Kvitová a Záhlavová-Strýcová nezaváhaly a jsou ve třetím kole. Smitková a Allertová nepřekvapily

22. 1. 2015, 05:22
Aktuality 510
AUSTRALIAN OPEN ženy - Do třetího kola Australian Open postoupily celkem čtyři české tenistky. Roli favoritky dnes na rozpálených kurtech potvrdila Petra Kvitová proti Němce Barthelové, kterou porazila bez ztráty podání, i Barbora Záhlavová-Strýcová proti soupeřce z Tchaj-wanu. Naopak debut na úvodním grandslamu sezony skončil pro Terezu Smitkovou i Denisu Allertovou.
Petra Kvitová (© ausopen.com)

Petra Kvitová na Australian Open dosáhla svého nejlepšího výsledku za poslední tři roky. Semifinalistka ze sezony 2012 na rozdíl od předchozích dvou ročníků potvrdila roli favoritky a postoupila do 3. kola. Po Nizozemce Hogenkampové si dnes poradila ve dvou setech a navíc bez ztráty podání s Monou Barthelovou.

Česká tenistka začala výborně a i když brejkboly v první hře neproměnila, další příležitosti už využila a po snadných gamech při svém podání vyhrála první set hladce 6-2. Druhá sada nabídla vyrovnanější bitvu a především zlepšený výkon německé tenistky. Klíčovým se ukázal být šestý - šestnáctiminutový - game. Kvitová v něm odvrátila všech pět brejkbolů, odrazila odpor soupeřky a nakonec po 80 minutách zvítězila 6-2 6-4.

Petra Kvitová"Ten game při mém servisu ve druhém setu byl velmi těžký a jsem opravdu moc šťastná, že jsem ho nakonec i se štěstím zvládla," komentovala klíčový moment zápasu Kvitová. "Mona hrála ve druhém setu výborně. Byla agresivní a bylo to pro mě hodně těžké," dodala Češka, jež předvedla 30 winnerů a 21 nevynucených chyb, z toho sedm dvojchyb.

Čtyřiadvacetiletá Kvitová porazila o půl roku mladší Barthelovou i ve třetím vzájemném duelu. Naposledy ji přehrála loni rovněž ve druhém kole ve Wimbledonu, kde to nakonec dotáhla až k titulu.

Před rokem Kvitová v Melbourne vypadla už v prvním kole s Thajkou Kumkhumovou, předloni nestačila ve druhém kole na Britku Robsonovou. Přitom Australian Open je její druhý nejoblíbenější grandslam, na kterém by jednou také ráda prorazila.

"První kola jsou vždy těžká, druhá jsou trošku snazší, ale pořád jsou taková divná. Cítím se dobře, je to tady můj nejlepší výsledek za poslední roky. Jsem ráda, že jsem ve třetím kole a už se těším na další zápas," uvedla Kvitová během rozhovoru na kurtu.



V Melbourne oproti začátku týdne výrazně stouply teploty, které se už dostávají přes třicet stupňů Celsia. "Pár gamů jsem cítila únavu. Naštěstí to ale přešlo a jsem ráda, že se to povedlo uhrát ve dvou setech. Trávit na dvorci v dnešních těžkých podmínkách ještě další hodinu a set se mi určitě nechtělo,“ uvedla Kvitová.

O postup do osmifinále se světová čtyřka utká s devatenáctiletou Američankou Madison Keysovou, kterou už jednou porazila. Na konci sezony 2013 ji přehrála ve dvou setech na tvrdém povrchu v Tokiu.

Záhlavová-Strýcová vyrovnala své melbournské maximum
Už na třetím grandslamu v řadě se minimálně do 3. kola dostala Barbora Záhlavová-Strýcová. Svůj nejlepší výsledek v rozpáleném Melbourne Parku letos vyrovnala po dvousetových výhrách nad Maďarkou Babosovou a Kai-Chen Chang z Tchaj-wanu.

Barbora Záhlavová-StrýcováSoupeřku z páté světové stovky dnes osmadvacetiletá Češka přehrála 6-1 7-5. Po jednoznačné úvodní sadě se Kai-Chen Chang vrátila do hry a v druhém setu se ujala vedení 2-0. Záhlavová-Strýcová ale velké zdramatizování nepřipustila. Po obratu na 4-2 sice ještě nechala soupeřku vyrovnat, ale třetí dějství odmítla ještě v dvanácté hře při podání tenistky z Tchaj-wanu.

"Vedla jsem 6-1 a 4-2, když začalo foukat. Napadlo mě, že to bude ještě hrozně náročné. Jsem moc ráda, že jsem to zvládla ve dvou setech," uvedla plzeňská rodačka, jež letos startuje na třetím turnaji a zatím pokaždé se dostala minimálně do 3. kola. I proto má na dosah premiérový posun do Top 20.

O své druhé grandslamové osmifinále, prvního dosáhla během loňské jízdy do čtvrtfinále Wimbledonu, se utká s bývalou světovou jedničkou Viktorií Azarenkovou. Běloruská tenistka dnes zdolala osmou nasazenou Dánku Caroline Wozniackou.

Záhlavová-Strýcová, jež v Melbourne triumfovala jako juniorka v letech 2002 a 2003, se s Azarenkovou, která Australian Open vyhrála v sezonách 2012 a 2013 mezi ženami, utká počtvrté v kariéře. V předchozích duelech posbírala pouhých čtrnáct vyhraných gamů. Naposledy spolu hrály loni právě v Melbourne.

"Čím víc proti top hráčkám hraju, tím víc si na ně věřím. Musím jít na kurt vyhrát. Pak se to může stát," citoval server iDnes Záhlavovou-Strýcovou.

Allertová se k obratu pouze nadechla
Devatenáctou nasazenou Alizé Cornetovou v den jejích 25. narozenin dokázala potrápit Denisa Allertová. Jednadvacetiletá Češka, jež v Melbourne debutovala na grandslamovém turnaji, se nadechovala k obratu.

Denisa AllertováKrátce poté, co si vyžádala pauzu na ošetření a zmizela v šatnách, sice prohrávala 4-6, 4-5 a 0-30 při podání soupeřky, ale pak vývoj otočila a v úvodu rozhodujícího dějství šla do brejku. Jenže ve třetím setu si nedokázala udržet ani jeden servis a nakonec po dvou a půl hodinách boje s francouzskou favoritkou padla 4-6 7-6 2-6.

I přes dnešní vyřazení se Allertová objeví poprvé v kariéře v Top 100 žebříčku WTA. Navíc v dalších dvou měsících neobhajuje žádné body.

Smitková nestačila na Giorgiovou
Ve druhém kole skončila premiéra na Australian Open i pro Terezu Smitkovou. Zatímco první kolo zvládla suverénně snadno, druhý zápas stejně rychle prohrála. Dvacetietá osmifinalistka loňského Wimbledonu dnes neuspěla proti agresivně hrající Italce Camile Giorgiové, které podlehla hladce 1-6 4-6.

"Soupeřka mě prostě k ničemu nepustila. Hlavně v prvním setu jí tam všechno padalo a pokud se objevila malá šance vrátit se do zápasu, pokaždé zahrála skvěle a zkrátka se nedalo na ničem chytit,“ komentovala Smitková.

Už včera se do třetího kola dostaly Karolína Plíšková a Lucie Hradecká. Dnes na ně navázaly Kvitová a Záhlavová-Strýcová.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 austr. dolarů)
čtvrteční výsledky českých tenistek (22. 01. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (4-ČR) - Barthelová (Něm.) 6-2 6-4
Záhlavová-Strýcová (25-ČR) - Kai Chen Chang (Tchaj-wan) 6-1 7-5
Giorgiová (It.) - Smitková (ČR) 6-1 6-4
Cornetová (19-Fr.) - Allertová (ČR) 6-4 6-7(2) 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Hradecká (9-ČR) - L. Kičenoková/Savčuková (Ukr.) 6-0 7-6(4)
Šafářová/Matteková-Sandsová (ČR/USA) - Mariaová/Olaruová (Něm./Rum.) 6-3 6-2
Erraniová/Vinciová (1-It.) - Kar. Plíšková/Schmiedlová (ČR/SR) 6-2 6-0
Yung-Jan Chan/Jie Zheng (14-Tchaj-wan/Čína) - Koukalová/Vögeleová (ČR/Švýc.) 6-3 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

510
Přidat komentář
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném druhém kole letošního AO. V žebříčku už jsou odečteny body za lonské AO a za lonské turnaje v Paříži a v Pattaya City. Odečtené jsou z toho důvodu, že se letos posunul kalendář o jeden týden.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila do třetího kola. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 7906 (+1426) *
2. Sharapova 7040 (+560) *
3. Kvitová 6480 *
---------------
4. Halep 6271 (-209) *
5. Wozniacki 4565 (-1915)
6. Ivanovic 4425 (-2055)
7. Radwanska, A. 4160 (-2320) *
8. Bouchard 4065 (-2415) *
9. Kerber 3130 (-3350)
10. Petkovic 2735 (-3745)
11. Makarova 2635 (-3845) *
12. Errani 2551 (-3929) *
13. Williams, V. 2490 (-3990) *
14. Pennetta 2441 (-4039)
15. Šafářová 2425 (-4055)
-------------------------
16. Jankovic 2360 (-4120)
17. Suarez Navarro 2295 (-4185)
18. Cornet 2125 (-4355) *
19. Plíšková, Karolína 2015 (-4465) *
------------------------------------
20. Peng 1970 (-4510) *
21. Záhlavová-Strýcová 1930 (-4550) *
------------------------------------
22. Cibulková 1837 (-4643) *
23. Stosur 1835 (-4645)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová se posunula na třetí místo.
K posunu na první místo po AO potřebuje získat titul a Serena současně nesmí dojít dál než do čtvrtfinále.
K posunu na druhý místo by jí mohlo stačit i semifinále, ale jen pokud Sharapova vypadne ve třetím kole.
Jediný nebezpečí hrozí Petře od Halepový, která by jí mohla předstihnout pokud postoupí aspon do čtvrtfinále, ale jen pokud Petra současně vypadne už ve třetím kole.
Ostatní hráčky nemůžou Petru ohrozit ani teoreticky ...

Lucka Šafářová sice na AO zklamala a nečekaně vypadla už v prvním kole, ale přesto se posunula na 15.místo.
Předstihnout jí ale může ještě několik hráček v čele s Cornetovou ...

Karolína Plíšková se posunula na 19.místo.
Její ztráta na Cornetovou je jen minimální a má teoretickou šanci dostat se i před Lucku Šafářovou pokud dojde aspon do semifinále.
Zezadu se ale na ní současně tlačí hned několik hráček v čele s Pengovou ...

Bára Strýcová se posunula na 21.místo.
Její ztráta na Pengovou je jen minimální a má teoretickou šanci dostat se i před Lucku Šafářovou pokud dojde aspon do semifinále.
Zezadu se ale na ní současně tlačí hned několik hráček v čele s Cibulkovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec největší fór by byl, kdyby Cibuľa, které se půl roku všichni dopředu smějí, ať si užije ten sešup, šla naopak proti loňsku na AO bodově do plusu :D

Ale myslím, že v tom případě by čerti ani nestihli objednat ty ušanky, protože by dřív teplota v pekle klesla pod absolutní nulu...
Reagovat
blixa
To už, tak jako tak, by jim byly ušanky k prdu ... :D
Reagovat
Frick
- 273,15°C Absolutní nula. Ustává pohyb elementárních částic. Rus žužlá zmrzlou vodku a připouští, že je pořádná kosa.
Reagovat
Frick
Víte o nějaký hráčce, co má / měla opravdu velký problémy s AJ? Tj. nebyla třeba schopna dát rozhovor (vyjma skutečně jednoduchýho)?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím ale pamatuji si, že Petra měla taky docela problémy s angličtinou.. Až časem se to zlepšilo.. A teď už mluví krásně, čistě :)
Reagovat
slacker
Veronika Vitkova - hracka biatlonu :-))
Reagovat
slacker
Reagovat
PetaM
Lucka Hradecká nerada mluvím. Vím, že byla ráda, že za ni rozhovory v deblu dělala Andy. Lucka dokonce nic neřekla ani po vyhraném USO. Nevím, jestli si nevěří na ANJ, nebo se jenom stydí :D Ale někde jsem četl, že kdysi ANJ fakt neuměla :D (ale to snad každý)
Reagovat
Frick
No ale tak možná i díky týto neznalosti je takovej více "domácí" typ, díky čemuž má třeba moje sympatie. Baráček v Letňanech blízko rodičů a českej přítel. Né jak Andy s tim svym Italo-Belgičanem.
Reagovat
PetaM
Asi to tak bude ... :) :) Lucka je super, a je mi mnohem sympatičtější, než Andy ... Ale neznám ani jednu, soudím jen podle toho, co vidím a slyším :D
Reagovat
smazaný uživatel
Standa Řezáč. Ale to není tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, na toho jsme koukali i v ájině jako takový odstrašující příklad :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
uuuu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vít Vaněček.. Ale to taky není tenista! :D
Reagovat
BooOoo
tohle se dalo krásně pozorovat na videích All Access Hour .. Hodně slabá mi přišla Simona a chvílema taky Sara (možná i s Robertou) .. Pamatuju si na jeden turnaj, kde hrála ješte Laura a rozhovor tam dávaly v těsné blízkosti po sobě, fakt jako den a hluboká noc
Reagovat
Frick
Tak Laura je rodilej mluvčí, takže tam to nená smysl sorvnávat, ne?

Ale tedy je fakt, že bych slabší AJ čekal právě u hráček z jižní a východní Evropy + Francie.

No, jenže je vlastně fakt, že pokud hráčky nejsou rodilí mluvčí, tak jsou právě velmi často z těch zemí jižní a východní Evropy. Seveřanek či Nizozemek (tj. "angličtinářské" země) je jako šafránu.
Reagovat
slacker
Severani a Nizozemci mluvi nativne pribuznou reci, pro ne je anglictina takova rustina nebo jiny slovansky jazyk. Nasinec by se srbsky, polsky nebo rusky naucil mnohem snadneji
Reagovat
Frick
Pro Finy ale ne.
Reagovat
slacker
Tak ja s Finama nemluvim
Reagovat
VlS
Slacker - to je blbost, švédštině, holandštině nebo norštině je relativně blízko němčina, anglina má absolutně jinou jak slovní zásobu, tak gramatiku. Prostě se tu anglinu učí, nemají dabovaný filmy a odjakživa cestují po světě a používají ji.
Reagovat
slacker
Anglictina ma germansky zaklad. Proto zeme s germanskymi jazyky neberou jako anglictinu jako nekompatabilni s jejich reci. Zkus to aplikovat az bude vyzadavana znalost cintiny nebo arabstiny jestli severeani budou zase jazykove nejlepsi? A jak jsou na tom severani s Franinou a Spanelstinou?
Reagovat
VlS
Anglina je anglina, má v sobě germánský prvky, ale taky prvky latiny a francoužštiny - vem si nepravidelný slovesa - jít go je germánské , minulej čas went je z latinského venio a tak dál a tak dál. Angličan třeba norštině absolutně nerozumí a obráceně. Je to absolutně cizí jazyk.
Reagovat
slacker
Lektor na anglictine nam ukazoval stejny text v islandstine staroanglictine a moderni anglictine. Myslim ze ta islandstina bude pribuz-na s norstinou (a danstinou)
Reagovat
slacker
A tu pribuznost neposuzuj jen podle slovni zasoby, ale hlavne gramatiky. Me jako cechu-slovanu vzdycky delal problem pochopit a spravne pozuivat cleny. To asi nemec pobere intuitivne kdy to maji stejne. Takovych veci je vice
Reagovat
VlS
A jaký členy mají stejný ?
Reagovat
slacker
urcity/meurcity/bez clenu (ein/der a a/the ). Tenhle koncept je cestine cizi a pritom v tech jazycich je dost dulezite pouzivat spravny clen. drobne rozdily asi budou.
Taktez vyjadrovani dokonavosti/nedokonavosti je zcela rozdilne. Proste Norovy anglicna nejde proti srsti zato spanelum/francouzum (romanska skupina jazyku) ano. Takovych nekompatabilit bude vicero. Proto maji germanske jazyky naskok k osvojeni anglictiny na vyssi urovni.
Reagovat
BooOoo
Tak je pravda, že srovnání Simony s Laurou asi není úplně na místě, ale ve videu mluvily i Aga, Petra, Maria a tam to až na ten přízvuk a zvolení těch absolutně nejvhodnějších a nejsprávnějších výrazů bylo docela podobné.
Reagovat
Frick
Já jsem se neptal na jiný sportovce, já jsem se ptal na tenistky, protože tenis je sport, co je na AJ založenej více než sporty ostatní (jako třeba běh na lyžích nebo biatlon)
Reagovat
slacker
nevim nevim, na skore fakt nepotrebuji excelentni znalost AJ
Reagovat
gigin
A pi*ovat na umpire a diváky chceš jak, jako...
Reagovat
aligo
stačí ti jeden jedinej prst...
Reagovat
gigin
který?
Reagovat
aligo
hádej :D :D že by prostřední :D :D :D a seš diskvalifikovaný hned :D :D nemusíš umět anglicky a nadávat :D : D
Reagovat
gigin
Ale tak jo, samo, že vím o čem mluvíš. Ale to není ono, rozumíš. Musíš trošku poklábosit, pohecovat blbýma kecama :DDD Kdysi Jarda Jágrů říkal, jak stál při vhazování na kruhu, vedle něj neoblíbený protihráč a Jarda na něj: Ty ale ta úroveň NHL hrozně klesla, když už se tady hokejem může živit i takový cyp, jak si ty :DDDDDDDD
Reagovat
Frick
Dá se s tím souhlasit? Vypadá to, že ona je asi skutečně ze skromných tenisových poměrů, je mimo ty hlavní "směry" jako Prostějov, TK sparta nebo i 1. ČLTK. Možná zázemí má na úrovni hráček někde z 5. stovky (nejsem na to odborník, jen fabuluju), ale i přesto, kam se dostala. Nakonec je i fakt, že není tak strašně moc mladá. Je bez jednoho dne o 3 roky mladší než Petra a kde ona byla před 3 roky na AO? Všichni jsme byli napjatí, jak to přijde a stane se No. 1. Čili snad možná i trochu motivace pro všechny ostatní, že být ve 20 ve 4. stovce neznamená, že je to už beznadějné s vyhlídkami na nějakou slušnou kariéru (tj. v TOP 100). Ovšem ještě jedna věc - Celkem si řikám, zda má Denisa přístup k opravdu kvalitní sportovní lékařské péči, kterou by asi využila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona na tu stovku má, má i navíc, bohužel, zranění je její častý problém... Myslím, že kdyby se jí ale dařilo více, a měla větší odměny za turnaj, určitě by si měla pořídit nějaké schopné lidi, co jí dají do kupy, je to škoda, mladá holka, a furt má nějaký problém..
Reagovat
sprchon
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10943784_451395058342136_1525477616973132263_n.jpg?oh=ce63b4365084d02624697f56347f986f&oe=556F44A6

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10947192_807452675976054_7763299730496883615_n.jpg?oh=102b3e4c46be90916f046290343b9f21&oe=5524DE0E
Reagovat
vrabejka
Je to zítra zápas dne a Kája hraje už v 1 :(
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je tam víc zápasů dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze zítřejšího ženského programu tam nic, co by slibovalo zajímavější zápas, nevidím, ale zase je fakt, že pro Australany zápas Rusky s "neznámou" Češkou asi moc atraktivní nebude. Takže asi logicky dostaly v lepších časech přednost Simona (zvlášť když hraje s Američankou) a Masha.

Ale když to vezmu celkově (muži + ženy), tak jsem asi moc náročný divák, protože mě z toho zítřka (dneška) láká tak 6 zápasů :-)
Reagovat
dadaft
Plíšková - Makarovová a Bouchard - Garcia jsou podle mě dost zajímavé zápasy.

osobně se těším i na Švedovová - Peng, 4K a souboj s Marfuškou by byl naprosto nečekaný a velkolepý návrat po zranění.
Reagovat
ptpc
O druhej.
Reagovat
smazaný uživatel
V jednu.
Reagovat
ptpc
z rozpisu zápasov je zrejmé že Karolína začína hrať o jednej. Pomýlilo ma to, že v rozpise prenosov sa všetky zápasy začínajú o druhej. Myslel som že sa tak začínajú zápasy od 3. kola ale teraz tomu nerozumiem.
Reagovat
PetaM
V rozpise přenosů je to pořád špatně, protože v Austrálii by měli mít letní čas :)
Reagovat
ptpc
No lenže do včera to bolo dobre.
Reagovat
Cico93
dlho som nevidel koment:
"milujem Denisu Allertovú"
:)
Reagovat
A.R.R.
Si asi léčí bolavé srdíčko, když dneska Denisa vypadla :-)
Reagovat
slacker
Myslim ze jako typicky "queshista" neunesl kritiku a zmizel :-)
Reagovat
Cico93
Reagovat
blixa
Otrlí hnusáci, už nevíte , co je to láska ... ;-) :D
Reagovat
A.R.R.
Všichni nemohou být kladní a chápaví hrdinové jako ty :-D
Reagovat
blixa
No nemůžou, no ... tak mě zase tak nevychvaluj , nebo se budu červenat ;-)
Reagovat
A.R.R.
Když si to zasloužíš, to já tě rád pochválím, i kdyby z tebe měla být červená karkulka :-D
Reagovat
blixa
To už raději Karkulka svinibrodská :D
Reagovat
Frick
Giorgi - Smitková

Souboj děvčat, co neví, co je to tuková vrstva :o). No, tedy nevim, co od toho čekat. V Hobartu toho Camilka zas tolik nepředvedla, vlastně ani nevim, co si myslet o tom, jak moc cenný byl skalp Flavie. Skutečně, tento zápas bude otevřený, Terka určitě má šanci, ale nebude to určitě lehké a přecijen, spíše to vidím na výhru Italky, tak snad se budu šeredně mýlit. :o)

Allertová - Cornet

Denisa má dvě výhody 1) absolutně nemá co ztratit 2) soupeřka jí nezná. Nicméně jinak se Alizé tváří celkem ve formě, na HC všechno vyhrála, vč. zápasu s Agou, která jí to ovšem i s úroky vrátila v 1. kole Sydney. V 1. kole AO pak bezezbytku potvrdila pozici favoritky v zápase se Zhang. No, nebudu říkat, že je Denisa bez šance, ale jako nejpravděpodobnější se mi jeví varianta výhry Alizé ve 2 setech, byť ne nějaký debakl.

Kvitová - Barthel

No, asi jako před dvěma dny. Petra je jasná favortika a měla by to potvrdit. Nakonec Mona ani nemá nyní zas tak dobré výslekdy. V Auckladu i Hobartu vypadla v 1. kole, až v 1. kole AO si připsala první letošní výhru, konkrétně nad Donou Vekič.

Strýcová - Chang

No, Bára dostala solidní dáreček. Určitě nelze Chang podcenit, ale rozhodně si nemůže dovolit s ní prohrát a věřím, že ani neprohraje.

Solidní a i očekávaný základ tedy dnes budou výhry Petry a Báry a pokud se k nim přidá ještě nějaká další (asi tedy spíše od Terky), tak to bude příjemný bonus.
Reagovat
Frick
---------------------------------------------------------------------

Tak bohužel, v případě Terky se to fakt nedalo. :-( První set byl jasný, druhý trochu vyrovnější, ale i kdyby si Terka třeba nějak držela podání, tak zřejmě v TB by to už nešlo. A kdyby náhodou šlo, tak zřejmě by to už definitivně nešlo v seru závěrečném. No, trochu mne tento jednoznačný průběh zaskočil, ale asi skutečně to bylo hlavně o mimořádně dobrém výkonu Taliánky. Jestli nakonec (při pravděpodobném vývoji událostí) si nás ty Talošky v dubnu nepozvou na něco jiného, než je antuka. Trochu jsem si při tomhle zápase vzpomněl na OF US Open mezi Luckou a Peng, kdy taky nehrála vyloženě špatně, ale Peng jakoby byla neporazitelná.

Ze zápasu Alizé - Denisa jsou pocity rozporuplné. Výsledek vypadá lépe, než jsem možná čekal, ale enormní počet UE u Denisy hovoří o tom, že zřejmě mohlo být v silách Denisy zahrát lépe a vztekající se Francouzku i porazit. Zase ale další aspekt - to tříslo. Pochopitelně, limitovat určitě mohlo. Škoda, že se Denisa tak netěší dobrému zdraví. Rameno, břicho, tříslo... :-(

Zápas Petry jsem z důvodu kolize nesledoval. Koukám, že v druhém setu to byl, nakonec úspěšný. Petra je zkrátka TOP hráčka a tyto první kola jsou pro ni povinnost. Možná trochu nevděčné, ale je to tak.

Báru jsem také příliš nesledoval, dobře že to zvládla, asi by bylo lepší, kdyby 2. set nebyl takový tuhý boj, ale co už.

No, měli jsme na AO nasazené 4 hráčky a 4 hráčky jsou také ve 3. kole. Neúspěch jedné Lucky budiž zkorigován úspěchem Lucky druhé. Ovšem tedy, možná trošku zklamání, že se do 3. kola nepodařilo prokousat nikomu z mladých nadějí (Smitková, Allertová, Siniaková). Terka byla kurzově jen mírný outsider a Katka dokonce mírný favorit. Nebo alespoň ta Klára, no. Pochopitelně, kdyby neplatilo "Lucka za Lucku" a ve 3. kole byly obě a byla tam plná pětice holek, tak by to bylo lepší, no.
Reagovat
blixa
To si říkáte něžné dívky ???!!! :-o :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co zase já?
Reagovat
blixa
Ty ses svezla :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kam? :D
Reagovat
blixa
Těžko říct :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nějak nechápu. To je fuk no.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele dobře řekla jsem že cibule je malá svině ano trochu toho lituji ale nemusí se kvůli tomu tady dělat divadlo, četla jsem tu mnohem mnohem horší věci
Reagovat
gigin
Ale určitě bys tu našla větší žumpárny. Jako sám nemám čisté svědomí, ale já nadávám jenom zdejším uživatelům :DDDDDDDD
Nadávat někomu, kdo se nechodí, například ta Cibule je fakt na houby. Dělají to tady někteří uživatelé, ale o těch se to ví a nikdo je už nebere vážně... Barney, jackiec...
Reagovat
Bob
Díky, že jste mi zkazili příspěvek :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD Jako majitel vlákna máš právo být naštvaný, to je jas. Na druhou stranu, máš načínat pořádné vlákna a né chujoviny :DDDDDDDDDD
Reagovat
Bob
To nebyla chujovina, ale velice důležití message dne :D
Reagovat
smazaný uživatel
To nezamluvíš.
Reagovat
smazaný uživatel
mě je to jedno, tak moc jsem neřekla, nedělejte s komára velblouda
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.andymurray.com/feature/andys-australian-open-column/

Andy o svatbě.
Reagovat
gigin
When I cramped and won in the us open last year I was a "drama Queen, unfit, needs to see a shrink, faker" weird...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo :-))
Reagovat
Bob
Výborně Viko. Ještě někdo musí vyrazit Šarapku a bude to krásné AO :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zarina ;-)
Reagovat
kada.tom
souhlasím, Zarina je silná a může Sharapku porazit - bylo by to fantastický :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to by byla nádhera. Kdyby vypadla Marfuša a cibule tak by to byl dokonalý turnaj
Reagovat
kada.tom
my dva si rozumíme - ještě Cibule, Sharapova a Bouchard vypadnou a budu spokojenej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby vypadla i Evžena tak to bych byla v nebi :D
Reagovat
gigin
Já zase až vypadne Kvítová.
Reagovat
smazaný uživatel
a já až vypadneš ty
Reagovat
gigin
Jo jasně, jako třeba malá svině Cibulačka?
Reagovat
smazaný uživatel
zatim dobrý ale až na píšu malá zkur.... pí.. cibule. Tak potom si stěžuj u policie.
Reagovat
gigin
:DDDD ježiš ty si dement..
Reagovat
Cico93
toje žena?
Reagovat
smazaný uživatel
respektive kráva. a nevim co máš za problém, jestli ti vadí že jsem napsala malá svině cibulačka tak to ignoruj
Reagovat
Cico93
noo fuuuj žena a takto hnusne písať.
Reagovat
smazaný uživatel
to víš né všechny ženy se chovají jako slušné princezny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já třeba Dominiku nemusím, ale tohle bych o ní nikdy nenapsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí tak moc nesnášim že to musim vypustit, nevím čím to je ale když ji vidim chce se my zvracet, asi to je vrozené :D nevim ale nemůžu ji ani vidět
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, říká ti něco vyjadřování na veřejné webu? Nadávej si komu chceš, nenáviď si koho chceš, ale ventiluj si to někde jinde. A nenávidět někoho, koho ani neznáme osobně, to chce fakt odvahu.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo tak se hned nezbláznim ne, za ty měsíce co sem chodim jsem tu četla mnohem horší věci
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, jak si to krásně pořád okecáváš, typické, než bych třeba přiznala, že jsem přestřelila, budu ukazovat na ty druhé. Nevím rozdíl mezi chováním Cibule, které popisuješ a tvým. Ale jelikož předpokládám, že si svéprávná, nebudu to už řešit, prezentuj se tady jak chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to přiznala, ano řekla jsem že je svině, ano byla jsem si vědoma co píšu, ale opravdu se to musí řešit
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi na veřejném webu, takže je logické, že budou reakce. Cos čekala? Tady nikdo takhle hráčům nenadává, jen pár týpků, oproti jiným webům je tenhle ještě slušný v rámci možností.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele já to nechci řešit dobře omlouvám se že jsem řekla že je svině. Ale už to nebudu takovou blbost dál rozebírat
Reagovat
A.R.R.
Fandíš ty vůbec někomu jinému než Petře? Moc tvých příspěvků jsem neviděl, ale ve většině shazuješ jiné tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano fandím Vice, Káje, Denise, Petře, Pavlyuchenkové, Sereně, a všem ostatním češkám, a docela i Anničce Iva. ale nejvíc Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
a já schazuji jenom cibuli (a teď mě za to zabijete)
Reagovat
A.R.R.
Hele já Dominiku nemusím a zabíjet tě nebudu, já si tě všiml, kvůli tomu, že ses mi včera navezla do mé tenisové lásky, víš :-D Jinak krom Viky bych se s tebou v tom fandění shodl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jaké lásky :D myslíš Evženku nebo marfušu
Reagovat
A.R.R.
ty mi chceš připravit noční můry ne, Mášu a Evžu, jen to néééééé :-D
Reagovat
Cico93
Aga
Reagovat
A.R.R.
Svatá pravda :-)
Reagovat
gigin
Já bych chtěl jen vidět, jak bys reagovala, kdyby něco podobného někdo napsal o Kvítové.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala by, že nějaká svině napadá Petru :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
nijak, mě je jedno kdo komu fandí a kdo koho nesnáší, to je mo jedno každý má právo vyjádřit názor i když je třeba urážlivý není rok 1980
Reagovat
gigin
Tvl, to je úplně jedno jaký je rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Co s tím mám rok 1980 společného?
Reagovat
slacker
1980 - bojkot olympiady v Moskve. USA se urazilo ze je SSSR predbehlo o 20 let :-))
Reagovat
A.R.R.
Mě napadla smrt Lennona, ale asi ani jedno nemá nic společného s Dominikou :-D
Reagovat
Michaelus
Ten byl dobrej slackera :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to nápiš doma na papír. Nemusíš to psát hned sem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a když tady někdo napíše že Serena je černá ku... to nikomu nevadí
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to kde píše? Nic tu nevidím...
Reagovat
smazaný uživatel
já neříkám teď ale také se tu dost sprostě mluvilo o tenistkách a slovo svině není tak vulgární jako třeba pí.. Pokud napíšu že Marfuša je ku... ze sibiře tak dobře to je přehnaný
Reagovat
Cico93
kráska zo Sibíra takto má byť správne.
Reagovat
Cico93
Slušne dievča.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tss... To bys mě měl slyšet, když se koukám na hokej. To mluvím jak dlaždič. :D
Reagovat
gigin
Ale piš si co chceš přece. Já jsem tě za to nějak napadal?
Reagovat
Cico93
like
Reagovat
smazaný uživatel
Ignor, oba. :D
Reagovat
Cico93
to by bola škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. ;-DD
Reagovat
Cico93
Ským by som potom preberal biatlon a tak?:(
Reagovat
smazaný uživatel
To byla sranda. :-) Tebe bych do ignoru nedala, jsi fajn. ;)
Reagovat
Cico93
Ouu Ty tiež.
Reagovat
Cico93
ČO ti vadi na Genie?
Reagovat
EllNino
taky nevím, proč všem vadí tolik, už se docela zklidnila s komentářema a je pěkná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, co všichni na Genie vidí.
Reagovat
EllNino
nojono :) tak dobře, já se nechci hádat, mně třeba jak Genie, tak Cibule jsou uplně u zadku, ale nemusím je hned napadat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno je to jen o inteligenci jednotlivců :D
Reagovat
mac.hall
Výsledkově zatím AO nevypadá špatně , ale mám velkou obavu , že dny následující již budou podstatně méně radostné. 3. Kolo bude podle mě znamenat konečnou jak pro Petru , tak i Báru. Petra Madison nedá. Viděl jsem jí dvakrát hrát pár gamů a musím říct , že na mě její hra udělala silný dojem. Dnes sice první set jednoznačně projela / neviděl jsem ho / , ale další pak byly výsledkově jednoznačné. Z nich jsem viděl cca 3-4 gamy a to mi stačilo. Na to , aby jí Petra překonala , by musela podat svůj špičkový výkon a ten zatím na AO nepředvádí. No a Bára , při vší úctě, na Viku také asi bude krátká. A pokud jde o Béďu s Trojickým , tak to rozhodně nebude jednoduchá záležitost a jsem zvědavý , jak to dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě dneska přepadl tento pesimismus, ale už jsem se z něho vyhrabal :)
Reagovat
Michaelus
Říká se, že se soupeřkou roste výkon. Nepřekvapí mě, když to bude na 3 sety, ale Petra zatím hraje tak, jak potřebuje
Reagovat
Michaelus
Myslím tím s kvalitnější soupeřkou :DD
Reagovat
EllNino
a co Kája a Lucka H. ...:) ? a Petra zatim nemusela předvést víc, nemužeš to tkhle srovnávat :) hrála, co potřebovala :)
Reagovat
kada.tom
souhlasím s tím, že Bára Viku asi nedá za předpokladu, že Vika bude hrát jako dnes, Karol podle mě přetlačí Ekaterinu a Lucka H. vyhraje nad Goerges ve dvou setech, Petra pak Keys smete 6-3 6-2 :-)

co se týče Tomáše, tak tam jsou obavy na místě, nicméně očekávám Tomášovo výhru v max. čtyřech setech :-)
Reagovat
gigin
Vůbec... Jule jede :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucík je rozjetá z kvaldy. ;)
Reagovat
tommr
Keysovou samozřejmě neradno podceňovat, ale věřím, že Petra si to určitě uvědomuje a dá si na ní velkej pozor ...
Keysová navíc není žádnej mentální titán a v důležitých zápasech často selhává. Doufám, že to bude i případ jejího zápasu s Petrou ...
Na jedný zahraniční diskusi jsem taky čet něco o tom, že Keysová má nějaký problémy s ramenem, ale zatím jsem to neviděl nikde potvrzený ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dáš mi odkaz na tu diskusi?
Reagovat
tommr
http://www.tennis.com/tournaments/2015/01/your-call-australian-open-day-4/53715/#.VMEztGc5B3w
Reagovat
smazaný uživatel
Dík
Reagovat
smazaný uživatel
Které státy měly nejvíce hráček ve 2.kole a který má největší úspěšnost?

1) USA - 12 hráček z toho 7 postoupilo (58%)

2) Česko - 8 hráček z toho 4 postoupily (50%)

3) Rusko - 4 hráčky z toho 2 postoupily (50%)
Francie - 4 hráčky z toho 2 postoupily (50%)
Austrálie - 4 hráčky z toho nepostoupila žádná (0%)

4) Německo - 3 hráčky z toho 2 postoupily (66%)
Itálie - 3 hráčky z toho 2 postoupily (66%)
Slovensko - 3 hráčky z toho postoupila 1 (33%)
Španělsko - 3 hráčky z toho postoupila 1 (33%)

5) Kazachstán - 2 hráčky z toho 2 postoupily (100%)
Rumunsko - 2 hráčky z toho 2 postoupily (100%)
Švýcarsko - 2 hráčky z toho 1 postoupila (50%)
Reagovat
smazaný uživatel
To ukazuje že jsme druhá největší tenisová velmoc, zatím jen na USA nestačíme ale i Rusko nám může závidět. Možná bylo zklamání že postoupili jen čtyři hráčky, ale ve Wimbledonu jsme také měli ve 3.kole jen čtyři hráčky a kam až to dotáhly navíc když to srovnáme s jinými zeměmi tak to je neskutečné. Holky jste skvělé
Reagovat
EllNino
zklamání ? :D ...to asi těžko, kdy naposled si 3. kolo AO zahrály 4 naše hráčky ...pokud vím, tak 2011 to byla Ivet, Lucka Š. a Petra, 2012 pak už jen Ivet a Petra, 2013 nikdo a 2014 Lucka Š. :) ..tohle je hodně dobrý :D a 2 hráčky v čf na AO byly 2007 - Nicol vs Lucka :) dokonce vzájemný čf:)
Reagovat
smazaný uživatel
na USA nestačíme....američtí novináři celý loňský peskovali, že jsou na tom dost bídně. až letošní AO trochu zlepšilo reputaci, ale jinak, nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
jo to jo, ale sme trošku pozadu za USA ale já věřím že jednoho dne bude mít víc hráček v TOP 100 než USA
Reagovat
tommr
zajímavej přehled. Jen dodám, že za poslední dekádu jsme měli 4 hráčky ve třetím kole pouze v památným roce 2011. Petra tenkrát došla až do čtvrtfinále. Doufám, že letos tenhle výsledek minimálně vyrovná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem se těším na zápas 3. kola Venus vs. Camila, doufám, že se bude hrát někdy v dobrý čas.. :D
Doufám, že Venus rozdrtí Camilu dvěma kanáry!! :D
Totálně mě odrovnalo, že Camila neví, kdo je Venus Williams.. :DD To jí ten její otec držel někde v jeskyni nebo co? :D
Reagovat
kada.tom
co prosím? nemáš někde záznam tohodle? protože nevědět NIC o Venus je ostuda kardinálního rozměru ...
Reagovat
smazaný uživatel
to se mi zdá jako kravina :D O té ví i spousta lidí tenisově velmi nevzdělaných.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/LuisGatTWI/status/558285397537873922/photo/1

Jen tohle.. :D
Taky mi to přijde strašná blbost, musí v tom být nějaký háček! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No i kdyby, tak ji každopádně brzy pozná a možná bude velmi překvapena :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyšel dobře Petri i Bára postoupili a Denča s Terkou bohužel nepostoupili a navíc Ester Ledecká vyhrála paralelní slalom na mistrovství světa takže skvělý den, zítra pojede Ester paralelní obří slalom který umí také skvěle a bude favoritka. Zítra také Kája, Lucka a Tomáš. Berdych to je jasné nepostup by bylo sklamání, Kája určitě není bez šance oproti zápasu s Dodinovou může hrát uvolněněji to samé Lucka Hradecká, navíc Georges je hrozná labilka a toho by mohla Lucka využít, bude také důležité jak půjde Lucce a Káje servis, ale obě podávají na AO 2015 velmi dobře, Kája nasázela zatím nejvíc es (23) za dosavadní průběh AO. Petra je druhá (17) to ukazuje jak jsou češky na servisu silné. Tak Kájo, Lucko a Tome držíme palce ať vám to vyjde
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Kája dá Makarovku a Berda zválcuje Trojckého
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis-arena.cz/video-lopez-trefil-sberace-do-acirc-brvbar-tam-dolu-5609cz/
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Chudák
Reagovat
Mayo
čakal som od Wozniackej teda viac
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka bude letos silná
Reagovat
blixa
To se teprve ukáže, až se dostane pod tlak. Zatím hrála pod tlakem jen s Kájou a rupla. I když z toho bych velké závěry taky nedělal. Uvidí se.
Reagovat
Cico93
najsilnejšia!
Reagovat
smazaný uživatel
Bára Viku dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybyste měli něco napsat tenistce (v češtině), tykali byste jí nebo vykali?
Reagovat
blixa
Asi podle věku , ne ? Tak do 16ti tykal, starší vykal.
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na tom jaké :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsem proti vykání, tykal bych.
Reagovat
blixa
Záleží na kontextu. Třeba "vy vole" zní mnohem lépe než "ty vole" ;-
Reagovat
smazaný uživatel
to teda jo :DDD Motto: urážet, ale slušně? :D
Reagovat
blixa
Spíš bych řekl, že to daleko lépe vyzní ! :D :D
Reagovat
LukasH
Tak třeba na fb mi tykání tak divný nepřijde. Myslím tím třeba nějakou povzbuzující zprávu na profil. Kdybych jí ale potkal osobně, určitě bych jí netykal...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Tak asi spíš vykání. Nebo se to pokusím sesmolit v angličtině...
Reagovat
smazaný uživatel
Já píšu Petře i Tomášovi a tykám jim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí nechci psát na fb (ten ani nemám :D). Tak na 99,9% si to přečte... Vykání asi bude lepší no.
Reagovat
Michaelus
A komu chceš psát?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tajný. :D
Reagovat
Michaelus
Tak mi to pošli do vzkazů :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jestli o tom můžu mluvit. Neorganizuju to já a všechny podrobnosti taky o tom nevím.
Reagovat
Michaelus
aha :DDDD takže nějaká ''skupinová akce'' :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Asi 20 je nás. :D
Reagovat
misa
Já bych chtěl taky napsat, ale nevím kam :-)
Reagovat
gigin
Nejlepší je psát neutrálně. Např: Paráda! Super, přeju hodně štěstí do dalšího kola. To byl perfektní mač, bezvadný výkon, graguluju!!... a tak no :DDDDDDDD
Reagovat
Roger_Federer
Petko pod pod pod.
Reagovat
Pavlis
Petru jsem dnes/včera neviděl, přestal mi jít ve čtyři ráno internet, ale jsem rád, že to dala. Stosur je pro mě teda záhada :) A to jsem o ní četl ten článek o svalech.
Reagovat
Bob
U vás se jako ve 4 ráno vypíná internet jo? :D
Reagovat
Pavlis
Je to bezdrát Wi-Fi. Příčinu výpadku nevím, jelikož se o to osobně nestarám, navíc to pak odpoledne už bylo Ok. U tohohle druhu připojení nic výjimečného. Těžko bych ale zmohl něco takhle brzo ráno, kdy většina lidí spí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak hodnotíte dnešek? Já celkem kladně. Petra postoupila ve dvou, Bára taky, Denča trápila Cornet.. Ale překvapila mě teda Smitková, čekal jsem větší drámo.. :)
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/svetovy-rekord-nebo-australska-blamaz--5616cz/
Reagovat
blixa
Třeba jí to "ulítlo" jako druhý Báře oštěp :D
Reagovat
aligo
:D :D dobře ona :D :D
Reagovat
PetaM
Takové podání má kde kdo, jen, jestli bylo v kurtu! :D :D
Reagovat
janek_da
Na vojně nás 5 zaběhlo pod 10.5 v kanadach a taky z toho nedělam halo.
Reagovat
smazaný uživatel
děláš
Reagovat
janek_da
ale jenom trochu :D
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
VlS
Už jsem to tady psal ve 14:04 níže, mají to něření néjaký divný. Dnes Serena 204 beru a věřím,
Camila Giorgi 203 - nevěřím a Denisa 201 - nevím co si o tom myslet. To naopak vím přesně u těch Barčinejch 225 - ptákovina ( nebo by musela bejt děsně, ale fakt děsně nas. ...) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková - Makarova
Za o trochu větší favoritku považuju Rusku. Navíc Kája v jednom rozhovoru říkala, že "Makarova určitě není lepší než Petra Kvitová", tak se trochu bojím, aby ji nepodcenila.

Hradecká - Goerges
Výhodou může být pro Lucku to, že s Julčou už letos prohrála a může si z toho zápasu odnést cenné zkušenosti a taky chuť to Julče oplatit. Postup do OF by byl ohromný úspěch.

Berdych - Troicki
Tohoto zápasu se bojím jako čert kříže už od začátku turnaje, takže se radši nebudu ani moc těšit. Na Troického únavu se asi moc spoléhat nedá, tuším že to bude o nervy... Každopádně jakýkoliv výsledek zápasu pro mě nebude překvapením.
Reagovat
tommr
Makarova bude v zápase s Karolínou jednoznačná favoritka. Na GS se jí obvykle daří a na AO v posledních 4 létech vždycky došla aspoň do čtvrtýho kola. To ale samozřejmě neznamená, že by jí Karolína nemohla zaskočit ...
Lucka Hradecká má výhodu v tom, že je jasná outsiderka a že se od ní nic nečeká. To by jí mohlo dost pomoct, aby hrála v klidu a pohodě proti často labilní Goergesový ...
Tomášovi věřím, že si s Troickým poradí i když to s ním nebude mít lehký. Tomáš je ale podstatně lepší hráč a hraje se na tři vítězný sety což by pro něj měla být výhoda - Troickýmu by už měly docházet síly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasná outsiderka? Hradecká - Görges podle mě 50 na 50. Horší to bude u Karolíny, která teď působí už trochu unaveně (možná proto i vypustila ten debl - teda doufám, že to při tomhle skóre bylo vypuštění :D ). Ale zase jak řekla - "Makarova určitě není lepší než Petra" - to je fakt a určitě bych za tím nehledal nějaké podcenění. Ale samozřejmě podmínkou je, aby jí šel první servis, bez něj na postup myslet nemůže.
Reagovat
tommr
Lucka Hradecká je jediná kvalifikantka, která zbyla ve třetím kole a jako taková by byla outsiderka proti každý zbývající hráčce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Outsiderka dejme tomu, ale to slovo "jasná" mi tam nesedí :-) Julča není zrovna mental titan a pro mě je to úplně nečitelný zápas, kde mě nepřekvapí vůbec žádný výsledek od 2 kanárů (z kterékoli strany) po 6-7 7-6 13-11 ;)
Reagovat
tommr
no mě by vlastně v tomhle zápase taky žádnej výsledek nepřekvapil. Tou jasnou outsiderkou byl spíš myšlenej rozdíl v žebříčkovým postavení, na kurtu mezi nima tak velkej rozdíl nebude ... :)
Reagovat
dadaft
jj, Goerges zatím zvládá závěry zápasů zcela nad své poměry a já doufám, že tentokrát už to tak dobře nezvládne a vyháže se jako častokrát předtím.
Reagovat
smazaný uživatel
ESTER LEDECKÁ JE SVĚTOVÁ ŠAMPIONKA. ESTER LEDECKÁ MÁ ZLATO. SUPER ESTER GRATULACE
Reagovat
smazaný uživatel
Gael, Lleyton a Sam...Proč?
Reagovat
janek_da
jj, ten Sam mě taky štve.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam teda opravdu má loňskou sezonu a začátek letošní hodně blbou..
Reagovat
VlS
ale na statistice u Barči mi naskakuje nejrychlejší servis 225 to se asi statistikář lekl Barčinejch něžnejch projevů ( jinak Serena 204, Camila 203 a Denisa 201 pro porovnání - i u Camily mě to zaráží)
Reagovat
tommr
po vypadnutí Stosurový je už téměř jistý, že Petra cestou do případnýho finále bude narážet jen na samý Američanky:

3K - Keys
4K - Brengle nebo Vandeweghe
ČF - Lepchenko nebo Venus Williams
SF - Serena Williams
F - ?
Reagovat
PetaM
Ve finále bude další hráčka z USA: Mattek-Sands :D :D :D
Reagovat
VlS
A ve všech proti může hrát ještě Petra Kvitová 2 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
a co Radwanská?
Reagovat
tommr
ta samozřejmě Petře taky hrozí, ale myslím si, že jí vyřadí bud už Lepchenko nebo nejpozději Venus ... :)
Reagovat
dadaft
njn, Lepčenko není žádné ořezávátko, Aga bude muset ukázat sílu, ale moc se těším na její zápas proti Venus, tak doufám, že to zvládne.
Reagovat
Kozoroh
Se Serenou brzdi, může jí zastavit Gabrine, Alizé nebo Vika.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych řek, že se ještě může stát věcí :-)
Třeba Petra tu cestu do semifinále nebude mít rozhodně taky jednoduchu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se dost bojím zápasu s Medison. Snad Petra konečně prolomí prokletí 3. kol na GS mimo Wimbledonu. Když to dá, tak by mohla dojít daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomuto zápasu už "mělo" dojít ve 3. kole Us open, ale uvidíme ho až teď se zpožděním :)
Reagovat
tommr
to předčasný vypadnutí Keysový bylo pro Petru nejspíš fatální. Věřím, že by si s ní poradila líp než s v životní formě hrající Krunicovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já se taky bojím Madison. A když sem dneska viděl Coco, tak se nemůžu nebát ani jí. Hrála proti Sam parádně.
Reagovat
smazaný uživatel
že tommr neříká, že se bojí Keys - to je pro mě směrodatné... a tommre : Pššššš !
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, 1. podání pravidelně přes 190 km/hod...ta má v ruce dynamit
Reagovat
VlS
Tak zas nic Sam, proč v tý Austrálii vůbec hraješ?
Reagovat
smazaný uživatel
ESTER LEDECKÁ POJEDE O ZLATO NA MS V PARALELNÍM OBŘÍM SLALOMU. ESTER VYHRÁLA SEMIFINÁLE A DO FINÁLE PŮJDE JAKO FAVORITKA
Reagovat
sprchon
http://sport.idnes.cz/allertova-po-druhem-kole-australian-open-fpm-/tenis.aspx?c=A150122_103908_tenis_par#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Denisu tedy trochu limitovalo to tříslo. Co to s tou holkou ksakru je, že má furt problémy se zraněními? Neměla by něco změnit?
Reagovat
tommr
aby neskončila jako Petra Cetkovská, která je víc zraněná než hraje ... :(
Reagovat
majkl005
Denča je moc sympatická holka ve všech ohledech :)
Reagovat
VlS
A vyléčí jí to třísla?
Reagovat
ptpc
Presne tohoto sa obávam...
Reagovat
gigin
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/schedule/schedule10.html#
Reagovat
smazaný uživatel
Coco teda hraje hodně dobře, aktivně.
Reagovat
PetaM
Máš stream, prosím? :D Na mém se začalo lyžovat ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
já mám stream na Betce, protože na drakula.stream se lyžuje, jak píšeš :) zkus ještě stopstream.
Reagovat
PetaM
Aha :)
Reagovat
Cico93
http://www.sportingvideo.tv/20150116/vv54b839e0183c03.19344873-983211.html
Reagovat
PetaM
Děkuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Coco Sam teda prohání..
Reagovat
SwissMaestro
Co to jako bylo??????????? Přestanu kontrolovat skóre za stavu 2:0 na sety pro Hewitta a on to posraI ? Je toto možné? Doufám, že po tomto s tenisem nesekne. Ideální konec pro rozlučku prováhal takže teď ať pěkně maká na nápravě reputace :D
Reagovat
gigin
2011: SF
2012: QF
2013: 4th round
2014: 3rd round
2015: 2nd round
Reagovat
sprchon
Zajímavé... Myslíš, že od 2017 to půjde zase na druhou stranu? :D
Reagovat
gigin
Aby nehrála kvaldu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Pobavilo. Aspoň už nemá holka, kam padat. To je vždycky dobré zjištění. :D
Reagovat
sprchon
Nestraš. :)
Reagovat
sprchon
Po konci loňské sezony jsem měl od Caro větší očekávání... Ale tak jsme na začátku roku, ještě je toho před námi dost. ;)
Reagovat
Cico93
Carolinu mám fakt rád, ale dnes to nešlo musela skončiť:)
Mala smolu na los, ale zase o skoro žiadne body nepríde a prakticky do leta nič extra neobhajuje takže strach o ňu nemám.
Reagovat
gigin
2007: R1
2008: R1
2009: R2
2010: R1
2011: R1
2012: R1
2013: -
2014: R2
2015: R1

Come on, jak sviňa :DDDD
Reagovat
tommr
a nemůže za to jeho každoroční "příprava" na přelomu roku? :)
Reagovat
gigin
To těžko...

http://egulbis.tumblr.com/image/102534178347
Reagovat
tommr
to by s těma výsledkama korespondovalo ... :)
Reagovat
tommr
letos měla Wozniacki na AO sice trochu smůlu na los, ale jinak je to docela symbolický i pro její tenisovou kariéru ... :)
Reagovat
LukasH
Vypadá to, že má Maria ty night sessions nějak předplacený. Včera hrála výjimečně odpoledne, aby se neřeklo. Zato Petru dávají pořád do hicu...
Reagovat
smazaný uživatel
to samé dělají na US Open. Tam také Petra hraje odpoledne. A Marfuša se Serenou v noci.
Reagovat
blixa
http://sport.idnes.cz/zahlavova-strycova-po-druhem-kole-australian-open-fwn-/tenis.aspx?c=A150122_121246_tenis_par

Bára je na Viktorku bojovně naladěná ! Tak se na obra musí ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No kéž by, ale jak čtu, tak Vika dneska válela. :) Tak teď doufám, že zaválí Sam.
Reagovat
blixa
Válela, protože Caro pinkala a nechala jí hrát co chtěla. Sam to snad dá, ne ?
Reagovat
sprchon
Přesně tak, Caro jen pinkala a celou hru pojala jaksi pasivně... Bára snad bude dělat větší problémy. :)
Reagovat
tommr
no dneska Bára taky dost pinkala. Na tu mladou Taiwanku to sice stačilo, ale proti Azarence by s tím neměla šanci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sklamanie Monfils, ultra sklamanie a nechápačka Lleyton..Och..
Reagovat
Kozoroh
Jak tak znám Monfilse, tak mě to nepřekvapuje. A Hewitt by měl přemýšlet o odchodu, pokud ho chce mít důstojný (a je otázkou, jestli dobu důstojného konce už neprošvihl).
Reagovat
r.Fever
čakal som že Rusty prehrá, mal som to aj na tikete, ale nie že prehrá po vedení 2:0 :/
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to stylové, kdyby to byl dnes poslední Hewittův zápas na Australian open. Becker by tak už vyprovodil z oblíbeného kurtu další domácí legendu po Andre Agassim.
Reagovat
mahycek
Zítra- Rod Laver arena 01.00 Hradecká-Georges, 02.50 Bouchard-Garcia, kolem 04.30 Roger-Seppi. 9.00 Sharapova-Diyas a kolem 11h. Nadal-Sela. Margaret court 01.00 Plíšková-Makarova, 02.50 Berdych-Troicki,po skončení Sand-Halep. 9.00 Jaziri-Kyrgios. Hisence arena 3 zápas kolem 04.15 Murray-Souza, po skončení Tomic-Groth. Curt č.3 01.00 Baghdatis-Dimitrov. Court č.2 asi 04.15 Anderson-Gasquet.
Reagovat
smazaný uživatel
Už mě to začíná štvát. Ten ženský tenis má nějakou protekci - jak tady na TP, kde je každé ráno několik článků, mužský má vždy jeden a to ještě nikdy není hlavní a na RD tři ženské zápasy proti jednomu mužskému. Koho zajímá Hradecká: Goerges?? To je nějaký fail
Reagovat
blixa
Tssssssss, koho zajímá ATP tenis :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč pořád taková snaha o dominanci mužského tenisu? Mě baví oboje.
Reagovat
sprchon
A proč jsou tu asi články o ženském tenise častější? Na to si snad dokážeš odpovědět.

Nicméně místo konání zápasu Hradecká vs Goerges mě taky zaujalo... Julča je sice atraktivní a celkově to může být dobrý zápas. Tak jen ať si to užijou holky i diváci. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Divej, to není jen o tom, že jsou častější, oni dominují. Všimni si třeba teď, čtyři hlavní články jsou o ženském tenise a o dnešních výsledcích chlapů ani prd.
Reagovat
blixa
Taky co je na chlapech zajímavýho, že jo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
proč máš jiný nick? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli zkouškám jsem se rozhodl zrušit nick - míň diskuze, míň zájmu sem chodit. Myslel jsem, že to tu funguje jak na Fb, že když se přihlásíš, tak se ten nick zase aktivuje. Nevydržel jsem a a navíc chyba lávky - účet nadobro ztracen. :-( Jsme na to podobně, že? Ty jsi měla vždy Lunej, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, taky jsem zrušila účet :) Ale klidně mi piš Lunej, já si tenhle dala, aby se vidělo, že jsem to já a ne někdo jiný, něco jako ty :)
Reagovat
Cico93
Venco ja si myslím, že toje tým, že českým tenistkám sa darí a je ich tam požehnane.
Reagovat
sprchon
Tuhle odpověď jsem měl na mysli. :)
Jsme na českém TP a ženský tenis je v ČR momentálně o dost úspěšnější než ten mužský. Češky dnes hrály 4 zápasy. Další otázka, na kterou rovnou odpovím: Kolik Čechů dnes hrálo na AO? Žádný.
Reagovat
sprchon
I tak čekám, že se tu dnes nějaký článek z ATP objeví. Taky se tam hrály zajímavé zápasy, takže rozhodně je o čem psát. České holky opravdu dominují, to máš pravdu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, proč ne. Klidně ať tu je více článků o ženském tenise, kde se v současnosti daří, ale proč tak zasklívat muže? Federerovci a Nadalovci, kteří tvoří nemalé procento uživatelů tohoto serveru velmi často sledují jen mužský tenis, i když zrovna nehrají jejich koně. Tudíž články o mužích, i když tam nehrajou Češi, rozhodně mají smysl a neměli by tu chybět, kor když hraje světová jednička, Monfils s Janowiczem nebo Hewitt.
Reagovat
sprchon
Zrovna Novaka a Gaela mám také rád. Pak ještě Rogera, ale tím mužským tenisem pomalu končím... Pár zpráv se zatím objevilo v expreskách a myslím si, že se minimálně nějakého shrnutí v podobě článku ještě dneska dočkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tím počítám, že se tu objeví článek. Ale víš jak, člověk se vzbudí a chce si pročíst, jak se hrálo v noci a je odkázaný na expressky + neví, kde diskutovat o mužském tenise, když v ženském článku to zpravidla zapadne. :) No je pravda, že letos se to sešlo tak neštastně, že Fedex, Nadal, Murray i Berdych hrají v jeden den, takže ta druhá půlka je mnohem míň zajímavá. Ale přesto..
Reagovat
smazaný uživatel
Vieme komu fandime Cico?!Vsak!?Ja som poverciva tak meno nenapisem,ale aj Vy aj Monty25 sa musime sustredit a drzat silne,spravat sa solidne a silne fandit ,pozdravujem Vas M.
Reagovat
MorusRubra
Řekla bych, že je to tím, že máme víc úspěšnějších žen. Ve 2. kole jich hrálo 8, půlka jich postoupila dál. Tak se to vcelku logicky víc rozebírá. V mužské části už zůstal jen Berdych a ten hraje až zítra. Navíc se vrátila Azarenka, to je také téma.
Reagovat
smazaný uživatel
A další věc, ze které nemůžu. V Americe vždycky Rogera dávají na Night session (s tím, že ve dne hraje až v závěrečných kolech, kdy už to jinak nejde), to znamená kolem 2, 3. v noci, což je pro člověka celkem nedostupné a v Austrálii ho zas na Night session nedávají (už podruhé ze tří bude hrát odpoledne jejich času), takže zas hraje ve vražedném termínu. To nám snad dělají naschvál, nesestavuje ten program nějaký australský Rafafeoli? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A dalsi vec, ze ktere nemuzu, jsou elegos fanatici a jejich luxusni paranoia :-DD
Reagovat
Kozoroh
Vedl 2-0 na sety, prohrál 2:6 v pátém... Hewitt by už měl pověsit raketu na hřebík, bude se jenom dál trápit a zažívat trpké porážky s neelitními tenisty (k těm elitním se dostane jen těžko).
Reagovat
Atoidi1
Já ho naopak obdivuju, že to ještě nevzdává a neříká si, když nejsem Top xx, tak nahraju. To jak pořád ještě na stary kolena dává všechno (někdy jen skoro všechno) do každý výměny by mohlo bejt leckterým cca dvacetiletým /obého pohlaví/, kteří se mnohdy ani neodhodlají ke dvěma krokům za míčkem, inspirací...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja netipujem./Marginalna pozn.Kazdopadne Raonic a Nishikori su mi menej sympaticki nez spominany J.M.DelPotro,ten mi chyba naozaj
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/news/tennis/ao-2015-nole-marches-into-third-round/

Video je dole v článku.

Mimochodem si No1e dnešní výhrou zajistil setrvání na 1. místě po skončení letošního AO :-)
Reagovat
blixa
Neviděl jste někdo čtyřhru Káji s Annou ? Já viděl je jeden game, kdy podávala Anna a z toho nic neusoudím. Proč se ptám - ten výsledek vypadá, jako by Kája hrála opět bez podání ! Což nevěší na zítřek nic dobrého :(
Reagovat
blixa
"nevěští"
Reagovat
smazaný uživatel
LIeyton by aj mohol ukoncit.Skoda ze cas a zranenia stihaju J.M.DelPotra
Reagovat
Cico93
Či ten Lleyton neukonči kariéru po tomto zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina ma dobru postavu i povahu ,ak bude zdrava a "kladne umienena"moze to dotiahnut vysoko,naviac i Bara je sympaticka a inteligentna...!Hodne ma tesi i Garbine Mugururuza a sympaticky posobi i Madison Keys 19.febr.bude mat 20 rokov!/Menej nez ja usmev,pekny den!
Reagovat
blixa
Caro mě vůbec nepotěšila. Copak výsledek, to se stane ale hlavně hrou. Kde je ta loňská agresivní Caro, co chtěla soupeřce vnutit svoji hru ? Někde se zapoměla, sapryš. Pinkáním se zápasy s lepšíma soupeřkama vyhrát nedají. Ach jo.
Z Vikiny se nám stala ranařka, což je celkem logická reakce na její vyšší hmotnost. Uvidíme, jak s tímhle stylem uspěje až narazí na jinou ranařku a octne se pod tlakem.
Reagovat
Cico93
Ale ja som ju za ranárku považoval vždy.
Reagovat
blixa
Mě přišla spíše jako takový univerzál, teď je z ní víc ranařka.
Reagovat
smazaný uživatel
Viktoria ,ak by sa drzala ako sa vyzaduje-opakujem-mohla by povyskocit hodne na rebricku,mne nekonvenuje tennis v podani osob: A.Radwanska,Wozniacki,nech mi to ich fanusikovia odpustia
Reagovat
VlS
Vika byla ranařka vždy a dneska ukázala, co umí. Caro, bohužel pro ni, zas hrála většinu času roli obranářky a nebyla tak agresivní, jak by bylo potřeba. Uvidíme, kam Vika dojde, nedivil bych se, kdyby došla daleko. Dneska dostala dobrou injekci sebevědomí, Caro určitě nehrála špatně.
Reagovat
sprchon
Paráda, že hrajou už první zápasy, aspoň nebudu spát zase na 3 etapy. :D

Kája působila v poslední době sebevědomě a i na Ekaterinu si prý věří.

Lucka už nyní předčila očekávání a do zápasu půjde pravděpodobně s tím, že nemá co ztratit.
Reagovat
sprchon
S tím ponocováním to bude pravděpodobně horší další den. Myslím si, že Viku šoupnou opět až na noc (tedy od 9:00 našeho času), což je dobré. Naopak Petra bude hrát nejspíš někdy uprostřed noci. Ale těch zajímavých zápasů je tam celá řada, takže to nemusí platit (obzvlášť po tom, co šoupli LucHra do RL Areny). Pokud dnes vyhraje Sam, pravděpodobně si tak rezervuje stejný čas a stejný kurt jako dneska.
Reagovat
sprchon
Petře a Báře! :) Věřil jsem jim a po Denče jsem šel zase spát. :D
Stihnul jsem akorát druhý set Vika vs Caro. Hrál se docela pěkný tenis, Vika perfektně umisťovala, útočila... Caro téměř celý set jenom bránila a přišla mi taková nijaká. Zápas s Bárou bude samozřejmě zajímavý, moc se na něj těším. Snad si Bára vezme příklad z té naší Karolíny a Viku nakonec porazí. :) Báru jsem v Melbourne hrát neviděl, ale v Aucklandu a v Sydney hrála parádně.

Jinak kromě Petry a Báry dnes potěšila Venus, Aga, Garbine a Denisa, která sice nevyhrála, ale já se strašně těším na její další zápasy. Řekl bych, že s touto formou by se mohla dostat i do první poloviny stovky. Dnes nevyhrála jen kvůli tomu, že není zvyklá na atmosféru takto velkých turnajů. Tenisově se mi moc líbila, už jsem o tom něco psal pod jiným článkem...
Reagovat
ptpc
A s ešte lepšou ešte vyššie... A takú som už u nej videl...
Reagovat
smazaný uživatel
La Monf padl. :-( O néé, pravěk neskončil, pravěk trvá. :(
Reagovat
Roger_Federer
Rekl bych, ze opet odesel fyzicky chvilema se plouzil jak po prohyrene noci.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkej mi, že se to nedá natrénovat. :( Kolik zápasů už takhle prohrál, já jsem si hned říkal, že bude problém, když se šlo do pátýho setu, protože Monf hrál pětiseťák už v prvním kole a čekal jsem, že mu nezbudou síly. A teď ještě dělá blbosti Hewitt. :-(
Reagovat
babolat.cz
velká tenisová ztráta..polskej golem ve 3.kole...chraň nás od zlého..
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, Gaele, štveš mě..
Reagovat
babolat.cz
je to s podivem, že ho porazil zrovna takovej neumětel jako janowicz. právě proti takovým dřevákům by měla vyniknout jeho tenisová lehkost a kvalita. ach jo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já zápas neviděla, ale třeba když hrál vloni Jerzy s Rafou, tak používal dropshoty, byl u sítě atd., což bylo účinné než to pak nezvládl. :) Gael je pohybově taková opička (s nadsázkou) a Jerzy pak ztratí hlavu a vyhazuje, tak nevím. škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
napsat o Jerzym, že je dřevák... to, že má dělovej servis neznamená, že nic neumí.. nikdo neumí dropshoty, jako Jerzy.. :)
Reagovat
Cico93
No môj posledný zápas na tikete. Dalo sa to čakať:)
Aspoň Viktoria to zachranila.
Reagovat
smazaný uživatel
Som velmi velmi nadsena Viktoria bola famozne dobra.Mala by sa zrovnat patri do spicky!!!!!
Reagovat
Cico93
Och Yeaaah!
Reagovat
smazaný uživatel
P.S.Je mi sympaticka aj Zahlavova-Strycova,aj jej blahozelam za odvedene vykony a postup do 3.kola,tiez P.Kvitovej!Dobre zdravie!
Reagovat
smazaný uživatel
Blahozelam Viktorii Azarenke!Je to predsa len vyrazne lepsia tennistka nez Wozniacki i ked Wozniacki mala dobre vysledky jej tennis nie je cesta buducnosti zenskeho tennisu to by bola nuda
Reagovat
Kozoroh
No čekal jsem opačné skóre, ale Vika ukázala, proč jí to na melbournském grandslamu (který už 2x ovládla) jde. První set byl o ztrátách podání a jejich opětovnému získání a pevnější nervy měla Vika, která vzala Caro za stavu 4:4 servis a set dopodávala. Druhý set probíhal v režii Viky, která vzala Dánce 2x servis a nečelila žádnému BP.
Z žebříčkového pohledu to sice pro Caro nebude rána, přijde jen o 60 bodů, ale určitě si představovala na letošním AO lepší výsledek. Holt doplatila na Viktoriino postavení nenasazené hráčky.
Reagovat
pepin
Tak já bych neřekl, že doplatila na to, že se střetla s batůžkem. Doplatila na svoji nemohoucnost jít za vítězným úderem. V podstatě zase celý zápas pinkala a pinkala. Kde je forma a zlepšení hry z podzimu. Batůžek chytře rozděloval balonky, Caro běhala, vracela a kazila.
Reagovat
Cico93
a nemáš tak náhodou jeden taký baťúžek pred sebou?
Reagovat
Fandina
je to nadsázka, příměr ... úsměv
Reagovat
pepin
Vrat se do hrobu a tam kázej.
Reagovat
Cico93
takže máš. No čo už.
Neviem kto ma vekovo k hrobu bližšie.
Reagovat
pepin
Podle toho co "táráš" tak jsi už za zenitem.
Reagovat
Cico93
Tak ty ju už ani normálne nevolaš vždy dookola len baťúžek. Sa zamysli!
Už to je trápne preboha.
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Caro z podzimu to nebyla a navíc Vika se vrací zpět do formy.
Reagovat
pepin
Je to o to horší, že přece musela a lidi kolem ní vidět, že změna o kterou se pokoušela nese ovoce, no a dnes zase ta stará dobrá Caro. Jinak je vidět, kdo je tady blb a kdo inteligent.
Reagovat
Roger_Federer
Dobre Nando.
Reagovat
janek_da
No predvsim dobre ty. Gratuluju. Videls toho RBA?
Reagovat
Roger_Federer
Castecne, usnul v pulce 3setu.
Reagovat
Kozoroh
No jo, příští soupeř Novaka...
Reagovat
smazaný uživatel
Hodnocení napíšu až někdy večer, protože teď nemám tolik času... Takže krátce: Vika byla lepší hráčkou a postoupila zaslouženě. Přesto byl průběh zápasu celkem vyrovnaný a zlomilo se to asi až za stavu 4:2 ve 2. setu. Caro udělala na svoje poměry až moc chyb a velkou roli taky hrálo, že Vika ve většině případů získávala ty vyrovnané gemy... Samozřejmě nemůžu být plnohodnotně spokojený, ale asi to dopadlo tak, jak to dopadnout mělo. Vika ty body potřebuje jako sůl, zatímco Caro je na tom i po tomto neúspěchu pořád dobře a snad si to vynahradí na jiných turnajích.

BTW: Zásadně nesouhlasím s Wingerem! Ta vyhrnutá sukýnka Vice moc slušela a když k tomu přidá ještě nějaké tanečky... :)
Reagovat
dadaft
poslyš, všiml jsem si, že se u Caro vystřídal přívěšek -- dřív mívala výrazný křížek, je to určitě katolička (?), teď tam sice pořád křížek má, ale celkově to vypadá spíš jako nějaký klíč nebo co,,,,,,,,,,,,,,,
nějaké zprávy o tomto?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, to bych kecal. Já se o náboženské vyznání sportovců vážně moc nezajímám. :) Napadla mě jenom jedna teorie: Ten minulý přívěšek mohl být od Roryho. :D
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodne ta sukynka byla sexi.;).Ted jak trochu pribrala je Aza smrncovni.
Reagovat
kada.tom
co se tam děje? první dva sety v pohodě pro Australana a teď dostává nářez? ...
Reagovat
baggik
Benjamin odešel do šatny a vrátil se Boris.
Reagovat
Fandina
:-)))))
Reagovat
dadaft
Reagovat
Fandina
Vika zaslouženě vyhrála. Trochu mi připomněla svoji jízdu na AO 2012. Caro dneska neměla šanci. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Viky :-)
Reagovat
baggik
Kanárková žlutá, Barva Brazilských fotbalistů, lídra tour de France, či vedoucího závodníka SP v lyžařských disciplínách vyhrála nad už hodně vybledlou a sepranou světle modrou. Krásný šaty Vicko!
Reagovat
vrabejka
Blíží se Gaelův konec :(
Reagovat
PetaM
Gratulace Viko :)
Reagovat
kada.tom
áááá, Viktorka to zvládla :-)
moc jí přeju výhru nad těžkou soupeřkou :-)
a teď Bára ... no budu fandit oběma, ale víc by mě potěšil postup Viky :-)
Reagovat
dadaft
tak to je.
Reagovat
baggik
Tak nakonec Vika vydržela fyzicky i ve druhém setu, dokonce se zlepšila a jasně vyhrála. Klobouk dolů! A jedna perlička Česká televize je netušené médium....už na začátku zápasu svítil na jejich teletextu na stránce 251 sobotní duel Strýcová -Azarenka :-D
Reagovat
kada.tom
asi je hotovo - Caro prohrála servis čistou hrou a Vika má teď možnost celý zápas ukončit a vyhrát :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Krasnej tenis, to se vubec neda srovnat s tou pinkanou, co se nekdy predvadi od prvnich do ctvrtych kol. Ale stejne nechapu, proc maji damy stejne price money...za tu nudu??? Teda hlavne myslim v tech prvnich kolech..az se vyhaze to smeti, pak je to samozrejme rezba.
Reagovat
dadaft
no, letos se poroučelo hned v 1K opravdu hodně dobrých hráček, trochu to mate, u ženských na grandslamech nejsou skvělé zápasy ve druhém třetím kole výjimkou,,,,,,,,,,,,

pokud jde o pricey money, těžko říct, dovedl bych si představit u žen trochu nižší než u mužů, ale když jsou stejné, nemám s tím problém,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
PetaM
Jasně, minimálně na GS by asi menší prize money neškodilo. Přece jenom, holky nemusí hrát 5 setů, hrají max. 3. Ale na ostatních turnajích by to mělo zůstat, jak je, protože i chlapi hrají na 3 sety ... Ale my s tím nic neuděláme :)
Reagovat
blixa
Do pěti let budou hrát i chlapi GS jen na dva vítězný. Možná tak semi a finále bude na tři.
Reagovat
PetaM
To bych zavedl i teď ... Finále na 3 :) Aspoň u Masters a TM :D
Reagovat
dadaft
pokud nato dojde, tak podle mě i QF --- na tři by se hrál tzv. druhý týden, tj QF, SF a F.
Reagovat
Fandina
Mají stejně peněz, protože ten, kdo je dává se tak rozhodl. A já jim to přeji.
Reagovat
baggik
Nikdo z nás neví kolik dřiny je to stojí mimo kurt :-D
Reagovat
Fandina
nebo tak ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
.. natáhni si pořádně tu sukni, zrovna na tebe tam zvědavej nikdo není.
Reagovat
PetaM
A na Camilu je někdo zvědavý, jo?
Reagovat
blixa
No jeje ! Camilka ... mňam ! :D
Reagovat
PetaM
Radši se nebudu vyjadřovat, stejně bych do toho slova musel dát hvězdičku ... :D
Reagovat
blixa
Camilka se ti snad nelíbí ???!!! :-o
Reagovat
PetaM
Obléká se jako dě*ka :D
Reagovat
blixa
Děvenka moje, starostlivá !!!! ;-)
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tu jsem bohužel neviděl :((
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti na ni vadi? :-)
Reagovat
kada.tom
co má jako bejt? taková Giorgi nebo i Aga mají na AO až nebezpečně krátký sukýnky/šaty ..
Reagovat
baggik
Výstavní kejtičky, na špejle není nikdo zvědavej už v dnešní době
Reagovat
blixa
Někdo na baroko, někdo na rokoko ;-)
Reagovat
baggik
:-D
Reagovat
dadaft
hm, teď Caro tři chyby v řadě...................
Reagovat
kada.tom
Caro je na nervy, nevycházejí jí jestřábi ... a Vika se drží a hraje líp líp a řekl bych :-)
Reagovat
dadaft
Vika hraje fakt dobře, kdyby tohle bylo semifinále, tak nikdo nemůže říct ani popel,,,,,,,,,,,,,,
Caroline dneska chybí ještě kousíček důrazu, hraje aktivně, jen chybí někdy ten poslední hřebík.
ale souhlas s komentátorem v tom, že je Caroline zpátky a jiná.
Reagovat
dadaft
teď Caroline zaváhala, ten volej měl být líp umístěný, škoda škoda, je to boj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
Noo, doufám, že to Vika dotáhne do vítězného konce. Včera ani dnes žádný velký překvapení v podobě výpadků favoritů nebylo, tak je na čase :-)
Reagovat
FulnekUltras
ale věřím, že tak za hodinu půjdeme do třetího... ;-)
Reagovat
baggik
Pózuje tam Wozniacká, z útočného tenisu předvedla krásnou nulu a obrana taky není nijak prvotřídní. Akorát kouká jestli dá Victoria úder k lajně nebo aut, což je díky dlouhé pauze tak 50 na 50. Ale tak pro fotografy je vděčnej objekt, to zas jo. Jinak třetí set asi bude, Victorii bude ještě pár týdnů trvat než se vrátí do formy před zdravotními problémy, takže se ve druhém vyháže bohužel.
Reagovat
dadaft
nesmysl, musí dost bránit, protože Azarenka útočí furt, ale spoustu výměn režíruje sama.
Reagovat
kada.tom
brání se, ale nejde jí to jako obvykle, Vika do toho dneska řeže víc než obvykle, řekl bych ... přijde mi, že chce Caro rozmlátit :-D
Reagovat
PetaM
Myslím, že celkově Vika zagresivněla ...
Reagovat
blixa
Nic jinýho jí nezbejvá. Dřív to uběhala, teď to musí umlátit.
Reagovat
baggik
Teď ve druhém setu už něco hraje i Wozniacká, obecně se úrovň hry zvedla, jsou tam krásné dlouhé výměny, ale v tom prvním mohla dostat klidně 6:1.
Reagovat
dadaft
jestli v tenisu zruší shody/výhody, tak ten sport zabijou.
Reagovat
kada.tom
souhlas
Reagovat
FulnekUltras
snad k tomu nedojde...
Reagovat
dadaft
třeba ve čtyřhře se to dá, jsou to teď takové superakční přestřelky,
ale singl má jiný vnitřní rytmus a řád -- tam by to bylo smrtící.
Reagovat
Fandina
ale zvykli bychom si. Prostě by to rozhodující bylo za stavu 40:40. Hrálo by se v tom případě o jeden míč méně, kratší dobu.
Reagovat
PetaM
To snad těm hlupákům nemůže projít. Snad existují chytří lidé, kteří to zarazí ...
Reagovat
blixa
Nebyl bych si tak jist. Blbců je vždycky víc.
Reagovat
PetaM
Snad ti chytřejší mají větší moc :)
Reagovat
blixa
No tak to už vůůbec ....
Reagovat
Fandina
To je řevu, to je řevu, ale Vika jede, skoro jako na AO 2012.
Reagovat
Fandina
Sorry to patřilo jinam
Reagovat
kada.tom
Vikaaaa má brejk :-)
tak udržet servis!!
Reagovat
smazaný uživatel
Caro ma skvely pohyb, vybere spousty micu. Ale je mi hrozne nesympaticka. Vica je vyborna, hrozne se mi libi jeji tenis a to zensky vubec skoro nesleduju.
Reagovat
smazaný uživatel
Super, zatím se to vyvíjí moc pěkně. Levák Bob i přes tu svou pinkačku vede nad křovákem a Lleyton drtí Beckera.
Reagovat
baggik
Královna Victorie si jí pěkně vodí. Samozřejmě je tam po tak dlouhé pauze vidět nerozehranost, takže winnery se střídají s unforced errors,ale klady převažují a Dánka tam lítá jak hadr na holi.
Reagovat
janek_da
Co říkáš na Denisu? Mi se hrozně moc líbí (tenisově). Trochu mi přijde jako taková česká Jamie.

Jak tady někdo psal o Denisa=kyselina, tak s tím souhlas.
Reagovat
dadaft
je perfektní.
škoda že dneska měla ve třetím setu slabší chvilku, kdy pár gemů vyházela.
doufám, že se jednou objeví ve třicítce, nechci říkat výš, protože na těch nejhornějších patrech jsou ty schody velmi vysoké...
,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Roger_Federer
To mas stesti, ze jenom tenisove, protoze by ti Berdych99 vyskrabal oci.
Reagovat
ptpc
Hej, č. 99 nepozná zľutovanie...
Reagovat
ptpc
Podľa mňa je perfektná. Videl som ju hrať už aj lepšie - vtedy to bol z jej strany úžasný tenis. To by Cornet nerozdýchala. Mám jedinú obavu - a to aby ju neobmedzovalo to zranenie čo prekonala...
Reagovat
dadaft
první velký zápas ženské části Australian Open
JE TADY. ))
Reagovat
HayashiM
I když jsem dnes samozřejmě přál Tereze, mám Alizé celkem rád. Zápas jsem neviděl, pár lidí je tu na ní zjevně naštvaných, co provedla? Je to dlouhodobá neoblíbenost, nebo se dnes stal nějaký "incident"?
Reagovat
PetaM
Pro mě dlouhodobá :D
Reagovat
kada.tom
pro mě je to taky dlouhodobý - štve mě svým chováním a taky tím, že poráží Serenu ... :-)
Reagovat
tommr
ty výhry nad Serenou jsou naopak její jediný polehčující okolnosti ... :)
Reagovat
Atoidi1
Dnes například ve frustraci ze ztraceného fiftýnu (nebo gemu ) se zachovaladost hrubé k podavači ručníků-míčků a vysloužila si tím u jinak sobě dost nakloněného publika odsuzující mrukot
Reagovat
smazaný uživatel
Viko zatím super jen tak dál
Reagovat
PetaM
Pojď Viko, makala jsi celý rok na tuto chvíli, poraz Caro a dejte si s Petrou hezky Semíčko ... :D
Reagovat
Andrew89
jooo tak to by se mi líbilo.. na Jejich zápas čekám od roku 2011 :D
Reagovat
PetaM
Taky ... A Petra to pěkně posrala na USO, tam měla jednu z největších šancí za poslední léta ... :D
Reagovat
Andrew89
to jo no:D tam to nevyšlo...ale věřím, že by mohlo vyjít tu :)))) třeba
Reagovat
PetaM
Ale hezky zápas od zápasu ... Žádné vzdušné zámky ... To pak přináší smůlu :D :D
Reagovat
Andrew89
ano, přesně jak říkáš...všichni na USO, jé to bude konečně zápas s Vikou a ono nic.:D vždy bud vypadne jedna nebo druhá.
Reagovat
PetaM
Jo, jsou strašné :D Ty dvě spolu nechtějí hrát :D
Reagovat
janek_da
Pozor. Je tady Vika-Kvita zákon.

"Při vzájemném přibližování Vika-Kvita částic mezi sebou částice interagují. Při malých vzdálenostech je tato síla odpudivá, při větších přitažlivá."

Důsledkem je že v SF bude buď Vika nebo Kvita částice. Ne společně.
Reagovat
PetaM
Tak v tom případě je rozhodování snadné :D
Reagovat
dadaft
hmmm, Vika nevypadá, že si přijela pro 2 kola.
Caroline čeká těžká robota.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak hraje prosím.Gael? Mobil mi stavkuje i s netem. Dekuju:)
Reagovat
babolat.cz
1:1 na sety, a 5:4 a je na podání
Reagovat
smazaný uživatel
Díky super to snad da:)
Reagovat
dadaft
nedal
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Co děla? Tarzan ma zase dělové podání?
Reagovat
kada.tom
Vika zatím úřaduje a Caroline zatím jalová ..
Reagovat
kada.tom
sorry, neměla být reakce na komentář ..
Reagovat
babolat.cz
Cornet to je další vřed tenisu, škoda škoda že ji denisa nevymlátila
Reagovat
VlS
No, může to být maratón. Uvidíme, jestli Vika zvládne brutalitou rozbít obranu. Pokud to bude maratón, vyhraje Caro, protože Vice se na Dlouhý trati ten nedělní nákup navíc zatraceně pronese. Ale třeba to zvládne rychle. Osobně nefandím ani jedné.
Reagovat
FulnekUltras
Třeba ještě na baťůžkářku dolehne i k večeru pořád vysoká teplota vzduchu.
Reagovat
Andrew89
Aza ani Caro mi nějak výrazně nevadí....bohužel když tak na to koukám tak zatím to vyznívá pro Viku....Caro zatím vůbec nic nenabídla...
Reagovat
babolat.cz
tyhle krá...uřvané, každé kolo navíc hrůza pro tenis. chtěl jsem se podívat na ten matchball Panovové proti té uřvané máše, ale musel jsem dát zvuk dolů. Který blázen to může vydržet koukat celý zápas. to přeci nejde, žena z toho také nechápala.
Reagovat
smazaný uživatel
Carol na to jde dobře, Azarenka odejde fyzicky.
Reagovat
FulnekUltras
Běhat, běhat...a uběhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Časem :-))))
Reagovat
dadaft
čo bolo, to bolo,
terazky
Wozniacki - Azarenka
:-))

((( let´s go Caroline )))
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrad tu Lukasevicovu sirenu
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá jak kanárek, tak zavřít do klece a zahodit klíč.
Reagovat
VlS
Dominice, zdá se, se vrací forma. Pirožku si vychutnala.
Reagovat
kada.tom
Terezy a zejména Denisy je škoda, přeci jen by bylo pěký, kdyby sundala Cornetovou. A za postup Báry a Petry jsem rád - snad konečně dají Petřin zápas na začátek nebo na konec programu, jinak to zas neuvidim :-/ :-D
Reagovat
VlS
No Barčo, ten druhej nebyla zrovna hitparáda, to by na další kolo určitě nestačilo, ale věřím, že proti těžký váze najdeš někde ve skříni lepší flinty.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zcela crazy tenis
Reagovat
FulnekUltras
když ve druhé sadě osvědčila oproti tchajwanské soupeřce své zkušenosti a větší odolnost v klíčových momentech. Přestože ztrátou podání zde nejprve přišla o možnost ukončit zápas dřív, potom novým rebrejkem dostala za stavu 5:4 a 6:5 Čang opakovaně pod koncovkový tlak na vlastním servisu, který už mnohem méně protřelá Asiatka neustála.
Bravo Bári !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se někde kouknout na zápas
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do 3. kola ! Holky jsou zase 50 %, stejně jako včera. Bára se v 2. setu dost trápila. Hlavně, že to dopadlo. Hodně štěstí v příštím kole. Báro pojď ! ! ! :)
Reagovat
FulnekUltras
Ani mezi posledními 32 se Barča určitě neztratí - a navíc už může hrát podstatně uvolněněji než dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Cornet se chová při zápase jak malej fracek, škoda že jí Denisa nedala na prdel.
Reagovat
smazaný uživatel
jo no bylo to strašný, je vidět že je z Francie. Ale i tak budu Cornetový proti cibulačce fandit protože chci aby ta malá svině vypadla :D
Reagovat
FulnekUltras
A hlavně Pome nedá Serenu ani omylem...
Reagovat
smazaný uživatel
ona nedá ani Viku, Cornet, Báru a ani Caro
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulka je malá svině?
Reagovat
smazaný uživatel
Respekt si zaslouží každá hráčka, tak proč ta nenávist?
Reagovat
smazaný uživatel
prostě ji nesnášim. je namyšlená a až moc příliš sebevědomá
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry nepusobia o nic lip svým projevem.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě ji nenávidim a těch důvodů je hodně. Každý někoho nenávidí ja nenávidim cibulačku. je to tak těžké to pochopit
Reagovat
VlS
Není, těžké je pochopit, proč svými pocity tak vulgárně zaneřáďuješ veřejnej prostor.
Reagovat
smazaný uživatel
no svině je holka od prasete. Znám horší vulgární slova
Reagovat
FulnekUltras
jseš kluk nebo holka? ;-))) včera mi ten překlep přišel docela zajímavý... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem holka ale spim 3 hodiny denně, už jsem vážně unavená a přemýšlet je těžké když skoro vůbec nespim
Reagovat
FulnekUltras
no jo - AO není v tomle směru jednoduchý ;-)...Cibuli taky moc nemusím, ale pokálenej velkovepřín bych jí teda nepřál... ;-)))
Reagovat
VlS
Doufám, že to admin tady sleduje a zareaguje, jak by měl.
Reagovat
smazaný uživatel
jak by měl podle tebe zaregistrovat. že jsem řekla o Cibulkové že je svině není trestné. a slovo svině není nic sprostého. ale kdybych napsala že cibulková je pí.. tak to by bylo něco jiného
Reagovat
smazaný uživatel
jak by měl podle tebe zaregistrovat. že jsem řekla o Cibulkové že je svině není trestné. a slovo svině není nic sprostého. ale kdybych napsala že cibulková je pí.. tak to by bylo něco jiného
Reagovat
smazaný uživatel
Takze když o tobě napisu, ze jsi svi.e tak se doufám neurazis.
Reagovat
Fanda67
No pokud je muslimka tak aby ses pomala začela bát o svůj život :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro me jo, protože nemám.potřebu se prezentovat veřejné k hračkám takovým způsobem.a navic žádnou nenávist necítim. Ale.tvoje věc, když chces takhle působit.
Reagovat
fretek
Nepřeháněj sprosťárny
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulkovou nemusim - me hyperaci obecne znervoznujou.. :-)) ale tohle se ti nepovedlo! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
pekne.. :-) Takovy cisty, hezky kompaktni vykon - naruseny jen drobnostmi a Monou (postupem casu rostla az hrozive, jak ona nekdy umi), libilo se mi to, zuzu bez tricka taky efektni a moc sik. Vyzdvihla bych opet sako - 12 Petrinych uspesnych vyletu ze 13..:-)
Reagovat
freeteepek
Petra na síti letos překvapuje. Chodí odvážně dopředu a moc nechybuje. V Melbourne dnes největší vedro - 35! Měl jsem o ní trochu obavy při tom, jak do toho pořád buší, ale na jejím servisu se to vůbec neprojevilo. Ani při té 16ti minutové hře uprostřed druhého setu. Trochu bych jí vyčetl, že na konci toho prvního nezkusila bojovat o Mony servis. Tam vyházela 4 míče za sebou. Druhý set pak Mona začínala na servisu, což byla výhoda, která se Petře málem vymstila. Stačilo, aby tu šestou hru ztratila a rozjetá soupeřka by najednou měla dva gemy náskok. Na to naštěstí nedošlo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to bylo hodne laxni, presne si to uvedomuju...
Reagovat
freeteepek
Co říkáš na to množství es? Petra má servis tradičně silný, ale tolik es během dvou setů? Asi se snaží soutěžit s Karolínou, která jich dala minule během prvních dvou setů tuším 13:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ho jiste cizeluje porad a jsou videt i technicky posuny - jeste mi tam teda, vzhledem k fyzickym a levackym dispozicim, neco drhne... :-)) ale tu uspesnost prikladam predevsim vetsi fyzicke pripravenosti, ze ktere plyne zakonite mentalni sila, Petra (uz od Vseticka) zacina byt skutecne jiny clovek, jak zminuje v rozhovorech .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim servis.. koukam na gumaka.. :-)
Reagovat
freeteepek
Neřekla bys mi, proč Karolína dává tolik es? Hubená holka, o pár centimetrů vyšší než Petra... Ten její servis přitom není o moc rychlejší, než Petřin. Proti Doudinové opět 4 esa v jedné hře - golden game:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja to nemam podchyceny, ale urcite je soli casteji na tecko nez Petra a je ABSOLUTNE necitelna, ja casto uz jen z Petrina postaveni poznam tutovou zatacku..:-)
Reagovat
freeteepek
Něco na tom bude. Karolína zatáčku moc neaplikuje:-) To téčko je dobrá cesta k esům.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby ses v tom chtel pohrabat, tak si holky porovnej, v jakem bode nadhozu uhodeji mic a jak vypadaji osy.. :-)
Reagovat
VlS
Ale taky ji aplikuje a es je dost právě z ní, akorát logicky není levácká a o pravácký se holt obvykle nemluví, ale je to to samé. Petra, podle mě, dost často hraje zatáčku málo zatočenou a z toho inkasuje, všim sis dneska, kolikrát ji z toho Mona zahrála winner return? Na T by to asi fungovalo víc.
Reagovat
smazaný uživatel
vsimla, hlavne ji Mona uz predpokladala.
Reagovat
VlS
A nejen Mona, je jich víc a připadá mi, že naopak Peťa nepředpokládá return po lajně do jejího BH.
Reagovat
smazaný uživatel
proto vyzdvihuju necitelnost Karoliny, s kamennou tvari a ze stale stejneho postaveni tam proste haze ty svy kamenaky.. :-)
Reagovat
VlS
Jo, trochu Ivan Hrozný v dívčím podání :-D
Reagovat
FulnekUltras
Hodně dobré postřehy!
V čitelnosti a variování servisu má ještě Petra určité rezervy, ale místy už se to taky zlepšuje, jak ukázala dnes v samém závěru...
Reagovat
freeteepek
Něčeho jsem si všim. Mona je vysoká holka a má neskutečnej dosah. Na menší holky ta zatáčka prostě platí víc. Ale já myslím, že to není úplně špatná taktika. Když to Petra dobře zahraje, tak se jí vrátí nahranej míč doprostřed a pak ho může v klidu zabít do otevřeného kurtu. Jenom je potřeba se podívat, kde je soupeřka. Pokud to bude Petra pořád posílat na druhou stranu do rohu, tak je moc čitelná. Měla by občas zkusit i kraťas. Ona tyhle nahraný balony cpe až příliš často ranou k základní čáře a pak jí hrozej prohozy buď po lajně nebo kros. Tam někdy zapomene jít blíž k síti a soupeřce ten prohoz křížem znesnadnit.
Reagovat
VlS
Jj, na saku je Petra letos zatím hodně dobrá, a vypadá to, že jí to i baví. A to je dobře.
Reagovat
PetaM
Tak Petra hlavně na síť nechodí lehkovážně. Situace si často velice dobře připraví a vzhledem k tomu tam jde prakticky na jistotu. Má hodně silné údery a z toho se těžko vymýšlí nějaké prohozy, když mají holky problém to vůbec doběhnout. Opravdu u toho přemýšlí. Některé tam chodí lehkovážně, po špatných přípravných úderech a pak je holky prohodí nebo přelobují. Každopádně, i přes to všechno dělá Petra strašně málo chyb u sítě, i když je to výjimečně hodně těžký míč ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jeden FH tam byl pretezky, ostry a uz padal pod sit, ten jsem si uzila asi nejvic, krasna technika ruky..:-) A zase pripomenu zlepsenou fyzicku, rychleji odehraje, rychleji se rozhodne a i na te siti je rychleji, jsou to vsechno zlomecky, ale daji prostor k rozvaze.. :-)
Reagovat
janek_da
Jak to myslis lehkovazne, po spatnych uderech, ze chodi na sit?
To maji po nabihanem forehandu hodit zpatecku, kdyz zjisti, ze ho neumistily moc dobre?
Reagovat
PetaM
Ne, myslím to tak, že chtějí dát silný a dobře umístěný úder a jít k síti, ale nedají, spíše soupeřce nahrajou a už nemůžou dělat nic jiného, než k té síti doběhnout a odehrát to, většinou ale dost špatně, protože soupeřka má prosto rozmyslet si, co udělat. Petra si většinou tu situaci připraví perfektně.
Reagovat
janek_da
No, ale to je přesně, co jsem psal já. Zaměňuješ příčinu za následek.
Přičinou neúspěchu na síti není lehkovážný útok, ale špatný přípravný úder. U Petry je celkem logické, že tohle má vychytanější, když ona vyvalí ránu.

A když dáváš přípravný úder, tak samozřejmě na tu síť jdeš. I když po dvou krocích už víš, že byl blbý.
Reagovat
PetaM
Jsem se asi špatně vyjádřil :D Sorry :)
Reagovat
janek_da
neny problem.

Ja jsem na to trosku alergicky, protoze mi taky vycitaji, ze chodim casto na sit nepripraven. Ale co mam do prcic delat, kdyz pri uderu v dobre pozici jsem rozhodnuty na tu sit jit?
Reagovat
PetaM
No, v té chvíli už je opravdu lepší radši jít na tu síť a nějak to tam uhaluzit, protože couváním se kope hrob na fiftýn :D
Reagovat
misa
Těžko ji na trávě porazit, loni to nezvládnul nikdo.
Reagovat
VlS
co vyvádíš v tom druhým?
Reagovat
freeteepek
Už je to dobrý:-)
Reagovat
freeteepek
ne tak docela...
Reagovat
VlS
Uf, už je to dobrý:-)
Reagovat
jidav
Tak Allertová zklamala... výsledek vzhledem ke jménu soupeřky může vypadat dobře , ale Cornet nehrála moc dobře... škoda no :/
Reagovat
misa
Byl to její první grandslam, který si musela vybojovat v kvalifikaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Marian koukal, vyhrála by. :D
Reagovat
misa
Třeba se díval, ale nechce tady psát, protože si vysloužil už pořádnou dávku kritiky.
Reagovat
Fandina
Tak tak. Sneslo se to tady na něj, jak kdyby kdovíco dělal. Znám to!!!
Reagovat
Fandina
Terka se v prvním setu nestačila rozkoukat a ve druhém pomalu dotahovala, až nakonec nedotahla. Giorgi je dneska přestřílela se vším všudy. Doufám, že už příště na ní najde Terka recept a vyhraje. Držím palce Terko. Pojď!!!
Reagovat
ptpc
Škoda Denisy. Alize bola dnes viac ako hratelná. Problém bol tragický 1. servis a vôbec celé podanie bolo biedne. A Denisa robila veľa UE. Videl som ju už hrať oveľa lepšie. V takej forme by v pohode postúpila. Ale keby bolo keby... Zdá sa mi že to bola jednoducho nováčikovská daň.
P.S.: Tá Cornet mala krámy, či čo?
Reagovat
HayashiM
Kdepak krámy, narozeniny :D
Reagovat
Empe
Před chvilkou jsem na mobilu ještě v posteli zapnula live score, za stavu 1:1 v pro Petru a Denisa prohrávala 4:5 ve druhém, set a brejk dole. Tak jsem chvilku fandila, Denisa czala Alizé servis a udržela se v zápase, Petra získala brejk. Ok, tak to se musím dívat dál. Za tu chvíli, než jsem se z mobilu přesunula na pc, Denisa zase ztratila podání. Ale když jsem rozchodila techniku, už zase srovnala a v tiebreaku vede 5:2, Petra už taky 5*:2. Už se odtud nehnu! :D
Reagovat
pepi
poslete mi prosim stream na Kvitovou
Reagovat
PetaM
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2674141761380600.html
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist