French Open je v ohrožení. Del Potro léčí natažené tříslo

19. 5. 2018, 10:52
Aktuality 0
Start Argentince Juana Martína del Porta na grandslamovém French Open je kvůli nataženému tříslu v ohrožení. Šestý hráč světového žebříčku se zranil ve čtvrtečním utkání 3. kola na turnaji v Římě, kde musel v závěru druhé sady vzdát zápas s Belgičanem Davidem Goffinem.
Profily hráčů
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro se loni na French Open představil poprvé po pěti letech a ve třetím kole vypadl s Andy Murraym. Letos však hrozí, že semifinalista z roku 2009 o antukový grandslam znovu přijde, už pošesté v kariéře.

Devětadvactiletý Argentinec si totiž ve čtvrtečním osmifinále na Masters v Římě proti Davidu Goffinovi natáhl tříslo a po vyšetření má obavy, aby se na Paříž stihl připravit.

"Po vyšetření jsem začal s rehabilitací a v následujících dnech uvidíme, zda budu moci hrát na French Open," napsal Del Potro na twitter. Vítěz US Open 2009 má letos na kontě už dva turnajové triumfy v Acapulcu a v Indian Wells, na antuce ale nastoupil jen ke čtyřem zápasům.

Antukový grandslam v Paříži začne v neděli 27. května.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist