Mayer se kvůli zranění odhlásil z Australian Open

15. 1. 2012, 09:39
Aktuality 1
Z Australian Open se odhlásil 20. nasazený Florian Mayer. Německý tenista přijde o úvodní grandslam sezony kvůli zranění kyčle, místo něj si v Melbourne zahraje Jihoafričan Rik De Voest.
Profily hráčů
Florian Mayer

Osmadvacetiletý Florian Mayer, 22. hráč světa, kvůli problémům s třísly a kyčlí odstoupil už ze svého úvodního zápasu sezony v Brisbane, kde vzdal Istominovi. Minulý týden se omluvil pořadatelům turnaje v Sydney a den před startem úvodního grandslamu sezony oznámil, že startovat nebude ani na Australian Open.

Německu tak v Austrálii budou chybět obě jedničky. Začátkem týdne se kvůli únavové zlomenině v oblasti bederní páteře odhlásila také světová desítka Andrea Petkovicová

Místo Mayera si v Melbourne Parku zahraje Jihoafričan Rik De Voest, na kterého se usmálo štěstí při losu čtyř poražených hráčů z 3. kola kvalifikace. De Voest, kterého čeká v 31 letech premiéra v hlavní soutěži Australian Open, se v pondělí utká na kurtu číslo 13 s Yen-hsun Luem z Tchaj-wanu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
podle mě je to velká škoda protože je možné že by mayer předvedl něco jako s nadalem na konci minulého roku no přeju mu rychlé uzdravení
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist