Kurty v Dubaji zasypal písek z pouště, Berdych si tak zaplaval s delfíny

26. 2. 2012, 14:20
Aktuality 3
Tomáš Berdych si před turnajem v Dubaji zaplaval s delfíny. Pátý nasazený hráč nemohl v neděli kvůli písečné bouři trénovat s raketou na kurtu, tak vyrazil s přítelkyní Ester Sátorovou do delfinária.
Profily hráčů
Tomáš Berdych s přítelkyní Ester

"Kvůli písečné bouři žádný trénink," napsal Berdych na svém Facebooku pod fotografii, na které je na dvorci vidět drobný písek. Berdych obhajuje v Dubaji účast v semifinále a v prvním kole ho čeká Němec Benjamin Becker, který ještě včera hrál semifinále v Memphisu. 

Tomáš Berdych plave s delfínyRozptýlení našel Berdych v delfináriu. Delfíny se nechal tahat, s jedním si "zatancoval" a spolu s Ester se s jiným delfínem společně vyfotili.

Šestadvacetiletý Berdych, letošní vítěz turnaje v Montpellieru, semifinalista z Rotterdamu a čtvrtfinalista Australian Open, si s delfíny 'zadováděl' před začátkem turnaje podruhé v kariéře. Stejný zážitek prožil již před rokem v americkém Miami

Nejvýše nasazeným hráčem je v Dubaji (pavouk dvouhry) světová jednička a vítěz posledních tří ročníků Srb Novak Djokovič, nechybí Brit Andy Murray či čtyřnásobný šampion Švýcar Roger Federer. Z českých zástupců je v hlavní soutěži ještě Lukáš Rosol, který bude hrát 1. kolo s Francouzem Adrianem Mannarinem.

Pátý nasazený Berdych může už ve čtvrtfinále narazit na Murrayho, v případném semifinále na Djokoviče a ve finále si zahrát s Federerem.

Tomáš Berdych 'tancuje' s delfínem

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
"a v prvním kole ho čeká Němec Benjamin Becker, který ještě včera hrál semifinále v Memphisu z Memphisu. "
moc mi tohle nedava smysl:(
Reagovat
lasseklus
jj, snad neni problem si po sobe precist par vet, nez je hodim na web...
Reagovat
LubosZabloudil
Díky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist