Jak se Kvitová v Nike Prague podepisovala svým fanouškům

7. 7. 2014, 19:39
Aktuality 469
Program Petry Kvitové, jež v sobotu ve Wimbledonu získala druhý grandalamový titul, je nyní velmi náročný. Česká jednička dnes po návratu domů absolvovala nejprve tiskovou konferenci v areálu TK Sparta Praha a od 16:00 se pak podepisovala fanouškům ve Slovanském domě v prodejně Nike Prague. Jeden úlovek jsem do své sbírky získal i já, a tak se s vámi o zážitek ze setkání s wimbledonskou šampionkou trochu podělím.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Zvěsti o autogramiádě Petry Kvitové se začaly šířit již včera, kdy česká jednička novinářům v rozhovorech přibližovala svůj program. Přesnější informace však přišly až dnes dopoledne. Po návratu do České republiky se Kvitová nejprve sešla s novináři na oficiální tiskové konferenci v areálu TK Sparta Praha.

"Bál trval dlouho do noci, vraceli jsme se ve dvě ráno. Moc jsme toho nenaspali, takže se těším, až si odpočinu," zdůrazňovala Kvitová, která v posledních dnech zažívá v souvislosti se ziskem titulu perné a náročné dny. Její dnešní program poté pokračoval v jedné z nejrušnějších ulic v Praze - Na Příkopech, kde se sešla se svými příznivci z řad fanoušků ve Slovanském domě v prodejně Nike Prague.

Kvitová dorazila krátce před čtvrtou hodinou a hned při výstupu z auta sklidila potlesk fanoušků, kPetra Kvitová - autogramteří čekali před prodejnou. Ještě pár minut poté byla prodejna pro fanoušky uzavřená, Kvitová se mezitím vyfotila s personálem Nike Prague a přichystala si podpisové kartičky (a nejspíš i pevnou ruku). Zpočátku to sice nevypadalo až na tak hojnou účast, postupem času se ale počet fanoušků, kteří stáli o podpis české tenisové hvězdy, stále zvětšoval.

Petra na mě působila velmi mile, stále se usmívala a ochotně rozdávala podpisy. Navíc byla krásně oblečená a neuvěřitelně jí to slušelo. Je to opravdu velmi sympatická, ale také krásná žena.

"Dobrý den, moc vám gratuluju a budu vám držet palce, abyste tu Martinu dohnala," řekl jsem jí v rychlosti. "Děkuju moc, to bude potřeba," dodala se smíchem a věnovala mi krásnou fotku s podpisem, zlatým podpisem!

Je trošku škoda, že bodyguardi Petry nedovolili fanouškům fotky nebo třeba více podpisů, ale na druhou stranu je to pochopitelné, neboť Petra má za sebou velmi náročný program a fanoušků byla spousta.

Takže, Petro, přeju pár dní volna a potom zase výhry!

Komentáře

469
Přidat komentář
smazaný uživatel
Chce napsat, koho vsechny jakby stve....
...tak se mu tu podepiste, ja za vas nechci mluvit...
...pak jsem ovsem zvedavy jak se bude potit on s tim, jak bude psat tu jeho vetsinu, tech zamindrakovanych;)
----
Tak aktualne:
1.Vlk
2.Slacker
3.Vls
4.Roger_Federer
5.janekda
6.vencape
7.stronger42
8.Oskar
9.a.magerova
10.spaniel
11.pepin

a muzeme pokracovat;)
a stale cekame na vyjadreni druhe strany pochopitelne;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze klidne se dopisujte...
pod timto vpisem pokracujeme cislem 12.;)
Reagovat
Cico93
to si napísal dobre, že nežije svoj život, ale život Kvitovej, podľa mňa je to už choroba.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v tom případě jsou i jedinci, kteří žijí několik takových životů. Holt patologické fandovství si vybírá daň. Někdy dříve, někdy později......
Reagovat
J.M.
No, nerad se přidávám k davu... Ale přemůžu se.

12.
Reagovat
a.magerova
12 má Cico

To není o davu, ale o spojení sil proti mnoholetému ZLU.

Taky raději kopu sama za sebe, ale někdy TO prostě sám člověk neukope :-/
Reagovat
J.M.
A ještě k tomu nešťastná třináctka. No že jsem radši nemlčel... Protože mlčet, být nekonfliktní je ta nejinteligentnější věc, jak už tu taky padlo.

Nicméně ano, v jednotě je síla. Byť i ta je zneužitelná. Já si nedělám iluze, že kdyby se tady vyvěsila podobná anketa o komkoli jiném, třeba o mně, že by se těch 13 podposů taky nenashromáždilo. Čili jde spíš o to, kdo podepíše, a proč to vlastně podepíše... A tudíž jakou to má váhu. A tedy co si z toho kdo, včetně toho, o kom je hlasováno, vezme. To už je pak na každém.
Reagovat
slacker
Ano tato moudrost se odrazi v prislovi: mluviti stribro mlceti zlato
Reagovat
Roger_Federer
Vlk ani netusil, jakou bude mit tato anketa silu..11 stacnych, vyhnalo "kunu z kurniku",neni ta demokracie nadherna?
Reagovat
a.magerova
A co moudro: Líná huba - holé neštěstí.
Reagovat
a.magerova
No..... já dnes v 19:48 viděla kunu opět v kurníku a pod stejným nickem....
Reagovat
Roger_Federer
Takze to byla fama? Ze zrusil ucet?
Reagovat
a.magerova
Ne, nebyla to fáma. Když jsem si dnes tady přečetla, že si zrušil nick, tak jsem mu poprvé v životě napsala vzkaz a ukázalo mi to, že nick neexistuje.
Takže si ho zrušil a večer či odpoledne mu ho asi Admin obnovil.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne jsem to necekal, ze lide se v takovem poctu napisi...
...ja tohle ani moc nemusim, tyhlety veci, abych pravdu rekl, ale pokud nekdo ve verejnem prostoru vazne zadeklaruje takovou urazku, tak chci vedet, koho tedy mysli konkretne, abychom si v tom proste udelali tady jasno...
...svym zpusobem se mne vysmal tim, ze on zase ceka, ze mu napisu tu spoustu lidi, kteri ho uz nedavaji...
...nemohu hovorit za nekoho...to jsou dost divny praktiky...asi celkem citis, ze pocital s tim, ze si mne dialekticky rozebral...a tim mne poslal do haje...jenze, co asi necekal, ze to tu fakt dam a zahlasim takovou prosbu...

Jde o princip, a nejde ani tolik o pocet, ale jsem rad, ze se lide zvedli a rekli otevrene, ze se jim nektere veci nelibi, a nesouhlasi s jeho praktikami komunikace, jestli to lze jeste nazvat komunikaci...

V jednote sila je, pokud to neni zneuzivane, v tom ma J.M. podle mne opravdu pravdu, a nastesti tady nemuze byt o zneuzivani vubec rec...

Sam si to totiz vyzadal...;)
Reagovat
VlS
To co jsi udělal nebylo v afektu, tak se za to furt neomlouvej a nevysvětluj. Tina tvé straně omluvy ani vysvětlení nepitřebují a druhá strana je stejně nikdy nepřijme.
Reagovat
misa
Quesh teď nepřijde. Petra má volno, tak si vzal diskusní dovolenou i on. Musíš mu to připomenout až při americkém turné.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsem jediná, ale mně Quesh nevadí, nechodím si sem dělat nepřátele. Když píše něco, co se mi nelíbí, tak buď reaguju nebo ne, podle nálady a tím to pro mě končí. To bych se tu musela rozčilovat denně, protože sem chodí čím dál víc trollů a blbů. Howgh :)
Reagovat
slacker
Ale nekdo je kral
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite nejsi jedina;)
Hledat virtualni nepratele je asi tak stejny jak vylozene hledat pratele...realita je proste dobra a uzitecna vec;) A jeste lepsi je humor...kdyz ho nekdo ztraci...je konec...;)
Nejhorsi je, kdyz se zacne nekdo chovat k nekomu povysene... to uz nepomuze ani humor...;/
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, já našla virtuální přátele a pak byli reální, nepřátele naštěstí zatím ne. Jirku znám osobně, mám na něj svůj názor podle dojmu, který na mě zanechal. Proto se podle toho k němu chovám, když nesouhlasím, klidně se s ním budu hádat, vzájemný respekt zatím zaručuje mezi námi pohodu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem se upsala, VIS - promiň.
Reagovat
Roger_Federer
On ten quesh musi byt v realu velmi charizmaticky muz,ze se ho tady zastavaji vetsinou zeny a pisete ze ho znate osobne..pid tim si clovek predstavi cokoliv..; )
Reagovat
carolyn
mě příjde ujeté hledat si ve virtualním světě reálné kamarády - možná je to pro někoho fajn, ale život takhle žít je divný. Přátelé si člověk získává jinak a většinou mu zůstanou na dlouhé roky.
Na diskuzích se lidi baví s někým víc s někým mín, ale s realitou to srovnávat, nebo dokonce to spojovat si myslím není v normálu. Sem se lidi chodí odreagovat od reálných starostí, pokecat o společném oblíbeném sportu.
Já třeba co se děje tady vůbec v reálu neřeším, vypnu TP a tím to pro mě končí - nemyslím na to co tady je, ani na to nemám čas, zapnu TP a jsem tu sváma a neřeším co jsem dnes třeba nestihla udělat......
Reagovat
Roger_Federer
Nemyslim, ze nekdo normalni rozebira doma z rodinou u vecere co se deje na tenisportalu.Nebo z zenskyma u kafe, chlapama v hospode...; ), napada me jen jeden clovek co to priznal , ze se doma o tom bavi.
Reagovat
carolyn
:-)))
Reagovat
slacker
gol
Reagovat
J.M.
Jak už jsem psal níž - na této diskusi není nic nereálného. Není žádný "reálný svět" tam mimo tuto stránku, a "nereálný svět" na této stránce. Na této stránce píší reální lidé svoje reálné myšlenky, které si reálně vyměňují s dalšími reálnými lidmi. Úplně stejně jako "tam v tom druhém světě". Jenom přitom nemají fyzický kontakt.

Je úplně jedno, jestli to někdo bere jinak, na faktu to nic nemění. Pokud to někdo bere jako něco, na čem nezáleží, pak je to čiště jeho problém, že přistupuje k životu a svým činům lajdácky. Není to něco, co má nárok vnucovat druhým. To, že to někdo považuje za něco, kde si jde "odpočinout od reality", je čistě jeho věc. Stejně tak si jdou lidi "odpočinout do reality" třeba do hospody nebo na tenis, zkrátka do míst, která považují za "reálná". Oproti pokecání v této diskusi v tom není vůbec žádný rozdíl.

Tady se účelově směšují dohromady dvě věci - virtuálnost a zábava. Na rozdíl od "reálných starostí" jako zaměstnání, rodina, životní trable atd. Přitom to "odpočinutí od reality" je věc zábavy (ať už jde člověk fyzicky do hospody, nebo virtuálně do diskuse, je to totéž, tedy zábava), nikoli virtuality. Pokud by tato diskuse byla nereálná, znamenalo by to, že neexistuje, nebo ji generuje automat.
Reagovat
Roger_Federer
Ale ne jde spise oto ze, "normalni clovek"mimo tenisportal nikomu n
Reagovat
Roger_Federer
Se mi to nejak odeslalo samo...

No jde mi o to ze tyto stranky jsou specificky zamereny na tenis,hlavne anonymne, osobne nemam potrebu nikomu vykladat co kdy napsal ktery me neznami clovek, nick k tomu a tomu tematu.
Reagovat
carolyn
A to je to o čem píšu, jen tys to zavedl do hloubky, pokud si s někým vyměníš názor v hospodě, nepůjdeš to řešit na web, pokud si s někým názor vyměníš tady na TP, taky to nepoběžíš vykřikovat do hospody, domu, práce kamkoli.......mluvila jsem pouze za sebe, že to co řeším tady, si sebou nenesu domu,práce,kamarádce, manželovi a podobně. Prostě vypnu TP a dál mě tu nic nezajímá, nemám potřebu to na to myslet mimo TP nebo to dokonce někomu vyprávět ....
Reagovat
J.M.
No, já nevím, jestli se to týká tady tohoto případu, ale pokud ano, tak nevím, co bylo dřív, jestli se quesh se zdejšími ženami přátelil už před TP, nebo se spřátelili až na základě diskusí. Ovšem i kdyby to byl ten druhý případ, tak bych v tom principiálně neviděl nic špatného ani nenormálního. Ono se docela často stává, že i takhle bez fyzického kontaktu lidé poznají, že jsou duševně spříznění, že si mají co říct, a tak se pak sejdou i fyzicky, a je z toho dlouhodobé přátelství.

Ona ta diskuse má v té absenci fyzického konkaktu i jistou výhodu (která se dá brát i jako nevýhoda). Tím, že je člověk oproštěn od těch fyzických vjemů, které mohou rušit (on to může být problém jak pro příjemce, tak vysilatele - například tělesné postižení...), vnímá jen ten "čistý obsah hlavy", čisté myšlenky. Někdy tak může i lépe poznat, co je dotyčný skutečně zač, aspoň po té duševní stránce.
Reagovat
J.M.
"nechodím si sem dělat nepřátele"

Nikdo si sem (předpokládám) nechodí dělat nepřátele. Nepřátele si člověk nechodí dělat, ti se prostě přihodí.

Za druhé, tady nejde o nepřátelství. Tady vůbec nejde o to to brát osobně. Tady jde o to, že pokud člověk vidí svinstvo, tak je záhodno na to reagovat. To, že tady nějaký arogantní blb otravuje lidem život, je věc, kterou je dobré řešit. Rozhodně se věci nevyřeší tím, že si člověk řekne "nebudu si hledat nepřátele" a bude mlčet. Tím se to bude jenom zhoršovat. To neplatí zdaleka jenom v tomto případě, to je všeobecně platná věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, že to k něčemu je, budu klidně reagovat. Ale tady to má cenu? Když stejně nikdo nikoho nezná, je schovaný za anonymitou a píše jen písmenka? Dobře, budu tady nadávat na všechny, kteří mě štvou a co dál? budou tu psát dál, vznikne tady spam jako je Fandina vs slacker a ostatním to otráví život. Pokud v tom vidíš řešení, OK, já ne. Nepřipadám si tím nějak zbabělá. A netu se chová spousta lidí úplně jinak jak v reálu.

R.F. - Queshe se nezastávám, to jsem někde psala? Jen proto, že nepřidám čárku na hlasování neznamená, že se vším, co dělá souhlasím, jak jsem psala, nemám problém mu říct opačný názor, než má on. A je naprosto logické, že když někoho poznáš osobně, máš na něj jiný názor než když byl pouze virtuální, ať v kladném nebo záporném smyslu.
Reagovat
J.M.
"schovaný za anonymitou a píše jen písmenka"

Uf, tohle je přesně Fandinin slovník... Mně je úplně putna, jestli je někdo schovaný za anonymitou. Slušný člověk se nikdy nechová jako svině, ani když je schovaný za anonymitou. Anonymita není žádná omluvenka, která dává člověku volnost shovat se jako vůl. Pokud tak někdo činí, je to vůl. Já vola poznám. Viděl jsem jich spoustu. Z toho, jaká písmenka anonym dlouhodobě píše, se pozná bezpečně, jestli je to vůl.

"Dobře, budu tady nadávat na všechny, kteří mě štvou a co dál? budou tu psát dál, vznikne tady spam jako je Fandina vs slacker a ostatním to otráví život. Pokud v tom vidíš řešení, OK, já ne."

Nepsal jsem o žádném spamování. Psal jsem o tom důrazně se proti zlu ohradit. Pokud se lidé proti tomu důrazně ohradí, nebude zapotřebí žádného nekonečného spamování. nekonečné spamování je jen důsledkem toho, že se lidé důrazně neohrazují. Že tady relativizují věci jako ty a jiní. Pak se nic neřeší a věc se táhne donekonečna.

"A netu se chová spousta lidí úplně jinak jak v reálu."

Tohle by se mělo dát do "Poučení o virtuálním světě" jako nepravda číslo jedna, jako nejrozšířenější omyl. Za prvé, toto je reál. Tato diskuse je reál. Kdyby nebyla reál, nepsali by na ní reální lidé. To, že ji někdo vydává za "nereál", tedy něco, co neexistuje, je jenom vypočítavá lajdácká výmluva, účelová záminka k tomu, aby se na ní mohl chovat nemorálně, protože "se to nepočítá", když to ne "nereál". Aby kdyžtak mohl říct "to ne já, to internet!" když se na diskusi dopustí nějakého svinstva.

Za druhé, to, že je někdo v diskusi gauner, a v "reálu" slušný člověk, je totální nesmysl. Slušný člověk se nikdy v diskusi nechová jako darebák. Pokud někdo v diskusi dlouhodobě působí jako vůl, pak prostě proto, že je to vůl. Jiná možnost neexistuje.
Reagovat
J.M.
(oprava: volnost chovat se jako vůl)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nevím, proč rozebíráš mě, když je to queshovi ne? Já snad nikomu nenadávám, takže mě nemusíš pitvat a srovnávat mě s Fandinou kvůli jedné větě. Nebo kdo nejde v davu, je vyřazen? Pro mě jsou to nesmyslný debaty o ničem, napsala jsem svůj názor, jako každý jiný, když se někomu nelíbí, nic s tím nenadělám a je mi to vcelku jedno. S někým se dá rozumně diskutovat i když nejsme naladěni na stejnou vlnu, s někým ne. Tím bych to uzavřela a zmizela ze záře reflektorů :)
Reagovat
J.M.
Mně nejde o tebe. Mně o myšlénku se jedná.
Reagovat
misa
Sice se s queshem většinou nedá diskutovat, ale mě na TP nevadí skoro nikdo. Je to (většinou) psaní o tenisu, takže nic důležitého. Když ho znáš osobně, tak asi víš, proč diskutuje takovým způsobem.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo na TP ještě docela fajné, dala se dělat sranda a většina uživatelů to vzala v pohodě.;-) Teď zpětně čtu, že s tím měli problémy jen dva nicky.
Pak to zevšeobecnělo na to, že fandové Petry jsou většinou Kvitisté a ti ultra fans jsou FFK.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-i-safarova-jdou-dal-pliskova-hradecka-a-hajek-nenasazene-soupere-neskolili-10751/
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě jsou to Kvitovci (podle vzoru Hujerovci)! :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitisti - sadisti
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, to si uz ani moc nepamatuji;D)))
Jooo, tak takhle to bylo...;)))

No jinak nevim jestli tommr je muj nejvic oblibeny diskuter;) Spis ho znam uz jak stare boty;) a on mne;)

To je snad uz ani nevim kolik let. Leto... idnes, tam nikdo pod tenisem, nikoho to moc ani nezajimalo v lete...toz tam pise on, ja, a on;)))
Hadat jsem se moc nemohli, jinak by to tam byl monolog dvou;D)))

jooo, to byly casy;) Kdy tommr stavel strechy nad kazdym kurtem, a ja mu je boural;D))) pak pinkl jeden cz hrac, a hledali jsem se tam jak magori;D)))) Ale mu to nejak nevadilo...ja na to nemel, tak jsem sel od valu...stejne jsem uz davno pokukoval po TP, jen jsem nevedel, co se mnou udela Mr. Broz...ale zkousl mne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím se připomenout, že v té době jsem tam přispíval i já. Nokonec byl to tommr kdo mě přivedl sem na. TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si na vas pamatuji;)
Dokonce mam tendenci vam stale vykat, nebot jednou jsme se bavili o Ceskoslovensku, a zjistil jsem, ze uz neco pamatujete;)
Ale fakt je, ze jedno leto to bylo uplne prazdne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Take si jeste pamatuji na titana, anajmu, janekdu, queshe, emu a mozna bych jeste neco vytrasl z pameti, ale tommra jsem znal asi nejdele...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. S tím stářím. Teď už mi over Sixty. Jsem holt pamětník. Dokonce psmatuji exhibici Martiny Navrátilové s Ch. E. Lloyd v Richmondu VA tuším 1995 - osobně na místě. Klika být ve správný moment na správném místě. A na iDNES jsem hlavně opravoval faktické i gramatické chyby redaktorů, zejména N. Kučerové. Jj, je to už doba.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tomu rikam opravdu klika;)
Od vas si pamatuji vypraveni, a to bylo pekne... o Ivanovi jak si stavel ty kurty...;)
No Ivana jsem uz videl jen pri jedne prilezitosti v Ostrave, ale nehral...zato treba jsem pametnik jeste Petra Kordy;) Toho jsem videl jeste v akci;)
Reagovat
VlS
Hm, tak na idnes jsem kdysi dávno nějak kouknul a nějak mě to tam bechytlo, ale pamatuju si, jak jsme se Sojkou a se Psem vítali na TP toho, co potkal vlka v zimě v lese. Tommr přišel až nějak pak.
Fakt je, že Sojka se tu už jen tu a tam mihne a Pes se zatoulal definitivně. Jen Vlku nevím, jestli jsi tu potkal ještě Matěje ?
Lajna tady byl před tebou, nebo pi tobě? Lidi, který od tud vyhnali hádky fanatickejch Rafovců a Rogerovců ( výstupy P3K je už teď jen odvárek) a je mi po nich docela smutno.
Chtěl bych spátky Psa, kterej uměl dělat woodoo panenky.
Reagovat
smazaný uživatel
Vase privitani si pamatuji;)
Bylo to fakt skvele.
Lajna se objevil v te stejne dobe...
Mateje, o nem snad jsem jen slysel...
Na iDnes jsem ani moc pod tenis na zacatek nechodil, nikdy jsem nemel nejak tendenci o tom nejak hovorit...spis jen neco sledovat...pinknout a tak...ale jednou jsem neco napsal, a nejak se to rozjelo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak ty hadky jsem docela vzdy mijel, teda tech Nadalovcu a Federerovcu...;)

Toho Pe3ka nejak vubec nechapu...ale asi nejsem sam, jak jsem spozoroval...to je dobry numero...prileti svihne, ze Nadal vyhraje, to je jas, pak prileti a svihne, ze to je jelito, a to je preci jas;D))))

Opravdu slusny komik...

Hele a kdo to byl, co si tady dal o sobe hlasovat, o sve existenci na TP? ;DDD))) Toz ten byl taky slusnej...komediant;D))))
Nepamatujes si?
Reagovat
VlS
Nějak to mám v lehký mlze, asi mi nestojí za to ho držet v paměti :-D
Reagovat
Roger_Federer
Pamatujete si nekdo rok kdy to tady zacalo? Jsem tady ( ctu to zde ), tusim od roku 2008..Dlouhe roky predtim byla nejlepsi tenisova stranka tipovani.cz, patrila Sazce, ale nekteri co tam psali luxus informace, prehled znalosti..Zkoncila tusim 2008-2009, spousta pak presla sem, ale dlouho nevydrzeli..
Reagovat
a.magerova
Reagovat
VlS
Člověče nevím, já jsem sem přišel, když už to fungovalo, ale nevím jak dlouho. Tuším, že Magerka tu už byla.
Reagovat
smazaný uživatel
jeee;) Tam nikde nejsou prispevky...
Mam napad, podme si tam pod ten prvni clanek psat;D))))
Reagovat
a.magerova
Tak já už se angažovala :-))
Reagovat
carolyn
já přišla těsně po tom co se tu zavedla registrace, byl to rok 2008 a předtím to tu fungovalo cca 3 nebo 4 měsíce
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam psal oblíbený diskutér, ne nejoblíbenější.:-)

A to bylo i na popud toho, že jsme si nějak pár dnů předtím v noci psali pod jedním článkem ještě se psem a některými o tom, jak kdo přišel na TP, o filmech a snad i právě o tommrovi.
No a přišlo na Nicholsona, a tys psal, jak ti ho tommr hrozně svými pohledy na svět připomíná. Že ti připomíná postavu, kterou ztvárnil ve filmu Lepší už to nebude - tak jsi mu začal říkat Jack.:-))
A pár dnů na to jsem to psal, takže proto. Taková nadsázka trochu.

Jinak vím, že máte názory spíše rozdílné. Jo a o těch střechách jsi mi říkal.:D))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to uplny Jack...;)
On mne ho fakt pripomina se vsim vsudy.;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Však jsi ho popsal i v té futuristické vizi léčebny pro závislé na TP - psal jsi tam něco, že ho snad rozčilují čáry na dlaždičkách či co.:D))

Hele, a myslíš, že tam na nás stále čeká ON? No, víš, porucha 24.;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tam na nas ceka poruch;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne jsme se dostali uz na druhou stranku TP...takze asi se uz toho seznamu nedockame...;)
No nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkej, žes ten seznam opravdu čekal?
Reagovat
smazaný uživatel
Cekal necekal, kdyz nekoho urazi...tak at to potom konkretizuje...
takhle obecne celkem zakerna a vypocitava hra bych rekl...
...ja bych se neurazil, kdybych na tom listu byl;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pravdu máš.:-) Hele, hlasovat o sobě nechala právě ta dvacet čtyřka. Ale on si i nějak měnil nicky - ale byl to on.
Reagovat
Roger_Federer
Je olympiada, nejak se zklidnil..chodi snad jednku za mesic.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tak ráda, že Petra vyhrála Wimbledon. Byl to opravdu krásný zážitek, jak ve finále drtí Bouchardovou. Bylo to krásné, jak Petra dojetím nemůže mluvit, jak tatínkovi přeje k narozeninám v češtině a spoustu dalších momentů. Jaký kontrast vůči ní její poražená soupeřka ! Vůbec nechápu ty širosáhlé diskuze zde, ta slohová cvičení. Proč ? Cožpak alespoň jednou nejsme schopní se spolu radovat, že Petra znovu vyhrála Wimbledon, věc nevídaná a vzácná v naší maličké zemi ? To se zas musíme dohadovat a dohadovat ? Nazývat se fanatiky, troly a kdoví jak ? A nejleší je nově ta ignorace. Nelíbí se ti ten či onen ( jeho názor )? Není nic snadnějšího, tak ho prostě ignoruj, vymaž atd. Senza přístup. Ignorace není cesta vpřed a řešení. Snášenlivost a pochopení, o to bychom se měli snažit. Z těchto projevů na mě padá smutek....
Reagovat
misa
Máš pravdu.
Reagovat
VlS
Fanynko, ale to přece není vůbec debata o Petře a nevím jestli nějaká výjimka existuje, ale jsme rádi, že vyhrála a moc jí to přejeme. Petra neni Quesh.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, kde ses toulal? Já už tě pomalu pohřbíval, že tě kleplo ze zápasu Dimitrov a Djokovič, jak tam pořád padali a s travnatým tenisem to nemělo moc společného. :) Tak su rád, žes to přežil. Finále se mi moc líbilo, reklama na tenis, škoda, že se Fedex s Djokovičem utkávají na GS čím dál míň. Tolik variability a zajímavých výměn... A samozřejmě mě hodně mrzí také to, že Roger nevyhrál, ale věřím, že na trávě bude mít ještě pár let šanci, co ty říkáš na výhru Djokoviče, nebo se radši zdržíš komentáře? :D
Btw: s queshem bych se vůbec nebavil, to je fandina v kalhotách, mně vře krev, když si čtu ty jeho výplody, ještěže mám nižší tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, hodne prace, dival jsem se zpetne, uzival jsem si tzv. detoxu;). Finale ATP moc hezke, WTA bez nejakeho vetsiho prekvapeni, spis jen v tom, ze Evzenie uhrala jen 3 gemy;)

Pral jsem vic Rogerovi, ikdyz nejsem nejak jeho spec. fanda, ale na te trave mu to sedi pekne...takova stara skola, no...;) Djoker to nakonec zvladl, no a to mne moc nepotesilo;D))) Ale zase se aspon potvrdilo, ze ten Boris nebyla uplne chyba...asi...

Ve WTA je na trave dost uzka spicka bych rekl...za 14 let - 13 vitezek, tzv. servismanky...no...

V ATP posledni dva roky dost dobre...letos to nevyslo, tak snad pristi rok;)

*Jinak ke queshovi...mne to nestve nejak kvuli mne...ale take kvuli mnoha jinym, kteri neco napisi, a dostanou hned po tlape, kdyz se to panovi nelibi...:)

Ale myslim, ze si dam zase nejaky ten den pauzu;)

Pozdrav Spaniela;) A koukej ho porazit;)
Reagovat
spaniel
:))))) zkoušel vcera

A ten Becker nevim...nevidim mezi nima zadnou podobnost. Byl Nole vubec na siti? (Ne ze by musel :))
Reagovat
smazaný uživatel
No a vysledek?
Snad si nevyhral...;/ ;)
---
Tak ten Boris...byl na trave skvely, takze mozna to Nolemu prineslo trochu stesti z tribuny, no;))) Vsak pristi rok se to snad dostane do rukou opet nejakemu travari...
Reagovat
spaniel
Tentokrat antuka s hodne vysokým odskokem. 5:7 6:4 7:6 (6) Prvni set brejk za stavu 4:4, ale nedopodaval jsem (Novak style) a Venca otočil. Druhy to same, ale tentokrat jsem to zvladl (Fedex style). Treti 5:3 jsem vedl a nakonec TB. Takovéto vysledky jsou nase klasika obvykle, málokdy je to ve dvou (vyplatí se sázet over :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tu antuku vencape snad prezije;) No a jeste ten vysoky odskok...;)
Reagovat
spaniel
Antuku, trávu, umělou trávu... Ma na přežívání dost. Na hardu ale vede :/
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ja tvuj ukol splnil...ikdyz se mne zdal dost drsny teda, chtit po nekom, aby hovoril za jine;))) Ale dobre, riskl jsem i to, ze budu vypadat jak blb nebo sasek;D))) Ale proc ne;))) Necitim se nejak jako nejakej hogo fogo...;)))

Takze ted opravdu cekame, kdo tedy konkretne neni schopet prijmout jiny nazor;) Vykasleme se na detaily...vetsina je stejne obecny pojem, ale kdyz po nekom chces neco;) tak sam take pln;)))

Uz jsme se nedockali vysvetleni, kdo jsou tady ti ubozaci...tak snad budes aspon v necem chlap, a napises konkretne, kdo jsou ti z te vetsiny, ktera neni tady schopna prijmout ten jiny nazor;))) My se tesime...;) Bude to pro nas myslim vsechny poucne;)
Reagovat
carolyn
lidi ta ignorace tu není pro srandu :-/ má svůj účel, ale pokud tomu nepomůžete, nepomůžete ani TP aby to tu zas bylo lepší :-(
Reagovat
Roger_Federer
Ja uz tam mam 2 lidi..myslis jako dat tam aj dalsi jo?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chce napsat, koho vsechny jakby stve....
...tak se mu tu podepiste, ja za vas nechci mluvit...
...pak jsem ovsem zvedavy jak se bude potit on s tim, jak bude psat tu jeho vetsinu, tech zamindrakovanych;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pisu se jako prvni;)
Reagovat
slacker
Druhy
Reagovat
VlS
Třetí
Reagovat
Roger_Federer
Stve me..je zabedneny..;)
Reagovat
smazaný uživatel
5.
Reagovat
smazaný uživatel
6.
Reagovat
smazaný uživatel
7.
Reagovat
smazaný uživatel
jeee vencape, jak se mas?;)
Co finale...jak se ti libilo, tedy krom vysledku...;)
Reagovat
smazaný uživatel
8.
Reagovat
a.magerova
8.
Reagovat
a.magerova
než jsem se prokousala příspěvky, tak jsi mě předběhl, tos gentleman?

Takže znovu a lépe 9.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nesváděj na mě to, že neumíš počítat.:-P

Teda ale tys opravdu ostuda, pět minut mezi našimi příspěvky a ty nenapočítáš do devíti - musíš se to naučit! Kočka má devět životů.;-)
Reagovat
a.magerova
No spíš si myslím, že pomalu čtu či co :-/

Teda počty mi vždycky šly, já to opravdu nechápu :-P
Reagovat
spaniel
Deseeeet
Reagovat
pepin
Jedenáct
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tomu rikam hlas;) Clanek uz mimo hlavni zpravy...ten bych pocital minimalne za 10;)))
Reagovat
a.magerova
Hoď vždy odkaz na tento článek vždy někam do aktuálna, ať nejsou někteří o hlasování ošizeni ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
aha - tomu rikam pragmaticky napad;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to hodil ten seznam nahoru;)
Aby to ti lide nemuseli hledat...jsi inspirativni zena;D)
Reagovat
slacker
Hele to mi ani nedoslo ze tu stale budou takhle stare clanky. Me jako postizeneho zaujaly clanky behem Wimbledonu 2010. Petra jako jedna z davu na 62 miste a nevyhrala predtim zadny zapas na trave
Reagovat
slacker
Reagovat
smazaný uživatel
Mě už neštve, mám ho v ignoru. :D
Reagovat
misa
No, jo, ty už tam máš polovinu TP :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba tebe tam nemám. :)
Reagovat
misa
Jistě, já jsem zatím nekritizoval tvoje děvčata :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mu je "kritizuji" celkem soustavne;)))
Dokonce i na Masu karikaturu jsem dal,
ale zatim jsem se na ignore nedostal;)))

No, ale pravda, ze ne vsechny jeho girls;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vám snad jasné, že o tom to vůbec není... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Roger_Federer
Muzes mi odpovedet co bylo na tech granslemech jinak?, krome .tvrdy, antuka a trava?
Reagovat
slacker
Tipnu se mysli Safare v boxu.
Reagovat
smazaný uživatel
Například přítomnost Šafáře.
Reagovat
smazaný uživatel
hlas jí můžete dát zde:

http://www.wtatennis.com/news/article/3969115/title/vote-junes-player-of-the-month

kdo chcete, dejte jí hlas.

P.S. mrzí mě, že kvůli několika jedincům (jmenovat nebudu, každý ať si sáhne do svědomí) ze slova Kvitovec pomalu ale jistě stává urážka; synonymum pro obscesivního trolla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz ji dal;)
Skoda, ze tam jsou jen tri, mohla tam byt klidne jeste Simca a Lcka
Reagovat
smazaný uživatel
*oprava > Lucka
Reagovat
smazaný uživatel
To mohli, jak Lucka tak Simča by si to zasloužily. Zvlášť když Genie je nominovaná i v kategorii stoupající hvězda.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite;) Tak u Lucky nebudu moc prosazovat, tam by to bylo jasne, ze ji chci uprednostnovat;D)))

Ale ta Simca by si to asi zaslouzila. Finale RG a SF W...
Reagovat
pepin
To tedy koukám, co se to zde odehrává. Myslím si, že to je od Vás všech zbytečné, protože Jirka to stejně nechápe, nebo nechce pochopit. Je to trapné, že dospělý chlap, aspon si myslím, že je dospělý nechápe, že chyba je asi někde jinde, než ji hledá. A začít by měl u sebe jak mu to tady spousta lidí naznačuje. Nechápu, že když někdo vidí, že si s ním až na zářné vyjímky nikdo není schopný normálně psát, že ten svůj přístup k nám nepřehodnotí. No ale každý je strůjcem svého štěstí. A jinak Jirko na závěr, na Tebe nemusí nikdo donášet, další zlatý hřeb, Ty se prezentuješ sám a jak je vidět všude.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ses tak aspoň zamyslel nad tím, co jsem tady psal..

Nejsem svatej, dělám spoustu chyb a za některé své příspěvky bych si zpětně nejradši nafackoval. Ale to, co se tady strhlo na moji adresu, to jak se tu někteří lidi začali navážet do lidí, co mě bránili, to je něco, co je neospraveditelné.

P.S.: tou spoustou lidí myslíš tu vaši pěti- možná šestičlennou skupinku?
P.P.S.: že tam na mě někdo odtud donáší, to vím přímo od tamních adminů
Reagovat
pepin
Podívej, nebudu to tady dál rozmazávat, již toho bylo tak akorát, každý at si udělá úsudek sám.
Reagovat
a.magerova
Pokud vím, tak Tebe se zastává leda tak Fandina, Kitty a pár dalších fanatických Kvitovců, takže vlastně samá paka, opravdu nevidíš, že vás víc není a že zbylých x desítek a stovek lidí má úplně jiný názor než vás pár?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Vidím akorát tebe a pár dalších jedinců podobného ražení.
Reagovat
a.magerova
Tak to potřebuješ nutně navštívit svého očaře, aby Ti předepsal silnější brýle....
Reagovat
smazaný uživatel
Já nový brejle mám. Ale ty bys měla navštívit svého psychiatra, ať ti na ty bludy předepíše silnější prášky.
Reagovat
a.magerova
Velmi inteligentní odpověď, přesně hodna Tebe :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, mluvím tvým jazykem :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Budes muset najit ordinaci, kde se leci zamindrakovani ubozaci, kdyz tak mne dej vedet;))) sejdem se tam;D))) a asi nejen my dva;)))
Reagovat
Roger_Federer
Mohl bych ti nabidnout sluzbu kamarada, dela v Kronerizi v lecebne.
Reagovat
a.magerova
Tak klidně, pobavila bych se s ním o tom, proč někteří mají neustálou potřebu druhým bez příčiny nadávat a pak bych se mu pochlubila, že takovým pakům (quesh, Fandina a jim podobní), jací se vyskytují na TP, se v reálném životě úspěšně vyhýbám.

Samozřejmě, ráda se setkám se sobě rovnými i v ordinaci výše jmenovaného lékaře ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem četl o tom, že bys potřebovala služeb psychiatra, napadlo mě, že bych ti nabídl alespoň prozatímně takové uklidňující služby a relaxační masáže. Do doby, než tě vezme psychiatr od Rogera - protože tam čekám nával a dlouhé objednací doby.

No a teď teda vidím, že spolu budeme muset promrskat ještě počty!
Reagovat
a.magerova
Ale tak prubnout můžu vše samozřejmě..... doufám, že nabízíš své služby zdarma.... hele a měls na základce z matematiky aspoň dobrou známku?!
Reagovat
VlS
Oskare, jsi znovu rychlejší, ale co už. Ke křupavému salátku mám pravda daleko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem snad nějaká charita či co?! A já vím, že s tebou to ale vůbec lehké nebude (ovšem výzvy mi nevadí) - no ale snad mi dáš alespoň něco k jídlu a pití....

Víš co, s VISem jdeme do ZOO, když nebude proti, tak můžeš jít s námi a nějak se tam domluvíme. Musíme být gentlemani a dámám pomáhat, však nás tu dohromady svedl přece tenis.:-)

Jo a neboj nic, z počtů jsem jedničky měl.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
já mám k němu už taky daleko. Křupavý salátek v představách a.magerové je někdo ve věku od maturity do promoce.:-)
Reagovat
a.magerova
Že bych konečně sehnala kluky do trojky?! ;-)
Reagovat
slacker
Kdo to jsou ti tvi kvitisti? A proc mam dojem ze vetsinu z nich povazujes za prevlecene Queshe? Misa, LukasH, Lunej, dejme tomu i PetrM, ruzne Petrulinky prece nejsou ve stejnem sacku jako Quesh s Fandinou
Reagovat
smazaný uživatel
To mas jen dojem...
Reagovat
misa
Doufám, že si nemyslíš, že všichni, kteří tady fandí Petře, jsou stejní. Popiš laskavě jejich společné rysy.
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Tak pokud jde o sam nazev, jestli si to dobre pamatuji, tak ho pouzil snad poprve Oskar, takze asi tam je dobre se zeptat na puvodni ideu.

Ja to vnimal vzdy tak, ze jsou to nejaci fanousci, kterym ani tak nejde o tenis, ale jen o tu osobu, na kterou jsou uplne fixovani, a az nezdrave pak reaguji na cokoliv, co se napise......pokud vim, tak byl bran vzdy z recesi, ale fakt je, ze problemu jsem tu mel i s nekterymi jinymi...jen kvuli odlisnemu nazoru...

Nebudu je jmenovat, nikdy jsem na to nejak nebyl, ...abych nekomu neco neustale vracel a pripominal...ze...fakt na to nejsem...staci mne, kdyz se jednou ozvu, vzhledem k panu Kvesovi...a uz jsem v...

Ale jeden priklad tady dam, nebot vim, ze se ta osoba podle mne neurazi...

Lunej > rok zpatky mne tu obcas nahanela jak trhla, proste Kvitistka no, cokoliv by clovek nerekl, uz to bylo brano jako nejaky utok na nejakou osobu...jenze dnes mne rika sakaliku, je sranda a vse je super...;) A dnes bych ani o ni nerekl, ze to je nejaka potrhla Kvitistka...vnimam, ze se ty veci meni...
...nekteri se ovsem v tomhle nejen nemeni, ale je to porad dokola...nebo i horsi...

Snazim se v tom najit nadled, ale u nekoho mne proste ta trpelivost dojde...doufam, ze ti to tak staci...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej fandi Dodigovi. Ta je v cajku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem si ji nahodou oblibil, a je mi ze vsech tech tzv. Kvitistu
asi nejmilejsi;))) Zacla vnimat tenis, je mila, velmi vsimava k protihrackam, vetsinou jak neco napise, tak to potesi...;)
A kdyz se na mne dnes utrhne, vetsinou si to zaslouzim, nebo je to brano s humorem...
...ikdyz nevim, nakolik ona zustala Kvitistkou, to by asi musela rict ona sama;)
Reagovat
pepin
Náhodou Lunej je správná baba, myšleno dobře. Začala hrát tenis a hned ví jak je to složité. Kritizovat z obýváku u dvojky umí kdejaký "expert", který v životě nedržel raketu.
Reagovat
VlS
A Simoně, nechápu, co je teda v cajku :- D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem teda překvapena, že jsem byla vybrána za vzor potrhlé Kvitisty, která se z můry změnila v motýla :D:D
Nicméně ani jednoho z vás nemám ráda, takže tak bych se k tomu vyjádřila :D:D:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Zkusim to nejak prezit...bude to tezke, ale zkusim...
Ale pepin tohle asi neprezije ;D)))
Reagovat
Roger_Federer
Dle meho nazoru se konkretne Quesh posouva spatnym smerem..hruskovati a ostatni nazory uz neprijima..Cesta do dizkuzniho pekla...Uz po nem jde sam SLACKER...a ten je sam Kerberos..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ostatní názory přijímám. Na rozdíl od většiny.
Reagovat
smazaný uživatel
A tou vetsinou jako myslis koho...

jinak tve bonmoty ve stylu:

"Vyvrat mi to!"
nebo
"Dokaz mi to!"
nebo
"Zamysli se nad tim, co pises!"
nebo
"to je tady zase odborniku!"
nebo
"prece nejsi tak blbej"
nebo
"Dam ti jednu radu nebo i vice, zalezi kolik toho mas na srdci a kolik rad chces rozdavat"
nebo
"ty nejsi zadny fanousek"
nebo
"ty jsi trener?"
nebo
"tady je kazdy trener"

a plno desitek jinych a nebudu ani pocitat, kdyz lepsi hracka pochopitelne prohrava...

Tohle beres jako prijmani nazoru? Si delas z nas totalni prcu...a mozna i blby, za ktere nas povazujes, jak si sam priznal...ze jsme neco ve stylu tech zamindrakovanych nevim co...

Vetsinou Ti lidi jsou tady slusni, a nic ti nereknou, a nemaj uz davno ani na to silu, bych rekl...ale mne to uz po tech letech nebavi...tak se ozyvam...;)

Tak nam napis, kdo je ta vetsina konkretne, ktera jako ty nazory jine neprijma!!!!

Jsem zvedavej teda...chapu, ze tam budu na prvnim miste, tak to jen prosim dopln...
Reagovat
Roger_Federer
Ani ja moc nerozumim reci jeho kmene..i kdyz se snazi clovek pochopit co chce casto rict, ne vzdy je to mozne.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jsem celkem zvedavy na ten seznam, nebot vetsina bude asi vic nez 50 lidi tak odhadem...ale mozna i vic;)

Vyse jsme se asi dovedeli, ze tam bude i magerka;)))

No ja bych chtel, aby zacal konkretizovat, a prestal se tady osivat temi obecnymi hlaskami...abychom v tom meli proste jasno;)
hlavne ta vetsina:)
Reagovat
Roger_Federer
Vetsina queshovych komentaru je vzdy velmi obecnych a naucenych klise...Proc ted cekas zmenu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem opitimista;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vytrhávání věci z kontextu by ti šlo.. A neohánějte se tady tou imaginární většinou, vždyť je to trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsi:
Já ostatní názory přijímám. Na rozdíl od většiny.

Tak ja na ni cekam...;)
Co je na tom jako spatneho, myslim, ze na to necekam sam;))) Pokud to takhle beres, ok. Tak nam to hezky konkretizuj...

To je totiz tvuj problem, vsechno povrchne zobecnujes...a jen ty lidi tady urazis...tedy asi tu vesinu...

Tak prosim???
Reagovat
slacker
Vetsina podle queshe = spocita vsechny nicky co se zapojily do diskuze odecte sebe a kitty. Vyjde mu cislo mezi 10-20. Coz je prakticky nikdo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase čekám na tu většinu, co tak strašně štvu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobry uz to pisi nahoru...
Reagovat
slacker
Ta se kryje s tvou vetsinou co neprijima cizi nazory. Tak ted uz vis o co jde a muzes zacit vypisovat jednotlive nicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz to splnil, nemuzu hovorit za ostatni;)
bud se napisi nebo ne, celkem mne to je jedno...
Takze prosim...
...muzes...;)
Reagovat
misa
Dík, stačí. Ano, Lunej LukasH a další fandí Petře, ale zároveň uznávají kritiku a jsou v pohodě. Další uznávají kritiku její osoby málo nebo vůbec. Prostě se tu sešly různé povahy, tak jako ve skutečném životě.
Reagovat
VlS
Taky se hlásím k tomu, že fandím Petře, pokud zrovna nehraje s Luckou, v tom případě se k ní neznám. Takovejch jsou nás tu desítky. Jestli být Kvitista znamená blokovat jakoukoliv kritiku či ne uplně pozitivní názor někdy na něco, shazovat konkurentky a tak dál, tak je tady Kvitista jen jeden a 2-3 další tu a tam podlehnou síle okamžiku, ale není to nic jó hroznýho. Nedělejme obraz TP jako fóra kvitistů a antikvitistů, tak to naštěstí není.
Je na Queshovi, jestli si tu debatu přebere nebo ne. Myslím, že názorů z druhé strany dostal dost, podporu mu vyjadřovala jen Anajma z titulu kamarádství a Misa, kterej do toho asi padl, ani nevěděl, o co jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Neco jak ve stylu preber si to;)
S Robertem de Nirem;)
Reagovat
dadaft
no já čumím.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
jestli jde o mne, se hodne omlouvam nejen vam, ale i vsem, ze jsem to tady zapraskal...
...takze dost sorry...;/

>>>Janekda Tobe se omluvim tim, ze si pinknem...mne porazis, a budes mit aspon radost;0) Ale letos bych to naplanoval nekde jinde...jeste ti napisu... Jinak mne opet vyzval na souboj klokan...pripravuji nekompromisni strategii...pinpongarsky drive volej za kazdych okolnosti do jeho BH strany;) Letos ho dostanu...pacholka...citim se mnohem lepe, sit je muj pritel;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna nedavno jsem na klokana myslel. :)

Co by ses omlouval. Ja taky jednou zacas na naseho odbornika vyjedu. A pak je to zapraskane nesmysly. I kdyz skoro nevim, jestli se nejedna o Turinguv stroj, pac jeho odpovedi znam dopredu. Jakoby je jenom vytahoval z databaze.
Reagovat
smazaný uživatel
On na mne zase vybali ten sileny FH...to jsou pecky jak blazen...
...to je nehratelne, jedine ho k tomu prave vubec nepustit...
rozhodit mu to uplne...stvat ho od zacatku...
...nesmim poustet moc mice do odrazu, tam uz silu nemam...ani kondici...to ani neudycham...takze riskantni drajv, to bude letos strategie...:) a hrat mu to pochopitelne do noh...jinak na ten jeho bum, bum tenis asi tezko neco jineho mohu vymyslet...;)
Reagovat
dadaft
evidentně nestojíš o queshovy dobré rady. ))

mně osobně vadí akorát sprosté a nenávistné příspěvky.
všechno ostatní překousnu (akorát duely fandina - slacker nečtu).
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych to videl spis takhle:

https://www.youtube.com/watch?v=Jy07AzTx_D8
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvic se mne asi libi toto....
....myslim trochu tridne, ne!!!;D))))

Nebo...
"Ti smejdi, vonavka s cimlem (dopln si tam vzdy najake nase nicky, treba vlk s vlsem) se mne postavili, tim padem se postavili vsem politickym pracovnikum (doplnit Kvitistum) to znamena celymu socialistickymu taboru;)))

http://www.youtube.com/watch?v=Jy07AzTx_D8&feature=youtu.be&t=5m18s

je tam par navrhu...co s nama...
...asi nam zakazou vychazky...no;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ti smejdi se mi postavili. A tak i celymu socialistickymu taboru :DDD

Kazen musi byt. Tak je to spravne.Kazen musi byt.
Reagovat
VlS
Vycházky ne, radši ať mi sníží příděl rybiček v tomatu k nedělní večeři ( pro mládež, která neabsolvovala vojnu za totáče - v neděli byla vždycky tzv studená večeře, aby i kuchaři mohli na vycházku. Studená večeře byla konzerva těsně před koncem respirační doby nebo i po ní tzv KDP = konzervovaná dávka potravin a nebo rybičky v tomatu. Po napíchnutí konzervy št´áva šla sama od sebe trénovat lob)
Reagovat
VlS
No, ta definice kadence je svou rigorózností až dech beroucí
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo to bude muze byt i takhle...;)

Kves
Vam z TenisPortalu

Kvitova nas povolala do zbrane
my opustili frezy a dresy navlekli
si misto kombinezy
stojime pevne, v oku zar
vstric slunci tenisak leti
strezme praci Kvitistu
a stastny spanek deti
kdyby snad ti smejdi z TenisPortalu
napadli na nas jak sane
poznaji zahy Kvitistu hnev
promluvi nase zbrane

Tady je ta inspiracka;)
http://www.youtube.com/watch?v=7z5oxEMVx5A
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, že ti to myslí politicky. Dobry.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
pepin
Vy "šmejdi" dobrý.
Reagovat
VlS
No, dobrý, a co zarapovat to, to bys mohl? A mohl bys u toho vypadat jako zlej dvoumetrovej černoch z Bronxu, víš, se třema zlatejma řeťazama kolem krku, šrajtoflů plnou doláčů a pětačtyřicítkou v každý kapse, aby to mělo ty správný grády :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
VlS
finále Wimbledonu dam bylo v Kanadě okolo 3,5 milionu. Tak přemýšlím, jestli je tomu Genie ráda, nebo naopak?
Reagovat
smazaný uživatel
Až na čestné výjimky děláte Petře akorát medvědí službu....

quesh - a já vždy myslel, že z podstaty povahy člověka pak vychází jeho chování....
Reagovat
a.magerova
Myslím si, že pokud se někdo roky ve virtuálu chová jako pako a uráží bezdůvodně kdekoho, tak v reálném životě nemůže být o nic lepší :-/

To, že ho někdo zná osobně a hájí ho, je pro mě nepodstatné, přece podstatou anonymního diskuzního webu je prezentovat své myšlenky písemnou formou a my ostatní podle toho soudíme, co má kdo v hlavě, není naší povinností složitě zkoumat, jak se kdo chová v reálném životě.
Stejně tak i masového či sériového vraha znají někteří jedinci osobně a nedají na něj dopustit, ale pro stovky či tisíce ostatních je to jen sprostý vrah :-/
Reagovat
VlS
Víte co, pojďme se na Queshe vykaslat a prostě na něj nereagovat. To funguje totiž nejlíp.

Prostě je škoda času a snahy zkoušet vysvětlit něco někomu, kdo si nic nechat vysvětlit nechce, protože je přesvědčenej, že vi všechno nejlíp. Ještě klika, že to dělá tady a nezkouší řidit vlak, autobus nebo letadlo. To by fakt šlo o život, tady jen blbě žvaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Heleď se, kašpare, na rozdíl od chudinky tommra, kterého tu všichni tak hájíte, já jsem nikdy nikoho neměl potřebu přesvědčovat, že vím všechno nejlíp.
Reagovat
slacker
LZES
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne. Od toho jsi tady ty.
Reagovat
slacker
Lez c.1) Vsichni Tommra nehaji

Lez c.2) nahdone vygoogleny citat kde presveducjes ostatni ze vis vsechno lip. Takovych se najde desitky

http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-porazila-lepchenkovou-i-poseste-a-je-ve-ctvrtfinale-14447/

Od: quesh

Na rozdíl od tebe mám alespoň trochu přehled o tenise, srandisto.
Reagovat
smazaný uživatel
1) všichni ne, ale je jich víc než dost
2) to není lež

Závěr. Lžeš ty. Znovu.
Reagovat
slacker
1) Tommr ma sve odpurxce, neni jich jen par, a nekryji se s tvymi obhajci. Takze tvrzeni ze vsichni Tommra haji je nutne lzive.

2) Kdyz rikas ze je ten citat pravda, tak tim bobanku potrzujes co jsem rikal. Presvedcujes ostatni ze vis vsechno nejlip a pritom si kus vyse poprel ze to delas.

Usvedceny lhar
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jedno z tvých tvrzení není pravda. Sám ses usvědčil ze lži.
Reagovat
slacker
Zitra se ti tu vysmeje vetsina TP. Nasrat i Vlka jako tobe se tu jeste asi nepodarilo
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu nic neudělal.
Reagovat
smazaný uživatel
>>>"tvuj prispevek"

Dám ti radu - nesnaž se za každou cenu vymyslet, proč něco nejde a radši věř tomu, že se to jednou podaří.

Ja se tu bavim o tenise s lidma...a ty ten muj komentar podepises arogantnim stylem, misto toho, abys k tomu neco napsal slusne, jeste mi radis abych fandil srdcem a necemu veril - jako, co si vubec o sobe myslis? Jako kdo jsi? Co si to vubec dovolujes...na to nemas ani ty holomku pravo, co ti je po tom jak ja a cim fandim, a komu hlavne??? krom toho vykazujes pomalu chorou mysl, nebot bych rekl, ze dulezite je zit srdcem, a ne fandit,... nebo fandeni Te nejak zivi?, ale pokud nemas v zivote nic jineho...ok, dobre.... ale nevnucuj ty sve fandovske nazory druhym...a jeste na virtualni diskusi, nebo aspon ne mne...

> Tohle to tady delas opakovane vic nez dva roky... ja jsem si jen vcera dovolil te poslat za ty roky uz konecne do daje, trpelivost pretekla...nejde jen o ten tvuj jeden "podpis"...a nejde jen o mne...tohle delas vsem tem, co napisi neco jineho o Petre nez Ty si myslis...arogantne, a jeste to vydavas za nejakou rytirskou obranu...svihlo Ti opravdu???

Ze jsem Ti odepsal tak jak jsem odepsal, neni ode mne hezke, hrdy na to nejsem, ale uz toho mam opravdu dost...
...knucis tady, ze na Tebe lide utoci, tak se zamysli na svym dvouletym dilem...to je Tva prace... tvuj vysledek... mne tady take nekteri lide nemusi...to je jas... mam jine nazory, ale nepodepisuji temi svymi nazory tem lidem prispevky jak arogant...

Podle mne si na spatne adrese...nebot ty tady nic ani netvoris... co se tyce tenisu, nebot to tady je opravdu o tenise a zabave...jen urazis lidi, kteri nefandi Petre, a to nemusi ani napsat nic jeste spatneho...vubec nechapu, proc si nekteri Kvitovci nepisete pod nejakym sport.cz nebo pod portalem pro Petru atd... kdyz nejste normalne schopni akceptovat, ze nekdo muze fandit jinak, nebo vubec, atd. To co provadite je mi proste odporne, a je to muj nazor...pravda to rozhodne neni...je to proste muj postoj...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nic nevnucuju, nikdo tě nenutil na tu moji vcelku nevinnou poznámku reagovat. Tvoje poněkud prudká reakce ve mě vzbuzuje dojem, že máš problémy se zvládáním agresivity.

Navíc mi podsouváš nesmysl. Já nikoho nenutím, aby fandil Petře, ale vadí mi, když se tady do ní nebo do jejího týmu lidi naváží. Navážení není jenom o tom, že sem někdo přijde a začne jí sprostě nadávat, navážení je i nesmyslná a leckdy zbytečná kritika, která je tu víc než hojná. Kdybyste na tyhle lidi byli stejně tvrdí jako na mě, byl by tady klid.
Reagovat
VlS
To je krásný, jak ty tancuješ ve vlastních výtvorech. Někomu dáváš arogantně rady co má dělat a pak se divíš, že reaguje. Nazývat agresi "nevinnou poznámkou" je hodně velký eufemismus.
Reagovat
smazaný uživatel
To je krásný, jak si vždycky vybereš to nejméně podstatné.

Mimochodem nazvat nevinnou poznámu agresí je těžký disfemismus.
Reagovat
VlS
No tak pro snažší pochopení - odpusť si své nevinné piznámky a budeš mít klid. Adresáti je totiž vnímají jako agresi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
...nikdo tě nenutil na tu moji vcelku nevinnou poznámku reagovat.

Behem dvou let se tim vetsinou ridim...na ty tve jak ty rikas nevinne poznamky cili arogantni zvasty radeji nereagovat.

No ja bez chyby nejsem... a ne jednou jsem napsal, ze tzv. autuji...to ja obcas i ujedu;) Rekl bych, ze se to muze stat kazdemu, v jakemkoliv aspektu...nejen jak ty rikas agresivniho chovani...napsal jsem tu nejakych 10% prispevku, ktere bych radeji nechal smazat...

Dobre... ale, co to ma spolecneho s tim, ze se tu chovas arogantne ke vsem lidem, kteri pisi o Petre to, co se Panovi nelibi...to jaksi nechapu...ja tady hovorim o tvem pusobeni za nejake dva roky...a tvem chovani k nekterym nickum...

Pokud tady psal nejaky sileny aresko, tak se s nim ani bavit nebudu...poslu info Adminovi, a je hotovo...dostane ban...
...co na tom chces jako vic vymyslet...??? takze se neboj, jestli jde o mne, takove posuky, kteri tady jen vulgarizuji rovnou posilam adminovi...a admin reaguje nebo ne...ok...jenze ja se o ten portal nestaram...a ani ho nezakladal...a vic udelat nemohu, a zebych se musel s nima vybavovat...nerad ztracim cas...
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě, jestli tě to uklidní, taky jsem tu vyplodil spoustu příspěvků, za které bych si zpětně nejradši nafackoval.

V jedné věci si ale nerozumíme - mě nejde o troly typu Aresko, s těma já svůj čas vůbec neztrácím, mě jde o něco jiného, uvedu příklad: když já napíšu, že XY je pinkalka, okamžitě se tu na mě všichni sesypou jak vosy na bonbon s tím, že nemám respekt vůči hráčkám, že je urážím. Když někdo napíše, že Kotyza je amatér, Šafář neschopnej psycholog a Kvitová už nikdy nic nevyhraje, podle většiny je to v pořádku, protože je to přeci jenom názor. Proč to tak je? Proč věta, která má různý obsah, ale stejnou formu, je v jednom případě hloupá urážka a ve druhém se jedná o rozdílný názor?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ja si tu precetl takovy veci na Karliccku nebo Lucku, zebych brecel...
...ale preci nebude mym zajmem je tady ty maniky nahanet...a ten Tvuj zpusob tak na mnoho lidi proste pusobi...to se na mne nezlob...normalne se s Tebou dalo kecat, 3 roky zpatky, ale za posledni dva roky fakt ne...

Nevim, kdo rekl, ze Safar je neschopny, ale tohle je mne divne, nebot, tenhle aspekt poslal Petru k taliri. Uz jsem si treba vsiml na RG, ze hrala naramne dobre. Ale nemohu ji brat jako bohyni, ktera vzdy vsechny rozstrili a nacemkoliv...jestli to tak nekdo vidi...ok...jeho vec...ale at mne to nikdo nenuti...proste.

Jestli si nekdo mysli, ze je Kotyza amater...krom tommra, jsem to snad ani nikde jinde neslysel...tommra predelavat nebudu, je to absurdni blbost, abych predelaval nejakeho cloveka na diskusnim foru, je to hodne vrtkave i v osobnim vztahu...je to jeho nemenna konstanta...s nim se dohaduji porad, ale nikdy mne to nepripomina dokola...mame celkem odlisne nazory teda, a to dost....ale nikdy jsem nemel tu potrebu do neho neustale najizdet...
Jestli jde o Davida, je mne sympaticky, ale treba ja bych si predstavoval i jineho trenera...a proc?
Ze stejneho duvodu, jako u Grafove treba...a to podle mne neni nic spatneho...a nema to nic spolecneho s jeho kvalitami...tohle ty vubec nerozdelujes...

Ano obcas prijde posuk, ktery rekne, ze Kvitova nikdy nic nevyhraje...rict to muze,,,to je tak vse...co muze, celkem slusna provokacka, nez neco vazneho...

Nevim, po 2.kole jsem tu napsal, ze to Kvitova vyhraje...no reakce jsem na to mel ruzne posmesne...

A TED NECHT SE PRIHLASI KDOKOLIV...KTEREMU BYCH TO BYT JEDINYM SLOVEM ZPETNE PRIPOMINAL....!!!!

A o tom to je...
...u Tebe to vypada, jak bys to bral dost osobne!!!
Kdybys byl jeji bracha, nekdo z rodiny, asi bych to pochopil, ale takhle...mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono není mým primárním zájmem tu někoho nahánět, ale na některý věci jsem zkrátka poněkud přecitlivělý.

Ještě před měsícem tu byl Šafář jednou z nejkritizovanějších postav. Že teď najednou všichni otočili, to je věc jiná.

Já jsem nikdy netvrdil, že s Kotyzou Petra musí zůstat navždy, Dokonce - a to tě možná překvapí - jsem taky jednu dobu koketoval s myšlenkou, že by jeho výměna nemusela být špatný nápad.

Problém je v tom, že to že Petra už nikdy pořádný turnaje nevyhraje, minimálně ne pod Kotyzou, tu nepsali nějací pošuci, ale lidi, kteří se jinak tváří jako docela normální.
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, z ceho si od ledna 2012 usuzuval ze by pod Kotyzou mohla jeste znovu vyhrat granslem?? Nehlede na to ze se to ted stalo, turnaj ji extreme sedl..kdyz jeji vysledky naopak ukazovali ze se propadne mimo top 10 a byla/je schopna prohrat z kymkoliv v top 100?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba z toho, že hrála semifinále na AO a RG. Spíš by mě zajímalo, z čeho jste vy usuzovali, že se tak nestane. A proč - když se tak stalo - máte Kotyzův podíl tendenci bagatelizovat.
Reagovat
Roger_Federer
Na ty 2 semifinale uz napadalo hodne prachu..Rok 2013 a 2014 tomu rozhodne realne nenasvecoval, rozhodne bylo naprosto logicke zkusit neco zmenit, delat jinak..Klidne vymenit trenera..Tri roky jsou v kariere dlouha doba...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, nic tomu nenasvědčovalo, ale přesto se to stalo. Což dokazuje, že zádrhel byl jinde než v trenérovi.
Reagovat
Roger_Federer
A kde teda byl zadrhel?
Reagovat
smazaný uživatel
Zamysli se, třeba přijdeš na to, co bylo na posledních dvou GS jinak..
Reagovat
Roger_Federer
Ptam se tebe a zajima me tvuje odpoved.
Reagovat
smazaný uživatel
Dale musite pochopit asi...ze Petra je vic sledovana hracka v CR...ale ty jsi zraly fakt na vysetreni, nebot se chovas jak nejaky pasak...a ona jak by byla tvym majetkem...

....a pokud pise Kitty sikana, hmmm, to je presne to, co tu 2 roky predvadis....sikanujes lidi za jejich nazory...

Ted sklizej, co jsi zasel...

Na zacatku jsi takovy ani nebyl...ale tohle neni na mne abych soudil...

Jinak si myslim, ze ty nelzes, jak ti tu predhazuji... ty vubec nevidis napravo nalevo, jen Kvitovou, ale svet je bajecny "i bez ni"...a je to jen sport...
Reagovat
slacker
Promin, ale lze. Pokud tvoje psychiatricka sonda rika ze v jeho videni a mysleni to lez neni, tak se nutne musi jednat o (jeho) velice vaznou poruchu vnimani reality.
Reagovat
J.M.
Já bych zašel ještě dál - je letitým omylem rozdělovat svět na "reálný" a "virtuální". A tomu prvnímu dávat větší váhu. Na internetové diskusi není nic nereálného. Diskutují na ní reální lidé. Výjimku tvoří spamovací roboti. Pokud někdo nebere internetové diskuse vážně, pak sám svůj život a svoje činy (a zodpovědnost za ně) nebere vážně.

Podstatou diskuse - lhostejno, zda anonymní - je to, že člověk vyjadřuje nějaké myšlenky. To, co má v hlavě. To, jestli je vyjadřuje tím, že rozkmitá hlasivky, a vibrace zvuk přenesou zvuk do příjemcova ucha, nebo je vyťuká do klávesnice, a ty se následně příjemci přenesou v podobě digitálních dat na obrazovku, je nepodstatný technický detail. Princip je stejný - lidé spolu komunikují.

Pokud se někdo v internetové diskusi chová jako vůl, pak prostě proto, že je vůl. Jediná jiná možnost je duševní porucha, ale ta se zpravidla projeví i v "reálu". Jak člověk dělá jednu věc, dělá i ostatní věci. Není to tak, že je někdo zlatý, jenom v internetové diskusi (údajném "nereálném světě") je to pako. To je naprosto scestná myšlenka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ti uniká rozdíl mezi virtuální diskuzí a reálným světem, je to s tebou horší, než jsem myslel.
Reagovat
J.M.
Mně ten rozdíl neuniká. Já jsem ho popsal. Rozdíl je ten, že v "reálném světě" lidé komunikují pomocí zvukových vln, ve "virtuální diskusi" lidé komunikují pomocí přenosu digitálních dat.

Čili to je jen implementační detail. Podstatné je, že obojí je realita - myšlenky, které má člověk v hlavě, má bez ohledu na to, jaký způsob přenosu zvolí k jejich vyventilování na veřejnost. To, že je dostane ven, je realita v obojím případě. Pokud má někdo shnilý charakter, potom se projeví v obou "světech". Neexistuje možnost, že ksindl není ksindl. Pokud někdo považuje svoji komunikaci ve "virtuální diskusi" za něco, co není reálné - za něco, co neexistuje, a tudíž mu to dává volnost se v ní chovat jako ksindl, protože se domnívá, že následky "virtuáních" činů (na rozdíl od "reálných") neexistují, pak se mýlí a je prostě ksindl. Cokoli, co člověk udělá, má následky. Je jedno, jakou komunikační metodu zvolí. A pokud má někdo s diskusemi léta zkušností, takové lidi bezpečně pozná, bez ohledu na to, že je nevidí fyzicky. Ono to křičí z každé věty. Samozřejmě, že původce těch vět si to neuvědomuje. Jak říkal Werich - kdyby si blb uvědomil, že je blb, už by to nebyl blb.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn. Tak se nechovej jako ksindl vůči mě a já se nebudu chovat jako ksindl vůči tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, souhlasím. Tak, jak jsi to vystihl, je to naprostá pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta první věta tě charakterizuje naprosto přesně - chováš se jako pako a bezdůvodně mě napadáš.
Reagovat
J.M.
Všichni jsou paka. Jenom já jsem helikoptéra.

Ona není ostuda být (někdy v životě) pakem. Ostuda je na svém pakovství trvat. Užitečnou věcí je sebereflexe. Ta je vstupenkou do jiných dimenzí.
Reagovat
smazaný uživatel
Sebereflexe. To je přesně to, co potřebujete.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli někdo odsuzuje Petru kvůli mě, tak je to vůl.

Moje reakce na konkrétní osobu vychází z toho, jak ona reaguje na mě. Pokud se se mnou někdo baví slušně, já nemám problém slušně se bavit s ním. Pokud se do mně někdo začne bezdůvodně navážet, musí očekávat adekvátní reakci.
Reagovat
J.M.
A pak je tu ještě třetí možnost - že se někdo naváží důvodně. Ale tu je taktické vynechat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro méně inteligentní ještě jednou - já tady hádky nevyvolávám, nikdo z vás tedy nemá relevantní důvod se do mě navážet.
Reagovat
VlS
Queshi, a proč to tolik lidí tedy dělá? Ty hádky nezačínáš? Nepoužil jsem výše na tebe hrubé slovo ( použil jsem ho na hodnocení tvých projevů zde - " blbě žvaní". ). Odpovědí je jako obvykle série urážek. Typické narcistní chování - já jsem OK, ostatní, kteří nesdílejí mé super idee jsou paka a proto mám právo se k nim chovat, jak mě napadne. Přátelství Anajmy k tobě mysí být hluboké, protože není možné, abys neměl stejné tendence i " reálném " životě ( ve věci virtuality a reality zcela sdílím názor JM ), pokud netrpíš schizofrenií.
Nicméně, nějaká od orná pomoc by ti možná pomohla v životě i jinak. Už to totiž opravdu přestává být sranda.
Reagovat
Roger_Federer
"Pro méně inteligentní ještě jednou - já tady hádky nevyvolávám, nikdo z vás tedy nemá relevantní důvod se do mě navážet"

Naprosto stejne argumenty jako mivala Faendina..ja nic ja muzikant.

Zamyslel ses nad tim nekdy co ti tady pisou ti lidi, nebo myslis ze si nejvetsi borec tady a z toho si nemas co vzit??
Reagovat
smazaný uživatel
To mi vysvětli ty, proč jste mnou tak posedlí.

Mimochodem jestli debatu začneš ty tím, že blbě žvaním, tak to fakt nejsem já, kdo vyvolává spory.
Reagovat
Roger_Federer
Tak jeste jednou..zamyslel si se nekdy nad nazorem nekoho jineho kdo tady neco napsal, ikdyz to nebylo v souladu z tvym presvedcenim a nazorem?..nebo automatiky vsichni co stebou nesouhlasi, nezdili tvuj pohled nemaji pravdu?
Reagovat
smazaný uživatel
Zamyslel. Já dokonce, když s někým nesouhlasím, tak se obvykle svůj názor snažím podpořit nějakými argumenty. Bohužel obvyklá odpověď je, že jsem FFPK a zaslepenec.
Reagovat
VlS
Mimochodem jsem debatu nezačal, chtěl jsem jí spíš ukončit. A na tu otázku, proč jso " všichni" tebou tak posedlí si zkus najít odpověď u sebe a v tvém způsobu komunikace.
Reagovat
smazaný uživatel
Neodpověděl jsi mi.
Reagovat
VlS
Odpověděl, je mi líto, že to nejsi schopný pochopit, i když je to naprosto, ale naprosto jednoduché.
Reagovat
Roger_Federer
Tvuj problem je, ze stejne jako jednu dobu Fandina, svuj nazor podavas a beres jako fakt a bernou minci, mas vzdy pravdu (podle tebe ), a ti co nesouhlasi, rozporuji jsou hloupi, napr Tommr..
Od toho se odviji vsechna veskera dalsi komunikace ostatnich smerem k tobe..
Reagovat
smazaný uživatel
To je přece jasné. Když si píšeš se všemi. Přijdeš na forum a vypustíš komentář "to je tady zase odborníků". Už jednou jsem ti psal, že tím urážíš všechny lidi, tak se nediv. Jak jsme si psali o tvojí větě "Vy jste se poplácávali, že se dali dohromady" (Andy+Lucy). Přitom takovou koninu tady nikdo nepronesl. A když jsem chtěl odkaz tak my píšeš, "přece nejsi tak blbej".
Jak se cítíš, když ti napíšu "přece nejsi tak blbej a zabedněnej, že nechápeš, co děláš špatně?". Připadá ti ok? A to je tvůj styl.

Nad nikoho se nepovyšuj, před nikým se neponižuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Větou "to je tady zase odborníků" těžko mohu urazit všechny. Protože z ní vůbec nevyplývá, že mluvím o všech. Že si to tak spousta lidí vykládá, to vypovídá především o tom, jak dokáží chápat psaný text.

Ano, na tu naši debatu si pamatuji. A myslím, že jsme si to vyjasnili už tehdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko můžu urazit všechny. no, urážíš ty kteří píšou ty komenty a jenom trochu s tebou nesouhlasili.

Vyjasnili. Já ti to teď, ale znovu připomněl, protože divíš, kdo co proti tobě má.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, touto větou opravdu nikoho neurážím.
Reagovat
VlS
To bohužel není o tom, jak ji vnímáš ty, ale o tom, jak ji vnímají adresáti. Svět kupodivu skutečně není jen o tobě. O tom, že kdokoliv kdo se zapojí do libovolné komunikace nese zodpovědnost za to, jak budou jeho výtvory přijímány, zde jasně psal JM. Je to tak, nikdo se nebude zabývat zkoumáním, jak jsi mohl něco myslet. Je na tobě, abys psal tak, aby si to nikdo neměl důvod vykládat negativně. Když to neumíš, tak nepiš, když píšeš, tak se nediv.
Reagovat
smazaný uživatel
Než se dívka vdá, měla by si pořídit talíře do výbavy......Petra Kvitová
Reagovat
misa
Počkej, to pravdu řekla? A máš raději Petru nebo Lucku? To mě u tebe vrtá hlavou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, to jsem si jen dělal srandu :-DD

Mám rád obě stejně. Petru od US open 2009, Lucku jsem dlouho ignoroval, začal jsem ji sledovat až na základě Vlkových komentářů o ní a tenisove uchvátila mě natolik, že hned jak Vlk založil 1GSL, přidal jsem se. Jinak s Luckou jsem měl to štěstí si popovídat na OH a je to neskutečne sympatická holka.

V jejich zápasech fandím Lucce, přece jen Petra má těch úspěchů víc, ovšem semi na Wimblu to byla těžce schizofrenní situace. Málem jsem se radši ani nekoukal.
Reagovat
misa
Věřím, že Lucka je ta nejhodnější holka na okruhu. Tvé přirovnání k cukrárně znám. Vzhledem k tomu, že Petra vede nad Luckou 6-0, asi budu L. v souboji s P. fandit příště taky.

Jsi tady jeden z mých nejoblíbenějších, tak piš víc. Milých příspěvků o Petrušce a Lucince není nikdy dost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :-)
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
a.magerova
Tys HO sem dovedl?!!
Tak to máš u mně velký vrub a ani zlatá cihla TO nespraví :-/
Reagovat
smazaný uživatel
dovedl i me :(((
Reagovat
VlS
Za tebe naopak zaslouží pochvalu před nastoupeným Tenisportálem s raketama v poloze " k poctě raketu" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
cekal jsem spis reakci od a. ale dik :)
Reagovat
a.magerova
Tak mazáni medu kolem huby se Ti ode mne zachtělo jo?!

Né dělám si srandu.... za Tebe jsem ráda a i koukám na výsledky ligy a mé 29. místo jsi neohrozil, takže super, že tu Ty jsi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe ohrozit? Chtel bych videt toho smelce.
Reagovat
smazaný uživatel
chce to delsi detox...
Reagovat
smazaný uživatel
jj. Kdyz on byl takovy hic :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj..
Reagovat
slacker
A kdo dovedl Fandinu? ;-)))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
slacker
Majka z Gurunu osobne nebo cerny pasazer? :-)
Reagovat
a.magerova
Tak teď si na to kápl..... to bude černý pasažér ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty, ne?
Reagovat
misa
Fandinka ti určitě hrozně chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby mi Vlk hned na začátku řekl pravdu, totiž, že tohle není diskuze tenisových fanoušků, ale zamidrákovaných ubožáků, co neumí nic jinýho než slepě kritizovat, tak jsem sem nešel.
Reagovat
slacker
Kdyz si myslis ze uz to ted vis, co te furt tady potom drzi?
Reagovat
misa
Kam bys chodil, tady je stejně nejlepší tenisová diskuse široko daleko. Tady se aspoň neřeší, že Petra vlastně není česká sportovkyně, protože má rezidenci v Monaku a a je to nemorální člověk. Někteří tady špatně snáší fanoušky jednotlivých hráčů, myslí si, že se musí fandit jen tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přestávají mě bavit urážky mé osoby.
Reagovat
misa
Kašli na ně, někteří si tady myslí, že z rekreačního pinkání ví o tenise vše. Pomohlo by, kdyby jsi skončil s nářky na rozhodčí a snižováním soupeřek Petry. Upřímně, většinou stejně nic skvělého nehrajou a Petra si to kazí sama :-)

P.S. Byl jsi dubnu na FC v Ostravě? Někoho tobě podobného jsem zahlédl na ostravském Hlavním nádraží.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, byl.
Reagovat
misa
Pochopil jsem, že jsi od K.V. Tak to klobouk dolů. Já bych kvůli Petře tak daleko nejel. Tvoje láska ke Kvitty musí být velká :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, moc příležitostí vidět ji u nás "v akci" není, tak je třeba je využít všechny ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už i ty?

To jako myslíš vážně, že si někdo myslí, že z rekreačního pinkání ví o tenise vše?
A soupeřky Petry stejně většinou nic skvělého nehrajou? Ono by asi úplně stačilo, aby soupeřka poslala na kurt svůj oděv, ono by to vlastně vyšlo nastejno....
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovím za Misu - ano, myslí. A není jich málo, stačí místo navážení se do mé osoby si tu diskuzi tady občas přečíst.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to vykládáš? Takové příspěvky tady čtu od hrstky lidí. Píší to především zaujatí fanoušci Petry.

Kde jsem se do tebe bezdůvodně navezl a čím? Prosil bych o doslovnou citaci. Spíš napadáš ty mě, že nečtu diskuze a přesto reaguji, ale to je doména jiných - spletl sis adresáta. A navíc, to, že takové věci někteří píší, neznamená, že jsou pravdivé. Ale já reagoval na misu a ne na tebe.

Pro mě jsi prostě arogantní diskuzní hulvát. Ještě nikdy jsem nečetl, že bys uznal chybu, omyl, nebo přiznal nějaký přešlap. Vždy vše svádíš na ostatní. Své reakce omlouváš alibisticky tím, že byly vyprovokovány někým jiným, a ty ses přece jen bránil. Opravdu ubohé.
Tvé zevšeobecňování "místní odborníci", "zamindrákovaní ubožáci" atd., jsou jen špičkou tvého zdejšího působení.

Opravdu nevím, o co ti stále jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli lze lidi, co Petru neustále kritizují, nazvat jejími fanoušky. A nikdo jinej si tu na "experty" moc nehraje.

Já jsem chybu přiznal několikrát, nemám problém uznat omyl. Že tys to nečetl, za to já opravdu nemůžu.

A navezl ses do mě několikrát. Stejně jako ses tu tuhle navážel do Kitty/Anajmy.

Jak už jsem psal Vlkovi, kdybyste všem měřili stejným metrem, byl by tu větší klid. Jenže pokud je váš přístup takový, že za jednu a tutéž věc jednoho kritizujete, druhého obhajujete, tak se nedivte, že to tady takhle vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
No, klasika, ty nic, ty muzikant. To vše my ostatní - kdo ostatní? Umíš být někdy konkrétní?

Prosil jsem tě o citaci, kde jsem se do tebe konkrétně navážel, zase nic.

Do anajmy alias Kitty jsem se nikdy nenavážel. Reagoval jsem pouze na její diskuzní příspěveky, což se jí nelíbilo. Ono je taky třeba rozlišovat, co je navážení se. Pokud někdo něco veřejně píše, jde s kůží na trh, musí počítat s reakcemi.

A po sté - tommra jsem se v těch příspěvcích také vůbec nezastával, i jsem to tam psal. Konstatoval jsem, jak to vidím já. Zajímavé, že někdo přesně pochopil, o čem jsem psal, a někomu to dělá takové potíže.
Reagovat
VlS
zajdem spolu do ZOO ( koupím listky) a půjdeme se podívat, jak vypadá třeba pštros.
Reagovat
smazaný uživatel
Super nápad, jsem jednoznačně pro.:-)
Reagovat
misa
Někteří tady na mě tak působí. Slyšel jsi někdy tenisové experty když říkají, že většina zápasů je o Petře? Tzn., když zahraje svůj lehce nadstandardní výkon, soupeřka nemá šanci (teď nemyslím hráčky top 10 - 20). Většina jejích proher jde na vrub velkému množství zbytečných nevynucených chyb.
Reagovat
misa
Tím samozřejmě nemyslím tebe, tvé příspěvky jsou většinou velmi zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, jasně, toto chápu a taková vyjádření jsem samozřejmě slyšel.
Myslel jsem, žes to myslel v jiném kontextu.

Pokud je to tedy takto, tak se omlouvám, že jsem na tebe vyjel.
Reagovat
VlS
Jsi normální narcis. Urážky tvé osoby ti vadí, ale urážet jiné ti jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Já s urážkama nezačal.
Reagovat
Roger_Federer
Me by zajimala definice "zamindrakovyny ubozak", zceho vychazis?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle nebude asi zajimat jen tebe, oznacil tak vsechny, kteri nefandi jak on...
...3 roky jsem celkem mlcel, obcas neco povedel, dneska jsem to napsal tak nejak za tu celou dobu, a aby mne nekdo daval rady jak mam fandit hracce, uz je moc i na mne, to bychom se tady vlastne nesmeli o nicem bavit... napsali bychom pouze 6:3 - 6:0 a smitec...
...vzdyt je to jen sport, zabava, to jako musime byt odbornici, abychom mohli hovorit o sporte, jako tenis?
O cem by to potom jako melo byt tady...asi nechapu...
...nebo, kdybychom si brali vsechno osobne, vzhledem k hrackam...
Jako opravdu nenapsal jsem to jen kvuli dnesku...

Takze jsem celkem zvedavy, co na to Janekda, Freedom, Oskar, Spaniel, Vencape, Sojka, Dadaft, magerka, J.M., Mut, tom, a plno jinych ja nevim kdo jeste...Vls uz asi vime;))), kteri tady obcas tvori primo trenerske teorie, ale kazdemu je jasny, ze "odbornikem" jako neni...krom jedne;)

A ty podpasovky a utoky, ze si nekdo placne, ze tomu rozumi jen kvuli tomu ze pinka atd... to je fakt super ubohe....uplne...
proste, kdo neni v lajne fanda jak Kves, tak je jako co... kritik, ubozak, zamindrakovany, nerozumi tomu a tak... a ja jeste nevim co, co se tady vse dalo za tu dobu precist, vsechno do jednoho pytle hodit...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagoval jsi přehnaně na nevinnou poznámku, ale můžu za to já. Tomu říkám logika..
Reagovat
a.magerova
Já bych to napsala asi takto.... dotyčný se řídí svou pravdou a tudíž z toho mu i vyplývá, že podle sebe soudí ostatní, víc bych v tom nehledala, tolik k tomu jeho označení "zamidrákovaných ubožáků"....

Jinak buďme rádi, že jsme na opačném břehu a že nás tam teda je ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne nejde ale o dnesek...chlapce...mne jde o celou tu dobu, co tu vystupujes...
Aspon vidis jake to je, co ty delas nekterym jinym...
Spis tu vysvetli tem jinym lidem ty zamindrakovane ubozaky ;DDD))))
Good luck...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to nějaké domotané, pokud vůči někomu já vystupuju nevhod, tak jenom proto, že on si s tím začal.
Reagovat
slacker
Sto roků v šachtě žil, mlčel jsem,
sto roků kopal jsem uhlí,
za sto let v rameni bezmasém
svaly mi v železo ztuhly.

Tento text byl zkopírován ze serveru: http://www.cesky-jazyk.cz/citanka/petr-bezruc/ostrava-slezske-pisne.html#ixzz36tsrW1s4
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Me by hlavne zajimalo, co na to Rudla Pekar.
Kazdopadne na TP nechodim kvuli Kvitovcum (mimo cestnych vyjimek), ale navzdory. Trochu mi to ted pripomnelo diskuze na idnes. Tam to bylo zoufale behem GS, tady je to zoufale pri diskuzich okolo Petry. Rekl bych, ze ty diskuze dost zfandinovateli.
Reagovat
Roger_Federer
No si dovolim rict, ze zamidrakovym ubozakem lze oznacit jen nekoho kdo nenavidi urciteho hrace(pokud to vezmu jako tenisove), cloveka jen proto ze dosahl neceho, ceho dotycny ne a jde mu po "krku", nevsiml jsem si ovsem ze by se takto nekdo vyjadroval na adresu Petry Kvitove, sni ted ani predtim..
Naopak by ses me Queshi zamyslet nadtim, zda ti trochu nevlezl ten titul do hlavy, jako by si ho ziskal TY OSOBNE...
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě si všímáš velice špatně. Ale jestli tě to uklidní, nejsi jediný.
Reagovat
slacker
Ako so vola vodic autobusu? Ja viem viem, vodic autobus sa vola Majka. Neda sa vypocitat
Reagovat
Roger_Federer
Pokud nejsi schopny odelovat diskutujici od blaznu, co jen poplivou a zmizi..je to tvuj boj..Jsem si jisty ze normalni diskutujicich kteri by nenavidel PK tu nenajdes..
Reagovat
blixa
Děcka, děcka, že vás ty hádky furt baví :D Nechcete se někde sejít a navzájem si nafackovat ? Třeba by to mnohé vyřešilo ?!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
misa
Četl jsem níže zmíněný článek a vyplynulo mi z něj, že její bývalý kondiční trenér ten rozchod moc dobře nenese. Petře moc pomohl a pokud si Petra nenajde někoho stejně dobrého, za pár měsíců bude tam, kde byla.
Reagovat
slacker
Tak prijit o tucne premie za Wimblenon to fakt nastve :-)) Just kidding
Reagovat
VlS
Nějak mi uniká souvislost, jaký článek? Můžeš tady hodit odkaz znovu? Díval jsem se na článek o reakcích zahraničí na Petru a Serenu, ale tam nic o reakcích Všetíčka není.
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208929/zmenil-jeji-telo-naucil-kvitovou-letat-kdo-pomohl-k-povstani-ve-wimbledonu.html
Reagovat
misa
To je on.
Reagovat
VlS
Dík. No jen další důkaz, že láska, sex a práce se nemají míchat dohromady.
Reagovat
carolyn
Ted jsem přišla, tak nevím zda už to tady je nebo ne, ale tak pokud to tu bude dvakrát, snad nevadí :-)
http://sport.aktualne.cz/v-zamori-velebi-kvitovou-narozdil-od-sereny-pry-zvlada-tlak/r~554c3e60066511e4bd55002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=A&utm_term=position-22
Reagovat
PetaM
Nevím, proč do té Sereny tak kopou. Minulý rok na ni byl taky obrovský tlak, stala se znovu jedničkou a kralovala takřka po celý rok. Teď se jí pár turnajů nepovedlo, na GS skončila nečekaně brzy, ale to přece jin neznamená. Petra taky vypadávala v úvodních kolech GS a Serena vítězila všude.

Podle mě to opět a zase přehánějí. To samé psali po triumfu Petry v roce 2011. Jak si podmaní svět, že budou dlouho kralovat světovému tenisu. Já jen, aby to zase nepřehnali a zase neměli větší očekávání ...
Reagovat
VlS
Ze stejnýho důvodu, z jakýho tady kopeme 2,3 roky do Petry, zklamala je.
Reagovat
PetaM
Já bych taky chtěl, aby Petra byla tak úspěšná, jako Serena ... A pak ať zklame koho chce :D :D
Reagovat
a.magerova
Přesně tak, Serena své krajany hodně namlsala, ve svých 32 letech má celkem 32 GS (singl, čtyřhra, mix), k tomu celkem 4 zlaté z OH, 4 vítězství na TM, 2x vítězství v Hopman Cupu, 1 vítězství ve Fed Cupu.... to se to pak dobře nadává, když letos vyhrála "jen" Brisbane, Miami, Řím... ;-)
Reagovat
PetaM
No a taky nechápu, jak můžou za jasnou nástupkyni Sereny vidět Petru. Já jako jasnou nástupkyni Sereny vidím Mášenu. To je prostě fakt. Ano, Petra se může dostat na trůn, ale podle mě se na něj nejdříve dostane Máša a jestli na něj má Petra někdy dostat, tak to bude příští rok po AO, pokud tam nevypadne v prvních kolech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Masa nehraje tak jako Petra a Serena. V tomhle byla Petra opravdu podobne Serene v tom finale....
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu mě překvapuje, že právě ty dokážeš napsat něco takového, ale jsem možná ještě radši, než kdyby to napsal někdo z fanoušků Mashy. :) Já s tebou naprosto souhlasím. Petra vyhrála Wimbledon a hrála tam opravdu dobře, ale pokud se má dostat na "trůn", tak nesmí ztrácet na Mashu v Race žebříčku 1537 bodů... Jak říkám: Hlavními kandidátkami na letošní "konečnou" jedničku jsou Masha a Simona. Pokud by to měla být jiná hráčka, tak by musela mít do konce roku nějakou vítěznou šňůru...
Reagovat
PetaM
Pokud vyhraje celou Severní Ameriku, tak má šanci na pozici světové jedničky - Petra. Jinak asi ne. Pak už toho obhajuje tolik, že ani kdyby to obhájila, tak to nestačí :)

No, ale taky záleží na Sereně, jak se teď s tím vším popasuje .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Petra světovou jedničkou asi nikdy nebude. Spíš se mi zdá pravděpodobný, že bude v první polovině top 10 a občas vyhraje nějaký velký turnaj popř. GS. Třeba Petra překvapí a fakt tou jedničkou bude.. Mmě zase tolik na tom žebříčku nezáleží, protože nějaký číslo před jménem nevyhrává tituly. :-)

A na konci roku si myslím, že jedničkou bude Masha a Petra bude dejme tomu na nějakým 3-5. místě.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
uz zase resite budoucnost, proboha radujte se z pritomnosti ;)

jinak na tohle ja vzdycky rikam - nechte to na Petre, ona sama zaridi to, co bude, spekulovat tu a dohadovat se nema cenu ;)
Reagovat
VlS
Vydržte s prognózama na říjen, spokojená může být jedna, druhá i jakákoliv jiná stranu. Ještě neodepisujte ani Serenu. Ono to nějak dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
jak se to vezme. momentální královna je ta, co je na pozici no.1.
Čili lze říct, že Maria už Serenu vystřídala a ta zase nazpět vystřídala Marii apod.

Z mého pohledu je opravdová tenisová královna AKTIVNÍ hráčka, která má nejvíce GS titulů. Znamená to, že pokud by Serena ukončila zítra kariéru, královnou by pro mě byla Venus. Za předpokladu, že Serena bude hrát déle jak V, tak je jasnou kandidátkou na trůn Maria. Ale ani u ní není úplně jisté, jestli bude hrát déle než Serena :-) Ale předpokládám, že jo.

Nebo někdo může říct, že 5 grand slamů Marie je víc než sedm titulů Venus, protože ta přeci nikdy nevyhrála AO a FO.. to už je prostě na subjektivním posouzení. Každý má prostě svůj systém a své královny.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
i když teď když si čtu tu diskuzi, tak vám jde asi spíš o tu královnu ve smyslu světové jedničky :-))
No tak to určitě Maria má k tomu nejblíž, to je jasný. A Simona není taky bez šance.
Reagovat
blixa
Za "královnu" bych považoval aktuálně nejlepší tenistku na okruhu, aniž by mi záleželo na momentálním pořadí či počtu získaných GS. Tím "aktuálně" rozumím tak poslední cca půlrok. Z toho mi pak vychází nejlépe Máša (ač ji zrovna moc nemusím )
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu povrch jako zlaty klic ke vsemu, ale rozdil tu proste je ... zkus pinkat na asfaltu, potom na antuce, a pak prejdi treba na umelou travu po desti...

...ale bez hlavy ti povrch pochopitelne nepomuze...
...jestli jde o dychani...zkusenost mne rika, jak je horko, pinknu jeden poradny servis, jinak to moc nedavam,, ... dokazi si asi predstavit ty problemy v top tenisu, kolik to bere sil, jen samotne servisovani v ruznych podminkach...je tolik drobnych veci...a k tem vsem drobnym vecem si pridej ten povrch, a ziskas celkem zajimavou velicinu...

Turnaje o kterych pises jako vitezne: Kdyby to bylo tak jednoduche, Petra by mela jak Navratilka i tituly z Easbourne...ale nema...rekl bych i kvuli vetru...ktery je tam znamy, krom toho Kvitova nehraje jak Amelie nebo Venus...
A bylo by tady toho hodne na vysvetlenou,... rozhodne si to nepredstavuji jak hurvinek valku, tech Kvitovskych hurvinku tady poletuje celkem dost, co si mysli, ze Kvitova vzdy to vse vyboucha...no nevyboucha...tenis neni jen o ni...pochopitelne. Na trave je jen velmi uzka skupina hracek, ktera ji muze potrapit...

Vyhrat nejakou Dubaj je jedna vec, a vyhrat GS uplne jina vec...

Jinak na zaver...podivej se na Marii, to je hracka, ktera v roce 2004-5 vykazovala, ze bude dominovat vsude, potencial jeste vetsi nez Kvitova (jde mi tady o zdravi, dost dulezita velicina)...behem tri let jeji tenis sel do...nejake ultra-bum,bum,bum agrese...skoda... ale i tak ziskala z kazdego GS trofej....a rekl bych, ze pomalu se zase vraci na zacatek...kdo vi, co by bylo, kdyby rozvijela to, co hrala na zacatku kariery...

...a o tom to je. Plno tech malickosti...a vyhrat GS na vsech povrsich neni tedy zadna sranda, jak si to tu nekteri predstavuji, a pochopitelne nejen kvuli povrchu...
Reagovat
VlS
Já povrch nepodceňuju, jen si myslím, že větší vliv má ta hlava a momentální ( in) dispozice. Samozřejmé je, že i ten povrch se promítá do sebedůvěry, i když ne fyzikálně. Je otázka, v čem je jeho vliv větší.
Pak je jistě další velká otázka míčů a kombinací s povrchem a meteopodmínek v kombinaci s míči a povrchem a to už pomíjím raketu a výplet, protože tohle všechno dohromady dává výsledek, jestli to lítá rychlej nebo pomalej. Otázka je, co je rychlej a co pomalej a kolik je. rozdíl v m/s, je to 5, 10 nebo víc procent? Prostě šupu do protilehlýho rohu nedoběhneš nikde a dobře trefený eso taky ne. Samozřejmě existuje spousta míčů, kde o vrácení nebo nevrácení rozhodují setiny sekund a tam je fakt vliv kombinace faktorů povrch, míč, raketa, teplota, vlhkost důležitá, až možná zásadní.
Myslím si ale, že pokud hráčka předvede tak ultimativní výkon, jako předvedla Petra teď ( což neznamená, že ho zopakuje a že nebude stejně galakticky hrát jiná holka) , tak je fuk, na jakým povrchu se to hraje. Myslím, že míče mohou mít stejný, nebo dokonce větší vliv.
Reagovat
spaniel
Já myslím, že roli povrchu podceňuješ. Nebude náhoda, že oba GS má z Wimbledonu. Myslíš, že je náhoda, že Nadala na Wimblasu někdo vystřílí z kurtu a na RG ne? Ten rozdíl v rychlosti je docela velký a možná ještě důležitější je odskok.
Reagovat
smazaný uživatel
;), ten odskok je hlavne ultimatni na trave...plus casto tezko predvidatelny... na prijmu je to masakr, pokud nejses tvrdak a neumis jit do mice, tak cus... ;)
...treba u zenskych obdivuji Kamilu Giorgi... ta se ti postavi, skoro k tecku...na tom prijmu...ale pokud chce mit proti nejake servismance aspon sanci, tak rozhodne lepsi nez cekat na lajne...tam toho moc hracka na trave nevykouzli...
...v ATP je to jeste vetsi masakr;) Nedokazi si predstavit, zeby Darcis odstrelil Rafu takhle na betonech...ani nahodou...Rafa by musel byt totalne opily...a na antuce by mu musel nekdo svazat nohy;)
Reagovat
VlS
No, nebudu vymejšlet protiargumenty za každou cenu, protože v tom máš jednoduše pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlava jas...nema smysl asi o tom ani nejak hovorit...

Mice urcite...pokud si to pamatuji dobre, tak v roku, kdy Kvitova vyhrala prvni GS na trave, na RG hrali s tzv. sutrakama...a celkem ji to vysililo a delalo problemy...ale tipl bych, ze na trave by to i dala... i z tema sutrakama;)

No, a pokud jde o jeji ultimatni vykon...k tomu prave potrebujes ty podminky...a ty v US nejsou, vcetne klimatu... tam se musi mnohem vic "nadrit" na tech betonech...v US jsou urcite dulezitejsi i souperky, nez v All England Clubu...

A jen tak mimochodem... petra v All England Clubu ve finale proti Evzenii zahrala pouze 4 esa...
Proti Lucce jich nasazela 8...
Proti Venus 11...

Vse jde podle poctu odehranych gemu... na trave je to ultimatni samo o sobe...ale esa jak vidno ti ten zapas nevyhraji, jen si vsimni holky na prijmu... na betonech neni problem stat i za lajnou...vlastne pro BL hracky je to velmi dobre...na trave to tak jednoduse nedas....a servis muze zustat v konstantni rychlosti...proto rikam, ze na betonech to uz nebude jen o Kvitove...

Jen se koukni znovu na zapas s Venus, ja to udelal hned po zapase v noci...a Venus udelala tu nej. vec...prijem...koukni, kde se ji stavela...ale na to musis mit na trave hlavu...verim, ze jak by hrala Petra s Kamilou, bylo by to zajimave dramo...uz kvuli tomu prijmu...treba Masa na trave na neco takoveho nema, proste...a tak...

dalo by se s tim pokracovat do nekonecna... rozhodne si nemyslim, zeby Kvitovala hrala na RG nejak hur, nez v Anglii, mozna jsem posmechem TP za tohle... ale hrala nej. tenis na RG v kariere...ale jaksi to uplne nestacilo...

Jen tak mimochodem, ty esa Marine nasazela take 4...ale Svetlane, matadorce, ktera je na antuce jako doma...a vi, kde si stoupnout to proste nenasazis...tak jednoduse...1 eso, za cely ten zapas...snad si nemyslis jak nekteri, ze Kvitova hrala se Svetlanou blbe...
Reagovat
smazaný uživatel
Dovol, abych ti připomenul, že si v průběhu toho zápasu nechala zavázat stehno.
Reagovat
VlS
Ale tak aspoň z toho mám dobrej pocit, že kecáme o tenisu a ne kdo má jaký oči nebo hlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rozhodne;)
Do tehle tematu ani nejdu...neb mne to moc nezajima...;)

Jinak verim, ze to ti profesionalni sportovci maji vyresene;) Jen kopiruju, co jsem si neco precetl, a sam pak vypozoroval ,nebo vyzkousel...oni vedi nejlepe, co tam maj delat...nebo ne...ale nejake vysledkuy po letech jak pozorujes, nebo ty styly, tak tam nejaky pravidla jsou...

Zajimavym tematem by byla treba Sara Errani;) Hrat proti nekomu, kdo ti liftuje kopce na zadni lajnu...dej pokoj...;)

Treba jeden kamos mne takhle kopcoval na nejakem tom asfaltu nebo co to je...tak nejak kdekoliv, ne jen na zadni...clovece neveril bys jaka je to drina...za 3 gemy...mne to uz ani nebavilo;) a normalne jsem se povyhazoval...a treba s timhle jit na travu...to ti podle mne nemuze moc vyjit...ten mic se tak vysoko neodrazi....takze vic prirozeneji odebiras...nez na betone...uplna hruza je ovsem antuka...ikdyz zalezi i na kvalite antuky...asi...
Reagovat
spaniel
Vysoké dlouhé lifty jsou ze začátku velký problém, ale na lepší hráče neplatí. Takoví necouvají z kurtu a nehrajou je nad hlavou, ale berou je hned po odskoku anebo ještě lépe, jdou dopředu na drive volley. Toto samozřejmě neplatí u nějakého extrému typu Nadal, tam je to mnohem těžší a hráč musí poznat, kdy co zahrát a často se mu stane, že ty dvě možnosti nestihá a musí couvat a hrát vysoko. Běžný amatér ty lifty ale nemá tak extrémní a spíš kopcuje.
Reagovat
smazaný uživatel
No, na mne to platilo, pochopitelne;D)
Ten drajv jsem zacal zkouset na antuce, on jak ti to na tu drcenou dopadne, ruzne to reaguje...;/
Je to proste drina...;)
Bych udelal tri nejake standartni povrchy a bylo by. Hlavne ty hardy, nebo aspon mice vic sjednotil...ale to mas samy experimenty...

Hele,,,tezko se to asi odhaduje jak na necem nestojis, ale co sis myslel o te modre antuce? Mne treba prisla dost zajimava...asi tezka na pripravu na RG;D) ale klidne bych ji bral v AO misto toho jejich slavneho plexi...
Reagovat
spaniel
Mně se líbila moc, bohužel 2 nejmenovaní ji pohřbili. Ale ne, těžko hodnotit jak se na tom hrálo, jestli byla kluzká jak tvrdili. Z pohledu diváka to pro mě bylo velmi zajímavé, míček byl určitě vidět i na pralesním streamu.
Reagovat
VlS
Já taky Rafu a Noleho nebudu jmenovat a musím říct, že mě se líbila moc, modrá je holt dobrá. Ale nemyslím si, že by to byl lék proti zmršenýmu odskoku na nahrnutý haldičce, je fuk jestli je oranžová, nebo modrá, nebo Charlestonsky zelená, úhel dopadu a odrazu na barvu dost kašle:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No mne se libil i ten tenis, ktery se na tom produkoval teda...
...i finale tehdy bylo zajimave, ze;)

jinak Milos z te doby:
Kanadský bombardér Miloš Raonic po prvních úderech na modré hlíně z Madridu ostatním vzkazuje: "Je víc klouzavější a míče skáčou níž."

Ten odskok je zajimavy,...takze urcite skoda;/
Reagovat
Roger_Federer
Me se treba libilo ja Rafa a Nole prskali, ale nelibilo se mi ze to nakonec uprkali..; (.Byla to zajimava zmena.
Reagovat
VlS
No, každopádně ty betony mají tu výhodu, že můžeš ten odraz predikovat, zatímco na antuce nebo trávě to taky může skočit zatraceně jinak. Všímám si, že to holky začínají řešit drive wolleyem, když ho někdo opravdu umí, tak asi Sáru i Andělku a Alizé rychle přejdou chutě, jenže to je hodně složitej uder.
Reagovat
VlS
Spaniel - předběhl jsi mě , máš u mě pivo :-))
Reagovat
spaniel
Jsme tenisoví fandové, ne fotbaloví, takže šampáňo :)
Reagovat
VlS
Beru na vědomí
Reagovat
smazaný uživatel
Dám ti radu - nesnaž se za každou cenu vymyslet, proč něco nejde a radši věř tomu, že se to jednou podaří. Zkrátka fandi srdcem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dovol abych ja Ti dal take jednu radu, a ne asi jednu...

...neplet si mne s nejakym poblblym fandou Kvitove...hlavne tveho razeni...ktere je mi odporne...
Krom toho se z tebe stal slusne arogantni blb (asi skoda, ale co uz...), ktereho jednim z cilu v zivote je ponizovat tommra...(((je uplne jedno jaky je, ale prijde mne to dost ubohe, dokonce vic, nez nejaky silenec, co tu obcas neco vyblije))) rekl bych, ze vseho moc v zivote skodi...hlavne zit zivotemn druheho...

...predevsim mam rad tenis obecne, a krom toho ta tva rada Ti celkem failuje, nebot to bych ani nezakladal nejake 1GSL, kde bych veril, ze se to Lucce muze podarit...
Kvitovou jsem poprve zahledl v roce 2009 se Safinou prave na betonech, kde to byl skvely zapas...jen tak mimochodem....opravdu skvela podivana...

Netvrdim, ze se ji neco nemuze podarit, ale tak jak se na to divas ty...z toho mne je... jako toho, kdo ma rad tenis obecne, bez prislusnosti do nejake posukane tlupy, z toho je mi proste na bliti....zadny respekt k protihracce, okolnostem...nic...
nabozenstvi je vic racionalni, nez ten tvuj postoj k tenisu...nebot to neni o tenisu u tebe, ale jen o jedne hracce...a fanatismu.

To, co pises, se ma aplikovat ve vlastnim zivote, a ne na zivot jiny...jdi si vyskakovat na nekoho jineho...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a jinak myslim, ze z toho jednou vyrostes...z tech blbin...a mozna zacnes zit vlastni zivot.... to ci preji z celeho srdce...zase ja...;)
Reagovat
smazaný uživatel
ty mas ikoukam taky uz slusnou alergii na queshe , vid?

Nevim, nekdy mi to tu prijde jako banda vedatoru, co kazdy odvozuje z ruznych faktoru a ukazatelu a cisel budoucnost tenistek.... Jenze jen z toho to neodvodite, jsou i dalsi faktory, ktere bud nezapocitavate, nebo je neovlivnite.

Ja taky fandim srdcem a pritom dokazu vnimat jak ona hraje a dalsi vselijake faktory kolem, jen nemam tendence tu sepisovat litanie...

Tommr tu opakovane urazel Petru, Kotyzu a odepisoval ji, to je evidentne tady dovoleny. Ale pak uz se nikdo nemuze v rekaci na nej do nej navazet?? Quesh si nekdy za to muze sam, ale proboha uz to prehanite. Poradi, at fandite vic srdcem a hned to takhle schyta????
Reagovat
smazaný uživatel
radim Ti, neplet se do toho...

...znam ho uz nejakou tu dobu. A se srdcem to nema nic spolecneho...
Stal se z fajn normalniho prispivatele fanatik...
..na idnes jsem mel jeho prispevky rad...a nemel jsem zadny problem...
Behem jednoho roku na TP se z neho stal proste fanatik...

Nakonec zit zivotem druheho...no nevim...dost infantilni...ale z toho vyroste...;)

Nevim, ani co je spatneho psat neco o povrsich, a ze to neni jako na trave atd...

porad lepsi nez o tom, ze hracka je pinkalka atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to s tommre, ten s etaky strasne zhorsil....a pak jak se tu oanove porad jeden druhyho spickujete, tak se stavate vsichni vic fanatictejsi.... jen to tvrdite o tom druhem a sami sebe nevnimate....

Dobre, tak mi teda rekni, jak je to s tema sitema. Mam za to, ze na GS se i singlu pouziva vyhradne uzsi sit, tzn., ze nesaha a az za deblovy koridor. Na debly na GS samozrejme ta sirsi, co saha az ven... Ale ted mi nekdo vysvetlete, proc na Wimbledonu to bylo i ruznych singlu jinak, jednou uzsi a jednou sirsi... Jako by to pravidlo nakonec znelo "vemte sit, ktera je po ruce".
Reagovat
smazaný uživatel
copak mi tu zadny odbornik neodpovi?
Reagovat
VlS
Jasně že jo, dali tam, co našli na půdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite to bylo na tom samem kurtu?:)
Jinak to, co ti urcite mohu povedet, tak ta stredni paska, ktera drzi vysku stredu, ktera je niz ne na bocich, jsou na to dokonce i paramtry;), tak te se rika wimbledon;) Tak snad aspon to te potesi, tako ve info;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo. Dokonce i zaslepenec jako já si toho všiml :-P
Reagovat
smazaný uživatel
no to ses borec;)
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi fakt uz trapnej, nezlob se!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nezlobim...proc bych mel...ja te neznam...;)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty mě chceš vyčítat, že jsem arogantní blbec?
Reagovat
smazaný uživatel
No, ja ti to nevycitam...jen pisu...co si o tom vsem myslim
Takze nezapomen, jak mas ve zvyku s jinymi ted na mne vytahnou nejake me chyby a ja nevim co jeste atd. A nebo jak mas ve zvyku delat ze sebe chudacka atd...to zeru uplne nejvic...hlavne kdyz jsi odchazel...z TP, a udelal jsi pomalu ze vsech idi*ty, kteri nemaji nic na praci, nez ti jen ztezovat a ztrpcovat zivot atd...
Tehdy jsem ani neragoval...nebot to bylo opravdu nechutne...ten tvuj vystup...
Reagovat
smazaný uživatel
to uz je normnalni sikana
Reagovat
pepin
Sice mi do Vaší debaty až tak moc není, ale v podstatě máš v hodně věcech pravdu. S Jirkou si tady člověk takto normálně nemůže pokecat, to tady ví spousta lidí a také to nedělají. Tommr je Tommr, ale každý jsme nějaký, ale to nezajládá právo někoho urážet. S jedinou věcí s Tebou nesouhlasíma to o tom, že má marfuša věčí potnciál než Petra. To si myslím, že nemáš pravdu a bylo by to na dlouhou diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Koukni na Marii jak zacinala a jak hrala, r. 2004;)
Reagovat
pepin
Ale já si myslím, že to není o tom jak a kdy začínala. Bavíme se o potenciálu, tedy určitě herním a ten má podle mě Petra někde úplně jinde než marfuša. Že jej doposud nedokázala stoprocentně prodat je věc jiná a uvidíme, zda k jeho naplnění vůbec dojde. Část z něho ukázala ted ve finále a nejde o to, že vyhrála a dala soupeřce kanára. _To je u ženských docela na běžném pořádku, ale jakou hrou toho dosáhla, tam byl vidět ten potenciál, který v ní dříme.
Reagovat
smazaný uživatel
tommr je tommr? a quesh je quesh, nechavate zit trommra, nechte zit i queshe a bude tu klid..

a vidis, zase byste se dohadovali o Mase apod.
Reagovat
pepin
Nikdo mu život nestrpčuje, dělá si to sám a když se ohlídneš zpátky tak s většinou lidí tady má problémy, díky jeho přístupu, jeho reakcím a neobjektivnímu fandění. To, že dokáže na základě diskuze urážet lidi je již jen bonbonek jeho osobnosti. Vlk mu to napsal správně o jeho odchodu z TP, kdy byl dotčený a ublížený. Já jsem mu to již kdysi připomněl i s tím, že odešel vedle na portál a tam jej hned umravnili, aby diskuzi, kterou tam vedl nesprávným směrem a v jeho oblíbeném tonu bud změnil nebo odešel. Ale jak vidíme, vše marné, vrátil se a pokračuje zde dál ve stejném tonu a nasazení.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš? Přesně tyhle tvoje výlevy jsou ten důvod, proč my dva spolu nemůžeme diskutovat.
Reagovat
pepin
Nevím co je to za výlev. Vše je pravda a je to přesně jak to probíhalo. Jinak tam odkud Tě upozornili, že takhle se nediskutuje je České srdce, to jen pro pořádek.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud zůstaneme u toho, že na sebe budeme vzájemně házet špínu, tak se asi fakt nikdy nebudeme schopní normálně bavit.

No aspoň už vím, kdo na mě na ČS=TS donáší.
Reagovat
slacker
Tohle uz je slsuna paranoia :-)) Nedonasi jen Pepin ale pulka TP. Psst i ty co te tu brani :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No když nemají nic lepšího na práci :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Se mnou se pokecat dá. Že ty a pár dalších jedinců se mnou normálně pokecat nechcete, není moje chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nejsme odbornici, ale mame radi tenis...
odbornice tu je jen jedna;)
Reagovat
smazaný uživatel
musis rypat? ja se slusne zeptala a mimochodem si mi neodpovedel...

uz jste z toho rypani jeden do druhyho fakt vsichni nemocni
Reagovat
smazaný uživatel
ja nerypu...;)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, vubec nerykes.

Vis to s tou siti, nebo ne? Me to vazne zajima.
Reagovat
VlS
Kitty, nevím, já jaem si toho nevšiml, ale nevěřím, že by si dovolili udělat něco v rozporu s pravidly. Podívej se do pravidel, jestli jsou tam dimenze sítě definované, já to nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju za normalni odpoved ;).
Taky bych nerekla, ze by si zrovna v Londyne dovolili porusovat nejaky pravidla, ale fakt to tak bylo.... To treba na AO dusledne ty site menili podle toho, jestli to bude debl nebo singl...

Do pravidel se mi lezt nechce, jsem doufam, ze to nekdo treba vi presne...
Reagovat
slacker
Treba Quesh, zdejsi odbornik s nejvetsim prehledem by to mohl dat i bez divani :-))
Reagovat
smazaný uživatel
trapnejsi uz byt nemuzes!!
Reagovat
slacker
Trapny nez vecne obhajovani Queshe to rozhodne byt nemuze
Reagovat
smazaný uživatel
Nejtrapnější je, když si o sobě někdo myslí, že je vtipný.
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu proc na nej utocite?
ja tu chci normalne diskutovat, ale vy jste uplne posedli!!! Ja mam sice problem s tommrem, ale vy me teda prekonavate aspon o 500%.
A quesh je muj kamarad a toho ja se vzdycky zastanu. Jestli je to pro vas problem, tak budte ticho a bude klid.
Reagovat
VlS
No, Kitty, v tom divení se jsi asi docela výjimka, řekl bych že ostatním, kteří se nějak zapojali je to docela jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych vedel, tak ti odpovim;)
...kdyby to bylo na rozdilnych kurtech, jeste by se to mozna dalo pochopit, takhle se treba ptat asi v AEC...

Kdyz jsem se chtel dovedet, co davaji do hardu na IW, tak jsem jim napsal;) Organizatori jsou vetsinou privetivi;)Takze asi zkusit tam...

Spis rypes ty...ze se ti nelibi nejaky nazor...ktery mozna je za hranici, ale mam k tomu sve duvody...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze ja se tady normalne ptam a ty furt jedes!!!

A dekuju teda za opoved.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemas zac...
Reagovat
smazaný uživatel
jinak abyste vedeli, o co mi jde:
rozdil mezi timto:
https://www.youtube.com/watch?v=goh8c8kub4I

a timto:

https://www.youtube.com/watch?v=0k4DZMKHhN4
Reagovat
spaniel
Kniha pravidel ITF pro GS zvláštní požadavky na síť nespecifikuje, pouze odkazuje na Pravidla tenisu od ITF.

V Pravidlách tenisu je přesně jaké má mít síť/sloupky/páska/tyčky rozměry a vlastnosti.
Pravidla umožňují na singla použít jak singlovou síť, tak deblovou (v tom případě se musí použít singlové tyčky pro správnou výšku sítě). Nijak blíže se tam nepíše, že by se někdy musela na singla použít singlová síť, takže to vypadá že je to na organizátorech. Tipl bych, že když to jde, tak na důležitějších turnajích se snaží vždy nachystat singlové sítě alespoň u mužů, kde je často k vidění úder kolem sloupku. Předpokládám, že se o to snaží vždy, ale mohlo se stát, že kvůli děšti třeba nestihli přehodit deblovou síť na singla, tak použili tyčky, což je podle pravidel.

Pravidla jinak umožňují i singla bez deblových čár (https://www.youtube.com/watch?v=eIiP5Hw_Pq0) ale síť je klasická singlová.
Reagovat
smazaný uživatel
dekuju moc ;)

proste asi je to slusnost davat singlovou sit na singly, ale kdyz se tak nestane, neni to poruseni pravidel ;) (ale je to skoda no wimbledonu by ta jednotnost slusela ;))

diky
Reagovat
spaniel
Nemáš za co a souhlasím, že by to bylo lepší, kdyby se to vždy povedlo. Na závěr, souhlasím s Vlkem, že Kveš je blb :) A myslím, že ty na to taky časem dojdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja ho znam osobne, ale pokud si to myslis, staci mu to rict jednou a neprasit tu dalsi diskuse k tematu...
Reagovat
slacker
Osobne? Znamena to neco jineho nez jen povrchni setkani behem FC? Fandinu znas take osobne kdyz ji tu take hajis?
Reagovat
smazaný uživatel
tobe uz odpovidat nebudu, ja ti tu neco napisu, a jen to pouzijes proti nemu, vid?

nevsimej si ho a bude tu klid, ja si taky uz tommra nevsimam....
Reagovat
slacker
Utajovani informaci je cesta k nesvobode
Reagovat
smazaný uživatel
uz zalez!!!! co je ti do toho?
Reagovat
slacker
Ohanis se tu nejakym kamadstvim jako bianko sekem kdo je vice v pravu.
Za prve nevim co to ma spolecneho s tim kdo ma nebo nema pravdu.
Za druhe si tim overuji co je dojem a co pojem.
Za treti nezalezu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jako co je ti do myho vztahu s queshem, znam ho ossbne a tim padem mam o nem lepsi predstavu nez ostatni, co ho znaji odsad. Pokud mas mozek, tak pochopis co tim chci rict. Pokud ne, tak tu s tebou jen ztracim cas.
Reagovat
slacker
No ja se taky ptal jestli se znas taky osobne Fandinou, tu tu branis stejne jako Queshe. Bohuzel ale sis ale vybrala spatne osoby k braneni. Takze hrozi ze tu budes brana za Fandinu light.
Reagovat
smazaný uživatel
ja o fandine nerekla ani slovo, kdes na to prisel!!!
ty asi nejsi normalni....uz je to ta!! :P :D
Reagovat
slacker
Tvuj predchozi nick Anajma Fandinu branil se stejnou vehemenci jako utocil na Tommra.
Reagovat
smazaný uživatel
protoze jsem nechapala, proc vam vadi :P

ale co to sem ted motas??
Reagovat
slacker
Mapuju bratrstvo kocici pracky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co je, závidíš, že mám kamarády nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
znam ho nejen z FC
Reagovat
smazaný uživatel
Když nevíš, stačilo napsat, že nevíš. Nebo neodpovídat vůbec a ne chovat se takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz jsem se slusne zeptal:
Urcite to bylo na tom samem kurtu?:)

dostal jsem takovou odpoved:
musis rypat? ja se slusne zeptala a mimochodem si mi neodpovedel...

Ale ja se na ni opravdu nezlobim;) Neb pravdepodobne jsem ji nastval tim, co jsem o Tobe napsal...a ani se ji nedivim...asi by mne to take trosku dopalilo jako stranneho pozorovatele...ale tohle neni jeji vec.

>>> Tohle je mezi Tebou, mnou a Tommrem.

Jinak nejvetsi svou chybou beru to, ze jsem Te tu vubec privedl...a to mne mrzi nejvic, ale ne kvuli tommrovi, nebo sobe, ale kvuli plno jinym lidem, kteri tu uz ani kvuli tobe nechodi...
...dobre, je jak je, kazdy at si to nejak srovna....
Reagovat
smazaný uživatel
jezis ja se v tom tvem psani nevyznam....
Reagovat
smazaný uživatel
aha, to je queshovi....
Reagovat
smazaný uživatel
Buď si jistej, že jestli sem někdo přestal chodit, kvůli mě to nebylo. Je to od tebe ubohost.
Reagovat
smazaný uživatel
hhhmmm, jiste...tvou jistotu bych chtel tedy mit;D)))
...mozna jsem dnes ubozak, ale nekdo se uboze 3roky trefuje do jednoho nicka...
jsem rad ze si nemame co vycitat, to potesi...;)

Neboj, ja Ti dam zase pokoj, urcite na dlouhou dobu...stejne spis reagujes na mne Ty nez opacne,,,ja si nemam s Tebou ani o cem uz povidat...o tenise rozhodne ne, o Kvitove to nema smysl...takze asi takovy je vysledek...
Reagovat
smazaný uživatel
ad poblblý fanda Kvitové: možná jím nejsi, ale přesto ti stála za to, abys o ní včera začal produkovat slohovou práci, kterou jsi zřejmě ještě nedokončil

ad arogantní blb: nepleť si moji povahu s mým chováním. Pokud tommr místo argumentů používá urážky, nečekej, že s ním budu jednat v rukavičkách

Líbí se mi, jak píšeš, že jsi založil 1GSL a hned v dalším odstavci píšeš, že se ti příčí být v jakékoliv pošukané tlupě. Krásně si protiřečíš.

Když mi vyčítáš, že nemám respekt k protihráčkám a okolnostem, proč nevyčítáš ostatním, že nemají respekt k Petře?

Tvůj postoj k tenisu se mi naopak zdá být poněkud pokrytecký. Na jednu stranu se mě teď snažíš přesvědčit, jak jsi strašně nad věcí, ale na stranu druhou zakládáš 1GSL a píšeš sáhodlouhé slohovky o Petře a o tom, proč se jí něco nemůže podařit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak necekal jsem, ze napises neco jineho...
...to je tvuj styl...
Tak 1GSL je s nejake radosti...ale pochybuji, ze to fanatik jako ty vubec pochopi...
...je zajimave, ze kazdy tu mame nejake ty sve outy, ale ty nikdy...co jsem si vsiml...a to dost smrdi...
Mozna jsem to s tou odpovedi prehnal...a je to opet nejaky muj dalsi out, ale u Tebe mne to nejak uz nevadi...ty si stejne neco zase vymyslis...

A jestli chces zakazovat nekomu psat uvahy o nejake hracce...tak to je pak opravdu tezky...ale u Tebe mne to neprekvapuje...spis tva fanaticka dialektika mozna...

Ale ja myslim, ze z toho vyrostes...;)
Reagovat
slacker
Je najeky vek od ktereho se vyrosteni uz nepredpoklada? Ja to vidim nekde mezi 20-25 a podle suskandy uz je davno za touto hranici
Reagovat
smazaný uživatel
rekl bych neohraniceno vekem...ohraniceno votivnim objektem
...jednou i Kvitova pujde do sportovniho duchodu, pochopitelne...sport je zabava pro divaka...kdyz z toho nekdo dela fanatickou zivotni misi...tak to je tezka vec...
...na forme mne nezalezi...jde o ten pristup k tomu...nevidim problem, ze nekdo ma oblibeneho hrace, atd...
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguješ úplně na něco jiného, než jsem napsal, ale to je tady celkem normální. Navíc mám dojem, že se tady tak moc nepohybuješ, vzhledem k tomu, co všechno mi přisuzuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
napodobne...
Reagovat
gedzitka
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/589601-video-uz-nejezdi-na-kruhovem-objezdu-rika-o-kvitove-jeji-partnery-kotyza-zasadne-nehodnoti.html#hp-sez
Reagovat
VlS
Dobrej článek, to přirovnání ke kruhovýmu objezdu se mi moc líbí. Jinak doporučuju návštévu FB Lucky včetně komentářů, je tam super obrázek. Na mobilu sem nedokážu hodit link.
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202428117247034&set=p.10202428117247034&type=1&theater

Tohle? :D :D :D
Reagovat
a.magerova
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208929/zmenil-jeji-telo-naucil-kvitovou-letat-kdo-pomohl-k-povstani-ve-wimbledonu.html
Reagovat
slacker
hmmm tenhle rozchod je proste CHYBA. Zatim je jeste moc brzo aby se ukazalo jak moc velka.
Reagovat
petrulinka
Taky si myslím, že odchod Všetíčka je chyba, ale pokud se rozhodl zůstat se Štěpánkem, tak s tím Petra asi nic neudělá a bude si muset najít někoho jiného. Čekala jsem gesto Štěpánka, že jí Všetíčka přenechá, jelikož v jeho 35 letech už asi díru do světa neudělá. A tady se podle mě ukázala jeho povaha. No ale to asi nemá smysl řešit, my tady to stejně nezměníme :-)
Reagovat
VlS
řadu let mi připadáš jako hodná, empatická ženská. Nespekulujme co Radek, co Petra, nechejme jejich soukromí být, nikdo nevíme co a jak.
Reagovat
petrulinka
A kde píšu něco o jejich soukromí? Celý můj příspěvek se týká kondičního trénera, tak nevím, co se do mě navážíš
Reagovat
VlS
"A tady se ukázala jeho povaha"
Reagovat
a.magerova
Dobré gesto Štěpánka bylo, že se s Petrou o Všetíčka určitý čas dělil a tím ji vlastně dopomohl k úspěchu.
Nechápu, jak může vůbec někdo poukazovat na Radkovu povahu, když jeho povahu vůbec nezná.

No ale co se divím?! Již tradičně stejný agresivní nick petrulinka rýpe do toho o čem ví velký kulový :-/
Reagovat
smazaný uživatel
tak na rypani a odsuzovani lidi a na predpovedi doslova katastrov tu mame jiny lidi nez petrulinku :P
Reagovat
smazaný uživatel
Gesto by to bylo fajn, ale Radek zatím kariéru končit nehodlá a po 12 letech spolupráce a v 35 letech se mu hledat nového kondičního moc nechce..
Reagovat
slacker
Cappo ti tuti cappo Cernosek by to rozhodne zmenit mohl a mel :-)))
Reagovat
blixa
Cappo ti tuti tuší, že by ho Všetíček poslal od pr...e :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten rozchod byl v zásadě vynucený okolnostma, chybou byl už způsob jeho angažování, to prostě dlouhodobě nikdy fungovat nemohlo.
Reagovat
VlS
No, zapl?t pánbu za takový chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry, ale na tom, že je kvůli tomu zas bez kondičního, fakt nic chvályhodného není.
Reagovat
VlS
Ale no tak, za těch x měsíců se to zatraceně pohnulo k lepšímu, ne? Co by bylo, kdyby Všetíček nebyl je a vždy bude jen spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, já neříkám, že jeho angažování byla chyba, já říkám, že ten způsob byla chyba.
Reagovat
VlS
No, někdy si způsob nevybereš a je to ber nebo nech bejt. Když ti někdo prokáže laskavost, tak si těžko můžeš určovat podmínky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je ale vrcholový sport.
Reagovat
a.magerova
Chválihodného je na tom to, že jí Všetíček ukázal cestu a nakopl ji k nějaké změně, třeba, že díky němu přeměnila tuky na svaly. Prostě vnesl do jejího života alespoň na chvíli jiný pohled na svět a hned se TO projevilo :-))
Reagovat
Frick
Už něco řekl?
Reagovat
Frick
Dobrej vohoz měla v pondělí. Taková sportovní elegance. Snad i lepší jak nějaký letní šatečky...
Reagovat
Frick
Je hlas. Takovej skřehovatavej. Lucka ho má hezčí. Úplně mimo pořadí je samozřejmě Gabča (S/K)oukalů. A naopak, taková Kiki Kolocová má zas strašně silnej hlas. Na to, že působí jako roztomilá zrzatá myška (vedle vyšší a blonďatý sexbomby Maki je to znat).
https://www.youtube.com/watch?v=4YU5NUIGdis
Reagovat
rib
Ještě že se neživí básní a zpěvem :-D Mně její hlas neva
Reagovat
blixa
Já jsem si všiml, že "skřehotavej" ho má často bezprostředně po utkání, Mimo zápasy mi přijde celkem normální.
Reagovat
VlS
Fricku,
ještě jsi se nevěnoval jejímu kadeřníkovi a manikérce :-)
Reagovat
petrulinka
To máš asi nějaký špatný sluch. Já včera Petru poslouchala na tiskovce a má normální příjemný hlas. Nechápu, kde jsi přišel na skřehotání. A koneckonců nevím, jestli to není jedno
Reagovat
spaniel
Má hlas jak Vít Bárta, jen hluchý by si to nevšiml.
Reagovat
PetaM
Tak Bárta taky mluví jako holka, takže to pro Petru ani ostuda není ... :D :D :D
Reagovat
VlS
Na Jelenu Jankovič nemá nikdo, ta by fakt mohla dabovat ježibabu. A co z toho, hraje dobře.
Reagovat
slacker
Divny Sheldon Cooper se jako fanaticky fanda Bouchardovy dostane az do jeji loze, Quesh jako fanaticky fanda Petry Kvitove se ani neumi dostat na jeji autogramiadu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak!!! :P

mozna kdyby byl slavnej a drzej a gay, tak by se tam dostal, vis? :)
Reagovat
slacker
Tak slavnej tady je, drzej jak ctu dole taky a pokud u zen obdivuje jen povahu nez jestli jsou sexy take je mozna taky gay :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
prosim te, uz toho nech, jinak jsi docela normalni fanda Petry, tak proc se navazis do dalsich fandu Petry, to nepochopim :(
Reagovat
smazaný uživatel
navic kazdyho rozumnyho cloveka zajima hlavne povaha, co s krasnou ale zlou blbkou...
Reagovat
slacker
A co s zenou co je zenou jen podle chromozomu?
Reagovat
a.magerova
http://motto.cz/kniha/proc-muzi-miluji-potvory-a-hodnym-holkam-zustanou-oci-pro-plac
Reagovat
petrulinka
A myslíš, že nemůžeš dát Queshovi pokoj? Protože nemám pocit, že on se tady do tebe naváží, ale ty do něj jedeš pořád. Je to trapné a ty si zcela evidentně potřebuješ zvyšovat svoje ego.
Reagovat
rib
http://sport.aktualne.cz/manazer-kvitove-uz-nehrozi-ze-petra-znovu-tlak-nezvladne/r~c961ea80056011e4a1c7002590604f2e/
Tohle čtení je pro mě největším zklamáním. Od cizinců se Petře dostává chvály, ocenění v superlativech a radostná podpora. Z domácích řad zaznívají kydy... Takhle se se zlatou slepičkou nezachází, pane Černošku
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to zbytečně přeháníš. Černošek jenom odpovídal na dotazy novinářů..
Reagovat
VlS
Mě to připadá jako kompilace různých zdrojů, ach jo, novinářský plebs zase dostal sousto. Nicméně Černoškovo prohlášení je tak ze třetí cenové skupiny a být Petrou, tak jako prvního vyměním manažera.
Reagovat
VlS
A pro po - špatní kondični trenéři, ať Ivanko, kterej dosáhl nekončící série zranění s jeho experimenty na rozvoj rychlejch vláken, tak ten jogín po něm, neůčast psychologa na turnajích, často i neučast trenéra na turnajích jsou jen ukázkou špatnýho fungování manažera a prohlášení o fixlování tomu jen nasazuje korunu.
Reagovat
rib
Lépe bych to nenapsala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že máš ty pravomoce jednotlivých členů poněkud domotané..
Reagovat
VlS
Takže podle tebe manager dělá co? Obědnává letenky a hotely?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten článek je jasný mix od všeho. Navíc s vyjádřením vůbec nesouhlasím, třeba ta část že ji poznamenal rozchod se Štěpánkem, myslím, že to jí naopak prospělo, protože od jejich rozchodu hrála mnohem líp. To že máš špatného manažera o tom se bavit nebudu, to je prostě fakt a s tím musí něco udělat sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Houby fakt, vaše domněnka.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava domnívám se :)
Reagovat
pepin
At toho moc neslibuje, nebo dopadne jak po prvním titulu. Myslím účast na všelijakých šarádách.
Reagovat
PetaM
Tak tohle je pro ni zřejmě povinnost. Je to firma, která jí obléká (na zápasy). Festival v Karlových Varech ji neobléká - nemá s ní nic společného - a nejela na něj. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Což mě docela štve, protože já mám Vary za humny, tak by byla šance ji vidět. Ale co už, třeba se dočkám někdy jindy, hlavně ať myslí především sama na sebe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejet do KV a nenaskočit do toho mediálního cirkusu je správné rozhodnutí.Jako její skalní bys to naopak měl ocenit.
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, dočetls ten můj příspěvek do konce? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tiskovce říkala, že má týden volno a bude odpočívat. Odmítla prý i účast na festivalu v KV. V neděli nebo kdy bude akorát přivítání ve Fulneku. Já myslím, že se z roku 2011 dostatečně poučila a jak sama říkala, naučila se říkat ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by pro začátek stačilo, kdyby to dali vědět alespoň den předem.
Reagovat
marekv
To je dle mě i trochu záměr, jinak by tam seděla ještě teď :-) Já jsem ale zkoprnělej, že zakázala fotky.
Reagovat
smazaný uživatel
A jsi si jistej, že je zakázala ona?
Reagovat
smazaný uživatel
Závist! Škoda, že nebydlím v Praze nebo alespoň poblíž, hned bych tam zašla.. :-)
Reagovat
misa
Chtělo by to ještě nějakou autogramiádu blíž mému bydlišti.
Reagovat
petrulinka
Třeba ve Fulneku, to mám kousek :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist