Loňský vítěz Nadal se nadřel. Nakonec ale po parádní bitvě Chačanova udolal

1. 9. 2018, 00:59
Aktuality 139
US OPEN - Rafael Nadal se ve třetím kole pořádně nadřel. Loňský šampion málem s Karenem Chačanovem prohrával 0-2 na sety, ale nakonec po nádherné maratonské bitvě ruského mladíka porazil i popáté. Dalším soupeřem světové jedničky bude překvapivý osmifinalista Nikoloz Basilašvili.
Profily hráčů

Rafael Nadal před třemi týdny v Torontu vybojoval rekordní 33. titul z podniků série Masters a ve vítězné šňůře pokračuje i na US Open, kde obhajuje loňský triumf. Po pohodlných postupech přes krajana Ferrera a Kanaďana Pospisila se dnes první hráč světa pořádně zapotil.

Proti Karenovi Chačanovovi, s nímž v předchozích čtyřech soubojích neztratil jediný set, totiž málem prohrával 0-2 na sety. Nakonec ale ruského mladíka po čtyřech a půl hodinách přetlačil 5-7 7-5 7-6(6) 7-6(3) a připsal si osmé vítězství v řadě.

Velmi kvalitní podívaná trvala od začátku až do konce. Oba hráči se přetlačovali v parádních výměnách a nejprve slavil úspěch agresivnější Chačanov. Dvaadvacetiletý Rus v úvodní sadě výborně servíroval a světové jedničce nastřílel 23 vítězných úderů. První brejk sice o pár her později ztratil, nicméně v jedenácté hře sebral Nadalovi podání znovu a v následujícím gamu využil čtvrtý setbol.

Podobný průběh měl i druhý set. Chačanov byl na kurtu opět lepším hráčem, ale za stavu 5-4 nedokázal zvýšit své vedení. Jakmile Nadal srovnal skóre, strhla se nad New Yorkem dešťová přeháňka a zbytek utkání se dohrával pod zataženou střechou. Nadal v závěru druhého dějství zabral a srovnal na 1-1 na sety.

Ve třetí sadě si oba hráči vyzkoušeli odvracení brejkbolů, ale ani jeden svůj servis neztratil. Rozhodnout tak musel tie-break. V něm si Nadal vypracoval vedení 6-3, ovšem Chačanov skóre zkrácené hry srovnal. Za stavu 7-7 však v nejméně vhodný moment zahrál v tomto tie-breaku už třetí dvojchybu a Nadal setbol na vlastním podání využil.

Ve čtvrtém setu už to vypadalo na pohodlný postup Nadala. Ale Španěl nezvládl v desáté hře zápas dopodávat, a o dva gamy později dokonce odvracel setbol, při kterém donutil ruského tenistu k chybě. Ve zkrácené hře už o deset let starší Španěl dominoval a sérii výher proti ruským soupeřům prodloužil na šestnáct zápasů.

"Byl to hrozně těžký zápas, jsem rád, že postupuju," oddechl si Nadal. "Soupeř hrál agresivně, během zápasu jsem musel zvládnout několik těžkých momentů. Mám rozhodně na čem pracovat, abych se do dalšího kola zlepšil."

Sedmnáctinásobný grandslamový šampion Nadal se ve Flushing Meadows z triumfu radoval celkem třikrát, naposledy loni. Nyní si zahraje při své 14. účasti jubilejní 10. osmifinále. V něm bude světová jednička čelit překvapivému osmifinalistovi Nikolozovi Basilašvilimu. S Gruzíncem, který vyřadil Argentince Guida Pellu, Nadal loni na French Open ztratil jediný game.

Statistiky zápasu

Velké problémy měl ve třetím kole také Kevin Anderson. Loňský finalista udolal kanadského mladíka Denise Shapovalova až po pětisetové bitvě 4-6 6-3 6-4 4-6 6-4. V dalším kole si zahraje s Dominicem Thiemem, jenž si poradil 3-6 6-3 7-6(5) 6-4 s domácím Taylorem Fritzem.

Nad Rakušanem vede na zápasy 6-1, ale poslední souboj letos na antuce v Madridu vyhrál Thiem, který je v osmifinále US Open třetím rokem po sobě a bude útočit na první čtvrtfinále mimo antukové Roland Garros.

John Isner rovněž nezaváhal. Domácí favorit porazil 7-6(8) 6-7(6) 6-3 7-5 Dušana Lajoviče a postoupil do osmifinále. O první čtvrtfinále na domácím grandslamu od roku 2011 se utká s Milosem Raonicem. Kanaďan vyřadil po setech 7-6(6) 6-4 6-3 předloňského šampiona Stana Wawrinku a zabojuje o premiérové newyorské čtvrtfinále. Ve vzájemné bilanci má jasně navrch Američan.

Švýcar Wawrinka loni titul neobhajoval kvůli problémům s kolenem. Po dvou operacích klesl až do druhé stovky světového žebříčku a do New Yorku se dostal jen díky divoké kartě. Návrat do formy naznačil hned v prvním kole, když vyřadil turnajovou osmičku Bulhara Grigora Dimitrova.

Na skvěle servírujícího Raonice, jehož porazil čtyřikrát z pěti zápasů, to však nestačilo. Wawrinka měl šanci v prvním setu, v tie-breaku vedl 3:0, ale Kanaďan hrozbu odvrátil a ve zbytku utkání už měl i díky 14 esům navrch.

Borna Čorič si poprvé v kariéře zahraje osmifinále grandslamu. Jednadvacetiletý Chorvat do něj postoupil po výhře 6-3 7-5 6-2 v souboji mladíků s Daniilem Medveděvem a ukončil Rusovu sérii osmi vítězství. O znovu vylepšení svého maxima bude bojovat proti Juanovi Martínovi Del Potrovi. Argentinec si i nadále počíná suverénně. Vítěz ročníku 2009 dnes porazil 7-5 7-6(6) 6-3 Fernanda Verdasca a ani ve třetím letošním zápase na newyorských betonech neztratil set. S Čoričem se utká poprvé.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
páteční výsledky (31. 8. 2018)
• Dvouhra muži - 3. kolo •
Nadal (1-Šp.) - Chačanov (27-Rus.) 5-7 7-5 7-6(6) 7-6(3)
Del Potro (3-Arg.) - Verdasco (31-Šp.) 7-5 7-6(6) 6-3
Anderson (5-JAR) - Shapovalov (28-Kan.) 4-6 6-3 6-4 4-6 6-4
Thiem (9-Rak.) - Fritz (USA) 3-6 6-3 7-6(5) 6-4
Isner (11-USA) - Lajovič (Srb.) 7-6(8) 6-7(6) 6-3 7-5
Čorič (20-Chorv.) - Medveděv (Rus.) 6-3 7-5 6-2
Raonic (25-Kan.) - Wawrinka (Švýc.) 7-6(6) 6-4 6-3
Basilašvili (Gruz.) - Pella (Arg.) 6-3 6-4 1-6 7-6(4)
• Čtyřhra muži - 2. kolo •
Jebavý/Molteni (ČR/Arg.) - Berrettini/Seppi (It.) 7-6(3) 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

139
Přidat komentář
smazaný uživatel
Viděli jste včera v přenosu Nadala statistiku (byla tam asi 5 vteřin)

Rafael Nadal - No matches vs.TOP20 at US Open since 2013

:)
Reagovat
gigin
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1796642770454377&id=222913534493983
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, to je fakt divné. Je divné, že hráč, který jeden rok vůbec USO nehraje a záhy se dva ročníky neprokouše přes osmifinále, nenarazí na nikoho z top 20. Rafa mohl narazit před svými vyřazeními pouze na Bautistu, který ovšem vypadl o kolo dřív, a tak mu byl přisouzen onen "osudný" medvídek Puje.

Loni byl na tom stejně jako Fedex. Oba hráli s Delpem a pokud by Fedex ten zápas zvládl byli by si vzájemně jedinými soupeři z top 10. Bohužel či bohudík to dopadlo jinak. 2015-2016 nestačil Rafa na konkurenci a vypadl dřív, než se stačil potkat s někým z top 20. V roce 2017 to bylo naopak, top 20 konkurence se nebyla schopná dostat k Rafovi. :) Druhá věc je ta, kdo objektivně tu top 20, potažmo top 10 výkonnost v daný moment měl. Delpo určitě, Kevin taky.
Je to zkreslující statistika.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Já se jenom ptal, zda to někdo viděl taky. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Dalo se na to narazit dokonce dvakrát. V přímém přenosu a pak ještě o tom nezapomněl samozřejmě informovat Troll Tennis na sociálních sítích. :)
Reagovat
Pe3k
Nadala se ptali jak by jedním slovem popsal Kyrgiose a on řekl special one :D
Reagovat
smazaný uživatel
minule mal jednym slovom opisat Murrayho a Rafa, ze so much talent :D
Reagovat
Ma3ek
Khachanov ma včera neskutočne prekvapil a ten forehand ku ktorému sa Mats vyjadril v študiu že je menšia slabina myslím fungoval ako všetky udery aj pohyb v prvom sete neskutočne podaval podobne ako Novak v SF Wimbledonu potom to opadlo ale herne sa držal velmi dobre zlyhal akurat pri tých dvojchybách.. Rafa rozhodne nehral zle ale rozhodne nie ani najlepšie prišiel velmi tvrdý test a ja si myslím že ovela lepšie v 3 kole ako 4 ktoré je easy alebo vo štvrtfinale kde by bolo už malo času dat sa znova dokopy teraz čas má je týžden do finale kde by už mal dojst Basilashvili je nič vo štvrtfinale Anderson pohoda a SF je už iná liga
Zatejpované koleno po prvom sete asi vedel že ho čakaju min 3 hodiny po prehranom sete možno prevencia problémy som nevidel ale zdravé to koleno uplne nebude nikdy na harde trpí vždy
No toto bola skvelá priprava na Djokovica vo finale a doležité je že prišla ešte dost skoro pred finale videl chyby nedostatky ma čas oddychnut a zapas mu da vela
Khachanov mohol a mal viest 2:0 na sety ale to je jeho chyba
Reagovat
Mayo
Rafa vo finále ani nebude :(
Reagovat
Ma3ek
a kto ho zastaví?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě Rafuv největší démon v této formě bude DelPo. To je Kacanov level 100 s tím, ze on vedení nepustí. Tam muže mít Rafa celkem problem. Je hodně pasivní. Včera na returnu zadkem otiral rozhodci, stojí daleko za BL a čeká na to, co soupeř vytvoří a pak se to snaží ubránit. Tato strategie není podle mě úplně ideální na případný zisk titulů. Dal tam par pěkných FH po lajne ale většinou když mu je Karen nahrál BH crossem, jinak se buď vyhodil, nebo zahral liftovany FH, který odskočil 2,5 metru do vzduchu. Federer by tuto hru potrestal asi nejvíce, je hodně variabilní, takže dobra hra od BL a přechody na síť by Rafa nedal. Včera hrál dobře, ale taky měl z velké části štěstí, ze se Karen podelal na big pointech, protože dva sety nevěděl která bije
Reagovat
Ma3ek
a kde hrozi Delpo Rafovi až v semi ? Delpo by vyhraval Grandslamy len ine je sa stretnut s Delpom v 6 zapase a iné v 3 tom...
Reagovat
Marduch
Souhlas, v poslednich dvouch macich Rafa Delpa vzdy ustval.
Reagovat
Marduch
vlastne v poslednich tfech, jeste tam bylo to lonske SF USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom reagují na to, ze DelPo je ve velmi slusné formě a mohl by Nadala potrápit více, než Kacanov. Nadalova forma postupně s věkem slábne. Letos má DelPo větší šanci, než loni.
Reagovat
Herbert_Hoover
Winnery do horní části pásky, Delpo Kačanov level 100, dobrou hru od BL a přechody na síť by Rafa nedal, Rafa měl štěstí, Kačanov se podělal..

Dneska je to jeden bizár vedle druhého. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. :) Neboj Rafa další kolo udělá, pak můžete zase slavit ve svém Španělskem táboře, skákat nazí u ohne a rvát vamos
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa udělá další dvě kola, to je krásný pocit samozřejmě :) Ne všichni fans big four si to mohou říct, že ano :)
Reagovat
Tornes
Denis včera solidní zápas, škoda, že to nedotáhl do konce. Ale jak sám říkal, Kevin v tom rozhodujícím setu vytáhl v ty nejdůležitější momenty nejsilnější podání a proti esu se blbě něco hraje.
Mě osobně docela naštval moment v pátém setu, kdy rozhodčí špatně zahlásili aut při Denisově BP, když byl Denis už ve výměně a měl v ní mírně navrch. Následovalo opakování bodu a nezreturnovatelné podání... Ale Denis to vzal výborně, zejména po zápase. Vůbec se mi líbí, jak sice v zápalu boje se občas neudrží a sem tam se hádá nebo si stěžuje, ale když vychladne tak to vždy bere velmi sportovně. Tady je Denisova tiskovka, bylo super jak tam vyzdvihl Kevinovo sportovní chování. https://www.youtube.com/watch?v=mfWa5c8ngtI&feature=youtu.be

Celkově OK turnaj, dostal se tam kam žebříčkově měl (byť s problémy) a potrápil favorita. Oproti loňsku jen o jedno kolo méně, takže bodů příliš neztratil, a teď má v podstatě do konce roku čas, kdy může takřka jen získávat, jelikož loni hrál celý podzim dost zle. Uvidíme, kam to dotáhne.
Reagovat
No-le
Škoda Stana. Myslel jsem, ze Raonic bude hratelný....
Reagovat
smazaný uživatel
Gaywrinky žádná škoda není, čím dřív vypadne, tím líp.
Reagovat
Kozoroh
+1
Reagovat
tito
Pěkný zápas. Karen odehrál včera nejlepší zápas sezóny. Hlavně mne překvapila psychická konzistence po celou dobu zápasu, přeci jen je to vlastnost, ve které hapruje a v utkáních s nejlepšími dosud kupil nevynucené jednu za druhou. Statistika W/L 2018 32/22 hovoří za vše. Včera také poskládal chyby ale těch opravdu zbytečných bylo méně, než jsem u něj dříve viděl. Většina vycházela z brutálního nasazení a tempa utkání. Ale to platí o obou. Rafa jako vždy daroval ztrátami podání a neúmyslně motivoval soupeře, aby jej vzápětí připravil o krátkodobou radost ribrejkem. Ve druhém měl namále, nicméně se dalo předpokládat, že Karen level z prvního, potažmo druhého neudrží. Ale na to jsme z tenisu zvyklí a zvláště u Rafy (či Novaka) nadprůměrně odehraný set soupeře nemusí do dalšího průběhu vůbec nic znamenat. Oni prostě ten level nejen udrží, ale naopak i zvyšují. Rafa odehrál včera skvělý zápas (až na to podání) nevypadl ze soustředění a řečí těla dával najevo, že nepochybuje o postupu a příležitost se dostaví. A dostavila. Vamos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos! Mrzí mě, že jsem ten zápas neviděl. Ale tak hlavně, že se daří. :-) Snad dnes Nick předvede něco důstojného. :-)
Reagovat
tito
Zdar brachu. Pokud dosáhne teplota těch 25 stC, co dnes předpovídají, možná ano. Ale pokud by teplota šla výše, tak Nick bude mít velký problém. Přeci jen v utkání s Herbertem se tvářil jak kapr z Nesyta. Ale v utkáních s Rogerem se dokáže vybičovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdíl byl hlavně v tom, ze Rafa udělal UE většinou za stavu 40:15, Karen za stavu 3:3 v TB nebo 5:4 15:15. Tam se zapas lámal. Jinak respekt za to co předváděl. Bojoval za stavu 1:1 i 2:1 a bylo dost reálné, ze to bude 2:2.
Reagovat
turista
Ano. Rafa zahrál UE když o nic nešlo. Karen naopak chyboval při big pointech. Chačanov hrál velice dobře, ale tie break 4.setu si Rafa Nadal pohlídal. Bylo to o zkušenosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jsem rad, ze někdo řekne realitu protože zatím slyším jenom kraviny a hejty. Rozhodly zkušenosti jak říkáš. Kacanov z toho muže už jenom těžit.
Reagovat
ipko
Srb v reakcii na rozhovor v Športe tvrdí: ?Pepe Imaz je naďalej blízky človek pre mňa, môjho brata, moju rodinu a moju manželku. Nedávno sme boli v Marbelle. Marián tam bol s Pepem, dali sme si obed a boli sme spolu aj na kurtoch. Oni dvaja majú normálny, priateľský vzťah.?
Djokovič vylučuje, že by ho Imaz niekedy ovplyvňoval zlým spôsobom. ?Keď som prišiel o post svetovej jednotky, ľudia začali vypisovať o Pepem, stravovaní a všetkom možnom, len nie o mne. Ako keby to bola chyba niekoho iného... Počul som aj veci, že mi manželka nedovolí jesť mäso. Keď čosi také počujem, zostávam bez slov. Nevychovali ma tak, aby som vinil iných. Vždy za svoje činy preberám zodpovednosť. Mám 31 rokov a nikto ma nemôže ovplyvniť tak veľmi, aby kompletne zmenil môj život. Považujem sa za silný charakter a dospelú osobnosť, ktorá dokáže robiť vlastné rozhodnutia a obklopiť sa ľuďmi, ktorí si podľa mňa zaslúžia byť pri mne. Ľudia okolo mňa, vrátane Mariána, to podporujú,? pokračuje Djokovič.

Belehradčan dodáva, že médiá poznačili Imazov život. ?Rešpektujem každého právo na názor, no nie je dôvod vytvárať pokrivený obraz o mne alebo ľuďoch okolo mňa. Veci, ktoré sa popísali o Pepem v Srbsku, Španielsku a inde, spravili z jeho života peklo. Zarába si tenisom, už tri roky pracuje v akadémii s mojím bratom. Predtým mali osemdesiat detí, no už ich je menej kvôli jeho mediálnemu obrazu. Rodičia za ním neposielajú deti, pretože sa obávajú zlého vplyvu, akoby išlo o nejaký kult. Žiadam novinárov, aby sa informovali, počúvali mňa a nie špekulácie iných na rôznych blogoch. Žurnalisti by mali poznať následky svojich článkov. Nikdy nešlo o Pepeho ani nikoho iného, ale vždy len o mňa,? vyhlásil Djokovič. Takto jeho vyjadrenia, ktoré boli pôvodne v srbčine, preložil do angličtiny autor rozhovoru Saša Ozmo na svojom twitteri.
Reagovat
Nola
co je na tom take smiesne? si presne taky isty, ako ti novinari, ktori sa hrabu v zivotoch inych....
Reagovat
ipko
v ničom sa nehrabem, skôr ľutujem tých novinárov, že zavádzajú ľudí falošnými vyhláseniami.. ale veľmi vtipné mi prišlo vyhlásenie Novaka, že mu Jelena nedovolí jesť mäso.. to by teda bol riadne pod papučou :D
Reagovat
letityfanousek
Dohromady to nejde. A zblbnout se dá v každém věku, nikdo není odolný. Pepému bych svěřil akorát tak motyčku na okopávání mrkve někde v klášteře v Pyrenejích
Reagovat
smazaný uživatel
No, ať už ho ovlivňoval nebo ne, je teda pravda, že pod ním byl úplně marný a když ho opustil, tak začal zase vyhrávat velké turnaje. Asi náhodička no.
Reagovat
spaniel
I Fed s Nadalem měli dvouletou krizi a Pepeho neměli... Novak do toho jistě vidí líp než ty.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo no.
Reagovat
Mayo
Už dosť s Imazom
Reagovat
letityfanousek
takhle hrozí, že dojde až do čtvrtfinále
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsme zase s tomasinhem na jedné lodi. Přidal se ke mě a taky fandí Nickovi. Ale asi spíš proto, že hejtuje Federera no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mám takový pocit, že Nick dostane těžce naloženo. :-( Snad se pletu.
Reagovat
smazaný uživatel
No aby ste to chlapi Murovati nevybousili:D)
Chlap po 35 ve sportu, tomu byste meli uz dat pokoj.
Ale budu tlacit Nicka, to se zase muzete na mne spolehnout, ale popravde moc sanci mu asi nedavam...je to chlapec ztresteny, a ono na tech nej. big pointech potrebujete preci jen mensi trdlo. Urcite budou zase TB.

A co rikate na Stefana...?

Tomasinhovi hlavne ode mne vzkaz, ze ho jako pozdravuji, at prestane trdlovat a pekne tady prispiva na tema Andyho navrat.....a at se proboha na to defens jelito Zvereva vykasle, prestane blbnout...a najde si konecne nejakeho poradneho hrace na tlaceni po Murovi. :)))

Vy jste dvojka:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jsme DVOJKA v hodně ohledech. :D My se fakt hledali tvl. :D
Tomasinho se vrátit prý nehodlá. A Stefan mě nějak nebere moc, to už spíš Denis a tomasinho by Denisovi fandil prý, kdyby se ostříhal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mě celkově ty jednoručáci moc neberou, spíš se mi líbí De Minaur.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu rekni, ze ma u mne OBROVSKY, ale OBROVSKY DLUH!!!!
VLK tenisove periferie udelil vyjimku Andymu na trave ve Wimblu, jinak bych na Big4 ani nesaaahl...on to moooc dobre vi. Ale asi nechape, co jsem vuuubec pro vas dva podstoupil, jak jsem riskoval svou Vlci povest...
...tak at prestane trojcit, a zase tu muze psat o Andym...
mel celkem cas, aby se uz uklidnil, stejne ho svrbi prsty.
Reagovat
kada.tom
Rafa, Dom, Borna a Milos - skvělé! Jen tak dál :-)
Reagovat
turista
No a ještě snad Novak Djokovič postoupí. Je horký favorit celého turnaje.
Reagovat
peggy
Doufam,ze Nick ze sebe vyda maximum a postoupi.Moc mu to preji.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!
Reagovat
Pe3k
Taky mu fandím, dnes zrovna ne, ale jinak ano. Každopádně tento match up je to nejlepší co může světový tenis nabídnout.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/bQDIoCe-g6U
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli to nejlepší, ale je to skvělý match up, to ano.
Reagovat
No-le
Pryč s RF! ????????
Reagovat
No-le
Ne otazníky . Vykřičníky!
Reagovat
peggy
Rafo,vytahni to co jeste dokazes a zlepsi co da.
Reagovat
FulnekUltras
pull out
Reagovat
ipko
tak Roger dnes s Nickom v day session.. neviem, či je to výhoda, ale aspoň si pozrem celý zápas, aj keď by to mal byť jeho posledný na turnaji..
Reagovat
smazaný uživatel
mahycek zas place, ze hra day session, ale to asi preto, ze je vikend a viac ludi pride cez den
Reagovat
smazaný uživatel
Den je určitě lepší pro Rogera. Záleží taky jaké bude počasí, pokud teplo a slunce, tak s tím měl nick minuly zapas problem. Opět nechápu ale nasazení Rogera s Nickem přes den. Asi zapas Djokovic - Gasquet má vyšší atraktivitu. Roger druhy zapas ze tři přes den. Rafa a Nole 2x večer. Zajímavé.
Reagovat
Ereinion
Podle mě kdyby to byl všední den, tak to dají do night session, ale vzhledem k tomu, že je to víkend, tak je to celkem jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo. Mě je to fuk alespoň to uvidím. Ale to nasazováni by mě stejně zajímalo i tak. Ze zvědavosti.
Reagovat
Frantz
Klaun Kamilos a jeho pohled "nezaujateho" fanouska :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Co kalhoty Franci? Už sis je po včerejšku vypral od hnědé barvy? :D Ty ne teda maminka
Reagovat
Frantz
Klauniku Kamilku, ty jses nezaujaty fanousek asi jako mistni tanecnik v hounech Pe3k :-D

Btw, v Tescu maji v akci pliny, mas na dnesni vecer dostatecnou zasobu? :-DD Treba takovej spaniel se z Nicka priposral uz vcera :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty já byl v Albertu a měli v akci pivko a fernetek. Takže si to tady popiju, dam si oběd a pripravim se na super zapas večer. No a když to dopadne pro Rogera špatně, tak si řeknu Škoda a půjdu spát, zatím co ty budeš uspokojovat svůj zakrnělý pohlavní orgán ještě 2 týdny po zápase. Takže ať se ti daří !
Reagovat
Frantz
Vy fanaticti fans arogantniho pana Rogera me fakt bavite... ;-) Jen doufam, ze arogant ten konec pristi rok nemysli vazne a ze bude na okruhu trapcit jeste aspon dalsich 10 let, pac jeho velkohube kydy, vztekani se, prohry a nasledne fnukani vas fanatiku.. to je koreni tenisu! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako dva velmi nízká inteligence sladí život mě a ostatním zde na TP. Budeš mi jednou chybět jsi ukázkový případ lidské podobnosti s primaty. Franc the Ape :D
Reagovat
peRFect
Den pro Rogera určitě lepší není.Ale domnívám se,že pořadatel počítá s jeho postupem a v další fázi by hrál už jen night.Tímto si tak trochu udělaj alibi.Jen aby se to nevymstilo jako na w s centrem.
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží proč si to myslíš. Já se domnívám, ze případně horko Roger pobere více než Nick a míče budou rychlejší. Otázka komunit bude více sedět
Reagovat
steve79
Skvělý zápas Nadal - Chačanov. Rafu určitě vzal hodně sil. Nadal má nejlepší kondici, takže do dalšího kola bude připraven.
Reagovat
Herbert_Hoover
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40432697_1270433949763615_8985968591446736896_n.jpg?_nc_cat=0&oh=f51754405f8d6f1ee7fb03d802de5179&oe=5BECC724

:))

Šampion potřebuje i takové zápasy. Kačena je víceméně prototypem hráče, který by na Rafu měl platit, tak není divu, že byl ten zápas komplikovaný. Když se k tomu připočte faktor nízkého kola, je vymalováno. :) Já jsem teda hladký postup nečekal ani náhodou. Důležité je, že se postoupilo. Před x lety hrál pětiseťák s Izzym na RG, taky se spekulovalo, nakonec to skončilo opět titulem. :) Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý zapas, fakt epicke. Karen Rafu regulérně prehraval a jediný důvod proč prohrál byla psychika v důležitých momentech. A to ještě navíc měl SB na paty set, který by si tento zapas určitě zasloužil. Super výměny a taky někdy velké chyby od obou. Rafu jsem dlouho neviděl dělat některé laciné chyby jako včera. Takže z pohledu nezaujatého fanouška - Rafa vyhrál díky hlavně soupeře, ale mladí už jsou nahoru, hodně nahoru. Kazdopadne Rafa má co zlepšovat, nebyl 100%. Snad je fyzicky ok, předpokládám ze tejp na kolene byla jenom výmluva při případně prohře a nic mu fyzicky není. Můj názor - na titul nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě musím vypichnout top komenty klasických specialistu, podle kterých si Rafa výhru pohlidal. Sice prohrával 5:4 na returnu v druhem setu, malém projel TB, který vyhrál se štěstím, potom nedopodaval zapas, musel odvracet SB a jít do dalšího TB, na kurtu byl přes 4 hodiny, ale jo - Rafa si to skusene postrazil :D :D Vaše zaslepenost fakt nemá konce :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Za stavu 4:5 si pro to šel, byly tam dva FH winnery tuším.
Reagovat
smazaný uživatel
Měl to pod kontrolou :D
Reagovat
Herbert_Hoover
No rozhodně nečekal, až se Karen pětkrát vyhodí, ty jelítko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jelitko jsi ty. Když si tady začal psal, tak si byl i objektivní, ale zdejší komunita Rafa psychopatu te semlela. Je to těžké těm fanatikům odolat. Škoda
Reagovat
Herbert_Hoover
Nenazval bych to tím, že mě někdo semlel, ale k určitým uživatelům přistupuji již bez klapky, protože si vstřícný přístup nezaslouží. A ne, nejsou převážně z Vamos tábora. :) Ačkoliv nemůžu tvrdit, že pacienti nejsou i tam. Pokud jsi tu koncovku druhého setu bedlivě sledoval, tak musíš uznat, že Rafa v tom gemu nebyl pasivní a že z většinové části přispěl k tomu brejku sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vůbec nesnižuji vykon Nadala pokud čteš mě komentáře od včera. Je to borec o tom žádná, ale úplně mě dokáže urvat věta, ze si to pohlidal. Vyhrál protože mu to soupeř dovolil svou hlavou a příště ho Karen už porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
PS: Ty FH byly epické to určitě ale predtim Karen dal dva BH winnery do horní části pásky, když měl totálně volný kurt.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dva BH winnery do horní části pásky? Jak to může být winner, když šel do pásky? (:
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mimo hochu. Zaslepený total. Nevidíš neslysis. To je marně - level Frantz a spol.
Reagovat
Mayo
To aj Rafa dal zopár "Fh winnerov" do pásky, siete, outu...
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo Mayo, aj já dávám takové winnery někdy často, když jdem hrát tenis. :) Holt není winner jako winner. Třeba bude někdy ve stats uváděna i čísla pro tzv. "Kamiloswinners". Kolikrát hráč trefí pásku v zápase z jasné pozice.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamiloswinners :-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hoši vy jste moc. :D díky za super ráno. Fanatics level 100. Jakmile Rafa vyhraje se štěstím třeba tak to proste věděl cely zapas, vše pohlidal. Jste cool díky za vtip :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Nazvat Maya fanatikem, to už prostě znamená, že dotyčný autor takového sdělení uvízl v proklatě těsné slepé uličce. :) Nikde jsem nenapsal, že si to Rafa pohlídal, ale že ten klíčový gem v druhém setu neodehrál pasivně a že notně přispěl svou aktivní hrou k brejku. Imho napsat, že to vše dopadlo tak jak to dopadlo jen proto, že se Karen pokakal, je taky poměrně zjednodušené. Jako by proti němu hrál Lorenzi po flámu.
Reagovat
smazaný uživatel
To osloveni konkrétní. A po páté ti říkám, ze o tom nikdo nepochybuje. Rafa to nějak uhrál, nebyl daleko od poraženi ale určitě neměl zapas pod kontrolou. A taky určitě nehrál svůj top tenis. Dopadlo to pro nej tentokrat dobře. Nic víc.
Reagovat
Herbert_Hoover
To mě docela uklidnilo, že podle tebe na titul nemá. :) Takže šance jsou vysoké.
Reagovat
smazaný uživatel
USO se neobhajuje od 2008. Jsem klidný.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky ho nevyhrává Federer od 2008, takže jsem taky klidný.
Reagovat
Mayo
V Nike bol stále ako naj favorit turnaja Djokovic ( s čím súhlasím) za 3,40 a včera som pozeral a zrazu už bol naj favorit za 3,20 El Matador čomu som nechápal ale aj taký je život. Inak poradie favoritov za mna: 1. Djoki, 2. Fedex 3. Juančo 4. Býk
Reagovat
smazaný uživatel
Podvodník Del Potro ani náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
presne!
Reagovat
Nola
DelPo a podvodnik? cim si to vysluzil?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba neustálými taktickými MTO?
Reagovat
smazaný uživatel
Juan je umelec! To si ho pletes s tim Raonicem...ktery v Kanade streli proti Juanovi asi 20 taktickych MTO, aby jen vyhral na domaci pude, coz byl asi jeden z nejnechutnejsich zapasu kdykoliv, co jsem videl... vcetne neschopneho empajra...ktery ho nechutne v tom jeste tlacil, ze to sejiti Muhameda k Nickovi je proti tomu komicka zalezitost.... toz tak nekterym se asi Juan s Ranhajzlem pletou diky tomu, zajimave....toz oprav si to, a to velmi rychle, dokud mam jeste dobrou naladu.
Reagovat
smazaný uživatel
a v Cincy proti Nickymu neurobil nic, aby ho vyhodil z rytmu, ked mal Nicky momentum?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako promiň, mám tě rád, ale v Juanovi se prostě neshodnem. Souhlas, to co tenkrát předvedl Raonic byl taky hnus, ale Juan to dělá dost často prostě.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak ja vim ze ho nemusis, proto te provokuju, sorry musel jsem, byla to takova pekna prilezitost:D)))
Pochopitelne ja mam pro Juana z mnoho duvodu slabost, jsem proste zaujaty...no. Ale Milos jako u mne uz ne a take z mnoha duvodu, nejen kvuli slavne Kanade...ikdyz je mne Milose celkem lito, co si ted proziva, vsechna ta zraneni, v tomhle jsem zase mekon...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude to spíše tím, ze je Nadal o kolo dále? Djoki postoupí a zase bude mít lepší kurz podle mě. Hlavně ten kurz ovlivňuje to, ze jde Nole na Federera, proto muže mít taky kurz nižší. Ten spodek je nabitý trosku více, to udělá taky nějaké setinky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to včera i psal jinde, ze DelPo bude pro Rafu velmi těžký soupeř. To je takový Kačanov o 10 levelu výše. On 5:4 v druhem setu dopodava a v TB neudělá 3x DF. Bude to hodně podobný zapas a nevím, jestli Rafa vytáhne ze sve zásoby ještě lepší výkon, než včera. Protože ten by na DelPotra asi nestačil.
Reagovat
insanezy_
Uz v minulem kole byl favorit Nadal a to nez se odehral jeho, Federeruv i Djokovicuv zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? Tak to jsem nesledoval. Mas pravdu i na Tipsportu na Rafa už 2.85. Hodně to asi ovlivní QF fed-Nole. Rafa má Andersona a DelPotra, dole je Djokovic/Federer/Zverev/Cilic
Reagovat
smazaný uživatel
Milooooooooš.
Gaywrinka venku, to mě uklidnilo.
Reagovat
Nola
Milos hral vyborne v Cincy, tak to nie je az take prekvapenie
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze toho chcipaka 1111 vyfackuje z kuru, jinak nebudu spat tri dny :D))))
Reagovat
Nola
tak si radsej lahni spinkat uz teraz, aby si co najskor dohnal to manko v nasledujich dnoch :D
Reagovat
smazaný uživatel
delal jsem si srandu:)
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, jak Izzy nemá Kohliho, tak půjde daleko. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no zatim 1111 postupuje diky tomu, ze si souper zrasuje chodidla...tak neni to zadna sranda returnovat proti 1111mu, ale je to varovani...
Reagovat
Herbert_Hoover
Budiz mu H2H naklonena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem vcera chvilku na Milose, aby ocichal soupere....no...nevim, Milos hral paradne. Pokud to zopakuje, tak se 1111 pakuje...
Reagovat
Mayo
Vamos El Matador, aspoň pridá ešte nejaké to kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Úžašný zápas. Ak by Rafa nemal vykonnost, potrebnu na zisk GS (vid, Federer W), tak by dnes proste prehral. Ale on si to postrážil...:)...Smile to all haters :)
Reagovat
svetova.dvojka
Hatefree , já jsem ,doufám, že ty taky.
Reagovat
peRFect
Líbí se mi,jakou máš neustálou potřebu se porovnat s lepším :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo to nemá chybu. :D To je cista zaslepenost :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prave naopak..

Sme prví, lebo nie sme ako druhý :)
Reagovat
peRFect
Myslíš teď první,nebo celkově první? (Řiká se tomu celková čísla)...kde já tu větu jen četl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to jsou ta celková čísla, když má Real bilanci MU 20:20 s tím, ze 20 výher je z roku 1930 ale dle celkových čísel to bude vyrovnaný zapas? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak presel jsem na tu Musku:) Byl jsem zvedavy, vlastne ji vubec neznam...
Sice set dole, je asi trochu nervozni...a...take je to jeji 6sty zapas...

V kazdem pripade jsem tedy velmi prekvapen s jakou lehkosti hraje udery a hlavne jakou paletou uderu disponuje tahle Muska...je to prijemne sledovat...
Je uplne videt, jak proti ni je ten tenis Ash vic upracovany.
Pro mne velmi potesujici zjisteni, naposledy s takovou lehkosti hrat udery jsem videl Amandu.
No pral bych te Musce, aby co nejrychleji se dostala hooodne nahoru. Jestli jde o estetiku, tak je to spicka spicek:)
Potrebuje vic velkych zapasu s hrackama top20, aby nabrala vic jeste sebevedomi a zkusenosti.
ted se divam na live ranking, no tenhle vykon na USOpen ji posouva na 143 flek...takze to chce jeste nekde rychle schrastit nejaky 200 b. aby se dostala do 100vky rad bych tuhle hracku videl teda casteji na velkych akcich, jeji styl uderu je opravdu hezke sledovat...
Reagovat
smazaný uživatel
je videt, ze jsou 3 rano, to melo byt jinde:)
Reagovat
mahycek
Samozřejmě to byl dobrej zápas, Kchačanov - Nadal, zatím asi
nejlepší... Ještě musí trochu vyspět v kritických chvílích.
Reagovat
mahycek
Už mně to opravdu s.re. Zase bude hrát Federer s
Kyrgiosem kolem 20 hodiny našeho času!!!! A Djoko s
Gasquetem až ve tři v neděli ráno. Petra v jednu a
Čilič po ní. Fakt nevím, jak to ti pořadatelé dělají???
A proč to tak dělají ???
Reagovat
Nola
paradny zapas, nepocitala som absolutne s tym, ze sa Karen vybicuje k takemu vykonu, Rafa si to skusene postrazil, nezalezi na tom, komu fandite, ale pre podobne zapasy sledujem tenis, borci obaja
Reagovat
smazaný uživatel
Já z vás fakt umírám tady :D

Prý ??Rafa si to zkušené postrazil??

To je fakt pecka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já z vás fakt umírám tady :D

Prý ??Rafa si to zkušené postrazil??

To je fakt pecka :D
Reagovat
svetova.dvojka
Ta mladí generace je fakt neschopná...
Reagovat
FulnekUltras
zdánlivě nabušená, ale jak se začne lámat chleba, nastupuje totální impotence ;-)
Reagovat
svetova.dvojka
S takovou budou Nadal,Fedex a Djokovič i Murray vyhrávat ještě i za 10 let..., krásná budoucnost tenisu...
Reagovat
Patik
Podľa mňa čo sa Karena a Nadala týka dnes to bol taký prelomový zápas..stavím nato že ak sa stretnú najbližšie spolu tak už Karen odíde ako víťaz..Karen má čo zlepšovať a pôjde ešte o niekoľko levelov vyššie ako aj jeho psychika..naopak Nadal už na hre veľa nezlepší.
Reagovat
insanezy_
Jojo ten pujde nahoru o deset levelu a udela 50 GS
Reagovat
smazaný uživatel
patik zije v oblakoch
Reagovat
smazaný uživatel
On žije v realitě budoucnosti. To jenom vy si myslíte, ze Rafa dá 3GS ročně dalších 10 let.
Reagovat
Denis92
Khacanov nezvladol snad vsetky dolezite momenty, ale aj tak klobuk dole pred jeho vykonom! Krasny zapas.

V tom TB 4.setu bolo uz aj na Nadalovi vidno, ze toho ma naozaj dost a je urcite rad, ze nemusel stravit dalsiu hodinu na kurte v 5.sete. V dalsom kole ma prakticky walkover, co mu velmi pomoze. Cestou do finale ho vsak moze stretnut Anderson ci Del Potro, s ktorymi by to nemal lahke.
Reagovat
FulnekUltras
jen pozor, aby Gruzínec Rusa nezastoupil
Reagovat
Ereinion
Nebo možná Wawrinka, uvidíme...jinak Chačanov zvládl důležité momenty v prvním setu a řekněme na začátku druhýho...pak už to přestalo vycházet, ale skvělý výkon, Nadal byl k poražení
Reagovat
insanezy_
Reagovat
smazaný uživatel
Není pravda. Podle některých názoru si to ten zapas Rafa zkusene postrazil :D
Reagovat
Patik
Karen Karen..takto sa obrať o výhru..Nadal pohodička..i keď baby juniorky majú lepší servis.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist