Fantastická jízda Šafářové nekončí. Porazila Ivanovičovou a je ve finále!

4. 6. 2015, 15:56
Aktuality 962
Lucie Šafářová se na letošním French Open dočkala nejlepšího výsledku ve své dosavadní kariéře. Česká tenistka ani dnes neztratila v Paříži set a po výhře 7-5 7-5 nad Anou Ivanovičovou postoupila poprvé do grandslamového finále. V něm se utká o titul se světovou jedničkou Serenou Williamsovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová byla před dnešním prvním semifinálovým zápasem jedinou hráčkou, která v Paříži ještě neztratila set, a svoji suverenitu si udržela, přestože dnes proti Aně Ivanovičové neodstartovala dobře. Při svém prvním podání sice vedla 30:0, o servis ale přišla a bývalá světová jednička se následně dostala do rychlého vedení 3-0. Pro českou tenistku mohlo být ještě hůř - za stavu 1-4 musela odvracet další dva brejkboly, ale tentokrát si udržela podání a tím i naději na zvrat v úvodní sadě.

"Lucie se v tu chvíli zbavila tlaku a uviděla, že se situace obrací. Cítila, že Ana znejistěla, a využila toho," řekl kanadský kouč Šafářové Rob Steckley. 

Za stavu 5-3 musela Ivanovičová při svém servisu odvracet dva brejkboly. První smazala, při druhém však Šafářová poslala na druhou stranu kurtu vynikající return, výměnu zakončila vítězným úderem a snížila na 4-5. Od té chvíle hrála česká tenistka čím dál jistěji, zato Srbka znervózněla, znovu přišla o podání a Šafářová měla za stavu 6-5 velkou šanci získat set pro sebe. Důležitý game odstartovala Ivanovičová velkou chybou na síti, brněnská rodačka poté zahrála vítězný úder, eso a set ukončila přímým bodem z podání.

Statistiky zápasu
Šafářová - Ivanovičová
7 esa 5
8 dvojchyby 4
65 % 1. podání 'in' 61 %
69 % úsp. 1. podání 65 %
36 winnery 25
31 nevyn. chyby 35
8/9 hra na síti 3/4
4/7 brejkboly 2/10
čas: 1:53

Na vítězné vlně se světová třináctka vezla i v následujícím dějství, v němž za stavu 1-1 opět prolomila servis srbské hráčky. O dva gamy později se Šafářové nepodařilo zvýšit náskok, dál si však držela podání a za stavu 5-4 servírovala na vítězství v zápase.

Na českou finalistku čekala Paříž 34 let
Desátý game druhého setu se ukázal být nejdramatičtější hrou celého utkání. Česká hráčka ji odstartovala dvojchybou a po další chybě z forhendu prohrávala 0:30. Srovnala, ale další dvojchyba z její rakety dala Ivanovičové možnost srovnat. Nervózně hrála i Srbka, která po zkaženém bekhendu čelila mečbolu, Šafářová jí ovšem znovu usnadnila práci dvojchybou, už třetí v tomto gamu.

Ivanovičová v desáté hře promarnila ještě dva brejkboly, při čtvrtém pak ve výměně přetlačila Šafářovou a srovnala na 5-5. Žádný obrat se však dnes nekonal. Šafářová znovu sebrala soupeřce servis, za stavu 6-5 viditelně ubrala na razanci podání, zklidnila hru a i díky dvěma chybám Ivanovičové si vypracovala další dva mečboly. První z nich ještě nevyužila, celkově třetí už ale ano a po vítězství 7-5 7-5 je první českou hráčkou ve finále French Open po dlouhých 34 letech.

Lucie Šafářová a Ana Ivanovičová"Můj sen se naplnil, nemůžu tomu uvěřit," řekla šťastná Šafářová na kurtu v rozhovoru s bývalým tenistou Fabricem Santorem. "Dnes jsem začala pomaleji, ale úroveň mé hry šla postupně nahoru. Hrála jsem agresivněji a dobře to dopadlo," komentovala utkání a na konec divákům poděkovala ve francouzštině.

"Skvělá práce!" slyšela pak před šatnou od svého trenéra Roba Steckleyho. "Mám z ní takovou radost. Dokázala to na tak obrovské scéně. A já vím, jak moc a jak dlouho si to přála. Vyhnala ze sebe toho démona pochybností, který ji strašil celý život. Jsem na ni hrdý," prohlásil kouč. 

"Jsou to neuvěřitelné pocity štěstí. Jsem na túře dvanáct let a nikdy se mi to nepovedlo. Jsou za tím hodiny denně, co trénuju a makám. O to víc si toho teďka vážím a pomalu mi to teprve dochází," řekla Šafářová po zápase novinářům. 

V závěru zápasu na ní prý dolehla tíha okamžiku. Při prvním mečbolu udělala dvojchybu a když o servis za stavu 7-5 a 5-4 přišla, práskla míčem o zem. "Když přišla šance to dokončit, tak jsem si trošku uvědomila, že se to může podařit. Měla jsem strašně myšlenek, odešel mi servis a znervózněla jsem," řekla Šafářová. Znovu však ukázala svoji psychickou sílu v turnaji a nezlomila se. "Otřepala jsem se z toho a dokázala se dostat zpátky do hry," doplnila. 

Grandslamové semifinále ve dvouhře hrála Šafářová podruhé v kariéře. Loni prohrála ve Wimbledonu ve stejné fázi turnaje s pozdější vítězkou Petrou Kvitovou.

Díky postupu do finále si Šafářová zajistila prémii minimálně 900.000 eur (24,7 milionu korun). V žebříčku se posune na sedmé místo a poprvé v kariéře bude ve světové desítce. V případě zisku titulu by byla šestá.

Brněnská rodačka má navíc šanci hrát finále i ve čtyřhře. V pátek ji čeká spolu s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou semifinále, v kterém se jim postaví pařížské šampionky z roku 2011 Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká.

Serena WilliamsováVe finále vyzve Serenu
Ve svém prvním grandslamovém finále se Šafářová, která si dnes v Paříži připsala šestou dvousetovou výhru v řadě, utká s nejtěžší možnou soupeřkou Serenou Williamsovou, Se světovou jedničkou, devanáctinásobnou grandslamovou šampionkou a vítězkou French Open z let 2002 a 2013 prohrála včetně duelů v Hopman Cupu všech deset vzájemných soubojů. Nejblíže k výhře měla letos v Perthu, kde neproměnila dva mečboly.

"Už jsem ji skoro měla. To byl super zápas a byla jsem kousek," vzpomínala Šafářová, která s Williamsovou na evropské antuce ještě nehrála. "Jinak o ní nemusíme debatovat, se všemi svými úspěchy už je legenda. Na druhou stranu je antuka její nejméně oblíbený povrch. Musím do toho jít, nemá ráda moji levačku, leváckou rotaci a servis na tělo. Určitě se ji budu snažit rozběhat."

Třiatřicetiletá Williamsová v dnešním druhém semifinále doslova udolala Švýcarku Timeu Bacsinszkou, přestože více než polovinu utkání bojovala se zdravotními problémy spojenými s nachlazením a zdálo se, že zápas nedokáže dohrát. Od stavu 4-6 a 2-3 však přepla na vyšší level a s velkým vypětím všech sil získala deset gamů v řadě, čímž rozhodla o své výhře 4-6 6-3 6-0. Letos prohrála pouze jeden z 32 zápasů.

Kvůli zdravotnímu stavu Serena nepřišla na tiskovou konferenci a zamířila si to rovnou k lékaři. "Je mi to líto, ale dnes se tiskové konference nezúčastním. Už několik dní mi není dobře a hned po zápase jsem musela k lékaři," prohlásila Williamsová. "Jsem hrdá na to, že jsem se dostala do dalšího grandslamového finále a ve městě, které pro mě moc znamená. Na sobotní finále proti Lucii chci být stoprocentně připravená."

Pětadvacetiletá Bacsinská má za sebou životní grandslam, na nichž byla dosud maximálně ve třetím kole. V Paříži vyřadila i světovou čtyřku a dvojnásobnou wimbledonskou šampionku Petru Kvitovou a zajistila si posun na 15. místo světového žebříčku WTA.

"Moc mě mrzí, že jsem to nedotáhla do vítězného konce. Ale vím, že jsem tu odvedla spoustu dobré práce a mohu být na sebe pyšná. Dnes jsem chtěla vyhrát, ale Seren je prostě jednička," řekla Bacsinszká.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - semifinále:
Šafářová (13-ČR) - Ivanovičová (7-Srb.) 7:5, 7:5
S. Williamsová (1-USA) - Bacsinszká (23-Švýc.) 4:6, 6:3, 6:0
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

962
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hlášky Sereny na Roland Garros
"Do haj**u, to ji to musím hrát na beckhand"
"Fakt k*rva na h*vno"
"Tak, jak ji to mám ale sebrat? "
"Neukazuj na mě tou rukou slyšíš"
"Seš tragická holka, fakt tragická. Sereno seber se"
"Podáte mi Prosím někdo tenisak? "
"Na h*vno, co to je za ručník tohle"
"Sviti mi to do očí, proboha proč"
Reagovat
smazaný uživatel
mi to fakt chybí. Jestli je fakt v nemocnici,jak tu někdo napsal, tak přeji brzké uzdravení.
Reagovat
Frick
psal. A taky mi tady chybí. Taky jsem to chtěl napsat.
Reagovat
slacker
Konecne klid, nechybi. Tak jsem to chtel napsat.
Reagovat
Frick
Už začíná větřit
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/238378/manazer-cernosek-po-senzacnim-tazeni-safarove-hon-sponzoru-uz-zacal.html
Reagovat
Roger_Federer
Celkem by me zajimalo, cos v zivote dokazal??, kdxz si porad beres do huby borca, ktery konkretne pro Cesky tenis udelal moc, za poslednich 20 let "vychoval" temer vsechny ceske hrace..Bez neho by tady nebylo nic.
A dneska bychom se nemeli ani poradne ocem bavit.
Ze je to stary komunusta?;), tech je plna zem.
Reagovat
George_Renel
+1
Reagovat
Frick
...porazila ve finále GS Stosurová. Není to cesta? Tj, místo úplné superstar typu Maša jí spíše ve velkém finále může porazit kvalitní, ale ne tolik nápadná hráčka?

(Byť samozřejmě Sam byla v září 2011 větší hvězdou, než je teď Lucka)

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/238374/17-nadeje-serenu-ve-finale-zdolaly-jen-venus-sarapovova-a-stosurova.html
Reagovat
Frick
Se širšim výběrem FC týmu z finále 2014 :o)

Co myslíte? Reál?
Reagovat
sprchon
Angie by letos mohla. :)
Reagovat
Frick
Audienci na brněnský magistrátu je asi tutovka.

Na Hradě (nemyslim Špilas!) je otázka, zda to vyhraje či ne.

Taky otázka projekce někde v Brně atp.

Ani nevim, zda se na to těšim, že by mohla bejt vedená jak medvěd.
Reagovat
Frick
Je jasný, že ve Wimblu už nebude tou nenápadnou zedadu. Jak se s tim dokáže porvat?
Reagovat
FulnekUltras
za měsíc může být všechno zase jinak - a ty, co jsou teď vzadu, budou najednou vepředu...a ani Kong není věčný...
Reagovat
Frick
Do Wimblu půjde v TOP 8. A to neni sranda. To je vážná věc.
Reagovat
FulnekUltras
soupeřky si na ni budou zase víc dávat pozor...zkoumat její hru...takže další tlak...
Reagovat
lars
aspon brzo nebude hrat s Petou - nejlip az ve finale
Reagovat
Frick
Taky vám tam přijde (zatím) hodně parael?
Reagovat
Frick
Teda RG 2015, of course
Reagovat
LukasH
Lucka si to jednoznačně zaslouží. Na její hru přesně platí slovo - vydřená (v pozitivním slova smyslu). A ty těsný prohry v minulosti jí jen posílily. V sobotu bude hlavně záležet, s čím přijde Serena. Aniž bych chtěl jakkoliv snižovat výkon Lucky, tak je třeba říct, že Ana byla dost slabá a Serena má v záloze ještě úplně jiný zbraně. Taky jsem zvědavej, jestli na Lucku padne nervozita. Už se nemůžu dočkat soboty..:-):-)
Reagovat
Patri.k
Já to beru podle sebe, když jsem nervózní já, bývá i ona a před zápasem se Serenou nervózní nejsem, takže není nervózní ani ona :D
Reagovat
LukasH
To je dobrý, no...:-)
Jináč letos mi Serena nepřijde tak suverénní a přesto kromě jedný prohry s Petrou vyhrála zatím všechno kromě toho, z čeho neodstoupila.:-)
Reagovat
Patri.k
No, není, ale to nebylo v týhle době ani vloni, ona je hlavně suveréní na konci sezóny.... Serena klame tělem, dneska to ukázala přesvědčivě :DD
Reagovat
LukasH
Jasně, jenže letos už má AO plus Miami, což jí v podstatě bohatě stačím i když jsou to "jen" dva turnaje. To ostatní nedohrála a Madridu prohrála s Petrou. Je to takovej důchodcovskej režim.:):):)
Reagovat
smazaný uživatel
Podobně působí i Djokovič. Hodně výher ve 3 setech, párkrát mu už teklo do bot. A přitom ho porazil jen Federer a na pouťáku Karlovič.
Reagovat
Patri.k
Hlavně na GS hraje furt tři sety
Reagovat
LukasH
...tedy z čeho odstoupila (špatná formulace)...
Reagovat
smazaný uživatel
Dost slabá soupeřka byla možná Nara. Ana teda určitě ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Nara tu byla jediná slabá soupeřka Lucky. Všechny ostatní byly silné, včetně Ivanovičové, i když ta pak začala být nervózní a hodně chybovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Lucka vyhrála všechno ve dvou setech, ale kromě zápasu s Narou to nikdy nebylo jednoduché. Vždycky aspoň v jednom setu to bylo 7:6 nebo 7:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý takový set (vyhraný) jí posílí psychiku. TB byly letos před RG její noční můra, teď si v něm může věřit i na Serenu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, to jsem si taky říkal. Ještě si dobře pamatuju, jak tady Míša před RG psal, aby Lucka hlavně nehrála tie-breaky, jinak se na to snad ani nebude dívat... No a vida, Lucka vyhrála 5 tie-breaků z pěti. :D
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
LukasH
Nemyslel jsem samozřejmě úplně slabá jako třeba Nara. Ale i když Anu zas tolik nesleduju, umí hrát mnohem líp. Dneska tam zkazila spoustu úplně jasných nalitých míčů a forhend jí taky moc nešel. Prostě dělala hodně chyb, což proti takhle hrající Lucce nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, umí hrát líp. Do stavu 5:3 v 1. setu hrála velmi dobře, pak už to bylo horší. Ale prakticky až do konce zápasu měla pořád šanci...
Reagovat
sprchon
Se hraje kdy?
Reagovat
FulnekUltras
neděle
Reagovat
sprchon
Dík, to je dobře. ;)
Reagovat
Frick
Sobota 15:00
Reagovat
Frick
Co byste raději?

Výhra v Doze + SF v Paříži (470 + 780 = 1250 bodů)
Finále v DOze + F v Paříži (305 + 1300 = 1605 bodů)

Já asi to první. Titul je titul.
Reagovat
sprchon
K čemu to, když má titul z Dauhá a zatím finále na FO (470+1300 bodů)?
Reagovat
Frick
Hypoteticky.
Reagovat
Frick
Si třeba vemte tu Eugnenii. Sice byla ve finále GS, ale zároveň má pouze jeden "ubohej" International.
Reagovat
Frick
...to je velkej nepoměr. GS finále + Premier vypadá už lépe.

"Vyvážený" je tak GS finále + titul z PM/P5....
Reagovat
Jabadu
Fricku, s Evženkou si nedělejte vůbec žádné starosti. Ta je mimo hru. Například poručík Pihrt si v Českých Budějovicích velmi pochvaloval ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ve finále porazila Karolínu... chudák Kája, taková ostuda :D Sice má kolik - 4 nebo 5 Internationalů? Ale prohrát zrovna s Genie... :)
Reagovat
lars
v ty dobe mela Karol asi 1 titul a byla v zebricku asi o 40 mist za ni
Reagovat
smazaný uživatel
To byla nadsázka :) Genie se do top 10 může v budoucnu klidně vrátit, až si uvědomí, že její profesí je tenis a ne přidávání selfíček na facebooku.
Reagovat
sprchon
V tom případě bych turnaj z Dauhá hypoteticky přesunul na Štvanici.
Reagovat
VlS
Já do Stromovky
Reagovat
slacker
Ja do Modran
Reagovat
smazaný uživatel
Raise - Doha 470 + Paříž 2000

No retreat, no surrender :)
Reagovat
VlS
Proč pokládáš otázku, o který sám víš, že je blbá?
Reagovat
Frick
Pokud by Lucka měla prohrát, tak bych nejlépe zkousl něco jako 3:6 4:6...

Výhra daleko, ale žádný debakl.

Pokud by jí dala čuchnout jako Timee nebo Aze, tak by to pak hrozně bolelo.

1:6 0:6 by také nebylo příjemné.
Reagovat
Patri.k
Nebo by měla Match ball a nakonec prohrála :DD
Reagovat
Frick
To bych se asi oběsil :D
Reagovat
Patri.k
Myslím, že to není moc nemožný stav, Lucka je schopná prohrát zápas s match ballem a Serena vyhrát zápas, který vypadal už, že skončil, proto ve finále nebudu věřit ničemu, dokud se neodehraje poslední míček :D
Reagovat
sprchon
Přesně tak. :)
Reagovat
Patri.k
No, letošní FO mě utvrdil, že první set a dojem z prvního setu vůbec nic neznamená, Petra a Karolína též vypadaly po prvním setě velmi dobře, vypadalo to, že jejich soupeřky sotva trefí kurt a najednou ten zápas ztratily :D
Reagovat
sprchon
To už je prostě klasika. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na letošním HC to tak skoro bylo. To sice nebyl grandslam, ale i tak to zamrzelo.
Reagovat
lars
snad se z toho letosniho HC Lucka pouci
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už Lucka dopadne jakkoliv, pro mě je vítězka. Je až neskutečné, jak taková milá, fajn a vpohodě holka, která byla většinou vždy za desítkou a na turnajích nehrála pravidělně finále, se najednou ocitne ve finále GS. A jakým způsobem. Ona ještě neztratila set! Neskutečné, nemám slov.. Jak říkám, je možné, že ji Serena smete, je možné že až po boji, ale to je fuk, Lucka ukázala celému světu že na to má a že se s ní prostě musí počítat.. Porazila dost kvalitní hráčky na neoblíbené antuce, no, co víc si přát?!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. A co na to škarohlídi, kteří tady řadu měsíců tvrdili, že se Lucka nikdy nedostane do desítky? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně jsem jí tak věřil i nevěřil. Mě tam spíš pasovala Kája, jelikož Lucku teď dvakrát tuším po sobě vyklpela.. Ale očividně, to je vcelku jedno, je důležité udělat výsledek a ten se počítá.
Reagovat
FulnekUltras
Finále bychom měli brát jako kterýkoliv jiný zápas, který chceme vyhrát - bez ohledu na to, kdo nebo co bude stát proti nám...
Reagovat
smazaný uživatel
brát to tak musí hlavně Lucka, a jsem si jist, že Rob jí řekne a poradí.. :) Jak říkám, pro mě už vítězkou je, ukázala celému světu, že umí hrát skvělý tenis.. Jsem hrozně rád, ne jen, že máme hráčku ve finále, ale i kvuli Lucky přímo, ona je tak miloučká a fajná prostě :)
Reagovat
sprchon
A co Denča? Nemáš něco nového?
V Marseille už vyhrála dva zápasy na FB fanklubu o tom není ani zmínka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec teď nějak nestíhám a nemám náladu na fanclub bohužel :(
Reagovat
smazaný uživatel
ale nedavno jsme si psali, jen tak, jak se mame, a tak.. tak jsme si psali chvili :) je fajn, ze si muzu popovidat i s takovyma lidma stejne jako myma kamaradama ze tridy :D
Reagovat
Patri.k
Jen jestli ji nerozptyluješ u tenisu, místo trénování vysedává na FB a píše si s tebou :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale to snad ne:D
Reagovat
sprchon
A jak se teda má? Jestli to můžeš prozradit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ma se fajn, zbytek uz neprozradim:DD
Reagovat
FulnekUltras
Věřím jí, že to teď už dá přes všechny dovolené i nedovolené překážky...
Reagovat
Frick
Taky máte ten pocit, jak jsme prožívali všechny ty Lucčiny vzestupy a prohry jen my sami a nyní se o to musíme "dělit" s celou sportovní veřejností?
Reagovat
slacker
Ty jses taky oficialne v 1GSL?
Reagovat
smazaný uživatel
iba tak zo zaujimavosti co je 1GSL?
Reagovat
Frick
Organizace, která je krok od spnění hlavního úkolu, jež se zdál zhola nemožný.
Reagovat
smazaný uživatel
a clenovia su Lucie a ty?,alebo este niekto iny
Reagovat
VlS
1 GSL je skupina fandů, kteří věří, že Lucka udělá aspoň jeden GS. Není to ani omylem organizace. Kdo věřía nebo jí to aspoň přeje, může se připojit.
Reagovat
Frick
Radši specifikuj - SINGLOVEJ
Reagovat
VlS
Fricku, víš o tom prd, nebyl jsi u toho, jen máš snahu se na to balepit, tak nepoučuj zakládající členy, co tím mysleli. Na výklad cizích myšlenek tady má monopol Fandine, ty ne.
Reagovat
Frick
Jasně, no. To aby sem někdo nepřišel a nezačal psát o tom, že GS titul už má.

Já to samozřejmě chápu. Snad.
Reagovat
VlS
Tak se v tom nerejpej a nech to jak to jea hlavně z toho nedělej organizaci a nevymejšlej stanovy. To může jen Vlk, Janekda, Sojka a já.
Reagovat
Fandina
Tak tak, já vidím druhým lidem do duší, lidově řečeno do žaludku ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Ta jednička se mi ovšem nelíbí... ;)
Reagovat
Patri.k
To tak bývá :D My jedeme 100km do Prahy na zápas, ráno vstáváme ve 3:00, je nás jen hrstka, ale najednou, když jde do tuhého a do nejlepšího, tak je tu milión fanoušků, kteří se považují za stejně skalní jako jsme my :( :D
Reagovat
VlS
Já Lucčiny vzestupy a pády jako její fanda prožívám už 12 let, abojím se toho, kolik rychlejch fandů se nalepí na úspěch, ale konec konců to tak má asi být. Po neůspěchu jich zase spousta zmizí. S tím se nedá nic dělat. Kde jsi byl ty, když se propadla za padesátku?
Reagovat
makro99
12? hmm... já až od Estorilu, takže jen 10 :) před tím sem měl chvilku nejcitovější Ivetu B., ta měla taky šikovnou levačku, eleganci a lehkost na kurtu, ale ten potenciál (a vůle) byl přece jen tak na tu 3. desítku... a pak se zjevila Lucka, třetí turnaj WTA v životě? z kvaldy a titul... 2007 to byla kometa, ale ta pravá citovka to byla právě od toho pádu 2008 a pak sme se pomaličku škrábali nahoru, každej rok kousek, 2010 jaro se dost podobalo 2007 - pařížská indoor jízda podruhé a pak jarní opojení s ledovou sprchou Arianne Rezai a stehno myslím; a tak pořád dál a dál...a ty poslední roky už jsou známé :)
Reagovat
FulnekUltras
že Šafi bude hrát finále RG proti Sereně Williams, mnozí by si zřejmě ťukali na čelo. A přece je to pravda...
Luci, dneska jsem Tě napřímo neviděl - stejně jako před čtyřmi roky Petru v semifinále Wimblu s Vikou -, doufám, že víš, co to pro Tebe pozítří znamená... ;)
Reagovat
Patri.k
My jsme tady optimisté, my bychom klidně věřili i tomu, že bude čistě české semifinále :D
Reagovat
FulnekUltras
Počkáme za měsíc... ;)
Reagovat
Jabadu
Pfffff ... pffff ... moment, ty jako myslíš ... ??? :-)
Reagovat
FulnekUltras
Na Lucku v současné (fa)zóně žádný herecký etudy neplatí... ;)
Reagovat
Jabadu
"Tak učí se dobře, pane řediteli. ... To nemohu říct!" :-)
Reagovat
Frick
je nejen dlouholetý bolševik, ale umí se i dobře obléci

http://img.blesk.cz/img/2/full/2347364_.jpg
Reagovat
blixa
On to má marný. I když má na sobě Hugo Bosse, stejně vypadá jako v tesilovém obleku OP Prostějov ze 70tých let :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bomba bříško:DD
Reagovat
Frick
I kdyby tam 25-letej kluk ukazoval "pekáč buchet", tak by to byl buranismus. Ale u obtloustlýho 67-letých důchodce je to skutečně nadmíru...
Reagovat
sprchon
Už jen dvě věcí chybí.

http://i.lidovky.cz/13/043/lnorg/JZL4ab427_59_M8_10_2.JPG
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/238351/mocny-manazer-cernosek-se-pri-fandeni-safarove-zapotil-nervy-az-knofliky-praskaly.html

Jako já nejsem žándej módní guru, ale mne to přijde jako pořádný faux-pas, blížící se Sedláčkově mikině - předpokládám, že to asi nebylo nějaký sedadlo IV. kategorie...
Reagovat
smazaný uživatel
Homolkovi na dovolené na západě :D
Reagovat
Patri.k
Mě příjde to jeho oblečení v pohodě, on prostě bude ve všem vypadat jak vesničan... Náhodou naopak, je hezké, že Lucka si nevybírá svůj realizační tým podle toho jak kdo vypadá, jako jiné namyšlené hráčky
Reagovat
Frick
Mne jde tady o tu rozepnutou košili. Ještě by tam mohla bejt Píchalová-Langerová-Černoušková v kombiné.

Jako dokázal bych si představit, že takhle pozvu na chatě dobrý sousedy v letnim odpoledni na kafe a bábovku, ale nebudu to mít na SF FO v lóži.

Nicméně je fakt, že na centru ve Wimbledonu by mi to přišlo ještě mnohem horší.

Asi skutečně člověk bere ten Wimbledon jako "něco více"....
Reagovat
Patri.k
Je fajn, že je přirozený :D Stejně, tenhle přepych, to je všechno jen pozlátko. Když jsem byl na VIP sedačkách, tak předemnou byly umělé květiny, v televizi vypadají skvěle, v reálu jde vidět, jen takové to pozlátkoo, které nic neznamená :D
Reagovat
Frick
Do háje. Snad on, kterej se setkává s vrcholnejma představitelema sportovního, politickýho a ekonomický sféry (aspoń, co se ČR týká), by měl vědět, jak se má obléct.

Dovedete si představit třeba Klause, že by finále štvanickýho challengeru sledoval v lóži s rozepnutou košilí? Ten by si ani krátkou nevzal.
Reagovat
Frick
...ve smyslu toho, že ví, jak co se patří na sebe, a neměl by košili s krátkym.
Reagovat
Jabadu
A má bejt?
Reagovat
Frick
Máš pravdu. Třeba si ty frantíci myslej, že v těch chudých Čechách lidé hladoví a Míra ukázal, že to není pravda :o)
Reagovat
Frick
BTW: přirozený je bejt tam na Adama.
Reagovat
FulnekUltras
Bolševiků všech možných barev je na světě jako sraček... ;)
Reagovat
Frick
super :o)
Reagovat
Jabadu
Všiml jsem si, že Jiří Veselý je mladý muž oplývající ve svém věku nevšední muskulaturou a výškou.
Mám dotaz:
A to on hraje současně v Římě i v Prostějově? :-)
Reagovat
Fandina
Jiří je v Prostějově, zítra hraje semifinále a mělo by to být i na ČT a tohle asi bylo o oštěpaři Vítězslavovi, který aktuálně v Římě vyhrál Diamantovou ligu.

http://sport.idnes.cz/diamantova-liga-rim-0ov-/atletika.aspx?c=A150604_193023_atletika_fil
Reagovat
Jabadu
Aháááá ... :D:D
Reagovat
freeteepek
3 Češky v top 8 na cestě do Singapuru. To svět ještě neviděl. Už si rezervujte letenku. Čím dřív to uděláte, tím víc ušetříte:-)
Reagovat
Patri.k
Sezóna je ještě dlouhááááá... a budeš tam stanovat?
Reagovat
freeteepek
Stan s sebou neberu. Není klimatizovanej. Spíš přemýšlím o nějakém pětihvězdičkovém hotelu:-)
Reagovat
Patri.k
Děláš někde ředitele nebo máš úspěšné firmy, že si tak létáš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
len neviem preco to dali zase do Azie.Li skoncila,koho tam budu povzbudzovat,preco by sa to nemohlo hrat v Prahe?,historia bohata,v sucasnosti asi na svojom druhom vrchole(po 80rokoch,ked pocitam aj Navratilovu),u muzov londyn onedlho konci,potom sa bude mozno hrat niekde v Katare,akoze aj tam treba nejaku propagaciu
Reagovat
Patri.k
Dají to tomu, kdo zajistí nejlepší dotaci turnaje... Praha měla co dělat, aby uspořádala turnaj s dotací 250 000 USD :D
Reagovat
smazaný uživatel
dotaciu nezabezpecuje Atp ci Wta?,ved je to ich vrcholovy turnaj
Reagovat
Patri.k
Tak to nefunguje, WTA a ATP je jen jakýsi zprostředkovatel, dotaci si musí zajistit turnaje... Praha nemůže konkurovat, už jen protože v Asii jsou blázni, kteří jen aby jejich město vypadalo dobře ve světě, strči do toho nekřesťanské peníze vláda
Reagovat
smazaný uživatel
v podstate WTA a ATP,su akymsi sprostredkovatelom,co berie provizie+vydavaju kazdy tyzden rebricek,a mozno aj ten vydava nejaka najata agentura:),asi fakt naj byznis je organizovat organizatorov,vydas im na A4 pokyny a nech sa staraju
Reagovat
smazaný uživatel
A nejsou ATP a WTA původně něco jako hráčské odbory? Tedy odbory, které začaly šikanovat vykořisťovatele, až se dnes dostaly na jejich původní pozici? :)
Reagovat
smazaný uživatel
nieco ako EU?
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se to tak říct. ATP vznikla jako profesní organizace hráčů, kteří chtěli mít páku proti promotérům, kteří měli tendenci jim lajnovat sportovní kariéru podle svých představ a mj. je třeba nepouštět na grandslamy, které byly nově otevřené i profesionálním hráčům. WTA měla podobné cíle a navíc ještě narovnání odměn v ženském tenisu s mužským, protože byly tehdy několikanásobné rozdíly.

Jenže postupem času se to dost posunulo a obě organizace jsou ovládány hlavně bafuňáři, kteří jsou ve vleku sponzorů. Hlavní přerod se udál zhruba v letech 1988-90, kdy to bylo sice vedeno dobrými úmysly, aby hráči získali větší vliv na turnaje jako takové, jenže pak se do toho začala tahat televizní práva a další věci a už to jelo.
Reagovat
slacker
V Praze by se to hralo na Sparte a to by se nekomu nemuselo libit
Reagovat
smazaný uživatel
ve mate O2 arenu,ci si ju setrite na curling?
Reagovat
slacker
Na curling mame curlingovou halu
Reagovat
Frick
Si dovedu představit v tom říjnu. Taková montovaná plátěná střecha a pár teplometů.
Reagovat
Fandina
Ale zase super antuka, na FO by se mohli učit, konstatovala Cornetka.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo nemá na letenku, ale má doma aspoň kajak... tak už je pomalu na čase vyrazit :)
Reagovat
Frick
:D
Reagovat
Patri.k
Jaký byste měli pocit ze vítězství titulu Lucky, pokud by Serena nenastoupila?
Reagovat
slacker
Ze se Serena z Lucky predem pokakala
Reagovat
Patri.k
To je pozitivní pohled na věc :D
Reagovat
smazaný uživatel
Špatný protože fandím Sereně
Reagovat
Patri.k
Zvláštní, že to nedáváš nikdy tolik najevo jako najednou, když hraje proti Lucce, pokrytče
Reagovat
smazaný uživatel
můžu si fandit komu chci a kdy chci. Lucka není má oblíbená hráčka
Reagovat
slacker
Ne, nemuzes si fandit komu chces.
Reagovat
smazaný uživatel
Může...
Reagovat
slacker
ale ne TADY
Reagovat
Jabadu
To neděláš dobře, Jiří Havláte. :-)
Reagovat
pingwin
zajímavé.. když se někdo naveze do kvitové tak tu pěníš ...
Reagovat
sprchon
Já dobrý, ale asi by se o tom nemluvilo moc hezky... A hlavně se to nestane, věřím, že to bude regulérní bitva. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
já moc ne. Myslím že by od ní bylo pěkné, kdyby i tak nastoupila, pokud to alespoň trochu jde, aby z toho byl regulerní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena po semifinále zrušila tiskovou konferenci !
?Velice mě mrzí, že se nemohu zůčastnit tiskové konference dnes večer. Není mi dobře už několik dní, a po zápase s Timeou jsem musela jít k doktorovi. Jsem hrdá, že jsem se dostala opět do finále na RG, ve městě, které pro mě hodně znamená a jsem rozhodnutá být připravena na 100% na finále v sobotu proti Lucii.?
Reagovat
Patri.k
Williamová - Šafářová 1.38 - 3.55

kurz se pořád zvyšuje, asi Serena pořád zvrací
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jabadu
dal tip na "zakázané verše". I byl jsem velmi zvědav, co nám soudruzi vlastně zakazovali a zatajovali. Zde ukázka vrcholného díla jistého pana Zajíčka:

Vystrč hlavu z polštáře
zbav se konečně tíhy
zbav se hroznýho vladaře
vodpráskni kilo stíhy

Žij pij pyj
žij pij pyj

Anti kvete
kdopak s náma dete?
až k vokraji anti žumpy
pumpující antilumpy

Voláme hlavy z polštáře
voláme živýho bleska
svět je plátěná deska
běžim s hovnem proti plátnu
do plátna to ho.vno zatnu

Anti anti...

??? Tsss ...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super jdi s tím do Talent mania nebo ČS má talent (nevím jestli se to ještě vysílá) ale s touhle písničkou vyhraješ na plné čáře
Reagovat
sprchon
Zajímavé. :) Kde je toho víc?
Reagovat
Jabadu
Já vlastně nevím. Považuji se za klasicky vzdělaného muzikanta, na kytaru hraji asi 35 let, vlastním kopii Red Special ... atd. ... a když uslyším nějakou skladbu od "Plastiků", vaří se ve mně krev!
:-)
Reagovat
blixa
No, docela jsi se přiblížil mentální úrovni těch soudruhů. Když mi něco není blízké, tak je to prostě "blbé", viď ;-)
Reagovat
slacker
tvuj bezny postoj
Reagovat
Jabadu
Ne, tak jsem to nemyslel. Ale když někdo vyrůstá na Bachovi, Beethovenovi, Mozartovi ... těžko přilne k "Plastikům". Ožralým hovadům, které jsem měl i tu "čest" poznat osobně. A musel jsem se hodně držet. :-)
Reagovat
blixa
Jistě , přilnou nemusí, to je jistě v pořádku. Ale vyjadřovat se pohrdavě jen proto, že ti hudba Plastiků či poezie Pavla Zajíčka není blízká, ať už z jakéhokoliv důvodu je myslím poněkud smutné. Já rozumím tomu, že co se kultury týče jsme každý v jiném vesmíru ale mohl bys tomu rozumět i ty ;-)
Reagovat
Jabadu
Souhlasím. Tolerance by měla být součástí vzdělání. Omlouvám se.
Reagovat
blixa
Děkuji ;-)
Reagovat
slacker
Vam to vubec nemysli politicky Jabadu, vzdyt tim prospejete druhe strane
Reagovat
VlS
A Kerlepaťanskou poezii znáš?
Reagovat
Jabadu
??? ... Sem s ní. :-)
Reagovat
VlS
Na to tady není dost otrlý publikum, a teď se mi to nechce ťukat do vzkazů, ale vysvětlím zvlášť.
Jen rychle teď - je to existenciální spiritistická poezie ( spiritistický rozuměj odvozeno od špiritusu, nikoliv od ducha) s Tristanem Tzarou na vzdáleném pozadí při jisté míře pocty Jaroslavu Haškovi produkovaná v době normalizace s Poučením z krizového vývoje jako nástrojem pro odstraňování fekálních produktů vzniklých v průběhu tvorby. Asi tak.
Reagovat
Jabadu
No nazdar! :-)
Reagovat
sprchon
Ach jo, našel jsem toho víc. :( :D
Reagovat
Titan
Přes to, že Lucka je kočka a Ana super kočka mi to semifinále připadalo dost nudné. Nevím, jestli to bylo atmosférou v Paříži nebo hrou, ale až na pár momentů to vůbec nebylo jako Máša-Lucka...
Každopádně až ta naše kočka bude hrát se Serenou, nuda to nebude. Serena tam vytáhne něco z Broadwaye s tím, že se na stará kolena chce živit divadlem...:-)
Reagovat
Patri.k
Co kdybychom se všichni fanoušci na tenisportalu složili a založili tenisovou stanici, Slacker by mohl být kritik, Fandina by dělala rozhovory s hráči, Sprchon by měl vlastní studio a Kvitovka by tam byla jen taková ta, co všechno odkejvá a usmívá se a já bych to všechno komentoval
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Patri.k
Nemáš video s tou rvačkou?
Reagovat
smazaný uživatel
mám počkej dám ho sem
Reagovat
Patri.k
dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Patri.k
svině
Reagovat
smazaný uživatel
to říkáš mě :DD
Reagovat
Patri.k
Wendy
Reagovat
smazaný uživatel
aha :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Wendy je kráva, nechápu, co na ní Stan viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, díly, kde Cartmanovi začne hrabat, nebo dělá nějaké sviňárny, jsou nejlepší - třeba Scott Tenorman :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě to je plán, který mohl vymyslet jedině Cartman nebo Hannibal Lecter.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten mám nejradši... :D
http://south-park.nikee.net/index.php?video=66

"Ňa ňa ňa ňa ňá ňáááá, sežral jsi svý starce!" :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě lepší pointu ta epizoda dostala o pár sezón později :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Cartman se potom nějak dozví, že to byl i jeho táta. :D Ale ten díl už jsem neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/user/913Hans913 tady máš všechny nej scénky ze South Parku v Češtině
Reagovat
sprchon
Proč jsi zařadil zrovna mě? S tím nechci mít nic společného. ;)
Reagovat
Patri.k
No, příjdeš mi jedinej takovej nejnormálnější a ničím nezatížen :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Proto ho chceš dát dohromady s Fandinou a Kvitovkou :D
Reagovat
Fandina
No jistě, potřebuje tam někoho rozumného, jako je slacker.
Reagovat
Patri.k
No, potřebuju ženské do studia, jak by to vypadalo pořad plnej chlapů, vypadali bychom jak teplouši :D
Reagovat
slacker
By zalezelo na maskerce
Reagovat
Patri.k
No i tak, když je někde moc chlapů nevzbuzuje to moc důvěru
Reagovat
slacker
Na prumyslovych a technickych skolach to musi byt zrejme samy teplous
Reagovat
sprchon
Tak to díky. :) Ale raději zůstanu tam kde jsem.
Reagovat
Titan
Fandina co trpí samomluvou z nedostatku zájmu? To by byly spíše hovory z léčebny a ona byla zasloužilým pacientem...
Reagovat
Fandina
Proč myslíš, že trpím nedostatkem zájmu? Já naopak mám pocit, že se o nikom jiném než o mně na TP nepíše?
Reagovat
Jan
A co by dělal tommr ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Předzápasové prognózy a analýzy.
Reagovat
Jabadu
Hombre, ten je v nemocnici. Tak do něj moc nerejpej, protože to jistě čte. Přejme náčelníkovi zdraví a kdybys náhodou chtěl konfrontaci, volím pěsti.
Přes bicák mám 42 cm, od tommra plnou moc ... a místo ... místo nechám na tobě. :-)
Reagovat
a.magerova
To už jsi tu kdysi psal kolik máš přes bicák, mě by spíš zajímal jiný rozměr, dáš HO sem?! :-)
Reagovat
VlS
A máš tak dobrý oči, nebo máš lupu?
Promiň Jabadu, ale nemohl jsem odolat :-)
Reagovat
a.magerova
Jakože dáváním na odiv rozměr bicáku odklání náš zájem od jiných nelichotivých rozměrů ?!

Mé oči vidí i to co nemají, takže ve mně by neměl být problém :-))
Reagovat
Jabadu
Ehmm .. nic moc. 16 cm ... jestli tě to zajímá. Normal. :-)
Reagovat
slacker
Obvod?
Reagovat
sprchon
Poloměr. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D To asi nemá ani Hulk. A ten má přes bicák mnohem víc než 42 cm.
Reagovat
a.magerova
V klidové fázi?
Reagovat
Jan
Ve studené vodě nebo při mrazu :)
Reagovat
a.magerova
A v teplé vodě či sauně je to jak?
Reagovat
Jan
Roztopí se :)
Reagovat
marekv
MÁM TU POŽADAVEK OD FRICKA: JESTLI BY SE MOHLO VYSÍLAT ZE ŠTVANICE !
Reagovat
Jabadu
Non tak, já myslím, že nevím. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
České hokejové Nagano přepisovalo československou historii, Lucčin RG by mohl přepsat světové dějiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by Lucka přepsala dějiny vítěztvím na RG, Petra přespala dějiny v roce 2011 a pak je dopsala v roce 2014
Reagovat
VlS
Chceš mocí mermo vyprovokovat lidi, aby byli k Peťce sprostí? Jestli jo, tak pokračuj a dočkáš se. Chudák Peťka, tak moc nezlobila, aby si zasloužila takový dementní fandoušky.
Reagovat
A.R.R.
Jsi mi to vzal z klávesnice, dělá tím Petře jen medvědí službu.
Reagovat
Fandina
Dělá, ale přece jenom, rozumný člověk si udělá obrázek, ne?
Reagovat
A.R.R.
Ano rozumný člověk si udělá obrázek, to je fakt. jenže chodí sem hodně lidí co si rádi přihřejí polívčičku na Petřině neúspěchu a tyhle žvásty jim pak jen nahrávají na hádky.
Reagovat
Fandina
Vzdávám se.
Reagovat
A.R.R.
:-)
Reagovat
slacker
Prvni znamy vitez
Reagovat
smazaný uživatel
Historie TP se přepisuje už 4.6.2015 :-)
Reagovat
A.R.R.
Hoši, hoši, kdepak je ten prďola co tu čepuje pívo :-D
Reagovat
Fandina
Kvůli mně se nemusí, já jsem skromná, nestojím o taková privilegia.
Reagovat
smazaný uživatel
Po 34 letech mit Cesku ve finale French Open, ale cesta k poharu je jeste hodne daleko. Chtelo by to, aby mela stesti jako Petra na finale, kdy mela vzdy hratelne souperky
Reagovat
VlS
No, tak ve 2011 prohlásit Marii za " hratelnou" soupeřku je neůcta jak k Marii, tak k Petře a Genii loni to finále ve Wimblu taky nedostala pištou na základě pičtu followerů na twiteru, ale musela si ba to vyhrát 6x v řadě. Pojďme nohama na zem.
Reagovat
Patri.k
Doufám, že v sobotu nebude Serena hrát divadlo a pak tam začne brečet a zvedat titul a všichni budou psát, úžasná Serena to zvládla i přes kašlík
Reagovat
sprchon
Petra má ráda trávu,
Kvitovka456 má ráda trávu,
ale každá trochu jinou.
Reagovat
smazaný uživatel
no mám ráda trávu kolem baráku jí mám všude
Reagovat
Jabadu
Tvl ... to je tak blbý, že bych to klidně prohlásil za samostatnou uměleckou kategorii. :-)
Reagovat
sprchon
To víš, snažil jsem se. :D
Reagovat
Fandina
Snažil, nebo je ti to dané?
Reagovat
Jabadu
Ale no tak! Dáma tvého intelektu, češtiny ... to snad nemá zapotřebí.
Reagovat
Fandina
Jen jsem se zeptala, když to sem chlapec dává, asi k tomu místu má vztah. Člověku to nedá ... úsměv
Reagovat
sprchon
O jakém místě je řeč?
Reagovat
Fandina
Sorry, spletla jsem si vlákno, omlouvám se.
Reagovat
slacker
Potrestej se
Reagovat
Fandina
není důvod
Reagovat
slacker
Spletla sis vlakno
Reagovat
Fandina
také jsem se omluvila, ne?
Reagovat
slacker
To je malo
Reagovat
Fandina
dostatečně
Reagovat
slacker
Bojis se vlastnich trestu?
Reagovat
Fandina
A ty?
Reagovat
slacker
Tak bojis se?
Reagovat
Fandina
toho co ty píšeš ne
Reagovat
slacker
Takze se bojis vlastnis trestu. Za odpoved by jsi se musela sama potrestat.
Reagovat
Fandina
nebojím se trestů, nebojím se lidí, nebojím se ničeho, se vším si umím poradit
Reagovat
slacker
Tak se potrestej kdyz se nebojis
Reagovat
Fandina
každý trest musí mít logiku, smysl, tady nic takového není
Reagovat
slacker
Vsak je to tvuj trest, sama si stezuj na sebe
Reagovat
Fandina
jdu žehlit
Reagovat
slacker
Tady to uz nevyzehlis
Reagovat
Fandina
ten kdo mě má rád, tak mě bude mít jaká jsem a ten kdo ne, tak o toho zase nestojím já. Takže žehlit tady nic nechci.
Reagovat
slacker
potrestej se
Reagovat
Fandina
pro mě je trest žehlení prádla takže jdu
Reagovat
slacker
Potrestej se vic
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tu začněte provozovat SM salon...
Reagovat
Patri.k
Asi to bude taky hodně o odskoku míčku, ona je fixlovaná vždycky jen na určité turnaje a nemusí to být vždycky tráva.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, v případě kvitovky to může být někdy i hašiš nebo extáze.
Reagovat
Fandina
tak to vůbec, ona odpovídá bystře
Reagovat
smazaný uživatel
mám lepší poezii
Venku to smrdí
Serena prdí
Marfuša heká
Svrbí jí pí,ča
Simona hraje
až s toho se,re
Petra vítězí
a tramvaje jezdí
Ana má raketu
poletí do vesmíru
Aga dobíhá
Prso ji utíká
Caro se myje
A zadek hlavně
Reagovat
smazaný uživatel
A mazej na blacklist, exote! :D
Reagovat
sprchon
Jdeš do toho taky, jo? :D Já už o tom pár dní uvažuju. Furt jsem si říkal, že je dobré mít přehled o veškerém dění tady. Ale asi není...
Reagovat
smazaný uživatel
Když se mi chce, tak reaguju na kohokoliv. Ale fakt se mi nechce koukat tady na tyhle výplody, takže si to radši skryju... :D
Reagovat
sprchon
Já nakonec asi nechám ignore list prázdnej. Když bude čas a naláda, tak si to přečtu, když ne, tak to přeskočím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dočkej času jako TAJEJÍŽJMÉNOSENESMÍVYSLOVOVAT klasu. Za chvíli TAJEJÍŽJMÉNOSENESMÍVYSLOVOVAT Havláta pochválí za umělecké sklony :-)
Reagovat
blixa
Tak teď jsem se urazil !!! Do teď si měl na black listu elitu TP a teď tam hodíš kvitovku !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň budeš mít společnost :P :DD
Reagovat
sprchon
Další zápis do historie TP.
4.6.2015 - exot zařazen do black listu po bok elity (národa)
Reagovat
A.R.R.
co ty sis dneska šlehla....asi by ses měla vypravit do Dobřan....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a Fandina jí tam může nosit buchty... :D
http://i.idnes.cz/06/102/gal/DUN16517a_lecebna.jpg
Reagovat
A.R.R.
škoda buchet pro kvitovku, ty sežeru já :-D
Reagovat
Fandina
monty ... píšeš tam odsud?
Reagovat
VlS
Je ti fakt 17? Vypadá to tak na 7.
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně jí může být 17. Většině mých spolužáků je 17 a půlka třídy jsou hovada.
Reagovat
slacker
A druha pulka jsou kravy
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát teď váhám, kam se zařadit :D
Reagovat
slacker
Za katedru
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem si to rozmyslel, beru ty krávy, takže jsem býk.
Reagovat
smazaný uživatel
to by nenapsal ani Lenin
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou kvalitni verse. Tvoje inteligence bude hodne pod 100
Reagovat
smazaný uživatel
brnensky slunicko ve finale a kydacka hnoje z fulneku davno out. muze byt snovejsi turnaj? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, český finále.
Reagovat
Patri.k
Každopádně, to že svkělé tažení Lucky zrovna vysílá i ČT může mít pozitivní vliv i z diváckého pohledu a ČT třeba začne kupovat tenisové turnaje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Wimbledon by mohli koupit Merity žlutý
Reagovat
Patri.k
Hlavně by mohl někdo odkoupit práva ženských ?masters? turnajů z digi sport, to je děs, nevíš do kdy mají práva koupený?
Reagovat
slacker
Nic nekupovat, vysilat na "cerno" jako svobodny subjekt
Reagovat
smazaný uživatel
Neodkoupí nic.

1) je to pro ně drahé
2) sledovanost nebo popularita daného sportu není pro ČT měřítko, ohání se pořád "vyvážeností" (= 80 hodin fotbalu týdně a na ostatní sporty zbývá 88 hodin, je cca 200 sportů, takže na tenis připadá necelá půlhodina týdně, tj. zhruba 25 hodin ročně.. takže buďte ještě rádi aspoň za těch pár zápasů RG :D)
Reagovat
Patri.k
Možná je to drahé, ale na druhou stranu, toho vysílacího času je strašně moc, takže to hodně zvedne kredit sportovního kanálu, například Eurosport, slavná a populární sportovní stanice se díky tenisu vyhoupla na výsluní, představ si Eurosport bez tenisu, vždyť by to byl nudnej kanál
Reagovat
slacker
Eurosport uz davna presedlal na sipky a snooker
Reagovat
Patri.k
S tím souhlasím, tenisu je tam čím dál míň, v tomhle kapitalistickém světě každýmu jde o zisky, tenis je drahej, šipky a snooker je stojí hubičku oproti tomu
Reagovat
smazaný uživatel
tak zavolej Leninovi ať udělá novou Ruskou revoluci a ať znovu komunisté ovládnou východní Evropu
Reagovat
smazaný uživatel
tak zavolej Leninovi ať udělá novou Ruskou revoluci a ať znovu komunisté ovládnou východní Evropu
Reagovat
Fandina
To mě rozesmálo .......
Reagovat
slacker
Skoda ze nezabilo
Reagovat
Fandina
máš malý vliv, tvoje přání nikdo neplní
Reagovat
Patri.k
Proč Leninovi, já myslím, že i Putin má podobné choutky :D
Reagovat
Fandina
to taky ... úsměv
Reagovat
slacker
Hlavne me irituje ze tyhle typicky ostrovni "sporty" se serou na kanal s kontinentalni pusobnosti
Reagovat
smazaný uživatel
jo šipky to je nejsledovanější sport světa i zahájení LOH má menší sledovanost než šipky
Reagovat
smazaný uživatel
České televizi na kreditu sportovního kanálu nezáleží, to je instituce, která funguje způsobem, který nemá nic společného s jakoukoli logikou. Radši budou vysílat mistrovství Pakistánu v pojídání hadů než Wimbledon, protože sledovanost sice bude nižší, ale zbyde na vyšší prémie :)
Reagovat
Patri.k
To je pravda, české televizi je putná, jaký bude mít kredit, ona prostě celoplošně vysílá, nesnaží se dostat do kabelovek nebo smlouvat o cenně svého kanálu... navíc, dá se předpokládat, že pro českou televizi není sport prioritní
Reagovat
FulnekUltras
Prioritou ČT je více či méně podprahově divákům vsugerovat, co si mají myslet především o minulosti - s cílem všemožně je odvést od logického uvažování nad současností.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, ale naštěstí nikdo nemusí koukat jen na jednu televizi. Může si vybrat z různých a udělat si svůj názor.
Reagovat
Patri.k
V evropě to holkám jde, ale za oceánem v Austrálii a v Americe je to bída :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za to asi může mořská nemoc.
Reagovat
Jabadu
Za svitu Měsíce
tančili tři zajíce - a Lucie
Ta tančila nejvíce.
:-)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
slacker
da da da
Reagovat
Jabadu
Samozřejmě to není moje, jenom jsem chtěl upozornit, že DADA je sice úlet, ale měl by to být alespoň pokus o vtip. Pak to má nějaký smysl. TRAPNO není DADA. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mám lepší básničku
Petra vyhraje Wimbledon
a TP se posere.
protože tramvaje nezejdí
Petra je nejlepší
a ani Serena na ni nemá
a eh Petra vyhraje Turnaj Mistryň
Petro jsi skvělá
a trmavaje už jezdí
To je poezie
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Kája Hynek Mácha na mě nemá
Reagovat
a.magerova
nezejdí a trmavaje ?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nejezdí a tramvaje
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Aha, takže práce kvapná hov.o platná :-/
Reagovat
Jabadu
Hlavně nemyslet! V době K.H. Máchy tramvaje nejezdily! :-)
Reagovat
slacker
Jezdily ale tahaly je kone
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš a pak že tramvaje neexistovaly
Reagovat
Patri.k
Každopádně, Sereně vůbec nic být nemusí, ono někdy je člověku špatně pár hodin, vyzvrací se a je jako rybička...
Reagovat
sprchon
V sushi?
Reagovat
smazaný uživatel
Neví prosím někdo, jestli není někde ke zhlédnutí celý match Lucky se Šarapovou? Uteklo mi to a chtěl bych si to (bez nervů) vychutnat
Reagovat
smazaný uživatel
archiv ČT Sport
Reagovat
Jabadu
Aáááá ... jedině na stránkách ČT. Včera to tam ještě bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
ou jeee, díky moc!!!
Reagovat
Fandina
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11144783015-french-open-2015/215471291352015-lucie-safarova-ana-ivanovicova
Reagovat
sprchon
Než si stihne dáti presso,
švihni jí tam další eso.
Serča, ta má vlas jak pudl,
dej jí k tomu, Lucko, štrůdl.
Reagovat
sprchon
údl samozřejmě :)
Reagovat
Jabadu
jak může Lucie porazit Serenu:
1. Je mladší
2. Vzhledem ke své fyziognomii je pohyblivější
3. Její "roentgenové oči" mají (zřejmě) hypnotizující účinek
:-)
Reagovat
FulnekUltras
4. Předem ani v průběhu se z Konga nepo...
Reagovat
Patri.k
Serena - Lucka 1.35 - 3.80

Podle kurzů je Serena je favoritka, ale na druhou stranu, není zrovna obvyké, že by se kurz Sereny vyšplhal až na 1.35, každopádně, jak se Serena cítí možná rychleji než z officiálních zpráv zjistíme prostřednictvím kurzů
Reagovat
sprchon
http://www.sbnation.com/2015/6/4/8730503/serena-williams-french-open-timea-bacsinszky-throw-up-vomit-blechhhhhhh

Hned první video...
Reagovat
aligo
neuvěřitelný...
Reagovat
Patri.k
To nevypadá hezky
Reagovat
aligo
ale to si umí vyvolat spousta lidí... samovolně, prostě se nutí ke kalši a jde to samo... neříkám že je to ten případ, ale...
Reagovat
Titan
To nepochopíte:
http://s15.postimg.org/tuuuikugp/Tenis_Portal.png
Mrkněte na počet komentářů (a nepřečtených) u všech článků... :-))))
Reagovat
misa
Lucka strhla veškerou pozornost jen na sebe :-) Po finále FC 2012 podruhé v kariéře.
Reagovat
a.magerova
Hračičky, hračičky....
No ale nevíš co se probírá pod Rafou a Nolem, to je teda výrazný nedostatek !!!!
Reagovat
Titan
Chlapi mě nezajímají...:-) Tedy pokud po mě nechtějí dotace...;-)
Reagovat
a.magerova
Jo takhle, já myslela, že Ti šlo o ty samé pětky.... ;-)
Reagovat
Titan
Pětka je hned po šestce druhá nejlepší známka...;-)
Reagovat
sprchon
http://postimg.org/image/qsh3bwyev/
Reagovat
Titan
572(2)...
Kam se hrabe na 555(5)...
Reagovat
sprchon
Takže skutečně šlo o pětky? :D Misa mě zmátl, myslel jsem, že jde o zájem o Lucku a o nezájem o ostatní články.
Reagovat
a.magerova
Jako samo, Lucce ten počet komentů moc přeju....
Ale objektivně, koukněte co jsou to ostatní za články, ty by neměly ohlas ani tak... Rafa je včerejší téma, Nole je až podzimní téma, Bryani neměli nikdy moc komentů, o Veselém ani netřeba hovořit.
Reagovat
sprchon
Je to zvláštní přát někomu hodně komentů. :D
"Všechno nelepší k narozeninám a hodně komentů na tenisportalu. :)"
Reagovat
a.magerova
No ale hlavně, jsou to komenty nezaplevelené tam tím, však víš, ale PŠŠŠŠT ;-))
Reagovat
sprchon
Ještě víc potichu, už to zase začíná...
Reagovat
a.magerova
Tady taky? Já myslela, že jen vedle.
Reagovat
Fandina
Co vedle?
Reagovat
sprchon
A safra. :( :D
Reagovat
Fandina
Něčeho se bojíš?
Reagovat
sprchon
Jo, ale o tom tu nechci psát, to je osobní. :)
Reagovat
Fandina
Tak proč o tom píšeš, když o tom nechceš mluvit?
Reagovat
sprchon
Já o tom nepíšu ani nemluvím. :D
Reagovat
Fandina
Tak čeho se bojíš?
Reagovat
sprchon
Nechci o tom psát a taky nebudu. Konec. :)
Reagovat
Fandina
To je škoda, mohl ses svěřit. Svěřená bolest, poloviční bolest.
Reagovat
gigin
Gratuluju. Moc vám to přeju. Nikdy jsem tomu nevěřil, teď už ale ano.

Serena - jako já fakt nevím, co si o tom myslet. Ksichtí se, jak kdyby TO měla mít naposledy a pak doběhne neskutečný balón a prohodí soupeřku nevídaným způsobem. Ksichtí se tak už asi tři kola nebo kolik. Nechci nikomu sahat do svědomí, ale toto udělat Tipsa, nebo jiný týpek, tak ho tu sežerem zaživa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty jsi prý dneska nefandil Aničce, jo? :D
Reagovat
gigin
Ale fandil. Doma se se mnou nikdo nebaví :DDD Jako Vukovi jsem slíbíl podporu, ale při big pointech jsem to v sobě prostě neudržel. Škoda no, Anička pěkný turnaj, teď už to Lucka musí dát. Už jenom kvůli tej hérečce, tvl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=xJvA7K8uLeI

---
1GSL
Na YT, jsem dopsal nove 3 nase cleny;)

Pro zajimavost, 1GSL byl zalozen
16 - 06 - 2013, ve 14:55!

Nas kanal;)
https://www.youtube.com/user/1GrandSlamforLucy
Reagovat
misa
Když Lucka v sobotu vyhraje, tak bude rozpuštěn nebo změněn na 2GSL?
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka, ktera ne jednou uz padla...;)
Ale odpoved na ni asi dostanes, az se to opravdu stane a ten pohar nekdy zvedne, jedno kdy;)
Reagovat
slacker
Spravna odpoved
Reagovat
blixa
Řek bych že název bude změněn na KGSL ;-)
Reagovat
slacker
Slusna prace na dvoulety startup
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné video. Po úvodním pomalejším hudebním rozjezdu je dobře našlapaný hudební podkres. Tak ať si o víkendu vyšlápne i Lucka.
Reagovat
slacker
Na idnesu neco pisou ze se stala legendou. ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
kdo se stal legendou??? Serena už legenda dávno je a Lucka má k legendě daleko
Reagovat
slacker
Lucie Šafářová se ve čtvrtek stala tenisovou hvězdou. Se vším všudy.
Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenis-grandslamove-roland-garros-safarova-je-ve-finale-ohlasy-p60-/tenis.aspx?c=A150604_182721_tenis_bem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli je Lucka legenda tak Petra je nejlepší hráčka v historii
Reagovat
Titan
Jo, jsou lidi, které zajímá to, co napíše Pražská kavárna. A pak jsou ti, kteří tyhle kavárny nečtou...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Idnes je bulvár na úrovni blesku. Mezi aktivními hráči jsou jen 3 legendy, z toho 1 mezi ženami. Ta ve finále hrát bude a doufám, že v něm bude mít důvod simulovat až do konce rozhodujícího setu :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Tornes
Já bych tedy řekl, že legend mezi hrajícími je 5. Roger, Rafa a Serena, to jsou předpokládám ti, které jsi myslel ty. O těch asi netřeba se bavit, všichni to jsou vlastně i kandidáti na možného nejlepšího hráče historie (minimálně podle svých fanoušků :) )

Ale já bych mezi legendy přidal i Novaka a Mášu. Novak jakožto vítěz 8 GS, hráč, který dokázal držet krok s legendami jako je Rafa a Roger a zároveň hráč, který má za sebou jednu z nejdominantnějších sezon historie (2011) s tím, že má nakročeno k druhé minimálně podobné, stejně jako ke kariérnímu GS, si název legenda zaslouží také.
Marie hlavně vzhledem k tomu, že patří mezi 6 hráček, kterým se v Open éře podařilo získat kariérní GS mezi legendy patří taky. I když započítám i hráče-muže, stále patří mezi pouhých 9 hráčů, kterým se to povedlo. Dosáhnout toho u mě na status legendy taky stačí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Si finále mixu zahrála , ale neúspěšně máte tam chybu
Reagovat
Titan
Lucky vyprodukovala během zápasu 120kWh energie, tj. 432 MJ.
Běžný oběd může mít tak 2 MJ podle toho...
Holka Temelínka...:-)
Reagovat
Frick
To je naprostej nesmysl.
Reagovat
Titan
http://www.wtatennis.com/news/article/4768634/title/super-safarova-into-first-major-final
Přímo v náhledu na videu, jak k tomu přišli je druhá věc, ovšem tělo má zásob dost...
Reagovat
Frick
120 kWh znamená, že by si hnal silný auto hodinu non-stop na plnej plyn.

To by za tu dobu najelo přes 200 km....
Reagovat
Titan
A pointa? Energie u přesunu auta přes valivý odpor z nízkoenergetické suroviny (benzín, nafta) nemá s energií přeměny u člověka naprosto, ale naprosto nic společného...
Člověka nepálíme a auto na vepřo-knedlo zelo neujede ani metr...:-)
Reagovat
VlS
Mě teda od vepřa knedla nedostaneš na metr ani heverem
Reagovat
sprchon
Teď ještě tu o tom, jak během zápasu naběhala 27 km. :)
Reagovat
Titan
Já jen převedl zveřejněnou informaci...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to samozřejmě nesmysl. Ta energie bude o 2 řády níž, tj. okolo těch 4 MJ. A naběhala tak něco přes kilometr, bych to tipl.
Reagovat
Titan
A ty čerpáš odkud?
Energie z 1g tuku v podobě plně využitelné zásoby v těle je 39 MJ. (To není tuk v jídle, ale uložený v těle...)
Můžeš mě opravit, ale plácat dojmy bez znalostí mě nedojme...
Reagovat
smazaný uživatel
39 MJ není z jednoho gramu, nýbrž z kilogramu a to ještě jen velmi zhruba (je to ve skutečnosti méně, ale to není až tak důležité). Ty 4 MJ byl velmi hrubý nástřel bez výpočtu, ale řádově to bude souhlasit. Pojďme počítat. Bazální metabolismus dělá cca 100 W, tedy asi 720 kJ během dvou hodin zápasu. Pokud se Lucka pohybuje zhruba 15 minut z těch 2 hodin (statisticky to tak vychází, reálně se to samozřejmě v různých zápasech dost liší) a během této doby spotřebovává 3000 W (1000 W užitečného výkonu a účinnost 1/3), dělá to přibližně 2,7 MJ energie. U toho zbylého času nelze počítat bazální metabolismus, bude to víc, protože je mj. zrychlené dýchání a srdeční akce, takže řekněme čtyřnásobek. Tedy sčítáme 2700 + 2880 = 5580 kJ = 5,58 MJ (pro jednoduchost jsem tu čtvrthodinu neodečetl od druhého čísla, takže by to bylo o něco méně).

A co se týká té uběhnuté vzdálenosti, tak beru hodnotu, kterou vídám v zápasových statistikách u dvousetových zápasů s podobným skóre. Opět velmi hrubý nástřel.
Reagovat
Jabadu
Lucie dnes porazila asi nejlépe fyzicky a psychicky disponovanou hráčku. Ana měří 184 cm a je z těch vysokých ranařek na tom pohybově nejlépe. O tom jistě nebude sporu.
Co rozhodlo?
Fazóna Lucky. Prostě se nepodělala. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co rozhodlo, to jsem podrobně rozepsal ve svém komentáři... :D
Reagovat
a.magerova
A jednou větou to umíš popsat?
Reagovat
sprchon
Připrav se na souvětí, které se do jednoho komentáře nevejde.
Reagovat
smazaný uživatel
No, z pohledu Any dokonce jenom dvěma slovy: Promarněná šance. :(
Reagovat
Jabadu
Já vím. Ale MONTY, při vší úctě. Ty prostě nejsi brífingový typ. :-)
Reagovat
Titan
:-)))
:D:D:D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Ale můžu být. V sobotu po finále LM bych ti to mohl předvést... :D
Reagovat
Jabadu
Těším se. :-)
Reagovat
Davor1
Počkaj, psychicky? Psychicky patrí Ivanovič medzi najslabšie hráčky top20, z desiatky je bezkonkurenčne prvá...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to potom jo. Tak hlavně nezapomeň jí zase příště plánovat propad v žebříčku. Očividně jí to celkem pomáhá... :D
Reagovat
VlS
A Makarovou , tu znáš?
Reagovat
Jabadu
No, z momentální desítky. Ale v královské lóži sedí Serena, Maria, Petra, Simona ... vévodkyně Ana a Caroline ... a korunní princezna Lucie!
Nějaký dotaz? :-)
Reagovat
dadaft
nemyslím, že by její pohyb a psychika byly něco extra.
Reagovat
Jabadu
Její postava je dílem genetických šampiónů. Nikdo nemá takové fyzické předpoklady a parametry. Je to rozená šampiónka.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. Zítřejší rozpis zápasů je totálně hroznej. H+H od 12:30 - nestihu, Jo-W. od 13:00 - stihnu asi až druhý set... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No co předvedli Matkowski s Hradeckou v tom druhým setu to bylo na úrovni amatérů možná i amatér by to zahrál líp . Doufám , že takhle nebudou končit i ostatní finále s českou účastí. Tentokrát mi to nevadí neboť teď jsem fandil americkému páru Bryan i Matek jsou neokoukatelní .
Reagovat
smazaný uživatel
Matkowski hrál už v těch předchozích zápase doslova strašlivě. Nechápu to, protože rozhodně není špatný deblista.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA Race: 5. Lucka, 6. Petra, 7. Karolína :-)
Reagovat
smazaný uživatel
po Wimbledonu 4.Petra 5.Lucka 6.Kája
Reagovat
sprchon
To si povíme za měsíc. :P
Reagovat
smazaný uživatel
no to si povíme, Petra zapne robocop a uvidíte
Reagovat
smazaný uživatel
Neopič se, dík.
Reagovat
smazaný uživatel
nemusíš děkovat
Reagovat
sprchon
Tentokrát tomu nějak nevěřím... :/ Spíš to vidím na 4. Kája, 5. Lucka, 6. Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
loni taky nikdy nevěřil že by Petra mohla vyhrát a stalo se
Reagovat
sprchon
Já třeba před rokem věřil. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
já také ale 96,5% ČR ne loni byla Peřina šance na vítěztví jen 67,3%
Reagovat
Matti
Slepice kropenatá
Reagovat
smazaný uživatel
krávo fialová
Reagovat
Fandina
Je to škoda. Předloni tu Lucka s Čermákem slavila titul. Dneska ale byli s parťákem slabší než Beth s Bryanem. Tak alespoň finále.
Reagovat
sprchon
Myslím si, že ani Káju ta desítka nemine, pokud do konce trávy zahraje nějaký ten svůj standart. Hráčku za sebou má nějakých 245 bodů a dvě hráčky před ní, které střeží horní hranici desítky (Genie a Angie), ztratí pravděpodobně během trávy dost bodů. Kája může jen získat a já věřím, že do měsíce budou v top 10 tři naše hráčky. :)
Reagovat
Chrenda
Souhlas.
Reagovat
sprchon
Kdo neviděl zápas, může si ho aspon přečíst. :D
http://sport.idnes.cz/tenis-grandslamove-roland-garros-semifinale-safarova-ivanovicova-10a-/tenis.aspx?c=A150604_141747_tenis_bem
Reagovat
misa
Nemůžu uvěřit, že to dokázala. Podle mé teorie se jí tak vrací láska a pozitivní energie, kterou do světa neustále vysílá :-))
Reagovat
Jabadu
Já to Lucce přeji. Je to jeden z dalších doživotních titulů.
Např.:
"U mikrofonu vítáme bývalou hráčku první desítky a finalistku French Open ... " :-)
Reagovat
slacker
Tos nemel :-( ".. a finalistku French Open "
Reagovat
sprchon
Jo, to by souhlasilo. :)
Reagovat
Frick
Bude tits-impact? :-D
Reagovat
sprchon
Určitě... A celkem třikrát. Jednou Bryan - BMS, podruhé Bryan - Bryan a potřetí Lucka - BMS. :)
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
Jabadu
Was ist das "buřtik"? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
das ist wurst
Reagovat
Frick
Wurst aus Polen
Reagovat
Frick
Zrušil bych deciding point. STB bych asi nechal, ale ten DP, to je píšernost...
Reagovat
aligo
Lucce to ten moula pěkně kazí ://
Reagovat
smazaný uživatel
Zaráží mě, že na finále mixu je asi tolik lidí jako na nějakém malém fotbalovém okresním přeboru
Reagovat
jackiec
mix nikoho nezajímá, ping-pong s voleji který můžeš hrát na tůře do 50ti let, odpadlíci co nemaj na sindla
Reagovat
Frick
Ale vítěz získá 50.000 Euro.
Reagovat
slacker
Euromiliony
Reagovat
jackiec
pro bryana jsou to drobáky
Reagovat
Fandina
dohromady?
Reagovat
Frick
Každý. A je to dookonce ještě více - 57 000!
Reagovat
Fandina
Díky, takže teď má Lucka polovinu?
Reagovat
Frick
JJ - 28 500 Eur. Není zlé.
Reagovat
Frick
Tak mu Lucka za trest nedá.
Reagovat
Jabadu
Cítí se Fricek dost silný zemřít u mučednického kůlu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Amici to pochopili a rvou to vše do něj, Lucka si ani nezhraje
Reagovat
Frick
Docela je při těle, chalan.
Reagovat
smazaný uživatel
pojídá moc hamburgerů
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Serena, myslím že je úžasné zahrát si ve finále proti světové jedničce, která má mírnou zdravotní indispozici, tak aby byla šance ji v tom finále i porazit :) GL Lucie!
Reagovat
smazaný uživatel
Má někdo stream na finále mix double?
Reagovat
Fandina
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/2962371912386690.html
Reagovat
Frick
na ES 2
Reagovat
smazaný uživatel
Finále smíšené čtyřhry s českou účastí opět není v čt k vidění! No paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda .
Reagovat
dadaft
hm,
teď ukazovali záběry z útrob stadionu, Serena vypadala, že není schopná sejít dolů po schodech,,,,,,,,, ????? ,,,,,,,,,,, opravdu drť.

tak nevím,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vrabejka
mě to bylo hned jasne přece by schvalně mezi vymenama chodita tak pomalu. Jen vy t uz ní děláte simulantku :(
Reagovat
marekv
a kdepak to dávali, prosím ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na British ES ukazovali jak tem nekde zvraci...tak asi ji fakt neco je...
aby to nedopadlo s ni jak ve Wimbledonu, kde ji museli odvest z kurtu, nebot asi nevedela ani jak se jmenuje...
Tak doufejme, ze bude do soboty ready;)!
Reagovat
sprchon
A to bylo před nebo po utkání? :O
Reagovat
dadaft
po
Reagovat
sprchon
Je to neskutečný, že to dohrála... Snad bude na finále v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaznamenal někdo, že Lucie Hradecká hraje finále mixu?
Reagovat
marekv
jj, a zatím se drží, škoda, že to nezaznamenala ČT...
Reagovat
aligo
mě jo, ale nemužu sehnat pořádný stream...:(((
Reagovat
Fandina
Ano, je to na Eurosportu 2. Hraje se TB v prvním setu. Lucko pojď!!!
Reagovat
Pe3k
To je fantazie! Obrovská gratulace. Lucka je co do sympatií a výkonnosti současná česká jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
NENÍ
Reagovat
Cico93
je je, ale aj Plíškova je fajna to darmo.-))
Reagovat
smazaný uživatel
NENÍ NENÍ PETRA JE UŽ 7 LET ČESKÁ JEDNIČKA A VŽDY BUDE TO CO PETRA DOKÁZALA NEDOKÁŽE JEN TAK ŽÁDNÁ JINÁ ČEŠKA
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovko, prosím tě, už s tím přestaň, víříš jen zbytečné diskuze o jedničkách a dvojkách. Nesmysly. Já už to ignoruju.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
misa
Česká jednička letošní sezóny.
Reagovat
Frick
Tou ale byla kupříkladu loni ještě 5.5. Klára Koukalová :-D
Reagovat
smazaný uživatel
NENÍ
Reagovat
misa
http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
sprchon
:P
http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile jde o post český jedničky, tak se o Petru nebojím. Zapne robocop a po Wimblu je tam zpátky. :D
Reagovat
sprchon
To si povíme za měsíc. ;)
Reagovat
misa
Potřebuje pořádný výsledek, i když prohraje v sf., tak přijde o 1200 bodů. Bude ale nasazená jako č. 2, což je dobré.
Reagovat
misa
Tím myslím klasický žebříček, v race může stačit Petře k české jedničce po trávě i slabší výsledek, rozestupy jsou malé (pokud Lucka nevyhraje).
Reagovat
smazaný uživatel
A je tu obsazeni finale, na ktere se rozhodne budu tesit;)
Jsem rad, ze je ve finale Serena, pokud se Lucy podari ji prestrilet a bude klidna, bude to titul, ktery bude aspon dobre zpeceten, pokud ne, nikdo se zlobit nebude, a Lucy nebude citit, ze ji utekla nejaka zivotni sance, proste Lucka nema co ztratit, muze jen ziskat:) Hru na ni ma....

Zatim mezi nema asi nej. zapas na American Tour, tak davno, ze uz ani nepamatuji, kdy to presne bylo, to byl opravdu paradni kousek na hardu...tri sety, a chvili to vypadalo, ze i Serena v te forme padne...

Mno, ale ted jsme jiz jinde, ale take Lucy je uplne nekde jinde...
Na nejakou symboliku tri setu neverim, klidne at jsou tri...;)
Proste LUCY COME ON!!!!!

A ten debl, doufam nevypusti;) Byla by to skoda;) Jen at potrenuje pekne voleje na Serenku a hlavne smece na siti;D) Proste lepsi byt v pohybu, nez nekde cekat dva dny, nez to prijde...
Reagovat
smazaný uživatel
a nezapomen, ze Lucik hraje i zitra. S Mattek furt jedou ve ctyhre, takze mame jeste furt najezd na double. Dneska hrala Uplne uzasne. Anicka chvilema kousala dost ale Lucinka nam zraje jako dobre vino a vsichni si prejeme aby tato uroda jeste nekoncila....

skvele, skvele :-) Uz se nemuzu take dockat finale... To bude mela...
Reagovat
smazaný uživatel
dorazil;)
\o/...\o/...\o/...\o/...\o/...\o/...\o/
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
sprchon
Serena mi přijde, že má hodně podobnou hru jako Garbine, což by Lucce mohlo vyhovovat. ;)
Reagovat
misa
Akorát, že Serena má skoro tolik singlových grandslamů jako Garbine roků.
Reagovat
sprchon
To je fakt... Tak schválně. :D Kdo se dřív dočká 24? :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno pojď vyhraj to tam, ale Wimbledon nech Petře
Reagovat
Cico93
Serena už toho vyhrala dosť.
Lucke by som to veľmi doprial.
Reagovat
Jabadu
Nenuť své obdivovatele, aby s tebou Zkončili. :-)
Reagovat
jackiec
snad lucka tu bachyni vystřílí, mamba tam chodí jak lemra co se jí nechce na šichtu
Reagovat
FulnekUltras
navíc kdoví, co za tím vězí...
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě gratulace Lucce a jejím fanouškům, když už se jich tady sešlo tolik (včetně 1GSL). :D Možná jste poznali, že jsem dneska od Any tolik neočekával. Jindy třeba píšu, že věřím nebo doufám ve vítězství mojí favoritky, ale tentokrát jsem byl opatrnější. Lucka byla totiž skoro všemi favorizovaná (až jsem si pomyslel, aby se všichni ještě nedivili :D) a já jsem si říkal, že Ana může spíš překvapit a když to nevyjde, tak nebudu zklamaný... Ale skutečnost je zase trochu jiná, protože ten zápas se prostě nějak vyvíjel, Ana měla šance a rozhodly detaily, které líp zvládla Lucka. Takže docela zklamaný jsem, i když pořád platí, co jsem psal po čtvrtfinále: S vystoupením Any na RG jsem spokojený a kdyby mi někdo před turnajem řekl, že bude v semifinále, tak bych to bral všema deseti. Teď mě ta dnešní prohra mrzí, ale myslím si, že to zanedlouho odezní...
Reagovat
smazaný uživatel
K zápasu: Jak jsem od Any před zápasem tolik nečekal, tak se to hodně brzy změnilo. Hned po prvních třech gemech jsem totiž pochopil, že i proti neoblíbené soupeřce na to má. Ana byla v té chvíli lepší a Lucka taky dělala trochu víc chyb. Ale hlavně ten servis chodil Aně neskutečně. Až jsem si v duchu říkal, že ho snad trénovala i ve spaní... To všechno vydrželo bohužel jenom do stavu 5:3, kdy Ana šla podávat na zisk 1. setu. V tom gemu jí odešel první servis (sice nedala dvojchybu, ale 4x šla přes druhý) a Lucka toho využila. Pak ještě Ana měla šanci za stavu 5:4 na returnu, ale Lucka si svým servisem naopak pomohla (Ana se dostala jenom na stav 30-30). No a najednou se ty misky vah úplně převážily na stranu Lucky. Ana za stavu 5:5 ztratila další servis, navíc jí odešel i forehand a pak si myslím, že definitivně rozhodla první výměna dvanáctého gemu, kdy Ana zkaženým volejem prohrála vyhranou výměnu. Tam už jsem věděl, že 1. set je v háji...
Reagovat
smazaný uživatel
Do 2. setu se přesně odrazil ten závěr první sady. Ana ve třetím gemu ztratila servis a když Lucka potvrdila brejk čistou hrou, tak v tu chvíli jsem věřil asi tak na 1 % (Lucka servírovala neuvěřitelně). Pak ale Ana v pátém gemu odvrátila brejkbol (Lucka zkazila return) a říkal jsem si, že by jí to mohlo povzbudit. Lucka si pak dvakrát podržela servis, ale nebylo to nic jednoznačného. Vždycky přes shodu, jenže Ana se nemohla dostat k brejkbolu. Až přišel stav 5:4 pro Lucku a tam se u ní očividně dostavila nervozita. Tuším, že dala tři dvojchyby a Ana se postupně dostala ke čtyřem brejkbolům. Ty první dva mě hodně štvaly, protože Ana v obou případech poslala forehand do sítě. Proti tomu třetímu zahrála Lucka dobře, ale pak přišel čtvrtý a ten už Ana využila. Říkal jsem si, že se ještě můžou stát velké věci a počítal jsem s tím, že Ana teď bude psychicky nahoře, podobně jako Lucka v závěru 1. setu. Jenže opak byl pravdou a Aně to moc nepomohlo. Nedokázala potvrdit brejk, prohrávala 5:6 a jenom jsem procedil: "Tak jsme tam, kde jsme byli." Tušil jsem, že podruhé už si to asi Lucka nenechá ujít a když otočila skóre gemu na 30-15, tak mi bylo jasné, že je konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Je nutno uznat, že Lucka byla o něco lepší hráčkou (podobně jako v zápase s Mashou, ale tam si myslím, že Lucka hrála ještě líp). Na druhou stranu, zápas to byl vyrovnaný a Ana ty šance prostě měla. Hlavně ten 1. set mě bude asi ještě nějakou dobu mrzet, protože ten prostě měla vyhrát. V tom druhém sice tahala za kratší konec, ale nakonec i tam to mohla otočit. Prostě nakonec rozhodlo, že v 1. setu se Ana z toho nedopodávání neoklepala, zatímco Lucka ve druhém jo. Možná bych byl smutnější, kdyby Ana prohrála ve třech setech, ale fakt by mě zajímalo, jak by ten 3. set vypadal. Ale stejně tak jsem strašně chtěl to vyrovnání na 5:5 ve 2. setu a jak to nakonec dopadlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě to musím brát tak, že Ana vzhledem ke svojí formě na předchozích turnajích hodně překvapila a udělala semifinále, což je rozhodně úspěch. Na RG už dostala pohár (2008) i talíř (2007) ještě předtím, než jsem se stal jejím fanouškem v roce 2009 (po US Open), kdy už se jí moc nedařilo a právě proto jsem Aně začal fandit, protože mi jí bylo líto a přál jsem jí, aby se zase dostala nahoru. Loni se dokázala dostat do Top 5, letos po sedmi letech hrála semifinále GS. To jsem si přesně v tom roce 2009 přál a teď se mi to plní, takže nakonec nemám důvod být smutný. Dneska to bohužel nevyšlo (tak holt dostane pohár nebo talíř Lucka - pro ni je to poprvé :)), ale hlavně si přeju, aby to nebylo Any poslední semifinále na GS. Dalších sedm let už totiž asi čekat nebude. :D Může mě mrzet snad jedině to, že si Ana trochu pokazila svou skvělou bilanci v semifinále GS, kterou měla před tímto zápasem 3:1 a jak už jsem řekl, tohle bylo vlastně první semifinále GS, které jsem sledoval opravdu jako její fanoušek. Třeba v roce 2007 jsem Aně fandil ve finále proti Henin (ale tam to měla strašně těžké) a naopak v roce 2008 jsem fandil Dinaře, ale pamatuju si jako dneska, že když Anička po zápase přelézala ke svým nejbližším, tak jsem jí to taky přál (u Dinary mě o dost víc mrzela ta prohra se Světlanou v roce 2009). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Závěrem k letošnímu RG: Asi se mi to nejvíc podělalo, když Masha prohrála s Luckou. Nebýt toho, tak by třeba bylo semifinále Ana ? Masha a měl bych jistou finalistku... Jinak celkově jsem spokojený s výsledkem Any a Donny, protože obě předčily moje očekávání. Možná ještě u Kiki bych mohl to 3. kolo hodnotit pozitivně, ale vzhledem k losu jsem si sliboval víc. Asi nejméně příjemné (když nepočítám prohru Mashy s Luckou) pro mě bylo vyřazení Caro ve 2. kole, protože to jsem fakt nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě pro Vlka: Díky za koment. :) Já nebudu smutný moc dlouho, ale sám víš, že těch vyloženě neoblíbených tenistek mám minimum (navíc jsou to spíš ty, co si o semifinále GS můžou nechat zdát). :D Upřímně se přiznám, že nejvíc mě vždycky štvou prohry proti Sereně a Češkám (nepočítám Katku). U Sereny kvůli tomu, že moje favoritky poráží skoro pořád a proti Češkám proto, že všichni ostatní mají radost a jenom já jsem smutný. Ale už to taky párkrát bylo obráceně (např. po semifinále AO 2012) a věřím, že zase brzy bude. :D Jinak teda ještě jednou speciální gratulace 1GSL k premiérovému finále pro Lucku. Když jste to zakládali, tak to vážně nevypadalo...

A ještě poslední věc: Nechte Markét na pokoji! Může fandit komu chce a že nefandí zrovna Lucce, to je její věc... Opovažte se tady na ni být hnusní! Patří k těm nejsympatičtějším lidem na TP a je rozhodně nejrozumnější z řad Kvitovců!

PS: Kdo to dočetl až sem, tomu gratuluju... :D
Reagovat
Cico93
,.-))
dočítal až ma oči bolia.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to vzal od konce;DDD)))))
A vys jsem uz nesel, mam z toho smisene pocity, asi jak v tom vtipu...kdy pada v tvem aute tvoje tchyne do hluboke propasti...
Reagovat
blixa
Pokud je to auto pojištěný ... tak jen ať padá ... :D
Reagovat
Pedronegro
... teda síla, ale kdo je Markét? to mě zajímá, kdo je ten/ta sympaťák/anda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
PetraFans
Reagovat
sprchon
Se vším souhlas. ;)
Ana do toho vkročila tak, jak by do toho bývalá šampionka RG nastoupit měla. Prvních pár her jí vycházelo všechno. Naopak Lucka působila dost nervozně a v tu chvíli jsem byl celkem pesimistický a na výhru jsem se neodvážil pomýšlet.
Zlom ale přišel, když se o pár gamů bojovalo a Lucce se konečně dařilo vyrovnat to Anči tlačení. Rozhozená Ana nedopodávala a to jí stálo set. Lucka se toho chopila a naložila s tím bezvadně. :)
Celkově dobrý zápas od obou, za Anu jsem taky rád, potřebovala už zase prorazit na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za zastání! Ale už jsem si zvykla, že mít jiný názor než drtivá většina, se trestá.

Btw. Zajímalo by mě, jestli by mi to byli schopní říct to očí, že jsem trapná atp...
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :)
Reagovat
blixa
Ono vůbec nejde o to že máš jiný názor. To je v pohodě. Ale fandit proti vlastní krvi !!!! To jsou ty atavismy ;-) :D
A to, že konkrétně s tímhle jsi trapná, to ti klidně vpálím do očí kdykoliv si řekneš :D :D Jinak jsi ale v pohodě ;-)
Reagovat
slacker
Ta ti neda
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím o tom, že by Lucie byla moje příbuzná. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase vím o tom, že je blixa taky občas trapnej. Ale pššššt, nebo zase nebudu mít smysl pro humor... :D
Reagovat
blixa
Jak nebudeš ? Ty nemáš !!! Ani hrstičku, ani kousínek, ani špetičku !!! Člověka s tak naprosto dokonalou absencí smyslu pro humor jsem ještě nikdy nečetl ;-) :D
Reagovat
slacker
Se ho trochu zastanu, spetku ma. Ve srovnani s Tommrem uplnej bavic
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je moje oblíbená bavička... :)
https://cs-cz.facebook.com/baravot

Frick asi bude znát, protože to je zároveň brankářka fotbalové Slavie a ženské reprezentace do 19 let. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem to říkal, že ho nebudu mít. Už ho zase nemám! :D
Reagovat
a.magerova
No ale to, že to nevíš, ještě neznamená, že to nemůže být pravda, chlapi jsou záletní :-P
Reagovat
blixa
Tak všichni lidi na planetě jsou v podstatě příbuzný ;-) Vidím , že můj vzletný termín byl hozen v prach trapné doslovnosti ... no nic .. :D
Reagovat
a.magerova
Cokoli napíšeš bude použito proti Tobě, ještě sis nezvykl ?! :-P
Reagovat
blixa
Ale jo, ale když to je tak fádní ... žádnej vzlet .. i osmažení protivníka v diskusi může mít vyšší úroveň ;-)
Reagovat
a.magerova
Njn.... chápu zcela :-))

Jak říká Svěrák: "Je škoda, když je zaděláno na vtip a..... "
Reagovat
sprchon
Takže i Serena je příbuzná PF? :)
Reagovat
slacker
Z druheho kolene
Reagovat
EllNino
Vyčerpávající, pěkný a nebuď smutnej, Anička toho ještě vyhraje spoustu :) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad máš pravdu. :) Po tom tvém tipu, že Lucka v osmifinále porazí Mashu ve dvou setech, to beru docela vážně! :D
Reagovat
EllNino
nu vidiš :))) ber to vážně :) já Aničce fandím, akorát Lucce víc :)
Reagovat
sprchon
Těm dvěma prostě nejde nefandit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
slacker
-1
Reagovat
sprchon
=0
Reagovat
Jabadu
Ježííííš, zkrať to! :-) (pardon)
Reagovat
misa
Vidíš, jak ti pěkně jdou komentovat zápasu Lucky, mohl bys pokračovat :)

Komentář Any na idnes:
"Prvními zápasy se protrápila, pak se ale Ivanovičová na turnaji zlepšovala. Po semifinále se Šafářovou však k sobě byla kritická: ?Došla mi šťáva. Musím zlepšit pohyb. Mému servisu chyběla výbušnost, to byl rozdíl v celém zápase. Ale jinak jsem hrdá na to, co jsem během těchto dvou týdnů dokázala.? Zato soupeřku chválila: ?Hrála opravdu dobře. Na konci udělala pár chyb z nervozity, ale jinak hrála opravdu spolehlivě.?

Problémy s nadhozem u ní pořád trvají.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak určitě Ana může hrát líp, ale v tom 1. setu se mi opravdu líbila (do stavu 5:3)... Jak moc mě to bude mrzet, to se ještě uvidí v sobotu. Jestli vyhraje Lucka, tak mě bude mrzet, že na jejím místě není Ana. Na druhou stranu bych zase nechtěl, aby Serena získala kalendářní GS. Nakonec obě mi na RG vyřadily favoritky (Lucka dvě, Serena jednu), takže budu absolutně nestranný a budu si to v klidu "užívat". :D
Reagovat
misa
Lucka je letos proti Dulcinea týmu neuvěřitelná. Zdolala Kiki, Moniku, Viku, Mariu i Anu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Už je horší jak Petra. :D
Reagovat
blixa
Ano, Lucka právě obdržela titul "Dulcineakiller II. stupně" ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě než odešlu veledlouhý příspěvek k prvnímu semifinále...

Zajímalo by mě, co Sereně schází. Až do půlky 2. setu to vypadalo, že sebou každou chvíli sekne a nakonec se takhle neuvěřitelně rozjela... Jsem hodně zvědavý, jak na tom bude ve finále. Před finále AO se taky mluvilo o tom, že je Serena nachlazená a Masha má velkou šanci, ale nakonec to na výkonu Sereny nebylo vůbec znát...
Reagovat
sprchon
Těžko říct, asi jí jen nebylo dobře, nemohla se do toho dostat. Zkusila zabojovat vždy, když vycítila šanci. V prvním setu to nevyšlo, ve druhém už jo. Pak už to bylo jasné... Možná se jen potřebovala před finále rozehrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, to už je ale rozehraná dost, když absolvovala čtvrtý tříseťák... Lucka hraje jenom dvouseťáky, tak to dohání v deblu. :D
Reagovat
misa
Zase nikoho nemá...

http://sport.idnes.cz/tenis-roland-garoos-04s-/tenis.aspx?c=A150603_201545_tenis_rou
Reagovat
smazaný uživatel
Jarda Jágr. :D
Reagovat
Frick
Hm, ať je to člověk s bílým penisem.
Reagovat
sprchon
Jo, ale až po sezoně. ;)
Reagovat
Jan
Jako během sezóny černý a po sezóně bílý ? :)
Reagovat
Jabadu
Tak ... pokud o to (jaksi) nikdo nemá zájem, tak já bych, jako v rámci kolektivu ... :-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
misa
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. Sice je tam věkový rozdíl, ale rozmyslel jsem si to, jdu do ní. Ale musí v neděli vyhrát, obyčejnou finalistku nechci.
Reagovat
a.magerova
Jakože Tys puberťák nebo důchodce ?!
Reagovat
smazaný uživatel
Něco mezi. Ale mnohem blíž mám k pubertě :)
Reagovat
dadaft
no Timeo,
téměř nesplnitelná mise nesplněná zůstala,
ale nebreč,
celý turnaj si hrála báječně a dnes set a půl úplně famózní výkon.
ale hrála jsi holt proti Bouráku, Legendě, Královně.
SF je super.
gratulace.
Reagovat
Frick
A hodí na kurt při finále banán?
Reagovat
jackiec
neuvěřitelně trapná POSERENA, snad chytne 40 horečky
Reagovat
smazaný uživatel
ZAJEBCKIE jsi totální de.bil
Reagovat
marekv
neboj, jak se Lucka dostane do vedení, to bude hóóóórečka :-)
Reagovat
Jabadu
Co takhle:
"Všichni byli na mé premiéře, jenom ty jsi DEBYL." (rýma) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno gratulace..

Ale teda dneska mě zase nasrala.. :D Věřím jí, že jí něco bylo, ale strašně mě štvala tou chůzí mezi výměnami, kdy dala parádní winner a pak chůze stylu:"Pane bože, já umím chodit?" a "jakto, že jsem ještě neumřela?" a obličej:"Zabijte mě někdo.." a "já hraju tak strašně".. A pak hned záběr na Patricka a nasranej jsem byl během sekundy! :DD

Timea skvělý turnaj.. Letošní boj o Singapur bude strašně zajímavý a zábavný.. :D
Reagovat
George_Renel
Chodila jak zpomalený film. Asi to odkoukala od jedné Rusky.....
Reagovat
Fandina
Šetří síly a pak vyrazí ve vhodném okamžiku.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Maria akorát pomalu podává.. Chodí rychle.. :D
Reagovat
FulnekUltras
cupitá
Reagovat
dadaft
ony to umí obě.
když se Venus vrátila po té nemoci, tak to bylo podobné.
věřím, že jí nebylo nejlíp,
ale já se normálně hrozně bál, že umře o přestávce přímo na kurtu.
nekecám.
jsou dobré........................-
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelná Serena, moc jí titul z RG přeji. POJĎ SERENO
Reagovat
Patri.k
Já ji přeju horečku 39 :D
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně, aby ji nešlo podání
Reagovat
Frick
Já přeju Kvitovce horečki 45,6°C :o)
Reagovat
Jabadu
A k této tělesné teplotě jsi dospěl jak, mohu-li se zeptat? :-)
Reagovat
slacker
nahratou "kockou"
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
Frick
Se podívej pořádně na její nick...
Reagovat
slacker
https://www.mall.cz/hrejive-polstarky-termofory#!?menuItemId=15556967
Reagovat
smazaný uživatel
já ti přeji pořádnou sra,čku takovou že na ní do srmti nezapomeneš
Reagovat
Jabadu
Ale no tak, slečno! Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem! :-)
Reagovat
a.magerova
Koukám, že se to tu hemží fandy Svěráka, Cimrmana i Wericha :-)))
Reagovat
kada.tom
C´moooooon!!!
Super, jsem moc rád, že to zvládla. Je to velká bojovnice, po celý zápas bylo vidět, že dost trpí, ale Tima začala pak dost chybovat. Nepřijde mi, že by Serena něco hrála.

V sobotu velké finále Serena vs. Lucka, jsem zvědav a budu to přát oběma :-))
Reagovat
marekv
ta nic nehrála :-))))))))))))))
Reagovat
Jabadu
Bude to mít stejný průběh jako dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
hrala divadlo
Reagovat
misa
Trpící člověk zvládne tři sety na antuce?
Reagovat
smazaný uživatel
až na to že Serena není člověk, to je něco víc. POJĎ SERENO VYHRAJ TO TAM
Reagovat
kada.tom
Serena ano, je to světová jednička na svém místě :-)
Reagovat
marekv
Tenisově jednička, lidsky jsme viděli :-) Ale třeba to teď bude nová metoda místo acylpirinu :-)
Reagovat
a.magerova
Je to tu, tož Oskare jak?!
Reagovat
PH94
Letos ho Sereně nikdo nevezme. Ani C. Ronaldo neměl takovou fazonu
Reagovat
smazaný uživatel
Nez Ti Oskar odpovi....tak pro nej jen maly vzkaz

....Rozmysli si rozmysli, na sve stesti Oskare a sve misto v 1GSL dobre, ale dobre pomysli;)
Reagovat
a.magerova
Jj velmi správná připomínka :-)))
Reagovat
Patri.k
Pokud má opravdu horečku nebo teplotu, tak jsou možné jen dva scénáře, bud se ji do soboty uleví, nebo udělá ještě hůř, doufejme, že hůř :DD
Reagovat
misa
k výhře v ženské části French Open, v sobotu ji čeká ještě dodatečný zápas mimo kategorii :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nějaký moribundus.
Reagovat
jackiec
cha cha přebojovala nemoc?spíš opičku po včerejšku a nějaké to huleníčko
Reagovat
Jabadu
K Sereně si komisaři nedovolí přijít. To se ví.
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím, že si více šňupla, než normálně a navíc k tomu přidala divadlo, že vůbec nemůže, ale běhat ji šlo
Reagovat
COMEON
Serenaaaaa je tam !
Reagovat
Pedronegro
ježíš, to je kr.áva, snad ji Lucka sejme
Reagovat
jackiec
Poserena včera zas chlastala jak loni ve wimblasu, tak hraje divadlo
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-tenis-rozhovor-po-postupu-do-finale-roland-garros-pyb-/tenis.aspx?c=A150604_185335_tenis_tny

Hodná holka :-)
Reagovat
COMEON
ten forehand :O
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možné. Chvíli se zdálo , že spadne na zem a ted ? Baczinski ztratila šanci v půli druhého setu, když neudržela podání. No škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to utrpení.
Reagovat
Titan
Šlo jen o to, aby se to někomu zdálo. Že se to zdálo neznamená, že to tak bylo... Mi se taky zdají věci...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ted ten tvuj prispevek mne fakt dost dostal;)))
Reagovat
vrabejka
I přes nemoc dokázala vydřít výhru. Poklona.
Reagovat
Patri.k
Otázkou je, co všechno považuje za nemoc :D Serena je známá i trošku mediální hrou a divadýlkem :D
Reagovat
marekv
Nemoc :-) Spíš ubohost - když se nedaří jsem ''nemocná'', když se daří je po nemoci...
Reagovat
vrabejka
každou přestávku prokašlala a i před tím na treninku to s ní bylo špatné ale vybojovala to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak se mi nechce věřit, že by jí skutečně něco bylo, když vidím, jak teď hraje.
Reagovat
vrabejka
Serenkaaa :)
Reagovat
Patri.k
Proti Bacsinszky by to finále nebylo ono... Serena se dá porazit na antuce a když se ji udělá blbě, tak možná ani na zápas nepříjde...
Reagovat
letityfanousek
mooc dobrý.. gratuluji.. a ještě jednou vyhraj!
Reagovat
smazaný uživatel
to bude muset urvat ve dvou. Serenu vůbec nepouštět do 3. setu.
Reagovat
dadaft
tak tak.
Reagovat
PH94
Ani letos se Leonardo nedočká
Reagovat
smazaný uživatel
To máš být nový styl?
Trochu mi to připomíná Viku když se jí nedaří je jí strašně zle když naopak vede tak žádné problémy nemá .
Reagovat
FulnekUltras
blijicí smajlík
Reagovat
Patri.k
Doufejme, že do soboty se ji udělá ještě hůř
Reagovat
MarcelPersch
vidím, že jsi velmi přející ;)
Reagovat
marekv
V sobotu jí doufám bude zle celý zápas (ono jí je špatně jen když prohrává, pak se zázračně rozhýbe).
Reagovat
Pedronegro
přeji jí, aby jí bylo jednou opravdu hodně blbě, třeba v sobotu, ať nemusí to divadlo hrát :-)
Reagovat
Tenista
hlavně ten Černošek s vycapeným pupkem byl krásným závěrem no.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
kada.tom
C´mooon!!
Serena parádně obrací a přitom stojí na místě. Timea to začala v hlavě prohrávat a už začíná chybovat.

V tom je Serena úžasná - i když nemůže, je jí zle a stojí na místě, tak dokáže hrát a většinou nakonec i vyhrát.
Reagovat
COMEON
presne taak a preto je tam kde je :) !
Reagovat
kada.tom
přesně tak ... nechápu, proč tu téměř všichni nadávaj a do Sereny se naváží .. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje paradne o tom žádná, ale to její chování je hodně trapný
Reagovat
dadaft
deja-vu
Reagovat
George_Renel
že Serenu letos porazí jen Češky..... .-)
Reagovat
Fandina
:-)))))))) tak tak
Reagovat
smazaný uživatel
když jí zase dojde šťáva,tak možná
Reagovat
COMEON
aaa come on! :)
Reagovat
Bastian
Vypadá to tak, že Serena z posledních zbytků sil udolá Timeu, pak ji odvezou na JIPku a Lucka to bude mít bez boje :)
Reagovat
Jabadu
"Kalí vodu, přecedo!" :-)
Reagovat
George_Renel
Ne rozdíl od jiných hereček si však nevybírá MTO a neodchází z kurtu.
Reagovat
Titan
Myslíš ty zbytky, které místo aby ubývaly přibývají... :-))))
Reagovat
Jabadu
No jo, no. Lucka bude muset hrát proti chlapovi.
Reagovat
jackiec
tu tlustou mambu by měli z fleku vzít do národního divadla, takový kyselý ksicht nezahraje nikdo
Reagovat
deLaFere
Je to komedie, doufám, že jí Lucka porazí.
Reagovat
Jabadu
Mužská síla si s ní dělá, co chce. Nechutné.
Reagovat
jackiec
bože to je herečka ta stará, pomalá, prdelatá mamba
Reagovat
smazaný uživatel
trapáku
Reagovat
misa
cestou do finále velmi vysoko postavené tenistky:
č. 2 Mariu,
č. 7 Anu,
č. 19 Sabine,
č. 20 Garbine,
č. 39 Nasťu.

Snadnou soupeřku měla jen ve 2. kole. O to cennější je její postup.
Reagovat
Fandina
to je síla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, nechybělo mnoho a vypadla hned v 1. kole. Teď je ve finále. Je to bomba.
Reagovat
misa
Prohrát Lucka tiebreak druhého setu s Nasťou po mnoha mečbolech? Nevím, jestli by pro ni singl neskončil hned první den turnaje...
Reagovat
COMEON
všetko top hračky, všetky hraju na antuke perfektne až na Sabine.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne.....Neskutecna cesta turnajem!

A na konci toho vseho bude cekat Serena!
Ja si myslim, ze je to i lepsi, nez Timea,
nebot Serenu rozhodne Lucy nepodceni;),
a u Timey bych se toho i obaval...nemyslim takoveto podceneni - kdy chybi pokora, ale proste takove, ze se uz vidis v cili na vrcholu,
neco ve stylu jak lezes na skalu, a jeste ti chybi posledni usek, uz, uz se vidis nahore, ale tak nejak zapominas, ze si jeste 2 metry pod vrcholem...
a najednou v tom nadsenem rozechveni chybka, blbe si naslapnes a uz letis po hlave dolu...
To se ji ze Serenou proste nemuze stat...;)
Reagovat
misa
I případná prohra nebude tak bolet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne, mnohem lepe se pojede dobyvat Wimbledon s prohrou ve finale se Serenou, nez treba s Timeou, to by tam v te hlave zustalo podle mne dost dlouho a hloubeji...
Takhle fakt muze uz jen ziskat;)
Tak v sobotu hura na Serenu;)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Timee jsem sice postup přál, ale Lucka by x ní byla favoritkou, možná by ji to svazovalo. Takže s chutí na Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je neuvěřitelná i když jí je zle a nemá žádnou radost ze hry tak bojuje a Lucka je asi bez šance. Serena dá ve finále do toho úplně všechno a Serena si to prostě vyhraje.
Reagovat
MarcelPersch
nepředbíhej, ještě není ani po semi
Reagovat
misa
To by se ti, Havláte, líbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť je to pravda, na Serenu má jen Petra a Vika když mají super formu jinak nikdo
Reagovat
EllNino
cítíš konkurenci v Lucce, kdyby to náhodou vyhrála ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alize....
Reagovat
smazaný uživatel
Za toho stavu 3:2 ve druhým jsem doufala. Přece jen proti Bacsinszké by Lucka měla asi větší naději, ale nevěšme hlavu. Timea ještě dnes nevyhrála a Serena ten titul taky ještě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
* Timea neprohrála
Reagovat
Jabadu
Hotovo. Vyřízeno. Bože, to je ...
Reagovat
Titan
Svačina ale mele nesmysly. Před hodinou konstatoval, že je na tom Serena moc špatně a teď se z toho neumí vyhrabat... Ostuda komentátorů...
Reagovat
smazaný uživatel
A to je Svačina na té tragikomické "státní" televizi mezi komentátory jeden z nejlepších.
Reagovat
Titan
Díval jsem se ze začátku souběžně na českou a anglickou verzi, zatímco angličtí říkali postřehy a zajímavosti, Svačina kopíroval pro slepé Mongoly to, co bylo napsáno na obrazovce...
Kdo má obraz, Rádio Svačina nepotřebuje...
Reagovat
kada.tom
C´moooon!!!
Serena má pěkně vybojovaný set - mám z ní radost, jak bojuje :-)

Tak ještě jeden! C´mooon!!
Reagovat
Michaelus
Serena je neuvěřitelná a dokazuje, kdo je 1. na světě....
Reagovat
Jabadu
Jako člověk, který se (byť amatérsky) zabývá posilováním, Sereně ty svaly nevěřím. Ano, teď si je udržuje, ale normální cestou k nim nedošla.
Nevadí mi to. Do 18 let o ní nikdo nevěděl.
Zjistit se už nic nedá, ale její mužskou sílu považuji za produkt steroidů.
Reagovat
FulnekUltras
Jsem to říkal hned ze začátku ;), že mi tam něco falíruje...
Reagovat
hatatytla
Možná zato Serena dostane Thalii, jako bonus k titulu. Myslím že jí nic není.
Reagovat
Titan
Tohle by ji nikdo nevěřil ani na divadle...:-)
Reagovat
kada.tom
C´mooooon!!
Doservírovat!!
Reagovat
Jabadu
A je to v pr ....
Reagovat
smazaný uživatel
Jestrab na antuku. V tomto zapase se nadherne ukazuje, jak je potreba. I v zapasu Lucky tam byla chybau
Reagovat
Patri.k
Já bych řekl, že nějaká chyba bude skoro v každrém zápase... Jenže i jestřáb má určitou nepřesnost, podle mě pořád je větší šance na nepřesnost jestřába než lidské oko rozhočího...
Reagovat
Patri.k
jako, když sleze z ampairu
Reagovat
smazaný uživatel
IMHO je to presne naopak, jak rikas. Spis udela chybu clovek nez technika.
Reagovat
Patri.k
Když ampair příjde k té stopě a zkoukne ho vlastním okem z velké blízkosti, tak je méně přesný než jestřáb? Si nemyslím.
Reagovat
slacker
No musi ale tim okem zkoumat ten spravny otisk
Reagovat
Patri.k
To je vlastně pravda, ale jestřáb má nepřesnost cc 3 mm, což je dost, okem 3 mm jde v pohodě zkontrolovat
Reagovat
smazaný uživatel
Na jaře a v létě hraji tenis na antuce dost pravidelně a když už teda jde vidět otisk, zpravidla je jich několik u sebe, přičemž se překrývají a i když u toho člověk přímo stojí, tak si není jistý, co teprv, když to má z umpire mnohem dál...
Reagovat
Jabadu
Uvádí se 2 mm.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem si to taky říkala. To je furt tradice, že na antuce je to vidět. Prd je vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý jestli to Serena ještě otočí, ale dle mého skromného názoru vidíme zatím nejlepší zápas turnaje.
Reagovat
George_Renel
No, nevím... Co je nejlepšího na ploužení se nemohoucí Sereny?
QF i SF Lucky přineslo podle mě větší kvalitu.
Reagovat
MarcelPersch
ale Timea je fakt skvělá, jsem zvědavej, jestli nastavenou laťku dokáže udržet i na Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Troufnu si polemizovat s vaším názorem, ale v semifinále Lucky s Annou bylo na můj vkus strašně moc chyb(viz. 3dvojchyby v jednom gemu a spousta laciných chyb od Anny atd.)
Reagovat
Patri.k
Viděl si všech 125 zápasů? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fran x Sveta, to byl nejen nej zapas turnaje, ale zaradil bych ho mezi nejaky ten zalty fond RG (aspon podle mne), hral se opravdu neskutecny antukovy tenis, absolutni spicka....jedinou vadou toho bylo 2.kolo, ale mne ty prvni kola nevadi, ja ty prvni kola GS mam rad;)
Krom toho se holky totalne tzv. "odvarily", nechaly tam absolutne vsechno, neco takoveho jsem dlouho opravdu nevidel...bylo jasny, ze v dalsim Fran konci...

Jinak jasne ...osobne pro mne, zapasy s Lucy jsou vzdy nej...ale ted hovorim tak nejak z odstupem k veci...
Jednoznacne Fran x Svetlana!
Reagovat
smazaný uživatel
*zlaty
Reagovat
slacker
Jen jestli Fran se Svetlo neudelaly tu chybu ze hraly antukovy tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja myslim, zeby spis udelaly chybu, kdyby si takhle chteli zahrat na trave...to by byla asi chyba primo fatalni...a pravdepodobne by to skoncilo driv zranenim, nez by se videlo promeneny MB...

...ale ze se tak blbe ptam, Tys ten zapas videl?
Reagovat
slacker
Myslim ze na elementarni uvahu ze kdyz se obe odvarily hranim ANTUKOVEHO tenisu a nemeli proto sanci v dalsim kole jsem ten zapas videt ani nemusel. Leda by jsi zamerne podal spatne hlaseni o zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
dal jsem tam ty uvozovky schvalne, ale priste to jinak napisu...
...a ty nebud takovy hnidopich;)
Reagovat
Pedronegro
souhlas, to byla fakt špica!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten jsem neviděl sleduji zápasy žen,až od osmifinále a to ještě si vybírám především Češky.
Uznávám, že jsem se nechal strhnout breakem Bacsinski, ale od té doby šla kvalita její hry dost dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
Vpohode...
Mne ty prvni kola zajimaji, ale si vybiram,
...letos jsem nemel cas, skoro vubec...na tenis. Takze mozna se hralo neco i lepsiho, ale nevim...nevim...

1/ Stylem si holky sedly tak, ze slo o absolutne vyrovnany zapas.
2/ Dalo se videt vsechno, co se da proste z raketou zahrat (na urovni WTA)
3/ Obe se pohybovaly na kurtu famozne, prave vzhledem k antuce.
4/ Do konce nikdo nemohl vedet, ktera to urve.
5/ Na konci zapasu byly tak vycerpane, ze nebyly uz schopne udrzet servis, daly fakt do toho vic nez vsechno, nemely fakt silu servirovat...ani se nedivim...byl to silene vycerpavajici maraton,...jdyby mely nejaky spec. nadlidsky power, tak tam hraji snad jeste ted;)))
6/ Vzhledem k tomu, ze obe jsou uz nejaky ten cas na okruhu, byl ze zapasu citit ten pekny tenisovy old-school, ktery se proste uz tolik nevidi...dneska je to hodne o agresivni hre na winnery...kdy se zkracuji vymeny na minimum...jako chapu, ale tohle proste mne osobne moc potesilo...mohl jsem videt vse, co se da videt v zenskem tenise na antuce;)
Reagovat
misa
Tvoje komentáře jsou prostě legendární :)
Reagovat
dadaft
nevím jestli nejlepší, ale rozhodně skvělý.
Reagovat
Jabadu
Dárečky, valentýnky ... to Serena moc často nedělá.
Ale Timea je fakt skvělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli má postoupit do finále, tak doufám, že si veškeré tenisové štěstí vybere dneska.
Reagovat
misa
po finále bude buď 6. nebo 7., v letošním race je nyní dokonce pátá (titul by ji posunul na 4. příčku). Navíc je po polovině sezóny nejlepší Češkou! Byly tady hádky okolo toho, zda je letos lepší Petra nebo Karolína a Lucinka jim nakonec vypálila rybník :) Její progres je neskutečný!

Letos nebude tak snadné udržet pro Petru pozici české jedničky, bude muset zabrat pořádně na trávě i betonech. Taky doufám, že turnaj pozorně sleduje Kája a Luciiny úspěchy ji budou motivovat ve stylu "Když ona, proč ne já?" Potom by se mohly sejít tři české tenistky v top 10 :-)

Lucka bude po tom obrovském fyzickém a psychickém vypětí potřebovat pořádný odpočinek. S obhajobou Wimbledonu si nemusí dělat starosti, bodů má opravdu dost. Na udržení top 10 by jí mělo v pohodě stačit i 4. kolo.
Reagovat
Titan
Jistě Serenko, když je mi blbě, tak taky servíruji 160-180 km/h...
Héérečka neskutečná...
Reagovat
VlS
Timea hraje fantasticky, těžko říct, nakolik jí to Serena usnadňuje, dárků jí dává hodně.
Reagovat
Jabadu
Sundat zjevně obézní rozhodčí z umpiru je umění. :-)
Reagovat
kada.tom
však nebyl vůbec důvod :-)
Reagovat
Pedronegro
obézní a ještě slepá
Reagovat
MartinPa
Snad jen škoda, že to Serena zase kazí tím svým chováním. Jinak fandím Timee - sympatická děvčica.
Reagovat
misa
Nemůžu říct, že je přímo krásná, ale zajímavá určitě je :) A hraje taky dobře, pro soupeřky strašně nepříjemný styl.
Reagovat
Pedronegro
tak mi to začíná připadat od SW jako divadlo, alibi kdyby prohrála?
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem si na Timeu hodně vsadil.., ale ta nepohoda ze Sereny odchází,takže začnu asi mít obavy
Reagovat
dadaft
no, teď udělala zase dvě chyby.
a Timea v téhle fazóně se sama určitě neporazí.
ještě bych nad tiketem nelámal hůl.

ale jestli to půjde do třetího, tak už věřím Sereně,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
ženy --- stejně jako loni i letos nabízí Roland Garros fantastické zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea má v hledišti velkou diváckou podporu.
Reagovat
Jabadu
Timea se podělala, to je vidět. Ale třeba ještě dostane šanci.
Reagovat
dadaft
podělala?
asi se díváme na jiný zápas..........
Reagovat
Jabadu
Závěr setu uhaluzila. Ale to není nic nepochopitelného. Teď už do toho nejde a Sereně nahazuje. Také nic nepochopitelného. :-)
Reagovat
dadaft
opravdu se díváme na jiný zápas........
Reagovat
Jabadu
V pohodě. Timea opravdu bojuje. :-)
Reagovat
Lenca45
Úžasná výměna od obou! :O
Reagovat
HayashiM
Zatím radost pohledět. Neskutečné, jak Serena i v tomhle stavu má tak přesné údery, byť možná malinko slabší než obvykle. Ale ta přesnost je neuvěřitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Často se psalo, že aby Lucka vyhrála GS v singlu, musí se "to" sejít. Mám čím dál tím větší pocit, že tentokrát se to sešlo :-)
Reagovat
vrabejka
Serena je totálně mrtvá
Reagovat
dadaft
ve výměnách zas tak moc ne.
Reagovat
slacker
Mozna to Serena dneska jeste uhaluzi, ale jestli se ji rozjizdi nejaka nemoc taj v sobotu ji to muze limitovat jeste vice. Aby se neopakaval trapas z Wimbledeonu
Reagovat
Jabadu
Pane jo!
Reagovat
dadaft
FAMÓZNÍ
Timea Bacsinszká.
Reagovat
kada.tom
aaaaaaaaaaaaj, to je škody, to je škody ...
Reagovat
pockerface
No jestli je Sereně blbě, což asi je, když si dává ledový obklady, tak nevím jestli v tomto stavu bude schopná vyhrát 2.sety. To, že zřejmě prohraje 1.set to už je normálně nic nového na letošním RG, ale dnes nevím jestli to dokáže otočit.
Reagovat
Titan
Ledové obklady si dává kde kdo... Tenis na téhle úrovni není křeslení v kanclu...:-)
Reagovat
dadaft
asi je nachlazená.
ale podle mě tomu trochu přidává herečka.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a jinak FAMÓZNÍ tenis zatím,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vrabejka
ona mezi vymenama sotva chodí a tady ji ještě někdo nařkne ze simulování :(
Reagovat
Titan
Sotva chodit chce přímo hereckou konzervatoř... :-))))))
Reagovat
dadaft
ale ve výměnách kupodivu běhá.
Reagovat
vrabejka
:/
Reagovat
Titan
Známe, na kurtu zase není Serena, ona tam je, jenom když to lítá...;-)
Reagovat
misa
a na semifinále čtyřhry se vykašle. Jak ve čtvrtfinále, tak i dnes mi ke konci druhého přišlo, že jí začínají dohánět hodiny strávené na kurtu. Připomínám, že v Římě dvojice Beth & Lucka odstoupila z turnaje zřejmě kvůli tomu, že Mattek-Snads chtěla hrát kvalifikaci v Norimberku. Rob by si s ní měl promluvit.

Lucka má ve finále slušnou šanci: Serena vypadá bídně a Timea nemá skoro žádné zkušenosti.
Reagovat
HayashiM
Nestahujme kalhoty, dvě trofeje nejsou tak daleko! :)
Reagovat
Jan
Vykašlat se na semifinále GS, byť ve 4hře ? To by asi neudělal nikdo.
Reagovat
misa
Kvůli šanci získat SINGLOVÝ grandslam? Kdo bude za dva roky vědět, jaká dvojice uspěla? Finále grandslamu ve dvouhře je nejvíc v celém tenisu a Lucka by do něj měla jít maximálně odpočatá.
Reagovat
Jan
Ještě jak by se na to dívali organizátoři. Semifinále GS není jen tak nějaké kolo, které může kdokoliv jen tak vypustit aniž by byl zraněný nebo nemocný. A to Lucka není. Myslím, že by to neudělala i tak a ani kvůli Bethanii.
Reagovat
Jan
Zase je pravda, že ke konci s Anou vypadala, že už má dost. I ten začátek jsem si říkal, že jí vzal síly debl, že prohrávala.
Reagovat
vendulkabendulka
Nemyslim, ze "mela dost". Spis byla celkem frustrovana z vyvoje zapasu, protoze to hodnou chvili vypadalo na jasnou zalezitost a najednou Ana zacala hodne kousat.
Lucie jeste zdaleka neni tak odolna jak bychom si ji vsichni prali videt. Zatim je to z velke casti otazka stesti. Ale uz brzy to bude pravidelna velka sebejistota, na to vsadim kalhot(k)y.
Reagovat
lars
tak nechala by to v deblu Ceskam :)
Reagovat
misa
Jo, vyhrajeme singl i debl :-)
Reagovat
blixa
Hmmm, Serena vypadá na rychlou záchranku, safra. Že se trápí holka, titulů má dost, bych se na to vykašlal.
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo, Lucka. Obrovská gratulace.

Btw. je to ani ne týden, co tu byl dotaz, zda je pravděpodobnější, že Tomáš vyhraje GS nebo že se Lucka dostane do F GS. Omlouvám se, že jsem jí nevěřila.
Reagovat
Pedronegro
A jéje, podle výrazu Serena vypadá, že se přejedla žab, z nichž některé asi byly ještě živé :-)
Reagovat
Pedronegro
no, konec srandy, fakt nevypadá dobře, že se na to nevybodne, ale u ní nikdy nevíš ...
Reagovat
HayashiM
Přál bych Lucce vyhrát to finále nad Serenou - přeci jen mít na jednom turnaji skalpy Sereny, Máši i Any by bylo ještě mnohem sladší :)
Reagovat
HayashiM
Ale nebude to tak, Serena je úplně mimo.
Reagovat
Jabadu
Tipl bych si na hýžďový sval. Jeden z největších a nejdůležitějších svalů v těle. Natáhnout si zadek sakra bolí. A při každém pohybu.
Reagovat
Pedronegro
je největší, a u Sereny dvojnásob :-)
Reagovat
Jabadu
Tak pozor! Serena není úplně v pohodě. Nic zlého ji nepřeji, ale to není ona.
Reagovat
MorusRubra
No, chvílemi vypadá, že se rozbrečí.
Reagovat
slacker
je to ona
Reagovat
smazaný uživatel
Je, taky myslím, že identickou dvojnici by nenašli :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl zajimavy rok...
Petra vyhrala Madrid, potom na RG dali dost tezky mice (a bylo hodne kolem toho humbuku)...a Petre se hralo s nema na RG spatne, hra nebyla atraktivni, ale dotahla to do 4.kola, kde ji vyradila Nalinka, ktera si potom dosla pro svuj prvni GS, a prekvapila celkem vsechny, proste vsem vypalila rybnik, ty mice ji sedly prose, vsechno ji sedlo;)

rok 2015
Petra vyhrala Madrid. Opet na RG davaji nejaky tezky mice (a zase je kolem toho humbuk) Petre se opet s nema hur hraje ale dosla do 4.kola, kde ji vyradila Timea....!!! Pratele, abychom se jeste vsichni nedivili.

Takze proboha Sereno zaber....!!!!
Nektere podobnosti jsou fakt nekdy zajimavy;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodceňujte Serču až do proměného MP...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo tu hovori o podcenovani...
He hezke hrat finale GS proti takove hracce...!!!
Reagovat
Jabadu
No toto?! 4:2!
Reagovat
VlS
mimochodem, Lucka zde poprvé v životě překonala hranice 3000 i 4000 bodů.
Reagovat
a.magerova
Tak to je super, hlavně VYDRŽAŤ !!!
Reagovat
slacker
Nejhorsi ze se Lucka zase neprobojuje na ten Turnaj samponek.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zase jí to asi uteče, labilce :( :D
Reagovat
VlS
Na to si počkám do října
Reagovat
Holahej
Lucko, gratulace, byly to nervy, bylo vidět, že Ana je k poražení, že je to slabší soupeřka než předtím Mugu, Marie, to svazovalo, finále GS, úspěch byl... na dosah, v tenise se ale člověk může porazit sám, o to by pak porážka mrzela víc, úkol zněl do backhandu, do pohybu /Ana v černém, v teple? její chyba? pak se leduje?/..., bylo to spíš o chybách /ty backhandy jsou slabinka/ než o přehrávání, chyb bylo až příliš z obou stran, ale vyšlo to, vítězství se počítá! jupí!
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace, nemyslím nic špatného, ale pořád píšou kolik vydělali hráči peněz, ale ne jak je to s daněmi. Může mi to někdo vysvětlit. Lucka si vše zaslouží za tu dřinu co předvádí nyní
Reagovat
Patri.k
No, jestli si to zaslouží za tu dřinu nevím, protože ta částka je vážně velká :D Ale tak, takových je po světě milióny, co vydělavají nekřesťanské peníze a hlavně, ty peníze se zdaňují v každém turnaji, je přirozené, že se daní tam kde člověk pracuje, stejně jako je to u fyzických osob
Reagovat
Frick
za finále singla Lucka zinkasuje 900 000 Eur. Bude se to danit podle fr. zákonů.

Budou to velká % (kolem 50%?), co se týče zdanění. Jsem proti tomu. Stejně jako proti rezidentuře v Monaku.
Reagovat
VlS
Jdi s tím do víš kam, jseš s tím úchylnej. A když vyhraje i v sobotu a debla k tomu tak to bude nad 2 mega - a co?
Reagovat
misa
Ve Francii? Chudák Lucka, tam jí všechno vezmou!
Reagovat
Jabadu
Co se tam na kurtu momentálně děje?!
Reagovat
kada.tom
nic extra - Timea získala brejk :-)
Reagovat
dadaft
Timea vypráskává Serenu.
Reagovat
Jabadu
Tsss ... no, to by byla paráda! :-)
Reagovat
Patri.k
Baczianski by byl určitě příjemnější soupeř, hlavně by z ní Lucka nemusela být tak nervózní, hraje podobně jako Lucka v tranzu, že má úspěch na dosach, ale pokud Lucka předvede, co předvádí, tak ji zvládne... zatímco Serena, ta může hrát jakkoliv, navíc by z ní mohla být Lucka nervózní
Reagovat
Jan
Tak Lucka Serenu na _HC málem porazila, chyběl kousek. Když bude hrát jako se Šarapovou, může mít šanci.
Reagovat
Jabadu
Ať žije ovesná kaše! Vivat! :D:D:D
Reagovat
dadaft
ave oves!!!
Reagovat
VlS
S borůvkama, jen nesmíš mít celiakii
Reagovat
slacker
Ava Adore
www.youtube.com/watch?v=9uWwvQKGjLI
Reagovat
Frick
Snad v ní neni anabolikum :-D
Reagovat
kada.tom
No nic. Sereno, je třeba zabrat!!
Reagovat
pockerface
Tiema může hrát a také hraje úplně uvolněně, protože od ní výhru nikdo nečeká. Nejvíc v křeči byla s Petrou. No a jestli je Serena nastydlá, tak překvapení může přijít, ale já pevně doufám, že ne a že si užiji krásné finále Lucka x Serena ať už to finále dopadne jakkoliv.
Reagovat
dadaft
iqe to odbornicky zanalyzoval, že se Timea prohaluzuje celým turnajem. )))))))))))))))))))))))
Reagovat
Jan
Před zápasem a jak začínal jsem měl blbý pocit že Lucka prohraje a strach. Z Any šla taková síla. Ale Lucka to zvládla pěkně.
Reagovat
dadaft
pche, Timea je naprosto v pohodě,
třes se Sereno. ))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je naprosta parada. Lucce to nelze neprat, konecne jsme taky z te nasi jizni Moravy vytahli do sveta nejakou hvezdu. :))) jebom nesmi ji to stacit, jeste jeden krok
Reagovat
Jan
Kdyby to Petra nepodělala s Timeou, mohla hrát semifinále ona. A při troše štěstí (vzhledem k jejím výkyvům hodně štěstí) mohla hrát finále Lucka s Petrou. Ale nesmíme chtít moc. Jeden vrabec stačí :) Případně malý holoubek ve formě vítězství Lucky ve finále :)
Reagovat
pockerface
to je fakt, v utkání s Petrou byla Timea nejvíc nervozní, teď už je uvolněná a ví, že může ne že musí.
Reagovat
Frick
Jsi dobrá. I tu "oblíbenou" nedopodávací etudu jsi tam hodila. :o)

Ale tak dobrý. Je to naprosto neuvěřitelný. Co k tomu říct. Ať už by to v sobotu skončilo jakkoliv.

Troufám si říct, že GS finále je více než třeba vyhrát Mandatory.

Pro obecného sportovního fanouška jsou v tenise zkrátka GS + DC/FC (+ LOH). To ostatní už jsou jen "nějaký turnaje".
Reagovat
misa
Samozřejmě, že finále gs. je víc než titul z Mandatory. I bodově to sedí: 1300 oproti 1000.
Reagovat
Frick
Ale poslední zápas prohraješ.
Reagovat
VlS
No, pro mě mandatory je rozhodně víc než DC/FC
Reagovat
Frick
Jasně, ale musíš to brát pohledem "obecného fanouška".

A musí ti být jasní, že když vyhrajem FC, tak je většé ohlas v českých médiích, než když třeba Petra vyhrála Madrid.
Reagovat
HayashiM
+ ještě turnaj mistr/yň, podle mě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojd Polívková !
Reagovat
smazaný uživatel
Polivkova je Kvitova.
Reagovat
smazaný uživatel
V Race žebříčku je Lucka z Češek nejlepší.
Jsou tam holky pěkně seřazený na 5.-7.místě!
http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
dadaft
uf uf uf,
safra,
to je síla.
Lucka ve finále. ))

teď si dám Serenu s Timeou absolutně bez nervů.

((( davaj Timea )))
Reagovat
Jabadu
Tak jsem zkusil mrknout na diskusi na iDnes a tam už to po Seznamu také ovládli 80+.
Z obou serverů zmizela základní a přitažlivá součást diskuse - humor a nadhled.
Je mi to sice jedno, ale jsem rád, že jsou zde i mladší lidé. Jako že jsou zde někteří trochu mešuge, to vůbec nevadí. Dobrý guláš potřebuje koření. :-)
Reagovat
Pavlis
Smekám předtím, co ta holka za poslední dva týdny dokázala! To se nedá srovnat s hrou žádné jiné české tenistky dneška. Takhle vypadá pořádný tenis, dobře lahodící oku diváka. Nejsem sice Lucky fanoušek, tohle se ale samozřejmě ignorovat nedá. Opravdu jí gratuluji k finále grandslamu, zasloužila si to. Ani v jednom dosavadním zápase neztratit set, fíha! To už chce velký kumšt. Snad pohádka dojde naplnění a sen se stane skutečností.

Ivanovič jsem v pár předešlých zápasech na FO 2015 viděl. Hrála poměrně dobře, ať už podání, razance úderů nebo dobíhání těžkých míčů. Dnes ale hodně chybovala, své lze přičíst i nervozitě. Přesto mi přišlo, že na podání byla jistější, Lucka měla dost dvojchyb. Při koncovce zápasu byla snad ještě nervóznější. Nakonec to ale ubojovala při další várce mečbolů.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/odevnizvykyceskychsibc1xxo.jpg

(bože!)
Reagovat
Frick
Proč jsem se nemohl radovat a nemít to pokažený pohledem na tohoto burana....
Reagovat
smazaný uživatel
tak krásné. Přežila si krizi v závěru. Vítězství je tvé. Ohromná jízda, jak moc ti to přeji i zisk GS. Sympatická, milá, usměvavá, příjemná. Jen tak dál, Lucíku .
Reagovat
mrafe
1***********
Reagovat
sprchon
Neskutečná! Obrovská gratulace. :)
Reagovat
sprchon
Přiznám se, že jsem byl nejprve v prvním setu dost pesimistický. Při tom obratu mi běhal mráz po zádech. Jak se Lucka chystala proměnit setbol, už jsem měl slzy v očích. :)
V prvním setu mě tedy Lucka téměř přesvědčila, že už to není ta stará Lucka. Ve druhém za stavu 5:3 a 5:4 už jsem si kladl otázku, jestli Lucka vůbec ví, kde je a co dělá. :) Já už to skoro nevěděl.
Nakonec tam přišlo za stavu 5:5 jakési uvolnění a Lucka to dotáhla ve dvou.

Prostě paráda, úžasný zážitek. :)
Reagovat
misa
Konec byl pro ni strašně těžký, už jsem měl myšlenky na Madrid :)
Reagovat
sprchon
Štěstí, že ty a ne Lucka. Ale Lucka má štěstí ve jméně. :)
Reagovat
UnrealTom
veliká gratulace :)
Reagovat
Patri.k
Poprvé dokázala Lucka udržet svoji výkonost stabilně po celej turnaj, v ní to bylo, ale nikdy tu svou výkonost nedokázala držet tak vysoko, tak dlouho
Reagovat
Michaelus
Pro mě je Serena-Timea docela šumák jak dopadne, Sereně asi přece jenom budu přát více, i když by pro Lucku byla lepší Timea, ale tam mi prostě do finále GS nevoní :D
Reagovat
smazaný uživatel
Posloucham Brity. Opravdu pekne komentare a postrehy k zapasu. Prokazuji Velky respekt k obou semifinalistkam, byl to pro obe tezky zapas. Slo opravdu o hodne, kazda se s tim rvala skvele. Ikdyz byly nervozni, dokazaly ze sebe vytahnout pekne momenty, ktere SF potrebuji...
Pekny zapas, a Anicka nemusi byt smutna... vletela do zapasu nadherne. A drzela se dobre.

Jinak preji Lucy do finale Serenu. Pral bych ji to moc, uz jen kvuli tomu abych si tu pak nemusel cist ty nesmysly nekterych zarlive posedlych Kvitovcu,;) Ne, dobry...si kecejte...

No a Monty, nebud smutnej. Ja si myslim, ze te musi potesit to, ze to byla Lucka, ktera Anu zastavila, a ne treba nevim, nejaka, kterou fakt totalne nemusis;)

Nic...
je to krasny;) Tezko se to nejak komentuje...

LUCY, JUST ONE STEP!!! Mas na to;)!
Hodne stesti do finale!
Reagovat
VlS
Mám to stejně, finále je vrchol tak jako tak a výhra nad královnou Serenou by byla nezapomenutelná. Přeji to Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to hezke;) Serena ve finale, proti ni Lucy. Poradny souboj...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se tu navážíte do fandů Petry? Já fandím Petře i Lucce, jsou spolu s Luckou Hradeckou mé nejoblíbenější . Že se tu vyskytuje jakási kvitovka, jejíž komentáře mi nestojí za reakci, neznamená, že budete házet všechny do jednoho pytle.... Z Lucky mám ohromnou radost, plně si to zaslouží a moc jí přeju i sobotní úspěch. Proč tady vyvolávat hádky a spory zrovna v tento den.
Reagovat
smazaný uživatel
No, napsals , některých, tak fajn. Já ale vidím jen kvitovku....a její komentáře se snad nedají brát vážně.....
Reagovat
Tornes
Tak čti hlouběji.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,teď ještě Petrafans. No, tam je to fakt asi závist. To fakt nechápu, že může fandit proti milované Lucce. A ještě Sereně !
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,teď ještě Petrafans. No, tam je to fakt asi závist. To fakt nechápu, že může fandit proti milované Lucce. A ještě Sereně !
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,teď ještě Petrafans. No, tam je to fakt asi závist. To fakt nechápu, že může fandit proti milované Lucce. A ještě Sereně !
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,teď ještě Petrafans. No, tam je to fakt asi závist. To fakt nechápu, že může fandit proti milované Lucce. A ještě Sereně !
Reagovat
smazaný uživatel
Hm,teď ještě Petrafans. No, tam je to fakt asi závist. To fakt nechápu, že může fandit proti milované Lucce. A ještě Sereně !
Reagovat
smazaný uživatel
No to snad.....nejdřív se to neodešle a pak se to odešle 5 krát. Asi budu pomalu končit.....
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
slacker
No ted si predstav ze se ti platba z Internetbankingu poslala 5x misto jednou
Reagovat
smazaný uživatel
si vsimni: co jsem napsal... "nekterych zarlive posedlych Kvitovcu"
takze jsem nepsal vsichni;)
Hlavne mne nepodsouvej, co jsem nepsal...
...krom toho jsem tam flakl obligatni..."Ne, dobry...si kecejte.."
Nevim o co ti jde...
...Ale hrabat se v tom opravdu neminim...fakt na to nemam naladu...na tyhlety veci.
Reagovat
smazaný uživatel
no a vidim, ze uz je po problemu;) Jsem se s tim ani nemusel psat;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já je taky nechápu, ty závistivce. Přeju oběma holkám, obě mám ráda. Kvitovky si vážně už nevšímám. Vím, že to nemá cenu číst.
Reagovat
Jabadu
Tak podstatný jsou nějaký body a jako jak, to už je jedno.
Důležité je, že nádobí bude! A ne, že nééééé! :-)
Reagovat
kada.tom
Alison na umpire-u :-)
Snad Serena ten zápas zvládne rychle a hlavně vítězně. C´moon Serena!
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně Sereno pojď ukaž že jsi nejlepší hráčka historie tenisu
Reagovat
dadaft
prý je slušně nachcípaná.
Reagovat
kada.tom
jj, no uvidíme jak jí to (ne)bude limitovat
Reagovat
smazaný uživatel
a co jako, nějaké bacilky Serenu nezničí. Serena bude bojovat do konce svých sil
Reagovat
Frick
Snad se neutopil ve vlastních slzách.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo mu umřel?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale nejdřív jsem šel na Twitter napsat tohle:
Despite the loss in semis, thank you @AnaIvanovic for the great tournament from your Czech supporter! :) #RG15

BTW: Moc mě neser, nebo tady všem ukážu, jak jsi byl na hokeji v Chomutově... :D
Reagovat
VlS
Myslím, že to byl stejně nejlepší turnaj Any za dlouhou dobu. A pohled na ní je parádní. Dobrej zápas od obou holek, brečet není proč.
Reagovat
VlS
Myslím, že to byl stejně nejlepší turnaj Any za dlouhou dobu. A pohled na ní je parádní. Dobrej zápas od obou holek, brečet není proč.
Reagovat
BooOoo
!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je na téhle fotce Frick?

http://www.sesivani.com/gallery/Stories/333_1.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že ho poznáš podle xichtu :D
Reagovat
mrafe
Monty, na rozdíl od tebe, není takový šovinista jako ty.:-P Uvidíš, že Lucku určitě pochválí. Tak se dej laskavě do klidu a pěkně s Lucinkou oslav to finále. :-P
Reagovat
dadaft
k finále Roland Garros.
:))

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

jinak zápas plný nádherných výměn,,,,,,,,,,,,,,,,, ale taky chaosu.
nejšílenější to bylo v devátém a desátém gemu ----- cokoliv bylo pro hráčky problém, dvojchyba střídala dvojchybu a když už do podávající nějak haluzově dostala do kurtu, soupeřka to pro jistotu jebla dva metry out,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a najednou - z ničeho nic - v půlce desátého gemu začaly obě hrát skvěle, winner střídal winner, nejdřív Ana sebrala podání Lucce, pak naopak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

opravdu si nevzpomínám, kdy naposled jsem viděl takový propad a náhlé zlepšení u obou hráček najednou. ))
Reagovat
dadaft
devátém a desátem gemu třetího setu.
Reagovat
Fandina
druhého setu. Ale jinak souhlas, ten konec byl zmatečný.
Reagovat
dadaft
jo, druhého setu -- asi jsem taky na nervy. ))
Reagovat
Fandina
Nicméně závěr od Šafinky nádherný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak slo o finale GS, to opravdu neni malo. Myslim, ze chces trosku uz toho moc...;)
Chapu, ze ten zapas neprekonava ani nahodou letosni Fran se Svetou, ale to byl taky zapas desetileti...a pochybuji, ze jeste neco podobneho na antuce v rychle dobe ve WTA uvidime...
...takze taky mohu napsat, ze to nejlepsi jsme uz videli, a tezko neco lepsiho cekat, myslim tenisove, a na antuce...

Pochopitelne pro mne ten zapas mel uplne jinou dimenzi a vyznam....;)
Takze se raduji opravdu jinak nez asi ty;)
Reagovat
Jabadu
Uíííííííí ár the čempióóóóóns maj frééééénd .... :-)
Reagovat
spaniel
Zajimave ze sem ty provokace se Serenou píšou vesměs fanousci Kvitove. Opět jen potvrzuji, ze je to nejhorsi banda bIbu na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké provokace?
Reagovat
smazaný uživatel
a proč?????? já nemůžu fandit mé 3.nejoblíbenější hráčce á promiň tady se musí fandit jen Lucce ani Petře už nemůžem fandit tak pardon soudruhu Kim-Irsene
Reagovat
FulnekUltras
TP-bolševik
Reagovat
Jabadu
No, já tedy ne!
Reagovat
Michaelus
Hele já jsem tu třeba nic takového nepsal, takže piš konkrétně a ne že jsou všichni blbci, ano?
Reagovat
smazaný uživatel
To bys chtěl moc :D Stačí jeden člověk a už jsou všichni v jednom pytli :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušci Petry jsou ti nejlepší z nejlepších
Reagovat
mrafe
Prosím neházej všechny do jednoho pytle, že je Kvitofka mimoň, tak nemusí být všichni. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi mimoň Mao
Reagovat
Patri.k
Chtělo by to Lucku ještě trošku výš, protože by si jinak překážely s Karolínou v té osmičce :D
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě! ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Lucy. Nejlepší hráčka letošního RG si zaslouží titul. Dobře, že dnes přišly ty krizovky, aspoň si to mohla natrénovat. V sobotu proti Sereně dopodává napoprvé :)
Reagovat
Jabadu
"Ne. Ty nejsi princezna. ...." :-)
Reagovat
MarcelPersch
Ted ukazovali na eurosportu, ze Serena je na tom zdravotne dost spatne.
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na tréninku celou dobu kašlala, skoro se nehýbala.. Ale za to to tam rvala ještě větší silou než normálně prý.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To je jak z bláta do louže ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo noo... :DD
když si ty výměny rozehravá, tak je to snad lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Byla v rakvi? Protože jinak Timea šanci nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je největší bojovnice v historii tenisu. Serena se nezvdá pro titul z RG udělá vše, pro ni to totiž může být poslední GS. Wimbledon vyhraje Petra a USO tam se jí nemůže dařit do nekonečna
Reagovat
MarcelPersch
Ty věříš, že Petra může být tak konzistentní, aby vyhrála Wimbledon 2x za sebou? Já teda ne. Škoda že se Serena neúčastní žádného turnaj před Wimblasem.
Reagovat
Kozoroh
Srovnatelný nárok na titul "největší bojovnice v historii tenisu" mají Stefri Grafová nebo Martina Navrátilová.
Reagovat
misa
je bohyně!
Reagovat
smazaný uživatel
Letos to vidím tak. RG vyhraje Lucka, Wimbledon Petra, USO Kája a TM Petra. Na konci roku bude žebříček vypadat následovně 1.Petra 2.Kája a 3.Lucka sice budu přát Sereně, ale nebude mi vadit když Lucka vyhraje, Petru neohrožuje
Reagovat
smazaný uživatel
Serena z prvního fleku jen tak nezmizí, natož v top 3 :D
Reagovat
smazaný uživatel
A pak ses probudila
Reagovat
Pedronegro
a měla ruku v nočníku :-)
Reagovat
Michaelus
Tak proti tomu nic nemám :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Petru neohrožuje nikdo, ta se zvládne vyházet sama v rekordním čase!
Reagovat
smazaný uživatel
Bacsinszká by dneska mohla vyhrát. Ale souboj se Serenou by byl pikantní.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhraje, Serena semifinále neprohrává
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid 2015 tak dostala pěkný náklep. Ale je fakt že i kdyby měla Serena zlomené ruce a nohy tak bude tak tvrdě bojovat, GS to jsou její turnaje
Reagovat
VlS
rozdejchávám, Lucíííí, jóóóóó
Reagovat
Jabadu
a spěchal jsem "montymu" vyjádřit upřímnou ... soustrast." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jako nefandíš Sereně? :D Co může být pro Lucku lepší souboj se Serenou?!:D
Reagovat
Frick
Souboj s Timeou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší prohrát se Serenou než s Timeou ne? :D
Reagovat
Patri.k
To je pravda, ale zas, pro mě je hezčí titul než hezký finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Luckoooo!!! Joo!!

Tak teď už jen čekat.. Serena je prý nějaká nachcípaná, takže by mohla Timea mít šanci...

Ale fakt paráda od Lucky!!
Reagovat
Patri.k
Serena a Petra jsou dvě hráčky, které když jim výjde všechno na 100% tak je jedno jak soupeř hraje :D
Reagovat
pockerface
Je to velký úspěch a je dobře, že momentálně vše nestojí na Petře, ale máme i další holky, které úžasně propagují český tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
na Petře to nestojí dlouho, ale dříve jen Petra vyhrávala velké turnaje a ostatní Češky na ní koukali s úctou dá se řict že i teď ty úspěchy co Petra má nemají ani všechny Češky dohromady
Reagovat
smazaný uživatel
i když je Šafářka Češka tak ji popravdě moc nemusím, jsem ráda že je ve finále, ale teď to přeji Sereně
Reagovat
Patri.k
Proč ji nemusíš, je nejvíc sympatická ze všech holek.
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě je nejsympatičtější Petra. To díky ní koukám na tenis a to ona pomohla Českému tenisu dostat se dopředu ta euforie 2011 byla neuvěřitelná. Prostě šafářku nemusím. Z Češek mám nejraději Wimbledonskou lvici, Katku, Hráďu a Nicole
Reagovat
Patri.k
Hradecká je fajn, Siniaková mi příjde taková princeznička a Vaidišová, tu jsem nikdy moc nechápal :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale v chování je nejlepší Šafina.. Milá, skromná, a nevím co všechno!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je také milá a skromná. Petra je ukázka toho že k tomu aby se mohla tenistka stát Grandslamovou šampionkou nejsou potřeba drahé akademie. Petra je velký vzor pro mladé tenistky
Reagovat
Patri.k
Prostějov by klidně mohl být drahá akademie, je na té úrovni a možná ještě vyšší, je fajn, že se z něj nestalo komereční místa, jako z míst v zahraničí
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Někdy vypadá, že by si i na hlavu nechala nasrat. Ale neznám jí osobně, nevím, jak je průbojná, ale tyhle moc hodný holky takové většinou jsou.
Reagovat
zpilat
i když je kvitovka češka, tak ji moc nemusím! :-D
Reagovat
pockerface
Pokud Lucka nepropadne na Wibmledonu, tak by se mohla dostat i na TM. Bylo by to pěkné Petra a Lucka na TM. Mohlo by to klapnout.
Reagovat
Patri.k
No, i kdyby vypadla na Wimbledonu v prvním kole, TM bude mít stále na doraz, ale byl by to boj až do konce sezóny pravděpodobně
Reagovat
Frick
Přesně. Propad by bylo vyřazení v první rundě. "Základní úspěch" by bylo bylo OF.

To je rozdíl 230 bodů.

O 50 bodů se získá víc, pokud by se Lucka rozhodla jet to opravit na INT.
Reagovat
Kozoroh
Lucka bude v pondělí min. 7.!
Jinak k zápasu - Šafářová neměla optimální start a v některých momentech hrála zbrkle, od stavu 2:5 však šla její hra nahoru (k otočení skóre prvního setu napomohla i Ivanovičová svým kolapsem). Druhý set měl dobrou úroveň do stavu 5:4, kdy se Šafářová zasekla a přišla o servis. Naštěstí si brejk vzala zpátky a utkání napodruhé dopodávala.
Reagovat
Patri.k
Úžasný, tak blažený pocit jsem už dlouho neměl ! :DD
Reagovat
kada.tom
Moc se těším a doufám, že Serena vyhraje a půjde do finále :-)
Reagovat
Frick
Jdi do háje!
Reagovat
smazaný uživatel
proč může si fandit komu chce já také budu ve finále fandit Sereně
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
kada.tom
co jako? Serena patří spolu s Vikou a Petrou mezi mé TOP 3 nejoblíbenější tenistky, takže je logické, že jí fandím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to elektrizující, bylo to napínavé, ale nakonec se to stalo skutečností :)

Velká gratulace!
Reagovat
kada.tom
Největší úspěch kariéry. A nemusí být konec - Lucka ve finále, to je pro ní parádní úspěch a já jí to moc přeju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko dobrý, řeknu krásný,
výkon se ti povedl,
konečně desítka jistá,
náběh ještě k lepšímu.

Teď jen ještě musíš srovnat,
ohavného gorilu,
a vynést konečně z kurtu,
šerednou černou almaru.

Možná se to dřív povede,
ze Švýcarska Bacsinské,
nicméně připrav se zavčas,
ten černoch je zákeřnej!
Reagovat
Nancy_z
Myslela jsem, že mě klepne :-) Snad si Lucko to finále užije se vším všudy, podá nejlepší výkon a třeba to dopadne :-) Fantazie!
Reagovat
Desetinka
Lucie Šafářová ve finále FO.
Musím si to opakovat pořád, protože je to k neuvěření. Lucko, jsi božská, báječná, nejlepší :-D a já ti to tak moc přeju.
Jen se přiznám, že na obě podání na vítězství jsem nebyla schopná se dívat :-)
Reagovat
Michaelus
Super Lucko! Hodně štěstí :)
Reagovat
EllNino
Lucyyyyyyy :) nádheraaa :) !! brečím jako malej kluk :D
Reagovat
Fandina
Je to nádhera. Jsem dojatá. Šafi pojď!!!
Reagovat
Bloody13
I Love You, Lucie!!!!!!!
Reagovat
anajka
Lucka,blahoželám.
Teším sa spolu s Vami.
Skvelé.
Reagovat
spaniel
Šulini ukážou žaber na nebe misto podani rukou. Někdy clovek žasne, co za dementy:) tam dela.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Serena! Vyhraj to tam celý!
Reagovat
smazaný uživatel
jsi trapná, ale jak chceš
Reagovat
smazaný uživatel
Já si můžu fandit, komu chci.
Reagovat
smazaný uživatel
říkám, JAK CHCEŠ
Reagovat
George_Renel
Jsou tady i jiní co fandí soupeřce.....
Reagovat
slacker
Jsou sice jini a stejne na presdrzku
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trapná? Why? Protože má svůj názor a není ovečka? Boží ...
Reagovat
smazaný uživatel
ne, protože se předvádí
Reagovat
smazaný uživatel
A vy snad ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Cože???? :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
slacker
Trapna je od te doby co s petouM tady spamovala nejakou fantasy
Reagovat
smazaný uživatel
Trapné to je jenom proto, že to nehraješ, protože se neumíš (spíše nechceš) začlenit do kolektivu. Že tebe někdo šikanoval ve škole?
Reagovat
Tornes
Přijít ke článku, ve kterém Češka vyhraje a postoupí do finále, a začít tam vyhlašovat toto není nic jiného než provokace. A byla by i kdyby se nejednalo o Češku.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý si může kam chce psát co chce, ne? Nikoho neuráží, všeobecně se zde ví, že Lucce nefandí. A pokud to napíše normálně, slušně, ne vulgárně, žádné vysmívání se Šafářové, že prohraje se Serenou, a že bude ráda za jeden game, tak nevidím problém, proč to sem psát ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík
Reagovat
Tornes
Já neříkám, že to psát nemůže. Psát klidně může. Ale nic to nemění na tom, že to je provokace. A nemůže se divit, že to od někoho schytá. Když někdo jde do rvačky, občas to taky dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je ale za provokaci bráno každé, ještě nenapsané, slovo. Tady lidé nejsou moc soudní.
Reagovat
Tornes
O jakém nenapsaném slově mluvíš? Já reaguji pouze na napsané. Což rozhodně byla provokace.

Abych to k něčemu přirovnal, je to něco jako přijít mezi fanoušky fotbalového týmu poté, co právě vyhráli semifinále poháru, a vyhlašovat tam, že to celý vyhraje jejich finálový soupěř. Myslíš, odtama odešel vcelku? Já teda ne. A zastával by ses ho? Já ne. Ve chvíli kdy někdo něco takového dobrovolně dělá, tak to prostě schytá. Tečka.
Tohle je podobné, ale jelikož je to pouze web, tak nedostaneš přes ústa, ale pouze tě někdo slovně napadne. Akce-reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nenapsala, že to Serena vyhraje, jen že jí to přeju. To je rozdíl. Lucii nijak neurážím. Tak nevím, co ti pořád vadí...
Reagovat
r176
finále je doma!!!!děkujeme Lucko!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamoooooooooooooos!
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že je Ana tragická na returnu
Reagovat
turista
Lucka ji už má na lopatě.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tyhle momenty. Berdych by mohl povídat.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad už to Lucka v klidu dorazí. Je to paráda. Ale v prvním nám tedy hodně hrála na nervy :)
Reagovat
George_Renel
tak jsem to přepnul z Eurosportu na ČT sport a od té chvíle je to noc a den. Už to raději vracet nebudu :-)))
Reagovat
a.magerova
Jj pokud se na ČT daří, tak NEPŘEPÍNEJ i v případě, že platíš :-))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Frick
Hlavně se z toho nepodělat a ještě jeden! Pojď vole!!!
Reagovat
Empe
Lucko, proboha, pooooojď! :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist