Dlouhý si našel parťáka. Sezonu začne s Hanleym

21. 11. 2010, 22:30
Aktuality 1
Lukáš Dlouhý zveřejnil jméno deblového partnera, se kterým začne příští sezonu. Český tenista, jenž si dává pauzu s Indem Paesem, odehraje několik turnajů s Australanem Paulem Hanleym.
Profily hráčů
Lukáš Dlouhý

Sedmatřicetiletý Paes obnoví z kraje sezony kdysi úspěšnou spolupráci s krajanem Mahešem Bhúpáthím s cílem vyhrát Australian Open. Dlouhý se podle svých slov s dosavadním spoluhráčem Indem Leanderem Paesem nerozchází, ale dávají si herní pauzu, neboť se z jejich hry vytratilo "kouzlo".

"S Leanderem jsme se domluvili na US Open, že si dáme pauzu a že si na začátek příští sezony najdeme jiného parťáka," řekl Dlouhý novinářům po dnešním nevydařeném vstupu do Turnaje mistrů. V Londýně prohráli s Paesem s polskou dvojicí Mariusz Fyrstenerg a Marcin Matkowski 3-6 6-7. 

Až dnes Dlouhý zveřejnil jméno parťáka, který se v úvodu sezonu objeví po jeho boku místo Paese. Na minimálně krátkodobou spolupráci se domluvil s Australanem Paulem Hanleym. Ten od loňského jara nastupoval se Švédem Aspelinem, získali však jen dva tituly menších turnajů. Letos ve finále v Dubaji porazili duo Dlouhý/Paes. 

S třiatřicetiletým Hanleym, který hrál na všech grandslamech minimálně jednou v semifinále, nikdy však ve finále, je rodák z Písku domluven na první tři turnaje sezony. "Pak je to otevřený," řekl Dlouhý, který nevylučuje, že by mohl hrát i s Radkem Štěpánkem, případně by se mohli dát znovu dohromady s Paesem. 

"S Radkem Štěpánkem jsme hráli letos dva turnaje a nebylo to úplně špatný, takže by to mohlo fungovat. Uvidíme," uvedl Dlouhý, aktuálně sedmý deblista světa.

Pokud jde o Paese, jsou domluveni, že uvidí, jak jim půjde hra s jinými partnery. "Uvidíme, co to udělá," řekl Dlouhý a popřel, že by mezi ním a Paesem byly osobní problémy. "Ne, my jsme kámoši, to není žádnej problém," prohlásil.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist