Kanepiová znovu neztratila set, přiblížila se obhajobě

2. 5. 2013, 19:22
Aktuality 143
První tři měsíce letošní sezony musela kvůli zdravotním problémům vynechat, ale v portugalském Oeiras Kaia Kanepiová ukazuje, že se jí forma vrací rychle. Obhájkyně titulu ani ve svém třetím utkání nenechala soupeřku uhrát set a po výhře 6-4 6-3 nad Japonkou Moritaovou postoupila do semifinále.
Kaia Kanepiová

Loňská vítězka turnaje Kaia Kanepiová v Oeiras už v prvních dvou kolech proti nepříjemným soupeřkám předvedla, že před blížícím se French Open dává rychle dohromady, a o její formě se mohla přesvědčit dnes také Ajumi Moritaová.

Japonka nejdříve favoritku zaskočila rychlým brejkem, ale z vedení se dlouho neradovala. Kanepiová si vzala podání zpět, srovnala na 3-3, a od té chvíle už kráčela za vítězstvím. V desáté hře využila při servisu své soupeřky druhý setbol a úvodní sadu tak získala poměrem 6-4.

Ve druhém setu Moritaová držela s Estonkou krok jen do šesté hry, kdy znovu přišla o podání. Vzápětí sice snížila na 3-4, ale na další brejk Kanepiové už nezareagovala. Bývalá světová patnáctka zvítězila 6-4 6-3 a postoupila do semifinále. V něm Kanepiová narazí na čtvrtou nasazenou Carlu Suárezovou-Navarrovou, která dnes porazila 6-2 6-4 Moniku Puigovou z Portorika.

Kuzněcovová: Takhle špatně jsem dlouho nehrála
O semifinále dnes v Oeiras bojovala také vítězka French Open z roku 2009 Světlana Kuzněcovová. Té se však letošní premiéra na pomalém povrchu příliš nevyvedla: bývalá světová dvojka vypadla už v dnešním čtvrtfinále poté, co uhrála pouhé čtyři gamy proti Švýcarce Romině Oprandiové.

"Tohle byl bohužel jeden z těch dnů, kdy si člověk přeje, aby vůbec nešel na kurt," krčila rameny Kuzněcovová, která si proti nepříjemně hrající soupeřce nevypracovala jediný brejkbol. "Byl to hrozný zápas, takhle špatně jsem nehrála už dlouho. Rominin herní styl vám nedá moc šancí dostat se do rytmu, tahle taktika jí funguje. Ani jsem se dneska dobře nepohybovala, z toho, co jsem předvedla, je mi smutno," dodala.

Dnešní vítězství pro Oprandiovou znamená, že si teprve potřetí v kariéře zahraje na turnaji WTA v semifinále. "Samozřejmě jsem nadšená, že jsem zase v semifinále, ale dál než na další zápas se nedívám," uvedla Švýcarka.

V boji o finále se utká s další Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, která dnes v duelu dvou nasazených tenistek svedla se svou krajankou Jelenou Vesninovou souboj, v němž nebyla nouze o dramatické zvraty.

První set rozhodl jediný brejk ve čtvrtém gamu, po kterém Pavljučenkovová už nenechala svou soupeřku srovnat. Do vedení šla turnajová trojka i v další sadě, ale tentokrát už Vesninová na dvě ztráty podání pokaždé dokázala zareagovat rebrejkem. Rozhodnout se tak muselo ve zkrácené hře, v níž se Vesninová dostala k šesti setbolům v řadě a čtvrtý z nich proměnila.

V rozhodujícím setu šla pro změnu do vedení jako první sedmá nasazená Vesninová, jenže ani ona si náskok neudržela a za stavu 4-5 dokonce musela při svém servisu odvracet dva mečboly. To se jí podařilo, a po dalším brejku měla za stavu 6-5 dokonce možnost utkání doservírovat.

Jenže ani to nebyl konec. Pavljučenkovová prokázala pevné nervy nejen ve dvanácté hře, v níž srovnala na 6-6, ale i v následném tie-breaku. Ten vyhrála 7-3 a po téměř třech hodinách tak zvítězila 6-3 6-7 a 7-6.

Výsledky - Oeiras - ženy (antuka, dotace 235.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Pavljučenkovová (3-Rus.) - Vesninová (7-Rus.) 6:3, 6:7 (3:7), 7:6 (7:3), Suárezová (4-Šp.) - Puigová (Portor.) 6:2, 6:4, Oprandiová (Švýc.) - Kuzněcovová (Rus.) 6:2, 6:2, Kanepiová (Est.) - Moritaová (Jap.) 6:4, 6:3.

Semifinálové dvojice: Oprandiová - Pavljučenkovová, Suárezová - Kanepiová.

Komentáře

143
Přidat komentář
smazaný uživatel
bude se hrát ještě dnes čtyřhra Adam s Jirkou??
Reagovat
smazaný uživatel
Ten se srovnanáním Hantuchové proti Kuzne a Petkovič byl dobrý. :) Zaregistroval si, že Petko byla mimo 3/4 roku a Svetlana 1/2 roku?
Zatímco Danka hraje v normálním tempu a za poslední rok má 1 sf na dvěstěpadesátce, 1 qf a dvě 3.kola. Dost málo na to že hrála 22 turnajů.
Reagovat
VlS
tři holky v 1. kole kvaldy venku. No , to teda ten Madrid začíná. Doufejme, že se to tím otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
U Lucky i Andrei jsem to čekal, ale u Karolíny teda ne.
Reagovat
tommr
a to přitom neměly žádný těžký soupeřky. Hlavně vypadnutí Karolíny mě dost zklamalo ...
Reagovat
VlS
No, nejvíc asi bojovala Andrea a to měla nejhorší los
Reagovat
smazaný uživatel
Karoliny prohra me prekvapila a zklamala asi nejvic....mela jsem za to, ze je celkem ve forme.
Reagovat
smazaný uživatel
Christina je pro Andreu lehká soupeřka? A od Lucky se ta prohra dala celkem čekat....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už první kolo nabídne několik pěkných soubojů. Caro s Jarkou, Magda Rybáriková s Laurou, souboj dvou po zranění se vracejících hráček Flavie s Kaiou, Karlička se Sam, Julča s Bojanou - to bude mít gigin radost.:)

K favoritkám.
Serena má los těžší než Maria, v případném QF Na Li, v SF Vika....
Vika má na QF Saru a Aga Angelique.
Maruš by se měla ve QF střetnout s Petrou, vítězka tohoto utkání by měla v SF narazit na Agu.

Petra - nevidím to s ní černě. Tam není vůbec jisté, že narazí na Sloane nebo Sam, protože obě nejsou v poslední době ve formě. Když Petra zvládne první kolo, nevidím pro ni cestu do QF vůbec beznadějnou. Naopak, myslím si, že tam dojde a na střetnutí s Maruš dojde.
Reagovat
PetaM
Už by konečně na konfrontaci s Mášou dojít mohlo. Dlouho spolu nehrály a já věřím, že se konečně v tom ČF potkají :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevim. Nějak Máši po Stuttgartu nevěřím. Lisicki nebo Cibulková by se mohly kousnout.
Hlavně Domča. Má to s ní 2:3 Předloni ji v madridu porazila 2:0 ...
Reagovat
gigin
Jj, už fňukám níž... A navíc... Gulba hrát nebude :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Už's vypral kapesníček po play-off? :)))
Reagovat
dadaft
janekda ......... po Stuttgartu Máši nevěříš? pravda, měla v zápasech slabší chvilky, ale ve finále už hrála brutálně dobře (i podle statistik).
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to je pravda, ale jak Domča, tak Sabine musí mít svůj den, aby se něco takového stalo. A Máša kolikrát vypadá, že už jí někdo vyřadí, ale nakonec to ve tříseťáku urve. Já myslím, že jí ta obhajoba ve Stuttgartu spíš nakopla. Navíc tady obhajuje jenom QF, takže se bojím, že spíš může body přidat. Doufám, že by jí mohla zastavit Petra, které by rychlejší antuka mohla a měla svědčit.
Každopádně podle losu to vypadá, že bude pár zajímavých možností na to, aby se vsadilo na outsiderku, která nebude bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby losovali i chlapy....Proč nebude Gulba hrát?!
Reagovat
gigin
Nevíme. Další program je kvalda v Římě. Asi už ho ty kvaldy zmáhají...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jo, je to namáhavý. Ale možná se měl spíš vykašlat na ten Mnichov. V Madridu kdyby prošel z kvaldy - což by měl, a chytl nějaký slušný los, mohl nahrát nějakou porci bodů, který by ho zase posunuly....
A nebo byl spruzelý, že včera prohrál a odhlásil se....Třeba něco napíše.
Reagovat
gigin
Tvl, já už nevím no.. první kolo Julča x Bojana a ve druhém kole možný souboj Ana x Dáma... obě mají v prvním kole maso z kvaldy... :((
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to vylosovala zajímavě :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mi se Petry los celkem líbí. Z TOP4 nemůže pořád chytat Agu ...
Lucka to chytla. Ale aspoň má šanci zkorigovat 0:6 s Vikou. A opět se ptám, kde jinde než v Madridu?
Reagovat
tommr
s Luckou souhlas. Ten její los je sice extrémně těžkej, ale pokud chce vůbec někdy porazit Azarenkovou tak lepší příležitost než ted už asi nikdy nebude mít - Azarenková se vrací po zranění a bude nerozehraná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Lucka Š. :-((
Ve Stuttgartu dostane do 2. kola Mashu a tady v Madridu Viku.. I když ta má v 1. kole Nasťu a nehrála od IW což je celkem dlouhá doba, takže třeba bude překvapení a do 2. kola se vůbec nepodívá! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda...Lucka má na ty losy dost velkej pech...tak vůbec naše holky to tentokrát nevychytaly moc dobře...Klárka zase Makiri, i když tam není uplně bez šance...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má vážně pech, taky na to zrovna koukám. Záleží na tom, zda je už Vika stoprocentně fit. Je jasný, že bude po té delší pauze v prvních kolech Vika nejzranitelnější, ale že se dokáže i po pauze dobře připravit, to ukázala loni na USO, kdy po OH nikde nehrála.
Reagovat
tommr
Lucka se ale nejdřív musí do toho druhýho kola vůbec dostat. Makarovová není na úvod zrovna nejlehčí soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to mi povídej, Makarova je už hrozně těžká v prvním kole. Lucka musí prostě navázat na předchozí dobrou hru z FC a Stuttgartu. To má šanci porazit jak Makarovou, tak i Viku! Já jí věřím!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na každé jiné antuce bych ji Lucce přál. V Madridu hraje, ale celkem dobře. Tak snad ji Lucka dá. Dyk se Makarova podívala do 2.kola naposled v Doha.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude záležet na Lucce, no....Doufám, že jí ten vyrovnaný souboj s Mášou nakopl a dojde na střet s Vikou.
Reagovat
VlS
Doufám, že pech bude mít Vika
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petru kdyžtak ve čtvrtfinále čeká Masha...
Reagovat
smazaný uživatel
A ve druhým kolem Stephens a v dalším Sam..nic moc, teda...
Reagovat
smazaný uživatel
kde to je?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?lang=en&ref=www.wtatennis.com
Reagovat
smazaný uživatel
rýsuje se souboj Karla-Nasťa. Repete!
Reagovat
tommr
tak to je pro Petru konec i teoretickejch nadějí na nějakej slušnej výsledek. Budu hodně překvapenej pokud přeleze přes Stephensovou a i kdyby se jí to nějak povedlo tak nejpozději ve čtvrtfinále končí - proti Sharapový momentálně Petra prostě nemá žádnou šanci ...
Reagovat
dadaft
Wozniacki - Shvedova
na to se těším já. ))
Reagovat
smazaný uživatel
No, já myslím, že Stephensovou by měla dát...naposledy hrála dobře na AO, od té doby nic...No a je tady ještě i ta teoretická možnost, že by ve čtvrtfinále nenarazila na Mashu, ale na Sabine..:D Já vím, že to je hodně velká utopie...ale co když! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme dva!! Doufám, že to bude na kurtu s kamerami..
Ve 2. kole asi Mona- nic moc los pro Caro..
Reagovat
smazaný uživatel
Petí, Petí.. ten los se ti vůbec, ale vůbec nepovedl!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Ještě jsem zvědav na Kerber - Su-Wei. + z kvaldy určitě přijde taky slušný maso :)
Reagovat
gedzitka
Koukám, Serena má v prvním kvalifikantku, tak doufám, že tou "šťastnou" nebude Karolína (pokud projde kvaldou)
Reagovat
smazaný uživatel
třeba Daniela Hantuchová překvapí.. a to by byla pro Petru lehká soupeřka..
Reagovat
PetaM
Spíše si myslím, že ve druhém kole dostane Danielu H.. Sloane od AO nehraje nic světoborného. Uvidíme :) A Samanthu může klidně hned v prvním kole vyřadit Carla .. :) Bude to tedy určitě sranda .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě má kvalifikantku Máša..
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Petru sice nic moc los, ale jinak pěkný a zajímavý zápasy už od prvního kola...takže se určitě bude na co koukat..:D
Reagovat
tommr
jj to by pro Petru bylo velký plus - Hantuchová je jedna z mála top-tenistek na který si Petra stoprocentně věří ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 71. místo je znamení TOP tenistky. No, zajímavé.
Bejvávalo.
Reagovat
tommr
dovolil by sis podobně zpochybnovat kvality Kuznetsovový nebo Petkovicový? Žebříčkový postavení někdy úplně nevypovídá o schopnostech hráček. Hantuchová už sice není to co dřív, ale pořád to je ještě skvělá hráčka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pamatuju si výsledek z Dubaje.. jak ji sfoukla rychle.. neviděla jsem ani kousek, protože byla moc rychlá :-( :D
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně a obhájila finále!:) Obě hráčky střídaly svétlé momenty s těmi horšími, ale Kaia měla málo winnerů a často se vyhazovala. Karlička několikrát skvěle zaúřadovala svým bekhendem - hlavně byly hezké ty BH prohozy po lajně...
Reagovat
tommr
Suarez Navarro v poslední době hraje dobře a pro mě je to potenciální soupeřka Petry ve třetím kole v Madridu spíš než Stosurová. Samozřejmě jen za předpokladu, že se Petra tak daleko dostane o čemž mám velký pochybnosti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš to Petře na Facebook, ať ví na čem je.
Reagovat
smazaný uživatel
Také si myslím, že by Sam nemusela postoupit. Jinak Petře v Madridu věřím. Její los není zase tak strašidelný, jak se některým zdá. Divil bych se, kdyby nedošla do QF, a tam už se může stát vše.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Los má celkem pěkný. O to bude více příspěvků na TP po porážce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono bude po prohře spousta příspěvků tak jako tak - teda pokud to celé nevyhraje... Ovšem musela by cestou za triumfem porazit Mášu, Agu, Serenu nebo Viku - jakmile by favoritky ale vypadly dříve, a ona se střetla s někým jiným, turnajové vítězství by nemělo takovou váhu.:-)
Reagovat
tommr
tak s tím nesouhlasím - pokud by se stal zázrak a Petra získala titul tak by to byl nezpochybnitelnej úspěch at už by na cestě k titulu narazila na kohokoli. V Madridu žádný slabý hráčky nejsou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl samozřejmě žert.:))
Ale kdyby cestou za titulem neporazila třeba hráčku první osmičky, tak jsem přesvědčen o tom, že by se našli i tací, kteří by její titul zpochybňovali.:)
Reagovat
Roger_Federer
Hradecka a Hlavačkova jsou na nejlepši ceste na ITF turnaje.. A i tam budou mit velke problemi přejit prvni kola..
Holky už by se to chtelo přestat blbe tlemit a začit neco menit :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebude hrát v Madridu...
Reagovat
tommr
tak to je hodně velký překvapení ...
Pro Tomáše Berdycha to znamená nečekanou šanci na uhájení šestýho místa. Po odstoupení Del Potra mu ted stačí dojít do čtvrtfinále, aby se před ním udržel ... :)
Reagovat
PetaM
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2013/1038/MDD.pdf
Madrid už má nalosovanou čtyřhru. H+H jsou nasazený jako jedničky. Lehký los ale teda vůbec nemají. Hned na začátek můžou dostat pár Kuznetsova/Pennetta se kterými prohrály v Miami. No holky .. Předveďte, co umíte. Budu fandit :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Errani s Vinci nehrajou?
Reagovat
PetaM
Vypadá to, že ne. Když Vinci ve Stuttgartu prý vypadla proto, že měla něco s ramenem a zřejmě ho nevyléčila. Tudíž Errani/Vinci nehrajou :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobrá zpráva pro háčka, ne?
Reagovat
PetaM
No, ono na tom moc nezáleží, protože by v tom případě byly jako číslo 2 a potkaly by se až ve finále. Samozřejmě je super, že jsou nasazené jako jedničky. Ale ten los je docela těžký. Ale já věřím, že to dotáhnou daleko, minimálně na vítězství :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Errani s Vinci loni tento turnaj vyhrály, takže přijdou o 1000 bodů.. háčka obhajují za čtvrtfinále 250 bodů..
Reagovat
smazaný uživatel
oprava.. háčka obhajují za 2. kolo 140 bodů..
Reagovat
tommr
já bych naopak řek, že Háčka už lehčí los dostat nemohly. Nejtěžší soupeřky jsou bud ve druhý polovině pavouka (PETROVA/SREBOTNIK a MAKAROVA/VESNINA) nebo vůbec nehrajou (ERRANI/VINCI). Při jejich současný žalostný formě jim ale nejspíš ani tenhle vynikající los moc nepomůže ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, jestli už je někde pavouk hlavní části Madridu, co si Petra losovala? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje tam nějaká Error, víc zatím nevim.
Error: Could not download document at the given URL
Reagovat
PetaM
A kde se to dá sledovat? :)
Reagovat
VlS
končí v 1. kole kvaldy. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi fakt líto :( Andy se taky zatím nedaří.. tak snad holky uspějou alespon v deblu..
Reagovat
smazaný uživatel
A to vedla ve 3. setu 5:3 :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěl bych být fanouškem Lucky H. Stačí mi Petra K.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi over 22 nevyšel. Ještěže Romina ten gem na konci urvala.
Reagovat
smazaný uživatel
Co by se na turnaji v Madridu muselo stát, aby Lucie Hradecká vypadla ze stovky?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by dneska prohrála, byla by někde těsně za 100...pokud vyhraje, měla by být nejhůř přesně na 100. místě..ale nevím to jistě..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, blbě to říkám..pokud by se dostala do 2. kola hlavní sotěže, zůstala by s největší pravděpodobností ve stovce. Jinak ne.
Reagovat
tommr
už se bohužel stalo. Lucka prohrála hned v prvním kole kvalifikace i když podávala na vítězství a stoprocentně vypadne z první stovky. Ted už jde jen o to jak hluboko spadne což záleží i na výsledcích soupeřek - momentálně to vypadá, že bude někde okolo 120.místa ...
Reagovat
Fandina
Martina Hingisová je novou trenérkou Pavlyuchenkové.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Basa
Omluvil jsem se...hrůza - úplně se stydím...bohužel víc než omluvu divákům nezvládnu:( Snad mi promineš...
Reagovat
Fandina
Slyšela jsem. Vždyť o nic nejde. V pohodě. Přeji super komentování, zatím překvapivě vede Oprandi.
Reagovat
dadaft
Nasťa je zatím marná...
nicméně Romina dokáže předvést slušné "kousky". ))
Reagovat
dadaft
kanárek.
Reagovat
dadaft
jinak nemá Martina těch hráček víc?
zdálo se mi, že se mluvilo i o Putincevové...
Reagovat
Fandina
podle toho článku tady z TP viz odkaz nahoře na plný úvazek Pavlu, koho ještě se tam nepíše.
Reagovat
dadaft
Oprandi nepoužívá "tlumítko" - ani si nevzpomínám, kdo jiný bez něj taky hraje....
Reagovat
Fandina
tak a teď si vytlumítkovala svojí prohru servisu ...
Reagovat
Basa
Jááááááááá:)
Reagovat
smazaný uživatel
Co vím, tak Julia také trénuje v akademii u Mouratogloua, takže se tam asi s Martinou setkala a může s ní i nějak spolupracovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já chci do té akademie, béééé.
Reagovat
dadaft
kvalda Madrid, 1.kolo::
Hampton - Muguruza
Petkovič - Mattek-Sands
tak to je hustý.........................................
Reagovat
freeteepek
Jj, Karolína to má skoro jistý. Ale přál bych jí, aby to nedostala zadarmo. Aby udělala nějakej pěknej výsledek. A Lucce pochopitelně taky přeju, aby se v tý stovce udržela co nejvýš. Už by se mohla probrat:-)
Reagovat
tommr
jj s tím souhlasím - Karolína by samozřejmě měla ten skoro jistej posun na pozici naší čtyřky potvrdit i odpovídajícím výsledkem. Určitě by se měla aspon probojovat do hlavní soutěže - los v kvalifikaci má slušnej - přes Oudinovou a Scheepersovou/Vekicovou by měla přejít ... :)
Dobrej los v kvalifikaci má i Lucka Hradecká, ale ta je letos schopná prohrát s kýmkoli. A to, že by obhájila lonský semifinále si vůbec nedokážu představit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přes Scheepers? No, to jí čeká fuška. Teda jestli Šanel zase nezářila na jednom turnaji a pak dlouho nic.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nikeblog.com/2013/05/01/2013-french-open-nike-apparel-for-rafa-maria-vika-et-al/

:-)
Reagovat
Fandina
šedivá pokračuje ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale je u všech hezky zkombinovaná:-)
Reagovat
Fandina
Já mám šedivé kombinace dost ráda. Mě se celkem líbí i to šedivé oblečení, co nosí teď Petra. Triko zajímavě žíhané. Jen bych asi volila jiný střih pro Petru. Hlavně aby nezdůrazňovalo bříško ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalifikace - Bethanie x Petko by mohl být zajímavý zápas..:)
Reagovat
freeteepek
Lucká Hradecká má přitom na tomto turnaji co obhajovat! Je nasazená jako č.4, ale ve hře je také Karolína Plíšková. Kdyby se náhodou stalo, že obě neprojdou kvalifikací, což je s ohledem na Lucčiny letošní výkony klidně možný, tak jí Karolína na žebříčku předstihne a stane se tak čtvrtou nejlepší Češkou...
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2013/1038/QS.pdf
Reagovat
tommr
já si myslím, že je to skoro jistý, že jí Karolína předstihne. Lucka Hradecká bude mít co dělat, aby se vůbec udržela v první stovce ... :)
Reagovat
freeteepek
Petra sice bude losovat ve 14.00 hlavní soutěž, ale už ve dvanáct se rozjíždí kvalifikace a hraje Lucka Hradecká. V následujícím zápase pak Andrea Hlaváčková!
http://www.madrid-open.com/wp-content/uploads/2012/01/20130502_OP_FS.pdf
Reagovat
gigin
The draws for the ATP and WTA competitions will be made on Friday. At 14:00, in the Tennis Garden at the Caja Mágica, the women?s draw will take place in the presence of Petra Kvitova, the world number 8, and Daniela Hantuchova.
And at 18:30 the men?s draw will be held on the terrace of the VIP tent at the Caja Mágica.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bude losovat? tak snad si pro čtvrtfinále vylosuje Agu a v semi Viku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to asi ne :D Vika a Aga by neměli být ve stejné půlce ne? Kdžy jsou No. 3 a No. 4
Reagovat
PetaM
Přeji šťastnou ruku Petře :) Ať si vylosuje ty nejlepší soupeřky .. :) Čtvrtfinále Petra-Vika by bylo moc pěkné :) Semi teda pravděpodobně Serena nebo Máša ... No, asi radši Mášu :D S tou jsi dlouho nehrála a máš jí co vracet :D Pojď Peťo! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak aspon ve čtvrtfinále tu Agu..prosím Petí!
Reagovat
Fandina
Čtvrtfinále Aga ne?
Reagovat
PetaM
Může mít ve ČF i Viku, když není 1 nebo 2, bude na někoho čekat už ve ČF, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Petra může ve čtvrtfinále narazit buď na Serenu, Mášu, Viku nebo Agu.
V jedné půlce pavouka nemohou být zároveň Serena s Mášou a Vika s Agou. Takže když narazí třeba na Agu ve QF, nemůže narazit na Viku v SF atd...
Reagovat
smazaný uživatel
jelikož od Petry očekávám výhru celého turnaje, je mi jedno, koho dostane do čtvrtfinále. Stejně musí porazit všechny *zívací smajlík*
Reagovat
tommr
no já si taky myslím, že je jedno koho Petra vyfasuje ve čtvrtfinále. Obávám se totiž, že se Petra do něj vůbec nedostane. Čekám, že skončí už ve druhým nebo ve třetím kole ... :)
Reagovat
VlS
Ty už zase provokuješ, viď? ;-)
Reagovat
VlS
Já bych jí teda přál v QF viku, v SF Mášu a ve finále Serenu, aby to na jednom turnaji vzala pěkně po pořádku od trojky po jedničku. Ale teď fandím, to není tip - bohužel :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně i kdyby vypadla v druhém kole, tak herní posun nahoru oproti loňsku je markantní.
Ne, na tomhle turnaji Petře celkem věřím. Kde jinde než v Madridu by na antuce měla uspět? Letošek Stuttgart moc neberu, přece jen to bylo pro ni celkem hektické po FedCupu.
Reagovat
Fandina
Podle tebe hraje Petra líp než vloni?
Reagovat
VlS
Teoreticky by to měla být nejrychlejší antuka, takže teoreticky asi ano. U Petry je problém tipnout, jak to bude.
Jestli se hecne, tak to může klidně vyhrát, ale taky může skončit v prvním zápasu. Těžko říct. Každopádně jí přeju, aby došla co nejdál, mohla by zde udělat i nějaký body navíc, loni skončila proklatě rychle s Luckou Hradeckou.
Reagovat
VlS
Otázka je kdy loni a kdy letos. Ty houpačky se blbě srovnávají, jestli nemáš shodnou amplitudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta první věta byl ironický šleh :)
Reagovat
Fandina
janekda ... dobře tedy, ironický šleh ... úsměv
Reagovat
dadaft
prozatím uhrála Petra o 300 bodů víc než loni (hrubý počet).
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se na to více nadřela. 10 turnajů proti 5.
Reagovat
dadaft
a to je zase pravda. ))
chybějících 900 bodů z grandslamu se halt honí těžko...
Reagovat
Fandina
ale vzhledem k tomu, že prokazatelná jsou čísla tak zjevně je na tom bodově Petra letos líp. Forma se jinak těžko dá změřit.
Reagovat
smazaný uživatel
10 x 5. To nejsou čísla?
Asi's chtěla napsat "žebříček". Tam je bez debat na tom lépe než vloni, zatím. Snad to tak vydrží a v Madridu to potvrdí. A rád bych, aby to navýšila. Do USO má obhajovat celkem dost bodů...
Reagovat
Fandina
janekda letos i s 2 x Fedem odehrála Petra 12 turnajů vloni 8 a vzhledem k tomu že je hodně bodované AO, kde letos odehrála míň zápasů a je hodně bodované, tak se s přihlédnutím k tomu dá říci, že bylo potřeba nahrát víc turnajů k zisku více bodů letos než vloni.
Reagovat
Fandina
janekda ... o tom, že je potřeba aby pořád vyhrávala, protože podle mě na to má, není sporu.
Reagovat
dadaft
mně přijde, že si Petra přece jen o trochu líp vede se slabšími soupeřkami, ale už se mi nezdá, že by se mohla měřit s těmi úplně nejlepšími.................
........... ale je fakt, že Serena, Vika a Máša (a teď částečně i Li Na) hrajou momentálně jinou ligu než zbytek planety.
Reagovat
Fandina
To co hrála posledně Petra se Serenou bylo dobré. S Na Li hrála zbytečně s respektem.
Reagovat
smazaný uživatel
V debatě o bodech jsi mě tím FedCupem dostala. Prohrál jsem, stahuji kalhoty a utíkám pryč.
Reagovat
dadaft
Fandina ..... jj, oba turnaje v Arábii odehrála Petra skvěle, hezký tenis...
no uvidíme. ))
Reagovat
Fandina
janekda ... to stahuješ kalhoty brzy ... úsměv
Reagovat
Fandina
janekda a počítat do 8 nebo 12 umí každý ... úsměv
http://www.tenisportal.cz/hrac/kvitova/?annual=2012
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon. Uřízl jsem si šli.
http://www.phil.muni.cz/fil/texty/externismus.html
Reagovat
Fandina
janekda ... nemáš studovat externismus ... stačí mysle logicky a pak si neuřízneš ani ostudu natož šli ... úsměv
Reagovat
Fandina
janekda ... stačí myslet logicky ... úsměv
Reagovat
Fandina
janekda ty počty turnajů včetně Hopman Cupu vycházely tady z TP viz tam odkaz, proto tvoje 5 a 10 nebylo správné. Jina přeji hezké počtení o externismu určitě tě to fascinuje ... úsměv
Reagovat
Fandina
... a zase škoda, že se FED a HC nebodují i žebříčky by mohly vypadat jinak, Petra, Lucka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kaio!! :) V příštím kole to bude těžké proti Carle, ale rozhodně není bez šance...Jsem moc ráda, že už se Káji zase daří..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist