Lehečka zabojuje v Madridu o své největší semifinále, Sabalenková se ve šlágru utká s Rybakinovou

2. 5., 04:00
Previews 51
V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se dozvíme posledního semifinalistu mužské dvouhry a obě ženské finalistky. Jiří Lehečka bude na své největší semifinále útočit proti světové čtyřce Daniilovi Medveděvovi. Světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková se o finále utká s Madison Keysovou a druhá finalistka vzejde ze šlágru mezi obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.
Lehečka si zahraje proti Medveděvovi o své největší semifinále v kariéře (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, čtvrtek 2. 5.

Čtvrtfinále mužů
Lehečka (30-ČR) - Medveděv (3-) | Manolo Santana Stadium (20:00 SELČ)


Semifinále žen
Šwiateková (1-Pol.) - Keysová (18-USA) | Manolo Santana Stadium (16:00 SELČ)
Rybakinová (4-Kaz.) - Sabalenková (2-) | Manolo Santana Stadium (21:30 SELČ)

 

Lehečka – Medveděv | 20:00 SELČ

Jiří Lehečka perfektně využil šanci připsat si svůj zatím asi vůbec nejcennější skalp v kariéře. Nejlepší Čech v žebříčku ATP se výborně vypořádal s bouřlivou atmosférou na centrálním dvorci, výborně servíroval a skolil po setech 7:5, 6:4 antukového krále a pětinásobného šampiona Rafaela Nadala, který absolvoval svůj poslední start v tomto dějišti.

Dvaadvacetiletý Čech má velký talent i potenciál, jeho největším problémem je disponovat nejlepší možnou formou po delší dobu. V letošní sezoně zaznamenal několik brzkých vyřazení a nečekaných porážek, ale na druhou stranu získal v lednu v Adelaide svůj první titul na okruhu ATP a včetně Madridu prošel na dalších třech akcích do čtvrtfinále.

Na obě dosavadní čtvrtfinálové účasti na podnicích Masters dosáhl v letošním roce. Mezi nejlepší osmičku se probojoval také v březnu v Indian Wells a v kalifornské poušti bohužel nestačil 3:6, 3:6 na rozjetého Jannika Sinnera.

Proti bývalé světové jedničce Nadalovi zaregistroval svůj nejcennější skalp a nyní může vybojovat svou žebříčkově největší výhru. Za sebou má šest soubojů se zástupci TOP 4 pořadí, všechny prohrál a dohromady získal jen dva sety.

Vizitka Jiřího Lehečky.Vizitka Jiřího Lehečky. (@ Livesport)

Lehečka – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Adelaide (triumf)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 16:8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 3:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:3 (kariérní 3:14)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:1 (kariérní 0:1)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Lehečka – Mutua Madrid Open

Kariérní bilance: 3:1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Medjedovič (7:5, 6:4), Monteiro (6:4, 7:6), Nadal (7:5, 6:4)

 

Daniil Medveděv nemá antuku v lásce, ovšem od začátku loňské sezony je vidět, že chce být úspěšný i na nejpomalejším povrchu. Odměnou je premiérové čtvrtfinále na Masters v Madridu. V osmifinále této akce uspěl na třetí pokus, v roce 2021 v něm podlehl ve třech setech Cristianovi Garínovi a loni neuhrál set s krajanem Aslanem Karacevem.

Cesta 28letého Rusa mezi nejlepší osmičku rozhodně nebyla jednoduchá. V úvodních kolech musel likvidovat manko setu proti Matteovi Arnaldimu i Sebastianovi Kordovi, s nímž měl potíže v každém předchozím souboji. Jednoznačnou výhru zapsal až v osmifinále s ruským rodákem Alexanderem Bublikem, kterého porazil i v sedmém střetnutí.

Postupem do čtvrtfinále ve španělské metropoli dosáhl na velký úspěch. Bývalému lídrovi žebříčku se totiž podařilo zkompletovat čtvrtfinálové účasti na všech devíti podnicích série ATP Masters 1000.

Vzhledem k jeho vztahu k antukovému povrchu je asi překvapivé, že čtyři ze svých pěti antukových čtvrtfinále na nejvyšším okruhu (bilance 3:2) zaznamenal na velkých turnajích, tedy na Masters a grandslamech. Na Masters v Monte Carlu 2019 zaskočil Novaka Djokoviče a obě porážky utrpěl proti velmi kvalitním hráčům na antuce, a sice Stefanosovi Tsitsipasovi a Holgerovi Runemu.

Vizitka Daniila Medveděva.Vizitka Daniila Medveděva. (@ Livesport)

Medveděv – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Indian Wells, Australian Open (finále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (čtvrtfinále)
Bilance: 22:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 4:1
Bilance proti hráčům TOP 50: 17:5 (kariérní 200:108)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 2:0 (kariérní 14:5)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Medveděv – Mutua Madrid Open

Kariérní bilance: 6:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Monte Carlo (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Arnaldi (2:6, 6:4, 6:4), (25) Korda (5:7, 7:6, 6:3), (17) Bublik (7:6, 6:4)

 

Vzájemná bilance: Lehečka prohrává 0:1. V jediném předchozím střetnutí loni v osmifinále Wimbledonu se očekávalo, že Medveděva potrápí, jenže kvůli zranění bohužel musel skrečovat. Nyní Medveděva vyzve na jeho nejslabším povrchu a mohl by snad tentokrát ruskému favoritovi mnohem více vzdorovat.

 

Šwiateková – Keysová | 16:00 SELČ

Iga Šwiateková musela řešit komplikace na letošním Mutua Madrid Open až ve čtvrtfinále s Beatriz Haddadovou Maiaovou. Po sérii pěti prohraných gamů a ztrátě úvodního dějství však nastartovala prádní obrat a s Brazilkou po setech 4:6, 6:0, 6:2 vyhrála už třetí souboj v řadě. Navíc si připsala jubilejní 30. letošní vítězství.

Dvaadvacetiletá Polka v předchozích třech kolech před střetnutím s Haddadovou Maiaovou dominovala, v pěti ze šesti setů neztratila více než jeden game. Loni v tomto dějišti prošla bez větších problémů do finále, v němž byla nad její síly nyní dvojnásobná šampionka Aryna Sabalenková.

Trojnásobná vítězka French Open prohrála dva z posledních tří semifinálových duelů. Včetně toho na poslední akci s Jelenou Rybakinovou ve Stuttgartu, kde útočila na hattrick. Ve čtvrtek zabojuje o své již třetí letošní finále na tisícovkách, v předchozích měsících triumfovala v Dauhá a Indian Wells.

Vizitka Igy Šwiatekové.Vizitka Igy Šwiatekové. (@ Livesport)

Šwiateková – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Indian Wells, Dauhá (triumf)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (semifinále)
Bilance: 30:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 6:1
Bilance proti hráčkám TOP 20: 9:2 (kariérní 63:24)
Bilance v semifinále WTA 1000: 1:1 (kariérní 9:4)
Bilance v semifinále: 1:2 (kariérní 22:9)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Šwiateková – Mutua Madrid Open

Kariérní bilance: 11:2
Nejlepší výsledek: finále (2023)
Loňský výsledek: finále
Bilance v semifinále: 1:0
Generálka: Stuttgart (semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Xiyu Wang (6:1, 6:4), (27) Cirsteaová (6:1, 6:1), Sorribesová (6:1, 6:0), (11) Haddadová Maiaová (4:6, 6:0, 6:2)

 

Madison Keysová měla naopak potíže ve skoro každém zápase po cestě do semifinále. Komplikacím čelila i ve čtvrtfinále s předloňskou šampionkou Ons Jabeurovou. V utkání ztratila úvodních osm her, ovšem pak se chytla, získala osm z posledních devíti gamů a světovou devítku přemohla 0:6, 7:5, 6:1.

V úvodním zápase likvidovala setbol Iriny Beguové (7:6, 7:6) a v osmifinále zaskočila po dvou a půl hodinách boje 7:6, 4:6, 6:4 úřadující vítězku US Open a krajanku Coco Gauffovou. Jedinou jednoznačnou výhru zaregistrovala ve třetím kole proti Ljudmile Samsonovové, světové sedmnáctce povolila pouhých pět gamů.

Bývalá světová sedmička hraje svůj teprve čtvrtý turnaj v letošní sezoně a po semifinálové účasti na US Open posbírala před startem tohoto podniku jen tři výhry. Devětadvacetiletá Američanka bude usilovat o své teprve třetí finále za poslední čtyři roky (Adelaide 2022 a Eastbourne 2023).

Vizitka Madison Keysové.Vizitka Madison Keysové. (@ Livesport)

Keysová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Madrid (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (semifinále)
Bilance: 7:3
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 4:1
Bilance proti hráčkám TOP 10: 2:1 (kariérní 28:42)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0:0 (kariérní 3:2)
Bilance v semifinále: 0:0 (kariérní 12:12)
Grandslamy: Australian Open (nehrála)

Keysová – Mutua Madrid Open

Kariérní bilance: 7:9
Nejlepší výsledek: semifinále (2024)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Charleston (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Beguová (7:6, 7:6), (15) Samsonovová (6:2, 6:3), (3) Gauffová (7:6, 4:6, 6:4), (8) Jabeurová (0:6, 7:5, 6:1)

 

Vzájemná bilance: Šwiateková vede 2:1, ale prohrála poslední souboj předloni v Cincinnati. Proti Keysové bude na antuce jasnou favoritkou, Američanka čeká na finále na klasických antukových dvorcích už osm let a při sedmi z posledních osmi startů v Madridu vypadla v prvním kole.

 

Rybakinová – Sabalenková | 21:30 SELČ

Jelena Rybakinová odvrátila ve čtvrtfinále dva mečboly proti krajance Julii Putincevové. Čtyřiadvacetiletá Kazachstánka musela navíc likvidovat manko setu a brejku a od stavu 2:5 a 15:40 v rozhodujícím dějství vyhrála posledních pět gamů zápasu. Dramatické derby nakonec ovládla poměrem 4:6, 7:6, 7:5.

Poprvé na turnaji musela řešit výraznější komplikace a na kurtu strávila téměř tři hodiny. Předchozí tři duely zvládla suverénně ve dvou setech. Už dvakrát vylepšila své maximum na Mutua Madrid Open a po cestě do semifinále nepotkala ani jednu nasazenou hráčku. Svou aktuální neporazitelnost protáhla na osm utkání.

Před dvěma týdny ve Stuttgartu zdolala světovou jedničku Igu Šwiatekovou a prošla do svého čtvrtého antukového finále, v němž si snadno poradila s Martou Kosťukovou a slavila svůj třetí antukový triumf. V letošní sezoně má vynikající bilanci 30:4, absolvovala už pět finále a třikrát brala titul.

Vizitka Jeleny Rybakinové.Vizitka Jeleny Rybakinové. (@ Livesport)

Rybakinová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Stuttgart, Abú Zabí, Brisbane (triumf); Miami, Dauhá (finále)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (triumf)
Bilance: 30:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na antuce: 8:0
Bilance proti hráčkám TOP 10: 3:1 (kariérní 19:18)
Bilance v semifinále WTA 1000: 2:0 (kariérní 5:2)
Bilance v semifinále: 5:0 (kariérní 19:8)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Rybakinová – Mutua Madrid Open

Kariérní bilance: 7:3
Nejlepší výsledek: semifinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Stuttgart (triumf)
Cesta turnajem: volný los, Bronzettiová (6:4, 6:3), Šarífová (6:1, 6:4), Bejlek (6:1, 6:3), Putincevová (4:6, 7:6, 7:5)

 

Aryna Sabalenková až ve čtvrtfinále nemusela do rozhodující sady. Světová dvojka přehrála ve středu večer 6:1, 6:4 Mirru Andrejevovou, nyní 17letou ruskou kometu vyřadila v tomto dějišti také loni v osmifinálové fázi. Dvojnásobná šampionka této akce tak pokračuje v obhajobě titulu v Caja Mágica.

Pětadvacetiletá Běloruska naopak ve všech úvodních třech zápasech potřebovala všechny tři sety, ačkoli byla jasnou favoritkou proti Magdě Linetteové i divoké kartě Robin Montgomeryové. Komplikacím se nevyhnula ani proti nasazené třináctce Danielle Collinsové, proti 15 duelů neporažené Američance zapsala první skalp TOP 20 od ledna.

Po úspěšné obhajobě triumfu na lednovém Australian Open se začala trápit a do Madridu nedorazila v dobré formě. Na španělské tisícovce má velmi zajímavou historii, v minulosti se tady představila pětkrát a buď ztroskotala v prvním kole, nebo jeden z nejprestižnějších turnajů ovládla (2021 a 2023).

Vizitka Aryny Sabalenkové.Vizitka Aryny Sabalenkové. (@ Livesport)

Sabalenková – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Australian Open (triumf); Brisbane (finále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (semifinále)
Bilance: 19:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 5:1
Bilance proti hráčkám TOP 10: 1:2 (kariérní 30:33)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0:0 (kariérní 6:5)
Bilance v semifinále: 2:0 (kariérní 26:16)
Grandslamy: Australian Open (triumf)

Sabalenková – Mutua Madrid Open

Kariérní bilance: 16:3
Nejlepší výsledek: triumf (2021, 2023)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v semifinále: 2:0
Generálka: Stuttgart (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: volný los, Linetteová (6:4, 3:6, 6:3), Montgomeryová (6:1, 6:7, 6:4), (13) Collinsová (4:6, 6:4, 6:3), M. Andrejevová (6:1, 6:4)

 

Vzájemná bilance: Sabalenková vede 5:3. Běloruska vyhrála úvodní čtyři souboje, ale prohrála tři z posledních čtyř měření sil. Na antukových dvorcích se potkávají poprvé. Rybakinová si zřejmě bude věřit, protože v posledním střetnutí v lednu ve finále v Brisbane dominovala 6:0, 6:3.

 

Čtvrteční program

MANOLO SANTANA STADIUM (od 12:00 SELČ)
1. J. Murray/Venus (11-Brit./N. Zél.) - Doumbia/Reboul (16-Fr.)
2. Behar/Pavlásek (Urug./ČR) - Lammons/Withrow (15-USA)
3. Šwiateková (1-Pol.) - Keysová (18-USA) / nejdříve v 16:00 SELČ
4. Lehečka (30-ČR) - Medveděv (3-) / nejdříve ve 20:00 SELČ
5. Rybakinová (4-Kaz.) - Sabalenková (2-) / nejdříve ve 21:30 SELČ


ARANTXA SÁNCHEZ STADIUM (od 15:00 SELČ)
1. Korda/Thompson (USA/Austr.) - Bolelli/Vavassori (12-It.)
2. Nys/Zieliňski (7-Monako/Pol.) - Granollers/Zeballos (2-Šp./Arg.)

Kompletní program | Přehled ženského turnaje | Přehled mužského turnaje

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

51
Přidat komentář
Walda58
Rybička ještě vyletí. Asi si né.
Reagovat
PTP
Mladej Lenin to takticky vypustil
Reagovat
Dobry-den
Jirka v semi, to je super, ale těžko se to hodnotí.
Z obou ČF se dnes odehrál dohromady 1 set.
A to ani Jirka asi není stoprocentní (záda). Tak snad je pošetřil a bude v semi plně připraven, protože bude plnit roli favorita.
Reagovat
farr
Jako semíčko a možnost bojovat o největší finále kariéry je super, ale takhle to je teda divný, je mi líto Daniila je to můj oblíbený player, snad bude brzo OK( napsal to i Jirka na kameru, hezké gesto)
P.S. FFAčko musí prostě porazit, ten umí jen servis a FH a bude si na něj snad věřit loni na AO ho sundal nakrásně, snad to dopadne to a i to finále, tezkot říct Rubla už dvakrát porazil, ale zatím tam jede jak pila to bude oříšek, Fritz na antuce si myslím Mrazíka nedá.
Reagovat
Nola
Fritz uz dal na antuke aj Tsitsipasa a Madrid nie je MC...... ale mne sa zdali dnes obaja akoby bojovali so zranenim, u Medveda to bolo evidentne, ale ani Lehecka sa mi nezdal celkom v pohode
Reagovat
farr
Tragéda FFA musí porazit i na vozíku, ten opravdu při vší úctě co poslední rok předvadí, nemá ve finále co dělat. Totální haluz...
Reagovat
EllNino
zesměšňováním soupeře to semifinále nevyhraje
Reagovat
farr
Není zesměšňování, to je holý fakt. Opravdu za poslední rok hodně klesl ve výkonnosti, začalo to někde s Jirkou na AO shodou okolností.
Reagovat
EllNino
Ale je pořád hodně mladý a řekl bych, že svůj top má výš než Jirka
Reagovat
farr
To jo, to souhlasím, ale tak doufejme, že svůj top najde až někdy příště, není to Sinner nebo Alkáč, proti oběma ve formě by měl při vší úctě k Jirkovi šanci tak 1% ( zatím na ně nemá ani omylem, a doufejme, že jen zatím - malý jen ten kdo má malý cíl ).
Reagovat
EllNino
Felix a Denis jsou mí oblíbenci, takže ať klidně vyhraje celý turnaj, to by byla teprve bomba :))
Reagovat
Nola
ja si pamatam FAA na FO s Nadalom, ten mal co robit aby ho porazil v 5.setoch, podla mna nie je ziadny traged ani na antuke, netreba ho vobec podcenovat
Reagovat
darek.vrana
Navíc teď evidentně zase chytil formu, bude to 50:50, spíš lehce pro Augera.
Reagovat
farr
Já vám nevim, jako OK porazil Ruuda ale tomu evidentně došla šťáva po dvou finále z předchozích týdnů. Jinak koho letos porazil? Žádného dalšího top hráče tam nevidím... Zdravej Menšík ho moh loupnout jak nic, nechci ho určitě podceňovat, ale já mu tu formu prostě zatím nevěřím, za mě falešná forma, pokud ale vyhraje turnaj, rád se omluvím, že jsem se mýlil.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to byl fofr... Gratulace Jirkovi k SF. Medvěd je připraven, opakuji Medvěd je připraven.
Reagovat
Ronnyx
Zápas se těžko hodnotí, Lehečka hráp z kraje setu až na return velmi dobře. Následně byl omezen v pohybu Medveděv čímž šla výkonnostně dolů i hra Jiřího.

Uvidíme tedy až v dalším zápase jak na tom Jiří je, zatím mu přeje štěstí..
Reagovat
Nola
Medved, ked stal pri returne tak blizucko som vedela, ze nie je OK, tak uz 3.zraneny hrac, to su tie turnajse natiahnute do 2. tyzdnov, potom dalsi turnaj a medzi nimi ziadne volno, v minulosti mali hraci tyzden volno, dnes sice hraju obden a co z toho? zranenia, Jiri v semicku, pekne
Reagovat
Nola
ku koncu tie turnaje nemaju ziadne grady, nic, co mohli posjali dnesni tenisovi zraloci
Reagovat
farr
No dneska teda ATP kdo si zakoupil balíček tak lol , Sinner se na to vykvajz už před zápasem, Méďa to aspoň zkusil což ho šlechtí, ale diváci si teda na moc nepřišli. Na druhou stranu Jirka si aspoň trochu zatrénoval, ale nevyšťavil se když má soupeř WO, tak asi spravedlivé no, ale je to pech moh být pěkný zápas. Jirka Daniila mohl dneska porazit i zdravého dle mého názoru...
Reagovat
Nola
to ano, Medved a antuka sa velmi nemusia, a cely turnaj hral velke kulove, samozrejme to Jirimu prajem, ja skor nadavam na ten system, kde ku koncu turnaja nemas co pozerat, a to hlavne kvoli nenazranym pajacom v tenise
Reagovat
frenkie57
U nás jim říkáme bafuňáři,jinak souhlas,dost nuda.
Reagovat
com
to byla rychlovka
Reagovat
HAJ
Jirka. No škoda. Mohlo to být pěkné utkání.
Reagovat
lvicek
Jejda, to to pekne zvojtil... Nemel by sazet na to, ze to Meda nedohraje. Btw. nepripada vam, ze Lehecka na tom kurtu (mozna jen dnes?) vizualne vypada tak nejak divne? Nevim, cim to je, jestli kombinace toho ucesu a uboru...
Reagovat
tommr
Lehečka mi připadá jako mužská verze Sakkari. Víc kulturista než tenista ...
Reagovat
elsky
Jako jo, ty svaly už jsou lehce podezřelý
Reagovat
EllNino
to jsou zase starosti :))
Reagovat
Nola
tomr odkedy sleduje iba zeny sa celkom tusim scvokatel a to bol verny fanusik vsetkych ceskych hracov, snad ma pamat neklame/ hlavne Tomasa Berdycha/...... ta Sakkari ma fakt dostala
Reagovat
farr
No je to vcelku relevantní starost, jako je osvalenej fakt kotel za poslední dva roky neskutečně na sobě zamakal . Na druhou stranu, aby to nebylo na úkor pohyblivosti, takovej Ruud by mohl vyprávět...
Reagovat
EllNino
každý má jiný somatotyp, Jiří má perfektní dispozice mít osvalenou postavu, někdo může dělat prvn poslední a bude pořád záchodovej pavouk :))
Reagovat
elsky
Hezky napsáno. By se to třeba Jirkův trenér mohl naučit nazpaměť jako básničku
Reagovat
aligo
Proč přerušeno
Reagovat
elsky
Medvěd podle mě skrečuje
Reagovat
elsky
Stehno nebo tříslo..
Reagovat
Krisboy
Sinner pro zranění odstoupil! Tak se Patik konečně dočkal
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To už podruhé a Alcatraze má do party lazarů.
Reagovat
Patik
Kohokoľvek kto slape ako motorová myš..krom Djokoviča ten sa vie zaopatrit..ale tiež nosí už rukávy na tréningoch takže ani jeho to neminulo.
Reagovat
Patik
Nie nedočkal neprajem mu to ..prajem mu skore uzdravenie..len som písal že to ako vyhráva si vypýta svoju daň a tak sa aj stalo a vždy stane.
Reagovat
Sinuhet1
Lehecka - pry se mu zase ozyvaji zada, je otazka kdyby mel treba vyhrat turnaj jak tu nekteri pisou, jestli by to fyzicky vydrzel....
Reagovat
farr
Mluvil o nějaké trhlince v jednom ze zádových svalů, to je teda pech když zase po roce chytnul skvělou formu. Zase ale když Nole byl schopen vyhrát s velkou dirou v břišáku na 3 vítězné AO, tak pokud to jen trochu pujde Jirka do toho musí jít tady je velká šance minimálně na finále, takhle rychlou antuku někde jinde těžko pohledat, Řím pak může klidně vypustit a dát si oraz před RG.
Reagovat
Pe3k
Amputace ti vysvětlí, že je nemožné hrát s trhlinou ve svalu
Reagovat
farr
NJN Tak když někdo neuvěří ani po snímku z MR tak už pak těžký něco dodávat
Reagovat
Nola
https://www.youtube.com/watch?v=iZcoSPPyjVs&list=PLmsOgImkKex9HtoBZWnN2FiYiObEpfz2P&index=5

Lehečka o jeho začátcích: Co pro něj bylo první velké wow?

je to velmi rozumny chalan, je tam viac casti rozhovoru s Hrdlickom
Reagovat
lvicek
Tak pokud bude moct nastoupit, tak urcite udela pro vitezstvi vse, co muze.
Reagovat
Petr_Fisk
Hlavně, že to není plotýnka.
Reagovat
GaelM
Pro Jirku fakt velká šance. Kdy jindy porazit Medvedeva než na jeho nejslabším povrchu... a pak už jsou v semifinále všichni hratelní. Samozřejmě kvalitní, ale na úrovni ATP1000 se tak příznivá konstelace nemusí dlouho opakovat.

Snad po porážce Nadala nepodlehne uspokojení a dokáže být opět 100%. Toho se trochu bojím, při porážce někoho z BIG3 už se emočně vyčerpali lepší a zkušenější borci...
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Rozhodují hlavně zkušenosti. A Jirka je poprvé v ČF ATP Masters 1000. Otázka tedy jenom je, zdali prohraje ve 2 či 3 setech. Medvěděv zde není žádný válec a Jirka zde hraje docela dobře (i když soupeře měl slabé), tak by to mohl prohrát ve třech.
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
I když Jirka byl loni v ČF AO, což je 3x větší turnaj. Na druhou stranu Medvěd loni vyhrál Řím. Pořád mi z toho ale vychází, že by měl Jiří prohrát.
Reagovat
elsky
Tipuju taky, že ho Medvěd umotá.. ale rád se nechám překvapit!
Reagovat
vergus
A letos v IW došel jak daleko?
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
Jo aha. Tak to jsem měl ve svém prvním komentu docela chybu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist