Federer za stavu 2-0 zahodil mečbol proti Andersonovi a wimbledonský titul neobhájí!

11. 7. 2018, 18:29
Aktuality 404
WIMBLEDON MUŽI - Roger Federer hrál dnes po třech letech wimbledonský zápas mimo Centrální kurt a na dvorci číslo 1 se mu podařilo vyrovnat svůj dvanáct let starý rekord, když prodloužil neporazitelnost na trávě na 34 setů. Ve čtvrtfinále proti Kevinu Andersonovi ale pak nevyužil mečbol, nakonec po více než čtyřhodinové bitvě prohrál a neobhájí tak loňský titul.
Roger Federer

Roger Federer letos ve Wimbledonu v prvních třech zápasech nečelil brejkbolu a do čtvrtfinále se dostal bez ztráty setu i podání. Ve čtyřech vzájemných duelech s Kevinem Andersonem neprohrál jediný set a roli favorita dlouho potvrzoval i dnes v prvním střetnutí na trávě.

Švýcarský tenista sice ve druhém setu poprvé na turnaji neudržel podání, ztrátu však dokázal rychle smazat a po dvou hodinách hry se za stavu 6-2, 7-6 a 5-4 propracoval při servisu soupeře k mečbolu. Jenže při snaze o bekhendový prohoz poslal míček daleko do autu a o další dvě hodiny později se s turnajem loučil.

Šance na vítězství měl Federer, který po třech letech a 19 zápasech nehrál ve Wimbledonu na Centrálním kurtu, ještě v pátém setu. Za stavu 4-3 měl brejkbol a za stavů 6-5 a 7-6 byl celkem pětkrát dva míčky od postupu. Jenže k dalšímu mečbolu se už nedostal a po 4 hodinách a 11 minutách prohrál 6-2 7-6 5-7 4-6 11-13.

"Za celý zápas jsem ani jednou neměl pocit, že bych se rozjel na sto procent. Proto se teď cítím hrozně," řekl Federer. "Byl to prostě takový ten zápas, kdy jen doufáte, že to nějak zvládnete," doplnil zklamaný Švýcar.

Nejstarší hráč v Top 100 Federer, který za čtyři týdny oslaví 37. narozeniny, na grandslamu ztratil vedení 2-0 na sety teprve potřetí v kariéře. Za tohoto stavu dokázal dotáhnout 269 zápasů k vítězství a prohrál pouze v roce 2011 s Francouzem Jo-Wilfriedem Tsongou ve čtvrtfinále Wimbledonu a s Djokovičem v semifinále US Open.



Osminásobný šampion Federer hrál ve Wimbledonu podvacáté v kariéře a pošestnácté nechyběl v osmifinále. Dnes v něm celkově počtvrté neuspěl.

Majitel 20 grandslamových titulů dnes vyrovnal svůj rekord z let 2005 a 2006, když na trávě v All England Clubu neprohrál 34 setů v řadě. Byl i blízko od jeho překonání, ale poslední míček neuhrál. Zároveň se připravil o vyrovnání rekordu v počtu vyhraných zápasů na trávě, který zůstává Jimmymu Connorsovi (174 výher).

Druhý hráč světa Federer za posledních 25 měsíců odehrál 110 zápasů s bilancí 97-13, ve 109 duelech přitom vyhrál alespoň jeden set. Čtyři z posledních devíti porážek utrpěl po nevyužití minimálně jednoho mečbolu.

Dvaatřicetiletý Jihoafričan Anderson po velkém obratu postoupil do druhého grandslamového semifinále v kariéře. Poprvé si v něm zahrál loni na US Open, kde došel až do finále.

"Na výhru nad Rogerem Federerem tady ve Wimbledonu budu vzpomínat do konce života," řekl Anderson. "Ale i když mám velkou radost, tak se musím dát rychle dohromady, protože bych tady chtěl ještě odehrát dva zápasy," prohlásil.

Dalším soupeřem osmého nasazeného Andersona bude John Isner (h2h 4-8). Americký tenista dnes ve svém prvním wimbledonském čtvrtfinále porazil 6-7 7-6 6-4 6-3 Kanaďana Milose Raonice a ve 33 letech si zahraje poprvé v semifinále grandslamu.

O druhé místo ve finále si zahrají dva bývalí šampioni Srb Novak Djokovič a Španěl Rafael Nadal. První hráč světa dnes udolal v bezmála pětihodinové bitvě Argentince Juana Martína Del Potra.

• WIMBLEDON 2018 •
Londýn / Velká Británie, tráva, 34,000.000 liber
středeční výsledky (11. 07. 2018)
• Dvouhra mužů - čtvrtfinále •
Anderson (8-JAR) - Federer (1-Švýc.) 2-6 6-7(5) 7-5 6-4 13-11
Nadal (2-Šp.) - Del Potro (5-Arg.) 7-5 6-7(9) 4-6 6-4 6-4
Djokovič (12-Srb.) - Nišikori (24-Jap.) 6-3 3-6 6-2 6-2
Isner (9-USA) - Raonic (13-Kan.) 6-7(5) 7-6(7) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

404
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zajímavý článek: http://tenisovysvet.takurcitee.sk/federer-vs-nadal-kto-je-najlepsi-v-historii/

Pro ultrape3ky a frantzíky, stan borowice a forehandy, kterým chybí letos vzájemný souboj:https://www.youtube.com/watch?v=NSwYMAgYwGE
Reagovat
Stan_Borowitz
Ten článek je silně tendenční, vůbec nezmiňuje slabú éru, Roddickov a Baghdatisov...
Reagovat
a.magerova
Nicméně... nejvíc mě štve, že... pod článek o Rogerovi maj potřebu psát Rafovi fanoušci v míře větší než menší, dokonce i ti, kteří tu roky nepíší... ale pod pěkný oslavný článek o Rafovi se jim opět vůůůbec nechce... celkem nechápu... nebo to mám chápat tak, že o Rafu jim vlastně nejde a víc je baví kopat do Rogera a jeho fanoušků?!
Reagovat
Amputace
Ano. Důležité je, že vy to vůbec neděláte. Ta vaše bohorovnost už začíná být vážně donebevolající. I slepý musí vidět, že oba příslušníci obou táborů dělají naprosto to samé a dopouštějí se stejných či velice podobných "prohřešků".
Reagovat
Amputace
Ještě dodám - i kdybyste nějakým zázrakem přiznali, že to děláte, hned vzápětí se vymluvíte na to, že vás k tomu vyprovokoval a přinutil Forehand :) Že jste jeho výtvorem, že sami za to vlastně nemůžete, není to vaše zodpovědnost a vizitka. A ostatní nazýváte pokrytci, přitom své chování svádíte na někoho jiného. Neříkám, že konkrétně ty, ale mluvíš za nějakou většinu či širší skupinu, takže činím to samé i v opačném případě.
Reagovat
Amputace
Btw. Rád bych pod nějaký ten oslavný článek o Rafovi napsal, ale ve vztahu k letošnímu Wimbledonu tady žádný bohužel není :) Ani po tom krásném zápase s Del Potrem, který se jistě líbil většině fanoušků tenisu.
Reagovat
a.magerova
No... koukni, kolik Rafa-fans napsalo pod tyto dva články, mimochodem s Rafovou fotkou... pokud se tu objeví článek s Rogerovou fotkou, tak jsou tam nasáčkovány davy okamžitě.... a není to poprvé, kdy Rafovy články nezajímaj nikoho, což mě celkem i mrzí.... :-/

A když si pod Rogerem rozebíráme, my FFF, celkem mírumilovně jeho hadry, vousy, vlasy, fotky... tak tam schytáme okamžitě nechutné urážky a sprosté nadávky... a to hlavně i já, která jsem tady NIKDY proti Rafovi nic nenapsala a sprostě tady nikomu nenadávám... řekni, je to normální?!
Reagovat
Amputace
Jej. Tak ten první je z dneška, ještě uvidíme, třeba se to tam rozvíří. A ten druhý - to chceš vážně srovnávat poutavost nečekaného vypadnutí Federera z Wimbledonu s Nadalovým vítězstvím v prvním kole? Kolik podle tebe FFF řešilo Nadalovo vypadnutí s Rosolem? Byl to šok, tak je jasné, že to každý řeší. Kdyby Nadal vypadl ve 4 kole na RG, také se to bude řešit a to rozhodně ne jen fanoušci Rafy. Snažíš se tady poukazovat na úplně nelogickou rovnici, přičemž srovnáváš atraktivnost článku o Rafově vítězství v prvním kole a Federerovo vypadnutí. Tak to snad dojde i totálnímu analfabetovi, co vzbuzuje větší pozornost - a to bez ohledu na fanouškovskou příslušnost.
Reagovat
Amputace
Promiň, ten s vyjádřením Del Potra je ze včerejška, špatně jsem se podíval. Nicméně je to úplně irelevantní. Je logické, že tento článek nikdo neřešil, když všichni řešili ten zápas s Potrem v úplně jiném článku.
Reagovat
Amputace
Reagovat
a.magerova
Psala jsem to v širším kontextu nikoli jen s ohledem na letošní Wimbledon... a nejenže nesleduješ datum, ale ani asi nečteš co píšu, protože jsem psala POD ROGEREM nikoli POD RAFOU, tak nějak nechápu, proč tu dáváš odkaz na článek s Rafou ve spojitosti s mírumilovně... prostě jsem napsala svůj názor a když nechceš vidět, tak samozřejmě neuvidíš, nemám čas ti tu dohledávat cokoli konkrétně, stejně bys zas měl nějaké výhrady... přeji pěkný den.
Reagovat
Amputace
Nechápu, co řešíš. Ten problém je naprosto oboustranný. Oba tábory do sebe šijí už od doby, co sem chodím - pod články s Rogerem, Rafou, je to úplně jedno. Že se z toho snažíš udělat pouze problém fanoušků Rafy je tvá krátkozrakost. Ten odkaz na článek o Rafovi jsem dal právě proto, abych ti názorně ukázal, že to, co tady vyčítáš fanouškům Rafy, dělají úplně stejně i fanoušci Federera (pod článkem o Rafovi). Tedy obdobná situace, kterou zde popisuješ, nicméně v opačném gardu.
Reagovat
Amputace
1) Jaké články o Rafovi máš na mysli? Pokud jde o tento Wimbledon. Od porážky Veselého tady neměl jediný článek a to ani po té úchvatné bitvě s Potrem, tak o čem se to sakriš bavíme?
2) Jaké urážky v tomto konkrétním článku máš na mysli? Buďme tedy konkrétní, jinak to vážně nemá smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tendenční asi jako Borowitz. Silně neunášíš. Forehanda nemusím, ale maže si Tě na chleba jako Rafa své soupeře :-)
Reagovat
spaniel
To tal vidis proto, ze jsi fanda Dopala.
Reagovat
smazaný uživatel
FFF Rule no. 1 - nefandis s nami, fandis proti nám!!..A urcite aj Nadalovi.

Bože moj :)
Reagovat
spaniel
Klidne me rikej spaniel, cirkusaku. Nemusis tak oficialne.
Reagovat
smazaný uživatel
Vylez ze své ulity. A koukni se, komu víc fandím...
Ale co tu předvádíš poslední dny (týdny), to si jen říká o tom, aby si z tebe Forehand vystřeloval.
Reagovat
spaniel
Jo, nevim kdo jsi. Jsi takova seda mys.
Reagovat
smazaný uživatel
Typický Stanko noo. Clovek by tu v týchto tazkých chvílach pre Fanatic Frusrated Fans ocakaval iné elity, ale Stanko opat preberá iniciativu.

Toť zaujímavá postavička odetá do lacného pozlátka morálky tu už raz jeden duševný striptíz predviedla, myslim ze to bolo po Monte Carle. Ukazuje sa, ze Starého psa (prepác Stanko, vek je iba cislo) novym kuskom naozaj nenaucis a tak nám záverečné GS boje opat sprijemňuje tento tradičný TP podmaz..A veruže dobre hrajú :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš tých drevákov a trepačov kobercov? Ti najednou hrají dobře? To jsou mi veletoče.
Reagovat
Roger_Federer
Mas to tezke Peter, nikdo te tady nebere vazne, ti co ctou mezi radky vedi, ze ani neznas historii, cucas cisla ze zadku svojeho psa(uz ani z prstu) jsi ochotny tvrdit, ze Nadal v roce 05 nevyhral turnaj na antuce a potom se kvuli tomu do hadovat tyden..
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakta Forehandovi nikdy nepřekážela...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, běžte se společně s Forehandem srdečně zasmát skvělému fóru a krávě Mirce a pohoršovat se nad nejlepším sráčem Rafou. A ještě se nezapomeňte poplácat po ramenou, jak si tady kdekoho mažete na chleba. Fratz vám k tomu může zahrát na fujary.
Reagovat
baggik
Ty bláho, ono bude semi Djoker - Nadal, Izzy - Anderson, tak to je mazec! Jsem myslel, že bude klasika favorit x servisman x2 a ono tohle. Ve finále bude jeden střelec a může vyhrát historický titul, no zajímavé.
Reagovat
Krisboy
Skutečně hodnotné highlights na ofiko stránkách Wimbledonu, jen co je pravda. Z více než čtyřhodinových zápasů je tam pouze matchball.
Reagovat
Krisboy
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
letos to vyresi Velky Janek nebo Kevin a bude klid.
Reagovat
gigin
:D

No letos to vyhraje Djokoland. Tuch jak cyp.
Reagovat
smazaný uživatel
Mel jsem tip na finale a viteze Juan, Fedex nebo Izzy...
ted uz muze vyjit jen ten Izzy:)
Tak snad, takovy odskok mice tu uz nebude mit...ma tam Miami,
tak musi toho vyuzit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se obavam, ze prez Rafu neprojde...
ale koho bude mit 1111 ve finale je mi suma fuk uz...:)
Hlavne aby se tam dokodrcal prez toho kevina.
Reagovat
Krisboy
Jj, to by chtělo. Bylo by zajímavé sledovat, jak se s tím VPP popasují.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já byl gigine tím jejich místním ječmenným destilátem včera tak intoxikovanej, že ty moje poslední příspěvky (po půlnoci) vidím vlastně dneska poprvé. A když to teda můžu posoudit nezaujatým okem, musím skromně uznat, že jsem to napsal fakt dobře.

Teď už valím dom, desítky tisíc EUR vsazených na titul pro J1rku sou fuč, Ernie už taky odfrčel, modelky sbíraj po apartmá spodní prádlo, tož zase za rok...
Reagovat
gigin
Neštěstí ve hře, štěstí v lásce, jak tak čtu. Konec dobrý, všechno dobré. Tak se drž Stane. Frčís svým érem, či?
Reagovat
gigin
Nebo inkognito jako Štefan?
Reagovat
Stan_Borowitz
Tyhle krátký vzdálenosti lítám aerotaxíkem, je to nejvýhodnější.

Jo, lásky bylo nakonec dost, co si pamatuju...
Reagovat
Herbert_Hoover
Forhend přiletěl Petržalka Airlines do tábora FFF? :)
Reagovat
pepi
Nevíte kterým zápasem se bude zítra začínat?
Reagovat
Krisboy
Ještě asi není určeno:

http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html
Reagovat
Krisboy
Na esa jenom 25-31? To je slabota, čekal jsem, že půjdou oba přes padesát. Asi to na tý škváře tolik nejde. Jó za starých časů, kdy se ještě Wimbledon hrál na trávě, by to vypadalo jinak.
Reagovat
Krisboy
Borec. Po letech ústrků, kdy dělal otloukánka Berdychovi přichází odměna. Po finále US Open skalp Rogera ve Wimbledonu, to jsem tedy nečekal. A ještě z mečbolu? Wow! Doufám, že dá i Isnera, finále bych mu moc přál.
Reagovat
steve79
Nadal - Djokovic?? Tezko tipovat. Rafa ma neuveritelnou kondici a podle me bude na 100% fit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde vidět, že finále US Open není náhodou. Samozřejmě ten zápas měl Federer dotáhnout, ale Kevin si to od čtvrtého setu uhrál fakt sám. Takže nebude náhodou, kdyby došel do finále Wimbledonu.
Reagovat
Krisboy
Jj, Kevin se za poslední dva roky fakt hodně zlepšil. Rozhodně jeho hra není jenom o servisu, i když na něm samozřejmě staví.
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdepak, podle místních expertů je to přece dřevák...
Reagovat
smazaný uživatel
Dřevák, který včera ve čtvrtém a pátém setu zametal s Federerem kurt. Jako osobně věřím cca z 5% tomu, že Wimby vyhraje Isner, nebo Anderson.

To dávám své osobní tipy tak 60-40 pro Noleho zítra. Viděl jsem ho a ten jeho obličej zase celkem dost nahání hrůzu. Zápas to bude určitě epický, ale Nole jej vyhraje ve čtyřech setech.
Reagovat
turista
Kevin není dřevák. Zlepšil se a jakoby něco odkoukal od Tomáše Berdycha, kterému léta dělal tenisového otloukánka.
Reagovat
smazaný uživatel
Není dřevák, ale můžeš se na to zeptat tady u okýnka "Tenisová poradna všeumělů" ti mají jiný názor.
Reagovat
Mayo
Nadal vs Djokovic

Tak včera to bola posledná vyhra Býka na Wimby ale ja som spokojný, semifinále po xy rokoch je super. Ako som písal od začiatku, jediný super ktorému by som veril na ND je DelPo a ten je vonku. Býk dostane naložené 3-0 na sety. Kurz na ND je slabý škoda.
Reagovat
Krisboy
Ty jseš hroznej alibista :)
Reagovat
D@nny
Bridky federeruv tenis!
Reagovat
Stan_Borowitz
kdyby došlo na čistě teoretický svár, styděl by se víc Forehand za France, nebo naopak?
Reagovat
Stan_Borowitz
když už nic jiného, pomohl jsi krysám vylézt z děr, a to je z hlediska trvale udržitelného rozvoje rozhodně velký krok vpřed...
Reagovat
smazaný uživatel
Krysy ako Pe3k, Franky naopak v dierach zostali.

Sam si na to Stanko so spanielom nestačil...Ale bolo to dostojné, nieco také ako tá dvojchyba za stavu 11:11, po 30:30..Tam by som sa ti isto tej tvojej modrej krvi nedorezal. Ale tak za chvilu bolo 11:12, bolo to rýchle :)
Reagovat
Patik
Pozorne si to sledoval..som rád že pozeráš jeho zápasy.
Reagovat
Stan_Borowitz
Souhlas, na boj s tolika krysami jsou fakt dva deratizátoři málo...
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex hodil Patika cez palubu. :(
Reagovat
Patik
čooo ? :)
Reagovat
Frantz
ale jako rád bych viděl u článku třeba i foto vítěze, né nějakýho zafašovanýho lůzra
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
+1
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Rafaeoli25
? Bože..
Reagovat
Stan_Borowitz
Klid, stačí to "zafašovanýho"... a není to překlep, píše to tak furt...
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt děsná úroveň, místo slov respektu tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
A co můžeš očekávat od mentálně zaostalého jedince, který má obličej plný akné, je absolutně odloučený od reality, protože celý týden hraje online hry a komunikuje pouze na internetu, nemá žádné přátele a místo oslovení ostatních lidí se ukájí zde, nebo na erotických webech. K tomu má problém s pohybovým aparátem a nevyjde ani schody, takže alespoň takto kritizuje profesionální sportovce jak může, protože sám nedostal v životě ani známku od 1-3 z tělocviku. Je to marný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste dva zapasy...:)
Ale nejdriv musi Velka Legenda z kurtu 18 zvladnout toho Kevina.
Juan skoda, ale takhle se Rafu prehrat asi nedalo...Rafa zaslouzene postup.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak bych si pral finale 1111 vs. Bejk:)
Tak snad to vyjde...dnesni prani mi moc nevysly....
Reagovat
turista
Nepřetaví. Djoker ho do finále nepustí.
Reagovat
Rafaeoli25
Nechceme to na pátku, čekám další maraton a nechť vyhraje lepší i když bude Novak asi odpočatější což může rozhodnout, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja doufam, ze to Rafa zvladne, ale Djokovic se letos opravdu s tou travou spratelil:) Prijde mne, ze na ni hraje s vetsi lehkosti, ne tak upracovane jak jsem byl tak nejak zvykly z jeho zapasu...
Predpokladam asi nejaky dramo, mozna petisetak...
Rafa zase zacal vyuzivat vic sit, preci jen s tim odskokem se mu lepe hraje na celem kurtu. Mnohem lepe se na trave dnes pohyboval nez Juan, ale o nem je to tak nejak znamo...musi byt fakt v laufu Juan, aby zahral dobre na trave...behem prvniho tydne jsem tomu DelPovi fakt veril na finale, ale v tom zapase se Simonem se neco zlomilo;/ Ale i tak ze sebe jeste dostal nakonec slusny vykon...

Ceka nas asi velka bitva o finale...
Vic bych si pral finale 1111ho s Rafou, dost se mne libil jejich battle v Praze, byl to paradni tenis od obou...
Ale pochopitelne finale muze byt vpohode Anderson x Djokovic...

Z jedne strany mne chybi ta stara dynamika zapasu s nizkym odskokem mice, na druhou stranu se stal letosni GS asi jeste zajimavejsim, nez mozna sami poradatele cekali,,,:)
Reagovat
Marduch
Někde jsem četl, že postupným šlechtěním té Wimbledonské trávy byla dosažena taková hrubost povrchu, že Wimbledon z pohledu rychlosti klesl z prvního místa až na třetí za AO a USO..
Reagovat
tito
Já nevím, co s tou rychlostí. Píše se opakovaně, jak je to pomalejší, ale přitom kralují servismani, servis volej. Kevin, Izzy, koneckonců kolik nastřílel es DelPo? Připadalo mi, že jej Rafa snad nemůže prolomit. A kdyby neměl tu svou neskutečnou vůli a schopnost koncentrace na jediný možný okamžik v setu (obrazně řečeno), tak by to dnes po třetím nedal. Pro mne je rychlá až dost a kdyby byla více, tak by to byla neskutečná nuda mezi TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Isner este nestratil servis, tak sa mi javí..

A nechcem Kevina podcenovat, ale on tiez neni zrovna Agassi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně, je to blbost. Rychlý je to dost. O tom to není.
Reagovat
smazaný uživatel
V rychlosti to podle mne neni...
...a jestli uz, hlavne se opakuje odskok mice.
Reagovat
turista
Doufám, že Novak vyhraje to SF 3:0 na sety. Bude to lehčí než případné finále proti Izzymu. Rafa bude unavený po tom pětiseťáku. Navíc mu má Novak co oplácet. Letos v Římě vyhrál Rafa to SF díky štěstí.
Reagovat
Rafaeoli25
Díky štěstí? Ale ale, byl to celkem vyrovnanej zápas, ale Nadal lepší byl.
Reagovat
Amputace
Lol. Djokovič měl štěstí, že se vůbec hrál tie-break.
Reagovat
janek_da
Hm, jsou ta SF nevyvážená. Jedno s legendami a druhé s 3.sledem.

Fandim Kevinovi, beru jakože to je Berďa. Podle mě jsou nějak spojeni. B. mu předal něco ze sebe, tak se teď trápí kdesi dole, ale Kevin tak může zářit.
Reagovat
smazaný uživatel
ty bys to u neměl střílet ten matroš do sebe podle mě
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne, je to treba vyvazit, ja tlacim 1111ho, ty Kevina:)
Reagovat
Patik
Hlavne nech to vyhrá niekto z dvojice Nadal Djokovič..lebo fakt keby mal vyhrať Wimbledon jeden z tých drevákov..to bude vyservisované víťazstvo.
Reagovat
Stan_Borowitz
A tak když vyhrál i Ivaniševič, tak proč ne třeba Isner...
Reagovat
Patik
Tak hej no..ale bol by som nerád..a Isner mi príde vačšie drevo ako Ivaniševič.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to mně naopak.
Reagovat
Rafaeoli25
Já taky považuju Isnera za lepšího, i na returnu už je hodně slušný hráč, nevyhrává už jen přes tiebreaky jako kdysi, nezaslouží si posměšky.
Reagovat
turista
Posměšky si Izzy opravdu nezaslouží. Kdyby nebyl dobrý tak by tolik nevyhrával.
Reagovat
Rafaeoli25
Dozajista, v Miami ukázal kam se posunul, teď to stvrzuje, to ale platí i pro Andersona, oba velký progres, Isnera jsem ale vždycky měl rád víc.
Reagovat
baggik
Stejně Roddick byl lepší. A přehrával Rožéra ve finále, bohužel ten tenkrát servíroval lépe než kterýkoli servisman, chyběl kousíček v tiebreaku a nakonec rozhodlo sluníčko.
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanisevic se nikdy na uroven 1111ho nedostal, davno ji John prekrocil. Svym zpusobem 1111 je GOAT v progresu:) tezko nalezt asi jiny priklad hrace, ktery zaznamenal takovy vyvoj a postup ve hre....
,,,ale pochopitelne na Kevina pozor...H2H ma 1111 s nim paradni, ale tady se letos na to ve Wimblu nehraje, letos se hraje na vysoky odskok mice...no a prosim, hned jak takova malickost muze pekne zamichat historii turnaje:)
Reagovat
Frantz
jj Kevin je hroznej dřevák, ale na Federera to stačí.. :D
Reagovat
Patik
Už to neni zaujímavé keď to píšeš desiaty krát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od Forehanda má euro za každý komentář. Tak se snaží zarobit.
Reagovat
Patik
hmm..dohodli sa..možno sú adoptovaný tou istou rodinou :)
Reagovat
janek_da
Každopádně Rafa klobouček za útočnou hru, takové náběhy na síť jsem u něj dosud neviděl.
Reagovat
Stan_Borowitz
Když vyhrál Stuttgart předloni myslím, to hrál taky moc hezky útočně.
Reagovat
Rafaeoli25
V r.2015 to bylo, v tý jeho horor sezoně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak Rafa je výborný na síti (když už se k ní vydá) a smečuje třeba minimálně stejně dobře jako Roger. Tady letos hraje rychle po odskoku, je radost se na to dívat. Když hraje takhle, tak mu taky fandím, nejde o osobu, ale o herní styl.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to je fajn, i já jsem u vytržení když takhle hraje, fakt radost to sledovat, co dneska předvedl nemělo chybu, tak má vypadat tenis na trávě, i já chci atraktivní hru, líbí se mi i ten kontrast jak hrál na antuce a za tři týdny ve Wimblu, výborná změna a adaptace.
Reagovat
turista
No tohle přepřáhnutí herního stylu Nadalovi umožnilo vykolejit Del Potra a vyhrát ten pátý set.
Reagovat
Berny
Kdo ví kdy naposledy rafa prohral v semifinale GS?

S Del Potrem v roce 2009, od té doby hrál semifinále 16x a bylo z toho 16 finálových účastí. Tato šnůra je s velkým náskokem nepředstihnutelný rekord, druhý Borg zaostává o hodně..

Dneska hrál DelPo fámozně, je pro něj vcelku pech, že 3 z posledních 4 GS prohrál s Rafou v mega formě, když sám ji neměl o moc horší. Doufám, že Rafa naloží s výhrou nad DelPem jako v posledních dvou případech a přetáví ji v titul.
Reagovat
turista
Nepřetaví. Djoker ho do finále nepustí.
Reagovat
Ma3ek
Tenisportal poprosím titulok videli sme najvačší zapas tohto roku!
Reagovat
mats23
to by si chcel vela...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak tady nejsme na Roland Garros, ale na Wimbledonu. Lidi zajímá hlavně, jak hrál držitel rekordního počtu titulů...
Reagovat
smazaný uživatel
Vy uz na Wimbledone nie ste, drahí FFF..

Ale mozete sa pozerat :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Na rozdíl od loserů jako ty a Frantz, já na Wimbledonu jsem přítomen fyzicky, stejně jako loni...

Že vy si svou účast zde užíváte projekcí skrz Rafaela, to vám ze srdce přeji, když už nemáte na vstupenky... moje účast ale pokračuje i přes vypadnutí J1rky, Ernieho i Federera, bude ta vaše pokračovat i v sobotu?
Reagovat
spaniel
Nech ho. Pro proncipala je maximum 2? za challenger v te dire, kde zije.
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotu?...:)

Vzdy som si myslel, ze si trochu včerajší. Uz je to oficiálne...

Hra sa v piatok a v nedelu, bráško :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem zítřejší.
Reagovat
Rafaeoli25
Já byl v Paříži, příští rok mířím na Wimbl a určitě se přitom nebudu připojovat na net a radši si to užiju, být na místě je prostě něco jinýho, velká pravda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak chudák Stan, sedí tam niekde krčiaci sa v rohu a máva nám tu stokorunáčkou, ako si to može dovoliť, lol...Akoby listok na Tenis bol v 6 ciferných sumách. Je to velky srandista ten Stanko. Ja ho mam v podstate aj rádn:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Zdravím z Londýna na sídlisko Petržalka, milý Peťo... když mi dáš adresu, pošlu ti pohlednici s podpisem Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím z Bratislavy do hostelu v Londýne. Dám ti kontakt na hotel na Regent street, dostanes zlavu a tu pohladnicu mi nechaj na recepcii, v auguste si ju vyzdvihnem.
Reagovat
spaniel
Cirkus ma staci v Londyne jo?
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, pošli, budu to mít z Picadilly Circus pár kroků. I když v Regent Street žádný hotel špičkové úrovně neznám, rád se nechám od protřelého světoběžníka poučit. Kdybys byl v koncích, beru i info od France, stejně to vypadá, že se tam scházíte spolu.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznas?..

Ako to?...

Taky všadebol, všetkovedel.
Reagovat
Stan_Borowitz
To bude možná tím, že tam žádné nejsou, ale třeba bude "expert" na všechno vědět víc?
Reagovat
smazaný uživatel
žádné :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No problem, stačí uvést jméno jednoho prestižního hotelu s adresou na Regent Street.

Do toho, King Of...
Reagovat
smazaný uživatel
Je pre teba hotel, kde býval David Bowie dost prestížny?...Ty popleta..

https://www.hotelcaferoyal.com

This luxury hotel in London enjoys an unrivalled setting on Regent Street steps from Piccadilly, where the elegance of Mayfair, energy of Soho and sophistication of St. James combine. It's where history, culture, business and the stage are just steps away. That's one reason why, for 150 years, people who make a difference have made their way through these doors. For Oscar Wilde and Muhammad Ali, Winston Churchill and David Bowie, David Chipperfield and Albert Adri?, Hotel Café Royal has always been the vibrant living room of London, the place to convene, converse and celebrate.
Reagovat
Stan_Borowitz
Prestižní hotel, protože v něm bydlely nějaké celebrity ze showbusinessu. Typické pro hocha ze sídlíště Petržalka...
Reagovat
smazaný uživatel
Nie pretože, ale aj preto.

Stanko, vekom ide zrak do kytek, zlepši dioptrie...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak co má člověk po večerech na hotelu dělat, když slavit není co...
Reagovat
Rafaeoli25
To je fakt no :)
Reagovat
Frantz
pravda, chtějí vidět hlavně největšího lůzra dnešního dne
Reagovat
Rafaeoli25
Souhlas, vždycky by měl být upřednostňován ten kdo turnaj vyhrál nejvícekrát, v Paříži Nadal, tady Federer, kdyby vypadl Nadal v Paříži tak to taky bude pecka č.1 bez ohledu na to, zda-li tam třeba Federer s Djokerem hráli zrovna zápas roku.
Reagovat
Ondra979
tak uvidime co Novak, je uz opravdu ve forme? pokud ano, tak by mel vyhrat, ale nedivil bych se, kdyby to projel v dalsim maratonu, Rafu uz dlouho asi dlouho neporazil a to muze byt faktor
Reagovat
turista
Djoker by měl vyhrát 3:0 na sety.
Reagovat
Ondra979
no..rad bych to videl ale muze to byt dalsi maraton s otevrenym koncem, navic na tom letosnim povrchu..
Reagovat
Herbert_Hoover
Tomu sam neveris, to nevyhral ve Wimbledonu nad Rafou ani ve sve bozske sezone 2011 :)
Reagovat
smazaný uživatel
On tomu veri:)
Reagovat
Fandina
Držela jsem palce DelPovi, měla jsem dojem, že by mohl Rafu přehrát, ale ten hraje letošní Wimbl ve velkém stylu, byl všude a DelPo prohrál proto, že se neumí tak dobře jako Rafa pohybovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. Nicméně já nechápu, kde Rafa pořad bere sílu takhle běhat. Jeho vůle je obdivuhodná.
Reagovat
Rafaeoli25
Já to taky nechápu, prostě nezlomnej no :)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom má u mě fakt respekt. Přitom ho mám i rad kluka, trosku méně než Rogera ale u čtyřhry na Laver cupu jsem skoro brecel a když skočil Rogerovi do náruči, tak jsem to neudržel. Nicméně jeho vůli bych chtěl mít.
Reagovat
Kytka
Taky jsem držela palce DelPotrovi a taky Federerovi a Djokovi. Aspoň jeden z nich postoupil. No ale škoda. Snad Djokovič Nadala dá.
Reagovat
tito
Po tom dnešním maratonu a vzhledem k Noleho formě je to pravděpodobnější.
Reagovat
Rafaeoli25
Ten maraton by mohl být klíčový, ale DelPo hrál určitě mnohem líp než Kei.
Reagovat
smazaný uživatel
I am sorry for today FFF, toto nebol váš deň.

Hoci Nadal posledné roky prehráva 5-seťáky, ako na bežiacom páse. Ja som kdesi hlboko v podvedomí aj za stavu 1:2 tušil, že dnes je všetko naklonené na Nadalovu stranu a neexistuje, aby bol dnešok akoľvek poškvrnený. Práve naopak. Výhra 3:0 by bola v kontexte poobedňajšieho výsledku nudna, a tak tá výhra musela prísť s patričnou gradáciou a všetkými emóciami, čo k tomuto dňu už tak nejak patria. Bol to úžasný zápas a bude sa len ťažko prekonávať.

Rafa v piatok nebude favoritom, na najhoršom možnom povrchu, stretne najhoršieho možného súpera po najhoršom možnom štvrťfinále a fyzickej záťaži. Napriek tomu by som proti nemu nepodával, je to veľký šampión, najlepší hráč, a Wimbledon 2018 bude ďalším jeho veľkolepým podnikom. Chum Jetz, Rafa!
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem nejdřív četl "nejlepší sráč" a nějak mi to dávalo větší smysl...
Reagovat
Rafaeoli25
Je děs, že probíhají po takovym zápase tyhle diskuse, ani se mi to nechce komentovat. To si nezaslouží nikdo z téhle mistrů, ani ten Anderson :(
Reagovat
Stan_Borowitz
Kámo, ty překvapuješ, jakým jsi prošel vývojem... z tebe ještě nakonec bude normální fanda dobrého tenisu. Jsou tady tací, kteří ač se usilovně snaží tak vypadat, ve chvílích, jako je tato, ukazují svoji pravou tvář...
Reagovat
smazaný uživatel
Ako napríklad.

Najlepší sráč?..:)
Reagovat
Frantz
LOL
Reagovat
Stan_Borowitz
A vida, potrafená ovca sa chytila do pasce. A její věrný kamarád (a možná i víc) taky...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak určitě už se na to dívám s daleko větší pokorou, nicméně vždycky jsem respektoval jeho soupeře a nehejtoval je, maximálně jsem vždycky vyzdvihoval Nadala, to je ale něco jinýho než plivat na jeho soupeře, to se mi nelíbilo nikdy.
Reagovat
Stan_Borowitz
To jste ty a ještě tito asi jediní dva v táboře Rafových fanoušků, kdo to vidí takto. Ostatní jsou jen onanisti typu Forehanda a toho teplýho blbečka France nebo jejich přicmrndávači.

Smutná bilance...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak mně je z toho taky smutno co se tu odehrává a nechápu to, ta vyostřenost je zbytečná a vulgarity ubohost. Říkám, budu rád pokud Nadal Federera vyrovná v počtu grandslamů nebo i předežene, to ale nijak neumenší můj respekt k Rogerovi i když se to stane. Ten respekt a hledání usmíření tu absolutně chybí, neustále vyřvávat jeden je GOAT a druhý ubožák a obráceně, to je prostě na hlavu, mimořádní jsou oba dva a všichni už by to měli přijmout.
Reagovat
Stan_Borowitz
+++ Vidím to taky tak. Federer, Nadal, Djokovič, ti všichni patří do kategorie legend tohoto sportu. Vidím je na zhruba stejné úrovni. Někde těsně za Laverem a Borgem...
Reagovat
Rafaeoli25
A takový DelPoje pro mě hrdina, vzhledem k fyzickým limitům předvádí neskutečný výkony a maratony, za dnešek si zaslouží stejnou poklonu jako Nadal.
Reagovat
turista
Delpo je podceňovaný ale výborný hráč. Porážka ho musí mrzet. Výsledek je hodně těsný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o Delpovi sa samozrejme nemá cenu bavit. Ak by tie FH, co zacal triafa v druhej polke piateho prisli o set skor, tak je vymalované. Dnes to Rafa vyslovene vydrel so stastim, proti skvele hrajucemu súperovi.

Zápas turnaja, celkom jednoznačne.
Reagovat
Frantz
Á major Borowička si zase nasral do huby a neví jak z toho vybruslit.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepší sráč?..
Reagovat
Stan_Borowitz
To jer zajímavé, jak jste se zrovna vy dva toho slovíčka chytli. To bude mít nějaký hlubší význam, asi související s pozorností, kterou příslušným partiím věnuje i váš společný idol... u France je to dlouhodobě známá věc, že vy Rafovi rád vyhulil, ale ví to Forehandova manželka, jaké má on skryté touhy?
Reagovat
smazaný uživatel
Moja skrytá túzba je upozornit na pokryvený charakter falošných moralistov, čo to hrajú na slušných fanusikov tenisu, aby sa v jeden moment úplne vyfarbili a nazvali rivala slovami "najlepší sráč". A este s podtitulom, vraj mu to pristane..

Priceless..:)
Reagovat
spaniel
Lol. Vzdyt ty jsi tady nejvetsi pokrytec, uz roky. Na co ty jdes poukazovat? Zacni u sebe, principale.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som si tu neprisiel hladat kamaratov, lebo nemam s kym chodit hrávat tenis, frustráte..

Dnes ťa karma dvakrár vy****la do riti rovno dvakrát a ešte si ho utrela do postera Rogera, co mas nad postelou, ty pošuk..

Federera rád nemam, netajim sa tym. Podobne ty, naopak. V tomto sme scasti podobny, nemam s tym problem.

Su tu ale ludia, ktori to skoro hraju na neutrálnych, lol.
Reagovat
spaniel
Jiste ze si tady nehledas kamarady na tenis. Vzdyt jsi dreveny. Navic by te kazdy poslal do haje. Ja se nestydim za to, ze jsem tady spoznal nekolik lidi, s kterymi se roky bavim a hraju tenis.

Nevim o jake karme mluvis. Narozdil od tebe jsem nechodil kopat do lidi, kdyz Rafan vypadl. To je pod mou uroven a v tom se lisime a vzdy lisit budeme. Ty jsi uroven Frantz.
Reagovat
smazaný uživatel
Pápežskejší ako pápez, samotný spaniel.

Zobuď sa a prelistuj si staré diskusie typu, pocas celej antukovej sezóny si tu smrdel len dvakrát, vzdy po Rafovej prehre alebo bliziacej sa prehre...Pokrytček..
Reagovat
spaniel
Najdi mne kde kopu po prohre do jeho fandu, nebo sklapni. Prave naopak, vetsinou jen reaguji na tve kydy pod clanky o RF, kde neustale smrdis.

Vzdyt ty jsi takovy odpad, ze jsi vystval z TP jednoho z nejslusnejsich kluku co znam, Vencu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty si svoje vystupovanie povýšil na "dopal", "hekal" "vracal", vzhladom na Nadalove uspechy si dovolujes napádat jeho elementarne tenisove skills...Pisar v stýle. Ze Ostatni hraju tenis a behal len beha zo strany na stranu a len caka na chybu supera ako cely zivot a podobne. Ja som Federerove skills nikdy nenapadal, bolo by to absurdne..

A myslim, ze Rafaeoli, alebo Kada.Tom by urcite vedeli pospominat na nejake pozápasove osobnejsie postrehy mimo mna..

Venca z TP odisiel este v roku 2015-2016, ked to rozhodne nebolo o RN, RF. Nice try :)
Reagovat
spaniel
Cim to od nej osobne, takze snad se neurazis, kdyz se tve chabe vymluve vysmeji.
Argumentaci o Dopalovi si uplne odbocil od tematu, kterym bylo kopani do fandu po prohre. Jak jinak, cely ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja to teda skopirujem, ak si to nepostrehol..

A myslim, ze Rafaeoli, alebo Kada.Tom by urcite vedeli pospominat na nejake pozápasove osobnejsie postrehy mimo mna..

Tak, ze ho pozdravujem. Koncit na TP kvoli prispevkom niekoho. To je také "lol"..
Reagovat
smazaný uživatel
kada.tom - čoboláku zalez :-DDDD
Reagovat
Kojinho
Přesně tak, je to hnus. Tenisový šampioni by určitě na tyto fanoušky příliš hrdí nebyli, kdyby viděli, co tu jsou schopni vyplodit.
Reagovat
Kojinho
Mě Anderson dost překvapil, jak vzal tu výhru v klidu. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
On je Kevin velký kliďas, taková Karolína Plíšková v ATP. Dokud ho nevytočí nějaká velká nespravedlnost, třeba jako že umpirová rozhodčí odmítne jít zkontrolovat stopu míčku...
Reagovat
smazaný uživatel
To preto, lebo si frustrovaný.

Ale zajtra je nový deň a ty sa naučíš veci prijať také, aké sú.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale ne, já se skvěle bavím, mám rád, když mají ovečky radost. A dvojnásobnou k tomu... to bude vlny ke stříhání...
Reagovat
smazaný uživatel
No ale ovečky nemajú radosť :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jedny nemají, druhé zase mají. Zákony stáda, ty nemůžeš pochopit, pokud nestojíš mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
Pekná parafráza, kde si to počul?..
Reagovat
Stan_Borowitz
Tam, kde ty se nikdy nedostaneš, kámo. Na rozdíl od Rafaeoliho třeba. Ty zůstaneš věčně s Frantzem a spol...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzial ty aka "najlepši srac" na tieto súdy akosi nemáš mandát. Tak snáď ťa raz osvieti, ty fejkový moralista :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvoje chyba, měl jsi to napsat jinak. Ve spojení s Rafou nikoho nezaujatého nemůže napadnout spojení "nejlepší hráč"...
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoho nezaujatého..:)

No vidis, a je to vonku, fanatičku..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale já jsem nezmínil nikoho jiného, ovečko...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne, ze to v spojení s Rafou napadlo uz niektoré tenisové legendy..

Ale, co oni vedia o tenise Stanko, ze áno.

Apropos, skús si prebrat pojmy ako stádovitost v spojeníms RF, aby si s tym terminom ovečka vedel narabat citlivejsie, mozno sa ta to aj tyka :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Hey, mozno sa ta to aj tyka, súhlas...
Reagovat
mats23
JO :)
Reagovat
Patik
zaujímavé pred hodinkou si to videl inak..teraz zase inak..ty to meníš..pekne :)
Reagovat
Rafaeoli25
je tohle fakt nutný, proč to hned hodnotit ironicky a s věčnými narážkami? Nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, je to nutný. Na veľkú dieru, veľká záplata.

Navyše hrubá sila sa dnes v policajných zložkách častokrát využíva ako ten najefektívnejší nástroj voči recidíve a anarchii.

Alebo si myslíš, že ak by Nadal vypadol vo stvrfinále RG, tak tu bude vládnuť Fair play. Ja presne viem, čo by sa tu dialo a preto je všetko na mieste. A snáď to bude gradovať v piatok a v nedeľu.
Reagovat
peRFect
A co se tu dělo,když Nadal vypadl loni na w?Nebo odstoupil letos z aussie?Ani z pětiny nic takového,co předvádíš ty.Opravdu onanista první kategorie.Titul z UO 17 nemá po dnešku větší váhu.Roger vypadl z nasazenou osmičkou a aktuální osmičkou (v live šestkou) v žebříčku.To na loňském UO neplatilo v případě výhry tvého koně.Nicméně tvé neustálé narážky už jsou trapné.Protiřečíš si a způsob vyjadřování vč četnosti komentů odpovídají uhrovitému teenagerovi,než alespoň 3xti letému a rozumnému,za kterého jsem tě považoval...chvíli.
Reagovat
smazaný uživatel
Já forehandovi názory respektoval taky. Ale u třetího komentu který jsem četl mě to přešlo. Teď už je jenom 10 cm od francova kanálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím ťa, minuloročný Wimbledon. Skús si prečítať W12 napríklad. Rýchlo zabúdaš ;)
Reagovat
Frantz
teď jsou z nich najednou ti nejpravější fanoušci tenisu :D
Reagovat
peRFect
Omg, 6 let staré komenty?Až tak je v tobě minulost?To se moc daleko neposuneš,pokud se pořád jen ohlížíš za sebe.
Reagovat
Stan_Borowitz
ještě včera tady nadalstvo tvrdilo, že delPo nemá šanci a odejde s výpraskem 3:0 a dnes se tady slaví velkolepé těsné vítězství... asi už se ožrali radostí po Federerově porážce, nebo co...
Reagovat
smazaný uživatel
Kto to tvrdil, Kamil88?
Reagovat
Stan_Borowitz
Hledej šmudlo, je to na tobě. Ale třeba kolega mats23 se přihlásil sám a dobrovolně myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Hľadať môžeš ty, už ťa turnaj zaujímať nemusí, máš čas :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Mne turnaj přestal zajímat poté, co to Rafovi pustil J1rka... ale že ty se najednou tak zajímáš o majstrovstvá trepačov kobercov?
Reagovat
smazaný uživatel
Já psal, ze je to otevřeny zapas. Což byl.
Reagovat
mats23
videl si del potra so simonom a dnes? ak nie, tak netrep hluposti
Reagovat
Stan_Borowitz
Potrefená husa?
Reagovat
Frantz
klid, Borowička jen potřebuje po dnešku pochovat komplex méněcennosti
Reagovat
Rafaeoli25
Kasat se, že to bude 3:0 výprask mohli tvrdit jen blbci, kteří nemají k DelPovi žádný respekt, i tací jsou ano, ale všichni určitě ne.
Reagovat
tito
Tak já jsem psal, že to vyjde. A kdyby Rafa neztratil SB dvojchybou, možná by to i bylo rychlé. Ale 3:0 jsem rozhodně neuváděl a o výprasku nemluvil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ač bych přál titul z Wimby po výpadnuti Rogera vlastně každému, tak si dovolím myslet, ze letos vyhraje Novak. Rafu si v semi námaze na chleba, to musí uznat i celoživotní fanoušek Nadala a ve finále se jak Isner, nebo Kevin sesypou. Nole to rozjel zase na ty své skoro 100% výkony a čím je turnaj dále, tak je silnější.
Reagovat
tito
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
Dobry-den
Nechápu to. Rapha je po celý zápas jasně lepší, a přesto se to protáhlo na 5 setů.

Bohužel, Raphael je na trávě ještě slabší, než jsem si myslel...

To není vůbec dobrá vizitka pro světovou jedničku!
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal hraje letos ve Wimbledonu fakt hodně dobře, krásný zápas, oba tam nechali vše. Nadal a Isner v SF grandslamu... To je jak sen pro mě... kéž by si zahráli ve finále :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, John má co oplácet za Cinci...
Reagovat
Marduch
jsem psal předevčírem, finálko Isner-Nadal to bude prdel:)
Reagovat
turista
Spíš si myslím Djokovič a Isner finále.
Reagovat
janek_da
Ten Francin je nějaké chabrus na nervy, měl by si podle spisku páně Batisty, omévat přirození vlažnó vodó
Reagovat
tito
Famózní, epické!!! Vaaaaaamoosssss!!!!!
Reagovat
Frantz
hezký večer všem fanatickým elegánovcům a zvlášť těm, kteří nemají koule na to se tady ukázat, podobně jako egoista na RG ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím v tom kus symboliky.

TP ich už nepotrebuje :)
Reagovat
mahycek
Ale, pro Rafu je titul ještě daleko, vždyť ho čekají,
ještě 2 zápasy. No a Roger? Nechme ho v klídku,
je nasra.ej víc než my. Tomu věřte, normálně to vyhrává.
Tak, ať dá Cinci a US-OPEN, tam má trošku dluh, i když
to tam vyhrál 5x.
Reagovat
Ondra979
tak podle ocekavani, Delpo to nezvladl a kde jinde nez tady by ho chtel porazit.
Jestli na Nadal vyhraje cele, tak udela 20 GS a mozno i vic. Tady ho Rog mohl zastavit a ukazuje se, ze to muze byt rozhodujici turnaj v GS zavodech.
Reagovat
Patik
Blbosť porovnávať ich v grandslamoch.
Reagovat
Rafaeoli25
Oslava tenisu a obrovské zadostiučinění pro Nadala po tom jak byl na trávě už odepisován a zesměšňován.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi je ta tráva letos nějak extra pomalá ;-)

Zesměšňován byl tady hlavně delPotro, měl přece dostat výprask 3:0...
Reagovat
Rafaeoli25
Nevím kdo to říkal, ale já 3:0 nečekal, i když hraje Nadal skvěle, tak DelPo je na trávě skvělý, viz.sf olympiády 2012 s Rogerem a sf S Djokerem v r.2013, dnes to stvrdil skvělým mačem i s Rafou, velká úcta, je skvělý, mimořádný hráč i člověk.
Reagovat
Stan_Borowitz
No já jsem to tady četl dost často. Jinak souhlasím co do kvality hry Rafy i hodnocení Juana.
Reagovat
lars
Mozna je to tim, ze ve Wimblu letos nehral Rosol :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ani Dustin Brown myslím...
Reagovat
lars
Brown hral kvaldu ve Wimblu
Reagovat
Stan_Borowitz
Kvalda se nepočítá, ta se hraje na hřišti pro pólo.
Reagovat
peggy
Vamoooooos,Vamoooooos,RAFA,RAFA!!!Jiz jsem neverila ani malo,ze postoupis.Vamos,Vamos!!!
Reagovat
annah
Gratulace Rafovi. Ubojoval to. A hezké gesto, jak šel po mečbolu za ležícím Delpem na jeho stranu kurtu... Byl to napínavý zápas do posledního míčku.
Reagovat
janek_da
napínavé bylo i jak šel k němu, co u něho udělá
Reagovat
annah
Že by ho šel dorazit? :-)))
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Kojinho
Rafa je zkrátka šampion. :-) DelPo respekt
Reagovat
kada.tom
Vamoooooooooooooos Rafa!!
Krásně zvládnuté nakonec :-)
Pěkná otočka.
Reagovat
babolat.cz
KING OF LAWN
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooooooos!
Reagovat
babolat.cz
VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
Reagovat
Fandina
Škoda toho prvního game po tildenově, tam se to rozhodovalo, ale možná DelPo uděla z TG teď ten desátý.
Reagovat
Frantz
jdi do kopru
Reagovat
Fandina
Ještě nedozrál, jinak dobrý tip na zítřejší oběd, dám sterilovaný.
Reagovat
Fandina
Ještě nedozrál, jinak dobrý tip na zítřejší oběd, dám sterilovaný.
Reagovat
mahycek
Ani snad ve snu by mně nenapadlo, že Delpo po 5 setech,
když hrál zápas se Simonem, že bude vzdorovat Nadalovi,
taky na 5 setů !!!!!
Reagovat
EllNino
se Simoenm byly 4
Reagovat
janek_da
připočítal Simonovu konstantu
Reagovat
lars
Asi prohra RF ho tak rozhodila, ze neumi ani do 5 pocitat :)
Reagovat
babolat.cz
nervy v pjdeli
Reagovat
Herbert_Hoover
No, Rafo rychle to urvi, tady tyhle přetahované, kdy jsi v pátém setu o brejk nahoře už moc dobře známe a většinou to vůbec nedopadlo dobře..
Reagovat
kada.tom
exkluzivní hra :-)
Reagovat
annah
To je teda neuvěřitelná přetahovaná v zápase Rafy s Delpem v pátém setu. Taky se ti dva každou chvíli válí po zemi. Myslím ale, že Rafa to nakonec dá.
Reagovat
Jan
To jsou věci. Anderson, Berdychův oblíbený soupeř, kterého Berdych pravidelně porážel, porazí Federera !
Reagovat
Herbert_Hoover
Berdych Federera taky porazil..to mu určitě Tom nějak zvlášť nezávidí, ale jestli vyhraje celý turnaj, to už bude jiná a asi to bude mít Ester domá pár měsíců dost krušné.
Reagovat
Jan
Já se divím hlavně proto, že Berdych si Kevina mazal vždycky na chleba, zatímco na Federera v poslední době neměl nárok a Kevin najednou porazí Federera.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je něco jako kámen-nůžky-papír, aneb jak je pro Federera důležité mít svého Berdycha.
Reagovat
janek_da
tenhle Tildenův gem je super
Reagovat
janek_da
tak vlastně to není TG
Reagovat
janek_da
ale jakoby byl
Reagovat
janek_da
Jak to ten Rafa dělá, letos zahajoval na servisu všechny gs zápasy. To je 1:130000
Reagovat
Herbert_Hoover
zkorumpoval minci.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak pravděpodobnost, že projde jako negativní všechny dopingové testy, je zhruba stejná, a taky to už tolik let vychází...
Reagovat
Dobry-den
Světová jednička teda neska nic moc. Takhle si proti Čokovičovi ani neprdne. -_-
Reagovat
Mayo
Vamos Izzy
Reagovat
Fandina
Je vidět, že Rafa si jde pro titul. Hned, když vyhrál nad J1rkou, tak to bylo jasné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně. Já říkám to samý. A Rogerovi to asi taky došlo.
Reagovat
turista
Myslím že ne. Titul získá Djoker nebo Izzy.
Reagovat
viitak
Troufám si opravdu tvrdit to co tu říkají mnozí, Rafa, Roger a spol, tedy i DelPo nám dělají mnohdy tenisové hody. Rafa hraje na stoprocent konečně a DelPo se taky zdima co to dá. To je neskutečně napínavý zápas.
Budou mi chybět kluci
Reagovat
Mayo
U boj! U boj! U boj! Za narod svoj!
Reagovat
Roger_Federer
Pojd...;), uz jsi skoro tam.
Reagovat
janek_da
1111 ýzy
Reagovat
janek_da
tvl. smeč na 5:2 do sítě
Reagovat
Andrew89
radsi nedrzi jazyk za zuby. urcite prohral protoze nebyl na centru:D rozhodne....prohral protoze je jelito a byl v zapase horsim hracem :)
Reagovat
Fandina
Chápeš vůbec, co je nadsázka? Ani náhodou.
Reagovat
kada.tom
Rafa Vamos!!
Brejk! A udržet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo zivotny vykon na % prveho servisu..och
Reagovat
Fandina
Jsem moc smutná, že Roger prohrál a mohou za to pořadatelé, že ho nedali na centr. I když ta jednička je náherný tenisový stadion, kurt pro 12 tisíc diváků a je tam krásná travička. Nádherný tenisový stánek, byla pátek ... úsměv.
Reagovat
Fandina
byla jsem tam v ... :-))
Reagovat
kada.tom
v tom případě je třeba pořadatelům opravdu gratulovat, protože pro tenis udělali to nejlepší :-)
Reagovat
Fandina
Naopak, dostanou vynadáno, protože zavinili prohru nejmilejšího a nejoblíbenějšího a nejvíc žádaného tenisty světa.
Reagovat
Rafaeoli25
Můžou můžou, Nadal taky v Paříži nehrál vždycky na centrkurtu.
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
Fandina
Proto také vždycky nevyhrál.
Reagovat
Rafaeoli25
Víš, že říkáš nesmysly? Jak se Soderlingem tak s Djokovičem tam prohrál na centru.
Reagovat
Fandina
Takže nesmysli říkáš ty, když tvrdíš, že Nadal vždycky nehrálo na centru.
Reagovat
Fandina
nesmysly a nehrál na centru

Jinak to byla nadsázka, Rogii prohrál a určitě to nebylo tím, že hrál na jedničce.
Reagovat
Rafaeoli25
Nadal nehrál vždycky na FO na centru, ale ty dvě porážky inkasoval na centru, takže mimo něj v Paříži nikdy neprohrál, kapíto?
Reagovat
Fandina
Nechápu, je to moc složité na myšlení.
Reagovat
Rafaeoli25
Co je na tom prosím složitého?
Reagovat
Fandina
Všechno.
Reagovat
Rafaeoli25
Aha, tak to jo no..
Reagovat
raduz
Už jsem zde několikrát psal,že Federer letos Wimbledon nevyhraje a tušení mě nezklamalo.Ač jeho hra oku lahodí,už od AO hraje nevýrazně a tato konstanta vyvrcholila dnešním zmarem.Ač ho neglorifikuju,přal jsem mu ten titul moc a nasranej jsem.Je třeba si přiznat,že prohrál zaslouženě a Anderson mě svým výkonem překvapil.Nadal se mně ekluje vším,ale je velmi pravděpodobné,že Wimbledon vyhraje,ačkoliv většinu zápasu tráví 3m za základní lajnou.I když ho tráva irituje,zvládne to tou svou zarputilostí a otravným stylem i zde.Zkrátka házíš kost a on pro ni běhá a běhá.Titul přeji Djokovičovi,neboť mně lidsky sedí.myslím,že si i nejlépe z celé špičky osvojil zásady fair play a navíc má smysl pro humor.Federerova dnešní prohra jasně ukázala,že ho dohnal sportovní věk,vítězný GS se už opakovat nebude.Myslím si,že příští rok něco podobného dožene Nadala,což bych I uvítal.Návrat Djokoviče s plnou parádou bude mnou též vítán.
Reagovat
brixner
Cože - Srb?? Dej si mokrej hadr!
Reagovat
Rafaeoli25
Hrozně zlej příspěvek. Jinak co se ti tak nelíbí na hře Nadala když už byl třicetkrát na síti za čtyři sety? Žádnej hnusnej tenis nehraje, naopak.
Reagovat
annah
Já měla špatný pocit už z toho, jak ho kdekdo pasoval na největšího kandidáta na titul. Podobné to bylo před posledním Turnajem mistrů. Tam taky se pořád psalo, že si po famózní sezoně jde pro jasné vítězství - a jak to dopadlo...
Souhlasím, že Rogera dohání věk. Šlapat na paty mu začal v Miami. Uvidíme, jestli ho letos semele úplně, anebo ne.
Myslím, že Wimbledon vyhraje Nadal (i když i on musel v zápase s Delpem do pátého setu), anebo možná Djokovič. Nejvíc bych to přála Izzymu.:-)
Reagovat
Kozoroh
Uż kvůli mně bys W mohla přát Djokovi :-)
Reagovat
turista
A kvůli mě taky. Idemo Novak!
Reagovat
annah
No tak teda jo... ale jen kvůli tobě :-) On mi Djoker nikdy nebyl moc sympatický, nejvíc mě štval těmi operetními gesty po vyhraném zápase - to srdce posílané na všechny strany. Ale za tu hrůzu, co prožil poslední rok a půl, by si úspěch možná zasloužil...
Momentálně mě nejvíc těší, že Izzy přehrál Raoniče. :-)
Reagovat
Hypertac
Lidsky sedí. Nejvíce se přetvařující tenista na tour. Škoda. Jako tenista je jinak skvělí.
Reagovat
Bob
Všichni jsou šťastní, že Federer vypadl. Dobře mu tak.
Reagovat
Rafaeoli25
Já šťastný nejsem, každopádně někteří kvůli tomu nenávidí Nadala jako kdyby za to snad mohl..
Reagovat
Fandina
Roger neprohrál s Nadalem. Proč by mu to měl někdo vyčítat.
Reagovat
Herbert_Hoover
nějak to klouže, Juančo..
Reagovat
janek_da
1111 1:1
Reagovat
brixner
Přiznám se, že už jsem Rogera viděl s pohárem...Zatracená práce! A další šance co - ještě bude?
Sere mě to!
Jestli vyhraje Srb, bude mě to srát tuplem! Jen to ne!!! To ať to raději utrhne ten Kevin nebo dlouhej Janek!
Rogere, nasrals mě!
Seru na to!
Anglie!
Jsem frustrován a nasrán!
Reagovat
Herbert_Hoover
Další šance bude v Basileji.
Reagovat
Aussie
Tak. Až na to, že to je řečeno až příliš slušně a zdvořile!
Reagovat
brixner
Je ze mě frustrát!!
Proč bezmezně neobdivuju třeba Berdycha...To bych byl v klidu!
Kdyby to prosral ve třech, tak si člověk řekne - blbej den, slabý libido, nasrala ho Mirka nebo dítko, ukradli mu ze sklepa sekačku a elektrony, zácpa...cokoli. Ale mečbol??? Tohle mě sere nejvíc, i náš Marco by to svojí měchačkou proměnil! To není neumětelství, to je spíš za trest a co komu Roger udělal? Jen dedukuju, prostě jsem nasranej a kdybych nebyl abstinent, vožeru se jako Dán a pudu rozbít sousedovi tlamu za to, že se už přes měsíc válí na naschopence, prej záda, kyselá prdel - fotbal, zmetek jeden!
Ale Angláni to tam foukli parádně!
Ale pořád jsem nasranej...
Reagovat
insanezy_
:D
Reagovat
Frantz
ještě.. :D
Reagovat
brixner
Co ještě, curva?? Copak ti nestačí, že tvůj spoluobčan je nasranej a nebaví ho skoro ani život?? Až budeme v Bázlu, tak si toho Rogera najdu a vysvětlim mu strategii proměňování mečbolů a budu chtít kompenzaci za mojí zdravotní újmu, vždyť mě málem trefil šlak! Tohle se fanouškům nedělá, zrovna já, takovej dobrák...Asi se fakt už vyseru na to fandění, to je vo nervy, člověk fandí jako zběsilej, vodmítá a vytípává mobily vod sousedek a vono si to nakonec v klidu prohraje! No kde to sme, koorva fix??
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
annah
:-))))))))))))))))
Mluvíš mi z duše. Líp se ta frustrace popsat nedá...
Reagovat
Frantz
lol ale pěkně se to čte ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
2x NRP
Reagovat
mahycek
Magerova, máš níže v článcích útěchu. No, tak jsme
prohráli. Mrzí to. Přečti si
Reagovat
a.magerova
Jj četla jsem, dík... OK nic se neděje... jsou horší věci na světě... v noci nám zemřel strýc, 65 let ještě nebylo tolik... takže se z nějaké prohry Rogera fakt nehroutím...
Reagovat
mahycek
Tak to se omlouvám, mám tatínka také v domově seniorů,
už nemůže 9 měsíců chodditm tak se také bjím toho
telefonu, že... vždyť víš. Dobrou.
Reagovat
a.magerova
TO je právě TO... máme v sobě dvojí metr... nechceme toho někoho pustit... ale sami bychom takhle žít nechtěli a zabalili bychom to tu dřív než později... Život je složitý... ;-)
Reagovat
insanezy_
Rafa taky konec, Nole dej toho chcípáka Delpotra a vyhrej
Reagovat
turista
Idemo Novak!
Reagovat
Roger_Federer
Rupne ve Wimbledonu a Forehend ma nekolika hodinovou erekci..
Reagovat
Patik
zachvíľu mu ale padne Nadal stratil ďalší set.
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni, Dnesok je uz totálne nad plán...:)

Ak by mi niekto povedal, ze po W, to bude 17:20, myslis, ze by som odmietol?..:)

Nadal doplatil na najtazsieho mozneho protivnika v QF, smola. W2018 bol napriek tomu kúzelný..
Reagovat
dappe
To se dá dojít při fandění až do takového stádia? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tesit sa z prehry rivala fanaticku?..

Samozrejme, ty falosny moralista, elegán..karmička. Uzívaj :)
Reagovat
Roger_Federer
:), to sou keci, klaune
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdravie!..
Reagovat
Patik
Nad plán ? tak to sú dosť malé očakávania od svetovej jednotky.
Reagovat
Amputace
Lepší by bylo se vůbec nezúčastnit, co?... Samozřejmě, že je to nadplán a nejlepší výsledek ve Wimbledonu od roku 2012. Zase nemusíte rozporovat úplně všechno, co Forehand napíše, jen proto, že je to Forehand.
Reagovat
peRFect
17:20? Najednou je pro tebe,tebou opakovaně schazovaná,tato statistika důležitá?Ale ale.
Reagovat
Kozoroh
Tak tohle mi vyrazilo dech. Aby 20násobný GS vítěz takhle projel vyhraný zápas... Rozhodně antiklimatická prohra.
Reagovat
turista
NO jo a ještě ho navíc už měl na lopatě 2:0 na sety.
Reagovat
ipko
niečo naznačilo už aj Halle, ale toto je naozaj nečakaný kolaps z MB.. žiadne iné vysvetlenie ako to, že po 2 setoch mahycek vyzliekol víťazné tepláky neexistuje.. takže mahycek povedz, prečo si to Rogerovi urobil? on robil čo sa dalo, ale víťazné tepláky sú víťazné tepláky..
Reagovat
Frantz
To že arogant rupnul ve čtvrtfinále je nepodstatné, mnohem důležitější je že něj postoupil bez ztráty servisu :D
Reagovat
Frantz
a co že tu dnes chybí major Borowička, španílek, Franky a další elego stupid ultras, mají zaražený větry?? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom te nechavaji se valet ve vlastních zvratkach. :)
Reagovat
Roger_Federer
Ten kdo je synem svoji matky a jejiho bratra, hold musi byt degenerovany, ze Frantzi.:)
Reagovat
Meceon
Fedex 97:13 posledních 110 zapasu
Reagovat
smazaný uživatel
Kral druheho sledu, raz darmo...
Reagovat
Mayo
Fandím Anglicku, už semi je pre nich obrovský úspech.
Reagovat
kada.tom
tak tak, i dnes fandím s tebou :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Si představme, že Kevin vyhraje Wimbledon..ten Kevin, který ani jednou neporazil Berdycha, vyhraje titul, o který se Tomáš neúspěšně snaží tolik let..no to by bylo asi na Chocholouška :)
Reagovat
Meceon
Je to o štěstí...ale nemyslím, že to dokáže...dnes si vybral štěstí na celou sezónu dopředu
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? My jako skalní fandové tenisu se s tím jen těžko smirujeme. Pořad řešíme Noleho, Rafu, nebo Rogera a srovnavame jejich úspěchy. Ale ti kluci se pomalu blíží na konec kariéry a je otázkou času, kdy na to nebudou mít. Přichází noví hrací, tenis se zrychluje, vše je jenom o servisu a bombardaci jako Kevin, John, Miloš nebo třeba Zverev, Tsitsipas se začínají pomalu zdokonalovat. Bohužel je třeba si říct, ze era téměř dokonalých šampionů se blíží ke konci a přichází mladí borci. Máme tu cest, ze jsme zažili a zazivame dokonalou tenisovou éru. Ale my lidé chceme pořad více a ono to už bohužel nejde.
Reagovat
Mayo
V Uniqlo nemôže vyhrať W
Reagovat
smazaný uživatel
To podělal úplně nejvíce. To i já jako bývalý skalní fan čumím jako péro z gauče. Na staré roky začíná bláznit. Nejdříve podepíše Uničlo za prachy a pak rupne z 2:0 na Wimbym. Hamba.
Reagovat
Marduch
Asi to mel podepsat jindy. Zbytecna publicita tesne pred turnajem navic, mozna ztrata koncentrace, i kdyby jen o 10%..
Reagovat
Pe3k
Škoda, jeden míč a byl by ve finále dost možná bez ztráty setu a tam by byl velký favorit na vítězství, s výjimkou Djokovice. Uniklo a jiný kurt mu moc štěstí nepřineslo, ale prohrál si to sám...cyp.
Reagovat
Frantz
a tvůj život je najednou v troskách.. :DD
Reagovat
Patik
a ten tvoj má aspoň na pár hodín nejaký zmysel :)
Reagovat
Frantz
tvůj bezmocný vztek... :D
Reagovat
Patik
Oh áno..som zdrvený. :)
Reagovat
Pe3k
V pohodě Františku, alespoň máš radost ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer aka najlepsi hrac druheho sledu ever (minus Anderson) dostal zavyučenou :)

Ale za poslednych 6r vyhral jedenkrat Wimbledon, kloboucek..Aktualne ho uz na trave nici aj exot, ktory je prvykrat v QF W..Lol, hanba..

Ta dvakrat uhaluzena Australia bola so stastim, dnes spravodlivost vyrovnala misky vah, a mas po sezone blb3cku, svetova jednotka, ratanie GS, mas o starost menej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě už nepomůže ani osvícení. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aleco, Kamil aka Federer vyhra W bez straty setu, tzv. glosator :)

To bolo radosti po Rg, ze prichádza Wimbledon..Zhasla fajka..
Reagovat
turista
Ano zhasla fájka.
Reagovat
Patik
A môžme napísať toto isté ak Nadal neobháji US Open ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Us Open?...

Chcel som vysvetlit rozdiel medzi Rg a Uso, ale bolo by to zbytočne..
Reagovat
Roger_Federer
Porad ti stoji, to je dobre, at si trochu ta babka uzije :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz mas chlapa kamarat?..

Tfuj, tfuj pre stastie. Uz ked nevychadza tenis, snad bude aspon penis :)
Reagovat
Denis92
Strasne hlupa prehra, ale zasluzena.
Mat vedenie 2-0 na sety a MB a nakoniec to prehrat..niekolko takychto hlupych prehier uz Roger ma na konte a moze si vycitat ako prehral vyhraty zapas.
Vykon to bol fakt strasny, tolko UE z FH uz dlho nespravil. Vobec si neveril. V 5.sete sa trocha zdvihol, ale to uz bol Anderson tak rozbehnuty, ze to nedokazal zastavit.
Kevin hral fakt skvele, neskutocne mu to tam padalo.

Roger..co dodat. Mrzi to velmi, lebo to bola posledna sanca na GS. Takto to mozeme ukoncit na cisle 20.
Reagovat
Meceon
Proč poslední šance? Od loňské začátku vyhrál dvakrát Austrálii a loňský Wimbledon...
Reagovat
Ondra979
taky to tak vidim. Sice never say never ale ze by mohl vyhrat hardove GS tomu neverim, tam bude asi nej favorit Novak a budou tam dalsi. Jeste mala sance je pristo rok na W ale asi mala, bude mu skoro 38..
Reagovat
smazaný uživatel
US Open patří mezi jeho TOP GS, takže může klidně vyhrát i tam. Jako za mě jako FFF mě to mrzí, ale na druhou stranu to potřeboval. Potřeboval posadit na zadek.
Reagovat
Ondra979
US Open mohl vyhrat loni, kdyby nejel do blbeho Montrealu. Letos fakt nevim, Novak bude asi velmi silny a jsou tam dalsi hrozby, navic je USO pro nej nejak zaklete. Hlavne at se da do kupy a ma chut do hry
Reagovat
turista
No spravit chuť si může v Cincinnati. Tam to řada hráčů z elity nemá moc v oblibě.
Reagovat
turista
No neproměnit mečbol je blbý. Djoker ho neproměnil nedávno ve finále Queensu a pak taky prohrál. Dnes se to stalo Federerovi. Navíc ta tráva je opravdu záludný povrch.
Reagovat
Meceon
Doufám, že pořadatel je hrdý, když takovou legendu pošle z centru na jedničku... teď se můžou koukat na světový tenis v podání Raonice,isnera nebo Andersona... vlastně se jim fedex docela pomstil:)
Reagovat
Ondra979
no trochu se jim to vratilo. Sice to Rog mel dotahnout itak, ale je jesne, ze i kdyby ve finale byl Djok nebo RAfa tak proti komukoliv z druge casti pavouka to finela nemuze byt moc atraktivni, ja ho teda vynecham, pujdu a ven a vecer si dam focus.
Reagovat
svetova.dvojka
Angličané čekají hlavně na fotbal..., nějaký Švýcar jim může být ukradený...
vždyť Federer hraje ve Wimbledonu 20 let, toho už viděl na živo každý , tedy kromě mě...
Ale zase já mám super televizi, takže to je skoro stejné, jako kdybych tam byl...
Reagovat
Frantz
LOL ty legendo trapná, arogant dostal jen to co zasloužil :D Japončíci v Uniqlo si teď mnou ruce, jakou rybu chytili, páč on ty Wimbledony bude vyhrávat né jen 10 roků, ale ještě dalších 20 let!!! :D
Reagovat
Meceon
Jakou legendu méně arogantní by sis tak představoval? Vyjmenuj nám někoho
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem rád, to by nebylo dobré pro tenis, kdyby všechno vyhrál...
On už i tak je nejúspěšnější...
Reagovat
smazaný uživatel
S odstupem času si snad sám uvědomí, co tady v tom zápase udělal. 2:0 a MB totálně projety zapas. To ho bude mrzet dlouho. Alespoň si možná sám řekne, ze tenis se hraje do posledního míčku.
Reagovat
Ondra979
no ale na to je dost zkuseny aby tohle vedel. Jak zahral na ten MB?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nemýlím, tak ve výměně trefil BH do pásky. Jako BH do pásky to byl 100%, ale nevím, zda po prvním, nebo druhém servisu. Kevin byl na síti, stačilo to dát po čáře, ale neudělal to.
Reagovat
Patik
Federer má smolu že na tráve dostáva často drevákov so servisom..ak by aj Andersona porazil čakal by ho ďalší drevák..už som aj čakal kedy to príde.. po tých hladkých výhrach vždy príde slabá chvíľa slabý zápas..takže nič sa nedeje..tento rok to viac doprajem Novakovi..za tie porážky ktorými si prešiel. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší na tom je fakt, ze když to tahle trojice zabali, tak se nebude moc na co dívat.
Reagovat
svetova.dvojka
Ale jo tam jsou skvělí hráči
Saša, Thiem, Tsitsipas, J1rka...
Reagovat
Meceon
To co jmenuješ jsou hráči, kteří na ně nemají... proč bych chtěl koukat na ně?
Reagovat
svetova.dvojka
Ale jsou zajímaví... ta next generation je velmi dobrá.
Reagovat
Meceon
Já chci koukat na první ligu,ne na druhou... součet vyhraných gs toho co jsi jmenoval je 0...
Reagovat
svetova.dvojka
No jo ale Thiem je nástupcem Nadala na Roland Garros, už příští rok ho tam porazí...
Reagovat
Meceon
Neporazí ho dalších pět let,ten rozdíl ve finále byl propastný
Reagovat
Ondra979
uplne propastny teda nebyl, rozhodlo ze si Dom prohral dva servisy kratce po sobe, pak hru castecne srovnal ale uz to mel prohrane. Pristi rok asi jeste ne, ale za dva roky uz by se to mohlo lamat i na RG, Rafa taky nemladne
Reagovat
Patik
Ale aj keby uhral Thiem Roland Garros uhrá ho raz dva a s tým sa úplne uspokojí..aj Djokovič uhral Roland Garros a s tenisom šiel úplne dole..získal všetko čo chcel a viac nepotrebuje má rodinu dobrý život nepotrebuje sa viac naháňať a ničiť..a mladý už tobôž nebude taký dravý ako Nadal a stará generácia.
Reagovat
turista
No ještě jedno FO by klidně mohl vybojovat Djoker. Ať má aspoň 2x FO. Je jediný kdo dokáže s Nadalem hrát vyrovnané zápasy na té antuce. Thiem byl letos ve finále v Paříži nervózní a nepředvedl zdaleka svůj standard.
Reagovat
Patik
Prichádzajú vysokí hráči..doba ide dopredu tenis je stále rýchlejší..povrchy rakety všetko sa mení..o 10 rokov to bude naozaj len o podaní..mladá generácia je fajn ale nikde žiadny talent hladný po tituloch..dnes je taká doba že mladý hráč uhrá jedno semifinále zarobí desiatky tisíc euro a zistí že je príjemnejšie dovolenkovať a utrácať ako tvrdo drieť na kurte..ak padne veľká 4ka padne celý tenis..a Federerov koniec kariéry to všetko celé odštartuje.
Reagovat
Frantz
tvůj bezmocný vztek je pro mě.... :DD
Reagovat
Patik
Aj by som povedal že rodičia musia byť na teba hrdý ale ty žiadnych nemáš..hovorím o súčasnej situácii tenisu neplačem nad porážkou Federera ty trol amatér :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pravda. Tohle je problém ve všech sportech. Jakmile dosáhneš na miliony bez většího úspěchu, tak proč by se někdo snažil a drilloval pořád více a více? Stačí ti udělat v průměru ČF každého Masters a GS a jsi multimilionář. Tohle je problém sportu obecně.
Reagovat
Patik
Je to tak..ešte staršia generácia je vychovaná tak že chcú víťaziť Grandslamy a tituly celkovo..koľko mladých talentov by tu mohlo byť ale každý sa nato vykašle nebude sa drať na kurte keď môže ležať niekde v karibiku.
Reagovat
aape
proč by měl s koncem Federerovy kariéry končit tenis,
to už je na diagnózu, zatím tenis s koncem žádného velkého jména neskončil, takže nic takového určitě nehrozí
Reagovat
Patik
zatiaľ koncom poriadneho mena tenis neskončil lebo prišlo ďalšie poriadne meno..ale rozhliadni sa teraz po hráčoch..neni žiadny poriadny následník..nikto výnimočný.
Reagovat
smazaný uživatel
Když skončí Federer s Nadalem tak to bude pro tenis obrovská rána. To mi věř.
Reagovat
Dobry-den
Z mečbolu prohrávají jen amatéřy.

Kevinovi gratulka, snad si jde pro titul.
Reagovat
Meceon
To je ale hloupost,co jsi napsal
Reagovat
Patik
Anderson je hráč bez budúcnosti..je to drevo ..bez servisu neni nikto..na konci kariéry sa môže pochváliť že porazil takú a takú legendu ale nikdy nie poriadny titul.
Reagovat
Frantz
je to dřevo, ale na Federera to stačí :D
Reagovat
Patik
Však hej no..aj Muller s Rosolom sú drevený a na Nadala to stačí..keď už chceš takto :)
Reagovat
Frantz
a kolikrát ho ti dřeváci porazili v Paříži, pokud to chceš takto srovnávat, ty šašku?
Reagovat
kada.tom
Tralalá :-)
Ale že se teda letos arogantovi vyplatilo vynechat antuku, na trávu se připravil opravdu výborně!

Ještě že si aspoň zahrál ve Stuttgartu, jinak by to bylo pro něj úplný fiasko :-D
Reagovat
Meceon
Je mu 36 viď? 4 děti, já myslím, že vzhledem k okolnostem stále neuvěřitelný tenista... Génius...a dnešek na tom nic nemění:)
Reagovat
viitak
Stále nikdo neví, kde koukat na netu na stream přes macOS? klidně HD placenou TV. Cokoliv.
Reagovat
r.Fever
Senzácia! Ale Federer nehral dobre, z toho čo som videl...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist