Djokovičovi na US Open vzdal i Tsonga. Srb je 10. rok po sobě v semifinále

7. 9. 2016, 06:22
Aktuality 207
US OPEN - Novak Djokovič sice bojuje s bolestmi ruky, nicméně jeho soupeři jsou na tom ještě hůře. Třetí z pěti soupeřů světové jedničky na US Open totiž odstoupil kvůli zranění, Francouz Jo-Wilfried Tsonga ve čtvrtfinále vzdal po dvou setech vinou problémů s kolenem. Srb postoupil do semifinále posledního grandslamu sezony 10. rok po sobě, narazí v něm na dalšího Francouze Monfilse.
Jo-Wilfried Tsonga a Novak Djokovič

Novak Djokovič před měsícem prohrál v prvním kole olympijského turnaje a pak vynechal podnik Masters 1000 v Cincinnati. O generálku na poslední grandslam sezony přišel kvůli problémům se zápěstím a paží a bylo otázkou, v jakém stavu bude na US Open. 

Hned v prvním kole se nechával ošetřovat během zápasu s Polákem Jerzym Janowiczem, kterého zdolal až po více než dvou a půlhodinách 3-1 na sety. V dalších kolech už ale svou ruku příliš nezatěžoval.

Jiří Veselý proti favorizovanému Srbovi nenastoupil kvůli zranění předloktí, Rus Južnyj vzdal už po šesti gamech kvůli zranění nohy, pak Djokovič nedal šanci britskému outsiderovi Edmundovi a ve čtvrtfinále mu po 81 minutách vzdal Jo-Wilfried Tsonga. Francouze limitovalo zranění levého kolena.

"Nikdy jsem takový grandslam nezažil. Svým soupeřům můžu jen popřát rychlé uzdravení," řekl Djokovič, který na kurtu strávil zatím pouhých 6 hodin a 26 minut. Například jen samotné finále Australian Open 2012 proti Nadalovi trvalo 5 hodin a 53 minut. "Jsem v semifinále, a to se počítá, ale je fakt, že to je docela unikátní. Ještě jsem nezažil, abych měl cestou do semifinále tři skreče," uvedl rodák z Bělehradu.



S Tsongou hrál 83 minut. Prvních pět her slibovalo vyrovnanou bitvu, ale v šesté udělal Francouz tři dvojchyby, přišel o servis a Djokovič začal dominovat. Na konci druhé sady si Tsonga nechal ošetřit koleno a po ztrátě setu z duelu odstoupil.

"Známe se s Jo dlouho, vyrůstali jsme spolu od juniorů. Vím, že je velký bojovník, miluje velké zápasy a tohle si určitě nepřál," řekl Djokovič na kurtu.

"Když jsem pocítil bolest v koleni, věděl jsem, že je konec," řekl Tsonga, který měl s koleny problémy už v minulosti. "Když mám kolena v pořádku, tak je těžké držet s nejlepšími krok, a když ne, tak se nedá ze stavu 0-2 zápas otočit," dodal jednatřicetiletý Francouz.

Devětadvacetiletý Srb tak vylepšil svou bilanci ve čtvrtfinále US Open na 10-0 a desátý rok po sobě v New Yorku nechybí v semifinále. Maximum drží Jimmy Connors, který byl mezi čtyřkou nejlepších dvanáctkrát.

Djokovičova cesta do semifinále US Open 2016:
1. kolo výhra 3-1 nad Janowiczem 2 hodiny a 37 minut
2. kolo postup bez boje přes Veselého (zranění předloktí) 0
3. kolo za stavu 4-2 mu vzdal Južnyj (zranění nohy) 31 minut
OF výhra 3-0 nad Edmundem 1 hodina a 55 minut
ČF za stavu 6-3 a 6-2 mu vzdal Tsonga (zranění kolena) 1 hodina a 23 minut



Šampion z let 2011 a 2015 Djokovič, který letos vyhrál všech 48 zápasů, v nichž získal první set, usiluje o třetí letošní a celkově svůj 15. grandslamový titul. Tím by překonal Peta Samprase a přiblížil se historicky nejlepšímu Rogeru Federerovi, který má ve sbírce 17 trofejí.

O postup do finále si Djokovič zahraje s dalším Francouzem Gaëlem Monfilsem, s nímž vyhrál všech třináct duelů. Naposledy před pár týdny v semifinále turnaje Masters v Torontu.

Monfils si ve čtvrtfinále poradil s krajanem Lucasem Pouillem a ve svém druhém grandslamovém semifinále bude usilovat o premiérové finále. Třicetiletý Francouz sice v New Yorku musel odehrát ve všech pěti kolech kompletní zápasy, ale neztratil v nich ani set.

 

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
úterní výsledky mužů (06. 09. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Tsonga (9-Fr.) 6-3 6-2 skreč T.
Monfils (10-Fr.) - Pouille (24-Fr.) 6-4 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

207
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tvl, tu je to samý oheň a síra..:)..A to vsetko pre jeden malý upset..

Vlastne vidím, že ja tie 5-setové prehry beriem celkom s gráciou a k tomu ešte nejaké obligátne vynechané GS pre zranenia :)

Zajtra ale bude nový deň a horúca hlava vychladne. To mám overené Tome :)...Nie je dovod na hystériu, Andy mal super sezónu....
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, to patrilo vedla :))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
mahycek
Doufám, že Můra tentokrát narazí a Nishi si půjde pro titul, jak už měl, před dvěma lety a kromě velké čtyřky, to po Delpovi a Čiličovi to zvedne nad hlavu právě on. Delpo už asi nebude mít dostatek sil a zdraví.
Reagovat
mahycek
Dlouho jsem tady nebyl, ale pokud by i Monfils skrečoval, nebo nedohrál zápas s Djokovičem, pak pokud by Djoko vyhrál US- Open, bylo by to absolutně nezasloužené a každý po právu, by mu to mohl omlátit o hlavu. Myslím, že by se toho vítězství i vzdal, protože hanba by ho musela fackovat, kdyby měl zvedat trofej nad hlavu. Z morálního hlediska, by mu to i skoro nikdo nepřál na světě, tedy kromě Srdjana a Srbů . I tady v portále, by musel Kozoroh mlčet.
Reagovat
Kozoroh
Meleš hovadiny. No1e nemůže za to, že jsou soupeři indisponovaní.
Reagovat
turista
Přesně tak, mahycek nemá pravdu. Historie se na tyhle věci neptá. Titul je titul a je irelevantní jak ho tenista dosáhl. Connors i Lendl vyhráli pár finále způsobem, že soupeř buď nenastoupil nebo vzdal. To ale mahycek patrně nepamatuje.
Reagovat
janek_da
vidíš, nevadilo by mu to
Reagovat
SubOptikT
Bylo by to normální vítězství. Jako každé jiné.
Reagovat
PetaM
Proč bych mu to jako neměl přát? Jasně, pokud jim Novak v šatně nějak fyzicky ublížil a oni v důsledku toho museli skrečovat svoje zápasy s ním, tak bych mu to nepřál. No ale takhle ... Soupeře si člověk nevybírá. Ale ono se to hezky kecá, když na tom kurtu člověk nestojí a nesnaží se ...
Reagovat
kada.tom
Karol začíná brejkem :-)
Reagovat
vrabejka
Tak pojď Kajo ukaž že z tebe roste GS šampionka.
Hlavně nevyhoret po vyřazení favorita jako Puille.
Reagovat
Mayo
Ahoj priatelia,

Dnes si pozriem 2 zápasy Konjuh vs Plíšková, dúfam že Karolina vyhrá a Andy vs Kei, očakávam 3-1 pre favorita

Najviac ma mrzí, že neuvidím jasný šláger dňa DelPo vs Wáwra ale aspoň dúfam, že vyhrá DelPík.
Reagovat
kada.tom
Plíšková > Konjuh (6-4 6-2)
Nishikori < Murray (4-6 4-6 3-6)

Williams > = Halep (7-6 7-5)
Wawrinka = < Del Potro (5-7 7-5 6-7 4-6)
Reagovat
Nola
Nole hlada zapasovu prax...
este aj ten, ktory som sledovala live skoncil skrecom Juzneho, ale sledovat cez plot trening Rafu celeho v bielom, Davida... nakolko na tribune bolo narvano, a samozrejme sa tam nedalo skrz zabranu dostat... zapas Domci, vedla na kurte Safarovu s Mattek, stvorhru Gyrosa, Nanda, Browna, na niektorych som urcite zabudla, stalo za to, kontroly sice ako na letisku, ale zazitok to bol neskutocny....
Reagovat
Nola
do arealu Vam nedovolia vziat jablka:D, na turisticke vaky zabudnite, vratia vas a musite ich uschovat, dostanete klucik, napoje mozete preniest, ak mate hlboko do vrecka, stravu si radsej doneste so sebou, nevyhodia vam ju, Evian mala flaska 5,75
Reagovat
Nola
ESPN a Eurosport maju pred Artur Ashe zriadene studia,tesne vedla seba, ktore v reali vyzeraju ako malicke podia, v case day session zivali prazdnotou.... ak ste hladni, najlacnejsia bageta 10 $
Reagovat
Mayo
kks ty si bola na USO? :O dobre ty...čo sa týka Nojeho, on hľadá súpera práveže...prax neni problém
Reagovat
Nola
kks ano, Rafu som videla cez plot, pred plotom bola este tieniaca zabrana, ale ak si bol tesne pri plote Rafu, strycka a sparinga si mohol sledovat celkom v pohode
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně a spokojenost? Co výhled na Ashovi. Věřím, že to může být celkem problém. Co stojí lupeny?
Reagovat
Nola
ako chudobny Slovak som sedela samozrejme vo vyssom rade :D, nie celkom hore, ale niekde uprostred, ale mozem ta uistit, ze vyhlad bol uplne super, zdanie klame, za mnou sedeli v predchadzajucom zapase amici, ktori fandili Madison Keys, oni ju vlastne dohnali k vitazstvu, ta cernoska za mnou neskutocne ziapala Madison, Madison....
Reagovat
Nola
poznamocka, vidis aj z navyssich radov, v telke to vyzera celkom inak..... ti hviezdni tenisti ti tu pripadaju ako obycajni smrtelnici
Reagovat
tommr
za chvilku začne čtvrtfinále Karolíny Plíškový na USO a redakce TP se ještě nezmohla na žádnej článek k tomu. To je fakt děs ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes sem dali až 2 články. To ti nestačí? :D To nie je len tak, ponocovať a potom rýchlo tvoriť, prípadne nájsť niečo na skopčenie. :)
Reagovat
tommr
a to je takovej problém sem hodit aspoň dnešní program? Článek k němu pak můžou doplnovat postupně ...
Reagovat
VlS
Ta chvilka je hodina čtyřicet :-), nechtěl bych na tvou chvilku zadržovat dech :-))
Reagovat
tommr
no ve skutečnosti začnou dnešní program Bára Krejčíková a Katka Siniaková proti Hingisce už za necelou půlhodinu ...
Reagovat
PetaM
Koho zajímá nějaká pizda Krejčíková. Namyšlená až běda a v singlu nevyhraje a nevyhraje.
Reagovat
tommr
mě zase příjde namyšlená Hingiska a doufám, že jí to dneska naše holky natřou i za Andreu ...
Reagovat
PetaM
Andrea jí to mohla natřít sama, kdyby nedělala pí*oviny právě s holkama :D
Reagovat
tommr
jj to máš pravdu. Přímej souboj Andrey s Hingiskou by byl určitě hodně zajímavej ... :)
Reagovat
vrabejka
Preview už nebylo 2 dny
Reagovat
cheeky
Novaka Djokoviče neznám a nikdy jsem ho neviděla.

Je obrovská smůla a nepředstavitelná shoda náhod, že jeho soupeře tady v USA postihují taková zranění.

Nevíte kde se tady v NY dá vyměnit větší množství srbských dinárů na dolary?

Tonya Harding
Reagovat
vrabejka
Jelena odpustila Nolemu nevěru (Deník Sport)
Reagovat
SubOptikT
Tak až se to dozví Gael, tak bude další walkover.
Reagovat
Marduch
No moment, to doufám podmínila titulem z USO!
Reagovat
a.magerova
Spíš to podmínila zákazem účasti na IPTL 2016... protože jak to tak vypadá, tak tam loni přeskočila jiskérka.. :-P
Reagovat
janek_da
budou chudé Vánoce u Djokovičů :-(
Reagovat
SubOptikT
Budou si muset půjčit u Tipsarevičů.
Reagovat
a.magerova
Anebo:

http://1gr.cz/fotky/idnes/11/073/cl6/OT3ca828_djokovic_tipsarevic.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem nejdřív rychločetl "...tam loni přiskočila ještěrka...", což mi připadalo jako hezká alegorie...
Reagovat
a.magerova
No však jo... přiskočila ještěrka až přeskočila jiskérka... my praktici víme o čem je řeč... ;-)
Reagovat
janek_da
Nedostával sice žádné dárky od Ježíška, ale stromeček měl přece každé vánoce. Byl ověšen řetězy, slepeny?mi moukou z barevny?ch papírovy?ch obalů z cikorie, několika kousky cukroví, a když se na něm rozsvítily svíčičky, rděla se červená jablíčka jako malovaná. Pepík se nemohl na tu krásu ani dost vynadívat.
Reagovat
a.magerova
A přece všechno hned opustil, jakmile uslyšel slouhu na dolejší návsi vytrubovat.
Reagovat
janek_da
ale předtím si dají skrovnou večeři z černé perníkové omáčky s rozinkami, mandlemi a z černého kuby
Reagovat
janek_da
A bude mít Nole starost, co dá Jankelovi pod stromeček. Cožpak Janek ten má peněz dost, schovaných z krásně prohraných zápasů. Jenomže Nole moc zápasů neprohrává. A už to má, u kováře Trojdy nechá udělat koloběžku.
Reagovat
janek_da
Jenomže taková koloběžka stojí fůru peněz, milé děti. Ale to Nole vymyslí jinak. Domluví se s Kovářem, že si s ním zahraje tenis a bude to velké divadlo, na kterém se napakuje, jak kovář tak Nole.
Reagovat
a.magerova
Ten měl peněz dost, jak už víte, ve starém hrnku někde na půdě dobře uschovaném. Dostával dost peněz od pořadatelů turnajů, kteří v létě kolem chodili a velice se divili, když je Nole zdvořile pozdravil. Ale lakomec Nole nebyl, na konci sezóny rozdával bonbóny.
Reagovat
a.magerova
Janek si poradí, viz výše... :-P
Reagovat
SubOptikT
Možná vypomůže i Ilja Bozoljač a Roko Karanušič.
Reagovat
a.magerova
No na Bozoljace bych moc nespoléhala... :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=JRIXdWF9fDA
Reagovat
Mayo
Dajte uz niekto Nojemu súpera.

Ďakujem.
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho najvacsi súper bude rozvodový právnik Jeleny Ristic..
Reagovat
a.magerova
Vtipná odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
S tým H2H to je na TP nejak pomotané. A si zvolím mená do Vzájemné zápasy, vyjde Djokovič Monfils H2H 15-0. Pod Zajímavé zápasy je 14-0. :) Pritom na stránke ATP je 12-0. ha ha

http://www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/novak-djokovic-vs-gael-monfils/D643/MC65
Reagovat
smazaný uživatel
a ďalší tip v textu článku:

"O postup do finále si Djokovič zahraje s dalším Francouzem Gaëlem Monfilsem, s nímž vyhrál všech třináct duelů."
Reagovat
PetaM
Na TP je oproti ATP ještě exhibice v Abu Dhabi a IPTL.

Na ATP nepočítají Futures.

A TP nepočítá ITPL (nebo Abu Dhabi).

A pokud je v článku 13 duelů, nepočítá se exhibice (Abu Dhabi a ITPL) a počítá se Futures.

Lehké, že?
Reagovat
smazaný uživatel
skôr blbé, tam sa počíta a tam nie :)
Reagovat
PetaM
Co už :D
Reagovat
Kozoroh
Odečti si futures-utkání 2004, exhibice v Abu Dhabi 2012 a IPTL 2014 a vyjde ti správná informace 12:0.
Reagovat
smazaný uživatel
hej, riadim sa stránkou ATP. Na TP v tom majú bordel, 3 zdroje info, 3 údaje. Čísla hádžu, ako sa im podarí.
Reagovat
vrabejka
Soupeři jsou z Noleho tak posraní že se radši vzdávají :D
Každopándě doufám, že Gael do něho půjde na férovku.

Dnes doufám v postup Delpa a bitvu mezi Keiem a Nishim.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude mít Kei těžké, když bude bojovat nejen s Andym, ale i sám se sebou :-))))
Reagovat
vrabejka
Nishim - Murraym.
Reagovat
Pe3k
Wilander: "Monfils is the favorite to get to the final"
Matse jsem v minulosti měl za šaška, ale co řekl před utkáním Nadal - Pují mě dostalo a začínám si mylset, že je to expert co to jen přehání s koxem...Nemyslím si, že je Gael favorit, ale stát se může všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stát se múže všechno...

Takže si tak troška robíš také malé alibi, ty pokrytček :)
Reagovat
Pe3k
Nerobím ty cipeček, jen nechci tvrdit, že je Gael favorit...Rozumíš ty malý mozeček?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kto myslí, houno vie :)

Nemyslis, ale stáť sa može všechno..No proste typický clovek bez názoru, alibista, vykrúcač...
Reagovat
Pe3k
Tak já mám názoru vela, ale budoucnost číst neumím, to asi jen vy 1% z Petržalky...
Reagovat
smazaný uživatel
Za 1% si stále stojím. Je to nedokázateľné, žiadny súd by ti nedal za pravdu, to že Wawrinka vyhral vobec neznamená, že mal viac ako 1% šancu :)..Nasledujucich 99 by Djokovic vyhral :))

Za to názor ze sa Federer dostával do záverečných kol v ére Samprasa sa dá už dnes kompletne vyvrátiť. Jedine, že by si myslel do záverečných kol kvalifikácii GS, kde Federer po svojej 18ke vypadával :))
Reagovat
Pe3k
Samprasa porazil už v roce 2001 a to byl Pete úřadující šampion...
Reagovat
smazaný uživatel
Zas pleties hrusky s jabĺčkami ty zahradník Petřík prkenná podlaho...

Pisal si, ze sa dostával do zaverečných kol v ére Samprasa a Agassiho, a ja sa pýtam kedy?..:)

V tejto ére sa vobec nepresadil, rovnako ako sa nepresadzoval ani po nastupe Rafu s Nolem.
Reagovat
Roger_Federer
:), Nepresadil :) borec mezi 32-35 rokem
14...SF,OF,F,SF
15...4K,OF,F,F
16...SF,-,SF
Nechtej abych ti vytahl Rafana ve 28-30 letech
Reagovat
Pe3k
+ 2010, 2011, 2012
Reagovat
vrabejka
Nole bude sice super odpočatý. Ale není dobré jit do SF bez prověření, Nole nemusí být vůbec rozehraný. Gale vypadá že má životní turnaj stát se může všechno.

Stejně, ale uvidíme návrat krále a USO vyhraje Delpo :)
Reagovat
Marduch
Naprostý souhlas, odpočatost od určité úrovně přechází v nerozehranost, nenastartování toho jedinečného GS módu - i kdyby jenom v hráčově hlavě. Navíc cca v 90% vždy platí, že GS šampion cestou do finále zvládl alespoň jeden zápas typu drámo s krizovými momenty.
Reagovat
pockerface
Delpovi bych to přál, ale bojím se, že mu dojdou síly. Už teď toho má asi plný zuby. Sám v rozhovoru říkal, že by potřeboval nohy Nadala nebo Ferera. Ta dlouhá pauza se musí někde projevit a hlavně, když Delpo jde v turnaji stále dál a únava je čím dál větší.
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně když dá Wawroše, tak ma v semi neunávnou zed jménem Murray, kterou na tomto pomalém povrchu neprokutá ?..
Reagovat
vrabejka
Kdyby mu na OH nevypovedel službu servis ve 4.setu tak ho porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi fakt nějaký kokx Matts bere. Gael má s Nolem H2H 0:14, horší než Berdych, nevěřím, že by dal Noleho
Reagovat
Pe3k
Ty Djokovicovy tituly mají díky nulové konkurenci nulovou hodnotu, podobně jako Nadalovy tituly z antuky...
Reagovat
kada.tom
tak určitě :-D
Reagovat
Pe3k
že jo... :D
Reagovat
Marduch
Tak jako to je věc té aury šampióna, že se protivníkovi před rozhodujícím setem rozklepe koleno.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, ze Djokovic sa cestou do finále, podobne ako na RG, nestretne s ani jedným hracom TOP 10. To je mega luck na zreb a rarita, ale co to je oproti Federerovi, ktorý hrával bežne finále GS proti nenasadeným :)
Reagovat
Pe3k
Tak v éře Federera byl nasazený jen jediný hráč, Roger Federer...
Btw. jo a co říkáš na éru Nadala? Asi jen to, že žádná nebyla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný hráč?...No v tvojej hlavičke je len jediný hráč a jedno koliesko :)

Éra Nadala bola super, na antuke vsetkých bil, nenašiel premožiteľa a na harde a tráve vyhrával nad údajne najlepšími hráčmi tohto povrchu histórie. V zlatej ére tenisu vyhral 14GS a to jeden ročne vždy vynechával. Pánes :)
Reagovat
Pe3k
Antuka v té době byla konkurence absolutní 0. Tragicky směšné, až žalostné období tenisu...
Reagovat
Pe3k
Btw2. Federer se dostával do finálových kol gs v éře Samprasa a Agassiho, v éře Federera (nečekaně...), v éře big 4 a i nyní v éře Djokovice, když je mu 35...Takže u něj na konkurenci nezáleží on je stále top, což se nedá tvrdit o Hafíkovi, který po 28 může o finále gs jen snít :)
Reagovat
smazaný uživatel
V ére Samprasa a Agassiho sa v rokoch 18-22 dostal z 20GS cez stvrtfinále jeden jedinýkrát ty motovidlo pomotané :)

Prvý GS vyhral tesne pred 23r., teda v čase kedy Djokovic a Nadal už dávno tvrdili muziku :)...Najblizsich 5-6 rokov vychytal vďaka striedaniu generácii a temnej ére, ale následne sa zas dostal do druhej kvalitatívnej vlny hráčov. V podstate sa dá povedat, ze Federer má za sebou 18 rokov kariéry a len 6 rokov patril do úzkej špičky. Kratúčko, jedna lastovička :)
Reagovat
janek_da
Úzká špička znamená top1?
Reagovat
smazaný uživatel
Skor hrac, ktory moze reálne vyhrat GS :)
Reagovat
Pe3k
Takže ne Nadal...
Reagovat
smazaný uživatel
10 rokov stačí :)
Reagovat
Pe3k
názor zkušeného pedofila...
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem za názor.

Ale namiesto formulky "nazor skuseneho pedofila" sa v pisomnej komunikácii skor pouzíva:

S pozdravom
(Podpis).
Reagovat
Pe3k
Tak já zas nemůžu vědět jaký máte mezi sebou smluvené formulky...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ze nemozeš. Pochybujem, ze si niekedy formuloval oficiálny pracovný mail :)
Reagovat
Pe3k
No u nás v práci používáme poštovní holuby a morzeovku...
Reagovat
PetaM
Vy Slováci jste stejně strašně vtipní.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, kto je My Slováci, v mojom vztahu som JA vs Ty, ziadne pausalizovanie a generovanie a staci mi, ze ja Slovák som menej zamindrákovaný a vynervovaný ako ty Petane :)
Reagovat
Pe3k
Tak jak jde do hajzlu Nadalova kariéra, jdou stejným směrem i tvé komentáře...Ze startu jsem si myslel, že o tenisu něco víš, po čase, že teda toho moc nevíš, ale že jsi alespoň vtipný, ale poslední dobou to vypadá, že jsi jen čistokrevný troll :(
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo, dnes som náhodou vtipný, bavím sa, svieti slniečko, píšeš hlúposti a nahrávaš mi na volej. Mám rád túto pozíciu :)
Reagovat
Pe3k
Máš rád pozici internetového trola? Už jsme si všeci všimli, Peter...
Reagovat
smazaný uživatel
Kto my?...Ty a tvoje druhé, ešte viac skazené a morálne stuchnuté JA?...

Alebo si sa opat samozvane vžil do role hovorcu vsetkých?...Kamosko, to skor chytis zlatú rybku, akoby som ta bral niekedy vážne...
Reagovat
Pe3k
Já možno zlatou rybku, ale ty chytneš tak kapavku od těch kurew za kterýma chodíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
No momentálne sa skor chytám za hlavu, pri tvojej argumentácii :)

Ale keďže život neni len zábava s Petríčkom, musím off momentálne...Papá, ty Samprasova éra :)
Reagovat
Pe3k
jj utíkej na bus, ranní šichta ve tvoje fabrice už končí...
Reagovat
Pe3k
V podstate sa dá povedat, ze Federer má za sebou 18 rokov kariéry a len 6 rokov patril do úzkej špičky.

Být tebou neříkám to nikde nahlas, aby tě rovnou nezavřeli do blázince, jestli tam už teda nejsi...
Reagovat
Kozoroh
" Btw2. Federer se dostával do finálových kol gs v éře Samprasa a Agassiho"

Ehm, jestli sis nevšiml, tak Sampras své poslední finále odehrál necelý rok před Federerovým prvním. Ale od hejtra se nezavádějící informace ani nedají očekávat...
Reagovat
Pe3k
Agassi hrál až do 2006...
Reagovat
Marduch
Tak těžko mu to zazlívat, když Nadala mu teď vyřadí kdejaký Pij.
Reagovat
Kozoroh
" Je pravda, ze Djokovic sa cestou do finále, podobne ako na RG, nestretne s ani jedným hracom TOP 10"

Berdych na RG 16 ti nic neříká?!?
Reagovat
Kozoroh
Třeseš se strachy z možnosti, že No1e jednou předčí velkého Rogera :-)
Reagovat
Pe3k
ne, víceméně s tím počítám
Reagovat
Pe3k
Btw. Nole mi nijak nevadí, jen jeho směšná konkurence a ještě směšnější místní fanda...
Reagovat
Marduch
Ho jé, to je ale v tuhle chvíli pořád ještě solidní science - fictión. Vůbec, než se někdo dostane na dostřel Rogera dva, max. tři GS, zakázal bych o tom mluvit! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zareagovala uz nejaká stávková na skreč Monfilsa?..

Ten tip má hodnotu, chlapi!!..
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
darek.vrana
U Monfilsem je to skoro tutovka, kurz tak 1,3.
Reagovat
janek_da
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/1047--pohoda-klidek-a-tabacek-djokovicovi-prezdivaji-walkovic

snad tam zařídí forum a přesunu se tam
Reagovat
janek_da
mají i yt kanál s rozhovory s českými hráči
https://www.youtube.com/channel/UCo4HL4At2J4r6V3svpvs5-Q
Reagovat
mkubis17
jj to je děsně fajn web, navíc tam dávaj i rozhovory občas! :D
Reagovat
janek_da
se koukni na kanál yt. Je jich tam za poslední týden snad 50
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jedina nevyhoda toho webu, ze tam neni forum, az tam bude, jasny presun...
Reagovat
horska.kraslice
Proboha, snad se nezraní i Monfils.......
Reagovat
Faddova
při jeho křehkosti a frekvenci zranění to není až tak nepravděpodobné ;-)
Reagovat
horska.kraslice
+ jeho občas krkolomnému stylu hry :-(
Reagovat
Krisboy
To už docela omezil - naštěstí pro něj, naneštěstí pro mě :)
Reagovat
kada.tom
Jako, že je Novak v SF není žádná novinka :-D
Ovšem způsob jakým se tam dostal ... :-D
Mám ale tak nějak tušení, že na to dojede ... v SF asi ještě ne, ale ve finále ho mohou nepěkně překvapit Andy nebo Wawrinka (s Keiem moc nepočítám).
Reagovat
Faddova
To je vrchol... a pak že není haluzák. A Puj mě zklamal.
Reagovat
peRFect
Můžeš nám prosím vypsat těch 14 GS titulů Novaka?
díky.
Reagovat
SubOptikT
Nevím, co řešíš, na nějakých dvou dalších GS Novakovi skrečují úplně všichni, takže je to už vlastně jasná věc.
Reagovat
peRFect
Potil jsi dlouho tuhle odpověď? :-)
Další dva GS znamená skoro 3/4 roku a za tu dobu se toho může stát hodně. Nicméně, bavíme se zde na tenisovém portálu, ne motoristickém, aby redaktor neznal tak zásadní informaci. Tím to tak trochu celé zazdil (anebo blbě přeložil/převzal).
Reagovat
SubOptikT
Prostě se spletl, to je toho.
Reagovat
gigin
To víš tvl, FFF musí být vždy peRFektní.
Reagovat
SubOptikT
Jj, sleduju dlouho. Už aby ten peRFektňák zase vyhrál nějaký GS, Novak se trochu přiblížil, tak ztrácejí nervy :-)
Reagovat
a.magerova
Jenže on se plete pořád... je to matlal, který se nedokáže ani ze svých chyb poučit.... :-/

Splést se může někdo u baru při hovoru, ale né redaktor tenisového webu v článku !!!
Reagovat
janek_da
A tak může se splést. Ale ne směrem nahoru u někoho jiného než pana Rogera.
Reagovat
a.magerova
Ne, nemůže se splést u nikoho !!!
Reagovat
a.magerova
Ne, nemůže se splést u nikoho !!!
Reagovat
a.magerova
No řešíme to ze zcela zištných důvodů.... chcem si vsadit již teď a tudíž chceme mít stoprocentní jistotu, které že dva GS bez boje to pro Noleho budou !!!
:-P
Reagovat
SubOptikT
To samozřejmě dost záleží na tom, který GS zrovna bude chtít vyhrát J1rka ;)
Reagovat
mahycek
Djokovič- 6x AO, 1x FO, 3x WB, 2x US. Celkem 12.
Reagovat
mahycek
Co to tady melou v článku výše ???? Djokovič má 12 GS stejně jako Emerson. Nadal a Sampras 14 GS. A Rogerovi, to snad ví i malé dítě, ale má žena ne. Není na statistiky. To je prdel co ? Ne, vážně, neví to mnoho lidí i ti kteří se dívají v hospodách.
Reagovat
smazaný uživatel
To už fakt není možné tohle. Gaeli, trhej!
Reagovat
smazaný uživatel
Vedeli ste o tom, ze sanca ze vyhráte Loto (jackpot) je priblizne rovnaká, ako ze vas trafi blesk??..

A vedeli ste o tom, ze na svete existuje clovek, ktory vyhral loto aj ho trafil blesk zároven?...

No a potom existuje este Novak Djokovic...
Reagovat
smazaný uživatel
skôr trafí šľak či... :)
Reagovat
SubOptikT
Tak to je opravdu hodně hustý cíťák.
Reagovat
Stan_Borowitz
To si chudák ani tu výhru nestačil užít...
Reagovat
janek_da
v klidu, nejdřív ho trefil ten blesk
Reagovat
SubOptikT
A pak teprve J1rka vzdal Djokovičovi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Forehand píše, že současně, což je teda fakt zkurvená náhoda, protože se to vlastně ani nemohl stihnout dozvědět.
Reagovat
SubOptikT
No hrom do toho ale!
Reagovat
Stan_Borowitz
I když vlastně současnost je fyzikálně i filosoficky velmi diskutabilní pojem, tak to zase takovou smůlu neměl, protože v jiné vztažné soustavě to současně vůbec nemuselo být.
Reagovat
SubOptikT
Je to normální paranormální jev, který se může odehrávat stejně nebo jinak v několika paralelních dimenzích současně.
Reagovat
smazaný uživatel
Súčasne, v tom istom živote...
Reagovat
Stan_Borowitz
Já vím, jen mne zaujala ta možnost, že by si s ním velký Alláh až tak zašprýmoval...
Reagovat
sprchon
Zásah blesku nemusí vždycky znamenat smrt... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
To je fakt, někdy třeba může znamenat to, že pak slyšíš, po čem ženy touží... což je bezesporu evolučně výhodnější varianta a měla by se tudíž časem prosadit.
Reagovat
spaniel
Taky mě zajímá, jestli ho trefil když se to losovalo, nebo když se to dozvěděl nebo když to přebíral.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
A od té doby existuje přísloví. Lehce nabyl, lehce pozbyl. :)
Reagovat
janek_da
třeba všichni po něm chtěli kontakt na tu Indku, jako protislužbu nabídli skreč
Reagovat
SubOptikT
J1rka že by se tak rozparádil?
Reagovat
rod_laver
:D
Reagovat
Stan_Borowitz
To je dobrej obchod, do toho bych šel taky, ať bych byl na kterékoli straně. Typická win-win situace.
Reagovat
gigin
to fakt těžké. Kdyby sa mordoval se všema v pěti, tak sa bude špekulovat, že je mimo formu, že to má z tej nevěry a tak. Nedaj Bože kdyby hukl. No uvidíme co dál. Pořádná prověrka bude až Můra ve finále. Tipuju No1eho odstoupení po prvním gemu. Vymluví sa na to zápěstí nebo co to má zraněné.
Reagovat
SubOptikT
Jj, tohle je prostě všechno jen shoda okolností. Třeba do finále ani nepostoupí. Ruka ho nejspíš bolí a tak to alibi prostě má, no.
Reagovat
pockerface
Novak za to sice nemůže, že mu soupeři padají jak mouchy, ale pokud bych to bral z hlediska spravedlivosti, tak by si letošní USO zasloužil hráč, který odehrál celý turnaj v plném zatížení. Takže já bych to přál Delpotrovi nebo Gaelovi.
Reagovat
pockerface
*vyhrát letošní USO
Reagovat
Krisboy
Jak - nemůže? Nikdo s ním prostě už nechce hrát a to je jednoznačně jeho vina! :D
Reagovat
SubOptikT
Jak psal komisař Borowitz vedle v diskuzi, je to další z řady Novakových rekordů, vyhrát co nejvíc zápasů před limitem ;)
Reagovat
mihate
Asi pravda. Pekná práca v zákulisí.
Reagovat
Kozoroh
Ty bys to No1emu nepřál především proto, že ohrožuje Rogerův GS rekord. Napsal bys ten samý komentář i o Rogerovi??
Reagovat
Stan_Borowitz
No, do toho má pořád ještě dost daleko...
Reagovat
Kozoroh
Podle pana Zabloudila ani tak ne :-)
Reagovat
a.magerova
Zabloudil je pako.
Reagovat
gigin
Hele definitivně ruším sbírku Djokoland. Mám podpis Djokoviče na vstupní VIP kartě z Dubaje, limitovanou edici poštovních známek (celý arch) vydaných v roce 2011 v Srbsku, a nějaké další fotky a plakáty nakoupené na ebay, některé s podpisem. Chceš to, nebo to mám hodit do kontejneru? Jako bonus šátek na hlavu v srbských barvách.
Reagovat
a.magerova
Hele, nech TO vnoučatům, víš jakou to bude mít cenu za 20-30 let... ;-)
Reagovat
gigin
Tvl pravda. Budu sa řídit pořekadlem - Moc nerozdávaj, ať ti nepochybí.
Reagovat
SubOptikT
Já bych šátek chtěl. Běžně ho nosím i tak ;)
Reagovat
gigin
Poradím sa s magerkú a když tak mi pak písni adresu do vzkazů.
Reagovat
a.magerova
Mně je to celkem jedno, dělej jak chceš.... ale né že za týden mě budeš opět prosit a škemrat, abych šla darovanou věc vyprosit od dotyčného zpět a to za JAKOUKOLI cenu... tentokrát budu vyžadovat alespoň foto, ať vím do čeho jdu... :-P
Reagovat
Alois_Mlok
Tak 14 GS titulů Djokovič rozhodně nemá. Zatím.
Reagovat
a.magerova
Jinak se to opravdu vysvětlit nedá.... :-/

"Šampion z let 2011 a 2015 Djokovič, který letos vyhrál všech 48 zápasů, v nichž získal první set, usiluje o třetí letošní a celkově svůj 15. grandslamový titul. Tím by překonal Peta Samprase a přiblížil se historicky nejlepšímu Rogeru Federerovi, který má ve sbírce 17 trofejí."
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi zkúša, jestli ty jeho články někdo čte...
Reagovat
ZerekSu
Vicemene uz chodivam na ten tenisovysvet, ktery je mnohem aktualnejsi a take se pise o ceskych tenistech podrobne.
Reagovat
janek_da
prakticky ano
Reagovat
turista
14GS Novak nemá, ale v budoucnu je vybojuje. Ale jeho walkover na US Open je fakt už legrace. Soupeři padají jako hrušky ze stromu a Novak pomalu ani nemusí hrát. Tsongu a Južného by ale dal i kdyby byli fit. Pouze Sir Andy, Stan Wawrinka a Jirka Veselka to na něj v současnosti občas umějí.
Reagovat
smazaný uživatel
kristove rany, to je čo? Jediný úplný duel s beznádejným Janowiczom, odstúpenie + 2x skreč a je v semi GS. Veď hral iba 85 gemov. To je o niečo viac ako v jednom dueli, kde môže byť 60 + nejaký TB. Vyzerá to ako spiknutie, aby znevážili jeho prípadný zisk GS.
A teraz Monfils. H2H 15:0, čo viac si mohol priať. Monfils tiež máva v posledných kolách kŕče a nie je vylúčené, že...
Dúfam, že na konci duelu nerobil tie smiešne háky. Sami komentátori sa nevedia dohodnúť, čo tým chce povedať. Jeden, Vraciam vám energiu, čo ste mi dali a druhý Moje srdce vám zas podporu ďakuje.
Nuž, ako sa vraví, pes sa na veľkú kopu vys*rie.
Som rada, že som šla spať a nevidela.
Reagovat
SubOptikT
Ještě si zapinkal na tři sety s Edmundem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Edmund je nula, ten se nepočítá. Něco jako kdyby si odpoledne na centrkurtu dal set o to, kdo platí po zápase pivo, s giginem.
Reagovat
SubOptikT
Edmunda se bojí akorát troubové typu Gasqueta a Isnera. Ale Gasquet to prostě složil, když se mrknul na pavouka a Izzymu už se asi nechtělo, no.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tím jsem samozřejmě nechtěl říct, že je gigin nula nebo nějaké ořezávátko. Nula je Edmund, gigin je samozřejmě borec a Movaka by nechal vyhrát.
Reagovat
gigin
Tak tvl Stane nejsem Conga. Mám bystrou mysl jako J1rka a Južný. Ta Indie se prostě neodmítá. Body nebody, prajz many, neprajz many. To snad chápeš. Když tak bys mne tam hodil tím tvým eroplánem?
Reagovat
Stan_Borowitz
Tož to je jas jasů... a klidně půjdu až po tobě.
Reagovat
gigin
Jaj... tam budeš ale pak blóňat. Však to proberem během letu. A díky.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jednoho dne, a ten den třeba ani nikdy nenastane, tě vyzvu, abys mi na oplátku prokázal službu ty. Do onoho dne pokládej tuto spravedlnost za dar mé ženy.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Abys viděl, že to myslím upřímně a abys měl důkaz mé nezištnosti, ještě jsem ti to narychlo zinscenoval a hodil na youtube. Forehand mi k tomu udělal slovenské titulky, bo už mi dlužil protislužbu minula.

https://youtu.be/bOkufVo0q7A?t=334
Reagovat
smazaný uživatel
Pekný prsteň Stane :)
Reagovat
gigin
Hoši já se fakt poch*ím :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
hej, aj ten bol celý. :) Janowicz 36, Veselý 0, Južnyj 6, Edmund 25, Tsonga 17 gemov, spolu 84 gemov. Neuveriteľné
Reagovat
smazaný uživatel
teraz kukám, že som mu pôvodne dala o 1 viac :)
Reagovat
Krisboy
Tolik by nezvládl.
Reagovat
Mayo
Aké haky?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist