Krutý konec na US Open: Hlaváčková se Serenou neuhrála ani game

3. 9. 2012, 20:21
Aktuality 92
US OPEN - Životní turnaj ve dvouhře končí pro Andreu Hlaváčkovou až příliš krutým debaklem. Šestadvacetiletá Češka v osmifinále US Open nedokázala potrápit rozjetou mašinu Serenu Williamsovou, proti které neuhrála ani game a prohrála 0-6 0-6.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková prožívá skvělé tenisové období. Ve čtyřhře byla ve finále Wimbledonu či získala stříbrnou olympijskou medaili, na US Open si ve dvouhře odbyla premiéru a poprvé se na grandslamovém turnaji dostala za druhé kolo. Nakonec zdolala i světovou dvanáctku Kirilenkovou a navzdory zdravotním problémům postoupila až do dnešního osmifinále.

Andrea HlaváčkováV něm však narazila na nezadržitelnou Serenu Williamsovou. Třicetiletou Američanku, která od French Open vyhrála 22 z 23 zápasů, z toho 19krát zvítězila 2-0 na sety. Hlaváčková měla s hvězdnou soupeřkou zkušenosti pouze ze čtyřhry, ve které s krajankou Lucií Hradeckou nestačily na sestry Williamsovy dvakrát na French Open a letos dvakrát na wimbledonské trávě.

A skalp čtrnáctinásobné grandslamové vítězky si svěřenkyně Tomáše Petery nepřipsala ani ve dvouhře. V té dnes navíc utrpěla nejkrutější možný tenisový výsledek 0-6 0-6. Serena od začátku spustila salvu dělových ran, nastřílela 31 vítězných úderů, udělala jen 7 nevynucených chyb a nakonec zvítězila za 58 minut hry.

Serena Williamsová"Dnes jsem hrála velmi dobře, vyhrát 6-0 6-0 se nepodaří každý den. Tak jako dnes jsem tu letos ještě nehrála," pochvalovala si Serena. "Ale Andrea hrála také dobře a pořád bojovala. Pro mě bylo těžké se celou dobu soustředit," dodala. 

Šestadvacetiletá Češka i přes limit v pohybu bojovala a více vzdorovat dokázala až ve druhém setu. Jenže odvrátit dva potupné kanáry se jí nepodařilo, byť měla ve druhém dějství celkem sedm gamebolů a v poslední hře i jeden brejkbol.

Za své vystoupení v New Yorku se však sympatická rodačka z Plzně stydět nemusí, chuť si navíc může společně s Hradeckou spravit ve čtyřhře, ve které v úterý čeká český pár čtvrtfinále.

Ivanovičová po čtyřech letech do čtvrtfinále
Serena se v dalším utkání střetne s Anou Ivanovičovou, která dnes dokázala poprvé od triumfu na French Open 2008 postoupit do grandslamového čtvrtfinále. Po dlouhých více než čtyřech letech.

Bývalá světová jednička ze Srbska dnes zametla 6-0 6-4 s Bulharkou Cvetanou Pironkovovou, "Jsem ráda, jak se zápas hlavně v prvním setu vyvíjel. Hrála jsem opravdu dobře," řekla Ivanovičová ke svému prvnímu postupu do čtvrtfinále US Open.

Do dalšího zápasu proti světové čtyřce Sereně Williamsové však jde jako outsider. Ivanovičová ve třech vzájemných duelech - z toho dvou právě na US Open - neuhrála ani set. "Dvakrát jsem tu s ní už hrála a vím, že to bude velmi těžké. Ona teď pořád jenom vítězí, je to vážně skvělá tenistka. Musím zvládnout především return a pak uvidíme, jak to dopadne."

Itálie má jistou semifinalistku
Sara Erraniová si na Australian Open zahrála poprvé v grandslamovém čtvrtfinále, na Franch Open pak prohrála až ve finále s Šarapovovou a nyní je poprvé ve čtvrtfinále US Open.

Pětadvacetiletá Italka pokračuje v životní sezoně i v New Yorku, když v zápase 4. kola zdolala 7-6 6-3 loňskou semifinalistku Angelique Kerberovou.

Němka si sice v úvodní sadě vzala dvakrát zpět ztracené podání a za stavů 5-4 a 6-5 byla celkem pětkrát jediný míček od setbolu, v tie-breaku však nakonec padla. Ve druhé sadě pak vyrovnala z 0-3 na 3-3, poslední tři gamy však znovu patřily trpělivěji hrající Erraniové.

Ta se o semifinále utká překvapivě s krajankou a deblovou partnerkou Robertou Vinciovou, se kterou letos vyhrála čtyřhru na French Open a v soutěži deblistek pokračují i v New Yorku.

Devětadvacetiletá Vinciová dnes zaskočila světovou dvojkou Agnieszkou Radwaňskou, kterou porazila hladce 6-1 6-2 a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále grandslamového turnaje.

Vinciová tak vyhrála už devět utkání v řadě, neboť v Dallasu vyhrála generálku na US Open. Naopak Polka, jež týden před US Open vzdala kvůli problémům s ramenem turnaj v New Havenu, dál čeká na své první čtvrtfinále na newyorském grandslamu.

Peschkeová do čtvrtfinále čtyřhry
Šance na svůj druhý grandslamový titul ve čtyřhře i nadále živí Květa Peschkeová. Zkušená Češka společně s Němkou Julií Görgesovou postoupily do čtvrtfinále, když dnes porazily hladce 6-4 6-2 loňské finalistky a předloňské šampionky - americko-kazašský pár Vania Kingová a Jarsoslava Švedovová.

O semifinále se duo Görgesová/Peschkeová utká s druhým nasazeným párem a vítězkami letošního French Open Italkami Erraniovou a Vinciovou.

Peschkeová postoupila už do semifinále ve čtyřhře smíšených dvojic, když s Polákem Marcinem Matkowským porazili 6-3 7-5 Mirzaovou s Flemingem.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
pondělní výsledky žen (03. 09. 2012)

Dvouhra - osmifinále:
S.Williamsová (4-USA) - Hlaváčková (ČR) 6-0 6-0
Vinciová (20-It.) - A. Radwaňská (2-Pol.) 6-1 6-4
Erraniová (10-It.) - Kerberová (6-Něm.) 7-6(5) 6-3
Ivanovičová (12-Srb.) - Pironkovová (Bulh.) 6-0 6-4 

Čtyřhra - 3. kolo:
Peschkeová/Görgesová (11-ČR/Něm.) - Kingová/Švedovová (5-USA/Kaz.) 6-4 6-2

Smíšená čtyřhra - čtvrtfinále:
Peschkeová/Matkowski (4-ČR/Pol.) - Mirzaová/Fleming (Indie/Brit.) 6-3 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

92
Přidat komentář
smazaný uživatel
Andy gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opět mnoho povyku pro nic. Dokonce jsem tu četl i názor, že by snad Andy proti Raonicovi neměl mít šanci. Andy ale předvedl výborný výkon, kterým Raonice rouebral do posledního šroubku. Byl výborný na returnu a měl hodně dobrých prohozů. Raonic byl dnes na síti naprosto tragický. A ještě pro hnidopichy poměr vítězných úderů: Murray 31 Raonic 34. To dokazuje, že to zdaleka nebyl jen odbráněný zápas.
V dalším kole podobný soupeř Čilič. Se kterým má sice výbornou bilanci (6:1), ale už to s ním před třemi lety prohrál, a když nad tím tak přemýšlím, tak ta prohra s Čiličem byl takový zlomový moment v jeho kariéře. Do té doby šel prakticky jen nahoru, dostal se už na 2. místo žebříčku, ale od té doby prakticky jen stagnoval na 4. místě. Takže teď by ho to naopak mohlo nakopnout k cestě na vrchol. Doufám, že ten zápas bude mít podobný průběh jako ve Wimbledonu a Andy bez problémů postoupí do semifinále. COME ON!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, fakt skvělý výkon na returnu, jak poznamenal Gilbert, 6 es za první tř servírovací gamy Raonice a ve zbytku pak už jen 8. Výborně z obrany a neskutečné prohozy, hlavně z bekhendu některé mimo chápání. A prohoz z otočky po lobu Raonice, to bylo z říše snů, ukázka velkého talentu a neuvěřitelného citu v rukách. Proto si mě takhle získal.

Navíc suverénně zvládl těžší chvíle při svém servisu, nečelil ani jednomu brejkbolu, párkrát 0:30, ale vždy se z toho dostal. Proti tomuhle typu hráčů to on prostě umí, servismani ho musí nenávidět, skvěle mění rytmus hry, pěkně i přitlačil občas. Raonic 1. set celkem vysoký level, od 2. setu šel dolů, Andy měl šanci skoro při každém jeho servisu.

Akorát je to nejhorší hráč, co se týče challengí. Bere si je ve chvílích, kdy nejsou tak důležité a hlavně při bodech, po kterých je naštvaný, že je nevyhrál, tak zoufale zkouší. Tohle jsem dlouho neviděl, v plovině všech tří setzů bez challenge. Vlastně ve 3. mu jedna zbyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace děcka, hrál fakt parádně. Osobně se ho bojím 2x víc jak případnýho Djokovice ve finále. Navíc musím říct, že mě konečně po letech začíná jeho hra bavit, vliv Lendla už je znát, hraje agresivnějš, víc chodí pro údery do kurtu, ty prohozy ze šílenejch úhlů hraný těsně za síť už nevyužívá jen v nejhlubší defenzívě, ale pomalu si začíná vytvářet i útočný zbraně. Opravdu se na to dá dívat. A teda return nevídaně kvalitní, tam je často vidět, že přečte dokonale, kam servis půjde a úder si připravuje daleko dřív, než by toho byl schopnej jinej hráč.
Reagovat
smazaný uživatel
88% míčů vyhraných po 1. servisu, 82% u sítě, jenom 12 nevynucených chyb, celkově body 94:68, Raonic po druhém servisu jenom 31%. Fakt super zápas.
Reagovat
Fandina
jsou v mixu v semi a moc jim to spolu slušelo ... úsměv a ještě víc jim slušelo, porazili pár Paes/Vesnina 7:6 7:5 a celkem slušně zahráli. Kiksy nějaké byly, ale celkem mě zaujalo, že Paes hodně často trefoval protihráče na tělo a tak, že se tomu byli nuceni uhýbat tělem a nestačili vybírat. Lucka s Frantou občas pokazili, ale neslabší na kurtu byla Vesnina. V semi hrají proti Makarova E./Soares B. a v druhém je také Květa/Matkowski a budou hrát s Huber L./Mirnyi M.. Bylo by pěkné finále s trojitou českou účastí, tak moc držím palce a fandím ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Záhada rozdielu rýchlosti kurtov vysvetlená. Tak vraj to je počasím a rozdielnym časom zápasov. Kto by to bol povedal :)..Ďakujem komentátorom Eurosportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Záhada rozdielu rýchlosti kurtov vysvetlená. Tak vraj to je počasím a rozdielnym časom zápasov. Kto by to bol povedal :)..Ďakujem komentátorom Eurosportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešné schedule na hrad!..Posledná dvojhra skončila o 23:00, teraz si dáme 4 hodky pauzu a o 3:00 máme zápas dňa. Ruky dolámať tomu, čo to zostrojil! :)
Reagovat
tommr
debla Williamsek v televizi dávat nebudou? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, mení sa nám Schedule!...Murray už od 1:00 na Ashevi, debl na vedľajšom kurte..Konečne víťazstvo zdravého rozumu i v Amerike!
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta dnes příjemně překvapila a ukázala, že je v poslední době ve formě. Hlavně se mi líbila v prvním setu, kde dokázala Agu pěkně přechytračit a vodila si jí tam.
Ve druhém už to bylo slabší a začínal jsem mít obavy, že to Aga ještě otočí. Protože kdyby to šlo do tří, asi by to vyhrála. No, naštěstí to dopadlo takhle, takže jsem rád.
Ale Roberta nebo Sara by mohly pěkně znepříjemnit zápas Sereně, pokud přejde přes Anu, jejich hra jí nebude vyhovovat. Přál jsem jí do semi Angeliku. Ostatně i ona sama to po zápase s ní v Cincinnati říkala. Škoda, dnes ale Sara postoupila naprosto zaslouženě.:)
Reagovat
tommr
neumím si fakt ani v nejbujnější fantazii představit, že by Serena mohla mít nějaký problémy s Anou, Sarou nebo Robertou. S těma by mohla prohrát jen pokud by byla nějak vážně zdravotně indisponovaná a to pokud vím není ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, v nejbujněších fantaziích se dá představit ledacos a na kurtu je možné vše.:)
Samozřejmě představa, že neporazí Saru nebo Robertu, mi taky nepřijde reálná. Napsal jsem ale, že jí mohou potrápit a ne porazit. Angelice jsem postup přál, není mi nesympatická a přál jsem jí Sereně do semifinále.
Jinak s tou Anou bude muset dávat pozor. Dobře se pohybuje a zdá se, že našla zase svůj forhend. Takže se jí bude muset snažit masírovat hlavně bekhend, ale to ona ví nejlépe.
S Anou hrála i loni a nebylo to z nejlehčích, i když ve dvou setech. Ale abych pravdu řekl, půlku má vyčištěnou, od začátku to je turnaj, kde vyfasovala příznivý los, takže ve finále také doufám. Ale víš jak, bude mít blbý den a je to....
Jinak Aga obhajuje hodně bodů v Asii a tím, že vypadla dneska také, má Petra ještě šanci se tam procpat a dostat jí z té čtyřky pryč. To by bylo také nejlepší, aby se ta čtyřka mohla potkávat až v semifinále...
Ale o místa v žebříku se asi bude bojovat až do posledního utkání na TM.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Take si to nedovedu nejak predstavit, snad k te indispozizi bych jeste pridal, zeby byla myslenkama nekde na nakupech:)))
Serena je alespon pro mne, v tuto chvili jasna jednicka, dokazala to jak na OH, tak ve Wimbledonu. A dokazuje to opet.
Podle mne ji muze na betonech ohrozit jen jedna hracka, atletka Samantha:) Ta letos opet dokazuje, ze pomalejsi betony ji sakra vyhovuji...Potvrzuje, ze minuly rok to nebyla nahoda. Ani bych se nedivil, kdyby obhajila.
Roberta sice pekny chytry slajsy, dropy atd. ale s jejim servisem nema podle mne narok. Sara by mozna jeste nejak, ale nevim, opet mi tam hapruje ten servis...Anicku to samy, a to mi je i sympaticka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale letos bych to nejvic pral asi Marion:)
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, ty to přeješ vždycky té, se kterou vypadne Petra.:)

Váš optimismus, pánové, ohledně Sereny, bych chtěl mít....
Atletka Sam mě také přesvědčuje, že to loni nebyla náhoda. Stále tam ale vidím ten problém s Mášou. Jinak kdyby se opakovalo loňské finála a Serena se nechala zase zaskočit Samanthou už potřetí na GS turnaji, tak to by snad měla jít do důchodu....
Ne, kdyby tam byla Sam, tak jsem přesvědčen, že vyhraje Serena, to by nemohla dopustit. Ale nejvíce teď zatím věřím do finále z horní půlky Vice.
Reagovat
tommr
podcenit Serena samozřejmě nemůže nikoho, ale pokud si to pohlídá tak musí do finále dojít bez problémů - teprve tam může narazit na rovnocennou soupeřku ... :)
Jinak co se týče Petry tak ta včera tu šanci na postup mezi nejlepší čtyři ještě v tomhle roce asi definitivně propásla. Aga sice bude v Asii obhajovat spoustu bodů, ale nedá se čekat že by přišla úplně o všechno a její náskok před Petrou je už příliš velkej ...
Reagovat
tommr
oblíbenost Hopsandy u mě po včerejšku klesla na bod mrazu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to je škoda s tou Petrou a Agou, ta by jednoznačně potřebovala z té čtyřky vyšoupnout.
Už jsem to psal někde dole. Myslím to i s ohledem na TM, jedna skupina bude kvůli tomu našlapanější. Petra může schytat třeba jedničku a čtyřku nebo dvojku a čtyřku a to je blbý. Protože jednička a dvojka budou nejspíš Vika s Mášou a čtyřka Serena. No, uvidí se, nedá se nic dělat...
Reagovat
tommr
ty taky náhodou nevíš jestli budou dávat debla Williamsek v televizi? Na to bych se ještě docela rád podíval ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak asi myslím, že ne, když změnili program a narvali chlapi hned od sedmi na CC. Leda, že by na jednom programu dávali chlapi a na druhém toho debla.
Ale vzhledem k tomu, že chce Eurosport dávat jenom finálové zápasy obou deblů, tak tomu moc nevěřím. Teď to chtěli dávat asi jenom proto, že to dali na centr do nočních zápasů. Taky bych se rád podíval. Zrovna proti Ruskám to bude atraktivní zápas. A jsou to i hodně nepříjemné soupeřky. Ale nebude na to asi ani stream. Tuhle jsem chtěl na něco koukat na netu, oni ten zápas přehodili na jiný kurt a stream jsem nenašel, protože to měli všude napsané podle původního rozvrhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a po tom zápase Roberty říkali, že bude v noci komentovat Basa, tak tam bude asi jen jeden komentátor, takže by to ani neměl kdo mluvit.
Reagovat
tommr
tak to je škoda - s Ruskama to bude něco jako předčasný finále. Já to v tom případě pro dnešek zabalím, protože na zápas Murray-Raonic opravdu zvědavej nejsem. To radši budu šetřit síly na Tomáše ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to škoda. Rusky je můžou vyřadit, s nima mají vždycky nejvíc práce, takže to mohlo být zajímavé. A H+H by pak mohly i vyhrát.
Také to asi zabalím. Kdybych věděl, že to změní, už jsem si šel lehnout dříve, čekal jsem na ten zápas.
Tak zase zítra.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hosi ja vcera odpadl...:)
Reagovat
tommr
Stosurová, Bartoliová, Ivanovicova, Erraniová a zejména Vinciová jsou ve čtvrtfinále hodně nečekaně i když zaslouženě ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
stosur a prekvapeni? no nevim. jako obhajkyne titulu je tohle pro ni minimum. je fakt, ze jeste pred turnajem byla sam hodne podcenovana. ukazuje nam, ze je nutno s ni pocitat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že stosur povrch na USO svědčí. Nedivil bych se, kdyby se dostala do finále a bylo to jako s Fran., která jeden rok vyhrála RG a následný byla ve finále. Dost velkou překážkou je pro ni ale Máša, se kterou prohrává pravidelně už v šatně. Takže by musela Stosur udolat Viki a Marion Mášu.....
Do finále ale osobně v tuto chvíli věřím nejvíce Vice.
Reagovat
tommr
Stosurová měla původně velice těžkej los - nečekal jsem, že může přejít přes Clijstersovou nebo Li Na a ona s nima nakonec ani nemusela hrát, protože jí je z cesty odklidila Robsonová ... :)
Reagovat
VlS
hrála moc hezkej tenis, nebyla to sice moje oblíbená střelba ze všech pozic, ale vyčůrané Agniešce předvedla, že se najde někdo ještě vyčůranější. Škola tenisové chytrosti v prvním setu, ve druhým to už bylo malinko slabší (hlavně sem tam volba úderu z nalitého balónu Aze na raketu nebyla to pravé). Ale dobré, Roberta opravdu zahrála moc pěkně. Ago, děvče, kde jsi nechala svou snahu o vítězné míče? Od tebe to až na pár výjimek byla pinkaná.
Reagovat
freeteepek
Je vyčůraná ze 4hry. To je patrný na první pohled. A prý už má po US Open jistou světovou jedničku v deblu:-)
Reagovat
Heather_Fedex
italske ctvrtfinale ;)) to bude leccornia
a jinak, serene se timhle definitivne otevreli vrata do finale. ta 2. polovina pavouka je podstatne nadupanejsi, no paradoxne, ji muze takova vinci v semi temi copmi potrapit vic, nez vika ve finale, kt. se s ni bude chtit nesmyslne hrat prestrelku od zakladni cary. ale zase, pro serenu by to byla nehorazna ostuda s timhle losem nepostoupit do finale a to urcite nebude chtit pred domacim publikem dopustit
Reagovat
Heather_Fedex
italske ctvrtfinale ;)) to bude leccornia
a jinak, serene se timhle definitivne otevreli vrata do finale. ta 2. polovina pavouka je podstatne nadupanejsi, no paradoxne, ji muze takova vinci v semi temi copmi potrapit vic, nez vika ve finale, kt. se s ni bude chtit nesmyslne hrat prestrelku od zakladni cary. ale zase, pro serenu by to byla nehorazna ostuda s timhle losem nepostoupit do finale a to urcite nebude chtit pred domacim publikem dopustit
Reagovat
smazaný uživatel
dneska mne devcata potesila, sestrovrazedny souboj.. bude pusobivy...
na french open jsem tahl se Sarou, ale jelikoz jsem chlapec preletavy a vesmes neverny... tak promin Sarino, ale Robertku mam vsazenou za "velkych" 15eur.. ze vyhraje US Open (v kurzu 615) :)
.... takze proste plan je takovy Ivanovic vyradi pana Williamsa a Roberta prechytraci Saru.. a pak vymele Ivanu a pak uz jen finale, no:)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Ve WTA je mozne vsechno:) Ale spis bych to videl na to, ze muzeme mit opacko finale z minuleho roku:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a budeš bohatý chlapec :-) Robertě jsem přála, všechno lepší, než otrávená Aga..:-//
Reagovat
Andrew89
je venku....Serena si kráčí pro titul...když už né petra:D
Reagovat
smazaný uživatel
:) Serena by Agu splachla z kurtu.
Aga opet pokracuje ve svem ultimatni defensivnim pinkani. Uplne je mimo. Minuly rok Aga hrala jak z partesu, chytry tenis promichany utocnou hrou nejen na siti...posledni dobou ma k tomu kilometry daleko...
Reagovat
tommr
Aga dneska hrála opravdu hodně slabě. Velká škoda, že Petra ted asi nebude schopná jí vytlačit z tý první čtyřky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli Agnieszka bude pokracovat v te sve samovolne defensivni produkci, tak za par mesicu bude tam, kde rok a pul zpatky...
S takovou hrou ty body nemuze obhajit ani nahodou.
Dulezite je, ze Peta ziskala slusne body za betony celkove, to jsem fakt ani necekal. Ted se jede Asie. Tam jeste neco muze ziskat, ale ted uz asi je nejdulezitejsi, ze bude urcite na TM. Hraje se v hale, verim, ze Petra obhaji:) Jsem totalni optimista:) je to indoor:)
Jinak jsem si myslel, jestli Petra vypadne, tak az s Marii, takze jsem take nejak cekal, zeby aspon to QF mohlo vyjit. No, ale temna goticka duse zenskeho tenisu Marion me dostala jeste vic nez Petru:D)
Pro Petru by urcite by byl dobry flek do toho 4 mista, o tom zadna. Na GS je potom dobre nasazovana. I kdyz obcas mam pocit, ze to v tom zenskem tenisu je asi uplne jedno...v tuto chvili je sice 4., ale to asi neudrzi...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce se mi teď počítat body, ale bylo by dobré, kdyby Aga vypadla z té čtyřky už do TM. Ale to je asi nereálné. Protože ať to bude jákákoliv kombinace, jedna skupina bude našlapanější kvůli tomu, že by byla Petra pátá.
Např. jednička, trojka, pětka, a druhá skupina dvojka, čtyřka, šestka...to by bylo naprd.
Reagovat
tommr
pokud Serena postoupí přes Anu do semifinále tak se vrátí na čtvrtý místo v žebříčku před Petru ...
Petra ale může bejt zase ráda, že dneska vypadla Kerberová, což jí zaručuje že si to pátý místo udrží minimálně až do turnajů v Asii ... :)
Reagovat
tommr
čtvrtina/polovina Radwanský je na každým turnaji vždycky nejslabší a každá hráčka tam chce bejt přilosovaná - čím dřív se tahle anomálie odstraní tím líp ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň, že i Aga je pryč...Roberta si to zasloužila :)) Duo Errani Vinci mají docela povedenej den :D
Reagovat
smazaný uživatel
JOO! ROBERTA MI UDĚLALA OBROVSKOU RADOST! :-)) Joo sakra joo!
Reagovat
ReadyTeddy
koukám, že asi nejsem sám, kdo si vsadil :-D
Reagovat
brixner
...tedy ta tenisová-kde byla??? Tohle si Andrea tedy rozhodně nezasloužila!!! Zápas jsem neviděl a dopředu věděl, že ani neuvidím, ale z výsledku jsem tedy docela v šoku! Co se stalo? Nadpozemský výkon Sereny a pouhá "přítomnost" Andrey? Nebo se snad domluvily, aby Serena ušetřila nějaké síly do dalších kol? Já prostě tyto výsledky nějak nechápu, tedy rozhodně ne na úrovni Top50! Jistě, výkonnostní rozdíl mezi Serenou a Andreou, je nezpochybnitelný, ale výsledek hovoří spíš o tom, že jsem proti Sereně stál snad já...Taková Věra Zvonarevová by nejspíš seděla někde v koutku kurtu a brečela, Andrea se prý usmívala, no, je to asi v ní, i když si nemyslím, že si v duchu říkala něco ve smyslu " no tak ať..." Každopádně, po takovém výsledku si člověk může říci třeba " to, co dělám- není to zbytečné?" Doufám, že to Andreu nijak negativně nepoznamená, jsem přesvědčen o tom, že bojovala, jak nejlépe mohla a uměla, takže gratulace ! Nechci předjímat, ale Serena v této formě je, nejspíš, minimálně první finalistkou ! Zastaví jí někdo? Já už pár let fandím Sam, takže Sammy-GO! Brix
Reagovat
Malda
No dva kanáry jsem tedy také nečekal(to asi nikdo). Předpokládal jsem spíše třeba 6-2 nebo tak nějak. Jak jsem tu už psal myslím, že se Serena se může porazit jedině "sama"(svým případným špatným výkonem).
Reagovat
smazaný uživatel
Já čekala jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
"Tohle si Andrea tedy rozhodně nezasloužila!!! Zápas jsem neviděl"
---
to mluvi za vse, dal jsem ten monolog necetl :P
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouho jsem tě tu neviděla, copak říkáš Sáře? Vsadil sis? :-)
Reagovat
brixner
Příteli, mluví to pouze o tom, že jsem byl velmi překvapen výsledkem ! Andrea zde podávala dobré výkony, že prohraje se Serenou, se dalo předpokládat, ale že takovým rozdílem? To je, co mě překvapilo, nic víc, nic méně. Brix P.S. Myslím, že o to větší překvapení to je pro někoho, kdo právě zápas neviděl!
Reagovat
nouma
Tak zápas jsem viděl a musím se Andrejky zastat že na to kdo proti ni stál dokázala soupeře potrápit. Gamy nebyly jasnou záležitostí Sereny, 80 % šlo přes shodu. Bohužel výhody Andrejka nevyužila. Slyšel jsem názor že obě hrály příšerně, no nevím. Bylo smutné vidět jak Andrejka bojuje s tím zdrcujícím úderem Sereny nemá šanci nic udělat. Osobně sem si myslel že to po prvním setu skrečne protože bolest, která ji celej zápas provázela byla dost viditelná. Ano Andy si dva kanáry nezasloužila ale nezapomeňte na finálový zápas Wimbledonu Serena - Mária kdy Mária ta sibiřská siréna uhrála jen 1 gam. Ale pro Andrejku je letošní sezona famozní a doufám že nepoleví v dalším úsilí.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje fantasy po konci Petry, Kerber a Pironkove v koncích.
Reagovat
Nancy_z
Z ženských mám už jen Serenu, tak snad to celé vyhraje :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky :D A z chlapů první tři nasazené.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně dneska pomohla Roberta, stále mi tam zůstává. Pak ještě Serena a Mária. U chlapů Roger, Nole a Wawrinka, který ale zítra vypadne. Věřil jsem tomu Izzymu, no.....
Reagovat
smazaný uživatel
Moja po postupe Vinci, zdá sa tiež. Druhé miesto by som mal uhájiť, prvé v nedohľadne.
Reagovat
Nancy_z
Z chlapů mám ještě čtyři, Noleho, Rogera, Berďu a Stanislase :-)
Reagovat
Malda
Kdo věří, že to Aga ještě otočí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No zas tak bych Agu nepodcenoval. Takovych zapasu, kdy v prvnim si projela set a jeste zapas vyhrala nebo dost zdramatizovala...nebylo malo:)
Reagovat
Malda
Však já věřím, že to ještě holka "dá".
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí to nepřeju, aby to otočila, takže ne, nemyslim si, že to ještě otočí...
Reagovat
Nancy_z
Bude záležet na Robertě, jak ustojí vyrovnanou koncovku... Na třetí set už bych víc věřila A.
Reagovat
smazaný uživatel
1. servis Roberty uplne sileny, ty statistiky opravdu drsny. Ale jinak Agu pekne vyucila, krasny dropy, prechody na sit, pekny slajsy... Aga hraje jak ponocna, ten jeji ultimatni defensivni styl na ktery nabehla, to je neco sileneho...Jo kde je ta Aga na betonech 2011:)

Jako, to se fakt neda tohle:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Tsvetana: Anička splnila cíl, mám velkou radost! :) První set byl až nečekaně snadný. Snad jediná komplikace přišla ve třetím gemu, kdy Ana odvracela dva brejkboly. Jinak měla první set pod kontrolou a hrála výborně... Druhý set už byl o poznání těžší. Hodně důležité byly rebrejky na 2:2 a 3:3. Ani mě nemrzelo, že Ana neukončila zápas při vlastním podání za stavu 5:3. Tsvetana si totiž za celý zápas vyhrála servis jenom jednou, takže získat brejk nebylo až tak složité. Je taky nutno dodat, že Tsvetana měla nějaké zranění a hlavně při servisu ji to asi hodně limitovalo... Čtvrtfinále je pro Anu bezesporu úspěch a mám radost, že konečně prolomila tu smůlu na grandslamech. Proti Sereně nemá co ztratit, moc se od ní neočekává. Tak snad si to Ana užije a třeba Serena nebude mít den... Žádný zápas není předem prohraný. :)

Andrea - Serena: Hm, tak to bylo pro Andrejku hodně kruté. Myslím, že si ty dva kanáry nezasloužila. Mohlo to být třeba 6:2 a 6:3, šance na to byly. Bohužel, Andrejce se nepovedlo proměnit žádný gembol ani brejkbol... Serena hrála opět výborně, o tom není sporu. Asi netřeba říkat, že je největší favoritkou US Open.

Sara - Angelique: Zápas jsem neviděl, ale je to pro mě překvapení. Sara opravdu dokazuje, že má životní sezonu. Momentálně to dokonce vypadá na italské čtvrtfinále...
Reagovat
Stan_Borowitz
že to neskrečovala. Klidně se mohla vymluvit na ty ofačovaný stehna.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla si to užít..TŘEBA ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak kdyby si to chtěla užít třeba se mnou, tak bych se věru nebránil. A určit by to nebyla hra jen na jednu stranu dvorce :-)
Reagovat
freeteepek
Šarapovová proti ní na olympiádě neuhrála o moc víc! Andy to bere sportovně. S podobným výsledkem určitě i počítala. Samozřejmě, s jedním vyhraným gamem by se šlo domů veselejc, jenomže Serena proti ní zrovna předvedla svůj nejlepší výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavní věc je, že dnes postoupila Anička! Do zápasu s Golemem je třeba jí popřát hodně štěstí a hlavně hodně síly!!! Miluju zápasy krásky a zvířete, resp. dobra se zlem.
Reagovat
horska.kraslice
Doufám, že Serena nepoleví a opět smete jak vřískalenu tak i houkalenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Siréna?? Ta končí, Ana jí rozebere do posledního šroubku!
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že ten druhý set už nebyl tak ultimátní. Přesto gratulace malé Sáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara vyřadila Angie, super :/ Cesta Sereny do finále je nyní víc než hodně pravděpodobná :///
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že sdílíš asi stejný nadšení jako já :D
Reagovat
tommr
ale možná lepší než prohrát neštastně po vyčerpávajícím boji. Snad to Andreu nějak nepoznamenalo - at už fyzicky nebo psychicky. Má tady na USO ještě před sebou skvěle rozehranej turnaj v deblu kde by případně mohla ve finále Sereně aspon částečně vrátit tu dnešní porážku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
U sítě se usmívala Andrea od ucha k uchu, jestli jsem teda dobře viděl, takže si myslím, že psychické stopy to na ní nezanechá :-))
Reagovat
tommr
Andrea se usmívá skoro pořád bez ohledu na výsledek, což je jedna z věcí, který na ní mám hrozně rád ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radši by se měla omluvit svým soupeřkám, které porazila. Jestli se třeba někdy necítili jako dnes ona....To je teď žhavá novinka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmis verit vsemu, co pisou na idnes a na tenisportalu :D)))
Podle radiozurnalu to tak Petra uplne nerekla...
...ale nakonec to je suma fuk.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vim, ale nemoh sem odolat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D))
Reagovat
Jan
Bylo to jak předhodit malou kočku lvovi. Ale Andrejka tam měla pár hezkých míčů, kdyby nebyla zraněná a byla běhavější, možná by nějaký game urvala. I tak je mi její projev na kurtu i mimo něj i ona sama sympatická.
Reagovat
Heather_Fedex
ten kvalitativni rozdil byl videt strasne moc. serena tam proste sla s cilem vytrit kurt a za obet ji padla prave andrejka.
Reagovat
pepin
Tak bylo jasné, že při současné formě Sereny je bez šancí. Ale podívejme se, vytřela ten kurt i se Sarapkou, a to je někdo trochu jiný. Aspon si to zkusila a viděla na vlastní oči a zažila na vlastní kůži, kde se ta absolutní špička pohybuje.Je to jen dobře.
Reagovat
Heather_Fedex
se sharapovou byly ty vymeny castecne vyrovnane, tam spis serena ukazala marii, ze je tenisove chytrejsi. kdezto tady v zaoase s androu to byla 1 rana a bum. nestacila ty mice ani prehodit pres sit
Reagovat
pepin
To je pravda, ale výsledek je stejný. Statistiky zohlední jen výsledek a ne jak k němu došlo.
Reagovat
Heather_Fedex
jenze ja nehodnotim vysledek, ale obraz hry. temer zadne vymeny, maximalne u site byla serena zranitelna, jinak od baseliny ji prestrilela jako nic
Reagovat
smazaný uživatel
I tak se nemusí Andrea za nic stydět.. Osmifinále na GS je přece nádhera! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně kruté, po 4 gamech jsem přepl na Angie, to je boj.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist