Federer v Cincinnati ovládl generálku na US Open

23. 8. 2009, 20:17
Aktuality 185
ATP CINCINNATI - Švýcar Roger Federer ovládl generálku na US Open, kde za osm dní zahájí útok na šestý titul v řadě. Ve finále turnaje v Cincinnati porazil Srba Novaka Djokoviče 6-1 7-5 a připsal si již šestnáctý titul z podniků série Masters 1000. Díky triumfu si upevní svou pozici v čele žebříčku.
Profily hráčů
Roger Federer

Federer do finálového utkání vlétl jako uragán. Hned ve druhé hře se dopracoval k řadě brejkbolů a sedmý využil. První game soupeři povolil uhrát až za stavu 5-0, to už ale byla pouze kosmetická úprava skóre.

Nicméně Djokovič se nevzdával. Druhý set zahájil čistou hrou a následně dokázal poprvé v zápase najít recept na Švýcarův servis a vypracovat si třígamový náskok. Jenže o něj vzápětí přišel. A když v jedenáctém gamu potřetí neudržel své podání, bylo o vítězi takřka rozhodnuto. Federer utkání zakončil čistou hrou a připsal si čtvrtý letošní titul. Celkově načal už sedmou desítku triumfů.

O šest let mladšímu Srbovi tak oplatil dvě porážky z letošní sezony a v celkově dvanáctém vzájemném střetnutí poosmé vyhrál. V Cinacinnati navázal na tituly z let 2005 a 2007.

Federerovo skvělé období
Osmadvacetiletý rodák z Basileje zažívá skvělou sezonu. Sice ve finále Australian Open podlehl Nadalovi a přes půl roku čekal na titul, od dubna ho však potkávají výhradně radostné události.

Oženil se se svou dlouholetou partnerkou Mirkou Vavrinecovou a zanedlouho vyhrál podnik Masters 1000 na antuce v Madridu, když ve finále porazil antukového krále a světovou jedničku Rafaela Nadala. Pak Federer poprvé v kariéře vyhrál Roland Garros a skompletoval svou sbírku grandslamových titulů.

Odpočinul si a přemožitele nenašel ani na oblíbené trávě ve Wimbledonu, kde získal 15. grandslamový titul, čímž překonal rekord Peta Samprase. Zároveň se po necelém roce vrátil na post světové jedničky.

Koncem července se mu narodila dvojčata a po pár dnech se s celou rodinou vydal do zámoří. V Montrealu sice po 21 vítězných zápasech v řadě prohrál ve čtvrtfinále s Tsongou, přestože ve třetím setu vedl 5-1, ale psychicky ho to nepoznamenalo.

Táta Roger má první titul, na Masters se dotahuje na Agassiho
V Cincinnati měl Federer drobné problémy jen ve třetím kole s Davidem Ferrerem. Pak i díky jistému servisu hladce porazil Hewitta a ve včerejším semifinále rovněž ve dvou setech světovou dvojku Murrayho. Brita, kterého v pěti předchozích střetnutích porazit nedokázal.

Dnešním vítězstvím nad Djokovičem si připsal čtvrtý letošní titul a z podniků série Masters 1000 získal již 16. turnajový vavřín. O jedno více má jen Američan Andre Agassi.

Vůbec poprvé v životě se však z turnajového prvenství radoval jako otec a získal sebevědomí před US Open, kde 31. srpna zahájí cestu za šestým titulem v řadě.

"Zažívám neskutečné léto. Tři týdny jsem byl jen s manželkou a dost mě překvapilo, že jsem se dostal zpět do formy tak rychle. Teď doufám, že v New Yorku ukážu, co všechno na kurtu dokážu," myslel už Švýcar US Open.

Švýcarský fenomén si zítra upevní pozici v čele žebříčku. Po US Open ho může teoreticky ohrozit Murray i Nadal, kteří by však museli triumfovat a zároveň doufat ve Federorovo selhání v úvodních kolech.

Djokovič hrál letos již počtvrté ve finále turnaje Masters 1000, tituly si ale připsal pouze na kláních nižší kategorie v Dubaji a Bělehradu. V Cincinnati prohrál ve finále i loni, kdy se radoval Brit Andy Murray. V žebříčku bude ztrácet necelých tisíc bodů na třetího Nadala. Oba budou v New Yorku obhajovat semifinále.

Dvaadvacetiletý Srb si výkony v Cincinnati notně zvedl sebevědomí před posledním grandslamem sezony. Od porážky ve 3. kole French Open se herně i výsledkově hledal, nyní už pro soupeře opět představuje velké nebezpečí. "Začal jsem trochu pomaleji, ale čtvrtfinále a hlavně semifinále (proti Nadalovi) bylo výborné," zhodnotil svou hru. "Bohužel jsem se ale narodil ve špatné době. Roger, Rafa i Andy (Murray) hrají fantastický tenis. Roger i Rafa patří zřejmě k nejlepším tenistům, kteří kdy nastupovali na kurty. Roger každopádně," vysekl poklonu svému přemožiteli.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI (USA - Ohio, tv. povrch, 3.000.000 dolarů) -
nedělní výsledky (23. 08. 2009)

Dvouhra - finále:
Federer (1-Švýc.) - Djokovič (4-Srb.) 6-1 7-5

Čtyřhra - finále:
Nestor/Zimonjič (2-Kan./Srb.) - B. Bryan/M. Bryan (1-USA) 3-6 7-6(2) 15-13

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

185
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
federerovi porad fandim preju mu 1misto a at hraje jeste tak 5let hlavne at neni jednicka murray
Reagovat
Mercury
Barney musí mít smutný život. Vůbec bych se nedivil, kdyby ho trávil sám, protože být po boku takového člověka musí být docela šílenství. Ještě bych pochopil, že Federera nemá rád (komplex z úspěchů ostatních je především v případě hlupáků a lemplů poměrně častý jev), méně už chápu neustálé provokace pod jakýmkoliv článkem o čemkoliv. Sranda je, že on sám to někomu vyčítá. Samozřejmě, každý sportovec má rozmanité spektrum fanoušků, kteří fandí různým způsobem, mají různou míru objektivity a zaujetí. To, že soudí fanoušky Federera (a co hůř jeho samého!) podle pár komentářů (mnohem méně nenávistných než jsou ty jeho), je další projev ubohosti a krátkozrakosti. Přál bych si, aby měl aspon trochu nadhledu Barneyho Stinsona či kousek netečnosti Barneyho Gumblea ze Simpsonů. Když se říká, že si má každý zamést před svým prahem, tady to platí dvojnásob. Očekávám reakci na tento příspěvek v duchu jeho předešlých dementních komentářů, ale je mi to jedno. Barney musí mít smutný život.
Reagovat
smazaný uživatel
Mercury: Plně souhlasím. Nejdřív jsem si myslel, že je to jen provokatér, který hází kameny do rybníka a s potěšením sleduje kola. Ale bohužel to tak není. Jeho nenávistné výpady proti Slovákům pak nepotřebují další komentář. Ano, musí mít smutný život.
Reagovat
a.magerova
Souhlas s oběma, mé přání je, aby tu chodili slušní lidé z Česka, Slovenska, Polska a třeba i z celého světa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Pod to bych se podepsal..
Reagovat
smazaný uživatel
neviem co sa tu stale hadate ze ci je lepsi fedex alebo nole je to trapne najlepsi je aj tak Usain Bolt
Reagovat
smazaný uživatel
My sa nehádame ! Máš originálny nick ! Vyžerá to ako tajná šifra. Čo sa týka toho Usaina Bolta, nebol nejaký šum na margo jeho zabehnutého času?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdeže Bolt, najlepší je Michael Phelps :)
Reagovat
smazaný uživatel
ako to myslis???
Reagovat
smazaný uživatel
Ja súhlasím s ObiWanom. A nicy, keď to nevieš Usain Bolt bol minulý rok vyhlásený za najlepšieho športovca. Je pravda, že aj Phelps patrí medzi fenomenálných športovcov, zaplával mnoho sveťákov, ale treba povedať to, že Bolt, prekonal 13- ročný rekord Michaela Johnsona z Atlanty 1996 na 200 m. A rekordy v plávaní sa menia každú chvíľu,počas MS v plávaní ich bolo viac než dosť, padali skoro každý deň !
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Ježiš Demi to bol len vtip. Ber to trochu s nadhľadom, kto by sa chcel na stránke TENISportal zaoberať plávaním abo utekaním? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A Abudabi, to tvoje slovo 12:30 "vyžerá" je skutočne excelentné :)
Reagovat
smazaný uživatel
To slovo je omyl, som si toho vedomý. Aj "pisár" sa utne, ako by povedali komentátori NovaSport. Chcel som to opraviť, ale už som nestihol, musel som bežať. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslím,že najlepším riešením ako sa zbytočne nestresovat s tak úbohými existenciami ako je užívatel s aliasom šulín,je proste na nich nereagovat:-) tot moja rada napr. pre abudabiho:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja už nereagujem, ale "niekto" to nevzdáva.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved nevadí,nech vedie monolog:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Keby to bol fanúšikovský "monológ", to pochopím, ale to je len brýzganie. Nemusí mať Federera rád, každý má svojho "koňa". V zápale diskusie, môže tiež človek uletieť. Neustále vulgárne nadávky na všetko a na všetkých, to už začne človeku rozum stáť.
Reagovat
smazaný uživatel
No to hej Abudabi, ale vieš aké to je prísť do diskusie so zlou náladou a potom si prečítaš tie jeho komentáre a aj keď tomu nechápeš, aj keď sa ti to zdá zvrhlé aj tak sa nad tým pousmeješ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tu chodím v dobrej nálade a keď mám čas. Takže, na mňa to má opačný účinok. Ja ho mám v podstate rád, ale jeho komentáre nie, už ich viem naspamäť. Viem, že má rád Nadala, tak nech nám začne o ňom niečo rozprávať. Tak, ako iní o "svojich".
Reagovat
smazaný uživatel
Ale včera sa "nás" celkom dobre zastal, tie jeho komentáre sú väčšinou vtipné, tak ho neber vážne. Ale pravda, mohol by nám už niečo o Rafanovi povedať, stále lepšie ako do toho furt motat Federera.
Reagovat
Kox
Proč tě to sere že sou tu sluváci dyť čech a slovák je skoro to samí
Reagovat
smazaný uživatel
Vy nemáte žádný slovenský tenisový stránky? Že sem pořád lezete? K nám čehůnům...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, že máme tenisové stránky. Na ktoré chodia aj česi. Borec, hovorí ti niečo slovo "bussines", porozmýšlaj! Ja mám Čechov rád, všeobecne, a hlavne z Moravy. Ale aj svoju hrdosť. Bohužiaľ, aj na Slovensku aj v Čechách existujú týpky ako Ty a Barney. Nevedia ako sa točí svet a stále nechápu. Tvoj problém. Viac k tom písať nebudem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre jazykovedcov, opravujem, "business", som s zmýlil v rýchlosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Počkajte, počkajte, kto tu uráža Federera???
Reagovat
smazaný uživatel
Trikrát hádaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Daj mi nápovedu. Ja som ho včera dokonca aj pochválila, takže pochybujem, že mieriš na mňa. Nemám ho rada ale zaujatá teda rozhodne nie som.
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu, jak takový hovado jako ty se může ozvat! Ty, kterej si tu nesčetněkrát urážel a nadával Nadalovi, jakožto největšímu soupeři tvojí neomylné ušklebené modly, bys měl nejvíc držet hubu dobytku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty, kdeže ! Fandíš Nolemu, a to je O.K.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy, ma uraziť nemôžete. S chorými, mám hlboký súcit. Čo sa týka diskusie, už raz som Vám dal najavo, aby ste na mňa nereagovali. O tenise nemáte prehľad a vôbec mu nerozumiete. Ak chcete, napíšem Vám to aj v českom jazyku, aby Vám to už bolo raz a navždy jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
pan čobolský ovcomrd, nějaký argument by nebyl? :DDD Si tu hraješ na nějvětšího intoše a tenisového experta a přitom ještě nedávno tady permanentně nadávals Nadalovi do "vychcaných sviní" ty drátenickej losere
Reagovat
xbenp27
Lidi já vás vážně nechápu, co proti tomu Federerovi máte??? To vás fakt tak štve, že je nejlepší???Chápu, že se vám může zdát usedlej nebo že už hraje moc dlouho a nedává šanci na výhru jiným, ale upřímně nalejme si čistého vína: Tenhle tenista je nejlepším, co kdy hrál. Myslím, že to už dostatečně potvrdil a vaše (někdy až nenávistný) komentáře tento fakt nemůžou změnit;-)I nejlepší hráči někdy prohrávají, ale Federer opět i zde ukazuje svou jedinečnost a porážky přijímá velice sportovně. Takže se prosím vás nad sebou zamyslete a pokuste se být objektivní a hlavně bez závisti k vydřeným úspěchům druhých!!!
Reagovat
smazaný uživatel
"..Federer opět i zde ukazuje svou jedinečnost a porážky přijímá velice sportovně"

Tak teď jsem se opět pobavil, myslíš jako rozbíjení rakety a nepodání ruky rozhodčímu? Ach zaslepení fanatici, jste vážně k smíchu :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady ho kromě Barneyho nikdo neuráží, já jsem psal, že hrál dobře a nikdo tu nesnižuje jeho úspěchy a to, že nejlepší hráč historie.Takže nevím, o čem točíš jako.
Reagovat
smazaný uživatel
Niektorí čo fandia Federerovi z nás chcú stále urobiť zaujatých, ale pritom ako si správne napísal, mne pripadá že zaujatí sú tu skôr oni. Až na výnimky.
Reagovat
xbenp27
Tenis je hlavně o psychice a to,že někdy člověk zareaguje zkratkovitě je v tenise normální (záleží o jak velký zkrat jde) víc zkratů než jsi vyjmenoval si nepamatuji a to za těch let co Federer hraje není zronva moc. Takže na svém názoru trvám;-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Federer zažíva skvelú sezónu". Kto by to povedal v apríli tohto roka? Asi nikto, ale vždy som veril, že sa vráti na post č.1. Nemýlil som sa, má ako hráč to, čo nemá nikto. Tým, ale nechcem povedať, že neprehrá, alebo znižovať hru jeho súperov. Práve naopak. Včerajší zápas bol o tom, že Fede Djokovi takmer nič nedovolil, bol lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Finále v rovnakom zložení by mi nevadilo ani na US Open,každopádne Djokovič by si zaslúžil nejaký ten velký titul,akurát som zvedavý ako na tom bude fyzicky,mám pocit,že v dlhých zápasoch (5 setové a napr. semi v Madride)tahá za kratší koniec...
Reagovat
majjkaa
Som spoko....:) Roger vyhral absolutne zasluzene! A preto akekolvek spochybnovania, ci blbe poznamky niektorých pisatelov tu su totalne "OUT" :) no nechajme ich radsej v tom PRETOZE niektori ludia maju vazne problemy ked treba prijat pravdu, nasledne sami seba klamu, dalej aby vyzerali presvdecivo tomuto klamstvu sa snazia uverit a co je horsie este ho idu aj prezentovat a presviedcat ostatnych :))) Aj ked viem dobre ze v kutiku duse velmi dobre vedia co a ako, len to nedokazu prijat. V tychto diskusiach casto neide o fandenie alebo nefandenie, tu sa do popredia dostavaju hlavne povahy "pisatelov" lebo ak vidim tisic dokazov a jasnych vysledkov ze hrac je ozaj spicka a pritom stale dookola tvrdim to jedno a to svoje, casto az nezmyselne usudky, tak toto uz veru nie je len nefandenie! toto je zatatost a trochu aj obmedzenost. A o urazani a nadavkach uz ani nehovorim. Mali by sa nad tym trochu zamysliet naozaj.
A Rogerovi mozem len a len blahozelat k vyhre a mali by to tu urobit asi vsetci, no to sa nikdy nestane!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nicy, tak se hned neurážej, jen tu svou závislost na těch dvou tak neprožívej, jsou i jiní sportovci, tak se raduj i z jejich výher. Musí tu také někdo oponovat, vždyť tu vesměs píšou jen fanoušci Šarapky a Djokoviče, a hned napadají každého, kdo fandí někomu jinému, také to není příjemné. Nemyslím, že jsem špatný člověk proto, že fandím někomu jinému a že si myslím, že jich je spousta lepších. Na rozdíl od vás skoro všech, co těmto dvoum fandíte, tak aspoň uznám, že tenis hrát umí, kdežto skoro VY všichni ostatní nikoho jiného NIKDY NEPOCHVÁLÍTE a to se mi dost příčí a podle mého to moc nemá společného s FANDĚNÍM . Jste zahledění jen do nich! A to vytváří ve spoustě jiných fanoušcích i averzi vůči těmto diskuzím. Papa
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale to sa netýka mňa, prečítaj si aj dozadu, keď je čo pochváliť tak pochválím. Len toto sú moji oblúbení a hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
A ešte niečo - hádaj koľko je tu ľudí ktorí fandia priamo Djokerovi a majú ho za hlavného favorita. Koľko? Traja? A ostatní čo? Tak to nezveličuj. Papa
Reagovat
smazaný uživatel
z tech co fandi novakovi a marus jsme tu mozna jen dva nebo tri.Pises nesmysly, prave ty nedokazes psat nic jineho nez nadavky na marii
Reagovat
majjkaa
V predchadzajucej diskusii si napisal toto....."K výročí mu Novak daruje jednoho pěkného kanára" Kanara sice nedal nik ale, ak si to videl kanar hrozil jedine Novakovi, a to dost realne :))) Nabuduce namiesto tych nezmyslov radsej mapis ze netrufas odhadnut alebo nechces vopred robit zavery....bude to tak lepsie ver mi :))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jde vidět, že "elegánovci" nemají smysl pro humor, ach jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jde vidět, že "elegánovci" nemají smysl pro humor, ach jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoňže vyhrali Nestor a Zimonjic, aspoň niečo... a od zajtra už pôjde zase Fernando, snáď mu to pôjde lepšie..
Reagovat
a.magerova
foto dne :-)) a bez nadávání :-))
http://www.facebook.com/photo.php?pid=355314&op=1&o=global&view=global&subj=64760994940&id=1587128337#/photo.php?pid=355305&op=1&o=global&view=global&subj=64760994940&id=1587128337
Reagovat
smazaný uživatel
No to fakt :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nechápem že sa ešte dokáže usmievať, to chce fakt náturu...
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Roger tam vyzera, ako keby sa mu viac pacila ta Novakova vaza
Reagovat
smazaný uživatel
Hej aj ja som si všimla, ja by som brala skôr vázu než misku na šalát :D
Reagovat
a.magerova
No to se Roger zrovna ptal jestli má opravdu tu správnou trofej, když je menší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Na salat, alebo vies co by sa mi do toho hodilo? Punč :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ke´d im to odovzdávali tak som si fakt myslela, že to vymenili :) na punč by bola tiež super, ale lepšie mi do toho pasujú uhorky a rajčinky :))
Reagovat
majjkaa
Ahojte no pravda :) Roger tam vyzera ako keby sa mu viac pacila ta vaza, fakt hehe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně tento týden byla zajímavější atletika.
Reagovat
smazaný uživatel
No aspoň tady někdo taky fandí někomu jinému než chvástalovi Djokovičovi a uhekaný Máře. Nicy by měla jít k psychoušovi se závislostí na těchto dvou. Ale jinak jsou oba dobří sportovci, to musím uznat, ač jim nefandím!
Reagovat
smazaný uživatel
Co se zas navážíš do mé sestry? nikdo není na nikmo závislý, jenom každý má prostě někoho jiného no, jsi fakt pako.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt už dnes nemám náladu, ale poviem ti len toľko, že ja viem že mi to robíš naschvál a je mi to jedno. Vieš, neviem asi už som taká, ale chcem aby ma každý chápal a vedel čo a ako. Ale fakt si už niekedy myslím, že všetci neinteligentní ľudia sú tu iba proto aby ma mohli trápit.
Reagovat
smazaný uživatel
To se opravdu nezapře, ta vaše "stejná krev"!
Reagovat
smazaný uživatel
Maart je taký Barney akurát že z druhej strany :D
Reagovat
smazaný uživatel
Radši se zamysli nad sebou, potřebuješ to jako sůl!
Reagovat
smazaný uživatel
Až budem mať chuť sa hádať tak ti napíšem nemaj strach ale teraz sa to fakt nehodí, arrivederci...
Reagovat
smazaný uživatel
PARÁDA ELENKA VYHRÁLA, FÉĎA VYHRÁL, ODE MĚ 100% TIP!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tys tu chyběl
Reagovat
a.magerova
Už se těším na zítřejší žebřík :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš prohrála, Novak prohrál to je teda den... výstavný kus
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a sparta gól na konci chelsea vyhrála a máme sto komentářů
Reagovat
smazaný uživatel
A víš co, teraz som sa dozvedela, že bude Nando hrať v New Havene, takže ho ešte pred US OPEN uvidím! :) len neviem kde... ;-o
Reagovat
Kox
Kde si to četla?
Reagovat
smazaný uživatel
na ofic. stránkách New Havenu predsa...
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu by bylo lepší kdyby si fandila Dominice a Daniele, takové dobré tenistky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Veď ja jim fandím, ale nie až tolko vieš :) aj Rybičke aj Dominovi...
Reagovat
Kox
Nejlíp to teď řek Novak: "Nebyl to nejlepší zápas, nebyl sem energický jako proti Rafovi. A když vám nejde první servis je proti Federerovi nemožné hrát. Celkově to byl pro mně úspěšný týden měl sem sice v některých zápasech pomalé začátky ale nakonec jsem to zvládl. Budu se snažit těchto sedm dní trénovat tvrdě a být agresivní od začátku zápasu. Když se toto vše povede tak se mohu na US dostat dál." Hezky řečeno moc se mi to líbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to borec, zbožňujem ty jeho výroky, tú jeho veselú povahu... a jak dal v prvom sete na 5.1 tak ma to rozosmialo, ináč ani ťuka. :))
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně povedané, jo jsem se tež smál po tom, jak snížil na 1-5 :D je to prostě fajn chlapík, šoumen a skvělý tenista a proto ho mám tak rád, i když včera komentátor na nova sport říkal, že ve fanclubu novaka jsou spíš ženy, najdou se i muži :D
Reagovat
Kox
Jo přesně je to tak najdou se i muži :D
Reagovat
smazaný uživatel
a Tome, myslíš si, že taká Maruš alebo Ana majú fanklub založené na babách? Ani náhodou. :) inak kde môžem nájsť ten rozhovor aj zo včerajška? Ani na Asapsports.com to nie je..
Reagovat
Kox
Jestli myslíš to co sem překládal tak je to na atptennis.com
jo a je to zestručnění tak mě nechytej za slovo až si to budeš číst :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze včereška je něco i na novakových stránkách, jejda, ona nám prohrála i Maruš to je den a Sparta dala gól v poslední minutě :-(
Reagovat
Kox
Ježiš sparta no k.u.r.v.a
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne. :) A k tomu dnešnému dňu - aspoň nech vyhraje moja dvojica Zimonjic a Nestor.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska už mi jedno skoro všecko, po smutku a vzteku mám teď období flegmatismu :D však pokud nejde o život, jde o ho.no
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht, šak nám to ešte Nole ukáže, co v nem "dříme" :))
Reagovat
smazaný uživatel
jo, já už ale radši neříkám kdy a jak dopadne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už radšej nie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Polepším se, půjdu se dívat na Barcelonu, tak měj sestra, ziítra pěkně oslavuj, já jdu zitra na baníček :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ciao :)
Reagovat
smazaný uživatel
nějak se to zadrhlo :-( po mojem už bude jenom 10
Reagovat
smazaný uživatel
Trofej je tam kde je ji nejlip:), tak gratulace a jen tak dal, ted jeste obhajit US Open:) Roger forever
Reagovat
smazaný uživatel
Nič to chlapci, nič to zato, že nám zase vzali zlato! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě 23 a máme stovku, kde jste elegáni??? :D :D :D
Reagovat
Kox
Tak to je snad jasný Barney tady psal už něco o ucvrnkávání tak asi moc u počítače bejt nemůžou :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tu sme, checkujeme ostatne sportove stranky :)
Reagovat
smazaný uživatel
kde by byli, onanují u záznamu na Novasportu :D
Reagovat
a.magerova
Jsem to napočítala u Tebe na 19 komentářů (čímž vedeš) jen tady, připomíná mi to heslo "zloděj volá chyťte zloděje"
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, sám jsem psal o tom, že jsem se smál, kolik toho bude a já jich mám nejvíc, kdo mohl čekat, žebude najednou tolik reakcí a já budu muset psát :D tak jeden jěště 16, nebudu všetko psát jenom já
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooo,čista práce "Elegane"! Barney,ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
56.. Tome, to ešte tú stovku všetci společne dáme :))
Reagovat
smazaný uživatel
jo :D stovka bude v klidu :D
Reagovat
Kox
100? Nepříde vám to málo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na Novakovu počest klidně i dvě stovky
Reagovat
Kox
Což to jo ale sme jen tři Elegánů tu je jak nasráno
Reagovat
smazaný uživatel
:D nejdeme na iný portál? :D to bol zžart.. pre nechápavých :)
Reagovat
smazaný uživatel
:d ještě barney :D :D já jsem říkal, že tu bude 100 komentů od elegánů já sám jich už mám tak 20 :D
Reagovat
smazaný uživatel
No píšme píšme ešte to je furt málo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už nevím co psát milá sestra, emoce jsem tu vyhodil,snad len všetko najlepšie ku zajtrajším narodeninám.
Reagovat
smazaný uživatel
No díky :) inak pri tom čítaní všetkých komentárov som sa tak nasmiala, hlavne pri Magi, ako písala o tom stojku na chlupy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že není nejlepší chvíle na přání, ale aspoň jsem trošku zvednul náladu po tom dnešním mači :D no je strojek byl dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
No, vono to už je aj jedno tenis tiež nie je všetko... len ma to štve, ja toho Djokera fakt nechápem, jeden deň paráda, a druhý deň nič. Ale hlava chlapa sa ajtak nedá pochopit :D To musí byť psychika, ale sakra proč? Odmietam názory typu "nie je to typ šampióna" atď, veď kto by s tým súhlasil, keď niekomu moc fandí?? Môže to byť pravda, ale dúfam že nie, už som si ho "vybrala", tak sa musí snažiť aby bol čo najlepší a hotovo, finíto!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, ale dneska to nebyl zas tak špatný výkon, podívej se, co hrál proti chardymu, to byl děs, dneska druhý set nebyl zas tak špatný, samozřejmě se včerejškem se to nedá srovnat, ale nebylo to ono no.
Reagovat
smazaný uživatel
Pane Boze, ja len nechapem, ako to ten Roger zase dokazal??? Zase niekomu svietilo slnko do oci? Niekto sa malo alebo zle vyspinkal? Alebo sa zranil? Alebo sa Rogerov super zranil sam? Zase tolko stastnych nahod pre Rogera :)
Inak Roger fantazia, generalku pred US si zvladol super, presne ako pred RG! Takze vitaz opat jasny!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Yavanno tak toto si písať nemala, toto si už teda prehnala. Asi na tom fakt niečo bude, že to je už choroba. Federer môže byť dobrý, môže byť najlepší ale toto si Nole teda nezaslúži aby si hento písala a ešte taká inteligantná Yavanna!
Reagovat
smazaný uživatel
dávno už je jasné, že fanaticky si ucvrkávat z elegána je choroba .))
Reagovat
a.magerova
:-)) no prostě k tomu vítězství zas přišel jako slepý k houslím
(přijít k něčemu žádanému a chtěnému bez jakéhokoli přičinění)
Reagovat
smazaný uživatel
To nebolo na Novaka konkretne, ale strasne ma vytacaju tie pripomienky po zapasoch, ked sa vsemozne hladaju dovody-hocijake, okrem toho, ze hral dobre, preco vyhral. Napr. Roger je svetova jednotka preto, lebo Nadal bol zraneny. Ok, ale zato Roger nemoze, niekedy mi to pripada uz take trapne, ako keby ho Roger postrelil alebo co. Jasne, ze si to Nole nezasluzil, on sa predsa na nic nestazoval, ale ten Tomasinhov koment ma fakt vytocil, ked ratal novakovi, kolko hodin spal.
Reagovat
smazaný uživatel
A Nicy ty velmi dobre vies, ze by mi absolutne nevadilo, keby dnes Novak vyhral, body a titul potrebuje ako sol.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale vem si to objektivně, kdybys nefandila ani jednomu z hráčů a chtěla si jít v neděli na finále turnaje masters.byla by si ráda, že finále je těsně po poledni? myslím, že ten čas prostě není ani atraktivní pro fanoušky a je to i nespravedlivé, já se na to nevymlouvám, psal jsem, že roger hrál dobře, ale únavu prostě nezapřeš.nehraje se ani další turnaj od zítřka, takže tak.
Reagovat
skott
no ja jsem zvedavej, co bude takovy tomasinho rikat pokud se nedejboze Djokovic dostane do finale USO.Pokud neni Novak schopnej odehrat dva zapasy ve dvou dnech na dva vitezne, tak at radsi do New Yorku vubec nejezdi.
Reagovat
Kox
Ale to je fakt no mohli by to dát třeba do night sesion nebo aspoň od 6 třeba. V USA chodí na tyhle zápasi nejvíc lidí
Reagovat
smazaný uživatel
No veď práve mi to nejak k tebe nepasovalo. Len som už vytočená aj ja. Fakt ma to už rozčuluje tá situácia v tenise. Fakt by som bola rada, keby som fandila Federerovi, tešila by som sa v podstate stále. Ale ono to nejde! Kukni, Fernando v prvom kole, Roddick chytá formu a útočí, Federer všetko vyhrá, Guffy je dvojka a Nadal je zranený a Maruš prehráva...
Reagovat
smazaný uživatel
To neni o tom odehrat dva zapasy, jde o to, v jakych casech.precti so,co pisu vyse.ty se bez radsi divat a sve "ruske finale", kdyz to rusko tak milujes
Reagovat
Kox
Na US sou dny volna jesli tak pilně sleduješ tenis každej hráč hraje vobden chlapečku
Reagovat
smazaný uživatel
Ja neviem, podla mna sa snazia prisposobovat aj europskemu casu. Vobec by ma Novakove vitazstvo nestvalo. A ved posledne 2 vzajomne zapasy vyhral on, tak co sa tu zbytocne hadame?
Reagovat
skott
o me se nestarej, ale prestan tady fnukovat a vymyslet si duvody Djokovicovo prohry, kdyz ten jedinej je uplne jasny.Proste hral bidne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se nehádám, jenom konstatuju fakta, nemám fakt náladu se s někým hádat
Reagovat
skott
Na USO se hraje semi a finale dva dny posobe, tak mi nerikej jestli tenis sleduju.
Reagovat
smazaný uživatel
Vies co jedine ta na tom moze tesit? Ze Murray sa na prve miesto tak skoro nedostane:) Inak pozrela som si zaznam zo zapasu Federer-Murray a to ako si rozbil ruku raketou-no pako. Mali mu to zasypat solou!
Reagovat
skott
ja se s tebou taky nechci hadat, ale od tebe bych takove vyhovorky necekal...peace;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, ale když elegán rozmlátí raketu, tak je vše v nejlepším pořádku, co ty kravěnko ubohá...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je tuším jediné... ale moc mi to nepomože... vieš čo by som fakt potrebovala? Kludne nech je pred Nolem bárkdo, enem nech je Nole pri najhoršom tretí a za ním 5 000 bodová medzera, to by bol ráj :)
Reagovat
smazaný uživatel
no možná jsem to trochu přehnal,doutnali ve mně emoce, ale něco z toho je pravda
Reagovat
smazaný uživatel
no do kelu zmeskal som to.preco na novasport to maju v programe o 20:00? myslel som ze zacinaju o 8 a o 8 uz bolo po tom :(
Reagovat
LubosZabloudil
Novasport da radeji magazin Ligy mistru a ve chvili, kdy se finale hraje jeste nazivo, pusti zaznam :D
Reagovat
a.magerova
Jo jo to jsme si už dávno všimli, že Nova sport je nejlepší ze všech, to jak utne zápas v polovině gamu jen aby nám mohla naservírovat půlhodinovou reklamu na strojek na chlupy a ten magazín dnes to bylo taaaaky moc super :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Páčilo sa mi,ako sa v 2 sete,po hre ktorú Federer vyhral čistou hrou za 45 sekúnd,smiali komentátori,že tolko trvá Nadalovi pauza medzi prvým a druhým podaním:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a cvrknuls aspoň u toho do textilu?
Reagovat
Matti
a ucvrknul sis z toho victore do kalhot stejně jako na australian open když Rafa ho porazil tvaří tvař.
Reagovat
Kox
Jo měl mokrý kalhotky až se mu zarejvali do prdELE
Reagovat
smazaný uživatel
Teda toto leto už snad ani horšie byt nemohlo,ešte aby tak ten po.raný elegán vyhral aj Montreal a snad nam tu pár ludí rozbije doma počítače či TV :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jak říkám, z vlastní zkušennosti to musíš velmi dobře znát, když si do poloviny tohoto roku nespával a lezl kanálama, co ty fanatická nuličko? :D Kolik toho rozmlátils ty, když ti uplakánek na AO ani nemohl promluvit do mikrofonu? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha ha ty by jsi me rozesmal, Andyho smet z kurtu, Novaka taky, jo on vlastne nehral s Rafou vid? To bude asi tim, ze se Rafa nedostal do finale, proc si proste nepriznas, ze je proste ve forme
Reagovat
smazaný uživatel
Boha a Sharapo ty ma tiež neštvi!
Reagovat
smazaný uživatel
jo, dneska je ser.e celý den, chelsea vyhrála,novak a ještě maria
Reagovat
smazaný uživatel
Zase všm ukázal hlavně Barneyovi a tomasinhovi, že ač ho nesnáší je to number one a nejinteligentnější hráč. Nevěřím sice, že bude tak motivovaný, aby vyhrál i US Open, ale po všm, co letos dokázal a že konečně porazil i své 3 největší soupeře jsem plně spokojený, stejně jako asi i on
Reagovat
a.magerova
Motivace bude :-)) ještě nikdo nemá 6 US Openů (a navíc v řadě).
Reagovat
smazaný uživatel
... opäť všetkým vytrel zrak. Správne Viktor, ja byť na ich mieste,po časti tejto tenisovej sezóny, obháňali by ma myšlienky na mašlu. Čo sa týka argumentov Tomasinha, tak sa mi zdajú dosť nízke a nehodné reakcie.
Reagovat
smazaný uživatel
Pose.te se všici, napsal, že hrál dneska dobře, tak co se vám kurv.a nelíbí.To tu má psát, jaký je roger frajer, jak ho znožňuju a tak? nemusím ho, ale uznávám ho jako skvělého hráče, pochválil jsem ho za výkon tak o co vám jde, vy tady víte jak někomu posr.at už tak posraný den.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, musíš tady napsat X kydanců, jako např. "měl krásné nohy, hezky se usmál, měl ho v pravé nohavici, má nádhernou prdel" a pak tu budeš vítán a za nejvetšího kinga :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Barney, málop kdy s tebou sice souhlasím, jseš až moc zaujatý a tak, ale máš pravdu, tady se člověk nezavděčí objektivním kometářem, dky ženení o rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som ťa nechcel uraziť. Ale argument, o ktorej sa začal hrať zápas, sa mi nezdá. Sú to profesionáli, takýto turnaj nehrajú po prvý raz. Ostatné je všetko O.K.
Reagovat
smazaný uživatel
já jenom nechápu, proč nejlepší hráči ze světové elity (kromě Rafy), najednou zapomenou hrát když proti nim stojí ušklebený elegánský ksicht...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápeš to?Protože si blbej
Reagovat
smazaný uživatel
Barney, tomu sa hovorí syndróm laklej ryby :) ač sa mi to píše ťažko, Nole je super, ale ešte má čo zlepšovať, to teda určite..
Reagovat
smazaný uživatel
ale oni to nezapomenou, on je proste k nicemu vetsinou nepusti:)
Reagovat
smazaný uživatel
Soobe, to mala byť metafora :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit,že niektorí pravidelní prispievatelia musia už leto doslova neznášat,lebo tolko utrpenia čo im to tohtoročné sposobilo,tak skoro nevydýchajú,napadá ma hlavne jeden nemenovaný(ale niekto ho tu už párkrát nazval šulínom,tak myslím, že sa spozná:-)
Reagovat
smazaný uživatel
z vlastní zkušennosti to musíš dobře znát, když si do poloviny tohoto roku nespával a lezl kanálama, co ty fanatická nuličko? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak stručně ohodnotím zápas, i když těžce se mi hodnotí, než se tady vyrojí zase banda fanatiků a bude tu 100 komentářů.Orvní set, jasně v režii Rogera, podle mě ovlivněno časem, proč se finále hrálo tak brzo??? za 1)je to neatraktivni cas a 2)novak mel o nejakych 5 nebo 6 hodin mene casu na regeneraci, at si to kadzy prebere jak chce.Po prvnim jasnem setu byl ten druhy vyrovnany, podle me mel novak i vic brejbolu, jenze proste to nevyslo, od zacatku jsem citim, ze dneska neni ten den, nehral zas tak spatne, hral sice hur nez proti rafovi, ale spatne nehral, roger hral taky dobre, ale mel proste v koncovce trosku vic toho potrebneho stesti, ktere k tomu patri, bohuzel, nemuez byt kazdy den posviceni, ale je treba si z toho vzit pozitiva z tohohle turnaje v podani novaka, vcera excelentni, dneska dobry v druhe sade, skdoa ztraceneho vedeni 3-0.Gratulace rogerovi, Novak si to nechava na US OPEN, kde vsem ukaze.Ajde Nole a congratulations roger
Reagovat
Kox
Kurňa tohle sem nepiš vždycky když napíšeš že vyhraje tak prohraje radši sem nepiš že jim na US ukáže. Doufám v to ale zatim na to nemá tak se snad zlepší
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa ale je mi to už smiešne, ale súhlasím s tebou Kox, Tome ty si mysli co chceš, ja si budem myslieť čo chcem, všetci si budeme myslieť čo chceme a budeme dúfať, len si uvedom že nie si vjedma, takto sa veci majú.
Reagovat
smazaný uživatel
však ja neříkám, že jsem vědma, jen se prostě snažím vyhecovat a povzbudit a věřit prostě svému oblíbenci, když se to někomu nelíbí, ať mi prdel políbí jak se zpívá v jedné písni.úpřimnost nade vše.furt lepší věřit než psát kometáře, že je z formy a tak a dneska to nevidím dobře a tak.prostě přestanu psat úplně a bude klid, aspoň si tady budou tokat elegánovci spolu a nebude zavázet někdo, kdo fandí někomu jinému.
Reagovat
Kox
Asi si to nepochopil já taky právě doufám je to dá se říct prosba chápeš jen mi příde když napišeš že jim to ukáže bo vyhraje tak se to nesplní tak musíme doufat všichni co nejvíc a vono to víde ale trochu by to zlepšit eště chtělo:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to zase nie. Dúfaj sám doma, proste nemôžeš byť taký... chápeš? Ja som to myslela dobre, nepreháňaj to a bude všetko ok ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo chápu tě no, se někdy prostě neovládnu a napíšu to tak jako z hecu no.
Reagovat
Kox
Hlávně když fandíme všichni jednomu hráči Novakovi tak se nemůžeme hádat to nejde za to bysme se měli stidet:)
Reagovat
smazaný uživatel
Sestřička moje, já nepřeháním, já to nemyslím zle, náhodou jsem tu psal před Ao loni a vyhrál, ale o tu nejde, chápu, že je někdo pověrčivý, já to píšu prostě z hecu, z nasrání a a odhodlání, budu se snažit nepředbíhat teda.Tak US OPEN vyhraje elegán, aby byli všichni šťastní :D :D :D
Reagovat
Kox
To si to teda vylepšil :D :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
KOX: Jo vylepšil :d jsem si chtěl udělat srandu, jo neměli bysme se hádat, já se polepším a nebudu psát, že vyhraje a tak, slibuju.jsem porstě emotivní a rád se hecuju a tak, jsem něco jako štěpec nebo monfils :D
Reagovat
Kox
A Tsonga na toho nezapomínej to je taky simpatickej vopičák:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Bože my sme teda trojka :D ešte sa fakt aj my pohádáme :D
Reagovat
Kox
Právě mi příde že se to už udobřilo:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, my se nemůžeme, já Tomasinho I. z boží vůle král se vám omlouvám za svůj možná až moc nahecovaný komentaář :D ty brďo ,no můj druhý miláček jo-wilfried, ten by mohl tež zlobit
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, už se to udobřilo, už jsem klidný a vyrovnaný :D že já jsem musel všechno zdědit po tatovi :D horkou krev,křivé zuby,styl chůze,bolíkání.
Reagovat
smazaný uživatel
-:))
Reagovat
smazaný uživatel
Slušné vyjadrenie? Sorry, ale to bohužiaľ teraz asi nevymyslím. Djoker mi pripadal jak laklá ryba. Takto to zahodiť...
Reagovat
smazaný uživatel
Este nejake pochybnosti, ze Roger uz nedokaze porazit nikoho z top 4???
Reagovat
smazaný uživatel
Ne už žádné, i když jsem žádné nikdy neměl. Roger je prostě #1
Reagovat
a.magerova
No a jeho holky mají dnes 1 měsíc, krásná oslava :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tá sezóna je k neuvěřeníííí ! Nechcem ani pomyslieť, ak by sa mu podarilo vyhrať USO .... Match jak vyšitý..
Reagovat
a.magerova
Hele jestli vyhraje US Open, tak si klidně ucvrknu ať má Barney radost :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo -:))
Reagovat
a.magerova
No doufám, že se přidáš :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist