Djokovič začal vydřenou výhrou nad Simonem, unavený Tsonga na titul z Toronta nenaváže

13. 8. 2014, 08:02
Aktuality 86
ATP CINCINNATI - Novak Djokovič překonal první z pěti překážek, kterého v Cincinnati dělí od zkompletování kariérního Golden Masters. První hráč světa se ale v prvním zápase na postup přes Francouze Simona nadřel. V soutěži už nepokračuje čerstvý šampion z Toronta Jo-Wilfreid Tsonga, který doplatil na únavu a prohrál s Rusem Južným.
Novak Djokovič

Novak Djokovič odehrál minulý týden v Torontu první zápas od wimbledonského triumfu a svatbě s Jelenou Rističovou. Vystoupení na Rogers Cup se mu ale nepovedlo a už ve třetím kole vypadl s pozdějším šampionem Tsongou.

Tento týden má ale o motivaci postaráno. Jako první tenista v historii totiž může zkompletovat kariérní Golden Masters, neboť z devíti prestižních trofejí z turnajů série Masters 1000 mu chybí jen ten ze Cincinnati. Do letošního ročníku vstoupil čtyřnásobný finalista zápasem se Gillesem Simonem, s nímž prohrál jen první z osmi vzájemných duelů.

V Ohiu to ale sedmadvacetiletý Srb neměl s o dva roky starším Francouzem vůbec jednoduché. V prvním setu sice Djokovič smazal manko brejku a po zisku sedmi z osmi gamů vedl 6-3 a 3-1, jenže v závěru druhého setu přišel dvakrát o servis a rozhodnutí tak musel až třetí set. Ten trval rovnou hodinu a Djokovič o jeho osudu rozhodl brejkem na 4-3. Ten vzápětí po boji potvrdil a zvítězil 6-3 4-6 6-4.



"Myslím, že jsem většinu zápasu hrál dobře. Na konci druhého a na začátku třetího setu to nebylo skvělé, ale z každého záasu se snažím vzít jen pozitiva. Vím, že teď nehraju na úrovni, na které bych chtěl být, ale pořád se tam snažím dostat," komentoval Djokovič. "Každý den je nová výzva pokusit se být lepší a zítra, nebo pozítří to doufám přijde."

Ve třetím kole se světová jednička utká buď s šestnáctým nasazeným Španělem Tommym Robredem, nebo domácím Samem Querreym.

Na nedělní triumf z Toronta, kde v minulém týdnu porazil čtyři hráče Top 10 Djokoviče, Murrayho, Dimitrova a Federera, na dalším turnaji Masters 1000 nenávže Jo-Wilfried Tsonga. Unaveného francouzského tenistu vyřadil Rus Michajl Južnyj, jenž zvítězil hladce 6-1 6-4 a vyhrál čtvrtý z pěti posledních soubojů.

"Tohle není nikdy jednoduché. Na odlišné podmínky si musíte zvyknout opravdu rychle... Kvůli dešti jsem si tu včera nemohl ani zatrénovat. Ale to není to hlavní. Na kurtu jsem do toho dal všechno, ale dnes jsem nedokázal hrát na dostatečně vysoké úrovni," řekl Tsonga.

"Minulý týden jsem do toho dal všechno, a i když jsem věřil, že bych dnes mohl hrát dobře, tak jsem si na kurtu rychle uvědomil, že to nebude možné. Cítil jsem, že mi dochází energie," uvedl devětadvacetiletý Francouz.

"Teď si pár dní odpočinu a budu se připravovat na US Open. Bude to velká výzva, ale následný Davis Cup pro mě bude také velmi důležitý," řekl Tsonga k zářiovému semifinále, v němž Francouzi přivítají na Roland Garros české tenisty.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 4.017.355 dolarů)
úterní výsledky (12. 08. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Pospisil (Kan.) - Štěpánek (ČR) 5-7 6-1 7-6(4)
Gulbis (9-Lot.) - Dodig (Chorv.) 7-6(8) 7-6(4)
Južnyj (Rus.) - Tsonga (12-Fr.) 6-1 6-4
Bautista (13-Šp.) - Kližan (SR) 6-2 4-6 7-5
Čilič (14-Chorv.) - F. López (Šp.) 6-3 6-4
Ward (Brit.) - García-López (Šp.) 6-2 3-6 6-1
Ginepri (USA) - Thiem (Rak.) 6-3 5-7 7-5
Seppi (It.) - Giraldo (Kol.) 4-6 6-2 7-5
Johnson (USA) - Paire (Fr.) 6-4 6-1
Benneteau (Fr.) - Rola (Slovin.) 6-7(7) 6-3 7-6(7)
• Dvouhra - 2. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Simon (Fr.) 6-3 4-6 6-4
Wawrinka (3-Švýc.) - Becker (Něm.) 6-3 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

86
Přidat komentář
gigin
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/s526x395/10584102_601441913307808_6318959222177743696_n.jpg?oh=b8c21d5b0fd118a2d986ba06567f5400&oe=5467B16A&__gda__=1415371661_ec9312c7e0ea9d8a14a307e499a61eb1
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych zase prohrál výborně Tome...
Reagovat
slacker
napsala imitace svetove dvojky
Reagovat
J.M.
No tradiční tenis Grigora, žádné zbraně, fůra slabin. Je velkou ukázkou jeho vůle, že s tak chabým tenisem se dokázal zuby nehty vyškrábat do top 10.

Ale doufám, že Jerzy teď zase něco dokáže, bylo by načase, aby se zase probudil.
Reagovat
svetova.dvojka
Grigor je vážně asi jen nafouknutá bublina.
Reagovat
smazaný uživatel
Grigore nech se někam dobrovolně zavřít na tenisové kurty a trénuj BH a return!!!
Reagovat
J.M.
Tohle měl trénovat už celé roky předtím, 25 hodin denně. To je celé ty roky tak křiklavé, že nechápu, jak hráč s jedním z nejhorších bekhendů a returnů v top 100 může být s těmito údery tak spokojený, že to za žádnou velkou slabinu on ani celý zástup jeho trenérů za ty roky nepovažuje, a nijak to nezlepšuje. Tohle je celou kariéru klíč k jeho průlomu. Tohle je už dnes prakticky jediná věc, která určí, jestli něco velkého dokáže, nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt strašný.. Dneska Jerzy v tom 3. setu tak dobře neservíroval a Grigor to stejnak nedokázal využít..
Jestli je s těmito údery spokojen tak je Grigor obrovský optimista! :D
Ale to mi neříkej, že ty jeho trenéři to nevidí jak ten BH je špatný.. Když se třeba podívají na jeho zápasy tak je to do očí bijící..
Reagovat
J.M.
Kdyby to viděli, tak s ním na to pracují jak na ničem jiném. Kdyby to opravdu viděli, tak by ho snad zavřeli na čtvrt roku na tréninkový kurt, zrušili turnaje, a prostě drilovali bekhend od rána do rána. A hlavně kdyby na tom opravdu pracovali, tak by to bylo vidět. Místo toho přijde další turnaj, a zase Grigor není schopen z bekhendu ani přehodit síť.

Třeba když přešel na přelomu 2012-2013 Grigor k těm Švédům, tak místo toho, aby mluvili o tom, jak hodlají zlepšit jeho bekhend, jsem po prvních trénincích slyšel obdivné výkřiky "to je technika!", jako kdyby jim osud shůry snesl do stáje Ferrari, a oni ho obdivně okukovali (a ani nevěděli, co s ním, protože předtím takovou káru neznali ani z obrázků). Nebo třeba jeho starý kouč Lundgren - ten říkal "Grigor jenom musí zesílit, to je všechno". Jistě, v ničem jiném problém nebyl, jinak to byl hotový šampion. O šest let později jeho současný kouč Rasheed na otázku, jestli nepotřebuje Grigor zlepšit bekhend, odpověděl, že potřebuje jenom zesílit, a že na tom pracují (v posilovně, zvedáním činek, jak prozradil Grigor). Jasně, už od jeho 17 let všichni trenéři říkají, že to je jenom otázka toho, až Grigor zesílí, a že na tom pracují. Ale 6 let je moc krátká doba na zesílení, počkáme tak dalších 10-20 let, pak to bude ono.

Je zjevné, že jsou úplně mimo. Ve svalech ten problém není.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkal jsi před časem, že po vypadnutí v 1.kole RG se na všechno vys.al a šel makat jak ďas a co se nestalo, vyhrál Queen's a došel do semi Wimblu, kde už byla vidět změna? Teď jakoby zase stagnoval, před US Open by si to měl radši zopáknout, to je příšerný mrhání talentem.
Reagovat
J.M.
No je otázka jak a na čem makat. Grigor maká na fyzičce, což je fajn a pomohlo mu to, obzvlášť před londýnským turnajem se kousnul, naběhal desítky mil, do posilovny zvedat činky chodil i v průběhu Wimbledonu, a to je něco, na co Rasheed klade obzvlášť velký důraz. Ale jak Grigor řekl - na úkor tenisového tréninku. Změna, kterou Rasheed nastolil, prý je, že míň trénují tenis na kurtu. Víc chodí do té posilovny. Já tedy nevím, jestli zrovna zvedání činek je ideální, primární věc, kterou tenista v kondiční přípravě potřebuje. A jestli je to to nejhlavnější, co mu pomůže zlepšit bekhend.

Ale to, že trénuje míň tenis, mu podle mě určitě v úderové jistotě nepomáhá, přitom to je právě to, co mu zoufale chybí. Dělá strašně moc až začátečnických chyb, jeho hra je strašně nejistá, nevyhraná. A to celou jeho kariéru. Hodně to vychází i z laxní práce nohou, kterou má prostě takhle špatně za ty roky zafixovanou. Z toho vyplývá spousta těch bekhendů do sítě. Já jsem snad neviděl jiného hráče, který má takový problém přehodit bekhend přes síť. A ne nějak těsně, ale tolik bekhendů hluboko dospod sítě... Často se k tomu špatně staví. Tady mu podle mě hodně chybí i precizní kondiční dril zaměřený na práci nohou, jaký léta podstupoval (a podstupuje) Federer i Wawrinka pod Pierrem Paganinim. Ten je podle mě na tohle génius. Nějaké zvedání činek mu v tomhle podle mě moc nepomůže.
Reagovat
J.M.
Vlastně na jednoho hráče, který má s tím bekhendem možná ještě větší problém, si možná vzpomenu - Karlovič. Ale to je tedy nelichotivé srovnání.
Reagovat
smazaný uživatel
Rasheed ho dokopal ke zlepšení kondičky, to je fajn, už je znát, že vydrží do konce a nechytají ho křeče, teď je podle mě nejvyšší čas přidat do týmu nějakýho experta, co mu pomůže zlepšit hru na kurtu, analyzovat, co dělá v zápasech jako byl tenhle špatně, přeci i v jeho věku je možný s tím bekhendem něco udělat, oproti dřívějším rokům leccos z techniky změnili i Nadal, Djokovič i ta jeho sibiřská kráska, nenapíšem mu urgentní žádost o zamakání na bekhendu nebo rovnou petici se jménem někoho, koho by měl přidat do týmu? ;)
Reagovat
J.M.
Podle mě by mu nejvíc prospěl ten Paganini, aby do jeho pohybu (ze kterého to všechno vychází, včetně těch úderů) vnesl disciplínu a řád, přímočarost a rovnováhu, ale ten je už zadaný. A taky možná kompetentnější tenisový kouč.

Myslím, že petice všeobecně slouží jenom k tomu, aby si singatáři ulevili. :-) Jiný účinek nemívají. A potom, to, že potřebuje zlepšit bekhend, hrát agresivněji, píše a říká celkem dost lidí (teď třeba před pár dny anglický komentátor při přenosu), ale myslím, že nějaké nevyžádané rady Grigora ani jeho kouče nezajímají. Ti si jedou po svém. I sám Grigor zdůrazňuje, že chce dělat věci po svém, jak co se týče herního stylu, tak přípravy. Možná kdyby mu to poradil někdo renomovaný, tak by se nad tím zamyslel. Ale, a to se netýká jen Grigora, problém je, že tenisté i kouči chtějí "myslet pozitivně", a jakákoli rada, která zahrnuje kritiku (jako že má špatný bekhend), se bere jako negativismus, který je dobré nevnímat.
Reagovat
J.M.
signatáři
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, s tou peticí to byla sranda ;) a Paganini už je tak dost zaměstnanej :D ale nevim, jestli jim to někdy dojde nebo budou dál přesvědčený, že Grigor na víc nemá, třeba zrovna v tý rovnováze je mezi ním a Fedexem obrovskej rozdíl, a bylo to vidět třeba na Wimblu, ale já to říkám pořád, že je Gríša pořád moc rozevlátej, jako pohrk, potřeboval by fakt úderovou jistotu a ne aby tam furt poletoval
Reagovat
J.M.
Ono to možná vychází i z té tělesné stavby. Grigor v posledních letech ještě o pár centimetrů povyrostl, je vyšší než Federer, přitom je celý takový úzký, štíhlý, nemá oporu v nohou, pevnou základnu v dolní části trupu. A tak se při běhu kymácí jak anténa ve větru. Taky mu dělá problém změna směru, když mu někdo pošle nečekaně míček do bekhendu, tak často na hodně dlouho zamrzne, než se pohne, protože nemá sílu v té spodní části, a pak už jen ve špatné pozici rukou ten bekhend vytahuje, a samozřejmě do sítě.

Měl by se asi speciálně zaměřit na taková cvičení, která by tuhle sílu v té spodnější části těla zlepšila. Federer právě dělá takové věci, které jsou i podle pozorovatelů úplně jednoduché, přímočaré, přitom mimořádně účinné.

http://f.blick.ch/img/aktuell/origs370807/0010488873-w980-h640/Roger-Federer-Pierre-Paganini.jpg

http://www.tennisworldusa.org/Editor/Img/federer-img6991_668.jpg

http://www.rts.ch/2010/05/26/15/01/1261286.image?w=534&h=301

Takové věci by podle mě měly být pro Grigora prioritní. Činek se za život nazvedal dost, to mu podle mě tenis nějak zásadně nevylepší.

A potom je tady problém i v tom, že nemá tak pružnou ruku jako Roger, jeho údery z forhendu i bekhendu jsou takové tvrdší, hraje je celou paží, takže tam je hodně omezený oproti Rogerovi. V rychlosti švihu, možnosti hraní dřív po odskoku i v rotacích a směrech, úhlech. A často právě i v té spolehlivosti.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych na něj prostě a jednoduše seslala bič, zajímalo by mě, jestli někdy podstoupil tohle a proto je Rog nejlepší :) Je to už nejspíš ohrané ale podle všeho nesmírně efektivní

https://www.youtube.com/watch?v=3jwh0GfA_eo
Reagovat
J.M.
Tak je to už hodně staré video, myslím, že ta pozdější éra, kdy začal pracovat s Paganinim, tam to teprve bylo ono, to, co z něj udělalo toho Velkého Rogera. Ale i tady z toho starého videa je určitě vidět, z čeho vychází precizní švýcarská práce nohou, kterou mnozí u Federera přičítají jeho genialitě, se kterou se už narodil (a tedy že mu to jde samo). Je to prostě jen poctivá, cílená práce, která je přesně na tohle zaměřená. A není to nějaká šílená věda. Vždyť Roger měl zamlada ručičky a nožičky jako špeličky, a pak jak začal takhle trénovat, tak je na těch obrázcích i videu vidět, jak silný v těch partiích je, jakou oporu v té práci nohou má. Není divu, že pak má takový balanc, přesnost, rychlost, výbušnost.
Reagovat
J.M.
špejličky... Nějak mi vynechává klávesnice.
Reagovat
smazaný uživatel
já teda Grigora nesleduju tak dlouho jako ty, ale tak si říkám, že musíš být jeho nejfrustrovanější fanda na týhle zeměkouli, přitom je na tvých příspěvcích vidět, jak moc bys ho chtěl dotlačit k výraznýmu zlepšení, já se toho posunu chci taky dožít a s kritikou souhlasím, poslední dobou mě začíná štvát
Reagovat
J.M.
No to už jsem psal možná několikrát, že Grigor je pro mě nejvíc frustrující hráč, kterému jsem kdy fandil. :-) Hlavně proto, že tam prostě nevidím progres (kromě žebříčku a částečně výsledků - což někdo může namítnout, že to je oč tu běží, ale...), i když je tak do očí bijící, co je potřeba zlepšit.
Reagovat
Mayo
Dimitrov vonku, výborne
Reagovat
Sonja
Jo!!! Dawaj!!!
Reagovat
smazaný uživatel
+
Reagovat
Mayo
Lu výborne (:
Reagovat
Mayo
dneska je deň ľavákov, ako inak v správach dali fotku okrem iných známych aj El Matadora (:
Reagovat
Cico93
máme s Rafom sviatok:)
Reagovat
Denis92
Sranda je, ze Nadal je pravak.
Reagovat
Cico93
:) píše pravou to je pravda.
Reagovat
Denis92
Vsetko robi pravou. On je normalne pravak ako Federer, Murray ci Djokovic. Len tenis hra lavou rukou..
Reagovat
Cico93
len tenis ho živi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Levou rukou nehrají jen Nadal nebo Kvitová. Laver, Connors, McEnroe, Navrátilová, to taky byli velcí tenisté se šikovnou levačkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, proč. Vsadil jsem na zoufalého Sousu ve všech ohledech, (proti Andymu). Na hardu porazil akorát Simona. :D
Reagovat
Cico93
vyhodené peniaze:(
Reagovat
smazaný uživatel
no jo :)))
Reagovat
Roger_Federer
Tak to ja si vsadil proti Gulbisovi..:), a na zkousku Warda a Townsend
Reagovat
Cico93
ja chcel Svitolinu, ale nakoniec som to nedal škoda:(
Reagovat
smazaný uživatel
chlapci, to vsechno jsem dal taky. ale Sousu jsem si musel z prdle dat :)
Reagovat
martinek37
Janowicz < Grigor
Lu =< Tomáš
Můra > Sousa
Južný =< Seppi
Beneteau > Ward
Marinko < Izzy
Sam >= Tommy
Verdasco =< Cilic
Fabio >= Hewitt
Venca < Roger
Kohli =< David
Steve >= Ernesto
Milos > Ginepri
Agut >= Gael
Reagovat
martinek37
Janowicz=Gael
Reagovat
martinek37
něco se nepovedlo :D
Reagovat
Cico93
Tvoj fešák na US Open
https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154401551175332/?type=1&theater
Reagovat
a.magerova
Cico dík, jo a můj fešák ve Švýcarsku ;-)
http://f.blick.ch/img/incoming/origs3044676/9335567303-w644-h429/roger-federer-plakat-2014.jpg
Reagovat
Cico93
videla si ho už naživo? na neakom zápase alebo tak?
Reagovat
a.magerova
Ne neviděla :-((((
Reagovat
a.magerova
Ale jednou se mi zdálo o Rafovi :-))
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
Cico93
a čo konkrétne?
Reagovat
a.magerova
No, že jsem ho potkala u nás na náměstí, tak jsme si sedli na obrubník a já mu řekla, že ho mám jako tenistu ráda, ale že nemůžu lhát, že Rogera mám raději. A on se usmál a řekl, že to chápe, prostě FRAJER ;-)
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz 2-6,1-6 Dimitrov
Murray 4-6,6-35-7 Sousa
Lu 1-6,7-5,0-6 Berdych
Youzhny 4-6,4-6 Seppi
Matosevic 6-4,2-6,1-6 Isner
Querrey 6-4,6-3 Robredo
Benneteau 4-6,6-7 Ward
Pospisil 0-6,6-1,7-6 Federer
Fognini 4-6,2-6 Hewitt
Verdasco 7-6,6-2 Cilic
Kohlschreiber 3-6,6-2,7-6 Ferrer
Johnson 6-2,7-5 Gulbis
Ginepri 6-3,2-6,6-7 Raonic
Bautista 7-6,4-6,2-6 Monfils
Reagovat
George_Renel
dnes asi neuvidíme ani na streamu. Škoda. Při tom i hůře postavení v rankingu pod kamerami jsou.....
Reagovat
gigin
Jen tak pro zajímavost :)

https://pbs.twimg.com/media/Bu6B6MlIMAIk0wX.jpg:large
Reagovat
babolat.cz
že by DelPo??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by bylo skvělý! Ale hlavně ať návrat neuspěchá...
Reagovat
smazaný uživatel
Z Twitteru: Ya aparecía Del Potro en carteles publicitarios del torneo de Kuala Lumpur y ahora nos confirman @TAlternative que Juan Martín se inscribió.
Takže to fakt vypadá, že tam Delpo bude hrát. Už aby to bylo. :-)
Reagovat
babolat.cz
Doufám, že se dá Rafa do kupy, protože se současnou formou TOP10 má šanci přidat další GS. A když dostane do finále Fedexe, je to jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak víš, že by Nadal v Cincinnati a Torontu hrál lépe než TOP 10? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz =< Dimitrov [H2H 1:0],...to bude drsny zapas;)
Murray > Sousa [H2H 2:0]
Rebel >= Lu [H2H 3:0],...bude to tesne, jestli bude...
Michail =< Andreas [H2H 4:1], tak snad Andreas uz nabral vitezny smer v tech zajemnych zapasech...
]ohn > Marinko [H2H 2:0], nic jineho neberu;)
Tommy =< Sam [H2H 2:0],...dnes Sam zaveli ke zmene;)
Benetka =< James Ward [H2H 0:0],...Benetka se podle mne utopi ve sve hre a projede...
Roger =< Vasek [H2H 2:0],...takova prilezitost se hned tak nenaskytne a Vasek prekvapi vsechny;)
Fogna =< Hewitt [H2H 1:0],...snad to klokan zvladne...
Marin > Nando [H2H 4:5],...Marin srovna na 5:5;)
David =< Kohli [H2H 9:3],... Kohli Davida take prekvapi
Steve > Gulbis [H2H 1:0], Steve potvrdi, ze na spisovatele umi...
Ginepri =< Raonic [H2H 0:0],...Tohle asi Milos zvladne...
Gael tak je to trosku odvazne, ale stat se muze vsechno;)
Reagovat
smazaný uživatel
neco se urvalo...
Chybi tam.....
Gael =< Agut...Gael to prezene s piruetama, a Agut toho vyuzije...
Reagovat
gigin
Spisovatel potvrdí, že je rozdíl mezi modelem 2012 a 2014.
Reagovat
smazaný uživatel
opožděná gratulka, jak těžce se mi to píše, tak to doufám oceníš :D
Reagovat
gigin
Myslíš to upřímně? :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Proto nic nepíšu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) uprimne! ;-)
Reagovat
gigin
Soječka, tvl... ještě Standa Gross a bude to komplet ;)))
Reagovat
a.magerova
Hele Standa Gross se onehdá v nějakém dokumentu omlouval, že prý s tou upřímností lhal, takže bacha na TO :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Hele bracho jasne...se koukni na ty moje tipy...to je jeden ulet za druhym, ale ver tomu, ze to dnes nebude tak, ze vzdy fav. vyhraji...ctvrty GS je za dvermi...
Puvodne jsem to vse chtel dat tzv. naopak;) Pak jsem si vybral...

Steva jsem si vybral, nebot ma celkem dobrou vlnu, je to ortodox betonar...takze tip rozhodne zajimavejsi na neho, nez na Lotyse...neni to nic osobniho;) Mne Gulbis nevadi;)))
Reagovat
gigin
Ale já to přece vím, Vučku, v klidu :)) Já jen potřebuju, aby se ten debžo zase naladil na vítěznou vlnu. Včera byl zase jedlý:

https://www.youtube.com/watch?v=zmleFvYim9A
Reagovat
Sonja
No pěkný, napíšu příspěvek, odešlu a prd...
Reagovat
gigin
Ale tento ti šel poslat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nemám čas na tv, takže se na Noleho mrknu až v neděli.
Reagovat
Sonja
6-3 4-2 a pak 'Noleho klasika'...to je neskutečný, co dělá, když má zápas ve svých rukou. Měl se na začátku 2.setu nechat brejknout stejně jako v 1., snad by ho to stejně jako v 1. nakoplo a přinutilo 100% se soustředit.
Holt vedení a snadné zápasy ho asi moc nebaví:-)

No jedeme dál, nevím teda, jak daleko chce s takovou hrou dojít (i když to by se mělo každým zápasem zlepšovat), ale los byl k němu tentokrát celkem milosrdný a měl by dojít aspoň do semi.

http://i.imgur.com/OrBXhlb.png

gigin: jj, ony se neodesílaj jen ty dlouhý, se kterejma si dám trochu větší práci:-/
Reagovat
Nola
"i když to by se mělo každým zápasem zlepšovat" aby sa to zlepšenie nepodobalo tomu v Toronte...
jediné čo sa mi v jeho podaní páčilo, bola hra na sieti, tam bol takmer dokonalý, pripomínal mi Fedexa vo finálovom zápase v Toronte, údery od základnej čiary pravidelne končili v aute, asi trénoval na futbalovom štadione :D
Reagovat
Cico93
ano mal malo času na oddych a tak, ale spravil si veľký rešpekt v Cabnade a teraz toto:( no snáď na US Open sa bude dariť:)
Reagovat
Cico93
Canade:)
Reagovat
smazaný uživatel
si jako myslíš, že je stroj a nesmí být unavený? si to někdy zkus, hrát finále, přesunout se zase jinam, honem další zápas, já nechápu, že tohle fandové nechápou..
Reagovat
Cico93
chápem, ale keď je unavený tak tam nejdem nie!, radšej neisť ako vedieť, že to idem odchodiť...šak mám nejakú hrdosť:)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak si to představuješ? Omluvit se kvůli únavě? Kdo by hradil škody? Cico a spol? :DDD
Reagovat
Cico93
nooo to máš pravdu, ale ty s tým súhlasiš? isť tam a vedieť, že nejdeš vlastne ani vyhrať:(
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale my uplne nevime, s cim tam sel;)

...ty turnaje navazuji na sebe dost blbe...bych rekl...no a Tsonga nedostal w.o. na prvni kolo z hlediska nasazeni...
Mne se ten system treba vubec nelibi...(a treba Tsongovi take ne:)

...bud bych zadny w.o. nedaval v Cinci, nebo bych ho dal finalistum z Kanady....nejlepe tyden odstup mezi turnajema...
Reagovat
Cico93
nooo presne, ono isť tam unavený je pekná blbosť a ešte, že povinný turnaj....ale ani Tsonga to nevyriešil dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
A co teda tvoje Vika? Ta tam jde s bolavou nohou nebo kolikrát se tváří, jak u toho trpí, tak proč tam teda chodí? Tsonga aspoň u toho nedělá grimasy a netváří se jako šťovík :P
Reagovat
Cico93
noo prepáč, ale zrovnávaš dve úplne iné veci, také dačo napísať som si teda o tebe nemyslel:(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist