Hopman Cup: Bartoliová vytvoří tým s Tsongou

17. 7. 2013, 14:43
Aktuality 7
Vítězka letošního Wimbledonu Marion Bartoliová a mužská světová osmička Jo-Wilfried Tsonga budou reprezentovat Francii na Hopmanově poháru. Stali se tak prvním párem, který oznámili pořadatelé tradičního turnaje, jehož příští ročník odstartuje 28. prosince a vyvrcholí 4. ledna příštího roku.
Marion Bartoliová

Osmadvacetiletý Tsonga si v Perthu zahrál už v posledním ročníku, kdy spolu s Mathilde Johanssonovou skončili ve své skupině poslední. Stejně stará Bartoliová postoupila o rok dříve s Richardem Gasquetem do finále, kde však Francouzi nestačili na Petru Kvitovou s Tomášem Berdychem.

"Samozřejmě bude skvělé zahrát si s Joem, je to úžasný hráč. Známe se už řadu let, určitě to bude zábava," těší se Bartoliová, jejíž týmový kolega se chce v Hopman Cupu připravit na první grandslam příští sezony.

"Je to ta nejlepší příprava, protože tam jsou stejné kurty jako na Australian Open. A pokaždé je tam velké vedro," uvedl Tsonga.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to je zajímavá dvojice. Předpokládám, že se v blízké době dozvíme i složení dalších párů... Přál bych si, aby na Hopman Cupu ještě jednou hráli Ana s Novakem a tentokrát to vyhráli. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že bude hrát Hopman cup Petra s Tomášem. :-) V roce 2012 tam vyhráli a myslím, že to byla dobrá příprava na AO, kde Petra skončila až po bitvě s Marii v semifinále a Tomáš o kolo dříve. Letos Petra začala v Brisbane a tam se jí moc nedařilo.
Reagovat
slacker
V roce 2011 zacala take v Brisbane a jakou skvelou jizdu to odstartovalo
Reagovat
smazaný uživatel
tak je jedno kde zacne sezonu
Petra ide dole
a v tom problem nebude:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ale v roce 2011 nebyla v semi AO :D
Reagovat
slacker
A aby byla ve finale AO je treba zacit v 2014 uplne jinem meste :-) Semifinale nestaci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Auckland :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist