Mooreová ani Kiicková nesouhlasí s Thiemem. Nemáš žádné právo soudit ostatní, pokud je osobně neznáš. Vůbec nevíš, o čem mluvíš

29. 4. 2020, 11:39
Aktuality 108
O pár dní starém vyjádření Dominica Thiema na adresu žebříčkově níže postavených tenistů se stále mluví. Nejlepší rakouský tenista tvrdí, že nikdo z nich rozhodně nebojuje o přežití a odmítl jim finančně pomoci. Navíc se domnívá, že ne všichni tenisu dávají maximum. Tenistky Tara Mooreová a Allie Kiicková jsou ale jiného názoru. "Nemá žádné právo soudit morálku ostatních, pokud je nezná osobně," napsala Mooreová. "Vůbec neví, o čem mluví," reagovala Kiicková.
T. Mooreová a A. Kiicková

Thiem si stejně jako většina hráčů prošel sítem okruhu ITF, než se vypracoval na momentální třetí příčku žebříčku a naplno se usadil mezi elitou na hlavním okruhu. "Znám Futures Tour, sám jsem tam dva roky hrál. Je tam mnoho lidí, kteří sportu nepodřizují všechno a nechovají se jako profesionálové. Nechápu, proč bych měl takovým lidem dávat peníze. To je raději daruju lidem nebo institucím, které je skutečně potřebují," řekl Thiem v pár dní starém rozhovoru.

"Bohužel, tohle si někteří vysoko postavení hráči opravdu myslí. Smutné je to, že mnoho žebříčkově níže postavených hráčů je teď opravdu v krizi a potřebuje pomoc, někteří z nich nemají na jídlo nebo lékařskou péči. Vlastně ztratili práci. Pokud chce, aby se tenis vrátil do starých kolejí, měl by tohle chápat," napsala Mooreová na sociální sítě.

"Mezi hráči mimo Top 500 je možná budoucí grandslamový šampion, ale nemusí se jím stát, protože kvůli téhle krizi může ukončit kariéru. Jsou tu také tenisté, kteří mají nemocné rodinné příslušníky a jejich jediným příjmem je tenis."

"Dominic si samozřejmě může vybrat, komu pomůže, ale říct, že níže postavení hráči nemakají a nebojují, je neuctivé. Nemá žádné právo soudit morálku ostatních, pokud je nezná osobně," dodala britská tenistka, v současnosti 441. hráčka singlového žebříčku.

Allie Kiicková figuruje ve světovém hodnocení na 160. místě a ohledně vyjádření Thiema si nebrala servítky. "Je jasně vidět, že vůbec neví, o čem mluví. Nikdy v životě jsem neviděla pracovitější lidi než právě ty, kteří bojují o peníze na těch nejmenších turnajích. Existuje několik tenistů, kteří tyto podniky objíždějí týdně a doufají, že s minimální 'výplatou' nějak vyjdou."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

108
Přidat komentář
FulnekUltras
V konfrontaci s možností delšího výpadku příjmů se ukazuje, že zdaleka ne každý se tady má tak modrorůžově, jak se to dnes mainstreamově žádá a jak to za normálních podmínek mnozí sami sobě a hlavně svému okolí nalhávají. Byť samozřejmě i pojem "ohrožení existence" je ve vnímání různých lidí hodně relativní.

Za poslední dva měsíce u nás je pro mě každopádně potěšující zjištění, že lidi se taky dokážou setrvaleji chovat způsobem, který odpovídá jejich pozici v biologickém řetězci. (Kam umělé viry rozhodně nepatří.) Vždyť i ta nejdravější zvířata loví většinou jen tolik, kolik nezbytně potřebují k vlastnímu přežití. A tak to má být. Přežírání nevede nikam. Vlk si proto střídmě vychutná svou oblíbenou uzeninu a zapije slivovicí. Babička ho nebude tlačit v žaludku - a raději se s kvalitním respirátorem vypraví na vzduch, aby nezapomněla chodit. Přičemž tenisák s podpisem lotyšského vrhače raket zůstane tomu, pro koho má opravdovou cenu. Ani fulnecký pozér už nehodlá přehnaně plýtvat chválou na veřejnou disciplínu národa Jana Žižky. Ještě bych se u toho zbytečně dojímal, spotřeboval příliš mnoho broskvového hayseláku a... navíc jsme ještě nevyhráli. Rozhodně mi však bylo ctí s Vámi letět, soudruzi. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=zZTH3HdE8Sg

https://www.youtube.com/watch?v=s_7PfocHTmc
Reagovat
Amputace
Každý, kdo cítí, že se tady nemá dobře, nebo že by se mohl mít líp, může odcestovat - klidně i do Číny nebo Ruska. Dál moc není co řešit. Svoboda x útlak. Zbytek je vata.
Reagovat
FulnekUltras
Jímá mě až téměř pocit hrdosti z toho, jak krátké příspěvky jsem tě tady přiměl napsat. ;-)))
Reagovat
Amputace
Docílil jsi toho tím, že jsi nejprve popřel všechny zákonitosti argumentace - takže vlastně ano: máš být na co hrdý.
Reagovat
FulnekUltras
My to tady na tu stovku nakonec ještě vytáhneme. ;-)
Reagovat
paddy
podle poslední věty to vypadalo, že se chystáš spáchat sebevraždu ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=4Z_yOttu0vg
Reagovat
FulnekUltras
zatím prolétáváme atmosférou a doufáme, že vydrží tepelný štít ;-)
Reagovat
Amputace
Fulneku, doporučuji. Mělo by ti to být blízké, neb máš na chlup stejné argumenty - dnes je sice k sehnání všechno, ale nejsou na to peníze atd. :) Je vtipné pozorovat, jak se to vaše zkostnatělé uvažování ani trochu nezměnilo a nemění.

https://www.youtube.com/watch?v=0lccoQ6s3Hk
Reagovat
FulnekUltras
Měl bys dát méně na schématické tendenční mediální obrazy čehokoliv (včetně komunistů), které ti soudobí mozkomaséři tak ochotně předkládají - a o to víc žhavit vlastní závity opravdu nezávisle a v širších souvislostech. Jak už jsem ti psal, dobereš se tak mnoha dosud netušených překvapení. Není to přitom o nic složitější, než kdejaká tenisová analýza. Radím úplně zadarmo - přestože mi to tady kdekdo nevěří. ;-)
Reagovat
Amputace
:D Tohle není mediální obraz - to jsi ty i další rudí, které znám. Přesně takhle přemýšlíte. Donutil to hraje výborně a scénář jako by Jarchovskému přímo diktoval nějaký soudruh.

Btw. píšeš tady neustále o schématismu, a přitom jsi to ty sám, kdo používá jedno a to samé schéma takřka v každém svém příspěvku. Další z rysů pro vás zcela typických - opakovat, opakovat a opakovat pořád to samé - dokud se z té nepravdy prostě nestane pravda.
Reagovat
FulnekUltras
s opakovaně mediálně masírovanými ovcemi to dneska jinak nejde ;-)))
Reagovat
Amputace
Takže také ty osobně jsi prostředkem mediální masáže? Respektive - chováte se jako tupá, nepřemýšlející a zpátečnická hovada, abychom si my mladí mysleli, že jste tupá, nepřemýšlející a zpátečnická hovada?
Reagovat
FulnekUltras
chováme se úplně normálně a čekáme, až vám to dojde ;-)
Reagovat
Amputace
Měli jste na to 40 let - zřejmě v tom nejste moc dobří.
Reagovat
FulnekUltras
pro praktické potvrzení pravdivosti marxismu-leninismu bylo klíčových až posledních 30 let - předtím to pro většinu lidí u nás byla jen pustá teorie, o které se dalo pochybovat
Reagovat
Amputace
:D Jsi komediant. Ale to na tomto serveru není nic ojedinělého.
Reagovat
FulnekUltras
věcné vyhodnocení reality na základě docela normálního porovnání teoretických pindů s každodenní praxí - a myslím to naprosto vážně
Reagovat
Amputace
Tobě je kolik - 80 nebo 90? Když máš tak jasno o celkovém fungování socialismu u nás z pozice praxe na rozdíl od nás všech ostatních, které považuješ za teoretiky... Spíš bych tipoval, že ti je tak 50, v dospělosti jsi prožil sotva uvolňování v osmdesátkách a na základě toho si tady hraješ na těžkého praktika, a přitom o těch skutečných zvěrstvech nevíš (potažmo nechceš vědět) vůbec nic. Pokud se pletu, a z pohledu praktika (tedy plnoletého člověka, který už má zodpovědnost za svá vlastní rozhodování v praxi) jsi prožil například únor 48, padesátá léta, sovětskou okupaci nebo začátek normalizace, beru zpět.
Reagovat
FulnekUltras
Opět nechápeš, co jsem napsal a proč. Což ale s tvým uzoučkým rozhledem zas tolik nesouvisí. Marxismus-leninismus stojí na podrobné analýze zvěrstev kapitalismu. A ta se za posledních 30 let potvrdila dostatečně. Znova opakuju - dokud se neoprostíš od havloidních dogmat, která 50. léta zcela záměrně zveličují tak, aby překryla všechno ostatní, zůstaneš vždycky jenom závodčím. ;-)
Reagovat
Amputace
Aha. Takže hrůzy 50 let jsou vlastně zveličováním. Ok, to mi stačí. Jsi dno, víc nemá smysl s tebou řešit, protože hodnota lidského života je ti cizí.
Reagovat
blixa
On ti to nenapíše, ale deduktivní metodou, dle všeho co tu na sebe vyblekotal je mu cca 50, max. tak 55 let. Takže nezažil nic. Klasickej salonní bolševik ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Sklerózou zarytých pravičáckých fanatiků, kteří si nepamatují ani modrá svinstva stará několik málo týdnů, rozhodně netrpím.
Reagovat
Amputace
A mimochodem - ta největší porevoluční svinstva má na kontě tvůj levičáckej "prezident" a lízač čínských prde.lí.
Reagovat
misa
Přesně tak, největší šmejd české polistopadové politiky.
Reagovat
Amputace
Jasný no. Taková klasika - všechny kolem bude napadat, že to nezažili, že o tom nic neví, a přitom sám zažil možná tak konec osmdesátek. Prostě typickej rudej vymytej mozek, tady není o čem se bavit.
Reagovat
FulnekUltras
dej si mě do ignoru a máš pro svá dogmata svatý klid
Reagovat
bIbec
Už mi ten tenis i celkem chybí. Už se těším, až to za ty dva, tři roky znovu vypukne.
Reagovat
paddy
Jiná pandemie?
Reagovat
FulnekUltras
kuvikači
Reagovat
PetaM
Slečna Moore v loňském hrála 23 turnajů ITF a 2 turnaje WTA. V hlavní soutěži ITF vyhrála 7 zápasů. Účastnila se 23 turnajů ITF, většinou v nich končila v kvalifikaci ... Na turnajích WTA (tedy těch dvou), nevyhrála ani zápas.

Hrála na třech kontinentech - Evropa, Asie a Severní Amerika.

Je jí 27 let (tedy je daleko za půlkou své kariéry).

Je na 441. místě.

Hraje celý svůj život tenis, doteď měla spoustu šancí na to, aby si vydělala a sorry - ale loňský rok jí nemohl uživit. Tým (asi jen trenér, pokud to není tatínek, který to dělá zadarmo), letenky, hotely, jídlo, pití, oblečení ... Všechno si musela platit. Kolik asi dostala za vypadávání v KVALIFIKACÍCH ITF? Zřejmě moc ne ...

Může být ráda, že nehraje.
Reagovat
FulnekUltras
ještě vydělá ;-)

jinak ty "tajné" rodičovské fondy jsou celkem jasné - bez nich by drtivá většina hráček nikdy ani nezačala kariéru
Reagovat
tommr
i takový hráčky jsou ale pro fungování tenisu na nejvyšší úrovni potřebný. Jak by to s tenisem asi vypadalo kdyby to každá hráčka, která se nedostane aspoň do top-100 zabalila?
Reagovat
Ed.Gein
Kdyby,nebyli tupci,tak měly jsi vsadit proti sobě a jsou v klidu.
Reagovat
Kozoroh
Potrefené husy zakejhaly. Proč si neshání jinou práci, když tenis je pozastaven? Asi jsou ty dvě a další takoví příliš pyšní na to, aby šli dělat do obchoďáku, jak Krawietz z Německa. Na toto Thiem narážel, mnozí hráči z periferie jsou příliš pohodlí.
Reagovat
FulnekUltras
Leasingy a hypotéky si to vzít umí - a pak už jen fňukat a škemrat jako shnilý principál Hrušínský. Málokdo z těchto lidí ví, co jsou to skutečné existenční potíže - ale o to víc se tím budou ohánět. Podobně jako s StB, "zločiny komunismu" apod.
Reagovat
Fandina
Myslím, že jim nejde o to, že by nebyly schopné si sehnat práci. Ale dotklo se jich to, co řekl Dom, že na nižším okruhu jsou flákači. Zapomněl ale, že nižším okruhem musí projít každý a ne každý je tak úspěšný, aby jím prošel, ale neznamená to, že je flákač.
Reagovat
Fandina
Všichni hrají tenis, ti na nižším okruhu také a tam jsou odměny neúmrně nízké, proti třeba GS a je docela možné, že ten, kdo hraje futures se nadře víc, než ten, kdo hraje vyšší soutěž.
Reagovat
gigin
Kdo vydrží nejdýl nereagovat na FU tomu věnuju respirátor ffp3 a podepsaný tenisák Gulbisem.
Reagovat
Nenela
Neodolatelne :-)
Reagovat
Fanda67
a jak zatím účinné :-)
Reagovat
FulnekUltras
do zítřka tady bude stovka - přece jenom komplexní téma, které zasahuje skoro každého - a Dom to na bublinu, ve které se převážně pohybuje, rozhrábl opravdu kvalitně
Reagovat
Vlk-v-trave
na respirator kaslu...i ten tenisak me nezajima...
ale trebas, takova domaci, palena slivovice a uzena sunka...co?
Nechces jeste zmenit podminky souteze? :)
Reagovat
gigin
Kuwa neser sa mi do teho :DDD to vyměním s tebú za krowki popularne und golonko po staropolski.
Reagovat
Vlk-v-trave
beru :D)
Reagovat
blixa
... v šeru .. ;-)
Reagovat
Nola
Fullfans si najde kazdy volny prazdny chlievik...no comment
Reagovat
gigin
Jako kdyby to bylo jednou, dvakrát, třikrát.. ale to je pod každým článkem. Jako malé děti. Víc se teda divím Fandině, že na to neháže bobek už.
Reagovat
Nola
keby aspon reagovali obcas k teme, tak to pochopim.... obcas sa uz bojim otvorit clanok, ked tam vidim pocet reakcii...
Reagovat
FulnekUltras
právě že je to k tématu víc než dost - že se mnozí 30 let tvářili, jako kdyby neexistovalo, je už věc jiná
Reagovat
Fandina
Jo jsem hloupá a nenapravitelná. Kdysi dávno jsem tu diskutovala s Frickem, než jsem pochopila, že je to blb. O FU si to myslím taky dávno, ale stejně mi to nedá na něj zareagovat. Snad už se napravím a nebudu tu otravovat.
Reagovat
gigin
V pohodě Fandi. Jen se ti fakt divím. Přesně jak jsi to řekla, ty mu napíšeš, že je blb, což předpokládám si i myslíš, že je blb a dál s ním vedeš nesmyslnou diskuzi. Ale říkám, je to tvůj boj. Ale zase trošku nadhledu Fandi, úroveň, ať tu nejsme našim slovenským bratrům pro smích ;))
Reagovat
sojka1
:-))
Reagovat
sojka1
gigin ma pravdu, kasli na to...... citej ted sanci a nestitej se vubec niceho!
Reagovat
Fandina
Máš pravdu. Už na něj nebudu reagovat. :-))
Reagovat
FulnekUltras
proč předchozí generace budovaly socialismus.
Reagovat
Fandina
Že ten socialismus tak všude funguje.
Reagovat
Fandina
Ve všech zemích, kde kdy byl.
Reagovat
FulnekUltras
všude fungoval natolik, že měl každý aspoň minimum, které k životu potřeboval - frflali jenom hraboši
Reagovat
Fandina
Kromě komunistické špičky, kteří si nahrabali sezením na sekretariátech a parazitovali na práci ostatní, žádný hraboš v socialismu ani nemohl být, když všichni ostatní dostávali přibližně stejně, ať dělali nebo nedělali. Plánovité hospodářství, kde maso bylo v obchodě dvakrát třikrát týdně hodinu po otevření atd.. Vedlo to ke krachu.
Reagovat
Fandina
Výroba na sklad, ne to co se potřebovalo. A všem stejně velké nic.
Reagovat
FulnekUltras
tradiční maloměšťácké kydy - nic víc
Reagovat
Fandina
Až budeš studovat ekonomii, tak to pochopíš, blbečku.
Reagovat
FulnekUltras
tak jako Münich vždycky, hokynářko ;-)
Reagovat
Fandina
My nemáme jenom obchod, hodně let jsem se živila programováním a počítačema.
Reagovat
FulnekUltras
OK ;-)
Reagovat
Fandina
A taky účetnictvím, zahraničním obchodem, vybíráním daní. Tvorbou a správou webových stránek.
Reagovat
FulnekUltras
a když už jsi tady zmínila to maso - právě řezníci patřili za socialismu k hrabošům obzvlášť zdatným, což pak bylo v obchodech taky znát - zelináře, taxikáře atd. už ani nemá cenu rozebírat
Reagovat
FulnekUltras
že se solidně přikrádalo i v autoservisech, je stará vesta - dneska ale průměrné stáří aut u nás už překročilo 15 let - a to se furt chvástáme, jak nás tento obor ekonomicky "táhne" - takhle staré šunky ani za komunistů nejezdily - že by lidi opravdu měli míň peněz, než se nás různí analytici, statistici a mistři manipulativních průměrů opakovaně snaží v médiích přesvědčovat? hlavně že máme ty barevné fasády, že...

https://www.garaz.cz/clanek/prumerne-stari-osobnich-aut-21003915?seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Reagovat
FulnekUltras
krach čeká řadu lidí právě teď, holčičko
Reagovat
Fandina
Možná se dostaneme do fáze, že maso bude v obchodech hodinu po otevření dvakrát týdně. Srovnáváš nesrovnatelné.
Reagovat
FulnekUltras
podstatné bude, aby pak lidem "zbylo" třeba i na bydlení
Reagovat
FulnekUltras
přesněji řečeno - v mnoha případech na splácení lichvářských částek parazitům
Reagovat
Fandina
Byt nepořídíš zadarmo. A pak jsou náklady, které vzniknou provozem. Trh bytů je ovlivněný těmihle faktory. Zadarmo ti ho nikdo pronajímat nebude. Blbečku.
Reagovat
FulnekUltras
pokřivenější ceny než u bydlení jsem po roce 2000 nezažil - a upřímně lituju všechny, kteří se s nimi budou muset vypořádat teď
Reagovat
Fandina
Na trhu s byty platí to samé jako všude jinde. Náklady plus zisk a to tvoří cenu. Znám pár vlastníků domů, kteří neměli po rekonstrukci domu na splátky na úvěr, protože potřebovali vyšší nájemné než nabízel trh.
Reagovat
FulnekUltras
"obvyklé tržní ceny", od počátku fakticky diktované kap. státem, bankami a realitními šmelináři - to je skutečná lahůdka tohoto režimu - a chování některých věčně nenažraných vlastníků už radši ani nebudu rozebírat - "odborně" zdůvodnit bezohledné vysávání peněz se ostatně rychle stalo základním předpokladem fungování "schopného manažera" - a uměle vytvořená krize je pro všechny tyto parazitní šmejdy bohužel novou šancí
Reagovat
Fandina
Cena bytu se všude na světě skládá z nákladů a zisku z pronájmu majitele. A k tomu, aby ses stal majitel domu, abys z toho mohl žít, tak musíš ten dům zaplatit, koupit, postavit a pak se o něj starat, aby neprasklo topení, voda, odpad, omítka, aby nedošlo ze zranění, nájemců, lidí na ulici. A to všechno je zase práce toho majitele. A každá práce něco stojí.
Neříkej mi, že jsi tak hloupí a tohle nechápeš.
Reagovat
Fandina
hloupý
Reagovat
FulnekUltras
náklady jsou plus mínus dané - a zisk je proměnná veličina, podstatně závislá na míře hrabivosti
Reagovat
Fandina
A také na tom, za co prodává konkurence. Neprodám ve svém obchodě stejné zboží za vysokou cenu, když vedlejší obchod má menší. Lidi ke mě přestanou chodit. Když budu chtít mít větší rabat, musím prodávat něco jiného. Cena je určena trhem. Ne na papíře.
Reagovat
FulnekUltras
privatizace obecních domů a bytů byla typickým papírovým cirkusem s předem vypočítanými "tržními" částkami tak, aby se většina lidí musela ještě navíc zavázat bankám - v souhrnu zrůdnost mnohonásobně větší než jakékoliv znárodnění nebo kolektivizace
Reagovat
FulnekUltras
a podobně i zfalšované církevní restituce, x-té pojišťovací "pilíře", "garantované" renty z nemovitostí apod. - jedna parazitní špína větší než druhá, napomáhající systému k dalšímu zotročování lidí - připravované "pomocné" úvěry, "záchranné" projekty "nového rozvoje" a nadnárodní vakcínová mánie s veškerými dopady na kontrolu a svobodu pohybu už mají být jen pověstnými třešničkami na dortu
Reagovat
Fandina
V tržním hospodářství to funguje tak, že se cena všeho odvíjí od nabídky a poptávky. Za socialismu to bylo napsáno na papíře a nemělo to logiku. To znamená, že stát dotoval bydlení a některé potraviny a pak to chybělo jinde. A to vedlo celkově ke krachu socialistického hospodaření. To, že věci neměli takovou hodnotu, kterou to mělo být. Náklady převyšovali výnosy. Donekonečna se takhle hospodařit nedá.
Reagovat
FulnekUltras
a protože kapitalismus tak krásně funguje, tak věřím, že se obě tenistky nakonec samy nabídnou tam, kde jim to zajistí přežití - jestli důstojné, to je už druhá věc
Reagovat
Fandina
Obě tenistky jen upozornily na to, že házet do jednoho pytle tenisty se nedá. A zcela určitě netrpí bídou a mají co jíst. A kdyby neměly, tak si určitě poradí. Nepochopil jsi smysl jejich vyjádření.

A jinak věř tomu, že jim za kapitalismu někdo přispěje. Z čeho by mohli přispívat za socialismu, když měl každý přibližně stejně.
Reagovat
FulnekUltras
za socialismu žádné soukromé milodary nebyly potřeba - protože na úrovni státu se tehdy ani zlomkem nekradlo tak, jako po převratu
Reagovat
Fandina
Vůbec nevíš o čem mluvíš. Nevšimla jsem si, že by odsud někdo odvezl nějaký majetek. To co tu bylo v roce 1989, to nikam nezmizlo.
Reagovat
Fandina
Majetky, továrny, pole, lesy, to všechno zůstalo a našlo nového majitele. Takového, který s tím umí hospodařit a země vzkvétá. Barevné ulice, plné obchody, nic takového za socialismu nebylo. A když má někdo sociální nouzi, jsou tu příspěvky od státu.
Reagovat
FulnekUltras
odvážet nebylo potřeba opravdu nic ;-)))
Reagovat
Fandina
A co si myslíš, že jinak ten stát měl? V podstatě to, co ukradl po roce 1948 a mnohé z toho dovedl do neúnosné situace, protože s tím neuměl hospodařit.
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně, že nový režim hospodařit uměl - do vlastních kapes
Reagovat
Fandina
Do jakých kapes myslíš? On někdo jiný kromě Babise má nějaký majetek?
Reagovat
FulnekUltras
ty odesácké byly doslova bezedné - modrému ksindlu můžeme mj. též vděčit za rozvrat důchodového systému - Babiš je jenom záminka, hromosvod pro ty, kteří jsou zklamáni tvrdou porážkou ptákošmejdu
Reagovat
Fandina
Mně je ODS ukradená, ale koukám, že ty nemůžeš přenést přes srdce, že by si tam z nich někdo mohl něco ukradnout. Nehledě na to, že nevím, proč pořád používáš ODS, já jsem jmenovala. Ty nejmenuješ kdo konkrétně. To, že strana jako taková žádné majetky nemá, nebo maximálně dům na provoz, to je něco jiného, než to, co udělali komunisti po roce 1948, že sebrali lidem majetky. To ODS neudělala. A jestli myslíš někoho, kdo konkrétně něco státu kradl, to ho jmenuj. Jinak si o tobě budu myslet, že jsi fakt hlupák. A to, že Bureš přehazuje majetek, aby se vešel do právní normy a že čerpá dotace tam, kde to není potřeba je pravda. Žádné házení špíny.
Reagovat
FulnekUltras
Macek, Langer, Kalousek - jen tihle tři arciparchanti napáchali tolik, že ten tvůj "Bureš" je proti nim naprosto poctivý oukropek. Obhajovat ODS či TOP mohou opravdu jen lidi stižení totální třicetiletou slepotou. Anebo stejní šmejdi.
Reagovat
Ondra979
no jiste, pan Bures je naprosto poctivy a sve jmeni nabyl uplne legalne..haha, tak tuhle pohadku vykladej kobliham..odvadis pozornost od meritu veci, u moci je velkopodvodnik a musi se ji drzet, co to pujde, protoze dobre vi, co mu hrozi..
Reagovat
FulnekUltras
kdyby dodnes nenápadně hnil kdesi v pozadí nebo dokonce přímo v ODS, jistě by nikomu z vás "moralistů" nijak nevadil ;-)))
Reagovat
Ondra979
lzes jako kdyz tiskne..v dnesni ODS by uz byt jednoznacne nemohl, a kdyby si pasl kterehokoliv politika jako Grosse sveho casu nebo i Zemana (Viz kauza unipetrol) tak je to odsouzenihodne a spatne. a to se delo. ted uz Bures nikoho past nemusi, je sam sobe si dela kmotra - pro nej idealni stav, jeho volici mu jeste tleskaji, tak jsou hloupi
Reagovat
FulnekUltras
Dnešní ODS se od té "staré" liší jenom tím, že provalení šíbři se stáhli a dopředu vytrčili zdánlivě kultivované "intelektuály" - jejichž pravou tvář lze poznat velmi snadno - viz třeba Stanjura: "Budete mě oslovovat PANE POSLANČE Stanjuro !!!!!" Plus maskot Prasoryj, který se právě dneska formálně přiznal k tomu, co lidi už stejně dávno vědí - že řídil bulvární štvanici na Bartošovou. Čili arogantní modrý odpad už nikdy jiný nebude - na to zapomeň. Babiš je pro lidi pořád stokrát přijatelnější.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
FulnekUltras
že jo? ;-)
Reagovat
Amputace
Že zrovna vás pálí mediální hon na Bartošovou... :D

Absurdní každým coulem.
Reagovat
FulnekUltras
Tak ty už s respirátorem nepočítej. ;-)))
Reagovat
Cico93
Ty dobre vieš čo máš napísať aby sa ti opičky rozbehli, čo?
Reagovat
FulnekUltras
pravda úplně stačí ;-)
Reagovat
Amputace
Lol.
Reagovat
Cico93
Nemajú na jedlo?
Reagovat
gigin
Thiem léce po lesích ověšaný železem, kládu na hrbu. Bernie sedí v baru u škopku, smotlé brčko a čeká až mu Dom, až doběhne dom, pošle veselé papírky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist