Krejčíková v Kuala Lumpur po boji vypadla

2. 3. 2016, 16:13
Aktuality 213
Barbora Krejčíková v Malajsii nedosáhla na své první čtvrtfinále na okruhu WTA v kariéře. Česká tenistka dnes v Kuala Lumpur potrápila favorizovanou Němku Lisickou, nakonec jí ale podlehla 5-7 a 3-6.
Barbora Krejčíková

Dvacetiletá Barbora Krejčíková si už postupem do druhého kola v Kuala Lumpur vyrovnala své dosavadní maximum na okruhu WTA a dnes proti Sabine Lisické měla šanci ho ještě vylepšit. Česká hráčka držela s 31. tenistkou světa v první sadě krok, a když ztratila servis, rychle si ho vzala zpátky. Úvodní set už mířil do tie-breaku, ale za stavu 5-6 si Krejčíková podruhé prohrála servis.

V další sadě ztratila 191. tenistka světa podání třikrát. Za stavu 3-5 odvrátila dva mečboly a v další hře ještě třetí, napočtvrté už však Lisická uspěla a za hodinu a tři čtvrtě postoupila do čtvrtfinále.

Druhou hladkou výhru na turnaji si připsala šestá nasazená Eugenie Bouchardová, která se pomalu dostává do své předloňské formy. V úvodním kole ztratila pouhé čtyři gamy a Japonku Kurumi Naraovou dnes porazila přesvědčivě 6-1 6-2.

"Žádný zápas není jednoduchý. Soustředila jsem se na každý bod a snažila se pořád hrát agresivně, a fungovalo to," řekla po svém postupu do čtvrtfinále Bouchardová, která se pod vedením trenéra Thomase Hogstedta snaží vrátit mezi elitu.

"Jsem na správné cestě, ale nečekám, že se to stane přes noc," tvrdí Kanaďanka. "Vím, že je to dlouhá cesta, dlouho jsem nehrála kvůli zranění. Bude to trvat určitě několik měsíců, než se vrátím tam, kde jsem byla. Snažím se ale myslet pozitivně a soustředit se jen na aktuální turnaj," dodala.

Výsledky - Kuala Lumpur (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Lisická (3-Něm.) - Krejčíková (ČR) 7:5, 6:3
Bouchardová (6-Kan.) - Naraová (Jap.) 6:1, 6:2
Kučová (SR) - Hsieh (7-Tchaj-wan) 6:1, 3:6, 6:3
Wang - Duan (obě Čína) 6:4, 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

213
Přidat komentář
VlS
A byla návštěvnost v Praze špatná? Neměl jsem pocit, že by tam bylo prázdno. Znova a pořád dokola - co řešíš a co navrhuješ? Furt jsem přesvědčenej, že ti zas jde jen o to, jak si kopnout do Černoškovejch.
Reagovat
Frick
v srovnání s tim, kolik chodí na běžný ligový kola fotbalu nebo hokeje, kde se musí něco zaplatit, mi to nepřijde skutečně žádná sláva...

na úrovni 3 - 4 tis. a lístku za 200 Kč bych to pokládal za adekvátní
Reagovat
Forsberg.Peter
Ber v úvahu, že loni se semi a finálový den kryl s MS v hokeji.
Reagovat
VlS
Naštěstí na tvým názoru, co je adekvátní moc nezáleží. V SO a NE bylo prakticky plno, takže je špatně, že nestála fronta neuspokojenejch do Plzně?
Reagovat
Frick
To, že nestála "fronta nespokojenejch do Plzně" je zkrátka důkaz toho, že divácký potenciál nebyl ani při takřka ideálních podmínkách (0 Kč vstupné, 2 Češky, příjemné jarní slunečné počasí) výše než někde na čísle 1 800 (bez VIP, počítám 1 500 jako kapacitu hl. tribuny + 300 opozdilců, který by tam přišli, kdyby bylo pro ně místo). Ve srovnání s návštěvama naustále hrané fotbaly, hokeje atp. mi to prostě přijde málo.

Ano, samozřejmě, že se lidé více zajímají o fotbal nebo hokej, ale ti také mají mnohonásobně více možností ho sledovat.

(Takovýto) tenis je v zásadě jednou do roka. Aspoň letos tomu tak bude.
Reagovat
marekv
Diskutovaná návštěvnost si myslím odpovídá české realitě. Frick poněkud chybně vychází z toho, že jsme celkem tenisový národ. Jenže to, že se na Finále FC vyprodá O2 arena není dílem toho, že by se tu rázem vyrojili tenisový nadšenci, ale několik jiných faktorů:
1) Lidé čekají úspěch. Kdyby jsme hráli B skupinu se Zimbabwe, tolik by jich jistě nepřišlo. Příkladem třeba Baník Ostrava. Vzpomínáte, jak hrál na špici tabulky ? Narvaný stadion, všichni ohromní fanoušci. Kde jsou teď, když se klubu nedaří ? Mraky z nich tam chodili proto, že se přiřadili k úspěchu.
2) V FC se fandí ! Fandí se proti někomu jinému, mavá se vlajkami, dokazuje se jací jsme kabrňáci.
3) Obsazení finále bylo sice České, ale Šafářová tam nebyla, Kvitová na turnaji nebyla vůbec. A pozor, Kája Plíšková v té době ještě nebyla finálovou a "Rumunskou" hrdinkou.
Nic z toho ve Stromovce není. Komu fandit v českém finále? S kým se budeme poměřovat ? Sami se sebou? A propo, ani FC se zdaleka ne vždy hraje v O2 areně. I celkem atraktivní Italky byli v Ostravě s výrazně menší kapacitou. Jde nejen o to mít soupeřku, ale i kdo je soupeřkou.
Turnaj pak má alespoň tu výhodu, že přijdou skuteční zájemci o tenis. Nikoliv "přiřazovači" k úspěchu. A těch skutečných je postě tolik kolik jich je.
A co se týká vstupného - ta částka je dle mě tak zanedbatelná, že to nestojí za to. Při vstupném musíš zajistit systém distribuce, pokladny, další personál.
Reagovat
Frick
Ok - to je příspěvek, který jsem si představoval.

Ale proč tedy (skoro) ve všech ostatních zemích se vstupné platí a asi se to pořadatelům vyplácí, když ho vybírají. A to včetně zemí, kde nemají vůbec nikoho.

Třeba turnaj v Aucklandu, kde maj akorát tu svou Marinu Erakovic a stejně tam bylo vstupný drahý jak prase.

V Bukurešti se to slušně zaplnilo i loni, i když tam nebyla Simona. Vstupný na rumunský poměry asi žádná láce.

Atp. atp.
Reagovat
Fandina
Tady se neplatí proto, že se našel sponzor, který si to dal za podmínku. Stačí?
Reagovat
Frick
Navíc tedy - ono skutečně je tak málo lidí, co by se šli zkátka "jen" podívat na celkem kvalitní tenis?

Tak, jako se jdou podívat třeba na (ligový) fotbal, i když nikomu nefandí..?

Ano, samozřejmě, že ne každého tenis zajímá, ale přeci by snad takových 3 500 lidí (z 1,5 mil. = 0,25%!) to finále zajímat mohlo.

Říct si, ten Fed Cup za 1 000 stál hodně, ale když tohle je zadarmo a bude tam hrát "ta" Hradecká s "tou" Plíškovou, tak si tam zajdu omrknout...

Kvitová, to je otázka. To, že je turnaj pro Petru už druhým rokem bez Petry, je taky celkem dílo..
Reagovat
Fandina
Víš proč se neplatí v Monacu daně? Protože je to bohatý stát a má takové příjmy, že nepotřebuje vybírat peníze od lidí.
Reagovat
Frick
Navíc by teoreticky právě na ten tenis si mohli najít cestu ti, co na třeba si nenajdou cestu na fotbal, protože á, dyť je to všechno podplacený á, ještě mne tam napadne nějakej hool á, českej fotbal je o ničem a beztak to skončí 0:0
Reagovat
Forsberg.Peter
Jestli řešíš třeba slabší loňskou účast na semifinále a finále, ber v potaz, že v pátek, tedy v semifinálový den, odstartovalo v O2 Areně MS v hokeji, což lidi zajímalo daleko víc, obzvlášť, když Češi hráli jak v pátek, tak v sobotu.
Reagovat
mrafe
Právě v pátek a v sobotu byl přetlak návštěvníků všichni se do areálu nedostali. Právě proto někteří chtěli, aby se platilo vstupné a měli jistotu, že se tam dostanou.
Reagovat
Frick
V pátek jsem nebyl, ale v sobotu se nedostalo skutečně jen pár opozidilců.

Kapacita pro normální nášvtěvníky byla 1 500 lidí.
Reagovat
Frick
Nejsem si tedy skutečně moc jist premisou, že by tolik lidí, co mělo lístek na MS, by jinak šlo na tenis...

A přímo to nekolidovalo (se zápasy ČR), pokud chceš narážet na to, že se lidi místo návštěvy Stromovky dívali doma v TV na hokej.
Reagovat
Forsberg.Peter
a plus těch 16000, jelikož na hokej se ty první dny chodilo s dost velkým předstihem. A v týdnu jako tady se v Praze pracuje, i já stíhal živě jen dva dny.
Reagovat
VlS
Ono se vesměs všude ve všední dny pracuje. Navíc tennis má jednu zásadní nevýhodu. Nikdy s 2 denním předstihem nevíš, kdo buď hrát a kdy bude hrát a jak dlouho to bude trvat.
Reagovat
Forsberg.Peter
To je přesně taky pravda, navíc to ovlivňuje i dost počasí. A loňský rok byla Praha opravdu nasycena sportovními TOP událostmi, takže na tenis pak zbývali fakt jen vyloženě tenisový fandové, protože většina sportovních fandů když už si udělala volno, tak na MS v hokeji, Euro ve fotbale, HME v atletice. Ač to byl hodně dobrý turnaj, tu TOP úroveň výše zmíněného neměl.
Reagovat
Frick
O všedních dnech vůbec nepíšu. A v pátek (SF + finále debla) byl 1. máj, takže bylo volno.

A už ve čtvrtek bylo jasný, že finále bude s českou účastí.
Reagovat
Frick
Cítím s tebou.
Reagovat
Fandina
On na rozdíl od tebe umí diskusi ukončit. Ty ne.
Reagovat
Frick
Na tebe se už snážím co nejméně reagovat. Stejně jako posty s narážkami na mou osobu.
Reagovat
Fandina
A to je důvod, proč o mně píšeš a lituješ gigina, že. Nebo při každé příležitosti napíšeš, že ty jsi svatý, to Fandina, ta je děsná. Ubožáku.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Tak ja tu jen soupnu pro doplneni klip...
jako jen aby janekda vedel o co jde, kdyz si uz dal na toho Fricka filtr...

https://www.youtube.com/watch?v=_aOxBVCGza4

Janku, jde o to, ze Frick "velmi chvali" veci, ktere jsou Zadarmo...tak, ze myslim ze nam vsem uz z toho vseho hrabe,
no a taky sibe..:D)
Reagovat
gigin
Protože je to v Praze. Tam jste rozdrhlí a chodíte jen na pecičky. Nějaký pouťák je tam každému u zadku. Kdyby ten turnaj byl někde jinde, tak lidi přijdou.
Reagovat
Frick
I kdyby bylo vstupný za peníze?
Reagovat
gigin
Za rozumné určitě. Dneska už není nějak nedostupné si zajet do Říma, na Wimbledon a nejsou to nějaké dardy. A uvidíš tam špičky špiček. Takže za nějaký přiměřený peníz by tam určo přišlo víc lidí jako v Praze. Ale tak třeba se pletu.
Reagovat
Fandina
Ale v Praze lidi chodí, já byla na challengeru v Ostravě, Prostějově na ITF v Olomouci a mockrát v Praze a vždycky bylo na těchle akcích v Praze víc lidí než tam. A to se před pár lety na Štvanici i vybíralo vstupné, v Ostravě také. A když se hraje DC nebo FED v Praze, tak je vždycky vyprodáno, v Ově jsem byla kolikrát a byly tam prázdná místa, přitom je to menší hala.
Reagovat
Frick
No právě - Challenger, ITF = nižší kategorie....

Spíše pokud je tu paměťník těch velkých ATP turnajů v Ostravě, tak kolik bylo vstupný a jakej byl o to zájem...
Reagovat
Fandina
Ale zase na DC a FED bylo v Ostravě vždycky méně lidí, než v Praze.
Reagovat
Fandina
A v Praze je na to i mnohem větší vstupné.
Reagovat
gigin
Tak jo, ale určitě je rozdíl v Praze finále, než první kolo v Ově.
Reagovat
Fandina
Proto také bylo to vstupné menší, mnohem menší.
Reagovat
gigin
To ví snad každej ale. Bavíme se o něčem jiném. Já tvrdím, že na stejnou akci by například v Brně, Ově nebo třeba Hradci Králové přišlo víc lidí, než v Praze.
Reagovat
Fandina
Jak jsem psala, mám zkušenosti, že v Praze bylo většinou víc lidí než na jiných turnajích a vstupné někde bylo, někde ne. A srovnávat, jak by jeden turnaj vypadal jinak v jiném městě si netroufám. Podle mě gto ani nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že v Praze (a ve větších městech celkově), jsou s trochou nadsázky podobné sportovní akce třikrát do týdne, takže se promotéři musí hodně snažit, aby lidi přitáhli zrovna na tu svoji akci. V lokalitách, kde toho tolik není, si toho lidi víc váží, je to pro ně vzácnější a spíš přijdou, i kdyby z čisté zvědavosti.
Reagovat
Fandina
Takový turnaj stejně probíhá ve velkém městě, je to jedno jestli v Ostravě nebo Praze nebo Hradci Králové, pořád je tam x akcí do týdne. Takže těžko jde o to, jestli si někdo toho váží, nebo neváží.
Reagovat
gigin
Mýlíš se Fandino. Praha je Praha. To je prostě neporovnatelné s jinými městy.
Reagovat
Fandina
Ono je i pro hráčky zajímavější jet na turnaj do Prahy než jinam, bohužel. A turnaj pořádá Sparta na svých kurtech, je to její propagace, těžko jde turnaj přesunout jinam, to kouzlo spočívá právě tomhle, že je v klubu.
Reagovat
gigin
Zázemí je jas. To je v Praze nej. Vždycky je něco za něco. Málo lidí, super zázemí.
Reagovat
Fandina
Psala jsem ti už nahoře, byla jsem tam na turnajích x krát a vždycky tam bylo víc lidí než v Olomouci nebo Prostějově. Lidi chodí.
Reagovat
gigin
Ale jakých turnajů?? To je fuk. Končím s tebou, viz níže. Pa.
Reagovat
Fandina
Na tenisových turnajích, srovnatelných spolu vzájemně, challener v Prostějově a v Praze. ITF v Olomouci a v Praze. Chápeš to?
Reagovat
Fandina
Mýlíš se gigine!
Reagovat
gigin
Takže chceš říct, že kulturní, sportovní a jiné vyžití je v Praze srovnatelné s jinými, menšími městy v ČR?
Reagovat
Fandina
Rozhodně není v Praze turnaj každý týden. Je tam jednou za rok a kdo chce, tak na něj dojede. Nevýhodu má Morava, která je daleko.
Reagovat
gigin
Zase se v tobě ztrácím. S tebou nemá žádná diskuze význam, jsi fakt mimózní. Hezké odpoledne přeju..
Reagovat
Fandina
Hlavně když ty nejsi momizní.
Reagovat
gigin
Přesně tak. Děkuji.
Reagovat
janek_da
Tak van Uytvanck si udělala za stavu 3:4 něco s kotníkem, ale neskrečla. Kirsten ale dost slabá.
Reagovat
Fandina
Belgické derby Flipkens Van Uytvanck je zatím vyrovnané.
Reagovat
sprchon
Chtěl jsem se koukat, ale místo toho vybírám raketu a úplně jsem na ten zápas zapomněl. :D
Reagovat
Fandina
Flipkens vyhrála první set, ale nedivila bych se, kdyby to šlo do tří.
Reagovat
sprchon
To já taky ne, ve WTA už se nedivím ničemu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně aby to nešlo do čtyř...:)
Reagovat
smazaný uživatel
po čtyřech nakonec polezou
Reagovat
kada.tom
Caro pěkně, sice mám Olgu rád, ale Caro potřebuje výhry jako sůl, takže jen tak dááál :-)
Reagovat
Frick
Ano, v Německu se vydělávají jinačí peníze, takže argumentovat, že permice na WTA v Norimberku bude za 165 Éček neni příliš relevantní.

Tak tu mám Polsko, kde se naopak vydělává o něco méně.

Permice na Katowice Open je ta 320 Zlotých. To jsou 2000 Kč.
Reagovat
VlS
A řešíš teď co? Ti vadí, že ušetříš? Dej si něco dobrýho na pití a přestaň se tím ničit.
Reagovat
Frick
Řešim to, že my Pražáci/Češi jsme dost divní, když není možné u nás aplikovat zcela běžné mechanismy.

Tak samozřejmě, že je to na první pohled super, že je to zdarma. Ale současně je to i dost smutná ukázka toho, že si vlastně ani nevážíme toho, jak moc jsme v tom tenise úspěšní.
Reagovat
EllNino
přesně :D :D ...badí mu, že nemusí platit
Reagovat
blixa
A ani "plotit zlotem !" ;-)
Reagovat
VlS
Nebo prolejzat plotem :-)
Reagovat
Frick
Já se na to snažím dívat ze širšího pohledu.

Je fajn, že nemusím za návštěvu platit? Ano, pro mne je to fajn, stejně jako i pro ostatní návštěvníky.

Zároveň si ale i položím druhou otázku.

Je to normální? Ne, je to zcela nenormální.

a pak se musím zeptat

Proč se to děje?
Reagovat
janek_da
Fricku, dostal jsi už někdy přes držku za tvoje kecy?
Reagovat
Frick
Co bereš za halucinogeny, že tam vidíš nějaké urážky, osočování atp.?
Reagovat
Fandina
Když ti řeknu, že se neplatí proto, že pořadatel ty peníze nepotřebuje, spokojíš se s odpovědí? Je to logické. Kdyby peníze potřeboval, vybíral by.
Reagovat
Frick
Protože dávat přes držku za otázku, proč je v náší zemi minimální divácký zájem o sport, který tu má velkou tradici a úspěchu, to skutečně nemůže vymyslet člověk při smyslech.
Reagovat
Fandina
Turnaj tu nemá žádnou tradici, tradici mají DC a FED a tam lidi chodí. Stačí?
Reagovat
Frick
V Katowicích taky ne. A lidi chodí. A platí.
Reagovat
Frick
Nebo svěťák v biatlonu? To má u nás nějakou tradici?
Reagovat
VlS
Fricku, znova - co řešíš za problém? Nikdo normální tvýmu problému nerozumí! Kdyby Černošková chtěla 2 litry za permici, tak budeš řešit, jak tě odírá z kůže. Jak se tobě zavděčit, to je teda fakt těžká písemka. A k dotazu Janek-dy - on se tě ptá, jestli jsi už někdy dostal, on ti nevyhrožuje, že ti dá :-)
Reagovat
Frick
Řeším to, proč je u nás o tenis tak malý zájem, že aby někdo přišel, tak se musí dát vstupné zdarma, což je zcela nenormální.

Copak to není zajímavá otázka - proč se na Vysočinu (nejbližší trochu větší město je Jihlava, která je 50 km daleko) v zimě štvaly desetitisíce lidí, které neváhali zaplatit celkem vysoké vstupné a na tenis v hlavním městě, které má s nejbližším okolím 1,5 mil. přijdou sotvky, max. 1800 lidí, přestože počasí je slušné (až na úterý) a vstupenky jsou za 0 Kč.
Reagovat
VlS
No, a někdo chce ten malej zájem nastartovat, třeba tím, že dá vstupný zadara, a ty z něj děláš blba ( neboť všichni předpokládají k čemu směřuješ - výsledek tvé předchzí argumentace na TP tak vyznívá, i kdybys to teď 1000x myslel jinak), místo toho, abys provolával slávu a mával praporem "Černošek na hrad". No, tak se nediv, že ti lidi ba tu debatu kašlou, je to nic neřešící žvanění o ničem. Na vlastní problém jsi nesáhl, nenahodil jsi ani žádnou hypotézu příčin, ani nástin názoru co s tím dělat. Tak o čem chceš diskutovat?
Reagovat
Frick
Nedělám blba. Dělá to, k čemu ho nutěj okolnosti. Bojí se toho, že kdyby dal vstupný na finále za nějakejch bojvoko 200 Kč, tak by mu místo těch blbejch 1 500 lidí (tj. 0,1% obyvatel Prahy a okolí) mu mohlo přijít jen 750.

(Stejně jako to musel dělat Šavrda, když se hrálo ECM Open)

A bavit se o těch cifrách ve vztahu k tomu, jak celkem kvalitní "produkt" je nabízen, mi přijde dosti děsivé.
Reagovat
VlS
A proč to tak je ? Mimochodem všude na světě - vidíš snad na turnajích, stejně jako cšichni ostatní, jak se těch pár opuštěných odvážlivců na prázdnejch tribunách bojí a pár výjimek s plným domem jen potvrzuje pravidlo.
A co s tím dělat? Nasadit vysoký vlezný? Tak to nazdar hodiny.
Reagovat
Frick
Jenže my máme tu zbraň v podobě velkýho zastoupení našich sportovkyň. Takže si nejdřív odečti všechny turnaje, kde nemaj skoro nikoho. Jako třeba Baku, Kuala Lumpur, Taškent atp.

Tak třeba v Bukurešti bude permice za 120 Lei / 720 Kč, přičemž v Rumunsku je průměrnej plat poloviční jak u nás (jasně, v Bukurešti se bude brát více než ve zbytku státu, ale to máš v Praze taky).

Třeba takto vypadala jedna z tribun při zápase Errani - Niculescu (SF), denní vstupenka na SF za 40 Lei (pokud ceny nešly hore)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/11755175_653192204817149_474885756167639730_n.jpg?oh=de669b728d72927ebdb9ebf2f3ae6fd8&oe=5799452A&__gda__=1466288506_99d22fff01c197615bdaf004ff6be010
Reagovat
Fandina
Na tyhle turnaje se pronajímají haly a nájemné tam nebude malé, je potřeba si tohle uvqědomit. Něco jiného je turnaj venku na kurtech, kde se běžně hraje a má to své kouzlo a něco jiného je pronajmout halu a tam uspořádat turnaj.
Reagovat
Frick
V Bukurešti se hraje v hale?!
Reagovat
Fandina
Katowice, Linec, to jsem myslela. V Linci jsem byla několikrát a tribuny zely prázdnotou. V Katowicích ze začátku turnaje také. Řešíš nesmysly.
Reagovat
VlS
Ty jsi v tý diskusi úplně ztracenej. Tak je problém návšrěvnost, nebo malý vstupný? Píšeš, že tě štve malej zájem a argumentuješ naprosto nepochopitelně ve směru nízkýho , nebo nulovýho vstupnýho. Nepochopitelná argumentace. Zkus chvilku udržet konzistenci myšlení.
Reagovat
Frick
Ano, protože mám pocit, že nulové vstupné může podvědomě vyvolat v lidech pocit, že se jedná o nějaký nicotný turnaj.
Reagovat
Fandina
Chápeš vůbec, že lidi myslí hlavou? Každý, když někam na něco jde se podívat, tak ví na co jde a proč. To si vážně myslíš, že jsou lidi tak hloupí?
Reagovat
mrafe
Fandi nechceš toho pro Frickovi trochu moc,aby něco chápal.:DDD
Podle reakcí soudím, že si zase jede ten svůj oblíbený kolovrátek a nikdo a nic ho nepřesvědčí, že je zase vedle jak ta jedle.
Reagovat
blixa
Já furt vidím jen to, že chceš vysírat, a ne diskutovat, jak tvrdíš. Protože jaký je téma k diskuzi ? Žádný. Lidi přijdou na něco co má tradici nebo co je fenomén. A hlavně, většinou se musí jednat o nějakou reprezentaci ČR. FC je fenomén i tradice i repre, biatlon je nový fenomén i repre, tenisový turnaj není nic z toho. Hráčky jsou tam samy za sebe, na to tady nikdo moc zvědavej není. Je to jen pro opravdové fandy tenisu a těch zase takové zástupy nejsou. Chybí tam to souznění s davem, to kolektivní štěstí - kdo neskáče není Čech - hop hop hop, které osobně tak nesnáším. Jako nechápu, jak se tomu někdo může divit. Ale ty se asi nedivíš, ty prostě vysíráš.
Reagovat
Frick
No ale pak otázka, proč v Norimberku, Bukurešti nebo Katowicích to je jinak, v čem se ti Češi tak strašně liší od Němců, Poláků nebo Rumunů.

Zas turnaj nabízí třeba možnosti se těm hráčkám dostat blíže, vidět hrát všechny atp. Letos samozřejmě to bude jediná možnost, jak je vůbec vidět hrát doma.
Reagovat
blixa
Ad druhý odstavec - ano, ale to je přesně pro fandy tenisu, ne pro masy, ty to vůbec nezajímá.
Ad první odstavec - ano, liší a to dost. Proč, to by bylo na strašně dlouho.
Reagovat
Frick
Čili mi chceš říct, že a) disciplinovaní zaápadní Němci b) post-totalitní katolíci z Polska c) horkokrevní postotalitní Bálkanci z Rumunska, jenž rozstřílileli v roce 1989 svýho ex-vládce kulometem mají celkem podobnou povahu, jen Češi se straaaašně lišej.
Reagovat
blixa
Nemají. Vůbec. Ale na turnaj přijdou daleko spíš, než Češi. To ovšem znamená podobnou povahu jen v šílených zákrutinách tvého mozku. Každý může mít (a taky má) úplně jinou motivaci proč přijít (a nebo nepřijít). Bohužel, tvé schematické myšlení ti neumožňuje ani v nejmenším pochopit život který okolo tebe kvasí.
Reagovat
Frick
Asi se nepřesně vyjádřil - míra ochoty Němců, Poláků i Rumunů platit vstupné na tenisový turnaj kategorie WTA International je na podobné úrovni, jen u Čechů je nepoměrně nižší. Dle tebe. Tak je to správně? Ale neni to divný, když všude okolo to je jinak?
Reagovat
blixa
Nejde o placení, jako o chuť, vůli a zájem přijít. Dáváš prachům moc velkou roli. Jako ostatně pořád. Ty snad žiješ jen prachama.
Reagovat
Frick
To ale asi Černošek taky, když se bojí toho, že kdyby dal vstupný, tak že by návštěvy šly dolu a vypadalo by to blbě.

Docela pochybuju, že to dává zadarmo jen ze svý dobrý vůle.
Reagovat
blixa
Tak spíš marketinkový záměr. Je třeba vytvořit tradici, sponsor to rád zaplatí, tak proč ne ? Myslím, že příští rok už to něco stát bude, je to o správném odhadu kdy a kolik.
Reagovat
Frick
Tak je fakt, že už lehké úvahy o jakémsi "regulačním" vstupném byly už pro letošek.

Ale já si fakt skutečně myslim, že možná banner na Ticketportalu "Největší ženský tenisový turnaj v historii ČR", zajistěte si vstupenky do 1.4.2016 a ušetříte až 20%!

By možná byl až nečekaně dobrou reklamou.
Reagovat
VlS
Reklama na tenisportálu je úplně nesmyslná, tj jako dávat reklamu na pivo do pivovaru a čekat, že se ti zvedne spotřeba. Jsi normální? A tu otázku myslím úplně vážně.
Reagovat
Frick
přečti si ten můj příspěvek pořádně :o)
Reagovat
Fandina
VlS ti tím chtěl naznačit, že na TP jsou lidi, kteří se o tenis zajímají tak jako tak a nepotřebují k tomu zvláštní reklamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimečně se Fricka musím zastat - on psal o Ticketportalu, ne o Tenisportalu. Ale taky jsem si toho napoprvé nevšiml. :-)

Nicméně i tak se dá souhlasit s tím, že by to asi k ničemu nebylo.
Reagovat
Frick
Neřikám. Můžu být vedle, jak ta vedle. No ale vypadá to, že letos chce Černošek na to spusit ještě větší promo, viz. třeba ty spoty Boučka s Bárou (Luckou, Kájou), tak uvidíme, třeba ten zájem bude o hodně vyšší, třeba ne. Samozřejmě záleží na počasí a výsledkách našich holek.

Třeba poslední ITF SPO dopadlo katastrofálně. Semifinále bez Češek a počasí děsivé.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že se Černošek něčeho bojí, to je tvůj výklad. Z nějakého důvodu vstupné nechce vybírat. Řešíš nesmysly. Vkládáš lidem do hlavy věci, které mohou být úplně jiné. Až jednou budeš něco skutečně dělat a pořádat, tak to pochopíš.
Reagovat
Fandina
V těch zemích mají nové hvězdy, chtějí vybudovat tradici. A ze začátku tam na turnaje také lidi nechodí.
Reagovat
George_Renel
Řešíš???? Ty řešíš daně, tribuny, vstupné atd.
A co jsi vyřešil?
Co jsi vůbec v životě vyřešil?
Reagovat
Frick
Jasně a když řešíme Petřinu mizérii, tak tady vyřešíme mnohé.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že ty řešíš nesmysly. Člověk ti tisíckrát napíše, jak to vidí a ty pořád meleš svoje. Jako bez rozumu.
Reagovat
George_Renel
Jsi asi trochu natvrdlý, tak otázku zopakuji.
Co jsi již v životě vyřešil?
To, že se diskutuje něčí výkonnost je trošku něco jiného. Nehledě k tomu, že i tam NORMÁLNÍ člověk řekne jednou dvakrát svůj názor a jde od toho, protože řekne názor a ví, že to nevyřeší. Jen t musíš mlet pořád dokola.
Reagovat
EllNino
ale dát přes držku za neustálou prudu na TP, to se může
Reagovat
blixa
Janek_dova otázka je ale zcela na místě chasníčku. Tvoje kecy (a to nejen zrovna tohle) jsou totiž tak neskutečně otravné, že to o přestlamu i může oprávněně být ;-) Představ si neustálé bzučení komára okolo tvých uší. Máváš, zaháníš ho a nic. Furt bzučí. Tak ho nakonec chceš rozplácnout. A to seš přesně ty. Ten komár.
Reagovat
sprchon
Hezka metafora. :) komar Frick :D
Reagovat
Frick
Super. Že se tu řeší lyžování, biatlon, že se tu paní Fandina pravidelně s někým pohádá. atp. atp. To je v pohodě.

Jen mne se nasadí psí hlava za to, že zmíním k článku u turnaje to, že ač se koná v zemi bez tenisové tradice, takže se tam může vybírat vstupné, zatímco u nás se vstupné raději nevybírá, protože jinak hrozí, že by si tam lidé nenašli cestu.
Reagovat
Frick
A že to u mne zrovna nevyvolává nějaký dobrý pozitovní pocit narozdíl třeba právě od toho svěťáku z biatlonu, jde jsem samozřejmě cítil jistou hrdot nad tím, jak se super, že jsme se takto (my Češi) dobře prezentovali.
Reagovat
blixa
Hele, už jsem ti to psal několikrát, samozřejmě marně. Tvůj základní problém je, že postrádáš jakýkoliv smysl pro míru, kterou když překročíš, tak se stáváš neskutečně otravným až nesnesitelným. Jako každý někdy ulítne, jenže u tebe to je standard. Myslel jsem, že když ti to párkrát otluču o čumák, že se nad sebou trochu zamyslíš, jenže tobě je to úplně jedno. Ty se vlastně ve své otravnosti vyžíváš. No nic , snaha stejně marná ...
Reagovat
Frick
Blixo, v kontextu úrovně diskuze zde na TP to myslím, že je to celkem standartní.

A každý (a nebo aspoň někteří) se tu tak občas snažíme prosadit to diskuzní svoje.

Přiznávámm že prostě nejsem schopen zhodnotit herní projev atp., tak třeba kvalitu výkonů musím hodnotit dle kurzů, žebříčků atp. a asi i ne moc dobře.

Ale jsem sportovní divák, chodící na fotbal na hokej, vím kolik stojí vstupenky a kolik chodí lidí. Tak nějak tyto své poznatky se snažím porovnat s tenisem. Tak i kdyby vás to obtěžovalo - přečtu, nezajímá, jdu od toho. Stejně jako já jdu od hádky o to, zda Bank špatně mluvil o Lindsay. A copak už takový M25 to taky furt neomýlá dokola o té Vonnové? Ale prostě to beru, akceptuju.
Reagovat
blixa
No jo, ale Monty přeci jen většinou vycítí, kdy je na hraně a utne to. Většina tady. Ty ne. Ty prostě tu brzdu nemáš. A ještě máš dojem, že ji vlastně nepotřebuješ. Že děláš jen to co ostatní. Ale to právě neděláš. Jedeš přes čáru, a to hodně často. Jenže ty to nikdy neuznáš, nepochopíš, je to řečnění do dubu.
Reagovat
Frick
Ale ta já nevim.

Iqe tady mele (nebo aspoň donedávna mlel) svoje o tom, že lajnoví neustále poškozují Petru tím, že špatně hlásí auty.

Fandina

A) se svým partnerem do hádky (např. Roger Federer) se je tu schopna hádat o hofně někdy až do té míry, že sloupec má pár znaků.

B) Neustále tu píše to, co je každému dávno nad slunce jasné.

Tommr

Není to sice nějaký spam, ale jeho neustále vypisování žebříčků (třeba několikrát během jenodnoho kola) je taky poměrně kuriózní

Nebo když se někdy podívám "vedle" do ATP diskuze, tak taky mám pocit, že mezi zavilými fanoušky Rogera, Novaka a Rafy probírá neustále to samé, již 1000x probrané.

atp atp.

takže magorů je tu plný barák.
Reagovat
FulnekUltras
jo jo... ;)))))
Reagovat
blixa
Ježíš řekl: "Třísku v oku svého bratra vidíš, ale břevno ve svém oku nevidíš. Když odstraníš břevno ze svého oka, pak prohlédneš, abys odstranil třísku z oka svého bratra."
Reagovat
janek_da
Fricku, znáš mučení vodou? No, to ti kape voda na hlavu až z toho šílíš. Jo, obyčejné kapky tak vadí. Takže sice žádné urážky, vulgární komentáře. Tvoje kafemlejnovské komenty jsou jako ty kapky.

Ptal jsem se, protože si dovedu představit, že bys jimi v reálu dokázal vytočit i jenom trošku prudšího člověka. Tak dostals nebo ne?
Reagovat
Frick
Děláš jako kdybych otevřel téma danění nebo sporu o Śtvanici.

Uznávám, možná jsem to trochu nabrnknul před dvěma měsíci, když se hrálo v Aucklandu, tak jsem to nyní otevřel znovu.

Ale skutečně - velice mne mrzí, že není možné to vyvolat diskuzi s normálními posty o tom, kde bysme se třeba nějak pokusili přijít na důvody tak nízkého zájmu, že se musí sáhnout k jistému "dopingu" v podobě volného vstupu, který (jak jsem uvedl na příkladech Katowic, Norimberku a mohl bych určitě pokračovat) v okolních zemích není třeba praktikovat. Já tohle osobně pokládám za celkem zajímavou až zarážející věc a skutečně to nepokládám za nic tak strašného. Zvlášť, když je tu beztak plno off-topicu, který je mnohdy totálně mimo tenis.
Reagovat
janek_da
Jenom jsem zaregistroval nějakou debatu na tohle tema dneska pod jiným článkem. Už ti tam nikdo nechodil, tak jsi hned tady prskl další rozbor.
Reagovat
Frick
Ta debata je tady v článku. Udělal jsem nové vlákno, aby se nezačaly tvořit nečitelný nudle.
Reagovat
janek_da
Teď jsem si přečet, co řešíš. Že to je zadarmo? Pak zase řešíš, že to stojí moc. Nízké tribuny. Kdyby nebyly, tak zase, že jsou nebezpečně příkré. Ty si pořád najdeš něco.
Nic no, aktivoval jsem si ten filtr. Fakt tyhle nesmysly číst nebudu. Jakože teď je to celkem normální tema, ale tvoje vytěžování tematu jde do bezvědomí. Bych nevěřil, že si ho někdy zapnu.

Aspoň si tam přidám i zvýrazněné uživatele.
Reagovat
janek_da
A protože se mám rád, tak jsem se mezi zvýrazněné hned šupl :D
Reagovat
blixa
No to je to co píšu výše. Nejde o konkrétní téma. Ty prostě odmítáš vidět, že to nikoho (momentálně) nezajímá, nikdo to s tebou rozvíjet a hloubat nechce, přesto sem sereš další a další posty. Nemáš cit pro míru a navíc máš spoustu arogance, že nám to téma, které zrovna tebe teď zajím chceš nějak vnutit. Pak se ale nediv, že to je na facku ;-)
Reagovat
Frick
Blixo - Monty25, Fandina nebo Haitik se mnou na toto téma (aspoń trochu) ochotni diskutovat byli.

A co jsi udělal ty - nenapadlo tě nic jiného, než vstoupit do diskuze osobním výpadem vůči mne.

A dobře - omlouvám se za to, že jsem založil nové vlákno místo toho, abycho o cenách v Katowicích napsal ve formě reakce na Iqeho. To byla chyba ode mne.
Reagovat
George_Renel
Já ti to ulehčím tím co chceš slyšet a pak už dej pokoj.
Ano může za to Černošek. Za vše co kritizujes. Asi dostane trest smrti nebo doživotí. Zaslouží si to, protože Frick yi to myslí.
A teď lehni.
Reagovat
Frick
Jelikož do roku 2010 nechodili lidi příliš ani na Štváňu, tak Černoškův problém to skutečně není.

Na druhou stranu si myslím, že na Štváně by o něco vyšší návštěvnost byla.

Takže bych si dokázal představit, že by se loňské finále na Štváně odehrálo tak před 2 600 - 3 000 diváky (vč. VIP). Což je asi 40-50% kapacity a číslo podobné podprůměrně navštívenému hokejovému/fotbalovému zápasu české nejvyšší ligy, kterých (jen v Praze) bylo v sezóně 2014/15 více než 120 a na kterých se musí zaplatit vstupenka minimálně za 100-160 Kč...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší.
Komáři se ženili a Frick se čertí na TP :-D
Reagovat
sprchon
... smetla Govorcovovou. :D Šílený.
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
janek_da
No jo. vede, ztratí brejk. Je o brejk pozadu, nezíská ho zpět. Přitom to Monterrey podle mě Janin vyhovuje.
Reagovat
janek_da
Ta Janin má dřevěnou ruku
Reagovat
janek_da
Nechápu Kontin servis. Vypadá "šíleně", ale asi je celkem rychlý. V % vyhraných míčů po servise je Johana někde okolo 15. místa. Ale v % držení servisu není ani v první padesátce.
Reagovat
Fandina
hlavně vypadá šíleně ten úkon před servisem to vyhazování míčku o zem.
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš proti naší farmářce:) Je to specifická vlčice...no:)
Reagovat
janek_da
Noo, mě je celkem sympa, ale proti Janince. Se divím, že ji nemám v Cvokhausenu. Kvalitní hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslel, že Janinku v Cvokhausenu máš?:)
Reagovat
janek_da
No vidíš :-/ I to se stává.
Reagovat
sprchon
To držení bude daný taky tím, že hodně dvojchybuje. Dnes jen v prvním setu 9 DF. Jinak ten servis fakt vypadá šíleně. Ale když ten první trefí, tak je to pecka. A vždycky mě fascinovalo to otáčení rakety o 180 °. :D
Reagovat
janek_da
Chuděra Johanka nemá sukýnku, tak si ji spíchla z ručníčku
Reagovat
VlS
Třeba si jen z koupelny odskočila pinknout :-)
Reagovat
Haitik
Maruš Bouzková se odhlásila z "pětadvacítky", která se hraje druhý týden IW.. :-)
To je ten turnaj, kde je psána i Kristýna Plíšková jako jednička a je tam zatím psána i Nicole.. :-)

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100036882

Snad je Marie zdravá.. Ale skutečný důvod si myslím je, že ten počet turnajů, kterých může odehrát se snižuje, tak si myslím, že si to nechce vyplýtvat.. :-)) A nebo třeba má jen školní povinnosti.. :DD
Reagovat
tommr
Marii bude letos v červenci 18 let a pak by už snad neměla mít žádný omezení ... :)
Reagovat
janek_da
https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/705098213372534784
Reagovat
sprchon
Myslím si, že jí je šumák, co děláme. :D
Reagovat
sprchon
Teda vždycky jsem si to myslel. Hned mám o ní lepší mínění. :) :D
Reagovat
blixa
No vidíš ! ;-)
Reagovat
Frick
Vážně? :-D

http://abload.de/img/petratpvbklc.png
Reagovat
sprchon
Jo, vážně. Na tohle jsem reagoval.
Reagovat
Frick
A podíval ses pořádně na ten můj odkaz?
Reagovat
Fandina
máš tam znak TP
Reagovat
Frick
díky, že umíš zkazit vtip
Reagovat
smazaný uživatel
Takovou práci dalo tam přifotošopovat to logo tenisportalu a on si toho nikdo nevšimne, to je smůla, co? :-))
Reagovat
Frick
Sprchonova smůla, že je zrakově postižen. Nebo nemá tak dobré brýle jako ty.

Už ti volali lajnoví, že by je od tebe rádi koupili?
Reagovat
sprchon
Já vidím náhodou dobře. A jak tomu mám rozumět, žes tam dal logo TP? Nechápu podstatu.
Reagovat
sprchon
Podíval. Vždyť píšu, že právě na to jsem reagoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Bye bye Francie
Reagovat
vrabejka
Adam prohraje s 1200 hráčem na žebříčku ach jo :(
Reagovat
Frick
Ostuda. Byl nejlíp 209. a poslední tři sezóny skoro nehraje.

http://www.tenisportal.cz/hrac/jouan/?annual=2016
Reagovat
EllNino
prostě prohrál no, možná ještě frustrace z toho zpackanýho finále z minulýho tejdne, do toho domácí Frantík, co neměl co ztratit a Adam nevypadal, že by ho to nějak štvalo, rozhodla koncovka 1. setu, pak to odchodil ...Frantík může bejt rád
Reagovat
smazaný uživatel
ale nabizi se otazka, proc to jen odchodit, ze.. :-(
Reagovat
EllNino
to nevíme no ...ale hrál bez zájmu už od začátku, podle mě si měl dát týden pauzu bez turnaje, stejně tam měl do čtvrtfinále Stacha a toho by nejspíš nedal ...
Reagovat
Fandina
Quimper - Pavlásek Jouan na place. Adame pojď!!!
http://livestream.com/accounts/5057055/events/4861608
Reagovat
Fandina
A tenhle challenger je dost silně obsazený. Je vidět, že když se hraje DC, tak ti volní se soustředí tam.
Mathieu, Lacko, Rublev, De Schepper, Sijslink, Setkic, Stakhovsky, Kamke atd..
Adam by se měl ve druhém zápase střetnout s Wardem, ale zatím bohužel, první set prohrál, posledním podáním, které neudržel.
http://www.tenisportal.cz/quimper-challenger/2016/atp-muzi/?draw=1
Reagovat
smazaný uživatel
no,hýbat se Adamovi moc nechce
Reagovat
Fandina
no jo no, teď naštětí utekl ze tří brejkbolů, tak snad se ještě chytne ve druhém setu
Reagovat
Fandina
Ale soupeř má podání čistou hrou a podle statistky 96 procent úspěšné první podání, tak to bude těžké tohle otočit.
Reagovat
bIbec
ten Adamův soupeř do toho pere jak smyslů zbavenej. No a padá to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
odvážným štěstí přeje
Reagovat
Fandina
Škoda. Jouan bohužel Adama přehrál.
Reagovat
sprchon
Fakt se mi dneska herně líbila, snad se bude posouvat dopředu. :)
Reagovat
tommr
podání má dost slabý ...
Reagovat
sprchon
Na svoji výšku by ho mohla mít lepší. Ale ve výměnách dneska super. ;)
Reagovat
tommr
jj celkově to dneska nebylo špatný. Snad na dobrý výkony z KL naváže i na dalších turnajích ... :)
Reagovat
Frick
Pro zajímavost - permice při včasné koupi (do 27.2.) v přepočtu za 618 Kč, vstupenka na finále koupená na místě v den finále za 435 Kč.

Osobně mi přijde, že kdyby se toto nasadilo v Praze, tak by mi takováto cena přišla akceptovatelná.

Co vám?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně ne. :D
Reagovat
Frick
Osobně si skoro řikám, zda se tím ta úroveň toho turnaje nedegraduje a že to paradoxně snižuje zájem.

Je to zadarmo = é, to bude nějakej pouťák, to nepůjdu

Stojí to 150 (200, 300) Kč, vstupenky na Ticketportal.cz = no jo no, tak to asi nebude špatnej turnaj, na druhou stranu na fotbal nebo na hokej to stojí stejně a tohle je jen jednou do roka. Tak, že bychom šli?

Řikám to na rovinu - loni se setkaly ideální podmínky (dvě Češky ve finále, víkend, příjemné počasí, snad i celkem v povědomí to bylo) a stejně to nestačilo na více než 1 500 lidí + 300 VIP + 200? nešťastníků, na který se nedostalo, ale jen kvůli tomu, že nepřišli včas.

Vám to skutečně nepřijde málo? V hlavním městě země s tak velkou tenisovou tradicí?

Mne to přijde naprosto zoufalé. Jako ano, že člověk nemusí platit je fajn, ale je to třeba brát v širším kontextu a aby se neplatilo za vstup na sportovní akci, kde se hraje celkově o 5 000 000 Kč, to prostě normální neni. To jistě uznáte.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalitu turnaje snad určuje hráčské obsazení (kdo se o to zajímá, ten si ho najde) a ne cena vstupenek... Asi takhle: Kdyby přijela Masha/Ana/Vika/Caro, tak by to pro mě akceptovatelné bylo. Jinak ne.
Reagovat
Fandina
Podceňuješ lidi, děláš z nich nesvéprávné. Ten kdo bude chtít, tak na turnaj půjde a rád zaplatí a kdo nechce. nepůjde i když to nebude stát nic.
Reagovat
Frick
Tak zase nepřeháněj. Výše cen vstupenek je velice důležitej faktor v rozhodování, zda jít či nejít.

A Černošek sám v rozhovor (nepřímo, samozřejmě :-D) neznačil, že by měl dost bobky o návštěvnost, kdyby dal vstupenku třeba za 200 Kč.

A to je v zásadě dost smutná věc, když o 300 km na západ můžou pořadatelé hodit cenu na finále v intervalu 940 - 1487 Kč. A lidi příjdou.
Reagovat
Fandina
Pokud jsi četl o vstupném na tenhle turnaj, tak hlavní sponzor nechce, aby se vybíralo. Pro ně je to propagace, pozvání na jakoby jejich akci. Je zbytečné to řešit.

A jinak jsem řekla, mám ve své okolí hodně lidí, kteří věděli, že je to zdarma a stejně nešli, protože mají jiné zájmy, jiné koníčky. A že to bylo zdarma je nezajímalo.
Reagovat
Frick
Tak jasně, že to nějak vokecá. :-D

Ale Černošek se vyjádřil jasně. Jednoduše se bál toho, aby mu tam někdo přišel, kdyby se rozhodl vybírat častku na úrovni běžné vstupenky na ligový fotbal/hokej....

A to je z principu ne moc veselá věc.
Reagovat
Fandina
Na FED a DC je vstupné a nikdo se toho nebojí, že nepřijdou lidi. A kdyby nepřišli, co má být? Máš divné uvažování.
Reagovat
Frick
No a to je právě zajímavý, že o týmový souteže je celkem slušný zájem, i když ceny vsutpenek nejsou právě úplně nízké a turnaje se diváckému zájmu příliš netěší.

Tak já nevim, ale kdyby tam přišlo pár lidí, tak by to asi moc veselé nebylo, ne?

Snad se to hraje pro lidi, ne?
Reagovat
Fandina
Hraje se to pro lidi a kdo chce přijde, podívá se na to naživo, ostatní a těch je většina se dívají v televizi, na streamech a sází se na to, takže hlavní smysl není zážitek na místě, jak to bylo v dřívějších dobách.
Reagovat
Frick
Super. Tak tu máme zase další příspěvek pro malé dítě. Jelikož jsem ale (zřejmě) žádné malé děcka nechodí, tak hodnota tohoto postu je nulová.
Reagovat
Fandina
Nediv se, na hloupé otázky nejde odpovědět jinak.
Reagovat
Frick
Otázka "Proč je v hlavním městě země s velkou tenisovou tradicí tak malý zájem o (celkem) velký tenisový turnaj, že vstupné je "preventivně" zdarma (což je poměrně velké unikum a spíše by do dávalo smysl v zemi, kde tenisová tradice není), protože jinak by taky nemusel "nikdo" přijít, je myslím celkem zajímavá."
Reagovat
Fandina
Turnaje tady nemají žádnou tradici, ty, které se pořádaly na Štvanici měly malou návštěvnost. Od roku 1986 jsem tam na pár takových byla a centr zel prázdnotou.
Reagovat
blixa
A to je právě Frickův sen. Turnaj na Štvanici na centru, centr prázdný a na tribuně jako král sám samojediný Frick ! ;-)
Reagovat
Frick
Tak jistě, že třeba návštěva kolem 1 000 lidí byl člověku dávala velkou svobodu v tom, jaké místo si může zvolit. Z blízka, zdaleka, z "TV" pohledu.

Dobře jsem se o tom přesvědčil na Beach Prague Prague, kde byl divácký komfort k nezaplacení.
Reagovat
Frick
Kodeš hovořil, že na páteční ČF chodívaly tak ty 4 tis.

A vstupné se platilo nebo ne na ty Czechoslovak Openy?
Reagovat
Fandina
Já když tam byla, tak vždycky bylo málo lidí a vstupné se asi platilo. Něco málo, ale asi ano.
Reagovat
Frick
Takže - přináším do Prahy (s nejbližším okolím 1,5 mil. lidí) kvalitní turnaj, jaký tady nebyl 5 let s účastí spousty Češek (které mimochodem budou následně turnaji dominovat), ale aby někdo vůbec přišel, tak radši nebudu riskovat vstupný.

To v zásadě zní směšně. A je to i ostuda pro nás, Pražáky, bohužel.

Ale je to i dost nepochopitelné, když třeba o HME v atletice nebo MS v hokeji (vč. neutrálních zápasů) chodily davy - viz. https://cs.wikipedia.org/wiki/Mistrovstv%C3%AD_sv%C4%9Bta_v_ledn%C3%ADm_hokeji_2015

Nemluvě o biatlonu v NMnM
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ono to nebude souviset s tím, že 300 km na západ jsou trochu jiný vejplaty..
Reagovat
Frick
Jasně, tak to vydělme třema. 315 - 500 Kč.

Přišli by lidi?
Reagovat
George_Renel
Když lidi vědí, že by tě tam mohli potkat, tak tam raději nepřijdou. Ani zadarmo. :-)
Já to letos asi risknu.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
blixa
Neví, jestli budu mít čas (tedy jestli se budu pohybovat v okolí Prahy a ne na Slovensku), ale jestli jo, uspořádáme "lov na Fricka". Vypíšeme odměnu, kdo přivede Fricka "živého či mrtvého" ;-) Tak 500 bych do toho na odměnu vrazil :D
Reagovat
Fandina
obávám se, že když to tu tak vyhlašujete, tak tam nepůjde
Reagovat
blixa
Si dělám srandu :D Myslíš že by ho fakt někdo lovil ? :D
Reagovat
Fandina
nevím lovil, ale fotečka by byl důkaz, že byl poznán
Reagovat
blixa
Kdo by se honil fotit Fricka když je tam tolik hezkých tenistek ;-)
Reagovat
Fandina
nemyslím honit, vyfotit ho, když ho potkáš, tolik lidí tam zase nechodí
Reagovat
Frick
Tak přesně. Já jsem ten, kdož se dívá do hledáku a ne objektivu. Lov beze zbraní.
Reagovat
VlS
Honit Fricka? Hoď mu sem pár odkazů na lechtivý fotky sportovkyň a honění obstará Frick sám:-)
Reagovat
blixa
Že se ti docela dobře žije z našich daní pacholku !!! ;-)
Reagovat
Haitik
A jo, to by se dalo akceptovat myslím..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Černošek přitáhl Mashu, tak proč ne... :D
Reagovat
Frick
Přitáhl Mašu a přetáhl do jiných míst.
Reagovat
Haitik
Noo, to by bylo.. :D ale to dřív porazí Serenu, než aby hrála v Praze.. :D

Ale já si myslím, že ty ceny fakt takhle by šly.. Ta permanentka hlavně.. Loni jsem přemýšlel, že si koupím permanentku na celý týden do Stuttgartu.. :-) Ale jeste, že jsem si jí nekoupil.. :D Pro studenty je to hodně levný, na to pole co tam hraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jde o hráčské obsazení, Stuttgart se s Prahou nedá srovnávat...
Reagovat
Haitik
No to každopádně..
Reagovat
Frick
Ale určitě se dá srovnat s Norimberkem.

Tam bude stát permice od 165 Eur = 4461 Kč.

I kdyby to v Praze stálo 1/4, tj. 1115 Kč, tak by asi bylo zcela neakceptovatelný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist