Jovanovská v Carlsbadu málem nehrála. Přiletěla do špatného města

2. 8. 2011, 12:39
Aktuality 6
Na turnaji v Carlsbadu vypadla v prvním kole, to ale určitě není to nejhorší, na co bude Bojana Jovanovská v souvislosti s kalifornským podnikem WTA vzpomínat. Srbská tenistka totiž turnaj málem propásla, protože jí agent koupil letenku do 1.500 kilometrů vzdáleného Carlsbadu v Novém Mexiku.
Profily hráčů
Bojana Jovanovská

Plán zněl přitom jasně a nekomplikovaně. Ve Washingtonu dohrála Bojana Jovanovská ve čtvrtfinále, v neděli měla proto odletět z letiště Dulles do Dallasu, odsud se přesunout do Albuquerque a kolem půl desáté večer přistát v Carlsbadu. To zvládla bez problémů, potíž byla v tom, že místo v dějišti turnaje v oblasti San Diega přistála v jiném městě stejného jména. V jiném americkém státě, patnáct set kilometrů daleko od kurtu, na kterém měla v pondělí nastoupit ke svému prvnímu zápasu.

Když 53. tenistka světa vyšla před téměř prázdné letiště v malém pouštním městě, zavolala organizátorům turnaje, kteří pro ni poslali odvoz. "Řekli mi, že tam budou do 15 minut," vyprávěla Jovanovská. "Když tedy nejeli, zavolala jsem jim znovu. Řekli mi, že už jsou tam a hledají mě. Řekla jsem jim 'Jak to myslíte? Vždyť tu nikdo jiný není.'," líčila Srbka.

Všechno se vyjasnilo, když se jí turnajový koordinátor zeptal, jestli je v Carlsbadu v Kalifornii, nebo v Novém Mexiku. Příští letadlo zpátky do Albuquerque ale tenistce letělo až v půl šesté ráno. Jovanovská tedy nešla spát a do Kalifornie se dostala až krátce před začátkem svého zápasu s Robertou Vinciovou. A nebyla daleko od postupu, po prvním setu už ale byla lepší její italská soupeřka, která zvítězila 3-6 6-4 a 6-1.

"Byla jsem strašně unavená, ale hrála jsem docela dobře," řekla po své porážce Jovanovská, která se ještě z toho správného Carlsbadu nechystá odletět. "Teď tady zůstanu a budu trénovat."

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kdyby byl turnaj v Jeruzaleme, tak se vsadim, ze dorazi do te stredoceske cesnice s timto nazvem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vesnice
Reagovat
skott
dobra prihoda..ale jen aby to byl opravdu agent, kdo zajistoval letenky:))
Reagovat
ezpana
o tyzden hra v Toronte a to v severnej amerike je az 9 miest s nazvom Toronto (7 v usa a 2 v kanade); Bojana by mala uz dnes vycestovat aby do pondelka stihla prist do spravneho toronta :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak toto si fakt zabil :D
Reagovat
smazaný uživatel
se divím, že nedojela do Karlových Varů
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist