Kvitová poprvé nedohrála svůj zápas. V Shenzhenu končí i Smitková

5. 1. 2016, 06:04
Aktuality 367
České barvy hájí na turnaji v Shenzhenu po dnešku už jen Kateřina Siniaková. Petra Kvitová odstoupila poprvé v kariéře ze zápasu kvůli zdravotním problémům a neobhájí tak loňské semifinále. V úvodním kole vypadla i Tereza Smitková, která Američance Gibbsové vzdorovala pouhých 50 minut.
Petra Kvitová

Petra Kvitová sice odlétala do Shenzhenu plná optimismu, v Číně ale poprvé od roku 2009 prohrála svůj první zápas v sezoně. Na vině byly žaludeční problémy, kvůli nimž se v duelu se Saisai Zheng od začátku trápila. Hned v úvodním gamu musela světová šestka odvracet dva brejkboly; v prvním setu nakonec přišla dvakrát o servis a sadu prohrála 2-6.

Česká tenistka ještě nastoupila do dalšího setu, v něm však měla dál viditelné problémy s pohybem. Po neúspěšném náběhu na síť se rozhodla dál nepokračovat a z utkání odstoupila.

Petra Kvitová tak přijde nejen o body za loňské semifinále, ale také o svoji úctyhodnou sérii. Rodačka z Fulneku dosud - podobně jako třeba Roger Federer - na profesionálním okruhu nikdy neskrečovala žádný zápas.

Žaludeční problémy měla česká tenistka nejspíš z jídla. "Ale vůbec si nevybavuji, po jakém by to mohlo být," uvedla Kvitová. "Už jsem několikrát hrála zápasy se žaludečními problémy a dobře jsem si uvědomovala, že to bude moje první skreč v životě, ale zdraví je na prvním místě. Teď se musím dát co nejrychleji do pořádku, abych mohla začít trénovat," dodala svěřenkyně kouče Davida Kotyzy, která by příští týden měla obhajovat titul v Sydney.

O moc déle dnes na kurtu nepobyla Tereza Smitková, přestože odehrála oba sety. Loňská čtvrtfinalistka se sice v Shenzhenu úspěšně prodrala kvalifikací, ve které absolvovala dvě dlouhé bitvy, ale s hlavní soutěží se rozloučila za pouhých 50 minut. V utkání prvního kola nestačila na Američanku Nicole Gibbsovou, které podlehla 0-6 2-6.

Výsledky - Shenzhen (tvrdý povrch, dotace 500.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Zheng S. (Čína) - Kvitová (2-ČR) 6:2, 0:0 skreč
Gibbsová (USA) - Smitková (ČR) 6:0, 6:2
A. Radwaňská (1-Pol.) - Kruničová (Srb.) 6:4, 6:3
Wang (Čína) - Kontaová (5-Brit.) 6:3, 3:6, 6:3
Bouchardová (6-Kan.) - Vekičová (Chorv.) 6:4, 1:6, 7:5
Kontaveitová (Est.) - Švedovová (Kaz.) 6:4, 7:6 (7:5)
Zhang S. (Čína) - Chromačevová (Rus.) 6:3, 6:3
Kingová (USA) - Vögeleová (Švýc.) 7:5, 6:4
Čtyřhra - 1. kolo:
Duševinová/Siniaková (3-Rus./ČR) - Becková/Rodinová (Něm./Rus.) 7:6 (7:3), 6:3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

367
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
EllNino
Divočina ! :D ....Jelena vedla 5:2 ve druhém, měla mečbol, 5:1 ve třetím, taky mečbol, nakonec vše bere Naomi :D ...Na konci slovní přestřelka kvůli nastřelení rozhodčího, 21 es Naomi, obrovská úleva a euforie po zápase, pro takovéto zápasy se hraje tenis :D
Reagovat
EllNino
http://www.livescore.in/cz/zapas/MFKpJUQM/?iframe_external=119358-11#prubeh-zapasu;3

průběh zápasu :D
Reagovat
slacker
Renel, blixa, fandina, iqe, ellnino opuste tento portal. Jste nezadouci
Reagovat
EllNino
proti 142. hráčce světa :)
Reagovat
tommr
tak to je opravdu nečekanej výsledek a zároveň dobrá zpráva pro Karolínu na kterou se mohla Bencicová v případě dalšího postupu dotáhnout v žebříčku ... :)
Reagovat
EllNino
Škoda, měla 5:3 ve 3. setu a nakonec postupuje Hibino ...Nutno říct, že se hrály oprvdu dlouhé výměny a Daria do toho přestala chodit, začala pinkat a to je voda na mlýn Japonky ....takže po upsetu z 1. kola možná vypadnou jak Kasatkina, tak Naomi Broady, ktrá s Jelenou Ostapenko prohrála první set 4:6 ..

Pokud Bára vyhraje nad Julčou, zahraje si s Hibino ve čtvrtfinále
Reagovat
EllNino
Teď se stala v Aucklandu zajímavá situace, Ostapenko po jedné výměně napálila míček blížko čárovému rozhodčímu a Naomi chtěla po umpiru, aby ji diskvalifikoval za úmysl ...
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/1909994_10153360312586342_7459873963612396179_n.jpg
Reagovat
EllNino
První polovina pavouka se jí pěkně vyprázdila od nasazených hráček, po tom, co prohrála CoCo a Venus, skončila dneska i Světlana, kterou smetla Tamira 6:2 6:3 :) Takže Barča zůstává v 1. půlce jedinou nasazenou, celkově už je tam pak jenom Caroline a Sloane :) ...Ale i tak už třeba dneska bude zápas s Julčou 50:50, nebude to mít vůbec lehký :)
Reagovat
Davor1
Tamira tam hrá famózne, keď jej to vydrží, tak z hornej polky je pre mňa hlavnou kandidátkou na finále :-))
Reagovat
EllNino
:) já to právě neviděl :) ...ale včera s Fran to byla bomba a dneska zřejmě navázala :) ale už to bude její 6. duel vřadě, tak uvidíme, jak na tom bude se silami :)
Reagovat
misa
Spiceboy je na tennisforu opět aktivní a dnes napsal:

MD change
Safarova OUT
Tsurenko IN

Q change
Tsurenko OUT
Mitu IN

Příští týden bude asi následovat odstoupení z AO. Je to škoda, v lednu měla Lucka slušnou šanci na post české jedničky.
Reagovat
Fandina
Takže česká jednička je pro misu důležitá.
Reagovat
bIbec
tak odstoupení z AO by bylo ještě dobré. Jenom aby se to netáhlo až do Olympiády.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ze by Lucy pred sebou mela nejakou bezbrehou reku sportovniho casu, ale nejdulezitejsi je ted ona sama, ne vase radustky. At klidne naskoci do sezony pozdeji, hlavne at je zdrava. Prislo mi, ze se konecne nasla, myslim, ze je nadupana a klidne schopna navazat - diky svemu vyzrani, pozitivnimu naladeni, diky osobni pokore, ale i pohodove srande v tymu - na posledni uspechy. Nechci tady propadat tem vseobecnym adoracim, ale z ni to proste zarilo do dalky. Takze Lucy, hlavne to zdravi! :-)
Reagovat
VlS
A když úplně nenaváže a bude se tím muset trocho zase prokousat, tak se zas nic neděje a jak říkáš, hlavně ať je zdravá.
Reagovat
Fandina
Souhlas a super napsáno. Pohoda a vyspělost, to je to, co zářilo vloni z Šafi. Nádhera.
Reagovat
Frick
1. Williams
2. Muguruza
3. Radwanska
4. Safarova
5. Kerber
6. Bacsinszky
7. Suarez Navarro
8. Bencic

9. Vinci
10. Ivanovic
11. Wozniacki
12. Svitolina
13. Errani
14. Jankovic
15. Makarova
16. Petkovic
17. Kuznetsova
18. Schmiedlova
19. Peng (SR#27)
20. Mladenovic (#29)

Alternates

1. Begu
2. Lisicki
3. Tsurenko

--------------------------------------------------

Termín je stejný jako letos, akorát si s Dauhá vyměnili kategorie. Tj. letos je Dubai pouze Premier (ovšem s ohromnou dotací 2.000.000 USD) a Dauhá bude Premier 5....

Sereny bych se zatím tolik nebál. Kdoví, kam se požene.

Ale Kája skutečně redukuje, redukuje.

Pokud ale tedy nechce hrát Dubai, tak ten Petrohrad zkusit měla.
Reagovat
misa
Petra, jak dříve avizovala, chybí. Karolína jako hráčka top 10 může využívat wc.
Reagovat
Frick
A hráčky mimo TOP 10 chodí za mez?
Reagovat
sprchon
To mě trochu překvapuje, že tam Kája chybí. Myslel jsem, že tam jezdí ráda. Ale je možný, že si Dubaj spojuje spíš s dovolenou než s dřinou. :)
Reagovat
Frick
1. Pereira
2. Bouchard
3. Knapp
4. Larsson
5. Kovinic
6. McHale
7. Hercog
8. T. Maria
9. Arruabarrena
10. Mitu
11. Dominguez Lino
12. Tatishvili
13. Schiavone
14. Parmentier
15. Oprandi
16. Glushko
17. Torro-Flor
18. Vickery
19. Peterson
20. Erakovic
21. Cepede Royg (#141)
---------------------------------

Levné body, takže nezbývá než říct, že škoda, že žádná z našich holek nemá dobrodružmějšího ducha a místo Arábie si nedá jihoamerickou tůru....
Reagovat
Frick
že by strkala rypák tam, kam neměla :-D

https://www.instagram.com/p/_9Ivq5ihxE/
Reagovat
smazaný uživatel
To ona dělá často... :D
http://the-slice.com/wp-content/uploads/2013/10/Screen-Shot-2013-10-22-at-10.53.34-PM.png

Ale tady jí to fakt sekne... :)
http://www.shenzhenopentennis.com/2016/photos/2016_01_04/Photo-02.jpg
Reagovat
Frick
Usedlý.
Reagovat
Frick
že prostě tomu tenis prd rozumim a nejsem schopen nějak efektivně rozebírat hru - a nejde jen o tenis, tak mi to nejde ani s hokejem, ani s fotbalem - tak (bohuže?) musím psát své postřehy k věcem organizačním a jiným...
Reagovat
smazaný uživatel
Frick dovnitř! :D
Reagovat
blixa
To jako myslíš do p..... ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jdu proti proudu. :D
Reagovat
blixa
Tak to se vzájemně nevylučuje ... :D
Reagovat
Frick
i když s M25 se názorově ve věci pojetí fanouškovství hluboce rozcházím, tak jsem schopen uznat, že se ke mne chová slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
Není pochyb o tom, že jsi hodně zvláštní patron. Několikrát jsi mě taky už naštval a co se týče názorů, tak se s tebou rozcházím nejen v pojetí fanouškovství. Třeba když tady začneš rozjíždět téma daně a Monako, tak se mi to hodně nelíbí. Co se týče tématu Štvanice X Stromovka, tak se nedá říct, že bych s tebou nesouhlasil. Každý soudný člověk asi ví, že na Štvanici je lepší areál než na Spartě. Otázkou ale je, jestli být vděčný za to, že se tady nějaký turnaj WTA vůbec pořádá (což je můj případ), anebo pořád rejpat jako ty. :D Co se týče tvých antipatií k Černoškovi, tak už mi to taky někdy přijde přehnané. Je to prostě tvrdý byznysmen, ale zase na druhou stranu se tady díky němu (resp. České sportovní) pořádalo spoustu velkých sportovních akcí a přijely sem velké sportovní osobnosti (já jsem hlavně vděčný za exhibici s Mashou roku 2012, kde jsem sám byl). Takže nemám důvod mít na Černoška negativní názor jako ty... Ale i přes všechny věci, které na tobě nemusím, si tě občas rád přečtu. Píšeš prostě jinak než všichni ostatní a přestože jsi tady poslední dobou hodně neoblíbený, tak jsou tady aspoň z mého pohledu horší případy. Třeba se pletu, ale kdybys sem najednou přestal psát, tak bys možná chyběl i některým svým odpůrcům. :D Pak je v mých očích další výhodou, že nesleduješ jenom tenis, ale i ostatní sporty (nebo věci okolo nich :D). Na druhou stranu zase moc nechápu, že si tak zakládáš na anonymitě a když tě vidím někde na tenise, tak tě nemůžu ani pozdravit. To mi připadá, jakoby ses trochu styděl za svoje názory anebo spíš nechceš, aby ti za ně někdo vynadal. Já bych ti vážně hlavu neutrhnul. :D
Reagovat
misa
Něco jiného je virtuální komunikace a něco jiného ta skutečná. Mně Frick nevadí, diskuze o bezvýznamném profesionálním sportu a jeho aktérech nejde brát vážně... Některé jeho slovní obraty si pamatuju i po dlouhé době, dovede pobavit :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Něco jiného je virtuální komunikace a něco jiného ta skutečná."

To už jsem taky párkrát poznal a zatím jsem byl v reálu příjemně překvapen... :)
Reagovat
Frick
Jsem introvert.
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky, a přesto už znám 4 lidi z TP a 3 lidi z EF. :D
Reagovat
Fandina
Kdybys byl introvert, tak bys neměl potřebu tady pořád s někým diskutovat. Byl bys spokojen sám se sebou, nepotřeboval bys tady vykládat své pocity.
Reagovat
Frick
Ale tady je to anonymní. Relativně.
Reagovat
Fandina
Nejde o anonymitu, jde o tvoje potřeby. Introvert si vystačí sám, nepotřebuje se bavit s druhými. Tady se bavíš s druhými, píšeš jim svoje názory a očekáváš odezvu. Podle mě tohle introvert nepotřebuje. Vystačí si sám, nepotřebuje antré.
Reagovat
misa
O tobě si zase myslím, že jsi autista.
Reagovat
Fandina
A já si o tobě myslím, že nejsi normální.
Reagovat
misa
:-))) To je jasné, když s tebou diskutuju. Normální člověk ví, že je to ztráta času.
Reagovat
Fandina
Já tě také nežádám, aby ses se mnou bavil, začal si sám, tak se nevymlouvej.
Reagovat
misa
Frick asi taky nežádal, aby jsi tady popisovala jeho osobnost. Já jen podle tvého vzoru dělám to stejné u tebe :)
Reagovat
Fandina
To co je mezi mnou a Frickem, do toho ti nic není. Starej se o sebe a neurážej druhé.
Reagovat
Frick
Píšeš to na veřejně diskuzní server, čímž automaticky dáváš možnost i ostatním, aby se připojili do diskuze.
Reagovat
Fandina
Ale nemusím se bavit a reagovat na toho, kdo mě uráží a to on dělá.
Reagovat
Frick
Tak jsem introvert v tom, že vám tu neřikám třeba svoje osobní věci.
Reagovat
Fandina
Máš ale pořád potřebu něco sdělovat, psát druhým. Kdybys byl introvert, tak bys to nedělal. Vystačil by sis sám. Sám by ses bavil, sledoval tenis, nepotřeboval by ses o tenistech bavit s druhými.
Reagovat
misa
Škoda, že nejsi podle tvé definice introvert.
Reagovat
Fandina
Neurážej druhé, na nic jsem se tě neptala.
Reagovat
misa
introvert není urážka
Reagovat
Fandina
Píšeš nepřátelským a urážlivým stylem. Cítím to z tebe na sto honů.
Reagovat
misa
Cvičená opička ... jak to napsal RF :-) Zase se snažíš vzbudit něčí odpor a zlostnou reakci, aby se s tebou hádal. Tak jsme si pěkně zacvičili a můžu jít pomalu spát :-)
Reagovat
Fandina
Nemám ráda lidi, kteří mě urážejí, ty to jsi.
Reagovat
Fandina
V životě jsi mě neviděl, neznáš mě, ale budeš tady o mně psát nesmysly. Starej se o sebe. Já se o tobe také nestarám.
Reagovat
misa
Chceš banán?
Reagovat
Fandina
Ty ano?
Reagovat
misa
Ne, už je pozdě. Poslyš, když píšeš, že jsi se zabývala za ČSSR výpočetní technikou, tak jsem měl s tím autismem pravdu :)
Reagovat
Fandina
Víš kdo je to autista? Nemocný člověk. Tvoje řeči na moji adresu si nech pro někoho jiného. Já o to nestojím.
Reagovat
misa
Však jsi, dobrou noc!
Reagovat
Fandina
Nic nevíš, píšeš nesmyly.
Reagovat
Frick
"Na Fandinu jsem krátký."

Chuck Norris
Reagovat
Fandina
misa není normální, to ví každý.
Reagovat
Frick
Jestli si ty myslíš, že misa není normální, OK.

Ale za ostatní, DO PR.DELE, nehovoř.
Reagovat
Fandina
Já budu hovořit za koho chci. Neurčuj mi, co mám a nemám dělat. Takový člověk se ještě nenarodil, aby určoval druhým, co mají psát.
Reagovat
Frick
ty budeš mluvit jen za sebe a za toho, kdo ti k tomu dá mandát
Reagovat
Fandina
nevyhrožuj
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zato máš potřebu se hrabat v osobních věcech jiných (a teď nenarážím na sportovce).
Reagovat
Frick
Iqe, na tvém místě bych mlčel.
Reagovat
smazaný uživatel
No já tady na nikoho soukromé fotky nevytahoval.
Reagovat
Frick
Tak mají soukromé fotky zůstat soukromé.
Reagovat
Fandina
Do fotek druhých lidí ti nic není. Nech ležet, co není tvoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevymlouvej se.
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě máš pravdu, nicméně (anonymní) internetová diskuze má oproti běžnému životu svoje specifika.
Reagovat
Frick
Co se týče Černoška, tak by mne zajímalo, co dělal před revolucí a krátce po ní. A co by na sóstruha řikali třeba ti, co ho znali, ovšem nebyli s minulym režimem tak za dobře. Protože třeba měli nějaký morální zásady a do strany by nešli.
Reagovat
Roger_Federer
Takze vlastne hledas nekoho kdo by ho poplyval?
Reagovat
Frick
Chci vědět pravdu. Myslím si, že jeho obraz je lepší než si on zaslouží.
Reagovat
Fandina
Za něj hovoří výsledky. Takový je jeho obraz. To, co dokázal, uspořádal, co vlastní. To si každý zaslouží, to co je za ním a za každým z nás vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Před pádem režimu bylo ve straně přes milion lidí a bůhvíkolik čekatelů na členství.
Reagovat
Frick
Ano, ale neni to nic, čím by se člověk nyní chlubil.

Pokud není dnes členem KSČM.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ani to není nic, za co by se člověk musel apriorně stydět.
Reagovat
Frick
No v zásadě ano.
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě o tom víš prd.
Reagovat
Fandina
Ve straně bylo hodně lidí a málokdo z nich je tak aktivní, jako on.

Já jsem nikdy ve straně nebyla a odmítla jsem tam být. Měla jsem ale výhodu, že jsem se zabývala výpočetní technikou, takže to nevadilo, když jsem se stala vedoucí výpočetního střediska. Kdyby se nejednalo o počítače, kterými se v té době zabývalo pár lidí v zemi, ani bych si neškrtla. Každý jen trochu výše postavený člověk musel být ve straně.
Reagovat
Frick
No vidíš a to tě šlechtí.
Reagovat
Fandina
A jeho zase šlechtí, že mezi milionem bývalých komunistů dokázal zvednout tenis v ČR. A znovu přitahnout turnaj WTA, který se před několika lety neuživil a další věci.
Reagovat
lars
proc by mel myslet do papuli ? :)
Reagovat
Fandina
Docela mě zaujalo tohle vyjádření Daniela Filja, trenéra Katky, k zápasu Bouchard Vekič v jeho blogu.

Na Bouchard je vidět, že zesílila hořejšek ramen a ve výměnách se nebojí hrát, sice ještě chybuje, ale půjde postupně nahoru. Vekič hrála výborný zápas, po úvodní ztrátě setu 4-6, hrála opravdu dobře a šla do vedení 6-1 3-1, ale vyhraný break nepotvrdila a nakonec třetí set prohrála 5-7.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom takový detail - Donna vedla 4:2. Jinak se na tom blogu člověk dozví spoustu zajímavého.
Reagovat
dadaft
blixa:::::: "Kerberku a Muguruzu Azarenka zvládne" jo ? :D :D Ty si dneska snídal vtipnou kaši ne ? Viděl si zápas proti Vesnině ? S takovým výkonem odejde s brekem ;-)

zvláštní, jak jde vidět jeden zápas různýma očima.
podle mě skvělý zápas s vysokou úrovní hry od obou a jednoznačně to nejlepší z pěti zápasů, co jsem letos zatím viděl.
Reagovat
blixa
Tak to jsme asi každý koukali na jiný zápas. Průměrné utkání s průměrnou soupeřkou překvapivě vyrovnané, i když skore vypadá jinak. Na kvalitnější soupeřku by takový výkon nestačil.
Reagovat
Jabadu
"Čo je to tuná za bordel?! Velitel čaty ku mne! Ako si to strážite svojich podriadených?! ...
Ten kanón tuná budete čistiť až do rana!!"
:-)
Reagovat
lars
na asi dalsi den ?
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko..
Reagovat
sprchon
se to tu děje?
Aha, hrála Petra.
Takže můžeme do půlnoci čekat 894 příspěvků, z toho 800 plevelných. :D
Reagovat
Lunej..
Petra začala hrát, hrála, dohrála a odešla. Stačí na to pár sloves :D:D
Reagovat
sprchon
Tak jednoduchý to očividně není. :D
Reagovat
Frick
http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/turnaj-v-praze-obhledl-druhy-muz-wta-za-rok-mozna-bude-kvitova/1211807

"Máme dohodu, že by se příští rok mohla divákům představit."

Petra Černošková 2.5.2015

Takže je evidetní, že někdo z Petřina okolí pochybil, když se neobeznámil s tim, že neůčastí na PM turnajích Petra přichází o možnost hrát třetí INT turnaj.

Pokud Petra přislíbila účast v Praze a zároveň měla víceletou smlouvu v Šenzenu, tak muselo být jí/jejímu týmu jasné, že by bylo nutné využít pravidlo o třetím INT-tu. A je tedy logické, že to pravdilo měl mít její tým nastudováno do té míry, aby veděl, že musí odehrát všechny PM. V okamžiku, kdy se Petra v na začátku března odhlásila z IW+Miami, tak měli být organizátoři JTB PO obeznámeni s tím, že účast v roce 2016 nepřipadá v úvahu. A ne, že Černošková maže ještě v květnu med kolem huby.
Reagovat
EllNino
jdi svinit jinak, už nás fakt se*eš
Reagovat
smazaný uživatel
shenzhen open - vice infa tady

http://holcomb-vedenanet.blogspot.cz/2016/01/destivy-den-v-shenzhenu-den-2.html
Reagovat
Frick
Když dojdou věcné argumenty, nastupují útoky.

Tak mi laskavě sdělte s čim v tom příspěvku nesouhlasíte. Já jsem jasně uvedl fakta.
Reagovat
EllNino
tady vubec nejde o příspěvek, ae o tebe, jsi příjemnej jako osina v zadku a už tady fakt každýho sereš ...tenisu dávají tři prdele a ty furt řešíš tohle ! Petra protě hrát v Praze nebude , jela si do Shenzhenu pro Prachy, na Čecháčky sere a tečka ! A jestli se ti to nelíbí, tak si polib p*del !!
Reagovat
EllNino
A bydí v Monaku, ale to je uplně mimo mísu tohle téma, protože já ji sleduju, protože raje skvělý tenis a ne , protože bydlí v Monte Carlu, tak už to pochop ty joudo
Reagovat
Frick
Ok - tak třeba já nejsem člověk kterej má tenisty za nějaký roboty bez duše, co jen pobíhaj po kurtu. Zajímá má mne třeba i jaký jsou jako lidi a od toho se pak odvíjej moje sympatie k nim.
Reagovat
blixa
Z tebe mám neustálý dojem, že tě vlastně tenis jako takovej nezajímá, že tě zajímá jen to okolí té hry. Z toho pak plynou tvé, "poněkud zvláštní" (uznávám, eufemizmus jako prase :D), duševní procesy. Je trochu těžko pochopitelné, že tak vytrvale setrváváš někde, kde musíš cítit u většiny přispivatelů jejich odpor až pohrdání vůči tobě, ale ty si asi na to zvyklej. Ty si byl nejspíš takový to dítě, co mu nevadilo že ho spolužáci mlátili, hlavně že mělo trochu jejich pozornosti. Proto tě vyhánět je nesmysl, tebe se prostě nezbavíme. Ale mohl bys více respektovat to, že většinu tu zajímá tenis a ne píčoviny okolo něj.
Reagovat
Frick
Reagovat
Fandina
Celý článek byl o osobních věcech, ne o tenise.
Reagovat
Davor1
+100
Reagovat
smazaný uživatel
My je tady uvádíme celou dobu, zatímco ty je spokojeně ignoruješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Je evidentní, že neustále řešíš kocotiny.
Reagovat
George_Renel
Frick ven!!!
Reagovat
EllNino
Přesně !
Reagovat
rusedski
Proč si ho nedáte do ignorace, když vám tolik vadí?
Reagovat
EllNino
co je ti do toho
Reagovat
rusedski
Taky dobrý, když nemám odpověď říct co je ti do toho :D
Reagovat
Cico93
Tiež by som rád poznal odpoveď na tvoju otázku.
Reagovat
Fandina
Každému někdo leze na nervy, někomu Frick, někomu já, je to pořád dokola.
Reagovat
Frick
Jedme v tom spolu, Fandino. :o)
Reagovat
Fandina
Až na to, že ty řešíš tenisty, jejich životy, já se tu jedině hádám o vlastní blbost, ne o konkrétní lidi.
Reagovat
Frick
Tak já aspoň řeším jejich sportovní život. Jiný "mistr" tu řeší i její ryze osobní život.
Reagovat
Fandina
Zase poukazuješ na jiné. To oni. Já nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekopej nožičkama kolem sebe, když už nevíš, kudy kam, díky.
Reagovat
Frick
Jenom chci upozornit na to, že magorů je tu plno.
Reagovat
Roger_Federer
;)..to mas pravdu.Vy 3se pretshujete o prvni 3 fleky.
Reagovat
Frick
Říká milovník nudlovek s Fandinou?
Reagovat
Roger_Federer
Ja mam z Fandiny akorad srandu, o tebe se bojim.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty se na nás zatím zdatně dotahuješ :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže já ty svoje "záchvaty" mám jednou za čas a obvykle rychle odezní, ty tady meleš krávoviny neustále.
Reagovat
George_Renel
A proč bychom měli ustupovat nějakému úchylovi?
Pokud neumí nic jiného než svinit, tak ať táhne on.
Vybere si téma a jede jak kolovrátek na motor. Dělá ze sebe morálního soudce a sám je usvědčený lhář.
Reagovat
Frick
ten post jsem nenašel... a hledal...
Reagovat
George_Renel
Pod některou z diskusí k Šafářové jsi ve slabé chvilce napsal.
Musím to říct, Kvitovou nemůžu mít rád. Hledat ti to nebudu. stačí když si sáhneš do svědomí a přiznáš, že to tak cítíš.
Nakonec to z tvých mnoha příspěvků vyplývá.
Opravdu bych ti doporučil dát si pár týdnů odchod, abys trošku získal odstup a třeba ti pár věcí dojde. Dojde ti, že ty tvé noční výstřiky a pak ty co následují za poledne poté až se vyspíš jsou většinou naprosto mimózní. I dnes se odehrálo mnoho zápasů,a tys snad ani žádný neviděl, nekomentoval, protože meleš dokola dvě tři témata. Bezvýchodně.
Reagovat
Roger_Federer
Jaky odstup?
On tady v podstate zije..to by bylo jako by se odstehoval od rodiny.
Reagovat
George_Renel
Ano, tak by to mělo fungovat. Odstěhovat se od rodiny a žít vlastní život.
Reagovat
Frick
Jak seš si jistej, že to bylo 4.4.? To Lucka vůbec nehrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že G. měl na mysli čtvrté čtvrtletí.
Reagovat
George_Renel
Tak, tak.
Reagovat
Frick
já to nenašel
Reagovat
Frick
Kdybych jí tak neměl rád, tak proč tolik toužim jí vidět v Praze, místo Lucky? Hm?
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám podezření, že ty ani nijak zvlášť netoužíš vidět Petru v Praze, ale že ti celý tenhle pseudoproblém slouží výhradně k tomu, aby sis mohl kopnout jak do ní, tak jejím prostřednictvím i do Černoška.
Reagovat
George_Renel
A třešinkou na dortu by pro něj bylo, kdyby Kvitová prohrála....
Reagovat
Frick
Ale já fakt chci vidět Petru, fakt. Ještě jsem jí neviděl.

No a samozřejmě - pokud by divácký zájem byl enormní, tak kdo ví, co by bylo...
Reagovat
smazaný uživatel
V posledních letech jsi měl možností víc než dost.
Reagovat
VlS
A proč jsi na ní nešel na Fedcupu? Měl jsi ji v Praze! Jo, nebylo to zadara? Hmmmmm
Zajeď si do Paříže, do Londýna, do Říma, Madridu - všechno je to kousek, přímý spoje z Prahy, letenky za babku. Nebo do Prostějova na ligu. Autobus z Florence do Brna, z Brna za rohem, autem něco nad 2 hoďky. V čem máš problém?
Proč by do prkýnka měla dělat něco jen proto, že by se to tobě líbilo. A neměl by ti Černošek postavit kurt pod oknama, abys nemusel vstávat z pelechu?
Ať holky hrají, kde chtěj, jak chtěj a jak potřebujou. Nikdo ti holky neprodal ( ja bych ti prodal leda tak pořádně naštvanýho divokýho kocoura, aby ti dal co proto). tak co furt prudíš, co by měly, kde by měly, s kým by měly, co by si měly oblíct, kde a jak se (ne)nechat tetovat ..... fakt jseš děsnej, vlezlej a úchylnej.
Reagovat
Frick
Ale stejně je to sranda, jak se to skoro všechno točí jen kolem Černoška.

Asi mi ten člověk hodně nesedí.
Reagovat
George_Renel
Opravdu opusť tento portál. Taky nesedíš, až na výjimku, nikomu.
Reagovat
Frick
Slacker?
Reagovat
George_Renel
Ta otázka zní špatně.
Měla být: Kdy?
Odpověď: Včera bylo pozdě....
Reagovat
rusedski
Ustupování? Jedno kliknutí a nevidíš ho. To se vyplatí, ne?
Reagovat
George_Renel
Proč? Od čeho je tu administrátor, když nechává psát naprosto mimo témata? Ať odejde narušitel. Snaží se jen prudit.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má smlouvu s IMG taky a turnaj v Shenzhenu je pod IMG. víc bych to neřešil. Petra bude až v roce 2017.
Reagovat
Frick
Ať klidně neni, ale ať se to řekne rovnou, že ten turnaj má na hofno termín a ne žádný tanečky. To mi prostě vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má smlouvu s IMG a Shenzhen pořádá IMG.) Víc bych to neřešil. V Praze bude 2017.
Reagovat
mahycek
Zdravím všechny v novém roce, nejprve hodně zdraví a mnoho štěstí. Byl jsem na portále, ale nic nekomentoval. Takže v rychlosti, ten Marchenko co nyní hraje s Ferrerem vůbec není marnej. Má neskutečný údery a kdyby se občas nevyhodil, tak chudák David.
Reagovat
PetaM
I'm so disappointed to have to retire in Shenzhen with a stomach virus. I came back here to this great tournament with high hopes but unfortunately I got sick and wasn't able to continue today. Big apologies to the fans and organisers of this fantastic event and I hope to make it up to you next year
Reagovat
Frick
Aby se z těch žluťásků nepo.srala....
Reagovat
EllNino
aby ses z toho Černoška neposral :D
Reagovat
Frick
Mne se to jako Čecha prostě dotýká. Účastí na tomto turnaji v zásadě ubližuje českým fanouškům.

Proč taky na FB nenapsala, že se omlouvá všem českým fanouškům, že se nebude moci účastnit turnaje v Praze, ačkoliv to tak slíbila už před rokem?
Reagovat
Fandina
Omluvila se, protože nemohla hrát z důvodu nemoci, to se tě nemá co dotýkat, to je slušnost.

Co se týká Prahy, tak svoji účast dojednávala s Černoškovými a jak známo, jsou teď tři s povinnostmi první desítky a hrát mohou jen dvě, takže zase se na tom domlouvala s Černoškovými.
Reagovat
Frick
Ale Petra to slíbila. Měla hrát místo Lucky.
Reagovat
smazaný uživatel
V Praze hrát nemůže, protože jí to zakázala WTA. Kapišto?
Reagovat
Frick
Jsi si jistej, že by jí nemohli udělit nějakou vyjímku?

Ty vidíš nějakej rozdíl v tom, že by hrála jeden turnaj v lednu a druhej na samym konci dubna a tím, že by hrála jeden turnaj v květnu a druhej v červenci?

A přitom jedno by možný bylo a druhý ne.
Reagovat
PetaM
Výjimku.
Reagovat
blixa
Jímku možná. Výjimku rozhodně ne.
Reagovat
Frick
Proč?

Chápu, že je třeba potrestat takto nějakou chronickou objížděčku INTů, který si jezdí vyhrát a přebírat startovný, ale to Petra není.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože WTA.
Reagovat
blixa
WTA výjimky nepeče. Což chápu, protože to by je pak chtěla každá.
Reagovat
Frick
Ale těch důvodů...

1) Unikátnost turnaje v podobě domácí země
2) Hrála by stejně jen dva INTy, jen by byly během první půlky sezóny
3) IW+M nehrála ze zdravotních důvodů, byť zpětně zjištěných
Reagovat
blixa
Jak se jednou povolí výjimka, je to konec pravidel a cesta do pekla. V tomhle jsem s WTA zcela ve shodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimka pro turnaj hraný na domácí půdě v případě, že se jiný turnaj vyšší kategorie v dané zemi nehraje by měla svůj smysl, ale musela by být zakotvena rovnou v pravidlech, ne udělovaná jen tak od stolu, to je kravina.
Reagovat
blixa
To už pak není výjimka ale pravidlo ;-). Výjimka je jednorázové porušení/obejití pravidel z nějakých uznaných důvodů.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda :-)
Reagovat
Frick
No a tady si myslim, že by taková vyjímka ničemu neuškodila.
Reagovat
Frick
tak v zásadě na tohle by (i jen) ty dva INT sloty měly stačit. Jeden domácí INT a jeden INT někde v p*deli za tučný startovný.

Problém je bohužel ten, že si Petra ten INt za tučný startovný musí odbývat ve stejný půlce sezóny jako je Praha....
Reagovat
smazaný uživatel
Co to zase blábolíš? Komu ubližuje?
Reagovat
Frick
Že zrovna tobě to nevadí. Že kvůli týhle tý křeči v podělaný Číně jí neuvidíš hrát doma.
Reagovat
Fandina
Kdo chce, Petru doma vidí a často. Nejen FED Cup, ale i extraligu avizovala, že bude hrát a hrála jí.
Reagovat
Frick
Ovšem turnaj je něco jinýho.
Reagovat
EllNino
turnaj, kterej se jí absolutně nehodí do programu a kterej by stejně nejspíš vypustila
Reagovat
Frick
Ano, to je bohužel další okolnost.

Ale to už věděla v prosinci 2014.
Reagovat
EllNino
ty taky vždycky dodržíš vše, co slíbíš ?
Reagovat
Frick
To třeba ne, ale zajisté by pak ktitika mého počínání na mou osobu byla oprávněná.
Reagovat
Fandina
Každý rozumný člověk chápe, že jsou nějaké podmínky, kdy a kde mohou hrát hráčky první desítky a že jsou další důvody, proč třeba Petra dostala zákaz hraní kvůli neúčasti vloni na dvou povinných turnajích. I můj čtrnáctiletý vnuk by se pořád takhle na to nevyptával. Je mu to jasné.
Reagovat
Frick
Podmínky jsou, ale Petřina situace je ta, kdy zrovna by se nemuselo otrocky lpět na jejich slepym dodržování.
Reagovat
Fandina
Je každého věcí kde a proč hraje.
Reagovat
Frick
Ano. V tom případě má mlčet a ne něco slibovat 16 měsíců předem.
Reagovat
smazaný uživatel
A ona snad něco slibovala?
Reagovat
Frick
Tak hned se psalo o tom, že při prvnim ročníku to ještě nepůjde, ale hned v tom dalším už jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, psalo se o tom, že Černošková říkala, že jí Petr účast přislíbila, ale nějak si nevybavuju, že by se k tomu někdy vyjádřila přímo Petra.

Navíc pořád zjevně nechceš pobrat, že to, že do Prahy nejede, není otázka její libovůle, ale toho, že jí to zatrhla WTA.
Reagovat
Frick
Otázka její libovůle je ale hrát turnaj v Šenčenu.
Reagovat
Fandina
Tak jí to nezáviď. Je to její věc, kde hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
V Šen-čenu měla evidentně smlouvu dřív než v Praze. Navíc ten turnaj jí do programu zapadá daleko líp než Praha, která by tak jako tak byla "nutným zlem."
Reagovat
Frick
Tak to má říct. Omlouvám, ale turnaj v Praze mi svým termínem nevyhovuje.
Reagovat
EllNino
a pak budeš spokojenej ? :D pochybuju
Reagovat
Frick
Budu zklamán, ale uvědomím si, že to bohužel dává smysl.
Reagovat
Fandina
Smysl pro tebe, ale ve skutečnosti jí termín třeba vůbec vadit nemusí a důvod, proč tu nehraje je úplně jiný.
Reagovat
Frick
Ano, finanční nevýhodnost.
Reagovat
Fandina
Mohou to být finance, může to být slib, smlouva s reklamní agenturou, cokoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro pomalejší ještě jednou - kdyby jí to WTA nezatrhla, tak v té Praze nejspíš hraje.
Reagovat
Frick
Nesplnila kritéria pro třetí "bonusový" INT. To jí/její manažerce ale mělo být jasné hned v březnu 2015, když se odhlásila z IW+M, načež měli být o této informaci obeznámeni i organizátoři turnaji, se kterými má Petra vcelku blízký vztah.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty víš, kdy ty kritéria vešly ve známost? Kdy ty pravidla WTA nastavila?
Reagovat
Frick
Tak předpokládám, že v březnu 2015 už byl rulebook na sezónu 2015 dostupnej.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo, jenže my se bavíme o sezóně 2016.
Reagovat
Frick
Ovšem to pravidlo zasahuje do dvou sezón.
Reagovat
Fandina
Petře nebylo dobře, proto nehrála ty dva povinné turnaje. A zjevně jí nezajímalo co bude potom. To jsou ty situace, které nemůžeš předvídat a řešíš je, když nastanou. Zdraví předem, pak ostatní věci.
Reagovat
Frick
Na to má lidi.
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Sama se rozhodla, že nebude hrát povinné turnaje, bylo to její rozhodnutí, necítila se dobře a nakonec se zjistila nemoc.
Reagovat
Frick
A lidi okolí ní mají zajistit administrativu.
Reagovat
Fandina
Kdyby se rozhodla skončit, tak je administrativa k ničemu. Je to všechno její věc. Když jí bylo blbě, tak řešila to, co to přinese dále je až následná věc. Je vidět, že jsi nikdy nic neřešil. Nevíš, co to znamená.
Reagovat
Fandina
Každý rozumný člověk chápe, že nastávají různé okolnosti, změny, události a nikdo neví, co bude zítra, natož za rok. Každý rozumný člověk tohle ví a chápe.
Reagovat
Frick
V tom případě má mlčet a o své (ne)účast hovořit až později.
Reagovat
Fandina
Každý normální člověk pochopí, že když nastala jiná situace, tak se účastnit nemůže. Předpokládám, že jsi normální a pochopíš to také. Jsou věci, které neovlivníš, musíš je řešit až poté.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji loni viděl hrát "doma" v Ostravě, dokonce se mi i podepsala. :-p Pak jsem ji viděl loni na tréninku před finále s Moskvou, to se mi taky dokonce podepsala, i se s náma vyfotila, takže já to, že letos doma hrát nebude, nějak přežiju. Zvlášť pokud by měla hrát jenom v Praze, kam bych se stejně, pokud bude vstupný zadara, nevešel.
Reagovat
Frick
Já bych si zase nedělal iluze. Dvě češky ve finále, krásné počasí počátku května, sobota a stejně 1500 kapacita hlavní tribuny byla naplněna až po začátku zápasu.

Na Kvitovou v úvodnim kole všední den někdy odpoledne by to bylo klidně obdobný.
Reagovat
George_Renel
To, že se tě něco zase dotýká je nám všem, chápej, úplně putna. To si říkej doma do zrcadla. Že si tvé mindráčky musíš vylévat zrovna na TP je tedy pro nás všechny politování hodné.
Prostě jdi do háje.
Frick ven!
Reagovat
Frick
Já se zeptám - Vás to neštve, že jedinej důvod toho, proč nebude možné vidět nejlepší českou tenistku po 5 letech na domácím turnaji je ten že se musela hnát do přiblblý Číny?
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
EllNino
a znovu, tady není žádná schránka důvěry nebo kniha stížností, tak se podle toho chovej
Reagovat
blixa
ne
Reagovat
George_Renel
Znovu zopakuju, že by ses měl nad sebou zamyslet a pokud neshledáváš na tvých příspěvcích nic divného (a ostatní ano), tak by sis měl sbalit tvých pět švestek a táhnout si léčit tvé mindráky někam jinam. Začala sezona a nikdo není na ty tvé soap opery zvědav.
Jsi prostě nepříjemný diskutér. Ne proto, že máš jiné názory, ale proto, že nerespektuješ jiné. Proto zopakuji.
Frick ven!
Reagovat
Frick
Po nekonečných osobních hádkách jistých jedinců je to u mne ještě dobré.
Reagovat
Fandina
Nestarej se, co dělají druzí, do hádek druhých ti nic není. Starej se o to, abys neotrvaoval ty, když ti to někdo říká.
Reagovat
Frick
Ok a co je tedy Renelovi potom? Já jsem nereagoval na žádný jeho příspěvek. Nemusí si toho vůbec všímat.
Reagovat
Fandina
Lezeš mu na nervy.
Reagovat
rusedski
Takže když někdo kritizuje příspěvky Fandiny, tak mu do toho nic není, ale když někdo kritizuje příspěvky Fricka, tak by z toho Frick měl vyvodit osobní důsledky? :D
Reagovat
Fandina
Ty kritizuješ moje příspěvky?
Reagovat
rusedski
Ty vždycky všechno tak pokroutíš, že se s tebou nedá diskutovat :/
Reagovat
Fandina
Stačí odpovědět.
Reagovat
rusedski
Nekritizuji, ale o tom vůbec řeč nebyla.
Reagovat
Fandina
Ale psal jsi to, že Fandiny příspěvky se kritizují.

Problém je v tom, že Renelovi vadí příspěvky Fricka, proto ho vyzval k odpovědnosti.
Reagovat
rusedski
A co kdyby někdo vyzval k odpovědnosti tebe?
Reagovat
Fandina
To tu bylo nejednou.
Reagovat
rusedski
Evidentně marně :)
Reagovat
Fandina
Psal jsi, že moje příspěvky nekritizuješ a najednou ti vadím.
Reagovat
rusedski
To se vylučuje?
Reagovat
Fandina
To musíš vědět sám.
Reagovat
rusedski
O to ale nejde. Původně jsem se chtěl zastat Fricka, zas to sklouzlo jinam...
Reagovat
Fandina
Ty ses zastal Fricka. Celý tvůj příspěvek bylo zastání se Fricka.
Reagovat
Fandina
Tím samozřejmě netvrdím, že moje příspěvky někomu nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedinej, kdo je z nich pos..nej, jsi ty. Ale spíš z toho, žes je nikdy neměl, nemáš ani mít nebudeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Frick by Číňany ani nechtěl mít. Co by s nima dělal? :D
Reagovat
smazaný uživatel
U něj nikdy nevíš :-D
Reagovat
freeteepek
Jedna skreč za druhou. A samý favoritky. To nám ten rok pěkně začíná:-( Jediný pozitivum to má, když čelo pelotonu zpomaluje, že Lucce Šafářový moc neujedou. Přál bych jí, aby se v první desítce udržela i po AO. Ale bude to těžký...
Reagovat
vrabejka
Kvitova zase dělá ostudu českému tenisu. Už se tesim až Kája bude českou jedničkou.
Reagovat
EllNino
strašná ostuda, když je ti špatně no :D
Reagovat
vrabejka
Tak nemela hrát.
Reagovat
EllNino
a skreč je ostuda ?
Reagovat
vrabejka
vlastně si musela přijít pro tučné startovné už chápem :D
Reagovat
PetaM
Paráda. Po několika hodinách ti to došlo ... Jakože slušný tok myšlenek.
Reagovat
EllNino
nakonec nebudeš takovej imbecil
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo nechtěla platit pokutu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Petra dělá tenisu takovou ostudu, že už třikrát po sobě (a čtyřikrát celkem) získala od samotných hráček cenu za fair play a sportovní přístup. By mě jenom zajímalo, jak bys ohodnotil ty ostatní, co tu cenu nedostaly. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, střevní chřipka taky může být " výživná ". Tak hlavně, aby se Petra uzdravila. Ale těšila jsem se, nedá se nic dělat. Teď ještě se Kája a Jirka nechali snést od Ukrajinců.....
Reagovat
PetaM
Kolují po sociální síti spekulace, že Petra odstoupila z utkání kvůli nedoléčené mono.! Její manažerka uvedla věci na pravou míru
"Petra má jen žaludeční nevolnost. Nesouvisí to s mono"
Reagovat
tommr
na tu mononukleózu jí přece nedávno dělali testy s pozitivním výsledkem ...
Reagovat
PetaM
Jo, ale někteří jsou prostě na hlavu padlí :D
Reagovat
VlS
Já doufám, že s negativním :-)
Reagovat
tommr
pozitivní v tom smyslu, že jí nic nenašli a měla by být tudíž už vyléčená ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
My to pochopili, ale obvykle se po pojmem pozitivní test na nemoc XY rozumí, že dotyčný pacient tou nemocí trpí. :-)
Reagovat
EllNino
tak ještě že tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se divím, že ještě někdo nevypustil informaci, že je (zase) těhotná. :-)))
Reagovat
peggy
Skrec nyni bude u Kvitove casty,vrchol je pryc.
Reagovat
dadaft
nejvíc vysmátá může být Vika --- tyhle top-trosky bude v Austrálii rubat jako kuželky (jestli je vůbec potká).
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ses nedivil..
Reagovat
tommr
jj po odstoupení Halepky a Sharapky je Azarenka v Brisbane rázem favoritkou číslo jedna ...
Reagovat
blixa
Číslo jedna ? Ona tam nehraje Garbine a Kerber ? :D Osobně si myslím, že ji vypráská už Bobina ;-)
Reagovat
tommr
Kerberku i Muguruzu Azarenka zvládne. Máš ale pravdu, že by jí mohla zaskočit Vinciová, která hraje v poslední době hodně dobře. Na jejich zápas jsem hodně zvědavej ... :)
Reagovat
blixa
"Kerberku a Muguruzu Azarenka zvládne" jo ? :D :D Ty si dneska snídal vtipnou kaši ne ? Viděl si zápas proti Vesnině ? S takovým výkonem odejde s brekem ;-)
Reagovat
tommr
já toho ted moc následováno nemám, ale co jsem tak čet na TP i jinde tak Azarenka nehrála špatně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vinci má sice od US Open na stará kolena životní formu, ale osobně si myslím, že horší soupeřka by pro Viku byla Cibule, která už ji třikrát porazila. Já věřím, že Vika dá aspoň finále, i když je tam ještě Belinda. Ale fakt by toho měla využít...
Reagovat
blixa
Pokud to nezvládne Bobina (ale já jí věřím), Belinda to jistí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Radši budu věřit dadaftovi než tobě. :D
Reagovat
blixa
:D
Reagovat
Fandina
Vika byla také dlouho mimo, tak teď třeba zase nebude.
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas, jen do toho Vika musí jít a nesmí zbytečně trojčit, zítra by měla Bonaventure zničit a pak asi Vinci, která bude těžkou soupeřkou, ale měla by jí taky dát ... každopádně Vika by měla s novou sezónou naplno začít posilovat svoje pozice a vrátit se minimálně do TOP 10
Reagovat
aligo
po dlouhé době neli po prvé jsem viděl Petru skrečovat...
Reagovat
EllNino
ona skrečovala poprvé v životě
Reagovat
smazaný uživatel
Prý už jednou v roce 2009. Ale nevím, jestli to tehdy nebyl třeba "jenom" nějaký ITF pouťák..
Reagovat
EllNino
teď jsem na to koukal a nevidím tam nic :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám to z druhé ruky, neověřoval jsem to, takže za správnost bohužel ručit nemohu..
Reagovat
Frick
JJ, v roce 2009 jí dvě soupeřky skrečovaly a nebohá Ballatcha nenastoupila.
Reagovat
Frick
Ale že by skrečovala ona sama, to ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Záhada vyřešena, mělo jít o zápas v prvním kole Madridu a zdroj informace to poněkud domotal a přehodil skrečující hráčku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naposled v roce 2009..
Reagovat
tommr
a hned v prvním turnaji přišla o 109 bodů. V žebříčku se to zatím nijak neprojeví, protože její největší konkurentka Venus taky vypadla už v prvním kole a přišla ještě o víc bodů ... :(
Problémy ale můžou přijít už v Sydney kde Petra obhajuje z lonska titul a pokud by tam nemohla nastoupit tak by přišla o dalších 470 bodů ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, má nějaký týden na to se dát do kupy.
Reagovat
tommr
pochybuju, že jí bude týden stačit na to, aby se dostala do optimální formy a bez ní titul neobhájí. Sydney už vidím jako beznadějný a otázka je spíš jestli bude fit aspoň na AO ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Človeče, to sis do nového roku jako předsevzetí nemohl dát trochu víc optimismu? :-) Jestli je to nějaká střevní chřipka nebo něco podobného, tak klidně za dva dny může být v cajku.
Reagovat
EllNino
nemaluj zas čerty na zeď :)
Reagovat
VlS
Jak Petra pustila do světa, jak je skvěle připravená a jak se těší, tak jsem říkal bacha, průser :-(
Reagovat
tommr
jj to je bohužel u Petry už tradice - jakmile začne hlásit jak je v pohodě tak to skončí nějakým průšvihem ... :(
Reagovat
marekv
mononukleoza je svina, jeji nasledky vykouknou kdy se jim zachce...bojim, moc bojim...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zlý to snad nebude, spíš něco špatnýho snědla..
Reagovat
marekv
mononukleoza, resp jeji nasledky se projevuji zejmena nevyzpytatelne, pacient muze tri tydny behat marathony a pak ani nevyleze z postele...obavam se, ze parkem nevalne chuti to nebylo...
Reagovat
Fandina
Nemusí to být kvůli mononukleoze, střevní chřipka také udělá svoje.
Reagovat
marekv
tak samozrejme, ja jsem ji nevysetroval :-) ale proste...no, kez by si mela pravdu se strevni virozou...
Reagovat
Fandina
také bych si to přála, aby to nebylo kvůli mononukleoze
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píše Fandina, ona střevní chřipka taky dokáže svoje..
Reagovat
Pavlis
To je dneska tedy den :( Jediný štěstí, že v tom Petra není sama. Nezbývá než se dát do kupy a začít pořádně makat. Viděl jsem akorát začátek druhého setu, nakonec ani jednu nedohranou hru, fíha. To nepamatuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak mi není jasné, proč v takovém stavu vůbec nastupovala...
Reagovat
EllNino
podle mě musela ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný, že by se IMG asi moc netvářilo, kdyby nehrála...
Reagovat
dadaft
může mi někdo vysvětlit, co to jako mělo bejt?
Reagovat
EllNino
sponzorská povinnost řekl bych, jinak nevím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak vidím.
Reagovat
Frick
Ale pak je to i dost netaktní k případné LL....
Reagovat
EllNino
znám případ, kdy v 1. kole AO nastoupila Polona Hercog a po prvním gemu vzdala :) to bych byl teprv nasranej
Reagovat
vibbi
LL v Shenzhenu nastoupila..víc LL už by měly fakt velkou kliku ;)
Reagovat
Frick
No, tak by nastoupili dvě. Pořád lepší než aby hrála hráčka se srágorou.
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se s diareou. :D
https://pbs.twimg.com/media/CU0i6d-WwAIpO5B.png
Reagovat
smazaný uživatel
Co hezky česky - průjem? :-) Tomu by třeba ten sadistický kouč z příspěvku víc rozuměl :-))
Reagovat
VlS
LL je mi úplně šumák.
Reagovat
Frick
Já myslim, že JTB Prague Open měl bejt určitým způsobem turnaj pro Kvitovou a když to nevyjde ani na druhý pokus a jen kvůli jednomu setu, tak je to prostě k nasr...

Přitáhne Bolta do Ostravy!!! každoročně, ale svojí Petru do Prahy nedotáhne?
Reagovat
misa
Nevím, proč se staráš o účast Petry v Praze, když ji nemáš rád.
Reagovat
blixa
Protože klacek na Černoška :D
Reagovat
Frick
To jsem nikdy nenapsal.
Reagovat
EllNino
celou dobu jí tu hejtíš, to myslím stačí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přímo možná ne, ale z tvého postoje to jinak vyplývá celkem jasně.
Reagovat
George_Renel
Lžeš, napsal jsi to. Napsal jsi přímo, že ji nemáš rád.
Ale hledat ten příspěvek nebudu, na rozdíl od některých si archiv nevedu. Každopádně je ze 4/4 2015.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je to tím, že atletická federace svoje ovečky neotravuje nesmyslnými omezeními. :-p
Reagovat
Fandina
Petra hraje v Praze pořád. Před měsícem byla na FEDu.
Reagovat
Frick
Fandino - My nejsme tvoje 9-letá vnučka, ano?
Reagovat
smazaný uživatel
To má v tom případě Fandina velkou kliku, tebe mít jako vnučku, to by bylo za trest :-))
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale můj čtrnáctiletý vnuk reaguje logičtěji a slušněji.
Reagovat
Frick
V tom postu je jasně patrno, že řeč je o turnaji.
Reagovat
Fandina
Chce to trochu nadhled z tvojí strany, nerozumíš ani nadsázce.
Reagovat
bIbec
nakonec budou rádi za tu Karolínu.. která v té době bude v žebříčku kdovíkde. Zbytečně navyšovali tu dotaci, řekl bych.
Reagovat
Frick
Myslel jsem si, že je to na lepší cestě po tý ubojovaný kvaldě, ale toto je hrůza...

Tak třeba se zase o něco více bude dařit jiným. Cetkovský, půjde trochu nahoru omalovánka nebo Bára Kr. no a taky by konečně mohla začít opět úřadovat.... no víte kdo...
Reagovat
VlS
Fricku, ještě pořád jsi nepřišel na to, že některý turnaje se vyhrávají a jiný ne? To je tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. :( Donna to měla dobře rozehrané, vedla 4:2, ale v závěru byla Genie lepší. A taky jsem se zase přesvědčil, že nemám dávat live sázky...
Reagovat
Cico93
to ja som sa už presvedčil dávno:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když na tipáči jsou streamy a nesekají se. To pak člověka naláká. :D Sice nejdou dát přes celou obrazovku, ale to se dá zvětšit lupou... Dneska Petra Vlhová -30 Kč, Donna -60 Kč. Snad aspoň Sobotka za Omsk dá góla. :D
Reagovat
Cico93
Niekedy som to hral a nikam to nevedie, teda niežeby normálne stávky nekam viedli:-))

Včera som na to lyžovanie pozeral a lákalo ma dať, že Veronika bude lepšia ako Petra...kurz 2,2. no nakoniec som to nechal. Stači aby Veronika došla a bolo by to vyšlo.
Včera mi hukli Švédi to som bol riadne nasratý, veľmi som im veril.
Tie hokeje ma už riadne serú, mal som Davos na celk. víťaza Spengleru a čo tí tragédi porobili s tou Kanadou.
hokej mi teraz vôbec nejde.
ale tenis mi teraz celkom ide, musím zaklopať:-)

tak snáď dá Sobotka:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem dal na Petru naštěstí jenom málo. Sice ten kurz 4 na vítězství nebyl nic moc, ale zase jela poprvé s nízkým číslem. Bohužel jí to dneska nesedlo... Jo, taky jsem čekal, že bude finále Švédsko - USA a oni si to rozdají jenom o bronz... O tom Davosu mi ani nemluv, já jim i fandím. :D Tipsport nevypsal Spengler Cup celkově, jinak bych to taky dal. Vsadil jsem na ně jenom proti Jekatěrinburgu, po tom výkonu už jsem se neodvážil. :D
Reagovat
Cico93
Nike to malo v kurze 4, veril som im mali totiž veľmi dobrú formu v domácej lige. A po tom obrate s jokeritom som už fakt veril, žeby to mohli dať. Mohli prehrať radšej už s nimi, aspoň by som nebol taký nasratý...zo 4:1 panebože.:-((
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, semifinále vyloženě prosrali. A ještě s Kanadou, kterou nemám rád...
Reagovat
Cico93
človek by povedal, že sa na rýchlo poskladajú z tých europských tímov, že to proste nemôže fungovať a oni sa perfektne zohrali.
Ale treba povedať, že tých známych mien, čo kedysi hrali NHL tam bolo celkom dosť. Mal som si pred tou stávkou zistiť kto všetko za ňu príde hrať.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, navíc Davos měl nějaké absence a pak se ještě zranil Sciaroni... Já teda Kanadu v hokeji celkově nemusím, ale jejich tým na loňském MS aspoň hrál hokej. Kanaďani z Evropy jsou spíš takoví dřevorubci. :D Navíc jak měl Davos půjčeného Picarda, tak se spolu pořád provokovali...
Reagovat
Cico93
Reagovat
George_Renel
Nestačím dnes nějak vše sledovat.
Petra jde po Vekič?
Reagovat
EllNino
jj :) poslední singl
Reagovat
George_Renel
Tak to by mohlo vyjít akorát tak do Tomáše :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor, Donna se rozjela! :) Ve 2. setu hrála dobře, někdy pomohla i Genie. Tak snad dá Donna ještě jeden...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Sice jsem teda neviděl celý 1. set, ale vypadalo to vyrovnaně...
Reagovat
George_Renel
Z Číny nejsou žádné streamy?
Reagovat
Fandina
prý se hraje v hale, kvůli počasí a ta je asi pět minut od kurtů, asi nepočítali s tím, že odtud budou přenosy

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1063/OP.pdf
Reagovat
dadaft
takže po těžkých kvalifikačních bojích s hráčkami z třetí stovky přichází výprask od No.109.

to na začátek sezóny nevypadá moc dobře.
Reagovat
EllNino
Ba ne, Tog byla 123. tedy o místa výš tež Terka :)
Reagovat
EllNino
*Tig
Reagovat
Fandina
Ježiš Terka, já se radovala, že má dva mače v kvaldě a teď tohle. Snad ten předloňský rok nebyl jen vlaštovka a ještě nebo teprve se zvedne. Vždyť bývá tak šikovná, hraje pestře a má i dobré údery, tedy hrála tak, když vyhrávala.
Reagovat
EllNino
Zbytek Shenzhenu se dneska dohraje v hale :) ...takže Petru neuvdíme :(
Reagovat
EllNino
zajímavý ...zápas Konta - Wang začal venku a bude se dohrávat vevnitř :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jde, takhle měnit kurty během zápasu!?
Reagovat
EllNino
vidíš snad rozpis ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
A co má rozpis společného s tím, že se jeden zápas hraje na dvou kurtech, navíc na jednom venku, na druhém v hale?
Reagovat
EllNino
začalo se venku, dohrává se v hale, ano smí se to
Reagovat
smazaný uživatel
Divný.
Reagovat
EllNino
tak co mají dělat, když je předpověď špatná ..
Reagovat
Fandina
Mám dojem že předloni nebo kdy se na ITF ve Stromovce uvažovalo, že se bude muset hrát dokonce na jiném povrchu v hale, protože byla hrozná zima a pořád pršelo.
Reagovat
vendulkabendulka
Ten ilustracni obrazek (i kdyz je nejspis starsiho data) presne odpovida Terezine naturelu.
Reagovat
EllNino
Nechápu, co tam dělala ...
Reagovat
smazaný uživatel
zrejme nic.. :-( Kdyby alespon plakala, tak ji to nakopne.
Reagovat
EllNino
sledoval jsem jen, jak naskakují čísílka Amičce ...
Reagovat
VlS
A kdyby plakala zvlášť upřímně, tak by se třeba ledové srdce soupeřky otřáslo :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist