Krejčíková podlehla Hibinové a titul ve Stromovce neobhájí. Havlíčková nepřekvapila Kontaveitovou

28. 7. 2022, 14:20
Aktuality 134
WTA PRAHA - Barbora Krejčíková titul na domácím Livesport Prague Open ve Stromovce neobhájí. Druhá nasazená Češka letos končí překvapivě už ve druhém kole, v němž za stavu 6-3 a 5-3 nedopodávala zápas s hráčkou třetí světové stovky Nao Hibinovou z Japonska. Překvapit se nepodařilo sympaticky vzdorující sedmnáctileté Lucii Havlíčkové, jež podlehla světové dvojce Anett Kontaveitové. Z tria Češek dnes uspěla až Linda Nosková.
B. Krejčíková | © LIVESPORT PRAGUE OPEN / Pavel Lebeda (sport-pics.cz)

Barbora Krejčíková se loni v Praze představila měsíc poté, co ve Štrasburku získala první titul na okruhu WTA a následně senzačně ovládla i French Open. Ve Stromovce svou formu potvrdila a bez ztráty setu si došla pro třetí trofej.

Letos ale ani jeden triumf neobhájila. Ve Štrasburku nehrála kvůli zranění loktu, v Paříži vypadla hned v prvním kole s Dianou Parryovou a dnes před domácími fanoušky v Praze ztroskotala už ve druhém kole na Nao Hibinové.

Druhá nasazená Češka podlehla aktuálně až 251. hráčce světa, jež se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser, po 2 hodinách a 50 minutách boje 6-3 6-7 3-6. Přitom za stavu 6-3 a 5-3 podávala na vítězství.

Duel se dlouho nesl ve znamení ztracených servisů. Šestadvacetiletá rodačka z Brna přišla v úvodu dvakrát o podání, díky třem brejkům se ale ujala vedení. V závěru prvního setu prolomila servis japonské soupeřky ještě jednou a proměnila třetí setbol.

Ve druhé sadě měla Krejčíková další dva brejky. Za stavu 5-3 podávala na výhru v zápase, šanci ale nevyužila. K mečbolu se nedostala ani za stavů 5-4 a 6-5 při podání soupeřky. Ve zkrácené hře uspěla po třetím využitém setbolu Japonka (7-5).

Rozhodnutí padlo v osmé hře třetího setu, poté co Hibinová získala brejk na 5-3. Při jejím servisu pak měla Krejčíková čtyři brejkbolové příležitosti, znovu ale neuspěla. Česká tenistka v utkání využila 7 z 22 šancí na brejk a udělala osm dvojchyb.

Od konce května, kdy se na kurty vrátila po tříměsíční pauze zaviněné zraněním loktu, má světová osmnáctka Krejčíková bilanci 5 výher a 6 porážek. Mezitím alespoň s Kateřinou Siniakovou vyhrály Wimbledon a získaly 5. grandslamový titul.

Lucie Havlíčková se na letošním French Open stala teprve čtvrtou hráčkou v historii, která dokázala na antukovém grandslamu v rámci jednoho ročníku ovládnout dívčí dvouhru i čtyřhru. A v tomto týdnu v Praze pokořila další důležitý milník kariéry, když si v úterý proti krajance Barboře Palicové připsala své premiérové vítězství na nejvyšším okruhu. Sedmnáctiletá talentovaná Češka měla ve Stromovce na dosah své první čtvrtfinále na dospělých turnajích, do něj ji však nepustila nasazená jednička Anett Kontaveitová, která zvítězila 6-4 6-3.

Havlíčková jasné favoritce celý zápas statečně vzdorovala. O úvodní dějství přišla kvůli jednomu nepovedenému gamu na servisu, ve třetí hře spáchala dvě dvojchyby a další dvě nevynucené chyby a brejk Kontaveitové darovala. Na returnu se k žádné šanci nedostala a za celý set získala jen čtyři fiftýny. Do druhé sady vstoupila Češka ztraceným podáním, ale okamžitě si jej vzala zpět. Se světovou dvojkou držela krok ještě do stavu 3-3 a v osmém gamu měla brejkbol na srovnání skóre.

Kontaveitová, jež za poslední rok hrála osm finále a pětkrát triumfovala, se postupně zase rozjíždí. Po životním období si totiž i kvůli nákaze Covidem-19 prošla krizí, ale zdá se, že ji finálovou účastí před týdnem na antuce v Hamburku ukončila. Ve čtvrtfinále se 26letá Estonka utká s Anastasií Potapovovou (H2H 2-0).

Potapovová zdolala 6-4 7-6(8) Lin Zhu, ačkoli v obou sadách prohrávala o brejk a likvidovala dva setboly, a na třetím turnaji v řadě postoupila do čtvrtfinále. Proti Kontaveitové, s níž prohrála před týdnem v Hamburku, zabojuje nasazená 21letá Ruska o první semifinále na betonech od února 2019.

Radost fanouškům dnes udělala až Linda Nosková, jež v podvečerním duelu zdolala pátou nasazenou Francouzku Alizé Cornetovou a zaznamernala životní skalp. Mezi nejlepší osmičkou doplnila Marii Bouzkovou.

• WTA 250 PRAHA •
LIVESPORT PRAGUE OPEN
Česko, tv. povrch, 251.750 dolarů
čtvrteční výsledky (28. 7. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Nosková (ČR) - Cornetová (5-Fr.) 7-5 1-6 7-6(7)
Hibinová (Jap.) - Krejčíková (2-ČR) 3-6 7-6(5) 6-3
Kontaveitová (1-Est.) - Havlíčková (ČR) 6-4 6-3
Potapovová (7-) - Lin Zhu (Čína) 6-4 7-6(8)
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Katová/Murrayová (3-Jap./Brit.) - Hradecká/Sestini Hlaváčková (ČR) 6-3 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

134
Přidat komentář
paddy
ti se hledali, až se našli smile

Kristýna tradičně z 1:0 na 1:2

dnes Sparta z 1:0 na 1:2 a je venku z pohárové Evropy "...po kardinálním kiksu kapitána Hancka v poslední minutě..." smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kanóni na otočkysmile
Čert to vem, hlavně, že se mají rádismilesmile
Reagovat
paddy
Jestli je to virového původu, tak to chytil od ní smile
Reagovat
patriks
Někdo tady útočí na rozhodčí, kvůli těm dvou sporným míčkům podle Krejčíkové v tiebreaku. Přitom ten první byl vyhodnocen správně a ten druhý byl velmi těsný. A proč se nenasazuje jestřábí oko na těchto menších tunajích ? To je prostě z finančních důvodů. Nejmodernější Hawk-eye live, které vyhodnocuje míčky v reálném čase stojí 25 tis. dolarů za nasazení na jednom kurtu. Ta firma, která to má patentované, si na tom snaží maximalizovat zisk...
Reagovat
SydneyOpen
Malý turnaj je ITF 25 ne turnaj WTA. Pokud si pořadatel nemůže dovolit jestřábí oko ani na centrální dvorec tak nemá co pořádat turnaj WTA, může si klidně pořádat nějaké větší ITFko. Je rok 2022 ne 2011
Reagovat
Dobry-den
smile Souhlas. I v Ostravě měli jestřába.
Reagovat
paddy
když mají lidi doma třeba andulku, tak proč by ve Stromovce nemohli mít jestřába smile
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud nemají prachy na jestřába, tak by tam mohli dát aspoň poštolku.
Reagovat
paddy
jenže za co ji koupit, když bafuňáři leckdy kradou jako straky smile
Reagovat
Petr_Fisk
...a jsme u jádra celého problému. Zbývá už jen vrabec a to tam můžou rovnou nechat ty lajnový, co tam jsou teď.
Pěkně jsme to rozebrali.
Reagovat
paddy
vrabce si dáme zítra k obědu a v neděli bude sváteční nadívané holoubátko smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, vrána k vráně sedásmile
Reagovat
Petr_Fisk
Lindě veliká gratulace smile, mimo jiné za to, že ustála TB.
Drama ale v závěru vůbec nemuselo být, protože Lindě sebrali dva body z prvního podání, které bylo přesně na čáru.
Ten jestřáb tam fakt chybí.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bystroocí lajnoví jsou na prázdninách a jestřábi krouží nad Hřenskemsmile
Reagovat
Petr_Fisk
To jim tedy nezávidím v tom smradu a prachu.
Reagovat
aape
velká gratulace Lindě, nasazený hráčky zatím až na Anet tu nemají moc šanci smile
ovšem ti lajnoví opravdu dokážou pěkně otrávit hru smile hrozný
Reagovat
Mony
Hele, vezmi kolik je těsných jestrabu! Prostě když nevidíš jasný aut, tak nezarves.. Ti rozhodčí se soustředí na práci a ne na to, že hraje Ceska
Reagovat
hanz
Soustředí se na práci tak, že v každém utkání to zmrví, někde zcela pohřbí.
Reagovat
milanspring
zápas jsem neviděl, ale skvělý výsledek.
Je mi smutno z komentářů níže. Neuvědomujete si, že Linda hrála s jednou z nejlepších hráček světa a ustála to? Vyhrála zásluhou své psychické odolnosti. A že neproměnila několik mečbolů? proboha hrála proti špičkové hráčce, která světe div se asi chtěla taky vyhrát. Cornet není žádný ořezavátko. I kdyby Linda nevyhrála, zaslouží ocenění

Obrovská gratulace Lindo
Reagovat
aape
naprostý souhlas smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile v TB hrozný nervy, ale naštěstí vše dobře dopadlo
Reagovat
vergus
Jako zlatá Petra, tohle už bylo dost i na mě
Reagovat
hanz
Ta by to projela stopro, její zápasová bilance v tajbrejcích třetího setu je podle mě tristní.
Reagovat
SydneyOpen
tak to si hodně vedle
Reagovat
lvicek
V posledni dobe (tak rok, dva) bohuzel neni :/.
Reagovat
zfloyd
tak nakonec to dotáhla , výborné , myslím že momentálně hraje lépe než Bára a na japonku má velkou šanci smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Pochybuju, hodně kazí a servis má slabej.
Reagovat
Liverpool22
smile šance na SF je velká - Japonku snad umlátísmile
Reagovat
Mony
Japonka dnes byla určitě lepší, než Cornet.. Zítra to bude sichta, ale zkušenost z dneška snad pomuze
Reagovat
EllNino
Je skvělá, diktuje hru a má opravdu talent od pánaboha, krásně založené údery a výborného trenéra :) Snad zítra Japonečce vrátí všechno i s úroky :)
Reagovat
Mony
Právě, že už v 17 má špičkového trenéra, takže už ji nemá nikdo další co zlepšit.. Ale je vidět něco z toho, jak Krupa vedl Berdych.. Ta sviznost uderu
Reagovat
Petr_Fisk
I u těch špičkových trenérů Tě může každý obohatit něčím jiným. Takže pokud po Krupovi bude mít kliku zase na dobrého, tak ji to může znovu posunout.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Mony
Dobře, že si tím proslasmilesmile
Reagovat
EllNino
To je za všechny ty dnešní nedopodávané zápasy a prohry :) Hned se na zítřek víc těším
Reagovat
hanz
No nevím, otravná Japonečka si jí namaže na chleba, nekazí, hraje rychle a rozhazuje po všech čertech. Navíc se mi servis Noskové vůbec nelíbil.
Reagovat
EllNino
Kuš, dneska tu nemáš žádnou moc :))
Reagovat
hanz
Co zasejc?
Reagovat
smazaný uživatel
Otravnej jsi maximálně ty, hanzíčku.
Japonečka je sympatická.
Reagovat
SydneyOpen
Joooo velké nervy a opravdu obrovské množství zahozených BB a MB, ale výhra je důležitější. No Hibino... stovka už je hrozně moc blízko... jinak ta úroveň je strašná, jak někde na turnaji ITF 25, lajnoví i umpire naprostá příšernost
Reagovat
SydneyOpen
lajnový, už ani nevím jak se to píše smilesmile
Reagovat
frufru77
"lajnoví" bylo správněsmilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Lajnoví kradli Lindě výhru. Naštěstí se jim to nepodařilo.
Porazila už Líza nějakou Lindu?smile
Reagovat
Maisterstich
Může mi někdo říct, kdo proboha komentuje na tom O2 teď tu Noskovou? To je něco strašnýho.
Reagovat
hanz
Strašné jsou výkony všech aktérů, včetně na kurtu, Nosková už promrhala Xmatchballů a jako obvykle to Češka pros.re.smile
Reagovat
petrulinka
Podle mně za stavu 6:4 pro Lindu to dala Cornet jasné do autu a opět rozhodčí mlčel. Nechápu, nač je tam ta hlavní rozhodčí.
Reagovat
Maisterstich
Já spíš nechápu, že tam není challenge, na turnaji WTA, kde je sponzor Livesport navíc...
Reagovat
petrulinka
To nechápu proč. Komentář je super, tak jako vždy. Když se ti to nelíbí, stačí vypnout.
Reagovat
SydneyOpen
to snad ne....
Reagovat
hanz
Čeští rozhodčí - to je kvalitkasmile
Reagovat
petrulinka
Podle mně za stavu 6:4 pro Lindu to dala Cornet jasné do autu a opět rozhodčí mlčel. Nechápu, nač je tam ta hlavní rozhodčí.
Reagovat
SydneyOpen
ta Cornet má brutální štěstí a teď Linda mi neříkejte že to trefila do autu... to byla lajna
Reagovat
petrulinka
Ti lajnoví jsou vážně slepí, neuvěřitelné
Reagovat
SydneyOpen
opravdu šílené chyby
Reagovat
hanz
Vypráskejte je odtamtud všechny, to je jak někde na ITF.smile
Reagovat
SydneyOpen
teď Lindu obrali o jasné eso. Fakt hrozná úroveň turnaje
Reagovat
SydneyOpen
teď zase jasná DF Cornet, naštěstí ani v jednom případě to nic neznamenalo a Linda bod stejně získala
Reagovat
SydneyOpen
tak Cornet musela doslova BB Lindě darovat smile takhle krásně umí využívat BB už jen Petra smile
Reagovat
Mony
6Bb..jeste si QF WTA nezaslouží, i když zkušenost do stovky určitě pomuze
Reagovat
Mony
Naštěstí Kornout ji tam zve
Reagovat
Mony
Já věděl, proč to zakriknoutsmile
Reagovat
hanz
Z českého pohledu nechutně labilní tenisový den. Do Práglu nemá cenu jezdit. Hrozné od všech, tfuj.smile
Reagovat
Mony
Tak za takhle zahozene 3 BB, to se tresta
Reagovat
smazaný uživatel
ty BB to je děs
Reagovat
SydneyOpen
ty BB to je děs
Reagovat
SydneyOpen
To snad ne smile snad tenhle zahozený BB nerozhodne... hodně zbrkle hraný
Reagovat
Dobry-den
Nejspíš jo. Ale po takové chybě si nic jiného nezaslouží. smile
Reagovat
Mony
To je největší rozdíl u zkušených a mladosek, že mladé osudovou chybu nosí dlouho v hlavě.. Stalo to Lindu min 2 gamy
Reagovat
hanz
Jsou splašený, asi to chytly po Kvitce.
Reagovat
hanz
Nosková další labilka.

K pražskýmu turnaji:
- Příště s jestřábem, nebo tu frašku zrušte. Je to ostuda ! (a to se nezastávám Krejčíkové, páč ta hrála naprosto otřesně!)
- Nadobro vyházet tu starou oplešatělou bábu z empajru, která tu frašku řídila, a i ty neschopný lajnoví, a to do konce života.
Reagovat
Petr_Fisk
Jsi příliš tolerantní, měl bys požadovat rovnou jejich rituální sebevraždu...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nejsi tak trochu labilní?smile
Reagovat
Petr_Fisk
Hanz není labilní, on je naopak stabilní.
Stabilně negativní...smile
Reagovat
paddy
Japoncům už asi neprodá ani cihlu smile

https://www.youtube.com/watch?v=BITZclwv8e8&t=26s
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
SpacialRecognition
6-1 6-0 smile
Reagovat
tommr
dneska se našim vůbec nedaří. Co se to proboha s Lindou děje? smile
Reagovat
zfloyd
popravčí Igy nastupuje , doufám že ji Linda porazí , když nebude blbnout tak na ni má
Reagovat
JohnB
Freudcikova opet ukazala, co je moralne zac. At se na me nikdo nezlobi, ale tyhle holce se proste neda fandit. Sorry!
Reagovat
Nenela
Baro, tohle fakt byla OSTUDA!
Reagovat
Mony
Zase QF Nosková-Hibino by, asi bylo zajímavější, než Nosková-Krejcikova.. Raději koupím lístek až po zapase
Reagovat
tommr
dneska vyhrála lepší a sympatičtější hráčka. Bára by se nad sebou měla hodně důkladně zamyslet ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
Prohrát v singlu s Hibino je pomalu na ukončení singlové kariéry.
Reagovat
Liverpool22
smile už po Wimbledonu jsem psal, že Bára musí něco změnit, že to nedává v hlavě....viz. pauza po 2. setu, hádky s rozhodčí - to vše Báře dost škodí a to i u fanoušků smile
Reagovat
zfloyd
hrály obě zoufale , ale Bára byla zoufalejší
Reagovat
Petr_Fisk
Bára nebude špatná holka. Má ale vysoké nároky na sebe, pak to přenáší na druhé a dostává se tak do zvláštní křeče.
Současně je asi hodně tvrdohlavá a nechce ustoupit z určitých návyků, které jí hodně škodí u fanoušků po celém světě. Viz pauzy mezi sety.
Reagovat
lvicek
A co se dnes delo?
Reagovat
dadaft
Barbora hrála 3,5m za BL -- bez šance.
Reagovat
SpacialRecognition
LOL.
Reagovat
Tennis_Lover
To co predvedla Krejcikova s Hibino krasne dokresilo ženský tenis. Naposledy jsem to zapnul. Zensky tenis je pračka na peníze. Větší saskarna neni ani v parlamentu.
Reagovat
Mony
Tady si někdo blbě vsadil
Reagovat
zfloyd
byl to jeden z nejhorších zápasů poslední doby
Reagovat
Esgalnor
To co tady na turnaji lajnoví předvádějí je teda fakt tragédie. Už v zápase Palicová-Havlíčková bylo hned několik jasných outů, které nezahlásili, případně naopak, v tomhle zápase to je ale teda extrém.
Reagovat
Liverpool22
Ano - rozhodčí občas chybují, ale v zápase Báry je problém jinde - skvěle to popsala ve studiu Štefková po 2.setu, že Bára se nesoustředí, řeší věci, které nemůže ovlivnit a podle toho její hra vypadásmile
Reagovat
Esgalnor
To nerozporuju, projela si to v hlavě sama, ale těch pár špatně zahlášených míčků klidně mohlo znamenat výhru ve dvou setech.
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
hanz
Česká labilita v akci po celý den
- Nejprve Havlíčková, která druhý set totálně odevzdala lacinýma chybama.
- Pak Lehečka, který to OPĚT po.urvil.
- Teď ublížená Krejčíková, která si myslí, že s tím jejím nahazováním servisu může udělat díru do světa. Chyb jak máku, ten Japončiči stačí udržet míč po dva údery ve hře.

Tfuj, to se zas vyznamenali.
Reagovat
EllNino
Minimálně jeden z těch míčů byl opravdu aut, nechápu, jak nemůže být na betonu v roce 2022 na centru jestřáb
Reagovat
zfloyd
já myslím že je to fuk , s takovým "výkonem" stejně Bára skončí buď teď nebo v příštím kole
Reagovat
SydneyOpen
Na turnajích WTA/ATP by to prostě mela být podmínka
Reagovat
d@ve
Taky se divím. smile Bára může poděkovat místnímu pořadateli turnaje.
A nebo taky přispět sudí na brejle.. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
GABRIELA LEE
Tak to je skvost:) Levoruka, jednorucak na BH, unviverzitni hracka... nadhera... ale obavam se, ze dnes ji ta Iga bude cupovat... a jen slajs na jeji FH ji muze dostat dale.

Gabca nikdy nehrala v MD na GS, to je ultimatni perla periferie:) Ale na jeji hru se fakt pekne kouka...
Reagovat
EllNino
Za svoboda Talaba :)
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, ale fakt pekne hraje, skoda, ze uz jsme v dobe, kdy ve WTA dominuje totalni sila... ten jednorucak uz proste bude slabina... ale zase pekne se na to kouka:)

Zatim si Gabinka vede dobre, z toho BH ten slajs na jeji FH je dobry...ale tezke to bude udrzet...

A da se rict, ze jedina moznost jak Igu prehrat je prave ten slasjs na jeji fh... nebo potom jeste by musela mit Iga den blbec:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Dobry, Gabca zatim jeste neztratila servisgem, ale na returnu neuhrala jeste defacto nic...
Reagovat
Vlk-v-trave
No, a je po setu:) Ale dobre se drzi...
Reagovat
zfloyd
má pořád hodně daleko ke svým výkonům z loňska , dělá hrozně chyb a servis má taky dost zoufalý
Reagovat
EllNino
Skvělý výkon, moc se mi její hra líbí :)
Reagovat
zfloyd
ale prohrála , měla mít skvělejší výkon a vyhrát
Reagovat
HolyMotors
Jirka se teď bohužel úplně rozsypal. A to hrál oba sety moc dobře.
Reagovat
Ela-fon-isi
smile Má ještě málo zkušenosti. smile
Reagovat
SpacialRecognition
málo zkušeností? A co na to takový Alkaraz, mladší a kde je?
Reagovat
SpacialRecognition
Alcaraz
Reagovat
Mony
Nádherná bitva na Novasport2smile
Reagovat
HolyMotors
No ale měl to už ukončit. Jasně lepší a teď dvakrát odevzdal.
Reagovat
Mony
Přináším dnes nějak smůlu. Pustím telku, Lucie vede 3:2 ve 2.setu..pak projede 3:6...prepnu na Lehecku, vede 5:4 a BB,.. a projede 5:7 smile... Ale hezký tenis
Reagovat
HolyMotors
Škoda toho stavu 5:4, Jirka na podání, stav 30:30, Jirka nalitý balón na forehandu, zahraje povedený inside out, Bautista tam vůbec není, ale páska to vymrští do autu..
Reagovat
Nenela
Tak se prosim te zase vypni!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tos to zase...
Děkujem!smilesmile
Reagovat
fujtajblick
Článek je pěkný, ale 80% nadpisů u prohry je XY nepřekvapil/a. Já myslím, že naopak Lucka překvapila, i když prohrála. Byla důstojnou soupeřkou, vyrovnaným soupeřem... Dokázala Kontaveit brejknout.. Buďte trošku kreativní pane Jiráskusmile
Reagovat
lvicek
Treba radsi "Havlickova Kontaveitove statečně vzdorovala.", coz je taky z clanku ;)
Reagovat
lvicek
Nebo prekvapila, ale nevyhrala :).
Reagovat
lvicek
Videla jsem semtam par kousku zapasu a zdalo se mi, ze Lucka hrala dobre! Snad v tom bude pokracovat i priste proti nejakym vice schudnym souperkam.
Reagovat
tommr
bylo to vyrovnanější než jsem čekal. Na svůj věk hraje Lucka opravdu dobře ...
Reagovat
zfloyd
Šarapová v tom věku vyhrála Wimbledon , ta hrála na svůj věk dobře
Reagovat
Nenela
Sarapova byla uplne jina uroven
Reagovat
SpacialRecognition
a byla nadopovaná meldoniem
Reagovat
zfloyd
v 17 letech ještě asi nedopovala
Reagovat
Nenela
V jejich 17 letech bylo meldonium povolene, zobalo ho vice hracek, takze v poradku
Reagovat
Nenela
Hrala celkem dobre, jen se bojim, ze s temi svymi roznozkami si brzo ublizi. Kazdou chvili jsem cekala, kdy si neco natrhne, roztrhne, vyvrtne, hlavne kotniky tim musi straslive trpet
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist