Ferrero deklasoval Kubota a po roce získal titul

15. 2. 2010, 09:23
Aktuality 1
Jednoznačné vítězství namísto finálového dramatu viděli v rozhodujícím utkání diváci v brazilském Costa do Sauipe. Bývalý první tenista světa Juan Carlos Ferrero nedal v boji o titul Polákovi Kubotovi šanci, za rovnou hodinu ho smetl 6-1 a 6-0.
Juan Carlos Ferrero

Juan Carlos Ferrero, který až na jedinou výjimku procházel celým turnajem bez problémů, si nechal to nejlepší na konec. Ve finále nedal Lukaszi Kubotovi z Polska nejmenší šanci. Soupeře nenechal vyhrát ani jednou podání, v zápase mu sebral servis celkem sedmkrát a po téměř ročním čekání získal další titul - celkově už třináctý ve své kariéře.

"Takhle jednoznačné finále nikdy nemůžete čekat," řekl po utkání Španěl. "Člověk je na začátku pokaždé nervózní, a teď to nebylo jiné. Měl jsem od začátku pocit, že hraju dobře, a se dvěma rychlými brejky už jsem se nenechal zastavit," dodal.

Sedmadvacetiletý Kubot, jenž má na kontě čtyři deblové tituly, hrál ve finále turnaje ATP teprve podruhé a neuspěl ani v jednom případě.

Výsledky - Costa do Sauipe (antuka, dotace 442.500 dolarů):

Dvouhra - finále:
Ferrero (1-Šp.) - Kubot (Pol.) 6:1, 6:0.

Čtyřhra - finále:
Cuevas, Granollers (2-Urug./Šp.) - Kubot, Marach (1-Pol./Rak.) 7:5, 6:4.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Cesta Kubota je naprosto neuveritelna. Jak se z tezce podprumerneho hrace, ktery se uplatni v doublu, muze stat i v singlu hrac prvni 50. Jen v tom finale vylozene nemel sanci. Kvuli odkladum z duvodu spatnyho pocasi hral ctvrtfinale a semifinale v jeden den, ten den hral taky doubla a vcera hral dve finale, takze z jeho pohledu naprosto nezvladatelny. Zitra ho ceka dalsi turnaj a dostal Monaca, tak jsem hodne zvedavy, jeestli se nejak srovna. Strasne mu v jeho ceste fandim.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist