Ferrero zlomil finálové prokletí a po šesti letech triumfoval

12. 4. 2009, 20:10
Aktuality 5
ATP CASABLANCA - Španělský tenista Juan Carlos Ferrero se po šesti letech dočkal turnajového titulu. Ve finále v marocké Casablance dnes porazil pátého nasazeného Florenta Serru a v boji o titul tak uspěl po šesti předchozích nezdarech.
Juan Carlos Ferrero

Devětadvacetiletý Ferrero se před dnešním vítězstvím radoval z titulu naposledy v roce 2003 na Masters v Madridu, ve stejném roce byl také sedm týdnů světovou jedničkou. Od té doby hrál rodák z Onteniente na 110 turnajích, šestkrát postoupil do finále, ale ani jednou nedokázal zvítězit.

Španělský tenista si díky 12. titulu v kariéře připsal prémii 71.700 eur a vylepšil si letošní bilanci v zápasech na antuce na devět vítězství a dvě prohry. Ferrerovi patří v pořadí ATP 115. příčka a stal se nejníže postaveným hráčem, který letos dokázal triumfovat na turnaji.

- ATP WORLD TOUR 250 CASABLANCA (Maroko, antuka, 450.000 dolarů) -
nedělní výsledky (12. 04. 2009)

Dvouhra - finále:
Ferrero (Šp.) - Serra (5-Fr.) 6-4 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
COME ON FERRERO!!! Jseš pro mě "bůh". RG 2009 je tvoje
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No moc se nesměj, počkej až ho fakt vyhraje... To bude senzace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hovno vyhraje nema sanci
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrat urcite nemoze ale velmi dobre sa na jeho hru pozeralo takisto ako na konecne zdraveho hewitta urcite im to pomoze a hlavne ferrero moze prekvapit na RG a vyradit niektoreho s favoritov okrem rafy samozrejme
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist