzi sebou vybijú..mať ich oboch za sebou by bolo nepríjemné už i tak má proti sebe nejakých premožitelov ale neverím že ho tu ktokoľvek porazí ide ako píla.
Reagovat
Krisboy
ATP Finals už má jisté, takže mu to může být fuck smile
Reagovat
Patik
no môže ale nepridáš si jednu 500ku do zbierky keď môžeš
Reagovat
turista
Jistěže se pokusí tady o 90.titul, což by byl další kousek k vymazání Nadalova náskoku (92) a Federerova (103). Má možnost časem dolepit i toho Connorse (109).
Reagovat
Ondrej2280
Jasnee:)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tipuju Jokera na 3roky a na Rogera musí uhrát 11titulů, což je např. První dva roky 8titulů a třetí 3. Neříkám, že je to nemožné, ale má co dělatsmile smile
Reagovat
Patik
Úplne v pohode to prekoná..tento rok má koľko titulov a to polovicu sezóny ani nehral a sezóna ešte neskončila.
Reagovat
turista
smile
Reagovat
turista
V přepočtu na věk už teď má Djokovič o titul víc než Nadal a Federer.
Reagovat
Ondrej2280
v prepocte na vek:)))) este lepsie kriterium:) vymyslis, este nieco, trebars v prepocte na IQ ?:)
Reagovat
DJOKERTHEGOAT
Not that bééééd
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist