Kvitová v Římě smetla Jankovičovou, o semifinále se utká se Suárezovou

14. 5. 2015, 17:45
Aktuality 638
WTA ŘÍM - Petra Kvitová prodloužila svou neporazitelnost už na osm zápasů. Na antuce v Římě dnes smetla bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou a postupem do čtvrtfinále vyrovnala svůj nejlepší výsledek na turnaji.
Petra Kvitová

Petra Kvitová v sobotu vyhrála prestižní turnaj v Madridu a nyní v Římě je už ve čtvrtfinále. Včera sice měla namále s Italkou Knappovou, proti které ve třetím setu musela smazat manko dvou brejků, ale dnes už předvedla mnohem přesvědčivější výkon a Srbku Jelenu Jankovičovou porazila 6-3 6-2.

Obě hráčky ve středu vydřely postup z 2. kola v třísetových bitvách až kolem půlnoci. Do vzájemného duelu o 16 hodin později vstoupila lépe Srbka, která vedla 2-0, ale pak vládla na kurtu levačka české hvězdy.

Pětadvacetiletá Kvitová výborně podávala, dokázala si dojít pro vítězný volej na síť, nebo úspěšně zkrátit hru za síť, ale především bodovala svými agresivními údery. Získala 11 z 12 gamů a rozhodla o svém vítězství. V závěru sice trochu polevila a zkušenou Srbku ušetřila od kanára, ovšem žádné drama nepřipustila a proti bývalé světové jedničce vyhrála čtvrtý ze šesti vzájemných duelů.



"Petra hrála sebevědomě, s jiskrou a pokud vydrží v této formě, bude jednou z favoritek French Open," řekla Martina Navrátilová při komentování zápasu. 

Po pauze na odpočinek, kterou si vzala na víc než měsíc a půl od konce února, se Kvitové daří. Získala titul v Madridu a vyhrála deset z jedenácti zápasů. 

Necelé dva týdny před Roland Garros si Kvitová na antuce připsala už osmou výhru v řadě a v Římě, kde jí příliš nesedí pomalejší podmínky, vyrovnala postupem do čtvrtfinále své nejlepší vystoupení z roku 2012. Loni vypadla už po svém úvodním zápase, 

O postup do semifinále se světová čtyřka Kvitová utká s Carlou Suárezovou-Navarrovou, nad kterou sice vede ve vzájemné bilanci 5-4, ale už tři střetnutí po sobě, z toho dvě letošní, prohrála.

"Doufám, že tentokrát to dopadne lépe, protože předtím to byly turnaje těsně předtím, než jsem si vzala volno. Tehdy jsem se moc dobře necítila, tak doufám, že teď se budu cítit lépe," řekla Kvitová. "Těším se, až si proti ní znovu zahraju, je to skvělá hráčka."

Španělka Suárezová dnes po odvrácení mečbolu, při kterém soupeřka udělala dvojchybu, zdolala po více než třech hodinách boje 6-7 7-5 7-6 Kanaďanku Eugenii Bouchardovou.

15. vzájemný souboj v Římě odehrají bývalé světové jedničky Maria Šarapovová a Viktoria Azarenková. Z předchozích duelů si každá připsala po sedmi výhrách, poslední tři střetnutí vyhrála Ruska. 

Šarapovová, vítězka turnaje z let 2011 a 2012, navzdory pomalejšímu úvodu, v němž prohrávala 1-3, porazila dvakrát 6-3 Srbku Bojanu Jovanovskou. "Dnes jsem musela hrát hodně trpělivě. Soupeřka byla ošidná a podmínky byly velmi náročné - vítr se na kurtu hodně točil ," řekla světová dvojka. "Navzdory několika brejkům jsem spokojená s tím, jak jsem zápas ukončila."

Azarenková až krátce po půlnoci zdolala Rumunku Irinu Beguovou, když od stavu 6-4 a 5-3 prohrála apět gamů v řadě a o svém postupu tak rozhodla až ve třetím setu.

Až ve čtvrtém vzájemném střetnutí se Simona Halepová dočkala premiérového skalpu Venus Williamsové. V Římě třiadvacetiletá Rumunka zvítězila drtivě 6-2 6-1 a se ztrátou pouhých šesti gamů postoupila do čtvrtfinále.

V něm se utká překvapivě s krajankou Alexandrou Dulgheruovou. Pětadvacetiletá Rumunka, jež se do hlavní soutěže dostala z kvalifikace a včera udolala Lucii Šafářovou, dnes vyřadila i Rusku Jekatěrinu Makarovovou. Světovou osmičku porazila 6-4 6-3, přestože v prvním setu prohrávala 1-4 a ve druhém 0-2.

Poslední čtvrtfinálovou dvojici vytvořily dvě kvalifikantky. Američanka Christina McHaleová, která postoupila po odstoupení světové jedničky Sereny Williamsové, a Ruska Darja Gavrilovová, jež překvapivě vyřadila 6-4 7-6 Švýcarku Timeu Bacsinszkou.

Tři kvalifikantky postoupily do čtvrtfinále podniku WTA Premier poprvé po dvanácti letech. V roce 2003 v Lipsku se mezi osmičku nejlepších dostaly Sandra Kleinová, Maria Ventoová-Kabchová a Els Callensová.

• WTA PREMIER 5 ŘÍM •
Itálie, antuka, 2,183.600 dolarů
čtvrteční výsledky (14. 05. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (4-ČR) - Jankovičová (16-Srb.) 6-3 6-2
McHaleová (USA) - S. Williamsová (1-USA) bez boje
Halepová (2-Rum.) - V. Williamsová (14-USA) 6-2 6-1
Šarapovová (3-Rus.) - Jovanovská (Srb.) 6-3 6-3
Suaráezová (10-Šp.) - Bouchardová (6-Kan.) 6-7(2) 7-5 7-6(7)
Dulgheruová (Rum.) - Makarovová (8-Rus.) 6-4 6-3
Azarenková (Běl.) - Beguová (Rum.) 6-4 5-7 6-1
Gavrilovová (Rus.) - Bacsinszká (Švýc.) 6-4 7-6(0)
• Čtyřhra - 2. kolo •
Matteková-Sandsová/Šafářová (5-USA/ČR) - Hantuchová/Stosurová (SR/Austr.) 6-3 7-6(1)
Dabrowská/Rosolská (Kan./Pol.) - Hlaváčková/Hradecká (6-ČR) 6-4 4-6 11-9
Pennettaová/Su-Wei Hsieh (2-It./Tchaj-wan) - Ajoamaová/Voráčová (Jap./ČR) 7-5 2-6 10-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

638
Přidat komentář
gigin
Zrušit lajnové a pískoviště. Ok?
Reagovat
mrafe
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě zrušit gigina a bude to ideál :-p
Reagovat
gigin
Pracuje se na tom. Jinak k té římské cihle. Obecně se tvrdí, že je nejvíc podobné té na RG. Já bych do toho nerýpal. Ta v Madridu je daleko více specifická. Ale já vím, že to všechno víš, jen si naštvaný, že Kvítí huklo. Hele dobrý turnaj, své si splnila, na FO je optimálně připravená.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud já vím, tak antuka na RG se považuje za celkem rychlou, i když tam to je kurt od kurtu jinak, zatímco antuka v Římě je naopak nejpomalejší. Že v Madridu je to specifické, to říkala i Petra, to je jasný. Jinak já čtvrtfinále v Římě beru, ale naštván jsem, to bezpochyby.
Reagovat
Frick
http://i.idnes.cz/13/062/cl6/JB4bdc55_2.jpg
takto nějak se tváříš?
Reagovat
fretek
Je tady dost výmluv (např. antuka) . Přitom jsou hráči, co to zvládají i na "plážovém" kurtu, zejména když na tom hrají od 4 let. Až Petra na Wimblu vypadne brzy (což si nepřeju), asi se bude říkat, že letos je na kurtech špatná tráva ...
Reagovat
Patri.k
to bych se ani nedivil, na trávu se na Wibmledonu stěžuje často :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože na ní málokdo umí hrát. Jak kdysi kdosi trefně poznamenal, spousta hráčů na ní hraje jako na tvrdém povrchu. Jenže tráva není tvrdý povrch. :-)
Reagovat
VlS
Hlavně si to pamatuj, pokud Petra náhodou vypadne brzo.
Reagovat
Patri.k
že si tady ldii protiřečí a říkají věci jen podle toho jak jaká češka vyadla je tu běžný fakt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu nějak nerozumím.
Reagovat
Patri.k
Nechápu proč ITF turnaje mají super webovky, kde najdete takřka všechno duležité (přihlašené hráče, rozlosování, live score, detajlní informace o turnaje atd.) zatímco u klasického tenisu jsou ty nejdůležitější informace často rozházené po celé webovce, informace o turnaji musí lovit na officální weboce, seznam přihlašených hráčů na fóru, rozlosování v live scores atd. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No bezva, teď se mi nějaký zas..ný rumunský dědek na FB směje že Petra prohrála a že Petra je tlustá svině. Já ty rumuny tak nesnášim na Petru nebudou šahat (ještě chytne žloutenku od těch rumunů) já jim napsala že simona je tlustá malá prasnice a že nikdy nevyhraje GS.
Reagovat
aligo
no ty seš kráva...
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň vidíš co jsou rumuni zač, pořád Petru uráží a simonu nadnáší.
Reagovat
aligo
a ty děláš to samý naopak... zamysli se...
Reagovat
smazaný uživatel
jen v sebeobraně
Reagovat
aligo
nejlepší sebeobrana proti těmhle lidem je ignorovat je... tím je naštveš nejvíc... ale to je zbytečný ti vysvětlovat... dál se ve světě ztrapňuj...
Reagovat
Patri.k
nemůžeš soudit všechny podle jednoho člověka... nemám rád, dkyž lidi takhle hází často východní státy do jednoho pytle... u západních bych řekli, že je to jedinec, ale jak je to výchoďák hodí ho do jednoho pytle...
Reagovat
Patri.k
navíc já mám osobní zkušenosti, že výchoďáci jsou mnohem srdnatnější a né tak chladní jako zápaďáci, nepočítám Rusáky, ti arogantní vážně jsou :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale oni mi píšou pořád a dneska už 20 rumun, hnus tohle to
Reagovat
aligo
ale určitě ne samy od sebe...
Reagovat
Patri.k
nehraj si na princezničku, určitě je něčím provokuješ :D
Reagovat
Chrenda
Uffff co s tím má společného Simona? To snad nemyslíš vážně!
Reagovat
misa
Havláte, neexhibuj tady!
Reagovat
smazaný uživatel
Havláte, přepni si na hokej!
Buď pokornější k soupeřům/ soupeřkám.
Petra si takovýho trola jako fanouška nezaslouží.
Reagovat
Chrenda
klasicky. Nahoru...Dolu. Nejhorší je, že jí to je vidět v ksichtu, že dostane nařezáno. Nechápu, že jí v jejím věku ještě nedošlo, že v tenise funguje jen a jenom POKERFACE! Že jí to nedokážou vštípit trenéři, tak to úplná tragedie. Největší rozdíl ve srovnání s Karolínou. Ona se prostě neumí ovládat a to by šampionka umět měla. Takže pořád má před sebou horu práce.

Jinak pomalá antuka s dnešní prohrou nemá co dělat. Je to jen zástupná výmluva.
Reagovat
smazaný uživatel
ale má, povrch hraje obrovskou roli v Petřině hře.
Reagovat
smazaný uživatel
To je snůška hovadin, cos teď napsal..
Reagovat
Chrenda
Tvoje IQ nebude moc vysoké. Jdi si dát sprchu ty "experte".
Reagovat
smazaný uživatel
Moje IQ je dostatečně vysoké na to, abych dokázal relevantně zhodnotit, že meleš ptákoviny.
Reagovat
VlS
Máš v podstatě pravdu, antuka nemůže za to, že někdo netrefí kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Největším problémem téhle diskuze je, že se podobné hovadiny považují za standard.
Reagovat
VlS
No, tak se podívej na počet UE a je to jasný.
Už zase po opatrným začátku najíždíš do starejch kolejí.
Petra prohrála, protože CSN hrála líp, rozhodčí s tím nemají co dělat. Povrch má vliv, ale s tím se musí hráčka srovnat. Rozhodně Petra na antuce strávila x násobně víc času, než na trávě.
Karlička hrála líp a nemá smysl hledat jiný důvody, proč Peťa prohrála.
Reagovat
Patri.k
Myslíte si, že se letos můžeme dočkat Petry jako světové jedničky? Nebo aspoň Lucky a Karolíny v TOP10?
Reagovat
smazaný uživatel
můžem pokud Serena klopítne na USO betonech a Petře vyjde FO a Americká šňůra. Může se to stát. Petra na to má
Reagovat
Patri.k
Jono, to jsem si taky říkal vloni... Serena obhajovala tak strašnou porci bodů u konce sezóny, že jsem si říkal, že ten její náskok, co má nic nemusí znamenat a ejhle, ona to všechno dokázala naprosto suveréně obhájit :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale stárne, Serena už je pomalu důchodkyně. Už to není nehratelné monstrum s nebrejknutelným podáním
Reagovat
aligo
Možná Kája, jinak myslím že asi ne ://
Reagovat
blixa
Ne, ne a nejspíš ne. A to si přitom připadám jako celkem optimista :D
Reagovat
Grape
Ne, spíš ne a spíš ano. :-)
Reagovat
misa
Petra je velmi nepravděpodobná. Musela by vyhrát dva grandslamy... Kája má sezónu rozjetou výborně, uvidíme, jestli se nezasekla... Moje milovaná Lucinka bude mít starosti s udržením dvacítky.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra s tímhle tenisem co předávěla v Madridu může RG vyhrát, hlavně nesmí narazit na Karla
Reagovat
Patri.k
Jedině wimbledon a fresh open, na nich v posledních letech předvádí dobré výsledky, ale aby vyhrála 2x GS po sobě, to by musela mít sakra štěstí nebo sakra formu :D
Reagovat
aligo
nebo od obojího trochu :)
Reagovat
Chrenda
Jsi spadl na beton z hodně velké výšky. Petra na jedničku se svojí současnou psychikou nemá vůbec nárok. To by si Serena i Masha museli zlomit ruce a nohy, aby na ně dosáhla a i Simona je pro ní v tuhle chvíli tučné sousto nehledě na CSN.
Reagovat
smazaný uživatel
negativistko
Reagovat
Patri.k
No, u Sereny by to nebylo tak nereálné, ji věčně něco je, takže je vážně schopná prostě na nějakou dobu zas přestat hrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to blábolíš, člověče nešťastná?
Reagovat
Chrenda
Ty si myslíš, že když Petra jednou porazila Serenu, tak je už skoro světová jednička. Ale Serena nebyla v pohodě a Petra prostě na post No.1 v letošním roce nemá. Pokud to dokáže, tak tu veřejně uznám, že jsem se mýlil a poblahopřeju ti k super odhadu. A chovej se tu slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde psal iqe, že se Petra stane letos no.1? To mi uniklo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé jsem neřekl, že to stihne letos, zadruhé tyhle "expertní" názory, kdy někdo jistojistě ví, co bude nebo nebude za půl roku, jsou vážně k smíchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo myslíte že patří do aktuální ženské velké čtyřky. U mužů tam je Nadal, Rožér, Andy a Novak. Podle mě u žen tam je Petra, Marfuša, Serena a Vika (i když je žebříčkově dole tak tam patří)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je jasné že ta ženská velká čtyřka není tak oficiální jako u mužů ono se ani o žádné ženské velké čtyřce nemluví protože se žebříček stále mění a pořád se to prolévá
Reagovat
Grape
U žen žádná velká čtyřka není.
Reagovat
Grape
Ale kdyby ano, tak těžko můžeš vynechat Simonu.
Reagovat
aligo
jako jo má výsledky, ale mě se tam nelíbí :D
Reagovat
smazaný uživatel
mě se tam také nelíbí.
Reagovat
blixa
To máte ovšem pech děťátka. Simona tam rozhodně patří ;-)
Reagovat
VlS
Mě se tam taky nelíbí, ale ona na to kašle a drze si tam je, dokonce jako dvojka:-)
Reagovat
aligo
rozhodně se Simona... píš Ana, ale ta je teď mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
Místo Viky Simona, ale jinak souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Simona tam nepatří protože nemá GS. Petra, Marfuša, Serena, Vika jsou velké šampionky, nepočítám Venus ta je už stará
Reagovat
blixa
Baťůžek bývala velká šampionka. Jestli naváže, to je pořád otázka.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrála 2x AO a byla ve finále TM je to skvělá hráčka a podle mě je lepší než Simona
Reagovat
blixa
Jo, ale bývala. Momentálně je Simona na trochu jiném levelu.
Reagovat
Grape
Tak u mužů byl Andy taky řazen do velké čtyřky i v době kdy neměl vyhrané GS...
Reagovat
smazaný uživatel
ale hráčku měsíce stejně vyhraje simona protože ty její fanatičtí fanoušci si myslí že simona je nejlepší hráčka historie a že ani Steffi, Martina, Serena na Simonu nemají.
Reagovat
Grape
Že tě baví tu furt řešit nějakou anketu :D. A navíc je to podle mě nesmysl, pokud Simona Řím nevyhraje tak nemá šanci hráčku měsíce vyhrát...
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, ale včera jsem se musela hádat s 5 Rumunama že Simona není lepší než Petra Kvitová a Martina Navrátilová. On by tam pořád psal, Petra is ugly, Petra is bit.ch. A že Simona je nejlepší hráčka. Co na té Simoně pořád všichni mají. GS nevyhrála, TM také ne, světovou jedničkou nikdy nebyla a v TOP 10 je jen velmi krátce.
Reagovat
Fandina
Napiš jim, že až vyhraje Simona dva GS a TM bude lepší. Teď ne.
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem jim psala a oni že Petra nebude světovou jedničkou. na WTA napíšu komentář, Super Petra nebo GO Petra a vždy mi nějaký hnusný Rumun odpoví. No Simona is best. Když nebyla Simona v TOP 10 dýchalo se ve WTA lépe, Rumuni jsou neuvěřitelně posedlí a vlezlí
Reagovat
Fandina
Aha. To je jasné, že až Simona vyhraje víc turnajů a GS, bude lepší, ale když to neberou, tak nemá cenu je přesvědčovat.
Reagovat
Grape
Aha :D. No tak to jsou ti Rumuni teda dost mimo. Ale já Simoně fandím (samozřejmě po Petře a ostatních našich) a rozhodně je to hodně dobrá hráčka, ve špičce je sice krátce, ale podle mě tam dlouho vydrží. GS asi moc nevyhraje, ona je trochu opak Petry - je vyrovnaná, ale těch největších titulů nedosahuje. Ale myslím, že světovou jedničkou jednou bude. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
něco jako Berdych vyrovnaná sice má nějaké letošní trofele ale na GS nemá
Reagovat
Grape
Zatím. Jednou i nějaký ten GS snad vyhraje, ale jak říkám, moc jich asi nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
max. 1 ale jen FO, na Wimbledon nemá hru a USO tam jí také nevěřím
Reagovat
LukasH
Já to dneska vůbec nevnímám negativně. Karla si to naprosto zasloužila. Třeba si zkuste představit, že by na druhý straně stála taková Jelena jako včera a třičtvrtě těch míčů by Petře vůbec nevrátila. Pak by se Petřin výkon hodnotil jako dobrej. Prostě je to většinou o Petře, ale ne vždycky a na nejpomalejší antuce v Římě to o ní prostě není. Navíc, jestli se dá říct, že nějaká hra Petře vůbec nesedí, tak je to ta Carly.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, a očividně s těmito myšlenkami už přišla na kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost.
Reagovat
FulnekUltras
Před RG můžeme být celkově pozitivní. V Paříži navíc aspoň na hlavních kurtech nebudou chybět jestřábi.
Reagovat
tommr
tak to se pleteš - na antuce se HE zatím nepoužívá nikde ...
Reagovat
smazaný uživatel
a přitom tam nainstalované je..
Reagovat
FulnekUltras
už tam jednou nebo dvakrát bylo...
Reagovat
smazaný uživatel
Nainstalované tam je, v TV ho občas použijí, ale hráči ho k dispozici nemají, to má tommr pravdu.
Reagovat
tommr
zeptám se tě na totéž na co jsem se už ptal queshe: můžeš mi nějak racionálně vysvětlit proč CSN včera málem prohrála s Bouchardovou zatímco dneska s Petrou vytřela kurt a ani se při tom nazapotila?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože o žádném vytření nemůže být ani řeč.
Reagovat
LukasH
Protože Evžena hrála líp. Víc do toho chodila, měla víc energie. Petra dneska většinou neměla takovou razanci úderů, aby to Carla nevrátila. A ty nebereš v potaz, že jednomu hráči může extrémně nevyhovovat styl jinýho hráče nezávisle na postavení v žebříčku. Petře styl Carly nevyhovuje. Jediná možnost, jak dneska Carlu přehrát bylo nastoupit na ní jako Petra nastoupila ve finále Madridu na Světlanu.
Nevím, co chceš dál slyšet. Petra prohrála po dlouhý šňůře vítězných zápasů se skvělou antukářkou na pomalý antuce.
Kdybys pořád nežil jen Petrou, bodama a výsledkama a dovedl si užít tenis jako sport a zábavu, ocenil bys i Karlu za její hru....
Reagovat
EllNino
to ale neumí, bohužel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně rozumná řeč.
Reagovat
George_Renel
na zápas mezi TNM a PPŠ (přesplnoštíhlou) již budu v hospodě a tam se staženým zvukem se siréna s houkačkou bude dát přežít. .-)
Reagovat
Grape
Jo tyhle dvě to je masakr. Finále AO 2012 byl můj první tenisovej zápas, který jsem sledoval bez zvuku :D
Reagovat
FulnekUltras
Hejkala počítám spíš k suchejm... ;-)
Reagovat
misa
Reagovat
smazaný uživatel
Team Petry po vyhraném Madridu chtěl zjevně pojmout Řím jako mileneckou zastávku, spíše takový výletíček, proto tam byla jen s tím svým amantem. Ale co se nestalo, ona vyhrávala, a tak se dostala do čtvrfinále. Kdyby jen trochu chtěla, tak dnes vyhrála. Nechápu, proč nevzdala před zápasem, ale asi neumí simulovat. Nevím, jestli nakonec tento způsob porážky Petru spíš neuvrhne do černých myšlenek, protože Karla jí umí znechutit život. Doufám, že ne, že si vzpomene na Madrid, na Serenu, na rádoby prohraný zápas s Knapp a že bude brát tenis jako zábavu. Dnes si dají krásný večer, zítra ráno pojedou do Prahy a v sobotu, se vsadím, budou na hokeji.
Reagovat
PetaM
Závist?
Reagovat
smazaný uživatel
počkat...proč závist? co mám závidět? Výlet do Říma? Naopak, já to plně schvaluju, po vyhraném turnaji je to nejlepší odměna. Jsi strašně zatrpklej, když hned z těch řádků vyčteš, že bych snad záviděla
Reagovat
EllNino
kvuli tomu srala na Řím přece :)
Reagovat
FulnekUltras
Nevylučuju, že si někam můžou zajít i s Karličkou, která se později odpojí...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra chtěla. Ale nešlo to, no. Jednou to přijít muselo a prohrát s Karlou na antuce není žádná ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla chvilkově. Celkově na to dlabala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačky, nedlabala.
Reagovat
Patri.k
dneskaje smutný den :D
Reagovat
lars
me dost vadi :
řekla Kvitová. "Těším se, až si proti ní znovu zahraju, je to skvělá hráčka."
radeji bych cetl neco ve smyslu: na zaklade odhalenych slabin CSN jsme vymysleli plan1 hry
pokud bude neucinny, tak mam pripraven plan2
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou jenom PR žvásty, ty nesmíš brát vážně. :-)
Reagovat
slacker
PR zvasty by mely byt tomu kdo je vypousti omlaceny o hubu a hlavu
Reagovat
mrafe
Jen škoda, že to nejde udělat s tvými žvásty. -P
Reagovat
slacker
Pro zacatek si muzes tenhle svuj zvast omlatit sam o sebe.
PS: Ja nemam ani PR ani svasty
Reagovat
mrafe
Tak mi vysvětli, proč pořád kopeš do Tommra a spol. To je ubohost.
Reagovat
slacker
Nemam rad jeho projevy na TP ve stylu Miki Kopas.
Reagovat
misa
dopadla pro Petru skvěle. Titul z Madridu a čtvrtfinále z Říma jsou krásné výsledky. Po té pauze nikdo nemohl vědět, jestli Petra vůbec bude schopná odehrát pár zápasů za sebou...

Dnes byla už docela unavená + neoblíbená soupeřka, takže se výsledku nejde divit. Teď odpočinek a pak vzhůru na Roland Garros.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Petra nevyhraje hráčku měsíce, tak si může WTA na.sra.t. Jako loni kdy Petra vyhrála Wuhan a byla ve Finále v Pekingu ale stejně vyhrála Marfuša která vyletěla ve Wuhanu hned ve 2.kole sice Peking vyhrála ale neoprávněně byla hráčka měsíce.
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčku měsíce vyhraje vítězka FO.
Reagovat
smazaný uživatel
FO se nebude počítat to Května ale až do Června. Wimbledon bude počítán do Července. Protože FO končí až v Červnu
Reagovat
smazaný uživatel
Loni se FO taky počítalo do května. Protože začíná v květnu.
Reagovat
smazaný uživatel
ALE LETOS BY SE POČÍTAT NEMĚL
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? A vypni si ten Caps..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože končí v Červnu, Wimbledon se také počítá do Července i když začíná v Červnu
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon se počítá do června. Teda alespoň loni to tak bylo, a to končil v červenci. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, WTA v tom má zmatky, uvidíme v Červnu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak WTA je jeden velkej zmatek..
Reagovat
Grape
Pokud vyhraje Řím Maria, tak bude bohužel téměř určitě hráčkou měsíce ona...
Reagovat
smazaný uživatel
což by bylo hodně nespravedlivé
Reagovat
Grape
Tak Maria by v tom případě měla semifinále + titul, Petra čtvrtfinále + titul, tudíž by to nespravedlivé nebylo. Nespravedlivé to bylo loni s tím Wuhanem a Pekingem.
Reagovat
smazaný uživatel
proč? Mařa by měla SF a výhru, Petra má ČF a výhru. CO je víc?
Reagovat
smazaný uživatel
loni PETRA F PEKING W WUHAN. MARFUŠA 2.kolo WUHAN W PEKING. PETRA BYLA OŠIZENA
Reagovat
Grape
Já si hlavně myslím, že Petře je úplně fuk, jestli vyhraje hráčku měsíce...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Titul z Madridu je jednoznačně víc. Ale to máte fuk, hráčku měsíce stejně vyhraje vítězka FO.
Reagovat
smazaný uživatel
FO se započítává do června...
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapočítává.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, máš pravdu. Loni byl fakt Wimbledon do června...
Reagovat
Grape
Titul z Madridu by mohl být víc snad jen z toho důvodu, že z něj Serena neodstoupila, jinak jde o naprosto srovnatelné turnaje. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid je Premier Mandatory (1000b), Řím Premiér 5 (900b.)
Reagovat
Grape
Tak to pardon, to mi uniklo. Nicméně co do obtížnosti turnaj vyhrát to srovnatelné je. :-)
Reagovat
kada.tom
nejde, bodově je lépe dotovaný Madrid
Reagovat
kada.tom
Noo, Petra prohrála. Bohužel se to dalo čekat, proti CSN se jí prostě nedaří, zvlášť na antuce, kde je pak Karel ještě nebezpečnější. QF vnímám jako úspěch, protože na tom římském oraništi to fakt není pro Petřinu hru. Taky si uvědomme, že Petra klidně mohla vyletěl už ve 2. kole a nakonec je z toho alespoň to QF :-)

Petra má za sebou dva vcelku úspěšné týdny a já bych jí nehanil. Kdyby dneska takto prohrála s Bouchard, budiž. Ale s CSN se to dá strávit, řekl bych. Hlavně, aby byla Petra fit a v pohodě na Paříž :-)
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak !!!
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Patri.k
Nebo se složíme a zaplatíme si společně předplatné tennis tv, ale kdo ví, jestli se vám dá věřit :DD
Reagovat
smazaný uživatel
naštěstí už jen RG a má Petra zase na rok pokoj od oranžového hnusu. A Czechbledon se blíží
Reagovat
FulnekUltras
Proč hnus? V Paříži to vidím optimisticky... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
A padáme, padáme !!! Musíme ještě sehnat ty prachy pro Mlejnka !!!
;-)))))

No, dnes to pro fanoušky Petry stálo za howno, ale furt lepší, než být zaživa slisován v popelářském autě...

Na RG to teprv přijde...

Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tři momenty

1) Petře se nedařil úplně top tenis
2) Karla všechno vrátila, místy s neuvěřitelnou klikou
3) rozhodčí v Itálii jsou tragédi, tlačili tu Karlu neskutečně.
[ Reagovat ]
Reagovat
FulnekUltras
Karla je každopádně dobrá - a na hluboké antuce zvlášť.
Reagovat
smazaný uživatel
To nepopírám. Ani nepopírám, že dneska hrála dobře. Ale v určitých momentech ji rozhodčí fakt zatlačili.
Reagovat
FulnekUltras
To rozhodně (viz níže).
Reagovat
FulnekUltras
Asi tak jako včera naše hokejisty... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nám včera pomohli jenom při vyrovnání na 2:2, jinak ne. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
K Petře....trapnost. Nechtěla. Jestli si myslí, že se snažila, tak si to nalhává. Protože todle nebyl její dobrej výkon a s tím ani ta antuka nemá co dělat.
Možná tak Eva, která si hřála pr*el nahoře a nebyla schopna dojít podívat se na auty.
Petra na to dlabala, to nic nemění na faktu, že lajnoví jsou napřesdržku. Vymyšlené auty Petině hlásí, ale Karliny byly neviděny. A ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že chtěla, ale byla na ní vidět frustrace jak z toho, že jí Karla všechno vrátila, tak právě z těch sporných autů.
Reagovat
tommr
Petra dneska zklamala na celý čáře. Porážku jsem sice čekal, ale tak slaboučkej výkon jako dneska předvedla Petra určitě ne. Petra chvílema na kurtu připomínala nemohoucí statistku ... :(
Reagovat
Michaelus
Ty statistiky vidíš všude, ne? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
nezklamala na celé čáře to brzdi. Tenhle hnus co se nazývá antukou Petře nesedí a ČF je určitě super, Petra hraje o 2 třídy lépe než v loni. Zklamání by bylo prohrát ve 2.kole s Knappovou 0:6 4:6 ale Petra nezklamala
Reagovat
tommr
píšu jasně že DNESKA zklamala. Čtvrtfinále jinak hodnotím pozitivně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nezklamala nikdy
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nepiš, zvlášť ne takhle po zápase, pak z tebe padají nesmysle. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se divíš, že na tebe vždycky vyletím, když tady píšeš takovéhle píčoviny?
Reagovat
tommr
tobě se snad zdál dnešní výkon Petry dobrej?
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně bych ho nenazval zklamáním. Že to na pískovišti proti Karle bude složitý, to se vědělo, a co si budeme povídat, vzhledem k posledním vzájemným zápasům a právě povrchu byla Karla mírnou favoritkou.
Reagovat
tommr
a můžeš mi nějak racionálně vysvětlit proč na tom samým pískovišti CSN málem prohrála s Bouchardovou zatímco s Petrou vytřela kurt a ani se při tom nazapotila?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože kdybys neměl zatměno před očima, tak bys viděl, že ten dnešní zápas byl taky vyrovnaný, rozhodně vyrovnanější než by napovídalo skore. A taky bys viděl, jak lajnoví tlačili Karlu.
Reagovat
misa
Třeba jednou dostaneš rozum.
Reagovat
smazaný uživatel
Říká někdo, kdo se tady nedávno sprostě navážel do Káji..
Reagovat
misa
No vidíš ... a já jsem ho už dostal :)
Reagovat
smazaný uživatel
i ČF na oraništi je skvělé. Hlavní ale bude RG snad tam znovu vevyhoří. Jako v lednu kdy se zdálo že má před AO dobrou formu a že by mohla udělat velký výsledek a nakonec s toho nic nebylo
Reagovat
LukasH
Gratulace Karle.:-) Mečbol proměnila neuvěřitelně. Na Petře bylo vidět, že je ráda, že si teď chvíli odpočine. Líbilo se mi, jak se u sítě objaly.:-)
Reagovat
aligo
už se mi moc nechte Petře s tímhle přístupem fandit... teď asi přijde zase dva měsíce pauza ne? vypadala na ní...ale já blbec jí budu fandit furt...
Reagovat
George_Renel
I když 2. set výsledkově dopadl hůře, už se alespoň na ten tenis dalo dívat.
Petra má za sebou výborné 2 týdny, přes zklamání si přiznejme že uhrála daleko více než bylo očekáváno, teď orazit a na rychlejším povrchu na RG to snad bude ještě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč zrovna Carla? Proč nemůže být Petřinou nemesis některá z mých favoritek? :D No nic, tak ještě jeden zápas a potom konečně atraktivní čtvrtfinále (to prosím berte trochu s rezervou)... :)

BTW: Omlouvám se všem, které jsem tady při zápase Vika - Lucka H. nazval ubrečenci. Jiřík je totiž jenom jeden. :D
Reagovat
PetaM
Protože tvoje favoritky jsou relativně hezké (fyzicky).
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že je to tím? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tři momenty

1) Petře se nedařil úplně top tenis
2) Karla všechno vrátila, místy s neuvěřitelnou klikou
3) rozhodčí v Itálii jsou tragédi, tlačili tu Karlu neskutečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom v Itálii? Já si snad nepamatuju prohraný zápas Petry na antuce, ve kterém by sis nestěžoval na rozhodčí. :D Hele, ty bys měl uvádět něco jako Pošta pro tebe. Mohlo by se to jmenovat "Brečíme s Jirkou". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemůžu za to, že lajnoví jsou tragédi :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemůžu z tebe. :D
Reagovat
Grape
Dneska holt hrála ta druhá Petra. I tak je ale třeba brát Řím pozitivně, já od Petry na tom pískovišti nečekal ani to čtvrtfinále. Teď se hlavně dobře připravit na RG. :-)
Reagovat
Patri.k
najednou se to neseká, když dohrají, asi se to vážně lehce přetíží
Reagovat
smazaný uživatel
aha že...a pak že jsem nepřející...každopádně matchpoint jsem neviděla, seklo se to a proto vás prosím, nechte si to příště pro sebe a ne jak onehdá nějaká Mařa, co to vyvěsila na idnesu
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš prdel ne? Ty seš teda člověk, že by mě z takovejch lidí fakt praskl koko(t).
Reagovat
smazaný uživatel
Petře ČF stačí, o nic jí nejde, eyes on the prize. Karla zatím vyhrála jenom International, ta má před sebou další "životní" zápas.
Reagovat
Michaelus
Já bych se bál, že mi něco ukousne
Reagovat
slacker
Promenuj ty BP sama, necekej ze bude pomahat>
A doprc neztracej servis ze stavu 40:0
Reagovat
smazaný uživatel
hm konec, nechápu proč to Petra teď nedala do volného prostoru ona to dá na přímo Karle na raketu, fakt nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska prostě Petra neměla svůj den. Ale na druhou stranu CSN hrála dobře (žádné vracení, jak tu furt někdo píše), to je potřeba ocenit.
Reagovat
Patri.k
a je tu konec, boužel
Reagovat
smazaný uživatel
vždycky na brejk či matchball se to sekne
Reagovat
smazaný uživatel
už aby začla tráva
Reagovat
smazaný uživatel
Dyť jo, třista let si tu raketu ber.
Reagovat
aligo
děs
Reagovat
smazaný uživatel
petra to má na háku...mimochodem i tady jí zahlásili aut, co nebyl...v této hře
Reagovat
Michaelus
Proč to pouští?
Reagovat
smazaný uživatel
A zase - nejdřív Petře upřou jasně dobrý servis a pad jí zahlásí neexistující aut. Jestli tohle není tlačení rozhodčích, tak už nevím.
Reagovat
Fandina
Jsou tam sporné momenty, kdy je míč nahraně, ale nemyslím si, že někdo tlačí oponentky Petry. Na takové tvrzení si netroufnu. Ale, že třeba některý míč vypadal na bod, to nepochybně. To se stát mohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, že oponentky tlačí záměrně. Ale tlačí.
Reagovat
Fandina
Pokud to nedělají úmyslně, tak není co řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to máš Péťo za kluka,že se nechceš před ním předvést??
Reagovat
tommr
Meidl má na ní velice špatnej vliv. Zlatej Štěpánek ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
nespamujte tady s tím shifty.....se mně to začalo sekat...nechte si to pro sebe....
Reagovat
Patri.k
Mě se to neseklo ani jednou, problém spíš bude ve výkonosti tvého počítače, když jsem to pouštěl na méně výkoném zařízení taky se to sekalo... takže server je na tom v pohodě, tak nebuď nepřejícnej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to taky začalo sekat. Můj počítač už je sice stařeček, ale net mám rychlej...
Reagovat
Patri.k
máš pravdu, mě už taky :DD ale o rychlost netu nejde i sebelepší streamy často nepřesáhnout 5 Mv/s to má každý :D
Reagovat
smazaný uživatel
vždy mi to jde...nevěřím, že by se tak rapidně zhoršila výkonnost
Reagovat
smazaný uživatel
Neseká se mi to vůbec, obraz jak víno.
Reagovat
tommr
a Petra zahodila další BP a pohřbila tím poslední jiskřičku naděje na nějakej obrat. Hru zakončila stylově několikametrovým autem z jasný pozice u sítě ... :(
Reagovat
Michaelus
Proč chodí Carla jako by si nadělala do kalhot? :DD
Reagovat
tommr
jj chodí jako kachna. Běhat ale přitom umí dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nechce dnes vyhrát je to na ni vidět tolik zahozených BB . To mi připomíná zápas Šafářová vs Stosur v Sydney letošním roce.
Reagovat
Patri.k
Sice Petra nehraje nejlíp, ale kdyby využívala šance stejně jako Carla, zápas už od pořádku mohl být hodně vyrovnanej
Reagovat
smazaný uživatel
no to si dělá Petra srandu :(( takhle to zazdit
Reagovat
smazaný uživatel
Takovej krásnej nalitej volej.
Reagovat
Patri.k
tohle nevypadalo moc, že se vešlo do kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
Další zahozený brekbol :/
Reagovat
smazaný uživatel
Výmluvy na rozhodčí tady v diskuzy sou naprosto OTŘESNÉ. Kristova noho, běžte do prdele. Kdyby to zatím nebylo aspoň tak jednostranné a byl tam nějaký sporný moment, který by třeba mohl celý zápas rozhodnout, ale takhle?
Karla je zatím prostě lepší. Oceňte soupeřku. Hraje totiž moc pěkně.
Reagovat
aligo
:D
Reagovat
aligo
souhlas až na to že soupeřka hraje moc pěkně...
Reagovat
misa
Máš pravdu.
Reagovat
Patri.k
no, hodně míčů tam sice těsných bylo, ale těžko usuzovat pro koho, mohlo to býv v podstatě prokohokoliv
Reagovat
Michaelus
Možná se líbí tobě jak hraje, mně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
a říkám zatím. Momentum se třeba ještě může otočit. Třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, asi ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsi slepej jak patrona, za to já nemůžu. Těch sporných momentů tam bylo víc než dost.
Reagovat
misa
Kdyby byly problémy, Petra by se ozvala. Ona to musí vidět dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby.
Reagovat
misa
Aha, takže Petra nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
víš co, queshi. Já du do hajzlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Běž.
Reagovat
smazaný uživatel
Karla by mohla strašit za peníze.
Reagovat
aligo
na hallowen se nemusí převlíkat :D
Reagovat
aligo
už jen 10 her :D :D
Reagovat
aligo
tak už zase 11 :// BP v prdeli.... :// slepice...
Reagovat
aligo
vzpomeň si na Kerber ve FC a čerpej z třetího setu :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
konečně. OTOČIT PETRO
Reagovat
Fandina
Je to bída, je to bída. Ale ještě je šance Peti 1:4. Zkus to otočit. Peti pojď!!!
Reagovat
tommr
CSN se nad Petrou smilovala a darovala jí konečně jeden BP dvojchybou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujem! A teď to otočí. :D
Reagovat
aligo
:D :D už jen 911 her v řadě!! :D :D
Reagovat
aligo
jen 11 :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Easy :DD
Reagovat
aligo
když zapne co včera vylnula tak jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jenom 10. To půjde. :DD
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D Dlouhý zápas to bude.
Reagovat
Patri.k
vlaštovka naděje, jeden break ze dvou servisů už se zas dá
Reagovat
kada.tom
alespoň, že to nebude kanár
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!
Reagovat
aligo
komedie co se týče těch BP :D

chtělo by to od Petry vidět aspoň jednou pojď...
Reagovat
FulnekUltras
do prdele s takovým hlášením autů !!!!!

Místo 0:4 to měla být jednoznačně shoda... ;-(

A vrchní vidí shůry howno...

Mám dojem, že Taliáni přejí pinkalkám obecně - vždyť je to jejich škola, a svá želízka už mají v řiti...
Reagovat
smazaný uživatel
další nevyužítý brejkbol
Reagovat
PetaM
Řekněme si to na rovinu - tohle jsme od Petry vždy chtěli. Aby neprohrávala s kvalifikantkama s hráčkama, které jsou pod její úrovní. No a Karel taková hráčka není, takže mise splněna :D
Reagovat
smazaný uživatel
stejnej obrázek jako v doha....kašle na to, děvče..
Reagovat
martinek37
A dost! Jdu domu, koukám na to v práci a nemá cenu tady kvůli tomu sedět. Zlatej Tom ještě. Ale co, snad bude líp za dva týdny.:)
Reagovat
smazaný uživatel
hm Petra neumí využít ani jeden Brekjbol a Carla zatím využívá všechny :/
Reagovat
slacker
Meidle zmiz a nerozptyluj Petru
Reagovat
smazaný uživatel
To je nechutná fraška, co z toho rozhodčí dělají. Nejdřív Petře upřou jasný eso a navíc jasně dobrej míč teď.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
tommr
Petra ještě schytá potupnýho kanára. Ona už není schopná ani přehodit sít i když má celej dvorec prázdnej ...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nemůže za to, že lajnoví jsou i**oti.
Reagovat
tommr
co mají lajnoví společnýho s tím, že Petra v ideální pozici nepřehodí sít?
Reagovat
PetaM
Noooooo, tak snad začít doufat, že Petra Karla nedostane ve Wimbledonu. Nevím, jestli je tráva silnější, než panický strach z Karla ...
Reagovat
aligo
další kanár od Karla :D
Reagovat
Chrenda
No vypadá to tak, bohužel. :-(
Reagovat
Patri.k
tak myslím, že je po zápase
Reagovat
Patri.k
to byl parádně zatočneje míček od Suaréz
Reagovat
PetaM
Jedinou možností je do toho začít řezat více a více a modlit se, ať to začne vycházet :D
Reagovat
aligo
ještě že jsem neměl peníze, jinak bych si na ní já blbec vsadil :DDD
Reagovat
martinek37
A teď to otočí :D
Reagovat
aligo
kez by
Reagovat
Patri.k
záleží jak moc se ji bude chtít :D a taky bude duležité, aby Suaréz občas chbovala a nedávala furt první sesrvis :D
Reagovat
FulnekUltras
dneska Ti ve třetím setu extrémně věřím...ale už kurwa

poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojď

do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Patri.k
to je hezký, ale pokud ji nevěříš ve druhém, tak tvoje důvěra na třetí je k ničemu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to snad znamená to, že věří i ve druhém ne?
Reagovat
FulnekUltras
druhý je samozřejmý předpoklad... ;-)
Reagovat
tommr
a je po zápase. Petra už úplně rezignovala ... :(
Reagovat
misa
tenis Petře řádně znechucuje... Taková lekce antukového mistrovství ale nemusí být marná. Aspoň z Petry spadne tlak ohledně French Open.
Reagovat
tommr
CSN ale nic světobornýho nepředvádí - to jen Petra hraje tragicky. Bouchardová měla včera CSN opakovaně na lopatě i když taky nehrála nic moc ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje hodně špatně :( ale i tak bude s největší pravděpodobností Hráčkou měsíce
Reagovat
aligo
Petra bude ráda, když nedostane kanára :D
Reagovat
martinek37
Co to s ní dneska je? Nejde jí to a tváří se jak kdyby jí někdo umřel. Po tom nátěru od Rogera Tomášovi další nepříjemnost.
Reagovat
PetaM
Nepříjemnost? Mně by zajímalo, co jste od obou čekali ...
Reagovat
martinek37
Trochu bojovnosti třeba?
Reagovat
PetaM
V tomhle případě se ani nedivím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když jedeš s přítelem do Říma, co asi celou dobu děláš ...?? To tě vyčerpá a rozhodí z koncentrace...mě to nevadí, hlavně at hraje na RG to co hrála v Madridu
Reagovat
martinek37
Jj, na tom něco bude.:)
Reagovat
Davor1
Tak sa zdá, že Karlička tu bude po dnešku zase o niečo viac "obľúbená".

Kľudne si fandite Petre, ale s Karlom a vracečkou a podobnými nechutnosťami jděte fakt do prdele :-))

Vamos Carla :-))
Reagovat
kada.tom
však Karel pořád jen vrací a vrací ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karla je prostě vracečka, na tom není nic špatného. Hraje kromě backhandu ošklivý tenis, pořád jenom vrací, vrací vrací a tenisový fanoušek zvrací zvrací zvrací.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl, hraje hodně dobře a chytře, dlouhé balony do backhandu Petry a mění tempo, čopy, atd...
Reagovat
Davor1
To tým analfabetom nevysvetlíš, oni rozoznávajú v tenise len 2 typy- vracečku a ranářku
Reagovat
Davor1
Roger si povodil Berdycha a Karlička si vodí Petru. Neboj sa, bude aj horšie :-))
Reagovat
George_Renel
Když tak očividně nesnášíš české hráče, proč se mermomocí cpeš na český web? To mi někdy u vás, Slováků fakt nejde do hlavy. Mě by ani nenapadlo jít na nějaký slovenský web a šít a hejtovat tam třeba Cibulkovou a spol......
Reagovat
Davor1
Ukáž mi príspevok, kde očividne neznášam českých hráčov. Alebo príspevok, kde hejtujem nejakého čecha bez príčiny. Rosol sa nepočíta, ten si ten hejt svojim chovaním doslova pýta.

Petru mám rád, fandil som jej v Madride, aj v druhom kole proti Knapp. Ešte radšej mám Lucku.
Reagovat
George_Renel
Když píšeš že si ji vodí a bude hůř, tak tam tedy nikde tvoji přízeň nevidím.....
Reagovat
Fandina
Tvoje příspěvky ale vypadají jako hejtování a navíc když spojuješ dva české hráče. Berďu si povodil ten a Petru si povodí ta. Bude hůř. Vypadá to jako provokace. Bohužel.
Reagovat
FulnekUltras
ale guwno...
Reagovat
smazaný uživatel
No horší náš tenis než ten vaš Slovenský být nemůže..to stejné v hokeji. Až budete mít hráče TOp 10 aspoň pul roku tak se ozvi čobolo
Reagovat
mrafe
umíš číst? Davor nekritizuje český tenis. Jemu spíš vadí příspěvky uživatelů, ke Karličce, že jí říkají Karel. Nevím proč jste se na něj všichni vrhli, že nemá rád české tenisty. Jsou tady daleko větší prudiči, kteří nikomu nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ji aspoň tak okatě netlačili rozhodčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Už toho prosim nech...
Reagovat
smazaný uživatel
hezkej mindrák máš
Reagovat
Chrenda
Myslím, že Petra už má z Menšíkové trauma. Uslyší její jméno a roztřese se jí ruka. No třeba se ještě zvedne, ale moc to nevypadá. Spíš to bude rychlý konec, jako s Tomem.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to má bejt? Petře upřou jasný eso.
Reagovat
FulnekUltras
chvílema jsou ty římské auty-neauty fakt na palici...
Reagovat
smazaný uživatel
A je to definitivně v háji...
Reagovat
Patri.k
Nojo, když Suarez každej break využiju a Petra každej zahodí...
Reagovat
Patri.k
Příjde mi, že tady nehodnotí lidi Petru podle hry, ale podle výsledků. Pokud příjde break, tak všichni říkají jak hraje super, pokud nepříjde, tak každý na jeji hru nadává...
Reagovat
aligo
vždyť není schopná dát míč pořádně do hry ://
Reagovat
Patri.k
no, to je pravda, ale zas, kdyby využila breaky mohlo to být o něčem jiném... ale není to jen tehle zápas, když posledně vedla 6:3 3:0 tak všichni říkali jak hraje skvěle, pak její soupeřka v 2. kole vývoj otočila a už servírovala na vítězství, každej tu začal psát, že už od začátku zápasu se jim Petra nezdála, prostě nemají vlastní názor
Reagovat
George_Renel
Ten slovenský komentátor mě štve ještě víc, než dnes mizerná hra Petry.
Copak musí pořád mlít pantem?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.shiftyland.net/ zkus tohle :)
Reagovat
George_Renel
No jo, ale přece nevyměním přesmetrovou plasmu za monitor PC. To je přece jen rozdíl.
Reagovat
aligo
propoj tv s počítačem a měj to natv :D
Reagovat
George_Renel
I když mám internet 20mb, tu kvalitu HDTV to prostě nedá. To raději přetrpím toho komentátora.
(Jinak propojeno to samozřejmě mám)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufal jsme, že naváži na včerejšího Jardu Jágra, ale dnes ani jeden nemají svůj den a oba se zdají hodně znechucení a otrávení tím jak jim to nejde...tak snad na RG bude lépe
Reagovat
PetaM
Nevím o tom, že by Petru někdo mohl po 10 minutách vystřídat ;)
Reagovat
aligo
po 3-5 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po 10 minutách? Ty se asi na hokej často nediváš, co? :D
Reagovat
PetaM
Tak jsem to asi přehnal, jak píše aligo - 3 - 5 minut? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To míň :D Ze začátku zápasu tak max. minuta, pak podle vývoje. Někdy se střídání protáhne...
Reagovat
smazaný uživatel
Střídat se dá (asi) jen v IPTL ;-)
Reagovat
tommr
a další zahozenej BP. CSN stačí jen udržovat míček ve hře a Petra se spolehlivě sama vyhází ... :(
Reagovat
PetaM
Promiň, ale zrovna teď jsi mimo - to nebyl zahozený BB.
Reagovat
aligo
Kde je Kotyza? ať jde za ní...
Reagovat
FulnekUltras
na duševní zotavené před RG
Reagovat
smazaný uživatel
Kozyta tam není
Reagovat
PetaM
Šmarjá, není tam :D
Reagovat
aligo
to je vůl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam její přítel. Májí líbanky v Římě
Reagovat
aligo
proto je tak unavená :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj -_-
Reagovat
aligo
Karel hraje h*vno, ale Petra větší...
Reagovat
PetaM
Petra hraje přesně to, co potřebuje, aby letěla domů :D
Reagovat
Patri.k
Pokud nebude Petra proměňovat breaky, tak se to prostě nedá
Reagovat
PetaM
No, tak za tenhle ale fakt nemůže :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle míček by určitě u Petry zahlásili jako out :D
Reagovat
smazaný uživatel
přesně...moje řeč...je mi z lajnových na zvracení
Reagovat
FulnekUltras
s těmi lajnovými je to bez jestřába taky svízel...
Reagovat
FulnekUltras
jasně, že ty dva promarněné BP z osmého gemu mrzí, jasně že Carla je kámoška, ale už se na to kurwa vyser a konečně zaber s tím, na co teď máš !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom mi nepřijde, že by hrála CSN nějakej světovej tenis, pořád jenom vrací a vrací a vrací, servis taky žádná pecka.
Reagovat
kada.tom
to je právě ono ... pořád jen vrací a Petra chce zakončovat, takže se často vyhodí .. Karel moc nechybuje
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby to aspon nebyl karel - mimořádně nesympatický tvor
Reagovat
FulnekUltras
dneska to ve třech setech pude... ;-)
Reagovat
misa
Co je potom Azarenka s Bouchard???
Reagovat
smazaný uživatel
Fešandy.
Reagovat
misa
Jsi opravdu nezdolný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom předpokládám, že Kvitule měla na mysli právě fyzický vzhled... :D
Reagovat
misa
Lidé si často pletou krásu a sympatičnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Obojí je subjektivní.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak set v čudu. Karel udržuje míč ve výměně a Petra se vyhází. Troufám si říct, že proti Bouchard by už Petra ten set měla taky za sebou, ale vítězně. Jenže Bouchard včera zase totálně neschopná ...

No, Petro, QF je určitě dobrý na to, že to je Řím, ale ještě se snaž - určitě máš na to ten zápas otočit :-)
Reagovat
Grape
Naprostý souhlas.
Reagovat
tommr
zatím je hra Petry jedno velký zklamání. Pokud se nějak nevzpamatuje tak bude zápas rychle u konce a Karlík se při tom ani nezadejchá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se laskavě do rozboru Petřiny hry nepouštěj, jako vždy jsi totálně mimo.
Reagovat
aligo
nevím že nešla do šatny...
Reagovat
slacker
Kolaps
Reagovat
slacker
6 micu v rade pro CSN
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ČF je taky dobrý...
Reagovat
Grape
Určitě je, ale ještě bych ji neodepisoval :-)
Reagovat
slacker
A 4 PROHRY V RADE se stejnou hrackou kdyz to neni Serena by jako byly dobry?
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě Petře jednoručáky nesedí. A navíc na antuce...
Reagovat
Patri.k
myslím, že většina z nás čeká, až Petra konečně bude světová jednička, nechceme donekonečna sledovat, že je 2 3 4 :D
Reagovat
Grape
Já to tedy vzhledem k její "vyrovnanosti" nečekám :-). Ale čekám ještě pár vyhraných GS.
Reagovat
tommr
a když už si Petra vytvoří nějakou šanci na rebrejk tak jí trestuhodně zahodí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nezahodila, sleduj zápas, ne čísla.
Reagovat
tommr
a ty dva vyhozený returny při BP byly co?
Reagovat
FulnekUltras
100% souhlas
Reagovat
tommr
souhlas kým? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti italští lajnoví jsou fakt komedianti :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nikdy nezklameš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozdíl od vám nemíním ty jejich prasácký chyby tolerovat.
Reagovat
PetaM
Toleruješ je úplně stejně, jako my. To, že to tady vykřičíš, ničemu nepomůže. Běž a zabij lajnové - jen takhle to nebudeš tolerovat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Být to u nás, Kaderka už by dávno odvolal šéfa komise rozhodčích (jako už to kdysi udělal) :-D
Reagovat
Patri.k
To je škoda, tohle mohlo změnit celej vývoj zápasu :(
Reagovat
aligo
ta je tak blbá... obávám se že asi máte pravdu,, je mimo.......
Reagovat
kada.tom
Hmm, 2 brejkbally byly, ale zůstaly nevyužity :-/
Reagovat
kada.tom
Karel ještě neměl špatnou hru na servise. Už je na čase, aby se to dostavilo :-)
Reagovat
Grape
Dva brejkboly...:-)
Reagovat
slacker
a oba v cudu
Reagovat
PetaM
K ho*nu taková hra ...
Reagovat
slacker
Budiceeeeeeeeek
Reagovat
aligo
musím uznat, že Petra je nějaká bez jiskry, bez nápadu, bez přesnosti...://
Reagovat
FulnekUltras
uvolněná až moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice vypadá jakoby Pavel Horváth s Vladimírem Menšíkem měli transsexuálního potomka, ale ten její backhand je lahoda pro oči, to musíte uznat.
Reagovat
PetaM
No, to je bohužel na Karlovi to jediné, co stojí za shlédnutí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra pochopila, že ji neupinká tak chce dávat rány ale vyhází se :(
Reagovat
Patri.k
občas je to těsný, tak snad to ještě zpřesní
Reagovat
Grape
Ale ten vítr se mi nelíbí, na něj vždycky doplatí spíš ta útočnější hráčka...
Reagovat
aligo
jak často se střídají čárový?? teď jsou pryč tři hry a už se měnili...
Reagovat
kada.tom
jak to bude "jen" o ten jeden brejk, tak to je pořád hratelný :-)
ale na toho Karla se nedá dívat ...
Reagovat
Michaelus
nedá, to je moc prostě
Reagovat
lars
si posun obraz, abys nevidel hlavu Karlika pokud je na vzdalenejsi strane kurtu :))
Reagovat
kada.tom
to není vůbec špatný nápad, hele :-D
Reagovat
aligo
nedělejte unáhledné závěry :D známe Petru... první hry nic neřeknou...
Reagovat
Patri.k
jj, return má pěknej, pokud trošku zpřesní hru, tak si Suaréz neškrtne
Reagovat
aligo
a Karel se taky vyhazuje... jeden brejk nic neřeší.. takže klid :D
Reagovat
Grape
Přesně tak, taky nechápu jak po první hře může někdo vědět jak zápas dopadne...teď Petra servis bez problémů podržela. :-)
Reagovat
aligo
Přesně a Petra je na returnu silná...
Reagovat
aligo
teď tam moc síly nebylo no :D
Reagovat
tommr
hned první hra ukázala čeho se dneska dočkáme: Karlík bude jen všechno vracet a Petra se sama vyhází ... :(
Reagovat
Davor1
:((((
Reagovat
smazaný uživatel
pro Karličku to dneska vypadá nadějně. Petra mi nepřijde úplně v ideálním rozpoložení.
Reagovat
FulnekUltras
zatím nejčasnější doba utkání, teplota ako tako, ale s tím Meidlem by si to asi měli trochu líp zorganizovat... ;-)
Reagovat
PetaM
Nooooo, a už mám chuť to vypnout :D
Reagovat
aligo
klid... :D včera to taky tak začalo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dneska se docela vyhazuje...
Reagovat
Patri.k
dneska mi příjde, že hraje na maximálním možném riziko, je to asi dáno i taktikou, že prostě se Suaréz dlouhé výměny hrát nemůže
Reagovat
aligo
uvidíme jak se to vyvrbí.. Karel se taky vyhazuje...
Reagovat
kada.tom
mám to podobně ...
Reagovat
aligo
úsměvy při rozcvičce, krásný tílko, Karle těš se :D
Reagovat
PetaM
Tak to byl hnusný pavouk :D :D :D
Reagovat
Michaelus
Byl odporný :(
Reagovat
EllNino
cooo ? :)
Reagovat
PetaM
Před tím, než ukázali "pavouka" na obrazovce - jakože los, tak jim přes kameru proběhl hnusný pavouk :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
kada.tom
ještě že jsem to neviděl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojede zase shiftyland?
Reagovat
smazaný uživatel
Snad :)
Reagovat
PetaM
Jasně, jede :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam mam furt jenom tu krátkou reklamu
Reagovat
aligo
F5
Reagovat
kada.tom
Petra za chvíli s Karlem. Snad se Petra dobře vyspala :-)
Reagovat
Michaelus
Možná ji k tomu někdo pomohl ;-)
Reagovat
misa
Carla je Karla, takže vlastně Kája. Za chvíli tedy Petra s Kájou :-)
Reagovat
kada.tom
Karel
Reagovat
tommr
takže Petra určitě ve 14:00 jak bylo plánováno nezačne. Aspon ale uvidíme nerušeně začátek zápasu Tomáše, kterej už má naopak kurt volnej ... :)
Reagovat
Fandina
Bylo tam napsáno ne dřív než ve 14 hodin. Ale je to jedno. Vypadá to, že za chvíli Davidové skončí.

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/709/OP.pdf
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecká není v kvaldě o Strasburk, takže se asi dostala nakonec do hlavní soutěže, pokud se neodhlásila, ale není u ní odhláška, takže spíš se vešla :)
Reagovat
Davor1
Simona vyzerá, že jej ten rýchly fail v prvom kole Madridu pomohol, je oddýchnutá, má natrénované a hrá v top forme. Doteraz stratila na celom turnaji dokopy 7 hier a udelila dvoch kanárov. Snáď to potvrdí aj zajtra a vo finále bude z hornej polovice niekto iný, ako UZSB, to by asi zase nedopadlo dobre...
Reagovat
lars
Treba ten dnesni zapas koupila , aby se moc neunavila :))
Reagovat
smazaný uživatel
já bych řekl, že aji dopadlo. Teď je ta příležitost porazit Marii dost veliká. Osobně bych Halep ve finále favorizoval proti komukoliv (kromě Sereny, ale ta je out)
Reagovat
misa
Zítra bude mít jiné starosti... Jak chytit nejbližší letadlo směr Karpaty :)
Reagovat
Davor1
stavíme sa? :-))
Reagovat
misa
Nie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že hráčky přemýšlí třeba tak, že když ví, že má jasně navrch, že soupeřce ze stejné země nechce udělit kanára, tak jí ten poslední gem pustí a veme jí ten další na 6:2?
Reagovat
Davor1
Videl si, ako jej to pustila :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to byla jen taková myšlenka, nemuselo to bejt zrovna jen na Halep-Dulgheru
Reagovat
lars
tak asi chtela udelit kanara :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem na tohle asi moc velkej cíťa :D
Reagovat
lars
pac , kdy zas bude mit prilezitost spoluhracce z FC nadelit kanara :))
Reagovat
Grape
To si nemyslím, je to dost nebezpečné - soupeřka se může chytnout a ještě to zkomplikovat. Podle mě tímhle způsobem profesionálky nepřemýšlí. :-)
Reagovat
Carter
"Teším sa z toho, že som v Riu dosiahla svoj zatiaľ najlepší výsledok na turnajoch WTA. Súperka robila na začiatku veľa chýb, čo ma povzbudilo a hneď som sa do toho dostala. V Riu je strašne teplo a dusno, hrá sa zle, preto som sa snažila čo najmenej vymýšľať a ísť dolu z kurtu čo najrýchlejšie. Nechcela som jej však dať dvoch "kanárov"," povedala Schmiedlová, ktorá si verí aj vo štvrťfinále proti Cepedeovej Roygovej.

Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/7655872/schmiedlova-postupila-do-stvrtfinale-v-riu-stratila-dva-gemy.html#ixzz3aCs6Scyf
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je úplně jedno, jestli jsou ze stejné země, když už chceš uvažovat tímto směrem, tak jde spíš o to, jestli jsou ty dvě kamarádky nebo ne. Máša a Káťa jsou ze stejné země a něco mi říká, že ty dvě by si nepustily ani míček, natož celý gem. :-)
Reagovat
lars
jeste neodstoupil; ten nas napina :))
Reagovat
tommr
tu radost nám určitě neudělá. Já bych navíc stejně preferoval kdyby jí Petra pěkně vyprášila kožich ... :)
Reagovat
Grape
Simona tu zatím hraje opravdu skvěle! :-)
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole turnaje v Řimě.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Římě ve čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9361 (+2601)
2. Halep 7200 (+440) *
3. Sharapova 7000 (+240) *
-----------------------------------
4. Kvitová 6760 *
-----------------------------------
5. Wozniacki 4940 (-1820)
6. Bouchard 4167 (-2593)
7. Ivanovic 3655 (-3105)
8. Makarova 3510 (-3150)
9. Petkovic 3315 (-3445)
10. Suarez Navarro 3250 (-3510) *
11. Kerber 3230 (-3530)
------------------------------------------
12. Plíšková, Karolína 3085 (-3675)
13. Šafářová 2995 (-3765)
------------------------------------------
14. Radwanska, A. 2940 (-3820)
15. Williams, V. 2646 (-4114)
16. Keys 2325 (-4435)
17. Errani 2140 (-4620)
18. Kuznetsova 2118 (-4642)
19. Svitolina 2095 (-4665)
20. Lisicki 2076 (-4684)
21. Muguruza 2075 (-4685)
------------------------------------------
22. Strýcová 1995 (-4765)
------------------------------------------
23. Bacsinszky 1958 (-4802)
24. Peng 1871 (-4889)
25. Jankovic 1830 (-4930)
...
27. Azarenka 1733 (-5027) *
...
50. Dulgheru 1002 (-5758) *
...
54. Gavrilova 946 (-5814) *
55. McHale 945 (-5815) *
...
Reagovat
tommr
Našim nejlepším hráčkám se až na jednu výjimku letos v Řimě moc nedařilo ...

Naší čest zachranuje jen Petra Kvitová, která už postoupila do čtvrtfinále.
Zatím zůstává na čtvrtým místě, ale v případě dalšího postupu má šanci dostat se až na druhý místo - závisí to ovšem i na výsledcích Halepový a Sharapový.
Petra si navíc opět o něco navýšila náskok na hráčky za ní ...

Karolína Plíšková sice z turnaje vypadla už v prvním kole, ale přesto si udržela 12.místo ...

Lucka Šafářová sice z turnaje vypadla už ve druhém kole, ale přesto se posunula na 13.místo před Agu Radwanskou ...

Bára Strýcová sice z turnaje vypadla už v prvním kole, ale přesto zůstává na 23.místě těsně za hranicí první dvacítky ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně pokles Erraniový na 17.místo, vypadnutí Jankovicový z elitní dvacítky a další postup Azarenkový (zatím na 27.místo - případnej postup do finále by jí už vynes zpátky do dvacítky) ...
Reagovat
PetaM
V první řadě je třeba říct, že Petra má druhé místo pouze a jen ve svých rukou.

Simona by potřebovala minimálně finále, aby Petra nebyla druhá, a Mášena potřebuje titul, aby Petra nebyla druhá.

Vzhledem k pavoukovi se dá tedy jasně říct, že pokud Petra v SF porazí Simonu a ve finále Mášenu, jde na druhé místo a ty dvě si můžou dělat, co chtějí :D To by byl úplně ideální scénář!!!! :D
Reagovat
lars
Masena uz neni Umirajici ? :)
Reagovat
PetaM
Ne, už tady mají jiné přezdívky .. :D
Reagovat
tommr
jj máš naprostou pravdu - pokud Petra získá titul tak jde na druhý místo bez ohledu na výsledky ostatních. Nechtěl jsem to takhle naostro napsat abych to ještě náhodou nezakřik. Pro mě osobně bude úspěch už to když Petra konečně porazí CSN a postoupí do semifinále ... :)
Reagovat
PetaM
Ale neee, Petra si to musí uhrát sama, naše tzv. "zakřiknutí" vůbec nemá vliv :D Určitě takhle přemýšlí hodně lidí na světě .. :D
Reagovat
tommr
vliv na zápas to sice nemá, ale dotyčnej to obvykle přesto za to "zakřiknutí" schytá ... :)
Reagovat
PetaM
Tak hlavně nepřivolat zakřiknutí! :D :D
Reagovat
kada.tom
Dulgheru < Halep
Suárez Navarro =< Kvitová
McHale < Gavrilova
Sharapova =< Azarenka
Reagovat
sprchon
Hraje kvůli dešti dohrává ještě teď.
V prvním setu nadělila kanára a ve druhém má break.
Podle bet365 má zatím 100% úspěšnost 1. podání. :)
Reagovat
sprchon
Tak to bylo rychlé. Před 5 minutami jsem viděl 3:1 pro Týnu a teď vidím, že už je hotovo. :)
6:0 a 6:1.
Týna na trávě drtí domácí Japonky z třetí a čtvrté stovky. Určitě má na víc, ale doufám, že to tam vyhraje a zvedne si náladu a sebevědomí před FO. A když už ne v singlu, tak třeba v deblu by tam mohla s Kájou něco uhrát. ;)
Reagovat
tommr
to je skvělá zpráva. Kristýna je už v semifinále a zase se o kousíček přiblížila k první stovce ... :)
Reagovat
Frick
http://g.cz/heineken-15-mist-kam-presunout-krumlovske-otacive-hlediste

kdyby probíhaly na dvou kurtech zajímavý zápasy, tak by se to tak mohlo cyklicky otáčet, ne?

Myrku, kup to tam tý svý Petrušce.
Reagovat
Frick
No, asi to zní poněkud blbě, nicméně člověka tak nějak potěší, že jsem se Lucky zastával právem. Ano - jsem radši, že za Lucčiným výpadkem na podání ve 2. (a 3.) setu s Alex D. jsou (zřejměú zdr. problémy a ne nějaká šílená labilita.

Snad se dá dopořádku. Má na to nějakých 10 dní.
Reagovat
VlS
Akorát zraněná není Lucy, ale Beth.
Reagovat
Roger_Federer
;),fakt?.
To neni mozne, aby clovek, ktery je ochotny jet nekolikrat na vylet na Stvanici podivat se na realny stav arealu, pak bedlive sledoval konkurencni turnaj na Sparte, podaval dokonale reporty o zachodech a septiku si neoveril na internetu fakta o Lucii S.
Reagovat
VlS
No vidíš kolik toho stihne, to my jsme lenoši :-)
Reagovat
EllNino
Lucka ale není nemocná ani indisponována :)
Reagovat
misa
S Luckou naštěstí nic není.

"No, asi to zní poněkud blbě, nicméně člověka tak nějak potěší, že jsem se Lucky zastával právem. Ano - jsem radši, že za Lucčiným výpadkem na podání ve 2. (a 3.) setu s Alex D. jsou (zřejměú zdr. problémy a ne nějaká šílená labilita."

Pokud přeješ Lucce zranění jen proto, aby se potvrdily nějaké tvoje teorie, tak jdi fakt do ...
Reagovat
EllNino
přesně, co když by to byly nějaký chronický problémy s ramenem, jako měla Iveta Benešová, který ji ukončily karieru, a musela by podstupovat operace, který by ji definitivně ukončily nejen boj o top 10, ale třeba i boj na WTA ...
Reagovat
misa
Raději o tom ani N E P I Š!
Reagovat
PetaM
Nechte ho ... To vidíte sami ... Je chudák nezaměstnaný, zřejmě stále sám, možná má i kočky, tak si to vybíjí takhle. Nemůžete to brát vážně, on to tak určitě nemyslel :)
Reagovat
PetaM
A to co napsal - určitě to nezkoumal tak do detailu. Prostě jenom měl na mysli nějaké drobné zranění, které neovlivní nic, jen vysvětlí prohru s Dulgheru ... Určitě neměl na mysli, že je to zranění nějaké vážné, které Lucce zničí kariéru :)
Reagovat
Roger_Federer
kocky ma doma ve sklepe prej i Fandina..Mozna ma Frick kocky od ni..
odpocitavam...
Reagovat
slacker
Navim jak kocky, ale jinak zbytek sedi i na Tommra
Reagovat
Frick
Konečně něco nového! Divočák na RG se jí podle všecho týkat nebude, nicméně její jméno figuruje na ITF 100.000 v Marseille (od 1.6.)

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034239

Bude ale potřebovat divočáka. Je až 72. alternující.

Dále jsou na tento turnaj napsány Siniaková, Koukalová a Allertová. Do kvaldy potom Bára Kr.

Ale kdoví, jak to nakonec bude.

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034646

Bára Kr. se třeba totiž vejde do MD v Brescii (50.000). V kvaldě pak Voráčová s Andrejkou.

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034217

Identické rozložení pak připadá i na travnaté 50.000 Easbourne. Navíc tam je psaná i (ano!) Kristýna Plíšková. Ale pozor - jestliže v Kurume (také 50.000) je turnajovou dvojkou, tak v Eastbourne je zatím na 11. pozici. Dá se tedy říct, že v Kurume jsou ty body rozhodně "lacinější" a nápad dát si tu dálnovýchodní šňůru nebyl rozhodně špatný.
Reagovat
sprchon
Další dobré info od Fricka. :)
Holky mají záložní plán, kdyby, jak se dá čekat, na FO nedošly moc daleko a Nicole by to taky mohla zkusit...
Reagovat
Frick
Hradecká - Hlaváčková
Plíšková - Plíšková
Koukalová - Smitková
Allertová - Cetkovská

Šafářová - M. Sands
Voráčová - Aoyama
Siniaková - Benčič
Strýcová - Krajíček
Uhlířová - Bogdan

Tedy, 4 české páry + 5 Češek ve smíšených párech.

Z akutální singlové TOP 200 (11.5.2015) se z Češek v deblu nepředstaví pouze Kvitová, která debly nehraje a také Bára Kr.

Ovšem, co se týče těch 4 ryze českých párů, tak ani jeden nebudí dojem toho, že by to byl silný debl na finále FC nebo LOH....

Pokud bych vybíral nyní, tak nejlépe by se mi skutečně jevila dvojička Lucka - Lucka. Ta by mohla vybojovat i olympijské zlato.
Reagovat
sprchon
Tak to se na holky těším... :) Fandit budu nejvíc Lucce s Beth, dvojčatům, která si zase po delší době zahrají spolu a Katce s Belindou ty se mi v Praze fakt líbily. :)
Dál jsem zvědav, jestli se předvedou Háčka, jak si povede Bára s Míšou a jak bude fungovat Denča s Petrou.
Reagovat
Frick
Vymění během (části) RG mikrofon za raketu....

Bude hrát s Bogdan debla.

http://www.tenisportal.cz/hrac/uhlirova/?annual=2013

BTW: Koukám na její statistiky a celkem ne překvapilo, že regulérní singlové kariéře dala sbohem již v létě 2004, nicméně až do roku 2013 si dala každou sezónu pár singlů pro radost.

Japato, že se jí takto dařilo získávat divoký karty. V singlu byla max. v pátý stovce a v deblu v TOP 20. Rozhodně se tedy nedá říct, že by to byla nějaká velká tenisová osobnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká tenisová osobnost možná není, ale její komentování se mi líbí čím dál víc. Má strašně sympatický a pozitivní přístup. Navíc jí s tím přízvukem všechno rozumím, zatímco těm bez přízvuku rozumím kolikrát starou belu. :D
Reagovat
Frick
To jo, ale prostě si nemyslím, že by ty kance dostala za komentování... :-D
Reagovat
darek.vrana
Proč divoký karty? Pokud si pamatuju, tak byla ještě nedávno v širší deblové špičce. Hrála normálně jako deblová specialistka a měla docela slušné výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se pokusím o krátký souhrn dalších dvou zápasů...

Masha - Bojana: Když jsem dorazil domů a zapnul SuperTennis, tak tam ještě běžel závěr zápasu Genie - Carla. Tak jsem to dokoukal a od třetího gemu přepli na Mashu. První čtyři hry byla lepší Bojana, ale pak se to úplně otočilo a Masha už toho Bojaně do konce 1. setu moc nedovolila... Druhý set už se mi trochu pletl s hokejem USA - Švýcarsko, ale Masha tam po tom brejku na 4:3 odskočila a nakonec dotáhla zápas na returnu. Chvílemi to bylo dobré, chvílemi horší (hlavně na začátku), ale celkově to byla docela bezpečná výhra. Jinak ale Bojana předvedla celkem sympatický výkon. Poměrně dlouho jsem ji neviděl, takže jsem se na ten zápas těšil, protože na obě holky se skvěle kouká. Masha se mi líbí víc, ale i jako dolňák musím uznat, že Bojana měla parádní výstřih. :)

Takže ve čtvrtfinále šlágr Masha - Vika. Zrovna teď jsem si psal na Twitteru se svou mexickou kamarádkou (taky fandí oběma) a už se na zápas moc těší. Vzájemná bilance je 7:7, takže to určitě bude zajímavé... Sám jsem zvědavý, protože chvíli mi přijde v lepší formě Masha a chvíli zase Vika. Každopádně ani u jedné to není úplně top forma, takže snad ji předvedou právě ve vzájemném zápase. :) Stejně si ale myslím, že se zase utkávají moc brzy...

Genie - Carla: Ještě teda pár slov k tomuto zápasu, který jsem viděl od stavu 5:5 ve 3. setu... Genie je děvče nešťastné. Za stavu 6:5 nedopodávala na vítězství. Pak v tie-breaku otočí z 2-6 na 7-6 (Carla ty mečboly solidně prohospodařila) a potom dá dvě dvojchyby za sebou. Kdybych jí fandil, tak bych byl snad ještě víc naštvaný než po prohře Any s Dariou... Jinak je zajímavé, kolik zápasů v Římě se už rozhodovalo v tie-breaku 3. setu. Když vezmu i kvalifikaci, tak jsem jich napočítal sedm.
Reagovat
janek_da
Se ti pletl s hokejem, jakože Maša i přes faul Bojany skorovala?
Reagovat
smazaný uživatel
Tolik zase ne. :D Akorát jsem oboje nestíhal pořádně sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Viko, to nešlo ve dvou? Už jsi mohla mít nožky dávno v teple. :) Ale vítězství se určitě počítá a jsem rád, že Vika dneska dopadla mnohem líp než její krajani v hokeji. :D
Reagovat
aligo
kdyby si nevzala MTO, tak Irina otočí :DD
Reagovat
kada.tom
Vika to dala, super :-)
Reagovat
janek_da
je vtipné, že teď je kurz 60 na Begu. Přitom je stav 5:1 a předtím tohle bylo za stavu 5:3
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujem,Monty25,kazdopadne mi urobi dobre ak moje ospravedlnenie je kladne prijate!Som v civilnom zivote zvyknuta spravat sa vzdy kultivovane.Nie som ziadna maligna parvenu.Sekla som sa aj v tom,ze som sa "robila mudra".Celozivotne vzdelavanie a takyto vysledok!!! Monty25,velky usmev a zaroven posmech na moju adresu.Uznavam ze clovek je tvor evolucny!
Reagovat
aligo
A doktor je tu, jak jsem říkal :DDD sice jen na chvíli, ale byl tam :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale Vika chtěla jenom krém na promasírování. :D Je tam zima takhle večer...
Reagovat
aligo
to je jednu, i to může Irinu rozhodit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta je rozhozená i bez toho. :D
Reagovat
aligo
:D ale i tak :D tohle je víc :D to způsobilo to, že Irina neotočila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ospravedlnujem sa,dokazem sa na seba poziet aj spatne hodne sebakriticky.Ale uz som sa posunula v case.XYZ prosim o prepacenie a ziadam uprimne o primerie-tento zapas ma zaujima z jedineho dovodu...vitazka tohto duelu bude hrat vs Maria Sh.!Monty25 ziadam naozaj uprimne za tie "infantility" o odpustenie
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já ti odpouštím, když ti to udělá dobře. :D
Reagovat
aligo
jestli bude MTO, tak to uznáš i ty ne, že to není nic s nemocí, ale jen taktika :D ?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nevidím důvod, proč by měl být MTO. V tom zápase s Luckou vypadala Vika chvíli jako polochcíplá, což dneska nevypadá. Taky je asi příjemnější hrát večer než během dne ve vedru...
Reagovat
aligo
máš pravdu má brej tak není důvod :D ber to s humorem :D ale v Zápase s Luckou to podle mě bylo taktický... protože jí doktor nedal ani prášek a hned jí bylo líp... to bylo prostě divný :D
Reagovat
aligo
teď má brej tak MTO nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem vazne jedinej co fandi Begu ? Jinak parada ted jeste treti set a Viki konci;)
Reagovat
janek_da
nejsi sám Icu je supr.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi :-)
Reagovat
FulnekUltras
v žádným případě !!! Hejkal raus !!! ;-)))
Reagovat
janek_da
Ale jinak dobrý, přijdu nachmelený z hospy, dám Begu za 50 a hele už je Vika 1.7
Reagovat
smazaný uživatel
Zapíjel jsi vítězství v hokeji? :)
Reagovat
janek_da
fandili jsme. Jáááárda Jáááágr :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky fandil jako o život! :) Po gólu na 4:3 jsem řval "Jarda Jágr je bůůůůůůůh!!!", že to musela slyšet celá ulice. :D
Reagovat
janek_da
tak to kámoš "kdo je bůh?" a sborem "Jarda Jágr" :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý. :D Hele, já jsem ještě ani nestačil sundat dres... :D
Reagovat
George_Renel
Bude zase MTO? Asi ano. Tak dobrou a hodně zdaru Rununce a zmaru podvodnici.
Reagovat
FulnekUltras
spolupodpis
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nie som troll fandim takmer tym istym teniskam ako Ty!S malymi odchylkami,mam hodne realnych zaujmov nez aby som sa realizovala urazkami na adresu inych.Musim pouzit otrepanu klasiku"Aj Ty Brutus"?Ak by som pocitala kolko som na Tenis portal cz napisala tak je to naozaj zanedbatelne,zelam vela stastia
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je jedno, komu fandíš. Není normální, aby tady ten samý člověk psal už pod několikátým nickem. A to ani nemluvím o těch nesmyslech, co jsi mi párkrát napsala do vzkazů...
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi snad zdá... Begu podle mě nehraje nic zvláštního, ale Vika zase zbytečně ztratila vedení 5:4, když nedopodávala na vítězství. To jí dělá v posledních zápasech obrovský problém...
Reagovat
kada.tom
No ty pí*o, takhle hnusný prase na setbol ... :-/
Reagovat
Atoidi1
ale i kdyz za nej musela bejt moc rada, presto zvolila misto winneroveho krepceni omluvne gesto
Reagovat
smazaný uživatel
Já už chci ale jít spát, tak to neprotahuj...
Reagovat
kada.tom
souhlas, snad to Vika dotáhne do TB a v něm rozhodne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl humus, ten setbol... :(
Reagovat
kada.tom
šílený, takovej pěknej servis Vika dala a ono tohle ...
Reagovat
janek_da
no nic no. Icu vyhrála set. To jediné je důležité.
Reagovat
smazaný uživatel
Musim po pravde priznat,ze mne sa ten typ postavy nepaci/sama som hodne vysoka a stihla!/Ale naviac mi prekaza u Viktorie nie len postava,ale obcas sa nesprava korektne a fair play k superkam,konkretne teraz,
!Vykolajila Irinu Begu tym vykrikom!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, troll z Izraele se zase registroval pod novým nickem...
Reagovat
aligo
a původní nick byl? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta už měla nicků... Maira.Israel, Alexandria a dalších asi pět. :D
Reagovat
janek_da
Viku vidím po dlouhé době a to je teda síla. Ona jí snad Petra nějak předala ta kila.
S takovou vizáží se teda do top10 nevrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono záleží na vizáži? Já myslel, že na výsledcích... Mně se Vika líbí a přijde mi taková rajcovnější než dřív. Už jí není 20 a je to prostě ženská. :) Všichni janekdové, blixové a další mi můžou vlézt na hrb. :D
Reagovat
aligo
u Viky se ti kila na víc líbí, ale u Any se ti líbí vychrtlost? :D chjo :D
jasný, každá je jiná, ale stejně :D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, každá je jiná. Mně se nelíbí vyloženě jeden typ ženy. :)
Reagovat
aligo
Co se týče mě :D tak je mi Vika v současný podobě odporná, tudíž ani její výsledky se mi nelíbí :D my se prostě neshodneme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Odporná? Proč tak silné slovo... Když vezmu Mashu, Anu, Viku a Caro, tak se mi v podstatě všechny líbí teď ještě víc než dřív. Masha byla jako teenagerka taková roztomilá, ale prostě dozrála jako víno. :) Anička se mi teď určitě líbí víc než dřív, protože jak zhubla, tak má dlouhé nohy jako laňka a myslím, že i v obličeji jí to sluší víc. :) Vika je taková rajcovnější, jak už jsem napsal. Dřív se mi taky moc líbila, ale teď je to prostě ženská (to dělají ty větší prsa, jak psal gigin). :) Akorát u Caro nevím, kdy se mi líbila víc. Teď má takovou pěknou vysportovanou postavu, ale když byla trochu buclatější, tak jí to taky slušelo. :)

Prostě když tě někdo fyzicky přitahuje, tak 3 kila dole nebo nahoře nehrajou roli... :)
Reagovat
aligo
neber to zle, ale Vika spíš tak 10 kil...
Maria je kočka to jo, ale nefandím jí kvůli tomu hekání.. jinak v poho
Aně docela fandím, líbila se mi víc dřív, jakž měla kulatější obličej a nějakej sval na těle :)
Coco moc nemusím.. je taková chvílema mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
Coco? Snad Caro. :D Jinak nevím, kolik Vika vážila a váží, ale mně jako normálnímu samci se prostě líbí. :)
Reagovat
aligo
já to blbě přečetl :D Caro fandím :D
Reagovat
janek_da
Tak samozřejmě, že na vizáži nezáleží. Ale říkám si, že asi tenisu nedává vše, podle té vizáže. Ruku a reakce má pořád dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Sumyk ještě během AO říkal, že Vika hodně maká, aby se vrátila na své předchozí pozice. No a nemyslím si, že by pod Fissettem něco zanedbávala... Podle mě vypadá pořád dobře. Není to tak dávno, co jsem tu dával její fotku v bikinách. :)
Reagovat
janek_da
Tak Vika je mladá holka. V bikinách určitě vypadá suprově. I tomu Sumykovi věřím. Jestli je to hormony nebo už věkem, že

Tak to bylo nechutné Icu.
Reagovat
COMEON
"Všichni janekdové, blixové a další mi můžou vlézt na hrb. :D"
haha :'DD
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi kterej? Tebe ještě neznám... :D
Reagovat
COMEON
podla mna poznaš , mal som nick POJD ale blbne mi to tam :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. To mi taky mohlo dojít, že ses jenom přeložil do angličtiny... :D
Reagovat
janek_da
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
I ked ma Viktoria slabsie chvile ale mam dojem,ze to v dvoch setoch da s prehladom.Teda Viktoria Azarenka vs Irina Begu.Viktoria ma velmi silne dispozicie vyhravat,ak sa jej stav zdravia i hry dostanu do suladu
Reagovat
smazaný uživatel
Viktoria Azarenka si pocina naozaj skvele,ale Irina Begu je uz v druhej sade celkom odovzdana
Reagovat
kada.tom
noo, Vika má taky slabší chvilky, ale hraje dobře - působí dobře :-)
Reagovat
George_Renel
Hlavně je to křivá hráčka, co hraje podpásově.
Reagovat
aligo
+1
Reagovat
kada.tom
Viktorka má set :-)
Tak ještě jeden :-)
Reagovat
mrafe
Nevíte pro holky skrečovaly?
Reagovat
EllNino
možná bude mít Frick s tou rukou Lucinky přeci jen pravdu :/ ...nebo s něčím prostě u Lucinky
Reagovat
smazaný uživatel
No snad to do RG bude Ok. Ale uz mam strach je to uz za chvili jinak , ze se odhlasily udelaly dobrou vec pro Lucku a jak znam Bethani tak ji k tom podporila a hnevat se nebude.
Reagovat
tommr
zatím není jistý kvůli komu to odstoupení je. Nebo to už někde oznámili?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne , ale cloveku co zna Lucku a vi i podle cisel jak hrala posledni zapasy a co naopak je jeji dominantou tak to uz pochopi . Myslel jsem si , ze se v tenisu orientujes , ale jak to ctu tak se asi vyznas jen v tech tabulkach a pozicich. Docela si me zklamal ,.
Reagovat
tommr
očekávám od tebe omluvu ... :)
Reagovat
slacker
A ja ocekavam omluvu od tebe
Reagovat
sprchon
Cože, vždyť dneska vyhrály. :O
Aha, zítra hrát nebudou... :(
Reagovat
tommr
snad je to jen prevence a doufejme, že u BMS a ne u Lucky ... :)
Reagovat
aligo
já bych byl radši kdyby byly obě v pohodě a odstoupily třeba kvůli únavě nebo tak.. ale to asi nebu, tak hodně štěstí a zdraví pro FO a WIMBL :))
Reagovat
kada.tom
kde ten walkover vidíte?
Reagovat
sprchon
Třeba na livesportu, dej si tam program na zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš dneska opět vyhrála, takže paráda! Ale zatím jsem neviděl, tak snad další zápas dají až večer a konečně jí v Římě uvidím.. :-))
Reagovat
lars
to je divny , ze ji nedavaji vecer
Reagovat
r176
Reagovat
slacker
Zero - kvindici
Reagovat
Chrenda
že Petra s CSN prohrála poslední tři utkání, přesto vede ve vzájemné bilanci s CSN 5:1. Toť unikátní počin. :-)
Reagovat
lars
ne 5:4
Reagovat
PetaM
"O postup do semifinále se světová čtyřka Kvitová utká s Carlou Suárezovou-Navarrovou, nad kterou sice vede ve vzájemné bilanci 5-1, ale už tři střetnutí po sobě, z toho dvě letošní, prohrála."

Vyjadřoval se k tomu, co je v článku :)
Reagovat
lars
jo tak :))
Reagovat
aligo
se zítra utkají o čtvrté místo v Race :D tak schválně :D
Reagovat
FulnekUltras
Petra to dá !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zítra not before 2:00pm na stejným kurtu. :)
Reagovat
aligo
to není dobrý... snad bude zataženo :) jestli bude horko, tak je to zlý...
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra má být 26°C, to není tak hrozný a pořád lepší než noční zápas. :)
Reagovat
aligo
a dost možná to bude tak o hodinku déle, protože Goffin a Ferrer asi budou hrát dlouho si myslím :D
Reagovat
PetaM
Já myslím, že při sluníčku to lítá více :D
Reagovat
tommr
blbý je jen to, že Petra bude zase hrát souběžně s Tomášem ... :(
Reagovat
aligo
to je na prd... no co... Petra na PC a Tom v TV :D
Reagovat
lars
treba nekdo odstoupi :)
Reagovat
aligo
Karla i Roger :D ale spíš Karla :D
Reagovat
slacker
Tommr by mohl odstoupit a byl by klid
Reagovat
tommr
že ty sis dneska nevzal prášky ty blbečku?
Reagovat
aligo
zapomněl jsi smutný smajlík :D
Reagovat
PetaM
Tak nevím, co je horší - zapomenout si vzít prášky, nebo smajlíka? Já hlasuju pro to první :D
Reagovat
aligo
:D
Reagovat
slacker
kdy udelas dalsi video s dalnicarema, miki?
Reagovat
smazaný uživatel
Gretuluji. Jsme překvapen tím, že to zvládla ve dvou setech. Byl to od ní docela dobrý výkon. Až na ten začátek samozřejmě. Smetením, jak se to píše v expreskch, bych to nenazval. Jelena kousala jak to jen šlo, ale nemohla zajít rytmus respektive ztracený rytmus se začátku zápasu.
Vůbec jsem nečekal, že Peťa dojde do QF, ale to se cení a o to víc na římské antuce, která očividně je na okruhu nejpomalejší, kde to Češkám nesvědčí.
V cestě ale stojí Carla. Nevím no. Nebudu si tipovat, stát se může všechno, ale očekávám vítězství CSN.
Reagovat
aligo
"Nebudu si tipovat, stát se může všechno, ale očekávám vítězství CSN." :D :D Řekl bych že sis tipl :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak ano. Odhaleno :DDD
Reagovat
aligo
:D :D
Reagovat
FulnekUltras
Očekávám přesný opak.
Reagovat
aligo
je zatím dle sázkovek mírná favoritka 1,6:2,3...myslím že jí to moc dlouho nevydrží a zítra to bude 1,8:1,8 :D :D
Reagovat
slacker
zatim skusene zvladnuty TB. prubeh 3. setu vypadal ze Tomas taha za kratsi provaz, ale TB zvladnul nad ocekvani dobre
Reagovat
pockerface
Včerejší zápas jsem neviděl, jen jsem koukal na skóre a po 1.setu šel spát. Byla to prý divočina, ale Petra to zvládla. Dnes jsem opět nemohl koukat a Petra to po nepříznivém začátku opět zvládla. Tak do třetice všeho dobrého, zítra se nebudu koukat a snad Karlu porazí.
Reagovat
aligo
docela se mi ulevilo že bude na FO nasazená :DD
Reagovat
FulnekUltras
Dneska jsem zvědav, jak se popasuje s Begu.
Reagovat
COMEON
myslim si, že Vika to zvladne :)
Reagovat
FulnekUltras
no... ;-)
Reagovat
PetaM
A toliko tu bylo řevu, že Kája je Českou jedničkou, a že Petra bude mít co dělat, aby jí vůbec dohnala do trávy ... Csss. Už je před ní o 110 bodů :D

A - přibližuje se legendární hranici 7.000 bodů, kterých ještě nikdy nedosáhla ... :D
Reagovat
FulnekUltras
i bez umělého kyslíku...
Reagovat
PetaM
Pche, tak oprava, legendární hranici už pokořila :D Tak teda další legendární hranice - 8.000 bodů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Padne po FO :D
Reagovat
misa
Teď je Karolína čekou dvojkou, Lucka v Římě promarnila na dlouhou dobu asi poslední šanci k jejímu předstižení.
Reagovat
VlS
Proč poslední?
Reagovat
misa
Stačí se podívat na obhajoby Lucky a Karolíny. Nečekám, že by Lucka v Paříži došla alespoň do čtvrtfinále.
Reagovat
lars
Takovy rev tu nebyl. Mas slysiny ?
jenom nejake napsane prispevky o tom tu byly :))
Bud rad , ze ji to v Madridu vyslo
Reagovat
Roger_Federer
Ja trosku spadl z hrusky...jeste pred cca 20 dny to vypadalo na blamaz..je to sport..Uvidime jak dlouho Petka vydrzi podavat vyrovnane vykony, doufam ze dlouho..
Reagovat
VlS
Peťo, přeju Petře, aby ten důvod k tvýmu nadšení vydržel co nejdýl, ale znáš Petru, ne? Ono se to může zase rychle otočit. Jásej radši až na konci sezóny.
Reagovat
PetaM
Ale tak konec sezóny je daleko ... :D Já se těším na to, co bude již brzy - snad :D
Reagovat
aligo
Maria vs Daria
Petra vs Simona

co vy? :D
Reagovat
Grape
Vidím to úplně stejně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje vysněné SF
Begu vs MCHale
Kvitová vs Dulgheru
Moje obáváné SF
Azarenka vs Gavrilova
Suarez vs Halep
A nejpravděpodobnější SF
MCHale vs Masha
Kvitová vs Halep
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nic netipuju. :D Ale nepřekvapilo by mě, kdyby to celý vyhrála Petra. :DD
Reagovat
PetaM
Hm, nevím :D Pořád si myslím, že Karel si to prostě uhraje :D
Reagovat
aligo
s Petřinou aktuální formou jí věřím víc :))
Reagovat
PetaM
Vzhledem k tomu, jak Karla nesnáším, tak určitě postoupí on. Protože poslední dobou postupujou většinou ti, které nesnáším :D :D
Reagovat
COMEON
:DD snad sa budeš mýliť a Petra to da :)
btw. tiež neznašam Carlu :D a čím ďalej, tým viac :D
Reagovat
FulnekUltras
Irinu a Alex vůbec nepodceňuju... ;-)
Reagovat
kada.tom
Můj tip:

Gavrilova - Azarenka
Kvitova - Halep
Reagovat
Fandina
super a gratulka k dvousetové výhře. A proti Carle moc držím palce. Nebude to jednoduché, ale uvidíme. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Zítra může Petra zase překročit svůj vnitřní Rubikon... ;-)
Reagovat
Jan
Nebo i stín. Pomalu se ve čtvrtfinále transformuje na Robocop mód pro semifinále :)
Reagovat
FulnekUltras
Začínám cítit silné dálkové spojovací vibrace s Jarouškem... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Přece jen mám pocit, že aureola jediné letošní přemožitelky Konga se do podvědomí soupeřek slušně zavrtává...což je nakonec zcela ok, teď jen to, Peti, nějak zbytečně neprošustrovat.
Ale zrovna zítra proti mladé Menšíkové Ti opravdu věřím, přišla pravá chvíle pro odplatu a vnitřní reparát.
Pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Když polomrtvá Petra uhrála v obou letošních zápasech po setu, neměla by zítra mít problém získat dva.
Reagovat
aligo
ale to nebylo na pomalé antuce..
Reagovat
aligo
ale snad to Petra zvládne :))
Reagovat
FulnekUltras
právě tahle věc by ji mohla spolu s posledními porážkami od CSN o to víc motivovat - a případné vítězství bude o to cennější...
Reagovat
aligo
jestli Petra porazí KSN tak si myslím že to celý vyhraje :))
Reagovat
aligo
CSN :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekla :D
Reagovat
Oin
Když napíšete CSN, vždycky se mi vybaví Crosby, Stills & Nash.
Reagovat
misa
Petra to ví, a proto bude extrémně agresivní. Záleží na tom, jestli jí budou padat míče do kurtu. Je ve formě a pohodě, takže by měly.
Reagovat
Grape
Ale Carla už taky nemá tu formu, co měla třeba v Miami. Vždyť se tu trápila i s Monou Barthel...
Reagovat
smazaný uživatel
dokonce mále prohrála s Evženou, takže forma strašná
Reagovat
tommr
jak jí ale znám tak proti Petře bude určitě hrát jako o život ... :(
Reagovat
lars
urcite nema strasnou formu
Reagovat
smazaný uživatel
možná ne, ale trápit se s Evženou
Reagovat
smazaný uživatel
Carla má mnohem vyšší formu než je úroveň Havlátových příspěvků.
Fandím Carle, jak stabilní výsledky dokáže podávat. Právem si uhrála Top 10.
Jen ať prověří Petřinu odolnost.
Reagovat
FulnekUltras
Letos je Carla absolutně nejvyrovnanější hráčkou - mám dojem i s nejvyšším počtem odehraných zápasů. Pro Petru to bude do jisté míry zápas pravdy.
Reagovat
kada.tom
mladá Menšíková :-D
nikdy mi to nenapadlo, ale máš pravdu :-D
:-D :-D :-D
Reagovat
FulnekUltras
jo Laděnuška vyváděl se španělskými turistkami vždycky rád... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist