Djokovič znovu neztratil set, s Raonicem si zahraje o semifinále

26. 1. 2015, 14:10
Aktuality 69
Na Australian Open se dnes zkompletovala osmička hráčů, které na prvním grandslamu sezony čekají souboje o semifinále. Ve všech osmifinálových duelech uspěli favorité, mezi nimi i čtyřnásobný vítěz turnaje Novak Djokovič, který podobně jako Tomáš Berdych Melbourne ještě neztratil set.
Novak Djokovič (© Tennis Australia)

Novak Djokovič dnes v Melbourne bojoval o své 23. grandslamové čtvrtfinále v řadě a ani Gilles Müller nedokázal jeho sérii ukončit. Srbský tenista, který v předešlém souboji se Španělem Verdaskem neztratil ani jednou servis, si podobně vedl i dnes a počtvrté v řadě zvítězil 3:0 na sety.

Levou rukou hrající Lucemburčan byl především díky výbornému podání favoritovi důstojným soupeřem, ale Djokovič se v každém setu dokázal na příjmu jednou prosadit. Poprvé se dočkal za stavu 3-3, kdy si vypracoval tři brejkboly, druhý z nich proměnil a set pak bez problémů dotáhl do vítězného konce. Další sada už mířila do zkrácené hry, ale ještě před ní se Djokovič dočkal podruhé, když za stavu 5-5 proměnil svůj celkově šestý brejkbol.

Müller si první šance na brejk vypracoval až v polovině třetího setu, Djokovič ale pokaždé nebezpečí zažehnal a dál byl na podání stoprocentní. Trest pro Lucemburčana přišel opět těsně před tie-breakem: Djokovič znovu udeřil za stavu 5-5 a vzápětí čistou hrou zápas ukončil.

Čtvrtfinálovým soupeřem světové jedničky bude Milos Raonic, který měl se svým dnešním soupeřem výrazně víc práce. Osmý nasazený hráč udolal Španěla Feliciana Lópeze až v pěti setech a po vítězství 6-4 4-6 6-3 6-7 a 6-3 se stal prvním Kanaďanem ve čtvrtfinále Australian Open za bezmála půl století.

V souboji dvou výborně podávajících tenistů se diváci v Melbourne dočkali zkrácené hry překvapivě až ve čtvrtém setu. V první sadě totiž Raonic nejprve za stavu 4-4 odvrátil brejkbol, aby hned v další hře poprvé prolomil Španělovi servis, a ve druhém dějství to byl naopak López, kdo v závěru setu nejprve s námahou udržel své podání, aby následně prolomil to soupeřovo. Třetí set pak rozhodl rychlý brejk v úvodu, po kterém dokázal Raonic udržet svůj náskok.

Ve čtvrté sadě už byli oba hráči při svém podání suverénní, a tak přišel na řadu tie-break, v němž se Raonic dostal k prvním dvěma mečbolům. Při druhém z nich dokonce podával, López však zachoval chladnou hlavu, od stavu 6-7 vyhrál tři výměny v řadě a vynutil si tak pátý set. Ten rozhodla jediná hra: v osmém gamu daroval Španěl Raonicovi brejk dvojchybou a favorit pak už utkání bez problémů dopodával.

"Když zápas dospěje do pátého setu, vždycky máte šanci ho vyhrát," řekl López, který by postupem do čtvrtfinále vyrovnal své grandslamové maximum. "Když jsem vyhrál čtvrtý set, byl zápas hodně vyrovnaný. V tie-breaku jsem zabojoval, když jsem čelil mečbolu a zahrál dva dobré údery po sobě. V pátém setu jsem se ale nechal hloupě brejknout a bylo po všem. Když se nad tím zamyslím, musím být spokojený, protože už v prvním kole jsem byl skoro venku z turnaje a nějak jsem se dostal do osmifinále a v něm odehrál dobrý zápas s Milosem," dodal.

Raonic je po dnešku prvním kanadským hráčem ve čtvrtfinále Australian Open od roku 1968, kdy mezi nejlepších osm prošel jeho krajan Michael Belkin. Se třemi čtvrtfinálovými účastmi na grandslamovém turnaji navíc vyrovnal další kanadský rekord, který už více než sto let drží Robert Powell. S Novakem Djokovičem se utká popáté v kariéře, proti světové jedničce zatím nikdy neuspěl.

Wawrinka se pomstil za vyřazení na Roland Garros
Ve čtvrtfinále Australian Open je po dnešku i obhájce titulu Stan Wawrinka, který porazil Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze.

I Wawrinka musel o postup mezi nejlepší osmičku hodně bojovat. Už v úvodní sadě neudržel vedení a za stavu 5-4 byl jeho soupeř blízko setu, Švýcar si ale dokázal vzít podání zpátky a v tie-breaku zvítězil 7-2. Další desítky minut pak patřily favoritovi, který ve třetí hře následující sady znovu sebral Garcíovi servis, set vyhrál 6-4 a ve třetím dějství vedl už 4-2.

Španělský tenista se však nevzdal. Dvakrát po sobě prolomil soupeři tenis a vynutil si čtvrtý set, který po vyrovnaném průběhu dospěl do tie-breaku. V něm Wawrinka prohrával už 0-5 a za stavu 2-6 čelil čtyřem setbolům v řadě; García ale všechny promarnil, poté ještě jeden a zkrácenou hru nakonec prohrál 8-10.

Švýcar tak 37. tenistovi světa oplatil loňskou porážku z Paříže, kde se Wawrinka stal prvním úřadujícím šampionem Australian Open od roku 1998, který na dalším grandslamovém turnaji vypadl v prvním kole.

O semifinále bude Wawrinka hrát s Keiem Nišikorim, který dnes ve třech setech vyřadil Davida Ferrera.

"Vždycky je to s ním těžké. Hraje míče rychle po odskoku a potom nemáte moc času. Je to hodně, hodně těžký soupeř," řekl na adresu svého příštího soupeře obhájce titulu.

Výsledky - Australian Open - muži (tvrdý povrch):
Dvouhra - osmifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Müller (Luc.) 6:4, 7:5, 7:5
Wawrinka (4-Švýc.) - García-López (Šp.) 7:6 (7:2), 6:4, 4:6, 7:6 (10:8)
Nišikori (5-Jap.) - Ferrer (9-Šp.) 6:3, 6:3, 6:3
Raonic (8-Kan.) - F. López (12-Šp.) 6:4, 4:6, 6:3, 6:7 (7:9), 6:3

Komentáře

69
Přidat komentář
mahycek
Musím vstát,už 03.30,žena má budíka musí ráno odjet,já se alespoň naladím na 2 dvouhře žen. Mám vsazeno na Tomáše, několik variant i na Andyho a 1 tip na Kyrgiose, ale tam jsem dal podstatně méně peněz. A doufám,že Tom po 18 už neprohraje!!! Byl by to smutnej rekord. Chtělo by to vyhrát první set, pak by to měl snažší. Jak někdo z nich bude prohrávat 0-2 na sety, je to jeho konec. Ani Nadal by to neotočil.
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.cz/pokud-berdych-zase-prohraje-s-nadalem-padne-tenisovy-rekord/r~422bc83aa54f11e4ba57002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_term=position-6
Reagovat
tommr
to jsem ani netušil, že je na tom Tomáš tak špatně. Doufám, že tenhle neslavnej rekord nezíská. To by si hráč jeho kvalit opravdu nezasloužil ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
I větší legendy mají neslavné rekordy - např. Jaromír Jágr má v play-off NHL víc než 20 zápasů (nevím přesné číslo, ale tak kolem 25), aniž by vstřelil gól ("rekord" v rámci celé historie NHL) a taky to jeho kariéru nijak nesnižuje.

Spíš než nějaký negativní zápis do historie by v tomhle případě prohra Berdycha mrzela kvůli tomu, že možná nikdy neměl takovou šanci na GS titul jako letos na AO (s ohledem na vlastní formu i formu největších favoritů).
Reagovat
baggik
To nevěřim, že by bylo 25 zápasů bez gólu rekordem, některý hráči nedaj gól celou sezonu.
Reagovat
George_Renel
Ale řeč byla o legendě Jágrovi....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to rekord play-off, tam je to samozřejmě zkreslené tím, že víc než 50% hráčů si těch 25 zápasů v PO nezahraje za celou kariéru, ale i tak je to trochu rarita. "Naštěstí" už si JJ play-off zřejmě nezahraje, takže se nemusí obávat navyšování rekordu.
Reagovat
baggik
Jo aha, promiň, já si nevšiml toho play off.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném čtvrtém kole letošního AO.
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil na AO do čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 11405 (+7105) *
2. Federer 9245 (+4945)
3. Nadal 5745 (+1445) *
4. Nishikori 5205 (+905) *
5. Raonic 4845 (+545) *
6. Murray 4675 (+375) *
-----------------------------------
7. Berdych 4300 *
-----------------------------------
8. Cilic 4105 (-195)
9. Ferrer 3965 (-335)
10. Wawrinka 3730 (-570) *
11. Dimitrov 3465 (-835)
12. Tsonga 2560 (-1740)
13. Gulbis 2420 (-1880)
14. Lopez, F. 2220 (-2080)
15. Anderson 2125 (-2175)
16. Bautista Agut 1975 (-2325)
17. Robredo 1845 (-2455)
18. Isner 1765 (-2535)
19. Simon 1730 (-2570)
20. Monfils 1725 (-2575)
21. Goffin 1679 (-2621)
...
35. Kyrgios 1145 (-3155) *
...

Tomáš Berdych si na AO zatím vede dobře a udržuje si průběžné 7.místo.
V případě postupu do finále by se za určitých okolností moh posunout až na čtvrté místo a pokud by získal titul dokonce až na třetí místo.
Předstihnout ho může už jen Wawrinka, kterej by k tomu ale potřeboval dojít minimálně do finále ...

Jinak Djokovic a Federer už mají svoje místa jistý a na AO se už bojuje jen o třetí místo kde by Nadala moh za určitých okolností vystřídat jeden ze čtveřice Nishikori, Raonic, Murray a Berdych ...
Reagovat
Pe3k
Forehande Forehande. Já sice chápu, že tvůj odvěký zdejší úkol je zdiskreditovat Federera a vyzdvihovat Nadala, ale když už teda něco píšeš, tak si skus, alespoň někdy zjistit fakta!

"Federer na dve grandslamové stvrtfinále cakal 21,5roku." Omyl!
Skutečnost je taková, že Kyrgios je první náctiletý hráč, od dob Rogera Federera, který se dostal do 2 čtvrtfinále ještě ve věku 19 let. Federer to dokázal v sezoně 2001! Což se Nepovedlo ani Nadalovi, Djokovicovi, či Murraymu...

Btw. Kyrgios je hvězda už nyní, ve svém věku je sice nejlepší, ale to neznamená, že bude porážet ty starší a na post Samprase určitě nedosáhne. To by musel být zcela výjmečný a i když je velmi dobrý, zas tak dobrý není...
Reagovat
smazaný uživatel
Mojim cieľom rozhodne nebolo Federera zdiskreditovať, to je trochu paranoidné..Pointa bola inde..

Zle som sa vyjadril..Roger mal v 21rokoch na konte 2x QF GS, Kyrgios má to isté už teraz a k tomu dva roky k dobru..

Inak s tým Rogerom máš pravdu, hoci to sú trochu hry s mesiacmi a dňami..Roger dosiahol dve QF ešte pred dovŕšením 20ky..Zostávalo pár dní, Novak získal QF a semifinále RG dosiahol zhruba 10dní po 20tych narodeninách..Ešte kým dovŕšil 21 stihol pridať ďalšie semifinále Wimbledonu a finále USO..
Reagovat
Pe3k
Paranoidní to není ani trochu, protože tohle zde děláš už několik roků (a měl by sis to alespoň uvědomovat).

Ano hodně zle si se vyjádřil, protože Federer měl ve 21 už grandslamový titul! Když se bavíme o věku tak to budou snad vždycky hry s měsíců a dnů, bez toho totiž čas jaksi ubíhat nemůže...
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda..Rovnako ako je pravda, že v 21,5 roku mal na konte dve štvrťfinále..

Je to otázka dní a šťastia..Nole sa narodil v máji, takže RG a Wimby absolvuje tesne po narodkách, Roger v auguste, takže to absolvoval tesne pred nimi..
Reagovat
Pe3k
Ježiš Forehande to jsi opravdu tak neschopný? Ve 21,5 letech měl Federer 3 čtvrtfinále a z toho jeden grandslamový titul. Jsi naprosto neschopný si najít jakékoliv relevantní informace...Takže se raději vrať k hejtování Federera...
Reagovat
smazaný uživatel
V 21,5 rokoch mal Grandslam?..A to teraz myslíš vážne ty matematik?..

Násobilka základnej školy, noo..Tak snáď ti išli skor tie humánne vedy, že áno..
Reagovat
Cico93
Asi mesiac pred 22 narodeninami. Aké 21,5.
Reagovat
Pe3k
Ve 21 měl grandslam. To 21,5 je zkopírovaná konina od tebe. Mě by ani nenapadlo psát 21,5...
Reagovat
smazaný uživatel
Zrazu :)
Reagovat
VlS
Ježíši kluci, vemte do toho číslování Borga, ať se vám uleví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.andymurray.com/feature/andys-australian-open-column/

Andy o Nickovi, tlaku hrát doma a hraní proti mladším hráčům.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes ma napadla jedna kacírska myšlienka..Andy vyhrá AO a hoci sa s ním v tomto smere nikdy nerátalo zrazu bude od kariérneho GS rovnako ďaleko ako Nole s ktorým sa ráta a posledné roky sa čaká už iba na to..

No a najvačšia sranda by bola, ak by ten Paríž niekedy za nejakých priaznivých okolností (ako Agassi napr.) Murray vyhral a Nole by zostal na ocot..
Reagovat
seshitec
Nevidím jedinej důvod proč by nemoh Andy vyhrát aussieopen, však tu byl již 3x ve finále...
Ale že vyhraje Frenchopen to je teda hodně velký sci-fi
Reagovat
smazaný uživatel
Hral už 2x semi, kde prehral s Rafom..Smola, že ho mal na svojej strane pavúka..

Samozrejme, je to na prvý pohľad scifi, no RG už vyhrali aj horší antukári ako Murray..
Reagovat
panzer.dragon
a ještě má zlato z OH, takže by byl ještě před nolem
Reagovat
Kozoroh
Nole zas má Turnaj mistrů.
Reagovat
smazaný uživatel
A DC.
Reagovat
Roger_Federer
Me teda od zacatku turnaje neprijde nic podivneho na myslence, ze by to mohl Murray vyhrat.Dokonce jsem si to podal;)..po losu bych ho dokonce na ukor Rafy malicko favoryzoval v semifinale..A pokud se dostane do finale, je to 50/50, vzdycko tezko co predvede Novak, pokud tam dojde...Stim Rg..to je vazne scifi.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi z toho čím dál tím víc vychází Murray, otazník je Nadal. Novakovi nevěřím, zatím se svým top výkonům (nebo i tomu vyššímu standardu) ani neblíží, už s Raonicem je to 50/50 a případně s Nišim bych sázel proti němu.
Reagovat
Cico93
Mária a Andy máme to podane rovnako, tak Držím ti palce;;-)
Reagovat
steve79
Tak kdo rano vstava na nadala? :D
Reagovat
Cico93
ja.
no ja mám strach z Berdycha :(
Reagovat
smazaný uživatel
já vstávám na Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
Ja :)..V nedeľu som fandil Nickovi...Ani nie tak kvoli nemu, ale ak by postúpil Seppi, tak zápas Nadala by bol určite ráno po 9tej, čo by mi strašne nevyhovovalo..Ráno medzi 5-6 je pre mňa ideál..
Reagovat
kada.tom
já vstávám na Rafu a Tomáše a budu fandit Tomášovi co to jen půjde :-)
Reagovat
Lina
Taky se překonám a vstanu kvůli Tomášovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Já každopádně. Vamos Rafa!
Reagovat
Mayo
pánes (: , ja nevstávam na Rafu :/, musí to zvládnuť aj bezo mňa
Reagovat
smazaný uživatel
Tě zastoupím Mayko, ty mi taky pomáháš tlačit Andyho :-))
Reagovat
tito
Tome, já zírám?!!! Střízliv ale stejně.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to beru z pohledu Andyho fanouška no. Případné SF bude zajímavější a případná porážka v něm bude bolet méně od Rafy než od Berdycha. Takže asi tak. A hrozně moc chci zápas Murray-Nadal na GS (loni to nebyl ani zápas na RG, to byla poprava :D).
Reagovat
carolyn
Rafa olé!!!
Tam si myslím, že i přes Tomášovo sebevědomí a formu to stačit nebude.To by se jedině muselo něco podělat :-)
Za to Kyrgios zítra nejspíš končí. Tam si právě říkám, že třeba tam se něco může zvrtnout i když tomu dávám menší procento. I tak je to pro něj úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
Já vstávám a budu fandit Berďovi.
Reagovat
panzer.dragon
Rafa si nebude dělat rekordy na Tomovi! vstávam taky
Reagovat
carolyn
V kolik vstáváte? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bych taky rád věděl :) asi ve 4:30.
Reagovat
carolyn
:-)))) jak to jen odhadnout?
Reagovat
panzer.dragon
ještě je nejhorší, že první set bude hrozně důležitej :-), asi to vidim na 4:15
Reagovat
carolyn
Ale dřív jak ve 4 hrát nezačnou,né? I když holky skončí dřív?
Reagovat
panzer.dragon
snad bude stačit ve 20 a nějak se dopotácet k tv, http://rafaelnadalfans.com/2015/01/26/start-time-rafael-nadal-tomas-berdych-live-stream-watch-online-australian-open-when-does-rafa-play/
Reagovat
tommr
já pro jistotu ani nepůjdu spát. Abych neusnul tak se budu předtím dívat na Báru, která bude hrát čtvrtfinále debla a na Andreu, která bude hrát osmifinále mixu ... :)
A když to všechno ve zdraví přežiju tak bych pak ještě rád shlídnul Lucku Šafářovou, která taky bude hrát čtvrtfinále debla ... :)
Reagovat
George_Renel
Já to dnes risknu na půl pátou. Snad to vyjde, už mi začíná docházet. Když tak si to na set top boxu nacvakám zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
Anketa..Čo si myslíte o Kyrgiosovi?..

Je to budúca superstar, svetová jednotka, ktorá bude pravidelne zbierať GS, vyrovná sa súčasnej legendárnej trojici?..Alebo to bude "len" hráč, schopný vyhrať GS, možno niečo na sposob Safina?..Alebo kométka, ktorá svojich 5 minút slávy zažije len ako tínedžer?..

Osobne si myslím, že bude vo svojej generácii jednotkou, strácať bude len na antuke..Ak nepoľaví, kľudne može kopírovať Samprasovu kariéru..Mať totiž v 19rokoch na konte 2x QF na GS je výnimočné..V tomto veku majú hráči ďaleko, preďaleko od svojho výkonnostného stropu..Spomeňte na Dimitrova, aký talent sa mu pripisoval a prvé tretie kolo na GS zaznamenal až v 22rokoch..Federer na dve grandslamové stvrtfinále cakal 21,5roku..Proste Kyrgios bude za nejaké 3-4roky o level, dva lepším hráčom a už dnes to stačí na štvrťfinále..
Reagovat
FulnekUltras
Tihle Řekové v cizině mívají většinou výdrž... ;-)
Reagovat
Mayo
Žiadna legenda to nebude podľa mňa. A vyhrá možno 1 GS.
Reagovat
carolyn
Já už se k němu vyjádřila včera tady: http://www.tenisportal.cz/zpravy/kyrgios-zdolal-premozitele-federera-seppiho-a-ve-ctvrtfinale-vyzve-murrayho-15792/#comments
Si myslím ještě tak 3 roky a bude ve špičce, pokud se ale na to sám nevybodne. Má ještě hodně práce před sebou, ale nakročeno má pěkně :-)
Reagovat
tito
Bude tam hrát roli hodně faktorů, ale to, jak zvládl hlavou zápas se Seppim, bylo na jeho věk obdivuhodné. Na rozdíl od Dimitrova, který se nechal úplně rozhodit výrokem rozhodčího.
Reagovat
Davor1
Momentálne je na harde a tráve z hráčov do 21 rokov určite najlepší. Toto štvrťfinále by som ale nepreceňoval, mal tu veľké šťastie na súperov, už v prvom kole potreboval 5 setov na Delbonisa, ktorý je na harde slabúčky, Karloviča tiež nie je problém poraziť, ak práve nemá neskutočný deň na servise, Jaziri v treťom a Seppi v štvrtom kole sú takisto viac ako hrateľní súperi...podľa mňa sa ešte nedá teraz presne odhadnúť, ako sa bude jeho kariéra uberať, som presvedčený, že bude stabilne v desiatke, ale koľko GS vyhrá a koľko týždňov na 1.mieste (ak vôbec) strávi je vo hviezdach...záležať bude aj na tom, ako sa vyvinú jeho najväčší potenciálni súperi (Thiem, Zverev, Corič...)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tí súperi nemajú zvučné meno, no jeho konkurenti v tomto veku alebo dokonca aj starší prehrávajú aj s takými..Navyše aj v NY uhral tuším tretie kolo, čo bol solídny počin..

Samozrejme sa to ťažko odhaduje, ale konečne aspoň nejaká indícia do budúcna, že po mŕtvej generácii (Dimitrov a spol) prichádza ďalšia, vydarenejšia::
Reagovat
VlS
Bude záležet na něm, jak se vyrovná s dílčím úspěchem, jestli bude makat, nebo jestli mu to stoupne do hlavy a začne blbnout - viz Tomic. Talent je to jako hrom, přál bych mu, aby to vzal za ten správnej konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho vidím určitě jako hráče, co vyhraje víc GS a bude v té svojí generaci nejlepší. Ta jeho psychická odolnost mě o tom přesvědčuje čím dál tím víc. Ale může se cokoliv podělat, nějaké zranění třeba (doufám, že ne).
Reagovat
baggik
Novak zatím hraje tak napůl plynu, útočí až když musí. No podle mě pro něj rozhodující zápas bude semifinále s Wawrinka/Nishikori s oběma poslední semi prohrál, takže bude mít co vracet. V případném finále Nadala bych se nebál, nejsme v Paříži, o zbytku nemluvě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole mě moc nepřesvědčil. Jak se ukazuje, tak z té, dejme tomu dnes bývalé, velké čtyřky má se servismany opravdu největší problém. A nejde jenom o zvládání toho servisu, ale celkově o využívání slabin těchto hčů. I když Muller nehrál špatně, myslím, že by Rafa, Roger i Andy zvládli tenhle zápas jednodušeji. Nolemu vůbec nepomáhá, že si až tak neumí pomoct slajzem. V dalším koel ho čeká další servisman, se kterým má však dobrou bilanci a ani přes to, že není v zápasech s těmito hráči přesvědčivý, tak myslím, že víc jak set neztratí.

Taktéž doufám, že se zadaří Nišimu, protože zas byla paráda ho sledovat, krom první poloviny druhé sady, kdy se trochu trápil a s Davidem bojoval. Jinak byl jasně lepším hráče, žeru ten jeho BH brzo po odskoku, podobně ho hrával v dobách své největší slávy Davyděnko.

Kdybych si měl tipnout, tak Nole ve 4 setech a Niši taktéž.
Reagovat
Kozoroh
Müller - Federer -> USO 2008 6:7, 4:6, 6:7; WCH 2014 3:6, 5:7, 3:6
Müller - Nadal -> WCH 2005 6:4, 4:6, 6:3, 6:4; WCH 2011 6:7, 6:7 0:6; USO 2011 6:7, 2:6, 1:6

Müller není žádné ořezávátko a ani Federer s Nadalem to s ním na GS neměli jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole neumí hrát proti hráčům servis -volley. Ukázal to ve hře s Karlovičem, v Číně s Federerem (chodil hodně na síť) a rovněž dnes mu to nevyhovovalo, navíc to byl levák
Reagovat
baggik
Je to pravda, že Novak se se servismany častěji trápí než Federer nebo Nadal, ale na grandslamech je poráží, takže pohoda. Co mi ale nejde do hlavy je jak ho mohl Karlovič nedávno brejknout. Neviděl to někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic má velkou šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic ? To snad ne... Stačí, že se nějakým zázračným způsobem proukousal až do čtvrtfinále.
Reagovat
Kozoroh
Dnešní Milošův výkon by na Novaka nestačil.
Reagovat
smazaný uživatel
nestačil
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist