Hlaváčková se vrátila z Bogoty. Bylo to úžasné, pochvaluje si

18. 12. 2012, 18:44
Aktuality 0
Andrea Hlaváčková si na svých webových stránkách pochvaluje účast na sobotní exhibici v kolumbijské Bogotě, kde s domácím Santiagem Giraldem porazili 2-1 na sety kolumbijsko-slovenské duo Daniela Hantuchová a Alejandro Falla. Zápas byl předkrmem závěrečného duelu Gillette Federer Tour mezi Rogerem Federerem a Jo-Wilfriedem Tsongou.
Profily hráčů
Andrea Hlaváčková s přítelem

"Byl to úžasný víkend, nádherně zorganizovaná exhibice. Čtrnáct tisíc diváků vytvořilo bouřlivou atmosféru, jakou jsem zažila snad jedině při Fed Cupu v Ostravě a Praze. Je to ohromný zážitek být součástí ceremoniálu s Federerem a Tsongou," řekla Andrea Hlaváčková o vydařené exhibici v Bogotě.

Santiago Giraldo, Andrea Hlaváčková, Roger Federer, Daniela Hantuchová a Alejandro Falla"Po exhibici jsme pak šli na společnou večeři, měla jsem tam tu čest s Federerem i pokecat. Později odešel, ale ve společnosti ostatních se pokračovalo dál a došlo i na tanečky," smála se.

Následovala třináctihodinová cesta domů, kde se hned zase Andrea zapojí do tréninku. "Připravím nějaké hezké fotky, brzy se můžete těšit i na video GoPro teamu. A pro ty, kteří se zapojují do aukcí, vezu speciální ručník z exhibice," dodala šestadvacetiletá rodačka z Plzně.

Více fotografií z exhibice najdete na stránkách andreahlavackova.com.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, andreahlavackova.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist