Lucka má vždy dobrý plán a dokáže ho realizovat, všimla si Navrátilová

4. 6. 2015, 21:49
Aktuality 141
Finalistku Roland Garros Lucii Šafářovou chválily v Paříži bývalé hvězdy českého tenisu. Dvojnásobný vítěz turnaje Jan Kodeš ocenil její servis, někdejší světová jednička Martina Navrátilová strategii a věří, že i ve finále proti světové jedničce Sereně Williamsové z USA má šanci na úspěch.
Martina Navrátilová

"Máme českou levačku ve finále a není to Petra Kvitová. Fantastické!" řekla Navrátilová po výhře Šafářové v semifinále nad Anou Ivanovičovouu ze Srbska dvakrát 7-5. "Krásný zápas, intenzita a drama. A hlavně Lucčin výkon. Moc se mi líbila její soustředěnost a to, jak zápas nakonec dotáhla. Skvělý. Mám velkou radost i za ni," uvedla vítězka Wimbledonu Jana Novotná. 

Obě bývalé hráčky souboj komentovaly. Navrátilová pro televizní stanici Tennis Channel a Novotná pro rádio BBC. "Musím být neutrální, to je pak těžké. Navíc hrála s Anou Ivanovičovou, to je taky moc prima holka. Fandila jsem oběma, ale samozřejmě je to pro mě vždycky něco extra, když vyhraje Češka," řekla Navrátilová. 

Kodeš sledoval zápas z části hlediště vyhrazené pro šampiony. Ze začátku podle svých slov nadával jako špaček, protože Šafářová kazila, ale pak ocenil obrat. "Za stavu 2:5 se nesložila, začala najednou makat, hrát agresivně a tím se to otočilo. Začala přiriskovávat, začalo jí to jít líp a první set rozhodl," mínil Kodeš. 

Líbilo se mu, jak Šafářová v utkání podávala. "Dávala esa na střed i ven z kurtu. Velmi dobře servírovala," řekl vítěz French Open z let 1970 a 1971. "Postup do finále si jednoznačně zaslouží a jsem nadšený a moc rád, že to dokázala." 

Navrátilová sleduje Šafářovou celý turnaj a brněnská rodačka se v očích vítězky devatenácti grandslamových titulů ve dvouhře stále lepší. Skvěle hrála především v osmifinále proti obhájkyni titulu Rusce Marii Šarapovové. "Ale to měla lehčí, protože ten zápas vyhrát neměla. Proti Ivanovičové už byla favoritkou, předtím ji porazila pětkrát ze šesti zápasů, ale překonala ten tlak," řekla Navrátilová.

Všimla si, že Šafářová oproti dřívější době nehraje míče tak nízko nad sítí. "Bývala proto krátká. Teď hraje vyšší a delší balóny. Dobře údery mixuje. Vůbec se nedá číst, kam bude hrát. Zlepšila forhend, dneska měla víc vítězných úderů z forhendu než Ana, což už je něco," vyzdvihla Navrátilová. "A má moc dobrý plán na každé utkání. Je vidět, co chce dělat a pak to ještě dokáže zrealizovat." 

V sobotním duelu o titul čeká Šafářovou nejtěžší soupeřka. Světová jednička Serena Williamsová, kterou letos porazila jen Petra Kvitová. Navrátilová si myslí, že Šafářová má šanci uspět. "Samozřejmě, všechno je možný. Je to pro ni první finále, ale taky velká příležitost. Doufám, že bude hrát pořád dobře," řekla Navrátilová.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

141
Přidat komentář
darek.vrana
To nejtěžší Lucka zvládla dneska. Ustála tlak v zápase, kde byla mírná favoritka a to je svazující. Se Serenou od ní nikdo nic nečeká, a tak může hrát zase uvolněně. Serena tady všechno vyhrává horko těžko a na antuce zranitelná je. Nevím, jak je to možné, ale Lucka se v psychice zvedla o 100%. Dřív hrála taky dobře, ale klíčové momenty nezvládala. Teď si najednou věří a naopak je hodně odolná. Takový "detail" a co to dokáže. 5 zvládnutých tiebreaků, dnes 7:5 7:5, je jako vyměněná. Doufám, že stejnou obrodou projde mezi muži Jirka Veselý, to je podobný případ.
Reagovat
Frick
Tak na tom prvnim podávání do zápasu selhala.
Reagovat
darek.vrana
To jo, ale tentokrát bych jí to i odpustil. Přece jen ten tlak byl fakt extrémní. Šlo o hodně, ale nakonec to zvládla, na rozdíl od minulých dob.
Reagovat
lars
Nastoupí Lucka v pátek do semifinále čtyřhry?
?Ano. Přihlásila se, nezdrháme z boje. Tak to je.?
Reagovat
smazaný uživatel
nenastoupit semi na Grandslamu... to by byla pěkná rána pro parťačku..a debl tolik nebolí
Reagovat
smazaný uživatel
Z 10 vzájemných zápasů (se započtením HC) to 5krát skončilo 2:0 a 5krát 2:1. Je na čase to zlomit :)

Lucko, zítra odjíždím na závody, takže tě tady v sobotu nemůžu koučovat :D, ale budu fandit a věřím, že to můžeš zvládnout. Můžeš být úplně v klidu, ty už jsi svůj turnaj vyhrála. Serena ve finále GS je ta nejtěžší překážka, jaká v ženském tenise existuje. Ale tento rok na RG je zranitelná. 4 z 6 soupeřek jí vzaly set. Věřím, že ty jí sebereš 2, tak GL :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka dá do toho vše. A i když to nevýjde, pro mnoha z nás je vítězka, a hlavně sobě už ukázala, že na to má, a že ani finále GS nemusí být nemožné.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Je to trochu smůla s tou Serenou. Z 15 účastí na RG se "jen" 3krát dostala do finále a zrovna jí to vyjde v rok, kdy je tam Lucka. Sice by ten případný triumf pak byl o to sladší, ale zase s jakoukoli jinou soupeřkou by byla šance mnohem vyšší.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud si Lucka udrží hlavu v klidu, nemám obavy...
Reagovat
Kytka
Serena taky často sotva tahá nohy. Ale je to komediantka. O pauze vypadá, že umírá a vydechne naposledy a pak se rozeběhne jako (srna se moc nehodí) rozzuřený nosorožec.
Reagovat
FulnekUltras
komedie stará... ;)...ale na ten sedmý zápas po sobě už to stačit nebude.
Reagovat
Kytka
Doufám že ne, hlavně ať Lucka není nervózní a hraje to svoje. Ten zápas v Perthu, kousek, jsem viděla a fakt jí málem dostala. Tak snad to vyjde, budu držet palce a doufám, že nervózní budu jen já jako divák.
Reagovat
FulnekUltras
Teď už je Lucka mentálně zase o kousek výš - a zároveň v úžasném tahu na vrchol...takže věřím, že odevzdá své maximum, a to by stačit mělo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Navrátilová po čtvrtfinále chválila Anu, že "se zdá hodně silná, působí sebevědomě a hodně zrelaxovaně". Teď chválí Lucku, takže už začínám tušit, jak to asi dopadne... :D

No a co se týká Kodeše, tak ten u mě po tomto rozhovoru ztratil veškeré sympatie...
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/238365/serena-pribrala-safarova-ma-na-titul-veri-pred-finale-kodes.html

"Ivanovičová má velmi dobrý forhend, kterým zlobí, ale to jsou záchvěvy. Jinak je to taková lemra, ona toho moc neuběhá." Takhle se vyjadřuje o hráčce Top 10? Neuvěřitelný. Je vidět, že být tenisovou legendou není všechno... Vůbec jsem ten isport neměl otevírat, protože tam jsou po takových zápasech vždycky hrozné sračky (ještě ve spojení s Bleskem)...
Reagovat
smazaný uživatel
No, trochu to přehnal, říct o hráčce, co vyhrála GS todle, to je fakt:D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to trapák. A to mi byl doteď sympatický...
Reagovat
smazaný uživatel
No, mě osobně nebyl nikdy moc sympatický. Ale takhle by se vážně neměl chovat.. Přece jen, je to hráčka co má GS a byla ve finále AO.. To není zrovna málo.. Ale souhlasím, Lucka je úderově na tom asi líp :)
Reagovat
VlS
No, tak to si přečti ten jeho tlustospis pamětí a uvidíš, jakej narcis to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Abych řekl pravdu, já jsem s ním taky vždycky ve všem nesouhlasil. Tuším, že když předloni Lucka hrála finále Sparta Prague Open proti Cadantu, tak se ho někdy během přestávky mezi sety zeptali, co říká zápasu. On byl strašně přechytralý, jak se mu to nelíbí, že Lucka nechodí na síť apod. To jsem s ním třeba taky nesouhlasil, ale prostě jsem bral, že má jiný názor a jako tenisová legenda k tomu má co říct... Mně byl třeba sympatický, jak vyprávěl že Nicola Pietrangeli mu při Davis Cupu na Štvanici říkal: "Už jsem hrál tenis skoro všude, ale na nádraží ještě ne." :D Taky se sám dost podílel i na výstavbě centrkurtu na Štvanici, což bylo poznat v dokumentu Ostrov tenisu... Nebo se mi třeba i líbilo, jak nechal někdy předloni udělat známky s českými tenisovými legendami. Ač nejsem žádný velký fanoušek českého tenisu, tak ten nápad byl super.

Ale tímhle rozhovorem mě prostě naštval a zklamal...
Reagovat
FulnekUltras
Tak trochu rýpnout si občas může každý... ;)
Reagovat
Carloss
přesně tak. a kodeš navíc nemusí být kdovíjak korektní vzhledem k tomu co dokázal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jeho úspěchy ho neopravňují k tomu, aby se takhle vyjadřoval. Ana přece taky něco dokázala...
Reagovat
Carloss
asi máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Bych to tak nehrotil. Kodeš tak prostě mluví vždycky. Jarda zas třeba všem novinářům tyká.

Pro mě osobně je to spíš "osvěžení" než pořád hyperkorektní řeči podle jedné šablony. A myslím, že by klidně i sebe zkritizoval, že hraje jak lemra.
Reagovat
smazaný uživatel
Sebe klidně, ale není tohle taky trochu netaktní k dámě?
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tak ve sportu neberu a v něm mi lemra zas tak urážlivé nepřijde.
Nechci rýpat, ale zeptám se. Dělals nějaký sport? Tam se říkají horší věci. Při nějakém rozhovoru s novinářem už je to opatrnější, ale Kodeš se nemusí na nikoho ohlížet, tak klidně mluví napřímo. Já bych to, jako ty, tak neřekl, ale beru, že někdo má takový názor.

V civilu by to bylo samo blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
A nebyls to ty, kdo předloni říkal, že tenis je sportem gentlemanů? Takže pro legendy už to neplatí?
http://www.tenisportal.cz/zpravy/stepanek-v-madridu-nestacil-na-federera-djokovic-padl-s-dimitrovem-12172/#comments
Reagovat
a.magerova
Tvl..... janekda vzdej to, tady má někdo archív jako Brož :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Brož měl jenom satelity, ne? :D Je teda fakt, že na některé věci mám docela dobrou paměť (bohužel, třeba učení se to netýká :D), ale tady si žádný archiv fakt dělat nemusím. Na to slovní spojení "dirty tennis" nejde zapomenout a pak už stačí jenom do Googlu zadat "dirty tennis janekda tenisportal.cz" a máš to hned. :D
Reagovat
a.magerova
Aha, tak to jo :-)))

Ne ne, prý Brož měl nějakou kartotéku, kde si ukládal různé výroky různých nicků (asi složky jednotlivců nebo nevím) a pak to tu pálil rychlostí blesku, co kdy kdo napsal a prý se mu tak dařilo i zjišťovat, kdo si změnil nick (asi pomocí větných staveb či používaných výrazů), no prostě puntičkář, jsem ho tu už dlouho neviděla?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřivolávej ho! Už tak je tady dost magorů! :D
Reagovat
a.magerova
Tak..... svým způsobem se dá říct, že všichni jsme Gogo ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Docela by me zajimalo kde je mu konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, že mě ani ne? :D
Reagovat
slacker
U Fandiny ve sklepe.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ten pojem už nepamatuji, ale je dost dobrý :)))

A koukám, že mám názory "v integritě". Protože jsem i teď napsal, že mezi soupeři by měla být fér hra.
Reagovat
a.magerova
Ale je to super odkaz, takže už přes dva roky a furt řešíme, kdo lže a kdo ne, kdo se kam bez důvodu cpe..... no promarněný čas s céééélebrito TP :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Není co vzdávat :) Jenom montymu píšu, jak to vidím. Doufám, že to tak i bere.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý hráč musí mít ostré lokty, aby dokázal vyhrát zápas. Respektuji všechny hráče, kteří dokázali psát historii. Ale nikdo není tak dokonalý, aby se zavděčil každému.
Reagovat
smazaný uživatel
dobrý :)

Já bych řekl, že se to ale moc nevylučuje.

* vztah mezi rivaly - Kdyby Lucka před zápasem, řekla "Zkusím Anu rozběhat, ona je na pohyb dost lemra", tak bych se sice zasmál, ale dost by u mě klesla. Nebo to nanejvýš řekla v nějakém kontextu. Jako já když brečím, že neuznali Petře lajnu, tak je jasné, že si dělám srandu z iqe.

* nezávislý komentátor - jeden z nejlepších tenistů historie (moc tenistů 3GS nemá), si to podle mě může dovolit. Třeba kdyby to samé řekl Svačina, no tak bych si o něm myslel, že se zbláznil. Nedávno se ti nelíbilo u MTO Viky, jak trener upozornoval Lucku. Podobně to řekl Kodeš, akorát novináři.

Nechci tě přesvědčit, že je to dobře. Jenom chci ať víš, že se někdo na to dívá jinak. Já třeba Kodeše hodně uznávám, ale tuším, že osobně by mi moc nesedl.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale než něco řekne, tak by se taky mohl zamyslet nad tím, že to nějak vyzní...
Reagovat
Fandina
Pořád je potřeba si uvědomit, že něco jiného je si povídat i s novinářem a něco jiného může být dát to do článku. Pořád je to podle mě odpovědnost toho, kdo to zveřejnil. Taky to tak třeba vůbec nemusel Kodeš říct. Pořád je to na redaktorovi, ten je poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako já si nedělám iluze o tom, že Jaroch něco takového zveřejní velmi rád. :D Už jsem s ním o Aně měl výměnu názorů na Twitteru (bylo to během RG 2013) a přišlo mi, že ji taky moc neuznává. Označil ji jenom jako "nadprůměrnou hráčku", přičemž tehdy byla 14. nasazená.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostatně Kodeš je i jiná generace, tedy trošku jiná čeština. Já slovo lemra jako extra hanlivé nevnímám. Ty už třeba, hlavně v kontextu s tvými favoritkami, ano.

Srovnej s ludrou, tam je napsáno že to hanlivé je u lemry ne.
http://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/lemra-a-ludra
Reagovat
smazaný uživatel
"Lemra - neschopný, nešikovný nebo líný člověk..."

Máš pravdu, že ludra je horší, ale to mě jaksi neuspokojuje... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jako, kdyby o ni řekl, že je ludra, tak to by byla síla :DDD

Buď rád, že není vojna a neotiskli názor záklaďáka na Aničku.
Reagovat
smazaný uživatel
A takové pěkné zvířátko to je :)
http://www.bezvabeh.cz/clanek/1235-pro-zacatecniky-jak-zacit-behat-kdyz-jsem-naprosta-lemra
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby byl redaktor k čemu, tak se ho zeptá jak to myslel. Slovo je to opravdu kontroverzní, ale Kodeš není žádný ostřílený komentátor, např. jako Navrátilová, která jede jinou ligu. Takové rozhovory po zápase, nemají v kontextu s historií nic společného.
Reagovat
Fandina
asi bych s tímhle souhlasila, je i věcí toho, kdo článek píše, co tam uvede. Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
A fakt to řekl, nebo si to jen dementi z blesku přibarvili k svému obrazu? Včera nebo dnes prý v nějakém bulváru psali, že je Ana namyšlená primadona, já jí sice tolik nesleduju (i když je fakt kočka :D), ale na mě tak nepůsobí.
Reagovat
smazaný uživatel
Je možný, že to neřekl přímo, jen třeba něco naznačil, a bulvár z toho zase udělal něco, co by mohlo upoutat.. Každopádně od takového hráče a člověka to určitě zamrzí.. Ale jak říkám, jen pokud to řekl napřímo,..
Reagovat
smazaný uživatel
To s tím Kodešem je rozhovor Jarocha z deníku Sport, který dělá zpravodajství přímo z Paříže. Takže to by nemělo být vymyšlené...

Nemyslíš tohle? Jo, tak to je Blesk... Prý, že Ana "ráda nosí nosánek nahoru" a je "šprtka". Z toho jsem fakt nemohl. :D
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/238281/safarova-dnes-jde-v-semifinale-french-open-na-ivanovic-cisla-mluvi-pro-srbku.html

Nebo tohle je další sračka z Blesku (hlavně ten titulek)...
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/238341/to-nezvladl-ani-messi-safarova-zarmoutila-hvezdneho-pritele-souperky.html
Reagovat
smazaný uživatel
S tím nic nenaděláš.. Holt takoví jsou lidi.. Hodně lidi už ani neív, že Ana vyhrála GS, přece jen je to už nějaký rok.. Ale ke každé vítězce snad musíme mít respekt ..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom, že vyhrála GS, ale navíc ještě byla světová jednička. Beru, že to bylo před sedmi lety, ale i teď je hráčka Top 10... Prostě mě to od Kodeše dost naštvalo. S takovým názorem by se opravdu neztratil ani v diskusi na sport.cz a mezi podobnými blbečky...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to bude asi ono. Před tyhle články by měli dávat varování: Pozor, čtení způsobuje demenci.
Reagovat
blixa
No klasika, Kodeš něco řekne (samozřejmě v mírné nadsázce) a Monty se může pos.rat :D :D Kodeš má samozřejmě pravdu, Anička prostě spoléhá na pecku z forhendu a jinak je opravdu poněkud lemra, taky když jí ten forhend tolik nepíše tak prd uhraje. On ten Kodeš totiž tenisu na rozdíl od Montyho rozumí a nemá růžové brejle, jako Monty na všechny svoje favoritky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Každý by se měl umět nějak vyjadřovat. Tvrdit o hráčce Top 10, která má jeden z nejlepších forehandů na okruhu, že jsou to jenom takové záchvěvy a ještě ji nazývat lemrou je pro mě ubohost. Ať si dělá takovou "nadsázku" třeba doma v obýváku, ale tohle má být rozhovor do novin... Jak moc nemusím Navrátilovou, tak její vyjádření v tomto článku jsou úplně jiná liga. Prostě ocení Lucku jako vítězku a projeví respekt k výkonu Any. Tak to má ve sportu být a kor po takovém zápase, který byl opravdu zajímavý z obou stran. Slovy Milánka Brabce: "Kdyby jenom trochu úcty, vole!"
Reagovat
blixa
Schopnost si připustit, že "starý pán" ví o tenise asi tak 1000x víc než ty, to ti zcela chybí , viď. On už nemusí být "politicky korektní", takže říká věci na plnou hubu. Aspoň někdo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuju: To, že je Kodeš tenisovou legendou, ho ještě neopravňuje k tomu, aby shazoval hráčku Top 10. Pokud vidí u Any nějaké slabiny, tak proti tomu vůbec nic nemám. Ale ať se vyjadřuje normálně a ne takhle.
Reagovat
George_Renel
Řeknu ti to taky N rovinu. Opět se projevuješ jako naprostý diletant, co absolutně nedokáže překousnout kritiku svých favoritek. Co si o sobě vlastně myslíš? Nikdo nic nemůže a ty můžeš vše? Normální ubohost.
Reagovat
George_Renel
Řeknu ti to taky N rovinu. Opět se projevuješ jako naprostý diletant, co absolutně nedokáže překousnout kritiku svých favoritek. Co si o sobě vlastně myslíš? Nikdo nic nemůže a ty můžeš vše? Normální ubohost.
Reagovat
a.magerova
Jsem si ten článek musela dnes přečíst podruhé, abych lupou dohledala, co Kodeš tak strašného řekl?!!!!
Fakt jde jen o tu lemru? No tak snad vítěz Wimbledonu a dvojnásobný vítěz právě probíhajícího FO pozná, jak to má člověk s pohybem. Po tom všem tady to vypadalo, že řekl, že je Ana špindíra, která krade..... to teda na Petru Kvitovou jsou horší kritiky a to vyhrála 2x Wimbledon, nesmíš být monty tak přecitlivělej :-/
Reagovat
smazaný uživatel
O Petře Kvitové někdo z tenisových legend řekl, že je lemra? Maximálně Chládková řekla jednou při Fed Cupu, že "Petra s sebou tahá ňáký kilo navíc", ale ta má teda do legendy hodně daleko... Kritiky v nějakých internetových diskusích tady vůbec neberu v potaz.
Reagovat
a.magerova
Chce to jít ven, nasát realitu a obouchat se.... jinak Tě v životě čeká nejedno nemilé překvapení ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Nestojím o vaše kydy!" :D (Limonádový Joe)
Reagovat
a.magerova
Každý svého štěstí strůjcem. Sallustius
Reagovat
blixa
On je to dvojsmysl a písemně by to mělo být asi "Nestojím o vaše Kidy", vysloveno to získává ten hezký druhý smysl. Ale to je humor, to je to co neznáš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to znám (je to ta scénka, jak mu Doug Badman představuje svoje spolupracovníky Coyote Kida a Pancho Kida), ale Magerka by to třeba nemusela pochopit. :D BTW: Na netu jsem to taky našel víckrát jako kydy...
Reagovat
blixa
No máš ještě mezery, protože své spolupracovníky mu nepředstavuje Doug Badman (Rudolf Deyl ml.) nýbrž Grimpo (Josef Hlinomaz) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pletou se mi jména... Ale viděl jsem to. :D
Reagovat
VlS
Chtěl bych bejt lemra jako Anči
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych takovou "lemru" chtěl mít doma. :D
Reagovat
a.magerova
Třeba by na Tebe řvala jako Nagyová na Nečase.... to bys snesl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta politika na sportovních diskusích je prostě zlo... :D
Reagovat
a.magerova
Tak jinak, třeba by na Tebe řvala jako naše sousedka na souseda.... i nádobím po něm háže :-/

Už se Ti ten příspěvek zdá korektní?
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Kdyby ses mě takhle zeptala na některou jinou z mých favoritek, tak ještě možná. Ale zrovna Anička na to teda opravdu nevypadá... :D
Reagovat
a.magerova
Taky bych do jednoho souseda neřekla, že doma týrá manželku a on jo :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych třeba do Caro neřekl, že umí takhle boxovat... :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/605434752968060928
Reagovat
a.magerova
No vidíš, zdání někdy klame....
Reagovat
smazaný uživatel
To už se potom nedivím, že se pan McIlroy bál svatby... :D
Reagovat
a.magerova
Od začátku Ti říkám, že ti dva se k sobě nehodili. Sice se Ti to nelíbilo, ale oni dali na má slova.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já vím... Ale jak jsem ti tady potom dával ten odkaz, že Caro chodí s nějakým hráčem amerického fotbalu (a ty sis pochvalovala, že má konečně velkýho chlapa), tak to nějak vyšumělo. :D
Reagovat
a.magerova
No protože ke Caro by se hodil Jarda Jágr, oba vtipálci, vzrůstově taky OK, jen nevím, jestli by Caro neměla námitky proti jeho věku :-/
Reagovat
dadaft
hm, koukám, že by si to Caro mohla rozdat se Samanthou.
ta boxuje hodně.
Reagovat
lars
co by si s ni delal doma ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co s ní dělá Bastian? :D
Reagovat
lars
nevim. nebydlim s nim :)
vari ji jidlo ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu mluvit za montyho, ale něco by se vymyslet určitě dalo :-)

http://bi t.ly/1QaDFMT

(v odkazu je mezera navíc, bez ní to nejde odeslat)
Reagovat
smazaný uživatel
No jéje! :)
http://abload.de/img/ana08yalm3.jpg

Jen pro zajímavost: V notebooku mám uložených celkem 44 fotek Any, což je nejvíc ze všech sportovkyň. Na 2. místě je Masha, u které tam mám 41 fotek. :D
Reagovat
lars
Kodes: Já tomu věřím, že Serenu může porazit, já ji nabudím.

Jak ji muze nabudit?
Reagovat
dadaft
je v Paříži.
Reagovat
sprchon
Hmmm, to mě teda taky nepotěšil...
A kromě toho všeho je zvláštní, že filtr povolí sračku. Asi to není sprosté slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce mi to povolilo i blbečky... Promiň, ale momentálně opravdu nenacházím moc slušných slov. :D
Reagovat
sprchon
Mě to nepohoršilo, jen překvapilo. :D Že to prošlo.
Reagovat
sprchon
Takže není za co se omlouvat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Skrz ten filtr projde i "fandina", takže moc propracované to fakt není.
Reagovat
Fandina
Fandina projde všude, je chytrá
Reagovat
Fanda67
Monty
vůbec bych se nedivil, kdyby si celý rozhovor nevymysleli...
Reagovat
Kytka
Anička je náhodou tenistka, která o úderech přemýšlí, umí hrát pestře a překvapivě. nelítá jenom a netluče do toho bez myšlenky jako hluchý do vrat.
Reagovat
George_Renel
Na druhou stranu to, že to napsal Bledk neznamená, že to opravdu řekl. A taky to že je neuvěřitelné kolik je čtenářů Blesku na TP. Ten plátek jsem měl v životě v ruce tak dvakrát v životě a divim se žs tím někdo může ztrácet čas. Svědčí to taky o jeho úrovni...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tvůj první příspěvek reagovat nebudu... Tady jenom dodám, že Jaroch (který dělal ten rozhovor) je redaktor deníku Sport, nikoliv Blesku. Ta stránka isport.blesk.cz je asi proto, že Sport a Blesk vlastní stejný vydavatel. Když je to z Blesku, tak je tam vždycky zvýrazněno "Ze sportovní rubriky BLESK.CZ". Já osobně Blesk opravdu nečtu a Sport si už kupuju taky jenom sporadicky.
Reagovat
George_Renel
Zajímavé, že ti nevadí, že Navrátilová do RŽ a Lucka do iDnes nazývají Rusku Šarapkou..... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsem dřív taky nemusel, ale už jsem si na to zvyknul. Lucka řekne Mashe jednou "Maruška" a podruhé "Šarapka", takže to určitě nemyslí nějak špatně. No a Navrátilová vlastně Mashu kdysi pomohla objevit (to je jedna z věcí, za kterou ji uznávám :D), takže u ní mi to taky nevadí.
Reagovat
George_Renel
Ato je přesně ono. Ty si vybíráš. U toho vadí, u toho ne neb je ti sympatický. Licoměrnost.
Přitom klidně zařadíš Kodeše mezi blbečky. Přitom jsi proti němu nula.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže mně Navrátilová není sympatická, ale do včerejška mi byl sympatický Kodeš. :D Lucka s Mashou vychází úplně v pohodě. Kamarádky to nejsou, ale třeba při exhibici v Praze se skvěle doplňovaly a vždycky po vzájemných zápasech je vidět, že jedna ke druhé mají respekt. Takže tam mi to vůbec nevadí...

Ještě ke Kodešovi: Měla by se tenisová legenda vyjadřovat jako blbec? Podle mě ne.
Reagovat
George_Renel
Marnost nad marnost. Ty nedospěješ asi ani ve třiceti....
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby jo, tak ty už tady nebudeš... :D
Reagovat
George_Renel
Jo, to je velmi pravděpodobné. Nemoc si nevybírá.
Ale tvoje hovadství bude zasviňovat web ještě dlouho.
Jsi prostě hajzlík, který uráží, což jiní tvé modly nemohou. Hlavně když tě ta tvá etika hřeje jak jsi mi to nandal.
Reagovat
smazaný uživatel
Když si o to říkáš...
Reagovat
George_Renel
Podívej se, já ti, na rozdíl od tebe, a každému, přeji aby se nemoci vyhýbaly. Ovšem to, co máš posunuté v hlavě, s tím nic nenadělám. Jsi prostě křivák, a proto u svých favoritek křiváctví omlouváš.
Už bys s tou svou frustraci mohl skončit. Vždyť ses včera vybrečel dost. Dnešní lekce skončila.
Reagovat
a.magerova
No ale to bylo opravdu hnusné, to i ta lemra byla proti tomuto pochvala !!!
Prostě HNUS :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Když Džordžovi dojdou argumenty, tak přichází na řadu "adorant", "celebritář", "diletant", "postpuberťák" a další podobné výrazy, které mi taky zrovna nelichotí. Navíc tady neustále zdůrazňuje svou nenávist hlavně k Vice a Mashe...

Krom toho jsem jenom parafrázoval jednu legendární reklamu a sám tuhle hlášku používám občas i na sebe... Kde je blixa, aby vám sdělil, že vám chybí smysl pro humor? :D
https://www.youtube.com/watch?v=miyVM5PhZQE
Reagovat
blixa
Ten chybí jen tobě, máčo :D
Reagovat
a.magerova
Né nám, ale tobě chybí nejen smysl pro humor, ale i smysl pro úctu k životu, je něco jiného si tady nadávat do čehokoli a udělat to cos udělal ty?!!!
Tu reklamu znám, líbí se mi moc, ale i ona byla z neetických důvodů stažena z vysílání.
Zajímavé, že to že Kodeš řekl, že Serena malinko nabrala, to tě tak neiritovalo, a taky se to nehodí o dámě říct, opravdu jsem dnes prozřela !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem taky prozřel. V posledních dnech jsi mi docela protivná. To bude asi tím, žes dřív moc nechodila pod články o ženském tenise...

BTW: Že Serena přibrala, to je podle mě taky blbost. Ale Kodeš mě tak naštval s těmi řečmi o Aně, že tohle už jsem ani neřešil...
Reagovat
a.magerova
Njn, pravda se špatně čte, to věřím.
Pod baby nechodím taky proto (mimo to že jejich zápasy mě moc nebaví), abych nemusela rolovat přes ty té mnohapříspěvkové slohy (které nečtu), pamatuju si, jak ses nás tu před lety ptal, jestli je od tebe na TP chceme a i přesto, že většina řekla NE, tak se tu stále realizuješ, ale jak jsem dnes zjistila, lepší tvé tenisové slohy než tvé nízké myšlenky :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, a Džordžovi myšlenky jsou v pořádku? Provokuje mě tady pravidelně už dost dlouho, tak nevím, čemu se divíš...

BTW: Je vidět, že o mně opravdu nemáš moc přehled. Ty "slohy" tady píšu už daleko míň než dřív a většinou k tomu musí být speciální příležitost, jako třeba včera to semifinále... Jinak tady už nějakou dobu krátce shrnu každý set a potom i zápas po jeho odehrání. Dřív jsem prakticky vůbec nepsal během zápasů, proto jsem to pak shrnul v delším komentáři. Teď tady nepíšu jenom během zápasů mých favoritek proti Češkám (což byl právě včerejší případ), protože při zápase Vika - Lucka H. v Římě jsem se tady pohádal a nebyl jsem na to moc pyšný...
Reagovat
EllNino
tak proč něco takového říkáš, když tady před několika týdny osočuješ PetuM z nechutenství, že to Vice pánbuh oplatí na dětech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zvláštní člověk. Celou dobu se spolu v pohodě bavíme, ale když máš příležitost, tak hned vystoupíš proti mně...

Tak ještě jednou: Parafrázoval jsem tu reklamu, chápeš? George si mě neustále dobírá, že jsem nedospělý postpuberťák a já nevím co všechno, tak jsem mu to prostě v rámci věku vrátil... Nemyslel jsem to nijak hnusně, ani mu nepřeju žádnou nemoc. Vždyť je to přece fakt, že každý tady jednou nebudeme, ne?
Reagovat
EllNino
nemyslel jsem to blbě, jen mě to zaskočilo, to je celý ...a každej jsme nějakej :) ...je to pravda, myslel jsem, že třeba je na tom George blbě zdravotně, tak jsem to chápal dost zkresleně ...to je fuk, nechci se hádat
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Promiň, jestli jsem na tebe moc vyjel... Já myslím, že George žádnou nemoc nemá (nebo teda doufám, protože jinak by to opravdu vyznělo blbě). Jenom se tady často chlubí svým věkem a vůči mě má taky narážky kvůli věku... Nic víc v tom nehledej.
Reagovat
EllNino
dobře, koneckonců já o věku radši nemluvím, já jsem i oproti tobě stále kuře :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Buď rád! :D Jestli půjdeš na vysokou, tak tě teď čekají nejlepší roky života, které mně pomalu končí. Aspoň já jsem to tak měl...

Ještě k tomu věku: Já jsem to na sportovní diskusi nikdy nepovažoval za důležité. Rád si čtu třeba komentáře dadafta nebo VISe, kteří už jsou podle všeho taky starší. Nebo gigin už asi taky není zrovna zajíc. :D Ale dřív se mi tady několikrát stalo, že se mě pár lidí ptalo na věk, což jsem nechápal (asi jsem jim připadal blbý :D). No a pak je tady třeba právě George, který na mě poslední dobou má pořád nějaké narážky kvůli tomu, že jsem nedospělý postpuberťák apod. Já sám bych těžko odhadl, kolik je tady komu let a vážně to nepovažuju za důležité (pokud jde čistě o tenisový/sportovní pokec a neplete se do toho politika apod.). Ale když nad tím přemýšlím, tak si tady asi fakt rozumím spíš s těmi mladšími. Markét je mladší než já, haitik je mladší než já, Cico je asi jenom o něco starší, ty jsi mladší než já (teda doufám, že tě taky můžu počítat mezi lidi, se kterými si rozumím)... :D
Reagovat
EllNino
ale jo, rozumíš :P :)) nejde se shodovat ve všem, já respektuju tvý názory, ty taky, tak je to v pořádku, a že si občas vjedem do vlasů, to není nic nenormálního :D ...a fandíš Katce, to je dobře ;) ...jinak na věku záleží asi v jistých věcech, ale tady myslím, že to je spíš o zkušenostech než o věku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) Tak já se vynasnažím, abychom si do vlasů vjížděli co nejméně. :D No jo, ale ty zkušenosti většinou souvisí právě s věkem. Ale už to radši nechám být. :D
Reagovat
George_Renel
Po transplantaci srdce J. Kodeše jsem zde jasně uvedl, že se J. Kodeš stal mým kolegou v nemoci......
Ale to víš, taková operace a časy po ní je brnkačka. Takže jsem ti odpověděl podle pravdy. Ano, i když se ti třeba podaří dospět za těch pět let, jsem si vědom, že zde podle zákonů statistiky již velmi pravděpodobně nebudu. K tvé velké spokojenosti.....
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem nevěděl. V tom případě se ti omlouvám, protože to teda fakt vyznělo blbě a docela mě to mrzí... Na druhou stranu ale nechápu, proč máš pořád potřebu mě provokovat takovými reakcemi, když víš, že se od tebe celkem snadno nechám. Vždycky je to tak, že já napíšu svůj názor a ty hned vybalíš ty svoje výrazy. To se potom nediv, že taky někdy napíšu nějakou blbou reakci... Každopádně se ti ještě jednou omlouvám a teď když vím podrobnosti, tak příště už budu reagovat jinak.
Reagovat
George_Renel
Řeknu ti asi tolik. Mám vnoučata v asi tvém věku. Znám je i jejich kamarády/ky. Nikdo z nich nemá tak nedospěle upjatou zainteresovanost až nekritickou fanatičnost. Ale to časem poznáš a sám sobě se zasměješ.
Omluva se přijímá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, proč je to podle tebe fanatičnost. Prostě když tady hejtuješ moje favoritky, které se nemůžou nijak bránit, tak se jich jako fanoušek zastávám. Na tom mi nepřijde nic divného. Osobně jsem tady za celou dobu svojí existence (což letos budou 4 roky) žádnou tenistku nehejtoval, takže od ostatních nechci nic jiného. Vždyť to stejně nikam nevede...
Reagovat
slacker
hejtujes temer vsechny ceske tenistky. A nevim proc by se tenistky nemeli branit sami a mel by se za ne prat nejaku zastupce
Reagovat
smazaný uživatel
Hejtovat neznamená nefandit.
Reagovat
blixa
No konečně ! ;-) :D
Reagovat
a.magerova
No nemysli si, když na to přijde, tak i na Tebe si vyskočím :-P
Reagovat
VlS
Já se Magerky nebojím, koupil jsem si u šamana amulet.
Reagovat
a.magerova
A jakou má ten amulet podobu či tvar.... a jakou barvu? Doufám, že pěknou svítivou, nějakou khaki mě tak akorát nase.eš :-))
Reagovat
blixa
To je mi jasný :D :D
Reagovat
a.magerova
No jo.... ale počti si denně o sportu v Hospodářských novinách.
Ale hlavně mám zkušenost, že ti co nejvíc volaj, že Blesk fuuuj a nikdy v životě, ví z něj víc než ti co se takhle neprezentují.
Reagovat
smazaný uživatel
Blesk je břečka. Nevím jestli ještě vychází, ale lepší byl Hrom :DD
Reagovat
a.magerova
Tak já Blesk taky nekupuju, ale na netu se mu tak hystericky nebráním a nevěřím ani ostatním, že by nekoukli, to jen potřebují naoko vypadat lépe, když to tak hlásaj do světa, asi si tím něco dokazují :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Si dělám prču. Kámošovi kdysi zbylo pár slovenských korun, tak si koupil do vlaku "Hrom". Vyživné čtení.
Otvírakem bylo, že ufoni přistáli u Prahy. Ve sportu bylo o nějakém psychotronikovi, co se zkoncentroval a zaběhl stovku za 9.50 apod.
Reagovat
a.magerova
Tak to pak jooooo.... já myslím, že soudný člověk umí i v Blesku najít pravdu, přece když napíší, že Šafářová vyhrála, tak co je na tom nepravdivého, a takové ty různé rozhovory, to už se musí brát s rezervou....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist