Kvitová v Eastbourne postoupila. Český souboj vyhrála Šafářová

18. 6. 2013, 15:58
Aktuality 452
Hladkým vítězstvím vstoupila Petra Kvitová vstoupila do generálky na letošní Wimbledon. V Eastbourne na úvod porazila 6-4 6-1 Rumunku Niculescuovou a prošla do dalšího kola. To se povedlo i Lucii Šafářové, která v českém duelu vyřadila Kláru Zakopalovou.
Petra Kvitová

Zatímco před rokem vypadla Petra Kvitová v Eastbourne už v prvním kole v těžkém duelu s Ruskou Makarovovou, svůj letošní úvodní duel měla česká tenistka od začátku pod kontrolou. Díky dvěma brejkům se rychle dostala do vedení 4-0; Monica Niculescuová sice ztrátu stáhla na 3-5, odvrátila tři setboly a při podání světové osmičky se dokonce dostala k brejkbolu, závěr setu ale Petra Kvitová zvládla a vyhrála ho 6-3.

V následující sadě už česká hráčka svou soupeřku jasně přehrávala a malé zaváhání si dovolila až za stavu 5-0, kdy podruhé v zápase ztratila podání. To si ale hned vzala zpátky a po výsledku 6-4 6-1 postoupila do druhého kola. V něm se wimbledonská vítězka z roku 2011 utká s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou, po jejímž boku v pondělí vypadla v prvním kole čtyřhry.

O tom, že minimálně jedna česká tenistka postoupí v Eastbourne do dalšího kola, bylo rozhodnuto už před dnešními dvouhrami. Turnajový los totiž proti sobě svedl Lucii Šafářovou a Kláru Zakopalovou, které se spolu na profesionálním okruhu utkaly už podeváté. Vzájemné zápasy vyznívají pro loňskou semifinalistku z Eastbourne Zakopalovou, jež dnes se svou krajankou držela krok až do deváté hry. Tehdy poprvé nabídla Šafářové brejkbol, který brněnská rodačka využila a vzápětí potvrdila.

Zakopalová se nevzdala, ani když ve druhé sadě prohrávala už 0-3, a vydřela tie-break. V něm už ale uhrála jen dva body a s turnajem se rozloučila.

Dál neprošla ani kvalifikantka Kristýna Plíšková, jež v rozhodujícím kole kvalifikace zdolala své dvojče Karolínu. Dnes nastoupila proti domácí Eleně Baltachaové, které ve vyrovnaném utkání podlehla 5-7 6-7.

Radwaňská vypadla v 1. kole
Hned po prvním kole turnaj zůstal bez nejvýše nasazené Agnieszky Radwaňské, která v pátém vzájemném střetnutí s Jamie Hamptonovou poprvé prohrála. Světová čtyřka Američance v prvním letošním utkání na trávě podlehla 6-7 2-6.

"Hrát s ní první zápas na trávě bylo hodně těžké. A skutečnost, že ona tu hrála už tři zápasy v kvalifikaci jí pomohla. Jistě, pár dní jsem tu trénovala, ale v zápasech je to jiné. Myslím, že jsem na zápas nebyla zcela připravená," komentovala Radwaňská.

Polská tenistka však v Eastbourne stejně neslavně dopadla i před rokem a poté si na následném Wimbledonu zahrála poprvé v kariéře v grandslamovém finále.

"Teď můžu jen doufat, aby to pokračovala jako v loňském roce. Tady jsem skončila v prvním kole a pak jsem hrála skvělý tenis ve Wimbledonu," zasnila se čtyřiadvacetiletá Polka.

Úvodní kolo se už podvanácté v sezoně nepovedlo ani obhájkyni titulu Tamiře Paszekové. Rakouská tenistka za stavu 2-6 a 2-2 vzdala kvůli zranění stehna bývalé světové jedničce Caroline Wozniacké a čeká ji pád z 29. místa světového žebříčku. Od pondělí má navíc obhajovat čtvrtfinále ve Wimbledonu.

Výsledky - Eastbourne - ženy (tráva, 690.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (4-ČR)
- Niculescuová (Rum.) 6:4, 6:1, Šafářová (ČR) - Zakopalová (ČR) 6:4, 7:6 (7:3), Baltachaová (Brit.) - Kristýna Plíšková (ČR) 7:5, 7:6 (7:3), Hamptonová (USA) - A. Radwaňská (1-Pol.) 7:6 (7:2), 6:2, Na Li (2-Čína) - Cornetová (Fr.) 6:2, 6:4, Kerberová (3-Něm.) - Cirsteaová (Rum.) 6:4, 6:4, Wozniacká (5-Dán.) - Paszeková (Rak.) 6:2, 2:2 skreč, Stosurová (Austr.) - Petrovová (8-Rus.) 6:2, 6:3, Hsieh Su-wei (Tchaj-wan) - Kontaová (Brit.) 6:4, 6:3, Makarovová - Pučkovová (obě Rus.) 6:3, 6:0, Robsonová (Brit.) - Bejgelzimerová (Ukr.) 6:3, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:

Šafářová/Hao-Ching Chan (ČR/Tchaj-wan) - Husárová/Lepchenková (SR/USA) 2:6, 6:2, 10:7, Kalašnikovová/Rosolská (Gruz./Pol.) - Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) 7:5, 6:4.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

452
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.kvitova-petra.cz/2013/06/blog-prohra-fandovstvi-diskuzni-experti.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale pak ztrácí veškerá diskuze smysl, tenisportál to může zabalit a většina uživatelů může trávit volný čas třeba na alíkovi. Sport je narozdíl od astronomie a podobných oborů proto, aby se člověk bavil, žádný jiný účel sport nemá. A k tomu koloritu zábavy patří i diskuze a spekulace, je to zcela přirozené a každý sportovec (pokud nehraje petanque) se musí s kritikou smířit (stejně jako slavní zpěváci apodobně), jinak nemůže takové odvětví dělat. Sdílení mezi fanoušky je takovým kořením a kdybysme si tu všichni jenom sdělovali výsledky a pojd pojd tak by tu zachvíli byla jen Fandina a asi ty.
Navíc konstruktivní kritika je základním pohonem lidského růstu a průměrnému fanouškovi, kterému není osud jeho oblíbence lhostejný nemůže jinak, než zkritizovat to, co vidí a aspoň trochu vylít svou frustraci. Drtivá většina příspěvků zde je navíc slušná a tak nevím proč hledat problém, kde není. Spíše Petra by se měla snažit, aby ke kritice nebyl důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, podle mě se o sportu můžeme bavit i bez toho, abychom za každou cenu někomu radili nebo ho kritizovali.

Konstruktivní kritika ano. Jenže to, co se na diskuzích objevuje, není konstruktivní kritika..
Reagovat
Heather_Fedex
vramci fandovstvi je prirozene, ze se diskutuje o zapasech, kt. sportovi priznivci meli moznost videt. nevidim na tom nic nenormalniho. a ano, pokud nejaky hrac/ tym prohraje, tak rekne svuj nazor, co se mu nelibilo. pokud nejsou pouzite urazky/vulgarismy, tak se jedna o prirozenou diskusi mezi fanousky daneho sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvaha v zasade dobra a pekna, jenze ty specielne si casto pletes mezi lidmi tady, kdo ji proste opravdu radi jak ma co udelat, a mezi temi kdo vyjadri jak co a jak citi...uplne prirozene a lidsky...
...podle mne to ve vetsine prispevku je i videt, kdo je takovy radil, a totalni ujety kritik, ze by ji chtel nejlepe hodit k vaidisce a takove hnupoviny atd...ale takovych agresivnich tu podle mne opravdu moc neni...vetsinou jsou tu ok diskutujici, aspon na WTA!!! vceten dobryho kafe....:)))
O ATP...to bych radeji pomlcel:)

Ty to, ale proste vubec nerozlisujes, soupnes to do jednoho pytle, a potom jdes bulit na blog, a tady urazis vsechny kolem sebe, staci jen neco trochu napsat...jak clovek citi...
...de facto se sam chovas tak, jak si to hezky na tom blogu napsal...nekonstruktivne kriticky ke vsem, bez rozdilu...

A opravdu si nemyslim, ze nedokazi nekomu prat, i kdyz se mu nedari...ja si vybiram spec. vetsinou typy hracek, jak Karlicka, Betuska...kterym vsichni nadavaj, a ja jim drzim peste...ale nemam problem rict, ze to Karlicce na trave nejde...mne to zase nejde na antuce, a klidne to reknu...
...a to je to, co nechapes...a nedokazes rozlisit...takze nakonec se chovas presne podle toho jak si nas popsal, GRATULUJI:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ona ta hranice je dost tenká a když někdo napíše, že by měla vyměnit trenéra nebo udělat to, či ono, tak to už je podle mě rada, byť třeba dobře míněná (a něco takového je tu k vidění velice často, ne že ne). Ono se pak rozlišuje velice těžko, jde-li to vůbec.
Nikam bulet nechodím, na blog jsem to dal hlavně proto, že sem by se to nevešlo.
Reagovat
Heather_Fedex
vubec se to nerozlisuje tezko. staci mit oci otevrene. ale chapu, ze to pro tebe muze predstavovat prekazku
Reagovat
smazaný uživatel
Toz vratil jsem se pekne po prochazce, a vidim, ze resite Dejvida:)
Mne je celkem sympaticky, ale neznam ho osobne...ale na pivo bych s nim asi sel:)

Jinak si pamatuji po W2011 se ho ruzne ptali, jak bude ted vypadat trenovani po slavnem GS....a na ruzne veci...

Co mne utkvelo v hlave, bylo, ze rekl, ze to neni na nem, ale na Petre, ze se to uz zmenilo...byl hodne skromny...znelo to sympaticky...ale to je dobre, kdy jste lovcem a ne lovnou zveri...
...prominte mi, ale John McEnroe, a neni sam, trebach Chris Evert, Navratilova, to jsou myslim dostatecne kapacity, ne no name nicky na diskusi, celkem casto hovori o tom, co je potrbno mit v tenise takovy ten zabijacky instinkt...proste musite, jinak vas souper sejme...pokud jste v top10, tak kazdy vas chce sejmout...

Takze pokud rika Dejvid oficialne, ze je to v rukou Petry, a na ni, je to hezky gesto, vsechno beru...ale proste...to neni to...

Vemte si Na Li, jako kazdy preci uznate, ze to je silena dricka...ze to neni takovy ten tip pohodovy Petry. A pamatujete si, co rikala po finale AO2013??? Ze nenavidi svuj tym, nenavidi...samo sebou, ze je asi ma rada, ale rekla to tam jasne...

Treba mne zastrelte, ale od Eastbourne 2012 me prani je Martina, abiciozni clovek s instinktem zabijaka:) jak rika Chris a John...

Klidne me jeste dobijte, ale pro mne je Petra dobra na trave, v hale, smitec...jinde, ... to uz tak jednoduchy neni, a jak vidno prekopavat styl...ehm...

A dobijte mne klidne i po treti, ale vy jste si nekteri vysnili Petru, ktera proste neni...

V kazdem pripade, ja mam v oblibe hracky, ktere jsou crazy...takze cim vic se bude propadat, urcite jeste vic zatlacim - Kotyza nekotyza, prani neprani...Ale nazor na to si s dovolenim zatim takhle ponecham...nakonec stats to potvrzuji 1GS trava, 1GS hala:)
Reagovat
smazaný uživatel
jo samozrejme myslim tou halou TM...pro stoury:)
Reagovat
smazaný uživatel
spojení Petra a Martina by se mi líbilo, ale Kotyza mi nevadí..
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt máte s tou Martinou? Její hráčské kvality o kvalitách trenérských neříkají vůbec nic. A zkušenosti jsou takové, že výjimečný hráč je výjimečným trenérem spíše méně obvykle než naopak. Navíc tu je jeden praktická zádrhel - pokud by se měly dohodnout, znamenalo by to, že by buď Petra musela přesídlit do USA nebo Martina do Česka. Ani jedno moc reálné není.
Reagovat
smazaný uživatel
precti si to tvl jeste jednou, nejlepe 2x
je to me prani...
...ty si zase snis (jasne z meho pohledu) pitomy sen, ze Petra hraje bozsky, a vsichni sou cypi, kdo to nevidi...ja ti to neberu:)
Toz tak mne neber to, co jsem tu napsal pred rokem, a proste si za tim stojim...jen potvrzuji k tomu staly postoj:)
Preci to je hezky, kdyz si stojime za tim, co je nase prani!!!

Jinak vse je realne a mozne, kdyz chces, muzes...stare dobre prislovi:)
Reagovat
VlS
Dobře to říkal Jarda Jágr - až Petra zjisti, že to co nejvíc chce jevyhrávat, tak pro to udělá co je potřeba a bude vyhrávat.
Petra nepotřebuje trenéra, kterej by ji učil forehand, potřebuje guru, kterej by ji vedl v tom, jak vítězit. To klidně může být Martina, ale i Jana Novotná nebo další, kteří mají zkušenost, jak se vyrovnávat s tlakem okolí, soupeřů i vlastních ambicí, ale prvně někdo ty ambice být jednička musí mít. Ivan taky nikdy nebyl trenér, ale jeho spojení s Andym bylo úspěšné - OH, USO. Tak proč ne?
Reagovat
VlS
Přestěhovat se na pár měsiců do Ameriky je to nejmenší, to nemůže bejt brzda pro někoho kdo něco chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak jsem dneska někde psal, že Petra hrála božsky?

Petra potřebuje jak trenéra, který by s ní trénoval údery, tak někoho, kdo ji naučí vítězit. Ale odpovědi na mou čistě praktickou námitku jste se vyhnuli, jen co je pravda..
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisová sezona trvá celý rok, ne pár měsíců. Navíc jaksi nebereš v potaz, že Petře tamní klima nedělá dobře na astma.
Reagovat
smazaný uživatel
A co rika JJ, to plati:)

Pamatuji jak mne jako decko dali rodice na sport, meli takovy velky prani a plany, ze ze mne bude jako sportovec...a vybrali mne pinec...

Dali mne fakt do dobryho klubu, ze ktereho vysel ten nas nej hrac:) a se kterym jsem mel tu moznost take obcas trenovat...pekny casy detstvi:)
...a pamatuji na jednu vec, kterou jsem si uvedomil az pozdeji...meli jsme tam nekolik treneru, a ti meli ruzne sverence, proste podle typu, charakteru atd...

Samo sebou ja byl vzdy takovy lempl:D))) takze jsem mel fakt prisnaka, potom me to zmenili...nerikam, ze Petra je lempl, jak mas talent, tak kolem tebe litaji...
...kdyz ses prumer, tak ti proste nekoho daj:)

Ale treba ted je uz vse jinak, a ja jsem asi jen ze stare skoly:)
Pisu to hlavne proto, ze to proste nejak citim...a neni to o tom, ze to tak musi byt...samozrejme, ze mne zadnej sportovec nevyrostl...mel jsem jiny plany:))) a rodice mohli skakat 3m vysoko:)

V tom s tebou souhlasim, pokud ten hrac nechce, tak s nim nehne ani uragan:)))) a Kotyza muze skakat 3m vysoko.

Jinak si take myslim, ze ten kdo delal jakykoliv sport, tak vi, co to je za drinu, a nejaky kidy z fora bude mit na haku...je zvyklej trosku na neco jineho:) na makat a ne plkat:) Takze si myslim, ze nekteri si tu delaj fakt zbytecny moralisticky starosti:)
Reagovat
smazaný uživatel
Opet zopakuji, chces, muzes...
...mohou trenovat treba v Anglii...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty asi nejsi moc prakticky uvažující člověk, což? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se jeví Kotyza jako fajn člověk. Zdá se být rozumný, hodný, skromný....Ve svých vyjádřeních mluví rovnou k věci, bez příkras a kudrlinek.
Myslím si, že je to dobrý a schopný trenér. Ale pro hráčku jiného ražení. Pro hráčku, která chce naslouchat jeho radám a pokynům. Pro hráčku, která je do tenisu zažraná, namotivovaná, má instinkt zabijáka a chce si jít jen za tím jedním. Prostě pro takovou, která již pochopila, že vyhrávat je to, co v životě chce nejvíce....Něco jako Máša, Vika atd....

Já si myslím, že by Petra potřebovala nějakého silného motivátora, který by dokázal ten její motor nastartovat. Který by to s ní v tomto ohledu uměl. David je podle mě příliš hodný a ohleduplný vzhledem k Petře. Jistě, s 23 letou holkou se toho mnoho nenadělá, když si postaví třeba hlavu. Ale mi přijde, že spolu mají příliš těsný a kamarádský vztah, a že takovýto způsob vedení Petře neprospívá. Věřím, že jí vyhovuje, ale neprospívá jejímu tenisu....

To nebylo vůbec poprvé, kdy jde David k lavičce, něco jí radí a říká a ona nereaguje. Nereaguje ani na tom kurtu pak. A přitom se ty jeho rady zdají velmi k věci. Také se spíše divím tomu, psal to, myslím, VIS, že s tím nesekne a neřekne Petře, že si najde hráčku, která hodlá spolupracovat. Přijde mi, že na to má Petru příliš rád a tak se v tom s ní plácá. Samozřejmě, zaměstnavatelkou je Petra, ale i on by s tím asi mohl seknout....
Reagovat
smazaný uživatel
podle sebe soudim tebe:)?
...myslim, ze to je jedno kde a jak...pokud clovek chce, tak to zrealizuje...

to je vse, co tak mohu k tomu rict, ale jeste dodam, preti si to klidne po treti, co jsem napsal...mozna 10x treba te to uderi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, když vezmeme v úvahu třeba tu Martinu, ale to je jen jako příklad. Tak kdyby se domluvily na spolupráci, tak to nejmenší na tom je, kde budou trénovat atd....Přece kde je vůle, tam jde najít řešení.
Petra snad nemá problémy na celém území USA. A jak víš, že by se Martina nepřestěhovala za Petrou? To jsou prostě věci, které vyřešit jdou, pokud je k tomu vůle. Nebo by mohly trénovat jinde v Evropě, to prostě není to hlavní, o čem tu plkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejmenší problém? Já nevím, podle mě je dost podstatný. Třeba protože Petra je člověk hodně fixovaný na rodinu a kamarády, čehož by se zřejmě vzdávala hodně těžko, nebo protože v Prostějově má co do zázemí podmínky velice nadstandardní..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je profesionální sportovkyně, hráčka světové desítky. Nadstandardní podmínky by mohla mít všude, prachů a sponzorů má dost.
Jestli se chce prosadit a jít na špičku, musí jít takové věci jako kamarádi a fixace na rodinu stranou. Tomu sportu musí jít prostě vše stranou. Tak to je, je to tvrdá řehole. A stejně je 10 měsíců na cestách. I kdyby trénovala jinde, domů by jezdit občas mohla. Ona si musí nejprve uvědomit, co chce, co je tomu ochotna obětovat a co je tomu potřeba obětovat.
Četl jsi někdy nějakou knihu třeba od Martiny? Jak ona měla trnitou cestu, když vycestovala do USA, co musela vše překonat, jak jí bylo? Myslím si právě, že i na základě těchto zkušeností, jak si s takovými věcmi poradit, by byla Martina dobrá. A i ona sama projevovala zájem nad tím, že by ráda Petře pomohla. Ale ta o to evidentně nestojí, takto jí to vyhovuje....Ale bez obalu, podle mě by Petra potřebovala pevnější ruku....

A je také otázka, o čem se tu bavíme? Je klidně možné, že zase vyhraje Wimbledon či jiný turnaj, o tom vůbec nepolemizuji. Ale aby nabrala konzistenci, vyšplhala se do špičky a hlavně se tam udržela, tak na to potřebuje opravdu jiný přístup. A ne ten, kdy řekne, že v tenise je to nahoru dolů, takže se vlastně skoro nic neděje....Sorry, ale já u ní tu potřebnou zavilost nevidím, ani neslyším....A to není nic proti ní. Je to její věc, ale takový mám názor.
Reagovat
Fandina
Já jsem ještě neviděla tenistku, která když je u ní trenér nějak reaguje. Nereaguje Lucka, nereaguje Cibule, nereaguje Petra, nereaguje Sharap. To jen z poslední doby co jsem viděla na kurtě. Vyslechnou a pak buď plní nebo neplní co bylo řečeno, záleží na okolnostech a také protihráčce. Petra se nechová jinak. Stejně jako ostatní.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko bude mít jinde stejné podmínky, když jinde nebude mít kamarády a rodinu. A že by se toho měla dobrovolně vzdát? Martina musela, Petra ne..

Martina akorát tuším po AO zmínila, že by mohla poradit. Ale zmínila do do novin, ne jí, přestože v kontaktu spolu jsou.. Tak jako tak, koučování je jiný level, než pár dobře míněných rad..
Reagovat
smazaný uživatel
No já myslel, že myslíš podmínky k trénování, když se bavíme o sportu.
Jinak Martina se tak vyjádřila již několikrát, tuším i před americkými hardy minulý rok. No ona by asi taky musela první přijít Petra. Martina se přece nemůže někomu vnucovat. A nejde o Martinu, to bylo pro příklad. Jde o kohokoliv. Prostě podle mě Petře chybí ten správný motivátor. Už jsem vše napsal výše.
Reagovat
smazaný uživatel
a co kdybychom založili fanklub Petry, třeba na twittru?
Reagovat
Fandina
tady se také dá Petře fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
ale k Petře se ta podpora nedostane...
Reagovat
Fandina
Petra má twitter, tak tam můžeš přispívat. Co se týká Tenisportálu, tak se dostane ke každému, kdo se o tenis zajímá, jako se dostal k tobě, dostane se i k Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra diskuze nečte a ani se jí někdy nedivím, moc by jí některé příspěvky nedaly..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má diskuze zakázané. A když to tady tak čtu, tak se tomu ani nedivím.
Reagovat
Fandina
Petra ma facebook a dokonce několik i fans, pak twitter atd. a je několik tenisových diskusí, nejen Tenisportál a určitě si nejen Petra, ale každý tenista, tenista občas něco o sobě přečte. I na facebooku i nich najdeš odkazy na články třeba i sem. Takže určitě tenisti čtou. Tomáš určitě, když se tak věnuje sociálním sítím, že byl aktivnější než Roger a Sharap na twittru.
Reagovat
Fandina
Já se také nedivím, že má Petra diskuse zakázané. A je to dobře, já když tady čtu některé kritiky na ní tak mě to samotnou vytočí natož ona samotná.
Reagovat
smazaný uživatel
já si myslím, že si přečte článek a diskuzi ne.. já být profi sportovcem, tak to nečtu...
Reagovat
Fandina
... občas sem píší televizní komentátoři, kteří se odtajnili a čtou hlavně diskuse a samozřejmě i články a je to součást jejich práce. A samozřejmě, že i tenista, který sem zavítá si přečte všechno, článek i komentáře a diskuse k němu. Obvzlášť, když se ho to týká, je to o něm.
Reagovat
Roger_Federer
Petra by to mela vyřešit jako Nikol..najitsi nejakeho pořadneho chlapa a byt štastna..doma,
Tenis ji evidentne nebavi a nenaplnuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaňte Petru srovnávat s Nicole! To fakt nesnáším a je to úplně něco jiného!
Reagovat
pepin
Tak jsem raději po zápase odešel ven, abych si ted v klidu přečetl co se zde napsalo. Nebudu se vyjadřovat k některým nesmyslným obhajobám, to zde udělali jiní Oskar a další, ale dnes na rozdíl od některých zde bych se chtěl zastat Kotyzy. Ono je těžké, když někdo neposlouchá, nebo si myslí, že již všechno ví a umí. David to již dnes nevydržel a na plnou hubu ji říkal at není nasraná, at se povzbuzuje, mezi hrou si vezme ručník a že to za ni nikdo nevyhraje. Petra kouká naprosto jinam a dobře to řekl ten slovenský komentátor, působí dojmem, vždyt ono to nějak dopadne a to at tak nebo onak. Již to tady napsal myslím Vis, že nebude tratit fanoušky díky tomu, že prohraje, ale jak prohraje a dnešní den to byla názorná a ne první ukázka. Bláhové naděje na Wimblas si myslím jsou ve sféře nereálné. Dnešní soupeřka a to dobře napsal Oskar nebyla vůbec ze soudku k neporažení a již vůbec nic světoborného nepředvedla. A také jsem si nevšiml, že by ji tam vše padalo.
Reagovat
VlS
já bych prognózy na wimbl nedělal, u Petry fakt nevíš. Co se týče Kotyzy, taky bych se ho zastal - Petra ho evidentně neposlouchá a jeho pokyny neplní. Já se mu už začínám divit, že s tím nesekne on, mě by to nebavilo snažit se bez efektu a ztrácet jméno. Na jeho místě bych to zabalil a hledal bych si spolupracující hráčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ho poslouchá, ale jen 1,2 gemy.. měl by tam chodit furt :-) proto se jí daří ve fed cupu, Pála jí něco řekne, ona poslechne atd.
Reagovat
tommr
otázka ale je proč Petra Kotyzu neposlouchá. Já na to mám neměnnej názor už dlouho - Kotyza si Petru pustil příliš k tělu, ztratil potřebnou autoritu a ted už není schopnej Petru ukočírovat. A to ani nemluvím o jeho odbornejch kvalitách. Pokud se chce Petra ještě někdy vzpamatovat tak výměna trenéra je nevyhnutelná ...
Reagovat
Fandina
VlS nevysvětluješ si něco tak jak to není. Jsi si jistý, že Petra Kotyzu neposlouchá. Přece nejsi s nimi, abys věděl, jestli to co jí říká dělá. Navíc, všimni si, že i ostatní hráčky, které navštíví na lavičce trenér pak třeba všechno neneplní, co jim říká, ne že by nechtěly, ale je otázkou momentální hry i protihráčky a nelze všechno hned aplikovat. Podle mě soudíš něco, o čem nemáš dostatek informací. Můj názor.
Reagovat
Fandina
PetraFans ... podle informací jí Pála na lavičce málokdy radí. Povzbuzuje.
Reagovat
smazaný uživatel
ale aspon jí předává pozitivní energii, ta Petře chybí
Reagovat
Fandina
PetraFans ... jasně, ono je vždycky potřeba dívat se na všechno pozitivně, nicméně, když se vyautováváš, hraješ špatně, aniž chceš, tak ti ani pozitivní Pálova energie nepomůže. Ale já bych neřekla, že Petře chybí pozitivní energie. Všechny rozhovory svědčí o tom, že hrát chce a vyhrávat také. Ono nevidíš do člověka, když stojí na kurtu, co chce, jak myslí. Tak daleko ještě nejsme, abychom viděli do vnitřku každého. A je to dobře. Nemyslím si, že Petra na kurtu není pozitivní. Podle mě chce vyhrávat, ale nedaří se. Třeba dneska, kdyby místo dabláků byly esa, tak Petra vyhrála a bylo by.
Reagovat
VlS
Na rozdíl od FedCupu má trenér na turnajích limitovanej přístup k hráčce, takže to nelze srovnávat.
Reagovat
VlS
Problém má Petra, ne Kotyza. Nemá smysl házet vinu na něj a nevím, podle čeho posuzuješ jeho odbornost. Pokud stačila v roce 2011, tak nemůže být špatná. Problém je v Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
každá hráčka ze současný špičky (top 3) měla někdy krizi, Petra to překoná a zase bude vyhrávat..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud si dobře pamatuju, ty jsi Kotyzu vyhazoval už po Wimbledonu 2011. Což zase leccos napovídá o tvé odborné způsobilosti.
Reagovat
slacker
Vyhazov po Wimbledodu naopak spise ukazuje na Tommrovu predvidavost :-) a soucasny marasmus je voda na jeho mlyn
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš na to, že má tommr s Kotyzou nějaký osobní problém a léčí si ho skrz Petru :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo to byl ale zápas Peťa :) Ale jde se dál :)! Chyby byli ale jde se dál:[ a Kotyza se dnes ukázal ve velkém Peťa se tam trápila ale on se jen směje:[ A co se týče Caro tak ta mi teď dělá radost :] Krásný první set :)) Di toho CARO!
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu se Kotyza smál ? Neuvěřitelné !
Reagovat
smazaný uživatel
smál se, ale po gemu, který vyhrála bez ztráty bodu Petra a bylo to hned po jeho návštěvě..
Reagovat
smazaný uživatel
má už od začátku roku problém s podáním ( viz dvojchyby ). Vyjímečné výkony byly v Dauhá a Dubaji. Trápení s podáním pokračuje a bez podání se nedají vyhrávat zápasy ani na trávě....Jak má mít sebevědomí, když jí podání nejde ? Proč jí nejde, to opravdu nevím....Ach jo. Fandím ze všech sil, ale i když je nás dost, nějak to nepomáhá. Tak uvidíme, jak ve Wimbledonu, ale zatím se to příliš růžově nerýsuje....
Reagovat
smazaný uživatel
Mám takový pocit, že změny, které s Petrou udělali v nové sezoně, jí nepomohly, ba naopak. Ale nejsem odborník. Skutečně by to chtělo nějaký nový impuls....
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. nevite nědko, kdo to vyhral v pařiži ten turnaj jak tam byl aji ten conga? muj deda tohlencto nevi, ale vy to asy budete,ste tady dorba parta. dik
Reagovat
Fandina
škoda. První set dobrý, pak ale byla lepší Janina. Tak přeji, ať se příště zadaří a jsou to výhry. Držím palce. Peti pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se tu nesezerte, a nezapominejte, ze to je WTA!!!, tam se situace meni jak na horach:D))) Nikdy nevite....jak bude zitra:D)))
>>>Kvitovou bych na trave nikdy nepodcenoval...[to nedelejte]
...je to jako podcenovat Karlicku na antuce, i kdyz pinka blbe...muze prekvapit....tohle se proste nevyplaci:)
Nikdy nevite:)

V kazdem pripade pro 1GSL skvely den. Zitra se muzem tesit na dalsi paradni vypalovacku v podani mlade Jamie, ktera poslala dom Agu, a Lucy, ktera zase Sam.:)))

To bude zase horko s dadaftem:)))
Reagovat
Sonja
Petra skončila už v druhém kole - jistě k velký radosti tommra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. a nevite nedko, co je tohle za petru? asi sem ji uz nědke videl. dik
Reagovat
smazaný uživatel
No jiste, je to ta Petra, kterou si uz videl, presne ta:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a všichni teďka píšou věci typu: bude ráda, když přejde x.kolo ve Wimbledonu, hraje příšerně...blablablabla
lidi, ste trapáčtější než pískoviště na poušti -_- je to její věc, jen se do toho pořád serete...!
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, je tu snad diskuze, tak o čem jiném bychom se tu měli bavit? O počasí? Je jasné, že to budou její fanoušci probírat, to je přece při sportu normální.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je fakt strašnej hic, no hrozný. Jednou je furt zima a prší a teď je k nevydržení z vysokejch teplot. To je na mrtvicu todleto!
Reagovat
Sonja
Souhlas:-(((
Reagovat
LukasH
Další turnaj, další konec ve 2. kole se soupeřkou kolem 40. místa.
Petře moc fandím, ale je třeba přijmout fakt, že ta změna prostě sama nepřijde. Dneska mi to úplně došlo, když byly záběry na smějícího se Kotyzu. Úplně se zdá, jakoby si říkal - no jo, Petra to tam zas bouchá...
Wickmayerová nehrála v podstatě vůbec nic, akorát na konci zabrala, protože byla nabuzená, což jsou všechny soupeřky, když vidí Petru v tomhle stavu.
Petra si to celý opět prohrála sama. Je jedno, jestli hraje na antuce, trávě nebo betoně. Neni v podstatě schopná si vyhrávat podání a o jistotě v úderech nemůže být vůbec řeč.
Jestli někdo věří ve spontánní obrat k lepšímu, tak já už ne. Dokud tam neproběhne nějaká radikální změna v týmu, tak se takhle bude plácat pořád.
Moc, moc bych jí přál, aby zas vyhrávala, ale když koukám na její zápasy, je to pořád ta samá písnička od začátku sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
A to měl Kotyza řvát nebo brečet nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz na ty zapasy ani koukat nemuzu. Hned ten prvni gem jak to zacala mydlit do site....to je proste kolorit poslednich zapasu Petry pak sklesly ramena a pusa obracene a rezignace.
Je to porad moje nejoblibenejsi hracka. Ale prijde mi, ze ji tenis fakt nebavi nebo ma neco, co ji blokuje hrat, tak jak hrala predtim a je to obrovska skoda.
Reagovat
VlS
Řvát by možná chtěl, ale vypadalo by to blbě, já bych na jeho místě brečel. Trochu symbolicky se dobře bavili s Piotrem.
Reagovat
Fandina
VlSi nepřeháněj to. Děláte, jako kdyby se nevím co stalo. Poradil jí, jak má hrát, chvilku se zadařilo a pak zase hrála líp Janina. Je to sport, ne boj o život.
Reagovat
LukasH
Ne, to ne, ale prostě se mi zdá, že to poslední dobou (už dlouho) berou stylem - ono to nějak dopadne a třeba ti to zas půjde. Je evidentní, že si s ní absolutně neví rady. Když s ní mluvil na lavičce, říkal jí, aby víc chodila do míče, aby se víc hýbala. Ona tou radou řídí cca 5 min. po rozhovoru a pak si zas jede to svoje. Ale to už je prostě nějakej blok a nemá to už řešení. Já fakt věřim, že to s ní myslí dobře i že jí dobře trénuje, ale třeba je to záležitost podvědomí. Já byl, z těch, kdo dlouho říkal, že změna trenéra nemá řešení (před rokem, když začala klesat), ale teď už opravdu jiný východisko snad není. Protože ta její hra v současnosti snad horší být nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
A co by podle tebe řešila změna trenéra? Teda kromě toho, že by Petra před publikem vypadala děsně akčně?
Reagovat
LukasH
Myslim si, že už jí Kotyza nemá co nabídnout. Neříkám ale, že je to záruka úspěchu. Akorát tam fakt nevidim ani minimální změnu od začátku roku s výjimkou Dubaje a Dauhá. I kdyby jí někdo novej neřekl věci jinak než Kotyza, přinesl by určitě jiný ovduší a Petra by nebyla tak svázaná. Navíc se Kotyza kolikrát v rozhovorech zmínil, že návrat do roku 2011 je skoro nemožnej. A proč proboha? Takhle mluví třeba trenér Šarapky? Jedna věc je realita a druhá motivace. Ale všichni jsme viděli, že Petra na to má a úspěchy v roce 2011 si uhrála úplně sama vítěznýma úderama ne pinkáním a tim, že by soupeřky byly slabý. Tak proč by to bylo tak nemožný?
Můj názor je, že by vedle sebe potřebovala někoho, kdo se pohyboval ve světový špičce, nikdo jinej asi tu psychiku s tim spojenou nemůže pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
"Změna ovzduší" - to jsou obecné nic neříkající argumenty, nic, čím by se dala změna trenéra odůvodnit. Proč není návrat k roku 2011 možný? Protože Petra je v naprosto rozdílné pozici, už jsem to tu několikrát vysvětloval. A že to Kotyza na rovinu přiznal svědčí o tom, že je nohama na zemi a uvědomuje si realitu takovou, jaká je.
Btw. nedávno bulvár přišel s informací, že Petra měla osobní problémy. Taková věc pochopitelně na klidu nepřidá a výměna trenéra ji fakt nevyřeší, spíš naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Není nic, co by mohlo Petře pomoci, vždycky měla slabej servis, vždycky hrála v podstatě tužku. Raději nic nedělat, neměnit.. aspoň nic nepokazíme. Nevadí, že vypadne z desítky. Vždyť dvacítka, to je taky hezký, no ne?
Reagovat
Fandina
Petra hrála v roce 2010 ve Wimblu semi se Serenou a pak zase dlouho nic, až v Australii 2011 a když hrála ve Wimblu, tak s Pironkovou první set v pohodě a pak málem skončila. Takhle nahoru dolů hraje Petra pořád. Kdyby to nebylo, tak všechno vyhrává a je dávno jedničkou. Na kdyby se nehraje. A nikdo jí to co vyhrála už nevezme. Je mladá a dá se předpokládat, že ještě něco bude. Nikdy nevíš. Třeba ve Wimbledonu zase pojede. Peti pojď pojď pojď!
Reagovat
LukasH
Ano, to že má osobní problémy, to vůbec nesnižuju a hru to ovlivní hodně. V odlišný pozici sice je, ale pak se tedy můžeme bavit na dvou rovinách, buď tedy jak říkáš, že kvůli tomu už nemůže hrát stejně dobře tudíž se mezi absolutní špičku nedostane (bohužel takhle za chvíli vypadne i z tý širší špičky). No ale pokud se na to podíváš tak, že Petra má na to, aby byla mezi prvníma třema, tak mi tam prostě řeči typu "návrat do roku 2011 je nemožný" nesedí. Jakto, že u těch prvních 3 to šlo? Mají víc talentu? Nemyslim si.
Petra sama říká, že hrála neuvěřitelně a zopakovat to asi nepůjde. Ale proč? Protože jí to všichni cpou do hlavy.
A aby si někdo nemyslel, že tak rejpu - fakt ne. Neříkám, že by měla vyhrávat všechny grandslamy. Jenže pokud takhle prohrává zápasy, tj. že si je prohrává úplně sama a je jedno, která hráčka stojí na druhý straně, tak by změna opravdu byla na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Že návrat do roku 2011 není možný přeci neznamená, že nemůže hrát stejně dobře. Ale výchozí pozice je zkrátka jiná. Už prostě nemůže a nehraje s vědomím, že ona může a soupeřka musí. Teď je v situaci, kdy se od ní čekají velké výsledky, ten tlak je obrovský a poprat se s tím je běh na dlouhou trať. Mimochodem všechny hráčky současné top 3 si stejnou fází, jako Petra teď (tj. nevýrazné výsledky a problémy se sebevědomím) prošly taky, na což, mám takový dojem, tady spousta lidí zapomíná.
Reagovat
LukasH
No, ať už to bude jakkoliv, tak doufám, že se to časem srovná, protože Petra na to fakt má. Pro ni to musí být asi nejvíc frustrující. Je i vidět, že se bojí hrát.
Nezbývá než doufat.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý vyhrát ani nechtěla. Chtěla, ne že ne. A teď do mě..
Reagovat
smazaný uživatel
Možná chtěla, do hlavy jí nikdo nevidí. Ale rozhodně tak nevypadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš ten pocit? Já ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám a je nás víc. Queshi, já tě mám strašně rád, jsi evidentně stejně velký fanoušek Petry jako já, ale ty růžový brejle mám někdy chuť ti rozšlapat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych mu je klidně nechala, vždyť nevíš, co potřebuje k tomu, aby měl sílu Petře dál fandit :)) A ona ta síla potřeba je, já ji taky nestále sbírám, protože Petře fandit budu vždycky a občas mi dojde tzv. "šťava". Můžu fandit Sereně, Vice, Mašeně, protože bych si užila adrenalin v podobě finálových zápasů a následných úspěchů, ale nebude to od srdce.. Takže někdo má růžový brejle, někdo občas u zápasů Petry pije (já), někdo si o tom pokecá, někdo ty brejle chce rozšlapat. Ale o tom to fandovství je ne? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nenosím růžové brýle, to mi můžeš věřit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Děvčata, která fandíte Petře, nemáte chuť v rámci psychického posílení na nějakou dámskou jízdu? :))) Nabízím chatu, v blízkosti krytou tenisovou halu a svoji milou společnost :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
A chlapci nic? :DD
Reagovat
PetaM
Jo no ... A co chlapci? :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, chlapci nic :))) Jen holky..:))
Reagovat
PetaM
Pfff ... Diskriminace :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná bych u tebe udělala výjimku, protože jsi taky fanatik :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
jela bych, ale nemůžu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to někdy vyjde, já myslela tak o prázdninách.. není nic lepšího, než když se sejde pár frustrovaných fanatiků, navzájem se podpoří, hodí řeč, zasmějou se a pak se zase rozjedou do svých domovů a vrhnou se s novým nadšením na TP na obhajobu Petry :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
mě by naši nepustili .( já se i na tenis dívám tajně.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
a co kdybychom založili fanklub Petry, třeba na twittru?
Reagovat
slacker
Zalozte 2GSP
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se sama vyradila...co hur, opet se vyhazela bez nadseni...
Jsem zvedavy, jestli bude jeste hrat s Yaninou toho debla...:)))

Jinak opravdu celkem osklivy zapas, kteremu chybel nejaky koncept hry od obou hracek...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslim, ze bude. Petra je totiz kamaradska a nekdy az moc.....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
je tam smail, takze ironie:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak nic no....:-)
Reagovat
VlS
hroznej projev, 2. a 3. set otrávená, tak nějak jako že se jí nechce. Petro, fanoušky neztratíš tím, že prohraješ, ale tím jak prohraješ a jak u toho vypadáš. Samo to nepůjde, musiš se někdy kousnout a dojít si pro to.
Reagovat
PetaM
Upřímně, pokud některá za Češek projde na Wimbledonu přes 3. kolo, můžeme moct být rádi ...
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, rozehraný to měla dobře.. ale dejme tomu, je to jen prohraný zápas, mnohem horší je dívat se, jak se na tom kurtu trápí.. fakt bych jí už moc přála, aby se to konečně zlomilo k lepšímu..
Reagovat
VlS
Trápí, nebo že jí to nebaví?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Petře bylo vidět, že vyhrát ani nechtěla. Prostě jí tenis momentálně (už několik měsíců) nějak neba a to je pak těžký. Kéž by tak zase měla ten drajv co dřív. Hrála by finále Wimbledonu se Serčou a já bych si lebedil že tam mám obě favoritky. Takhle bude ráda, když proleze 1. kolem.
Reagovat
MarcelPersch
Koukam, ze se z roku 2011 budeme jeste dlouho radovat :(
Reagovat
slacker
Vse pri starem, v hlave ma letos nasrano
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim?!
Reagovat
slacker
NASRANO, jine vysvetleni pro tu letosni tragedii co opakovene predvadi uz nemam
Reagovat
smazaný uživatel
Co na to říct. Na jednu stranu Petra vyrobila zbytečně moc chyb, na druhou tam Wickmayerce padaly až neskutečný věci. To se pak blbě hraje :-(
Reagovat
smazaný uživatel
kecas z cesty:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, co jsem viděl, pánové. A stojím si za tím.
Reagovat
VlS
To snad nemůžeš myslet vážně. Nedíval jsi se na záznam z jinýho zápasu? Nebo do toho počítáš Petřiny dvojchyby? Nehodnotím Petru obecně (ani Vlk), dívám se na to, co předvedla dneska a to tedy byla bída pane.
Reagovat
smazaný uživatel
Já snad někde píšu, že Petra hrála dobře nebo ji snad někde chválím?
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nechtěl tady ani moct psát nebo reagovat, ale to snad nemyslíš vážně, co píšeš? Petra dneska prostě hrála hrozně, nevím, jak jinak to nazvat. Druhý a třetí set otrávená, nevěděl jsem, jestli si mám myslet, že ani nechce snad či co....Yanina nehrála žádný zázrak, aby se dalo napsat, že jí tam vše padalo a Petra s tím nemohla nic dělat. Yanina dnes byla normálně k poražení.

Jak už jsem psal jinde, může se vše změnit, ale dneska předvedla Petra opravdu špatný výkon a nebyl to vůbec hezký tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou: já snad někde psal, že Petra dneska hrála dobře?
Reagovat
smazaný uživatel
To, že by tam Yanině padaly nějaké neskutečné věci, proti kterým by se nedalo hrát, jsem neviděl....Natož něco, kvůli čemu by musela Petra prohrát zápas. Na to jsem narážel.
Ale to je jedno, vyklízím pole....
Reagovat
Fandina
škoda. První set dobrý, pak ale byla lepší Janina. Tak přeji, ať se příště zadaří a jsou to výhry. Držím palce. Peti pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám celý zápas, ale v určitých momentech ano.
Reagovat
smazaný uživatel
a trápení je konec:(
Reagovat
kohlik
nakonec si to ale Yanina zasloužila víc, ta aspon vypadala jako bojovnice
Reagovat
smazaný uživatel
I prd, velebnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
queshi, vždyť má kolik pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá, ale když si chcete kopnout..
Reagovat
Fandina
queshi nech je být. Jasně, že Petra hrála podobně jako jindy. A podobně jako jindy dnes nevyhrála. Škoda. Snad už se Petře začne dařit.
Reagovat
dadaft
dokonáno jest.
fajna soupeřka ta Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Chjo chjo, kdy uz to jeji trapeni skonci....tak moc bych ji to prala.
Reagovat
George_Renel
Nejvíce na pováženou je, že hráčka Petřiných parametrů hraje lépe na příjmu než na servisu.
Reagovat
Jabadu
To se fakt nedá. :-(
Reagovat
kohlik
a poprava se blíží
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Petry zápas je ale fakt hrozný. Čekal jsem od ní na trávě víc - teda tenisově víc....Jako teď si myslím, že Yanina třeba prohraje servis a Petře zápas daruje, ale jinak teda nic moc...., teda spíš nic....
Reagovat
smazaný uživatel
Mne osobne chybi uz rok u Petry, ze kdyz se vyhaze, tak s nadsenim:) jak to mela ve zvyku, a za ci jsem ji mel vzdy rad...:) Tohle nadseni se nekde vytratilo...ale jinak jako ona ma vse potrebne, aby na te trave vsechny vybouchala...
...ale nechce no:)))) Tak, kdyz nechce:)))) Nutit ji nemuzes:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, ona má všechno na to, aby byla excelentní travařka a kosila to tam....Byla by radost na to koukat....:)) Ale asi prostě fakt nechce nebo nevim....Se tam plouží pomalu jako minulý rok proti Makarové....

A vím, co máš na mysli.:) Ona měla taky dřív vlny a prohrávala zápasy, ale šla do toho alespoň naplno. Prostě do toho šla a hrála s nějakými emocemi, nadšením....A ano, kolikrát se vyházela...., ale byl na to lepší pohled než na TOTO.

Jinak jas, když se vzchopí, vše může ještě být.:)) Na letošním Eastbourne však její mise končí s Yaninou! A řekněme si upřímně, s Yaninou, kterou by měla taková hráčka, která má na trávě potenciál Petry, prostě vždy porazit!

Tak prapor drží už jen Lucy.:)))
Reagovat
pepin
Co jsi čekal po tom co předvádí a to nejen po tenisové stránce, ale i po stránce když řeknu kulantně přístupu. Vždyt už ani David to nevydržel a slovenský komentátor již vůbec ne. A kdo tvrdil, že přijde tráva, oblíbený povrch, tak s jejím přístupem se velice mýlí. Velká ostuda, jinak se to nedá nazvat. Soupeřka si to zasloužila aspon za bojovnost a srdíčko.
Reagovat
smazaný uživatel
Před dvěma lety ale Petra do většiny zápasů šla s tím, že může, teď do nich jde s tím, že musí. A to svazuje, tím víc, čím méně se jí daří. Ostatně zmiňoval to už Kotyza při FO. A taky zmiňoval, že do stavu před dvěma lety už z pochopitelných důvodů není návratu..
Reagovat
dadaft
bojím se, že spoustu věcí někde poztrácela - servis mimo, pohyb mimo, stačí ji to dát trošku k čáře a v 7 z 10 případů to jde úplně mimo, na síti jen pro silné povahy...
Reagovat
smazaný uživatel
...nerozumim...
...jedinemu, cemu rozumim, ze ji zacne trenovat Navratilova, clovek, ktery je ambiciozni, a ne clovek, ktery je flegmatik...
ale ja ji potlacim rad:) o tom zadna...lepsich hracek na trave moc neni...
Reagovat
smazaný uživatel
Servis jí trápí, to je fakt, ale ani v roce 2011 to nebyl žádný zázrak. Pohyb by mohl být každopádně lepší, ale žádná trága to taky není.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvas neomluvitelne...
Reagovat
smazaný uživatel
No, upřímně, opravdu jsem čekal, že na trávě přijde oživení. Také se psalo, že jakési problémky, které snad měla v os. životě, se vyřešili, tak jsem si fakt myslel, že to půjde.
Ale jak píše dadaft, ona prostě plno věcí poztrácela. Já koukal bez zvuku, takže nevím, co kdo říkal. Ale zase je to dobré na to, že člověk nemá žádné rušivé vjemy a může se třeba soustředit na řeč těla - a to byla tedy dnes opravdu velká špatenka. Petra prostě bez zájmu, otrávená, takový přístup od mladé tenistky....no nevím, no....
Reagovat
smazaný uživatel
Servis v r.2011 ji držel mnohem více, než je tomu teď. Jak by asi produkovala tvrdou agresivní hru bez kvalitního servisu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani bych neřekl. Možná na W. a TM, ale celkově to žádný zázrak nebyl. A i na výše zmíněných turnajích si to při servisu dokázala pěkně zavařit, to si jistě všichni dobře pamatujeme.
Reagovat
Jabadu
A ono to pude a ne, že nééé ..."
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, mě se líbí ten tvůj optimismus, jakožto fanoušek Petry ti slibuju lahev sektu pokud Eastbourne opravdu vyhaje.
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevidel bych to jako optimismus, ale proste takova hracka, na tomhle povrchu, je favoritkou...bud to potvrdi, nebo ne...proboha, vzdyt tam neni zadna nejaka nebezpecna hracka...tady muze byt nebezpecna jen Petra sobe, teda...

Ja tipuji, ze jo...to je vsechno...jen musi nejak upinkat kamaradku Yaninu

Ale jinak tenhle zapas je fakt strasny:D))))) Jeste si ted holky davaji na servisu prednost..., absolutne nekoukatelne...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Petra bude koncit zapas brejkem?:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Ty holky bavi:) 5:5 ...jeste, ze neni GS, jinak by mozna prekonaly Isnera s Mahutem:)
Reagovat
smazaný uživatel
no, to je právě ono, pro Petru tam není nebezbečná hráčka ani jedna a stejně může s každou z nich snadno prohrát, proto ten optimismus že věříš, že ze sester Kvitových bude na kurtu ta, co umí hrát a ne to nešikovné dvojče.:))))

a máš pravdu ten, zápas je strašný. Petra vypadá jak když má kocovinu a mám chuť se z toho taky opít
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo ze zdejších fanatických fanoušků PK stále ještě věří v další wimbledonský úspěch? S touhle tristní formou bude ráda za 3. kolo.

Příspěvek tady níž by měli tesat:
"většina Petřiných zápasů je teď těžce neatraktivních". Já dodávám: Je to ještě horší, fujtajbl!
Reagovat
PetaM
Tak nekoukej :D :D To snad není tak těžké :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel, bez podání Wimbledon nevyhraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, Broži, jdi do pr..
Reagovat
smazaný uživatel
Já si fanatickej fanoušek Petry nepřipadám a v co věřím nebo ne je moje věc, takže se trochu zklidni ve svých výrazech a respektuj to, že všichni nejsme stejní jo? Ty máš svoje HD satelity, taky nepíšu, že jsi fanatik, kterýho chytá rapl, když má někdo stream, tak si nech ty komentáře. A když už neumíš projevit trochu asertivity, tak se k tomu radši ani nevyjadřuj.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jste slepí? Nevidíte jak Petra upadá? Po prvních grandslamech roku 2012 jsme byli děsně naštvaní za "jen" dvě grandslamová semifinále. A kde jsme po roce?
Reagovat
smazaný uživatel
Petře sice fandím, ale je to hodně těžké, i podle mě hraje nejméně podledný tenis:( Myslím, že minulý rok na US Open ji snad schválně nechávali hrát na kurtech bez kamer...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem slepá, proč? Vidím jak hraje, blbě, někdy s dobrým někdy šťastným koncem no a co? Tak fandím tenistce, který fandit chci a která hraje tak jak hraje. Co tobě na tom vadí? A proč jí nemůžu přát, potažmo vlastně i sama sobě, aby třeba tady vyhrála nebo někde jinde, to ze mě dělá fanatika?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsme slepí. Ale na rozdíl od tebe nejsme ani arogantní blbci s patentem na rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
Čest a sláva Kotyzovi! Bravo, trenére!
Reagovat
kohlik
ale většinou jí to vydrží jednu hru
Reagovat
smazaný uživatel
bože, za co mě a Petru trestáš? za co?
Reagovat
kohlik
zas prohraný podání, achjo
Reagovat
slacker
A zase prosrane podani z 30:0 4 prohranymi mici za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem si jistý, sleduji to jen přes livescore, ale to ZASE prohrála svůj game v 2. setu za stavu 4:4 na gamy, i když vedla 40:0??? a pak i celý set? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to 40:15. Btw. jaký "ZASE"??
Reagovat
smazaný uživatel
no já měl právě dojem, že v jednom okamžiku, když jsem se podíval na výsledky, bylo to dokonce 40:0 a pak najednou prohrála:(

to ZASE je kvůli tomu, že Petra prohrává poslední dobou spoustu gamů
Reagovat
smazaný uživatel
Uá, tak přece jen třetí set ....
Reagovat
smazaný uživatel
no jo tak, sezona na trávě taky asi nebude žádný zázrak
Reagovat
dadaft
já už na Petřiny zápasy přestávám mít sílu...
Reagovat
smazaný uživatel
nebud tak pesimistický
Reagovat
smazaný uživatel
Poradim Ti, a zadarmo:D)

Zkus si predstavit skalniho fandu Yaniny...
...co asi musi prozivat za posledni rok...
...a ja si myslim, ze hned chytnes totalni optimismus, a nebo prejdes k nam do 1GSL:D)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
co je 1GSL?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.pdbwiki.org/wiki/1gsl
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to jsi napsal naprosto přesně, to jsem přesně já.. :)) Takže nechápu, proč si někteří stěžují na své oblíbence, kteří prohrají finále apod. :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))))))) Tak to je dobre:))))
Reagovat
smazaný uživatel
stejne cely turnaj Petra vyhraje....
Reagovat
smazaný uživatel
ted si nejsem tak moc jistá hele.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
zkus si tipnout:)
Reagovat
smazaný uživatel
tipuji, že vyhraje tenhle zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
beru zpět, už netipuju!
Reagovat
Jabadu
... vlastně Petruše. :-)
Reagovat
kohlik
Tak a kdo říkal, že třetí set nebude?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sem to rikal. :) Yanina, nema nic, cim by mohla Petru v soucasnosti prehrat...ale Petra ma asi rada dramata:)
Jeji problem:), ze si to prodluzuje...

Jen tak na okraj: Celkove zapas, rozhodne neatraktivni...ve srovnani se Sam vs. Lucy, celkem zyvacka:)
Reagovat
dadaft
většina Petřiných zápasů je teď těžce neatraktivních.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo!! Petí bojuj! Kámošce už jsi set dala, tak ted je řada na tobě!
Reagovat
smazaný uživatel
Si tam ti rozhodčí dělají srandu, ne?
Reagovat
PetaM
Vypadá to na to, jsou tam asi opilí nebo co ...
Reagovat
smazaný uživatel
No vypadá to na to..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se s ní teda dost hádá.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani se nedivím..
Reagovat
PetaM
Ona tam na umpairu jen sedí a říká body. To je všechno. Během výměn snad kouká na nebe či tak. Protože to není možné.
Reagovat
slacker
Uz to zase posira sama? ze 40:15 prohrat servis a koukam ze uz potreti ve 2. setu.
Reagovat
kohlik
a pak zas stašná hra petry a zas break Yaniny
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, to si snad děláš legraci, ne? 2DF za gem?
Reagovat
smazaný uživatel
nosíš Petře smůlu, teď to prosím tě zase vypni, ok? :)
Reagovat
smazaný uživatel
rozkaz!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, tak to nepomohlo :) Teď to vypínám já, kašlu na to :)
Reagovat
Jabadu
To je aspoň slovo "blbce"! Tak je to spravne, tak to ma byt. Dovolte mi odejít! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a než dopíšu, Petra za minutu rebrejk. Já tu holku prostě miluju :-) Je taková kinder surprise, plná překvapení. Petruš už Janinu zařízni.
Reagovat
Jabadu
Nechval Petruši před dalším gamem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Yanina je celá nažhavená, zapálená do hry a Petra se tam plouží jak zbitá a nevypadá dvakrát spokojeně ani moc fit. Jak kdyby měla kocovinu. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nosím Petře smůlu, vypínám.. :-)
Reagovat
Fandina
Peťa teď srovnala na 4:4 ve druhém a teď Peťo ještě dva game. Pojď pojď pojď!
Reagovat
PetaM
Zatím Petra hezky :) 3 hry v řadě. Tak ještě 3 a jedeme dál! :) :)
Reagovat
kohlik
ted strašná hra na servisu
Reagovat
smazaný uživatel
nemohla by Petra celý zápas pouze returnovat?
Reagovat
smazaný uživatel
ted parádní returny Petry, že?
Reagovat
smazaný uživatel
když jde Petra k síti, zavírám oči :(
Reagovat
PetaM
Jo, bylo by lepší, kdyby jen returnovala :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
returny jí jdou. ta ted srovnat na 5:5 pojď!
Reagovat
Bob
2.set. Normálka.
Reagovat
smazaný uživatel
A pak to Petra skončí ve 3. setu. Takže taky normálka :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by Petra mela hrat na 3sety? A na trave...a proti Yanine...snad ne...
Reagovat
smazaný uživatel
díky za víru.... Uf, to je horko....
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že to je Petra.. už víš, proč jsem to psala? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jamie vyhrála a v příštím kole se tudíž uskuteční odveta za RG! Očekávám další pěkný zápas a odvetu vidím pozitivně.... Ale Jamie teda alespoň dnes hodně špatná čísla na servisu, zejména ve druhém setu....
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra zase hladce vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No zatim to Petra bere az prilis pohodove...uz davno mohlo byt po prvnim...ale ok, je to kamaradka...
...ale uprimne Petra tu v Eastbourne nema souperku...jedina jeste tak Lucy...:) Marion zabalila, MaKiri samosebou nehraje uplne nej...dokonce ani scenar, ze 1.set dostane do sedmicky se nesplnil, ona predcila ma ocekavani, proste ho prohrala:)...proste ja tam souperku moc nevidim...ani v Angie, ani v Makarence...
Reagovat
smazaný uživatel
vítr :)
Reagovat
r176
není to divny na tom sportlemonu??:
ATP/WTA Hertogenbosch (Kvitova - Wickmayer)!! ja myslel ze holky hrajou v eastbourne!!
Reagovat
Bob
Ne, oni narychlo přejeli tam.
Reagovat
VlS
asi to musel bejt krásnej zápas a já jsem ho neviděl, bů bů. Luci, paráda, podle komentů jsi hrála krásně, tak to drž ješte 3 týdny stejně, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byl to fakt pěkný zápas. Když to Lucce vycházelo, byla úžasná, ale to ty dobře znáš.:) Řekl bych, že se Lucce ten přechod na trávu letos povedl.
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Astra 1N
BBC 2 HD - frekvence 10847 MHz, symbolrate 23000, polarizace V, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 2/3, parabola od 80 cm
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Astra 1N
BBC 2 - frekvence 10773 MHz, symbolrate 22000, polarizace H, parabola od 80 cm

nebo
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 60 cm

+ placený Slovakšport
Reagovat
dadaft
bože Jamie, servis tragédie (1S 40% do kurtu), seber se holka...

pojď Petro!
Reagovat
dadaft
tak závěr jsi zvládla Jamie, ale s takovými čísly na servisu je to proti Lucce ztracený...
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze dostavas rozum:D)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdepak je zápas Petry? Kokám, že už hraje.
Reagovat
dadaft
slovaksport.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je tady, jestli nejsi v CR

http://www.sportlemon.tv/20130616/vv51be1ba9e46fb3.96617655-595652.html
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji
Reagovat
r176
sportlemon mi nejde :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Fleky z internetu? Co je tohle za rady? Jde to na třech TV stanicích!
Reagovat
smazaný uživatel
Mně ten stream tak blbne, že tu Petru snad nedokoukám.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi klidek, nekdo TV treba nema!

Me to funguje krasne...presne ten link, co jsem vyse kopirovala.
Reagovat
smazaný uživatel
fleky z netu dobrý, když někdo nemá bednu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Peťulínku, do toho !:)
Reagovat
ludolf
Něco o Petře. http://www.tennis.com/pro-game/2013/06/grass-court-report-catching-kvitova/47967/#.UcGer3TSXmE
Reagovat
Bob
Hernych, Lucka supér! A Baltacha drzí Kirilenko, to je ono! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sam je mi ale líto.:( Předváděla pěkný a nebojácný tenis, k sesypání nedošlo....

A ve třetím kole kdo? No tak nejspíš Jamie, to by mohl být další ze super zápasů....
Dadaft má teď na 1GSL nějaké štěstí.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí ti, že mi normálně kradeš věty? :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, nevím o tom.:))
Reagovat
George_Renel
také Hernych!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si ted uvedomil...po dnesnich napjatych vztazich, v dalsim kole opet horka atmosfera...Lucy muze hrat s Jamie:)
Reagovat
dadaft
je to tak.
navíc velmi rychlá odveta za RG.
tohle budou žhavé výstřely. )))))))
Reagovat
dadaft
tfuj tfuj tfuj, hlavně to nezakřiknout, Jamie má nějaké problémy...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka moc potěšila, super!
Reagovat
smazaný uživatel
dobrý dva výsledky na turnajích v řadě (semifinále a čtvrtfinále, zatím) a ještě lepší že na antuce a hned po tom na trávě, přehod se Lucce povedl.
Stosur podruhé nepřekvapila....
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tam!!!!
Lucinko, skvělý výkon!:)) A vůbec, byl to moc hezký zápas a tenis z obou stran.
Tak a hurá do dalšího kola!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jupiiii, oslavujem:)
Paradni zapas, paradni vitezstvi...doufam, ze ten zapas hodi nekdo na YT, dame pod videem odkaz, ne??? :))))

To dadaft >>> Cest porazenym!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dáme odkaz.:)) Bylo to fakt vážně pěkný.:) A po třetí porážce Samanthy v řadě bychom mohli říci, že už si na ní začíná věřit....
Reagovat
dadaft
to 1GLS >> sláva vítězům.
Reagovat
smazaný uživatel
čest poraženým
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne, velikanska gratulace. Byla jak slunicko, jsem moc rada, ze jsme to mohli videt alespon v telce....:-)
Tak a ted Petula!
Reagovat
smazaný uživatel
JOOO, Lucka skvěle, velká gratulace :)) Ale Sam bojovala a je mi jí vlastně docela líto..:)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď všichni přesunout na Hernycha!! 6:5 ve 3. setu Llodra servíruje na udržení! :)
Reagovat
PetaM
No a je to, vyhrál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo :D Šlo to nějak rychle :D Jsem nahodil link a koukám, že si tam povídá s divákama.. :D
Reagovat
Bob
Pro mě žádné překvapení, Lucka na Stosur prostě umí. Gratulace. Sam bych to přál, kdyby hrála proti jiné soupeřce. Je mi jí líto, že vypadla z TOP 10, ale ona snad zabojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem vam to rikal.
Reagovat
smazaný uživatel
.:)
Reagovat
smazaný uživatel
slysite to? pekne prostredi:)
No, a pomalu Lucy finisuje....doufam ze ten zpev ji prinese stesti na posledni gem!!! uf....
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy je fakt neskutecna:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Sam stale bojuje...vubec, je to fakt supr prestrelka...hlavne aby Lucy drzela pekne servis...zbytek prijde sam:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď se Lucko neboj nic a doservíruj TO!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď chladnou hlavu a pevnou ruku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď to byl enormě důležitý gem pro psychiku. Takový obrat stavu! Moc pěkné.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď by chtělo jí zmáčknout, vypadá to, že se Sam sype....Škoda toho prasete teď....
Ovšem teď parádní winner od Lucky a zase shoda....
Reagovat
smazaný uživatel
No mne nepripada, ze by se sypala...Lucy ma brejk, a ona serviruje jak by vedla 5:0...
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem myslela, že se ti splní ten brejk :)) Jenže Sam je dneska docela odolná teda...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chvilku mi už přišla, že by mohla být dole. Ale Sam dneska bojuje jako lvice, nedá to zadarmo....Možná další TB?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně tak.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka teď ovšem parádním gam na servisu!
Reagovat
smazaný uživatel
z 0:40 na shodu, ale jak!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutly wonderful hitting, another cracking winner...

Souhlasim s tim nadsenym britskym komentem:)
Reagovat
smazaný uživatel
4 paradni winnery Lucy v jednom gemu!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To by mohlo Sam položit na lopatky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byly to fakt parádní údery!!!!
Reagovat
dadaft
žádné pokládání nebude.
a už vůbec ne na lopatky..........................
.............................snad.
Lucka má přece jen celkově víc ze hry.
Reagovat
gigin
http://www.dominomagazin.com/gallery/21683/56330/zabava/ovo-su-najlepse-srpkinje
Reagovat
smazaný uživatel
zas nemas co na pracu, tak surfujes po babach...:)
Reagovat
gigin
Tož co s načatým večerem.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo skoda, hlavne pri te vyhode...vubec nechapu, proc tak najednou chtela nasa Lucinka zahravat slajs...v takove situaci...

Dalsi namet na prezentacku:))) s nazvem pozor na slajsy po lajne:D)))

Stava se z te Lucy krativni hracka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď byla ale škodo toho BH!
Reagovat
smazaný uživatel
Videli jste ted ten klid Lucy na siti....takovej hravej volej...ve stylu klidanko, pijanko panvickovej volej...:))))

To je dobre znameni:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucce změna trénera evidentně svědčí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že ji v tomhle gamu nebrejkla, ale měla tam Lucka moc pěkné momenty....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty prvni dva brejky nemela sanci...jako ten haluz ruzek Sam...uf...neskutecny winner Samanty, v takove chvili...
...no a hned riskantni serv...uf...klobouk dolu. Tam ta Lucy sanci nemela...

Az potom, kdyz mela vyhodu...mic pekne uz ve hre, ale najednou hlava...a nepochopitelny slajs po lajne:)nevadi

Hlavne, aby drzela dobrej servis...
Reagovat
dadaft
ajta majta, no tak otočka no.
Reagovat
smazaný uživatel
no, no, no:) ti dam otocka:)
Lucinka pujde ted pekne na servisu do sebe, uz zadna ztrata, omezi ty auty...a to pujde, ne ze ne...!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste, ze ta Sam je podobny typ hracky, ktera proste miluje auty:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Lucka !! :)) Teď Sam odejde psychicky a je to doma :)
Reagovat
smazaný uživatel
nerikej hop...a radsi drz Lucince peste:) a ani radeji nedychej:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dýchat si ani nedovolím :)) Ale Sam to tak má, že pak začne chybovat, vyhazovat se, tak určitě dneska nebude výjimka :))
Reagovat
smazaný uživatel
A je vyrovnáno, třeba uvidíme zase TB. Byl by už jejich pátý v řadě....
Reagovat
smazaný uživatel
No ted uz jen doufat, aby vubec byl:)
No a TB ma Lucka opravdu za posledni dobu katastrofalni....:)

Treba udelat nejakou prezentacku na YT > "Neboj se Lucinko zkracenych her!!!":)
Reagovat
smazaný uživatel
Paradni hra na servisu Lucy:)
No a je tu to, co mi uz ted dela starosti TB....uf...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to by třeba pomohlo.:))

Ale teď perfektně sehraný gem na servisu a TB je zde! Tak hlavně klidně a přesně....
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka vyhrála nad Sam už pátý TB v řadě, paráda.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pcheeee:D)
Rebreak:D))))))) zatim nenakope:)
Reagovat
dadaft
á kujwa, 5:5!
Reagovat
smazaný uživatel
VYROVNAAANO....ALE JAKYM ZPUSOBEM, TO BYL KROSSIIIKKK...
...Takhle, kdyby ten FH Lucinka vyuzivala neustale....
vse by bylo dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Sam když se opře do úderu s to její muskulaturou, to je něco :)
Reagovat
dadaft
:)) když do toho jde s takovou vervou jako dneska, tak i na trávě dokáže být ten její forhend hodně nepříjemný.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Sam moc ráda a z těch jejích ramen a svalů jsem fakt hotová :)))
Reagovat
dadaft
tak to je čas na jeden z legendárních snímků, třeba tenhle:
http://resources1.news.com.au/images/2012/12/31/1226545/888377-samantha-stosur.jpg
:))
Reagovat
smazaný uživatel
No ta je, ty svaly... ona není typická kráska, ale tohle má pěkný :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se někde sledovat zápas Lucky on-line?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/20130617/vv51bebaefc51547.44333885-595795.html
Reagovat
dadaft
tak určitě existuje jistá šance, že tady Samantha něco uhraje - už na RG se zdálo, že je z nejhoršího venku...
Reagovat
dadaft
líbí se mi Samin přístup - vypadá hodně zdravě, nabuzeně a akčně. ))
teď to chce jen nedělat chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby te nedopadla cerna ruka 1GSL...:D)))))))
Reagovat
dadaft
ha ha ha 1GSL, dneska Vám se Sam nakopeme zadeček. ))
Reagovat
smazaný uživatel
prdlajs
Reagovat
smazaný uživatel
pche...Lucka jeden mic genialni, druhy genialne do autu...tento rytmus 50/50 - Lucinka zmeni na 75/25, a Sam nema sanci...
Reagovat
smazaný uživatel
To se ještě uvidí.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to, Lucko rozstřílej ji!:)
Reagovat
smazaný uživatel
A JE TO S OBRAZKAMA:)
Reagovat
smazaný uživatel
A PEKNEJ CISTEJ G. NA SERVISU:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Marion je škoda, nevím, proč skrečla a doufám, že se dá do Wimblu do pořádku....
Na druhou stranu jsou díky tomu teď obrázky, takže alespoň nějaké pozitivum na tom celém.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Brits. koment> beautiful footwork > k Lucy....toz to my z 1GLS vime:))))
Reagovat
smazaný uživatel
paradni prace zapestim na FH, tak to bylo neco....takovych akci jen vic a vic Lucy!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, a ned potom FH utok ze slajsu mimo kurt...neeee:)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda teď. Někdy je to parádní úder a někdy je hrozně netrpělivá....a za toho stavu 0:15 špatný volej a pak si s ní Sam pěkně pohrála....
Ale nevadí, jede se dál.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeee, ta Lucy...hodne netrpeliva...
pritom Sam zacina byt nejista...je videt, ze nema uplne ten cit pro odraz mice na trave...opet promachla...

Lucko odstrel ji...sakrys:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda...., ale takhle ne....Přitom kdyby dostala Sam pod tlak a trochu ji zmáčkla, ta by znejistěla....Teď parádní forhend do růžku!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden mic genialni, druhy do autu, takhle se neda nad Sam vyhrat:/
Reagovat
smazaný uživatel
těšil sem se na pořádný ženský tenis a vono houby. Marion, to mi nedělej.
Takže až Petra ve dvě, nedá se svítit:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Diky Marion alespon uvidime Lucku....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jako fakt?
Reagovat
smazaný uživatel
fakt, tak nakonec dobrý! :)
Reagovat
dadaft
paráda, teď to pustím a Sam s Luckou.
nemám nic proti. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Marion skrecovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak prvni dnesni zajimave info...
Marion zabalila bez boje, takze Na Li postup!!!
Reagovat
Fandina
Lucka Hadecká vážně i drbavě
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/175076/tenistka-hradecka-je-zamilovana-dusan-ji-ale-nesmi-davat-kratasy.html
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/tenistka-hradecka-uz-zna-duvod-svych-problemu-lekari-ji-zjistili-astma--1218172
Reagovat
smazaný uživatel
PEKNA FOTKA NA TENNIS.COM S VELMI PEKNYM PODPISEM:)

A high-flying Lucie Safarova was a winner on Tuesday.
http://www.tennis.com/photos-video/2013/06/scenes-eastbourne-tuesday/47968/#.UcF5Adg0h8E
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné fotky. Kromě Lucy, samozřejmě, se mi líbí Angie. Pěkně se ji copánek omotává kolem rakety.
Reagovat
Fandina
Petře také se omotává ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím na jedné z fotek, že Caro pořád trénuje Piotr... Tak co to tady bylo za kec?
http://www.tenisportal.cz/zpravy/wozniacka-jeste-ze-to-byl-posledni-turnaj-na-antuce-12293/
Reagovat
smazaný uživatel
Proč kec? Třeba nového trenéra ještě nesehnali. A nebo to byl jen další díl nekonečného seriálu z produkce Wozniackých "Caro si hledá nového trenéra."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si schválně našel zahraniční zdroje... Asi máš pravdu, že je to pořád ve fázi hledání (nebo spíš rozhodování mezi kandidáty). Tenhle článek byl vydaný už před RG. Piotr tam říká, že si Caro hledá trenéra na plný úvazek, zatímco on bude více času trávit doma.
http://tennis.si.com/2013/05/26/caroline-wozniacki-piotr-father-coach/

Mě jenom zmátlo, jak to bylo napsané v tom článku na TP, že "Piotr se vzdal role trenéra." Prostě jsem to pochopil tak, že se jí vzdal hned...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z prstu si to tady na TP nevycucali, to ti doufám muselo být jasné. ;-) Akorát asi trochu nepřesná formulace, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička hraje v příštím kole s Pirožkem a kurzy jsou téměř vyrovnané - to mě překvapuje. Viděl někdo Karličku živě, jak hraje? Pro ni, jako převážně antukářku, je i třetí kolo na trávě úspěchem.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne, ze jsem ji videl zive:) Sledoval jsem to s otevrenou pusou...vetsinou na te trave pusobi dost neohrabane...
...no porad je videt, ze to pinka tak nejak antukove...ale zatim se drzi...v prvniom zapase ji ovsem hooodne pomohla souperka...

Ta vyrovnanost kursu je asi na miste...nebot Cveta neni typ hracky Petry...takze ji Karlicka muze po haluzi porazit...proste tady se muze stat cokoliv...ale jasnou favoritkou je ovsem Cveta
...v kazdem pripade Karlicka >>> zatim nejvetsi prekvapeni teto sezony na trave...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info.:) Já právě když viděl v minulosti Karličku na trávě, bylo to vždy kapku žalostnější....Zatímco Pirožek tam vždy ožívá...., ale samo, není to typ Petry atd....Přesto mě to trochu překvapilo, protože Cvetana je oproti ní lepší travařka. Tož uvidíme...., ale pro Karličku je to rozhodně dobrý výsledek.:) Doufám, že to bude k vidění, rád mrknu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy&Klara si daly po zapase pivko
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=534872363244252&set=a.452843968113759.101762.437408476323975&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Reagovat
smazaný uživatel
...a cesta ke Grand Slamu byla vydlazdena pivnimi lahvemi.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy to bude mít dneska složitý, včerejší čísla na podání byla ve druhém setu celkem bídná....Se Sam sice oba poslední zápasy vyhrála, měla by si věřit, ale bylo to vždy těsné ve dvou TB. Samozřejmě věřím a ničeho se nelekám!:) Ale je blbý, že nebude obraz....
Reagovat
LukasH
Petra dala novou fotku na fb (asi z dnešního zápasu) a hraje pořád v tom samým. (ne že by na tom záleželo). Od začátku roku hraje ve 2 tričkách. Někde jsem zaslechl, že jí minulej rok v Montrealu vytknuli moc hlubokej výstřih, tak teď už nemá pro jistotu žádnej.:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten outfit měla na RF, bude ho mít ještě teď, ale pak na wimbledon a dál bude mít jinej, tak je to vždycky
Reagovat
smazaný uživatel
*RG :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby měla jinej outfit.. :)) Taky jsem to slyšela, o tom výstřihu, což nechápu, proč to někomu vadí.. že by odváděla pozornost rozhodčích? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie > HSW, tak tohle by si Jamie mohla vychutnat ve dvou:)
***
Lucka > Sam, pravda Sam se tady i celkem dari, neni to jako ve Wimbledonu, kde je asi uz zestresovana...nebo nevi...ale mou povinnosti clena 1GSL je davat pouze jedno znamenko:)))
***
Angelika = Ekaterina, no to bych asi nechal na holkach toto:)
***
Laura > Carol, no nejak vic verim domaci hracce...
***
MaKiri >= Baltacha, prvni set bude se sedmickou:)
***
Yanina < Petra, nic jineho snad ani nejde uznat, nez vyhru Petry, a v suchym teda...Yanina posledni dobou se hodne trapi...tohle Petra by mela opet dat...jako neni to Monika, ale Yanina je opravdu hodne mimo jakekoliv ocekavani...a to jsem napsal jeste diplomaticky:)))
***
Vesnina < Watson, tak nejak...asi
***
Marion > Li Na, podle toho, co jsem dnes videl...nemuze na Marion stacit, i kdyz neni uplne ve forme, tak porad trava je pro Marion nej povrchem...
Reagovat
VlS
Jamie, Lucka souhlas, Angie - Katuše - tipnu Katuši, laura souhlas, Makiri první set na sedmičku nepustí avyhraje jasně, Petra jasně(snad),Heather souhlas, Marion -Li - tipnu si Li.
Reagovat
smazaný uživatel
No, musim promyslet, jak to vlastne je, pokud se mnou mas vyjimecne shodny nazor...jako jestli jsem na tom dobre, a nebo naopak spatne:D) a nebo to je suma fuk...

Jinak pro doplneni, minuly rok Aga vyletela v prvnim s Cvetou, a to je skvela travarka, ta s vuni travy oziva...a je sakra nebezpecna...
...pokud by ji chytla ve Wimblasu, leti podle mne take...

Minuly rok si Aga uzivala skvely los...a tak to v tenise casto je...nekdy je ten los kruty, nekdy vice priznivy...treba pro tvou Masu, (kterou jen tak mimochodem stale spise bojkotuji:D) to nebylo minuly rok moc ruzove...los opravdu nemela prijemny...

Jsem zvedavy na letosek...jak se to rozlosuje...u chlapu je to vice mene nuda...ale u holek jeste porad velmi zajimave, vzhledem k rozdilum vykonu podle povrchu...na antuce dostat Saru je za trest, ale na trave, takovou nasazenou, to je za odmenu...to samy se Sam...

Rozhodne si preji, aby Petra mela takovy los, ze by hrala pripadne az ve finale se Serenou >>>> nebot to by podle mne bylo poradny travarsky finale!!!! vse jine, spis nic moc...jeste Cveta vs. kterekoliv s ni, ale jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Diky za report...musim rict, ze co se tyce Agy, uz mne nic neprekvapuje:)
Ale aspon mas radost z Jamie:)
Reagovat
dadaft
rádo se stalo. ))
ještě bych dodal, že Jamie Lee Hampton včera předvedla několik kraťasů, které vyrážely dech, smeče byly sebejisté, dokázala přejít na síť stejně jako několikrát Agu doslova uslajsovat... - další hráčka s vynikající rukou, jak se říká.
jinak podle vyjádření zveřejněných na stránkách WTA si Hamptonová Radwanskou do prvního kola vysloveně přála a velice si na ni věřila.

pokud jde o Agu, bylo to bez duše.
ale je fakt, že přechod na trávu je složitý, složitější než jakýkoliv jiný přechod, protože není moc času a ani moc tréninkových příležitostí.
v tomto je zajímavý článek ve sportovní rubrice Gazety Wyborczej --- je to rozhovor s Joannou Sakowicz-Kosteckou, bývalou profesionální hráčkou, teď komentátorkou polského Eurosportu.
http://www.sport.pl/celebrities/ 1,83535,14126162,Tenis__Sakowicz_Kostecka__ Radwanska_bez_stylu_i_bez.html (..... jsou tam mezery)
Radwańská trénovala doma v Krakově na umělé trávě, přijela do Eastbourne, vypadla v prvním kole, takže jede do Londýna.
a ve Wimbledonu hráči před turnajem nesmí trénovat, aby se neničily trávníky!
to jsem vůbec nevěděl. jen hráči z první desítky mají nárok na půl hodinu denně, a to ještě jen na jedné polovině kurtu!!! )))))
žádná brnkačka.
na druhou stranu, na grandslamech Aga v prvních kolech nevypadává...
(vlastně vypadla na olympiádě, ale tehdy měla Goergesová zase jednou svůj den))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Aga vzdy bude mit problem na trave a na antuce. Ale pokud by byla tak aktivni jako v lete 2011, tak si myslim, ze by mohla byt skvela vsude, a klidne by mohla i vyhrat GS, proc ne...jenze jeji souperky, ktere si na ni velmi veri, jako treba Bethanie, Sara na antuce ji ukazuji, ze drop umi kazdej, ale to neni vsechno...a dnes to proste nestaci...s timhle mohla prijit tak 40 let zpatky, to by byla hvezda, jenze hodne se zmenilo...
...Aga toho umi hodne, ale je hodne pasivni...a to je problem...nejsem trener, jen pisu, co vlastne rika ten jeji Tomek...ja s nim jen souhlasim. Na trave byt pasivni je sebevrazda, pokud budes mit dobrou shooterku, aktivni hracku s prechodem na sit, proste necekajici...na trave nemuzes pinkat dlouhy vymeny, to je fakt sebevrazda.... takove aktivni hracky ji vzdycky odstreli, prvni kolo neprvni kolo...tohle nejsou chlapi...

Co se tyce prechodu, treningu atd...
Ja to vedel, proto se take kvalda hraje tam kde se hraje, na kriketaku, pokud se neco nezmenilo...na tohle nadavaj vsichni, co musi kvaldu prozit...
...ale uprimne...hraci s takovyma prachama, jako ma Aga proste na umele trave pinkat nemusi...v Anglii tech kurtu nelezi malo...
Tohle je typicke polske narikani...misto toho, aby se aktivne neco udelalo, tak se narika na nejakej stav...
Pokud tohle nezmeni, GS, ani No.1 nikdy nebude...to je bez sance...a tohle ten Tomek vi...

Z trochou ironie bych rekl, ze Aga by potrebovala odvahu Lucky, a Lucka jeji trpelivost...kdyby si kazda od druhe vzala co potrebuje, tak mas na svete hracky jak vino...:) Takhle u jedne cekas az se opet odvazi, a u druhe az se nebude vyhazovat za kazdou cenu...
Reagovat
dadaft
myslím, že Aga má Krakov ráda - bodejť by ne, je to nádherné město - a v evropské části sezóny je prostě ráda víc doma. ))

myslím, že Hamptonová chtěla Radwanskou nejen proto, že jí její hra vyhovuje a že se dalo čekat, že bude mít v prvním zápase potíže...
šlo také rozhodně o prestiž.
sportovní fotografie někdy umí vystihnout samotnou podstatu věcí:
http://media.tenniscdn.com/uploads/img/2013/06/18/hampton/article.jpg
- - - - - - vidím hráčku, která už nechce hrát s Carerrasovou a Darbowski, nechce se protloukat kvalifikacemi...

P.S. sorry za trochu vzletnosti. )))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vubec se Ti nedivim, ze Jamie mas rad...:)je to opravdu zajimava hracka...:)
Reagovat
dadaft
jj, mně se třeba líbí, jak si dokáže vyčíhnout tzv. padající list k základní čáře - má cit pro odskok, její mozek všechny ty úhly, rotace a rychlosti umí správně sešrotovat ))) a ona je pak v tu správnou chvíli na správném místě a dokáže z toho poslat na druhou stranu dobře mířený projektil nízko nad sítí...
- takhle to nedokáže zahrát moc hráček na okruhu, většinou se zmůžou leda tak na kontra-kopec. ))
hodně talentu podle mě.
...................... zkrátka doufám, že se Jamie stane na pár let
stabilní součástí okruhu a v prvé řadě jí přeju pevné zdraví.
jinak to má ve svých rukou. ))

no nic odpolední zápasy dnes neuvidím, ale Nálinku a Petru bych měl vidět. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že máš Jamie opravdu ve velké oblibě.... Je to zajímavá, talentovaná a šikovná hráčka, nedivím se ti.:) Také je mi sympatická....Někteří poukazují na to, že již není tak mladá, a že je i o pár měsíců starší než Petra, ale musejí se brát v úvahu právě ta limitující zranění, která ji provázejí snad celou její kariéru. Hlavně záda jsou nepříjemná. Takže ona potřebuje hlavně dlouhodobé zdraví a pak není důvod, aby to neklaplo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no tak vo co tu de? co se kde hraje? dík
Reagovat
smazaný uživatel
jeee:) zase dobrykafe:)

hnedka uz odpovidam...takze...

V tomto tydnu velkej turnaj v Knesselare, v Belgii, vitez bere celou desitku Ouro.

Ti dam radeji link:
http://www.ludoviek.be/?q=content/dd-tornooi-2013

Listky do prvni rady na lavicky za slusnych 35 Ouro na celej tyden a jeste dostanes k tomu vodu s ledem a citronem...toz to pro chalpy...

No holky pinkaj v tradicnim turnaji WimbleDon ve Statech v Oregone:
tady take davama link:
http://www.bakercitygrasscourts.com/Home_Page.php

No a tam se jede o celou petku dolacu, listky na celej tyden taky za petku, na lavicku do prvni...slusna cena:)

Zas prijd s nejakou otazkou, hned to tady to homogenni forum ozivi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně se mi líbí Christian Hoste. Jsem rád že tam hraje.

Jeho hlavní devizou je pohyb, myslím tím tedy spíš přípravu k úderu. Dokáže "vytancovat" hodně nepříjemné míče a z forehandu krátkým švihnutím dostat soupeře hodně pod tlak. Už je trochu starší, tak samotné běhání na baselajně je horší. On se ale stejně pokud možno dere na síť. Hraje krásný nátlakový tenis. A jeho dropshoty, óch.
Beckhand má letos trochu horší. Nevím v čem je problém. Zase na druhou stranu mu teď servis hodně píše. Kromě pořádných pumelic letos přidal i dobré variování směru, síly a soupeř je dost často bezbranný.

Jak jsem říkal je starší, výkonnost trochu poklesla. Motivaci a psychickou odolnost má pořád na výši.
Reagovat
smazaný uživatel
No Christian Hoste, no jisteeeee paradni hrac...take se mne libi. Mozna si to bezny divak bileho sportu nevsimne, ale jeho prace zapestim pri forhandu je neco genialniho...take tzv. reflex, jak my poulicni-pinkalove [rozumej asfaltovy pinkalista uzivajici misto site snuru na pradlo] nazyvame to odborne stinovani, tedy prvni kroky, ze...ma famozni, a z toho duvo i ve svem veku je stale trida. Ten se poti jeste mene nez ten....no ted si nemohu vzpomenout...takovy znamy...hrac to je...nejak Fredreper, nebo podobne se jmenuje [najdete si to ve wiki, nemam cas to hledat]

Ale musim rict, ze mam rad vice Felicisima Ampona, tenhle zajimavy extravagantni filipinec, ktery hraje obouruc forehand ma neskutecny potencial, takovy bych rekl atleticky tenista...ten je u mice rychleji nez ten spanel, ktereho jmeno si ted nemohu nejak vybavit sakra...to je jedno...proste Ampon je borec, jen skoda, ze uz vyletel v prvnim kole...vsechno mu Australan Candy daval ma BH...jako takovej obouruc FH se dost blbe obiha teda...ho celkem dostal...
Reagovat
smazaný uživatel
Felicisima Ampon? Si směšny. Hoste ho rozseka na cucky. Ve svych 40 letech. V jeho věku bude Felicisima v rehabilitačním ustavu na voziku. Teda jestli maji na Filipinach rehabilitačni ustav.
Za tim tahnou akorat tak pubertalni fanynky, co neroznaj servis od smeče. Hlavně že ma culik a pořadně nadite trenky.

Kdyby hrala jeho reinkarnace do tapíra čabrakového hrál by lepe. Jinou reinkarnaci se nezaslouži za ten nechutný zaver zapasu v Balmoral Spa. Domluvil jsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze jsem smesny? Zkus zahrat tak skvele Forehand obouruc jako Ampon!!! Bys nedal....

Co se tyce fanynek...hele Agaci jich mel take hodne, potom byl holohlavy a se to uklidnilo...
Reagovat
smazaný uživatel
S fanatiky nema cenu se bavit. Jo maš pravdu.

Ale ten Agaci, to byl dobrý čiman. Škoda, že nikdy nehral s tim Hostem. Nějak se mijeli.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo k tomu nechutnemu zaveru...jeste...
On preci nemuze za to, ze Polak Tloczynski rval jak blb, ze chce uznat fiftyn za servis, kterej sice sel do ctverce, ale s jasnym odrazem od sberacky micku...
...to ze po nem Ampon sastl raketou, se nedivim...
...preci nemohl vedet ze se Tloczynskemu trefi tak blbe do hlavy, ze ho budou muset sit na kurtu a dat mu tam 3 stehy [podle mne to neni moc]...jako sorry, ale v hokeji se na lavicce sije normalne, tak nevim, proc by se nemohlo sit na lavicce v tenise...
Reagovat
smazaný uživatel
To byly časy. Tloczynski mel tak trochu smulu na tu silnou eru. Dycky mu chybel kousek. Ted z těch velikanu hraje už jenom Hoste. Ampon sorry, zatim nedoshl velikosti legend.
Komu pak budu fandit fak nevim. Nakonec tomu Amponovi :/
Reagovat
smazaný uživatel
jooo Tloczynski:), to byl panes...

tak doufam, ze zase dostanem nejakou hezkou otazku...abychom si mohli pekne pohovorit o tenise:)

...proste neco peknyho ke kafi po ranu:), jako tenhle chlapec, to je hotova avantgarda:) a jeste vetsi legenda nez ten Tloczynski...:)
Reagovat
Mayo
výborne Péťo
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k zápasu a tomu přerušení..
Toto napsala Alize na Twitter: "During my match, a woman fell down the stairs very badly and hurt her spine. She will maybe never walk again. After that you take distance.."
Reagovat
smazaný uživatel
mám špatnou aj a na překladač se mi nechce, takže by oko:
během mého zápasu spadla žena ze schodů velmi..špatně? :D a zranila (něco svýho), možná už nebude nikdy chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, spine je páteř...to je mi lí(é)to :/
Reagovat
PetaM
"Během mého zápasu žena velmi špatně spadla ze schodů a zranila si páteř. Možná už nikdy nebude chodit." Tu poslední větu moc nechápu, doslovně přeloženo je to: "Po tom, co si vezme vzdálenost" :D Ale lepší angličtinář by té větě porozuměl :D Já jí nedokážu vysvětlit ani vlastními slovy :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
"Během mého zápasu nějaká žena ošklivě spadla ze schodů a poranila si záda. Možná už nikdy nebude chodit. Poté budete mít odstup.." Btw. ten vysmátý smajl působí dost nevkusně..
Reagovat
PetaM
Asi to je na mě, promiň, za to já nemůžu. Já dávám smajlíky všude. Není to tak, že bych se tomu smál nebo tak, to vůbec. To už je prostě takový zvyk :D I když jsem smutný, nebo nasraný, tak tam prostě mrsknu smajlíka, já neumím moc psát vážně, i když to vážně myslím. Omlouvám se ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
(y) oj, to sme dva :D bez těch smajlů je to divný, musíš psát tečky, když chceš oddělit věty -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky smajly používám, ne že ne ;-) Nemyslel jsem to nijak zle, ale někam se prostě nehodí, no.
Reagovat
PetaM
Já vím, že se tam nehodí. Když si to přečtu, a podívám se na to očima člověka, který mě nezná, tak to vypadá strašně :D Ale já už jsem si tak zvykl psát a ti, co mě znají, to chápou no :D Opravdu to není tak, že bych se tomu smál nebo tak, jen je to prostě vsugerovaný hmat, že ten smajlík tam prostě jde i když se nesměju, tak tam toho smějícího dám, podvědomě :D ...
Reagovat
VlS
hrajxe pěkně, Aga nehrála nijak špatně a nestačilo to. Pokud se Jamie zbaví zbytečnejch UE , tak může jít nahoru ( Stejně jako Petra).
Na druhou stranu to není žádná mladá puška, je o pár měsíců starší než Petra.
Reagovat
VlS
dobrý, škoda, že Lucka musela vyřadit Klárku. Kris Plíšče těsně prohrála. Petra Cetkovská a Bára v kvaldě taky dobrý. Zejtra snad bude mít Lucka jeden z lepších dnů proti Sam - doufám.
Škoda Jirky Veselého, Jamaičan s německým pasem asi byl k poražení, bylo to dost těsné.
Reagovat
smazaný uživatel
no vzhledem k tomu, že je to první zápas na trávě tak to dopadlo dobře ve dvou setech :) takže super Petro jen tak dál Pojď :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem avizoval, byl jsem pryč a zápas jsem neviděl (Vlk si to možná nepřečetl :D). Nakonec jsem asi o moc nepřišel... Postup Caroline mě samozřejmě těší, ale rozhodně bych si přál, aby to nebylo po skreči soupeřky. Přeju Tamiře, ať je na Wimbledon fit! :) Pro Caro to znamená nějaké body navíc, protože loni skončila v Eastbourne v 1. kole. Caro čeká ve 2. kole opakování zápasu 1. kola RG proti Lauře. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to dopadlo stejně jako v Paříži. :) Je ale třeba si uvědomit, že Laura bude na domácí trávě určitě silnější než na antuce... Já ovšem věřím, že Caro udělá na trávě lepší výsledky než loni a taky lepší výsledky než letos na antuce. Vím, že ani tráva není její nejlepší povrch, ale Caro má rozhodně na víc, než na úvodní kola.

Největším překvapením je určitě prohra Agy, ale já bych to zas tak nepřeceňoval. Pokud si dobře vzpomínám, loni Aga prohrála v Eastbourne taky v 1. kole a pak hrála finále Wimbledonu... Nejsem sice fanoušek Agy, ale v tomhle se jí musím trochu zastat. Rozhodně si nemyslím, že je na nějakém ústupu. Vždyť na RG hrála dost dobře a to na antuce dřív vůbec neuměla. Navíc Jamie Hampton je přesně ten typ, který dokáže překvapit kdykoliv a kohokoliv. Na RG to poznala Petra, teď zase Aga.

Co se týče Petry, tak její vítězství jsem zcela jasně očekával. V tom jsem měl (výjimečně) podobný názor jako Vlk. :D Niculescu se svým "divným" tenisem opravdu není hráčkou, která by měla Petru na trávě porazit, nebo nějak výrazněji potrápit... Myslím, že tommrovské obavy tentokrát nebyly na místě. :D

No a jinak tady všichni píšou o Petře, ale nikdo v diskusi ani slůvkem nezmínil postup Katky Siniakové v Lenzerheide. Katka mi udělala velkou radost! :) Jenom bych opravil jednu informaci v Expres zprávách: Marcinkevica není Ukrajinka, ale Lotyška.
Reagovat
smazaný uživatel
...ani slůvkem :-)) haha
Spisovateli, asi tyhle pouťáky nikoho nezajímaj. V hledišti jsou obvykle 2 trenéři a 4 diváci.
Kdyby se Kačka tehdy pochvalně nezmínila o tvé milované Marfuše, nesledoval bys ji ani ty.
Reagovat
Fandina
V expres zprávách z 17:34 je informace, že Katka vyhrála singl i debl. Gratulka a jen tak dál. Držím palce Katko, pojď!
Jinak co se týká Katky, monty není sám, kdo jí věnuje pozornost. I v médiích je určitě nejvíc z těch mladých začínajících tenistek sledovaná.
Aktuální pavouk ITP Lenzerheide http://www.livesport.cz/pavouk/bXiimhGu/tQbalLMb/#draw
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinko, už máš naladěné všechny kanály BBC pro Wimbledon? Nebo je parabola pořád nepřesně nastavená a nejde to stejně jako loni? :-D
Reagovat
Fandina
Broz ... nemám nic naladěno. Nebo o tom nevím. Dívám se standard na SuperTennis, německý ES, Dubaj sport, Arriadu, Rai sporty, DSF Sport 1 a já nevím na co ještě z neplacených a pak placené u Skylinku Slovak Sport, Nova Sport, Eurosport a Eurosport2, Sport1, Sport2 a Golf Channel. Ale dívala jsem se někde teď pod článkem, že si tam dával frekvence, tak to musím zaurgovat, aby mi to doma nastavili, jak to tam píšeš. Tak doufám, že něco z toho bude a neodbudou mě.
Reagovat
Fandina
Broz a jinak díky, že sem dáváš ty satelity, teď v neděli jsem své odborníky donutila, aby na chalupě pořádně naladili SupertennisHD a četla jsem jim nastavení z toho co sem dáváš. Díky moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to letos nedopadne dobře. Loni byly všechny olympijské HD streamy v evropském svazku, tedy snadno přijímatelné všude. Kanály v britském svazku ti nešly a bez opravy nastavení paraboly tedy nepůjdou ani teď.
Letos v evropském svazku jsou jen dva rozšiřující kanály BBC 54380 a 54381. Další kurty včetně HD obrazu nebudeš přijímat.
Reagovat
Fandina
Broz já jim to takhle přečtu. My máme paraboly dvě a nějak se v tom ti mí odborníci pořád hrabou. Tu co máme doma tak ta tam má 6 konvektorů a je to prý unikum. A ta na chalupě má 4 konvektory. V neděli to tam přenastavovali a něco o BBS tam řešili. Tak doufám, že mě neoblbovávají, aby měli ode mě pokoj. Díky za zprávu.
Reagovat
Fandina
Dvě hrubky sorry ... moji odborníci a BBC ... úsměv
Reagovat
Karl
Veselý si bohužel ve Wimbledonu nezahraje, dnes prohrál s, mě hrozně nesympatickým, Němcem Dustinem Brownem 4-6 6-7(4). Škoda, snad se mu podaří postoupit alespoň ve čtyřhře.
Reagovat
George_Renel
Než tu čtyřhru by myslím bylo lepší rychle najít nějaký náhradní program v singlu, aby se posunul v žebříčku tak, aby US Open již mohl hrát bez kvalifikace.
Reagovat
Fandina
Od 1.7. má Jirka naplánovaný Braunschweig viz dole odkaz. A asi je škoda nehrát čtyřhru, na GS je všechno víc hodnocené.
http://live-tennis.eu/playersSchedule
Reagovat
ta-dah
Tak zitra bude Petra hrat na Centre Court 2. zapas (1. Raonic - Dodig) a Lucka se Sam 1. zapas na kurtu c. 3. Pravdepodobnost videt alespon Petru se blizi 100%, u Lucky naopak temer 0%. Tak hura a skoda.
Reagovat
tommr
tak uvidíme aspon něco. Nechápu ovšem proč se tak atraktivní zápas jako je souboj Lucky a Stosurový musí hrát na nějakým zastrčeným kurtu bez kamer ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem zrovna koukal na zítřejší rozpis a překvapilo mě, že dali souboj Lucky se Sam na trojku. Přijde mi to přitom jako atraktivní duel.
A pro Lucku to nebude vůbec jednoduché. Sam sice na trávě příliš neumí, ale jedna se spíše o na Wimbledonu.
V Eastbourne došla ze čtyř posledních účastí třikrát do semifinále a pouze jednou vypadla ve druhém kole. Oproti tomu ve Wimbledonu došla od r. 2008 pouze jednou do třetího kola.
Reagovat
Bob
Další hráčka, kterou Radwanska neupinkala? :D

Gratulace Jamie :)
Reagovat
misa
tentokrát snadno ve 2 setech, bohužel jsme nic z toho neviděli :-(
Třeba na kurtu č. 1 dali utkání Lopez - Nieminen nebo Troicki - Kližan. Když si pořadatelé myslí, že jsou tito pánové zajímavější než wimbledonská vítězka, tak fakt nevím. Já jako fanoušek spíše ženského tenisu si myslím, že čím méně společných turnajů, tím lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že zítra už bude hrát Petra na televizním dvorci a co nejpozději, jinak ji pravděpodobně neuvidím. Je mi líto, že msí hrát proti kamarádce, ale věřím, že vyhraje. Pojď!!
Reagovat
smazaný uživatel
bude hrát na centr kurtu, takže jo. Ale už druhý zápas, cca 14:00.
Reagovat
smazaný uživatel
takže uvidím prd, jelikož se domů dostanu až zhruba v půl čtvrté :(
Reagovat
smazaný uživatel
to mne fakt naštvalo.. neuvidím Petru a ani basket.. hmm.. nevíte, jestli má zítra pršet v Eastbourne? to je má poslední naděje!
Reagovat
smazaný uživatel
pravděpodobnost srážek 5%, takže nic :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nic? Od 14:00 z centru vysílá BBC 2. Nastav si nahrávání na disk a dívej se po příchodu.
Reagovat
smazaný uživatel
já bbc nemám.. když tak si na you tube pustím highlights.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nervy můžu vypotit na těláku.. který budu mít zhruba v tu dobu
Reagovat
smazaný uživatel
Chci se tě zeptat, co si musím stáhnout do počítače za program, aby mi přehrával z flašky nahrané pořady ze satelitu? Mám Fergussona Arivu a nevím právě, co s tím.. Díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, já satelitní nahrávky koukám jen v TV pomocí přijímače. Mě dnešní stahovací mánie nebere, v PC na videa nekoukám, na velké TV obrazovce je to vždy nejlepší.
Některé satelitní nahrávky nejdou v PC vůbec přehrávat (např. nahrávky z nových přijímačů Skylink ready jsou blokované proti přenosu jinam), jiné jdou přehrát po změně koncovky souboru (možná .trp nebo .ts) na nějakou běžnou.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, ne že bych to až tak využívala, ale nemám ráda, když na něco nemůžu přijít a nevím si s tím rady :)))
Reagovat
tommr
jsem rád, že to Petra zvládla ve dvou setech, ale hladký vítězství si představuju trochu jinak. V prvním setu to byly tradiční nervy a moc nechybělo, aby Petra prohospodařila vedení 4:0 - kdo ví jak by se zápas vyvíjel kdyby Niculescová proměnila brejkbol za stavu 5:4. Druhej set už byl naštěstí jednoznačnej ... :)
V dalším kole čeká Petru její dobrá známá a příležitostná spoluhráčka z deblu Wickmayerová. Postup přes ní by měl bejt pro Petru povinností ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to, že se neraduješ, že vyhrála? Včera ses bál, že se ztrapní a prohraje, neztrapnila a vyhrála :)) Já jsem ve fázi, že mě těší každá Petřina výhra, není o tom, že ji nevěřím, nefandím a že na víc nemá, to vůbec, naopak. Ale prostě hraje jak hraje... až za pár let bude světová jednička, tak si tady ráda přečtu, jak mě těšila její výhra se 49. hráčkou světa :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Naivně jsem si myslel, že třeba dneska Petru pochválíš, vzhledem tomu, že bez větších problémů vyhrála ve dvou setech, zatímco ty jsi jí předpovídal porážku, ale to zřejmě bylo tím vedrem..
Reagovat
tommr
vždyt jsem snad jasně napsal, že jsem za tu výhru rád. Jen si nemyslím, že to byla až tak hladká výhra, protože v tom prvním setu měla Petra namále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný "ale" se nepřipouští..:))) Já mám jasnej plán tě zničit optimismem :)))))))) píšu tam milion smajlů jo? Aby ses na mě zase nenaštval :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Najtrapnejsie su tenisove turnaje pred Velkymi turnajami

ako je teraz
vysledky fakt na hlavu postavene
Reagovat
Heather_Fedex
ty jsi bavic ;D
Reagovat
dadaft
1. set 6:7
no tak Vlku, o tom, komu fandím, nemůže být sporu - mám oči jen pro Jamie. ))
její forhend je delikátní, vypadá hraný ležérně, ale mívá hodně horní rotace a je umísťován do růžků kurtu. Jamie se nebojí to rozdělovat...
obouručný topspinový bekhend, to je roztočená střela s plochou dráhou letu - pokud sedne, jen se podíváš......................
...................... první set pro mé oko skvělý tenis, v prostřední pasáži trochu víc chyb, lehké zakolísání Jamie před koncovkou (mohla to dopodávat), pak bravurní tajbrejk. ))
Aga nevýrazná a chybující.
Reagovat
Fandina
A nejlepší jsou Jamie forehandy po čáře, když je protihráčka na druhé straně kurtu.
Reagovat
dadaft
jj. ))
teď Jamie Agu (3. gem 2. setu) deklasovala o třídu.
Reagovat
dadaft
6:7 1:4
a Aga nemá co nabídnout.
Reagovat
dadaft
sedmý gem druhého setu Jamie zdramatizovala svými chybami, ale nakonec to zvládla, vede 5:2, a nevidím pro Agu žádnou cestu, která by vedla k otočení...
Reagovat
Sonja
Wow, pěkně Jamie :-)
Reagovat
dadaft
gratulace Jamie k porážce No.4 a k předvedenému výkonu. ))
pokud zvládne pár "detailů", zvedne konzistenci, omezí počet UE o deset patnáct za zápas, dostane první servis na 70% průměr do dvorce a zvýší kvalitu druhého podání + pár dalších bezvýznamných maličkostí..............
.................. může hrát s kýmkoliv. )))))))))))))))
(((no, se Serenou, Mášou a Petrou možná ne, ale Azarenku, Radwanskou a spol. by porážet mohla.)))

(a v druhém kole Hsieh, to ujde...)
Reagovat
Fandina
Gratulace Jamie je to tam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Jamie.:) Zapsala si skvělý skalp haráčky top 10. Nemohl jsem se dívat, ale podle toho, cos napsal, to mohl být zajímavý zápas....Jj, a druhé kolo je taky víc než hratelné.:)
Reagovat
pepin
Tak není se ani co moc divit, Rad. je úplně momentálně někde jinde. Od té doby co vyhlásila útok na vyšší příčky to s ní jde s kopce.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujalo mě, že tam řadíš i Petru navzdory tomu, že zrovna ji teď Jamie porazila. Proč si to myslíš? :)
Reagovat
Fandina
pepin ... podle mě to s Agou z kopce nejde, ale Jamie hrála líp a to se počítá.
Reagovat
Heather_Fedex
ale jamie predce petru jiz porazila ;-00
Reagovat
Fandina
Petra na FO Jamie podcenila a pak už nestačila otočit. Jinak Petra může Jamie přestřílet, když se s ní nebude pouštět do výměn.
Reagovat
slacker
vsichni vime ze se Petra porazila na FO jako obvykle uplne sama, souperka ma zasluhy minimalni
Reagovat
dadaft
když je pod tlakem díky důrazné a rychlé hře soupeřky, dost kazí. potřebovala by asi nabrat trochu svalů.
ale na techničtější hráčky už začíná mít recept.

ještě bych zmínil její dobrý timing, na většinu úderů si nabíhá tak, aby mohla míček odehrávat v ideální výšce (obzvlášť u forhendu je to vidět).
:))
Reagovat
dadaft
třeba se jednou dostane na podobnou úroveň::

http://media.lehighvalleylive.com/sports_impact/photo/jennifer-capriati-bedd28af68a00ee5.jpg

dneska o tom budu snít...
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za vysvětlení.:) Jen nevím vzhledem k těm svalům, co potřebuje Jamie nabrat, o čem z té fotky budeš snít? :)))))
Reagovat
Heather_Fedex
takze vyhra jamie nad petrou se nepocita, protoze na minimalni zasluhu na vitwzstvi...
zajimave ;)
Reagovat
slacker
Hmm vyhra te francouzky nad Serenou loni na FO take prece neznamena ze ji muze porazet.
Reagovat
dappe
Tady je to zase objektivní koukám...
Reagovat
Fandina
Magdo podme!
http://www.bestsportgo.tv/20130618/vv-595964-tennis-51c03166a05302.58006695.html
Reagovat
Sonja
Skreč? Co se stalo?
Reagovat
Fandina
Nevím, ale viděla jsem po třetí hře, že Magdě na zemi ošetřovali záda. Tak asi toto.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne Ferrer to co si porobil preBoha s takym zebra.kom prehrat HANBA
Reagovat
MarcelPersch
Xaviera nelze na trave podcenovat!
Reagovat
Sonja
Žebrákom:-D:-D
Reagovat
Fandina
Petře a také Lucce. Škoda, že los svedl Lucku s Klárkou hned teď. A držím palce holky, jen tak dál. Pojď pojď pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist