Federer se s Kalifornií loučí. Poprvé prohrál s Baghdatisem

17. 3. 2010, 08:17
Aktuality 68
ATP INDIAN WELLS - Roger Federer všech šest předchozích duelů s Baghdatisem vyhrál, v sedmém měl tři mečboly. Přesto s Kypřanem v Indian Wells poprvé prohrál a turnaj pro něj skončil nečekaně už ve třetím kole.
Roger Federer

V dramatickém zápasu, který trval dvě hodiny a 22 minut, oba hráči proměnili po dvou brejkbolech a také celkový počet vyhraných míčů se na obou stranách zastavil na číslu 108. V rozhodujícím tie-breaku ale vyhrál Baghdatis a tradičním políbením kurtu se radoval z první výhry nad Federerem v poměru 5-7 7-5 7-6.

"Nevím co říct. Je to pro mě neuvěřitelné vítězství. Sedmička je mé šťastné číslo," pamatoval si dobře na všech šest předchozích proher Baghdatis, který odvrátil šest brejkbolů a fanoušky bavil povedenými loby i 'kraťasy'.

Federer si vypracoval dva mečboly už ve druhém setu, třetí měl v 12. hře rozhodující sady znovu při soupeřově podání, ale bekhendový úder poslal do sítě. Zápas, ve kterém byl jediný bod od vítězství, prohrál naposledy před čtyřmi lety v Římě. V Itálii tehdy prohrál finále s Nadalem.

"Víte, dnes to nebyl nejhorší zápas. Podmínky jsou tu rychlé a je těžké returnovat. Hodně věcí se mi povedlo, ale dost jsem toho také zkazil," uvědomoval si Federer. "Také jsem tu mohl sedět o hodinu dříve a říkat, jak jsem zápas vyhrál ve dvou setech, i když jsem nehrál extra dobře, ale postoupil dál," dodal na pozápasové tiskové konferenci.

Federer v Indian Wells v letech 2004-2006 triumfoval a dělí se s Američanem Changem o první místo v počtu získaných titulů. Rekordní čtvrtý tak ani na čtvrtý pokus nezískal. Poslední dva ročníky pro něj skončily v semifinále a letos přijde o 315 bodů. V čele žebříčku však zůstane i nadále s náskokem minimálně dvou tisíc bodů na Djokoviče.

Čtyřiadvacetiletý Kypřan Baghdatis se ve čtvrtém kole utká se Španělem Tommym Robredem, který na čtvrtý pokus zametl s Dudim Selou. Izraelec ve druhém kole vyřadil Štěpánka.

Murray a Roddick snadno postoupili
V dalších zápasech štědře dotovaného podniku společného pro muže a ženy k překvapením nedošlo. Ve čtvrtém kole si zahrají po hladkých výhrách Brit  Murray i domácí  Roddick.

Andy Murray také v druhém utkání zvládl roli favorita a vyhrál ve dvou setech. Střetnutí s domácím Michaelem Russellem si zkomplikoval až v závěru druhé sady, kdy prohrál game ve chvíli, kdy podával na konec utkání. 

"Zůstával u základní čáry a hrál velmi solidní údery," řekl Murray na adresu jednatřicetiletého Američana. "Je velmi rychlý a dělal mi problémy," uznal loňský finalista.

"Já začal dobře a vedl jsem i ve druhém setu. Pak se ale začal lépe pohybovat, zatímco já se nechal ukolébat příznivým výsledkem," dodal Murray. 

Dvaadvacetiletý Brit se v osmifinále utká s Nicolasem Almagrem. Španělský tenista si v Indian Wells připsal první výhru až letos a jako nenasazený zvládl vyřadit již tři soupeře. Tím posledním byl ve třetím kole překvapivě domácí James Blake.

"Nico fantasticky servíroval. To mi dělalo největší potíže," komentoval Blake. "Při jeho podání jsem se příliš do hry nedostával, a když, tak jsem byl pod tlakem. Necítil jsem se dobře a sám jsem si svým servisem nepomohl," litoval finalista z roku 2006.

Andy Roddick čelil dobře podávajícímu Holanďanovi Thiemu de Bakkerovi, sám však na servisu nezaváhal a za hodinu a patnáct minut vyhrál 6-3 6-4.

"Cítil jsem se dobře. V úderech mám jistotu a to je dobré," pochvaluje si Roddick.

V boji o čtvrtfinále na něj Jürgen Melzer, který ve třetím kole odpočíval. Přemožitel Gasqueta a Monfilse Simon Greul z Německa totiž kvůli nemoci nenastoupil.

"Jürgen je vždy těžkým soupeřem. Dokáže hrát různými styly. Umí hrát útočně, být velmi agresivní, a to je vždy poněkud nepříjemné," uvedl Roddick, který všech devět vzájemných duelů vyhrál.

Zajímavou osmifinálovou dvojici vytvořili Söderling a Tsonga. 

Nejprve Robin Söderling poprvé v Indian Wells postoupil do 4. kola, když nečelil žádnému brejkbolu a Španěla Feliciana Lopeze porazil 7-6 6-4. 

Jo-Wilfried Tsonga nezačal utkání s Albertem Montaňsem dobře a první set prohrál 4-6. V dalších sadách si už ale začal vypracovávat brejkboly, a když tři z deseti využil, utkání otočil. Během tří setů ztratil po svém servisu jen 16 fiftýnů a nasázel 16 es.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA - Kalifornie, tv. povrch, 3.645.000 dolarů)
úterní výsledky (16. 03. 2010)

Dvouhra - 3. kolo:
Baghdatis (27-Kypr) - Federer (1-Švýc.) 5-7 7-5 7-6(4)
A. Murray (4-Brit.) - Russell (USA) 6-3 7-5
Söderling (6-Švéd.) - López (28-Šp.) 7-6(3) 6-4
Roddick (7-USA) - De Bakker 6-3 6-4
Tsonga (9-Fr.) - Montaňés (24-Šp.) 4-6 6-3 6-3
Robredo (18-Šp.) - Sela (Izr.) 6-3 6-0
Melzer (22-Rak.) - Greul (Něm.) bez boje
Almagro (Šp.) - Blake (USA) 6-4 3-6 6-3

Čtyřhra - 2. kolo:
Brunström/Rojer (Švéd./Niz. Ant.) - Berdych/Kohlschreiber (ČR/Něm.) 6-3 4-6 10-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

68
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://image.tn.nova.cz/media/images/750x750/Mar2010/607653.jpg

Další krásná ukázka pravé tváře pana dokonalého gentlemana :D

Co si asi tak o Marcosovi v tu chvíli myslel, ten náš upřímný, férový, čestný a noblesní gentleman, když se mu ani do očí neumí podívat?
Reagovat
majjkaa
nemas viac tych vtipov......celkom fajn sa rano tak zasmiat :)) ale vazne :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi ty brepto :) Sám dobře víš, že Ráfkově reakci na Tomáše Berdycha (Madrid 2006) se nikdo nevyrovná ... (ale je prima, že vstávajíc lehajíc stále myslíš na Rogera). Ale chce to víc vtipu a trošánku inovace, nudíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
To musi Roger prohrat, aby tady byla nejaka diskuze:D, Vono nemuzete vyhrat, kdyz nepromenite mecbol, to je potom tezky, ja bych v tom problem nevidel, stane se, nejni muzikan, aby furt vyhraval:D

For Barney.:
Vono ti po FO zase zklapne;)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Taky si myslím, že vám po FO opět zklapne :D

Nejlepší joke je, že elegoš fanatici vyhrožují zrovna FO, na kterým nikdy nedokázal elegoun za celou kariéru přejít přes Rafu, vždycky ho tam zpráskal, jako prašivýho psa :D Zrovna tam, bych na jejich místě držel hubu a šoupal nohama :DDDD
Reagovat
carolyn
A další diskuze o dohadování je na světě :-/
A právě soobe pro tyto zbytečné dodatky
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co je nemilé na tom dnešním vypadnutí? Že bude odpočatej, kdyby vypadnul alespoň v semi, zatím co Rafan si tam těch 6 turnajů před FO ušoupe nohy, takjže mám obavy, v jakým stavu bude na FO.. ;(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, ale, ale, pred AO jsi mel taky plnou hubu kecu:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Fedex :-( snažil se, ale přesto prohrál... měl vyhrát!
Reagovat
smazaný uživatel
Baghdatis hrál hodně dobře a Federer podal výkon za který se nemá co stydět i když je světová jednička , vezměte si co předvádí za tragické výkony Djokovič a to je světová dvojka .
Reagovat
a.magerova
No tu to zase žije !!!
Kdyby Roger věděl, jakou mezinárodní "slovní válku" tady svou prohrou vyvolal, snad by i ukončil kariéru, naštěstí sem asi nechodí, takže doufám, že bude hrát dál a to i s tím rizikem, že občas prohraje :-))
Reagovat
Vojtaakk
Mohl by se ještě rychle přihlásit na Marakéš challenger... já myslim že by ho brali :-)))
Reagovat
carolyn
Ale škoda že to tu žije nejvíc jen když se řeší kraviny :-/
Reagovat
a.magerova
Antuka mezi betony ne e !!!
V Bogotě jsou veteráni, tam by možná mohl :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak sefova, k tym veteranom hadam este nee. Radsej sup-sup na Floridu a potom konecne stara dobra Europa :)
Reagovat
a.magerova
yavanna: souhlas !!!
Hlavně ať zase hrají v nějakých "lidských" denních hodinách a né jako teď po nocích :-)) Co my chudáci tady?! V noci tenis přes den práce :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, nech v Amerike este trochu potrenuje a pomaly sa zacneme tesit na 17th.
Reagovat
smazaný uživatel
Páči sa mi, ako sa najvačší miestni hulváti a úbožiaci rožčuľujú nad nerovnakým metrom a spravodlivo sa rozohňujú nad národnostnou otázkou :-) čo si to vobec my Slováci dovoľujeme liezť sem na server, ktorý končí na .cz :-) nemali by sme sem chodiť vobec, prípadne sa len rýchlo, rýchlo pozrieť, uznanlivo pokývať hlavou a so skrytou (prejaviť ju v diskuii je nevhodné:-) závisťou sa pobrať zase domov :-)...takto vyzerá predstava internetu 21.storočia v mysliach našich múdrejších spoludiskutérov :-) len škoda, že to tak bohužiaľ pre nich nedopadne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Viktore, když už si to tak nakousnul, chtěl jsem se zeptat, vy tam na Slovensku nemáte žádnej tenisovej portál takhle na pokec, že chodítě sem? To neber nijak zle, jenom že mě by to třeba nenapadlo něco takovýho hledat na Slovensku (jako Čecha).
Reagovat
smazaný uživatel
tak neviem či by ťa to napadlo, možno ak by si žil v SR, tak aj hej...mne napr. príde logické ak sa zaujímam o tenis hľadať nejaké zaujímavé stránky s týmto obsahom, no a keďže češtine rozumiem, tak som sa nejak dostal aj sem, rovnako ako sa napr. kopa tvojich spoluobčanov dostala na hokej.sk a podobne...
Reagovat
steve79
No dneska byl blízko k vítězství ale nakonec prohrál. Takové prohry se stávají. No není proč smutnit sezona je teprve na začátku. Jinak turnaj bych přál aby turnaj vyhral Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Marcosi já věděl, že toho blba vymeteš (nebo sem spíš tajně věřil).Teď Robredo potom případně Roddick, ale i to by byl hratelnej soupeř.Top 10 je tvoje Marcosi.A pro elegánovce:Já vim ,že Rožírek měsíc a půl nehrál, taky byl chudáček nemocnej že jo? Takže to neni jeho vina...
Reagovat
Vojtiik
samo ze to je jeho vina, hral dneska low, a to ze byl nemoecny ho v zadnem pripade neomlouva :)
Reagovat
smazaný uživatel
dávej si pozor, ať u tebe nezazvoní StB s poutama v ruce! Já jsem ráno napsal podobný příspěvek a reakce "objektivního, nestranného" admina TP přišla okamžitě! Tady se totiž musí pan nedotknutelný Rogíreček musí jenom vychvalovat, démonizovat a vynášet do nebes! Pak tu budeš za hvězdu i když budeš blbej jak kýbl blata :D
Reagovat
Vojtiik
mozna kdyby ses choval jak clovek, tak by se ti to nestalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
"mozna kdyby ses choval jak clovek, tak.."

OK tedy - Rogírečku, si nejlepší, NEJLEPŠÍÍ!!!!, nejhezčí, nejsympatičtější, nejférovější, přímo svatý! Máš nádherný úsměv, vlasy, pupík, výtrusnici, překrásné chlupaťoucké nožky, všichni ostatní ti nasahají ani po kotníky, ...atd..

Typické chování fundovaného člena tenisportálu a jsem vítán...
Reagovat
smazaný uživatel
to máš pravdu
Reagovat
Vojtiik
videl bys nekdy me, ze jsem tohle napsal ? nemyslim si, a presto jsem tady zadny problem nikdy nemel... fandim sice federerovi, ale jako soudny clokve musim uznat ze hral jak ocas dneska v nekterych fazich zapasu a ze si to marcos zaslouzil... a stejne tak jsem nikdy nenapsal o rafovi nic horsiho nez je to obranar a jsem pro tebe nepritel populace n.1:D:D
taky by me celkem zajimalo cos napsal, ze ti to admin moderoval, kdyby se ti chtleo muzes mi to hodit do vzkazu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Verim ze to bude doposial najlepsi zapas na turnaji. Isner ma sance vyradit Nadala tiez. Ale dost favoritov povypadavalo tohtorocny Indian wells bude mat zopar prekvapivych mien vo stvrfinale- napr. jedez z dvojice Monaco, Garcia-Lopez ze bude vo svrtfinale je fakt zvlastne:D
Reagovat
smazaný uživatel
se včera taky docela dobře chytal...
Reagovat
smazaný uživatel
ak by nadal prehral s isnerom pride o 910 bodov,doost vela. Takze urobi vsetko preto aby obhajil co najviac bodov.
Reagovat
Frantz
To je dneska krasny den,Federer prohral :) Taky mi to admin smazne?
Reagovat
smazaný uživatel
Za toto asi těžko.
Toužíš-li z nějakého důvodu po smázávání svých příspěvků a po častých změnách nicků, pouč se od kolegy níže. Zakomponuj do textu pár prostitutů, štětek, fašounů, sexistických a xenofobních poznámek, popřej někomu zranění a smrt a jako bonus sprostě vynadej všem lidem, kteří nemají stejný názor jako ty - a věřím, že si tě administrátoři časem taky všimnou. ;)
Reagovat
Frantz
Vajicko: ale ja jako Nadalovec jsem tady taky cetl kvantum nadavek na Rafu a tem lidem se nikdy nic nestalo,takze pravidla diskuze tady asi neplati pro kazdyho! A s tim Radkem je to taky pravda,nevim proc by se melo trpet na ceskem portale posmivani a nadavani od slovaku!
Reagovat
smazaný uživatel
Čus, v zásadě souhlasím. Ale je nutno rozlišovat. Pokud někdo podle zjevu pojmenuje Radka jako koně, Davyděnka jako koleno, Nadala jako opici a Murrayho jako upíra, beru to. Sice to není třeba, je to pubertální, ale není to zralé na smazání. Tyhle připodobnění asociovaná fyzickým vzhledem nehaní rasy, etnika národy ani ničí sexuální orientaci.
Pokud ale někdo označí Serenu za opici, Nadala za cikána, Ivanovič za prostitutku, Schumachera za "fašouna" a Slovenského diskutujícího za "Maďara s Asie", mazat se to musí, pokud to tu nemá upadnout do ještě hlubší žumpy.
A s tím "nevim proc by se melo trpet na ceskem portale posmivani a nadavani od slovaku" jsi to, prosím tě, myslel jak? Ty rozlišuješ diskutující podle národnosti a chceš určovat, co může kdo napsat? :-O
Reagovat
tito
s tím v zásadě souhlasím, nicméně si protiřečíte- Nadal může být na rozdíl od Sereny opice ale již nesmí být indián? V prvním případě to rasismus není a ve druhém ano? Takže se dostáváme opět k tomu, že v jednom případě /F/ je beztrestná jen absolutní nedotknutelnost a ve druhém /N/ s úsměvem na rtech budem polemizovat dokdy jsou ještě invektivy únosné?
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jste vystihli podstatu problému ...

Vajíčko:
s tím "nevim proc by se melo trpet na ceskem portale posmivani a nadavani od slovaku" jsi to, prosím tě, myslel jak? Ty rozlišuješ diskutující podle národnosti ...

a jéje, že by další "eurohujer"? Co je na tom špatnýho? Proč by nemohl rozlišovat podle národnosti? Navíc, jestli někteří z nich nemají ani tolik slušnosti, aby se na českym portále (tedy prakticky na návštěvě v zahraničí;)) chovali k domácím hráčům s úctou...? Jinak členění na jednotlivé národnosti je zcela přirozená, historicky a tradičně prověřená záležitost, která má své opodstatnění, např. mentalita národa, tradice, chování a pod. To, jestli to nějaký současný úředník z Bruselu snaží napasovat do kolonky nežádoucí nemá pro normálně uvažujícího člověka význam.
Reagovat
smazaný uživatel
"Proč by nemohl rozlišovat podle národnosti?"

Milý doktore ofessi, výše uvedená věta (promiň, že ji vytrhávám z "konceptu") je otřesným svědectvím tvé duševní úrovně. Nemohl bys nás, prosím, ušetřit svých intelektuálních výronů? Saskia a barney s s tebou tak rozumějí. Nech si svá moudra pro ně, nemrhej s nimi na těchto stránkách, snažně tě prosííím!!
Reagovat
smazaný uživatel
nevotravuj ..;), mě ty tvoje žlebty nebaví číst rovněž a nezatěžuju tě tím. Co tě baví nebo nebaví číst mě opravdu nezajímá, zkus to přeskakovat, to jediný co ti můžu poradit. ;P
Reagovat
smazaný uživatel
Rozkaz, ty králi všech mudrlantů!
Reagovat
smazaný uživatel
tito: Já psal něco o Federerovi?
ofess: Český portál je pro tebe něco jako české území? :-D Panebože...
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně mě nenapadá, jak to, co jsem napsal, byť jen okrajově souvisí s "eurohujerstvím" nebo Bruselem... :-D To je fakt fór dne.
Reagovat
smazaný uživatel
..a je to snad slovenský, maďarský nebo tatarský území? Doména cz a píše se česky a okrajově to souvisí tak, že tě zarazilo, že si někdo dovolil poukázat(že rozlišuje) na určité chování diskutujících jedné národnosti, to bylo dříve normální, ale dle EU nežádoucí věc.
Reagovat
smazaný uživatel
To s EU absolutně nesouvisí.
Pokud "kádruješ" lidi podle národností a chceš jim určovat, co mají a nemají psát na jakémkoli webu ("... jestli někteří z nich nemají ani tolik slušnosti, aby se na českym portále chovali k domácím hráčům s úctou..."), vypovídá to mnohé o tobě, rozhodně nic o EU...
Reagovat
smazaný uživatel
a co to o mně vypovídá? Napiš mi to případně do vzkazů prosim, už se příliš vzdalujem od dnešní porážky Rogera ;)
Reagovat
tito
Bohužel nemohl jsem odpovědět rychleji tudíž ve zkratce- ne o RF jste nepsal a možná v tom je právě ta drobná nuance, která vám uniká. ad 2- pokud chci diskutovat na zahraničním serveru, tak diskutuji, vyjadřovat se hanlivě/ nikoliv fakticky / o místních hráčích je dle mého názorů přinejmenším nevhodné. To nesouvisí s EU ale s etikou a hulvátstvím....
Reagovat
smazaný uživatel
V tom právě máme jiný názor.
Vy píšete: "pokud chci diskutovat na zahraničním serveru, tak diskutuji, vyjadřovat se hanlivě/ nikoliv fakticky / o místních hráčích je dle mého názorů přinejmenším nevhodné."
Já píšu: "pokud chci diskutovat, tak diskutuji, vyjadřovat se hanlivě o hráčích je přinejmenším nevhodné." :)

Federera jsem nezmínil proto, že jednoduše neznám nějakou jeho přezdívku typu kůň, upír, koleno (které jsem tu viděl používané ve vztahu k jiným hráčům). Pokud nějakou znáte vy, dosaďte si ji do mého textu...
Reagovat
tito
Nemyslím si, že bychom měli rozdílné vnímání. Přezdívky RF jsem si tady přečetl, vy jistě také, nemíním je zde však zmiňovat stejně jako přezdívky jiných hráčů. Howgh
Reagovat
smazaný uživatel
Jen do toho, jake prezdivky? Ja zaznamenal jen nejake pomatenosti Barneyho, ty ale nikdo jiny nepouziva. Rikaji mu tu elegan, ale to je spis lichotka...
Reagovat
majjkaa
Ach Roger co to co to??...skoda ze vypadol, podla stavu vidiet ze bojoval, nepustil to iba tak.....no aj tak som to necakala, chcela by som ten zapas vidiet :)
Reagovat
smazaný uživatel
To, že se tady uráží Nadal, Murray, Djoko + ostatní a nikomu to nevadí už mě ani nepřekvapuje. Ale že se (o pár článků zpět) tu permanentně vysmívá a nadává čechovi!!! Štěpánkovi (kůň, ptakopysk, pokles formy apod.), zejména naši drazí bratříčci z Asie, tak to je v nejlepším pořádku a NIKOMU to nevadí!!!

Jakmile tu ale napíšu o švýcarském arogantovi, že vypadá jak kurtizána v těch jeho odporných černočervených lakýrkách, což je fakt, je to k tématu a není to nic vulgárního, tak je příspěvek vymazán. Chápu, že je dnes po bravurním Rogírečkově výkonu pár lidí celkem nasr..., včetně redaktorů TP, což je evidentní, ale když už nic, tak aspoň měřit stejným metrem.

Může mi někdo vysvětlit, čím tento příspěvek porušuje pravidla???
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nečetl, hoď mi do emailu co ti smázli prosim, to mě zajímá ;)
Reagovat
Mercury
Vy dva :). Bratři v triku. Už se těším na následující GS turnaj, to tu zas bude nablito rozumů. Narozdíl od AO však už nedoufám ani v relativní objektivitu olfesse, po tom cos tu předváděl po finále. Stala se z vás opravdu povedená dvojka.
Reagovat
smazaný uživatel
nevotravuj.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Bárny a Olfess ... Blbý a blbější strike back :-D
Reagovat
smazaný uživatel
no samo, masters1000 je pod Rogírečkovu úroveň, se vůbec divím, že do těch států letěl, když se soustředí jen na další kalendářní GS :DDDDD

Kéž by na RG nalosovali Rafu do stejné poloviny s arogantem, to by pak tady bylo protažených ksichtů :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No krasa. Zda se, ze zdejsi diskuse konecne zacal prohlizet nejaky administrator. Ze by se zumpa zacala procistovat a za par tydnu by se tu jiz dalo skutecne diskutovat o tenise? :-O
Zapas jsem nevidel, premohla me unava, ale soude dle videoukazky i ohlasu na ruznych serverech byl zrejme velmi kvalitni a dramaticky.
Reagovat
carolyn
Taky mě překvapilo, že admin po několika měsících pochopil a funguje :-)
Ale Barney asi nepochopí, se nevzdává :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obsese jsou nežádoucí myšlenky, kterých se nemocný člověk nemůže zbavit a stále se mu vrací. Často se jedná o myšlenky absurdní nebo nesmyslné, ale to vůbec nezmenšuje jejich vtíravost. Stávají se neobyčejně rušivými zvláště ve chvíli, kdy se člověk snaží soustředit na jiné myšlenky či práci.

(http://www.psychicke-zdravi.cz/novinky-laik-dimenzef/obsedantne-kompulzivni-porucha-6)
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
správne Roger ! len nech nechá aj drobné ryby si trochu omočiť zobáčik, lepšie hodiť teraz kostičku ako na Grandslamoch kosť :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ryby :-) myslel som vtáčikov:-)
Reagovat
ArcusII
Mám rád fedexe, ale pokuď bych přál někomu výhru nad ním je to právě tenhle Sympaťák z Kypru. Musím říct, že to co Bagdatis odvrátil v tomhle utkání byla nádhera, a výhru si právem zasloužil. Jelikož jsem to utkání viděl celý, ač ospalej mám z toho skvělej pocit a nelituju probdělé noci ;-) (dokonce jsem měl vsazeno na Bagdatise)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře mu tak, Fedexíčkovi, nemá se válet doma, a má trénovat anebo hrát aspoň na nějakém challengeru...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No tohle bych i z části podpořila :o))
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, Andys...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne k tomu doslo. Verim, ze aj dalsi,ktori si tu liecili svoje komplexy tak obstanu a ze tu bude diskusia o tenise.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist