Kvitová a Zakopalová se s Lincem loučí debaklem. Dohrála i Záhlavová-Strýcová

14. 10. 2010, 16:01
Aktuality 0
WTA LINEC - České hráčky druhé kolo halového turnaje v Linci nezvládly, když ve třech zápasech uhrály dohromady jen deset gamů. Česká jednička Petra Kvitová prohrála rozdílem třídy s Němkou Julií Görgesovou a neobhájí tak loňské finále. Debaklem turnaj skončil i pro Kláru Zakopalovou, na bývalou světovou jedničku Ivanoviovou nestačila Barbora Záhlavová-Strýcová, které nepomohl ani netradičně získaný úvodní game.
Petra Kvitová

Petra Kvitová prohrála s Němkou Julií Görgesovou drtivě 2-6 1-6. Pátá nasazená hráčka ztratila v utkání pětkrát servis a prohrála za 52 minut.

Dvacetiletá fedcupová reprezentantka Kvitová tak ve třetím největším rakouském městě neobhájí loňskou finálovou účast a v žebříčku po týdnu přijde o pozici české jedničky.

Ve čtvrtfinále se mohla utkat s Barborou Záhlavovou-Strýcovou, avšak ani jedna z českých hráček neuspěla. Ana Ivanovičová sice kuriózně přišla o první game za příliš dlouhou přestávku v šatně, české hráčce však při samotné hře příliš nepovolila.

Ve večerním duelu zkusila projít do čtvrtfinále alespoň Klára Zakopalová, ale Švýcarka Patty Schnyderová ji smetla za 57 minut po setech 6-2 6-0.

- WTA INTERNATIONAL LINEC (Rakousko, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (14. 10. 2010)

Dvouhra - 2. kolo:
Görgesová (Něm.) - Kvitová (5-ČR) 6-2 6-1
Ivanovičová (7-Srb.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-3 6-2
Schnyderová (Švýc.) - Zakopalová (8-ČR) 6-2 6-0
Hantuchová (2-SR) - Suarezová-Navarrová (Šp.) 6-4 6-3
Daniiliduová (Řec.) - Bammerová (Rak.) 6-1 7-6(2)

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist